View Full Version : Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Flawless Victory
13.Aralık.2009, 21:22
Ben PES'te çaktım herkese :D Şemsi abiyi ilk yarı 4'ledim sonra eve geldim :D Çağrı abiyi yendim,yenildim (: Emrah abi yenilmem diyodu 4-1 yendim ilk maç sonra 4-2 yendi 1-0 yendi son maçta bıraktım 10-0 yendi :n: Ben bırakmasam atamazdı :p 6 fireli bir buluşma oldu 8 kişiydik ben erken geldim evdekilerin çağırmasıyla anca vardım eve 2 saatlik yol sonrasında :) He bu arada Batu abi niye dememiş Emrah abiden 7 tane yediğini :D
Böyle bir mağlubiyeti bile kurtarmaya çalışıyorsun ya tebrik ederim. :D 9-0'a kadar C.Ronaldo ile nasıl saldırdığını ikimiz de biliyoruz. Orta sahayı geçemeyen bir MANU vardı. 10-0 yendiğimde ekranı görenler çok şaşırdı, önce 0-0 gibi gördüyselerde 10'u sonra farkettiler. :n:
İlk maçımda Batuhan ile karşılaştım ve skor 7-1'di. :D İkinci maçı da 4-2 kazandım.
Daha sonra benimle karşılaşmaya can atan Aygün ile 4 maç yaptık. İlk maçta tuş takıldı ama ayıp olmasın diye söylemedim. Yine de 1 gol atmayı başardım. Fakat Aygün'ün galibiyetine gölge düşürmek istemem, hak ederek kazandı, hatta frikikten C.Ronaldo ile bir gol de attı. :D Daha sonraki 3 maçı kazandım ama son maçta Aygün, skor 4-0, 5-0, 6-0 iken birer kere "abi yeter ya" dedi. :n: :k: Elimizde belge olmadığı için size sunamıyoruz ama aynen böyle oldu. :D Bu ağır yenilgiyi dünya klasmanının en iyilerinden birinden alması onun için tek teselliydi. :D
Arada Eren ile Fifa'da 2 maç yaptık. En son FIFA 2003'ü oynamış biri olarak FIFA 2010'da Eren'i ve o maçları da 2-1 ve 3-1 kazandım.
Son olarak Şemsi ile FIFA'da kapıştık. Güzel bir maçın sonunda onu da 7-2 yendim. Sonuçta günün zafer anıtı adıma dikildi. :D
İşte istatistiklerim :
Oynadığı maç : 9
Galibiyet : 8
Mağlubiyet : 1
Attığı gol : 39
Yediği gol : 13
Atılan gol ortalaması : 4.3
Yenilen gol ortalaması : 1.4
Ortalama skor : 3-1
En çok kazanılan oyuncu : Aygün (3 kez)
En çok yenilen oyuncu : Aygün (1 kez)
Özet : Aygün'ün insan içine çıkacak hali kalmadı. :D
RaSenGan
13.Aralık.2009, 21:27
Ben zaten 30'dan sonra 3-0 oldu anladım farka gidiceğini de yine atabilirsem atıyım dedim olmadı kevgire döndüm :D Seni tek yenen benim abi neden insan içine çıkacak halim kalmamış olsun :D
Flawless Victory
13.Aralık.2009, 21:29
Aygün, Mustafa abiye söyleyeceğim senin nicki "DESTE" diye değiştirsin. :D Bir de pembe olsun isteriz.. :D
RaSenGan
13.Aralık.2009, 21:31
:D
Oyuncularım ve ben yorgunduk yoksa yine başa baş giderdi :D
goosfraba
13.Aralık.2009, 21:34
resimsiz buluşma mı olurmuş? bunu saymıyoruz.
Flawless Victory
13.Aralık.2009, 21:35
:D
Oyuncularım ve ben yorgunduk yoksa yine başa baş giderdi :D
Senin oyuncular Beyoğlu'nda görülmüş önceki akşam. Benden söylemesi takımda skandal çıkmadan önlem al. :D
GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 21:45
Eren ile ne ara yaptın Emrah abi?
RaSenGan
13.Aralık.2009, 21:45
Senin oyuncular Beyoğlu'nda görülmüş önceki akşam. Benden söylemesi takımda skandal çıkmadan önlem al. :D
Ne halleri varsa görsünler ben istifa ettim o takımdan o maç sonrası :D 45 dakikalık jübile yaptım gittim sonra :D
Universal
13.Aralık.2009, 22:27
Bu arada belirtiyorum. Emrah abi'nin PES 2009'DA ki Barcelona'sında İbrahimoviç var iken, ManU'da çok fazla oyuncu mevcut değildi, başta Owen olmak üzere. Kaldı ki koldada sorun vardı, PES 2010'da yenerim Emrah abi seni. Zaten ardından Oğuz bana karşı işkence çekti. FIFA veya PES farketmedi dağıttım. Önce Inter ile yendim, yetmedi Fifa'da Tottenham oldum o Barca öyle bir galibiyet elde ettim, ardından R.Madrid oldum o gene Barca idi, geriden geldim aşırtma gollerim ile yendim. :) Bide Milwall Leeds maçı yaptık. Leeds oldum ve gene yendim. :)
RaSenGan
13.Aralık.2009, 22:39
7 tane yedi hala PES10 olsa yenerim diyo doymadı yenilmeye :n:
Universal
13.Aralık.2009, 22:49
Aygün ben senle oynamadım di mi? Tüh başka zamana...
Flawless Victory
13.Aralık.2009, 23:08
Bu arada belirtiyorum. Emrah abi'nin PES 2009'DA ki Barcelona'sında İbrahimoviç var iken, ManU'da çok fazla oyuncu mevcut değildi, başta Owen olmak üzere. Kaldı ki koldada sorun vardı, PES 2010'da yenerim Emrah abi seni. Zaten ardından Oğuz bana karşı işkence çekti. FIFA veya PES farketmedi dağıttım. Önce Inter ile yendim, yetmedi Fifa'da Tottenham oldum o Barca öyle bir galibiyet elde ettim, ardından R.Madrid oldum o gene Barca idi, geriden geldim aşırtma gollerim ile yendim. :) Bide Milwall Leeds maçı yaptık. Leeds oldum ve gene yendim. :)
Neeee! 2010'da mı? 20-10 hangisini istersin? :D Aygün 10'u istedi.. :n: Evet Ibrahimovic vardı ama futbol tek kişiyle kazanılmaz ki.. :p Burak dedi ya FM'de Owen var diye şikayet ediyorsun, PES'te yok diye.. :D 2010 oynarsak kamera getireceğim. :D
Bursaspor
13.Aralık.2009, 23:45
Ve sonunda evime girebildim :D:D
Yaklaşık 5 saatlik keyif dolu bir Tophane akşamından sonra hal kalmadı gibi ama daha ölmedik :D:D
Güzel tavla karşılaşmalarımız oldu, kullanıcı adımın Düşeş olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Çağrı gelince anlatır durumu. :D:D
Universal
14.Aralık.2009, 00:01
Emrah abi bir ara kapışalım senle. :)
İyi tophanede yer bulmuşsunuz. Bu arada hakiki bir PES Turnuvası yapacağız. Bunun organizasyonuna başlıyorum.
Bursaspor
14.Aralık.2009, 00:06
Bende haftaya Tophane'de bir buluşma istiyorum. Kaçarı yok geleceksiniz. :D:D
GeNç KaRTaL
14.Aralık.2009, 00:12
Bende bir dahaki buluşmamız daha iyi hava şartlarında olsun diyecektim.:icon_biggrin:
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 00:17
Bende bir dahaki buluşmamız daha iyi hava şartlarında olsun diyecektim.:icon_biggrin:
Şimdi kar yağsa, yine buluşsak, kartopu oynasak Aygün ve Batuhan yine 10 ve 7 tane yerler. :n:
Batuhan ben 2010'a da varım her zaman. Gamepad sorun çıkarmazsa ayarlarız yine bir torba gol. :D
Universal
14.Aralık.2009, 00:17
Trabzonspor maçına gidebiliriz. :) Ama o goller senin kalende olabilir. =))
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 00:21
PES benim için bir yaşam tarzı. 1 numaralı oyunum. :) Benim yaşamımı benden iyi yaşayabileceğini söylüyorsun? :D
Universal
14.Aralık.2009, 00:23
Görüşeceğiz Emrah abi. :)
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 00:27
Yanında iki şahit getir ama yalancı olmasın. :D Senin her oyuncun için bir gol düşünüyorum, kimsenin gözü kalmasın. :D
Universal
14.Aralık.2009, 00:31
Tamam Emrah abi iddialı sözler bunlar ama; görüşeceğiz. :)
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 00:40
2010'a gireceğimiz ana sayılı günler kala, 2009'u ileride talihsiz bir yıl olarak hatırlamak için yeterli sebebe sahip olacaksın. :D
Universal
14.Aralık.2009, 00:47
Abi çok iddialı sözler söylüyorsun. Ben sahada konuşur diyerek çekiliyorum. :)
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 00:59
Hayattan aldığın neşeyle konuşuyorsun ama insanları ezmemelisin, merhametli olmalısın. Onların ahı tutabilir ileride... Ama benim bugün seni ezmemden dolayı, bir dahaki PES 2010 buluşmasında ahının tutmaması için sana bir tanecik gol şansı tanıyacağım. :D
Bursaspor
14.Aralık.2009, 01:24
Abi bugün 1 tane atmadı mı yahu en az 2 ya da 3 atmalı ki sayılabilir olsun. Dedim siz handikaplı oynayın diye :D:D
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 01:36
Handikapı o yazsın, ben oynayayım. :n: :k:
tombul taho
14.Aralık.2009, 01:54
herkese selamlar
bugun gelen arkada$larima cok te$ekkur ediyorum. gercekten cok keyifli ve cok eglenceli bir gun oldu. her ne kadar bekledigimizin altinda bir sayiyla bulu$mayi gercekle$tirsek de az sayiya ragmen maksimum zevki ve maksimum keyifi aldik diyebiliriz. ozellikle durumleri yerken. :n:
$emsi, batuhan, cengiz ve emrahla kadikoyde mitingler arasinda bulu$tuktan sonra be$ikta$a gecip eren'i oguz'u ve aygun'u alip ps3 yaptik.
