Log in

View Full Version : Beşiktaş - İBB [2.Hafta]

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 16:54
http://img198.imageshack.us/img198/724/beiktasibb.png

garydelgadov
18.Ağustos.2010, 16:57
İnönüdeki iLk maç.Taraftar Quaresma'ya,Quaresma taraftara iyice aLıştı.Devamı da geLecektir.İBB sezona evinde Kayseriye yeniLerek başLasa da büyük takım düşmanı oLduğunu biLiyoruz.Eğer AbduLLah Avcı bunu düşünüp açık bir oyun oynarsa farka gideriz gibime geLiyor.Kazanırız.

eXcitinG
18.Ağustos.2010, 16:59
Yere yatsana, Yere yatsana, diye bağrışLarı epey duyacağımız bir maç oLabiLir. Sezon başından beri sürekLi kapanan takımLara karşı oynadık. Bu kapanan takımLarın hepside kompLe takım haLinde kapanan tipLerdi. İBB de aynısını oynayacak diye düşünüyorum. Ama ne kadar kapanıLırsa kapanıLsın kiLidi mutLaka açan bir Beşiktaş izLedik bu zamana kadar. BakaLım neLer oLacak.

RasAnt
18.Ağustos.2010, 17:13
Beşiktaş havada karada :D fantezi futbolda querasmaya kaptanlık verdim umarım atar gollerini :D

anilton
18.Ağustos.2010, 18:56
Önde kurduğumuz savunmayı tam manasıyla test edeceğimiz maç olur diye düşünüyorum.Çünkü İBB'de İ.Akın,İskender,Tevfik,Ali Güzeldal gibi en önemli vasıfları "savunma arkasına sızmak" olan futbolcular mevcut.

I3esiktas
18.Ağustos.2010, 19:08
Savunmadan çok korkuyorum. Belki bu maç olmaz ama ilerleyen maçlarda sıkıntı yaşayabiliriz. 1de ofsayta yakalanırlar 2de yakalanırlar 3de affetmezler. Biraz daha Geride defansı kurarsak bizim için daha iyi olur.

anil luque
18.Ağustos.2010, 19:30
Gidiyorum bu mça , güzel oyunla 3 puan bizim olsuunn..

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 15:49
Anıl güzel bir tespit yapmış diğer maçlara oranlara rakip forvetlerin bizi en zorlayacağı maç olacak. Bakalım Schuster bu maça özel önlem alacakmı. Savunmayı biraz daha geride kurabiliriz.

eXcitinG
20.Ağustos.2010, 15:52
İBB nin savunması çok kötü durumda. Geçen sezon o rakipLerine direnen savunma kurgusundan 3 oyuncusu da bu maçta yok. Kayseri maçında soL tarafLarı çok SOS verdi. Eğer Quaresma maça sağ kanatta başLar ve maç sonuna kadar orada kaLırsa çok pozisyon üretiriz. Ama arkasında Erhan değiLde Ekrem oynamaLı bu maç.

LadroN
20.Ağustos.2010, 15:57
Beşiktaş gerçekten iyi bir durumda bu maç mutlaka kazanacaktır.Yanlız Beşiktaş' ın savunması bazen çok net pozisyonlar veriyor.HJK maçında bile 3 net pozisyon vardı ama atamadılar.Beşiktaş derbilerde özelikle deplasmandaki derbilerde böyle oynarsa çok başı ağrıyabilir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2010, 15:45
İBB'de birçok sakatlık var ve biz de çok iyi durumdayız. İnönü'De rahat bi skor alacağımızı düşünüyorum. 2-0 yada 3-0 kazanırız bence...

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 15:57
İ.B.B mücadeleci bir futbol sergileyecek fakat teslim olmayacaktır. Fakat yetenekli ayaklar bu maçın anahtarı olacaktır. Guti, Quaresma silahların bu maçta oyunları çok önemli olacaktır. Fakat erken gelen bir gol Beşiktaş'ı farka taşıyacaktır.

Hugo
21.Ağustos.2010, 17:21
Bu sezon Galatasaray maçlarından çok Beşiktaş maçlarını izleme isteğim var yahu :D İnşallah güzel maç olur.
Beşiktaş 2-0 kazanır diyorum.

I3esiktas
21.Ağustos.2010, 18:24
İ.B.Belediyespor ile oynanacak maçtan bi gün önce sabah yaptığı antrenman sonrası oyuncularını serbest bırakan ve maç günü sabahı yapılacak ter idmanına çağaran Beşiktaş Teknik Direktör Bernd Schuster, 18 kişilik kadroyu belirledi.

Alman çalıştırıcı yabancı kontenjanı ile ilgili kısıtlama nedeni ile Bobo ve Zapotocny`i kadroya almadı. Bu iki oyuncu karşılaşmayı tribünden izleyecek.

Maçın İstanbul`da olmasından dolayı kamp yapmayan, tüm futbolcularını bugün sabah gerçekleştirilen ter idmanına çağıran Alman teknik adamın bu kararı Bobo ve Zapğo`yu dinlendirmek için aldığı öğrenildi.

-HABER1903-

I3esiktas
21.Ağustos.2010, 19:06
Beşiktaş`ın İstanbul B.B. ile oynayacağı karşılaşmanın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu.

Kadroya yabancı sınırlaması nedeniyle alınmayan Bobo ve Zapo`nun yanısıra, sakalıkları süren Yusuf, Rüştü, Hakan Arıkan, Rıdvan ve İbrahim Toraman da kadroda yer almadı.

Bu durumda Bernd Schuster, ligin tehlikeli takımları arasında yer alan İstanbul B.B. karşısına yedek stoper olmaksızın çıkmayı tercih etmiş oldu.

İlk 11`de savunmanın ortasında Ferrari`nin yanında Adanaspor`dan kiralanan genç stoper Ersan Adem Gülüm oynayacak.

İşte 18 kişilik kadro:

Cenk
Umut
Ekrem
İbrahim Üzülmez
Ferrari
Ersan
Hilbert
Nihat
Guti
Tabata
Nobre
Erhan
Delgado
Quaresma
İsmail
Ernst
Necip
Holosko

-HABER1903-

MaTRaKaN
21.Ağustos.2010, 19:34
Bjk erken goL buLursa 5-0 6-0 oLur ;)

SAİT71
21.Ağustos.2010, 19:48
İnşallah akşam evde izleyeceğim. Beşiktaş son haftalarda çok güzel sonuçlar alıyor. İ.BB gibi bir takımın Beşiktaş'a direnmesi çok zor. Beşiktaş'ın rahat kazanacağını düşünüyorum. Gerçi İ.BB hep BJK'y e ters gelen bir takım ama bu maç çok farklı olacaktır.

sakary Ali
21.Ağustos.2010, 20:31
Beşiktaş her zaman ki gibi 2-3 gol bulup yemeden kazanacak gibi duruyor.İBB bu sene biraz zorlanacak gibime geliyor.

