PDA

View Full Version : Beşiktaş-Galatasaray 33.Hafta Karşılaşması ( 1-2 )

Selman Ozturk
07.Mayıs.2006, 12:24
Galatasaray’ın şampiyonluk yarışındaki iddiasını son haftaya taşıyabilmesi için bu gece İnönü’de Beşiktaş’ı mutlak devirmesi gerekiyor. Rakip, Türkiye Kupası Finali’ni kazanmanın morali ve son zamanlarda yayılan dedikodular nedeniyle oldukça motive. Kaldı ki, Sarı-Kırmızılı ekip tam 9 sezondur Dolmabahçe’de üç puanı birarada göremedi. Ancak bu şartlara rağmen Eric Gerets’in aklında sadece ve sadece galibiyet var. Durumun farkında olan Belçikalı teknik adam, hafta başından bu yana olduğu gibi öğrencilerine yine aynı şeyi söyledi: "İnönü’de 90 dakika hücum oynayacağız."
Öte yandan çarşamba gecesi İzmir’den kupayla dönen Beşiktaş, son iki maçta da Galatasaray ile Trabzonspor’u devirip sezonu mutlu kapatmak amacında... Türkiye Kupası Finali’nin ardından sadece 1 gün izin yapan Siyah-Beyazlılar, dün öğle saatinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanıp kampa girdi. Yapılan son antrenmanda, sağlık sorunu bulunan Ahmed Hassan testten geçirildi. Mısırlı yıldızın, Cim Bom’a karşı forma giyebileceği öğrenildi. Tigana’nın Okan ile Hassan arasında tercih yapması bekleniyor.

Beşiktaş: Cordoba, İ.Üzülmez, Koray, Gökhan Zan, İ.Toraman, Mehmet, Kleberson, A.Hassan (Okan), Tümer, Bobo, Gökhan Güleç

Galatasaray: Mondragon, Ergün, Tomas, Song, Cihan, Heinz, Volkan, Hasan Şaş, Ilıc, Hakan Şükür, Necati

Saat: 19.00

Stat: İnönü

Hakem: Fırat Aydınus

Yayın: Lig TV

Pres ve baskın
Sezon başından bu yana uygulattığı sistemi daha agresif bir yapıya sokmak isteyen Gerets, hücum pres sonrası kazanılacak topları doğrudan doğruya rakip kaleye taşımak istiyor. Aslan’ın hocasının bu oyun planında en çok güvendiği isimler ise Hasan Şaş ve Sasa İliç. Sağ kanattan Hasan’ın ortalarına, göbekten de İliç’in bindirmelerine güvenen Belçikalı çalıştırıcı, Necati-Hakan Şükür ikilisinin de final vuruşlarını yapmasını hedefliyor. Dün basına kapalı olarak yapılan antrenmanda da sürekli bu taktik üzerinde çalışıldığı ve hücum varyasyonları üzerinde durulduğu öğrenildi.

Tigana'nın kozu Tümer Metin
Aslında teknik direktör Jean Tigana’nın ilk onbiri de, Galatasaray’ı vurmayı düşündüğü plan da belli gibi... Fransız çalıştırıcı, Fenerbahçe’yi deviren kadrosunu, Okan-Hassan kararı dışında bozmayacak. Ayrıca Sarı-Kırmızılı ekibe karşı da, İzmir’deki oyun stratejisi aynen uygulanacak. Cim Bom’u orta sahada kilitlemeyi düşünen Kartal’ın hocası, uzun toplarla rakip savunmayı aşmayı, Gökhan Güleç ve Bobo’nun dengesini bozduğu defansın arasına Tümer Metin’i sürpriz golcü olarak sokmayı hesaplıyor.

Zan’a özel görev
Maçın kilit isimlerinden biri de Gökhan Zan... Genç oyuncu, Aslan’ın hava toplarındaki etkili silahı Hakan Şükür’ü durduracak. Orta alandan hücuma çıkışlarında tehlike yaratan Necati Ateş için de geri dörtlü ile ön liberolar uyarıldı. Bu bölgedeki futbolcular, alan daraltarak Necati’ye şut imkanı tanımayacak. Sami Yen’de Galatasaray’a, İnönü’de Trabzonspor’a yenilen, Kadıköy’de Fener ile yenişemeyen Tigana, ligde ilk büyük zaferine ulaşmak istiyor.

Kaynak: Doğan Yayın Grubu

ibo
07.Mayıs.2006, 12:27
vallla inşallah kazanırız FB de puan kaybeder inş.

senderson
07.Mayıs.2006, 12:27
ben inanmıyorum bjk nın bu maçta puan alacağına......

tombul taho
07.Mayıs.2006, 12:28
bence zevkli bi maç izlicez tıpkı ilk maçtaki gibi bol gollü ve bol pozisyonlü bi maç izleyebiliriz.

galatasaray'ın daha atak oynayacağı bariz bi şekilde belli çünkü bjk istediğini aslında aldı. o yüzden normal oyunlarını oynar diye düşünüyorum. gazetelerden takip ettiğime göre galatasarayda kilit adam yine ilic ayrıca hasan şaş, bjkde ise tümer ve gökhan güleç olacakmış diye okudum ayrıca duydum da...

umarım güzel bi maç olur. zaten hakem de son zmnları en başarılı hakemi fırat aydınus! bence zevkli ve fair-play içerisinde bi maç izleriz gibime geliyo. asıl önemli olan öbür maç bence.. yani fb-erciyes maçı!

FeYYaz1989
07.Mayıs.2006, 12:28
Eğer Beşiktaş bu kadro ile maça çıkacaksa Jean Tigana kupa kadrosunu Ahmed Hassan hariç(zaten o da kupada sakattı) bozmamış.
Galatasaray'da sol bek:Ergün,sağ bek:Cihan.Sütten ağzı yanan durumuna dönmüş.Bence bu maç berabere bitecek.İki takımada başarılar.

comandante
07.Mayıs.2006, 13:08
umarım alırız bu maçı ama bence beklenen olmayacak galatasaray puan kaybedecek bu maçta...

bursa_mc
07.Mayıs.2006, 13:12
walla gs inşallah alır fener de puan kaybeder şampiyon gs olur

emirduman
07.Mayıs.2006, 13:13
Çok zevkli bir maç olacak bir kere, öyle gözüküyor...

Maçı kimin yeneceği konusunda tam bir karar veremedim, şöyle bakınca yine GS gözüküyor ama büyük maçlarda tam performans oynayamadık hiç o yüzden aklımdan "acaba"lar geçiyor.

Neticede kim yenerse yensin çok eğlenceli bir maç olacak...

Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 13:21
Eger biz maci alir Fener'de puan kaybederse asil 3 puanin tadi öyle cikar; ama ben zanletmiyorum Fener'in kaybetmesini ( en azindan bu hafta; bir dahaki hafta cok zor bir mac olur )

Ama umarim biz kazaniriz da puan farki acilmaz, yarisa devam ederiz.

ewrim_FB
07.Mayıs.2006, 13:56
inşallah beşiktaş alır da bu hafta şampiyonluk turu atarız...

Neron_FB
07.Mayıs.2006, 13:57
Bu maç GS'nin olur... Tabii umarım BJK kazanır... :)

Berkaiser
07.Mayıs.2006, 14:12
Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Beşiktaş bu sene sahasında çok fazla puan kaybetti.Geleneği sürdürürler.

ibo
07.Mayıs.2006, 14:50
Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Beşiktaş bu sene sahasında çok fazla puan kaybetti.Geleneği sürdürürler.

inşallah öyle olur. biz alırız.bana FB sanki puan kaybedecekmiş gibi geliyor... ve önemli bir avantaj sağlarız sonra :)

Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 14:51
Hizlioglu agzindan bal mi damliyor :rolleyes:

ibo
07.Mayıs.2006, 14:52
Hizlioglu agzindan bal mi damliyor :rolleyes:

valla şimdilik öyle ama saat 9 da bal mı damlar biber mi orasını bilemicem :)

senderson
07.Mayıs.2006, 14:57
Fenerbahçeli 2000 yoldaşım bjk yı desteklemeye gidiyolarmış.Gazaları mübarek olsun........

RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 15:08
besiktas bu maci satar diyenler besiktas gibi bir camiaya haksızlık ediyor besiktas cıkıp aslanlar gibi mücadele edecek göreceksiniz ve belkide macı alacaklar ben bir gs'li olarak bu macın gs acısından kolay gececegini hic sanmıyorum.hayırlısı olsun insallah kazanırız sampiyon olamıcaksakda averajla kaybedelim bari :D

Universal
07.Mayıs.2006, 15:20
bana göre gs alır ama bjk büyük bir süpriz yapacak gibi

zargı
07.Mayıs.2006, 15:32
bence cok sıkı maç olucak inşallah biz kazanırız

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 20:21
sabaha kadar berabere

Nedvedmania
07.Mayıs.2006, 20:30
fener maçında 1-1 beraberlik geldi

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 20:33
bana göre gs alır ama bjk büyük bir süpriz yapacak gibi
bizim gs yi yenmemiz sürprizmi olur yani şunu unutmaki derbilerde kolay kolay sürpriz olmaz çünkü sonucunda 2 takımda iyi takım ve ikiside kazanabilir bjk kazanabilir çünkü gs 6 yıldır inönüden galibiyet alamıyor

Nedvedmania
07.Mayıs.2006, 20:46
gs penaltı kullanıyoooooooor

necati vuruyoooor!!!!

direktendöndü :(:(:(

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 20:50
böyle bir maçta penaltı kaçırmak nasıl bir duygudur acaba necatiye sormak lazım

tombul taho
07.Mayıs.2006, 20:51
yemin ediyorum içime doğdu penaltıdan evvel babamla konuşmamız :

Babam : Terse Atar
Ben : Terse atacak ama ya aut ya direk

Penaltıdan Sonra :

Babam : Çağrı bi daha senle maç izlemicem :D

Burak Duran
07.Mayıs.2006, 20:53
bende bakmadım biliyodum böle saçmalıcağını şuu adam formdan çok düştü of of bu maçı artık alamayız

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 20:55
neden se herkesin içine doğmuş bende yanımdakilere atamaz dedim atamadı demekki belliydi :D

RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 20:56
Ya kardesim kendine güvenemiyorsan ne diye kullanıyorsun allahım yarabbim ya
Terse atana kadar aban kaleci kurtarsın Gecen sene Hakan Sükürde aynı haltı yaptı ya bu kadar zormu besiktas'a karsı penaltı atmak bu macı buradan zor alır GS ben söliyim.

Frank_Castle
07.Mayıs.2006, 20:59
necati aylardır formsuz..
lakin kimse dikkat çekmemişti basında, artık yerden yere de vururlar. hele galatasaray puan kaybedip şampiyonluğu verirse bu hafta düşünemiyorum bile.

tombul taho
07.Mayıs.2006, 21:00
yazık oldu yazık.. bence ilic'e vurdurmalılardı.. ne de olsa bjknin belalısı.. adam iki maçtır perişan ediyo.. farkındaysanız penaltıyı yaptıran o.. sol ayağını iyi koydu cordobanın yanına.. doğru karar..

crazy_aslan
07.Mayıs.2006, 21:03
1 aydir gol atamiyo yaw birak bari hasan kullansin abansin gol olsun sen ne vuruyon bu oyuncu bence gidecek transfer teklifleri aliyoya onu düsündügünden tam oynayamiyo bennce öyleya ama ikinci yarida biz yenecegiz golüde hasan kabze yada ilic atacak bakin ben yazdim sonra göreceksiniz

crazy_aslan
07.Mayıs.2006, 21:03
ha bbu arada fener 2-1 oldu haftaya kaldi umutlarimiz

tombul taho
07.Mayıs.2006, 21:06
bizim maç 0-0 abi.. ne haftaya kalan umudu ?? umut bitti bitecek.. umut için son 45 dk!!! :( :( :(

crazy_aslan
07.Mayıs.2006, 21:08
evet abi ben dedim biz yenecez sonra umutlar haftaya kalacak

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 21:16
tümer sahnede golü attı birde direkten döndü tribünler süper

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 21:25
1-1 Gol Hasan Kabze maç çok güzel bir hal aldı

crazy_aslan
07.Mayıs.2006, 21:34
arkadaslar ben ne dedim

HAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN NNNNNNN
KKAAAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZEE EEEEEEEEEE

gorkemyilmazkarasu
07.Mayıs.2006, 21:54
goooooooooooooooollllllll
hasan attı hasan kabze attıııı şampiyonluk haftaya kaldı
gooooooooooooooooolllllll 2-1 olduuuu :D :D ohh beee

Gravity
07.Mayıs.2006, 21:56
Allahım o nasıl goldü öyle. 90+3'te. Seneye Hasan Kabze kesin ilk 11'de bu maçtaki performansıyla.

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 21:57
tebrikler temiz bir maç oldu inşallah denizli kazanır veya berabere kalır da gs şampiyon olur bizi yenen bir takımın şampiyon olmasını isterim

Berkaiser
07.Mayıs.2006, 22:03
Helal olsun Hasan Kabze'ye.Şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı artık.;;)

Enjoy
07.Mayıs.2006, 22:05
kabze şov:D..oh be..inş. haftaya fb puan kaybederde şampiyon oluruz: )

gorkemyilmazkarasu
07.Mayıs.2006, 22:08
haftaya denizlisporun kazanması lazım küme düşmemesi için çok zor maç olucak kayseri-gs maçı biraz daha rahat geçer o maça göre :)

crazy_aslan
07.Mayıs.2006, 22:09
cagri ben nededim birader demedimmi hasan kabze atacak galatasaray yenecek diye iste herkes gördü benim dedigim cikti iste+

HASAN KABZEEEE
http://images.google.de/images?q=tbn:xSCcreYXDLkJ:www.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/HasanKabze2.jpg (http://images.google.de/imgres?imgurl=http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/HasanKabze2.jpg&imgrefurl=http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/cm/magazin/%3Fgorev%3Dmakale%26id%3D79&h=400&w=400&sz=58&tbnid=xSCcreYXDLkJ:&tbnh=120&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dhasan%2Bkabze%26hl%3Den%26lr%3D&start=1&sa=X&oi=images&ct=image&cd=1)BIRAZ COSTUM AMA OLSUN COK MUTLUYUM HELAL SANA HASAN KABZE:D :D :D (44) (44) (/6)

Frank_Castle
sağda solda şike diyorlar, maçı sattı diyorlar ya gülüyorum ..böyle satma maç mı olur ya ? 90+3 yahu ..

necatinin kredisi bitiyor, cihanın ki ise eksilerde ..

Berkaiser
Artık tüm umutlarımız Denizli'de.

Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 22:18
Allah Hasan Kabze'den razı olsun..

Umarım Denizli horoz gibi öter. Ama sanmıyorum, dış işler araya girer bence.

Burak Duran
07.Mayıs.2006, 22:18
süper bir goldü sevinçten sesi kısıldım. Bjk niye bu kadar defans yaptı anlamadım. H.Kabze ye ettiğim bütün lafları geri alıyorum resmen adam maçı kurtardı. Cihada çok kötü oynuyor son haftalarda böyle nereye kadar gider bilmiyorum. Geretsi yaptığı değişikliklerden dolayı tebrik ediyorum. Umutlar son haftaya kaldı

Berkaiser
07.Mayıs.2006, 22:20
Derbiden önce forumda yapılan ankette Hasan Kabze'nin eksikliğini hissetmeyiz demiştim.Hasan Kabze'yi küçümsediğim için özür dilerim.Maçı kurtardı.:D

dinaMYt
07.Mayıs.2006, 22:22
ligin kaderi hem alttakiler hem üsttekiler için denizlide belli olacak.beşiktaş hala inönüde maç kazanamıyor.şampiyonluk yarışındaki bu galatasarayın bu kadar kötü olmasına ise bir türlü anlam veremiyorum.bütün sezon kulübede oturan hasan kabze tek başına umutların sürmesini sağladı.attığımız gol ise sanırım bu sezon 90+larda attığımız 4.gol.

FmMomo
07.Mayıs.2006, 22:24
üff bu gsliler acayip balli ha. Yani böyle sey olmaz 90+3 de gol atmak ya. Neyse aslinda bir fenerli olarak beni fazla ilgilendirmiyor gsnin ne yaptigini kendi maclarimiza bakmamiz lazim.

crazy_aslan
07.Mayıs.2006, 22:25
bu sene sampiyon GALATASARAY

FeYYaz1989
07.Mayıs.2006, 22:28
Bu maç hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum.
Bu arada Galatasaray'ın gollerine sevinen bazı Beşiktaş taraftarlarıda vardı.Onlarda tez zamanda Beşiktaş'ı bıraksınlar lütfen.

VoLkaN BaROs
07.Mayıs.2006, 22:28
Umarım Denizli horoz gibi öter. Ama sanmıyorum, dış işler araya girer bence.
Merak etme Denizli ne olursa olsun maç satmaz ;)

Galatasaray şampiyonluk için Kayseri ise UEFA için, Fenerbahçe şampiyonluk için, Denzilispor ise kümede kalmak için kazanmak zorunda... Önümüzdeki hafta adeta nefeslerimizi tutarak izleyeceğimiz iki büyük maç bizleri bekliyor.

