View Full Version : Fenerbahçe - Manisaspor [3.Hafta]
Homer J.S
25.Ağustos.2010, 15:49
http://img827.imageshack.us/img827/9896/fbmanisaspor.png
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
sananes
27.Ağustos.2010, 20:47
PAOK yenilgisi sonrası sistemini oturtmak için ekstra bi cesaret gelebilir Aykut Hocaya çünkü belli ki Alex'i istemiyo ve Alex'in kritik anlarda kaçırdıkları olmasa geçebilirdik turu.demem o ki Alex'i oynatmayabilir hoca ama oynasada oynamasada en az 3 gol atıp kazanırız Niang 2 gol atacak gibi geliyor bana
GodfatheR
27.Ağustos.2010, 20:49
Cristian'i kesip onun yerine Topuz'u, sağ tarafa Dia'yı monte edip, ilerde Alex-Niang ikilisiyle başlamalı Aykut Hoca.
2-0, 3-1 gibi net bir skorla kazanırız.
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 20:50
Manisaspor şu an çok kötü durumda. Kadrosu yeterli olmasına rağmen kötü performans sergiliyor. Fenerbahçe bu kötü Manisaspor karşısında 3 farklı bir galibiyet elde edecektir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2010, 21:04
Manisaspor şu an çok kötü durumda. Kadrosu yeterli olmasına rağmen kötü performans sergiliyor. Fenerbahçe bu kötü Manisaspor karşısında 3 farklı bir galibiyet elde edecektir.
aynı şeyleri düşünüyorum... :)
GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 01:36
Semih Niang ileri iki olmalı
yada Dia hala hazır değilse,
Mehmet göbeğe Emre'nin yanına geçip Niang sağa Semih santrafora arkasına da Alex geçsin, illa oynayacaksa
Varonil
28.Ağustos.2010, 05:46
Dia bu maçta ilk 11'de başlamalı.Mehmet Topuz sağda çok aksıyor,ortaya Emre'nin yanına geçmeli.Volkan sakat,Mert ilk 11'de başlayacak.
Manisa iyi transferler yapmasına rağmen takımın potansiyelini sahaya yansıtamayan bir hocayla sezona başladı.
Şöyle bir ilk 11'le çıkarsak Manisa'yı farka boğarız.
Mert
Gökhan Gönül-Lugano-Bilica-Andre Santos
Dia-Mehmet Topuz-Emre-Stoch
Niang-Semih
Zekirdek
28.Ağustos.2010, 11:13
Şu kadro güzel olabilir.
Mert
Okan (Mehmet Topuz) - Lugano - Bilica - Andre Santos
Mehmet Topuz(Cristian) - Emre
Dia - Stoch
Niang - Semih
GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 22:50
Sağ bekte Okan oynamalı Mehmet Topuz düşünülmemeli şu dönem orda zaten ortasaha rezil vaziyette.
Dia geldiyse açığa o geçsin Topuz'un da göbekte Cristian dan çok daha faydalı olacağı kesin.
sananes
28.Ağustos.2010, 22:54
eğer gökhan kesin yoksa bilmiyorum gelişmeleri sonuçta iç sahada nispeten kolay bir maç okan oynasa sırf o yüzden puan kaybetmeyiz herhalde ki bekir bek oynayınca oynamasa daha iyi dedirtiyo.Yani Bence;
mert
okan lugano bilica santos(caner)
dia mehmet emre stoch
özer
niang gibi oynamalıyız.Daha dogrusu emre özer mehmet 3ü göbekte dia ile stochta niang'a çok yakın ve sürekli hücumda oynamalılar.
Zekirdek
29.Ağustos.2010, 00:56
eğer gökhan kesin yoksa bilmiyorum gelişmeleri sonuçta iç sahada nispeten kolay bir maç okan oynasa sırf o yüzden puan kaybetmeyiz herhalde ki bekir bek oynayınca oynamasa daha iyi dedirtiyo.Yani Bence;
mert
okan lugano bilica santos(caner)
dia mehmet emre stoch
özer
niang gibi oynamalıyız.Daha dogrusu emre özer mehmet 3ü göbekte dia ile stochta niang'a çok yakın ve sürekli hücumda oynamalılar.
Gökhan 2 hafta sakat öyle biliyorum ben.
BleedingMoon
29.Ağustos.2010, 01:11
sağ bekte okan'ın ilk 11 başlaması riskli. topuz her şekilde idare eder orada.
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 01:16
Topuz beki idare ederde ortasahayı kim idare edecek.
Selcuk Cristian ikisinede tahammülümüz kalmadı.
Okan sırıtmaz Manisa'nın bizi zorlayacağını sanmıyorum.
Aykut hoca değişime devam etmeli altyapıdan oyunculara güvenmeli, onlara şans vermeli artık.
M.O.S.H
29.Ağustos.2010, 02:12
sağ bekte okan'ın ilk 11 başlaması riskli. topuz her şekilde idare eder orada.
kendi sahamızda ligin en kötü takımına karşı bile oynatmak riskse vay gençlerimizin haline ...
