View Full Version : THY Euroleague 2011-2012 Sezonu
Cengo
10.Şubat.2012, 00:16
@ABOOO
Bu maçtaki skor CSKA'nın kötü oynadığından gelmedi, ilk maçtaki skorda CSKA'nın muhteşem oynadığından gelmedi. İlk maçta da iyi savunduk 3/25 falan 3lük isabetiyle oynadık ki bu atışların 17-18 tanesi boş atıştı. Kendi beceriksizliğimizden farkın o kadar açılmasına neden olduk. Bu maçtada taraftarın etkisi takımın olağanüstü savunması, isteği ve hırsıyla CSKA'yı alışık olmadığı bir ortama soktuk ve performansının düşmesine neden olduk. Biz CSKA'yı boş bıraksakydık CSKA atamasaydı, top tutamasaydı, pas yapamasaydı CSKA kötü oynadı diyebilirdik, maçlara fazla taraflı bakmayın. Ayrıca topun olduğu hiçbir oyunda %1'lik bir şanstan bahsedilemez. Sonuçta 2 takımdan biri amatörde diğeri de en yüksek ligde oynamıyor. Belli bir seviyedeler ve bu yüzden Top 16'dalar. %1'in altındaki şans Barcelona-Atışalanıspor maçında olur. Barcelona - Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş maçlarında olmaz. Bu tarz maçlarda şanslar %60-40'tır, sabittir.
Diğer maçlara oranla CSKA fazla statik oynadı. Düzenin dışına çıkıp erken şut attılar. CSKA uzun rotasyonu ile pick&rollden çıkan oyuncuların orta mesafe şutları ile skoru oluşturan bir takım. Uzun rotasyonu ile ezer rakiplerin. Bugün sistem dışına çıkıp bireysel oynamaa ya da el üstünden şut atmaya çalıştılar. Bugün CSKA'nın iyi oynadığını söylemek gerçekçi değil. Kötü oynadılar, bunu da kabul etmek gerekir. Galatasaray bu kadar iyi oynamasa kazanma şansı çok düşük olurdu. Uzun oyuncuların farkı kötü gününde bile fark ettiriyor CSKA Moskova'ya. Çok formda bir CSKA Moskova ezer geçer, kimseyi tanımaz.
Tarihi bir galibiyet, tebrikler.
Homer J.S
10.Şubat.2012, 00:20
Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır demiş Jupp Derwall. Bırakınız ihtimal konuşmayı, basketbol sahada oynanıyor ve kimse kusura bakmasın Galatasaray her maçı bir kişi fazla oynuyor Abdi İpekçi'de. O taraftara her türlü galibiyet helal.
IcedEarth
10.Şubat.2012, 00:22
Valla helal.
Galatasaray çok iyi oynadı, CSKA beklemediğim kadar çok kötüydü.
Son pozisyonda Murat Kosova biraz abarttı, orada double team gelince kollarla zayıf bir temas geldi. Hakemler genelde onu faul çalmazlar.
Ben bu kadar iyi oyun hiç beklemiyordum.
Kavga etmek gibi bir amacınız var ise kendi kendinize kavga edersiniz. Bu üsluba katılmam. Biraz savgı göstermeniz gerekir karşınızdakine ve görüşlerine.
Normal şartlar altında yenilmelerine imkan yoktu. Bugün bu sene hiç izlemediğim kadar kötü oynadı CSKA Moskova. Efes bile dün daha iyiydi.
Barcelona, CSKA gibi takımlar karşınızda %1in altında ihtimaliniz vardır kazanmak için.
Her konu altında insanları provoke ediyorsunuz, ondan sonra kavgacı üslup kullanan biz olmuş oluyoruz..
Alın size %1, inanılmaz kötülermiş, neden kötülerdi peki? Savunmamızla, taraftar baskımızla hiç alakası olamaz değil mi? Koskoca CSKA bugün 64 sayıda kaldı, bu güne kadar ortalama 87 sayıyla oynamışlar Murat Kosova'nın dediğine göre.. Ama savunmayla hiç alakası olamaz, bugün çok kötüydüler ondan olmuştur..
Gerçekçilikten veya gerçeklerden bahsedecek bugün sahada tek bir gerçek gördük: Galatasaray 68-64 CSKA Moskova.
Cengo
10.Şubat.2012, 00:28
Her konu altında insanları provoke ediyorsunuz, ondan sonra kavgacı üslup kullanan biz olmuş oluyoruz..
Alın size %1, inanılmaz kötülermiş, neden kötülerdi peki? Savunmamızla, taraftar baskımızla hiç alakası olamaz değil mi? Koskoca CSKA bugün 64 sayıda kaldı, bu güne kadar ortalama 87 sayıyla oynamışlar Murat Kosova'nın dediğine göre.. Ama savunmayla hiç alakası olamaz, bugün çok kötüydüler ondan olmuştur..
Gerçekçilikten veya gerçeklerden bahsedecek bugün sahada tek bir gerçek gördük: Galatasaray 68-64 CSKA Moskova.
Provokovasyon yapmıyorum, tersine dün söylediğimi dile getirerek zevk almak adına şu an provokasyonu siz yapıyorsunuz.
Galatasaray çok iyi, CSKA Moskova çok kötü oynadı.
Aradaki kalite ve rotasyon farkı var, kötü oynadıklarında fark yemelerini de beklemeyeceksiniz herhalde?
CSKA gibi en güçlü kadronun kötü oynaması, sadece rakibin iyi olması ile açıklamaz. Bir sistem takımının kötü oynamasının farklı sebepleri vardır.
Galatasaray, CSKA ile 100 kere oynasa kaç defa kazanabilir? Lütfen biraz gerçekçi olun.
Tarihi bir galibiyet, zevkini çıkaracağınıza kavga ederek zevk almaya çalışıyorsunuz. Şu an fanatikliği siz yapıyorsunuz.
KaRaBükLü KraL
10.Şubat.2012, 00:29
Diğer maçlara oranla CSKA fazla statik oynadı. Düzenin dışına çıkıp erken şut attılar. CSKA uzun rotasyonu ile pick&rollden çıkan oyuncuların orta mesafe şutları ile skoru oluşturan bir takım. Uzun rotasyonu ile ezer rakiplerin. Bugün sistem dışına çıkıp bireysel oynamaa ya da el üstünden şut atmaya çalıştılar. Bugün CSKA'nın iyi oynadığını söylemek gerçekçi değil. Kötü oynadılar, bunu da kabul etmek gerekir. Galatasaray bu kadar iyi oynamasa kazanma şansı çok düşük olurdu. Uzun oyuncuların farkı kötü gününde bile fark ettiriyor CSKA Moskova'ya. Çok formda bir CSKA Moskova ezer geçer, kimseyi tanımaz.
Tarihi bir galibiyet, tebrikler.
Bir tek bunu yazıp bu kadar insanın sevincine ortak olmak varken hala %1,%3 diyosunuz.Gayet iyi oynadığımız bir maçın ardından hala formda bir Cska ezer geçer falan milleti tahrik ediyosunuz.Cska aynı Cska biz o Cska'yı muhteşem taraftarımızın önünde devirdik.Bunun fazla da bir yorumu olamaz galiba...
byariff
10.Şubat.2012, 00:29
:D Dunya Siralamasinda bir anda ilk 8"e girdik :D
http://e1202.hizliresim.com/u/9/2l161.jpg
Cengo
10.Şubat.2012, 00:31
Bir tek bunu yazıp bu kadar insanın sevincine ortak olmak varken hala %1,%3 diyosunuz.Gayet iyi oynadığımız bir maçın ardından hala formda bir Cska ezer geçer falan milleti tahrik ediyosunuz.Cska aynı Cska biz o Cska'yı muhteşem taraftarımızın önünde devirdik.Bunun fazla da bir yorumu olamaz galiba...
