PDA

View Full Version : Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Bursaspor
06.Aralık.2009, 02:25
13 Aralık 2009 Pazar günü, PS3 Buluşması yapacağız. Beşiktaş TeknoPlay'de yapacağız.

Yer olarak, Beşiktaş, Kadıköy iskelesi önünde (TURYOL motorlarının yanaştığı)

Saat olarak, 11-12 arasında

Tarih olarak, 13 Aralık 2009 Pazar

Anadolu Yakası'nda olanların Batuhan'a (Photograph) buradan (http://forum.turksportal.net/vb/private.php?do=newpm&u=39830) ulaşmaları gerekmektedir.

Avrupa Yakası'nda olanların Bana (Bursaspor) buradan (http://forum.turksportal.net/vb/private.php?do=newpm&u=12399) ulaşmaları gerekmektedir.

Ne Olursa Olsun Gelirim İstersek Ayakta Durup Bekleyelim Diyenler

Vieri (Mustafa Abi)
emrah44 (Emrah Abi)
ABOOO (Cengiz Abi)
Bursaspor (Oğuz Kağan)
Photograph (Batuhan)
nekop (Serhat)
EreN (Eren)
FenerBahceLi (Mehmet)
Jigsaw (Çağrı)
SerKaN (Serkan)
GeNç KaRTaL (Şemsi)
TaYLaN (Taylan)
ShevAnil (Anıl)
Ayg.22 (Aygün)

nerazzuri
06.Aralık.2009, 02:26
ayakta durmayalımda en azından sandalye olsun, gelirim :n:

RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:27
Gelmem için bir engel çıkmasın da Ne Olursa Olsun Gelirim İstersek Ayakta Durup Bekleyelim :)

Flawless Victory
06.Aralık.2009, 02:45
Aygün oynayınca görürsün, sahada konuşayım. :)

PC'de arkadaşlarla 2'ye 2 oynadık da çok zevkli oluyor. Aslında böyle bir şey de yapılabilir sakin bir kafede yapılırsa organizasyon. PS3'te 4 giriş var mı bilmiyorum tabi. Bu benim fikrim tabi. Nasıl kariyerler ortak olunca daha zevkli oluyor, oyun da pekala böyle olabilir, ne dersiniz?

Vieri
06.Aralık.2009, 02:47
benide yazın, tarih ve gün uygun olursa katılırım

RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:48
4 giriş var abi.Bakalım görücez :) Ben tek siz hepiniz olun :D

Mustafa abi ikimiz de katılıcak olursak beraber gideriz artık (:

Bursaspor
06.Aralık.2009, 03:01
Şuan için güzel bir şey olacak gibi duruyor. Turnuva vs. dışında isterseniz güzel bir yerde oturup muhabbetin dibine de vurabiliriz. :D:D

GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 03:05
Gelmemi engelleyecek önemli bir durum olmadığı sürece her daim..:)

RaSenGan
06.Aralık.2009, 03:06
Şuan için güzel bir şey olacak gibi duruyor. Turnuva vs. dışında isterseniz güzel bir yerde oturup muhabbetin dibine de vurabiliriz. :D:D

Aslında erken bir saatte buluşup gün boyu ps3,sohbet vs. her şey yapılıp normal bir saatte eve dönüp akşamı yolda geçirmesek güzel olur.Malum yol 2 saati bile bulabiliyor.

Bursaspor
06.Aralık.2009, 03:08
@Şemsi

Siz hele bir gelmeyin neler yapacağım size. :D:D

Saat vs. bu kadar takılmayın en geç 9-10 gibi evde olursunuz. Halı saha maçındaki gibi olur yani, sabah belki biraz daha erken buluşabiliriz tabii.

RaSenGan
06.Aralık.2009, 03:10
9-10 :eek: Eğer haftaya bugün veya c.tesi olursa çok iyi olur gelme ihtimalim daha yüksek olur benim.

nekop
06.Aralık.2009, 03:11
Oğuz sana facebook şart abi..Gelişmeleri takip edemiyorsun.

Bursaspor
06.Aralık.2009, 03:17
@nekop

Ey Serhat Efendi, facebook'a gerek yok o işi zaten yapıcaz, kaçarı yok anacım. :D:D:D

Bu arada saat konusunda vs. diğer konularda fikirler varsa dökülün :D

RaSenGan
06.Aralık.2009, 03:18
Saat 12'de buluşalım 6'da dağılalım :D

GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 03:22
@Şemsi

Siz hele bir gelmeyin neler yapacağım size.:D :D

Benim gelmemem için zaten çok büyük bir engel olmalı.Yoksa her daim gelirim.Bizde yamuk yok..:icon_biggrin:

nekop
06.Aralık.2009, 03:28
@nekop

Ey Serhat Efendi, facebook'a gerek yok o işi zaten yapıcaz, kaçarı yok anacım. :D:D:D

Bu arada saat konusunda vs. diğer konularda fikirler varsa dökülün :D

Ben buna katılmayıp direk ona katılma hakkı talep etsem. :D

Sheriff
06.Aralık.2009, 04:02
Evet biz Ankara'da 5 kişiyi toplayıp buluşamadık. Size iyi eğlenceler ne diyelim:)

RaSenGan
06.Aralık.2009, 22:55
Gün olarak hangi günü düşünüyosun Oğuz abi ?

Flawless Victory
06.Aralık.2009, 22:58
Ben niye mesaj yazamıyorum anlamıyorum. Gün boyu yazamadım. Bakalım bu gidecek mi..

RaSenGan
06.Aralık.2009, 23:06
Kim yazabildi ki abi :)

Universal
06.Aralık.2009, 23:23
Evet forumda yedekleme işlemleri vardı ve teknik sorun yaşandı.

Oyunların içine "snackdown"'u ekle. Orada gerçek hayatta Aygün'e yapmak istediklerimi oyunda yapabilirim.

Bu arada Oğuz senle şu yer işini ayarlıyalım. Beşiktaş'ta olsun bu sefer. Aydın abide gelir. :) Avrupa'da olursa gelirim demişti. =))) Teknoplay iyi gözüküyor. Orası olmadı Kadıköy'de yer buluruz.

nekop
06.Aralık.2009, 23:33
PS olmasın.Halı saha yapalım bu aralar çok formdayım.

Universal
06.Aralık.2009, 23:38
Ne oldu korktun mu?

RaSenGan
07.Aralık.2009, 00:07
Snackdown değil Smackdown o :D Haftaya cumartesi/pazar gününe ayarlarsınız artık :p

nekop
07.Aralık.2009, 00:11
Ne oldu korktun mu?

Son şampiyon olduğumu hatırlatırım.Haddini bil.. :D

Universal
07.Aralık.2009, 00:13
Snackdown değil Smackdown o :D Haftaya cumartesi/pazar gününe ayarlarsınız artık :p

Sanane, ben bu isim ile anıyorum, seni bi subşişin yapayım da gör.

Son şampiyon olduğumu hatırlatırım.Haddini bil.. :D

Zaten bir turnuva yaptık. :n: Ondada averaj ile şampiyon oldun. Sen beni, ben Oğuz'u, Oğuz'da seni yendi. =))) Gol averajından götürdün işi. =))

nekop
07.Aralık.2009, 00:16
Zaten bir turnuva yaptık. :n: Ondada averaj ile şampiyon oldun. Sen beni, ben Oğuz'u, Oğuz'da seni yendi. =))) Gol averajından götürdün işi. =))

Beni Oğuz degil Eren yendi.

Nocna Mora
07.Aralık.2009, 00:27
Benide yazın ;)

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 00:27
Pazar günü yapalım Emre abide gelsin bu sefer.:)

barahir
07.Aralık.2009, 00:42
Evet beyler katılım bekliyoruuuz...

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 00:57
Ben bir gündüz bir gece çalıştığım için benim gelmem biraz piyango oluyor. Ayarlayacağınız gün çalışmıyorsam kesin gelirim.

Neeecop sen hiç formda olmadın ki.. :) Valla herkese hodri meydan. Pembe nickine de oynarım. Ama pembe nicki daha maçın ilk yarısı bitmeden garantilersiniz. :p

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 01:41
Hala pembe nik muhabbetini açabiliyormusunuz yahu.:icon_biggrin: Dua edin site kabuk değiştiriyor.Yoksa pembiş pembiş dolaşıp makaralara alet olacaktınız..:icon_biggrin:

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 01:42
Şemsi seninle özel bir maç yapalım ayrı olarak olmaz mı? :)

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 01:45
Yok ben bireyselde iyi değilim abi.Takım oyuncusuyum ben.:icon_biggrin:

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 01:50
O zaman sen kaybediyorsun, takımındakiler kazanıyor, sonra sen biz kazandık diyorsun, doğru anladım mı? :D

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 01:53
Cık.:icon_biggrin: Tamam kabul ediyorum.Çok iyi oynamıyorum.Hatta o gün o kadar iyi de değildim ama anlatmak istediğim o değildi.Birebir oynasak hiç şansım yok yani.Demek istediğim bu.:icon_smile:

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 02:23
Bak şimdi senin nick kalın olduğu için pembe daha bi belirgin olur. Benim nick de öyle ama orasını boşver. :D

Hatta örnekleyeyim : GeNç KaRTaL
neyse değiştirdim, pembe nick şık olmaz şimdi.. :)
emrah44 bak bu bir türlü olmuyor.. :)

nekop
07.Aralık.2009, 02:25
Cık.:icon_biggrin: Tamam kabul ediyorum.Çok iyi oynamıyorum.Hatta o gün o kadar iyi de değildim ama anlatmak istediğim o değildi.Birebir oynasak hiç şansım yok yani.Demek istediğim bu.:icon_smile:

Böyleleriyle muhaptap olma çekirge.. :D Bizim galibiyetimizi başka yönlere çekmeye çalışıyorlar.Ama hepimiz biliyoruz ki o maçı hakederek kazandık ve sabaha kadar oynasak yine kazanırdık..Sen onlara cevabı attığın ve atacağın gollerle vereceksin. :D Unutma ''We are the champions'' :D

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 02:31
Ben önce sizin takımdaydım ama sizin takım adına attığım ve attırdığım golleri unutuyorsun!!!

