PDA

View Full Version : İşte MiLLi Kadro

eXcitinG
27.Ağustos.2010, 18:30
İŞTE MİLLİ KADRO!

A Milli Takımımızın EURO 2012 elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

KALECİLER
HAKAN ARIKAN BEŞİKTAŞ A.Ş.
ONUR RECEP KIVRAK TRABZONSPOR A.Ş.
SİNAN BOLAT STANDART LIEGE

SAVUNMA OYUNCULARI

GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
ÖMER ERDOĞAN BURSASPOR
SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
İBRAHİM TORAMAN BEŞİKTAŞ A.Ş.
GÖKHAN ZAN GALATASARAY A.Ş.
HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.

ORTA SAHA OYUNCULARI

HAMİT ALTINTOP BAYERN MUNCHEN
KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
MEHMET AURELIO BESİKTAS
SELÇUK ŞAHİN FENERBAHÇE
EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
NURİ ŞAHİN B.DORTMUND
SELÇUK İNAN TRABZONSPOR A.Ş.
ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.
ÖZER HURMACI FENERBAHÇE

HÜCUM OYUNCULARI

TUNCAY ŞANLI STOKE CITY
SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
SERCAN YILDIRIM BURSASPOR
NİHAT KAHVECİ BEŞİKTAŞ A.Ş.
HALİL ALTINTOP E.FRANKFURT

goosfraba
27.Ağustos.2010, 18:32
bence kadro iyi ama daha iyi olabilirdi.

I3esiktas
27.Ağustos.2010, 18:33
Necip yine Yok..

vego
27.Ağustos.2010, 18:33
hakan balta ve gökhan zan dışında doğru diyebilirim.

Edit:Necip yokmuş:uzgun:

eXcitinG
27.Ağustos.2010, 18:34
Kazım Yerine VoLkan Şen;
SeLçuk yerin Necip;
Gökhan Zan yerine de Egemen oLsaymış, çok güzeL kadro oLurmuş.

zemlinskis
Volkan Demirel yok...Büyük Şok...

goosfraba
selçuk şahin'in yerine kesinlikle necip olmalıydı.

necip artık milli takıma monte edilmeli.

vego
27.Ağustos.2010, 18:35
Volkan'ın 2 haftalık sakatlığı var.

Bu Egemen'in milli takıma girmek için ne yapması lazım daha ya.

sananes
27.Ağustos.2010, 18:36
Hiddink'e karşıyım yani sırf imaj açısından o kadar maaş vermek doğruysa bilmem reklamdan çok anlamam.Ama yazıktır Fatih Terim'İn milli takımının aynısı bu

Varonil
27.Ağustos.2010, 18:39
Selçuk Şahin niye çağrıldı anlamadım.Necip Uysal kesinlikle kadroda olmalıydı.

Onun dışında kadro iyi.

di canio
27.Ağustos.2010, 18:40
Gökhan Gönül dün sakatlandı, Sabri Sarıoğlu ne zamandır sakat, Hakan Balta'nın form durumu ortada, Kazım Kazım Fenerbahçe'de kadro dışı gibi birşey ne zamandır maç yapmıyor,Selçuk Şahin'in nasıl bir vizyonu, bağlantısı varsa artık Fenerbahçe'de delirtiyor bari milli formayla katlanmak zorunda kalmasaydık. Bu saydığım oyuncular yanlış tercih bana göre. Gökhan Zan'ı da ekleyebiliriz bu isimlere.

Ha bu oyuncuların yerine kimler çağrılsın? Hiçbir fikrim yok.

eXcitinG
27.Ağustos.2010, 18:40
Selçuk Şahin niye çağrıldı anlamadım.Necip Uysal kesinlikle kadroda olmalıydı.

Onun dışında kadro iyi.

Ya Kazım ? Ya Gökhan Zan :icon_frown: ?

MevLüt te yok bu arada.

Clayman
27.Ağustos.2010, 18:41
Hakan Balta ve aylardır maç yapmayan Gökhan Zan'ın ne işi var ? Hadi sol bek yok bahanesi felan Hakan'ı almış olabilir de Gökhan'ın yerine Egemen'den başlayarak bir sürü isim sayabiliriz.