ben aygunle ba$ladim ilk. 3 mac yaptik 1 galibiyet 2 maglubiyet aldim yanli$ hatirlamiyorsam. ilk defa pes2010 oynayan biri icin iyi bir skor bence. :D ama asil olay benim icin sonra ba$ladi. $oyleki:
erenle fifa2010'a donduk. fenerbahce - galatasaray derbisi yaptik. acikca soylemek gerekirse fifa2010'u pes2010'a tercih ederim. pes2010'dan cok cok daha iyi bir oyun. eren'i fifa2010'da yendikten sonra yolladim evine. :n: sonra onun yerine cengiz'im gecti. onunla da fenerbahce - galatasaray maclari yaptik. onlarda da yendim. :D galatasaray kadikoy'de ustuste hic o kadar kazanamami$tir. du$unun artik siz gerisini. :n: :n:
aygun'u de gonderdikten sonra ben, cengiz, emrah, oguz, $emsi ve batuhan taksim'e ciktik. istiklal caddesi'nin arka sokaginda bilen mangal keyfi diye bir yer var belki bileniniz vardir ben genelde orda yerim yemegimi. bizimkilerle oraya gittik. emrah haricinde hepimiz 2 durum yedik. o derece actik yani. :D
daha sonra da ayrildik. biz oguzla tophane'ye benim mekana gectik(osmanli nargile) be$ikta$ macini seyretmek icin. orda da inanilmaz keyif aldik ke$ke ayrilmasaymi$iz da gelseymi$iniz dedim hatta. biz oraya gittigimiz 17.30-18.00 falandi saat daha ve 22.00'ye kadar ordaydik oguzla. muthi$ tavla maclari yaptik. en cok yenen ben oldum ama galiba. :D :D
ayrica oguz donu$te vapur iskelesinde bagirsaklarini, midesini, dalagini cikaran adami ve bizim yerde gorup de tekme attigimiz 10 kuru$u alan adami sanirsam unutmayacagim.
ben haftaya olmayabilirim. cunku hem yilba$i planlari icin para biriktirmem gerekiyor hem de ba$ka bi yerde olabilir haftasonu (kalma plani) o yuzden aranizda olmayabilirim. eger bulu$ursaniz size $imdiden iyi eglenceler ve bugunku guzel gun icin de hepinize te$ekkurler...
Bursaspor
14.Aralık.2009, 02:07
Çağrı'ya harfiyen katılmakla birlikte bir insanın sindirim sistemini ayrıntıları ile gördük :D:D
Ardından bizim hafif paslaşarak vurduğumuz 10 kuruşu adamın biri hiç istifini bozmadan aldı. Önce bir şaşırdık bir şey düşürdü sandık. :D
Tavla maçlarına gelirsek bu kadar çok düşeş atan ve kapı almadan oyun alan bir sistem ile güzel maçlar çıkardık. Toplamda Çağrı yendi tabii de efsane maçlar da oldu. :D
Özellikle "3" rakamının ayrı bir anlamı oldu Çağrı için :D:D
RaSenGan
14.Aralık.2009, 18:03
Ben de gelen herkese çok teşekkür ediyorum.Oğuz abiye ayrıca teşekkür ederim.Beklenenden bayağı az kişiydik ama güzel,eğlenceli bir buluşma oldu.Şartlar uygun olduğu sürece bundan sonraki buluşmalara da katılmak isterim.Tam veli toplantısı olduğu günde buluşma olunca annem toplantı sonrası eve dönünce arayıp çağırdı beni ne yazık ki daha fazla süre birlikte olamadım.Yalnız hava berbattı Oğuz abiyle acayip donduk :D Bir dahaki buluşma iyi bir havada olur inşallah :) Tekrar teşekkürler herkese.
ben aygunle ba$ladim ilk. 3 mac yaptik 1 galibiyet 2 maglubiyet aldim yanli$ hatirlamiyorsam. ilk defa pes2010 oynayan biri icin iyi bir skor bence. :D ama asil olay benim icin sonra ba$ladi. $oyleki:
Biz PES09 oynadık Çağrı abi 10 yoktu ya :)
tombul taho
14.Aralık.2009, 18:09
:n: :n: :n:
hakkaten aygun ya! Du$un artik kime yenildigini ilk macta..!
RaSenGan
14.Aralık.2009, 18:16
Ben de önceden oynamamıştım ki :D Belki bir iki kere oynamışımdır hatırlamıyorum :D
GeNç KaRTaL
14.Aralık.2009, 20:24
Ben de bir tane dürüm yemiştim Çağrı abi.Aslında niyetlendim Cengiz abi gibi 2.sini sonradan sipariş etmeye ama midemi düşünerekten vazgeçtim.:icon_smile:
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 20:34
[B]Biz PES09 oynadık Çağrı abi 10 yoktu ya :)
Yok Çağrı senin benden yediğin "10" gol için ince bir gönderme yaptı bana söyledi kendisi bunu. :D
RaSenGan
14.Aralık.2009, 21:22
Yok Çağrı senin benden yediğin "10" gol için ince bir gönderme yaptı bana söyledi kendisi bunu. :D
Senden 10 gol yemedim ki abi.9 tane yedim 1 tane de ben atıyım 10'a tamamlansın dedim kendi kaleme attım ya :D
barahir
14.Aralık.2009, 21:24
Senden 10 gol yemedim ki abi.9 tane yedim 1 tane de ben atıyım 10'a tamamlansın dedim kendi kaleme attım ya :D
Atmasaydın kardeşim .) Atarsan öyle işte olur böyle.)
GeNç KaRTaL
14.Aralık.2009, 21:38
Bırak şimdi.Bende oradaydım ve Emrah abi 10.gol için seni bunaltmışken kendi kalene attın o baskı sonucunda.:icon_smile:
RaSenGan
14.Aralık.2009, 21:44
Bırak şimdi.Bende oradaydım ve Emrah abi 10.gol için seni bunaltmışken kendi kalene attın o baskı sonucunda.:icon_smile:
Hıı evet top kalecimin elindeydi sonra defansa attım defansla kaleme girdim gol oldu tüm bunlar baskı sonucundandı.:icon_smile:
GeNç KaRTaL
14.Aralık.2009, 22:00
Allah Allah.Ben neden farklı hatırlıyorum yav..:icon_smile: Yinede bu durum senin baskı altında olduğunu gösterir..:icon_biggrin:
Flawless Victory
14.Aralık.2009, 22:45
Hıı evet top kalecimin elindeydi sonra defansa attım defansla kaleme girdim gol oldu tüm bunlar baskı sonucundandı.:icon_smile:
Rooney'nin topla buluşmadığı tek maç oldu hayatında. Hatta bir ara forvetsiz oynadığını düşündüm, meğer forvetler varmış da orta sahada oturmuşlar gollerimi izliyorlarmış. :D
MeMo
14.Aralık.2009, 23:38
Aygün resimsiz buluşma oluyor muymuş ? :)
Universal
14.Aralık.2009, 23:46
Evet resim mevcut değil. Artık bundan sonra çok daha sık buluşulacak. Buluşma olduğunda konu açıp tarihi, yerini bildireceğiz katılmak isteyen gelecek.
Bursaspor
14.Aralık.2009, 23:50
Aynen öyle, artık buluşma diye adlandırmaktan çok vakti olan gelsin konuşalım, kaynaşalım, eğlenelim istiyoruz.
Plan yapınca çok yorucu oluyor. Gelen gelir, nekop gibi gelmeyenlerde bekler. :D:D:D:D
Universal
14.Aralık.2009, 23:55
nekop deme bana, yazdım bunu bir kenara...