Şu durumda Şampiyonluk için kime şans veriyorsun derseniz Galatasaray şampiyon olacaktır inşallah :) Zira Denizli işini diğer takımlara bırakmamak için Fenerbahçeyi muhakak yenmek zorunda başka alternatifi yok, yoksa Süper Lig'den düşecek...

Neron_FB
07.Mayıs.2006, 22:32
Biz denizliye 3 maçta 14 gol attık..inşalah yine gollü bi galibiyet alıcaz haftaya

10_Osmanozc
07.Mayıs.2006, 22:32
Bu maç hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum.
Bu arada Galatasaray'ın gollerine sevinen bazı Beşiktaş taraftarlarıda vardı.Onlarda tez zamanda Beşiktaş'ı bıraksınlar lütfen. Kesinlikle.Trabzonlu olupta İstanbul takımlarını tutanlar için de aynen senin gibi düşünüyorum.

gorkemyilmazkarasu
07.Mayıs.2006, 22:36
attığımız gol ise sanırım bu sezon 90+larda attığımız 4.gol.

bunların 2-3 tanesini hasan kabze attı :D

Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 22:40
Merak etme Denizli ne olursa olsun maç satmaz ;)

Galatasaray şampiyonluk için Kayseri ise UEFA için, Fenerbahçe şampiyonluk için, Denzilispor ise kümede kalmak için kazanmak zorunda... Önümüzdeki hafta adeta nefeslerimizi tutarak izleyeceğimiz iki büyük maç bizleri bekliyor.

Şu durumda Şampiyonluk için kime şans veriyorsun derseniz Galatasaray şampiyon olacaktır inşallah :) Zira Denizli işini diğer takımlara bırakmamak için Fenerbahçeyi muhakak yenmek zorunda başka alternatifi yok, yoksa Süper Lig'den düşecek...

Abi tamam ama ben yine de içimde bir şüphe içinde bu haftaya gireceğim ...

Burak Duran
07.Mayıs.2006, 22:43
herşey boş beşiktaş taraftarı inanılmaz bir galatasaray düşmanlığıyla gelmiş stada. Beşiktaş resmen 1-1 e yattı en gerçekten böyle bir futbol beklemiyorsdum beşiktaştan. bu maçta şike olacak diyenlere süper bir cvp oldu. Kabzenin yokluğunu hissetmeyiz dediğim için bende özür dilerim :D:D

lazyboy7
07.Mayıs.2006, 22:44
gs gercek ten ıyı oynamadı bence bjk daha ıyıydı cok top kaybettık pas hatası yaptık penaltı kacırdık.o hatalardan bırıının sonunda gol yedık tabıı...hasan kabze macı attıgı 2 golle tek basına kurtardı.necatının de haftalardır suren formsuzlugu da dewam edıor malesef...

nart_susruko
07.Mayıs.2006, 22:46
necati bu maçın kazanılmasına çok şey borçlu...ne kredi kaldi ne bişey...
helal olsun Hasan Kabze...

Burak Duran
07.Mayıs.2006, 22:47
bu takıma bir tek cihan yakışmıyor çok ama çok hata yapıyor. Hasan Kabze süperdi harikaydı

VoLkaN BaROs
07.Mayıs.2006, 23:04
Bu sildiğim kaçıncı mesaj, forum kurallarında ve imzamda da yazıyor. Kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz mesaja cevap vermeyin yöneticilere bildirin...

Gerekli mesajı düzenleyeli baya oluyor ama hala cevap yazılıyor... Bundan sonraki düzenlediğim mesaja yönelik mesajlar hem silinecek hemde sahibi ceza alacak...

Lütfen maç yorumlarına dönün ve bu mesajıma cevap yazmayın...

Berkaiser
07.Mayıs.2006, 23:04
Cihan bu maçta döküldü.Bu sezon artık bitti ama gelecek sene bu performansını mutlaka düzeltmeli.Aksi takdirde takımdan gönderilir.

Nedvedmania
07.Mayıs.2006, 23:06
tam maçtan hatta şampiyonluktan umudumu kesmiştimki hasan kabzeden gol geldi varya sewinçden havalara zıpladım ya o anki duygularımı anlatamam sizlere ama mütiş bir duygu nasıl attı hasan kabze onu ya

nart_susruko
07.Mayıs.2006, 23:07
keyfimizi kimse bozamaz...
Allah'ına kadar savaşacağız...Pes etmek, yılmak yok...

lazyboy7
07.Mayıs.2006, 23:10
benım ıcın zaten coktan sampıonsunuz...sadece resmı oalrak dııl tabı bır mac kaldı onu da alnımızın akıyla alıncaz inşallah

Gravity
07.Mayıs.2006, 23:11
Cihan neredeyse kendi kalesine attı golü, orada topla bekleyip bir de kaleye doğru çalım yaparken Tümer'e kaptırması topu affedilemez bir hata. En az 2 yıldır nizami sahada maç yapmıyorum ben çıksam oynasam sağ bekte yapmam o hatayı. Diğer yandan Necati çok kötü oynamadı.Penaltıyı kaçırması üstüne bir de geriye düşmemiz demoralize etti Onu çok fazla ve bu nedenle Beşiktaş öne geçtikten sonra kötü oynamaya başladı, yenilen golden önce iyiydi hatta.
Hasan Kabze içinse söylenecek bir şey yok, bu maçta kalitesini ve oynatılırsa kendisinden nasıl bir verim alınacağını gösterdi. Ümit Karan ile yanyana oynasa ligin başından beri uzak ara gol krallığında önde olurdu iki oyuncuda. Helal olsun sana Hasan Kabze.

Burak Duran
07.Mayıs.2006, 23:14
cihanın yaptığı harekette bi fener maçına bakmak için kanal değiştirdim açtım tekrar cihan çalım yapyıodu bir anda yaw bizim kale değilmiydi o taraf dedim tümerin topu kapmasıyla bizim kale olduğunu anladım :D:D cihanı ve necatiyi kabze kurtardı

tombul taho
07.Mayıs.2006, 23:19
arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç cevap yazıyorum.. ben biraz deli olduğum için şimdi ters bişeyler yazarım falan o yüzden biraz zamanın geçmesini bekledim :D

öncelikle tüm gsli kardeşlerimi tebrik ediyorum. bizler her ne şartta olursa olsun çıkıp aslanlar gibi oyunumuzu oynadığımız müddetçe hakkımızı alıyoruz ki bunları da gördük. arada haksızlıklar oluyor ama naapalım elden ne gelir. elbet sonunda tanrı doğru olanın yüzünü güldürecek.

fenerbahçeli arkadaşları da tebrik ediyorum. özellikle selçuk'un golü çok güzeldi hazırlanış bakımından ama hasan kabzenin 2. golü bence haftanın golü çünkü gerçekten mükemmel bir yarım vole vurdu! HELAL OLSUN!!

ayrıca bjk-gs maçında hala şike war diyen bi arkadaş warsa ona da HELAL OLSUN diyorum :D gerçekten şike olduğunu bizlerde gördük :)

bu arada ben haftaya büyük ihtimal ali sami yen'e gidicem eğer gelecek arkadaş warsa benimle irtibata geçsin. bi konuşalım gidebilirmiyiz ? gidersek nası tanırız fln ? tahminen maraton ya da yeni açıkta olacam. bu maç kaçmaz çünkü.

umarım haftaya GS kazanır ve denizli en azından beraberlik çıkarır!!!!

ibo
07.Mayıs.2006, 23:36
ben umudu kesmişken hasan kabze çıktı sahneye :D çok sevinçliyim. Bakalım son hafta ne olacak...

RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 23:49
ayrıca bjk-gs maçında hala şike war diyen bi arkadaş warsa ona da HELAL OLSUN diyorum :D gerçekten şike olduğunu bizlerde gördük :)

aynen sana katılıyorum 90 dakka boyunca besiktas müthis akınlar yaptı eger Besiktaslı oyuncular sattı diye mesaj yazan yada öle düsünen varsa besiktaslı oyuncuların haklarını ödeyemezler ahirette adamlar taş gibi oynadı Maçı eger sansımız yaver gitmeseydi Besiktas kesinlikle 3 puanla ayrılırdı maçtan.

Sampiyonluk yarısı son haftaya kaldı dedigim gibi kaybedeceksekte averajla kaybedelim dedim zaten bu sene GS üzerine düseni yaptı sampiyon olmus kadar oldular sadece 2 maçta performansları cok kötüydü onunda cemeresinic ekiyoruz averajla 2.sırada olarak.