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 02:32
Bak şimdi senin nick kalın olduğu için pembe daha bi belirgin olur. Benim nick de öyle ama orasını boşver. :D

Hatta örnekleyeyim : GeNç KaRTaL

emrah44 bak bu bir türlü olmuyor.. :)

Ben kazanan taraftaydım bir kere.Ne alaka şimdi abi? :icon_biggrin:

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 02:33
Ben önce sizin takımdaydım ama sizin takım adına attığım ve attırdığım golleri unutuyorsun!!!

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 02:33

Cengo
07.Aralık.2009, 04:08
Ben de gelebilirim.

sananes
07.Aralık.2009, 04:21
eger kontenjan varsa bende katılmak isterim

Universal
07.Aralık.2009, 12:13
Bu arada bu haftasonu yapalım bu işi. :)

Bursaspor
07.Aralık.2009, 15:55
Pazar günü yapabiliriz. Eğer uygunsak bu hafta yapalım yoksa haftaya cumartesi-pazar bir gün yapalım.

Nocna Mora
07.Aralık.2009, 15:59
beni yazmanızı rica etmiştim ama ;)

RaSenGan
07.Aralık.2009, 17:48
Bu haftasonu olursa gelme ihtimalim çok çok yüksek olur benim ama haftaya falan sarkarsa gelememe ihtimalim artar :(

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 18:39
Bu haftasonu olursa gelme ihtimalim çok çok yüksek olur benim ama haftaya falan sarkarsa gelememe ihtimalim artar :(

Batuhan PS3'ünü getirsin sizin evde toplaşalım Aygün. O zaman kesin gelmiş olursun. :D

RaSenGan
07.Aralık.2009, 20:38
Batuhan PS3'ünü getirsin sizin evde toplaşalım Aygün. O zaman kesin gelmiş olursun. :D

:D Haftasonu Pazar günü olsun da geliyim abi ya :) Cumartesi daha asker uğurlayacağım ben :D

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 20:54
Bu pazar bencede iyi.

İyi fikir.:icon_biggrin:

RaSenGan
07.Aralık.2009, 21:00
Şemo başkan da diyosa bu pazar olsun :p PS,CS farketmez :D

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 22:43
Aygün gel gel, ne olursan ol gel.. Evvel söz verip sonra sözünde durmamış bile olsan yine de gel.. :D

barahir
07.Aralık.2009, 22:45
Gel aygün geel geç olmadan....)

RaSenGan
07.Aralık.2009, 22:48
Gel aygün geel geç olmadan....)

Dediğim gibi abi Pazar günü olsun geliyim :)

Aygün gel gel, ne olursan ol gel.. Evvel söz verip sonra sözünde durmamış bile olsan yine de gel.. :D

Söz vermedim ki ben Emrah abi :D

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 22:49
Aygün'ü sallayında :icon_smile: Emre abi gelebilir inşallah.:)

ShevAnil
07.Aralık.2009, 22:53
Msnden söylemiştim burdan da belirteyim. Buluşmaya büyük bir aksilik olmazsa gelicem. Maç yapsaydık daha iyidi ya stoper meziyetlerimi göstermek istiyodum :D :D

garydelgadov
07.Aralık.2009, 22:57
Aygün geLsin ve foto çektirin Lütfen.:D
Tabi şuana kadar Aygüne karşı besLediğiniz ve bu anı bekLediğiniz şiddet içerikLi sahneLerin videosuda çekiLsin.:D
MesajLardan bunu anLıyorum Aygün.:D

barahir
07.Aralık.2009, 22:59
Açıklıyorum aygün fake üyelik.. Asıl aygün benim..

Universal
07.Aralık.2009, 23:02
Olmadı benim evde atarız PS3... :p Şahsen bu kadar kişiyi ağırlayacağımı sanmıyorum ama... =)))

ShevAnil
07.Aralık.2009, 23:05
Maç yapma ihtimalimiz yok dimi :D

tombul taho
07.Aralık.2009, 23:15
tam gunu ve saati belli olunca bana da haber eyleyin.

RaSenGan
07.Aralık.2009, 23:17
Aygün'ü sallayında :icon_smile: Emre abi gelebilir inşallah.:)

Vaaay

Aygün geLsin ve foto çektirin Lütfen.:D
Tabi şuana kadar Aygüne karşı besLediğiniz ve bu anı bekLediğiniz şiddet içerikLi sahneLerin videosuda çekiLsin.:D
MesajLardan bunu anLıyorum Aygün.:D

Ne meraklısın gelsene sen de :D

Açıklıyorum aygün fake üyelik.. Asıl aygün benim..

Ben üyelik miyim Mehmet abi :D

garydelgadov
07.Aralık.2009, 23:20
İstanbuLda oLsam koşa koşa ama.:D

Universal
07.Aralık.2009, 23:21
Aygün eğer buluşmaya gelmezsen bi daha gözüme gözükme. İlk buluşma yerinde sen olacaksın. Domuz gribi olmadığın sürece gelebilirsin.

barahir
07.Aralık.2009, 23:25
domuz gribi olsan da gel ben geçirdim nasılsa .)

Addolorato
07.Aralık.2009, 23:27
Sarıyer'e gelin üstü kapalı ısıtmalı saha var. Sonrada internet kafeside var oh süper :D

nekop
07.Aralık.2009, 23:32
Aygün gelecek haftada olsa gideceksin.

barahir
07.Aralık.2009, 23:33
Sen gelmiyosn herhalde serhat .)

tombul taho
07.Aralık.2009, 23:34
Sen gelmiyosn herhalde serhat .)

o benim organizasyon yapmami bekliyor. (::)

barahir
07.Aralık.2009, 23:37
ne kadar bekleyecek acaba .)

nekop
07.Aralık.2009, 23:39
Benim katılamama ihtimalim oldukça yüksek.. Bensiz takılın bi seferde :D

tombul taho
07.Aralık.2009, 23:42
ne kadar bekleyecek acaba .)

yilba$indan sonra buyuk ihtimalle. en son oyle konu$tuyduk ama daha tam karar vermedim. karar verdigimiz tek $ey ak$am olacagi ve alkollu yapilacagiydi. (::)

PS3 falan artik i$ine gelmiyor tabi. buyudu ya sigmiyor artik bi yere... :n:

nekop
07.Aralık.2009, 23:49
PS3 falan artik i$ine gelmiyor tabi. buyudu ya sigmiyor artik bi yere... :n:

Ankara'dan arkadaşım gelecek bu haftasonu o yüzden gelemiyorum.Alkol olsada gelemezdim. :)

Universal
07.Aralık.2009, 23:54
Serhat ben seni getirmesini bilirim ama; boşver.

Çağrı bırak gelmesin, yüz verdik astarını istiyor. :)

tombul taho
08.Aralık.2009, 00:05
Serhat ben seni getirmesini bilirim ama; boşver.

Çağrı bırak gelmesin, yüz verdik astarını istiyor. :)

ben de ona oyle yapacam olum yilba$indan sonra. Batuhan'la ortak arkada$imiz geliyor olmaz diyecem. :p :n:

Nocna Mora
08.Aralık.2009, 16:15
Pes, CS , halısaha farketmez..... :n:

RaSenGan
08.Aralık.2009, 17:59
Aygün gelecek haftada olsa gideceksin.

Tamam abi sen öyle diyosan öyle olsun.

Aygün eğer buluşmaya gelmezsen bi daha gözüme gözükme. İlk buluşma yerinde sen olacaksın. Domuz gribi olmadığın sürece gelebilirsin.

Batu abi ayarlayın işte bu pazara koşa koşa geliyim :)

GeNç KaRTaL
08.Aralık.2009, 18:58
Annenlerden! bu sefer izin alabilecekmisin Aygün? :icon_smile.

Tamam abi sen öyle diyosan öyle olsun.

:zuhaha

Maç yapmayacağımız için gelmemende sorun yok Serhat..:icon_biggrin:

RaSenGan
08.Aralık.2009, 19:59
Annenlerden! bu sefer izin alabilecekmisin Aygün? :icon_smile:

:D O gün veli toplantısı var okulda.Ben de buluşmaya gelirim.Yalnız dönüşte eve girememe gibi bir sorun yaşama ihtimalim var birinizde kalabilirim o gece :D

GeNç KaRTaL
08.Aralık.2009, 20:26
Tamam bize gelirsin.Bizim burada park var sahil kenarında.Orada denize karşı güzel bir gece geçirirsin..:icon_biggrin:

RaSenGan
08.Aralık.2009, 20:38
Çok iyisin :D

Universal
08.Aralık.2009, 20:54
:D O gün veli toplantısı var okulda.Ben de buluşmaya gelirim.Yalnız dönüşte eve girememe gibi bir sorun yaşama ihtimalim var birinizde kalabilirim o gece :D

Tamam bende kal ama; bizim evden çıkamassın. Girişi var, bak EreN'e bi girdi daha siteye uğramaz oldu. :n:

RaSenGan
08.Aralık.2009, 21:59
Şuraya bak arkadaş ya eve almıyolar ya eve alıp sağ çıkarmıyolar :D Hiç sevenim yok hiç :D

Bursaspor
08.Aralık.2009, 22:14
Pazar günü yapıyoruz o zaman değil mi? Artık bir karar verin yahu

barahir
08.Aralık.2009, 22:19
ne zaman nerde? Belki arkadaşımı da getirebilirm o da fm'ci ama üye değil..

tombul taho
08.Aralık.2009, 22:21
ne zaman nerde? Belki arkadaşımı da getirebilirm o da fm'ci ama üye değil..

ulan 200 kusur bin tane uye var o nasil uye degil. onu da uye yap da siteye katki olsun. (::) :0:

RaSenGan
08.Aralık.2009, 22:45
Pazar günü yapıyoruz o zaman değil mi? Artık bir karar verin yahu

Evet evet evet.:icon_smile:

Universal
08.Aralık.2009, 23:05
Evet bu pazar. Oğuz nerede buluşuyoruz? Beşiktaş Teknoplay mi? Kadıköy mü?

