View Full Version : Sivasspor-Fenerbahçe | Cumhuriyet Kupası | 4 Eylül 2010
Varonil
01.Eylül.2010, 20:41
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor ile Fenerbahçe, lige verilen arada Cumhuriyet Kupası maçında karşılaşacak.
A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile yapacağı maçlar nedeniyle lige verilen arada, Sivasspor ile Fenerbahçe, Sivasspor Kulübü'nün geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası'nda karşılaşacak.
Ligde Bursaspor'a 2-0 yenildikten sonra 4. haftada deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maça odaklanan Sivasspor ile Manisaspor'u 4-2 mağlup ederek moral bulan ve rotasını ligin 4. haftasında Kayserispor ile dış sahada yapacağı maça çeviren Fenerbahçe, Cumhuriyet Kupası maçında karşılaşarak lige verilen arayı değerlendirmiş olacak.
Cumhuriyet Kupası maçı, Sivas 4 Eylül Stadı'nda 4 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da oynanacak. Lige verilen arada oynanacak karşılaşmayı kazanan takım, Cumhuriyet Kupası'nı müzesine götürecek.
Takımlar ayrıca bu maçta fazla forma giyemeyen oyuncularına şans verecek.
------------------
Daha 2-3 gün var maça,ama şimdiden konuyu açayım da fikirlerimizi belirtelim istedim.Fazla forma şansı bulamayan oyuncular oynayacaktır bu maçta.Aykut Kocaman Güiza ve Kazım'a bir şans verebilir belki bu maçta.Hasan,Gökay,Okan ve Berk bu maçta ilk 11'de başlayabilir Fenerbahçe'de.
BaFraLı
01.Eylül.2010, 20:52
Hangi kanal verecek acaba.
goosfraba
01.Eylül.2010, 21:08
bu cumhuriyet kupası ayrı mı yoksa türkiye kupasının adı değişip cumhuriyet kupası mı oldu?
GebzeLi1907
01.Eylül.2010, 21:11
dostluk maçı gibi bişeydir bu türkiye kupasında bi değişim yok
ThersoN
01.Eylül.2010, 23:55
böyle bir organizasyonu yeni duyuyorum
Varonil
01.Eylül.2010, 23:57
bu cumhuriyet kupası ayrı mı yoksa türkiye kupasının adı değişip cumhuriyet kupası mı oldu?
Sezon başında Galatasaray'la yaptığımız gibi bir dostluk kupası Umut Abi.İlk defa mı düzenliyor,yoksa bir geçmişi var mı bende bilmiyorum,yeni duydum açıkcası.
GodfatheR
01.Eylül.2010, 23:57
Sivas her sene 4 Eylül de bu maçı oynuyor diye biliyorum. Bu sene de bizle oynayacaklar.
goosfraba
02.Eylül.2010, 00:14
hmm. eğer öyleyse bu maçta okan, gökay gibi gençleri sahada görürüz umarım. ne de olsa önemli olmayan bir maç. güiza da maç eksiği kapatılması adına oynatılabilir, kendi görüşüm :D
RasAnt
02.Eylül.2010, 11:50
Guizayla Kazımı silmiş gibi görünüyor Aykut ama bakalım
fbdevil190737
04.Eylül.2010, 11:36
Maç Futbol Smart ' da ..
Clayman
04.Eylül.2010, 11:39
Maç Futbol Smart ' da ..
Hiç şaşırmadım :D
BaFraLı
04.Eylül.2010, 11:56
O zaman küfür etmeye devam. Hayret bir olay ya :). Bir maçıda TV yayınlasın.
BaGa TaRKaN
04.Eylül.2010, 12:47
Cumhuriyet Kupası Sivas'ın Süper Lige Çıktığı Sezonun Ertesi Bank Asyada Oynarken İlk Defa O Zaman Düzenlenmişti. İlk Başlarda TSYD Sivas Şubesinin Düzenlediği Cumhuriyet Kupası Olmuştu. O Sıralarda Maçlar Kanal A'daydı. İlk Defa Bu Sene İstanbul Takımlarının Biriyle Maç Yapacaklar Bu Kupada Ama Bu Teklifin Sivas As Başkanı Erdal Sarılar'a Göre Fenerbahçeden Geldiğini Söylüyorlar.
sananes
04.Eylül.2010, 21:18
Ya bu sonuçta özel bi maç bunu bile futbol smart yayınlıyosa kulüplerle alakalı bişey bu 3 kuruş için satma maçını fb tv versin ne kaybedersin yani.Dostluk maçı bile izleyemiyoruz yeter artık ya.