Dün yazdığımı bugün son sayfaya getirip ortamı gererek tahrik eden ben değilim.
byariff
10.Şubat.2012, 00:35
Namağlup takım yoktur,Galatasarayla oynamamış takım vardır :D
Cengo
10.Şubat.2012, 00:37
Atina'da OAKA'da ilk periyotta kötü başlayıp dağıldı takım yine. Neyse ki 2. periyotta alan savunmasına hücum edemiyor Pana. 13 sayı fark çok fazla, maç koptu gibi. Kaybederiz bu maçı da tempo yapamazsak.
Alicanfmfan
10.Şubat.2012, 00:37
Helal olsun tek kelimeyle helal olsun yemin ederim tüylerim diken diken , maçı izleme fırsatı bulamadım ancak helal olsun aslanlarımıza helal olsun taraftarımıza ...
IcedEarth
10.Şubat.2012, 00:47
Provokovasyon yapmıyorum, tersine dün söylediğimi dile getirerek zevk almak adına şu an provokasyonu siz yapıyorsunuz.
Galatasaray çok iyi, CSKA Moskova çok kötü oynadı.
Aradaki kalite ve rotasyon farkı var, kötü oynadıklarında fark yemelerini de beklemeyeceksiniz herhalde?
CSKA gibi en güçlü kadronun kötü oynaması, sadece rakibin iyi olması ile açıklamaz. Bir sistem takımının kötü oynamasının farklı sebepleri vardır.
Galatasaray, CSKA ile 100 kere oynasa kaç defa kazanabilir? Lütfen biraz gerçekçi olun.
Tarihi bir galibiyet, zevkini çıkaracağınıza kavga ederek zevk almaya çalışıyorsunuz. Şu an fanatikliği siz yapıyorsunuz.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Valla kaç defa kazanır bilemem, bugün kalan 98 taneye gerek kalmadan 1 tane kazandık mesela..
Ben daha fazla birşey yazmak istemiyorum, dediğiniz gibi galibiyetin zevkini çıkarmaya yoğunlaşacağım.
semih99999
10.Şubat.2012, 00:49
hala :D elim ayagım titriyo muhteşem savunmamız ve oyuncularımızın inanılmaz mücadelesi sayesinde bu maçı kazandık cska moskovanın her türlü istatistiğini en az 20 dilim oranında indirdik bu takıma rüya takım filan diyolar falan ama biraz fazla abartılıyor belli bi düzen içinde oynayan takımlara karşı zor kazanırlar bu arada teodosiçe yazık :D yav maçın sonunda topu seyircilere dikmesi :D bana o efsanevi sırbistan-türkiye maçını hatırlattı
Nedvedmania
10.Şubat.2012, 00:52
Bizde biliyoruz CSKA'nın bizden daha kaliteli oyunculara sahip olduğunu, teoride onların kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu. Ama birisi buraya gelipte "Gerçekçi olun bu maçı asla kazanamazsınız" derse provoke eder.
Benim sorularıma cevap vermemenizden benim ve bizim haklı olduğumuz kanısına varıyorum zaten. O yüzden uzatmanın anlamı yok :)
Cengo
10.Şubat.2012, 00:54
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Valla kaç defa kazanır bilemem, bugün kalan 98 taneye gerek kalmadan 1 tane kazandık mesela..
Ben daha fazla birşey yazmak istemiyorum, dediğiniz gibi galibiyetin zevkini çıkarmaya yoğunlaşacağım.
Bunun hırsız yavuzluk ile bir alakası yok, ben öyle biri miyim? :)
Fenerbahçe'nin de %1 şansı yok diyorum. Bunun fanatiklik olarak yapsam, aşağılamak olarak algılasanız bile kendi takımı da aşağılıyorum o zaman. Neden aşağılayayım ki?
Bu galibiyetin ne kadar büyük olduğunu ve Galatasaray'ın ne kadar iyi oynadığını gösterir. Ne demek istediğimi anlamadınız. Maçın heyecanından çıktığınızda bu galibiyetin ne kadar zor ve önemli olduğunu anlayacaksanız.
O cevabı çekip çıkarak kişinin tek amacı kavga etmekti, çok açık. Benim niyetim yok zaten kavga etmek için, yoksa zaten başka türlü konuşabilirdim.
Nedvedmania
10.Şubat.2012, 00:58
O cevabı çekip çıkarak kişinin tek amacı kavga etmekti, çok açık. Benim niyetim yok zaten kavga etmek için, yoksa zaten başka türlü konuşabilirdim.
İyiki çıkarmışım o cevabı. Ne güzel fikrimi destekleyenleri görmüş oldum :) Dünde cevap verebilirdim ama bugünü beklemek dahada anlamlı oldu. Ayrıca sanki o mesajı arşivlerden çıkarmışım gibi konuşuyorsunuz. Daha dünkü mesaj :)
Eğer yarın Galatasaray - Barça maçı olsa ve siz yine "Galatasaray asla kazanamaz" derseniz yine aynı tepkiyi veririz. Siz kendi takımınız için bu yorumu yapabilirsiniz ama rakip takım hakkında yaparsanız sonu böyle olur işte.
Nedvedmania
10.Şubat.2012, 01:04
CSKA'lıların kareografiye bakışları :)
http://img651.imageshack.us/img651/6728/42009825357850471769221.jpg (http://img651.imageshack.us/i/42009825357850471769221.jpg/)
Cengo
10.Şubat.2012, 01:08
İyiki çıkarmışım o cevabı. Ne güzel fikrimi destekleyenleri görmüş oldum :) Dünde cevap verebilirdim ama bugünü beklemek dahada anlamlı oldu. Ayrıca sanki o mesajı arşivlerden çıkarmışım gibi konuşuyorsunuz. Daha dünkü mesaj :)
Eğer yarın Galatasaray - Barça maçı olsa ve siz yine "Galatasaray asla kazanamaz" derseniz yine aynı tepkiyi veririz. Siz kendi takımınız için bu yorumu yapabilirsiniz ama rakip takım hakkında yaparsanız sonu böyle olur işte.
Yarın maç olsa Barcelona karşısınızda kazanabileceğinize inanıyor musun?
Gerçekçi biriyim. Maç anında üzülürsün sevinirsin o ayrı. Denk güçlerin maçları değil, sakın bana fanatiklikten bahsedeyim deme. Fanatiklik bu şekilde yapılmaz. Fenerbahçe de, Galatasaray da yenemez demek suç değildir. Eleştirilecek bir şey değildir, kazanırsan kâr ama kazanmak imkansıza çok yakındır, kaybetmeye üzülmeyeceğin bir maçtı. Bunu inkâr edebilir misin, edemezsin. Verdiğin tepkinin haklı bir yanı yok kusura bakma. Futbol TSL maç konularında o kazanır, bu kaybeder yorumları da yapamazdınız o zaman. Bu bir tahmin, maç sahada biter.
Bundan zevk aldığını görüyorum ve cidden şaşırıyorum. Bundan değil, maçtan zevk almanız lazım.
-
Bu aradada OAKA'da faul problemi de yaşıyor takım. Uzunların faul problemi, hakemlerin setrliğe hiç müsaade etmeyip çabuk faul çalmaları bitirdi maçı. Bu temposuzluk ile bu periyotta 10 sayının altına inemezse ki inmez, son periyotu oynamalarına bile gerek yok.
Nedvedmania
10.Şubat.2012, 01:18
Yarın maç olsa Barcelona karşısınızda kazanabileceğinize inanıyor musun?
Gerçekçi biriyim. Maç anında üzülürsün sevinirsin o ayrı. Denk güçlerin maçları değil, sakın bana fanatiklikten bahsedeyim deme. Fanatiklik bu şekilde yapılmaz. Fenerbahçe de, Galatasaray da yenemez demek suç değildir. Eleştirilecek bir şey değildir, kazanırsan kâr ama kazanmak imkansıza çok yakındır, kaybetmeye üzülmeyeceğin bir maçtı. Bunu inkâr edebilir misin, edemezsin. Verdiğin tepkinin haklı bir yanı yok kusura bakma. Futbol TSL maç konularında o kazanır, bu kaybeder yorumları da yapamazdınız o zaman. Bu bir tahmin, maç sahada biter.
