Log in

View Full Version : Türkiye - Belçika | Euro2012 Eleme Grup A

Pages : [1] 2

TR.CaPTaiN
05.Eylül.2010, 00:37
http://www.yukleresim.com/images/30289179353780353197.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Yayın: NTV veya NTVSPOR

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 00:40
Zor maç olacak ama alacağız bu maçı ALLAH'ın İzniyle

Zekirdek
05.Eylül.2010, 00:49
Kazanacağımızı pek sanmıyorum. Almanya karşısında güzel bir oyun ortaya koymuştu Belçika. O oyunu bize sergilerlerse bizi rahat geçerler. Ama gönül isterki Türkiye'm kazansın.

sananes
05.Eylül.2010, 00:58
Belçika Fellaini'yi 10 numara gibi oynatmaya devam ederse hiç bişey elde edemez.Bu sebepten yenilmeyiz 2 gol falan atabilirsekte kazanırız

Hugo
05.Eylül.2010, 01:20
Belçika Fellaini'yi 10 numara gibi oynatmaya devam ederse hiç bişey elde edemez.Bu sebepten yenilmeyiz 2 gol falan atabilirsekte kazanırız

10 numara gibi oynatmıyor. Sadece 10 numarayı giymiş adam.
41221 gibi oynuyorlar.
Lukaku çok ağır bi oyuncu. Servet onu durdurur bence.
Kanatlarda Dembele ve Hazard çok önemli. Onlara dikkat etmek lazım.

zemlinskis
05.Eylül.2010, 01:21
Belçika'nın Dünya Sıralamasında geride olması kimseyi rahatlatmasın.Çok iyi bir kadroya sahipler.Van Buyten,Kompany,Defour,Hazard,Lukaku,Dembele bunlardan birkaçı...Gerçekten işimiz çok zor.Hele ki Kazakistan karşısında oynayan 11'le çıkarsak bu iiş burda biter.Kesinlikle Tuncay'ın yerine Colin Kazım,Nihat'ın yerine ise Sercan veya Halil'le başlamalıyız...

TR.CaPTaiN
05.Eylül.2010, 01:28
Oyuncuları teker teker değerlendirdiğimizde kadroları bizimkinden ağır basabilir. Büyük liglerde oynayan oyuncu sayıları fazla. Maçın sahamızda olması dolayısıyla biz bir adım daha önde gibiyiz ancak çok dikkatli olmak gerek.

partizanlion
05.Eylül.2010, 01:29
Gruptaki gidişatımızı belirleyecek maçlardan biri, umarım kazanan taraf oluruz..

sananes
05.Eylül.2010, 01:36
10 numara gibi oynatmıyor. Sadece 10 numarayı giymiş adam.
41221 gibi oynuyorlar.
Lukaku çok ağır bi oyuncu. Servet onu durdurur bence.
Kanatlarda Dembele ve Hazard çok önemli. Onlara dikkat etmek lazım.

ben maçın bir bölümünü seyrettim sadece (belçika-almanya) forma numarasına göre yorum yapmadım bana baya baya amc gibi geldi.Belçika'da Dembele etkili bi oyuncu onun dışında Hazard'ında ara paslarına dikkat etmeliyiz diyorum.Umarım Lukaku oynar forvetlerinde Tam Servet'in dişine göre harcar Servet çünkü daha çocuk Lukaku:) Servet azman kişiliği ile top göstermez gol yersek ya saçma bi gol yeriz ya yan top yani yeme ihtimalimiz yüksek:) bu yüzden 2 tane atmalıyız en az diyorum

deniz.91
05.Eylül.2010, 01:51
Belçikanın çok ciddi bir kadro kalitesi var ama henüz oturmuş bir sistemleri yok hocaları yeni bizim kadromuz biraz daha oturmuş bir kadro zorlanırız ama istanbulda alırız maçı

Hugo
05.Eylül.2010, 02:05
ben maçın bir bölümünü seyrettim sadece (belçika-almanya) forma numarasına göre yorum yapmadım bana baya baya amc gibi geldi.Belçika'da Dembele etkili bi oyuncu onun dışında Hazard'ında ara paslarına dikkat etmeliyiz diyorum.Umarım Lukaku oynar forvetlerinde Tam Servet'in dişine göre harcar Servet çünkü daha çocuk Lukaku:) Servet azman kişiliği ile top göstermez gol yersek ya saçma bi gol yeriz ya yan top yani yeme ihtimalimiz yüksek:) bu yüzden 2 tane atmalıyız en az diyorum

Simmons-Fellaini-Defour'du sanırım orta alanları. Simmons geride fellaini-defour önünde oynadılar.

