PDA

View Full Version : THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Pages : 1 [2] 3 4

eXcitinG
27.Ocak.2011, 00:07
Bizim Sky tutmuyor yahu, yağmur var uyduLar göçtü. SaLdır Efes.

yaman76hakanFB
27.Ocak.2011, 00:31
Hakemler gerçekten cesur... Her tarafları tükürük içinde... Fark 4 sayı Efes lehine...

SAİT71
27.Ocak.2011, 00:40
Titriyorum heyecandan süper maç oluyor umarım kazanır efes. 40 küsür saniye kaldı Efes 4 sayı farkla önde mola alındı..

Emurafu
27.Ocak.2011, 00:53
Real madrid deplasmanda Sienayı yendi..

Partizan 76-79 Efes maç sonucu

Efes-Real Madrid maçı büyük önem kazandı..

Nedvedmania
27.Ocak.2011, 14:16
Hakan Abi'm bu videoya'da bakmanı öneririm :) u11 maçı

http://www.youtube.com/watch?v=Ib70m35Pc5Q

Yuh arkadaş çok fena canım çekti orda olmayı :D

GodfatheR
27.Ocak.2011, 14:19
bo mccalebb gitti Siena bitti arkadaş.

yaman76hakanFB
27.Ocak.2011, 22:05
Kinsey yok. Kasığında çekme mi ne varmış. Oynamayacak.

KaPaLı
27.Ocak.2011, 22:20
Aynen bende az önce okudum.

Unifeb bayraklarını çıkarmış. Şu anda salon full dolu.

yaman76hakanFB
27.Ocak.2011, 22:23
Unifeb filan... Kardeşim madem bu kadar çabuk cayacaktınız, niye protesto edebiyatı yaptınız? Bu grup hakkındaki umutlarımda suya düştü. Trübündeki hangi problem çözüldü? Showmen hepsi. (Onlar zaten hep trübündeydi, sadece isimleri yazılı formaları giymiyordu.)

KaPaLı
27.Ocak.2011, 22:43
http://www.esatdergi.com/2011/01/27/fenerbahce-ulker-valencia-salondan-kareler/

Esat Dergi dk dk salondan görüntüler eklemeye başladı..

yaman76hakanFB
27.Ocak.2011, 22:45
Şu yeni anonsçuyu hiç sevmiyorum. Caferağa'daki Kadın Takımının anonsçusu süper. (Şu eski anonsçu... Da-da-da-da mirrrr Mrrrrsiç diyen.)

KaPaLı
27.Ocak.2011, 23:04
Yine Ömer Onan, hep Ömer Onan.

yaman76hakanFB
27.Ocak.2011, 23:12
Oğuz, Oğuz... Ömrümden ömür yedin. Yahu bir pick&roll savunmasında da geriye devrilmeyi unutma...

GodfatheR
27.Ocak.2011, 23:36
Oğuz ilk yarı deli etti beni. Ukiç ve Saras biraz daha sorumluluk almalı yoksa bu maç zor kopar. Ayrı bi parantezde Ömer Onan'a açmak gerek , Allahına kurban Ömer Allahına kurban (:

yaman76hakanFB
27.Ocak.2011, 23:52
15.000 seyirci var ama 1.500 taraftar kadar işe yaradıkları yok.

KaPaLı
27.Ocak.2011, 23:57
Hakemler gerçekten berbat etti oyunu. Javtokas'ın hatalı yürümesini nasıl görmez insan. Onuda geçtim Ömer'e yapılan faul çalınmadı, Ömer'e hatalı yürüme çaldılar. saçma sapan kararlar devam ediyo.

UniFeb keşke gelmeseymiş ya. Hİçbir hareket yok tribünde.

KaPaLı
28.Ocak.2011, 00:09
Bu nasıl basket faul olabilir ya. Adam kaç adım attı zaten faul yapıldıktan sonra. Hakemler gerçekten içmiş gelmiş.

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 00:16
Mideme kramplar girmeye başladı.

Night_Mare17
28.Ocak.2011, 00:28
Bloklar korudu ;)

KaPaLı
28.Ocak.2011, 00:31
Emirr ne yaptın öyle Emirr.

GodfatheR
28.Ocak.2011, 00:34
Hala elim ayağım titriyor. Yüreğime indiriyordunuz çocuklar.

eXcitinG
28.Ocak.2011, 00:36
Aferin Fenerbahçe ÜLker, Aferin.

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 00:44
Şu Ömer Onan var ya, şu Ömer Onan... Bu takımlardan, bu Fenerbahçe'lerden Ömer Onan'lar hiç eksik olmasın. En kısa zamanda futbol takımınında böyle winner Ömer Onan'ları olsun. Mirsad'da elini taşın altına koyanlardandı.

Emir o blokları koyarken az kalsın faul düdüğü gelecek diye yüreğim ağzıma geldi. Tertemiz bloklar... Ama hakemler pusuya yatmış, en ufak bir temas olsa çalacaklar. Üstelik üçlük çizgisinin gerisiydi. Üstelik özellikle ikinci ve son blokta Emir çok dengesiz bir pozisyonda zıpladı ama öyle güzel kesti ki... Verilmiş sadakamız varmış.

Kinsey'i aradık, çünkü Marko ve Ömer'e çok fazla yük bindi. Ama Emir fazladan süre şansı bulup, hücuma kattığı zenginliğin yanında, son iki blokla zaferi mühürledi. Ah, birde ilk devre yaptığı top kayıpları olmasaydı.

Bize çok ters gelen bir oyun stili var Valencia'nın. Kaybettiğimiz Chollet maçı gibi... Çok hızlı koşuyor ve çok iyi hücum ribaunt çekiyorlar. Fark olmadı ama en azından kazandık. Kazanmamız gerekiyordu. Çok kritik bir virajı kazasız atlattık.

GodfatheR
28.Ocak.2011, 00:53
Hakan abim yine müthiş yorumlamış. :)

Yolun engebeli kısmını 0 hasarla atlattık. Şimdi önümüzde içerde dışarda iki Zalgiris maçı var yani önümüzdeki iki maç yol düzlük . Son 2 maça 4-0 la girersek grup lideri olma şansımız çok artar. Yalnız bugün şunu gördük işi son maça yani Valencia deplasmanına bırakmamalıyız. Her zaman ki gibi yine İspanyollara torpil düdükleri çalındı. Bu hakemlerle biz Valencia deplasmanından zor çıkarız. O maça kadar işi bitirmek şart.

Bu maç içinse herkesi kutluyorum. Ama Ömer onan'ı bi ayrı kutluyorum :) Her yerinden öpüyoruz seni Ömer :D

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 00:59
Diğer oyunculara gelecek olursak... Dediğim gibi Mirsad'da elini taşın altına koyanlardandı. Özellikle ilk periyot leblebi gibi yediğimiz pick@roll hücumlarına ilaç oldu ve rakibe kaptırılan hücum ribauntlarını sınırladık. Hücumda da rakibin dengesini bozdu. Hem penetre, hem şut özelliği olan bir uzun olarak bu özelliklerini iyi kullandı.

Marko Tomas... Kesinlikle galibiyetin en önemli mimarlarındandı. Attığı sayılar yanında çok fazla efor koyuyor. Üçüncü periyotta bir ara farkın 10 sayıya çıkmasında başrol onundu.

Ukiç'i birkaç pozisyon haricinde iyi savundular. Maçın dizginlerinin onun eline geçmesine izin vermediler. Sarunas ikinci devre girip süre aldığı o kısa bölümde büyük işler yaptı.

Uzunlar -Mirsad dışında- hücumda hiçbir şey üretmedi. Oğuz felaketti, Kaya savunmada çabaladı, hücumda yokları oynadı, eridi. Lavrinoviç içlerinde en faydalılarıydı. Ama yine de standartların altındaydı. Sean May tercih edilmedi.

Hayırlısıyla bir zafer gecesi daha böyle bitti.

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 01:25
Bu maç yıllar sonra bile Emir'in yaptığı o iki blokla hatırlanacak. Maçın adamı Emir Preldziç'tir diyorum. Evet, maçın en iyisi Ömer Onan'dı. Kesinlikle galibiyeti getiren başrol oyuncusudur. Ama o beş faul alıp sahneyi birkaç dakika erken terkedince son şarkıyı söylemek Emir'e kaldı. Maç genelinde hem çok iyi işler yaptı, hem çok kritik hatalar yaptı. Ama o son pozisyon... Yıllarca jenerik olsa yeridir.

MeMo
28.Ocak.2011, 11:41
Emir'in blokları neydi öyle.Valencia'lı oyuncu zor kendine gelir :D Bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim.Kinsey'in olmaması bence bu duruma sebep oldu.Maç bir kazayla da bitebilirdi Allah korudu...

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 12:56
Emir'in blokları neydi öyle.Valencia'lı oyuncu zor kendine gelir :D Bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim.Kinsey'in olmaması bence bu duruma sebep oldu.Maç bir kazayla da bitebilirdi Allah korudu...

Emir'in içine Dikembe Mutombo kaçmış. Bunun başka izahı yok.

LadroN
28.Ocak.2011, 13:47
Jasikevicus u beğenmedim pek.Hani çok anlamam basketten ama iyi oynamadı sanki benim izledğim yerlerde.Emir Preldzic ise müthiişti.Biz okulda bu tip bloklardan sonra bu blokları yiyen arkadaşı oyundan çıkarıyoruz:n:

SAİT71
28.Ocak.2011, 16:50
Bizim şu çekirdekçi tayfası hiç bir işe yaramıyor. Bi Sırp taraftarların çılgınlığına birde bizim taraftarların pısırıklığına bakın. 15.000 yerine 2 000 tezahürat yapıp baskı yaratacak taraftar olsa daha etkili olurduk. Takımımızı tebrik ediyorum. Umarım çıkarız gruptan...

yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 19:43
Onu bunu bilmem. Salonda Pınarbaşı'nı yasaklayacaksın arkadaş. Maç son iki dakikada 75-66'dan 75-73'e geldi. Daha salonun kaçta kaçının haberi yok, Pınarbaşı söylüyor. Emir o blokları koymasaydı, göreceklerdi burma'yı.

GodfatheR
28.Ocak.2011, 22:54
son 9 saniye top Valencia'da ve sadece 2 sayı öndeyiz ama seyricimiz pınar başı burma burma söylüyor :) takımına güven böyle birşey olsa gerek :p

yaman76hakanFB
29.Ocak.2011, 00:40
Spahija: Taraftarlarla Gurur Duyuyorum

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Neven Spahija, sezonun en zorlu maçını oynadıklarını, ancak taraftar desteğiyle maçı kazanmasını bildiklerini belirtti.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (H) Grubu 2. hafta maçında İspanya'nın Power Electronics Valencia takımını 75-73 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Neven Spahija, iyi oynamadıkları bir maçı kazandıklarını söyledi.

Spahija, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir maç olduğunu vurgulayarak, ''Bu sezonun en zor maçı diyebiliriz. Çok iyi oynamadık, potansiyelimizin yüzde 30'unu bile gösteremedik'' dedi.

Valencia'nın inanılmaz bir savunma yaptığını kaydeden Spahija, '' Çok hatalar yaptık. 17 top kaybımız oldu. Rakibimiz 18 hücum ribaundu aldı. Bu tarz istatistiklerle maç kazanmanız çok zordur. Valencia 51 tane 2 sayılık atarken, biz 34 tane attık. Bu onlar için büyük avantaj. Taraftarlarla gurur duyuyorum. Gelmeleri bizim için çok önemli. Onlarsız gerçekten zor olurdu'' diye konuştu.

ÖMER ONAN: ''TRABZONSPOR MAÇINA DESTEĞE GİDERİZ''

Ömer Onan ise rakiplerinin antrenörleri Pesic'ten sonra yenilmeyen bir takım haline geldiğini ifade ederek, ''Çok iyi savunma yapıyorlar. Maç içinde hep öndeydik, ama bir türlü skoru koparamadık. Sonunda 9 sayı öne geçtik, biraz daha dikkatli olsak bu maçı 10-12 sayı galibiyetle kazanabilirdik. Ama bizim için müthiş bir galibiyet oldu. Bugün çok hücum ribaundu verdik. Bugünkü en büyük hatamızdı. Maçı hiç bırakmadık. Müthiş coşkuyla oynadık. Fenerbahçe seyircisine teşekkür ediyoruz. Bu maçın sonunda her şeyi elimize aldık. Zalgiris maçlarını kazandığımız takdirde Olympiakos ile burada final oynarız.'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe futbol takımının Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile yaptığı maç yerine taraftarların Sinan Erdem'e gelmeleriyle ilgili bir soru üzerine Ömer, ''Aramızda paslaşmamız lazım. Hangisi önemliyse herkesin ona doğru birbirini desteklemesi lazım. Tabii ki futbolda grupta şansımız olmadığını herkes biliyordu. Yedek takımla çıkacağımız söylendi. Bu maç da bizim için önemli maçtı. Taraftar bizi yalnız bırakmadı. Şimdi biz de Trabzonspor maçına desteğe gideriz'' diye konuştu.

Power Electronics Valencia Başantrenörü Svetislav Pesic ise Fenerbahçe gibi bir takıma karşı böyle bir atmosferde oynamanın kolay olmadığını vurgulayarak, ''Basketbol taraftarları için müthiş bir Avrupa basketbol gösterisi yaptık. Bizim için en önemli şey savunmadır. Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı 18 hücum ribauntu aldık. Hücumda daha iyi kararlar verebilseydik belki kazanabilirdik maçı'' şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Power Electronics Valencia 18'i hücum, 18'i savunma olmak üzere 36 ribaunt alırken, Fenerbahçe Ülker 8'i hücum toplam 28 ribaunt aldı. Sarı-lacivertliler, 17 top kaybıyla oynarken, konuk ekip 12 top kaybı yaptı.

Fenerbahçe Ülker'de Ömer Onan 22 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Tomas 15 sayı, Mirsad 15 sayı ve 7 ribaunt, Preldzic de 10 sayı, 3 asist, 3 blokla takımana katkı yaptı.

Konuk ekipte ise Martinez 14, Savanovic 11 ve Claver 10 sayıyla oynadı.

--------------------------------------------------------------------------------
NtvSpor

yaman76hakanFB
29.Ocak.2011, 00:41
Tribünlerde Tam 15 bin 600 kişi

Fenerbahçe Ülker'İn THY Euroleague'de İspanya'nın Power Electronics Valencia takımı ile yaptığı karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (H) Grubu 2. hafta maçında İspanya'nın Power Electronics Valencia takımı ile yaptığı karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda iddiası kalmayan futbol takımının Gençlerbirliği ile bu akşam İstanbul'da yaptığı maça ilgi göstermeyen taraftarlar, Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldurarak, erkek basketbol takımlarını coşkuyla destekledi.

Üzerlerinde çubuklu forma ile tribündeki yerlerini alan taraftarlar, hazırladıkları pankartları maç öncesinde havaya kaldırarak, renkli görüntüler oluşturdu.

Maç öncesi bir taraftar Ömer Onan'a çiçek verdi.

MAÇI 15 BİN 600 KİŞİ İZLEDİ

Fenerbahçe Ülker'in Power Electronics Valencia ile yaptığı maçı 15 bin 600 kişinin izlediği açıklandı.

Sarı-lacivertlilerin bu sezon Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynadığı THY Avrupa Ligi maçları büyük ilgi görürken, ilk turda yapılan Regal Barcelona maçında 15 bin 752 kişi ile seyirci rekoru kırılmıştı.

Power Electronics Valencia maçı 15 bin 600 kişiyle Regal Barcelona maçından sonra en fazla seyirci toplayan maç oldu.

HAKEMLERE BÜYÜK TEPKİ

Fenerbahçeli taraftarlar, ilk yarıda bazı hakem kararlarına tepki gösterdi.

İlk yarının sonunda soyunma odasına giden hakemlere büyük tepki gösteren taraftarlar, ıslıklarla hakemleri protesto etti. Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija da hakemlerin bazı kararlarına kenarda büyük tepki gösterdi.

