PDA

View Full Version : Neden istifa olayları olmuyor ve hakem hatasından dolayı maç tekrar edilmiyor?

cris king
12.Ağustos.2010, 17:17
arkadaşlar bizden başka istifa eden birine rastladınızmı ben 7 yıldır rastalamadım sadece bize özgü bir şeymi :) ve ayrıca o kadar hakem hatası oluyor eleştirdiğimizde federasyon sessiz kalıyor biz eleştirdiğimizde alttaki açıklamada 'gereğinin yapılması gerektiğini maçın tekrar edilmesi gerektiğini söylüyor' diye bir açıklama çıkıyor ama 1 kere bile hiçbir maçın bu nedenden dolayı tekrar edildiğini hatırlamıyorum oysa gerçekte her yıl en az 1 kez yaşanıyor bu tür olaylar...

24kobebryant
12.Ağustos.2010, 18:59
son derece doğru bi teşhis.
İlerleyen yıllarda umarım düzeltirler.

cris king
12.Ağustos.2010, 19:09
evet bence oyun daha zevkli hale gelir hemde daha gerçekçi olur...

Chivalry
12.Ağustos.2010, 20:05
maç tekrarı biraz zor gibi de istifa olayı çok güzel olabilir. bir de fenerle 3. olunca kovulsak ne güzel olurdu

C h A o S
12.Ağustos.2010, 20:20
Maç tekrar olayı gerçektede zaten pek yaşanmıyor ki oyuna yansıtılsın.

ozzymanborn
13.Ağustos.2010, 21:00
İstifa var oyunda... Fakat zaten istifa dediğimiz şey genelde olmaz biz yapıyoruz onu ama gerçek hayatta yabancı teknik direktörler bir takımdan ayrılacakları zaman ya kovulurlar ve sözleşmelerinin sonuna kadar tüm paralarını da alırlar... Ya da sözleşmelerinin bitmesini beklerler ve bittiği gün de takımdan ayrılırlar...
Ben de oyunda genelde istifa etmem sözleşme teklif ederler kabul etmem böylece de takımda durmam...

Kovulmalar da sanıldığı kadar az değil...

cris king
13.Ağustos.2010, 22:45
Maç tekrar olayı gerçektede zaten pek yaşanmıyor ki oyuna yansıtılsın.

gerçekte PEK yaşanmıyor oyundaysa HİÇ

cris king
13.Ağustos.2010, 22:47
İstifa var oyunda... Fakat zaten istifa dediğimiz şey genelde olmaz biz yapıyoruz onu ama gerçek hayatta yabancı teknik direktörler bir takımdan ayrılacakları zaman ya kovulurlar ve sözleşmelerinin sonuna kadar tüm paralarını da alırlar... Ya da sözleşmelerinin bitmesini beklerler ve bittiği gün de takımdan ayrılırlar...
Ben de oyunda genelde istifa etmem sözleşme teklif ederler kabul etmem böylece de takımda durmam...

Kovulmalar da sanıldığı kadar az değil...

oyunda istifa yok kardeş bizim etmemiz dışında daha 2 gün önce Aston Villada yılların hoca Martin O'Neill istifa etti ve bundan önceki çalıştırdığı 5 klübündende ne kovularak nede sözleşmesi biterek ayrılmış hepsindede istifa etmiş.. kovulma olaylarındada bi sıkıntım yok zaten gayet gerçekçi...