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 03:51
Ya Van Buyten falan Almanya maçını yakan isimdir bence Van Buyten iyi oyunculardan biri değil.Kompany,Defour falan anlarımda Van Buyten'de iş yok bence

eXcitinG
05.Eylül.2010, 11:27
Bu maçı kazanamazsak zaten hiç bahsetmeyeLim Avrupa Şampiyonasından.

di canio
05.Eylül.2010, 11:39
NtvSpor yarışmadan kazandığım bileti henüz ulaştıramadığı için büyük ihtimalle gidemeyeceğim maça. Sevinmiştim oysa :) Savunmamız sıkıntı yaratmazsa alırız maçı bana göre. Her ne kadar büyük çıkış yapsa da hala Onur konusunda çekincelerim var. Kritik maçlarda sorun yaratacak gibi geliyor bana. Umarım ben yanılırım. Kazakistan maçındaki kadrodan Mehmet Aurelio'nun kesilip Nuri ya da Selçuk'un tercih edilmesi daha doğru olacak sanırım. Forvette de Nihat ya da Tuncay'ın kenara alınıp, onlardan birinin yanında Halil ya da Semih'in oynaması lazım.

Clayman
05.Eylül.2010, 12:55

Kısa ve öz...

GeNç KaRTaL
05.Eylül.2010, 14:06
Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.Rakibimiz yabana atılacak bir ekip değil.İşimiz zor.Umarım evsahipliği avantajımızı kullanarak kazanırız.

Bordo61Mavi
05.Eylül.2010, 14:09
Rakipte iyi isimler var ama bizimkiler kadar iyi degil. Evde oynuyoruz daha iyi bi takimiz, bu maci kaza bela olmasa aliriz. Ha alamadikmi

arkadasin dedigi gibi Avrupa sampionasini konusmiyalim bile :)

TR.CaPTaiN
05.Eylül.2010, 14:12
Kura itibariyle dördüncü torbadan gelse de, Belçika bizim bu grupta ikincilik için en ciddi, en doğrudan rakibimiz… Kara 2009’u aşmışlar, karmaşık Vandereycken-Vercauteren-Advocaat dönemini geride bırakıp durulmuşlar. Olgun Leekens, takımda birliği bütünlüğü sağlamış, üç kaptan Van Buyten-Kompany ve Vermaelen’i bir arada savunmada uyumla oynatıyor. Artık Advocaat’ın onları 6 ayda yüz üstü bırakıp Rusya’ya gitmesini unutmuşlar, Leekens’le yeni bir takım kurma uğraşındalar.

Aslında kurmuşlar da… Leekens çok cesur başladı, Dünya üçüncüsü Almanya karşısına santrforda 17’lik Lukaku, sağ yanında 19’luk Hazard, sol yanında 23’lük Dembele’yle çıktı. Alderweireld, Simons, Fellaini, Defour, Benteke ve Vossen de dahil dün oynayan tam 9 oyuncu halen ümit milli takımla bir turnuva görebilecek yaştalar. Dolayısıyla Salı günü bizim milli takımı bekleyen ilk tehlike, 90 dakika boyunca sahada canlı kalabilecek bir ekiple oynuyor olmamız. Oysa bizim olgun takımımız, Kazakistan karşısında son yarım saati ancak idare edebilmişti!

* * *

Tabii gençlik bir bakıma tecrübesizlik de demek, bu yüzden Leekens de savunma hattında olgun oyunculardan faydalanıyor. Dördü de stoper özellikli olan bir dörtlü savunması var: Bekler Ajax’lı Alderweireld ve Arsenalli Vermaelen hemen hiç çıkmıyorlar, kanat hücumcuları Hazard ve Dembele’nin açıklarını kapatma görevini layıkıyla yapıyorlar. Ama onların çıkmaması bizim bekler Sabri ve Hakan’ın çıkabilmesi anlamına gelmeyecektir, çünkü kontra ataklarda Hazard-Dembele’nin sprintleri Belçika’nın en büyük kozu. Sıkça yer değiştiriyorlar, dolayısıyla hem Hakan’ın hem de Sabri’nin gözlerinin özellikle Lille’li Hazard’ın üstünde olmasında fayda var. (Hazard, Cuma gecesi Löw’ün de gözünü korkuttu. Löw devre arasında sol beki Jansen’i çıkarıp daha sert ve defansif Westermann’ı o bölgeye koydu). Şu sıralar yaptığı bireysel hatalarla gündemde olan Hakan’ın o estetik göğüs paslarını filan Salı gecesi Hazard’a karşı denememesinde fayda var.

Leekens’in stoperleri Bayernli Van Buyten ve Manchester Cityli Kompany havada iyiler ama çabuk oyunculara karşı açık verebiliyorlar. Onların önünde oynayan defansif orta saha Simons’la birlikte Cuma gecesi Müller’in/Mesut’un hızına cevap vermekte güçlük çektiler. Yedikleri gol de aralarında geveledikleri bir topu Schweinsteiger’in kapmasıyla oluştu; yani bizim Tuncay’ın, Arda’nın da en az Schweinsteiger kadar hata kovalayabilmeleri gerek.