Neyse dananın kuyrugu haftaya kopacak.Hayırlısı olsun ama insallah bizim olsun.

ibo
07.Mayıs.2006, 23:54
aynen sana katılıyorum 90 dakka boyunca besiktas müthis akınlar yaptı eger Besiktaslı oyuncular sattı diye mesaj yazan yada öle düsünen varsa besiktaslı oyuncuların haklarını ödeyemezler ahirette adamlar taş gibi oynadı Maçı eger sansımız yaver gitmeseydi Besiktas kesinlikle 3 puanla ayrılırdı maçtan.

Sampiyonluk yarısı son haftaya kaldı dedigim gibi kaybedeceksekte averajla kaybedelim dedim zaten bu sene GS üzerine düseni yaptı sampiyon olmus kadar oldular sadece 2 maçta performansları cok kötüydü onunda cemeresinic ekiyoruz averajla 2.sırada olarak.

Neyse dananın kuyrugu haftaya kopacak.Hayırlısı olsun ama insallah bizim olsun.

inş bizim olur :) ama Fb düşme tehlikesi olan Denizlispor ile bizde UEFA mücadelesi veren KAYSERİSPOR ile oynuyoruz tek avantajımız bizim içeride FB nin deplasmanda olması sanırım...

comandante
07.Mayıs.2006, 23:59
çağrı ben de haftaya samiyendeyim.bür yıl bu kadar zorluğa rağmen mücadele eden futbolcuları alkışlamak için gideceğim...

şike var diyenler,maçı bjk satacak diyenler umarım almışlardır ağızlarının payını...

maça gelince bence galatasarayın 3 puan şöyle dursun beraberlik olsa bile sevinmesi lazımdı o oyuna.kesinlikle maç beşiktaşın hakkıydı bence...

necatiyi hala savunan var mı acaba?

cihanın tümere yaptığı asist süperdi...sabri ve hakan çok boğuştular.hakan pres yapıp çırpınırken necatinin arkada hiçbirşey yapmaması benim gözümde bitirdi o adamı.

hasan kabze...utandım kendimden çünkü açılan bi ankette gs onun yokluğunu hissetmez demiştim...

maçın dönüm noktası bence tümerin golden sonraki bi pozisyonda içerde 5 kişi boşken şut çekmesiydi...

ayrıca tümer koray ve sergen son golden sonra cordobaya bağırıp çağırdılar:(çok içerledim ona ya.gerçekten böyle içim burkuldu.

beşiktaş seyircisi özel tezahüratlar yapmış bu maça...şampiyonluğu engellemekle ilgili falan.son dakikalarda adnan polata küfür de edildi.seyirci maç berabere itecek havasında tezahürat yaparken gol olması epey bi sert cevap oldu...

çağrı yine söyliyim ben de gidiyorum maça...

tombul taho
08.Mayıs.2006, 00:03
comandante benim tek korkum son maç ve önemli bi maç olduğundan bilet bulamicak olmam. o yüzden knşrz hafta içi.. yani tam belli değil ben hbr verebilirsem veririm.

benim merak ettiğim maçtan sonra hasan'a bişeyler oldu bi tribüne gitti bişeyler atldı fln tam göstermediler orayı nooldu ama bilmiyorum.. gören war mı ?

ibo
08.Mayıs.2006, 00:07
comandante benim tek korkum son maç ve önemli bi maç olduğundan bilet bulamicak olmam. o yüzden knşrz hafta içi.. yani tam belli değil ben hbr verebilirsem veririm.

benim merak ettiğim maçtan sonra hasan'a bişeyler oldu bi tribüne gitti bişeyler atldı fln tam göstermediler orayı nooldu ama bilmiyorum.. gören war mı ?
evet ya orada bişeyler oldu bende hasanı koşarken gördüm ama ne olduğunu bende bilmiyorum...

FeYYaz1989
08.Mayıs.2006, 00:10
Ayrıca tümer koray ve sergen son golden sonra cordobaya bağırıp çağırdılar:(çok içerledim ona ya.gerçekten böyle içim burkuldu.

beşiktaş seyircisi özel tezahüratlar yapmış bu maça...şampiyonluğu engellemekle ilgili falan.son dakikalarda adnan polata küfür de edildi.seyirci maç berabere itecek havasında tezahürat yaparken gol olması epey bi sert cevap oldu...

Tümer-Koray-Sergen iyi yapmış.;)
Biz yenilsekte seyircinin tavrıda umarım Yıldırım Demirören'e bir mesaj olmuştur(ama sert mesaj).

Edit:
Şunuda söylemeden edemeyeceğim,beni hem Fenerbahçeliler hemde Galatasaraylılar karşısında mahcup duruma düşüren Yıldırım Demirören'e teşekkürler.Yalnız Beşiktaş başkınlığı yapmak paper moon'da yemek yemeye benzemiyor.Bu takım seneye şampiyon olmazsa bir daha aday olma.

ibo
08.Mayıs.2006, 00:11
Biz yenilsekte seyircinin tavrıda umarım Yıldırım Demirören'e bir mesaj olmuştur(ama sert mesaj).

Evet BJK taraftarı beklediğimden çok daha iyi hazırlanmışlar maça. Yeni Tezahuratlar falan tebrik etmek lazım...

tombul taho
08.Mayıs.2006, 00:15
yaw arkadaşlar şu hasanın olayını bilen yok mu yaw :(

RoCCo_42
08.Mayıs.2006, 00:16
ayrıca tümer koray ve sergen son golden sonra cordobaya bağırıp çağırdılar:(çok içerledim ona ya.gerçekten böyle içim burkuldu.

CORDOBA olmasaydı o maç cok önceden kopardı bu bir İkinciside Gercekten son dakkadaki gol cuuuk diye oturdu cok iyi oldu.

comandante
08.Mayıs.2006, 00:17

abi cordobayı pek sevmem.ama suratını ifadesini görünce çok kötü oldum ya...3 adam bağırıp çağırıyordu.cordobanın degajlarıyla kaç gol attı bjk?bi hatada böyle yüklenilmesi bana bile kodu yani...dugusal adamım be ben:D

ibo
08.Mayıs.2006, 00:18
yaw arkadaşlar şu hasanın olayını bilen yok mu yaw :(
sanırım biz bu olayı sadece maçta olan birinden öğrenebiliriz. Maça giden yok mu?

comandante
08.Mayıs.2006, 00:19
ya hasan son dakikalrda maç gitti derken agresifleşti.aleyhine tezahürat falan yapıldı.maç bitince direk soyunma odasına koştu tribünden bişiler atıldığı için kafasını korudu...(tahmin)

bu arada bobo yu çoook beğeniyorum nedense...

ve hakan ağladı yaaaa...

tombul taho
08.Mayıs.2006, 00:20
sadece hakan ağlasa ii abi.. bülent tulunda giti yanına sarıldı ağladılar.. haftaya da ali sami yende sevinçten ağlayacaz merak etmeyin ;)

comandante
08.Mayıs.2006, 00:23
sadece hakan ağlasa ii abi.. bülent tulunda giti yanına sarıldı ağladılar.. haftaya da ali sami yende sevinçten ağlayacaz merak etmeyin ;)

umarım bilet olur da kolkola ağlarız:D

nart_susruko
08.Mayıs.2006, 00:24
inşaallah...

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 00:24
abi bu takım şampiyonluğu sonuna kadar hak etti evde mutluluk+sinirden ağlıcaktım. sesim hala çıkmıyor sadece o gol anınında bağarmaktan!

tombul taho
08.Mayıs.2006, 00:29
yannız haftaya eğer şampiyon olursak sadece biz diil tüm stad tüm yönetim tüm takım tüm gsliler gerçekte harbi diyorum ağlarlar.. en azında şööle diiim ben bunları yazarken bile gerçekten gözlerim doluyor artık maçta noolurum haftaya düşünemiyorum!!!!!

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 00:30
yannız haftaya eğer şampiyon olursak sadece biz diil tüm stad tüm yönetim tüm takım tüm gsliler gerçekte harbi diyorum ağlarlar.. en azında şööle diiim ben bunları yazarken bile gerçekten gözlerim doluyor artık maçta noolurum haftaya düşünemiyorum!!!!!

yazma şöyle şeyler ağlatacan yaw inşallah dediklerin gerçek olurda ağlarız hep beraber sevinçten

Selman Ozturk
08.Mayıs.2006, 00:32
Dilerim bu maçın öncesinde "Maç satıldı" diyerek bütün taraftarları ve tüm Türkiye'yi şüpheye sevk eden, başta bazı yöneticiler olmak üzere bu olayı farklı yönlere çeken tüm basın organlarının yüzü kızarmıştır. Tabi eğer hala kızaracak bir yüzleri varsa... Kaptan Hakan'ın gözyaşları ve Tümer'in feryatları sizden hesap sorsun.Budur en büyük temennim.