Flawless Victory
15.Aralık.2009, 00:15
Dorock'ın önünde o kadar bekledik ama Necop denen vasıta gelmedi. :D
nekop
15.Aralık.2009, 00:40
MSN'de anlaştıktan sonra gelip burada bana saldırmayınız. :D Ayrıca ben mi dedim yahu Dorock'ın önünde beni bekleyin diye.. :D
Universal
15.Aralık.2009, 00:54
Seni bekleyen kim, Çağrı dedi dön burdan döndük, dürümcüye gidip o gizelim adanları, yayık ayranları, sucuk dürümleri yemeye gidiyorduk, bi baktık orada dorock vardı, camlara baktık ne görsek beğenirsin? Seni gördük, pembe gömlek, kıllar fışkırmış hemen aradık. =)) Bi baktık senden sifon sesi geliyo telefonda... =))) Gerisinide başkası anlatsın msnde başkaları ile konuşuyorum... =))
Flawless Victory
15.Aralık.2009, 01:08
Haha oradaki kıl muhabbeti müthişti.. :D
RaSenGan
15.Aralık.2009, 17:55
Rooney'nin topla buluşmadığı tek maç oldu hayatında. Hatta bir ara forvetsiz oynadığını düşündüm, meğer forvetler varmış da orta sahada oturmuşlar gollerimi izliyorlarmış. :D
Kaç şut çektim Emrah abi nasıl unuttun onları :D
Aygün resimsiz buluşma oluyor muymuş ? :)
Oluyomuş Memocum :p
scar face
15.Aralık.2009, 18:04
Aygün işte her şeyi bildiğini sanır ama :D
nerazzuri
18.Şubat.2010, 03:03
Özledim yahu hepinizi.
Biriniz el atında(akla ilk gelen isim Oğuz:n:) yine büyük bir buluşma yapalım,halı sahalısından olsun ne zamandır maç yapmıyorum.
Flawless Victory
18.Şubat.2010, 05:46
Özledim yahu hepinizi.
Biriniz el atında(akla ilk gelen isim Oğuz:n:) yine büyük bir buluşma yapalım,halı sahalısından olsun ne zamandır maç yapmıyorum.
Ama halısaha kapalı olsun değil mi? :)
BeeTLeJuiCe
18.Şubat.2010, 11:18
Uygun bir tarihin uygun bir saatinde yapında sınavlar başlamadan günübirlik gelebileyim :)
Nocna Mora
18.Şubat.2010, 16:59
Bu seferkine gelicem söz :p
barahir
18.Şubat.2010, 17:26
Ama halısaha kapalı olsun değil mi? :)
+ taç çizgileri fileden oluşmasın :)
Bursaspor
18.Şubat.2010, 17:48
Tamam tamam, ilgileniyorum, herkesi memnun edecek güzel bir yer bakarım, sonra size haber ederim, üstü kapalı olsunun sözünü veremem,
Bu arada halısaha şart değil diyenler olursa yine başka alternatiflere bakarız.
I3esiktas
18.Şubat.2010, 18:08
Adamlar kaçıncı buluşmasını yapıyo Biz bi Ankarada yapamadık :)
BeeTLeJuiCe
18.Şubat.2010, 18:21
Ankara'dan umudumu kestim ben Osman. Uygun olursa diğer illere katılmaya çalışıyorum işte.
nerazzuri
18.Şubat.2010, 18:53
Halı saha olsun olsun.
BaGa TaRKaN
18.Şubat.2010, 18:58
Adamlar kaçıncı buluşmasını yapıyo Biz bi Ankarada yapamadık :)
Aynen Öyle Yav:o Rahat 4-5 Kişi Toplanırız Neyi Bekliyoruz Anlamadım. Hatta Haftasonu Bir Gençlerbirliği Maçına Gider Sonrasında Güzel Bir Porgram Yaparız. Yalnız Ankaragücünün Maçına Gitmem Yolları Izdırap:D Orası Bulunurmu Yahu:0: Zaten Gidene Kadar Uyurum Sersemlerim İyice:D
Ankara'dan umudumu kestim ben Osman. Uygun olursa diğer illere katılmaya çalışıyorum işte.
EVet Atak Bekliyoruz Kardeşim Senden:D Yap Bişeyde Forum Buluşma Görsün:) :D
GeNç KaRTaL
18.Şubat.2010, 19:43
Halısaha olsun bence de ama adam bulabilirmiyiz ki?
nekop
18.Şubat.2010, 19:47
12 Nisanı bekleyin.
E.Cartman
18.Şubat.2010, 20:05
Halısaha olsun bence de ama adam bulabilirmiyiz ki?
Ben gelirim büyük ihtimal Halı Saha maçına eğer hafta sonu olursa buluşma tabi :n:
GeNç KaRTaL
18.Şubat.2010, 20:05
Ben gelirim büyük ihtimal Halı Saha maçına eğer hafta sonu olursa buluşma tabi :n:
Hafta sonu olur zaten.
RaSenGan
18.Şubat.2010, 20:13
Bu seferlik ben yokum :p
GeNç KaRTaL
18.Şubat.2010, 20:43
Bu seferlik ben yokum :p
A ah.Nasıl olur? :icon_confused: :icon_smile:
Flawless Victory
18.Şubat.2010, 21:09
Benim ki piyango, çalışmıyorsam o gün gelebilirim. Hafta sonu kavramı olmadığı için. :D
RaSenGan
18.Şubat.2010, 21:10
A ah.Nasıl olur? :icon_confused: :icon_smile:
Emrah abi gelirsen sıkarım topuklarına dedi tırstım.:icon_smile:
Flawless Victory
18.Şubat.2010, 21:30
Emrah abi gelirsen sıkarım topuklarına dedi tırstım.:icon_smile:
Yok yanlış anlamışşın, direkt göbeciğine. :D
Bursaspor
18.Şubat.2010, 22:55
Şemsi, merak etme her türlü adam bulunur, birkaç sene önceki karlı kışlı dolulu bluşmaya gelen şişman nekop'a sorun,
Ayrıca şişman nekop 12 Nisan vs. anlamam ben, gelecen başka yolu yok,
mesaj atarsınız artık gençler
gençler diyeceğim ama kartlaşmış arkadaşlarımız da var tabii aranızda :D
fotoğrafsız buluşmamı olur yahu.. hiç mi 2mp kamera yoktu telefonlarınızda..
kesin aydın katılmamıştır bu buluşmaya yoksa hemen teknoloji canavarı telefonunu çıkarır foto çekerdi.. ondankaçmaz :D
Bursaspor
22.Temmuz.2010, 01:22
Artık kaçıncı oldu biz sayamadık,
Yeri geldi halı saha yaptık, yeri geldi oyun oynadık, sohbet ettik, işte madem yaz geldi, sınav vs. stresi bitti birçoğunuzun yine oturalım konuşalım, biraz eğlenelim isteriz.
Tarih olarak net bir tarih yok ama haftaya ya da öbür haftaya olması planlanıyor.
Gelecek olanlar konuya görüşlerini, isimlerini yazsın, liste yapalım ondan sonra ayrıntıları konuşuruz burada zaten.
Gelecekler
Bursaspor (Oğuz Kağan)
nerazzuri (Serkan)
Eren
Universal (Batuhan)
Flawless Victory
22.Temmuz.2010, 01:39
25-26-27 de İstanbulda'yım, işlerimi erken bitirirsem, bu tarihteki buluşmalara katılırım.
EreN
22.Temmuz.2010, 01:58
uygun tarihte, EREN
RaSenGan
22.Temmuz.2010, 02:01
Eğer PES yapılırsa sırf Emrah abiyi yenmeye gelebilirim :p Şaka bir yana gelebileceğimi pek sanmıyorum katılanlara iyi eğlenceler zaten benim yoldaşım da Çin'de :D
Bursaspor
22.Temmuz.2010, 02:03
Valla bizi bilen bilir, 3-5 kişide olsak bu buluşma olacak,
Aygün ayıp ayıp, tatil oldu hala yan çiziyosun.
E.Cartman
22.Temmuz.2010, 02:07
net bi şey söylemiyimde gelmek isterim :D
RaSenGan
22.Temmuz.2010, 02:09
Daha önce hiç yan çizdim mi abi :D Bugün çıktım dışarı şu an her yerim yanıyo hiç dışarı çıkasım yok gerçekten :)
Ama Memo ve Özgür gelirse olabilir :D
E.Cartman
22.Temmuz.2010, 02:11
Daha önce hiç yan çizdim mi abi :D Bugün çıktım dışarı şu an her yerim yanıyo hiç dışarı çıkasım yok gerçekten :)
sen gel bende gelcem :p :n::n:
RaSenGan
22.Temmuz.2010, 02:25
Sen git ben geliyorum Özgür :D
E.Cartman
22.Temmuz.2010, 02:28
Sen git ben geliyorum Özgür :D
önce senin evden çıkman lazım senin ev metrobüse daha uzak benimkine göre yani öyle sanıyorum :n::n:
Flawless Victory
22.Temmuz.2010, 02:29
Aygün Tuzla'ya git bak bakalım ben orda mıyım.
Varonil
22.Temmuz.2010, 07:12
Uygun bir tarihte olursa bu sefer gelebilirim ben de.
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2010, 08:51
Ben bu sefer yokum beyler dememe gerek yok sanırım.:icon_biggrin:
El Barto
22.Temmuz.2010, 09:32
Toplanalım Çin'e gidelim Şemsi'yi ziyarete.
Tarihe ve duruma göre ben de gelebilirim.
vuque
22.Temmuz.2010, 10:06
Şakamı yapıyorsunuz huleannnnn.....
Daha dün İstanbul'dan döndüm 1 aydır oradaydım(Geçen buluşmaya gelmek istemiştim yetişememiştim :( )
Şimdi döndüm bi buluşma daha diyorsunuz :p
Ağustos sonuna doğru tekrar gelme ihtimalim var o zamana bi buluşma ayarlayın :D :zuhaha
E.Cartman
22.Temmuz.2010, 12:29
Toplanalım Çin'e gidelim Şemsi'yi ziyarete.