GeNç KaRTaL
08.Aralık.2009, 23:06
Bu pazar olur diyenlerdenim.

Şuraya bak arkadaş ya eve almıyolar ya eve alıp sağ çıkarmıyolar :D Hiç sevenim yok hiç :D

Deniz manzaralı yer ayarlıyoruz,beğenmiyorsun.Hiç beğenmiyorsun hiç.:icon_biggrin:

tombul taho
08.Aralık.2009, 23:48
Evet bu pazar. Oğuz nerede buluşuyoruz? Beşiktaş Teknoplay mi? Kadıköy mü?

olum zaten her seferinde buralara gidilmiyor mu?? ba$ka yerler ke$fet artik Batuhan!! hayret bi $eysin. bak ilk defa bi organizasyona ben kendim organize etmeden gelecem. ona göre yani. :n: :n:

Universal
08.Aralık.2009, 23:56
Hayır. Oğuz dedi Beşiktaş olsun, karşı sorumlusu Oğuz o yüzden karşıda ki yer o bulacak. Anadolu'da olacaksa ben zaten bulurum. =))) Bulmaya kalmaz. Caferağa'nın oraya gittik mi her yer PS3 Kafe. Tabii ilk olarak Sihir'e götürecem.

tombul taho
09.Aralık.2009, 00:07
Hayır. Oğuz dedi Beşiktaş olsun, karşı sorumlusu Oğuz o yüzden karşıda ki yer o bulacak. Anadolu'da olacaksa ben zaten bulurum. =))) Bulmaya kalmaz. Caferağa'nın oraya gittik mi her yer PS3 Kafe. Tabii ilk olarak Sihir'e götürecem.

olm sizin vizeler ba$lamadi mi? bizim bu hafta ve onumuzdeki hafta komple vizeler var. pazartesi iki tane birden var mesela ve ben firsat bulursam bunlara ragmen gelmeyi planliyorum. :)

Universal
09.Aralık.2009, 00:12
olm sizin vizeler ba$lamadi mi? bizim bu hafta ve onumuzdeki hafta komple vizeler var. pazartesi iki tane birden var mesela ve ben firsat bulursam bunlara ragmen gelmeyi planliyorum. :)

Bu gün Matematik olduk. Perşembe'ye hem Türkçe Dönem ödevi yapcam(aslında yaptım ama; elle yazılıyormuş.)hem de o gün Türkçe vizesi var, cumartesi günüde İngilizce vizesi var. Ondan sonra ki hafta hiçbir sınav yok. :)

tombul taho
09.Aralık.2009, 00:15
Bu gün Matematik olduk. Perşembe'ye hem Türkçe Dönem ödevi yapcam(aslında yaptım ama; elle yazılıyormuş.)hem de o gün Türkçe vizesi var, cumartesi günüde İngilizce vizesi var. Ondan sonra ki hafta hiçbir sınav yok. :)

oohhh... yan gel yat osman. yarin sigorta muhasebesi var, per$embe bo$ gunum zaten, cuma gunu tarih var, pazartesi gunu finansal yonetim ve temel kredi i$lemleri var, car$amba sigorta hukuku var... var da var.. olan bize giren bize... :(

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2009, 00:18
Cumartesi mi? :icon_confused:

Universal
09.Aralık.2009, 00:21
oohhh... yan gel yat osman. yarin sigorta muhasebesi var, per$embe bo$ gunum zaten, cuma gunu tarih var, pazartesi gunu finansal yonetim ve temel kredi i$lemleri var, car$amba sigorta hukuku var... var da var.. olan bize giren bize... :(

Pazartesi teknik resim var aslında aklıma geldide hani çizim sınavınada çalışmam. :D

Senin işin baya zormuş. Umarım halledersin.

Cumartesi mi? :icon_confused:

Burası Üniversite, cumartesi günü ders bile var. Alış alış lisede değilsin. Benim yarın sabah 9'dan akşam 7'ye kadar dersim var. Kaldı ki ilk vize döneminde cumartesi günü üç tane vize oldum. Üçüde üst üste.

tombul taho
09.Aralık.2009, 00:25
sen asil final tarihlerine gel Batuhan. onlar da aciklanmi$. maille gondermi$ler hepsini. o kadar abzurt zamanlar ki siyirdim. cogu 17.30dan sonra benim finallerin. benim pazar kesin gelip $tres atmam lazim. :)

Universal
09.Aralık.2009, 00:30
Benim bütün finallerim arasında iki gün boşluk var. Zaten topu topu altı dersim var saatleri önemli değil benim açımdam hiçbiri çakışmıyor. Rahat rahat çalışacak sürem var. =))) Atarız stress sen rahat ol.

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2009, 00:37
Bizim üniversitede yok böyle bir şey sanırım.İnşallah yoktur..:icon_biggrin:

Universal
09.Aralık.2009, 00:40
Sizinki şehirden uzak o yüzden yapmazlar cumartesi bi ders veya sınav ama; hiç belli olmaz. Sonuçta yapmaları yasal hakları.

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2009, 00:45
Evet ondan dolayı yapmıyor olabilirler.Bunu öğrendiğim iyi oldu aslında.Okulumun uzakta olmasına rağmen onu daha çok sevmem için bir nedenim daha oldu.:icon_smile:

tombul taho
09.Aralık.2009, 01:20
Evet ondan dolayı yapmıyor olabilirler.Bunu öğrendiğim iyi oldu aslında.Okulumun uzakta olmasına rağmen onu daha çok sevmem için bir nedenim daha oldu.:icon_smile:

nedense hic boyle cumleler kuramadim bizim okulla ilgili. hic "i$te sevmem icin bir neden daha" diyemedim. hep "i$te sevmemem icin bir neden daha" dedim. :n:

sananes
09.Aralık.2009, 03:12
uzun süre sonra bi okula gidiyimde final tarihlerimi ögreniyim bari bende:)

Krusty
09.Aralık.2009, 03:19
Bir şey soracağım da niye ps3 falan yapıyorsunuz zaten paso oyunlarla iç içe değil misiniz? Ne bileyim böyle bütün gün İstanbul'un havasını solmak falan daha mantıklı.. :)

Bursaspor
09.Aralık.2009, 08:50
Batuhan istersen karşıda da yapabiliriz bu sefer, ama dersen ki farketmez ikisi de olur. Ben karşı olsun derim ama, :D:D:D

Buluşma Yeri: Ulaşımsal rahatlık, olabilecek acıktım yemek yiyelim vs. durumları da göz önüne alarak, Beşiktaş TeknoPlay olması iyi olur diye düşünüyorum.

Saat olarak 11-12 olabilir, daha erken ya da geçte yapabiliriz.

Kadıköy motor iskelesi (TURYOL) önünde buluşuruz oradan geçeriz.

tombul taho
09.Aralık.2009, 12:43
anadolu yakasi tayfasi anadolu yakasinda, avrupa yakasi tayfasi avrupa yakasinda topla$ip bu iki tayfa daha sonra ortak payda altinda bulu$sunlar. en temizi boyle olur. ornegin anadolu yakasi tayfasi kadikoy-karakoy iskelesinde bulu$abilir. Batuhan zaten biz beraber gecelim seninle.

onemli olan nereye gidilecegi. Krusty cok guzel yakla$ti bence konuya. her seferinde ya PS3 ya hali saha falan oluyor. ba$ka aktiviteler bulmak lazim bence de. Istanbul'da bu dolu yer var gidilecek yahu. (::)

sananes
09.Aralık.2009, 13:13
arkadaşlar ben gelemiyorum:(

RaSenGan
09.Aralık.2009, 17:12
Batuhan istersen karşıda da yapabiliriz bu sefer, ama dersen ki farketmez ikisi de olur. Ben karşı olsun derim ama, :D:D:D

Buluşma Yeri: Ulaşımsal rahatlık, olabilecek acıktım yemek yiyelim vs. durumları da göz önüne alarak, Beşiktaş TeknoPlay olması iyi olur diye düşünüyorum.

Saat olarak 11-12 olabilir, daha erken ya da geçte yapabiliriz.

Kadıköy motor iskelesi (TURYOL) önünde buluşuruz oradan geçeriz.

Saat gayet iyi bence abi.Bugün konuşayım ben de.Sonra ulaşımı da hallederiz.

RaSenGan
09.Aralık.2009, 19:39
İzin aşamasının ilkini geçtim sıra ikinci ve en zorunda :)

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2009, 20:11
Bir dahaki seferde paint ball oynarız.:)

nedense hic boyle cumleler kuramadim bizim okulla ilgili. hic "i$te sevmem icin bir neden daha" diyemedim. hep "i$te sevmemem icin bir neden daha" dedim. :n:

Bugün bizim okul uzak olduğu için kar yağdığı zaman tatil olduğu bilgisini öğrendim.Okulumu daha çok seviyorum artık..:icon_biggrin:

İzin aşamasının ilkini geçtim sıra ikinci ve en zorunda :)

Hangisini aştın? :icon_smile:

EreN
09.Aralık.2009, 20:17
Haberdar edin gençler saati zamanı vesaireee

RaSenGan
09.Aralık.2009, 20:20
Hangisini aştın? :icon_smile:

Aileyi aştım :D

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2009, 20:24
İyi hadi bakalım.Bu seferde gelmezsen bilmiyorum artık ne olur..:icon_smile:

barahir
09.Aralık.2009, 20:40
en zorunu aşamazsın aygün o yüzden umudu kesin arkadaşlar .)