Bundan zevk aldığını görüyorum ve cidden şaşırıyorum. Bundan değil, maçtan zevk almanız lazım.
Ne diyim abi sen kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et :) Ama şunu söyleyeyim kaybetseydik evet üzülürdüm. Biz daha öncede büyük takımlara karşı kaybettik. Ama fark yiyerek değil, eze eze kaybettik. Bu maçıda kaybetseydik eze eze kayberdik. Ve tabiki de üzülürdüm. Futbol konularına da o kazanır bu kazanır diye yorum atabilirsiniz ama bu usluba bağlıdır. Gidipte GS-FB derbisine "FB asla kazanamaz" yazarsam ertesi gün Fenerbahçeli kardeşlerim o lafı bana bi güzel yedirirler :) Beni takmıyor olabilirsiniz belki de ama aşağıda Aydın Abi'de durumu açıkladı. Sonradan ekledi o kısmı belki farketmemişsinizdir diye buraya da ekliyorum :
Hayır yani herkes biliyor CSKA'nın mutlak favori olduğunu. Ben fark yeriz diye maça bile gitmedim. Ama işte senin gibi maç çoktan bitmiş şeklinde konuşanlara her zaman böyle cevaplar gelmiştir forumda. 10 senedir bu forumdasın. biliyorsun durumun nasıl olacağını.
Cengo
10.Şubat.2012, 01:21
Ne diyim abi sen kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et :) Ama şunu söyleyeyim kaybetseydik evet üzülürdüm. Biz daha öncede büyük takımlara karşı kaybettik. Ama fark yiyerek değil, eze eze kaybettik. Bu maçıda kaybetseydik eze eze kayberdik. Ve tabiki de üzülürdüm. Futbol konularına da o kazanır bu kazanır diye yorum atabilirsiniz ama bu usluba bağlıdır. Gidipte GS-FB derbisine "FB asla kazanamaz" yazarsam ertesi gün Fenerbahçeli kardeşlerim o lafı bana bi güzel yedirirler :) Beni takmıyor olabilirsiniz belki de ama aşağıda Aydın Abi'de durumu açıkladı. Sonradan ekledi o kısmı belki farketmemişsinizdir diye buraya da ekliyorum :
Bugün CSKA Moskova ile oynasa Fenerbahçe öncesinde yine %1 bile ihtimal yok derdim. Bunu söyleyen bir kişiyi de eleştirmem. Beni de tanıyorsunuz.
Galatasaray'ın yaptığı o büyük olayı tebrik etmeme rağmen üstüme gelmenizi anlayamadığım gibi ben bir şey kaybetmiyorum, siz de bir şey kazanmıyorsunuz.
C h A o S
10.Şubat.2012, 01:22
Salon Sporlarında dünya Ses rekoru 118.26 desibel ultrAslan
Euroleage tarihinin en çılgın taraftarı seçilen ultrAslan
Rekoruda kırmışız.Kırmadık rekor bırakmadık maşallah.
Nedvedmania
10.Şubat.2012, 01:26
Evet bende onu yazmaya girdim konuya. Desibel rekoruda bizde artık :) Valla gerçekten çok gurur duyuyorum böyle bir takımın taraftarı olmaktan. Ah şu bütünlemelere kalmasaydım da o rekorda benim de katkım olsaydı :)
C h A o S
10.Şubat.2012, 01:29
Bende biletlere yetişemedim:DBilseydim gece sabahlardım biletixde.
C h A o S
10.Şubat.2012, 01:30
Bu arada maçın tekrarı 01:50'de NTV Spor'dan yayınlanacak.Kaçıranlar tekrarını izleyin derim.
Komşuları bir kez daha kapıya getirdik ama çok iyi maçtı :n:
Cengo
10.Şubat.2012, 01:39
Kaybettik Pana'ya. Maçın başından belliydi. Savunma fena değil ama takım statik hücum etmeye devam ediyor. Spahija bugün istifa etse çok memnun olurum.
Sekopej
10.Şubat.2012, 01:42
Kaybettik Pana'ya. Maçın başından belliydi. Savunma fena değil ama takım statik hücum etmeye devam ediyor. Spahija bugün istifa etse çok memnun olurum.
Aykut Kocaman gibi Aydın Örs takımın başına geçsin, şu anda çok pasif kalıyor Aydın Örs ve ona ihtiyacımız var.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Şubat.2012, 02:23
MP Galatasaraya tebrikler, muthis bir galibiyetti. Ilk sezonunda ceyrek-finale cok yakinlar. Efes Olimpiakosu yenebilseydi onlari safdisi birakabilirdik. CSKA galibiyeti ultra-surpriz oldu ama oyle bir salonda her sonuc cikabilirdi ve GS zor olani basardi :) Gruptan cikabilirse GS, bu galibiyet cok daha degerli olucak.
FBU bildigimiz gibi, gecen senenin uzerine koyucaklari yerde daha da kotu durumdalar. Neyse ki Unics kaybetmis bu hafta. Kalan maclari alip Pananin Unicsi yenmesini beklicez son hafta macinda. Gruptan ciksa bile Final-4 cok uzak duruyor.
Sezon basindaki 2 favori Efes-FBU zor durumdalarken GS cok daha avantajli durumda. Gecen seneki TBL finallerinden beri GS bizi sasirtmaya devam ediyor :)
byariff
10.Şubat.2012, 02:25
Nenad Krstic: Galatasaray'ın gruptan çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. Ancak şunu söylemeliyim, bu taraftar son 8'de olmayı hakediyor.
Nenad Krstic: Buradaki atmosfer harikaydı. Harikaydı gerçekten, bu tip ortamlara Partizan'dan alışığım.
Nenad Krstic: Galatasaray bizden daha iyi oynadı, maçı kontrol etti. Galatasaray kazanmayı haketti.
byariff
10.Şubat.2012, 02:57
Desibel olcumu
http://img585.imageshack.us/img585/1774/img0157gw.jpg
Cehennem Tek kelime ile.
http://galatasaraymedia.com/imagesbuyuk/534841.jpg
En net resim.
http://galatasaraymedia.com/imagesbuyuk/04dfa7.jpg
Nedvedmania
10.Şubat.2012, 04:00
Evet 118 değil 122'miş rekor :)
urwrdskkn
10.Şubat.2012, 18:45
Bu takımı Abdi İpekçi de yenebilecek takımı ben zor görüyorum ve şunu söylüyorum GELECEK SENE EUROLEAGUE E KESİN GİRİYORUZ
leventb12
11.Şubat.2012, 00:40
İlk yarı kötü oynasakta, ikinci yarı Göksel'inle Cevher'in üçlükleri geri göndürdü Cihan'ım benim hala kollarım ağrıyor totemden :n:
Corpus
11.Şubat.2012, 01:09
İlk yarı kötü oynasakta, ikinci yarı Göksel'inle Cevher'in üçlükleri geri göndürdü Cihan'ım benim hala kollarım ağrıyor totemden :n:
Göksenin Köksal galiba o Göksel :)
leventb12
11.Şubat.2012, 01:14
Gökselin değilmi ?
Sirius Black
11.Şubat.2012, 12:00
Göksenin. :)
byariff
22.Şubat.2012, 15:10
Welcome to hell :)
http://b1202.hizliresim.com/u/q/2xu7j.jpg
byariff
22.Şubat.2012, 19:29
Akşam Abdi İpekçi'de 1500 bayrak ile yine görsel bir şölen sunulacak..Müthiş bir ambians olacak..
Fearless Coward
22.Şubat.2012, 19:57
Taraftarımız yine müthiş bir destek verecektir bundan şüphemiz yok...İnşAllah kazanırız yenilirsek rakibimizin de şansını getirmiş oluruz bu yüzden mutlaka yenmeliyiz...
