View Full Version : LİG TV’den bir transfer daha...
SAİT71
31.Temmuz.2010, 21:30
DIGITURK, Dünya Kupası maçları yayınlarında kiralanarak kullanılan özel HD kamerayı satın aldı. Phantom (SprintCam Vvs) HD kamera LİG TV için özel üretilecek.
2010 Dünya Kupası maçlarını Live Ultra Motion System ile çeken Phantom(SprintCam Vvs) HD kamera artık Süper Lig maçlarında da kullanılacak.
SprintCam Vvs HD kamera LİG TV için özel olarak üretiliyor. Bu nedenle maçların oynanacağı stadların teknik donanımı(ışık, ses, elektrik) tekrar gözden geçiriliyor.
LİG TV, HD kalitesinde saniyede 1000 kare çekebilen kamerayla, yeni stüdyolarında HD programlarla yeni yayın dönemini açıyor.
ancar
31.Temmuz.2010, 21:46
güzel olmuş
SAİT71
31.Temmuz.2010, 21:54
Bir hatırlatma yapmalı:
bu kamera pilot kamera ve diğer kameralar yerine kullanılacak !
Dünya kupasında çok yavaş gösterimler vardı. Bu kamera sayesinde yapıldı onlar.
Güzek ışıklandırma ve doğru bir beyaz ayarı ile yayın kalitesi çok artacak !
Örümcek kamera felan zannedilmesin.
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2010, 07:06
LigTv'de mi çalışıyorsun Sait başlığa ;;) koymuşsun.:icon_smile:
SAİT71
01.Ağustos.2010, 12:36
Evet, bana rapor geliyor :D
Lucas Neill
02.Ağustos.2010, 12:49
Murat Kosova da Lig Tvye transfer olmus galiba dogru mu ?
Flawless Victory
02.Ağustos.2010, 13:51
Ben de Messi'yi aldılar sandım.
GodfatheR
02.Ağustos.2010, 15:26
Murat Kosova da Lig Tvye transfer olmus galiba dogru mu ?
Sanmam Murat Kosova NBA programlarını bırakamaz. :)
alex2009
02.Ağustos.2010, 18:23
Murat Kosova gerçekten anlaşmış Lig Tv'yle:)Lig Tv Loran'dan sonra bir adam daha kaptı:D
http://www.internethaber.com/murat-kosovanin-yeni-kanali-278330h.htm
Rsa
03.Ağustos.2010, 00:02
Murat Kosova çok iyi spiker.Ondan bir derbi dinlemek müthiş olur.
GodfatheR
03.Ağustos.2010, 00:09
Çok güzel haber. E adam hasta L'pool'lu. L'pool maçı anlatmak istiyordur artık :p Koçum benim :D
di canio
03.Ağustos.2010, 03:56
Lig Tv'nin kalitesi artarken, NtvSpor'un kalitesi gitgide düşmekte. Artık Spormax'da ki basketbol maçlarını Melih Gümüşbıçak yerine Murat Kosova'dan dinleriz. Premier Lig de cabası.
yaman76hakanFB
03.Ağustos.2010, 11:21
Eeee... NBA Stüdyo n'olacak? Türkiye'nin en güzel, en kaliteli, en seviyeli ve benim izlediğim tek spor proğramıydı.
Universal
03.Ağustos.2010, 11:54
Eeee... NBA Stüdyo n'olacak? Türkiye'nin en güzel, en kaliteli, en seviyeli ve benim izlediğim tek spor proğramıydı.
NBA Stüdyo'yu geçtim, yazın dünya kupasını kim anlatacak?
Lucas Neill
03.Ağustos.2010, 13:12
Ntvspor gittikce antipatiklesiyor kendilerini düzeltmeleri lazim bu kayip belki kendilerine getirir onlari.
NBA Stüdyo benim de sevdigim bi programdi bakalim neler olacak.
Universal
03.Ağustos.2010, 13:23
Kaan Kural'ı da alıp, Spormax'e taşıyabilirler; ama o zaman izleyen olmaz. Ama zaten Kaan Kural NBA Stüdyo'yu taşıyan isim NTV eğer K.Kural'ı elinde tutarsa yanına yeni bir isim adapte edebilir. Tabii gelen gideni aratacak mı orası daha sonra belli olur.
SAİT71
03.Ağustos.2010, 14:14
Murat Kosova'nın sayılardan sonra bağırması olmadan bu dünya kupası bence çekilmez.. Umarım Kosova anlatır maçları.
vego
03.Ağustos.2010, 14:16
Murat Kosova'nın sayılardan sonra bağırması olmadan bu dünya kupası bence çekilmez.. Umarım Kosova anlatır maçları.
İmzamı atarım.'Girerse sayı olacak:n:'
GodfatheR
03.Ağustos.2010, 15:03
Murat Kosova'nın transferini duyunca benimde aklıma hemen NBA Stüdyo geldi. Çok iyi bir programdı. Kaan programı devam ettirebilir tabi, ama yanına Murat Murathanoğlu gelirse program anca o zaman eski havasına bürünür.