BAŞKAN YILDIRIM, BÜYÜKANIT İLE BERABER İZLEDİ

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler de izledi.

Aziz Yıldırım, eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile birlikte locada yan yana karşılaşmayı takip etti.

Bu arada, karşılaşmayı Fenerbahçe Ülker'in eski başantrenörü Bogdan Tanjevic de izledi.

KİNSEY OYNAYAMADI

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Tarence Kinsey, Power Electronics Valencia maçında forma giyemedi.

Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonunda Banvit ile yapılan maçta sakatlanan Kinsey'in, arka adalesinde küçük bir yırtık olduğu bildirildi. ABD'li oyuncunun yaklaşık 10 gün oynayamayacağı açıklandı.

--------------------------------------------------------------------------------
NtvSpor

TR.CaPTaiN
02.Şubat.2011, 22:12
İlk yarı sonucu: Fenerbahçe Ülker 41 - 41 Zalgiris

sananes
02.Şubat.2011, 22:27
Nedense içerde zorlanıyoruz biz.Bu maçı da zar zor kazanırız.Ama zalgiris'i deplasmanda da yeneceğiz bu hesapla 4 galibiyet eder.Diğer 2 maç ise tam yazı turalık maçlar gruptan çıkacak fenerbahçem eksikler çok can sıksada.

ForsakeN
02.Şubat.2011, 22:29
7de 1 serbest atış atıyoruz çok ilginç.

I3esiktas
02.Şubat.2011, 22:55
Fenere oynadık 12 sayı fark açması lazım :D

CeNTeR_TR
02.Şubat.2011, 23:15
3 de 3 yapmanın verdiği huzur :0:

Tekrar söylemek gerekirki ;

Fenerbahçe Erkek ve Bayan Basketbol Takımlarını Türkiye Sınırları içerisinde Durdurabilecek Rakiplerin maç sayısı sınırlı sayıda (:

GodfatheR
02.Şubat.2011, 23:24
Bu kadar zorlanacağımızı düşünmüyordum. Hele ki rahip takımın en büyük kozu Kalnietis yokken. Ama gördük kü TOP 16 da kolay maç yok. Tebrikler çocuklar hedef final four :)

A.FaruK
02.Şubat.2011, 23:26
2. çeyrekten itibaren maçı izledim. Bir türlü hücumda ritmi bulup o sayı farkını bir türlü 8-9 sayılarda tutamadım. Tek guard'la oynayınca birde bunun yanında Ömer Onan'a uygulanan ekstra savunma uzun süreli bir ivme yakalamamızın önüne geçti. Durum böyle olunca maçın 3. çeyreğini diken üstünde izledik. Zaman zaman R.Ukiç ve Preldziç le maçı dengede tuttuk.

Maçın kaderı 3 tane topa yön veren isimle 4. çeyreğe girmemiz oldu. Her ne kadar Ömerden yararlanamasakta yine Saras'ın ekstra işler hele hele Preldziç'in hücümda ve savunmada aşırı efor sarfetmesi maçı getirdi. Ama o ana kadar Ukiç'in zor anlarda insiyatifi eline alıp ekstra üçlükleri maçı oralara getirdiği bu bir gerçek. Hepsinden ayrı bugün maçın adamı tartışmasız Mirsad Türkcan dı . Ribaunt canavarı yine iş başındaydı yüreğini ortaya koydu zaten maçıda duble-duble ile tamamladı. Yanılmıyorsam 13 sayı 14 ribauntla oynadı.

Engin, Vidmar'ın uzun sakatlıklarından yanı sıra Kinsey ve Kaya gibi çok önemli iki oyuncumuzun sakatlığı belkide bu maçın bir türlü kopamamasında en büyük etkendi. Her ne olursa olsun bu eksiklere rağmen 3/3 yaparak çeyrek finale doğru bir adım daha attık. Sakatların iyileşmesi en büyük temennim. Çünkü Kinsey'in olmaması Ömer'ide etkiliyor. Takımın savunma yükünü son maçlarda üstünde taşıyan Ömer bugün hem onun yorgunluğu hemde üzerindeki baskıdan dolayı çok yıprandı.

Çeyrek final yolunda tünelin sonundaki ışık görünmeye başladı. Bu takıma inancım tam. İnşallah oralarda oynayacağız .

DaveJones
02.Şubat.2011, 23:30
Son çeyrek kimsenin ayağı gitmezken Preldzic fırtına gibiydi. Onun penetreleri olmasa inanılmaz statik hucüm ediyorduk ve büyük ihtimalle maçı koparamayacaktık. O veya bu şekilde bu maçı da kazanmayı bildik, görünen o ki takım kazanma alışkanlığı edinmeye başladı. Deplasmandaki maça Kinsey ve Kaya da düzelir inşallah da o maçı da alırız.

yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 23:43
Bu kadar olumsuzluğa rağmen kazanmayı bilen takımımı tebrik ediyorum. Söyleyecek fazla birşey yok. Dün Galatasaray karşısında neredeyse hiç serbest atış kaçırmayan Kadın takımı ile bugün neredeyse hiç serbest atış sokamayan Erkek takımını kıyasladığımızda, ekvator sıcağı ile kutup soğuğu kadar büyük bir fark karşımıza çıkar.
-Serbest atışlar girmiyor.
-İki uzun (Lavrinoviç ve Sean May) sıfır sayı katksı veriyor, daha doğrusu veremiyor.
-Sakatlar yığınla... (Engin ve Vidmar'ı saymıyorum. Kinsey ve Kaya Peker'de onlara eklendi.)
-Takımın lider oyuncusu hastaymış ve öyle sahada... (Ömer Onan.)
-Seyircinin kendisine hayrı yok, değil takımı ateşlemek, onu ateşlemek dahi takımın sırtına binmiş ayrı bir külfet...
-"Çantada keklik" masallarıyla yayılan rehavet sinsice takıma bile sirayet etmiş.
-Daha maçın ilk dakikalarında 10 sayı fark yemişsin ve rakip umutlanmış.
-Rakibin mutlaka kazanmak zorunda, son şans...
Bu kadar olumsuz faktörün arasında kazanmayı bilen takımımı tebrik ediyorum.

BaGa TaRKaN
02.Şubat.2011, 23:51
Fenere oynadık 12 sayı fark açması lazım :D

Bir Bardak Su İç Osmanım:zuhaha

yaman76hakanFB
03.Şubat.2011, 00:02
Yazmasam olmaz. Tanjeviç'e bugün ilk defa bir selam çaktım. Maçın üçüncü periyodunda bir ara topu Ukiç'e geçireceğiz diye üst üste 24 saniye sürelerini yedik, hatta top kaybı yaptğımız oldu. Yüksek potta topu alan çakılı kazık gibi bekledi; Ukiç gelsin ve topu alsın diye... O ise baskıdan sıyrılamayınca üst üste birkaç hücum heba oldu ve bir anda sanırım dört sayı geri düştük. İşte o dakikalar Tanjeviç'i hatırladım. Herkesin oyun kurucu gibi yeri geldiğinde topu vurup çembere yönelmesini ister, hatta uzunlara bile bu konuda kredi verirdi. Ne kadar oturtabildi, ayrı mesele... Ama beş oyuncudan da yeri gelince oyunu kurmasını beklerdi. Doğruya doğru... Ömrümüzden ömür yedi, saçlarımızı değirmen damına döndürdü ama dediğim konuda kendisine bugün hak verdim. (Tabii böyle bir anlayış, takımı bilmem kaç ay gardsız oynamaya mahkum bırakmanın mazereti olamaz. Solomon'u harcayıp, Marcus Green'e razı olmanın da mazereti olamaz.)

vego
04.Şubat.2011, 00:44
Real Madrid 89 - Efes 86 yazık oldu.

barahir
04.Şubat.2011, 00:46
Hakkaten yazık oldu ama...(

GodfatheR
04.Şubat.2011, 01:01
Çok acemice oynandı maç sonu. Normal sürede de uzatmada da. Hadi 3 kere ribaunt alamadın son topta neden gidip adama faul yapıyorsun 3 sayı çizgisinin gerisinden. Flip Murray'i alırsan sonuçlarına katlanırsın. Ama maçı esas veren Rakoçeviç oldu.

KaPaLı
04.Şubat.2011, 01:04
Murray ilk kez bu kadar pozitif oynarken bir anda batırdı işte. Son topta faul yapılırmı hiç. Hemde 3 sayı çizgisinin gerisinden. Onuda geçtim madem son top oynanacak Kerem gibi içeriyi karıştıran bir uzun niye kullanılmaz. Perasoviç tek kelimeyle rezil bir tercih yaptı.

GodfatheR
04.Şubat.2011, 01:08
Rakoçeviç'İn kafası nerde çok merak ediyorum ?

Hugo
04.Şubat.2011, 01:41
Koç bütün maç boyunca ilk hatada kenara aldı oyuncuları. Igor'u nedense hiç çıkarmadı. 2 dakika kala 3 büyük hata yaptı. Çıkart kurtul ya.. Son topun Murray'e verilmesi tam bir fiyaskoydu. Başka bir oyuncu kaçırsa bu kadar üzülmezdim.

yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 01:44
Böyle yenilmek insana koyar ya... Yüzüp yüzüp kuyruğuna gel, tam umutlanmışken kaybet. Baştan 20 sayı fark yeseler bu kadar yıpratmazdı Efes'i. Ama böyle yenilmek içlerini yakmıştır.

Hugo
04.Şubat.2011, 02:47
Hem de nasıl!

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2011, 13:59
Cok da uzulmek yersiz. Sonucta ekstra bi galibiyet olurdu. Neticede -3 fark iyi bi sonuc. Madem deplasmanda bu kadar zorladi evinde alcaktir maci. 4 sayiyla kazansa grup lideri olma sansi da yuksek.

CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 14:13
Gruplarda 3.haftanın sonunda oluşan sıralama :

http://www.yukleresim.com/images/29258453454657113778.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Hey Allah'ım birde voleybol basketbol gibi branşlar kapansın futbola yatırım yapılsın deniliyor.Milyon dolarlarla Edirne'den dışarı çıkamayan takımlara yapılması gereken aslında 24 cesur yüreği izlettirmek (::) Bay ve Bayan takımı.

SAİT71
04.Şubat.2011, 15:33
Efes Pilsen yönetimi ilk olarka beceriksiz koçu göndermeli. Kenardaki altın gibi oyunculara süre vermiyor. Rakocevic her maçta 20-25 sayı atmasına rağmen savunma yönü sıfır olan bir oyuncu. Ayrıca ağzı açık aklı havada olduğu için genelde hermaçta bu tip safça hatalar yapar. Wisnievski de Rako ile gönderilecek oyuncuların başında. Efes'in kadrosu iyi yalnız bu 3 adam gitmeli. Efes daha rahat galibiyetler alır.

Maçta tüm oyuncular sonlara doğru iyice beceriksizleşti. Kerem tuncerinin son yaptığı işgüzarlıktı potaya gitse ya faul alacak yada sayı olacaktı. Yazık ettiler. 2 Hafta sonra R.Madrid maçında olacağım büyük ihtimal umarım galibiyet alırlarda gitmemizinde bi anlamı olur.

Rehavi
16.Şubat.2011, 22:20
Şu Emir Preldzic Milli Takımda oynayabilecek mi :)

yaman76hakanFB
16.Şubat.2011, 23:02
Saras ve Lavrinoviç bugün ülkelerine olan milli borçlarını fazlasıyla ödediler. Aferin onlara, vatansever insanlarmış.

KaPaLı
16.Şubat.2011, 23:03
Yazık oldu yanlız. 85-84 bitti maç.

yaman76hakanFB
16.Şubat.2011, 23:17
Bu arada, basketfaul verdikleri üçlük atışta ayak çizgideydi. İki sayı+faul atışı olması gerekirken, üç sayı+faul atışından isabet buldular. Maçı bir sayı farkla kaybettik.

Onlar tam 37 defa serbest atış çizgisine gitti. Biz ise sadece 11 defa... Yunan hakem sağolsun.

M.O.S.H
17.Şubat.2011, 02:48
Uzun zamandan beri mağlup olduğumuza bu kadar üzülmemiştim bu kadar eksikle çıktığımız maçta uzatmalarla bu şekilde kaybetmek çok yazık oldu üzerimizde inanılmaz bi şanssızlık var ayrıca Sarunas'ın rezalet performansına değinmek istiyorum ancak bu kadar kötü oynayabilirdi Lavrinovic'te bana göre fena oynamadığı bi maçta takıma resmen dinamit koyupta oyundan çıktı . Bu oyuncularla sene sonunda yollar ayrılmalı ikisininde performansında eskisinden eser yok ayrıca bi Tomas vardı birden maç içinde kayboldu bi daha göremedik ona noldu yahu ?

GodfatheR
17.Şubat.2011, 02:54
Çok üzgünüm çok. Maçın şokonu hala üstümden atabilmiş değilim.

Ukiç'i kadroda görmediğim anda şok olmuştum zaten. Sonra dedim Saras bugün şov yapar alır takımın iplerini eline. Gerçekten aldı takımın ipini eline ama dizginledi. Ömer Onan ne kadar büyük oyuncu olduğunu gösterdi. çok çok çok kritik bi maçı kaybettik. Haftaya Olimpiakos'u yenmek zorundayız. Yoksa gruptan çıkmamız bile zora girebilir.

DaveJones
17.Şubat.2011, 02:57
Uzun zamandan beri mağlup olduğumuza bu kadar üzülmemiştim bu kadar eksikle çıktığımız maçta uzatmalarla bu şekilde kaybetmek çok yazık oldu üzerimizde inanılmaz bi şanssızlık var ayrıca Sarunas'ın rezalet performansına değinmek istiyorum ancak bu kadar kötü oynayabilirdi Lavrinovic'te bana göre fena oynamadığı bi maçta takıma resmen dinamit koyupta oyundan çıktı . Bu oyuncularla sene sonunda yollar ayrılmalı ikisininde performansında eskisinden eser yok ayrıca bi Tomas vardı birden maç içinde kayboldu bi daha göremedik ona noldu yahu ?

Sakatlandı Tomas. İnşallah ciddi bişey değildir, böyle giderse yakında 5 çıkartamıyacaz sahaya :(

KaPaLı
17.Şubat.2011, 03:08
http://www.sonsuzakadar.com/2011fbasket/20110216-zalgiris.JPG

10 kişilik rotasyonla çıkmak zorunda kaldı Spahija maça. Zaten bu 10 kişiden biriside Can Maxim. Oda yetmezmiş gibi Tomas sakatlandı. Ömer zaten sakat sakat oynuyo kaç maçtır. Kinsey sakatlıktan sonra zaten performansını yakalayamadı bitürlü. Normal sonuç yani.

Ama bu kadar dar kadroya rağmen bile hakem olmasa maç kaybedilmezdi.

KaPaLı
17.Şubat.2011, 03:12
Gasper Vidmar
Mirsad Türkcan
Marko Tomas
Engin Atsür
Roko Ukic

Sakatlardan çıkan kadro bu şekilde. Bunlara Kaya Peker, Terrance Kinsey, Ömer Onan'da eklenebilir.

vego
17.Şubat.2011, 17:11
o beş tr liginde şampiyonuluğa oynar

Hugo
17.Şubat.2011, 17:13
Bu akşam Efes için çok önemli bir maç var. Sinan Erdemde olacağım ben de.
Real Madrid'e 4 fark atarsak liderliği alıyoruz. Saldır Efesim :)

KaPaLı
17.Şubat.2011, 23:18
Efes darmadağın oldu.

yaman76hakanFB
17.Şubat.2011, 23:27
NtvSpor'da Olimpiyakos-Valencia maçı var. Bizi yakından ilgilendiriyor.

GodfatheR
17.Şubat.2011, 23:42
İlk yarı 37-37 sona erdi.

Olimpiakos kazansa ayrı dert Valencia kazansa bi ayrı dert. 2 ucu şeyli değnek :D Dün Zalgiris'i yensek bugün ne kadar rahat izliyecektik şu maçı. Büyük fırsat kaçırdık.