4-2-3-1 oynuyorlar

Belçika da Almanya gibi 4-2-3-1’i benimsemiş. Ama Almanya’nın çok çabuk ve akıllı santrforu Klose’ye karşılık onların ileri uçtaki adamı Lukaku ağır ve tecrübesiz. 17’lik Anderlechtli Lukaku çabuk olgunlaştığı için kıtanın devlerinin takibinde, ama sanki 3-5 sene sonra da bu oyuncu bu yavaş haliyle çok fazla ilerleyemez gibi. Büyük ihtimalle Servet’le eşleşecek Lukaku’yu Galatasaraylı oyuncu durdurmakta çok büyük güçlük çekmez, bu tarz oyuncuların daha olgunlarına (Antalyalı Serge’ye, Kasımpaşalı Tehoue’ye ve Makukula’ya) karşı oynadı çünkü…

Son söz

Hiddink’in sadece ikinci resmi maçının gruptaki en kritik iki müsabakamızdan biri olması şanssızlık. Hiddink (Almanya deplasmanına da sadece 35 gün kaldığını göz önüne alarak) yatırımı geçmiş tecrübelere yaptı, birlikte oynama alışkanlığı olan ekibini bozmadı. Belçika’nın da en önemli dezavantajı birlikte oynama alışkanlığının azlığı. Önceki gece bu grubun 4 takımını izledik, ikisi (Almanya ve Türkiye) “milli kulüp” hüviyetindeler, bir kulüp takımı gibi uyumlular. Belçika’ysa henüz bir “ulusal karma” gibi… Çok iyi ve yetenekli oyuncuları var, ama sanki bu ekip 2012’de değil 2014’te adından söz ettirebilir. Bizse 2012’yi kaçırırsak birçok oyuncumuzun 2014’ü görmesi hayal gibi. Umarız kâğıt üstündeki veriler sahada da geçerlilik kazanır da, 2012’nin takımı bizimkiler olur. Yoksa Mehmet Topal’sız, Mevlüt’süz listesiyle hafta içi Hiddink’in işi hiç kolay olmayacak.

Uğur Meleke

ForCimbom
05.Eylül.2010, 14:31
servet'in lukaku'yu ezmesi için bir üstünlüğü olması lazım. ama yok öyle birşey. lukaku en az servet kadar güçlü servet kadar azman bir adam. ve boyu da servet'ten uzun. hava toplarında da bi üstünlüğü yok servet'in. bence lukaku formsuz servet'i yer.

Revolution
05.Eylül.2010, 14:56
Savunmamız aksıyor ve Belçika kadrosu çok iyi, zorlanacağımızı düşünüyorum. Skor tahmini 2-3 gol :)

Night_Mare17
05.Eylül.2010, 15:00
Bence çok daha iyi kadromuz var ve alırız. Tuncay Lukaku'dan su anda daha iyi . - Arda Hazard'dan - Hamit Dembele'den - Emre Fellaini'den - falan filan

nerazzuri
05.Eylül.2010, 15:16
Bence çok daha iyi kadromuz var ve alırız. Tuncay Lukaku'dan su anda daha iyi . - Arda Hazard'dan - Hamit Dembele'den - Emre Fellaini'den - falan filan

Ne Tuncay Lukaku'dan, ne Arda Hazard'dan, ne Hamit Dembele'den ne de Emre Fellaini'den iyi değil.

eXcitinG
05.Eylül.2010, 15:19
Ne Tuncay Lukaku'dan, ne Arda Hazard'dan, ne Hamit Dembele'den ne de Emre Fellaini'den iyi değil.

Hadi canım sende şaka yapıyor oLmaLısın :)

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 15:57
Yapma ALLAH'ını seversen:)Arda Hazard'dan yetenekli bir,Hamit Dembele'den iyi iki,Emre Fellaini'den iyi üç.Tunca Lukaku'yu bilemem şu an Tuncay kötü ama ötekileri kesinlikle dediğim gibi Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok:)

Hugo
05.Eylül.2010, 16:01
Hamitle Dembeleyi karşılaştırmak çok saçma.
Lukaku çok ağır bi oyuncu maçta göreceksiniz, dönemiyor.

zemlinskis
05.Eylül.2010, 16:03
Yapma ALLAH'ını seversen:)Arda Hazard'dan yetenekli bir,Hamit Dembele'den iyi iki,Emre Fellaini'den iyi üç.Tunca Lukaku'yu bilemem şu an Tuncay kötü ama ötekileri kesinlikle dediğim gibi Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok:)

doğru tespit...

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 16:06
Hamitle Dembeleyi karşılaştırmak çok saçma.
Lukaku çok ağır bi oyuncu maçta göreceksiniz, dönemiyor.
Kesinlikle Lukaku çok ağır bi oyuncu.Artı Hamit sağ kanat Dembele forvet benim bildiğim kadarıyla

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Eylül.2010, 16:20
Umarım kazanırız,ama Belçika çok yetenekli bir takım dikkatli olmamız lazım.

Addolorato
05.Eylül.2010, 16:23
Belçika genç ve dinamik bir takım. Hakan Balta , Ömer Erdoğan , Servet Çetin bunlar çok ağır adamlar. Hazard - Dembele ikilisi çok başımızı ağrıtır. Lukaku 195 civarı bir boya sahip. Ömer ve Servet havadan iyi olsalarda Lukaku'yu tutamazlar. Defansta Vermaelen , Kompany ve Van Buyten gibi çok üst düzey takımlarda oynayan adamları var. Belçika bizden iyi takım kısaca. Umarım kazanırız.