Deus Dominus
29.Ağustos.2010, 02:16
Farklı bir skorla galip gelecektir bu karşılaşmada Fenerbahçe, bunda Manisaspor'un ve Hakan Kutlu'nun payı büyük olur :) sevmeye başlamıştım kendisini, Denizlispor'a iyi futbol oynatıyordu ama şanssızlık, tecrübesizlik yakalarını bırakmıyordu. aynı performansı Manisa'da da sürdürüyor, sanırım Hakan Kutlu'da var birşeyler :)
Zekirdek
29.Ağustos.2010, 02:26
Farklı bir skorla galip gelecektir bu karşılaşmada Fenerbahçe, bunda Manisaspor'un ve Hakan Kutlu'nun payı büyük olur :) sevmeye başlamıştım kendisini, Denizlispor'a iyi futbol oynatıyordu ama şanssızlık, tecrübesizlik yakalarını bırakmıyordu. aynı performansı Manisa'da da sürdürüyor, sanırım Hakan Kutlu'da var birşeyler :)
Futbol insanı sıkmıyor ama sonuç gelmiyor. Adam Simpson'u yedek bırakıyor. Takımın adam akıllı tek oyuncusu.
furkan601
29.Ağustos.2010, 03:05
Manisa Küme düşmek için aday :D Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.
ForsakeN
29.Ağustos.2010, 04:05
Ayıkla şimdi pirincin taşını.volkan sakat. Serkan Kırıntılı ile de hala imzalanmadı.
Raten
29.Ağustos.2010, 04:47
Kaleci o kadar büyük sorun teşkil etmez.Zaten seyircisiz olduğundan ekstra baskı ve heyecan oluşmaz üstünde.Maça gelince de Niang'dan gol bekliyorum.5-6 net pozisyona girip 1-0 kazanırız diyorum.
Varonil
29.Ağustos.2010, 14:01
Ertuğrul oynayacak o zaman bu akşam kalede.Seyircisiz bir maç olacağı için pek sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
DenizlispoR
29.Ağustos.2010, 14:57
Hakan Kutlu ve iyi futbol :confused: :D.Kendisini Denizli sokaklarında taşlayamamanın üzüntüsünü yaşıyorum hala :n:.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 19:42
Fenerbahçe maça Mert - Okan Altan, Lugano, Bilica, Caner - Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch - Alex - Niang 11'iyle çıkacak.
eng1n
29.Ağustos.2010, 19:45
Fenerbahçe maça Mert - Okan Altan, Lugano, Bilica, Caner - Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch - Alex - Niang 11'iyle çıkacak.
Güzel Mert'in oynabilcek olması Okan'ın oynamasınada sevindim Caner biraz aksıyabilir
Bu arada Okan Alkan
di canio
29.Ağustos.2010, 19:50
Fenerbahçe'de gerçekleşmesini istediğim ve sürekli bahsettiğim devrimin ayak sesleri. Hadi kral Aykut maç sonuçları hiç önemli değil benim için. Fenerbahçe altyapısındaki oyuncular da birgün Saraçoğlu'na Sarı-Lacivert Çubuklu ile futbol oynamaya çıkabileceklerini bilerek yetişsinler. Arkası da gelir umarım.
goosfraba
29.Ağustos.2010, 19:54
okan alkan oynayacak çok sevindim :)
sananes
29.Ağustos.2010, 19:57
bide cristianın yerine diayı koysa mevcut şartlardaki en iyi 11 denilebilir.Zaten 2. yarı falan yapacaktır bu değişikliği haydi fenerbahcem ligde bari gümbür gümbür gitte mutlu olalım
nerazzuri
29.Ağustos.2010, 20:01
Mert'i riske etmesek de, Ertuğrul oynasa tecrübe kazansa.
Varonil
29.Ağustos.2010, 20:06
Bugün aldığım en güzel haberlerden birisi Okan'ın ilk 11'de oynayacak olması.Mert oynayabilecek durumda sanırım.Milli maç arasına bitene kadar Volkan iyileşir zaten.
Dia'yı ikinci yarı kullanacaksa Aykut Hoca büyük ihtimal Alex'i oyundan alacaktır.
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 20:08
Okan'ın oynaması cok güzel Caner ne kadar defansif açıdan yetersiz olursa olsun Santos'tan çok mücadele edip calışacağı kesin.Cristian'ında kesildiği günler gelse..
Suicider
29.Ağustos.2010, 20:12
Kaleye pek şut gelmeyeceği için sorun olmaz fener rahat rahat kazanır...
Clayman
29.Ağustos.2010, 20:14
Okan nasıl bir futbolcu ? İyi mi, gelecek vaadediyor mu, yoksa işe yaramaz mı :D ?
goosfraba
29.Ağustos.2010, 20:16
Okan nasıl bir futbolcu ? İyi mi, gelecek vaadediyor mu, yoksa işe yaramaz mı :D ?
alt yapı maçlarında çok iyi iş çıkaran oyuncular bugün a takımdalar. okan da bunlardan bir tanesi. gelecek vaadediyor. inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.
di canio
29.Ağustos.2010, 20:24
En çok dikkatimi çeken çok koşması, hiç durmuyor oyun içinde. Mücadeleci ve hırslı bir yapısı var. Bu A2 maçlarında izlediğim kadarıyla aktarabileceklerim.