Universal
09.Aralık.2009, 21:27
Ben Üsküdar'dan geçmeyi düşünüyordum ama; eğer Kadıköy'de buluşacaksak orayada gelirim. Kadıköy için Karaköy İskelesinde buluşalım.

Beşiktaş'a herkesin buluşma yeri iskele olsun. Beni taksi ile aldığın yer olabilir Oğuz. Orası güzel. =))

RaSenGan
09.Aralık.2009, 21:28
Avrupa'da olsun abi ya :) Ama şimdi Avrupa'da olursa da yol sorunu var metrobüs falan geçiyo mu oralardan :D

Universal
09.Aralık.2009, 21:41
Aygün, Kadıköy'den bahsediyor. İstersen gel bi gör, nasıl bir yermiş. =))) İstanbul'un emlak değeri en yüksek olan ikinci ilçesi. :)

RaSenGan
09.Aralık.2009, 21:44
Aygün, Kadıköy'den bahsediyor. İstersen gel bi gör, nasıl bir yermiş. =))) İstanbul'un emlak değeri en yüksek olan ikinci ilçesi. :)

Kadıköy'den bahsettiğini anladım abi.Ben Avrupada buluşulursa o yerden metrobüs geçiyor mu diye sordum :)

tombul taho
09.Aralık.2009, 21:46
Ben Üsküdar'dan geçmeyi düşünüyordum ama; eğer Kadıköy'de buluşacaksak orayada gelirim. Kadıköy için Karaköy İskelesinde buluşalım.

Beşiktaş'a herkesin buluşma yeri iskele olsun. Beni taksi ile aldığın yer olabilir Oğuz. Orası güzel. =))

olm Ko$uyolu'ndan Kadikoy'e gecmek daha kolay degil mi senin icin? teee Uskudar'da ne i$in var?

Universal
09.Aralık.2009, 21:55
Kadıköy'den Gelecekler için Buluşma yeri iskele önü. Oradan toplu halde geçeceğiz. Saati duyuracağım.

olm Ko$uyolu'ndan Kadikoy'e gecmek daha kolay degil mi senin icin? teee Uskudar'da ne i$in var?

Üsküdar ve Kadıköy için ulaşım sürem aynı. Üsküdar'dan kalkan vapurlar daha çabuk gittiği için Üsküdar'ı seçiyordum ama; farketmez.

tombul taho
09.Aralık.2009, 22:12
Kadıköy'den Gelecekler için Buluşma yeri iskele önü. Oradan toplu halde geçeceğiz. Saati duyuracağım.

Üsküdar ve Kadıköy için ulaşım sürem aynı. Üsküdar'dan kalkan vapurlar daha çabuk gittiği için Üsküdar'ı seçiyordum ama; farketmez.

benim borekcide(Bahariye) kahvalti eder gelirim ben iskeleye. eger ben de gelirim diyosan sen de kahvaltiya borekciye gel ordan beraber inelim.

RaSenGan
09.Aralık.2009, 22:40
Yaptığım görüşmeler sonucu çıkan kararı açıklıyorum :D

Her iki taraftan da izni aldım.:) Büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde pazar günü sizlerle birlikte olacağım.Gözünüzde büyütmeyin beni büyük hayal kırıklığına uğrarsınız :D Az kaldı pazar gününe.Bakalım nasıl bir gün olacak inşallah bir sorun olmaz.İsmimi yazarsın artık Oğuz abi listeye :)

Universal
09.Aralık.2009, 22:49
benim borekcide(Bahariye) kahvalti eder gelirim ben iskeleye. eger ben de gelirim diyosan sen de kahvaltiya borekciye gel ordan beraber inelim.

Final dershanesinin orada ki börekçi mi?

tombul taho
09.Aralık.2009, 22:55
Final dershanesinin orada ki börekçi mi?

aynen.. Caferaga'nin ordaki. "Bahariye Borek" diye geciyor ya hani orasi. $ahane borek yapiyorlar ya. bizim takimin maclarina giderken sabahlari mutlaka orada kahvalti edip sahaya oyle gidiyorum. mesela o gun de mac var ama bu sefer bu organizasyona katilasim. sakatliktan yeni ciktim zaten ne oynayasim ne de izleyesim var. :)

Universal
09.Aralık.2009, 23:01
aynen.. Caferaga'nin ordaki. "Bahariye Borek" diye geciyor ya hani orasi. $ahane borek yapiyorlar ya. bizim takimin maclarina giderken sabahlari mutlaka orada kahvalti edip sahaya oyle gidiyorum. mesela o gun de mac var ama bu sefer bu organizasyona katilasim. sakatliktan yeni ciktim zaten ne oynayasim ne de izleyesim var. :)

Bende iki yıl Fen Bilimlerine gittim, bilirim orayı ilk derse girmeyip hep orada börek yerdik sabahları. =))) Akşamüstleride etüt arası giderdik. :) Güzel yer, eğer evde kahvaltı sofrası yoksa gelirim mutlaka. =))

BeeTLeJuiCe
09.Aralık.2009, 23:02
Börek falan demişken aklıma geldi öle yazayım dedim :D
Aksaray Metronun orda Horhor'un üstünde küçük bir pastane gibi bi yer var. 10 numara poğaçası var :)

Şu İstanbul buluşmaları düzgün bi tarihte olsa bende gelirimde hiç uymuyo tarihler bana :D

Universal
09.Aralık.2009, 23:05
Abi atla gel. =)))

BeeTLeJuiCe
09.Aralık.2009, 23:06
Pazartesi sınav olmasa gelirdim :)

Universal
09.Aralık.2009, 23:12
Benimde teknik resimden var, takıyor muyum? A+ ile geçecem o dersi düşün bide. =)))

Flawless Victory
10.Aralık.2009, 03:14
En iddialınız olarak pazar günü görüşmek üzere diyorum. Artık PES'te de ayağımıza tekme atmazsınız dimi? :D

nerazzuri
10.Aralık.2009, 03:41
Son durum nedir, baya geri kaldım:D

Bursaspor
10.Aralık.2009, 04:27
Serkancım, ilk sayfada her şey var. Beşiktaş'ta buluşacağız. Ama derseniz ki, Mecidiyeköy'de buluşup, yürüye yürüye, taksiyle bir şeyle gidelim öyle de yaparız.

nerazzuri
10.Aralık.2009, 12:51
mecidiyeköyde buluşalım yine bana sorarsanız tabi çoğunluk neder bilemem.

Flawless Victory
10.Aralık.2009, 12:59
Avcılar'da buluşun yürüyün bence hava güzel..

tombul taho
10.Aralık.2009, 13:05
Avcılar'da buluşun yürüyün bence hava güzel..

silivriye bizim yazliga gidelim. :n: :n:

Flawless Victory
10.Aralık.2009, 15:36
Hani maça kadar eklemlerinizi ısıtırsınız diye söyledim. :n:

Nocna Mora
10.Aralık.2009, 16:38
İsterseniz Kadıköy tayfasıyla isterseniz direk Beşiktaş tayfasıyla buluşabilirim :D Beşiktaş'ta ki mekan tam olarak nerde :) ben burdan metrobüsle M.köy'e gideceğim ordan hangi atraksiyonla oraya geçebilirim :)

Bursaspor
10.Aralık.2009, 17:49
Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a ayaklarına güvenen yürüyebilir. Yoksa taksi ile geçiş yapabilir. Ya da bulabilirseniz Barbaros Bulvarı'ndan geçen bir otobüse binip bulvarda inip denize doğru yürüyebilirsiniz.

RaSenGan
10.Aralık.2009, 17:59
Yürümek kaç dakika sürer ? (:

tombul taho
10.Aralık.2009, 18:24
kesin PS3 falan mi oynuyoruz $imdi? yok mu ba$ka planlari olan?

RaSenGan
10.Aralık.2009, 18:34
Paintball oynayalım dedik bazıları korktu :p

KaPaLı
10.Aralık.2009, 18:41
Aygün o değilde sen evden izin alıp çıkabilcekmisin :p

RaSenGan
10.Aralık.2009, 18:47
Haha komik şey gelsene sen de :D

nekop
10.Aralık.2009, 19:25
Yürümek kaç dakika sürer ? (:

Oğuz'a göre 5 dakika diğer 6 milyar insana göre ortalama 40 dk..

tombul taho
10.Aralık.2009, 19:33
Oğuz'a göre 5 dakika diğer 6 milyar insana göre ortalama 40 dk..

:n: :n: :n: :n: :n:

BeeTLeJuiCe
10.Aralık.2009, 19:33
Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a ayaklarına güvenen yürüyebilir. Yoksa taksi ile geçiş yapabilir. Ya da bulabilirseniz Barbaros Bulvarı'ndan geçen bir otobüse binip bulvarda inip denize doğru yürüyebilirsiniz.

5-6 kişi taksiye binin yahu O bulvardan yürüyerek ne inilir ne çıkılır. :)
Mecidiyeköy Metrobüsten, Beşiktaş Sahil taksi ile 7-8 lira tutuyor otobüs bile daha pahalıya gelir öneri olsun diye söleyim dedim.

Nocna Mora
10.Aralık.2009, 19:34
Mesajda sadece smile kullanmak yasak değil mi :n::n::n: :p :D

Elimden geleni yaparım gelmek için :D Ps3 mü halısaha mı :D ona göre gelelim :)

tombul taho
10.Aralık.2009, 19:36
ne PS3 ne de hali saha olsun diyenlerdenim ben. her seferinde bu kadar ki$i bir araya geldiginde ayni $eyleri yapmama taraftariyim. farkli aktiviteler bekliyorum sizlerden. mesela cok yakinda benim, Batuhan'in(Photograph) ve Serhat'in(nekop) olacagi, isteyenin katilacagi cok guzel bi eglence duzenleyecegiz. di mi Serhat?? (::)

nekop
10.Aralık.2009, 19:47
ne PS3 ne de hali saha olsun diyenlerdenim ben. her seferinde bu kadar ki$i bir araya geldiginde ayni $eyleri yapmama taraftariyim. farkli aktiviteler bekliyorum sizlerden. mesela cok yakinda benim, Batuhan'in(Photograph) ve Serhat'in(nekop) olacagi, isteyenin katilacagi cok guzel bi eglence duzenleyecegiz. di mi Serhat?? (::)

Sloganı bile hazır..Kötü buluşma yoktur az içki vardır. :D

RaSenGan
10.Aralık.2009, 19:50
Avrupa'dan gelecek kim var başka Oğuz abi,Sekocan,Mustafa abi,ben hariç ?