Maça dönersek inanılmaz mücadele izledim, inanılmaz keyif yaşadım bu akşam. Hasan Kabze'nin son saniyede attığı gol belki yıllardır tanık olduğum goller içerisinde en anlamlı olanıydı. Bu sezon eğer şampiyonluk kupasını kaldıramazsak bu bizim için sadece kâğıt üzerinde kaybedilmiş bir kupa olacaktır. Çünkü bu takım bu kupayı çoktan kazandı bile...

tombul taho
08.Mayıs.2006, 00:32
ya bi de işin tuhafı suadiyede oturmam! :D yani bi paralelim bağdat caddesi ve ben gs formasıyla dayak yemeden o cadede nası gezebiliyorum gerçekten tuhaf :D o yüzden bu kdr rahtım zaten.. yani olurda şampiyon olursak ben buraya bağıra bağıra gelirim..

FmMomo
08.Mayıs.2006, 00:43
üff abi ya...gsliler yavas yavas ortaya cikmaya basladi,ama Denizliye biraz fazla güveniyorsunuz herahalde. Ben macdan önce su veya bu kazanir demiyorum,karakterim degil,ama kayseriyi'de fazla hafife almayin...hadi yenilirseniz? Neyse haftaya görecegiz...Sampiyon Fenerbahce...:D

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 00:43
valla en komiği şu olur... biz berabere kalır fener yenilirse :D:D

tombul taho
08.Mayıs.2006, 00:44
ben şunu söliim!
gs için şuandan itibaren yenmişiz berabere kalmışız bence bi önemi yok.. rocconunda dediği gibi sadece kağıt üstünde kaybederiz artık biz bu şampiyonluğu.. çünkü daha ne yapalım ? ben dünya da başka hiçbir kulübü yapamicağını yaptk diyerek bi fikir daha sölüyorum.. çünkü hiçbi takım böle zor koşullarda buraya kadar gelemez!!!

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 00:47
ben şunu söliim!
gs için şuandan itibaren yenmişiz berabere kalmışız bence bi önemi yok.. rocconunda dediği gibi sadece kağıt üstünde kaybederiz artık biz bu şampiyonluğu.. çünkü daha ne yapalım ? ben dünya da başka hiçbir kulübü yapamicağını yaptk diyerek bi fikir daha sölüyorum.. çünkü hiçbi takım böle zor koşullarda buraya kadar gelemez!!!

imza!!! gerisi boş

Gravity
08.Mayıs.2006, 00:59
Arkadaşlar, hani haftaya şansımız yerinde olur da amaca ulaşırsak ağlarız diyorsunuz ya ben tam tersini yaparım, gülerim. Ama şampiyonluğu kazandığımız için değil. Bu kadarı herkesin anlamasına yeter sanırım.

Bu arada FmMomo, biz hep buradaydık, sen görememişsin sanırım :)

EreN
08.Mayıs.2006, 01:00
ARkadaşlar Siz sadece kendinize göre konuşuyorsunuz :)
Gönüllerin şampiyonu felan :D
Bakalım lig bitsin hele

e_mali
08.Mayıs.2006, 10:15
Ben GS lilerin umutlu olmasını anlıyorum, ama biz kupayı almasakta sampiyonuz lafı bana gercekci gelmiyor.
Tamam son hafta hala sansınız var ama ne yaparak bu kadar hakettiniz sampiyonlugu?

jacke
08.Mayıs.2006, 10:46
Dilerim bu maçın öncesinde "Maç satıldı" diyerek bütün taraftarları ve tüm Türkiye'yi şüpheye sevk eden, başta bazı yöneticiler olmak üzere bu olayı farklı yönlere çeken tüm basın organlarının yüzü kızarmıştır. Tabi eğer hala kızaracak bir yüzleri varsa... Kaptan Hakan'ın gözyaşları ve Tümer'in feryatları sizden hesap sorsun.Budur en büyük temennim.

Maça dönersek inanılmaz mücadele izledim, inanılmaz keyif yaşadım bu akşam. Hasan Kabze'nin son saniyede attığı gol belki yıllardır tanık olduğum goller içerisinde en anlamlı olanıydı. Bu sezon eğer şampiyonluk kupasını kaldıramazsak bu bizim için sadece kâğıt üzerinde kaybedilmiş bir kupa olacaktır. Çünkü bu takım bu kupayı çoktan kazandı bile...

valla bu kadar parasızlık içinde buraya gelmek büyük başarı..ama bi yanlışın var kupayı kağıt üzerinde değil fenerahçe üzerinde kaybediorsun.İki maçtada sizi yendiğimize göre demekki bu bizim hakkımız :D

J.M SaLas
08.Mayıs.2006, 10:58
Yanılaßilirim ama ßana qOre Galatasaray Sampiyon Olur.

meddah
08.Mayıs.2006, 11:15
Bu "Gönüllerin şampiyonu" lafı da Rasim Kara'nın hediyesidir Türk Futbolu'na..
Gariptir, o da bunu Galatasaray'a karşı icad etmişti..

Sanki Fenerbahçe, küme bile düşse taraftarının gönlünde yine şampiyon değil..

paco
08.Mayıs.2006, 12:09
Ben GS lilerin umutlu olmasını anlıyorum, ama biz kupayı almasakta sampiyonuz lafı bana gercekci gelmiyor.
Tamam son hafta hala sansınız var ama ne yaparak bu kadar hakettiniz sampiyonlugu?
ne yaparak hakkettik biliyormusun .... fytbola fazla el karıştırmadık ... ellerle gol atmadık .... 12 milyon € verip 8 milyon € verip oyuncu almadık ... almadığımız gibi oyunculara parassını veremedi yönetim ... (ki böyle durumlar futbolcuda isteksizliğe yol açar) bütün kamu oyunun kabul ettiği hakemlerle en az 7 puan kazanmadık ve emin ol fb den daha iyi futbol oynadık .....

Kerim Kerimov
08.Mayıs.2006, 12:53
ne yaparak hakkettik biliyormusun .... fytbola fazla el karıştırmadık ... ellerle gol atmadık .... 12 milyon € verip 8 milyon € verip oyuncu almadık ... almadığımız gibi oyunculara parassını veremedi yönetim ... (ki böyle durumlar futbolcuda isteksizliğe yol açar) bütün kamu oyunun kabul ettiği hakemlerle en az 7 puan kazanmadık ve emin ol fb den daha iyi futbol oynadık .....

O zaman neden 2 hafta once 4-0 yenildiniz hem de Futbol olarak ezildiniz? Ligdeki 2 maci da kaybettiniz?

Fenerbahce GS'den daha guclu bir takimdir ve sampiyonlugu da daha fazla hak ediyor. Nitekim haftaya da cok buyuk bir futbol mucizesi olmadigi takdirde sampiyon olacagiz.

paco
08.Mayıs.2006, 13:09
O zaman neden 2 hafta once 4-0 yenildiniz hem de Futbol olarak ezildiniz? Ligdeki 2 maci da kaybettiniz?

Fenerbahce GS'den daha guclu bir takimdir ve sampiyonlugu da daha fazla hak ediyor. Nitekim haftaya da cok buyuk bir futbol mucizesi olmadigi takdirde sampiyon olacagiz.
böyle basit düşünme futbol 2 maça bakarak değerlendirilmez o zaman sizde vestelden 5 yediniz vestel mi şampiyon olsun .... hem ben orda bir tane neden saymadım diğer nedenlere neden bir şey diyemiyorsun ....

e_mali
08.Mayıs.2006, 13:10
ne yaparak hakkettik biliyormusun .... fytbola fazla el karıştırmadık ... ellerle gol atmadık .... 12 milyon ? verip 8 milyon ? verip oyuncu almadık ... almadığımız gibi oyunculara parassını veremedi yönetim ... (ki böyle durumlar futbolcuda isteksizliğe yol açar) bütün kamu oyunun kabul ettiği hakemlerle en az 7 puan kazanmadık ve emin ol fb den daha iyi futbol oynadık .....