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 16:26
Aynı defanslar geçen sene 2010 DK Elemelerinde bi ton gol yedi.İsim olarak üst düzey bi defansı var Belçika'nın kaliteli defansı 1-2'yi geçmez

Addolorato
05.Eylül.2010, 16:28
Dediğim gibi Belçika genç bir takım. Yavaş , yavaş tecrübeleniyorlar. Böyle devam ederlerse 2014 Dünya Kupasına katılır en kötü çeyrek final oynarlar.

nerazzuri
05.Eylül.2010, 16:29
Aynı defanslar geçen sene 2010 DK Elemelerinde bi ton gol yedi.İsim olarak üst düzey bi defansı var Belçika'nın kaliteli defansı 1-2'yi geçmez
Bizde, kalite de yok isimde :)

ForCimbom
05.Eylül.2010, 16:32

arda'ya gelen resmi bir teklif yok. varsa bile 10-12 milyon civarı birşey varsa vardır.

hazard'a daha sene başında 20-25 milyon eurolar dökülüyordu. klübü satmadı daha fazla isteyerek.

hazard arda'dan çok daha hızlı bir adam. ve bu yüzde potansiyel olarak arda'dan çok daha üstün. şuanda da en az arda kadar iyi durumdadır.

hamit'le dembele'nin ne alakası var onu anlamadım.

emre belözoğlu ile fellaini farklı adamlar. fellaini dmc, emre mc. fellaini rüzgarıyla emre'yi yıkar, öyle bir fiziği var. oyun görüşü pasları falan da gayet yerinde. emre'nin ondan iyi olduğunu söylemek için mantıklı bir sebep yok ortada.

tuncay ile lukaku'nun da bi alakası yok.

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 16:40
arda'ya gelen resmi bir teklif yok. varsa bile 10-12 milyon civarı birşey varsa vardır.

hazard'a daha sene başında 20-25 milyon eurolar dökülüyordu. klübü satmadı daha fazla isteyerek.

hazard arda'dan çok daha hızlı bir adam. ve bu yüzde potansiyel olarak arda'dan çok daha üstün. şuanda da en az arda kadar iyi durumdadır.

emre belözoğlu ile fellaini farklı adamlar. fellaini dmc, emre mc. fellaini rüzgarıyla emre'yi yıkar, öyle bir fiziği var. oyun görüşü pasları falan da gayet yerinde. emre'nin ondan iyi olduğunu söylemek için mantıklı bir sebep yok ortada.

Arda'yı Hazard yaşında kimler istedi:)

Zekirdek
05.Eylül.2010, 16:42
Arda'nın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Addolorato
05.Eylül.2010, 16:53

Kimler istedi ?

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 16:54
Kimler istedi ?
İstemekten kastım ilgilenmek yanlış yazmışım onu.Büyük klüpler Arda'nın peşinde değilmiydi kardeşim Euro 2008 sonrası.Bugün bile görüyoruz Arda ile şu takım ya da bu takım ilgileniyo diye:)

Zekirdek
05.Eylül.2010, 16:56
İstemekten kastım ilgilenmek yanlış yazmışım onu.Büyük klüpler Arda'nın peşinde değilmiydi kardeşim Euro 2008 sonrası.Bugün bile görüyoruz Arda ile şu takım ya da bu takım ilgileniyo diye:)

Ama sonuçta Galatasaray'da harcanacak. Yoksa Türk olarak Fenerbahçe'de görmek istediğim ilk oyuncu Arda'dır ama yeteneğini Galatasaray heba edecek. Avrupa'ya ve hatta İspanya'ya gitmeli.

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 17:01
Hayır adam Türkiye'de harcanıyo belli ama Euro 2008 sonrası Arda ile bir sürü klüp ilgilendi.O zamanda Hazard yaşlarındaydı.Ayrıca hala lafımın arkasındayımda Arda Hazard'dan daha yetenekli ve iyi

Revolution
05.Eylül.2010, 17:07
Arda Hazard'dan daha yetenekli olabilir ama Hazard şuan ondan daha iyi.

yunusgs
05.Eylül.2010, 17:11
Bir kere de kıyas yapmayalım da takım oyununa bakalım.Milli Takımın en büyük sorunu takım olamama zaten.İsimleri tek tek incelerseniz,ne kadar iyi oyuncular gibi görünüyor oyuncularımız.En basitinden,Hamit geçen senenin ŞL finalistinde oynuyor.Ama bir araya gelince bu oyuncular,istenen randıman alınamıyor.

Maçta takım oyununu doğru şekilde uygular,pozisyon hatası yapmayıp,yakaladığımız fırsatları değerlendirebilirsek kazanırız.

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 17:11
Onun nedeni bizim basın sürekli Arda ile uğraşıyo ve kaptanlık bu iki neden yüzünden adam bi futbola konsantre olamıyo yoksa Hazard'dan iyi bi oyuncu Arda:)

yunusgs
05.Eylül.2010, 17:13
Onun nedeni bizim basın sürekli Arda ile uğraşıyo ve kaptanlık bu iki neden yüzünden adam bi futbola konsantre olamıyo yoksa Hazard'dan iyi bi oyuncu Arda:)

İyi olsa ne olur?Futbol tek kişi ile oynanmıyor.Dünya Kupası'nda kağıt üstünde en iyi kadro Arjantin'deydi ama takım olamadıkları için elendiler.Almanya ise tam tersi.

