1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Neden istifa olayları olmuyor ve hakem hatasından dolayı maç tekrar edilmiyor?

Default Neden istifa olayları olmuyor ve hakem hatasından dolayı maç tekrar edilmiyor?

arkadaşlar bizden başka istifa eden birine rastladınızmı ben 7 yıldır rastalamadım sadece bize özgü bir şeymi ve ayrıca o kadar hakem hatası oluyor eleştirdiğimizde federasyon sessiz kalıyor biz eleştirdiğimizde alttaki açıklamada 'gereğinin yapılması gerektiğini maçın tekrar edilmesi gerektiğini söylüyor' diye bir açıklama çıkıyor ama 1 kere bile hiçbir maçın bu nedenden dolayı tekrar edildiğini hatırlamıyorum oysa gerçekte her yıl en az 1 kez yaşanıyor bu tür olaylar...

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

son derece doğru bi teşhis.
    İlerleyen yıllarda umarım düzeltirler.

evet bence oyun daha zevkli hale gelir hemde daha gerçekçi olur...

maç tekrarı biraz zor gibi de istifa olayı çok güzel olabilir. bir de fenerle 3. olunca kovulsak ne güzel olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç tekrar olayı gerçektede zaten pek yaşanmıyor ki oyuna yansıtılsın.

İstifa var oyunda... Fakat zaten istifa dediğimiz şey genelde olmaz biz yapıyoruz onu ama gerçek hayatta yabancı teknik direktörler bir takımdan ayrılacakları zaman ya kovulurlar ve sözleşmelerinin sonuna kadar tüm paralarını da alırlar... Ya da sözleşmelerinin bitmesini beklerler ve bittiği gün de takımdan ayrılırlar...
    Ben de oyunda genelde istifa etmem sözleşme teklif ederler kabul etmem böylece de takımda durmam...

Kovulmalar da sanıldığı kadar az değil...

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Maç tekrar olayı gerçektede zaten pek yaşanmıyor ki oyuna yansıtılsın.
    gerçekte PEK yaşanmıyor oyundaysa HİÇ

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    İstifa var oyunda... Fakat zaten istifa dediğimiz şey genelde olmaz biz yapıyoruz onu ama gerçek hayatta yabancı teknik direktörler bir takımdan ayrılacakları zaman ya kovulurlar ve sözleşmelerinin sonuna kadar tüm paralarını da alırlar... Ya da sözleşmelerinin bitmesini beklerler ve bittiği gün de takımdan ayrılırlar...
    Ben de oyunda genelde istifa etmem sözleşme teklif ederler kabul etmem böylece de takımda durmam...

Kovulmalar da sanıldığı kadar az değil...
    oyunda istifa yok kardeş bizim etmemiz dışında daha 2 gün önce Aston Villada yılların hoca Martin O'Neill istifa etti ve bundan önceki çalıştırdığı 5 klübündende ne kovularak nede sözleşmesi biterek ayrılmış hepsindede istifa etmiş.. kovulma olaylarındada bi sıkıntım yok zaten gayet gerçekçi...

Mesaj Yetkileri