Beşiktaş
Berabere
İBB
İnönüdeki iLk maç.Taraftar Quaresma'ya,Quaresma taraftara iyice aLıştı.Devamı da geLecektir.İBB sezona evinde Kayseriye yeniLerek başLasa da büyük takım düşmanı oLduğunu biLiyoruz.Eğer AbduLLah Avcı bunu düşünüp açık bir oyun oynarsa farka gideriz gibime geLiyor.Kazanırız.
Yere yatsana, Yere yatsana, diye bağrışLarı epey duyacağımız bir maç oLabiLir. Sezon başından beri sürekLi kapanan takımLara karşı oynadık. Bu kapanan takımLarın hepside kompLe takım haLinde kapanan tipLerdi. İBB de aynısını oynayacak diye düşünüyorum. Ama ne kadar kapanıLırsa kapanıLsın kiLidi mutLaka açan bir Beşiktaş izLedik bu zamana kadar. BakaLım neLer oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş havada karadafantezi futbolda querasmaya kaptanlık verdim umarım atar gollerini
![]()
Önde kurduğumuz savunmayı tam manasıyla test edeceğimiz maç olur diye düşünüyorum.Çünkü İBB'de İ.Akın,İskender,Tevfik,Ali Güzeldal gibi en önemli vasıfları "savunma arkasına sızmak" olan futbolcular mevcut.
Savunmadan çok korkuyorum. Belki bu maç olmaz ama ilerleyen maçlarda sıkıntı yaşayabiliriz. 1de ofsayta yakalanırlar 2de yakalanırlar 3de affetmezler. Biraz daha Geride defansı kurarsak bizim için daha iyi olur.
Gidiyorum bu mça , güzel oyunla 3 puan bizim olsuunn..
Anıl güzel bir tespit yapmış diğer maçlara oranlara rakip forvetlerin bizi en zorlayacağı maç olacak. Bakalım Schuster bu maça özel önlem alacakmı. Savunmayı biraz daha geride kurabiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İBB nin savunması çok kötü durumda. Geçen sezon o rakipLerine direnen savunma kurgusundan 3 oyuncusu da bu maçta yok. Kayseri maçında soL tarafLarı çok SOS verdi. Eğer Quaresma maça sağ kanatta başLar ve maç sonuna kadar orada kaLırsa çok pozisyon üretiriz. Ama arkasında Erhan değiLde Ekrem oynamaLı bu maç.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş gerçekten iyi bir durumda bu maç mutlaka kazanacaktır.Yanlız Beşiktaş' ın savunması bazen çok net pozisyonlar veriyor.HJK maçında bile 3 net pozisyon vardı ama atamadılar.Beşiktaş derbilerde özelikle deplasmandaki derbilerde böyle oynarsa çok başı ağrıyabilir.
İBB'de birçok sakatlık var ve biz de çok iyi durumdayız. İnönü'De rahat bi skor alacağımızı düşünüyorum. 2-0 yada 3-0 kazanırız bence...
İ.B.B mücadeleci bir futbol sergileyecek fakat teslim olmayacaktır. Fakat yetenekli ayaklar bu maçın anahtarı olacaktır. Guti, Quaresma silahların bu maçta oyunları çok önemli olacaktır. Fakat erken gelen bir gol Beşiktaş'ı farka taşıyacaktır.
Bu sezon Galatasaray maçlarından çok Beşiktaş maçlarını izleme isteğim var yahuİnşallah güzel maç olur.
Beşiktaş 2-0 kazanır diyorum.
İ.B.Belediyespor ile oynanacak maçtan bi gün önce sabah yaptığı antrenman sonrası oyuncularını serbest bırakan ve maç günü sabahı yapılacak ter idmanına çağaran Beşiktaş Teknik Direktör Bernd Schuster, 18 kişilik kadroyu belirledi.
Alman çalıştırıcı yabancı kontenjanı ile ilgili kısıtlama nedeni ile Bobo ve Zapotocny`i kadroya almadı. Bu iki oyuncu karşılaşmayı tribünden izleyecek.
Maçın İstanbul`da olmasından dolayı kamp yapmayan, tüm futbolcularını bugün sabah gerçekleştirilen ter idmanına çağıran Alman teknik adamın bu kararı Bobo ve Zapğo`yu dinlendirmek için aldığı öğrenildi.
-HABER1903-
Beşiktaş`ın İstanbul B.B. ile oynayacağı karşılaşmanın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu.
Kadroya yabancı sınırlaması nedeniyle alınmayan Bobo ve Zapo`nun yanısıra, sakalıkları süren Yusuf, Rüştü, Hakan Arıkan, Rıdvan ve İbrahim Toraman da kadroda yer almadı.
Bu durumda Bernd Schuster, ligin tehlikeli takımları arasında yer alan İstanbul B.B. karşısına yedek stoper olmaksızın çıkmayı tercih etmiş oldu.
İlk 11`de savunmanın ortasında Ferrari`nin yanında Adanaspor`dan kiralanan genç stoper Ersan Adem Gülüm oynayacak.
İşte 18 kişilik kadro:
Cenk
Umut
Ekrem
İbrahim Üzülmez
Ferrari
Ersan
Hilbert
Nihat
Guti
Tabata
Nobre
Erhan
Delgado
Quaresma
İsmail
Ernst
Necip
Holosko
-HABER1903-
Bjk erken goL buLursa 5-0 6-0 oLur![]()
İnşallah akşam evde izleyeceğim. Beşiktaş son haftalarda çok güzel sonuçlar alıyor. İ.BB gibi bir takımın Beşiktaş'a direnmesi çok zor. Beşiktaş'ın rahat kazanacağını düşünüyorum. Gerçi İ.BB hep BJK'y e ters gelen bir takım ama bu maç çok farklı olacaktır.
Beşiktaş her zaman ki gibi 2-3 gol bulup yemeden kazanacak gibi duruyor.İBB bu sene biraz zorlanacak gibime geliyor.
Geçen sezonki İ.B.B. açık alan bulduğunda, kontrataklarla çok etkili olabilen bir ekipti. Bu boşlukları Beşiktaş savunmasında bulabilirler, öte yandan Beşiktaş artık kapanan takımları açmayı başaracak oyuncuları da kazandı, yani 10 kişi defansta yapsa bir takım bir şekilde gol buluyor Beşiktaş. Bol gollü seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacağı kanısındayım, galibiyeti Beşiktaş alır ama golde yer.
BEŞİKTAŞ
Cenk
Erhan Güven
Ferrari
Ersan
İbrahim Üzülmez
Ernst
Delgado
Hilbert
Nihat
Quaresma
Holosko
IBB
Hasagic
Rızvan
Metin Depe
Mehmet
Ekrem
Mahmut
Holmen
Zeki
İbrahim Akın
İskender
Tevfik
Umut A2 den alınan kaleci diye biliyorum
Beşiktaş için bence kötü bir ilk 11 bu .İbb sürpriz yapabilir .
Beşiktaş'ın orta sahası Ernst dışında hücum oyuncularından kurulu.Aklıma Pilzen maçı geldi.Bu maçta gol bulamazsa ciddi sıkıntı yaşar.
ttnet hızı düşürmüş bu maçı ve önümüzdeki haftaki maçı izleyemeyeceğim![]()
![]()
Evet, 1990 doğumlu kaleciymiş. Umut Kaya ismi de.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...