ForsakeN
17.Şubat.2011, 23:45
Klasik Türk kaderidir zaten. İşi rahatlatma şansı geldiği zaman hep elimizin tersiyle iteriz. Zor yolu seçeriz. Her kulvarda böyle olmuştur nedense :)

GodfatheR
17.Şubat.2011, 23:47
Olimpiakos kazanırsa liderlik çok zor. Valencia kazanırsa gruptan çıkmamız da zorlaşır. daha bu deplasmanda bizde oynıcaz.

1.seçenek daha mantıklı sanki. En azından final-eight'i görelim zaten her takım aynı güçte sayılır son 8 de.

Hugo
18.Şubat.2011, 16:50
5dakika kala ayrıldım salondan dün. Semih Erden'i bulacaktım tribünde. O bile gelmedi aklıma kızdım çıktım. Böyle saçma bir beş olmaz. İş bitince Ender'i soktu koç. Oynatmadın yedin adamı. Filip Murray atsın sana üçlüklerini. Sırptan, Hırvattan hayır gelmedi bu sene bize.

SAİT71
18.Şubat.2011, 21:32
Bende Sinan Erdem'de izledim maçı ODTÜ'lülerle birlikte... Efes çok kötü oynadı. Rako'nun olmaması hücum anlamında kısırlaştırmış Efes'i. Her ne kadar Real Madrid le ilk maçı veren adamların en başında gelsede sayı anlamında çok şey veren birisi Efes'e... İşi zora sokmaya devam ediyor Efes...

Sirius Black
18.Şubat.2011, 21:36
İlk yarı 37-37 sona erdi.

2 ucu şeyli değnek :D

Keskin... keskin... :D

Olympiakos kazandı. Teodosic açılınca bir anda Olympiakos da kimlik değiştirdi.

vego
19.Şubat.2011, 22:34
Olympiakos’ta Bourousis depremi
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 540x345 and weights 159KB.http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/02/bourousis.jpg (http://www.basketdergisi.com/olympiakosta-bourousis-depremi.html/bourousis-2)

THY Euroleague TOP 16 H Grubu’nda Fenerbahçe Ülker’e konuk olacak olan Olympiakos’ta coach Ivkovic, radikal bir karar aldı.
Pire ekibinden yapılan, “Sağlık sorunları nedeniyle takımdan bir süre ayrı çalışacak” açıklamasına karşın Yunan basını, Bourousis’i Ivkovic’in kadro dışı bıraktığını iddia etti. 1 ay takımdan ayrı bir kondisyonerle çalışacak olan Yunan pivotun Fenerbahçe Ülker ile Panathinaikos ile yapılacak kupa finalinde oynamayacağı belirtildi.

basketdergisi.com

barahir
19.Şubat.2011, 22:38
Onun olmaması bizim için çok büyük bi şans.. Avrupanın en kaliteli uzunlarından birisiydi..

GodfatheR
19.Şubat.2011, 23:34
Eşleşmesi çok zor bir oyuncu. Çok iyi haber (:

ReaList
20.Şubat.2011, 02:08
Bourousis’in olmaması iyi olmuş
Lakin benim çok beğendiğim ve Fenerbahçe'de oynamasını umduğum Teodosic'e dikkat etmek gerek Ömer Üründül'ün dediği gibi bu adam basketi biliyoo :D

vego
23.Şubat.2011, 18:46
Spahija: "Üzerimizde Baskı Var"

THY Euroleague TOP 16 H Grubu’nda Olympiakos’u yenip zirveyi garantilemek isteyen Fenerbahçe Ülker’de coach Neven Spahija, mücadeleyle ilgili açıklamalar yaptı.

Spahija, “Bizim için çok önemli bir maç olacak. Muhtemelen sezonun en önemli maçı ve bu yüzden üzerimizde büyük bir baskı var. Avrupa’nın en iyi takımlarından biri ve bir Final Four adayı ile karşılaşacağız. Oyuncuları ve coachları çok tecrübeli. İlk maçı kazanmıştık ve bunun rövanşını almak isteyecekler. Tüm oyuncularımız hazır ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: basketdergisi.com

Perasovic: "Sürpriz Yapmaya Çalışacağız"

THY Euroleague’de yarın Montepaschi Siena’yı deplasmanda yenmeleri halinde çeyrek finale çıkacak olan Efes Pilsen’de coach Velimir Perasovic, mücadeleyi değerlendirdi.
Perasovic, “Hem biz hem de Siena için belirleyici bir maç. Kazanan çeyrek finale çıkacak ve kaybeden elenecek. Real Madrid’e kaybettikten sonra Euroleague’de kalma şansımız kendi ellerimizde. Siena sert bir takım. Palaestra’da Siena’nın karşısında kimse favori olamaz. Bu yüzden biz bir sürpriz yapıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: basketdergisi.com

vego
23.Şubat.2011, 22:05
Fenerbahçeye İki Müjde

THY Euroleague Top 16'da Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker'de rahatsızlıkları bulunan Roko Leni Ukic ve Marko Tomas 'ın son durumları netleşti.

Litvanya'ya gittikten sonra gece ateşi 39'a ulaşan ve de Zalgiris Kaunas maçında oynamayan Roko Leni Ukic 'in tamamen iyileştiği belirtildi.

Bu arada sakatlığı bulunan Marko Tomas 'ın tedavisinin sürdüğü ve de yarın Olympiakos ile oynanacak karşılaşmada takımındaki yerini alabileceği kaydedildi. Sezonu kapayan Mirsad Türkcan 'ın yokluğunda takıma geri çağırılan Rasid Mahalbasic 'in maç kadrosuna alınıp alınmaması kararını ise coach Neven Spahija verecek.

turkbasket

vego
23.Şubat.2011, 22:08
Lietuvos Rytas 68-67 Panathinaikos maç sonu!

A.FaruK
23.Şubat.2011, 22:21
''Ancak Kaya'nın dizinden, Tomas'ın arka adelesinden hafif sakatlıkları var. Kinsey'nin kaburgasındaki çatlakla oynadığını hatırlatmak lazım'' Diyor İsmail Şenol.

GodfatheR
23.Şubat.2011, 23:11
Rytas ilk grupta 6 mağlubiyet 1 galibiyetken iş bitti derken üst üste 3 maç kazandılar bunların içinde Barça da var. Ve top 16 da imkansıza koşuyorlar gerçekten inanılmaz. Kül kedisi masalını anımsatıyor :)

CeNTeR_TR
24.Şubat.2011, 21:41
Durağanlığa bak arkadaş vay anasını ya :(

Şu günde bile hiç maç konuşulmamış ..

Fenerbahçe Olimpiacos maçı var şuanda..

1.Periyot 20-18 Yunanlıların üstünlüğü ile geçildi..

vego
24.Şubat.2011, 21:53
Fenerbahçe Nasıl Tur Atlar?

http://www.turkbasket.com/sayfa/images/stories/seanmay_avdalovic.jpg

THY Euroleague Top 16 H Grubu'nda geçen hafta ilk yenilgisini alan Fenerbahçe Ülker, grupta kendisi gibi tek yenilgili Olympiakos'u Sinan Erdem'de saat 20:15'de ağırlayacak. Sarı-lacivertliler, Top 16'nın ilk maçında 84-70 yendiği Yunanlı rakibi karşısında tek sayı ile kazanması halinde son 8 takım arasında grup birincisi olarak kalmayı garantileyecek. Liderliğin en önemli kozu ise çeyrek finalde kendisine Final Four yolunda büyük avantaj getirecek saha avantajını eline geçirecek olması.

Bu arada bu akşam Litvanya'da oynanacak maçta Zalgiris Kaunas, Power Electronics Valencia'yı yenmesi halinde Fenerbahçe yine büyük bir avantaj yakalayacak. Bu durum gerçekleşirse Sarı-lacivertliler, Zalgiris karşısında ikili averajlarda +7'lik üstünlüğü olduğu için ikinciliği garantiye alıp, çeyrek final vizesini elde edecek.

Ancak konuk Valencia'nın kazanması halinde ise İspanyollar ile son maçını deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe Ülker'in kaderi bu maçta belirlenecek. İstanbul'daki maçı sadece 2 sayıyla (75-73) kazanan Kanarya, Valencia'ya 3 sayı ile kaybederse büyük başarılara imza attığı kupadan elenmekten kurtulamayacak. Ancak temsilcimiz deplasmanda rakibini yenmesi halinde ise ikinci sıradan çeyrek finale kalacak. 2 sayılık yenilgi halinde ise her iki takımın genel averajına bakılacak. Halen Fenerbahçe Ülker'in genel averajı + 23 iken, Valencia'da ise -9.

turkbasket

CeNTeR_TR
24.Şubat.2011, 22:10
İlk yarıyı 36-34 önde kapadık..

yaman76hakanFB
24.Şubat.2011, 22:14
Hakemler bizi doğrayacak. Zaten biz Valencia ile yarışırken maça iki İspanyol hakem vermek başlıbaşına bir skandal... Diğer hakem İtalyan. Ben Türk basketbol tarihinde Türk takımlarının maçlarını adaletli yöneten İtalyan hakeme rastlamadım.

Oğuz Savaş safi zarar. Lavrinoviç savunma anlamında müthiş bir maç çıkarıyor. Sean May aynı şekilde... Kinsey ve Ömer Onan ikilisinden en az birisi skor katkısı verdiği anda fark açılacaktır.

CeNTeR_TR
24.Şubat.2011, 22:34
12 sayı ile üstünlüğümüz var saldır Fenerbahçe'm..

yaman76hakanFB
24.Şubat.2011, 22:35
Al şu Oğuz'u oyundan, al şunu oyundan hoca yaaa!

KaPaLı
24.Şubat.2011, 22:45
Valla üst üste hatalar olmaya başlayınca izlemeyi bıraktım. Gerçekten çok sinirleniyorum.

CeNTeR_TR
24.Şubat.2011, 22:48
Şu maç gitmemeli arkadaş ya !!

A.FaruK
24.Şubat.2011, 23:05
Vay arkadaş böyle bitmemeliydi bu maç. Yazık oldu ya yazık.

GodfatheR
24.Şubat.2011, 23:06
Son 15 dakikada +12 den -15'e bir maç nası gelir arkadaş ya ? Bu takıma olan bütün inancımı kaybettim. Valencia deplasmanında kazanmamız çok zor. 3/3 le başladığımız gruba veda etmeye az kaldı.

yaman76hakanFB
24.Şubat.2011, 23:43
Daha 8 sayı öndeydik, Oğuz'u oyundan al diye bağırmaya başladığımda... Momentumu kaybetmiştik.

Kadın Basketbol takımının 17 sayı önde olmamıza rağmen kaybettiği Salı günü oynanan Spartak maçının bir numaralı sorumlusu Ratgeber'di. Ama bu mağlubiyetin bir numaralı sorumlusu Roko Ukiç'tir. Koçun tek kabahati son dakikaları onunla oynamakta ısrar etmesi olabilir. Çünkü bu maçın son dakikalarında sahada olmayı, sahada kalmayı haketmiyordu.

Olimpiyakos'un 12 sayı geriye düştükten sonra yakaladığı tempoda elbette Papalukas'ın rolü yadsınamaz. Ama bence bu temponun asıl kahramanı da Roko Ukiç'ti. Sanki "koş-koş" basketboluna ihtiyacı olan bizmişiz gibi, sanki temponun artması bizim işimize yarayacakmış gibi resmen Olimpiyakos'un tuzağına düştü ve takımı yaktı.

Birileri bu çocuğa Michael Jordan olmadığını anlatsın. Onun görevi tek başına maç alıp kahraman olmak değil, onun görevi takımını düzgün yönetmek, maçın temposunu kontrol etmek, arkadaşlarını sıcak tutmak, en doğru tercihleri yapmak... Evet, sıcak tuttu; ama rakibi... Gerek top kayıpları, gerek top kaybından beter zarar veren zorlama hücumları...

Oğuz Savaş ayrı bir alem zaten. Koç ona haddinden fazla sabretti. Bir adam beş senedir oyununu bir santim yukarı çekmez mi arkadaş? 40 kilo popoyla zaten hareketli uzunların arasında şaşkın şaşkın dolaşıyor, kaybolup gidiyor. Ayakları ağır Nesteroviç dahi resmen ribaunt-show yaptı.

Yenilgiden çok son birkaç dakika takımın kaderine razı bir halet-i ruhiyeye bürünmesi koyuyor insana. Tabii bunda da baş kabahatli Ukiç... Koçun kabahati de onu oyunda tutmak... Çünkü belliydi ki, bugün takımla ilgisi yok. Bugün kendi oynayacak.

Bir çuval incir berbat oldu. Yazık oldu. Keşke 12 sayı öne geçmeden yenilselerdi. Böylesi fena koyuyor.

Kara Şubat geri döndü. Ne felaket bir haftadır? Üç günde üç hezimet. Salı akşamı Spartak'a 17 sayıdan verilen maç. Dün Erkek Voleybol takımının Galatasaray'a kaybettiği 3-2'lik maç. Bugün 12 sayıdan Olimpiyakos'a teslim olmak... Yarın yine Spartak maçı var. Ondan da umutsuzum. Cumartesi Kasımpaşa maçına kadar gidecek anlaşılan bu seri. Kırarsak orada kıracağız.

Bu takıma inancını yitiren arkadaşlar... Bu takımın başına gelenler tarihte kaç takımın başına gelmiştir. Kimse onlar kadar ter akıtmıyor, kimse onlar kadar savaşmıyor. Bugün bize final-four hayalini yaşattılarsa sadece alkışlanmalılar. Onlara olan inancın kaybolduğu yerde hiçbir takım inanılmayı haketmiyor demektir. Bu takım her şart altında elinden geleni yapmıştır ve elensin elenmesin sadece alkışı hakediyor. Elbette eleştireceğiz, mağlubiyetin sebeplerini irdeleyeceğiz. Ama bu takım hep başımızın üstünde bir yere sahip olacak. Bunu fazlasıyla hakediyorlar.

GodfatheR
25.Şubat.2011, 00:36
En kilit oyuncuların sakatlandığını bende biliyorum. Bu takıma büyük saygı da duyuyorum. Bize bu heyecanı yaşattıkları için çok ama çok teşekkür ediyorum. Ama bu takıma olan inancımı bugün yitirdim. Hele son 2 dakikada ki havlu atan takım Fenerbahçe değil, olamaz , olmamalı. Valencia deplasmanında kazanır da beni mosmor yaparlarsa hepsine helal olsun derim. Ama çok zor gözüküyor.

anil luque
25.Şubat.2011, 01:23
Papaloukas der ve çekilirim...

BaGa TaRKaN
25.Şubat.2011, 01:30
İbrelerin Bir Anda Tersine Dönmesi Gerçekten Akıl Alır Gibi Değil:uzgun:

Umarım Valencia'dan Boş Dönmeyiz. Kritik Maçın Valencia Olacağını Başta da Demiştim Ya Tamam Ya Devam Niteliğinde Olacak. Şansımız ve Şeytanımız Bol Olur İnşallah.

SAİT71
25.Şubat.2011, 01:32
Benim o maçtanda umudum yok... Türk insanı olarak şişirmeyi çok güzel yapıyoruz. Top 16'dayken F4'de muamelesi yapan bir medya ve bu gazla şişen bizler oldukça hiç bir işin sonunu getiremeyiz... En büyük eksikliğimiz Gerek futbolda gerekse yaşantımızda disiplin eksikliği... Benim felsefem 5 maç kazandın ve garantiledinse bile 6. maçada asılacaksın... Ama bizim işler öyle olmuyor 3 te 3 yaptın mı F4 e atlıyorsun mantığa göre....

barahir
25.Şubat.2011, 02:04
Yok arkadaş Erceg hayatının maçını oynadı.. Ne attı adam öyle ya

furkan58
25.Şubat.2011, 14:20
Lider Olacağımız Gruptan Çıkamayacagız Nerdeyse Şaka Gibi Ya. Erceg Midir Nedir 7/5 Üçlük Attı .