C h A o S
22.Şubat.2012, 20:58
Cska 12'de 11 üçlük isabeti bulduğu maçta Olympiakos karşısında ilk yarıyı 54-26 önde bitirdi.Hakikaten uzay takımı bunlar.Kusursuz oynuyorlar.Bu takımı galiba yenen tek takım biz olacağız.
europeanconquer
22.Şubat.2012, 20:59
CSKA Olympiakos'u folloş ediyor folloş :n:
Fearless Coward
22.Şubat.2012, 21:06
Bu kadar fark yapması bizim için çok çok iyi...Hele ki Efes'i yenersek...
sebofanmemo
22.Şubat.2012, 21:18
Yenersek önemli bugün Efesi . Cska büyük fark atarsa 28 üstü bugün Oly ye Olympiakos'a 1 sayı farkla yenilirsek bile çıkabiliriz averajla ,yenme mevzusuna gelir isek , yenebilirmiyiz inanırsak yenemeyeceğimiz takım yok Andric , Furkan ,Lakovic ve Gordon gününde olursa yeneriz ama bugün önce Efesten bir intikam alalım.
byariff
22.Şubat.2012, 22:30
CSKA Moscow 96 - 64 Olympiakos
e yuh yani csk :D
Pankart : "Biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen"
byariff
22.Şubat.2012, 22:39
http://a1202.hizliresim.com/u/q/2y6th.jpg
byariff
22.Şubat.2012, 22:48
1.ci çeyrek 20-13 yeniyoruz su an rahat ve iyi oyun oynuyoruz sonuda oyle olur insallah.
europeanconquer
22.Şubat.2012, 22:49
İlk çeyrek sonucu 20-13 öndeyiz.İnşallah galip geleceğiz.
europeanconquer
22.Şubat.2012, 23:04
Gerçekten çok sıkıntı hale dönüştü.Şu periyot bitse de rahata ersek.Yalnız dikkatimi çeken bir olay oldu sanırım Barac Caner'e çelme taktı Caner Vujacic'in ayağına düştü.Caner'e faul çalındı :D
byariff
22.Şubat.2012, 23:05
Su an Efes mola degil, nefes almaya çalisiyor
europeanconquer
22.Şubat.2012, 23:14
Oktay Mahmuti molayı aldı.Düşüş başladı.Fark 7 ye düştü.Komedi gibi :D
byariff
22.Şubat.2012, 23:16
39-32 sona erdi ilk yari , 15 sayilik farki 7 sayiya dusurduk hayirlisi bakalim.
C h A o S
22.Şubat.2012, 23:18
Daha farklı girebilirdik devreye.İşler iyi gidiyor haydi aslanlar alın şu maçı.
Nedvedmania
22.Şubat.2012, 23:38
http://a1202.hizliresim.com/u/q/2y6th.jpg
Biz bir aileyiz ; kenetlendikçe daha da büyüyen.
hakankor
22.Şubat.2012, 23:54
55-45 Shipp kral :D
hakankor
23.Şubat.2012, 00:17
İşte bu, bu taraftar her şeyi hakediyor :)
byariff
23.Şubat.2012, 00:17
Galatasaray 64 Efes 56, mac sona erdi. Boylece elemelerden gelen Galatasaray, Euroleague Top 16'da evinde butun rakiplerini devirmis oldu. :)
Nedvedmania
23.Şubat.2012, 00:18
Efes'ide yendik. We are the best !
europeanconquer
23.Şubat.2012, 00:25
Fevkaladeninde fevkinde bir maç oldu.Tebrikler Galatasarayım :)
C h A o S
23.Şubat.2012, 00:30
Kendi sahamızda taraftarında gücünü arkamıza aldığımız zaman yenemiyeceğimiz rakip yok.Tek kelimeyle mükemmel işler yapıyoruz kendi sahamızda.Bugünde baştan sona önde götürdüğümüz maçı aldık.Efes'ede parayla saadet olmadığını bir kez daha gösterdik.
Sıra Pire'de Olympiakos'u devirmekte.Aslanlarımıza güveniyoruz.Elensekte canları sağ olsun.Yaşattıkları gurur bizlere fazlasıyla yeter.
byariff
23.Şubat.2012, 00:40
Oktay Mahmuti : "Daha iyi bir organizasyonla, daha iyi çalışmalarla takını yukarıya taşıyalım, geçmişi değil önümüze baklım"
Fearless Coward
23.Şubat.2012, 00:57
Bu galibiyetle top 16'da sahamızda oynanan maçları kazandık...Tebrikler takımımıza...Taraftarımız yine harikaydı...Olympiakos maçını 2 sayı farkla kaybedersek eleneceğiz hocamıza ve oyuncularımıza güveniyorum inşAllah geçeceğiz bu turu ve final four'a kalacağız...
Corpus
23.Şubat.2012, 02:56
Tüm maçlarımızı evimizde oynasak şampiyonuz ama maalesef böyle bir Dünya yok :D Önümüzdeki maçta sonuç ne olursa olsun Helal Olsun bu takıma !
byariff
23.Şubat.2012, 17:21
SON DAKİKA... Galatasaray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti'ye 3 maç men cezası verildi.
neden niçin ?
Nedvedmania
23.Şubat.2012, 17:26
Euroleague ile alakası yok. Kupa maçında hakemlere ağır sözler söylemiş. TR maçlarında cezalı olacak.
Walter Sakana
23.Şubat.2012, 18:06
ah Efes ah, Olympiakos'a İstanbul'da nasıl yenildiniz ya. Şimdi Atina'da çok zor işimiz. Hayır gücümüz fazlasıyla yeter, Olympiacos eski gücünde değil ama Yunanların meşhur masabaşı oyunları gene devreye girecektir, hakemler nasıl bir maç yönetecek Allah bilir. Peşinen kimseyi suçlamak istemiyorum ama bir Yunanlar birde İtalyanlar ile final niteliğindeki maça kalmayacaksın. İnşallah adil bir maç olurda bende bu sözlerimden utanırım.
The.Crow
24.Şubat.2012, 00:07
Mirsad aldığın paralar HELAL olsun. Büyüksün Fenerbahçe'm. ALLAH'ına kurban!!!
The.Crow
24.Şubat.2012, 00:07
94-87 Galibiz bu arada.Haftaya duruma bakıcaz..
di canio
24.Şubat.2012, 00:08
Ömrümden ömür gitti. Çok basit hatalar yapmamıza rağmen istediğimiz farkla kazandık.
TR.CaPTaiN
24.Şubat.2012, 00:09
Fenerbahçe Ülker nerdeyse imkansızı başardı. Kazan'ı 7 sayı farkla yenmek değil imkansız olan tabi. Ama maç öyle bir noktaya gelmişti ki döneceğine ihtimal veren yoktur herhalde.
The.Crow
24.Şubat.2012, 00:10
Sen ne diyosun. Hele uzatmaların son 10 saniyesindeki faullerde Kalp Krizi geçirmedim ki daha bi şey olmaz bana :D
Sekopej
24.Şubat.2012, 00:10
Mirsad zaten inanılmaz, o savaşan ruhu bu takıma her zaman lazım, 40 yaşına da gelse bu takımdan gitmesin.:)
Greer kariyerinin maçını oynadı resmen. 3 periyotta 30 sayı attı, nispet yapar gibi resmen.
Maçın sonundaki heyecan inanılmazdı ama bu hallere hiç gelmemeliydi, o nedenle çok sevinsem de kızgınlığım devam ediyor bu takıma, haftaya yenip affettirmeleri gerekir ancak.
C h A o S
24.Şubat.2012, 00:13
Fenerbahçe Ülker kader maçında son periyota çift haneli farklarda yenik girsede iyi bir geri dönüş yaparak maçı aldı.Şimdi Milano'yu yenip Kazan'ında,Panathinaikos'a yenilmesini bekleyecek.
The.Crow
24.Şubat.2012, 01:21
Pana 10 sayı geride şu an Milano karşısında.
Fearless Coward
24.Şubat.2012, 02:03
Milano 67-58 kazandı çok karıştı Fenerbahçe'nin grubu...Her takımın şansı var artık...
C h A o S
24.Şubat.2012, 02:06
Milano elendi.21 sayı ile yenmeleri gerekiyordu bugün.