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 17:16
İyi olsa ne olur?Futbol tek kişi ile oynanmıyor.Dünya Kupası'nda kağıt üstünde en iyi kadro Arjantin'deydi ama takım olamadıkları için elendiler.Almanya ise tam tersi.
Adam Galatasaray'da ve milli takımda hani beyin derler ya o tarz oynatılıyo.İnsanda beyin olmadıktan sonra ne olur hiç bişey Arda'da milli takım ve Galatasaray için öyle bişey.Takım oyunuyla da bi yere kadar bence elindeki oyunculara bakar biraz.Ne kadar iyi oyuncu=başarı:)

ForCimbom
05.Eylül.2010, 17:36

kimse gelip 20-25 milyon avro cash vermedi bize . :)

verilmezdi zaten, çünkü her türk futbolcusu gibi onun da mental eksiklikleri vardı o zamanlar, türkiye'de daha fazla olgunlaşıp mentalini geliştirip avrupa'ya gidecekti. ama geliştirmedi kendisini, bu yüzden de neredeyse hiç teklif yok. yani klüp şimdi satılığa çıkarsa gelecek teklifler 10-12 milyon avro civarında olacaktır en fazla. nedeni dediğim gibi arda euro 2008'den sonra üstüne koymadı. arsene wenger euro 2008'de arda'yı çok beğendiğini söylemişti. ama yakın zamanlarda yaptığı bir açıklamada aynen şunu dedi ;

"arda yetenekli bir futbolcu ama o günden bu yana (euro 2008 zamanlarını kastederek) kendini geliştiremedi"

.

KaRaBükLü KraL
05.Eylül.2010, 17:38
kimse gelip 20-25 milyon avro cash vermedi bize . :)

verilmezdi zaten, çünkü her türk futbolcusu gibi onun da mental eksiklikleri vardı o zamanlar, türkiye'de daha fazla olgunlaşıp mentalini geliştirip avrupa'ya gidecekti. ama geliştirmedi kendisini, bu yüzden de neredeyse hiç teklif yok. yani klüp şimdi satılığa çıkarsa gelecek teklifler 10-12 milyon avro civarında olacaktır en fazla. nedeni dediğim gibi arda euro 2008'den sonra üstüne koymadı. arsene wenger euro 2008'de arda'yı çok beğendiğini söylemişti. ama yakın zamanlarda yaptığı bir açıklamada aynen şunu dedi ;

"arda yetenekli bir futbolcu ama o günden bu yana (euro 2008 zamanlarını kastederek) kendini geliştiremedi"

.
Tabi orda haklısın Arda kendini geliştiremedi ama Adnan Polat'ın da dediği gayet açık Arda'ya 20 Mn € veren alır:)

zemlinskis
05.Eylül.2010, 17:42
Ezilebiliriz de Ezedebiliriz de...Orasını kestirmek çok güç...Bence boşa konuşmayalım...Çok sakat bir maç..Salı 22 45 te herşey belli olur

Estranged
05.Eylül.2010, 18:08
Arda Hazard'dan yetenekli bir

:) :)

Hamit Dembele'den iyi iki

Bu eşleşme düşünülür, ikisinin de yaşları ve mevcut formları göz önüne alındığında Hamit tecrübesiyle Dembele'den bir adım önde olabilir.

Emre Fellaini'den iyi üç

ikisi de birbirinden farklı konularda daha üstün.

Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.

Hazard dünya üzerindeki her kulüp için potansiyel worldwide yıldız durumunda şu an.Şu anda bizim yaptığımız Paraguaylıların gelip "Lucas Barrios Nihat'tan iyi forvettir" demesiyle aynı şey.

Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.

O bakış açısına göre Hakan Şükür'ü forvete koysak De Sutter'dan iyi forvet olmaz mı? Sonuçta birisi Anderlecht'den ilerisini görmemiş, diğeri İnter'de oynamış :)

Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok:)

Hamit Dembele'nin yaşındayken SC Wattenscheid'den Schalke'ye yeni gelmişti :) Her oyuncunun 19-22 yaşları arasında Bayern'de, İnter'de olmasını beklemeyin.Yeteneklerinin bir ölçüsü değildir bu.

Her ne kadar kazanacağımızı umsam da maç çok zorlu geçecektir.Taraftar Desteğiyle 2-1 bitecektir diye düşünüyorum.

ThersoN
05.Eylül.2010, 18:47

ee yani bi zahmet; evimizde rahat almalıyız!

MeMo
05.Eylül.2010, 18:50

Bilmiyorum Fenerbahçe'yi izliyor musun ama Emre'yi rüzgarıyla yıkacak topçu yok dünyada.Daha iyi dersin orası farklı.Emre,Alex değil fizik olarak.

Night_Mare17
05.Eylül.2010, 18:53
Lukaku Tuncay'dan daha potansiyelli tamam ama şu anda Tuncay daha iyi .