BleedingMoon
29.Ağustos.2010, 20:33
andre santos yedek mi sakat mı gidecek mi?
Varonil
29.Ağustos.2010, 20:35
Aykut Hoca'nın tercihiyle yedek.
C h A o S
29.Ağustos.2010, 20:36
Bu arada Dia'nın sakatlığındaki durum nedir?Şu ana kadar göremedik kendisini.
Varonil
29.Ağustos.2010, 20:39
Bu arada Dia'nın sakatlığındaki durum nedir?Şu ana kadar göremedik kendisini.
Manisa maçı hazırlıkları süresince yapılan antremanlarda takımla birlikte yapılan bütün çalışmalara katıldı.Şu anda maç oynayabilecek durumda.Büyük ihtimalle 2.yarıda seyredeceğiz kendisini.
sananes
29.Ağustos.2010, 21:06
attık golü okanın ortası kalecinin hatası ile kaptan attı sahada yok gibiydi ama top seviyor bu sahada kaptanı:)
goosfraba
29.Ağustos.2010, 21:07
okan ortaladı alex attı golü :)
okan şu ana kadar iyi izlenim veriyor.
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:09
manisaspor'un başında hakan kutlu var, fenerbahçe için iyi gelişme. bu maç da başka ihtimal olmaz, fenerbahçe rahat alır.
King_91
29.Ağustos.2010, 21:10
kaleci taca giden topu aldı alexin önüne koydu :zuhaha
DenizlispoR
29.Ağustos.2010, 21:12
Bir H.K. klasiği , geriye düşmek :D.
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2010, 21:12
Desenize sag bektede artik yedegimiz var :)
DisCo
29.Ağustos.2010, 21:19
Kaleci İlker yine hatalı bir hamle yaptı. Uzaklaştırmak istediği top kısa düştü ve Alex bekletmeden vurdu. Mesafe uzak olmasına rağmen kalesinde olmadığı için çıkarırken zorlandı.
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 21:22
Okan harika oynuyor.
Sağ bekten sol bekin oraya gelip cok önemli bomboş durumda gelen atağa yetişti kesti
fizik olarak biraz daha güçlendimi çok iyi bi oyuncu olacak :)
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 21:24
ilerde milli takımda sağlam bir bek olucağını düşünmek güzel umarım dahada gelişir:)
DisCo
29.Ağustos.2010, 21:24
Niang neden ortasaha gibi oynuyor anlamış değilim.
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:30
okan'ı beğendim. kendine güveniyor bu belli, kanatta ileri çıkıp geri gelme dengesini de iyi sağlıyor gibi ayrıca ortalarına çalışırsa bu alanda bekler arasında sivrilebilir. ileride iyi bir oyucu olur umarım, beklentileri boşa çıkarmaz.
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 21:34
Niang - Alex olmayacak cok belli Niang da yanına veya önüne bir merkez santrafor istiyor.
vego
29.Ağustos.2010, 21:36
Böyle genç futbolcuların çıkması çok güzel birde genç stoperlerimiz isteneni verebilse herşey çok güzel olacak Türk futbolu adına:)
nerazzuri
29.Ağustos.2010, 21:39
Niang neden ortasaha gibi oynuyor anlamış değilim.
Niang, merkez bi' forvet olmadı hiç bir zaman.
Alex'in yerine koyarsın, önde Semih oynar,Güiza oynar o zaman olur.
Alex-Niang asla olmaz.
Varonil
29.Ağustos.2010, 21:56
Okan'ın performansı çok iyiydi ilk yarıda.Manisa tamamen Fenerbahçe'yi durdurmak için sahaya çıkmış
Varonil
29.Ağustos.2010, 21:58
Golü yedik bu arada.Enteresan bir goldü.Daha çok üretken olmamız lazım.
eng1n
29.Ağustos.2010, 21:58
1-1 Isaac attı
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:59
isaac yine boş geçmedi fenerbahçe'yi. 1-1 oldu.
Suicider
29.Ağustos.2010, 22:09
alex atar 1 tane daha rahat olun :)
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 22:11
akıl alır iş değil manisa goller kaçırıyor, yine bir yan top lugano ile gol oluyor. 2-1 öne geçti fenerbahçe.
Suicider
29.Ağustos.2010, 22:12
tutturamadım lugano attı :)
eng1n
29.Ağustos.2010, 22:18
Niang ilk golünü attı Okan'da gerçekten çok iyi
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 22:18
niang açılışını yaptı. fark 2 ye yükseldi, skor 3-1.
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 22:19
Mamadou attı :) Okan yine harika bi orta açtı helal olsun sağ açıkta da iyi bi alternatif olabilecek gibi
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 22:21
okan umarım harcanmaz ya oynama fırsatı verilir böyle zaman zaman inşallah...
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 22:22
Aykut Kocaman'ın iki tercihi de maça damga vurdu Caner'in harika pasıyla Niang 4 yaptı
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 22:22
niang 2'yi yazdı, caner'in asisti.
eng1n
29.Ağustos.2010, 22:25
olucağı varsa yapacak bişi yok :D 4-2
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 22:26
simpson farkı 2 ye indirdi. fenerbahçe savunmasında sorunlar var, sadece gol ile alakalı söylemiyorum bunu. skora aldanmamak lazım.