Necip neden alınmadı da onun yerine Selçuk alındı o da tartışılır.

Volkan ise sakatlığından dolayı alınmadı kadroya sanırım. Bunlar dışında gayet güzel kadro.

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2010, 18:44
Milli takımın en kaliteli forveti bana göre Mevlüt'tür. Eğer sakatlığı yoksa Mevlüt'ün kadroya alınmaması çok büyük hata olmuştur.

Hugo
27.Ağustos.2010, 18:44
Mevlüt Erdinç neden yok yahu? G.Zan ve Kazım neden var?

zemlinskis
27.Ağustos.2010, 18:46
Hakan Balta ve aylardır maç yapmayan Gökhan Zan'ın ne işi var ? Hadi sol bek yok bahanesi felan Hakan'ı almış olabilir de Gökhan'ın yerine Egemen'den başlayarak bir sürü isim sayabiliriz.

Necip neden alınmadı da onun yerine Selçuk alındı o da tartışılır.

Volkan ise sakatlığından dolayı alınmadı kadroya sanırım. Bunlar dışında gayet güzel kadro.

Dediklerine katılmamak mümkün değil.Necip Ceyhun Gülselam ve Egemen'in çağrılmaması üzüntü verici.Ayrıca Mevlüt nerede ?Ayrıca nedir bu Kazım düşmanlığı anlamıyorum...

di canio
27.Ağustos.2010, 18:46
Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta. Galatasaray'ın o çok eleştirilen savunması. Sabri yerine GG olarak bu savunma normal şartlar altında 11 başlardı Milli takımda. Ne akdar acı değil mi?

barahir
27.Ağustos.2010, 18:47
Valla biz her teknik adamın her seçiminden sonra şu niye yok bu niye yok diyoruz.. Biz seçecek olsak bizi teknik direktör yaparlarıdı zaten.. rahat bırakalım biraz..

Börk
27.Ağustos.2010, 18:49
Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta. Galatasaray'ın o çok eleştirilen savunması. Sabri yerine GG olarak bu savunma normal şartlar altında 11 başlardı Milli takımda. Ne akdar acı değil mi?

Sabri'den pek şikayetim yok milli takımda özellikle.Gökhan Gönül omzundan sakatlanmıştı bir şeyi yoksa o olmalıydı.

zemlinskis
Valla biz her teknik adamın her seçiminden sonra şu niye yok bu niye yok diyoruz.. Biz seçecek olsak bizi teknik direktör yaparlarıdı zaten.. rahat bırakalım biraz..

O da doğru :D

vego
Sabri ve GG sakat zaten büyük ihtimal 2 maçta'da Toraman sağ bek olacak

eXcitinG
27.Ağustos.2010, 18:56
VaLLa göz var nizam var. Biz hoca oLmayabiLiriz ama Kazım, Gökhan Zan ve SeLçuğun yerine kadar bu takımda oynayacak bir Dünya adamın oLduğunu da görüyoruz. Artık teknoLoji var, izLeyiceLer biLe bir oyuncu oynadığı maçta kaç pas atmış, ne kadar koşmuş, ne yapmış görebiLiyorken kimse kusura bakmasında yanLış bir seçim varsa ortada ben eLeştiririm arkadaş.

di canio
27.Ağustos.2010, 18:57
Sabri'den pek şikayetim yok milli takımda özellikle.Gökhan Gönül omzundan sakatlanmıştı bir şeyi yoksa o olmalıydı.

Sabri sakat değil miydi uzun zamandır. Ali Turan'a katlanmak zorunda kalıyor Galatasaraylılar. Milli takımda oynayabilecek mi acaba? Oynayamayacaksa neden çağrılır sakat adam? Yok mudur bir alternatif? Serkan Balcı gibi, Ali Tandoğan gibi..

eXcitinG
27.Ağustos.2010, 18:59
KatıLıyorum. GG ve Sabri sakatsa yernine aynı performans iLe oynayacak A.Tandoğan var, Serkan var. Neden kuLLanıLmıyor bu adamLar, neden haLa verim aLamadığımız oyuncuLarda ısrar ediLiyor. Hani Hiddink iLk geLdiğinde o anLık performansa göre forma vericekti, ne oLdu ?