Deus Dominus
21.Ağustos.2010, 20:50
Geçen sezonki İ.B.B. açık alan bulduğunda, kontrataklarla çok etkili olabilen bir ekipti. Bu boşlukları Beşiktaş savunmasında bulabilirler, öte yandan Beşiktaş artık kapanan takımları açmayı başaracak oyuncuları da kazandı, yani 10 kişi defansta yapsa bir takım bir şekilde gol buluyor Beşiktaş. Bol gollü seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacağı kanısındayım, galibiyeti Beşiktaş alır ama golde yer.

vego
21.Ağustos.2010, 20:51
BEŞİKTAŞ

Cenk
Erhan Güven
Ferrari
Ersan
İbrahim Üzülmez
Ernst
Delgado
Hilbert
Nihat
Quaresma
Holosko

IBB

Hasagic
Rızvan
Metin Depe
Mehmet
Ekrem
Mahmut
Holmen
Zeki
İbrahim Akın
İskender
Tevfik

di canio
21.Ağustos.2010, 20:51
Beşiktaş`ın İstanbul B.B. ile oynayacağı karşılaşmanın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu.

Kadroya yabancı sınırlaması nedeniyle alınmayan Bobo ve Zapo`nun yanısıra, sakalıkları süren Yusuf, Rüştü, Hakan Arıkan, Rıdvan ve İbrahim Toraman da kadroda yer almadı.

Bu durumda Bernd Schuster, ligin tehlikeli takımları arasında yer alan İstanbul B.B. karşısına yedek stoper olmaksızın çıkmayı tercih etmiş oldu.

İlk 11`de savunmanın ortasında Ferrari`nin yanında Adanaspor`dan kiralanan genç stoper Ersan Adem Gülüm oynayacak.

İşte 18 kişilik kadro:

Cenk
Umut
Ekrem
İbrahim Üzülmez
Ferrari
Ersan
Hilbert
Nihat
Guti
Tabata
Nobre
Erhan
Delgado
Quaresma
İsmail
Ernst
Necip
Holosko

-HABER1903-

Umut kim? Altyapıdan bir oyuncu mu, yoksa yanlış mı yazılmış? Kaleci sanırım.

Suicider
21.Ağustos.2010, 21:10
Umut A2 den alınan kaleci diye biliyorum

LeqenDary
21.Ağustos.2010, 21:15
Beşiktaş için bence kötü bir ilk 11 bu .İbb sürpriz yapabilir .

C h A o S
21.Ağustos.2010, 21:15
Beşiktaş'ın orta sahası Ernst dışında hücum oyuncularından kurulu.Aklıma Pilzen maçı geldi.Bu maçta gol bulamazsa ciddi sıkıntı yaşar.

Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 21:23
ttnet hızı düşürmüş bu maçı ve önümüzdeki haftaki maçı izleyemeyeceğim :( :zuhaha

di canio
21.Ağustos.2010, 21:23
Evet, 1990 doğumlu kaleciymiş. Umut Kaya ismi de.

C h A o S
21.Ağustos.2010, 21:35
Bu arada şimdi farkettimde Guti niye yok?Bir sakatlığı yoksa Delgado'nun yerine oynaması gerekirdi bence.

garydelgadov
21.Ağustos.2010, 21:41
Toraman geLince o probLem bitecektir.Zapo ya da Ferrari yedek kaLır Guti de DeLgado da rahat rahat oynar.

garydelgadov
21.Ağustos.2010, 21:55
Çok atarız gibi.:) Harika baskı yapıyoruz..

Revolution
21.Ağustos.2010, 22:35
%100 kırmızı karttı elle müdahele edilen pozisyonda..

sananes
21.Ağustos.2010, 22:38
kim elle müdahele etmişti peki? bjk orta sahası sıkıntı yaşayabilir ilginç bi kadro yapmış schuster.

C h A o S
21.Ağustos.2010, 22:39
İlk yarıda Beşiktaş'ın orta sahası yol geçen hanı gibiydi.İ.B.B biraz daha becerikli olsaydı kontralarla iyi pozisyonlar bulabilirdi.İkinci yarıda Delgado yerine Necip girmeli bence.

garydelgadov
21.Ağustos.2010, 22:41
Siirt Jetpa'dan geLen Mehmet YıLmaz dokundu.
Ferrari'yi aLenen indirdi vermedi penaLtıyı.Hakemden biraz sıkıntı yaşadık diyebiLirim.

izmer96
21.Ağustos.2010, 22:48
Nihat ve Hilbert'in bu takimda yeri olmadigini dusunuyorum su anki performanslari ile , 2. yarida Guti Delgadonun yerine girerse isi bitirir Besiktas

Lucas Neill
21.Ağustos.2010, 23:05
Evet su dkya kadar Nihat ve Hilbert pek gözükmedi macta.

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:08
İskender 1-0..

C h A o S
21.Ağustos.2010, 23:09
Gol resmen geliyorum diyordu zaten.Orta saha denen bir şey yok bugün Beşiktaş'ta.

Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 23:11
Vay yemişiz :D Necip girmedi mi yahu :)

Varonil
21.Ağustos.2010, 23:12
İskender çok güzel bir gol attı...

Lucas Neill
21.Ağustos.2010, 23:12
Delgado'nun yerine Guti girmeli bence.Nihat'da cok etkisiz Nobre girse daha faydali olur.

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:14
Cenk çok büyük bir hata yaptı İbrahim boş kaleye topu gönderemedi..

sananes
21.Ağustos.2010, 23:17
bu İskender'de hiç boş geçmiyo büyükleri ha

Revolution
Tribünler Delgado'yu yuhaladılar ama nedenini çözemedim pek...

Ahmet Göktaş
Tabata giriyor Guti yok :)

eng1n
21.Ağustos.2010, 23:18
Nihat baya şişiriyor bugün top denize gitmiştir heralde :D

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:18
Guti Tabata girdi Delgado Hilbert çıktı Ahmet :)

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:25
Cenk çok tehlikeli işler yapıyor gerçekten..