Evet acaip haketmissiniz. Bravo...
Ama bu soylediklerine bakarsak sizden daha cok hakeden takılmlar var. Mesela: Malatyaspor, Ankaraspor, Ankaragucu, Genclerbirligi, Vestel Manisa, Rize vs vs.

paco
08.Mayıs.2006, 13:12
Evet acaip haketmissiniz. Bravo...
Ama bu soylediklerine bakarsak sizden daha cok hakeden takılmlar var. Mesela: Malatyaspor, Ankaraspor, Ankaragucu, Genclerbirligi, Vestel Manisa, Rize vs vs.
bu saydığın takımların sizden daha fazla hakettiği kesin ....
bazı şeyleri kabullenmek zor olsa gerek...

LaKe
08.Mayıs.2006, 13:15

Ona bakarsan REAL MADRİD de BARCELONA dan daha güçlü ama barcelona şampiyon oldu. Tamam 4-0 yendiniz kabul ediyorum hakkınızdı da. İyi futbol oynadınız vs. vs. Ama sen şimdi diyorsunki FENERBAHÇE GALATASARAY dan güçlüdür. EVET GÜÇLÜSÜNÜZ. AMA buna rağmen 2 takımda 80 PUANDA. Bizim sizin gibi imkanlarımız var mı? HAYIR, biz hakemlerle 1 puan dahi olsa kazandıkmı? HAYIR, bu sezon fenerbahçe gibi yıldız oyuncular transfer ettik mi? HAYIR.

FENERBAHÇE ile GALATASARAY arasında tek eşitlik var. PUAN. Parasızlık, baş ağrısı, çile ve bir sürü şey varken biz hala DİMDİK AYAKTAYIZ. Son haftaya kadar şampiyonluğu kovaladık. Ve bana bir FENERBAHÇELİ çıkıpta fenerbahçe bu durumda olsaydı galatasaray gibi olurdu yada üstün olurdu diyebilir mi?

Bence fazla konuşmaya gerek yok. HERŞEY ORTADA. Galatasarayda ki ruhu şu ana kadar hiçbir takımda görmedim ben. GALATASARAYLI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYMAMIN diğer bir sebebide bu işte.

Eray Dengiz
08.Mayıs.2006, 13:17
Haftaya Samiyen tıklım tıklım olacak. Bir taraftan gözümüz sahada olurken bir kulağımız radyoda olacak.. O gün orda olacağız.. Dün akşam ki maç güzeldi. Özellikle Galatasarayın 2.yarıda ki hırsı çok iyidi. Ben ilk yarıdan sonra Fenerbahçe şampiyon olur dedim ama nitekim öyle olmadı. Fazla umutlanmasamda içimde bir yerde umut var herkes gib..

paco
08.Mayıs.2006, 13:20
Ona bakarsan REAL MADRİD de BARCELONA dan daha güçlü ama barcelona şampiyon oldu. Tamam 4-0 yendiniz kabul ediyorum hakkınızdı da. İyi futbol oynadınız vs. vs. Ama sen şimdi diyorsunki FENERBAHÇE GALATASARAY dan güçlüdür. EVET GÜÇLÜSÜNÜZ. AMA buna rağmen 2 takımda 80 PUANDA. Bizim sizin gibi imkanlarımız var mı? HAYIR, biz hakemlerle 1 puan dahi olsa kazandıkmı? HAYIR, bu sezon fenerbahçe gibi yıldız oyuncular transfer ettik mi? HAYIR.

FENERBAHÇE ile GALATASARAY arasında tek eşitlik var. PUAN. Parasızlık, baş ağrısı, çile ve bir sürü şey varken biz hala DİMDİK AYAKTAYIZ. Son haftaya kadar şampiyonluğu kovaladık. Ve bana bir FENERBAHÇELİ çıkıpta fenerbahçe bu durumda olsaydı galatasaray gibi olurdu yada üstün olurdu diyebilir mi?

Bence fazla konuşmaya gerek yok. HERŞEY ORTADA. Galatasarayda ki ruhu şu ana kadar hiçbir takımda görmedim ben. GALATASARAYLI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYMAMIN diğer bir sebebide bu işte.

Fazla söze gerek yok ......... daha iyi anlatamazdın tebrik ederim ....

e_mali
08.Mayıs.2006, 13:29
Bu hafta sonu GS sampiyon olursa ilk tebrik edenlerden olurum merak etmeyin.
Ama bu gonullerin sampiyonu lafı benim sevmedigim bi laf. Bahane aramak, birseylere sığınmak gibi geliyor bana.

paco
08.Mayıs.2006, 13:35
Bu hafta sonu GS sampiyon olursa ilk tebrik edenlerden olurum merak etmeyin.
Ama bu gonullerin sampiyonu lafı benim sevmedigim bi laf. Bahane aramak, birseylere sığınmak gibi geliyor bana.
yemin ederim ben bir galatasaraylı olarak gönüllerin şampiyonu lafından nefret ediyorum .... ben sadece galatasaray şampiyonluğu hakettiğine inanıyorum ... ama fb şampiyon olursa gönüllerin şampiyonu biziz falan gibi bir laf etmem ... ama tekrar söylüyorum bence galatasaray bu şampiyonluğu bütün olumsuzluklara karşı daha çok hakeden taraftı ....

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 14:27
bu hafta sami yendeyim inşallah İzmirden kalkıp gidicem. Ne olursa olsun takımımızın yanında olucaz. Futbolcularımızı bu şartlar altında dahi bize bu heycanı yaşatma başarısı gösterdiği için alkışlıcaz hep beraber umarım Denizli bize bir güzellik yaparda fnere çelme takarlar.
yukarda yazılanlara bir kaç şey söylemek istiyorum. Şampiyonluk 2-3 maçlar hak edilmez şampiyonluk sezon başarısıyla elde edilir. Oynanan futbolla hak edilir. Ama her sene hak eden kazancak diye bir şey yok. Bana göre bu sene şampiyonluğu fenerden daha çok isteyen ve hak eden takım biziz. Bu beniim şahsi görüşümdür. Bunun üzerine kimseyle polemiğe girmeye niyetim yok.

zargı
08.Mayıs.2006, 14:35
beyler yalnız hafta ortası oynasada olur oynamasada dediimiz hasan kabze kurtardı bizi helal olsun cocuga

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 17:27
böyle önemli bir maçı kazandıkları için galatasarayı tebrik ediyorum maçı izlemediğim için yorum yazamıcam ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum

Paco
12 milyon € verip 8 milyon € verip oyuncu almadık ... almadığımız gibi oyunculara parassını veremedi yönetim ... (ki böyle durumlar futbolcuda isteksizliğe yol açar) bütün kamu oyunun kabul ettiği hakemlerle en az 7 puan kazanmadık ve emin ol fb den daha iyi futbol oynadık .....

biz ne yaptık 8 milyon euro verip appiah transferi yaptık muhteşem bir stad yaptık futbolcular zamanında parasını aldı, herkes gerekli işlerini yaptı
siz bunları yapmadınız, yani görevini eksik yaptı herkes sadece futbolcular dışında. Adnan Polat geçenlerde demişki "fenerbahçe taraftarı şampiyonluğu sonuna kadar hakeder ama yönetimi değil" demiş. peki gs yönetimi ne yaptı şampiyonluk için? nasıl hakettiler bu şampiyonluğu?

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 17:33
valla oyun olarak biz hakettik taraftar yönetim beni ilgilendirmez :D

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 17:35
bence oyun olarakta bizden iyi değildi gs

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 17:36
abi iyiyiz kabullenmek lazım bunu :D

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 17:41
abi iyiyiz kabullenmek lazım bunu :D

inanamadığım bir şeyi neden kabulleneyim bence gs bizden daha iyi oynamıyor

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 17:44
ama oynuyoruz :D bunu herkes kabulleniyor fenerliler hariç zaten sizde kabul etseniz şaşardım. Objektif olmak lazım ama neyse

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 17:45
ama oynuyoruz :D bunu herkes kabulleniyor fenerliler hariç zaten sizde kabul etseniz şaşardım. Objektif olmak lazım ama neyse

çok tesüf ederim Burak benim böyle konulara pbjektif baktığımı sende gayet iyi bilirsin küstüm ben sana:p

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 17:46
çok tesüf ederim Burak benim böyle konulara pbjektif baktığımı sende gayet iyi bilirsin küstüm ben sana:p

tabi kesin öyledir objektif tarık hatta senin adın :D biz daha iyi takım oynu oynuyoruz siz bireysel başarılarla bi yerlere geliyosunuz

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 17:53
Kalite farkı varda ondan

Gravity
08.Mayıs.2006, 18:04
Hangi kaliteden bahsediyoruz acaba? O kadar kalite farkı varsa neden aynı puandayız, üstelik iki lig maçında da yenilmemize rağmen? Kendinizi kandırmayın arkadaşlar, Fenerbahçe ne daha kaliteli oyunculara sahip ne de daha iyi oynuyor. Oyuncu kaliteleri hemen hemen aynı ve Galatasaray daha iyi oynuyor, bunu kabul etmek lazım. "O zaman neden iki maçta da yenildiniz?" diyeceksiniz ama demeyin boşuna çünkü bu oyunun kuralı bu, 90 dakika tek kale oynayıp gol atamazsın ama tek atakta gol yer ve yenilirsin. Çok iyi bileceğiniz iki örnek Fenerbahçe'nin M.United maçı ve ilk yarıdaki Galatasaray maçıdır.