4-2.
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 22:27
isteyince oluyormuş demekki.Aslında avrupadan elenmesi biraz kocamanın işine yaradı galiba daha rahat seçim yapabiliyor galiba...Edit:bilica akar:zuhaha
Suicider
29.Ağustos.2010, 22:28
Fener in manisaya 4 gol atması mucize yada süper birşey değil beklenen birşey fakat 2 gol yemesi gerçek düşündürücü Fenerin 4 gol atmalarına sevinmeyip yedikleri gollerde ki hatalarını gidermeleri gerek..
eXcitinG
29.Ağustos.2010, 22:34
4 goL atar eLeştiriLir, yeniLir eLeştiriLir, berabere kaLır eLeştiriLir. Yahu bu takımLar ne yapacak. Bırakın kazandıkLarında biLe biraz saygı duyun yahu. Nedir bu ?
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 22:37
göz önünde olan şeylerden bahsediyoruz. fenerbahçe'yi tebrik ettik, iyi bir skor aldı ve moral depoladı.
hepsi iyi hoş da polyanna olmaya da gerek yok.
Suicider
29.Ağustos.2010, 22:40
Maçın en dikkat çekici oyuncusu okan dır Fenerin GG ün yokluğunda bu çoçuğu oynatması lazım iyi oynadı bugün
Suicider
29.Ağustos.2010, 22:45
Tebrikler Fenerbahçe maç bitti..Hem fenerin kazanması hem Niangın gol atması ve en çokta okanın performansı moralleri artırmıştır
Varonil
29.Ağustos.2010, 22:52
Bir maçtan isteyebileceğim herşey oldu bu maçta.Okan'ın ilk maçında gösterdiği iyi performans,Niang'ın attığı goller. Maçın yıldızı Okan Alkan'dı bana göre.GG'ün arkasında böylesine gelecek vaadeden bir ismi görmek çok güzel.Dia'yı da beğendim.Yalnız enteresan bir maç olduğunu söylemek gerek.Defansta gereksiz hatalar yaptık.Manisaspor gibi bir takımdan 2 gol yememeliydik.
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 22:52
her ne kadar 2 gol yesede fener bence volkan olsa yemezdi.Arada kalite farkı var kalede.
Varonil
29.Ağustos.2010, 22:56
Mert daha yolun başında.Volkan kadar tecrübeli değil belki ama Bilica'nın hatasında %100' gol olabilecek bir pozisyonu kurtardı,zamanla daha iyi olacak bence.
KanaKe
29.Ağustos.2010, 23:04
okan gökhan'dan daha iyi olur ilerde.. sans verilirse gökhani kesebilir.. gökhanin yapamadigi birseyi cok iyi yapiyor iyi orta acabiliyor!
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 23:05
Okan fiziğini geliştirmeli, güçlenmeli biraz ikili mücadeleler için eğer kendini geliştirebilirse bu konuda sağ bek sağ açık her iki mevki içinde 3 4 yıl içinde vazgeçilmez olabilir.
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 23:11
Güzel maç oldu bol gollü zevkliydi.
İsaac akıl mantık almaz hareketler yapmasaydı Manisa kazanırdı.
Ayrıca Okan Alkan :k::k::k::k::k:
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 23:13
mert daha yolun başında.Volkan kadar tecrübeli değil belki ama Bilica'nın hatasında %100' gol olabilecek bir pozisyonu kurtardı,zamanla daha iyi olacak bence.zaten defansta bilica olmasa mertte gol yemeyebilirdi:zuhaha
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 23:19
Bir maçla fazla göklere çıkarmamak gerekiyor Okan'ı, bugün gerçekten iyi oynadı ancak çok gelişmesi gerekli. Bu oyuncuyu kiralasa bari F.Bahçe Bank Asya takımlarına en azından orada banko oynar.
Tebrikler galibiyet içinde Niang'ın 2 gol atması da iyi oldu taraftar içinde golcülerinin gol attıklarını görmüş oldular.
kotakot
29.Ağustos.2010, 23:20
Bugün dianın ne kadar hızlı olduğunu niangla guizanın farklarını öğrendik ve okanı kazandık
Acaba okan böyle oynarsa arada fm de profili ne durumda olur çünkü şuanda bile benim fmde kullandığım bi oyuncu ileriki sezonlarda
eGowiCh
29.Ağustos.2010, 23:20
Okan müthişti, çok umut verdi. Bekir ve Önder'den sağ bek olarak çok daha kaliteli olduğunu bir maçla gösterdi. Niang harikaydı, komple bir forvet, 2 golle taçlandırdı güzel oyununu. Tebrikler takımımıza.
goosfraba
29.Ağustos.2010, 23:24
Bir maçla fazla göklere çıkarmamak gerekiyor Okan'ı, bugün gerçekten iyi oynadı ancak çok gelişmesi gerekli. Bu oyuncuyu kiralasa bari F.Bahçe Bank Asya takımlarına en azından orada banko oynar.