Bu grupta olasılıklar:
Kazan haftaya Pana'yı yenerse lider olarak Pana ile çıkıyor.
Pana yenerse lider olarak çıkıyor.Milano,Fenerbahçe'yi yenerse Fener eleniyor.
Fenerbahçe,Milano'yu yenip Kazan,Pana'yı yenerse eleniyor.
europeanconquer
24.Şubat.2012, 02:09
Pana Kazan'ı Fenerbahçe Milano'yu yenince Fenerbahçe mi çıkıyor ?
C h A o S
24.Şubat.2012, 02:10
Evet onu yazmaya unuttum Fenerbahçe çıkıyor.
europeanconquer
24.Şubat.2012, 02:14
Evet onu yazmaya unuttum Fenerbahçe çıkıyor.
Hadi bakalım İnşallah :0:
A.FaruK
24.Şubat.2012, 02:49
Milano 67-58 kazandı çok karıştı Fenerbahçe'nin grubu...Her takımın şansı var artık...
İşin ilginci bu maç değiştirmedi hiç bir şeyi ve zaten değiştirmeyecekti Milan 22 sayı farkla yenmediği sürece.Nasıl karıştırdı ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2012, 03:18
Amma karistirmissiniz :) Fenerin cikmasi icin tek ihtimal var. Fener bir kere kendi macini kazanmak zorunda, sonrasinda da U.Kazanin Panaya evinde yenilmesini beklicek. EA Milano bu gunden sonra hicbir sekilde gruptan cikamaz.
Yalniz yazilarinizi okurken Pana yenilse bile gruptan cikacak ibaresi beni korkuttu, durumu bilmeme ragmen :) . Sanki bu durum onlari rahatlaticak gibi. O kalitede bir takimin Maccabi mi Barca mi diye dusunup liderlik amaciyla oynayacagini zannetmiyorum. Haftaya hayal kirikligi yasayabiliriz. Keske en azindan bir Pana macini kazanabilseydik.
footballer33
24.Şubat.2012, 04:56
Amma karistirmissiniz :) Fenerin cikmasi icin tek ihtimal var. Fener bir kere kendi macini kazanmak zorunda, sonrasinda da U.Kazanin Panaya evinde yenilmesini beklicek. EA Milano bu gunden sonra hicbir sekilde gruptan cikamaz.
Yalniz yazilarinizi okurken Pana yenilse bile gruptan cikacak ibaresi beni korkuttu, durumu bilmeme ragmen :) . Sanki bu durum onlari rahatlaticak gibi. O kalitede bir takimin Maccabi mi Barca mi diye dusunup liderlik amaciyla oynayacagini zannetmiyorum. Haftaya hayal kirikligi yasayabiliriz. Keske en azindan bir Pana macini kazanabilseydik.
Onu bırakın; dışarda uzun süre önde götürdüğünüz Kazan maçını alsanız, şimdi bu hesaplarla uğraşmak bir yana, gruptan çıkmayı bile garantilemiştiniz. :) Pana yenilgisi çok normal, Rusya'daki Kazan maçı daha önemli bir dönüm noktası oldu.
Cengo
24.Şubat.2012, 16:21
Aksine Barca ile karşılaşmamak için tam konsantrasyon oynayacaklar eminim. Hiçkimse Barca veya CSKA Moskova ile eşleşmek istemez.
Sekopej
29.Şubat.2012, 23:12
Bu sezon bir türlü istenilen oyunu izleyemedik Fenerbahçe'den ve avrupaya da nokta koydu büyük bir ihtimalle.
Çok sıkıntı var, hem kadroda hem oyuncularda. Tek diyeceğim şey, Aydın Örs, kov koçu in parkeye, bu takımı sen şaha kaldırırsın.
C h A o S
29.Şubat.2012, 23:18
Fenerbahçe Ülker bugün sanki gruptan çıkmayı garantilemiş gibi oynuyordu.Mücadele ve hırs yoktu.Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
barahir
29.Şubat.2012, 23:19
Takım Koça tavır koymuş, koç da takıma.. İki zıt grup olunca bu sonuç ve bu oyun çok normal
Sekopej
29.Şubat.2012, 23:23
Fenerbahçe Ülker bugün sanki gruptan çıkmayı garantilemiş gibi oynuyordu.Mücadele ve hırs yoktu.Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Fenerbahçe bu sezonun %90'ında böyleydi aslında, lig maçları da dahil. Kadro kalitesi de geçen seneye göre düştü ama hala kaliteli oyuncular var ve onların kalitesiyle ilerliyordu takım.
di canio
29.Şubat.2012, 23:24
Bu sezon neredeyse hiçbir zaman yoktu o mücadele ve hırs. Amatör takım gibi oynuyorlar bu sezon. Kağıt üstündeki isme, isimlere rağmen buraya kadar gelmeleri bile şaşırtıcı idi. Diğer rakiplerin genel durumunu bilmiyorum ama bizim takım için hak olan oldu. Hakkımız değildi son 8. Aydın Hoca eğer parkeye inmeyecekse Ertuğrul Erdoğan var. Spahija'ya yol verilmeli bir an önce. Bu sezon, geçtiğimiz sezondan çok farklı hareketler ve eylemleri var.
IcedEarth
01.Mart.2012, 01:00
Rakip sürekli 3 sayılık oyun imkanı buldu, hem 3 sayılık atışlarla, hem de basket-faullerle. Savunma inanılmaz kötüydü, deplasmanda 85 sayı yiyince de yenilgi kaçınılmaz oluyor. Fenerbahçe de lige döndü..
"İlk havluyu onlar atacak", denilen takım yarın sahaya Top 8 için çıkıyor, Top 16'da galibiyet alıp alamayacağımız tartışılırken gruptan çıkma noktasına kadar getirdik işi. Yarın sonuç ne olursa olsun, bu çocuklar son topa kadar mücadele edecek, bundan eminim. Yarın Atina'da tarih yazacağız inşallah, elemelerden gelip buralara kadar geldiysek bunu da başarabiliriz.
Allah utandırmasın.
C h A o S
01.Mart.2012, 01:52
Bu arada yarın bizim maçı veren kanal listesi.En çok tv yayını olan maç olucak yarın.
Yunanistan: ERT
Polonya: CANAL+
Turkiye: NTV SPOR
Amerika: ESPN 3
Cek Cumhuriyeti: CESKA TELEVIZE 4
Filipinler: SOLAR
Macaristan: DIGISPORT
Afrika: SUPERSPORT
Hirvatistan: SPORTKLUB
Buyuk Britanya: ESPN UK
Sirbistan: SPORTKLUB
Latin Ulkeleri : ESPN
Slovenya: SPORTKLUB
Pasifik Ulkeri: ESPN
Rusya: NTV+
Isvec: VIASAT
Brezilya: ESPN
Almanya : SPORT1 TV
Karayipler : ESPN
Romanya : DIGISPORT
Gurcistan : GMG SPORTS
Fransa : SPORT+
Alicanfmfan
01.Mart.2012, 05:06
Allah utandırmasın.Felsefemizden ödün vermeyelim , son topa kadar savaşalımda sonuç ne olursa olsun.Zaten onlar bizim gönlümüzde şampiyonlar.
byariff
01.Mart.2012, 15:51
Marca gazetesi galatasaray-csk macini yazmis :)
http://www.marca.com/2012/02/28/baloncesto/euroliga/1330466752.html
byariff
01.Mart.2012, 23:47
Haydi Potanin Aslanlari Guldurun Yuzumuzu...
byariff
02.Mart.2012, 00:04
Spanoulis Durdurursak bu maci kazanmak cok kolay adam tek basina maçi aliyor su an
Walter Sakana
02.Mart.2012, 00:33
ya bırak Lakovic, olmaz olsun böyle tecrübe
byariff
02.Mart.2012, 00:40
Olympiacos 43-35 Galatasaray cok basit hatalar yapiyoruz spanulis"mi durdurmamiz lazim.
C h A o S
02.Mart.2012, 00:46
Spanoulis tek başına başlı başına bir takım.Adamı durduramıyoruz.İlk maçtada sanırım 26 sayı atmıştı.Türk takımlarına karşı ekstra motivasyonla çıktığı belli.
İlk yarıda kötü oynadık.Bir ara 4 te 0 serbest atış attık.Onları atsak öne geçicektik.Devreyi 8 sayı geride kapadık.İnşallah ikinci yarı gerçek Galatasaray sahada olur.
byariff
02.Mart.2012, 00:57
Gordon Reiz Sakatlandi.. :(
byariff
02.Mart.2012, 01:06
54-50 yakaladik gibi hadi aslanlar...
anil luque
02.Mart.2012, 01:42
Spanoulis maçı istedi ve alıyor resmen..
byariff
02.Mart.2012, 01:45
olmypkaos yerine Spanoulis - galatasaray desek dogru olur adam tek basina aldi maci saglik olsun elendik ama buraya kadar gelmekde muthisti kisitli kadro,dar butce ile buralara gelmek mucizeydi helal olsun yenilmezarmada hersey icin tesekurler
europeanconquer
02.Mart.2012, 01:50
Eğer bir mucize olursa üst üste 2 üçlük bulursak muhteşem olur.
europeanconquer
02.Mart.2012, 01:52
Yazık oldu.Canın sağolsun Galatasarayım.
Alicanfmfan
02.Mart.2012, 01:52
Canınız sağolsun , canınız.
Lucas Neill
02.Mart.2012, 01:53
Buraya kadar gelmek bile basariydi ama bu macta yeteri kadar savunma ve mücadele etmedik bu da bi gercek yine de takimla gurur duymamak elde degil
Nedvedmania
02.Mart.2012, 01:55
Bu sene yapabildiğimizin en iyisini yaptık. Göğsümüzü fazlasıyla kabarttılar. Hepsine tek tek helal olsun.
Kaka Leite
02.Mart.2012, 01:56
Tebrikler Galatasaray,gönül isterdi ki daha iyi oynayıp yensinler ama olmadı sağlık olsun.
Fearless Coward
02.Mart.2012, 01:57
Gordon'un sakatlığı olmasa alabilirdik neyse canınız sağolsun helal olsun hepinize aslanlar !
C h A o S
02.Mart.2012, 02:00
Alnımız ak,başımız dik.Gösterdiğiniz mücadele ve son topa kadar olan hırsınız ile bizleri fazlasıyla mutlu ettiniz.İlk sezonumuzda yapabileceğimizin en iyisini yaptık.Teşekkürler Galatasaray.
byariff
02.Mart.2012, 02:32
Oktay Mahmuti : "Biz taraftar değiliz,bizleri başkaları değerlendirsin, bu çocuklar ellerinden geleni yaptılar
Mahmuti : "İyi işler yaptık kötü işler yaptık biz uğraştık"
MuraT Kosova : "Takım oyununu bize sadece Galatasaray yaşattı bu yıl"
Oktay Mahmuti: Taraftarımızı umarım kırmamış veya üzmemişizdir. Biz elimizden geleni yaptık.
İbrahim Kutluay : "Maç kaybedilecekse bu şekilde kaybedilsin mücadele ederek."
urwrdskkn
02.Mart.2012, 12:00
Oktay Mahmuti : "Biz taraftar değiliz,bizleri başkaları değerlendirsin, bu çocuklar ellerinden geleni yaptılar
Mahmuti : "İyi işler yaptık kötü işler yaptık biz uğraştık"
MuraT Kosova : "Takım oyununu bize sadece Galatasaray yaşattı bu yıl"
Oktay Mahmuti: Taraftarımızı umarım kırmamış veya üzmemişizdir. Biz elimizden geleni yaptık.
İbrahim Kutluay : "Maç kaybedilecekse bu şekilde kaybedilsin mücadele ederek."
söylenecek söz yok :)
sarianet
02.Mart.2012, 12:54
Basınımız hakkaten ahlaksız ya
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/416782_314552235266747_265486410173330_810088_9286 97768_n.jpg
Stan13
04.Mart.2012, 01:09
Bu ahlaksızlık değil. Nedenini açıklayayım;
Öncelikle kadro ve bütçe farkı baya bir fazla iki takım arasında. Dolayısıyla hedefler de farklı oluyor. Fenerbahçe Ülker'den beklenen, bu bütçe ve bu kadronun gerektirdiğini yapıp en azından Emporio Armanı Milano gibi Euroleague'in en güçsüz takımlarından birini yenmesiydi. Buna bahane olarak kadrolarında Antonis Fotsis, Omar Cook gibi oyuncuları barındırdığını söyleyeceksiniz fakat kötü takım derken takım olarak hiçbir varlık gösteremediler Top 16'nın sonuna kadar. Kısaca Fenerbahçe Ülker'den beklenen, şuanki haliyle bile onlardan çok daha iyi bir takım olmalarından dolayı Armani'yi yenmesiydi ve bu başlıkta bu yüzden bir sorun yok.
Gelelim Galatasaray'a.Euroleague'deki ilk senesini geçiren ve sınırlı bir bütçe ile mücadele eden bir takım söz konusu. Bu tip takımlar için gruptan çıkmak iyi bir sonuçtur. Bunun üzerine Top 16 turunda alınacak 2 veya 3 galibiyet ise büyük bir başarıdır. Galatasaray bunu gerçekleştirdi hem de CSKA Moskova gibi rakiplerini içeride - dışarıda bozguna uğratan bir takımı yenerek. Ardından çeyrek final şansını Olympiakos gibi her ne kadar bu sezon kötü oynasalar da Avrupa'nın en iyi takımlarından birine ve buraları defalarca oynamış bir takıma deplasmanda az farkla kaybederek yitirdi. O gece Spanoulis gibi Avrupa'nın en elit oyuncularından birini durdursa veya Anadolu Efes, Olympiakos'u yenmiş olsa şuan Galatasaray Euroleague'deki ilk senesinde çeyrek final gibi muazzam bir başarıyı yakalamış olacaktı. Bu paragrafın özeti de şu ki ilk seneden buralara oynamak büyük bir başarıdır ve buna saygı duyulması gerekir. O nedenle o başlıkta da bir "ahlaksızlık" yok.
Umarım anlatabilmişimdir durumu.
LadroN
04.Mart.2012, 01:51
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/416782_314552235266747_265486410173330_810088_9286 97768_n.jpg
Galatasaray ne yapmış bu sene Euroleague'te bakalım.A lisansı olmadığı için yanlış hatırlamıyorsam 3 ön eleme maçı oynamış ve son ön eleme maçında ev sahibi Paok'u eleyerek Euroleague'e katılmış.İlk turda ilk senesi olduğundan galibiyet alması bile başarı iken gruptan çıkmış.Üstelik içeride Barcelona ve Montepaschi Siena'ya salonu dar etmiş.Bir üst tura çıktığında deplasmanda ki Efes maçını Savanovic'in ilk çeyrekte üst üste attığı inanılmaz üçlüklerle kaybetmiş.Olympiakos'u son saniyede orta sahanın gerisinden yediği baskete rağmen uzatmalarda demoralize olmadan yenebilmiş.Deplasmanda CSKA'dan sadece 15 sayı fark yemiş,İstanbul'da muhteşem taraftarıyla içeride dışarıda herkesi ezip geçen Avrupa'nın en iyi takımını dize getirmiş içeride Efes'i rahat yenmiş Yunanistan'da son 20 saniyeye kadar çeyrek final umudunu sürdürmüş.Üstelik bu takım öyle aman aman yıldız oyuncularla falan değil, kısıtlı bütçeyle, takım oyunuyla bunu başarmış.Bu takımın 2-3 sene önce Cemal Nalga olayından sonra küme düşmekten son anda kurtulduğunu da ekleyelim.