Bursaspor
10.Aralık.2009, 19:58
Valla arkadaşlar bende başka şeyler yapalım diyenlerdenim ama hava malum, başka öneri veren olursa onu yapalım. Bana kalsa oturup muhabbet etsek yeter ama,

Aygün, Anıl var, Eren var,

tombul taho
10.Aralık.2009, 20:07
yani ne bileyim eskiden biz Tophane'ye falan giderdik muhabbet eder milli takimin maclarini seyrederdik deli gibi de guler eglenirdik yahu. Eren ve Serhat da bizzat bilirler bunu hatta.

RaSenGan
10.Aralık.2009, 20:08
Hmm 6 kişiyiz ama bi taksiye sığar mıyız acaba :)

Paintball paintball :p

barahir
10.Aralık.2009, 20:11
Valla arkadaşlar bende başka şeyler yapalım diyenlerdenim ama hava malum, başka öneri veren olursa onu yapalım. Bana kalsa oturup muhabbet etsek yeter ama,

Aygün, Anıl var, Eren var,

yani ne bileyim eskiden biz Tophane'ye falan giderdik muhabbet eder milli takimin maclarini seyrederdik deli gibi de guler eglenirdik yahu. Eren ve Serhat da bizzat bilirler bunu hatta.

ktılıyorum.. Teknolojiden uzak kalalım yahu 1 gün de tophaneye gidip nargilemizi içelim sohbetimizi edelim.. Osmanlıya gidebiliriz..

Bursaspor
10.Aralık.2009, 20:12
Tophane'ye gidelim o zaman, bana uyar sizler içinde tamamsa gidelim.

nerazzuri
10.Aralık.2009, 20:15
Ps3 güzeldi yahu.

tombul taho
10.Aralık.2009, 20:18
ktılıyorum.. Teknolojiden uzak kalalım yahu 1 gün de tophaneye gidip nargilemizi içelim sohbetimizi edelim.. Osmanlıya gidebiliriz..

her zaman Osmanli tabii ki de (::) ne de olsa kutsal mekanim. :n: :0:

yalniz herkes gelmek istiyosa gidilmeli du$uncesindeyim ayni zamanda. cunku ne kadar acik alan olsa da tutunden, nargile dumanindan rahatsiz olan arkada$larimiz vardir elbet.

bi de kesin gideceksek haber verin o gun Engin'e yer ayirttirayim. Osmanli'yi feth etmeyelim durduk yere. :n: :n:

ayrica tavla oldugundan oturu tavla turnuvasi bile duzenleyebiliriz Osmanli'da. boylece farkli bir organizasyon yapmi$ oluruz. (::)

barahir
10.Aralık.2009, 20:22
tabii ki orası da var.. O zaman rahatsızlığı olan ne bilim astımı fln olan ya da rahatsız olan belirtsin? ona göre bişiler ayarlayalım..

Nocna Mora
10.Aralık.2009, 20:35
Ya tophane ye falan gitmeyek :D Halı saha ve ya ps3 iyidir son defa aynı şeyi yapalım :D Benim ilk geldiğim bulusma olacak çünkü :) bende avrupa'dayım bu arada adamdan saymıyosanız bilemicem ;)

RaSenGan
10.Aralık.2009, 20:44
Tophane iyi olur güzel muhabbetler döner.:)

Ya tophane ye falan gitmeyek :D Halı saha ve ya ps3 iyidir son defa aynı şeyi yapalım :D Benim ilk geldiğim bulusma olacak çünkü :) bende avrupa'dayım bu arada adamdan saymıyosanız bilemicem ;)

Kimseye bi şey söylemezsen nerden bilelim senin Avrupada oturduğunu.

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2009, 20:49
Yaptığım görüşmeler sonucu çıkan kararı açıklıyorum :D

Her iki taraftan da izni aldım.:) Büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde pazar günü sizlerle birlikte olacağım.Gözünüzde büyütmeyin beni büyük hayal kırıklığına uğrarsınız :D Az kaldı pazar gününe.Bakalım nasıl bir gün olacak inşallah bir sorun olmaz.İsmimi yazarsın artık Oğuz abi listeye :)

Hadi ya..Bende seni gözümde çok büyütmüştüm Aygün.Ne yapacağız şimdi? Şimdiden soğudum valla..:icon_biggrin:

RaSenGan
10.Aralık.2009, 20:51
Hadi ya..Bende seni gözümde çok büyütmüştüm Aygün.Ne yapacağız şimdi? Şimdiden soğudum valla..:icon_biggrin

Sen önce şu smileyi yazmayı öğren kaç oldu ":"yı yazmıyorsun :D

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2009, 20:55
Yazarak koyuyorum oğlum.Olur arada öyle..:icon_smile: Ayrıca nargile olayı bana uygun değil maalesef.Tütün ve mamüllerini kullanmıyorum.Çocukken astım hastalığı başlangıcı vardı.Tedavi olup kurtuldum Allah'tan ama yinede tetiklenme ihtimali var.Gerçi şu ana kadar bir çok kez sigaralı ortamlarda bulunmak zorunda kaldım bir şey olmadı Allah'a şükür.Yinede hoşuma gitmiyor.Eğer çoğunluk böyle isterse o zaman bakarız bir hal çaresine..

tombul taho
10.Aralık.2009, 20:59
eger hali saha maci yapilacaksa ben oyuncu degil hakem olurum onu ba$tan soyliyeyim de kari$iklik cikmasin. (::) :0:

barahir
10.Aralık.2009, 21:05
Hafta sonu doncakmışız tv ler öyle diyo :)

RaSenGan
10.Aralık.2009, 21:07
Evet ben de haberlerde görmüştüm.Kapalı bi alana gitsek daha iyi olur sanırım.

Bursaspor
10.Aralık.2009, 21:10
Maç fikri nerden çıktı yahu :D:D:D

Tophane olmaz derseniz, bir yere gidip oturalım muhabbet edelim, o gün maç vardır onu izleyelim, yok bu da olmazsa PS3 yaparız

barahir
10.Aralık.2009, 21:12
Açıkçası ben geçen yıl gibi donmak istemiyoruum:)

tombul taho
10.Aralık.2009, 21:13
oglen lig maci var mi o gun?

barahir
10.Aralık.2009, 21:15
Denizli - trabzon olabilir..

Nocna Mora
10.Aralık.2009, 21:19
Bi kaç sayfa önce belirtmiştim aygün :) Son kararı beklemekteyim hala :D

tombul taho
10.Aralık.2009, 21:23
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL

yukaridaki linkte de gorulecegi gibi haftanin en soguk gunu olacaktir kendisi. soguk haricinde bir de yagmur olacagindan arkada$larindan dedigi gibi mecburi istikamet kapali mekanlar olmalidir.

eger istenirse Istiklal Caddesi'ndeki kafelere gidilinebilir. aklima da oyle cok bi yer gelmiyot acikcasi. ya da ne bileyim Cevahir'de de takilinabilir aslinda. belki de bowling oynayabiliriz mesela. bu da bi alternatif hem kapali alan.

Bursaspor
10.Aralık.2009, 21:25
O gün iki maç var.

İBB - Kayserispor - 13:30
Denizlispor-Trabzonspor - 16:00

Güzel bir gün olabilir. Hatta daha sonra Liverpool - Arsenal maçı var ki işi daha da zevkli kılar :D

Nocna Mora
10.Aralık.2009, 21:28
Ama bu kadar adam bi kafede maç izlemesi garip olabilir bi arkadaşın evinde topplansak :n::n::n: ve ya ps3 diyorm :D

tombul taho
10.Aralık.2009, 21:28
O gün iki maç var.

İBB - Kayserispor - 13:30
Denizlispor-Trabzonspor - 16:00

Güzel bir gün olabilir. Hatta daha sonra Liverpool - Arsenal maçı var ki işi daha da zevkli kılar :D

maclar olmasina var hatta mutlaka izlenmesi gereken maclar var ozellikle Liverpool - Arsenal maci ancak gittigimiz yerin bir de bu maclari yayinlayacak bir mekan olmasi gerekiyor. bu mekani bulabilmek biraz zor sadece o kadar.

tombul taho
10.Aralık.2009, 21:29
Ama bu kadar adam bi kafede maç izlemesi garip olabilir bi arkadaşın evinde topplansak :n::n::n: ve ya ps3 diyorm :D

kahvede de bundan daha fazla adam toplanmiyor mu mac izlemek icin? (::) :n:

RaSenGan
10.Aralık.2009, 21:29
Bi aktivite yapalım ya maç izlemeyelim çok basit kalıyo o :)

Universal
10.Aralık.2009, 22:17
Çok fazla muhabbet döndü. Ben hepsine yorum yapamıyacağım. Öncellikle PS3 olarak düşündük. Böyle yazdık. PS3'ümüzü oynarız. Ondan sonra başka bişi yaparsak konuşuruz. Tabii benim için herşey olur. Sonuçta birlikte vakit geçirmek istiyoruz.