Umarım Valencia'dan Galibiyetle Döneriz ..

vego
25.Şubat.2011, 19:11
Sinan Erdem'de Rekor Kırldı

THY Euroleague'de Fenerbahçe Ülker'in, farkı birara 12 sayıya kadar çıkardığı ancak 15 sayı farkla yenildiği karşılaşmada Sinan erdem Spor Salonu'nda seyirci rekoru kırıldı.

Dünya Şampiyonası için açılan 16 bin kişilik salonda Olympiakos karşılaşmasını 15 bin 870 seyirci izledi. Biletleri günler önceden sona eren karşılaşmada böylece seyirci rekoru kırıldı. Daha önce Fenerbahçe Ülker'in Barcelona ile oynadığı maç 15.752 seyirci toplamıştı.

Bu yıl Sinan Erdem'de oynadığı karşılaşmalarda toplam 111.404 seyirci toplayan Fenerbahçe Ülker geçen yıl düşük seyirci ortalaması sebebiyle Euroleague'den uyarı almıştı. Geçen yıl maçlarını ortalama 1.440 kişiye oynayan Fenerbahçe Ülker bu yıl patlama gerçekleştirmiş oldu.

Fenerbahçe Ülker-Lietuvos Rytas 86-69 8424

Fenerbahçe Ülker-Montepaschi Siena 81-68 14785

Fenerbahçe Ülker-Cibona Zagreb 100-70 15168

Fenerbahçe Ülker-Regal Barcelona 69-75 15752

Fenerbahçe Ülker-Cholet Basket 93-61 10245

Fenerbahçe Ülker-Power E.Valencia 75-73 15600

Fenerbahçe Ülker-Zalgiris Kaunas 80-72 15560

Fenerbahçe Ülker-Olympiakos 65-80 15870

turkbasket

vego
27.Şubat.2011, 15:12
Papaloukas'ın Sinirini "1453-İstanbul" Bozmuş

Fenerbahçe’yi yendikleri karşılaşma sonrasında sarı-lacivertli taraftarlara orta parmağını göstererek arsız bir harekette bulunan Olympiakoslu basketbolcu Theodoros Papaloukas tahrik edildiği gerekçesiyle bu hareketi yaptığını ifade etti.

Yunanistan’da yayın yapan Sentra FM adlı radyo istasyonuna bağlanan Papaloukas “Ben milliyetçi ya da vatansever bir insan değilim. Ama insanların bana üzerinde ‘1453’ten beri İstanbul’ yazan tişörtleri salladığında kendimi tutamadım. Belki bu şekilde hareket etmemeliydim. Ama o tişörtler ve edilen küfürler sinirimi bozdu” dedi.

basketdergisi

BaGa TaRKaN
03.Mart.2011, 19:59
Kritik Maça Saatler Kaldı. Fenerbahçe, Ya Tamam Diyecek Ya da Devam Diyecek. Mutlak Bir Galibiyete İhtiyacımız Var En Kötü İhtimal 2 Farklı Yenilgi Bile Olsa Bir Üst Tura Çıkmak İçin Yetecek Bize.

Haydi Sarı Kanaryalar Gösterin Gücünüzü.

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 20:09
Spormax kanalında yayınlanan Basketmax isimli proğramda Çetin Yılmaz hoca Fenerbahçe'yi kâğıt üzerinde %60 favori gösterdi. İlginç birşey söyledi: "Ben Euroleague'de maçların kaderini savunmaların belirleyeceğine inanırım. Ama bu maçta tam aksini düşünüyorum. Bu maçın kaderini Fenerbahçe'nin hücum setlerindeki akıcılık belli edecektir. Bunun için de iki gardının takımdan kopuk oynamaması ve takıma o akıcı hücumları oynatması lazım" mealinde konuştu.

Potada Fener proğramında Batur abinin kilit oyuncusu Ömen Onan... Onun son maçlarda şut yüzdesinin düşmesinden bahisle, bu maçta ona çok iş düşeceğini, takımı her zaman olduğu gibi onun ateşleyeceğini, Mirsad'ın yokluğunda takımı ateşleme görevinde tek kaldığını belirtti. Top kaybı yapmamasını ve düşen şut yüzdesinin toparlanmasını umut etti. Ömer gerçekten Türkiye kupasından beri vites küçülttü.

Eski Milli takım koçlarından Nur Germen ise yine kilit oyuncu olarak Ukiç ve Saras'ı gösterdi. Çünkü onlar takımdan kopuk oynarsa hücumda beklenen akıcılık olmaz dediler.

Anlaşılan, herkes kısalardan birşey bekliyor. Bana göre boyalı bölgeden bulacağımız sayılar çok mühim... Oğuz kilit isim diyorum. Oğuz ve Lavrinoviç... Özellikle Oğuz iki hafta önce Kaunas maçında olduğu gibi saç-baş yoldurur ve bitirmekte aciz kalırsa işimiz harap...

Teşbihte hata olmaz: "Ya istiklâl, ya ölüm" noktasındayız. Sezonun en önemli maçı... Telafisi yok. Bu rüya burada bitmesin.

barahir
03.Mart.2011, 20:10
Eğer top 8 e çıkarsak 2 sayı averajımızla olacak ben bunu hissedebiliyorum..

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 20:11
Eğer top 8 e çıkarsak 2 sayı averajımızla olacak ben bunu hissedebiliyorum..

:)

Bir sayı atıp üstüne yatalım. :D

barahir
03.Mart.2011, 20:19
:)

Bir sayı atıp üstüne yatalım. :D

Ah savunmaya güvenebilsem :D

Universal
03.Mart.2011, 20:20
İçimden bir ses eleneceğimizi söylüyor, eğer elenirsek üzülürüm, kesinlikle ilk sekize kalmalıyız bu kadro bunu hak ediyor. İki maçtır elimizle verdik, umarım bu maçı vermeyiz.

Universal
03.Mart.2011, 22:10
İlk periyot 15-15 bitti.

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 22:13
Henüz Çetin hocanın bu maçın anahtarı kabul ettiği "akıcı hücumları" görmüyoruz.

Ukiç yine "vatan kurtaran Şaban" rolünde... O böyle devam ederse biz beklenen "akıcı hücumları" rüyamızda görürüz.

Universal
03.Mart.2011, 22:15
Hakan abi artık bu maç için hiçbir şey önemli değil, sonucunda kazanalım yeter, nasıl olursa olsun razıyım.

CeNTeR_TR
03.Mart.2011, 22:16
Hakan abi artık bu maç için hiçbir şey önemli değil, sonucunda kazanalım yeter, nasıl olursa olsun razıyım.

Bu sadece bugün bize kazanç getirir peki ya sonra .)

barahir
03.Mart.2011, 22:20
Bu sadece bugün bize kazanç getirir peki ya sonra .)

Turgut zaten ben şuanı düşünüyorum bu kadar sakattan sonra..:)

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 22:24
...artık bu maç için hiçbir şey önemli değil, sonucunda kazanalım yeter, nasıl olursa olsun razıyım.

Zaten bugün iyi hücum edebilirsek rahat kazanırız. Valencia'nın hücum potansiyeli çok sınırlı... Atacağı en fazla 70 sayı... Şu anda maç onların istediği tempoda oynanıyor.

CeNTeR_TR
03.Mart.2011, 22:25
Turgut zaten ben şuanı düşünüyorum bu kadar sakattan sonra..:)

Bugün herkes bu anı düşünüyor zaten de bundan sonra için konuşmuştum ben genel manada yani :)

Universal
03.Mart.2011, 22:26
İlk çeyrekde 15 sayı atmamız büyük dezavantaj Valencia, Valencia gibi zaten. Biz biz olursak yeneriz.

Turgut yarınımızda bu maça bağlı. :) O yüzden kurtaralım bu maçı.

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 22:30
Arkadaş çıldıracağım. Tomas'ın pozisyonunda oynayan bir oyuncu nasıl bu kadar kolay serbest atış kaçırma lüksüne sahip olabilir? Bir değil, iki değil, üç değil; her maç böyle. Anladık, bugün üçlük atamıyorsunuz, serbest atışları bari adam gibi sokun.

Universal
03.Mart.2011, 22:35
-7 sayı ile gerideyiz. Çok kötü....

Bişi soracağım şimdi biz iki farklı yenilgide çıkıyor muyuz?

barahir
03.Mart.2011, 22:36
Maça ümidim kalmadı gibi bişi..

Universal
03.Mart.2011, 22:37
Basketbol bu her dakika her şey değişir, ben bir yerde maçı çevireceğimize inanıyorum.

Zekirdek
03.Mart.2011, 22:38
-7 sayı ile gerideyiz. Çok kötü....

Batu evet çıkıyoruz. Genel averajla olması lazım.

CeNTeR_TR
03.Mart.2011, 22:40
Turgut yarınımızda bu maça bağlı. :) O yüzden kurtaralım bu maçı.

İnşAllah ama zor gözüküyor :mad:

2 Sayıda biz çıkıyoruz Batu :)

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 22:43
İlk yarıyı altı maddede toplayacağım:

1-Maç kazanacak takım böyle mühim bir maçta bu kadar hovardaca serbest atış kaçırmaz.
2-Üçlükler kaçabilir ama bu kadar dengesiz üçlüklere mecbur kalmak hiç hayra alamet değil.
3-Oğuz Savaş buraların adamı olmadığını bir kez daha gösterdi. Gücü ancak kendisinden en az 5 cm kısa ve 20 kilo daha zayıf center'lara yetiyor. Az biraz kabadayı birisi çıkınca karşısına saman çuvalı gibi dağılıyor.
4-Takımın lideri, ruhu olan Ömer Onan en krirtik süreçte düşüşe geçti. Her oyuncu sezonun belli bölümlerinde biraz düşüş yaşar ama Ömer'in düşüşü çok ters zamana rastladı. Özellikle şutları dibe vurdu.
5-Ve Ukiç... Takımı organize etmek dışında herşeyi deniyor.
6-Bu kadar skor potansiyeli kısıtlı bir takımdan neredeyse bir devrede 40 sayı yedik. Bu tempoda imkanı yok maçın sonunu getiremeyiz.

sakary Ali
03.Mart.2011, 22:44
İkinci yarıda herşey daha farklı olacaktır..En azından 3lüklerimiz girmeye başlar.Uzunların faul problemine çok erken ve ciddi şekilde girdiler..İnşallah grupta ikinci olan takım olacağız.

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 22:48
En kötüsü takımın sonuca razı görüntüsü... Sanki kafadan yenik gelmişler.

ForsakeN
03.Mart.2011, 22:56
Yok bu takım kazanacak gibi durmuyor. Hepsi şaşkın şaşkın oynuyor

Universal
03.Mart.2011, 23:01
Ben hala kazanacağımıza inanıyorum 6-0 lık seri yeter bizi maça ortak etmeye...

Universal
03.Mart.2011, 23:05
Kahin gibi adamım ne dedim ben. :D

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 23:05
Serbest atışları kaçır.
Üçlüklerde çember döv.
Smaç kaçır. (Tomas)
Boş kaleye auta at. (Emir)
iki metreden şut sokama...
Gardın kafasına göre takılsın.
Sonra da maçı kazanacağız diye umut et. Gülerler adama. Bir Papalukas'ta bizim benchten çıksın diye dua edelim. Derkeeeen... Emir'den iki üçlük...

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 23:09
Ukiç'te hızla "winner" değil, "loser" olduğunu ispatlama yolunda ilerliyor.

Universal
03.Mart.2011, 23:17
İlk maçta şu takıma fark atabilseydik her şey değişirdi...

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 23:18
Dört kısaya bari dönsek... Uzunlar dörtlemişken belki bahaneyle işimize yarar.

ForsakeN
03.Mart.2011, 23:36
Geçmiş olsun. Adamlar ne atsa giriyor. Zalgiris'e verdiğimiz o maç bizi mahvetti.

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 23:38
Geçmiş olsun. Seneye birkaç "winner" isim takviye ederek buraları rahat geçeriz. Ukiç'lerin, Tomas'ların filan potansiyeli buraya kadar yetiyor. Sağlık olsun.

Universal
03.Mart.2011, 23:47
Takır takır attılar, çerez gibiydi. Valencia hak ettiği bir galibiyet aldı; ama tur bu maça gelmemeliydi. 3/3 yapan bir takım, 0/3 nasıl yapar?

yaman76hakanFB
03.Mart.2011, 23:51
38 dakika alan savunması kumarını oynamaya yanaşmayan Spahjia'nın en kritik yerde alan savunmasına dönmesi de çok büyük riskti. İlk üçlüğü yedikten sonra ısrar etmemeliydi. Gerçi uzunların faul problemi nedeniyle mecbur kaldı ama bunu önceden yapacaktı. Son top alan savunmasına emanet edilmez. Ayrıca belli bölümlerde dört kısayı denemiş olsaydı belki avantaj sağlardı. İki ağır ve faul sıkıntısı çeken uzunla oynamaktansa...

Ömer Onan kariyerinin en muhteşem maçlarının birçoğunu bu sezon çıkardı. Ama nazar mı değdi, bir sorunu mu var, bilmiyorum; kariyerinin en verimsiz ve en kötü bir ayını geçirdi. Tamda Mirsad'ın yokluğuna denk gelmesi kötü oldu. Kinsey, Tomas ve Ömer üçlüsünün en azından ikisinden çift haneli skor katkısı gelmeliydi ki, kazanabilelim. Maçtan önce o pozisyondan gelecek sayıların önemine değinmiştim. Olmadı.

Ukiç son maçlarda takımdan kopuktu. Bugün daha da dağınık oynadı.
Zalgiris maçı... Zalgiris maçı... Defalarca elimize gelen maç toplarını boşa harcadık. Oğuz başta... Oğuz ve Lavrinoviç... Aklımda hep o maç var.

yaman76hakanFB
04.Mart.2011, 00:04
Spormax kanalında yayınlanan Basketmax isimli proğramda Çetin Yılmaz hoca Fenerbahçe'yi kâğıt üzerinde %60 favori gösterdi. İlginç birşey söyledi: "Ben Euroleague'de maçların kaderini savunmaların belirleyeceğine inanırım. Ama bu maçta tam aksini düşünüyorum. Bu maçın kaderini Fenerbahçe'nin hücum setlerindeki akıcılık belli edecektir. Bunun için de iki gardının takımdan kopuk oynamaması ve takıma o akıcı hücumları oynatması lazım" mealinde konuştu.

Büyük adamsın Çetin hoca!

barahir
04.Mart.2011, 00:15
Teşekkürler demekten başka bişi düşmez bize.. Hepsine teşekkürler..

yaman76hakanFB
04.Mart.2011, 00:17
Aynen. Bu takım bize bu sezon hayal edemeyeceğimiz gurur ve mutlulukları yaşattı. Final-four rüyası gördük. En yürekli Fenerbahçe şubesi oldular. Teşekkürler çubuklu için savaşanlara!

yaman76hakanFB
04.Mart.2011, 00:41
Eleştiri elbet olacaktır. Eleştirinin olmadığı yerde hayat durmuş demektir. Ama eleştiri/ tenkid/ hüküm verme belli kural ve kaidelerin işidir. Doğru ölçü aletiyle tartmak lazım.

Bu takım bize bu sezon hayal edemeyeceğimiz gurur ve mutlulukları yaşattı. İç sahada 22 maçtır yıkılmayan Barca'yı parçaladı. Yine iç sahada iki senedir kazanan Olimpiyakos'un serisini bozdu. Messina gibi bir koç dahi Siena deplasmanının zorluğundan bahsederken "kendi evlerinde Fenerbahçe'yi yendiler" diyecek kadar bu takımı takdir gözüyle ve saygıyla andı. Final-four rüyası gördük. En yürekli Fenerbahçe şubesi oldular. Teşekkürler çubuklu için savaşanlara!

barahir
04.Mart.2011, 00:51
Eleştiri elbet olacaktır. Eleştirinin olmadığı yerde hayat durmuş demektir. Ama eleştiri/ tenkid/ hüküm verme belli kural ve kaidelerin işidir. Doğru ölçü aletiyle tartmak lazım.