Yetmez mi ?
futureless
04.Mart.2012, 02:03
Bence hiç biri değil.HT SPOR :) Açıklamaya gerek var mı
Kaka Leite
04.Mart.2012, 02:07
Bence hiç biri değil.HT SPOR :) Açıklamaya gerek var mı
Yani yarım saattir gidip gidip geliyorum ama asıl neden bencede bu :) Her neyse bizde görmezden geliriz.
sui generis
04.Mart.2012, 02:11
Fatih Altaylı'nın olduğu bir yerden bahsediyoruz. kulüp tepkisini koydu. stada, antremana almıyor. kaybeden biz miyiz o mu ? sadece okumayın, okutmayın yeter..
europeanconquer
04.Mart.2012, 02:14
Tamam basının tarafsız olması lazım ama bütün ülkelerde bu var ve ben bizim ülkemizin taraf açısından kulüplere daha çok saygı gösterdiğini düşünüyorum.Ama bunun adını ahlaksızlık koymak olmaz yani.En basit örnek verebilirsek İspanya'dan Marca ve El Mundo Deportivo gazeteleri.
sui generis
04.Mart.2012, 02:18
Tamam basının tarafsız olması lazım ama bütün ülkelerde bu var ve ben bizim ülkemizin taraf açısından kulüplere daha çok saygı gösterdiğini düşünüyorum.Ama bunun adını ahlaksızlık koymak olmaz yani.En basit örnek verebilirsek İspanya'dan Marca ve El Mundo Deportivo gazeteleri.
onlar bunu kabul ediyor. ama HT tarafsız (!)
futureless
04.Mart.2012, 02:18
Onlar direk belli ediyor.İki yüzlülük yapmıyorlar Oğuzhan'ım.Ben sadece o başlıkların fark sebebini açıkladım zaten bu aralar çok gündemde HT ile aramızdaki sürtüşme.Sebep o yani başka bişey değil.
europeanconquer
04.Mart.2012, 02:21
Ben zaten Türkiye'de Ntvspor hariç hiç bir yayın ve basın organının tarafsız haber yaptığını düşünmüyorum ama diğer ülkelere nazaran daha az.Bu yüzden ahlaksızlık demek de biraz ağır olmuş.Onu belirtmek istedim.
furkan58
04.Mart.2012, 02:30
Bu ahlaksızlık değil. Nedenini açıklayayım;
Öncelikle kadro ve bütçe farkı baya bir fazla iki takım arasında. Dolayısıyla hedefler de farklı oluyor. Fenerbahçe Ülker'den beklenen, bu bütçe ve bu kadronun gerektirdiğini yapıp en azından Emporio Armanı Milano gibi Euroleague'in en güçsüz takımlarından birini yenmesiydi. Buna bahane olarak kadrolarında Antonis Fotsis, Omar Cook gibi oyuncuları barındırdığını söyleyeceksiniz fakat kötü takım derken takım olarak hiçbir varlık gösteremediler Top 16'nın sonuna kadar. Kısaca Fenerbahçe Ülker'den beklenen, şuanki haliyle bile onlardan çok daha iyi bir takım olmalarından dolayı Armani'yi yenmesiydi ve bu başlıkta bu yüzden bir sorun yok.
Gelelim Galatasaray'a.Euroleague'deki ilk senesini geçiren ve sınırlı bir bütçe ile mücadele eden bir takım söz konusu. Bu tip takımlar için gruptan çıkmak iyi bir sonuçtur. Bunun üzerine Top 16 turunda alınacak 2 veya 3 galibiyet ise büyük bir başarıdır. Galatasaray bunu gerçekleştirdi hem de CSKA Moskova gibi rakiplerini içeride - dışarıda bozguna uğratan bir takımı yenerek. Ardından çeyrek final şansını Olympiakos gibi her ne kadar bu sezon kötü oynasalar da Avrupa'nın en iyi takımlarından birine ve buraları defalarca oynamış bir takıma deplasmanda az farkla kaybederek yitirdi. O gece Spanoulis gibi Avrupa'nın en elit oyuncularından birini durdursa veya Anadolu Efes, Olympiakos'u yenmiş olsa şuan Galatasaray Euroleague'deki ilk senesinde çeyrek final gibi muazzam bir başarıyı yakalamış olacaktı. Bu paragrafın özeti de şu ki ilk seneden buralara oynamak büyük bir başarıdır ve buna saygı duyulması gerekir. O nedenle o başlıkta da bir "ahlaksızlık" yok.
Umarım anlatabilmişimdir durumu.
Galatasaray elemelerden gelmiş olabilir ilk senesinde top 16 ya kalma başarısını göstermiş olabilir . Bu iyi bişey tabiki . Ben koyu olarak belirttiğim yere takıldım . Bütün yıl kısıtlı bütçe kısıtlı kadro denildi ama FBU'nun kadrosu GSMP'nin kadrosundan daha dar ve 3 temmuz sürecinden beri olanlar sebebiyle yatırımda yapılamadı . Ayrıca sakatlıklarlada çok boğuşan bir takımdık . Sakın yanlış anlaşılmasın ben başarıyı örtmüyorum sadece kısıtlı kadro kısıtlı bütçenin FBU için geçerli olduğunu belirtmek istiyorum .
Başlığa gelicek olursak tamamen Fenerbahçe düşmanı bir basının haberlerini takmamak gerek :)
Nedvedmania
04.Mart.2012, 03:06
Ben zaten Türkiye'de Ntvspor hariç hiç bir yayın ve basın organının tarafsız haber yaptığını düşünmüyorum ama diğer ülkelere nazaran daha az.Bu yüzden ahlaksızlık demek de biraz ağır olmuş.Onu belirtmek istedim.
NTVspor mu tarafsız ? Sadece ":)" diyebilirim.
europeanconquer
04.Mart.2012, 03:08
Ben haberlerinden bahsediyorum abi programlarından değil :)
Nedvedmania
04.Mart.2012, 03:12
Haber + program ne varsa taraflı yayın yapıyorlar. Zaten Türkiye'de tarafsız yayın yapan organı yok denecek kadar az.
europeanconquer
04.Mart.2012, 03:14
Ben öyle düşünmüyorum abi.Ntvspor tarafsız yayın yapan bir kuruluş kanaatimce.Farklı görüşler olabilir tabi ki.
Nedvedmania
04.Mart.2012, 03:20
Google'a NoNtvspor yazıp bakabilirsin örneklerine. Twitter'da bile günlerce Top List'te kalmış bir terimdir.
europeanconquer
04.Mart.2012, 03:34
Baktım abi.Hala fikrim değişmedi.Tamamen kişilerin kendilerince yorumlayarak oluşturduğu bir oluşum gibime geldi.Tamam Ntvspor doğru bir haber yapmamış olabilir ama buna taraflı demek olmaz bence.Mesela izlediğim bir videoda Mehmet Demirkol gibi bir yorumcuya kin kusuyorlar.Ben okula gidiş saatlerime denk geldiği için Spor Servisi'ni hiç kaçırmam ve izlediğim en tarafsız spor programıdır.Haberleride zaten taraflı hiç bir yorum katmadan sunuyorlar.Hiç mi hata yapmıyorlar elbette ki yapıyorlar yaptıkları bir kaç hata olay çıkarmaya hazır kişiler tarafından abartılıp böyle bir düşünce ortaya çıkarılıyor.En azından ben böyle düşünüyorum.
barahir
04.Mart.2012, 03:37
En tarafsızı FBTV bana göre :)
byariff
04.Mart.2012, 05:24
Ntvsporu biliyoruz cok tarafsiz canim (!)
byariff
06.Mart.2012, 22:24
Andrei Kırilenko, SPOX'a konuştu: "Bence Avrupa'da Galatasaray taraftarı eşsiz. Belki Partizan'ı ekleyebiliriz
http://www.spox.com/de/sport/mehrsport/basketball/1202/Artikel/andrei-kirilenko-zska-moskau-interview-dirk-nowitzki-euroleague-nba.html
byariff
09.Mayıs.2012, 19:05
EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu: Galatasaray ilk senesinde EuroLeague' e büyük renk kattı.