İkinci olarak Kadıköy Buluşması yapacağım. Gelmek isteyenler bana ulaşıp haber versinler. Saat 11.30'da Beşiktaş Vapur İskelesi önünde buluşacağız. Çağrı senle beraber geçecez haberin olsun. =))

RaSenGan
10.Aralık.2009, 22:22
Benim sponsorum kim olacak :D

tombul taho
10.Aralık.2009, 22:24
İkinci olarak Kadıköy Buluşması yapacağım. Gelmek isteyenler bana ulaşıp haber versinler. Saat 11.30'da Beşiktaş Vapur İskelesi önünde buluşacağız. Çağrı senle beraber geçecez haberin olsun. =))
benden yana sorun yok. ben saat 11.00'de Caferaga'da mis gibi boregimi yiyor olurum. 11.30'da da iskeleye inerim. ha diyosan ki ben de geleyim guzel borekten ben de yiyeyim o zaman gel buyur beklerim. (::)

Universal
10.Aralık.2009, 22:27
benden yana sorun yok. ben saat 11.00'de Caferaga'da mis gibi boregimi yiyor olurum. 11.30'da da iskeleye inerim. ha diyosan ki ben de geleyim guzel borekten ben de yiyeyim o zaman gel buyur beklerim. (::)

Bakalım Börek için gelir miyim? Gelmez miyim? Malum evde güzelim kahvaltı sofrasını görürsem hiç affetmem. :)

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2009, 22:35
Bencede önce ps yapalım.Sonra bakarız ne yapacağımıza..

barahir
10.Aralık.2009, 22:43
Cevahir olabilir.) yapabileceğimiz herşeyi yaparız..

Universal
10.Aralık.2009, 22:45
Ya pazar günü bu kadar kişi bir alışveriş merkezine kapanmıyalım ?

tombul taho
10.Aralık.2009, 22:52
Ya pazar günü bu kadar kişi bir alışveriş merkezine kapanmıyalım ?

bowling oynayabiliriz aslinda?

Universal
10.Aralık.2009, 22:54
Çağrı öncellikle PS3 dedik, şimdi bunu iptal etmek yanlış olur. PS3'ü oynarız. Ondan sonra bowling mi? Bilardo mu? Tophane mi? Karar veririz.

Universal
11.Aralık.2009, 14:23
Bu Pazar saat 12'de Beşiktaş'ta Turyol Motorlarının kalktığı yerden eski buluşmaya gelenler bilir, Gebetemize bakıldığı yer: =)) Orada buluşuyoruz.

Flawless Victory
11.Aralık.2009, 14:26
Bu Pazar saat 12'de Beşiktaş'ta Turyol Motorlarının kalktığı yerden eski buluşmaya gelenler bilir, Gebetemize bakıldığı yer: =)) Orada buluşuyoruz.

Artık ben varım GBT'nize kimse bakamaz. :p

Bu arada Serkan hazırlıklı gel stüdyo işini konuşalım. :p

tombul taho
11.Aralık.2009, 14:28

hani 11.30'du la?

nerazzuri
11.Aralık.2009, 14:31
Artık ben varım GBT'nize kimse bakamaz. :p

Bu arada Serkan hazırlıklı gel stüdyo işini konuşalım. :p
tamam abi:D

Flawless Victory
11.Aralık.2009, 14:33
Beni meşhur etmezsen PS3'te ben seni meşhur ederim. :p

Universal
11.Aralık.2009, 14:34
hani 11.30'du la?

Milletin kafayı karıştırma, Kadıköy buluşması saat 11,30 anca geçeriz karşıya. =)))

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 14:39
Ps3 yapalım ps3 yapalım diyorum ama çok az Pes oynamışlığım var.Rezil olacağım valla..:icon_smile: En kötüler ilk takım seçme hakkına sahip olsunlar.:icon_smile:

Universal
11.Aralık.2009, 14:43
Eğer turnuva yaparsak, güzel bir organizasyon yapacağız. İyi bir organizatörümdür turnuva için. =))) Zaten yapılırsa kimse takım seçmeyecek. :)

Bursaspor
11.Aralık.2009, 15:51
PES şart değil, FIFA'da yapabiliriz, geçen sefer FIFA oynamıştık ama bu sefer oyunlar daha bir güzelleşti.

Hiç farketmez hangisini oynadığımız.

ShevAnil
11.Aralık.2009, 15:54
Ben katılamıyacağımı bildiyorum... Katılan yarışlmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D

El Barto
11.Aralık.2009, 16:51
Ayarlayabilirsem ben de katılacağım, hiç olmazsa bir uğramak niyetindeyim detaylardan falan haberim var ben sizi bulurum ayarlayabilirsem. :)

KaPaLı
11.Aralık.2009, 16:56
Tam olarak ne gün olacak bu buluşma ? 29 aralık gibi bende İstanbuL'dayım : )

tombul taho
11.Aralık.2009, 16:58
Tam olarak ne gün olacak bu buluşma ? 29 aralık gibi bende İstanbuL'dayım : )

bu pazar yahu. yarin degil obursu gun. :D

RaSenGan
11.Aralık.2009, 17:01
Hava acayip soğuk gelene kadar donmam inşallah :)

KaPaLı
11.Aralık.2009, 17:02
O zaman kısmet :D

Kişisel buluşmalar yaparız : )

Universal
11.Aralık.2009, 17:17
Hava acayip soğuk gelene kadar donmam inşallah :)

Biz karlı havada halı saha yaptık. İsterse taş yağsın. ;;)

RaSenGan
11.Aralık.2009, 17:27
Siz yaparsınız.:D

tombul taho
11.Aralık.2009, 17:30
Siz yaparsınız.:D

gencsin sen bi$ey olmaz sana (::)

RaSenGan
11.Aralık.2009, 17:33
Avcılar'dan Mecidiyeköy'e ne kadar sürer metrobüsle ? Sonra o havada beklemeyeyim dakikalarca :)

gencsin sen bi$ey olmaz sana (::)

Olmaz tabi Çağrı abi de nolur nolmaz :p

tombul taho
11.Aralık.2009, 17:37
Avcılar'dan Mecidiyeköy'e ne kadar sürer metrobüsle ? Sonra o havada beklemeyeyim dakikalarca :)

Olmaz tabi Çağrı abi de nolur nolmaz :p

pek bi$ey tutacagini zannetmiyorum. hem metrobuste trafik yok bi$ey yok. hic gitmedim ama tahmini 20dk falan suruyordur heralde. eger bilen arkada$lar varsa onlar daha iyi soyleyeceklerdir tabi.

avrupa yakasi tayfasi nerede bulu$acagina karar verdi mi yoksa herkes be$ikta$taki turyola mi geliyor batuhan'in dedigi gibi?

RaSenGan
11.Aralık.2009, 17:47
Birkaç ay önce gitmiştim de hiç bakmamıştım saate ama 20 dk.dan fazla sürüyodu.

O belli değil daha.

Universal
11.Aralık.2009, 17:54
İş günü gidersen uzun sürer. 20 dk'da varırsın. Olmadı erken çık gel bekle bizi. =))

RaSenGan
11.Aralık.2009, 17:59
Tamam o zaman biraz da uyurum ben de :p Sekocanla beraber geliriz belki :)

Bursaspor
11.Aralık.2009, 18:16
Avcılar'dan 20dk. da Mecidiyeköy'e imkan yok gelemezsin. En az 45dk. sürer o mesafe ben okula 35dk. da gidiyorum.

Addolorato
11.Aralık.2009, 18:16

Börekçi sizin heralde her sayfada yazıyosun :n:

Universal
11.Aralık.2009, 18:18
Sende ye o börekden ne demek istediğini anlarsın. =))) Bir gün olsun boş görmedim orayı. :)

tombul taho
11.Aralık.2009, 18:18
Börekçi sizin heralde her sayfada yazıyosun :n:

ortasondan beri giderim o borekciye. 13-14 ya$indan beri yani. nerden baksan 8 sene yapiyor. 8 senedir gittigin yer olunca mu$teri gozuyle takilmiyorsun dogal olarak.

Addolorato
11.Aralık.2009, 18:19
Kızmana gerek yoktu şaka yapmıştım..

tombul taho
11.Aralık.2009, 18:20
Sende ye o börekden ne demek istediğini anlarsın. =))) Bir gün olsun boş görmedim orayı. :)

bak yiyen arkada$lar nasil biliyorlar (::)

tombul taho
11.Aralık.2009, 18:21
Kızmana gerek yoktu şaka yapmıştım..

kizmadim ki yahu. nerden cikardin? ;;)

Addolorato
11.Aralık.2009, 18:26
kizmadim ki yahu. nerden cikardin? ;;)

Bilmem smiley falan olmayınca öyle sandım.. Belki bende gelirim söylerim size yarın falan.

KaPaLı
11.Aralık.2009, 18:28

Aygün tecrübe var karşında kafadan 50 dkyı çıkar sen :D

tombul taho
11.Aralık.2009, 18:31
Aygün tecrübe var karşında kafadan 50 dkyı çıkar sen :D

$imdi internetten baktim hakkaten 45 dakika varmi$ yaw.

toplam 27,5 kilometrelik Avcılar-Mecidiyeköy arası 45 dakikada alınabilecek.

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/454854.asp

Universal
11.Aralık.2009, 18:39
Aygün sen sabah 9,45'de evden çık. Anca gelirsin saat 12'ye... Tabii kaybolacağın süreyide içine kattım. =))

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 19:05
Biri şu çocuğun elinden tutup getirsin yahu.Yine buluşmaya katılamayacak yoksa.:icon_biggrin:

RaSenGan
11.Aralık.2009, 20:57
Hehe :D Yalnız ben Mecidiyeköy'den sonra gelemem :D Orda toplanıp gidelim biz en iyisi :D

BeeTLeJuiCe
11.Aralık.2009, 21:05
Aygün ilk defamı ailenin yanında ayrılacaksın? Amma dert ettin yahu. :D Sora sora Bağdat bulunur.