Bu takım bize bu sezon hayal edemeyeceğimiz gurur ve mutlulukları yaşattı. İç sahada 22 maçtır yıkılmayan Barca'yı parçaladı. Yine iç sahada iki senedir kazanan Olimpiyakos'un serisini bozdu. Messina gibi bir koç dahi Siena deplasmanının zorluğundan bahsederken "kendi evlerinde Fenerbahçe'yi yendiler" diyecek kadar bu takımı takdir gözüyle ve saygıyla andı. Final-four rüyası gördük. En yürekli Fenerbahçe şubesi oldular. Teşekkürler çubuklu için savaşanlara!

Abi ben seneye çok umutluyum.. İnanıyorum ki iyi bi 2. oyun kurucu ve iyi bi uzunla, engin ve vidmar'ın da dönmesiyle çok daha iyi yerlere geleceğiz Allah nasip ederse.. Zaten 1-2 sene içinde Final-Four ülkemizde olacak büyük ihtimal.. Ülker Arena da Final-four maçlarına gitmek için oynarız..

BaGa TaRKaN
04.Mart.2011, 00:56
Bizim Genlerimizde Birşey Var Sanırım, Efes Bile Grupta 5'te 0 Çeken Takıma Kendi Evinde Yenilmiş. İlla Türk Olmamak mı Lazım Şampiyonluklara Ambargo Koymak İçin.

yaman76hakanFB
04.Mart.2011, 00:58
Denizi geçip derede boğulmak genlerimizde var. Koca Osmanlı bile yedi düveli dize getirmiş, dağlara çıkan üç-beş eşkiya ile yıllarca baş edememiş.

SAİT71
04.Mart.2011, 13:56
Zalgris gibi bir takıma yenilirsen böyle elenirsin...

vego
04.Mart.2011, 17:27
Rakocevic Sayı Krallığını Bekliyor

http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 542x412 and weights 117KB.http://www.basketfaul.com/UserFiles/OzetResimleri/1299247737.jpg

Efes Pilsen’in skoreri Igor Rakocevic, Avrupa Ligi’nde üçüncü kez sayı krallığı için beklemede.

2006-07 ve 2008-09 sezonlarında Avrupa Ligi’nin sayı kralı olan Rakocevic, halen Avrupa Ligi’nde tüm sezonda 17.21 sayı ortalaması ile birinci sırada bulunuyor.

Rakocevic üçüncü sayı krallığı ünvanı için çeyrek final ve final four karşılaşmalarını bekleyecek. Sayı ortalamasında Rakocevic’i geçen oyuncu olmazsa, başarılı oyuncu üçüncü kez bu bu ünvanı kazanacak.

Normal sezonu 15.78 sayı ortalaması ile beşinci sırada tamamlayan Rakocevic,Top 16 maçlarında skor patlaması yaptı ve oynadığı maçlarda çift haneli sayıların altına inmedi. Real Madrid’e 16, Siena’ya iki maçta toplam 41 ve Partizan’a da toplam 42 sayı atan Rakocevic Top 16’da 99 sayı kaydederek 19.80 sayı ortalaması ile Navarro’nun ardından ikinci sıraya yükseldi.

Tüm sezon dikkate alındığında ise 17.21 sayı ortalaması tutturan Igor Rakocevic lider durumda bulunurken; 15.63 sayı ortalaması ile Mirza Teletovic ikinci ve 14.94 sayı ortalaması ile Vassilis Spanoulis üçüncü sırada bulunuyor.

Rakocevic ayrıca Top 16’da 17.80 indeks puanı ile en değerli oyuncu sıralamasında beşinci sırada yer alırken; tüm sezonda da 15.07 ortalama ile yine beşinci sırada bulunuyor.

Top 16’da grubunu üçüncü sırada bitirerek çeyrek finale yükselme şansını kaybeden Efes Pilsen tüm sezonda % 80.9 serbest atış ortalaması ile normal sezon ve Top 16’daki 16 karşılaşma sonrasında zirvede yer aldı.

Basketfaul.com

BaGa TaRKaN
04.Mart.2011, 17:41
Bir de 4'lü Finalde Olsaydı Takım İşe Yaramadı Sayı Krallığı.

SAİT71
04.Mart.2011, 18:09
Rakocevic zaten sayıda atamazsa gitsin çöpçü olsun... Savunma yönü sıfır. Üstelik birde aptalca hatalar yaparak maç kaybettiriyor... Bence sayı atması önemli değil... Onun yerine makul sayı atıp iyi savunma yapacak adam olsa daha karlı olur..

Clayman
04.Mart.2011, 19:02
Fenerbahçe rüyadan uyandı sonunda. Bu kritik turda 12 sayı öndeyken 15 sayı farkla yeniliyorsa Fenerbahçe, Final Four'u hiç haketmemiş demektir. Bu şekilde devam etmelerindense elenmeleri onlar için daha iyi oldu.

barahir
04.Mart.2011, 19:10
Fenerbahçe rüyadan uyandı sonunda. Bu kritik turda 12 sayı öndeyken 15 sayı farkla yeniliyorsa Fenerbahçe, Final Four'u hiç haketmemiş demektir. Bu şekilde devam etmelerindense elenmeleri onlar için daha iyi oldu.

Ya şaka yapıyosun ya da hiç basketbol bilgin yok.. NBA'de bile Jordan'lı dönemlerde böyle hadiseler olurken, sen çıkıp da Chikago elensin böyle oynayacaklarsa dicekmisin?

Clayman
04.Mart.2011, 19:51
Ya şaka yapıyosun ya da hiç basketbol bilgin yok.. NBA'de bile Jordan'lı dönemlerde böyle hadiseler olurken, sen çıkıp da Chikago elensin böyle oynayacaklarsa dicekmisin?

Şaka şaka :) Fenerbahçe bu sezon Euroleague'de şampiyon olmalıydı fakat hakemler hep rakiplerini tuttu Fenerbahçe'nin, büyük şanssızlık.

MeMo
04.Mart.2011, 19:54

Şaka şaka :) Fenerbahçe bu sezon Euroleague'de şampiyon olmalıydı fakat hakemler hep rakiplerini tuttu Fenerbahçe'nin, büyük şanssızlık.

Bu mesajlardan biri ironi kesin ben öyle tahmin ettim.

CeNTeR_TR
04.Mart.2011, 20:48

Bir sonraki sayfada açıklama yapmışsın ama yinede tekrar sormak istiyorum.

Bu mesajı yazarken ciddimiydin , Bu mesajı yazarken amaç neydi ?

SAİT71
05.Mart.2011, 03:00

Basketbol dengelerin çabucak değişebildiği bir oyun... Bu oyunda saliselerin bile değeri var ve geri dönüşler her zaman olur. Bu yüzden ABDliler başta olmak üzere birçok ülkede basketbol futboldan daha çok seviliyor çünkü seyir zevki yüksek ve ne olacağı belli olmuyor... Bu 12 sayıdan 15 sayı fark yemek bize has değil... Futbolda bile 3-0'dan 4-3 e gelen maçlar varken Baskette bu çok olabilecek bir durum...

yaman76hakanFB
05.Mart.2011, 06:32
Zalgiris maçında hakemler tutmadı mı rakibi? 40-10 serbest atış farkı hangi maçta görülmüş? Bir tane örnek gösterin böyle serbest atış farkı olan? Adamlar aynı maçta 30 tane fazladan serbest atış atıyorsa kayırmanın daniskasıdır bu. Yanlarından geçsek rüzgarınız rakibe çarptı diye faul çaldılar. Hakemlere rağmen buralara kadar geldik. Kırılma maçımızda iki İspanyol hakemin işi neydi? Ama hiçbirimiz buraya çıkıp hakemler demedik, maçı yorumladık.

Şimdi bu sataşmanın anlamı ne? Biz hakemler sebebiyle elendik demedik; öyle olduğu halde... Ayrıca ben bir tane Fenerbahçelinin Euroleague şampiyonu olacağız dediğini duymadım. O kadar uçuk arkadaş burada yok. Öncelikli hedef Top-8, eşleşmenin durumuna göre neden final-four olmasın dedik. Kendi kendinize birşeyler uyduruyor, sonra kendi uydurduklarınızla dalga geçiyorsunuz. Kendinizle kafa bulduğunuzun farkında değilsiniz. Şampiyon olacağız diyen çıkmadı. Yedi cihan hakemlerin neler yaptığını bildiği ve gördüğü halde "hakemler olmasa Top-8'deydik" diyen çıkmadı. Buna rağmen lafa bak: "Hakemler olmasa şampiyonmuşuz." Gülünecek yer burası mı? Çok komik gelmedi bana. Neyse, hakkınız; sevinin sevinebildiğiniz kadar. Yapcak birşey yok, elendik.

vego
05.Mart.2011, 10:55
El Amin Sezonu Kapattı

http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 540x345 and weights 48KB.http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/03/elaminsakatlandi.jpg (http://www.basketdergisi.com/el-amin-sezonu-kapatti.html/elaminsakatlandi)

Lietuvos Rytas’la bu yıl başarılı bir sezon geçiren ve takımını neredeyse çeyrek finale taşıyan El Amin, sezonu kapattı.
TOP 16′da çeyrek final şansını son maçta Caja Laboral karşısında kaybeden El Amin, İspanyol ekibine karşı son periyotta bir pozisyonda yerde kaldı. ABD’li oyuncunun bacak kaslarının yırtıldığı ve sezonu kapattığı açıklandı.

basketdergisi

SAİT71
05.Mart.2011, 23:14
Ezelden beridir Türk takımları Euroleagu'de istisnai maçlar dışında genelde hep hakemlere kurban gidiyor... İspanyol, Yunan hakem olursa hele işimiz iş... F.Bahçe için değil Efes içinde durum böyle...

yaman76hakanFB
22.Mart.2011, 22:35
Çeyrek Final Eşleşmeleri:

-Caja Laboral vs. Maccabi Electra

-Regal Barcelona vs. Panathinaikos

-Real Madrid vs. Power E. Valencia

-Olympiacos vs. Montepaschi Siena

5 maçlık seriler halinde oynanacak eşleşmelerde ilk karşılaşmalar bugün...

Birazdan (21:45) NtvSpor'da canlı olarak Barcelona-Panatinakos maçı yayınlanacak. Herkes bu eşleşmeyi finalde beklerken, çeyrek finalde eşleştiler. Birisi final-four'un dışında kalacak. Basketbol klasikleri arasına geçebilecek bir seri. Hararetle izlemenizi tavsiye ediyorum.

yaman76hakanFB
22.Mart.2011, 23:08
Olimpiyakos-Siena maçının ilk yarısı 47-9 bitmiş. İnanılmaz. :D

Fearless Coward
22.Mart.2011, 23:11
Gerçektende çok işimi gördü o skor :D Olimpiyakos kazanır demiştim ben adamlar fazla abarttı :D

KaPaLı
22.Mart.2011, 23:17
Siena 2/39 şut, 11 top kaybı.... 50 hücumda 2 basket yani... Nası ya????

Kaan Kural yazdı bunu :n:

Revolution
22.Mart.2011, 23:18
Olimpiyakos-Siena maçının ilk yarısı 47-9 bitmiş. İnanılmaz. :D

Yok artık abi :D Küçük takımlarda filan olur bu çocukları gazlarsın hadi aslanlarım sayı yemeyeceksiniz final dersin ilk yari 20ye 3 filan biter ya o misal olmuş, inanamadım cidden :D

yaman76hakanFB
22.Mart.2011, 23:26
Vallahi doğru söylüyorum. Ama maç 54-14 olmuş, Siena geri dönüyor. :D

A.FaruK
22.Mart.2011, 23:29
Bu ne bizim buz hokeyi falan mı oynuyolar. Görende sanki bizim buz hokeyi takımı sanacak (:

yaman76hakanFB
22.Mart.2011, 23:37
İlk yarı 37-35 Barcelona üstünlüğü ile sona erdi.

Fearless Coward
22.Mart.2011, 23:44
Siena maçı 80-30 olmuş :p

yaman76hakanFB
22.Mart.2011, 23:54
Hakem de Recep Ankaralı bu arada http://forum.fenerbasket.com/images/smilies/icon_e_smile.gif
88 - 39 son saniyeler.

C h A o S
23.Mart.2011, 00:03
Lise maçı gibiydi!

Euroleague'deki final four mücadelesinde Olympiakos, Montepaschi Siena'yı 89-41 mağlup etti. İlk yarısında sadece 9 sayı attığı karşılaşmayı M. Siena 49 sayı farklı yenilgiyle kapatarak eşine az rastlanır bir performans sergiledi.

Lise maçı gibiydi! Euroleague'de final four mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos, kendi sahasında İtalyan ekibi M. Siena'yı ağırladı.

Karşılaşmada galip gelen taraf 89-41'lik skorla Olympiakos olurken Yunan ekibinin aldığı 48 sayılık farklı galibiyet oldukça dikkat çekiciydi.

İlk periyodda 4, ikinci periyodda ise 5 sayı atan İtalyan ekibi maçın kalan kısmında toparlansa da uzunca bir süre hafızalardan kazınmayacak bir hezimete imza atmış oldu.

yaman76hakanFB
23.Mart.2011, 00:04
Diamantidis çıldırdı.

Siena maçı 89-41 bitmiş. 50 sayının altını fark kabul etmem. :p

yaman76hakanFB
23.Mart.2011, 00:37
Ne maç oluyor ya! Şu son dakikalar... 76-75.

1 dakika kaldı.

BleedingMoon
23.Mart.2011, 00:46
kasti faul :D

yaman76hakanFB
23.Mart.2011, 00:49
Yazık oldu Diamantidis'in performansına. Muhteşem bir maç sonu oldu. Barcelona 83-82 aldı.

Sadixx
23.Mart.2011, 19:27
Diamantidis çıldırdı.

Siena maçı 89-41 bitmiş. 50 sayının altını fark kabul etmem. :p

Diğer maçıda Siena 49 sayıyla alıyormuş . Düşünsenize ahaha tarihe geçer. :schaf:

yaman76hakanFB
23.Mart.2011, 21:21
Bu arada özetler eklenmiş Euroleague'in resmi sitesi olan euroleague.net'e.

Macabi'den nefret ederim ama bu Pargo her maç jeneriklik hareket yapmak zorunda mı? Hem de bir pozisyonda iki hareket. Topu çalıyor, Perkins ile harika bir paslaşma ve alley oop..

http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=4634 (http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=4634)

Gordon'un smacı da çok fena;

http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=4635 (http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=4635)

ve Olympiacos'un Siena ile vakit geçirdiği "o maç" :D

http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=4613 (http://euroleague.infrontams.tv/index.php?id=4613)

KaPaLı
23.Mart.2011, 23:10
Pargo tam psikopat yahu. Kinsey'in smacınıda yemişti.

Fearless Coward
24.Mart.2011, 23:30
Siena intikam peşinde 36-23 önde şu anda :D

yaman76hakanFB
24.Mart.2011, 23:37
Panatinakos kötü başladı. Çok hata yapıyorlar.

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 00:12
Bugün Barça-Pana maçının keyfi yok. Pana çok yorgun göründü. Laboral-Macabi maçı çok güzel. Son 4 dakika ve Laboral 5 sayı önde. Haydi Laboral, Filistin için oyna!

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 00:21
Şu basketfaul olacak iş mi bu saniyede?

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 00:27
Yazzıklar olsun Laboral'e. Son saniye basketiyle verdiler. Bu kadar olur. Ucunda final-four var. 2-0 öne geçeceksin. Son dakikaya 4 sayı önde girmişsin. Bu kadar mı kötühücum edilir? Haydi kötü hücum ettin, o son hücum bu kadar mı kötü savunulur? Pargo ölçüp biçip şut atıyor. Yuh olsun. Benim gibi İsrail'den ve İsrail takımlarından şiddetle nefret eden ve hatta iğrenen birisi ta yüzünüze tükürüyor.