Tarihe ve duruma göre ben de gelebilirim.
abi vize pasaport falan zor işler bunlar :D:D:D
Nocna Mora
22.Temmuz.2010, 12:50
Bu sefer geliceeeeeem. Kaçtır gelemiyorum ya :D
Flawless Victory
22.Temmuz.2010, 12:55
Çin seddinde çay demleyelim, sevmeyenler için kahve de yaparız. Orada şimdi esiyordur püfür püfür güzel olur bence. Şemsi bir yer ayarlasın gidelim.
MeMo
22.Temmuz.2010, 12:58
Duruma göre gelebilirim.
El Barto
22.Temmuz.2010, 13:12
Pasaport'a vizeye gerek yok. Çok yakin insan ticareti yapan arkadaşlarım var. Onlar çözer sorunu.
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2010, 13:13
Gelin abi burada banklarda yatarsınız.Yer problem değil yani.:icon_biggrin:
El Barto
22.Temmuz.2010, 13:14
Yatacak yere gerek yok zaten. Olmadı günü birlik yaparız.
Universal
22.Temmuz.2010, 13:44
Gelirim; ama bu sıcakta ne olur gündüz buluşmayalım. Öğlen'in saat 12de yürümek istemiyorum. =))
Bursaspor
22.Temmuz.2010, 14:46
Beyler, artık okul vs. yok haftaiçi, haftasonu farketmemesi gerekir, siz uygun olduğunuz zamanı yazın madem orta yolu bulalım.
E.Cartman
22.Temmuz.2010, 16:13
bu cumartesi pazar gelememe durumum var ama diğer günler büyük ihtimal gelirim diye düşünüyorum :)
Bursaspor
22.Temmuz.2010, 16:15
Zaten bu haftasonu olması zor, haftaya rahat olur.
MeMo
22.Temmuz.2010, 16:19
bu cumartesi pazar gelememe durumum var ama diğer günler büyük ihtimal gelirim diye düşünüyorum :)
Aygün bak adam geliyormuş beraber gideriz :D
El Barto
22.Temmuz.2010, 16:20
Ayın 2'sinden itibaren haftaiçi gündüzleri akşam 4 veya 5'e kadar boş olacağım ben. :) Son haftamız malum. :p
RaSenGan
22.Temmuz.2010, 16:40
Aygün bak adam geliyormuş beraber gideriz :D
İyi hadi gelmeye çalışırım ama gelebilir miyim bilmiyorum :D
nekop
22.Temmuz.2010, 19:47
28-29'una kadar gerçekleşirse gelirim. Batuhan'ın dediği gibi gündüz buluşmayalım.
Bursaspor
22.Temmuz.2010, 19:55
Bir kerede mazeret yaratma be, ayıp yahu
nekop
22.Temmuz.2010, 23:45
tatile gidicem. kum, güneş, deniz üçlüsüne katılma zamanı geldi ya da başka üçlülere bilemiyorum artık. :D
El Barto
23.Temmuz.2010, 09:27
nekopcan gel seni de silah, içtima, nöbet üçlüsüne katalım.
Universal
23.Temmuz.2010, 22:15
Bu haftasonu olmasın, kısmetse başımı bağlayacağım. :) Yazlığa gidiyorum. =)) Bana bir kaç gün öncesinden bildirnde, ona göre yazlıktan dönerim. =))
Bursaspor
26.Temmuz.2010, 20:50
Hadi beyler artık bir karar varalım, yapmayacaksak yapmayalım.
RaSenGan
26.Temmuz.2010, 21:14
Adam haklı beyler.
El Barto
26.Temmuz.2010, 21:22
Benim durumu biliyorsunuz ne desem yalan ayarlayıp haber ederseniz müsayit olursam gelirim.
E.Cartman
26.Temmuz.2010, 22:00
bugün yağmur var havalara bi baksakta maç mı yaksak aslında :D
Varonil
26.Temmuz.2010, 22:04
Maç gibi birşey olacaksa,fotoğraf çekme işini halledebilirim.Ayıptır söylemesi kaliteli bir fotoğraf makinası mevcuttur elimde :D
E.Cartman
26.Temmuz.2010, 22:11
Maç gibi birşey olacaksa,fotoğraf çekme işini halledebilirim.Ayıptır söylemesi kaliteli bir fotoğraf makinası mevcuttur elimde :D
hava mı atıyosun şimdi :p :n::n:
şaka bi yana havalar böyle gidecekse bi maç yapabiliriz :D
RaSenGan
26.Temmuz.2010, 22:36
Maç yapıcak kadar adam zor bulunur yalnız.
E.Cartman
26.Temmuz.2010, 22:43
Maç yapıcak kadar adam zor bulunur yalnız.
bizde play stationda yaparız maçı :n::n:
Universal
26.Temmuz.2010, 22:49
Adam haklı beyler.
Bir organizasyonuda sen ayarla. Biz tatildeyiz. :)
RaSenGan
26.Temmuz.2010, 22:54
bizde play stationda yaparız maçı :n::n:
O hep yapılıyo zaten.:icon_smile:
Bir organizasyonuda sen ayarla. Biz tatildeyiz. :)
Yok abi benden organizatör olmaz :icon_biggrin:
Universal
26.Temmuz.2010, 23:17
Yok abi benden organizatör olmaz :icon_biggrin:
Zaten yapsan şaşardım. :)
RaSenGan
26.Temmuz.2010, 23:35
Sen yap abi bunca zamandır katılıyosun siz varken benim ne haddime :D
Bursaspor
27.Temmuz.2010, 02:07
Sanki farklılık olcak ha ben ha batu, ha eren, ha serhat, ha bir başkası, bir kerede altyapı çalışsın, biz davetli olalım değil mi
CreaterS
27.Temmuz.2010, 02:16
ne zaman olcak? beni de istermisiniz?
RaSenGan
27.Temmuz.2010, 02:50
Sanki farklılık olcak ha ben ha batu, ha eren, ha serhat, ha bir başkası, bir kerede altyapı çalışsın, biz davetli olalım değil mi
Ben daha yeniyim abi. :o
El Barto
27.Temmuz.2010, 20:41
Adaya uzayalım...
E.Cartman
27.Temmuz.2010, 20:43
Adaya uzayalım...
hangi adaya :D:D:D
Universal
27.Temmuz.2010, 21:42
Haklısın Oğuz, bir günde çağırın bizi. Gene biz yapacaz Oğuz, sen yazlıkda ben yazlıkda ne olacak halimiz bilmiyorum. =)))
Aygün ayarla koçum bişey, biz bu sefer çağrılan kişiler olmak istiyoruz. :)
Emre abi gidelim adaya güzel fikir, yakarız mangalımızı ohh mis gibi olmadı; kemer tarafına geçeriz orada yaparız. :)
E.Cartman
27.Temmuz.2010, 21:44
Emre abi gidelim adaya güzel fikir, yakarız mangalımızı ohh mis gibi olmadı; kemer tarafına geçeriz orada yaparız. :)
cidden mangal mı yapsak süper olur :) evet Aygün bekliyoruz planını :D
Universal
27.Temmuz.2010, 21:57
cidden mangal mı yapsak süper olur :) evet Aygün bekliyoruz planını :D
Ama Aygün yakmasın, sonra koskaca ada yandı diye başımız belaya girer. :n:
E.Cartman
27.Temmuz.2010, 22:09
Ama Aygün yakmasın, sonra koskaca ada yandı diye başımız belaya girer. :n:
:n::n: Aygün'e hiçbirimizin yaktıracağını sanmıyorum :n::n:
RaSenGan
27.Temmuz.2010, 22:18
Yakarım adayı hiç acımam :n: Sizce benim yapıcağım organizasyondan hayır gelir mi de bana yap diyorsunuz :D
CreaterS
27.Temmuz.2010, 22:47
ne zaman olcak? beni de istermisiniz?
bi mesaj atmıştım ama aldıran yok.
Universal
27.Temmuz.2010, 22:50
Bu buluşmaya herkes gelebilir, şuan bir plan olmadığı için yanıt verilmemiştir, herkese açıktır bu buluşmalar. =))
CreaterS
27.Temmuz.2010, 23:00
o zaman kesin geliyorum.keşke halı saha maçı düzenleseniz.
E.Cartman
27.Temmuz.2010, 23:30
o zaman kesin geliyorum.keşke halı saha maçı düzenleseniz.
onu sonbaharda yaparız şimdi havalar sıcak yav bayılıp kalmayalım :D
anilton
27.Temmuz.2010, 23:34
Maç yapalım yahu
El Barto
27.Temmuz.2010, 23:47
Bu sıcakta maçı saat kaçta yapacaksınız gençler? Sakatlık olmasın.