Tebrikler galibiyet içinde Niang'ın 2 gol atması da iyi oldu taraftar içinde golcülerinin gol attıklarını görmüş oldular.
okan fenerbahçe'de pişecek :)
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 23:25
bence bank asya değilde burda oynayabileceği bir takıma kiralanmalı...
di canio
29.Ağustos.2010, 23:26
Mutluyum!! Cunku 6 senedir ilk defa altyapidan gelisen bir genc gercek bir sans bularak kariyerine basladi.
twitter (http://twitter.com/Alex10combr/status/22461378930)
Büyüksün Kaptan
Chivalry
29.Ağustos.2010, 23:38
Alex e soğuktum ama şimdi çok güzel bir izlenip bıraktı bende.
eGowiCh
30.Ağustos.2010, 00:05
Sırf Okan değil ki Kerim, Olcan gibi isimler de genç buldu, ayrıca yine V.Babacan, Mert de var bunlar arasında. Önemli olan istikrar. Okan da G.Gönül gibi bir çıkış yakalayıp istikrar sağlarsa Türk futbolu ve Fenerbahçe adına çok iyi bir gelişme olur. G.Gönül'ün peşinden ayrılmaması lazım Okan'ın, ondan çok şey öğrenmesi gerekli. Biz de altyapımızdan iyi bir sağ bek alternatifi çıkarmış oluruz gelişme gösterirse.
World Hollow o1
30.Ağustos.2010, 00:07
Okan'ın teknii daha çok bir kanat oyuncusu havası verdi bana..
Güzel tekniği var ne gerek var sağ bekte oynamasına..
BaGa TaRKaN
30.Ağustos.2010, 00:23
Fenerin Attığı İllk Golde Kaleci İlker Cech'lik Yapmış:D Desenize Peter Cechler Ölmez:zuhaha
İlkerin İdolü Cech:n:
MeMo
30.Ağustos.2010, 01:48
Bu maçta Aykut Kocaman'ın bizim için nasıl bir şans olduğu ortaya çıktı.
Lim10
30.Ağustos.2010, 02:50
Herşeyden önce altyapımızdan yetişen genç bir oyuncunun maçta şans bulması ve bunu iyi bir şekilde değerlendirmesi beni çok mutlu etti.İlk golde o kadar dengesiz pozisyondayken topu çok güzel çevirmiş.2. asistindeki ortası D.Alves vari bir orta olmuş.Bu bir yana Niang'ın attığı goller ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu kanıtlıyor.Uyum sürecini aştıkça inşallah daha da iyi olacak.İlk golünde eliyle atsa o kadar dengeli bir kafa vuramaz belki.2. goldeki hızı ve en önemlisi kaleciyle karşı karşıya soğuk kanlı bir biçimde yaptığı bitirici vuruşu, uzun zamandır forvetlerinden bu tip goller görmeyen biz Fb taraftarları için ayrı bir sevinç kaynağı oldu:)
Yalnız bazı şeyleri de görmezden gelemeyiz.Yediğimiz 2. golde ceza sahası içinde Mert dahil 6 kişi var.Diğer oyuncular nerede, çok ilginç.Gerçi ben özete baktım kontradan mı yakalanıyoruz tam belli olmuyor da, yinede geride bu kadar aciz bir biçimde yakalanmak bence defansta bir takım problemlerimizin olduğunu gösteriyor.
Ayrıca ben burada Polyanna'cılık oynamaya çalışan kimseyi göremedim.Ama Nostradamus'u oynamaya çalışanlar var gördüğüm kadarıyla.Zamanla daha iyi olacak.
tarikko
30.Ağustos.2010, 03:15
Mac icin pek fazla bir sey soylemeyecegim sadece Helal olsun Aykut Kocaman,Helal olsun Mamadou Niang ve Helal olsun Okan Alkan diyorum.Guzel bir mac izlettiler bize ve bu tramvali gunlerde birazcik da olsa umut verdiler.Bu takim ligi goturur yeterki mucadele etsin ve dogru isler yapsin..
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2010, 03:20
Maçın ilk 10 dakikasına yetişemedim ancak kalan kısmı izledim. Aykut hocayı hatalı olduğu kısımlarda nasıl eleştiriyorsak çıkardığı kadronun + yönlerini de belirtmek boynumuzun borcudur. Caner'in Galatasaray'da sol bek olarak oynadığında ortaya koyduğu kötü performans bilinmesine rağmen Aykut hoca sol bekte Caner'i oynattı. Bu bir mesajdı; bak Santos aklını başına topla, kendini rakipsiz zannetme dedi. Santos son maçlarda iyi durumda değildi ve umuyorum mesajı aldı. Okan'a Aykut hoca hazırlık maçları da dahil Gökhan'ın olmadığı tüm maçlarda Önder'den, Bekir'den önce şans vermeliydi; biraz geç oldu ama güzel oldu. Bekir bana göre iyi bir stoperdir ancak sağ bek yaratma denemelerine gerek yok; işte Okan'ı koydu bugün Aykut hoca, çocuk taş gibi top oynadı.
Fenerbahçe Stoch, Niang, Dia gibi hızlı isimler transfer etmesine rağmen oyunun genelinde yavaşlık mevcut. Evet hızlı oyunculara sahibiz ancak hızlı oyun yok.