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 00:30
Bu arada Siena ilk maçın acısını çıkarıyor.

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 00:35
Diamantidis'ten ard arda 3 tane 3'lük... Fark 5'e indi. Bu arada Valencia deplasmanda Real Madrid'i devirmiş.

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 00:39
Bugün Barça-Pana maçının keyfi yok. Pana çok yorgun göründü.

Beni duydular. Acaip keyifli bir maç olmaya başladı. Son periyot tadından yenilmeyecek.

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 01:03
Şu Navarro var ya, şu Navarro... Allah, o ayarda bir şutör-skorer bize de nasip etsin. Ömer Onan savunmada, Navarro hücumda rakip kısaların canına okur valla.

yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 01:19
Bütün seriler 1-1 oldu. Salı günü bütün maçları ev sahipleri kazanmıştı. Bugün yine aynı takımlar ev sahipliği yaptı. Bütün maçları deplasman takımları kazandı. Bundan sonraki iki maç diğer takımın evinde. Orada da eşitlik olması durumunda 5. ve son maç yeniden Top-16'yı ilk sırada bitiren takımların evinde. Böylece grubunu ilk sırada bitiren hiçbir takım saha avantajını kullanamamış oldu. Bakalım, 2.ler kullanabilecek mi?

KaPaLı
25.Mart.2011, 01:40
Navarro - Diamantidis kapışması oldu maçta. Son hucumu değerlendiremedi Barça ve seri 1-1 oldu. 3. ve 4. çeyrek müthiş oldu yanlız. Diamantidis duruyoken bir anda şahlandı ve skora ortak etti takımını.

GodfatheR
25.Mart.2011, 01:52
Lakoviç çok ama çok kritik 2 üçlüğü sokamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Önünde saygıyla eğiliyorum Dimitri reyizz :0:

yaman76hakanFB
29.Mart.2011, 21:36
NTV'yi şiddetle kınıyorum. Bu saygısızlığı her defa yapıyorlar. Yayınlamayacaktınız, niye aldınız yayın hakkını? Evet, 4 çeyrek final serisi kıran kırana devam ederken ve 3. maçlar bugün oynanacakken... NTVSpor o maçlardan birisini yayınlamak yerine İngiltere-bilmem kim hazırlık futbol maçını yayınlıyor. Bize de bu nefes kesen serileri linklerden takip etmek düşecek. Gece 02:30'da Barca-Pana maçını banttan vereceklermiş. Bir laf diyeceğim şimdi... Keşke Spormax'de kalsaymış Euroleague'in yayın hakları. Haftada en az 3 maç izliyorduk. İyi ki Beko Basketbol Ligini alamadılar. Şunu öğrendik ki; NTV'nin ipiyle kuyuya inilmez.

yaman76hakanFB
30.Mart.2011, 00:03
Siena 81-72 kazanıp seride 2-1 öne geçti. Diğer maçlar devam ediyor. Yazzıklar olsun NtvSpor. Bu arada, Pana-Barca maçı 3. periyot ve Pana şu an 49-43 önde ve ilk 2 maç gibi çok güzel bir mücadele.

yaman76hakanFB
30.Mart.2011, 00:17
Şu dakika itibariyle:

Playoffs, Game 3
Tuesday, March 29
PLAYOFF A
Maccabi Electra - Caja Laboral: 36-28 / 17:00'
Panathinaikos - Regal Barcelona: 55-49 / 30:00'
Power E. Valencia - Real Madrid: 56-65 / 35:00'
Montepaschi Siena - Olympiacos 81-72 (Bitti)

yaman76hakanFB
30.Mart.2011, 00:22
Rubio 3'lük sokup skoru eşitledi.:confused:

KaPaLı
30.Mart.2011, 00:29
Siena imkansızı başardı yanlız. O ağır yenilgiden sonra 2 maçta dağıttılar Oly'i.

KaPaLı
30.Mart.2011, 00:33
Pana - Barça maçı çok güzel geçiyor ( en azından tribün anlamında )

Veee Pana şu anda 5 sayı önde. Biter bu maç böyle. Pana bırakmaz.

yaman76hakanFB
30.Mart.2011, 00:49
Bitti. Son saniyeler nefes kesti. 76-74

barahir
30.Mart.2011, 02:46
Rubio 3'lük sokup skoru eşitledi.:confused:

Rubio bile 3lük soktuysa :)

yaman76hakanFB
30.Mart.2011, 12:55
Rubio bile 3lük soktuysa :)

Hemde 4 tane soktu. Başımıza taş yağacak. :)

Hugo
30.Mart.2011, 17:11
Mark Cuban seviniyordur Rubio üçlük soktukça :) Çok istiyordu bir ara kendisi Rubio'yu.

vego
30.Mart.2011, 18:59
Maccabi’de Şok ! Doron Perkins Sezonu Kapattı

http://www.basketbolseverler.com/icons/ecblank.gifhttp://www.basketbolseverler.com/icons/ecblank.gifhttp://www.basketbolseverler.com/icons/ecblank.gifhttp://www.basketbolseverler.com/icons/ecblank.gif
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/4399cbe8b8146ee1c22578630029f0e3/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Maccabi Tel Aviv’in ABD’li oyun kurucusu Doron Perkins’in, Caja Laboral ile oynanan THY Euroleague çeyrek final üçüncü maçında dizinden sakatlandığı ve sezonu kapattığı açıklandı.

Üçüncü periyotta yaşanan bir pozisyon sonrasında dizinden ciddi biçimde sakatlanan Doron Perkins’in, hastanede çekilen MRI sonrasında bağlarında kopma ve menüsküs yırtığının bulunduğu belirtildi. Soyunma odasında yapılan ilk kontroller sonrasında derhal hastaneye kaldırılan ABD’li oyuncuyu, Maccabi Başkanı Simon Mizrahi, takım yetkilileri ve oyuncular da ziyaret etti.

Basketbolseverler

Caja Laboral karşısında alınan 81-60’lık galibiyete Perkins’in sakatlığı nedeniyle fazla sevinemediğini belirten antrenör David Blatt, “Çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Bu oyunu kazandık ancak Perkins'i kaybettik. Şimdi biz Perşembe günü o olmadan bu enerjiyi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Maccabi Tel Aviv forması altında bu sezon THY Euroleague’de 19 karşılaşmada oynayan 27 yaşındaki Perkins, 9.5 sayı- 5.4 ribaund- 3.6 asist- 1.7 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

KaPaLı
30.Mart.2011, 19:44
Rubio gibi dış atış gücü olmayan bir adam NBA'de nasıl oynayacak merak ediyorum.

barahir
30.Mart.2011, 20:08
Rubio gibi dış atış gücü olmayan bir adam NBA'de nasıl oynayacak merak ediyorum.

Benim yüzdeme yaklaşsın yeter :) Oyunu çok iyi görüyo çünkü..

KaPaLı
01.Nisan.2011, 00:23
Diamantidis coştu. cCc Uçuyoruz Diamantidis reyizz cCc

KaPaLı
01.Nisan.2011, 00:46
Ne maç oldu bee. OAKA yıkıldı yıkıldı. Pana seyircisi muhteşemdi. Yok ya böyle bir basketbol seyirci kitlesi olmaz Türkiye'de. Anons yapan adam bile ateşledi takımı.

Pana 78 - 67 Barcelona ! Barcelona ev sahibi olduğu Final Four'da yok !

barahir
01.Nisan.2011, 01:00
O değilde an itibariyle Oly elendi.. Siena da Final-fourda

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Nisan.2011, 19:09
Siena'nın o ilk maçtan sonra geri dönebilmesi gerçekten inanılmaz...

GodfatheR
01.Nisan.2011, 20:13
Her sayıdan sonra gol atılmış gibi sevindiler :D Müthişler yahu hastayım Pana seyircisine :D Aek Original taraftar grubu kdr olmasa da iyiler (:

vego
04.Nisan.2011, 17:55
Euroleague Maccabi'nin isteğini görüşüyor
Euroleague finaliyle aynı zamana denk gelen kutsal günlerinden ötürü Euroleague'e başvuruda bulunan İsrail'in Maccabi Elite takımının bu talebi konusunda bir karara varılacak.

04 Nisan 2011 Pazartesi - 16:19
Sporx.com dış haberler
THY Euroleague'de çeyrek final maçları, Power Electronics Valencia ile Real Madrid arasında Perşembe akşamı oynanacak serinin son maçıyla birlikte sona erecek.

Euroleague'de Final Four heyecanı yaşanırken, İspanyol temsilcisi Caja Laboral'i 3-1 ile geçerek son dörde kalan Maccabi Electra özel bir talepte bulundu. İsrail halkı için önemli bir yere sahip olan "Şehitleri Anma Günü" günü nedeniyle 8 Mayıs günü oynanacak final maçının en geç 19:00'da bitmesini talep etti.

Günün önemine uygun olarak, terör olaylarında hayatını kaybeden İsrailli askerler için yapılan anma gününde hiçbir eğlence organizasyonunun yapılmadığı günde yas tutmak isteyen kulüp başkanı Shimon Mizrahi, Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu ile görüştüklerini söyledi.

Konuyu görüşecek olan Euroleague yönetiminin, bu hafta içinde bir karara varması bekleniyor.

Barcelona'da düzenlenecek Final Four organizasyonunde yarı finaller 6 Mayıs, üçüncülük ve final maçı 8 Mayıs'ta oynanacak.

vego
06.Nisan.2011, 16:18
Real Madrid mi, Valencia mı? Cevabı NTV Spor'da

6 Nisan 2011 14:44 | NTVSpor.net
Turkish Airlines Euroleague'de Final-Four'un son ekibi belli oluyor. Barcelona'daki finallere katılacak 4'üncü takım ya Real Madrid olacak ya da bu onura ilk kez ulaşmaya çalışan Valencia. Real Madrid ile Valencia arasındaki kritik mücadele Perşembe 21.45'te NTV Spor'da.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/realm_valencia_600_J525X.jpg
Euroleague'de Final-Four'un son yolcusu belli oluyor!
"REAL MADRID-VALENCIA"
7 Nisan Perşembe 21.45'te NTV Spor (CANLI)
İSPANYA'DAKİ FİNALLERE İSPANYOL TEMSİLCİ
İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan Final-Four’a katılmaya hak kazanan 3 takım, geçtiğimiz hafta oynanan 4.maçlar sonunda belli olmuştu. 2-2’ye gelen ve 5. maça uzayan seride ise iki İspanyol ekibi, Real Madrid ve Valencia sahaya kazanmaktan başka düşünceleri olmadan çıkacak. Maç başına 39.1 ile sezonun en fazla ribaund ortalamasına sahip takımı olan ev sahibi Real Madrid, tarihinde ilk kez Final-Four yaşamak isteyen Valencia karşısında bir adım önde görünüyor.
YARI FİNALDEKİ RAKİP ŞİMDİDEN BELLİ
Bu kritik maçı kazanan taraf doğrudan Final-Four’a yükselecek. İspanya’nın Final-Four’daki tek temsilcisi olacak ekip, yarı finalde Maccabi Electra’nın karşısına çıkacak. Maccabi çeyrek finalde Caja Laboral karşısında 3-1’lik üstünlükle adını finallere yazdırmıştı.
MUHTEŞEM MAÇ NTV SPOR'DA
Real Madrid-Valencia Euroleague çeyrek finali 5.maçı 7 Nisan Perşembe saat 21:45’te canlı yayınla NTV Spor'da olacak.
DÖRDÜNCÜYÜ BEKLİYORLAR
Turkish Airlines Euroleague'de Final Four'a daha önce adını yazdıran ekipler, Maccabi Electra'nın dışında Panathinaikos ile Montepaschi Siena olmuştu.
FINAL FOUR TAKVİMİ
YARI FİNALLER - 6 MAYIS 2011 CUMA
1. Maç- Maccabi Electra – Real Madrid/Valencia
2. Maç- Panathinaikos - Montepaschi Siena
3’ÜNCÜLÜK MAÇI – 8 MAYIS 2011 PAZAR
1. Maçın Kaybedeni – 2. Maçın Kaybedeni
FİNAL – 8 MAYIS 2011 PAZAR
1. Maçın Kazananı – 2. Maçın Kazananı

yaman76hakanFB
08.Nisan.2011, 00:36
Final-four'un 4. takımı Real Madrid... Barcelona'daki final-four'da Barcelona yok; Real Madrid orada... :)

KaPaLı
08.Nisan.2011, 00:47
Valencia'ya yazık oldu yanlız. Potansiyellerinin çok üstüne çıktılar ama olmayınca olmuyo.

Hugo
08.Nisan.2011, 01:15
O.Cook rezalet olmasa Valencia şu an turu geçmiş olacaktı. De Colo'ya değinmiyorum bile.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Nisan.2011, 03:05
Bu Final 4 duzeni yerine tipik cok macli elemeye devam edilse daha iyi olur sanki. Bundan sonrasinda 2 mac kazanan sampiyon olacak, pek adil degil. Tabi lig takvimleri buna musade etmez belki ama zaten mayisa kadar mac yapilmicakmis. Acelemiz yok hazirana kadar yayarlar takvimi biz de keyifle izleriz maclari. Umarim yakinda bu duzenlemeyi de ceyrek finalde 5 maca cikardiklari gibi yeniden gozden gecrirler.

Favorim Pana bu 4lude. Maccabiyi hic izleyemedim, denk gelmedi. Guclu bi kadrolari var, finalde eslesirler bence.

vego
16.Nisan.2011, 12:42
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/c4393cfd9e1d69fbc2257874002993fb/BS_Blob/1.2160?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Marco Jaric, 7 yıllık NBA kariyerini tamamladıktan sonra, şansını ilk olarak Avrupa devi Real Madrid'de denedi, ancak orada başarılı olmadı ve takımda tutunamadı. Her sezon Turkish Airlines Euroleague'de Final Four adayı olan Montepaschi Siena, biraz da çekinerek onunla Ocak 2011�de kontrat imzaladı. Jaric ise ona olan güveni Olympiacos serisinde, özellikle bir maçı müthiş oynayarak boşa çıkarmadı.

NBA kariyeri bitti ama eşi Adriana Lima'dan dolayı Amerikan basını Jaric'i halen yakından takip eder. Hatta her haberin altına, eğer magazin yazısı ise mutlaka şunu yazarlar: "Bu kızı nasıl tavladı anlamak mümkün değil." Ancak kız bebekleri dünyaya geldikten sonra eskisi kadar baş başa kalamayan ve halen büyük aşk yaşadıklarını söyleyen karı-koca dün gece Milano'da beraber baş başa yemek yerken görüldü.

Lokanta çıkışında magazincilere yakalanan Adriana sadece, "Final Four öncesi kocamın moralini yükseltiyorum. Onun orada müthiş olacağını düşünüyorum" demiş. Tabii bu kadar güzel bir kadınla evli olmasına karşın, 33 yaşında Euroleague seviyesinde kendini tekrar gösterdiği için Jaric'e de kocaman bir aferin demek lazım.

Basketbolseverler

yaman76hakanFB
05.Mayıs.2011, 12:28
Final-four başlıyor. Proğramı hatırlatmakta fayda var.

6 Mayıs Cuma:

19.00 Panathinaikos-Montepaschi Siena
22.00 Maccabi Electra Tel Aviv-Real Madrid

8 Mayıs Pazar:

14.30 Üçüncülük maçı
17.30 Final

Final maçının 17:30 olması biz Fenerbahçeliler için büyük şans. O gün futbol maçımız var ve saat 20:00'da başlayacak. Malûm, çok kritik haftalar. 2009 yılında Beşiktaş-Fenerbahçe maçının 2. yarısı ile aynı saate denk gelmişti ama sorun etmemiştim. Çünkü Aragones döneminde tarihin en kötü sezonlarından birisini yaşıyorduk ve ligde hiç iddiamız kalmamıştı. Dolayısıyla 2003'ten beri hiç aksatmadığım Euroleague finalini tercih etmiştim. Bu sene öyle değil. Aynı saatte Boston-Lakers maçı olsa bile Karabük-Fenerbahçe maçını izlerim valla. Neyse, ilk defa 17:30'da (İspanya saati ile 16:30'da) bir Euroleague finali izleyeceğiz. Bu iyi oldu.