E.Cartman
27.Temmuz.2010, 23:50
Bu sıcakta maçı saat kaçta yapacaksınız gençler? Sakatlık olmasın.
gündüz yapamayız akşam yaparsakta öyle bir yer seçmeliyiz ki herkese tek araçlık olsun o da imkansız gibi bişey :)
RaSenGan
27.Temmuz.2010, 23:57
Bana tek araçlık olacak tek yer Avcılar orda da minibüsten sonra yürüyorum :D
Bu sıcakta maç zor olur.Anıl amcacım sen normal buluşmaya bir gel biz maç da yaparız sonra :D
anilton
27.Temmuz.2010, 23:58
Kışın yağmur yazın sıcak.Bırakın bu işleri,top oynamayı bilmiyoruz desenize şuna :)
Universal
28.Temmuz.2010, 00:00
Bana tek araçlık olacak tek yer Avcılar orda da minibüsten sonra yürüyorum :D
Bu sıcakta maç zor olur.Anıl amcacım sen normal buluşmaya bir gel biz maç da yaparız sonra :D
Görende kendisi her buluşmaya geliyor sanacak, Anıl amcan daha önce geldi. :)
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:00
Tamam abi Cumartesi sabah 9'da yapalım :D
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:01
Görende kendisi her buluşmaya geliyor sanacak, Anıl amcan daha önce geldi. :)
Biliyorum da hep maç için geldi :D Ben maç falan hiç ayırt etmedim geldim 2 kere de olsa :D
anilton
28.Temmuz.2010, 00:08
Biliyorum da hep maç için geldi :D Ben maç falan hiç ayırt etmedim geldim 2 kere de olsa :D
Anıl amcan şehir dışında okuyodu Aygüncüm,ona rağmen geldi.Şuanda yapalım,hergün geleyim...:)
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 00:09
cuma günü ya da perşembe günü adaya mangala gidelim :D:D
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:15
Anıl amcan şehir dışında okuyodu Aygüncüm,ona rağmen geldi.Şuanda yapalım,hergün geleyim...:)
:k: Helal olsun :D Ben bir yoklayayım gelme adaylarını bakalım o sayı olur mu olmaz mı abi (:
Professeur
28.Temmuz.2010, 00:27
Maç yaparsak kaleci olurum ben beyler :D
Bursaspor
28.Temmuz.2010, 00:31
Hadi artık ne yapılacağına karar verin de ramazan vs. gelir hiç yapılmaz arada kalır bu iş.
Maç olursa ben demiştim gelir izleriz ancak diye,
Emre Bey'in ada davetide hoşuma gitmedi değil, o da olabilir, onu yapsak dahada güzel olur aslında
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:34
Maç yapmak için 12-14 kişi gerekiyor..Şu an 1 takım falan çıkar anca.Bu sıcak havalarda da yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.Eğer maç yapmak isteyen arkadaşların sayısında bir artış olursa maç yapılır ama olmazsa da yapılacak şey yok bulunur elbet bir şeyler :D
Börk
28.Temmuz.2010, 00:40
Aygün geleceğim dediyse bu buluşma olmaz.
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:42
Aygün geleceğim dediyse bu buluşma olmaz.
Daha önce 2 kez geldim :icon_cool:
Börk
28.Temmuz.2010, 00:45
Daha önce 2 kez geldim :icon_cool:
Tedbir amaçlı katılma bu sefer :p
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 00:52
maç yapmak istemiyorum ben açıkcası yaz günü yorulamam valla :n::n:
adada mangal güzel olur hem Emre abiye güle güle deriz :D:D
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:53
Bursaspor (Oğuz Kağan)
nerazzuri (Serkan)
Eren
Universal (Batuhan)
RaSenGan (Aygün)
MeMo
Spy.94(Özgür)
TaYLaN
Anilton(Anıl)
Professeur(Enes)
El Barto(meçhul)
Creaters(Hamza)
Bu isimler gelecek/gelmeyi düşünen arkadaşlar.İsmi yatay olan arkadaşlar maç yapılırsa oynamayacak arkadaşlar.Diğer arkadaşlara da haber verdiğimizde sayı artacaktır ama yeterli sayıya ulaşılır mı bilmiyorum :)
CreaterS
28.Temmuz.2010, 00:55
Bursaspor (Oğuz Kağan)
nerazzuri (Serkan)
Eren
Universal (Batuhan)
RaSenGan (Aygün)
MeMo
Spy.94(Özgür)
TaYLaN
Anilton(Anıl)
Professeur(Enes)
El Barto(meçhul)
Bu isimler gelecek/gelmeyi düşünen arkadaşlar.İsmi yatay olan arkadaşlar maç yapılırsa oynamayacak arkadaşlar.Diğer arkadaşlara da haber verdiğimizde sayı artacaktır ama yeterli sayıya ulaşılır mı bilmiyorum :)
3 mesaj attım ama bizi takan yok
Maç yaparsak kaleci olurum ben beyler :D
burda ben varken :)
Börk
28.Temmuz.2010, 00:56
Bursaspor (Oğuz Kağan)
nerazzuri (Serkan)
Eren
Universal (Batuhan)
RaSenGan (Aygün)
MeMo
Spy.94(Özgür)
TaYLaN
Anilton(Anıl)
Professeur(Enes)
El Barto(meçhul)
Şimdi sola yatayda olabilir.O yüzden sağa yatay yani italik demen daha mantıklıydı sanki :)
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:57
3 mesaj attım ama bizi takan yok
burda ben varken :)
Unutmuşum yahu ekledim :)
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:58
Şimdi sola yatayda olabilir.O yüzden sağa yatay yani italik demen daha mantıklıydı sanki :)
Olm sola yatık yok bir tek sağa yatıklar var bir iş yapıcaz şey yapmayın :D
CreaterS
28.Temmuz.2010, 00:58
Unutmuşum yahu ekledim :)
hacı adımı nrden biliyon :P
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 00:59
Bazı arkadaşlara ÖM atıcam bakalım geri dönüş olacak mı (:
hacı adımı nrden biliyon :P
Resim konundan :)
Börk
28.Temmuz.2010, 01:01
Olm sola yatık yok bir tek sağa yatıklar var bir iş yapıcaz şey yapmayın :D
Tamam sola yatık olmayabilir ama ona italik denir.Lütfen.
anilton
28.Temmuz.2010, 01:02
Zorlamanın bir manası yok o zaman piknik vb şeylerde yapabiliriz...
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 01:07
valla ya nedir bu mAyg'daki maç inadı anlamadım :D sanki oynamayı biliyorda :p :zuhaha:zuhaha
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 01:15
Ben kesin maç demedim ki :D 11-12 kişiyiz şimdilik..Geri kalan işleri hallediniz :p :D
DenizlispoR
28.Temmuz.2010, 02:03
valla ya nedir bu mAyg'daki maç inadı anlamadım :D sanki oynamayı biliyorda :p :zuhaha:zuhaha
Aygünü dövecek misin bak MeMo'yu yolladık örgütlesin sizi diye :n:.
Varonil
28.Temmuz.2010, 08:17
Piknik türü birşey olacaksa da çok güzel olur,adaya gideriz mis gibi deniz havası filan :D
El Barto
28.Temmuz.2010, 09:23
Yalnız benim kesin değil gençler onu şeyedeyimde. :) Birde olurda adaya gidilir ve ben gelirsem kimseyi denize sokmam ona göre. Başımıza iş açmayın. Olurda ben gelemezsem ve siz giderseniz yine denize girmeyin kenardan kenardan yürüyün.
Universal
28.Temmuz.2010, 11:23
Yalnız benim kesin değil gençler onu şeyedeyimde. :) Birde olurda adaya gidilir ve ben gelirsem kimseyi denize sokmam ona göre. Başımıza iş açmayın. Olurda ben gelemezsem ve siz giderseniz yine denize girmeyin kenardan kenardan yürüyün.
Abi ben adaya gidersem, zıpkınımı alır gelirim. :D
CreaterS
28.Temmuz.2010, 11:31
Abi ben adaya gidersem, zıpkınımı alır gelirim. :D
iki saat güldüm abi ne adamsın sen :D Allahta seni güldürsün
Universal
28.Temmuz.2010, 11:35
iki saat güldüm abi ne adamsın sen :D Allahta seni güldürsün
Yalnız güldünde ben ciddiyim. Tam teşekküllü dalıyorum, elbise, ağırlık, zıpkın, ip, bıçak vs... sportmence olduğundan dolayı bi tüp yok. :)
CreaterS
28.Temmuz.2010, 11:38
Yalnız güldünde ben ciddiyim. Tam teşekküllü dalıyorum, elbise, ağırlık, zıpkın, ip, bıçak vs... sportmence olduğundan dolayı bi tüp yok. :)
he ben nerden bileyim :) biz orda eğlenicez siz zıpkınla ya allah
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 12:29
aslında güzel olabilir zıpkınla balık avlarsın abi sonra onları mangalda bi güzel yaparız yeriz :D:D:D
Professeur
28.Temmuz.2010, 13:28
aslında güzel olabilir zıpkınla balık avlarsın abi sonra onları mangalda bi güzel yaparız yeriz :D:D:D
Kardeş fazla Survivor izliyorsun galiba :D :D
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 13:54
Kardeş fazla Survivor izliyorsun galiba :D :D
denk gelirsem izliyorum abi :D:D:D
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 14:25
Herkes sıcak bakıyo galiba Ada olayına.Adalara gelmek istemeyen yoksa yapalım bence böyle bir şey :)
Addolorato
28.Temmuz.2010, 14:39
Beşiktaş tarafında yaparsanız gelebilirim ama adalara falan diyorsanız size iyi eğlenceler..
