Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

19 70.37%
  • Berabere

3 11.11%
  • İBB

5 18.52%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Beşiktaş - İBB [2.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Beşiktaş - İBB [2.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İnönüdeki iLk maç.Taraftar Quaresma'ya,Quaresma taraftara iyice aLıştı.Devamı da geLecektir.İBB sezona evinde Kayseriye yeniLerek başLasa da büyük takım düşmanı oLduğunu biLiyoruz.Eğer AbduLLah Avcı bunu düşünüp açık bir oyun oynarsa farka gideriz gibime geLiyor.Kazanırız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yere yatsana, Yere yatsana, diye bağrışLarı epey duyacağımız bir maç oLabiLir. Sezon başından beri sürekLi kapanan takımLara karşı oynadık. Bu kapanan takımLarın hepside kompLe takım haLinde kapanan tipLerdi. İBB de aynısını oynayacak diye düşünüyorum. Ama ne kadar kapanıLırsa kapanıLsın kiLidi mutLaka açan bir Beşiktaş izLedik bu zamana kadar. BakaLım neLer oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Beşiktaş havada karada fantezi futbolda querasmaya kaptanlık verdim umarım atar gollerini

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Önde kurduğumuz savunmayı tam manasıyla test edeceğimiz maç olur diye düşünüyorum.Çünkü İBB'de İ.Akın,İskender,Tevfik,Ali Güzeldal gibi en önemli vasıfları "savunma arkasına sızmak" olan futbolcular mevcut.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Savunmadan çok korkuyorum. Belki bu maç olmaz ama ilerleyen maçlarda sıkıntı yaşayabiliriz. 1de ofsayta yakalanırlar 2de yakalanırlar 3de affetmezler. Biraz daha Geride defansı kurarsak bizim için daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gidiyorum bu mça , güzel oyunla 3 puan bizim olsuunn..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anıl güzel bir tespit yapmış diğer maçlara oranlara rakip forvetlerin bizi en zorlayacağı maç olacak. Bakalım Schuster bu maça özel önlem alacakmı. Savunmayı biraz daha geride kurabiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İBB nin savunması çok kötü durumda. Geçen sezon o rakipLerine direnen savunma kurgusundan 3 oyuncusu da bu maçta yok. Kayseri maçında soL tarafLarı çok SOS verdi. Eğer Quaresma maça sağ kanatta başLar ve maç sonuna kadar orada kaLırsa çok pozisyon üretiriz. Ama arkasında Erhan değiLde Ekrem oynamaLı bu maç.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş gerçekten iyi bir durumda bu maç mutlaka kazanacaktır.Yanlız Beşiktaş' ın savunması bazen çok net pozisyonlar veriyor.HJK maçında bile 3 net pozisyon vardı ama atamadılar.Beşiktaş derbilerde özelikle deplasmandaki derbilerde böyle oynarsa çok başı ağrıyabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İBB'de birçok sakatlık var ve biz de çok iyi durumdayız. İnönü'De rahat bi skor alacağımızı düşünüyorum. 2-0 yada 3-0 kazanırız bence...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İ.B.B mücadeleci bir futbol sergileyecek fakat teslim olmayacaktır. Fakat yetenekli ayaklar bu maçın anahtarı olacaktır. Guti, Quaresma silahların bu maçta oyunları çok önemli olacaktır. Fakat erken gelen bir gol Beşiktaş'ı farka taşıyacaktır.

Bu sezon Galatasaray maçlarından çok Beşiktaş maçlarını izleme isteğim var yahu İnşallah güzel maç olur.
    Beşiktaş 2-0 kazanır diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İ.B.Belediyespor ile oynanacak maçtan bi gün önce sabah yaptığı antrenman sonrası oyuncularını serbest bırakan ve maç günü sabahı yapılacak ter idmanına çağaran Beşiktaş Teknik Direktör Bernd Schuster, 18 kişilik kadroyu belirledi.

Alman çalıştırıcı yabancı kontenjanı ile ilgili kısıtlama nedeni ile Bobo ve Zapotocny`i kadroya almadı. Bu iki oyuncu karşılaşmayı tribünden izleyecek.

Maçın İstanbul`da olmasından dolayı kamp yapmayan, tüm futbolcularını bugün sabah gerçekleştirilen ter idmanına çağıran Alman teknik adamın bu kararı Bobo ve Zapğo`yu dinlendirmek için aldığı öğrenildi.

-HABER1903-

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş`ın İstanbul B.B. ile oynayacağı karşılaşmanın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu.

Kadroya yabancı sınırlaması nedeniyle alınmayan Bobo ve Zapo`nun yanısıra, sakalıkları süren Yusuf, Rüştü, Hakan Arıkan, Rıdvan ve İbrahim Toraman da kadroda yer almadı.

Bu durumda Bernd Schuster, ligin tehlikeli takımları arasında yer alan İstanbul B.B. karşısına yedek stoper olmaksızın çıkmayı tercih etmiş oldu.