Proğramla ilgili tek handikap Cuma akşamı Panathiniakos-Siena maçının 2. devresiyle Vakıfbank'la oynayacağımız voleybol maçının kesişmesi. Yapacak birşey yok, final-four senede bir defa oluyor. 2 seti gözden çıkaracağız.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 20:00
İlk maç başlıyor. Muhteşem bir atmosfer var.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 20:05
Lise maçları gibi top kayıplarıyla başladı karşılaşma... 1 dakikada 5 top kaybı oldu. :D

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 20:12
Yalnız Panathiniakos lehine çok kolay düdükler geliyor. Yoksa biz Euroleague final-four'unu izlemiyor muyuz? Ayıptır.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 20:17
Panathiniakos'u Sato'nun penetreleri, Siena'yı Lavrinoviç taşıyor. İlk 7 dakika itibariyle. Lavrinoviç harbi çok efektif. Darısı bizim Darius'un başına. :)

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 20:26
İlk periyot sonucu: 21-17. Zizis'in son saniye basketi harikaydı.

Panathiniakos bulduğu 17 sayının 8 tanesini serbest atışlardan buldu. Birçoğu da kız maçında çalınmayacak fauller...

Sirius Black
06.Mayıs.2011, 20:52
Pana öne geçti.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 20:59
İlk yarının özeti: Siena'yı hücum ribauntları taşıdı; top kayıpları ve ceza şutlarını kaçırmak frenledi. 2. periyodun son 4 dakikası toparlanan Panathiniakos ilk yarıyı 40-36 önde kapattı.

Siena uzunlarının faul problemi de Yunan ekibinin ekmeğine yağ sürdü. Hem Lavrinoviç, hem Radoviç 3'ledi.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 21:18
Siena 3. periyoda da aynı şekilde boş üçlükleri kaçırarak ve top kaybı yaparak başladı.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 21:32
Siena'nın 3 uzunu 4 faul oldu. Daha 3. periyotun bitimine 3 dakika var. İlk 7 dakikanın skoru Pana lehine 7-2. Siena 2 metreden boş şutları sokamıyor.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 21:39
3. periyot sonucu 56-47 Panathiniakos lehine...

Siena bu oyunla finale giderse basketbol ayıbı olur. Şu takımları görünce içim yandı. Ah Vidmar, ah Mirsad ah... Kimyamız bozuldu yokluğunuzda. :(

Sirius Black
06.Mayıs.2011, 21:49
Oynanan oyunu izlerken ilk kez bir basketbol maçından sıkıldım.

Çok "basit" bir maç oluyor.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 22:05
Ve ilk finalist Panathiniakos oldu. 2. periyodun sonlarında öne geçtikten sonra bir daha oyunun kontrolünü hiç kaybetmediler. Siena özellikle dış şutlarda felaketti.
Maç sonucu: 77-69.

Sirius Black
06.Mayıs.2011, 22:06
Pana 77-69 aldı, ilk finalist oldular.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 23:12
Real Madrid-Macabi maçı başladı. Prigioni çok erken 2'ledi ve kenara geldi

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 23:28
İlk periyot sonucu:

Real Madrid: 12
Macabi: 14

Hücumların tıkandığı bir maç izliyoruz. Pargo ve genç Pnini'den gelen üçlükler Macabi'ye soluk aldırdı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mayıs.2011, 23:35
Obur macta da skorda zorlandi takimlar. Finale giden bilet tek mactan gectigi icin olsa gerek, savunma agirlikli oluyor maclar. Basit hatalar yapiliyor gibi gorunse de savunmalarin sertligi biraz da buna neden oluyor. Umarim yakinda final 4 dan vazgecilir.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 23:35
Pnini 3/3 üçlükle Macabi'yi ateşledi. :(

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 23:36
Obur macta da skorda zorlandi takimlar. Finale giden bilet tek mactan gectigi icin olsa gerek, savunma agirlikli oluyor maclar. Basit hatalar yapiliyor gibi gorunse de savunmalarin sertligi biraz da buna neden oluyor. Umarim yakinda final 4 dan vazgecilir.

Bu maç için dediğin doğru. Ama önceki maç felaket bir maçtı. Hele Siena o kadar verimsiz ve acemice oynadı ki, "bunların ne işi var burada" diye düşünmeden edemedim. Bu maçta da skor az oluyor ama bunun nedeni savunmaların ciddiyetinden; diğer maçta ise bomboş şutlar girmiyor, basit top kayıpları oluyordu.

vego
07.Mayıs.2011, 00:06
İlk finalist Panathinaikos

6 Mayıs 2011 21:01 | NTVSpor.net
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Turkish Airlines Euroleague Final Four Yarı Final maçında Panathinaikos, Montepaschi Siena'yı 77-69 yenerek adını finale yazdırdı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/142/panasiena3_ZVNTW.jpg
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Turkish Airlines Euroleague Final Four Yarı Final maçında Panathinaikos, Montepaschi Siena'yı 77-69 yenerek adını finale yazdırdı.
Maça iyi başlayan taraf Montepaschi Siena oldu. Özellikle hücum ribaundlarında etkili olan İtalyan ekibi, maçın ilk çeyreğinde rakibine 21-17 üstünlük kurdu. İkinci çeyrekte ise toparlanan Yunan takımı Panathinaikos, Fotsis ve Calathes'in iyi oyunu ile devreyi 40-36 önde tamamladı.
Üçüncü çeyrekte ise Yoncalar, oyuna ağırlığını koydu. Tecrübeli oyuncuları farkı da açan Panathinaikos, üçüncü periyodun bitimine 2 dakika kala farkı 12'ye kadar çıkardı. Yunan ekibi, son çeyreğe de 56-47 önde girdi.
Karşılaşmanın 4. periyodu ise büyük bir heyecana sahne oldu. Aradaki farkı Malik Hairston'ın dış şutları ile eritmek isteyen Siena, farkı 6'ya kadar indirse de Panathinaikos toparlandı ve rakibinin yaklaşmasına izin vermedi. Maçın son 2 dakikasına 9 sayı önde giren Yoncalar, salondan 77-69 galip ayrıldı ve adını Final Four'da finale yazdırdı.
Maçın en skorer oyuncusu 17 sayı kaydeden Panathinaikoslu Calathes olurken, Mike Batiste 16 sayı ve Fotsis 14 sayı ile galibiyet de büyük rol oynadı.

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2011, 00:17
İnanamıyorum. Pargoooo... http://forum.fenerbasket.com/images/smilies/icon_e_surprised.gif

O ne smaçtı öyle?

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2011, 00:46
Macabi darmadağın etti. Chuck Eidson sazı eline aldı ve Pargo'nun eşlik etmesiyle bir anda Madrid ekibi neye uğradığını şaşırdı. :(

omerabay
07.Mayıs.2011, 01:02
madrid'i paramparça etti maccabi. yunan-israil finali olacak.

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2011, 01:03
Real'i sevdiğimden değil ama Macabi'den nefret eden birisi olarak benim adıma can sıkıcı.

Chuck Eidson: 19 sayı, 8 ribaunt, 6 TOP ÇALMA, 2 asist.

Karşı tarafta ayakta kalan sadece 2 kişiydi. Prigioni ve 17 sayı, 6 ribauntluk katkı veren Tomiç... Tucker'ın 1/8 isabet oranı ise resmen tıkadı Madrid'i.

NBA'de iş bulamayan Pargo'da buralarda yıldız olmuş, show yapıyor. Hele o ne smaçtı? Gerçi Hornets'le çok iyi bir play-off sezonu geçirmişliği var ama... 3. sınıf Amerikalılar gelip halen buralarda bir takımı alıp taşıyorlar ya... Bozuluyorum şahsen. Bugün 13 sayı, 3 ribaunt, 7 asistle oynadı ama atletizmiyle buralarda gerçekten fark yaratıyor.

Macabi adına genç Pnini'nin 14 sayılık karkısı da çok mühimdi. Toplamda 5/7 şut isabeti ve bunların 4/6'sı üçlük...

omerabay
07.Mayıs.2011, 01:11
hakan abi, jeremy pargonun nba kariyeri yok bildiğim kadarıyla. senin bahsettiğin elemanın kardeşi bu. kolejden sonra direk avrupaya gelen bir oyuncu bu pargo. Jannero'nun kardeşi yani.

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2011, 01:23
Öyle mi? Pardon... Bu Olimpiyakos'a gelen Pargo değil mi? Öyleyse daha kötü.

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2011, 01:38
hakan abi, jeremy pargonun nba kariyeri yok bildiğim kadarıyla. senin bahsettiğin elemanın kardeşi bu. kolejden sonra direk avrupaya gelen bir oyuncu bu pargo. Jannero'nun kardeşi yani.

Yok, bi anormallik olduğu belliydi. Dedim, estetik mi yaptırmış ama böyle estetik olmaz ki. Hani Jannero'da bu sene Nba parkelerinde görünmeyince... http://www.nbaturka.net/forum/Smileys/nbaturka/grin.gif

vego
07.Mayıs.2011, 11:27
J.Pargo zaten gene Chigago'da abi play-off'a 10 gün-2 Hafta kala Bulls kontrat vermişti.

vego
07.Mayıs.2011, 13:32
Gözler Panathinaikos-Maccabi finalinde

7 Mayıs 2011 11:19 | NTVSpor.net
Basketbolda 2010-2011 sezonunun Avrupa'da kulüpler bazında en büyüğü Pazar günü belli olacak. Final 17.30'da ve 3'üncülük maçı da 14.30'da NTV Spor'dan CANLI olarak yayınlanacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/142/euroleague_final_600_Q9MOF.jpg
Bu sezon Türk Hava Yolları'nın (THY) isim sponsorluğunda düzenlenen Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final organizasyonun finalinde Yunanistan'ın Panathinaikos ile İsrail'in Maccabi Electra takımları Pazar günü şampiyonluk için mücadele edecek.
İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştirilen Dörtlü Final'in Cumartesi günü oynanan yarı finalinde Panathinaikos, İtalya'nın Montepaschi Siena takımını 77-69, Maccabi Electra da İspanya'nın Real Madrid ekibini 82-63 yenerek, finale yükseldi. (http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/40089/ilk-finalist-panathinaikos)
Panathinaikos ile Maccabi Electra arasındaki final maçı TSİ 17.30'da, Montepascihi Siena ile Real Madrid arasındaki üçüncülük maçı ise TSİ 14.30'da başlayacak. Bu iki maç NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
THY Avrupa Ligi'nde bu sezon yer alan Türk takımları Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen, ''Top 16'' turunda kupaya veda etmişti.
Euroleague'de Real Madrid'in 8, CSKA Moskova'nın 6, Maccabi Tel Aviv, Pallacanestro Varese ve Panathinaikos'un 5'er şampiyonluklaqrı bulunuyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2011, 13:40
Hiç hoşuma gitmeyen bi final :/

vego
08.Mayıs.2011, 13:08
IsmaiL SenoL

NTV SPOR Son Dakika: THY Euroleague'de 2012 Final Four'u İstanbul'da düzenlenecek.

vego
08.Mayıs.2011, 13:13
Samsun'a gelselerya 1.000 kişilik Yaşar doğumuz var :n:

barahir
08.Mayıs.2011, 13:43
Hangi salonda acaba bu konuda bilgi var mı?

vego
08.Mayıs.2011, 13:45
Sinam Erdem'de olacaktır.En büyük salon sonuçta.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 15:33
Hiç hoşuma gitmeyen bi final :/

Benimde... Bir yanda Türk düşmanlığı ile meşhur holiganlardan oluşan Pana, diğer yanda İsrail hükümetinin himayesindeki ne olduğu malûm Macabi... (Macabi, İsrail'i temsilen özellikle
politik olarak finanse edilir.)

Kötünün iyisi olarak kalpler Pana'dan yana... Daha doğrusu, turnuva öncesi söylediğim gibi, Macabi olmasın da kim olursa olsun.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 17:58
3.lük maçını Siena kazanmış. Real Madrid'i 80-62 mağlup etmişler.

Daha önce yazdığım gibi, bu 3.lük maçlarının mantığını anlayamıyorum. En güzeli NCAA final-four'undaki düzen... Yenilen mektebine dönüyor, kazanan final oynuyor. 3.lük maçı yok.

Zaten skora bakılırsa Siena'nın rahat kazandığı bir maç olmuş.

Şimdi heyecanla 17:30'u bekliyoruz. Finali...

barahir
08.Mayıs.2011, 18:05
zaten abi kimse 3.yü hatırlamaz hiç bi organizasyonda.. Bence de çok gereksiz bi maç.. Zaten seyirci ilgisizliği de doğruluyor bunu..

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 18:37
Haydi Panathiniakos...

Üff, bloklara bak. Ulan Sato, sok şu üçlüğü ya...

Clayman
08.Mayıs.2011, 18:48
Pnini maça iyi başladı. Maccabi'yi ayakta o tutuyor.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 18:55
1. periyotu 22-15 Pana önde bitirdi.

Özeti: Diamantidis John Stockton oldu, Batiste ise Karl Malone... Kusursuz pick@roll organizasyonlarıyla canına okudular Macabi'nin... Ayrıca bu gidişle onları tam bir blok manyağına çevireceklerini de hatırlatırım. Sanırım 4 blok yaptılar.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 19:04
Şu Eidson ne biçim oyuncudur arkadaş? Tek başına ayakta tutuyor Macabi'yi. Üst üste iki 3'lük soksa Panathiniakos alıp götürecek ama şutlar girmedikçe gömülüyor İsrailliler.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 19:12
Sofo'ya tam zamanında ikili sıkıştırma getiriyorlar.
Şu Maric'i iyi ki almamışız sezon başında. Vidmar daha iyi. :)

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 19:20
İlk yarı Yunan ekibinin 33-30 üstünlüğü ile sona erdi. Yalnız Cuma akşamı oynanan maçlarla kıyaslarsak çok güzel bir karşılaşma oluyor.

Panathiniakos yanlış aklımda kalmadıysa koca devrede sadece 1 üçlük isabeti buldu. Buna karşın Macabi ise 6 tane... Bloklarda ise Pana'nın 1'e karşı 5 blokluk üstünlüğü var. Boyalı bölgeyi çok iyi savunuyorlar. Macabi'nin dış şutlarında problem başlarsa, yahut Panathiniakos'da üçlük sokmaya başlarsa fark bir anda açılabilir.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 20:00
İlk yarı Yunan ekibinin 33-30 üstünlüğü ile sona erdi. Yalnız Cuma akşamı oynanan maçlarla kıyaslarsak çok güzel bir karşılaşma oluyor.

Panathiniakos yanlış aklımda kalmadıysa koca devrede sadece 1 üçlük isabeti buldu. Buna karşın Macabi ise 6 tane... Bloklarda ise Pana'nın 1'e karşı 5 blokluk üstünlüğü var. Boyalı bölgeyi çok iyi savunuyorlar. Macabi'nin dış şutlarında problem başlarsa, yahut Panathiniakos'da üçlük sokmaya başlarsa fark bir anda açılabilir.

Devre arası yazdığım senaryo gerçekleşti. 3. periyot sonunda fark bir anda 11 sayı oldu. Sato'nun 3, Nicholas'ın 1 üçlüğü ile Macabi'nin kimyası bozuldu.

Şimdi Macabi'ye tempo fırsatı vermemek lazım.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 20:14
Yalnız fark 14'ten 7'ye indi ve daha 4:30 süre var. Her an kayabilir maç Pana'nın elinden.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 20:28
Macabi son 4 serbet atışın 3 tanesini kaçırmasaydı fark sadece 4 sayı olacaktı ve kocaman 1:30'luk süre var. Fark 7 sayı.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 20:30
En güzel yorumu Murat Kosova yaptı: "Panathiniakos kaşınıyor. Bakalım Macabi kaşıyabilecek mi?"

Fark sadece 5 sayı.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 20:33
İşte bu... Maçı buraya pick@roll hücumları getirmişti, onu hatırladılar ve düğüm çözüldü.

Şampiyon Panathiniakos, MVP ise Diamantidis diyebiliriz artık.

yaman76hakanFB
08.Mayıs.2011, 20:40
Ve şampiyon Panathiniakos...

Maç sonucu: 78-70.

Herhalde MVP açık ara Diamantidis olur diye düşünüyorum.

vego
08.Mayıs.2011, 21:31
THY Euroleague'de şampiyon Panathinaikos

8 Mayıs 2011 19:23 | NTVSpor.net
THY Euroleague Finali'nde Maccabi Tel Aviv'i 78-70 yenen Yunanistan ekibi Panathinaikos şampiyon oldu. Üçüncülük ise Siena'ya gitti. Final Four gelecek sene İstanbul'da oynanacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/143/pana1_YMH9N.jpg
Turkish Airlines Euroleague'de şampiyon Yunanistan temsilcisi Panathinaikos oldu. NTVSpor'dan canlı yayınlanan finalde Maccabi Tel Aviv'i 78-70'lik skorla geçenYunan ekip bir kez daha tarih yazmayı başardı. Pana'da Diamantidis performansıyla büyük alkış aldı. Yoncaların son periyoddaki hatalarından faydalanan İsrail temsilcisi son anlarda rakibine adeta soğuk ter döktürdü fakat bu mücadele galibiyete yetmedi.

İlk çeyreği Panathinaikos 22-15 önde bitirdi. Yunan ekibi ilk yarıyı da 33-30 önde kapattı.
Üçüncü çeyrekte 54-43'lük üstünlük sağlayan Panathinaikos maçı da 78-70 kazanmayı başardı.
Panathinaikos yarı finalde Montepaschi'yi 77-69 mağlup etmiş, Maccabi Electra ise Real Madrid'i 82-63 mağlup etmişti.

Panathinaikos böylece Euroleague'de 6. şampiyonluğuna ulaşırken, koç Obradovic de kariyerinde 8. kez Avrupa'nın en büyük kupasını kaldırdı.
Turkish Airlines Final Four üçüncülük maçında ise Siena, Real Madrid'i 80-62 yenmeyi başardı. Gelecek yıl Euroleague Final Four İstanbul'da oynanacak.

Varonil
07.Temmuz.2011, 14:32
Yeni sezon kuraları çekiliyor şu anda

Olympiakos
Caja Laboral
FENERBAHÇE ÜLKER
Bizkaia Bilbao
NGC Cantu
Nancy

fena bir grup olmadı sanki :) Net çıkarız diye düşünüyorum.

eng1n
07.Temmuz.2011, 14:46
İlk ikide çıkabiliriz sanki.

byariff
07.Temmuz.2011, 14:49
Galatasaray on elemede paok"u yenerse bu gruba dusuyor
Takımımız gruplara kaldığı takdirde Real Madrid, Maccabi Electra, Partizan, Anadolu Efes ve AJ Milano ile aynı grupta mücadele edecek.

bursa_mc
07.Temmuz.2011, 16:45
Galatasaray-Paok eşleşmesinde taraftarlar için deplasman yasağı olabilir:)

vego
07.Temmuz.2011, 17:17
THY Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu

7 Temmuz 2011 13:51 | NTV Spor ve Ajanslar
THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in rakipleri belirlendi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/164/basketbolllntvspor_T71VW.jpg
Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes'in Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi grup maçlarında karşılaşacağı takımlar belli oldu.
Barcelona'da yapılan kura çekimine göre, A Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker, Olympiacos (Yunanistan), Caja Laboral (İspanya), Bizkaia Bilbao Basket (İspanya), NGC Cantu (İtalya) ve Sluc Nancy Basket (Fransa) ile mücadele edecek.
C Grubu'na düşen Anadolu Efes'in rakipleri ise Real Madrid (İspanya), Maccabi Electra Tel Aviv (İsrail), Partizan Belgrad (Sırbistan), EA7 Emporio Armani (İtalya) ve A elemesinden gelecek takım oldu.
Öte yandan kura çekiminde, Galatasaray Cafe Crown ile Banvit'in Avrupa Ligi ön eleme turunda karşılaşacağı takımlar da belirlendi.
Buna göre Galatasaray Cafe Crown, Yunanistan'dan PAOK, Banvit ise Çek Cumhuriyeti'nden Cez Nymburg ile ön eleme maçı oynayacak.
Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkına sahip 22 takıma, eleme turlarından gelecek 2 takım daha katılacak ve maçlar, 6'şar takımlı 4 grup halinde oynanacak.
29 Eylül ve 2 Ekim'de yapılacak eleme maçlarında 16 takım, bu iki biletin sahibi olmak için mücadele verecek. Normal sezon, son şampiyon Panathinaikos'un 17 Ekim'de Atina'daki Olympic Hall'da yapacağı maçla başlayacak. Sezon, çarşamba ve perşembe günleri yapılacak 10 haftalık maç maratonuyla 22 Aralık'a kadar sürecek. Daha sonra mücadeleye 16 takımla 18 Ocak-1 Mart arasında devam edilecek. Çeyrek final play-off'ları 21 Mart-5 Nisan arasında yapılacak ve şampiyon, İstanbul'da 11-13 Mayıs arasında düzenlenecek dörtlü final organizasyonuyla kupasını kaldıracak.
Yapılan kura çekiminde doğrudan katılım hakkı bulunan takımlar şu şekilde gruplara ayrıldı:
A Grubu: Olympiakos (Yunanistan), Caja Laboral (İspanya), Fenerbahçe Ülker (Türkiye), Bizkaia Bilbao Basket (İspanya), NGC Cantu (İtalya), Sluc Nancy Basket (Fransa)
B Grubu: Panathinaikos (Yunanistan), CSKA Moskova (Rusya) -Unicaja Malaga (İspanya), Zalgiris Kaunas (Litvanya) - Brose Baskets (Almanya) - KK Zagreb (Hırvatistan)
C Grubu: Real Madrid (İspanya), Maccabi Electra Tel Aviv (İsrail), Partizan Belgrad (Sırbistan), Anadolu Efes (Türkiye), Emporio Armani (İtalya), A elemesinden gelecek takım
D Grubu: Barcelona Regal (İspanya), Montepaschi Siena (İtalya), Unics Kazan (Rusya), Asseco Prokom (Polonya), Union Olimpija (Slovenya) - B elemesinden gelecek takım

Sirius Black
07.Temmuz.2011, 17:25
Eleme grubunda finale kadar çıkarız ve rakibimiz Cholet veya Rytas olur. Ama gerisini bilemem. :D

vego
29.Temmuz.2011, 13:17
THY Euroleague'de 1. tur programı

29 Temmuz 2011 11:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2011-2012 sezonu 1. tur gruplarındaki maç programları belli oldu.

http://media1.ntvspor.net/C/I/171/euroleague3_FYZNU.jpg
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2011-2012 sezonu 1. tur gruplarındaki maç programları açıklandı.
Galatasaray ve Banvit'in eleme turlarını geçtiği takdirde katılma hakkını kazanacağı ligde yeni sezonda Fenerbahçe Ülker (A), Anadolu Efes ise (C) Grubu'nda mücadele verecek.
Fenerbahçe Ülker'in yer aldığı (A) Grubu'nda NGC Cantu, Bizkaia Bilbao Basket, Caja Laboral, Olympiakos ve SLUC Nancy bulunuyor.
Anadolu Efes ise (C) Grubu'nda Emporio Armani Milan, Maccabi Electra, Partizan, Real Madrid ve eleme grubundan bir takıma karşı 2. tur mücadelesi verecek.
Türk takımlarının yer aldığı 1. tur gruplarındaki maç programları şöyle:

FENERBAHÇE ÜLKER

19 Ekim Çarşamba
Fenerbahçe Ülker-Caja Laboral
27 Ekim Perşembe
Olympiakos-Fenerbahçe Ülker
3 Kasım Perşembe
Fenerbahçe Ülker-SLUC Nancy
9 Kasım Çarşamba
Bizkaia Bilbao Basket-Fenerbahçe Ülker
16 Kasım Çarşamba
Fenerbahçe Ülker-NGC Cantu
24 Kasım Perşembe
Caja Laboral-Fenerbahçe Ülker
1 Aralık Perşembe
Fenerbahçe Ülker-Olympiakos
7 Aralık Çarşamba
SLUC Nancy-Fenerbahçe Ülker
14 Aralık Çarşamba
Fenerbahçe Ülker-Bizkaia Bilbao Basket
21-22 Aralık
NGC Cantu-Fenerbahçe (Kesin tarih netlik kazanmadı)

ANADOLU EFES
20 Ekim Perşembe
Partizan-Anadolu Efes
26 Ekim Çarşamba
Anadolu Efes-Eleme (A) Grubu birincisi
3 Kasım Perşembe
Emporio Armani Milan-Anadolu Efes
10 Kasım Perşembe
Anadolu Efes-Maccabi Electra
17 Kasım Perşembe
Real Madrid-Anadolu Efes
23 Kasım Çarşamba
Anadolu Efes-Partizan
30 Kasım Çarşamba
Eleme (A) Grubu birincisi-Efes Pilsen
8 Aralık Perşembe
Anadolu Efes-Emporio Armani Milan
15 Aralık Perşembe
Maccabi Electra-Anadolu Efes
21-22 Aralık
Anadolu Efes-Real Madrid (Kesin tarih netlik kazanmadı)

Hugo
10.Ağustos.2011, 16:37
Müthiş bir haberim var! Bu sezon THY Euroleague yayın hakları Efes Pilsen dahil NTVSpor'da! Süper oldu bu.

Revolution
10.Ağustos.2011, 16:40
Aynen. Sonunda kaçırmadan izleyeceğim Euroleague maçlarını.

Universal
11.Ağustos.2011, 04:27
NTVSpor'a geçmesi cidden mükemmel oldu Sonunda Avrupa maçlarımızı özgür bir biçimde izleyebileceğiz.

Night_Mare17
30.Eylül.2011, 20:38
Paok'u 59-70 yeniyoruz son 5 dakika. Gordon harika oynuyor.

byariff
30.Eylül.2011, 20:41
Jamen Lucis Galiba cok iyi oynuyor top kapiyor sayi atiyor ne ararsan var adamda :D

Songailada iyi ama lakovic tutukdu biraz , bu arada andric ile enderde cok iyi

Night_Mare17
30.Eylül.2011, 20:42
Jamen Lucis Galiba cok iyi oynuyor top kapiyor sayi atiyor ne ararsan var adamda :D

Songailada iyi ama lakovic tutukdu biraz , bu arada andric ile enderde cok iyi

Andric Aynştayn ya çok iyi pas alıyor içerde :D

Night_Mare17
30.Eylül.2011, 20:47
77-64 aldık Paok maçını. :) Kaldı 2

Sirius Black
30.Eylül.2011, 20:53
İkinci devre çok iyiydik. Lakovic'in tutuk kalması bizi fazla zorlamadı bu iyi oldu. Lakovic'i de 1 gün daha dinlendirmiş gibi bir şey olduk. Form tutar yakında.

O değil de Gordon insan mısın abicim? :)

Sirius Black
01.Ekim.2011, 22:50
Lakovic ne büyüksün sen. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ekim.2011, 22:53
Galatasaray Lakovic'i alarak sadece 1 oyuncu değil,aynı zamanda da bir lider transfer etti.

Stan13
02.Ekim.2011, 02:57
Bu sezonki en iyi transfer görünen o ki Gordon. Müthiş bir savunmacı ve her türlü pis işi yapıyor. Geçen sene bu rolü Shipp çok iyi üstlenmişti. Bu sene bu işleri ondan daha iyi yapan, tam bir takım oyuncusu olan bir Gordon var elimizde. Shipp ve Gordon yarın da Rytas'a karşı ribaundlara yardım etmeliler zira ribaundlar yarın çok önemli. Çok önemli uzunları var Rytas'ın, baya tehlikeliler. Ben kazanacağımızı düşünüyorum.

Hugo
02.Ekim.2011, 21:42
ve Galatasaray Euroleague'de!

Night_Mare17
02.Ekim.2011, 21:43
Süpersiniz aslanlar. Euroleague'deyiz.

anil luque
02.Ekim.2011, 21:47
Helal olsun Galatasaray'a. Euroleague'de sonsuz başarılar!

Sirius Black
02.Ekim.2011, 21:47
Euroleague'deyiz. Bileğimizin hakkıyla güzel oyunumuzla bu arenadayız. :)

Fearless Coward
02.Ekim.2011, 21:51
Helal olsun bizimkilere...Kadro kaliteli zaten Euroligde iyi işler çıkarırız diye düşünüyorum...

vego
02.Ekim.2011, 21:54
Bir sağlam pivot ile GS Eurolig'de top 16'ya kalır.

Homer J.S
02.Ekim.2011, 22:09
Süpersiniz çocuklar hepinizi tebrik ediyorum!

uAburak89
02.Ekim.2011, 22:16
Helal olsun bütün Aslanlara, müthiş oldu bu. Devamı da gelecek...

Stan13
02.Ekim.2011, 22:16
Bu takımı 1 senede Euroleague'e taşıyan 2 adama; Hakan Üstünberk ve Oktay Mahmuti'ye ne kadar teşekkür etsek az. Helal olsun hepinize helal !

Ziya38
02.Ekim.2011, 22:19
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/6663_euroleague02102011.jpg

cimboom
02.Ekim.2011, 22:21
I feel devotion. Galatasaray feel devotion.

Stan13
02.Ekim.2011, 22:25
Bu arada D grubunda Barcelona, Montepaschi Siena, Unics Kazan, Asseco Prokom ve Union Olimpija ile mücadele edeceğiz.

uAburak89
02.Ekim.2011, 22:30
Takviye gelecekmiş takıma, o şekilde söylentiler var. Şu anda takımımız oldukça uyumlu gözüküyor, bu uyumu bozmayacak Mahmuti'nin Aslanı olacak iyi oyuncu/oyuncular gelsin. Şu andaki kadro bile geçen seneye nazaran çok kuvvetli ama artık bir kulvar daha eklendi, takviye çok iyi olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ekim.2011, 23:33
Tebrikler Galatasaray'a... Gerçekten mükemmel iş çıkardılar,mükemmel... :)

ShevAnil
02.Ekim.2011, 23:44
Basketboldan pek anlamam ama Barcelona, Siena, Kazan ve Olimpija takımlarının iyi olduğunu biliyorum. Çetin bi mücadele olucak. Başarılar Aslanlarımıza.

Sirius Black
03.Ekim.2011, 17:19
İlk 4'e kalırız bence grupta. Kalıplı, ribauntçu ve caydırıcı bir uzun bulursak (hocamız her ne kadar gerek görmese de) ilk 3'e gireriz.

GodfatheR
04.Ekim.2011, 19:48
Boyalı bölgeye bi yarma şart. Biz geçen yıl Vidmar sakatlanınca öyle bi adamın ne kadar gerekli olduğunu gördük.

Sirius Black
04.Ekim.2011, 20:53
Furkan'ın dakikalarını baltalayacak diye korkuyorum eğer bir uzun gelirse. Euroleague'de süreleri sınırlı kalabilir fakat ligde 20 dakika filan alsa Furkan hem kendisi hem biz için iyi olur.
Ama kalıplı, sert bi uzun da çok lazım. Andric çok yumuşak kalıyor, Furkan da tecrübesiz kalıyor.

Sirius Black
04.Ekim.2011, 21:15
Bu arada CSKA Kirilenko ile 3 yıllık sözleşme imzalamış. Korkunç bir takım oldular.

byariff
05.Ekim.2011, 00:01
Furkan Tecrubesiz,Andric iyi ama yetersiz kalir bence o bolgeye cok saglam bir adam sart