Beşiktaş hiç zorlanmadan,kasmadan galibiyete ulaşacaktır.
Helsinki, bizim yarımız kadar bile kaliteli değil bence. Zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum bende turu.
Beşiktaş zaten gruplara kaldı.İşi garantide olan tek takımımız,yarın yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacaktır.1-0 kazanır Beşiktaş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
turu bjk geçer ama maç sonucunu bilemem. belki rotasyon yaparak fazla önemsemez schuster ve maç berabere bitebilir..
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
1-2 üstünlüğümüzle biter diye düşünüyorum ama beraberliğe şaşırmam.
Ben berabere veya bjk turu geçecek kadar farkla kaybeder diyorum 1-0 2-1 vs ,bu iki ihtimal daha ağır basıyor
Turu büyük ölçüde garantilediğimiz için yedek ağırlıklı kadro olabilir ama yine zorlanmayacağımızı düşünüyorum.Kazanırız.
Beşiktaş geçer turu.
Bu kadar rahat olmayalım hele ki Belediye maçı daha yeni oynanmışken kimse turun garantisini veremez.Takımlarımızın işi grçekten çok zor...
Metalist faciasından sonra Avrupa arenasında işimizi şansa bırakmıyoruz pek yani iki ayaklı maçlarda.. İlk maçta bizi idare edecek bir skor elde ettik ve Finlandiya'da bunu koruyup gruplara adımızı yazdırırız diye düşünüyorum..
2-0 lık avantajdan sonra tur gitmez ama çok da rahat bir maç olmaz heralde.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Daha güçlü kadromuzla maçın ve turun favorisiyiz.Ama bence rakibi küçümsemeden,ilk maç 0-0 bitmiş gibi düşünerek sahaya çıkmamız lazım.Telafisi olmayan bir maç ve olası bir aksi sonuç bizim için hiç iyi olmaz.
So what?
Saike
İç sahadakinden daha rahat bir galibiyet alır Beşiktaş. Yine 2-3 gollü bir galibiyet bekliyorum ben. Elinden geldiğince hücum yapmaya çalışacak HJK, bolca boşluk verecek Beşiktaş'lı oyunculara, ciddi oynarsalar skoru arttırmakta zorlanmazlar.
Helsinki umutlu!
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Beşiktaş'ın rakibi olacak Finlandiya'nın HJK Helsinki'nin teknik direktörü Antti Murinen, tur için umutlu olduklarını söyledi.
Murinen, Sonera Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek, ''Sadece Avrupa'da değil, dünyada bilinen oyuncuları var. Buna rağmen pozitif düşünüyoruz. Rakibimiz güçlü olsa da bizim bu tür takımlara karşı iyi oynama özelliğimiz var. Tur için bizim de şansımız bulunuyor'' dedi.
Finlandiyalı çalıştırıcı, oyuncularından Medo'nun sakatlığı nedeniyle yarın forma giymeyeceğini ifade ederek, ''Bu bizim için bir sıkıntı olacak. Quaresma'nın sağda, Guti'nin orta sahada ve Bobo'nun hücumda olması da ayrı bir sıkıntı yaşatacak. Ama rakibimizi geçerek play-off'a kalmak istiyoruz'' diye konuştu.
LigTv
HELSINKI
Wallen
Magnusson
Fowler
Rafinha
Makela
Westö
Pelvas
Bah
Ojala
Sumusalo
Dema
BEŞİKTAŞ
Cenk Gönen
İsmail Köybaşı
Ekrem Dağ
Ferrari
Zapotocny
Fabian Ernst
Necip Uysal
Guti
Hilbert
Quaresma
Bobo
Artık hiç şüphem kalmadıgeçeriz turu
Ne çaktı be![]()
Quaresma'nın golüyle durum şu anda 1-0.
Öyle gol atılır mı be kardeşim ayıptır günahtır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir adam bir takımı bu kadar değiştirebilir. Valla helal olsun sınırları zorluyor.
Şimdide Guti yazdı 2-0.
Bravo Kartalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gutii 2-0
Quaresma çıktı HoLosko oyunda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bir temsilcimiz çıktı kaldı 3![]()
Yok artık Cenk.
Necip 3-0
Yürü be asLanım.
İşte bu gole çok sevindim. Bu sene çok şey beklediğim 3 oyuncuda gol attı. NECİP sen büyük adam olacaksın büyük.
Cenk te çok iyi maç çıkardı yanLız. Bana CasiLLas ı hatırLatıyor Cenk. StiLLeri çok benziyor. Umarım sonu da benzer![]()
Cenk gerçekten bir anda Rüştü'yü de Hakan'ı da unutturdu herkese.