ForCimbom
05.Eylül.2010, 18:59
Bilmiyorum Fenerbahçe'yi izliyor musun ama Emre'yi rüzgarıyla yıkacak topçu yok dünyada.Daha iyi dersin orası farklı.Emre,Alex değil fizik olarak.

aman laf söylettirme adamına. topçu olarak değil hiçbir insan zaten rüzgarıyla yıkamaz hiçbir futbolcuyu. o işin abartısı. ve sen bunu ciddiye alarak yorum yapıyorsun :) . fellaini dünyadaki en sağlam fizikli futbolculardan biri. emre ona hiçbir ikili mücadelede üstünlük sağlayamaz mesela.

bi de daha iyi demiyorum niye diyeyim? adamların mevkisi farklı bir kere ...

MeMo
05.Eylül.2010, 19:31
aman laf söylettirme adamına. topçu olarak değil hiçbir insan zaten rüzgarıyla yıkamaz hiçbir futbolcuyu. o işin abartısı. ve sen bunu ciddiye alarak yorum yapıyorsun :) . fellaini dünyadaki en sağlam fizikli futbolculardan biri. emre ona hiçbir ikili mücadelede üstünlük sağlayamaz mesela.

bi de daha iyi demiyorum niye diyeyim? adamların mevkisi farklı bir kere ...

Biliyorum kimsenin kimseyi rüzgarıyla yıkamayacağını :) Emre o kadar güçsüz değil demek istiyorum sadece.

ForCimbom
05.Eylül.2010, 19:35
Biliyorum kimsenin kimseyi rüzgarıyla yıkamayacağını :) Emre o kadar güçsüz değil demek istiyorum sadece.

biliyorum emre fiziği yerinde bir adam ama fellaini aşmış azmanlıkta bir futbolcu...

bence biz bu maçı alırız ya, hiddink işini bilir yapar ortaya birşeyler...

MeMo
05.Eylül.2010, 19:41
biliyorum emre fiziği yerinde bir adam ama fellaini aşmış azmanlıkta bir futbolcu...

bence biz bu maçı alırız ya, hiddink işini bilir yapar ortaya birşeyler...

Ben de öyle düşünüyorum ev sahibi olma ve Hiddink avantajını iyi kullanmamız lazım.

Varonil
05.Eylül.2010, 19:58
Kazakistan maçından çok daha zor bir maç olacak.Belçika oldukça iyi bir takım ve çok iyi bir jenerasyon yakaladılar.Oldukça zorlayacaklardır bizi.

Yine de Hiddink'e güveniyorum ve bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

Bir not:Umarım maçta tribünler dolu olur. :)

Clayman
05.Eylül.2010, 21:36
Geçen sene şanssızdık, tek kale oynadık ama yenemedik Belçika'yı. Bu sefer yeneceğimizi düşünüyorum. Umarım beklentilerimiz boşa çıkmaz.

ozaniel
05.Eylül.2010, 22:08
Belçika'nın kadrosu 2 sene sonra bizi geçebilir ama şu an biz daha üstünüz. 3-1'lik bir galibiyet bekliyorum.

zemlinskis
05.Eylül.2010, 23:58
Bir kere eğri oturup doğru konuşalım.Nihat'la maça başlayacaksak şimdiden söyleyeyim bu iş burda biter.1.90 lık Van Buyten ve 1.86 lık Kompany nin arasında kaybolup gider.Onun yerine Halil Altıntop veya başka birisi olması gerekiyor.Ayrıca Tuncay'ın yerine topu daha iyi kullanabilen kolay adam eksiltebilen Colin Kazım dan yararlanmalıyız.Bu şartlar olmadığı sürece biz bu maçı kazanamayız...

nerazzuri
06.Eylül.2010, 00:07
http://footballuser.com/Formations/2010/09/17527_Turkey.jpg

İdealdir.

Kazım yerine, Halil'de olabilir. Oldukça atletik ve hızlı bir kadro tercih etmek zorundayız. Genç ve dinamik bir takım var karşımızda.

zemlinskis
06.Eylül.2010, 00:19
http://footballuser.com/Formations/2010/09/17527_Turkey.jpg

İdealdir.

Kazım yerine, Halil'de olabilir. Oldukça atletik ve hızlı bir kadro tercih etmek zorundayız. Genç ve dinamik bir takım var karşımızda.

Ömer Erdoğan'ın yerine bir başkası düşünülmeli...İbrahim Toraman olabilir mesela...Çabukluk önemli Servet ve Ömer çok ağır kalıyorlar...

anilton
06.Eylül.2010, 00:21
12 dev adamın iade-i ziyarette bulunması gerekir :)

GodfatheR
06.Eylül.2010, 00:24
Çarşamba maç var mümkün değil :)

LeqenDary
06.Eylül.2010, 00:26
Fizik olarak bizim üstümüzde bir takım olduğu kesin .Ama bizden daha yavaşlar(Van buyten Fellaini Kompany gibi) . Bizde hızlı oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkarak onların bu yavaşlığından yararlanabiliriz .Akıllı kadro ve akıllı oyunla bu maçı alacağız ben inanıyorum takıma :) .

