Log in

View Full Version : Helsinki - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2010, 03:15
http://www.yukleresim.com/images/17011693434899838761.jpg (http://www.yukleresim.com/)

A.FaruK
24.Ağustos.2010, 03:24
Beşiktaş hiç zorlanmadan,kasmadan galibiyete ulaşacaktır.

Sheriff
24.Ağustos.2010, 04:31
Helsinki, bizim yarımız kadar bile kaliteli değil bence. Zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum bende turu.

yunusgs
24.Ağustos.2010, 13:56
Beşiktaş zaten gruplara kaldı.İşi garantide olan tek takımımız,yarın yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacaktır.1-0 kazanır Beşiktaş.

nannar
24.Ağustos.2010, 14:01
turu bjk geçer ama maç sonucunu bilemem. belki rotasyon yaparak fazla önemsemez schuster ve maç berabere bitebilir..

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:20
1-2 üstünlüğümüzle biter diye düşünüyorum ama beraberliğe şaşırmam.

RasAnt
24.Ağustos.2010, 16:59
Ben berabere veya bjk turu geçecek kadar farkla kaybeder diyorum 1-0 2-1 vs ,bu iki ihtimal daha ağır basıyor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2010, 17:19
Turu büyük ölçüde garantilediğimiz için yedek ağırlıklı kadro olabilir ama yine zorlanmayacağımızı düşünüyorum.Kazanırız.

LadroN
24.Ağustos.2010, 17:23
Beşiktaş geçer turu.

zemlinskis
24.Ağustos.2010, 20:14
Bu kadar rahat olmayalım hele ki Belediye maçı daha yeni oynanmışken kimse turun garantisini veremez.Takımlarımızın işi grçekten çok zor...

anil luque
25.Ağustos.2010, 01:22
Metalist faciasından sonra Avrupa arenasında işimizi şansa bırakmıyoruz pek yani iki ayaklı maçlarda.. İlk maçta bizi idare edecek bir skor elde ettik ve Finlandiya'da bunu koruyup gruplara adımızı yazdırırız diye düşünüyorum..

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 04:10
2-0 lık avantajdan sonra tur gitmez ama çok da rahat bir maç olmaz heralde.

GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2010, 13:44
Daha güçlü kadromuzla maçın ve turun favorisiyiz.Ama bence rakibi küçümsemeden,ilk maç 0-0 bitmiş gibi düşünerek sahaya çıkmamız lazım.Telafisi olmayan bir maç ve olası bir aksi sonuç bizim için hiç iyi olmaz.

Deus Dominus
25.Ağustos.2010, 20:20
İç sahadakinden daha rahat bir galibiyet alır Beşiktaş. Yine 2-3 gollü bir galibiyet bekliyorum ben. Elinden geldiğince hücum yapmaya çalışacak HJK, bolca boşluk verecek Beşiktaş'lı oyunculara, ciddi oynarsalar skoru arttırmakta zorlanmazlar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 21:14
Helsinki umutlu!

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Beşiktaş'ın rakibi olacak Finlandiya'nın HJK Helsinki'nin teknik direktörü Antti Murinen, tur için umutlu olduklarını söyledi.
Murinen, Sonera Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek, ''Sadece Avrupa'da değil, dünyada bilinen oyuncuları var. Buna rağmen pozitif düşünüyoruz. Rakibimiz güçlü olsa da bizim bu tür takımlara karşı iyi oynama özelliğimiz var. Tur için bizim de şansımız bulunuyor'' dedi.

Finlandiyalı çalıştırıcı, oyuncularından Medo'nun sakatlığı nedeniyle yarın forma giymeyeceğini ifade ederek, ''Bu bizim için bir sıkıntı olacak. Quaresma'nın sağda, Guti'nin orta sahada ve Bobo'nun hücumda olması da ayrı bir sıkıntı yaşatacak. Ama rakibimizi geçerek play-off'a kalmak istiyoruz'' diye konuştu.

LigTv

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 18:14
http://img90.imageshack.us/img90/7422/gutirobi.jpg

:icon_cool:

C h A o S
26.Ağustos.2010, 19:57
HELSINKI

Wallen
Magnusson
Fowler
Rafinha
Makela
Westö
Pelvas
Bah
Ojala
Sumusalo
Dema

BEŞİKTAŞ

Cenk Gönen
İsmail Köybaşı
Ekrem Dağ
Ferrari
Zapotocny
Fabian Ernst
Necip Uysal
Guti
Hilbert
Quaresma
Bobo

vego
26.Ağustos.2010, 20:00
Artık hiç şüphem kalmadı:) geçeriz turu

RasAnt
26.Ağustos.2010, 20:47
Ne çaktı be :D

Homer J.S
26.Ağustos.2010, 20:47
Quaresma'nın golüyle durum şu anda 1-0.

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 20:50
Öyle gol atılır mı be kardeşim ayıptır günahtır.

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 21:41
Bir adam bir takımı bu kadar değiştirebilir. Valla helal olsun sınırları zorluyor.

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 21:56
Şimdide Guti yazdı 2-0.

Bravo Kartalım.

eXcitinG
Gutii 2-0

Quaresma çıktı HoLosko oyunda.

RasAnt
Bir temsilcimiz çıktı kaldı 3 :)

eXcitinG
26.Ağustos.2010, 21:59
Yok artık Cenk.

eXcitinG
26.Ağustos.2010, 22:06
Necip 3-0

Yürü be asLanım.

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 22:07
İşte bu gole çok sevindim. Bu sene çok şey beklediğim 3 oyuncuda gol attı. NECİP sen büyük adam olacaksın büyük.

eXcitinG
26.Ağustos.2010, 22:08
Cenk te çok iyi maç çıkardı yanLız. Bana CasiLLas ı hatırLatıyor Cenk. StiLLeri çok benziyor. Umarım sonu da benzer :)

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 22:10
Cenk gerçekten bir anda Rüştü'yü de Hakan'ı da unutturdu herkese.

RasAnt
26.Ağustos.2010, 22:19
Valla bjk nınde kalecisi Türk oldu sonunda,tek gs kaldı şöyle sağlam bir Türk bulmalılar.

Cenk olsun Hakan olsun trabzonlu Onur olsun bizde Volkan Milli takımımızın kaleci sorunu uzun yılar çözüldü bu sevindirici

eXcitinG
26.Ağustos.2010, 22:23
4-0 HoLosko...

RasAnt
Holosko 4-0 tebrikler :)

LaigLeNoiR
Son noktayı Holosko koydu.

Toplamda 6-0 ile bu turu da geçtik.

eXcitinG
26.Ağustos.2010, 22:24
Zayıf rakibimiz karşısında bir süpriz oLmasına izin vermedik ve turLadık.

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 22:42
Bu kadar ezmek iyi değil bence rakibe de saygımız olmalı :) 2 sene oynamamış bitik Q7 ve 36 yaşındaki Guti takımı gerçekten çok değiştirdiler : ) Cenk zaten apayrı bir olay kedi misin be kardeş :D Quaresmanın füzesini bu akşam heralde 100 defa izleyeceğim ve yine doymayacağım.Bu maçta kimler gol atsın deseler , ilk 3 sıraya Q7 , Guti ve Necip yazardım. Gerçi Q7 her maç atıyor yazmasam da olur da :n:

Bu takımın alışma sürecinde daha böyle muhteşemsek herşey oturdugunda , transferler tamamlandığında ve Schuster mentalitesini takıma aşıladığında neler yaparız düşüncesi bile heyecanlandırıyor.

Aurelio ile birlikte yeni gelecek olan Forvette bu takıma monte edildiğinde bu takım nasıl durdurulacak merak konusu. Gerçi Orelyo : ) Necip'i kesemez şahsi fikrim ama artık her mevkiinin birsürü alternatifi var.

Ayrıca Guti'nin bu takıma kattığı hava bambaşka.Uefa'da en az yarı final bekliyorum her zaman dediğim gibi bu takımdan ki daha yeni transferler gelecek. Hele ki kupanın en büyük favorilerinden Liverpool'un bile ne hallerde olduğunu gördükten sonra bu kupada tek korktuğum takım Manchester City artık.

Necip sen bir tanesin koçum , Ne Quaresma ne Guti ne de Beşiktaşın çocugu Nihat tutabilir yerini... Helal olsun takımıma...Yolumuz açık !

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 22:49
Guti 34 yaşında. :) :)

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 22:49
Çok bilgili Türk medyamıza istinaden ... :)

http://www.uefa.com/

Q7 anasayfa :)

C h A o S
26.Ağustos.2010, 23:31
Ntvspor özet veriyor.

deniz.91
26.Ağustos.2010, 23:32
Tebrik ederim maçı izlemedim ama rahat geçmiş turu bjknin önü açık bu sene

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 23:37
Çok kaçırmış Helsinki bu arada.

izmer96
27.Ağustos.2010, 01:58
Tebrik ederim BJK iyiki varsin yoksa UEFA'ya takim yolliyamiycaktik bu sezon :)

DisCo
27.Ağustos.2010, 02:37
Beşiktaş'ın galibiyetini tebrik ediyorum. Gerek evinde gerekse deplasmanda galip gelmeyi başardılar. Zaten Beşiktaş'ın büyüklüğü ve kadro kalitesi de bunu gerektiriyordu.