Fenerbahçe genel olarak epey pozisyona girdi, daha farklı da bitebilirdi ancak bu maçtan şok bir mağlubiyetle de ayrılabilirdik. Manisa'nın bize karşı tutan genel şansı -bulduğu ilk pozisyonun golle sonuçlanması- yine tuttu derken Fenerbahçe defansının hataları Manisa'nın ciddi pozisyonlara girmesine neden oldu. Oh be ara sıra Manisa maçlarında şans bizden yana olabiliyormuş dedik. Mert'in önemli kurtarışı belki de maçın kaderini değiştirdi.
Geçen sene birçok maçta yaşadığımız sıkıntıyı bu maçta yaşayabilirdik. Dakika 40 küsür Mert zaman geçirmeye çalışıyor. Manisa İstanbul'a gelirken zaten umutsuz geliyor; Fenerbahçe'nin adından korkarak geliyor ancak Fenerbahçe'nin 1-0'a razı tutumu, kalecinin zaman geçirme çabaları rakibe cesaret veriyor ve rakip beraberlik golünü buluyor; ardından maçın gidişatına göre rakip 2. golü bulursa o maç bizim için işkenceye dönüyor eğer golü biz atarsak ve rakip dağılırsa sorun yok. Fenerbahçe durum 2-0 olduğunda dahi skora razı bir görüntü sergilememeli.
Bugün 2 gol atan Niang maçın yıldızı seçilebilir, 1 gol 1 asist yapan Alex seçilebilir, ortasahada çok iyi işler çıkaran Emre seçilebilir ancak bana göre maçın yıldızı kesinlikle Okan'dır. Bu yaşta Gökhan gibi Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu yerine oynayan Okan sanki 10 yıldır o forma sırtındaymışçasına büyük bir özgüvenle oynadı. Bırakın sırıtmamayı resmen parladı. Bence bu çocukta Gökhan'ı bile geçebilecek bir potansiyel var. Umarım çalışmaya devam eder ve hem Türk futbolu hem de Fenerbahçe çok önemli bir oyuncu kazanır.
Mert'i genel olarak beğendim ama sanki ara ara Volkan'da da gözüken bazı pozisyonlarda donuklaşma hastalığı onda da var gibi. Yani dokunurdun be o topa Mert diyebileceğimiz pozisyonlarda yerinden oynamadığı oluyor. Tabi henüz tecrübesiz, daha iyi olacak.
Maçın genelinde Cristian'ı beğendiğimi söyleyebilirim ancak hala Fenerbahçe için yetersiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Özellikle yediğimiz 2. gol facia. Orada durum 4-1 değil de 2-1 de olabilirdi ve yediğimiz o golle puan da kaybedebilirdik. Cristian defans yapma konusunda bazen forvetler ve 10 numaralardan bile daha rahat davranıyor.
1-Cristian piyasa yok.
http://www.yukleresim.com/images/04539868025346856022.jpg (http://www.yukleresim.com/)
2-Cristian yeni yeni geliyor ancak rakiple arasında epey mesafe var.
http://www.yukleresim.com/images/25948767868460091308.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Cristian sen bu takımın en savaşçı olması gereken bölgelerinden birisinin oyuncususun; görevin rakibe eşlik etmek değil, rakibe pozisyon fırsatı vermemek.
3- Dönen topta rakip çok rahat şekilde Cristian'ı peşine takıp devam ediyor.
http://www.yukleresim.com/images/93824815635107897288.jpg (http://www.yukleresim.com/)
4-Ve mutlu son Cristian rakibi tamamen bırakıyor. Ortaya çevrilen top gol oluyor.
http://www.yukleresim.com/images/35763980274727505897.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Gollü galibiyet için takımımıza tebrikler.
goosfraba
30.Ağustos.2010, 08:31
http://forum.antu.com/upload/r061013/634187411974162500.jpg
izmer96
30.Ağustos.2010, 09:14
Macin genis ozetini izledim , bu Okan'da is var , kendine ozguveni olan bir cocuk ve orta yapmasini cok iyi biliyor , sans verilirse Gokhan kadar iyi bir oyuncu olabilir oyle bir potansiyeli var gibi duruyor , bunun disinda Fenerbahce'nin herkesinde bildigi gibi Emre'nin yanina iyi bir kesici adam almasi gerekiyor bu macda yine belli etti kendini bu eksiklik ne Christian nede Selcuk'la olucak is degil , Niang'da bu macda kalitesini gosteren oyunculardan birisiydi attigi gollerin disinda oyun icinde nereye kacmasi gerektigini nerde topla bulusmasi gerektigini cok iyi bilen bir oyuncu bu sezon FB'nin yaptigi en iyi transfer diyebiliriz , birde maci tam izlemesemde ozetlerde Caner'in en az Santos kadar iyi oynadigini gozlemledim , FB'nin boyle bir alternatifi olmasi cok iyi hatta bence Caner zamanla Santos'uda kesebilir
SAİT71
30.Ağustos.2010, 11:21
Öncelikle oyun anlamında beğendiğimi en azından belli dakikalar haricinde söyleyemeyeceğim. Defansif anlamda ki komedilerimiz yine devam ediyor. Duran top ve uyuşuk defans zaafımız son sürat.