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 18:09
hangi kailten bahsediyoruz açıklayım sana Hurmet kardeşimiz ne dedi biz takım oyununda iyiyiz sizde ise daha çok bireysel oyun gözönünde
bu ne demektir? demekki bizdeki oyuncular sizdekilere göre daha teknik daha zeki oyuncular kaliteden kastım buydu benim

herkesin futbol anlayışı görüşü farklı olabilir kimse kendini de kandırmıyor o sana göre öyle bana göre böyle

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 18:12
valla kalite olarak fenerin oyuncuları daha iyi bence bunu inkar etmemeliyiz. Yani bi anelka bi alex bunlar iyi oyuncular ama bizim takımdaki anlaşma onlarda yok bence buda olayı bu kadar dengeye getiren sebeptir

Gravity
08.Mayıs.2006, 18:15
Katılmıyorum ben buna. Anelka'nın Ümit Karan'dan farkı ne ya da Alex'in Hasan Şaş'tan daha kaliteli bir oyuncu olduğunu kim iddia edebilir? Oyun stili olarak farkı kabul ederim ama kimse bana Galatasaray'daki herhangi bir oyuncu karşısında Fenerbahçe'deki bir oyuncunun daha kaliteli olduğunu ispatlayamaz. Söyleyeceğiniz her isme karşılık bir isim söyleyebilirim.

Ayrıca Jesus_FB "daha zeki" teriminin bir aşağılama olduğunu farkında mısın acaba çok merak ettim.

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 18:20
Katılmıyorum ben buna. Anelka'nın Ümit Karan'dan farkı ne ya da Alex'in Hasan Şaş'tan daha kaliteli bir oyuncu olduğunu kim iddia edebilir? Oyun stili olarak farkı kabul ederim ama kimse bana Galatasaray'daki herhangi bir oyuncu karşısında Fenerbahçe'deki bir oyuncunun daha kaliteli olduğunu ispatlayamaz. Söyleyeceğiniz her isme karşılık bir isim söyleyebilirim.

Ayrıca Jesus_FB "daha zeki" teriminin bir aşağılama olduğunu farkında mısın acaba çok merak ettim.

valla alex bence Türkiyedeki bir çok topçudan iyi anelka ve ümitin oyun yerleri farklı anelka bir fc gibi oynuyor ümit ise bitirici. Anelkanın çalım tekniği ümitte yok ve bence bu yaptığın karşılaştırmalar yanlış. Bir galatasaraylı olsamda bence fenerin daha kaliteli bir takım olduğunu kabul etmeliyiz. Appiah ile Saidou bir mi? bu arada zeki demesi benim anladığım kadarıyla futbol zekası yani o anda ne yapması gerektiğine karar verme çabukluğu

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 18:21

oyun zekası diye bir şey vardır futbolda sen bilmiyorsun galiba bunu hemen aşağılama olarak algılıyorsun

Gravity
08.Mayıs.2006, 18:24
O zaman "oyun zekası" olarak kullanacaksın arkadaşım. Ben yazdıklarım yanlış anlaşılmasın diye kırk takla atıyorsam sen de atacaksın. Moderatör olman seni ayrıcalıklı yapmaz bu konuda.

Diğer yandan hurmet, "stil farkı" diye yazdığımı gözden kaçırmış olmalısın. Senin bahsettiğin şeyler stil farkı, kalite farkı değil.

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 18:28
O zaman "oyun zekası" olarak kullanacaksın arkadaşım. Ben yazdıklarım yanlış anlaşılmasın diye kırk takla atıyorsam sen de atacaksın. Moderatör olman seni ayrıcalıklı yapmaz bu konuda.

ben hiç bir zaman bunu ayrıcalık olarak görmedim görmemde.
konuyu nereye getirdiğinin farkındamısın sen?

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 18:28
O zaman "oyun zekası" olarak kullancaksın arkadaşım. Ben yazdıklarım yanlış anlaşılmasın diye kırk takla atıyorsam sen de atacaksın. Moderatör olman seni ayrıcalıklı yapmaz bu konuda.

Diğer yandan hurmet, "stil farkı" diye yazdığımı gözden kaçırmış olmalısın. Senin bahsettiğin şeyler stil farkı, kalite farkı değil.

kalite farkını şöyle açıklayayım. saidou ve appiah mesela bu adamları kıyaslayamzsın kalite açısından alex-iliç adamların topçuları kaliteli.
ayrıca jesus_fbnin dediğini bi sen yanlış anladın ama neyse

e_mali
08.Mayıs.2006, 18:30
GS liler objektif olmamakla sucladiginiz FB liler sizin hakkinizda ayni seyi dusunuyor bunu bilin. Bence GS bu sene sampiyonlugu haketedecek oyunu oynamadi.

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 18:34
GS liler objektif olmamakla sucladiginiz FB liler sizin hakkinizda ayni seyi dusunuyor bunu bilin. Bence GS bu sene sampiyonlugu haketedecek oyunu oynamadi.

bu laf bana galiba... şöyle cvp veriyim bu sene bir çok spor yazarı ve yorumcusu Galatasarayın Fenerbahçeden daha iyi oynadığını söyledi. Bunu bazı Fenerbahçeli yazarlarda kabul etti ve söyledi. Bunu sadece kabul etmeyen Fenerbahçe taraftarıdır. Benim söylediğim buydu ve bu tezim onaylanmış oldu .

e_mali
08.Mayıs.2006, 18:37
Spor yazarlarini pek kaale almiyorum.(Bazıları dışında).
O yuzden dogru bir kıyaslama olduğunu dusunmuyorum.
Tabiki siz GS daha iyi onadı diyecksiniz. Ama ben ısrarla GSnin oynadığı oyunun ahım şahım olduğunu dusunmuyorum.

Gravity
08.Mayıs.2006, 18:39
Evet farkındayım, hem de çok farkındayım. Megalomaniden kurtulmanızı istiyorum artık tüm Fenerbahçe taraftarları olarak çünkü sıkıntı vermeye başladınız. Hiçbir Fenerbahçeli oyuncu Galatasarayda oynayan herhangi bir futbolcudan üstün değil. Bunu söylediğimde de gidip oyun zekasından filan bahsetmeye kalkıyorsunuz. Tamam o zaman, Ilic benim gördüğüm oyun zekası en iyi oyunculardan birisidir, adamın attığı pasları Ronaldinho bile atamaz (benim kanaatimce gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur Ronaldinho, ne Pele ne de Maradona Onun yanına bile yaklaşamaz bana göre) ama diğer yandan Alex bile (bile'nin altını çizerim özellikle çünkü daha önce Ronaldinho'dan bahsettim) Ilic'ten daha teknik. Biri bir yönden daha iyi diğeri başka bir yönden, bu da stil (oyun şekli) farkını ortaya çıkartır ama kalite farkını değil.

Diğer yandan ilk başta ben yanlış anlamış olabilirim, kabul ederim ama bu yazılanlara dikkat edilmemesi için bir özür yaratmaz. Kullanılan terimlere, kelimelere dikkat edilmesi gerekir, yoksa bunun gibi gergin durumlar ortaya çıkar. Ben anlık hararetim için özür dilerim.

Gravity
08.Mayıs.2006, 18:41
Ben ısrarla GSnin oynadığı oyunun ahım şahım olduğunu dusunmuyorum.

Peki Fenerbahçe oynadı mı?