Börk
27.Ağustos.2010, 18:59
Sabri sakat değil miydi uzun zamandır. Ali Turan'a katlanıyor Galatasaraylılar. Milli takımda oynayabilecek mi acaba? Oynayamayacaksa neden çağrılır sakat adam? Yok mudur bir alternatif? Serkan Balcı gibi, Ali Tandoğan gibi..

Doğru söylüyorsun zaten Gökhan Gönül'ün oynamasının gerektiğini belirtmiştim.Hiddink'in isteklerini karşılayacak bek değillerdir belki de dediklerin bekler.Sabri iyi bir dönüş yapabilir sakatlıklarının kötü etkisine tanık olmadım şu ana kadar.

Crocodile1963
27.Ağustos.2010, 19:00
Almasın zaten Volkan'ı ihtiyacımız olacak ona lig - kupa maçlarında. Ömer'in alınması çok iyi olmuş hakediyordu Milli Takım formasını giymeyi.

di canio
27.Ağustos.2010, 19:01
Neyse artık, işveren TFF seçici Hiddink. Kendi düşüncesine uygun adamları seçmiştir muhakkak. Bakalım zaman onu mu haklı çıkaracak yoksa bizi mi?

BaFraLı
27.Ağustos.2010, 19:01
Peki maçlar ne zaman. Tarihleri belli mi.

Hugo
27.Ağustos.2010, 19:02
3 Eylül Kazakistan
7 Eylül Belkçika

M.Topal ve Volkan Şen de alınmalıydı bence kadroya.

di canio
27.Ağustos.2010, 19:03
Peki maçlar ne zaman. Tarihleri belli mi.

Kazakistan maçı 3 Eylül, Belçika maçı 7 Eylül'de.

Düzenleme: Yazılmış benden önce.

vego
27.Ağustos.2010, 19:04
KatıLıyorum. GG ve Sabri sakatsa yernine aynı performans iLe oynayacak A.Tandoğan var, Serkan var. Neden kuLLanıLmıyor bu adamLar, neden haLa verim aLamadığımız oyuncuLarda ısrar ediLiyor. Hani Hiddink iLk geLdiğinde o anLık performansa göre forma vericekti, ne oLdu ?
Toraman'ı o iş için almışlardır Toraman sağ bek oynar.:( Yoksa ne işi var milli takımda(!)

garydelgadov
27.Ağustos.2010, 19:04
Adamın bir pLanı var beLLi,baksanıza maçLara göre kurmamış kadroyu.MaçLara göre kursa Hakan Kadir BaLta denen adamı bırakın kadroya aLmayı takipten çıkarırdı.
Necip UysaL zamanLa girecektir miLLi takıma.Sabretmek Lazım..

Hugo
27.Ağustos.2010, 19:06
Milli takım bir Ödüldür. İyi oynayanın alınması gerekir bence.

izmer96
27.Ağustos.2010, 19:11
Volkan Sen , Mevlut Erdinc , Ceyhun Gulselam , Necip , nerde bu adamlar , Hiddink hadi diyelim gormedi yardimcilarida mi uyarmiyor

World Hollow o1
27.Ağustos.2010, 19:13
Sabri Sarıoğlu Galatasaray A.ş.
Servet çetin Galatasaray A.ş.
Ibrahim Toraman Beşiktaş A.ş.
Gökhan Zan Galatasaray A.ş.
Hakan Kadir Balta Galatasaray A.ş.
Kazım Kazım Fenerbahçe
Selçuk şahin Fenerbahçe

Bu elamanların daha adam gibi sene başından bu yana bir iyi maçı yok daha ne diye çağrılıyor bunlar sırf 3 büyüklerden adam çağırdık demek için alınıyor ayıptır.

Ali Tandoğan
Egemen
Serkan Balcı
Volkan Şen
Hüseyin Çimşir

bu isimler alınabilinirdi ayıptır yahu, Kazım'ın Milli takımda tamam farklı bir performans sergilediği aşikarda gereği yok arkadaş.

footballer33
27.Ağustos.2010, 19:20
SAVUNMA OYUNCULARI
GÖKHAN ZAN yerine EGEMEN KORKMAZ
SABRİ SARIOĞLU yerine ALİ TANDOĞAN

ORTA SAHA OYUNCULARI
KAZIM KAZIM yerine VOLKAN ŞEN
MEHMET AURELIO yerine CEYHUN GÜLSELAM
SELÇUK ŞAHİN yerine NECİP UYSAL

HÜCUM OYUNCULARI
NİHAT KAHVECİ yerine MEVLÜT ERDİNÇ.

;)

Hakan Balta'yı yerine alternatif bulamadığım için çıkarmadım, yoksa şu haliyle o da olmamalıydı kadroda.

Ahmet Göktaş
27.Ağustos.2010, 19:25
nefretimsin Oğuz !

Bugüne kadar öyle öyle tesadüf vs. diyordum ama artık Necip'in niye bu takıma inatla alınmadığını anladım artık.Ya allah aşkına hadi sene başında G.Zan 1-2 maç oynadı hazırlık , had iNihatta ön elemelerde 1-2 maç iyidi geçen kadroya çağırdın da , yahu yeter ne yaptı bu Nihat ve G.Zan milli takıma çağıralacak ? Siz mi çok anlıyorsunuz yoksa bizmi artık bilmiyorum.

Biz niye Dünya kupasında olalım ki böyle ? Cidden müstehak bize.

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 19:27
Olması gerekenler: Necip, M.Topuz, Volkan Şen, C.Gülselam, Umut. Bunlar ilk aklıma gelenler.
Olmaması gerekenler: Kazım, Nihat, G.Zan, H.Balta, S.Şahin, Servet

Benim anlamadığım, bu kadroyu gerçekten Hiddink mi yapıyor? Kazım Fenerbahçe tarafından kadrodışı bırakıldı, adam milli takıma alınıyor, aynı bölgede Fenerbahçe'nin banko oyuncusu ve daha formda olan M.Topuz kadroya alınmıyor. Yine aynı bölgede Volkan Şen çok formda olmasına rağmen kadroda yok. Selçuk Şahin yerine Ceyhun Gülselam veya Necip Uysal olmalıydı.

Sabri sakat, G.Gönül sakat, A.Tandoğan kadroda yok. G.Zan'ın yüzünü unuttuk, yine kadroda. H.Balta çok formsuz ama kadroda, yerine İ.Üzülmez'i alsa daha doğru olurdu. Üzülmez Balta'dan çok daha iyi durumda şu an.

Umut'un da kadroda olmaması tuhaf. Trabzonspor'dan oyuncu almamak için gayret etmiş gibi, aynı şekilde Bursaspor'dan da. İlla üç büyüklerden olacak oyuncu. Oğuz Çetin antrenörse ben Mourinho'yum.

Gerçekten bu kadroyu Hiddink yapmış olamaz. Böyle saçma bir kadro görmedim. Terim'in yalakası Oğuz Çetin'i tutarsanız, böyle kadro verir elinize, saçma sapan. Yazık şu adamların aldığı maaşlara.

DenizlispoR
27.Ağustos.2010, 19:31
Ömer Erdoğan'ın milli kadroya girmesi için daha ne yapması gerekiyor ? Ya da Cenk'in ? Necip'in olmaması fiyasko zaten .
Edit : dalgınlık , Ö.Erdoğan takımdaymış :D.

nerazzuri
27.Ağustos.2010, 19:33
Ömer Erdoğan'ın milli kadroya girmesi için daha ne yapması gerekiyor ? Ya da Cenk'in ? Necip'in olmaması fiyasko zaten .
Ömer Erdoğan zaten kadroda.

RaSenGan
27.Ağustos.2010, 19:36
Kadro seçimini Hiddink'e bıraktıklarını düşünmüyorum.Oğuz Çetin el atmıştır bu işe..Hiddink'in bir ayrım vs. yapacağını zannetmiyorum.Oğuz Çetin inatla aynı oyuncuları aldırıyor kadroya dışarda bir ton hakeden isim dururken kimler kadroya giriyor.

partizanlion
27.Ağustos.2010, 19:42
Oğuz el atmaya devam edicekse Hiddink'i niye getirdik takımın başına.. Terim'le devam edilseydi ne farkı var kadronun..
Dün Avrupa maçlarını izlemedi mi milli takımı seçenler acaba..

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 19:46
Volkan Demirel yok...Büyük Şok...

Adamı sakat sakat oynatacak hali yok ya.

GodfatheR
27.Ağustos.2010, 19:52
Mehmet Topuz nerde, Volkan Şen nerde, Necip nerde, Ceyhun Gülselam nerde? Hala Nihat'tan, Gökhan Zan'dan, Kazım'dan medet umuluyor ya hayret ! Bu seçimlerle 2012 de 2014 de çok uzak 2022'ye inşAllah ;)

ShevAnil
27.Ağustos.2010, 19:56
Orta sahamız Arda - Emre(Necip) - Nuri - Hamit - Tuncay(Volkan) olmadığı sürece pek bir hayır beklemiyorum. Haketmeyen isimler yine kadroda...

deniz.91
27.Ağustos.2010, 20:00
Ya gökhan zan hakan balta kazım selçuk şahin ne işi var bu adamların nerede necip volkan şen mevlüt mehmet topuz

oğuzun kalmasıda hata heralde yardımcıları dğişmek gerekmiş

Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2010, 20:02
Kimse kusura bakmasın ama ben bu Milli Takım'ı desteklemiyorum. Bu nasıl kadro yahu. Bu kadroyu Hiddink'in kurduğuna inanmıyorum..

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 20:31
Gökhan Zan
Sabri
Hakan Balta
Selcuk
Kazım
Özer
Nihat

şuan bu oyuncuların milli takımda yeri yok.Servet de tartışılır.

ThersoN
27.Ağustos.2010, 20:55
volkan sakat ama sabri sakat değil miydi.. herhalde bunlar değerlendirilmiştir, özer hurmacı ya anlam veremedim ben de, ama genelde içerden takımlardan bir kadro kurulmaya çalışılmış

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2010, 21:18
Gerçekten bu kadroyu Hiddink yapmış olamaz. Böyle saçma bir kadro görmedim. Terim'in yalakası Oğuz Çetin'i tutarsanız, böyle kadro verir elinize, saçma sapan. Yazık şu adamların aldığı maaşlara.
Nokta...;)

KanaKe
27.Ağustos.2010, 22:19
gökhan zan hala neden cagiriliyor aklim almiyor dogrusu torpillimi acaba federasyonda akrabasi var büyük ihtimal..

LifeYourself
27.Ağustos.2010, 22:26
sabri sakatsa alınmaması gerekirdi ama onun haricinde ben sabrinin milli takımda saç baş yoldurduğunu hatırlamıyorum...

di canio
27.Ağustos.2010, 22:32
sabri sakatsa alınmaması gerekirdi ama onun haricinde ben sabrinin milli takımda saç baş yoldurduğunu hatırlamıyorum...

Eğer benim mesajıma cevaben yazdıysanız, Sabri'nin sakatlığı nedeniyle çağrılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa Selçuk Şahin'in, Gökhan Zan'ın bulunduğu takımda Sabri inci gibi parlar.

LifeYourself
27.Ağustos.2010, 22:47
yok çoğu kişi gs defansı çok kötü bu sezon hala neden alıyorlar yazmışda diğerlerine katılsamda sabri sakat değilse alınmalı yedek bile otursa

Revolution
27.Ağustos.2010, 23:08
Hakan Balta, Gökhan Zan, Servet Çetin... İyi kadro iyi(!)

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 23:26
Beyler İbrahim Üzülmez milli takıma neden çağrılmıyor? Yoksa milli takımı bıraktımı? Hakan'ın yerine çok daha iyi oynar.

vego
27.Ağustos.2010, 23:27
fm de yazdığına göre 2008 de bırakmış

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 23:32
fm de yazdığına göre 2008 de bırakmış

Keşke tekrar milli takıma geri dönme kararı alsa. Ukranyalı Hakan'dan bin kat daha iyi.

Revolution
27.Ağustos.2010, 23:35
Keşke tekrar milli takıma geri dönme kararı alsa. Ukranyalı Hakan'dan bin kat daha iyi.

Sarbi -> Ukranya (: Aynen katılıyorum dediklerine.

tarikko
27.Ağustos.2010, 23:47
Kadro yine gerektigi gibi olmamis.Gokhan Zan,Selcuk,Hakan Balta gereksiz olmuslar her zamanki gibi.Egemen,Volkan Sen,Mehmet Topuz,Necip gibi oyuncular yine yoklar.Bu oyuncular bu sene takimlarinda cok formdalar su aralar ama milli takimda yoklar.Ve sag bektede oyuncumuz yok su an sanirsam.Gokhan sakat,Sabri sakat ama belki yetisebilirler.Olmadiklarini dusunursek o bolgeye Serkan veya Ali Tandogan cagirilmali diye dusunuyorum.Ozer'in de kadroya alinmasi iyi olmus bu arada..

BaGa TaRKaN
27.Ağustos.2010, 23:52
Hadi Anlarım Necip Daha Çok Genç, Egemende Bir Yerinide Yırtsa Kadroya Giremez. Ama Ceyhun Nasıl Kadroda Olmaz Yahu Bunu Mantığım Kabul Etmiyor Trabzonun En İyi Mücadele Eden Oyuncularından ve Bizim Ön Libero Dediğimiz Mevkide Doğru Düzgün Adam Yok Derler O Zaman Elinde Bulunan Malzemeyi Niye Kullanmıyorsun Adam Formunda. Aurelio Hangi Mantıkla Seçiliyorda Oynamamış Maç Eksiğide Var Ama Ceyhun Seçilmiyor. Allah Topununda Belalarını Versin Baştakilerin Böyle Zihniyet Olmaz Olsun:mad:

vego
27.Ağustos.2010, 23:55
NECİP ÜMİT MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Ümit Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı
Ümit Milli Takımımızın, 4 Eylül`de Gürcistan ve 7 Eylül`de İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı 2011 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları aday kadrosu açıklandı.

Kadroya Beşiktaş`tan Necip UYSAL ve Serdar EYLİK davet edildi.

TFF

nannar
28.Ağustos.2010, 00:00

KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
MEHMET AURELIO BESİKTAS

bence bu oyuncular yerine daha iyi isimler alınabilirdi. Mesele Ceyhun Gürselam kesinlikle kadroda olmalıydı. Aynı şekilde Volkan Şen,Mevlüt Erdinç falan yok :) Bence kadro seçimi iyi olmamış...

Revolution
28.Ağustos.2010, 00:04
Bence Necip'in alınmasından ziyade asıl haber Serdar'ın alınması. Bu Serdar o kadar iyi topçu olacak ki biz de arkasından bakacağız. Yine sinir bastı.

edit: A milli sandım bir an ümitmiş pardon :zuhaha

deniz.91
28.Ağustos.2010, 02:20
Defansımız yerden yere vurulan gs defansından oluşuyor.

M.O.S.H
28.Ağustos.2010, 02:57
selçukla necip aynı mevkiide değilki yerine alınsın biri tek yönlü ön libero diğeri çift yönlü orta saha necipin şanssızlığı o mevkide emre ve nurinin olması

Revolution
28.Ağustos.2010, 03:17
Necip ve Selçuk gayet de çift yönlü bana kalırsa.. Ama dediğin doğrudur Selçuk daha defansif..

Börk
28.Ağustos.2010, 03:19
Necip ve Selçuk gayet de çift yönlü bana kalırsa.. Ama dediğin doğrudur Selçuk daha defansif..

Gerçekten Selçuk'un ahım şahım bir performansını göremedim ben . Bir Mehmet Topuz alınabilirdi,Özer yerine. Çoğu maçta gördük kü Mehmet Topuz alınınca orta saha boşaldı ve sonradan goller yenildi.

M.O.S.H
28.Ağustos.2010, 03:19

fenerli selçuktan bahsediorm :)

Revolution
28.Ağustos.2010, 03:29
fenerli selçuktan bahsediorm :)

Pardon o zaman :)

Ruzqar111
28.Ağustos.2010, 04:14
Kadro seçimi hatalı ancak en hatalısıda Fenerbahçede kadro dışı kalmış sorumsuz umarsız Formsuz Bir Colin Kazim kadroda Volkan Şen gibi bir adam ve yok pes yani insanın ard niyet arıyası geliyor bunun altında

Sheriff
28.Ağustos.2010, 04:25
Birkaç tercih hariç genel anlamda normal bir kadro.

Bordo61Mavi
28.Ağustos.2010, 05:00
SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
SELÇUK ŞAHİN FENERBAHÇE

Bu isimleri izliyesim gelmiyor ondan milli macida izlemek istemiyorum, ne zaman hakkeden formayi sirtina alcak

MaTRaKaN
28.Ağustos.2010, 11:00
Hiddinkl Türk Ligini takipet dimi hiç ?

BaGa TaRKaN
28.Ağustos.2010, 12:28
Hiddinkl Türk Ligini takipet dimi hiç ?

Güzel Soru:D

King_91
28.Ağustos.2010, 15:29
Mehmet Topal nerde yahu ? adam şaka maka valencia'da şu an ..

zemlinskis
28.Ağustos.2010, 16:13
Mehmet Topal nerde yahu ? adam şaka maka valencia'da şu an ..

Mehmet Topal 'ın,Mevlüt'ün ve Ceyhun Gülselam'ın olmaması büyük sürpriz...Çıldırıcam gerçekten kim seçiyor bu kadroyu anlamış değilim.Türk futbolu 15 yıl geriye gitti zaten son sonuçlarla.Allah sonumuzu hayır etsin...

RaSenGan
29.Ağustos.2010, 15:36
Sabri gerilimi!

Galatasaray Yönetimi ile Futbol Federasyonu arasında şimdi de Sabri Sarıoğlu krizi çıktı.

Yıldız futbolcunun uzun süren sakatlığından yeni kurtulmasına rağmen A Milli Takım kadrosuna davet edilmesi sarı-kırmızılıları şaşırttı. Yapılan davete anlam veremeyen bazı yöneticiler, “Sabri'yi hazır olmadığı için Eskişehir'e getirmedik. Ancak oyuncumuz milli takıma davet edildi. Üstelik bilindiği gibi oyuncumuz son olarak milli takım kampında sakatlanmıştı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet

KanaKe
29.Ağustos.2010, 15:49
bu ülkede sabride kiymete bindi ya :D

DenizlispoR
29.Ağustos.2010, 15:58
bu ülkede sabride kiymete bindi ya :D
Ölsem de gam yemem :D.

Corpus
29.Ağustos.2010, 16:01
Sabri'ye seneye 10 numara vermelerinden korkuyorum :zuhaha

di canio
29.Ağustos.2010, 16:06
Sabri'ye seneye 10 numara vermelerinden korkuyorum :zuhaha

Genç milli takımlarda 10 numara giydiği, 10 numara oynadıığı çok maç vardır.

DenizlispoR
30.Ağustos.2010, 02:58
Genç milli takımlarda 10 numara giydiği, 10 numara oynadıığı çok maç vardır.
Genç takımda Sabri iyiydi deniyor belkide asıl pozisyonu 10 numaradır :n:.

di canio
30.Ağustos.2010, 03:12
Genç takımda Sabri iyiydi deniyor belkide asıl pozisyonu 10 numaradır :n:.

Benim aklımda kalan çok iyiydi o zamanlar. Hatta bir gazetede Galatasaray yeni Emre'sini buldu gibi bir haber vardı. Sağ kanat ve forvet arkası oynatılıyordu genelde.
Ama sağ bek oldu sonunda.

Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 03:46
Olmaz olaymış :D

Revolution
30.Ağustos.2010, 03:48
Sabri MC-AMC oynuyordu. Mc'de gerçekten çok da iyiydi. Yaşı genç olduğu için oralarda fırsat bulamadı sağ bek oldu. Oluş o oluş :D

SAİT71
30.Ağustos.2010, 10:36
Birde Sağ beke Okan'ı çağırıyor mu Hiddink :D

izmer96
30.Ağustos.2010, 10:53
Hiddink bu aksam LIG TV ye konuk olucak , cok merak ediyorum ne diycek bu kadro secimi icin

Trabzonspor
30.Ağustos.2010, 17:17
Bu seçimleri neye göre yapıyorlar hala anlamadım ben.Performansı iyi olan fizik gücü yüksek olan oyuncular oynamıyor nerde koşamayacak sorun yaşayacak kendiş takımında kadroya giremeyen adam bizim takımda ya euro 2008den beri maç izlemez oldum bu saçma sapan adamlar yüzünden.

Necip BJk kadrosunun değişmezi adam oynuyor alınmıyor.Sabri Gökhan sakat sağ bekte kaliteli oyun oynayan Ali ve Serkan Balcı yok.Serkan'ın nasıl oynadığını biliyo herkez.Egemen daha nasıl oynasın adam çözemedim ben bu işi.Gökhan Zan Servet nasıl oluyorda seçiliyor oraya akıl almıyor.

Aurelio en sonm ne zaman maç yapmış onu bilen var mı?Kazım takımında kadro dışı ama adam milli takımdan kesilemiyor.

Ben yine maçı izlemem herhalde gider yabancı ülke maçlarını izlerim daha iyi.

vego
30.Ağustos.2010, 19:28
EURO
2012 grup elemelerinde Kazakistan`la oynayacağı maç için İstanbul`da
kampa giren A Milli Takım`da kaleci Hakan Arıkan kadrodan çıkarıldı,
yerine diğer kaleci Cenk Gönen çağrıldı.

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2010, 02:21
Acaba ne zaman milli kadro açıklandığında genel kanı "şu olsaymış daha iyi olurmuş ama yine de kadro seçimleri yerinde" şeklinde olacak merak ediyorum.Tamam hocanın gördüğü bazı şeyler olacaktır bizden farklı olarak ama bu kadar farklılık olması gerçekten çok garip.Açıkcası Hiddink geldiği zamanki umudumla geldiğinden beri yapılan kadro seçimlerinden sonraki umudum arasında baya bir fark var.Eğer denildiği gibi Oğuz Çetin seçiyorsa kadroyu Hiddink neden getirildi o zaman?

World Hollow o1
31.Ağustos.2010, 02:57
Eğer denildiği gibi Oğuz Çetin seçiyorsa kadroyu Hiddink neden getirildi o zaman?

Şöyle ki ; Oğuz Çetin bu elamanların karakterist özelliklerini daha iyi bildiği için neyi nasıl ne zaman doğru yapacaklarını bildiği ve Hiddink'in bu adamlar hakkında toplasan 3 kelime fikri olmadığı için böyle bir Milli takım meydana çıkıyor..

Ben ilkde kızıyordum, sakat oynamamış neden çağırıyor diye adamların son halini görmek adına takımdaki ortamı daha sıcak bir ortam yapmak adına oynamayanlarıda kadroya dahil etmiştir diye düşünüyorum..

Tüm iyi niyetimle.. :)

di canio
31.Ağustos.2010, 03:29
Kadro seçimine benim de eleştirilerim var ancak Hiddink Güney Kore'de, Avustralya'da, Rusya'da da çalıştı. Eminim bizim kadar çok olmasa da orada da o oyuncu neden çağırılmadı, bu oyuncunun ne işi var milli takımda denmiştir. Hiddink gibi bir hocanın hem kariyeri açısından, hem prestiji açısından tamamen kendisi dışında bir kadro ile çalışmayacağını düşünüyorum. Hele ki grup maçları başlamışken. Oğuz Çetin'in kadro seçiminde etkisi oluyordur, olacaktır, hatta olmalıdır da. Hiddinnk içimizden birisi değil sonuçta. Ama Hiddink de biliyor Kazım'ın, Gökhazn Zan'ın, Hakan Balta'nın Selçuk Şahin'in durumunu. Zamana bırakalım. Çözülecektir birçok sorun.

izmer96
31.Ağustos.2010, 09:49
Dun gece Hiddink'i izleyen oldumu Lig TV de ? sayet varsa nelerden bahsetti Hiddink?