Lucas Neill
21.Ağustos.2010, 23:29
Nihat da isliklandi.

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:30
Beşiktaşlı taraftarlar da futbolcular da çok sinirli hareket ediyorlar. Bu arada tribünler çok yoruldu gerçekten maçın başından beri süregelen tempolu tezahüratlardan sonra.

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:33
Holosko kalenin dibinden bir gol kaçırdı ama hakem daha öncesinde faul yaptığını belirtti. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim Quaresma da Rızvan da inanılmaz maç çıkarıyorlar. Galatasaray daha da sağ bek arıyor, Rızvan'ı alalım vallahi daha sağ bek filan aramayız..

C h A o S
21.Ağustos.2010, 23:35
Beşiktaş izlediğim maçlar kadarıyla Quaresma'nın sırtına yüklenmiş durumda.O durunca takımda duruyor.Ancak adam her ikili pozisyonlarda başarı sağlıyor.Çok kaliteli bir adam gerçekten.

Lucas Neill
21.Ağustos.2010, 23:42
Ibo daha napiyim dedi :)

Revolution
Cenk çaresizce açıldı ve İbrahim ondan sıyrılıp golü attı 2-0..

RaSenGan
Hoop 2-0 oldu Cenk kaleci mi defans mı :confused:

Varonil
İbrahim Akın attı 2-0.

Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 23:43
Maç gitti hee :D Olsun ya ayaklar yere bassın az , Hoca hafife aldı İBB'yi biraz ama olsun ilk yenilgiler etkilemez şampiyonluğu.

Lucas Neill
2 0 oldu..

eng1n
Cenk'in maçın başından beri libero oynamasının hatası oldu

Nedvedmania
21.Ağustos.2010, 23:44
2-0 oldu vay be.

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:46
Abdullah Avcı'ya neden küfür ediyorlar anlamıyorum :D

garydelgadov
21.Ağustos.2010, 23:47
Ah be Shuster.Kardeşim bu adama İBB'nin en beLaLı takımLardan biri oLduğunu neden söyLemezLer? Bu akdar rotasyonun sırası mı? Hiç mi çaLışmadınız bu takıma?
Tekrar tekrar söyLüyorum Robinho iLe bir Likte bir sağ bek şart.Erhan Güven bu takıma yakışmayan bir oyuncu..

C h A o S
21.Ağustos.2010, 23:47
Cenk bugün çok ileri çıktı.Beşiktaş bugün beklemediğim kadar kötüydü.Quaresma hariç takım kötüydü.Nitekim 2.golden sonra taraftar Quaresma diye bağırdı.İ.B.B 3 büyüklerin bu sezonda belalısı olucak belli.

Nedvedmania
21.Ağustos.2010, 23:48
Yine Abdullah Avcıya küfrediliyor.

izmer96
21.Ağustos.2010, 23:49
Maç gitti hee :D Olsun ya ayaklar yere bassın az , Hoca hafife aldı İBB'yi biraz ama olsun ilk yenilgiler etkilemez şampiyonluğu.

2 beraberlik le sampiyon oluruz mu demistin sen ahmet ? :D

Hugo
21.Ağustos.2010, 23:50

Mustafa Denizli gibi konuştun :)

eGowiCh
Quaresma dışında takımda kimse oynamadı. Biraz Guti oyuna girdikten sonra.

Nihat'ın ahı gitmiş vahı kalmış, artık fayda gelmez ondan. Taraftar oyundan çıkarken inanılmaz derecede ıslıkladı, Nihat da taraftarı alkışladı. Sinirliydi oldukça.

Cenk Gönen çok karşı karşıya kaldı rakip oyuncularla, bunun sebebi de Schuster'in saçma taktiği. Defans çizgisini o kadar önde kurmak doğru değil. Karşındaki takım sıradan bir takım olsa bunu uygula ama İBB gibi büyüklere kök söktüren ve hızlı adamları olan, özellikle İ.Akın gibi kontracı futbolcusu olan takımlara bu taktik uygulanmaz. Tigana'nın uyguladığı ofsayt taktiği de çok açık veriyordu, aynısı burada da oldu.

Varonil
Beşiktaş'ı izlediğim kadarıyla hücum anlamında oldukça iyi gördüm.Quaresma müthiş bir yetenek.Top bir ayağına yapıştı mı asla bırakmıyor.Beşiktaş'ın ataklarına müthiş bir çeşitlilik,yaratıcılık getiriyor.

Yalnız Beşiktaş'ta geriye dönüşlerde bazı oyuncular sıkıntı yaşıyorlar,takım savunmasına yardım etmiyorlar gibi.Bu yenilgi neler getirir bilmiyorum,ama Beşiktaş'ın İBB gibi sert kaya olan takımlara karşı böyle sıkıntı çekeceğini düşünüyorum.

Ahmet Göktaş
2 beraberlik le sampiyon oluruz mu demistin sen ahmet ? :D

mağlubiyette olabilir demiştim ;)

Nedvedmania

Sene sonu 3 puanla şampiyonluğu kaçırınca bayaa bi etkiliyor :D

Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 23:52
Mustafa Denizli gibi konuştun :)

3 büyükler 24.haftada hemen hemen eşit puana gelirler ondan sonra kopar dananın kuyruğu :0:

:icon_eek:

Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 23:52
Sene sonu 3 puanla şampiyonluğu kaçırınca bayaa bi etkiliyor :D

Oraya bırakacağını sanmıyorum Beşiktaş'ın şahsi fikrim :D

LeqenDary
21.Ağustos.2010, 23:55
Beşiktaş için bence kötü bir ilk 11 bu .İbb sürpriz yapabilir .
Biliyoruz bu işleri :D .Şaka maka cidden çok hatalıydı kadro, birinin Schuster'e İbb'yi anlatması gerekirdi .

King_91
21.Ağustos.2010, 23:55
beşiktaş bu kadar önde kurmaya devam ederse defansı işi çok zor . arkaya atılan her top pozisyon . belediye'de 1 adam olsa topu iyi kullanan rezalet de olabilirdi . tamam beşiktaş da kaçırdı çok ama bu kadar önde defans olmaz ..

Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 23:56
Biliyoruz bu işleri :D .Şaka maka cidden çok hatalıydı kadro, birinin Schuster'e İbb'yi anlatması gerekirdi .