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 18:41
Spor yazarlarini pek kaale almiyorum.(Bazıları dışında).
O yuzden dogru bir kıyaslama olduğunu dusunmuyorum.
Tabiki siz GS daha iyi onadı diyecksiniz. Ama ben ısrarla GSnin oynadığı oyunun ahım şahım olduğunu dusunmuyorum.

abi spor yazarlarının bende çoğunu kaale almam ama dinlediğim ve görüşlerini beğendiğim kişiler bunu söyledi. Bu normal bir düşüncedir bende fenerin düzgün futbol oynamadığını düşünüyorum. Bu bence normal :D

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 18:45
Alexin eğer artmadıysa 23 asisti var

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 18:47
Evet farkındayım, hem de çok farkındayım. Megalomaniden kurtulmanızı istiyorum artık tüm Fenerbahçe taraftarları olarak çünkü sıkıntı vermeye başladınız. Hiçbir Fenerbahçeli oyuncu Galatasarayda oynayan herhangi bir futbolcudan üstün değil. Bunu söylediğimde de gidip oyun zekasından filan bahsetmeye kalkıyorsunuz. Tamam o zaman, Ilic benim gördüğüm oyun zekası en iyi oyunculardan birisidir, adamın attığı pasları Ronaldinho bile atamaz (benim kanaatimce gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur Ronaldinho, ne Pele ne de Maradona Onun yanına bile yaklaşamaz bana göre) ama diğer yandan Alex bile (bile'nin altını çizerim özellikle çünkü daha önce Ronaldinho'dan bahsettim) Ilic'ten daha teknik. Biri bir yönden daha iyi diğeri başka bir yönden, bu da stil (oyun şekli) farkını ortaya çıkartır ama kalite farkını değil.

Diğer yandan ilk başta ben yanlış anlamış olabilirim, kabul ederim ama bu yazılanlara dikkat edilmemesi için bir özür yaratmaz. Kullanılan terimlere, kelimelere dikkat edilmesi gerekir, yoksa bunun gibi gergin durumlar ortaya çıkar. Ben anlık hararetim için özür dilerim.

senin görüşündür saygı duyarım dicem ama ronaldinho ve iliç biraz abartmamışmısın

e_mali
08.Mayıs.2006, 18:48
Fenerin bu kadrosuna ragmen cok kotu futbol oynadigini (bazi maclar haric) burcok FB li kabul ediyor. Biz cok iyi futbol oynamadik belki ama lig boyunca sampiyonlugu daha cok hakettik diye dusunuyorum.
Ama GS cok iyi bir mucadele verdi bunu kabul ediyorum. Cok zor sartlara ragmen futbolcular ellerinden geleni yapti. Ama bu cok iyi futbol oynadiklarini gostermez.

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 18:49
Fenerin bu kadrosuna ragmen cok kotu futbol oynadigini (bazi maclar haric) burcok FB li kabul ediyor. Biz cok iyi futbol oynamadik belki ama lig boyunca sampiyonlugu daha cok hakettik diye dusunuyorum.
Ama GS cok iyi bir mucadele verdi bunu kabul ediyorum. Cok zor sartlara ragmen futbolcular ellerinden geleni yapti. Ama bu cok iyi futbol oynadiklarini gostermez.

fenerin bu kadroyla bu kadar kötü oynaması bizim bu yokluk içinde bu kadar iyi oynayıp sınırları zorlamamız bir nevi bize şampiyonluğu hakettirdi. Ve bence bizde bir çok maçta çok iyi top oynadık

Gravity
08.Mayıs.2006, 18:53
Ben anlatamıyorum galiba. Bu konu başlığına başka bir şey yazmayacağım bu nedenle.

tombul taho
08.Mayıs.2006, 19:30
uzun zmndır konuya bakmassak bööle olur tabe! :) bu kdr uzar gider konu.. bende bi kaç yorum yapayım..

arkadaşlarımın bazıları biz sizi 2 defa yendik dolaysıyla şampiyonluğu biz hakediyoruz falan gibi bişey yazmışlar. bana göre yersiz bi cümle.. çünkü madem bizi 2 maçta da yendiniz bu kafadan 6 puan önde olmanız gerekmekte demektir. o mantığa çıkar. oysaki puanlar eşit. bu bir! :)

gelelim ikiye.. oyuncu kıyaslanmasında gsli kardeşlerimi kınıyorum. ewt bizim oyuncularımız iyi oyuncular yürekli oyuncuları bu doorudur. fakat fbli oyuncular özellikle api, alex ve anelka kalitesini belli etmiş oyunculardır. zaten alex haricinde diğer ikisi milli takımlarında oynamaktadır ve alex'in oynamama nedeni de brezilya vatandaşı olmasından kaynaklanmaktadır. başka ülke vatandaşı olsa siz zannediyomusunuz ki milli takım kadrosuna alınmayacak ? yapmayın allahaşkına! o yüzden bence oyuncu arkadaşlarımızı konuşurken kıyaslama yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. mesela mevkisi aynı olan iki adam brezilyadan : alex ve ronaldinho! yani kimse burda alex diyemez akıl war mantık war... alex'in ndn kadroya alınmadığını düzgün açıkladım umarım.

gelelim üçe... galatasarayın bu zor şartlar altında şuanda bulunduğu durum zaten bi başarıdır. amaburaya kadar gelmişken ndn en iyisi olmasın. tüm senenin semeresini alacaksınız sonuçta ve bu sizden oyuncu para vs. her türlü bakımdan kat kt üstün olan bi ekip olan fenerbahçe'ye karşı!!

bilirsiniz ki ben hasta gsliyimdir. ama yiğidin hakkını da yiğide vereceksiniz. oldum olası bu fb-gs kavgalarından nefret etmişimdir. çünkü kusura bakmayın söleyecem sidik yarışı dediğimiz bi laf wardır halk arasında aynı öyle sürer gider :D hiç bitmez bu kavga.. :D

ama bu hayatta onlar olmadan çekilmez gerçekten.. neyse.. tüm arkadaşlara kolay gelsin yorumlarda.. sınırları aşmadan düzgün yorumlar yapmaya dikkat edersek daa iyi olur arkadaşlar.. umarım haftaya HAKEDEN kazanır.. (yani GS) :D

hepinize iyi akşamlar..
çağrı zorkol

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 19:39
uzun zmndır konuya bakmassak bööle olur tabe! :) bu kdr uzar gider konu.. bende bi kaç yorum yapayım..

arkadaşlarımın bazıları biz sizi 2 defa yendik dolaysıyla şampiyonluğu biz hakediyoruz falan gibi bişey yazmışlar. bana göre yersiz bi cümle.. çünkü madem bizi 2 maçta da yendiniz bu kafadan 6 puan önde olmanız gerekmekte demektir. o mantığa çıkar. oysaki puanlar eşit. bu bir! :)

gelelim ikiye.. oyuncu kıyaslanmasında gsli kardeşlerimi kınıyorum. ewt bizim oyuncularımız iyi oyuncular yürekli oyuncuları bu doorudur. fakat fbli oyuncular özellikle api, alex ve anelka kalitesini belli etmiş oyunculardır. zaten alex haricinde diğer ikisi milli takımlarında oynamaktadır ve alex'in oynamama nedeni de brezilya vatandaşı olmasından kaynaklanmaktadır. başka ülke vatandaşı olsa siz zannediyomusunuz ki milli takım kadrosuna alınmayacak ? yapmayın allahaşkına! o yüzden bence oyuncu arkadaşlarımızı konuşurken kıyaslama yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. mesela mevkisi aynı olan iki adam brezilyadan : alex ve ronaldinho! yani kimse burda alex diyemez akıl war mantık war... alex'in ndn kadroya alınmadığını düzgün açıkladım umarım.

gelelim üçe... galatasarayın bu zor şartlar altında şuanda bulunduğu durum zaten bi başarıdır. amaburaya kadar gelmişken ndn en iyisi olmasın. tüm senenin semeresini alacaksınız sonuçta ve bu sizden oyuncu para vs. her türlü bakımdan kat kt üstün olan bi ekip olan fenerbahçe'ye karşı!!

bilirsiniz ki ben hasta gsliyimdir. ama yiğidin hakkını da yiğide vereceksiniz. oldum olası bu fb-gs kavgalarından nefret etmişimdir. çünkü kusura bakmayın söleyecem sidik yarışı dediğimiz bi laf wardır halk arasında aynı öyle sürer gider :D hiç bitmez bu kavga.. :D

ama bu hayatta onlar olmadan çekilmez gerçekten.. neyse.. tüm arkadaşlara kolay gelsin yorumlarda.. sınırları aşmadan düzgün yorumlar yapmaya dikkat edersek daa iyi olur arkadaşlar.. umarım haftaya HAKEDEN kazanır.. (yani GS) :D

hepinize iyi akşamlar..
çağrı zorkol

kırk saattir aynı şeyleri söylüyorum sonunda biri daha katıldı oh be :D:D

KAYRA
08.Mayıs.2006, 20:06
hala bu maçta şike oldunu iddia edenler var yaff ne komik adamlar:D :D

zargı
08.Mayıs.2006, 20:39
umarım haftaya HAKEDEN kazanır.. (yani GS) :D
çağrı zorkol
:D:D:D(aa)(aa)(aa)