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 17:27
adalara gidersek Kadıköyden binelim vapura bence :)
Beşiktaş tarafında yaparsanız gelebilirim ama adalara falan diyorsanız size iyi eğlenceler..
niye yav :uzgun:
Addolorato
28.Temmuz.2010, 17:29
Adalar uzak yahu. Birde bu aralar havalar çok oynuyor bir gün güneşli bir gün yağmurlu. O yüzden Beşiktaş tarafında PS3 oynamak en güzeli. Tabi siz bilirsiniz.
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 17:50
Adalar Ps3'ten daha eğlenceli ve zevkli olur (: Ps3 her zaman yapılır şimdi sayımız da 10 kişinin üzerinde.Bir Adalar seferi yapsak fena mı olur :)
Addolorato
28.Temmuz.2010, 18:03
O zaman bende iyi eğlenceler diyorum :D..
Universal
28.Temmuz.2010, 18:16
Keşke böyle birşey olsa. Marmara denizi bereketsiz, çok fazla balık çıkmaz. 5 saat dalıyorum, iki üç levrek, bir iki mırmır filan vuruyorum.
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 18:30
Keşke böyle birşey olsa. Marmara denizi bereketsiz, çok fazla balık çıkmaz. 5 saat dalıyorum, iki üç levrek, bir iki mırmır filan vuruyorum.
Sorun sende olmasın :p
El Barto
28.Temmuz.2010, 21:09
Sorun sende olmasın :p
40 yılda bir doğru bir şey söyledi. :n:
Universal
28.Temmuz.2010, 21:30
O zaman buyrun siz dalın, iddiaa ediyorum zıpkının önüne gelen levreği vuramassınız, o değil kumda 30 saniyenin üstünde yatamaz, vatoz'a zıpkın atar sürüklenirsiniz. Bu kadar iddialıyım. Hodri meydan. =)))
El Barto
28.Temmuz.2010, 21:37
Ben yüzme bilmiyorum :n: :zuhaha
RaSenGan
28.Temmuz.2010, 22:00
O zaman buyrun siz dalın, iddiaa ediyorum zıpkının önüne gelen levreği vuramassınız, o değil kumda 30 saniyenin üstünde yatamaz, vatoz'a zıpkın atar sürüklenirsiniz. Bu kadar iddialıyım. Hodri meydan. =)))
Bırak bu ayakları arkadaşım :p Halısahada da Güizasın denizde de Güizasın kaçırıyorsun sürekli :n:
Universal
28.Temmuz.2010, 22:25
Aygün sakın benle beraber denize girme, sakın. :) Zıpkınla seni vurur, mangalda yeriz. :D
El Barto
28.Temmuz.2010, 22:27
Aygün şansını fazla zorluyorsun bence de. :p
E.Cartman
28.Temmuz.2010, 23:02
şimdi adaya gidersek nerden binicez, hangi adaya gidicez, nerde buluşcaz, saat kaçta buluşcaz, kim kim gelicek, orda n'apcaz, gibi bi ton soru var bunları kim cevaplıyabilir :n::n:
CreaterS
28.Temmuz.2010, 23:12
ee napıyoruz ?
RaSenGan
29.Temmuz.2010, 00:55
Gelmeyi düşünen arkadaşlar hangi tarihlerde uygun olduklarını ne yapmak istediklerini yazarlarsa ona göre ayarlarız her şeyi..Eralp hariç Ada'yı istemeyen yok ama bilmiyorum başka var mı istemeyen.
Aygün sakın benle beraber denize girme, sakın. :) Zıpkınla seni vurur, mangalda yeriz. :D
Ben denizi sevmem zaten abi :D
Aygün şansını fazla zorluyorsun bence de. :p
Bi şey olmaz abi :p
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 00:57
ben hergün müsaitim :n::n:
Varonil
29.Temmuz.2010, 00:59
Kendi adıma konuşmak gerekirse şu dönemde her güne uyum sağlayabilirim :) Diğer gelecek arkadaşlar da uygun oldukları günleri yazarlarsa ortak bir tarih belirleyebiliriz ve nereye gideceğimize karar veririz.
RaSenGan
29.Temmuz.2010, 01:00
Bir dahaki haftaiçi bir gün yapalım bence buluşmayı.Uygun olmayan olursa haftasonuna da alabiliriz.
CreaterS
29.Temmuz.2010, 01:01
bir sonraki hafta içi harika süper olur.
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 01:02
TSI İstanbul buluşmaları tarihinin en kalabalığı olma durumu var galiba bu buluşmanın ya da ben yanlış biliyorum en azından en kalabalıklarından biri olur :D:D:D
RaSenGan
29.Temmuz.2010, 01:05
TSI İstanbul buluşmaları tarihinin en kalabalığı olma durumu var galiba bu buluşmanın ya da ben yanlış biliyorum en azından en kalabalıklarından biri olur :D:D:D
Yok yok daha önce daha kalabalığı oldu (:
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 01:46
ben şöyle bi kendi düşüncemi söyliyim adalar için...
pazartesi ya da salı günü sabah 11'de Kadıköy limanında buluşalım malum vapur 1,5 saat sürüyor :D Kabataş'ta da buluşabiliriz en orta nokta neresiyse ama bana Kadıköy daha kolay gibi geliyor metrobüsten indikten sonra 5-10 dakkalık bi yürümeyle limandayız ama kabataş için çoğumuzun bi de tramvaya binmesi gerekebilir. Kadıköyde buluştuktan sonra vapura bineriz adalarda ineriz etimizi içeceğimizi alırız bisikletimizi kiralarız mangalımızı kiralarız gider yakarız :n::n:
Addolorato
29.Temmuz.2010, 02:41
bisiklet sürmeyi bilmiyorum aha bir sebep daha gelememem için :D
RaSenGan
29.Temmuz.2010, 02:45
Herkes sürmez zaten :D Yalnız bu işte birisinin başı çekmesi lazım o kişi asla ben olamam :D
Addolorato
29.Temmuz.2010, 02:47
Ada işi çok zahmetli. Gelin Beşiktaşa PS3 oynayalım.
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 02:49
Herkes sürmez zaten :D Yalnız bu işte birisinin başı çekmesi lazım o kişi asla ben olamam :D
duyanda bi şey yapcan sanacak :D:D ada olayı herkesin ortak kararı gibi sen sadece herkesin fikrini alcan gün saat buluşma yeri belirlicen o kadar :n::n:
Bursaspor
29.Temmuz.2010, 05:27
Aygün yapabilirim dersen buyur, ben kesin bir şey demiyorum daha, buluşmadan önce söylerim kim ayarlıyorsa.
CreaterS
29.Temmuz.2010, 12:14
en süperi halı saha maçı. ortak bir yer bulun. halı saha ayarlayın. akşam 9-10 10 - 11 maç yapalim.
RaSenGan
29.Temmuz.2010, 12:57
duyanda bi şey yapcan sanacak :D:D ada olayı herkesin ortak kararı gibi sen sadece herkesin fikrini alcan gün saat buluşma yeri belirlicen o kadar :n::n:
Onu demiyorum zaten :D Ondan sonrasını :D
Aygün yapabilirim dersen buyur, ben kesin bir şey demiyorum daha, buluşmadan önce söylerim kim ayarlıyorsa.
Valla bilmiyorum ki abi yapabilir miyim :)
en süperi halı saha maçı. ortak bir yer bulun. halı saha ayarlayın. akşam 9-10 10 - 11 maç yapalim.
Oldu :D
EreN
29.Temmuz.2010, 13:16
ramazana kadar yokum gençler:(
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 13:59
şu anda benim adıma şöyle bi olay oluştu bu pazartesi olursa gelemem :D ama bu gidişle olmayacak gibi duruyor...
RaSenGan
29.Temmuz.2010, 14:06
Pazartesi olmaz zaten Salı-Çarşamba olur :)
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 14:12
Pazartesi olmaz zaten Salı-Çarşamba olur :)
bu gidişle salı - çarşamba da olmaz ama sen bi şeyler ayarlarsan olur :n::n:
Addolorato
29.Temmuz.2010, 14:19
Çarşamba günü saat 2'de Beşiktaş vapur iskelesinin önüne gelirseniz PS3 oynarız. Yok biz Ada'ya gidiyoruz derseniz bayağı zor.
Universal
29.Temmuz.2010, 23:30
Aygün sen bir organizasyon yap, ben sana Mac'de çocuk menüsü ısmarlıyacağım, merak etme oyuncağınıda alacaksın. :)
E.Cartman
29.Temmuz.2010, 23:33
evet Aygün bütün TSI seni bekliyor organizasyon yapman için :n::n: bak çocuk menüsüde ısmarlıyolar :D:D
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 00:29
Aygün sen bir organizasyon yap, ben sana Mac'de çocuk menüsü ısmarlıyacağım, merak etme oyuncağınıda alacaksın. :)
Hehe :p Avcılar Buluşması yaparız 3 kişilik de olursa alırım menüyü affetmem :D
Universal
30.Temmuz.2010, 00:39
Hehe :p Avcılar Buluşması yaparız 3 kişilik de olursa alırım menüyü affetmem :D
İstediğin bir menü olsun, aldım gitti. :)
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 00:44
İstediğin bir menü olsun, aldım gitti. :)
Big Mac'e bağlarız biz onu :D Sen geliyorsun dimi abi Salı günü olur herhalde.
Universal
30.Temmuz.2010, 00:50
Nerde ne zaman buluşacağız?