Maçta tam anlamıyla şans golüyle öne geçtik. Şans sadece kalecinin topu elinden kaçırmasıydı. Alex her zamanki gibi doğru yerde bulunup gol yaptı. Ama ondan önce 18 yaşındaki bir çocuğun şans verildiğinde neler yapabileceğini oyunuyla herkese anlattığını gördük. Necip, Cenk, Onur, Batuhan, Okan bunları izlerken insan daha ayrı bir gururlanıyor. Atıyorum sağ bekte dün Önder gitmeseydi o olsaydı yahut Bekir oynasaydı öyle bir orta gelmeyecekti. Okan Gökhan Gönül tarzı hatta ondan daha atik (bence) bir oyuncu. Attığı çalımlar ve şut denemeside özgüvenini yükseltti yada yüksek olan özgüvenini bizlere gösterdi. Alex'inde bu konuda etkisi büyük tabi. Caner'i beğenmesemde attığı pasla kendini affettirdi. Defans genel olarak iyiydi fakat son yediğimiz golde adamlar 3. defa şut vurarak gol yaptılar. 3 defa şut vurdurmak kötü bir istatistik oldu. Ondan önce MErt daha sonra Okan topu kaleden çıkardılar. en sonunda da gol oldu. Niang Güizanın yakaladığı pozisyonları bu sene daha çok bulacak ve neler yapabileceğini özetledi bizlere. Aykut hoca M.Topuz ve Stoch'u çıkardıktan sonra özellikle Dia'nın girmesiyle takım ateşlendi. Bir anda goller geldi. Basın toplantısında Aykut hoca stopere adam alınacağını yabancı olacağını söyledi. Zaten alındı büyük olasılıkla ama ismi gizleniyor. Ayrıca Aykut Kocaman Okan'ın performansına ilişkin soruları kısaca cevaplayıp oyuncuyu fazla övmeden konuyu değiştiriyor. Akıllıca birşey. Çünkü basına bu konularda fazla demeç verip oyuncuyu gereğinden fazla şişirirsen oyuncuda bir anda ne olduğunu şaşırır. Bu konuyu eminimki Okan'a kendisi birebir söylemiş ve hatalarını ve doğrularını anlatmıştır. Tebrik ediyorum takımımızı.
Lig tv spikerleri attığımız her golden sonra Manisa daha olumlu işler yaptı vs. gibi saçma alakasız söylemler söyledi. Doğrusu anlayamadım bunun sebebini.
Deus Dominus
30.Ağustos.2010, 11:27
Macin genis ozetini izledim , bu Okan'da is var , kendine ozguveni olan bir cocuk ve orta yapmasini cok iyi biliyor , sans verilirse Gokhan kadar iyi bir oyuncu olabilir oyle bir potansiyeli var gibi duruyo ,
işte budur :) Bu konuda Gökhan Gönül'den daha iyi izlediğim kadarıyla. Fenerbahçe taraftarları daha sık izlediği için daha iyi bilir tabiiki ama benim izlediğim Gökhan orta yapma konusunda eksikleri olan bir oyuncu. Sürekli gidip geliyor, zorluyor rakip bekleri, çizgiye inerek ya da rakibini eksilterek orta şansı yakalıyor ancak isabetli pasları oldukça düşük bu pozisyonlarda.
SAİT71
30.Ağustos.2010, 11:28
Bende Gökhan Gönül ün ortalarını yetersiz bulanlardandım. Gökhan Çok çabalıyor tek başına o kanadı idare ediyor ve orta açacak gücüde kalmıyor birazda bu sebeple ortaları yetersiz kalıyor. Okan dün çok iyi kesmeler attı.
sananes
30.Ağustos.2010, 13:45
Okan Alkan çok yetenekli ama şanssız bir isim Gökhan Gönül'ü kesme şansı yok tabi Gökhan'ın çok sakatlanması ve kupa maçları sayesinde senede 10 civarı maç oynar ve 18 yaşında bir genç için az sayılmaz bu Fenerbahçe'de.Güçlenirse biraz çok önemli olabilir bana daha ofansif bi oyuncuyken sonradan sağ bek oynamaya başlamış gibi geldi çünkü oyun görüşü çok iyi diyebilirim.Umarım düzgünce çalışmaya devam eder 1-2 sene sonra Gökhan'ı avrupaya Okan'ı sağ beke yerleştiririz.
Sol beke gelince izlemedim Caner hata yaptı mı vs ama son golümüzde attığı pas Alex variydi.Ofansif yeteneklerinin daha fazla olduğunu biliyoruz ve defansta elinden geleni yapıp ofanstada böyle davranmaya devam ederse sol bekte en azından iç saha maçlarında sorun yaşamayız.Ben bu ikiliden umutluyum Okanda Canerde güzel alternatifler ve öndede oynayabilirler bence rahatlıkla.
Maç hakkında yapacağım yorumlar sadece bu ikili hakkında Aykut hocanın Mehmeti beke çekip Dia ile başlayacağını düşünüyordum denemedi daha önce Bekir o kadar aksamasına rağmen çünkü Okanı ama tam zamanında seyircisiz ve nispeten kolay bi maçta tercih etti.Zamanlama çok iyiydi.İç sahada çok gol atar zor puan kaybederiz bu gidişle.Milli takım arası falan takım daha çok oturacaktır.