İlk 11`de savunmanın ortasında Ferrari`nin yanında Adanaspor`dan kiralanan genç stoper Ersan Adem Gülüm oynayacak.

İşte 18 kişilik kadro:

Cenk
    Umut
    Ekrem
    İbrahim Üzülmez
    Ferrari
    Ersan
    Hilbert
    Nihat
    Guti
    Tabata
    Nobre
    Erhan
    Delgado
    Quaresma
    İsmail
    Ernst
    Necip
    Holosko

-HABER1903-

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Beşiktaş`ın İstanbul B.B. ile oynayacağı karşılaşmanın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu.

Kadroya yabancı sınırlaması nedeniyle alınmayan Bobo ve Zapo`nun yanısıra, sakalıkları süren Yusuf, Rüştü, Hakan Arıkan, Rıdvan ve İbrahim Toraman da kadroda yer almadı.

Bu durumda Bernd Schuster, ligin tehlikeli takımları arasında yer alan İstanbul B.B. karşısına yedek stoper olmaksızın çıkmayı tercih etmiş oldu.

İlk 11`de savunmanın ortasında Ferrari`nin yanında Adanaspor`dan kiralanan genç stoper Ersan Adem Gülüm oynayacak.

İşte 18 kişilik kadro:

Cenk
    Umut
    Ekrem
    İbrahim Üzülmez
    Ferrari
    Ersan
    Hilbert
    Nihat
    Guti
    Tabata
    Nobre
    Erhan
    Delgado
    Quaresma
    İsmail
    Ernst
    Necip
    Holosko

-HABER1903-
    Umut kim? Altyapıdan bir oyuncu mu, yoksa yanlış mı yazılmış? Kaleci sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bjk erken goL buLursa 5-0 6-0 oLur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah akşam evde izleyeceğim. Beşiktaş son haftalarda çok güzel sonuçlar alıyor. İ.BB gibi bir takımın Beşiktaş'a direnmesi çok zor. Beşiktaş'ın rahat kazanacağını düşünüyorum. Gerçi İ.BB hep BJK'y e ters gelen bir takım ama bu maç çok farklı olacaktır.

sakary Ali Misafir

Beşiktaş her zaman ki gibi 2-3 gol bulup yemeden kazanacak gibi duruyor.İBB bu sene biraz zorlanacak gibime geliyor.

Geçen sezonki İ.B.B. açık alan bulduğunda, kontrataklarla çok etkili olabilen bir ekipti. Bu boşlukları Beşiktaş savunmasında bulabilirler, öte yandan Beşiktaş artık kapanan takımları açmayı başaracak oyuncuları da kazandı, yani 10 kişi defansta yapsa bir takım bir şekilde gol buluyor Beşiktaş. Bol gollü seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacağı kanısındayım, galibiyeti Beşiktaş alır ama golde yer.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

BEŞİKTAŞ

Cenk
    Erhan Güven
    Ferrari
    Ersan
    İbrahim Üzülmez
    Ernst
    Delgado
    Hilbert
    Nihat
    Quaresma
    Holosko

IBB

Hasagic
    Rızvan
    Metin Depe
    Mehmet
    Ekrem
    Mahmut
    Holmen
    Zeki
    İbrahim Akın
    İskender
    Tevfik

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Umut A2 den alınan kaleci diye biliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş için bence kötü bir ilk 11 bu .İbb sürpriz yapabilir .

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Beşiktaş için bence kötü bir ilk 11 bu .İbb sürpriz yapabilir .
    Biliyoruz bu işleri .Şaka maka cidden çok hatalıydı kadro, birinin Schuster'e İbb'yi anlatması gerekirdi .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Biliyoruz bu işleri .Şaka maka cidden çok hatalıydı kadro, birinin Schuster'e İbb'yi anlatması gerekirdi .
    Aynen katılıyorum bu maç teknik ekibin eseridir. Ligin en ters takımı ile dalga geçer gibi yedeklerle çıkmak kimin fikriydi antrenörlerden kimse uyarmadı mı acaba...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Oraya bırakacağını sanmıyorum Beşiktaş'ın şahsi fikrim

Biz gelip yazsak Gs maçı konusuna yenilice iyi oldu diye neler olur neler ama...
    Bir Fenerbahçe'li olarak diyorumki 1 puanı bile mumla arayabilirsiniz bir iki kez yaşadık.

Birde Schuster bana bu takımı anlattılar ondan dolayı özel önlem alacağım demişti. Valla aldığı önlemler buysa bence hiç almasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Birde Schuster bana bu takımı anlattılar ondan dolayı özel önlem alacağım demişti. Valla aldığı önlemler buysa bence hiç almasın.
    Alıntının içine yazmışsın mesajı bende karıştırdım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın orta sahası Ernst dışında hücum oyuncularından kurulu.Aklıma Pilzen maçı geldi.Bu maçta gol bulamazsa ciddi sıkıntı yaşar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

ttnet hızı düşürmüş bu maçı ve önümüzdeki haftaki maçı izleyemeyeceğim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Evet, 1990 doğumlu kaleciymiş. Umut Kaya ismi de.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri