PDA

View Full Version : Ronaldo vedaya hazırlanıyor

vego
20.Ağustos.2010, 17:39
Son yıllarda attığı güzel gollerden çok aşırı kilosu ile anılan Ronaldo, sezon sonunda futbolu bırakabileceğini açıkladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/ronaldo600_P4Q0U.jpg
Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli golcülerinden biri olarak görülen Ronaldo, sezon sonunda aktif futbol hayatını noktalayabileceğini açıkladı.
33 yaşındaki Brezilyalı yıldız, karıyerini iyi bir noktada tamamlamak istediğini, 2010-2011 sezonu sonunda geleceği ile ilgili kesin kararını vereceğini açıkladı.
Ronaldo yaptığı açıklamada, "Karıyerimin sonuna geldiğimi hissetmek çok kötü bir duygu. Ben tüm hayatım boyunca futbol ile yaşamış bir insanım. Bu gerçeği kabul etmek benim için çok zor olacak. Yeni sezonda çok iyi maçlar çıkartmak istiyorum. Hedefim futbolu zirvede bırakmak" şeklinde konuştu.
Brezilyalı yıldız, PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid ve Milan gibi kulüplerin formalarını giydi.

Bekq
20.Ağustos.2010, 17:41
Kaç kilo olmuş öyle. :p

Clayman
20.Ağustos.2010, 17:43
Göbeği herşeyi anlatıyor zaten :D

sananes
20.Ağustos.2010, 17:44
Dünyanın gördüğü belkide en yetenekli futbolcudur Ronaldo.Dizinin kurbanı oldu ama onu tamamen sağlıklı izleme şansına ulaşanlar gerçekten talihli insanlardır

Rind-i Şeyda
20.Ağustos.2010, 18:03
Hız ve teknik Ronaldo ile hayat bulmuştur bence. Ama bu haline üzüldüm.
Ronaldo'yu 98-01 arası izlemenizi tavsiye ederim ne demek istediğimi anlayacaksınız. Şimdiki yıldızların hareketlerinin hepsinin patent sahibidir Ronaldo. Yazık olmuş.

IcedEarth
20.Ağustos.2010, 18:10
Vakti geliyor hafiften. Diz sakatlıkları sonrası kariyeri bitmiş kadar olmuştu. Seneye resmen bitiyor... Böyle iyi bir futbolcuyu izlemekten memnuniyet duyduk..

SAİT71
20.Ağustos.2010, 18:22
Gerçek bir atak oyuncusu nasıl olur sorusunun cevabı bence Ronaldodur. Bence onun en iyi zamanlarına kıyasla şuanda bile öyle bir forvet yok. Ronaldo gerçek bir forvetti.

Sheriff
20.Ağustos.2010, 19:47
Ronaldo'yu izleyebildiğim için kendimi çok şanslı sayıyıyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olabilirdi sakatlıklarla boğuşmasaydı.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 19:59
Çok yetenekli bir oyuncuydu ama şanssızlık işte. Aldığım ilk yabancı takım forması Ronaldo'nun formasıydı. Euro 2004'ün açılış gününde Ronaldo'nun 9 numaralı Real Madrid formasını almıştım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 18:00
Diz sakatlığından sonra yavaş yavaş sıkıntıları başlamıştı zaten. Bırakma zamanı olarak doğru bir zaman seçmiş.