RasAnt
04.Eylül.2010, 21:36
Düşük tempoda iki takımda zorlamıyor adı üstünde tam bir hazırlık maçı,yedek kadromuzu Alex önderliğinde görmek adına çok faydalı bir maç.
İlk yarı sonucu Sivasspor 0 1 Fenerbahçe
goosfraba
04.Eylül.2010, 21:48
Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır:
Alex de Souza, İsmail Aslan, Caner Erkin, Cristian Baroni, Erdal Küçükkara, Devrim Can Beyaz, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Berkay Öztuvan, Gökay Iravul, Gökhan Ünal, Hasan Erbey, İlhan Eker, Diego Lugano, Mehmet Topuz, Okan Alkan, Berk Elitez ve Serkan Kırıntılı.
altyapıda ne kadar potansiyelli oyuncu varsa maç kadrosuna alınmış :)
ilhan eker'in oyundan çıkarılıp, hasan-bilica ikilisi oluşturup okan'ı da sağbek'e çekip, mehmet topuz'u sağ açık'a, gökay'ı da cristian'ın yanına alıp bir de böyle denememiz lazım.
yani,
------kırıntılı
hasan-bilica-ilhan-caner
-----topuz-baroni
okan----alex----gökay
---------gökhan ü.
olan 11'i
------kırıntılı
okan-bilica-hasan-caner
-----gökay-baroni
topuz----alex----???
---------gökhan ü.
olarak değiştirilmeli.
hatta gökhan ünal'ın yerine berk elitez'i de deneyebiliriz.
RasAnt
04.Eylül.2010, 21:52
Maç kadrosunda Recep diye bir oyuncu daha var şuan alex yerine oyuna girdi gökayı Alexin mevkisine çekti,luganoda oyuna girdi ilhan yerine.
Edit:Spiker Recep dedi giren oyuncu Berk elitez miş :)
RasAnt
04.Eylül.2010, 21:53
Gökhan Ünal 2-0
RasAnt
04.Eylül.2010, 22:08
Okanın hafif sakatlığından dolayı oyundan aldı aykut kocaman,yerine Erdal girdi
Zekirdek
04.Eylül.2010, 22:14
Maç kadrosunda Recep diye bir oyuncu daha var şuan alex yerine oyuna girdi gökayı Alexin mevkisine çekti,luganoda oyuna girdi ilhan yerine.
Edit:Spiker Recep dedi giren oyuncu Berk elitez miş :)
Arkadaşın tam ismi Recep Berk Elitez. :)
RasAnt
04.Eylül.2010, 22:16
Hadi ya :D:D valla bilmiyordum kusura bakmayın :):)
RasAnt
04.Eylül.2010, 22:21
Çok ilginç bir gol attık :D ilk önce vermedi daha sonra verdi top çizgiyi geçti dedi golün adı Recep Berk Elitez :) 3-0
RasAnt
04.Eylül.2010, 22:30
Gökhan Ünal çıktı İsmail girdi
RasAnt
04.Eylül.2010, 22:38
Maç sonucu
Sivasspor 0 3 Fenerbahçe
Goller: Bilica - Gökhan Ünal - Berk Elitez
goosfraba
04.Eylül.2010, 22:56
gençlerle ilgili söylenecek çok şey var. hepsini alkışlamak gerek.
bu kadroyla bile çok rahat şampiyonluğa oynarız.
RasAnt
04.Eylül.2010, 23:01
Katılıyorum kadromuz son derece zengin ve iddalı,ah avrupa ahhhh bu kadro avrupa görmeliydi
sananes
04.Eylül.2010, 23:17
Bu Recep için çok övgü dolu konuşuluyor ki denizlispor'dan alınan bi Recep'imiz daha yani alt yapımız eski imajı siliyor yavaş yavaş.Bence önümüzdeki 5-10 sene içinde takımımızın en önemli oyuncuları alt yapıdan çıkıyo olacak.
di canio
04.Eylül.2010, 23:21
Bu Recep için çok övgü dolu konuşuluyor ki denizlispor'dan alınan bi Recep'imiz daha yani alt yapımız eski imajı siliyor yavaş yavaş.Bence önümüzdeki 5-10 sene içinde takımımızın en önemli oyuncuları alt yapıdan çıkıyo olacak.
Altyapımız aslında eskiden de yetenkli oyuncular barındırıyordu ama onlara eğilecek hocalar ve ortam yoktu takım çevresinde. Aykut Kocaman'la çok şey değişecek. O kadar umutluyum ki Kocaman'dan. Bunlar daha ufak şeyler diye düşünüyorum.
sananes
04.Eylül.2010, 23:32
İlk sene şampiyon olmamız şart yoksa yönetimin ilk işi Aykut Hocayı göndermeye çalışmak olacak
garydelgadov
04.Eylül.2010, 23:53
İlk sene şampiyon olmamız şart
O o kadar kolay değil.:)
Aykut Kocamanın çok faydası olacaktır ama Reykart gibi o da.Sabır isteyen bir adam ama o da bizde yok.
RasAnt
05.Eylül.2010, 00:09
Ayktu ilk sene hiçbir başkan bu takımdan gönderemez :) TARAFTAR var arkaasında
sananes
05.Eylül.2010, 00:12
Taraftar olarak arkasındayız hemde çok ama şunu unutmayalım sözleşmesi 1+1 ve başkan ne dedi başarılı olursa çok şey değişir ülkede peki başarılı olmasının şartı nedir "tabiki şampiyonluk" yani kovamazlar evet ama istifa ettirirler.Aykut Kocaman'ı tanıyoruz yönetim biraz oyunlar oynamaya başlasın bırakır gider.Benim bu seneden korkum şampiyon olmak yada olamamak değil hocamız gitmemeli ilk seneden başarısız olursak
di canio
05.Eylül.2010, 11:33
Aykut Kocaman'ın başarı kriterini sadece şampiyonluğa endekslersek kaybederiz zaten. Taraftar arkasında Aykut Kocaman'ın. Ancak medyanın birkaç yanlı, Aykut Kocaman karşıtı haber yapmasıyla fikri değişebilecek çok kişi var. Bunu da unutmamak gerek. Yazılı ve görsel basın hala büyük bir etkiye sahip. Bazı basit haberler bile öyle manipüle edilerek, öyle farklı bir anlatımla yazılıyor ki o haber bambaşka bir habermiş gibi geliyor. O yüzden yönetimin yürekli olması gerekli. Şu an için asıl başarı şampiyonluk değil Aykut Kocaman'la. Bence asıl başarı girilen bu yolun meyvelerini toplamak. En azından 1 seneyi şampiyonluk beklentisini ikinci plana atarak geçirmeliyiz bana göre.
titates1
05.Eylül.2010, 16:19
İnşallah bu söylediklerinizi sezon sonunda talihsiz şekilde kaybedersek şampiyonluğu değiştirmezsiniz arkadaşlar , çünkü değiştirecek çok adam tanıyorum , her takımda böyle taraftar çoktur , umarım bu insanlar çoğunlukta olmaz herhangi bir talihsizlikte
Varonil
05.Eylül.2010, 19:54
Hiç kimselere yedirmeyiz Aykut Kocaman'ı.Aykut Kocaman'ın ilk başarısızlıkta gitmesini bekleyenler de daha çok bekler çünkü şampiyon olamasak bile Aykut Kocaman takımın başında olacaktır. ;;)
Maça gelince de bölüm bölüm izleme şansım oldu.Genç oyuncularımızın hepsinin performansını çok beğendim.Hasan,Gökay,Mert,Okan,Berk ve diğerleri.. Bu çocuklar Fenerbahçe'nin geleceği ve geleceğimiz çok parlak :)