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2010, 14:34
Niang daha küçük bir forma giymeli; kappa stilinde olur. Adama çoğu çekme olmak üzere kaç tane faul yapıldı sayamadım. Bir ara Manisa'nın defans oyuncusu Niang'ın kolunu çekmekten koparıyordu. :}
Sekopej
30.Ağustos.2010, 14:40
Kötü başlayan hazırlık maçlarını oynadığımız dönemde bir maçta Okan da oynamıştı ve o maçta da bu takımda sırıtmadan oynayabilirim mesajı vermişti bizlere Okan. O maçtan beri Önder ve Bekir yerine Okan oynasın diyordum ama Young Boys maçlarında Okan'ın oynaması, alınacak olumsuz sonuçlarla bugün bu şekilde oynamasını engelleyebilirdi.
sananes'in bahsettiği gibi, seyircisiz maç, Gökhan sakat ve Okan için en iyi ortam. Seyirci elbette ilk maçında tepki göstermeyecekti ama sonuçta bu 18 yaşında biri, 50 bin kişi önünde oynamak bile insanı heyecanlandırır. İlk maçında, sakin bir ortamda oynaması, özgüvenini de arttırmıştır.
Gökhan Gönül, standartların çok dışında bir oyuncu, 2.ligde top oynarken 1 sene geçmeden Chelsea deplasmanında ŞL çeyrek finalinde oynamaya başladı. Bu hızlı yükselişte de asla şımarmadı. Okan'ın en büyük şansı kesinlikle önünde Gökhan Gönül'ün olması. 2.liglerde dolaşmasına gerek yok, A2'de oynasın ama Gökhan'ın yanında kalsın.
Gökhan'ın hala geliştiremediği özelliği son tercihleri. Son tercih yapacağı zaman ya orta yapılacak yerde şut çekiyor, başarısız pas veriyor doğru tercih yapamıyor yani.(Tabi doğru tercihleri hayli fazla, sadee göze batan eksikliği anlamında yazdım, o özelliği kötü diye değil:)) Zaten bunu da geliştirirse, avrupanın her takımında rahatlıkla oynayabilecek bir bek olacaktır. Aykut Kocaman benim sağ bek alternatifim Mehmet Topuz demişti ama sanırım Gökhan olmadığında artık Okan'ı göreceğiz.
Oyuncuyu 1 maçla göklere çıkarıp sonra kaybolmasını da izlememeliyiz. Bu konuda da Aykut Kocaman'a güveniyorum. Gökhan zaten çok sık maç kaçıran bir oyuncu değil, Okan kupa maçları dahil bu sezon 8-10 maç oynasa çok önemli bir gelişme olur onun adına.
Aykut Kocaman'a güveniyorum, ilerleyen maçlarda orta sahaya Emre çıkarken Gökay'ın girdiğini görebiliriz ve bu olaylar artık bizi şaşırtmaz. Santos'a toparlan demek için Caner'i seçmesi, takımda kim iyi oynarsa formayı kapar havası veriyor.
Bir de Niang'a değinmek gerek, bu adam Güiza'nın girdiği pozisyonlara girsin, onun attığının 2 katı gol atar.
Maçı izlemedim, sadece dinleyebildim bu nedenle oyun hakkında yorum yapamıyorum ama PAOK maçından sonra kazanmak önemliydi. Bazı şeylerin değişebileceğini görerek kazanmak da ayrı bir güzellik.
di canio
30.Ağustos.2010, 19:46
Okan, GG gibi önde de oynayabilen bir oyuncu. A2 takımında bir ara sağ bekte Murat Özer önünde Okan oynadı çok maç.
Caner'in transfer söylentileri çıktığında sol önde oynayacaksa alınsın, geride düşünülüyorsa gerek yok demiştim. Ama sezon başından beri Santos solbekte kötü olduğunu bildiğimiz Caner'in oynamasını bile istetti bize. Santos'un da savunması zayıf, Caner'in de. Ama Santos ve Caner'in mücadele gücü açısından Caner daha ağır basıyor. Gidince dönebiliyor, gereksiz topla oynamıyor, hücumda da bencil değil Santos kadar. Tek maçla değerlendirmek doğru olmaz ama bence bir süre daha Caner ile devam edilmeli.
Varonil
30.Ağustos.2010, 20:18
Caner'in sol bekte varlığının Andre Santos'un formsuzluğuna bir çözüm olmasını umuyorum.Aykut Hoca bu maçta yedek bırakarak yerin garanti değil demiştir ama Andre Santos ne kadar toparlanır bilemem.
Universal
30.Ağustos.2010, 21:30
Bu sene Fenerbahça maçları anlaşılan bol gollü geçecek. Sonunda 1-0'lık kısır sonuçlardan kurtulduk. 3 yiyip 4 atmak kulağa daha hoş geliyor. :)
Zekirdek
30.Ağustos.2010, 23:41
Aykut Hoca geldiğinden beri tüm maçlarımı TGS 4-6 bitiyor.