Aynen katılıyorum bu maç teknik ekibin eseridir. Ligin en ters takımı ile dalga geçer gibi yedeklerle çıkmak kimin fikriydi antrenörlerden kimse uyarmadı mı acaba...

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 23:56
Oraya bırakacağını sanmıyorum Beşiktaş'ın şahsi fikrim :D

Biz gelip yazsak Gs maçı konusuna yenilice iyi oldu diye neler olur neler ama...

Bir Fenerbahçe'li olarak diyorumki 1 puanı bile mumla arayabilirsiniz bir iki kez yaşadık.

Birde Schuster bana bu takımı anlattılar ondan dolayı özel önlem alacağım demişti. Valla aldığı önlemler buysa bence hiç almasın.

eGowiCh
21.Ağustos.2010, 23:57
King'e katılıyorum. Runje de liberoydu Tigana zamanında bu taktik yüzünden. İBB'den daha iyi takımlar var ligde, darmadağın ederler bu taktikle devam edilirse. 12-13 ofsayt oldu İBB adına. Biraz daha akıllı olsa İBBli futbolcular, 3-4 olurdu.

Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 23:57
Birde Schuster bana bu takımı anlattılar ondan dolayı özel önlem alacağım demişti. Valla aldığı önlemler buysa bence hiç almasın.

Alıntının içine yazmışsın mesajı bende karıştırdım :D

Crocodile1963
21.Ağustos.2010, 23:58
İstediğin kadar forvet oyuncun olsun adam gibi defans yapamadıktan sonra bu ligde iyi sonuçlar alamazsın. . .

izmer96
21.Ağustos.2010, 23:59
Schuster'in TSL de 4 defans 1 defansif orta saha ve 5 atak oyuncusu ile oynanmiycagini anladigi mac olur bu , Cenk 2. yari stoper gibi 4-5 tane cikip top kesti , Futbolu cok goze hitap etmesede deplasmanlarda en tehlikeli takim IBB'dir takdir etmek lazim kontra atagi cok iyi oynuyorlar birde parantez acmak lazim Ibrahim Uzulmez icin su yasta genc oyunculara tas cikartir mukemmel oynuyor gipta ile izledim

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 00:01
Herneyse öyle veya böyle giden puan geri kazanılmıyor ona buna sallamakla malesefki. En azından yenildiğimiz takım 3 büyükleri her zaman yenen ligin en fena takımı diye pek kızmıyorum o yüzden takıma. Bu mağlubiyet şampiyonluktan etmez tabiiki bizi. Erhan ile olmaz diyorum sadece Robinho gelince hilbert'te kesilecek yani daha 5-6 hafta takımı oturtacak Schuster bu süreçte 1-0 lık galibiyetlere yada böyle puan kayıplarına alışık olmak lazım.

Zekirdek
Alıntının içine yazmışsın mesajı bende karıştırdım :D

Birazdan düzeltirim. Ama son haftaya bırakmamak gerekir. Yaşanmış örnekleri var. 2 Fenerbahçe, 1 Trabzon vakası biliyom böyle. Daha eskilerini daha yaşı büyük abilerimizde bilebilir.

İstediğin kadar forvet oyuncun olsun adam gibi defans yapamadıktan sonra bu ligde iyi sonuçlar alamazsın. . .

Burada Beşiktaş'ın transfer yaptığı bir hata ortaya çıkmış oldu. Sağ bek sorunu çözülmemiş. Sol bekte Delinho futbolu bırakacak adamın 10 yıldır alternatifi bile bulunamadı. Devre arası veya seneye bu sorunlar çözülürse daha iyi bir Beşiktaş izlenebilir.

Ralph
Bugüne kadar hep arkasında durduğum Nihat, gözümden düşmüş durumda. Benim için futbolcu değildir artık. Sen bu takımda yıllarca oynadın. son iki yıldırda aralıksız bu takımdasın. Yazıklar olsun ki genç oyuncular, yeni gelenler senden daha yürekli oynuyor. YAZIKLAR OLSUN SANA!

LaigLeNoiR
22.Ağustos.2010, 00:03
İyi bir maç oldu.

Delgado'nun bu takımda ne kadar gereksiz olduğunu birkez daha hepbirlikte gördük.

nannar
22.Ağustos.2010, 00:07
sadece yıldız transferiyle olmaz bu işler :) trabzonspor şampiyon olacak :D Tebrikler ibb... geçmiş olsun bjk... yarın da bize bursa sallar böyle :p

deniz.91
22.Ağustos.2010, 00:07
Bir ara yere göğe sığdırılmayan delgado şidmi gereksiz görülüyor:)

Takımda yıldız çok ama defans yapmasını bilmiyor takım bu defansla ligde başarı zor ama daha iyi olacaktır toraman falan gelince

LeqenDary
22.Ağustos.2010, 00:08
Bir detay daha, İbrahim Akın golü atınca sevinmedi .Gerçekten etkilendim çünkü kovulmuştu resmen .

Nihat'la Delgado da yuhalandı .Delgadoyu bırakın da Nihat için daha yeni hafta başı beste yapılmış o söyleniyordu, 3 günde ne değişti ?

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 00:09
Bir detay daha, İbrahim Akın golü atınca sevinmedi .Gerçekten etkilendim çünkü kovulmuştu resmen .

Nihat'la Delgado da yuhalandı .Delgadoyu bırakın da Nihat için daha yeni hafta başı beste yapılmış o söyleniyordu, 3 günde ne değişti ?

Maçı bölüm bölüm izledim. Helal olsun diyorum sadece.

Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 00:18
Rıdvan Dilmen'de NTV'de Beşiktaş'ı mı yorumluyor Bursaspor'u mu çözemedim. . .

MeMo
22.Ağustos.2010, 00:22
Beşiktaş'ın da diğer takımlarımız gibi lige çok da hazır olmadığı çıktı ortaya bugün.

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 00:22
Rıdvan Dilmen'de NTV'de Beşiktaş'ı mı yorumluyor Bursaspor'u mu çözemedim. . .