BaGa TaRKaN
06.Eylül.2010, 00:40
Dirençli Bir Belçika Ortasahası Olacağına Göre Bizim Takımda En Az Onlar Kadar Ortasahada Dirençli Olmak Zorunda. Ortasahadaki Üstünlüğümüzü Ele Geçirirsek Bu Maçı Rahat Alırız Bence. Çünkü Belçikanın Ortasahasındaki 3lü Kilitlememiz Şart Aynı Zamanda Hazard'a da Ek Önlem Almamız Lazım Gerçi Onun Bölgesinde Oynarsa Hamit Tecrübesi ve Zekasıyla Hazard'ı Oynatmaz Bile.

http://www.yukleresim.com/images/39270495345650231687.jpg (http://www.yukleresim.com/)

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Eylül.2010, 01:02
Sercan yerine baskasini dusunmeli bence forvet icin.
Tuncay da pek basarili degildi o bolgede.
Belki Halil Altintop denenebilir. Mevlut kadroda olsaydi ilk tercihim olurdu.

zemlinskis
06.Eylül.2010, 01:06
Halil Altıntop Denenmeli ya da Colin Kazım'da forvet oynayabilir...2 sinden biri aman Nihat olmasın da...

BaGa TaRKaN
06.Eylül.2010, 01:11
Kazım Forvet Olursa İntihar Olur Yahu:D Tam Kazmalık:n: Bu Maç Aslında Tam Tek Forvetlik Maç Ama Kadroda Tek Forvet Oynayacak Oyuncu Yok İşin Enterasanı. Nihat 2.Forvet Dediğimiz Sürekli Gezici Tipinde Bir Forvet, Halil Yetenekleri Sınırlı Olan Eleman, Tuncay'da Gezici Tarzında Bir Oyuncu, Elde Bir Tek Sercan Kalıyor O Belki Bişey Yapar Umudunda Düşündüm Sercan'ı Doğru Düzgün İzlemedim Hiç Yarım Yamalk Hep. Ama İzlediğim Kadarıyla Sercan Topu Alıp Dikine Gitmeyi Seven Tarzında Bir Eleman.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Eylül.2010, 01:18
Sercan onde oldugumuz dakikalarda muthis katki saglar, orasi kesin. Halil dedigin gibi sac bas yolduracak cinsten ama cok formda gorunuyor. Semih ise kafamda hep agir kaldigini dusundugumden tek forvet icin ideal olmaz gibime geliyor. Ileri uca adam bulamadik :n::n:

BaGa TaRKaN
06.Eylül.2010, 01:21
Suç Bizde Değil Üstat Hiddink Düşünsün Orasını:p Çağır İşte Ayı Boğan Mehmet Yıldızı Adam Tam Tek Forvetlik Savunmayı Yıpratır Oyalar Arda ve Emre ve Hamit Çakar:zuhaha Mehmet Şu Maçta Olsa Vallahi Çok İş Yapardı Neden Çağırmazlarki Akıllarına Gelmez Böyle Şeyler:(

Edit: Amma Bağlaç Kullanmışım Ha:D

zemlinskis
06.Eylül.2010, 01:51
Mevlüt Erdinç nerede yahu tam onluk maçtı...

BaGa TaRKaN
06.Eylül.2010, 02:10
Emekli Olmuş Duyduğuma Göre:zuhaha Meftadır Kendisi:n: Bizzat Oğuz Açıkladı:D

Facx
06.Eylül.2010, 02:18
valla yenersek süper olur belçika tarihinin en iyi jenarasyonunu yakaladı henüz gençler gelecekte dünyanın sayılı ekiplerinden olurlar bence kadro olarak bizden iyiler bence inşallah yeneriz

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 15:05
"İşimiz kolay olmayacak"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, EURO 2012 Elemeleri A Grubu'nda oynanacak Belçika maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Belçika ile oynayacakları karşılaşmadan galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Hollandalı teknik adam, yarın oynanacak Belçika maçı öncesi milli takımın kamp yaptığı Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Belçika'nın son dönemde ilerleme kaydeden bir ekip olduğunu ve bu nedenle zorlu bir maç olacağını belirten Hiddink, "İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk ve bunu da Kazakistan karşısında başardık. Oyuncularımın performansından mutluyum.

Belçika son dönemlerde gelişme gösteren bir ekip konumunda. Bu yüzden işimiz çok kolay olmayacak. İstatistiklere de bakarsak, son yıllarda Belçika'ya karşı iyi sonuçlarımız yok. Umarım bunu da kırmayı başarırız" dedi.

Kadroda bulunan bütün oyuncuların forma için hazır olduğunu sözlerine ekleyen Hiddink, "Kadromuzdaki tüm futbolcular forma giyebilecek durumda ve 2 maçta 6 puan hedefi için savaşabilecek güçteler. Antrenmanlarda oyuncularımızın performasından ve takım içindeki havadan çok memnunum" diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, Gökhan Gönül dahil olmak üzere bütün oyuncuların oynayabilecek durumda olduğunu dile getirerek, geçen maçtaki 11'le de mücadeleye çıkma ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Bu arada Hiddink, A Milli Basketbol Takımı'nın Fransa galibiyeti ile ilgili de, "Basketbol maçından ben ve oyuncularım büyük keyif aldı. Gerçekten iyi bir mücadele sergilediler" dedi.