Dünya şampiyonasındaki Türkiye maçlarını sanırım Murat Murathanoğlu anlatıcak.
eXcitinG
05.Ağustos.2010, 10:09
Ntv Okay Karacan`ı kaybettikten sonra Murat Kosova iLe durumu toparLamıştı ama şimdi onuda kaybettiLer. Bir tek Ersin Düzen var. O da biLgiLi, iyi hoş adam ama Ne Okay Karacan ne de Murat Kosova kadar sempatik bir isim. NTV nin işi zor.
GodfatheR
10.Ağustos.2010, 20:41
Murat Kosova'nın TRT ile anlaştığı söyleniyor bilgisi olan var mı?
SAİT71
10.Ağustos.2010, 21:06
Bu arada ŞAnsal Büyüka Lig TV genel müdürlük görevinden ayrılmış
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 21:07
Bu arada ŞAnsal Büyüka Lig TV genel müdürlük görevinden ayrılmış
İstifa etti.
SAİT71
10.Ağustos.2010, 21:08
Ha yani istifa etmiş :D
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 21:08
Ha yani istifa etmiş :D
Koca Şansal Büyüka'nın karizmayı yerle bir edeceksin dikkat et.:D
SAİT71
10.Ağustos.2010, 21:17
Yok bi Yılmaz Vural bide onun karizma sağlam kazığa bağlı bu ülkede :D
garydelgadov
10.Ağustos.2010, 21:51
İsmaiL ŞenoL var NBA Stüdyo için.O hem gayet iyi bir spiker hemde gayet iyi bir yorumcu.Kaan KuraL'dan çok çok ddaha objektif oLduğu kesin.
SAİT71
22.Ağustos.2010, 15:07
TRT VE LİG TV BİRBİRİNE GİRDİ!
http://image.tumspor.com/photos/334105787.jpg
Geçen hafta TRT’ye geçen Murat Kosova LİG TV ile anlaştı. TRT'ye rest çeken Kosova'nın ekibiyle iglili sorunları olduğu söyleniyor...
LİG TV ve TRT arasındaki Murat Kosova savaşında son dakikada yaşanan gelişmelere baş döndürüyor. TRT ile anlaşan Kosova, kurumda beklediği ortamı bulmadığı ve ekibiyle ilgili yaşadığı sorunlar nedeniyle TRT'ye rest çekti.
Deneyimli televizyoncu Murat Kosova'nın TRT ve LİG TV arasında rekabete neden olan transfer sürecinde ilginç gelişmeler var. TRT ile anlaşan geçtiğimiz haftasonu TRT ekranında seyirciyle buluşan Murat Kosova TRT yönetimine rest çekti ve LİG TV kozunu devreye soktu. Kulislerde Kosova'nın TRT'de beklediği ortamı bulamadığı ve ekibiyle ilgili ciddi sorunlar yaşadığı konuşuluyor. LİG TV ısrarlı ilgisine cevap veren Kosova'nın yeni adresi TRT olmayacak gibi gözüküyor.
Deneyimli sunucu henüz LİG TV ile kesin anlaşmaya varmasa da TRT'ye geri dönmesi çok zor gözüküyor. Kurumda Kosova'nın restiyle birlikte ortalığın karıştığı söyleniyor.
Gazeteciler
Revolution
22.Ağustos.2010, 15:41
Keşke NTV'de kalsaydın Murat Kosova.. :(
KaPaLı
18.Ocak.2011, 19:45
Ersin Düzen TRT'ye geçti..
ersinduzen (http://twitter.com/#%21/ersinduzen) Ersin Duzen
2007'den beri çalistigim ntvspor'a bu aksam veda ettim... 21 ocak cuma aksamindan itibaren hafta sonlari trt 1'de bulusmak dilegiyle...
SAİT71
19.Ocak.2011, 01:39
Ya ne buluyorlar şu TRT'de anlamıyorum. NTVSpor gibi bir kanalı bırakıp tek başına sivrilmek için bile olsa o kanala gitmek bence mantıksız. Trt spordan anlamayan bir kurum. Spikerleri bile maç içinde kendilerince yorum belirtmekten çekinmiyor. Yorumcu desen sıfır zaten. Maçları aynı spikerlerle anlatıyorlar neredeyse. Spor programlarında kalite yok. Yazık olacak...
Lucas Neill
19.Ocak.2011, 01:57
Fazla para vermislerdir
BaGa TaRKaN
19.Ocak.2011, 02:03
TRT'de Yalçın Çetin ve Levent Özçelik Varsa Onlardan Keyifle Güzel Bir Maç Dinlenir. Ersin'de Üzerine Krem Şanti Olur.
Bu Arada Yalçın Çetin Bir Ara İstifa Etmişti Acaba Geri Alındı mı İstifası Son Durumunu Bilmiyorum.
Rick Nelson
19.Ocak.2011, 11:39
NTV Spor'un yorumcuları çok iyi ( Mehmet Demirkol,Rıdvan Dilmen gibi. ) fakat ; spikerleri gittikçe zevkte azalıyor.
Emek Ege sempatik değil.Emre Gönlüşen spiker eksikliğini kapatır inşallah..
BaFraLı
19.Ocak.2011, 11:46
Hayır anlamadığım bu TRT'ye geçenleride ben hiç görmüyorum. TRT'ye geçtinizde ekranlarda hani nerdesiniz. Ben hiç rastlamadım. Ersin Düzen dışındakilere.