Universal
11.Aralık.2009, 21:07
Hehe :D Yalnız ben Mecidiyeköy'den sonra gelemem :D Orda toplanıp gidelim biz en iyisi :D

Ondan sonrası için atla bir Beşiktaş otobüsüne son durakta in. Biz seni alırız. :) Beşiktaş'ta buluşmak için önce Mecidiyeköy'e geçip bir daha Beşiktaş'a geçmek baya bi vakit kaybı olur. Geçen buluşmaya Tekirdağ'dan, Bursa'dan gelen oldu Aygün. =))

RaSenGan
11.Aralık.2009, 21:07
Abi ben yaşadığım ilçeyi bilmiyorum doğru düzgün :D

RaSenGan
11.Aralık.2009, 21:08
Ondan sonrası için atla bir Beşiktaş otobüsüne son durakta in. Biz seni alırız. :) Beşiktaş'ta buluşmak için önce Mecidiyeköy'e geçip bir daha Beşiktaş'a geçmek baya bi vakit kaybı olur. Geçen buluşmaya Tekirdağ'dan, Bursa'dan gelen oldu Aygün. =))

Bursa'dan gelmek daha kolay :p Sekocan dedi beraber gideriz diye öyle yaparız artık biz de (:

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 21:12
Sen en iyisi Mecidiyeköy'den Söğütlüçeşme'ye gel.Bizle tekrar karşıya geçersin.:icon_razz:

RaSenGan
11.Aralık.2009, 21:14
Git işine :D Seni PES'te dağıtayım da gör sen Şemo abi :D

nerazzuri
11.Aralık.2009, 21:15
serhat nerede yahu? biz aygünüde alır geliriz serhat'la. kaybolmaz emin ellerde :p

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 21:17
Git işine :D Seni PES'te dağıtayım da gör sen Şemo abi :D

Bende seni Fifa'da dağıtırım o zaman.:icon_biggrin:

serhat nerede yahu? biz aygünüde alır geliriz serhat'la. kaybolmaz emin ellerde :p

Serhat gelmeyecek sanırım.Arkadaşı mı kuzeni mi ne gelecekmiş.

RaSenGan
11.Aralık.2009, 21:20
Fifa da oynarız abi hiç oynamadım ama seni yenerim :p

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 21:26
Fifa da oynarız abi hiç oynamadım ama seni yenerim :p

O biraz zor yavrum.:icon_wink:

Universal
11.Aralık.2009, 21:28
Fifa mı? Baştan belirteyim PES oynayacağız. :D Şaka bir yana kim en çok hangisini oynamak isterse onu oynarız ama; Fifa'ya daha elimi sürmedim.

RaSenGan
11.Aralık.2009, 21:29
PES oynayalım PES :)

Kamera falan kim getirecek ?

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 21:36
Çoğunluğa uyarız canım.:) Benimde pes2009'u biraz oynamışlığım var.2010'u hiç oynamadım.Gerçi Fifa10'uda hiç oynamadım ama olsun 09'dan baya tecrübem var.:icon_smile: Aygün PES'te beni yenerse ayrıyetten onla Fifa'da oynarız.:icon_smile: Ben o manada söylemiştim zaten.O değilde Pes'te harbiden hiç iyi değilim yav.Geçtiğimiz yaz ilk defa oynadım oyunu.Kuzenimle sürekli Fifa oynarken eziyordum kendisini ama pes alınca roller değişti.Üstelik kendiside ilk defa pes oynuyordu.:icon_biggrin:

RaSenGan
11.Aralık.2009, 21:38
Ben hiç oynamadım 09 ve 10'u ama farketmez her türlü yenerim :D

nerazzuri
11.Aralık.2009, 22:01
bende fifa'ya hiç elimi sürmedim, pes diyorum yani.

Nocna Mora
11.Aralık.2009, 22:38
Ben gelemeyeceğim Kadıköy'de işim var ama isterseniz sizinle 3 saat takılabilirim :D Eğer gel 3 saat boyunca takıl derseniz gelirim. Alırım paçaları aşşaa PES'te ;)

Flawless Victory
11.Aralık.2009, 22:40
PES oynayalım PES :)

Kamera falan kim getirecek ?

Bende kompact makine var getiririm ama hafıza kartı 1 gb fotoğrafa yeter de vidyo ancak 12 dakika çekebiliyorum. :)

RaSenGan
11.Aralık.2009, 22:43
Bende kompact makine var getiririm ama hafıza kartı 1 gb fotoğrafa yeter de vidyo ancak 12 dakika çekebiliyorum. :)

Hmm o zaman başka bir kameraya da ihtiyaç duyulabilir.

Bursaspor
11.Aralık.2009, 23:11
Seko ve Aygün,

Derseniz ki Abi gel bizi al Mecidiyeköy'den ben gelirim, Beşiktaş'a birlikte geçeriz.

Onun dışında sevgili şişman (nekop) bu haftasonu bizi ekersen bunu burnundan fitil fitil getiririm. :D:D:D

RaSenGan
11.Aralık.2009, 23:12
Öyle yapalım abi Mecidiyeköy'den beraber geçelim Beşiktaş'a :)

nekop
12.Aralık.2009, 02:14
Onun dışında sevgili şişman (nekop) bu haftasonu bizi ekersen bunu burnundan fitil fitil getiririm. :D:D:D

Bu pazar dediğinizden beri geleceğime dair bi söz vermedim. :D Zaten haftasonunun çoğunu Dorock'ta geçireceğim isteyen uğrar yanımıza :D Zaten hakeme ihtiyacımız var. :D

Bursaspor
12.Aralık.2009, 13:41
Sana artık söyleyecek söz bulamıyorum. :D:D:D

Bunun acısını çıkartırız söyleyeyim.

RaSenGan
12.Aralık.2009, 15:59
Serhat abi gelmiyo musun şimdi :uzgun:

tombul taho
12.Aralık.2009, 16:04
serhat ben bile geliyorum olum. yaptigin ayiptir yani. bak yilba$indan sonra da boyle ariza cikarirsan senin oldugun yere bi daha gelmem haberin olsun. daha da Davos'a gelmem gibi yani..

Universal
12.Aralık.2009, 18:17
Bu pazar dediğinizden beri geleceğime dair bi söz vermedim. :D Zaten haftasonunun çoğunu Dorock'ta geçireceğim isteyen uğrar yanımıza :D Zaten hakeme ihtiyacımız var. :D

Ne beleşci adamsın Cin Tonik'i 5 kağıda götürecem diyorsun... Hadi öyle olsun, bi bakarsın biz geliriz. :p

Nocna Mora
12.Aralık.2009, 20:15
Arkadşalar ben gelmeyeceğim dedim ama işler değişti yarın 8de m.köy'de olacağım ordan k.köy'e geçeceğim.12'ye kadar orada olacağım sonra 12 gibi geri döneceğim m.köy'e 12.30 gibi m.köy'de buluşabilieceğim birileri var mı bu buluşma için?

Flawless Victory
12.Aralık.2009, 20:23
Serhat ikinci kez pembe nick ihtimali olduğu için kaçtı bence. Kimbilir evde kaç yastıkla kulaklarını kapatacak kulağında çınlayan seslerimizi duymamak için. :D

RaSenGan
12.Aralık.2009, 20:34
Bu sefer pembe nick neye göre belirlenicek :D

Bursaspor
12.Aralık.2009, 20:35
Taylan tekrar Kadıköy'den Mecidiyeköy'e dönme, direkt Beşiktaş'a geç vapurla, gerekirse gelir alırız seni iskeleden.

Şimdiden takım seçsek mi acaba :D

Universal
12.Aralık.2009, 20:45
Aygün senin durumuna göre, eğer kazananlardan olursan onlar pempe nick, kaybedenlerden olursan gene pembe nick. Yani sen pembe nick olacanda gerisini bilmiyoruz. =))

Flawless Victory
12.Aralık.2009, 21:06
Ben her zaman olduğu gibi çok pasla oynarım. Yine bu tarz oynayan arkadaşlarla karşılaşmak isterim. :)

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2009, 21:33
Pembe nik falan yok arkadaş.Geçen sefer yapılmadıki bu sefer olsun.:icon_smile:

Universal
12.Aralık.2009, 21:44
Yarın Kadıköy'de miting varmış, Emrah abi daha iyi bilir. :) Baktık trafik kapalı Üsküdar'a alınabilinir buluşma. O yüzden lütfen geç kalmayında aksilik yaşanmasın.

RaSenGan
12.Aralık.2009, 21:58
Bu havada ne mitingi ya :D Biz Seko abiyle Yenibosna'da 9.45 gibi buluşmuş olucaz zaten.Geç kalmayız biz :)

tombul taho
12.Aralık.2009, 21:59
Batuhan ben de 10.30 gibi evden cikarim. 10.50 gibi kadikoy'de olsam bahariye'de borek falan 11.30 gibi anca rihtimda olurum. kadikoy'e geldigimde borekcideyken sms atarim zaten sana. (::)

Universal
12.Aralık.2009, 22:14
Tamam malum ben söz vermedim börek için. :) Zaten sabah bankaya uğrayacağım para felan çekmem gerek. =))) 5 TL var cüzdanda. :)

Flawless Victory
12.Aralık.2009, 22:35
Yarın olay çıkabilir Kadıköy'de evet. Orada buluşma olamazsa bir alternatif yer belirlemek uygun olur.

tombul taho
12.Aralık.2009, 22:36
o saatte olay cikacagini pek du$unmuyorum ama emrah. anca toplanmaya ba$larlar o saatte. daha bi oglen saatinde olay cikar gibime geliyor ki zaten oglen saatinde biz kadikoy'de olmayacagiz.

RaSenGan
12.Aralık.2009, 22:48
Tamam malum ben söz vermedim börek için. :) Zaten sabah bankaya uğrayacağım para felan çekmem gerek. =))) 5 TL var cüzdanda. :)

Bol para çek.Benim sponsorum sen olacaksın :icon_biggrin:

Universal
12.Aralık.2009, 22:50
Emrah abi sen varsın, korursun bizi. =)))) Şaka bir yana o saatte miting olmaz. Ama eğer miting olursa buluşma yerimiz Üsküdar'dır.