"Şimdi bakın , Guti'nin oynadıgı pozsiyonda Fenerbahçede kim var ? Alex. Alex nasıl atıyor pasları araya değil mi güntekin. ha bu arada alex demişken Aykut Hocanın mutlaka takımı toparlaması lazım..." örneğindeki gibi olur normalde Rıdvan'ın anlatımı :D Daha hiçbir programda Gs yada BJK'yi anlatırken konuyu Fenerbahçe'ye getirmediğini görmedim :D:D

Revolution
22.Ağustos.2010, 00:26
Bence Rıdvan Dilmen Türkiye'nin en iyi yorumcularındandır ama evet konu mutlaka gelir Fenerbahçe'ye :)

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 00:27
Tabikide Futbol yorumcusu olarak yani teknik olarak Fenerbahçeli olması falan önemli değil benim için futbolu biliyor ve işkembeden yorumlamıyor :) Bu arada özetler yok mu şimdi TV'de beyler pazartesiye kadar ?

Zekirdek
22.Ağustos.2010, 00:28
"Şimdi bakın , Guti'nin oynadıgı pozsiyonda Fenerbahçede kim var ? Alex. Alex nasıl atıyor pasları araya değil mi güntekin. ha bu arada alex demişken Aykut Hocanın mutlaka takımı toparlaması lazım..." örneğindeki gibi olur normalde Rıdvan'ın anlatımı :D Daha hiçbir programda Gs yada BJK'yi anlatırken konuyu Fenerbahçe'ye getirmediğini görmedim :D:D

Adam Fenerbahçe'nin efsanesi ve yıllarını bu klübe vermiş. Olabilir o kadarda yani. Rıdvan'dan iyiside yok Türkiye'de. Rıdvan'ı beğenmeyenler Ömer Üründül'e başvursun. Bloklar arası defans ile yüzü dönük forveti anlatsın. :)

Zekirdek
22.Ağustos.2010, 00:29
Tabikide Futbol yorumcusu olarak yani teknik olarak Fenerbahçeli olması falan önemli değil benim için futbolu biliyor ve işkembeden yorumlamıyor :) Bu arada özetler yok mu şimdi TV'de beyler pazartesiye kadar ?

Malesef Pazartesi günündeki maçtan 12 saat sonra yani maç 22:00'da bitse salı sabahı 10:00 gibi izleyebiliriz.

GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2010, 00:30
Ligde evimizdeki ilk maçı kaybettik.Bu kötü oldu doğrusu.Bugünkü mağlubiyetimizde hocamızın tercihlerinin etkisi fazlaydı bence.Bilmiyorum zorunluluktan mı yoksa insiyatifini kullanıp böyle bir kadro tercih etti ama eğer ikinci seçenekse umarım bazı şeyleri daha net görmüştür.Holosko ile,Delgado ile,Hilbert ile olacak gibi değil.Neyse sağlık olsun.Umarım bu mağlubiyet bizim için hayırlı olur ilerisi için.

Ayrıldığından beri ilk defa gol atmıyor bize.Çok önemli bir gol olmadığı için sevinmedi bence.

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 00:31
Yok artık abi yaa bu şimdi ligin marka değerini mi yükseltiyormuş 2-3 gün özet vermemek. Böyle bir şey olabilir mi yaa 3 gün sonra ben napayım maçın özetini ki maç bile unutulur !

MeMo
22.Ağustos.2010, 00:32
Yok artık abi yaa bu şimdi ligin marka değerini mi yükseltiyormuş 2-3 gün özet vermemek. Böyle bir şey olabilir mi yaa 3 gün sonra ben napayım maçın özetini ki maç bile unutulur !

TRT'den izleyebilirsin.

tarikko
22.Ağustos.2010, 00:32
TRT'de veriyor diye biliyorum mac gecesi..

LeqenDary
22.Ağustos.2010, 00:33
Ayrıldığından beri ilk defa gol atmıyor bize.Çok önemli bir gol olmadığı için sevinmedi bence.
İnönü'de attığı ilk gol galiba .İlginç geldi yazayım dedim .

Zekirdek
22.Ağustos.2010, 00:34

Önceden nadiren Pazartesi maçları olurdu. Cuma bile pek olmazdı Cumartesi - Pazar ikisini bir arada çıkarıyorlardı. Şimdi hem özetler geç verilsin hem reklam gelirleri düşmesin diye böyle bir uygulama yapılıyor. Ama özetleri daha erken TRT'den izleyebilirsin eski vakit zamanında.

vego
22.Ağustos.2010, 00:37
Trt'de izle 20 dk özet var;)

Sekopej
22.Ağustos.2010, 00:54
Beraberlik olabilir diye düşünüyordum bir ihtimal ama Belediye'nin kazanacağını düşünmemiştim.(Kadroları görene kadar)

Maçı izlerken Aragones dönemi aklıma geldi, yapamadıkları halde sürekli defansı orta saha çizgisinin orada kuruyordu Aragones, inat edip bundan vazgeçmedi, ileride etkili isimler de olmayınca neler çektiğimizi herkes biliyor. En azından Beşiktaş bu şekilde devam edecekse de, ileride sürpriz yapabilecek oyuncularıyla, yediğinden daha fazlasını atacaktır, pek sıkıntı duymayacaktır. Kadıköy'de Kayseri maçı vardı, 4 yemişti Fenerbahçe, o maçın kopyası, İBB sürekli arkaya top atıyor, aynı şekilde ilk devre 6-7 ofsayt olmuş, ofsayt olmayan pozisyonlar da var ama devre arası bunu gidermeye yönelik hamle yoktu, Necip'in acaba sakatlığı mı vardı?

Hala gönderilecek oyuncuları belirleyemediği için deneme yapıyor galiba yoksa ideal kadronun bu olmayacağı kesin. O nedenle üzerine fazla konuşmaya da gerek yok aslında, çünkü mutlaka değişecek oyuncular, bu 11'i bir daha görme ihtimalimiz çok düşük.

izmer96
22.Ağustos.2010, 01:00
Bu arada gecen sene Stuttgart'in Sampiyonlar Ligi'nde izledigim Hilbert ile BJK deki Hilbert arasinda daglar kadar fark var , gerci Stuttgartda mr/amr oynuyordu

eXcitinG
22.Ağustos.2010, 02:19
Schuster gereksiz dinLendirme moduna soktu takımı. Zaten üç gün sonra evinde net skor eLde ettiğin zayıf bir rakip iLe oynayacaksın, o maçta bu kadro kuLLanıLabiLirdi.