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:54
Aygün sen Avcılar'dan Big Mac al bende forumu bırakırım :n::n:
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 00:55
Bursaspor (Oğuz Kağan) - meçhul
nerazzuri (Serkan) - meçhul
Universal (Batuhan)
RaSenGan (Aygün)
MeMo - Çarşamba gelemiyor
Spy.94(Özgür)
Addolorato(Eralp)
Anilton(Anıl) - Yapın bir şey gelirim dedi son bir konuşmak lazım :)
El Barto(Emre abi) - büyük ihtimalle gelemiyor
Creaters(Hamza)
Baktım da liste çöküşte :D PS3 yaparız yine abi bu kadar kişiyle Adalara gidilmez.Her zamanki mekan olur :)
Addolorato
30.Temmuz.2010, 00:56
Her zamanki mekan neresi ?
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 00:56
Bursaspor (Oğuz Kağan) - meçhul
nerazzuri (Serkan) - meçhul
Universal (Batuhan)
RaSenGan (Aygün)
MeMo - Çarşamba gelemiyor
Spy.94(Özgür)
Addolorato(Eralp)
Anilton(Anıl) - Yapın bir şey gelirim dedi son bir konuşmak lazım :)
El Barto(Emre abi) - büyük ihtimalle gelemiyor
Creaters(Hamza)
Baktım da liste çöküşte :D PS3 yaparız yine abi bu kadar kişiyle Adalara gidilmez.Her zamanki mekan olur :)
sen ayarla bişeyler her yere gidilir :D:D
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 00:59
Her zamanki mekan neresi ?
Beşiktaş :)
Addolorato
30.Temmuz.2010, 01:01
Çarşamba günü olursa bana uyabilir. Fifa World Cup oynayalımda alayım ifadenizi.
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 01:02
Çarşamba günü olursa bana uyabilir. Fifa World Cup oynayalımda alayım ifadenizi.
ben hiç oynamadım onu beni yenenler sayılmaz :n::n:
Addolorato
30.Temmuz.2010, 01:06
Bende 1-2 aydır devamlı oynuyorum. Beni yenen çıkmaz heralde :D
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 01:09
5'lerim seni Eralp :D Salı gel Salı :)
Addolorato
30.Temmuz.2010, 01:13
Salı gelirsen 6 Çarşamba gelirsen 5 atarım.
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 01:16
Salı gelirsen 7 Çarşamba gelirsen 6 atarım her türlü kazanırım.
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 01:17
ben 2 maç yapıyım hepinize 5 atarım :zuhaha:zuhaha ama bana doğru düzgün anlatıcaksınız tuş sistemini :D:D
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 01:19
36 tane tuş var sanki :D PS3 iyidir ya onu yapalım bazı arkadaşlar konuşamasın sonra :0:
Addolorato
30.Temmuz.2010, 02:05
Çarşamba günü saat 14.00 nasıl ?
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 02:06
yeni fikrim var 6 Ağustosta Volkan Konak Avcılar'a geliyomuş ona gidelim saat 20:00'da sahilde :D
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 02:12
Çarşamba günü saat 14.00 nasıl ?
Salı Salı :D
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 02:18
hadi bi plan yapın herkese haber verin yav :D:D
Addolorato
30.Temmuz.2010, 02:21
Tamam Salı günü 14.00 olsun..
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 02:22
13.30 diyelim ona anca 2'de herkes orda olur :)
Addolorato
30.Temmuz.2010, 02:35
Tamam öyle olsun..
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 02:39
13.30 diyelim onca anca 2'de herkes orda olur :)
hadi haber ver herkese buluşma yerini ve saatini o zaman :D benim için sorun yok birlikte gitcez nası olsa :D:D
CreaterS
30.Temmuz.2010, 02:44
eet napıyoruz ?
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 22:10
Salı 13.30'da Beşiktaş'ta buluşuyoruz ve Ps3 oynuyoruz :)
Universal
30.Temmuz.2010, 22:13
Aygün biz ada diyoruz, sen PS3 ayarladın. Onun için buluşma ayarlamya gerek yokki, ara telefonla gel buluşup PS3 oynayalım de yeter zaten. =))
RaSenGan
30.Temmuz.2010, 23:16
Aygün biz ada diyoruz, sen PS3 ayarladın. Onun için buluşma ayarlamya gerek yokki, ara telefonla gel buluşup PS3 oynayalım de yeter zaten. =))
Abi iyi de Ada'ya gelmeyecek birkaç kişi var zaten çoğu gelecek kişi gelemiyor buluşmaya sayı çok azaldı PS için bile en fazla 8 kişi oluruz.Ada işi zor abi bir iki başı çeken abimiz olması gerekiyo orada sayı da çok azaldı falan.Ama isterseniz Adalar olsun benim için farketmez.Ama bir iki kişinin işi ele alması gerekiyor o zaman da.
E.Cartman
30.Temmuz.2010, 23:20
adayı ayarlamak için yaşı tutmuyo Aygün'ün :n::n:
Addolorato
31.Temmuz.2010, 00:05
Salı günü 13.30'da gelenler el kaldırsın
nekop
31.Temmuz.2010, 03:03
nesilden nesile.. bayrağımı saldım sana aygün.
CreaterS
31.Temmuz.2010, 03:04
çarşamba olsun gelirim. salı gelemem :(
LaigLeNoiR
31.Temmuz.2010, 10:05
Yarın İstanbul'dayım. 1 veya 2 gün kalacağım Uygun arkadaşlar varsa görüşebiliriz :)
anilton
31.Temmuz.2010, 12:47
En son adalar,piknik falandı.PS3'mü oldu şimdi?
E.Cartman
31.Temmuz.2010, 13:07
bence buraya bi anket açalım 2-3 gün açık kalsın ada mı ps3 mü diye hangisi daha çok oy alırsa onu yapalım :D
RaSenGan
31.Temmuz.2010, 14:31
Batu abi 30 kere sordum sana gelicem bile demedin :D Dediğim gibi benim için farketmez.Adalar olur hiç sorun değil hatta çok daha güzel olur.Ama bir çok iş yapılması gerek.Gidiş saati,gidiş yeri,eti,mangalı,diğer şeyleri,o bu falan bir çok iş var.O yüzden Batu abi,Anıl abi falan bu işlerle ilgilenir ayarlarsa Adalar olsun :)
Yarın İstanbul'dayım. 1 veya 2 gün kalacağım Uygun arkadaşlar varsa görüşebiliriz :)
Abi Salı günü gel buluşmaya sonra gidersin :)
LaigLeNoiR
31.Temmuz.2010, 15:45
Pts. buluşabiliriz boşum o gün akşamınada geri döneceğiz.
E.Cartman
01.Ağustos.2010, 18:14
bu buluşma yalan olacak :D:D
Addolorato
01.Ağustos.2010, 18:18
Bende gelmekten vazgeçtim. İşim var..
E.Cartman
01.Ağustos.2010, 18:20
o zaman Beşiktaş'ta PS3 olmaz adaya gidelim bari :D:D
Revolution
01.Ağustos.2010, 23:03
Günde çift antreman olmasa gelirdim vallahi ama buluşacaklar için iyi eğlenceler :)
RaSenGan
02.Ağustos.2010, 03:26
o zaman Beşiktaş'ta PS3 olmaz adaya gidelim bari :D:D
3 kişi mi gidiceksin adaya :) Buluşma işi yatar herkes yan çizdi başka bir tarihte yaparız o da anca Ramazandan sonra olur.
Bursaspor
02.Ağustos.2010, 04:28
Senin ayarlayacağın iş bu kadar olur, altyapı dersine iyi çalışmamış, Şişman nasıl çalıştırdın bunları
RaSenGan
02.Ağustos.2010, 04:53
Sizce benim yapıcağım organizasyondan hayır gelir mi de bana yap diyorsunuz :D
Ben dedim abi size inanmadınız :D
E.Cartman
02.Ağustos.2010, 17:12
bu ada olayı benim içinde yalan oldu en azından mangal :D:D doktor bi süre kızartma, yağlı yemekler, baharatlılar, acı ve ekşi şeyler yeme dedi :D:D
nekop
02.Ağustos.2010, 22:46
Senin ayarlayacağın iş bu kadar olur, altyapı dersine iyi çalışmamış, Şişman nasıl çalıştırdın bunları
bana şişman demesine rağmen benden şişman olan insan bunları ben mi çalıştırıcam. bu sitede şuana kadar 2 organizatör oldu biri çağrı biri sen. eğer gençlik böyleyse bu sizin suçunuz.
RaSenGan
02.Ağustos.2010, 22:52
bu ada olayı benim içinde yalan oldu en azından mangal :D:D doktor dedi bi süre kızartma, yağlı yemekler, baharatlılar, acı ve ekşi şeyler yeme dedi :D:D
Olm buluşma yalan oldu sen ne diyosun :D
Addolorato
02.Ağustos.2010, 22:55
bana şişman demesine rağmen benden şişman olan insan bunları ben mi çalıştırıcam. bu sitede şuana kadar 2 organizatör oldu biri çağrı biri sen. eğer gençlik böyleyse bu sizin suçunuz.