Flawless Victory
12.Aralık.2009, 22:50
Arkadaşlar keyfinizi kaçırmak istemem ama mümkün olduğu kadar kalabalık ortamlardan uzak durulmalı bu ara. Onun için gideceğimiz yerrleri gözden geçirmek gerek. İstanbul'a bugün geldiğim için çok bilgi sahibi değilim Kadıköy'deki muhtemel olaylardan. Neyse hiçbir şey gollerimi engelleyemez. :D

Universal
12.Aralık.2009, 22:53
Merak etme abi, zaten Beşiktaş'a geçecez. :) Zaten sabah sabah bin ton işim var, para çekecem akbil dolduracam. =)))

RaSenGan
12.Aralık.2009, 22:53
O soğukta karşıya geçirmeyin bizi :D

barahir
12.Aralık.2009, 22:56
Yarın fırtına var ona göre..

Universal
12.Aralık.2009, 22:59
Biz karşıya geçelimde fırtına olursa olsun dönüşte metrobüs yaparız. :)

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2009, 23:09
Peki Üsküdar'a nasıl gidebilirim? Orada nerede buluşuruz? Daha önce gitmedim hiç Üsküdar'a.

Universal
12.Aralık.2009, 23:17
Merak etme, eğer Kadıköy'de sorun olursa ben tek tek arayıp Üsküdar'a gideceğimizi söyleyeceğim. İkinci plan budur. Sen saat 11,30'da Kadıköy'de ol. Beşiktaş Vapur İskelesi önünde.

RaSenGan
13.Aralık.2009, 00:18
12 saat kaldı buluşmaya :p

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 00:22
Heyecanlandın mı? :icon_biggrin:

Universal
13.Aralık.2009, 00:24
Aygün listen to me, no panic, no stress, be careful also, be relax.

tombul taho
13.Aralık.2009, 00:26
FM oyna Aygun zaman gecer. :n:

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 00:27
Bir de derin derin nefes alacaksın Aygün.:icon_biggrin:

HooijDonk07
13.Aralık.2009, 00:28
Somestır tatilden bi daha buluşma yapın %80 İstanbuldayım :D

RaSenGan
13.Aralık.2009, 00:29
Ben yatıyorum bu haftasonu uykunun tadına varamıycam ama değicektir :) İyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere (:

Heyecanlandın mı? :icon_biggrin:

Hea :D

Aygün listen to me, no panic, no stress, be careful also, be relax.

Olmuyo abi bi stres,panik oluyo :D

FM oyna Aygun zaman gecer. :n:

FM var mı o bilgisayarın kaldırıyo mu diye sormuyosun abi :D

Flawless Victory
13.Aralık.2009, 02:21
[B]FM var mı o bilgisayarın kaldırıyo mu diye sormuyosun abi :D

Aygün bak buna çözüm buldum. Uzak masaüstü bağlantısı yapalım. Benim bilgisayara bağlanıp oyna. :n: :k:

tombul taho
13.Aralık.2009, 02:26
Aygün bak buna çözüm buldum. Uzak masaüstü bağlantısı yapalım. Benim bilgisayara bağlanıp oyna. :n: :k:

Aygun $uanda 4.ruyasinda oynuyor FM'yi buyuk ihtimalle Emrah :n: :n:

Flawless Victory
13.Aralık.2009, 02:40

Hatta sezon başıdır şimdi, transfer sezonu. Acaba kimi alsam diye düşüne düşüne sabahı eder. Yarın da abii sezon yeni başladı, şimdi bırakamam kii... Ben gelemeyeceğim der! :D

Alicanfmfan
13.Aralık.2009, 02:57
Aygünü yine telefonla arayıp korkutucam :D

''Alo''

''Efendim Abi''

:D:D:D

nerazzuri
13.Aralık.2009, 08:23
beyler sağlık sorunlarım nedeni ile ben gelemiyorum. kusura bakmayın. ama aygün'ü gönderiyorum:p

RaSenGan
13.Aralık.2009, 08:58
Acayip yağmur var :(

Süper çözüm abi tebrik ediyorum :D

Evet Çağrı abi o sıralarda rüyalar aleminde FM oynuyodum :D

Aygünü yine telefonla arayıp korkutucam :D

''Alo''

''Efendim Abi''

:D:D:D

:D Öyle bi şey demedim ben :D

beyler sağlık sorunlarım nedeni ile ben gelemiyorum. kusura bakmayın. ama aygün'ü gönderiyorum:p

Satışfekşın yaptın son dakikada.O yetmedi mesaj attın uyandırdın bi daha uyuyamadım senin yüzünden :D Geçmiş olsun Sekocanım (:

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 10:12
Gelecekmisin Aygün?

Şemsiyesi olan getirsin bu arada.Bizim evde yok maalesef.Fazla ıslanmayalım sonra.:)

Krusty
13.Aralık.2009, 10:13
Bugün mü buluşma? Ben de gelebilirdim aslında ya tüh. :roll:

barahir
13.Aralık.2009, 11:12
Beyler ben gelemiyorum.. Yağmur feci yağıyor burda.. burdan beşiktaşa 3 saate fln anca gelirim.. İett'nin 2 seferi iptal olmuş.. gelecek otobüs bile yok:S Kusura bakmayın.. Bir dahaki sefere artık.. Hepinize ii eğlenceler... Aklım orda ama napalım..

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 11:16
Teker teker fire vermeye başladık.:icon_confused: Ben çıkıyorum şimdi.İnşallah güzel ve eğlenceli bir buluşma olur.:)

Flawless Victory
13.Aralık.2009, 11:49
Valla şemsiyem yok yağmur yağıyor ama geleceğim. :) Bu arada Serkan seninle bir şeyler konuşacaktık, madem gelmiyorsun, döndüğümde evraklar masamda hazır olsun ya da mesaj kutumda diyebiliriz. Ben anlamam! :D

Nocna Mora
13.Aralık.2009, 14:36
Arkadaşlar çok feci soğuk var burdan oraya gelmeye çalışırken donabilirim :D Kusruma bakmayın :(

nekop
13.Aralık.2009, 15:46
Oğuz sabah 11'de neden beni arıyorsun olum :D Az daha uykum kaçıyordu telefonun sesine..

goosfraba
13.Aralık.2009, 15:48
Fotoğraf çekmeyi unutmayın :D

nekop
13.Aralık.2009, 17:30
Az önce 3G olmadan bizimkilere bağlandım.Adamlar Dorock'ın önünde beni bekliyorlar. :D Bu arada Aygün'e PES'te çakmışlar.Geçmiş olsun diyorum.Öyle bilgisayara karşı oynamaya benzemez turksportallılarla oynamak.. :D

RaSenGan
13.Aralık.2009, 18:10
Ben PES'te çaktım herkese :D Şemsi abiyi ilk yarı 4'ledim sonra eve geldim :D Çağrı abiyi yendim,yenildim (: Emrah abi yenilmem diyodu 4-1 yendim ilk maç sonra 4-2 yendi 1-0 yendi son maçta bıraktım 10-0 yendi :n: Ben bırakmasam atamazdı :p 6 fireli bir buluşma oldu 8 kişiydik ben erken geldim evdekilerin çağırmasıyla anca vardım eve 2 saatlik yol sonrasında :) He bu arada Batu abi niye dememiş Emrah abiden 7 tane yediğini :D

garydelgadov
13.Aralık.2009, 18:26
Resim isterük...:D

RaSenGan
13.Aralık.2009, 18:38
8 kişiyken hiç çekmedik.6 kişi kaldıktan sonra çektiler mi bilmiyorum :)

Universal
13.Aralık.2009, 19:54
Herkese merhaba. Gelen herkese teşekkürler. Resim çektirmedik.

Oğuz ile 5 maç yaptık. 4 galibiyet 1 beraberlik elde ettim. Oğuz iyi dağıldı. =)) Ardından Amerikan Güreşinde bir dövmüşüm, ekran kan oldu. Oğuz benden iyi çekti bugün. Bu arada ondan sonra dürümcüye gittik. Çok fazla yedik. Mide fesatı geçiriyorum. :)

Oğuz ile Çağrı tophane olarak devam etti. Ben vizelerimi düşünerek eve geldim.

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 20:19
Geçen buluşma en yüksek katılımlı organizasyonlardan birisiyken bunda fazla katılım olmadı.Yinede güzel geçti doğrusu.Ps3'tede organize olamayınca turnuva yapamadık.Cengiz abiyle 3 fifa 1 pes maçı yaptım.Fifa'da 2 galibiyet 1 mağlubiyetim vardı.Pes'te ki tek maçımızda kazanan ben oldum.Sonra Aygün ile Pes oynadım ilk yarı bittiğinde 4-0 idi.:icon_smile: Ama bunun sebebini maçtan sonra Emrah abinin nasıl Aygün'e kaybettiğini sorduğum zaman öğrendim.O kolun sprint tuşu takılı kalınca işlemiyormuş.Bu arada Emrah abi Fifa'da 7-2 çaktı.:icon_biggrin: Sonrada yemek yemek için taksim'e gittik.Yemeğimizi yedik,makaramızı yaptık.Sonrada dağıldık.Bu kadar.Fotoğraf çekilmedik birde nedense.En son ben dedim çekilelim diye ama kimse oralıklı olmadı.Eren ile Aygün'ün erken ayrılmayacağını bilseydik önceden çekilebilirdik aslında..

RaSenGan
13.Aralık.2009, 20:43
Ama bunun sebebini maçtan sonra Emrah abinin nasıl Aygün'e kaybettiğini sorduğum zaman öğrendim.O kolun sprint tuşu takılı kalınca işlemiyormuş.

10 atarken nasıl takılı kalmamış acaba :D

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 20:50
10 atarken nasıl takılı kalmamış acaba :D

Farkına varıp düzeltmiş işte.:icon_smile:

RaSenGan
13.Aralık.2009, 20:52
Farkına varıp düzeltmiş işte.:icon_smile:

Müthiş galibiyetimi baltalamak amacıyla uydurulan hikayeler bunlar :D