Ama sanırım bu sistemde oynamasının nedeni Robinho geLdikten sonra iLeride hızLı bir adam iLe takımın nasıL oynayacağını görmekti sanırım. Çünkü Robi geLdikten sonra iLeri de tek oynayacak büyük ihtimaL. iLk 15 dakika da maçı koparabiLirdik. Hakemin de oyuna etkisi oLdu. VeriLmeyen bir penaLtı var, veriLmeyen net bir kırmızı kart var ama kimse buna dikkat etmez, nasıL oLsa yıLdızLarı oLan Beşiktaş yeniLdiye ona bir kuLp uyduruLmaya çaLışıLır. İBB oynamadan yendi bizi, diyecek birşey yok, tipik büyük maçta oynarım, diğer maçLarda yatarım takımı işte.

anilton
22.Ağustos.2010, 02:21
Geçen Hafta Lig Başladı Schuster

İlk önce Bobo-Zapo'nun kadroda olmadığı haberi geldi.Bu haberden bile Schuster'in bu maçı bir deneme olarak gördüğü anlaşılıyordu.Daha sonra kadroyu görünce bu düşüncem pekişmiş oldu.Yine Plzen maçının ilk yarısında perişan olan Ernst'in önünde Delgado'nun olduğu bir 4-1-4-1 düzeniyle sahadaydı Beşiktaş.Ancak bu sefer gezgin forvet rolündeki Nihat'ın önünde oynayan isim Bobo ve Nobre değil Holosko'ydu.Evet,o bölgenin gerektirdiği vasıflara kadroda en az sahip olan Holosko oynadı o bölgede.Sağ bekte ise Helsinki maçından sonra "Ekrem ile Hilbert bugün mükemmel uyum yakaladılar" demesine rağmen yine Erhan'ı oynattı Schuster.İBB ise klasik sistemi ve kadrosu ile sahadaydı.Orta sahanın ortasını üç mücadeleci adamla çok iyi tutan ve ileri uçta en önemli vasıfları savunma arkasına sızmak olan üç hücumcuyla oynanan bir sistem.

Beşiktaş seyircininde desteğiyle çok hızlı girdi karşılaşmaya.Quaresma,Holosko ve Ernst ile müsait pozisyonlardan yararlanamadı ilk 20 dakikada.Bu dakikadan sonra İBB baskıyı kırdı ve Beşiktaş'ın top yapmasına izin vermemeye başladı.Zaten tek önlibero ve onun önünde oynayan Delgadolu bir sistemle topa sahip olabilmek,pas yapabilmek namümkün.Beşiktaş, maçın başındaki baskı kırıldıktan sonra ilk yarının sonuna kadar bilinçsizce ve Quaresma'nın kişisel çabaları ile hücum etmeye çalıştı.Bunun neticesinde de birkaç karambolden başka birşey olmadı.

İkinci yarıya Schuster'in hatasını anlayıp Necip-Guti ikilisi ile başlayabileceğini düşünüyordum.Ama bunuda yapmadı.Beşiktaş ilk yarıya olduğu gibi ikinci yarıyada soyunma odası konuşmaları,tribün gazı vs hızlı başladı.Ama yine ataklar bilinçli değildi.Zaten aynı ilk yarıda olduğu gibi bir süre sonra İBB toparladı ve orta alanda Beşiktaş'ı bozdu.Daha sonrada Erhan-Ferrari işbirliği sayesinde İskender müthiş bir gol attı.Önce güzel bir çalım,ardından uzak direğe müthiş bir gol vuruşu.İkinci yarının başında olması gereken değişiklikler golden sonra oldu.Delgado ve Hilbert'in yerine Tabata ve Guti girdi.Bu ikilinin girmesiyle ataklar biraz daha düzenli şekillenmeye başladı.Son 20 dakika bütün tedbiri elden bırakan Beşiktaş tüm hatlarıyla yüklendi ve oyun her iki tarafında gol bulabileceği bir hal aldı.Beşiktaş Nihat,Holosko,Guti ve Nobre ile girdiği pozisyonları değerlendirmedi.İBB ise İ.Akın ile golü atıp skoru buldu.

Şimdi gelelim Beşiktaş adına mağlubiyetin nedenlerine.Tek önliberolu aşırı ofansif 4-1-4-1 sisteminin Süper Lig'de derli toplu,diri takımlara karşı tutmayacağını daha önceki yazılarımda çokça dile getirmiştim.Bunu görebilmek içinde müneccim olmaya gerek yok.Kaldı ki Ernst'e en yakın isim Delgado ise bu sistem bir intihar anlamına gelir.Guti o bölgede bir nebze idare eder ancak Delgado'nun son oynayacağı bölge orasıdır.Takımda mücadele gücü,fizik gücü,kararlılığı ve konsantrasyonu en düşük olan isimlerden birisinin o bölgede oynaması akıl karı değil.Gelelim ileri uca.Nihat bu sistemde merkezde tek forvet oynayan ismin arkasında ikinci forvet olarak oynuyor.En uçta oynayan oyuncu kim?Holosko.Sırtı dönük oynayabilme var mı?Yok.Hücumda pozisyon alabilme var mı?Yok.Topla arası iyi mi?Değil.Yani arkadaşlarını bilhassa arkasında ikinci forvet olarak oynayan arkadaşını oyuna sokabilme vasıflarına sahip değil.Zaten Holosko aynı Nihat gibi ikinci forvet/gezen forvet stilinde bir oyuncu.Nihat'ta ne sağa sola deplase oldu,ne geriye gelip top aldı,ne pas trafiğine katıldı nede savunma arkasına sızabildi.Yani Beşiktaş'ın gol beklediği iki oyuncu sahada hiçbir doğru hareket yapamadı.Erhan Güven kahretmeye devam ediyor.Daha önceki maçlarda hücumdaki etkisizliği,teknik yetersizliği için eleştiriyorduk.Bugün savunmada da yokları oynadı.Ne pozisyon alabildi,ne pas arası yapabildi,ne kademeye girebildi.Arkasına atılan her top tehlike arz etti.Zaten İBB'nin önemli pozisyonları ve ilk golü o bölgeden geldi.Gelelim savunmayı önde kurma -bazılarına göre ofsayt taktiği- olayına.Savunmayı önde kuruyorsanız ya bekleriniz ve stoperleriniz çok çevik,çabuk,zeki ve pozisyon almayı bilen oyunculardan kurulu olacak yada topa sahip olup rakibe topla oynama şansı tanımayarak sizin önde kurduğunuz savunmanın zaafiyetlerinden yararlanmasına izin vermeyeceksiniz.İlk seçenek mevcut olamayacağı için ikinciyi yapmak zorundasınız.Bunun içinde pas yapmanızı,topa sahip olmanızı,özellikle orta alanda rakibe üstünlük kurmanızı sağlayacak futbolcu tercihi yapmak ve buna uygun bir sistem oluşturmak zorundasınız.Buca ve Helsinki maçlarında Beşiktaş uzun yıllardır yapamadığı pas trafiğini sağladı.Oyuna hükmetti ve %70 oranı gibi çok iyi bir topla oynama oranı yakaladı.Bu icraatları Guti ve Necip sayesinde yaptı.Bu nedenledir ki bu iki oyuncuyu esame listesine gözü kapalı yazmak gerekir.Ben bugünki mağlubiyette en büyük etkenin bu iki oyuncunun sahaya 11'de çıkmaması olduğu kanaatindeyim.Bu mağlubiyet tehlikeyi görüp ders almak adına "hayırlı mağlubiuyetler" listesine girmiştir diye düşünüyorum.Ki girmeside lazım.Ayrıca Ersan'ı da ilk kez çıktığı tribünler karşısında sırıtmaması nedeniyle tebrik edelim.