Maslak'ta ki buluşmada halı sahayı kim ayarladı sizi kim organize etti kim soyunma odalarını ayarladı (::)
Universal
02.Ağustos.2010, 23:04
Aygün bu iş için önce ders alman gerek. Biz Çağrıdan aldık. Önce telefon hattına TL yüklüyorsun, gelme ihtimali olma imkanı olan herkesi günde üç defa arıyorsun bir araman gece yarısı olmalı ki hayır diyemessin, uykulu uykulu evet demek zorunda kalsın. Bu konuya yazarak veya msn ile olmaz. :) Birde gelmeyenleri korkutman lazım, ama ne kadar ders alsan bunu gerçekleştirmen zor. :D
Varonil
03.Ağustos.2010, 01:22
Oldukça etkili bir yol gibi gözüküyor .. :D Ben de geleceğim demiştim ama sonra PS3'e dönünce yan çizdim. Ada,mangal filan heyecanlandırmıştı çünkü insanı :D
nekop
03.Ağustos.2010, 06:22
Maslak'ta ki buluşmada halı sahayı kim ayarladı sizi kim organize etti kim soyunma odalarını ayarladı (::)
en kötü buluşmamdı pek övünmezdim yerinde olsam. :D ayrıca o buluşmada da yine herkese tek tek haber veren bizi mecidiyeköyde toplayıp oraya getiren yine oğuzdu. :D
E.Cartman
03.Ağustos.2010, 13:06
yani Oğuz abi olmadan olmuyor bu iş :D:D
Addolorato
03.Ağustos.2010, 13:17
en kötü buluşmamdı pek övünmezdim yerinde olsam. :D ayrıca o buluşmada da yine herkese tek tek haber veren bizi mecidiyeköyde toplayıp oraya getiren yine oğuzdu. :D
Kar yağıyorsa benim yapabileceğim birşey yok :D.
Universal
03.Ağustos.2010, 13:24
yani Oğuz abi olmadan olmuyor bu iş :D:D
Benim hakkım neden yeniliyor anlamıyorum, gözünüze dizinize dursun o kadar buluşma. Neyse... Konuşmayacağım daha fazla polemik yaratmak istemiyorum, ben gözümü kapar vazifeme bakarım.
E.Cartman
03.Ağustos.2010, 13:26
ben bi önceki mesaja itafen yazdım abi onu :n::n: sensiz de olmaz tabi :D
Universal
03.Ağustos.2010, 13:31
Yeme şimdi beni. :) Neyse Oğuz bu işin üstadı tabii Çağrı'yıda unutmamak lazım. =)))
Bursaspor
03.Ağustos.2010, 18:31
Üstad müstad lütfen olmuyor böyle, benden önce Çağrı var ustamdır.
Havalar serinlesin biraz öyle yaparız, ben zaten ense vaziyetindeyim,
GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2010, 18:47
Bekleyin ay sonunda geliyorum.Ramazan buluşması yaparız.:icon_biggrin:
E.Cartman
03.Ağustos.2010, 20:03
11 Ağustos'ta Türkiye-Romanya maçı var Şükrü Saraçoğlunda... Ramazan'ın ilk günü ama belki hepbirlikte iftar açıp sonra maça gidebiliriz :D:D ya da Şemsi abiyi bekleriz :) ya da maça gideriz sonra Şemsi abi gelince bi buluşma daha yaparız :D:D
Varonil
03.Ağustos.2010, 20:45
Ramazan'da hep birlikte bir gün iftar açmak güzel olabilir aslında .. :)
Universal
06.Ağustos.2010, 00:23
Üstad müstad lütfen olmuyor böyle, benden önce Çağrı var ustamdır.
Havalar serinlesin biraz öyle yaparız, ben zaten ense vaziyetindeyim,
Aynen haftaiçi gerçi işteyim; ama bu enseyi bozmam. =)) Haftasonu dokunamazsınız bana uyurum. :)
E.Cartman
06.Ağustos.2010, 00:27
abiler şöyle bi el atsanızda bi şeyler yapılsa :D
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 02:08
Hala buluşma olmadımı :D
E.Cartman
06.Ağustos.2010, 02:36
Hala buluşma olmadımı :D
buluşma mı buluşma ne arar la İstanbul'da :D:D:D mAyg'ın ayarlıyacağı organizasyondan ne bekliyosun ki :n:n:
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 02:41
5 kişi bi araya gelemiyorsunuz yahu :D
Yazın net tarih. Salı günü Kadıköyle buluşuyoruz diye buluşunca karar verirsiniz ne yapıcağınıza. Zaten ya vapurla tur atarsınız, ya başka bi şekilde gezersiniz yada PS yaparsınız :D Öyle PC başından yazmakla olmaz :D
E.Cartman
06.Ağustos.2010, 19:22
11 Ağustos'ta Şükrü Saraçoğlu'nda Türkiye - Romanya maçı var saat 21:15'te akşam 20:19'da okunuyor o gün :) iftarı hep birlikte açıp sonra maça gidebiliriz ama biletleri kim alacak :D:D
RaSenGan
06.Ağustos.2010, 20:27
Özgür ne heveslisin :D
E.Cartman
06.Ağustos.2010, 22:40
Özgür ne heveslisin :D
:n::n:
yok yav ondan değil öneri sunuyorum ben sadece :zuhaha:zuhaha:zuhaha
Bursaspor
07.Ağustos.2010, 17:15
Ben yukarıda diyeceğimi dedim ama Batu, Serhat, Mehmet, Eren ve Serkan'ı (Şemsi burada olsa onu da) ikna ederseniz ensemide bozabilirim.
nekop
07.Ağustos.2010, 20:07
Ben yukarıda diyeceğimi dedim ama Batu, Serhat, Mehmet, Eren ve Serkan'ı (Şemsi burada olsa onu da) ikna ederseniz ensemide bozabilirim.
oturduğum yerde terliyorum ense falan bozmayalım. :D
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 16:33
Yalan oldu :u:
Bursaspor
20.Ağustos.2010, 04:36
Aygün yaparsa olur tabii,
Zaten Eren'de gitti, çok dertliyim, ramazan sonrası buluşuyoruz hatta artık hafta içi vs. de buluşalım, bu ne yahu arayın geliyorum diyin gelin hiç anlamam.
RaSenGan
20.Ağustos.2010, 04:52
Aygün yaparsa olur tabii,
Zaten Eren'de gitti, çok dertliyim, ramazan sonrası buluşuyoruz hatta artık hafta içi vs. de buluşalım, bu ne yahu arayın geliyorum diyin gelin hiç anlamam.
Öyle olsun :uzgun:
nerazzuri
06.Eylül.2010, 13:11
Bir aralar ne güzel buluşurduk felan.
Varonil
06.Eylül.2010, 20:25
Ramazan bitiyor,bir buluşma ayarlayım yahu .. :)
nekop
06.Eylül.2010, 23:30
Bir aralar ne güzel buluşurduk felan.
ekimden itibaren dipdibeyiz işte.. hergün öğlen yemeğinde tsi buluşması olacak. :D
GeNç KaRTaL
12.Eylül.2010, 22:49
O zaman önümüzdeki haftasonu bi buluşalım.:)
RaSenGan
12.Eylül.2010, 23:09
Koca yaz geçti buluşun artık :p
GeNç KaRTaL
12.Eylül.2010, 23:11
Ben İstanbul'a daha yeni geldim.Ben geldim bi buluşma düzenleriz artık.:icon_biggrin:
Bursaspor
13.Eylül.2010, 01:08
Düzenleyin ayarlayın, bana haber verin durumu.
RaSenGan
13.Eylül.2010, 02:14
Ben İstanbul'a daha yeni geldim.Ben geldim bi buluşma düzenleriz artık.:icon_biggrin:
Şöyle ayağının tozuyla bir buluşma hazırlayıver o zaman :D
GeNç KaRTaL
13.Eylül.2010, 12:50
Bir halısaha ekibi oluşur mu ki acaba?
nerazzuri
13.Eylül.2010, 13:40
buradan iş çıkmaz artık, büyükler yaşlandı ! halı saha felan kaldıramıyoruz diyorlar :schaf:
Bursaspor
13.Eylül.2010, 13:46
Ehtiyarlar olarak halı saha bizden geçti artık.
Oturun, buluşun, konuşun, vakit geçirin işte, aksiyona ne gerek var.
GeNç KaRTaL
13.Eylül.2010, 14:13
O zaman haftasonu ne yaparsanız gelirimcileri görelim.Yapacak bir şey buluruz elbet.
17 eylüle kadar gelirim, 17 eylül dahil. 18i veya 19unda okul için tekrar bursaya dönmem gerekiyor.
şartlı gelirimciyim yani Şemsi :D
RaSenGan
13.Eylül.2010, 15:17
Ekim'e kadar yokum buluşmalarda :D
sananes
13.Eylül.2010, 15:20
derbi akşamı ne yapıyosunuz diye söze giriyim o zaman:)
GeNç KaRTaL
17 eylüle kadar gelirim, 17 eylül dahil. 18i veya 19unda okul için tekrar bursaya dönmem gerekiyor.
şartlı gelirimciyim yani Şemsi :D
Olmadı biz 2.Kartal buluşmasını yaşama geçiririz Ertuğrul.:icon_biggrin:
Ekim'e kadar yokum buluşmalarda :D
Sebep?
GeNç KaRTaL
derbi akşamı ne yapıyosunuz diye söze giriyim o zaman:)
İyi fikir.:)