Quaresma, Türk futbol seyircisinin görmeye Kewell ile başladığı gollere ekleyerek çeşitleme katıyor. Kabul etmek gerekir ki riskli bir transferdi ancak transfer nedir denirse Quaresma'dır.

Bu kadar ezmek iyi değil bence rakibe de saygımız olmalı :)

Bununla beraber Beşiktaş'ın, Galatasaray gerçeğini gözönüne alması lazım. Eksiklerini kapatmazsa kötü sonuçlar gelebilir. Bugün rakip Beşiktaş'ın ayarında değildi ama rakibin kaçırdıklarını sayamadım. 4-0 bizi yanıltmasın. Beşiktaş'ın golcü sıkıntısı var. Beşiktaş'ın savunma zaafları var. Bugün yetenekli ayaklar işi götürüyor. Galatasaray'da da öyleydi. Felaket uzmanımıyım değilim. Ancak bu iyi kadro alınacak önlemlerle gerçekten Avrupa'da iş yapabilir.

Sheriff
27.Ağustos.2010, 02:39
Beşiktaş'a tebrikler, helal olsun gerçekten, zamanında ve kaliteli transferlerle işi bitirdiler. Toparlandıklarında ligide domine ederler.. Yüzümüzü güldüren tek takımdı bu gece Beşiktaş.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2010, 04:00
Boyle buldumu 5-10 tane at Bjk, bu sene Europa cupta sizi desteklicez :) ulke puanlari sizle BURSANIN elinde

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2010, 09:52
Favori olduğumuz maçta sürpriz olmasına izin vermedik ama 4-0 lık skor çok aldatıcı.Adamlar baya pozisyon buldular.Takım hala hocamızın sistemine alışmakta sıkıntı çekiyor.Umarım bu sıkıntı yakın bir zamanda olabildiğince minimuma indirilir.Yoksa çok başımız ağrıyacak.Bu maçta Helsinki atsa bulduklarını yine maçı bırakmayız ama yarın daha güçlü bir takım geldiğinde farklı olması kuvvetle muhtemel.

Cenk'in performansı sevindirici.İyi ki alınmış.Rüştü ve Hakan'ın yokluğunda ilaç gibi geldi valla.Yine Quaresma'nın performansı da öyle.2 maçta attığı müthiş 2 gol turu geçmemizde önemli yere sahip.

Sonuç olarak kazasız belasız gruplara kalmamız sevindirici.Umarım gruplarda iyi bir performans sergiler takımımız.

SAİT71
27.Ağustos.2010, 12:21
Helal olsun diyorum. En azından bir süpriz yapıp HJK'ya elenmedi. Ülke puanı açısından 2 takımlıyız bu sene Avrupada...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2010, 13:39
Tebrikler Kartal'ım... :)

World Hollow o1
27.Ağustos.2010, 13:48
Tebrikler Beşiktaş..
Artık önemli olan en kötü Çeyrek Final oynamak.. :)
Gruplardan çıkmak bizi kesmez..

footballer33
27.Ağustos.2010, 16:58
Kağıt üstünde rahat bir tur oldu skorlara bakarsak, ancak 1-0'ken direkten dönen topları ve 1-2 yan top atakları bizi biraz zorladı. Neyse ki o pozisyonları da geçiştirdik öyle ya da böyle. Cenk, Necip ve Guti maçın adamlarıydı. Guti 1 tane bile olumsuz top kullanmadı. Cenk desen Rüştü'yü 3. kaleci yapar böyle devam ederse. Necip ise Quaresmayla birlikte bildiğimiz gibiydi. Zaten Q7'nin golü olayı 15. dakikada bitirdi. Bu maç gösterdi ki Beşiktaş'ın oynayacağı sistem ve sahada yer alacağı kadro budur, o yüzden macera aramaya gerek yok bundan sonra. Şimdi Porto, CSKA Sofia ve Rapid Wienli gruptan çıkmaya geldi sıra. Ondan sonrası Allah kerim.

SAİT71
27.Ağustos.2010, 17:07
Aslında bizim Türk oyunculaın sorunu bir maç göze batıp beğenilince ve yeri garanti olunca formunu kaybetmesi, çalışmaması maçlarda istikrarsız oluşu olmuştur hep. Ama kaleci Cenk maşşalah belli bir çizgide devam ettiriyor bu formunu. Böyle devam ederse Avrupanın en iyi takımlarından birisine gider.