Ekstra olarak ise Mehmet Yılmaz'ın atılması gerektiğine,tribünlerin Nihat'ı yuhalayarak ayıp ettiğine,yine aynı tribünlerin mağlubiyet sonrası takıma destek vererek kendini affettirdiğine,Abdullah Avcı'nın istikrarlı çizgisiyle alkışı hakettiğinede değinmiş olalım.

anil luque
22.Ağustos.2010, 02:56
Bu maç için söylenebilecek tek söz var..
Schuster doğruyu söyle Schuster doğruyu söyle bugün ne içtinn , bugün ne içtin..

Çok anlamsız bir kadro , adım atmaya hali kalmamış Nihat ve bize geldiğinden beri ilk defa stadda defol git ulan diye bağırdığım Holosko.. Hal böyle olunca yenilgi kaçınılmaz oldu.. Gerçi yine maçı alabilecek pozisyonları bulduk ama Nihat ve Holosko eşlerine gol atmama sözü vermişler heralde..
Bobo nerelerdeydi hiç bir fikrim yok olan varsa lütfen söylesin..
Alkışı hakeden ise sol kanat.. Deli İbo ve tabiki RİCARDO QUARESMA..

Sağlık olsun , ders olsun..

DisCo
22.Ağustos.2010, 04:03
Beşiktaş'ın golcü sorunu var diye düşünüyorum. En azından eldeki golcülerin birbirleriyle uyum sorunu var.

Quaresma çok iyi ortalar kesti. Öyle yere indiriyor ki sadece dokunmak kalıyor. Ancak ne Holosko ne oyuna giren Nobre bu pasların değerini anlayabilecek bir anlayışta değiller. Bununla beraber yine mutlak pozisyonlarda birbirlerine girmekten vuruşları doğru düzgün yapamadılar. İbrahim Üzülmez'in ortasında Holosko ve Nobre'nin birbirine girmesi örnek verilebilir. Nobre bıraksa kesinlikle Holosko atıyordu. Yine Delgado'nun karşı karşıya kaldığı pozisyonun hemen arkasından Holosko Nihat'ın önüne geçerek dağlara taşlara vurmasına neden oldu.

Ayrıca Beşiktaş'ta ortasaha kalabalıklığı var. Kadro derinliği iyidir ama hepsini oynatmaya çalışırsan bu takımın bir düzeni olmaz. Yine defans çok önde kuruluydu. İyi bir golcü olsaydı bugün gol rekorunu kırabilirdi. Çünkü İBB'li oyuncular ofsayttan kaçmayı bilemediler. Son olarak Beşiktaş kalecisinin biraz kendini geliştirmesi lazım. Çok acemice işler yaptı bugün. İlerisi için pek ışık vermedi. Quaresma'da doğuştan Beşiktaş'lı gibi oynuyor. Her an skoru değiştirecek işler yaptı.

I3esiktas
22.Ağustos.2010, 15:27
Yemekte oldugum için Maçı izlemedim. Maç öncesi Zapo-Bobo'nun Kadroya alınmadıgını duyunca O bölgede oynayan Holosko(Nihat) - Ersan ikilileri onları tamamlar diye düşündüm Görünüşe göre onlarda tamamlayamamış. Yukarda Burak abi'nin dedigi gibi Kadro derinligi iyidir ama hepsini oynatmaya çalışırsan bu takımın düzeni olmaz.

Maçı izleyemedigim için Yorum yapamamıcam ama yorumları okuyunca Gerçekten çok gol kaçırdıgımız anlaşılıyor. Bir Forvetinde kesin alınması gerekiyor. Aradıgımız Forvetin kim oldugunu Salı veya Çarşamba günü resmi açıklanacagını düşünüyorum.Bilmiyorum ama bence bu yenilgi bizim için çok çok iyi oldu. En azından Schuster Ligin kolay olmadıgını anlamıştır. Hilbert'in Şuanlık Beşiktaş için alternatif olacagını anlamıştır.Ernst'siz Necip Necip'siz Ernst'in olmayacagını anlamıştır.

eGowiCh
22.Ağustos.2010, 15:38
Beşiktaş çok gol kaçırmadı. İkinci yarı Guti'nin kaçırdığı gol var, Nobre'nin atamadığı var, birkaç tane Delgado-Holosko ile girilen pozisyonlar var ama çok net pozisyonlar değil. En neti Guti'ninkiydi.

GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2010, 17:25
Beşiktaş çok gol kaçırmadı. İkinci yarı Guti'nin kaçırdığı gol var, Nobre'nin atamadığı var, birkaç tane Delgado-Holosko ile girilen pozisyonlar var ama çok net pozisyonlar değil. En neti Guti'ninkiydi.

Maçın başında Quaresma'nın savunmayı dengesiz yakaladığı pozisyon var,yine Holosko'nun topu kapıp ceza sahasına ortasında Nihat'ın topa dokunamadığı pozisyon var,Ernst'in kornerden gelen ortada bomboş kafa vuruşunu değerlendiremediği pozisyon var,Hilbert'in Delgado'nun ortasında arkada bomboş kalıp gol yapamadığı pozisyon var,bunlar ilk yarıda.İkinci yarıda senin söylediklerine ek olarak Nihat'ın kale ağzında topun dibine girdiği pozisyon var.Çok pozisyona girdiğimizi söylemek yanlış olmaz bence.