Jordi Bertomeu: EuroLeague maçları Şampiyonlar Liginden etkilenmemesi için önümüzdeki sezondan itibaren Perşembe ve Cuma günleri oynanacak.
Jordi Bertomeu: Galatasaray hem sahada sergilediği oyun hemde taraftarının desteğiyle inanılmaz bir sezon geçirdi.
Jordi Bertomeu: Galatasaray bu sene finale kadar gidebilirse gelecek sezon EL' in parçası olacaklar. Doğru yolda olduklarını görüyoruz.
RaSenGan
11.Mayıs.2012, 01:43
Arkadaşlarım geçen gün Şirinevler'deki Burger King'de Olympiakoslu basketbolcuları görmüş :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 02:02
Finaller tam da ligin final haftasina geldi. Cmts gunune fikstur konulmamis neyse ki :p
Yesiller alsin istiyorum ben, Zeljko Obradovic favorim.
hakan769
11.Mayıs.2012, 21:14
İLK FİNALİST CSKA MOSKOVA!
Panathinaikos 64 - 66 CSKA Moskova | Mac Sonucu
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525909_10150940516685269_218864095268_12596354_142 1834577_n.jpg
Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 21:15
CSKA ucuz yırttı bu sefer. Maçı izlemedim ama son 1 dakika geriden gelip aldı CSKA PAO'nun basit hatalarından.
hakan769
11.Mayıs.2012, 21:16
22-9 luk üstünlüğü vardı Pananın CSKA Geri döndü .
Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 21:26
Forumda mesaj yazarken ara ara bakıyordum bir ara 4 sayı öndeydi Pana son bölümde, Cska faul kaçırdı falan gene de tutamadılar skoru. Kolay değil tabi karşında CSKA var ama oldukça yakınlardı kazanmaya. Gerçi Barça-Cska finali izlemek varken istemezdim Pana'nın kazanmasını.
hakan769
11.Mayıs.2012, 21:31
Panalılar
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540279_10150940535115269_218864095268_12596409_656 258012_n.jpg
CSKA lılar
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529950_10150940551985269_218864095268_12596438_152 0589346_n.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2012, 21:57
Olimpiakoslular CSKA taraftariyla birikte izlediler maci ve Pana kaybedince Pana taraftarina el salladilar gulegule niyetine, CSKA lilardan daha cok sevindiler sonuca :p
Bunlar da cok fanatik, ne de olsa ayni topraklarin insanlariyiz :)
Walter Sakana
11.Mayıs.2012, 23:47
Yuh. Olympiacos napmış öyle 63-57 son 1:56
Edit: Nazar ettik 63-59 oldu ardından hücum faulden top kaybı yaptılar :D
Editin Editi: üstüne bide 5 faul :D:D 63-61 oldu 30 saniye geçmeden
hakan769
11.Mayıs.2012, 23:57
FİNALIN ADI: CSKA MOSKOVA - OLYMPIAKOS !
Olympiakos 68 - 64 Barcelona | Mac Sonucu
Vay bee iki takımıda yenmiştik
Fearless Coward
12.Mayıs.2012, 00:02
Aynen yendiğimiz iki takımda finalde :D
byariff
12.Mayıs.2012, 00:06
Seneye daha iyi kadroyla buralari zorlucaz beyler rahat olun :D
Dedovic kalirsa cok saglam bir 4 numara ile buralar hayal degil :D
footballer33
12.Mayıs.2012, 01:15
İstediğim final Barcelona-Panathinaikos'tu. Hemen duşa giriyorum. :icon_eek:
Nedvedmania
13.Mayıs.2012, 14:50
Beyler dün taksimde baya pana'lı taraftarlar vardı. Etraflarında da polis. Olay çıkmış sanırım. Haberlere felan yansımıştır var mı ne olduğunu bilen ?
Walter Sakana
13.Mayıs.2012, 16:36
Olympiakos taraftarlarıyla kapışmışlar, öyle bir haber okudum. Gazetecilere falan da saldırmışlar yazıyordu.
Walter Sakana
13.Mayıs.2012, 16:40
http://spor.milliyet.com.tr/yunanli-taraftarlar-istanbul-da-birbirine-girdi/spor/spordetay/12.05.2012/1539562/default.htm
Ben Vatan'da okumuştum internet sitesinde bulamadım haberi, Milliyet'te var.
eng1n
13.Mayıs.2012, 19:30
Süper final heyecanı falan derken unuttuk cuma günkü cska - pana maçı müthişti gerçekten finalde ki maç bu kadar iyi olmayacak tahminimce.
Walter Sakana
13.Mayıs.2012, 21:56
Final maçı başlıyor. NtvSpor veriyor izlemek isteyen varsa.
barahir
13.Mayıs.2012, 22:57
Final başladı ilk yarıyı beklendiği gibi CSKA önde tamamladı ama o kadar da zevk vermedi bana Teodosic dışında.. Keşke Pana - CSKA Finali oynansaydı..
byariff
14.Mayıs.2012, 00:07
Olmypiakos sampiyon bizim yendimiz adamlara bak ya :D off off :D
nannar
14.Mayıs.2012, 00:10
son saniyede götürdüler.müthiş bir geri dönüş oldu 19 sayı geriden:)
barahir
14.Mayıs.2012, 00:10
OOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYMMMMMMMPPPPPPPIII IIIIIIIAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Kimse beklemezdi Efsane bi Final oldu Efsane..... Hala ağzım açık...
Büyük Oyuncusun Spanoulis
hakan769
14.Mayıs.2012, 00:12
VEEEE ŞAMPİYON OLYMPIAKOS!
CSKA Moskova 61 - 62 Olympiakos / Mac Sonucu
eng1n
14.Mayıs.2012, 00:12
oha oha ohaohaohao ne yaptınız lan bugün M.City maçı üstüne bi de bu maç ...
branş farketmez avrupa kupa finallerinin hepsi istanbulda olsun milan maçı gibi.
Walter Sakana
14.Mayıs.2012, 00:14
2.periyotta baktım CSKA 14 sayı öndeydi burdan vermezler dedim izlemedim. Olympiakos tek yıldız oyuncuyla takım olmayı başarıp buralara kadar geldi ve kupayı aldı müthiş bir başarı.
barahir
14.Mayıs.2012, 00:15
İvkovic Teodosic'in Kulağına gülerek "Böyle oynarsan seni fazla oynatamam"
barahir
14.Mayıs.2012, 00:19
Yalnız Tören çok berbat..
RaSenGan
14.Mayıs.2012, 01:08
Finaldeki iki takım da bizim gruptan çıktı ikisini de yendik vay be :D
footballer33
14.Mayıs.2012, 01:10
Final Four'un en zayıf halkası şampiyon olmuş. Hem de 19 sayı geriden gelerek. Büyük bir başarı.
Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 01:20
Kirilenko ile Teo verdiler maçı serbestlerde 2 de 1 yaptılar :D heyecanlanıyorlar İstanbul'da :D Yolcu'dan beklerdim ama o malum Galatasaray'lı değil ben yapıyorum bu espriyi Olympiakos'u yenebilseydik şampiyonduk şimdi :D :D :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mayıs.2012, 01:50
Unutulmaz bir final maci olmus, fark olunca maci biraktim ama son 2 dakika kala skoru gorunce gozlerime inanamadim. Bunu gecen sene Fenere de yapmislardi, gruptan cikmayi garantiledik derken. Yarin tekrari olursa mutlaka izlerim. Surprizin surprizi oldu, dogruya dogru. O kadar yildizla kupayi alamayan CSKA hayal kirikligi oldu.
barahir
14.Mayıs.2012, 02:02
Kirilenko ile Teo verdiler maçı serbestlerde 2 de 1 yaptılar :D heyecanlanıyorlar İstanbul'da :D Yolcu'dan beklerdim ama o malum Galatasaray'lı değil ben yapıyorum bu espriyi Olympiakos'u yenebilseydik şampiyonduk şimdi :D :D :D
Onlar değil de Siskauskas 0/2 yapacağına en azından 1/2 yapsaydı belki de şampiyon CSKA idi..