Bu arada şu kırmızı kart pozisyonunu sonradan gördüm.Maçta ilk yarının sonlarına doğru bir bölümü seyredememiştim.O sırada gerçekleşmiş.Fırat Aydınus hangi mantıkla sarı kart kararı verdi merak ettim doğrusu.Hadi Ferrari'nin pozisyona penaltı vermedi tartışılır belki -ki bence penaltıydı o pozisyon- o pozisyon net kırmızıymış yani.Bunlar maçın sonucuna tesir edecek nitelikte hatalar.Yenilgiyi tamamen bunlara maletmemek lazım ama hakemlerin de daha dikkatli olmaları lazım.Yine sezon başından başladılar kritik yanlış kararlar vermeye.

SAİT71
22.Ağustos.2010, 18:00
İbrahim Akın çok ofsayta düştü. Hele kalecinin üstünden aşırttığı pozisyonu gol yapması lazımdı... İ.BB takımı sırf kontratak ile rakibi vurmaya çalıştı ve başarılı oldu. Açıkçası artık daha açık futbol izlemek istiyoruz.

Ama atılan 2 golde çok şıktı. Özellikle ilk gol süperdi.

eXcitinG
22.Ağustos.2010, 19:06
Maç konuşmaya devam.

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 00:32
Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan hakem Fırat Aydınus'a tezahüratlar yaptı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, ''Oley oley Beşiktaş'ın çocuğu Fırat Aydınus'' diye tempo tuttu.

Beşiktaş taraftarının bu yaptığından sonra hakemi protesto etmeye hakkı yok. İlk yarının sonlarında baya hakeme tepki vardı. Taraftar kendiyle çelişti.

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 00:38
Bir de o tezahürattan sonra %100 değil %10000000000 penaltılık pozisyonda olsa ve-re-mez o hakem o penaltıyı. Bunu anlamak gerek.

A.FaruK
23.Ağustos.2010, 00:39
Bence bu mağlubiyet Schuster'in ligi tanımamasından kaynaklanıyor. Tamda A.Avcı'nın istediği gibi bir oyuncu kadrosuyla maça başladı. Zamanla aşılacaktır bu sıkıntılar. Ama bana mı öyle geldi yoksa bilemiyorum ama sanki bu seneki Ferrari'de eski Ferrafi değil.

vego
23.Ağustos.2010, 00:44
niye göndermek istediği belli oldu Ferrariyi

MeMo
23.Ağustos.2010, 00:48
Bir de o tezahürattan sonra %100 değil %10000000000 penaltılık pozisyonda olsa ve-re-mez o hakem o penaltıyı. Bunu anlamak gerek.

O ne demek yahu ?

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 00:53
O ne demek yahu ?

Diyelimki sen Fırat Aydınus'sun , sana maçtan önce bağıralacak Beşiktaş'ın çocugu diye , sen maç içinde penaltıyı yada kırmızıyı verebilir misin İBB'ye ? Aydınus veremedi işte ve hiçde haksız değil. Öyle bağırırsan adam penaltı falan veremez. Maç sonrasını da düşünmek lazım hakemler için biraz.

di canio
23.Ağustos.2010, 01:03
Diyelimki sen Fırat Aydınus'sun , sana maçtan önce bağıralacak Beşiktaş'ın çocugu diye , sen maç içinde penaltıyı yada kırmızıyı verebilir misin İBB'ye ? Aydınus veremedi işte ve hiçde haksız değil. Öyle bağırırsan adam penaltı falan veremez. Maç sonrasını da düşünmek lazım hakemler için biraz.

Fırat Aydınus kalitesindeki (bana göre şu anki en kaliteli yerli hakemlerden birisidir) bir hakem de böyle düşünürse yazık.

goosfraba
23.Ağustos.2010, 01:08
niye göndermek istediği belli oldu Ferrariyi

yavaş stoperlerle ve tecrübesiz kaleciyle defans hattını önde kurmak, teknik direktör hatasıdır.

vego
23.Ağustos.2010, 01:14
onda hem fikirim ama Ferraride geçen seneki Ferrari değil.

World Hollow o1
23.Ağustos.2010, 01:21

Evine ekmeğini bu meslekden yapıyor, eğer öyle bir düşünceye varıp karar veriyorsa.
Yazıktır. :)

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 01:25
Evine ekmeğini bu meslekden yapıyor, eğer öyle bir düşünceye varıp karar veriyorsa.
Yazıktır. :)

Sonuçta ne olursa olsun insan psikolojisi bu. O tezahürattan sonra birde Beşiktaş lehine penaltıyı çalıp , İBB'yi 10 kişi bırakırsa o tezahüratla bağlantılı kurulacağından mutlaka korkmuştur.

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 01:44
Fırat Aydınus hiç iyi maç yönetemedi dün, ancak Beşiktaş yönetimi büyük hatalara rağmen nasıl sessiz kaldı anlayamadım.

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 01:57
Fırat Aydınus hiç iyi maç yönetemedi dün, ancak Beşiktaş yönetimi büyük hatalara rağmen nasıl sessiz kaldı anlayamadım.

Bir zahmet ses çıkmasın zaten daha ilk haftalarda yöneticilerden. Hatalar olabilir ama şu hakem muhabetlerini yöneticilerin yapması hele ilk haftalarda mide bulandırır.

izmer96
23.Ağustos.2010, 09:31
Dun aksam Marcus Merk'i izliyordum Lig Tv de , Ferrari'nin pozisyonu icin kesinlikle penalti degil , IBB'nin elle kestigi top icinde kirmizi kart dedi , tabi el pozisyonundan once Holosko'nun bir itmeside oldugunu belirtti ama eger el pozisyonunu degerlendiriyorsa hakem kesinlikle kirmizi kartta vermesi gerektigini soyledi

SAİT71
23.Ağustos.2010, 11:37
Sanırım Schuster'e, İBB maçında bu savunmanın önde ofsayt taktiği ile oynatılmayacağını kimse söylememiş. Tayfur'a haksızlık yapıldı bence. Çünkü o uyarsa ve Schuster savunmayı geride kursa bence BJK en kötü yine berabere kalır yenilmezdi.

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2010, 12:29
Taraftarın Fırat Aydınus için maçtan önce öyle bir tezahurat yapması çok yanlış.Aynı şekilde maçtan sonra Abdullah Avcı'ya küfredilmesi de çok yanlış.Taraftarımız eğer farklı olduklarını düşünüyorlarsa böyle yanlışlardan kurtulması gerekiyor.

CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 23:20
İskender Acayip gol atmış yahu :n: :n: :D :D