Kaleci Onur Kıvrak ise, hedeflerinin 2 maçta 6 puan olduğunu vurgulayarak, "Kazakistan maçında alınan 3 puan bize moral verdi. Hedefimiz 2 maçta 6 puan. Yarınki karşılaşma zorlu geçecek ve bu karşılaşmanın öneminin farkındayız" şeklinde konuştu

DHA

KanaKe
06.Eylül.2010, 15:25
Nerazuri'nin kadrosunda Kazim'in yerine Nihat olsa daha iyi bir kadro olur. Belcika'ya karsi zorlanacagimizi düsünüyorum fakat galibiyet alacagiz diyorum evimizde rakiplere puan vermedikmi gruptan rahat cikariz.

sananes
06.Eylül.2010, 18:36
Kazım forvet oynayabilir bence form durumunu bilmiyorum ama güçlü kuvvetli forvet lazım bu maç keşke mevlüt olsaydı.Hamit kanat oyuncusu değil bence neden sağ açık anlamıyorum Bayern'de de göbekte oynuyo bizim 4-3-2-1 oynamamız lazım yani dmc mc mc aml amr misal oyuncuları koyalım Aurelio Emre Hamit Arda Tuncay Kazım gibi bi ön taraf yapılabilir defansı değiştirmez zaten büyük ihtimalle,Gökhan Gönül dışında

eXcitinG
06.Eylül.2010, 19:54
Kazım forvette veya miLLi takımın herhangi bir böLgesinde oynayacağına, ben oynayayım daha verimLi oLurum.

zemlinskis
06.Eylül.2010, 21:15
Kazım forvette veya miLLi takımın herhangi bir böLgesinde oynayacağına, ben oynayayım daha verimLi oLurum.
Kazım neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum...Adam şu anda Türk oyuncuları içinde en iyi adam eksiltebilen,tekniği yüksek,sert şutlar atabilen bir oyuncu ve bence kesinlikle 11 de yer alması gerekiyor...

fbdevil190737
06.Eylül.2010, 21:38
Kazım neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum...Adam şu anda Türk oyuncuları içinde en iyi adam eksiltebilen,tekniği yüksek,sert şutlar atabilen bir oyuncu ve bence kesinlikle 11 de yer alması gerekiyor...

O dediğin 2 sene önceydi şimdi ne adam eksiltebilmesi kalmış ne de bitiriciliği , kanatta sadece sırtı dönük top almayı biliyor . Kazım artık bitmiş diyebiliriz .

Night_Mare17
06.Eylül.2010, 21:51
O dediğin 2 sene önceydi şimdi ne adam eksiltebilmesi kalmış ne de bitiriciliği , kanatta sadece sırtı dönük top almayı biliyor . Kazım artık bitmiş diyebiliriz .

Hep simdiki haline değil geçmişinede bakmak lazım demek ki adamda o potansiyel var şu anda bile o potansiyeli kullanabilir bence geçmiş en daha önemli :tur:

fbdevil190737
06.Eylül.2010, 22:21
Bana göre şöyle bir kadro çıkarmalıyız hem Belçika'nın orta sahada ki direncini kırmak hemde orta sahada daha çok ayağa top yaparak pozisyon bulmak amacıyla , ilerde ise Sercan ' ı oynatarak hem adam eksiltebilme özelliğinden hemde hızından yararlanıp daha çok pozisyon bulmaya çalışmak .

Onur

Gökhan Toraman Servet Hakan Balta

H.Altıntop

Emre Nuri

Tuncay Arda

Sercan

zemlinskis
06.Eylül.2010, 22:56

yarın sahaya çıkabilirse eğer bu lafları herkese yedireceğinden şüphem yok...

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Eylül.2010, 23:30

Keske oyle olsa ama dedigin hayalcilik olur biraz.
Ilk 11de baslarsa 10 kisi kalmamak icin dua etmekten baska caremiz olmayabilir.
Kazim disiplini en kotu olan oyunculardan biri, ona verilen sans kadar baskasina verilmemistir herhalde.

nekop
06.Eylül.2010, 23:34

ee yarın yedirdi diyelim bir daha ki yediriş ne zaman olacak? gelecek yıl mı yoksa daha sonraki mi?

fbdevil190737
06.Eylül.2010, 23:41

Oynarsa görürüz kardeşim . Bu lafları yedirseydi Kazım Fenernahçe'de ki son şansı olan hazırlık kampında yedirirdi .

E.Cartman
07.Eylül.2010, 00:12
Belçika çok süratli bir takım bu yüzden bizi fazlasıyla zorlarlar ama taraftar desteğiyle bu maçı tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum

ozaniel
07.Eylül.2010, 01:50
Kazım ile Batuhan arasında çok fark yok. İkisi de fizik ve teknik yönden çok iyi( Kazım'ın tekniği, Batuhan'ın fiziği ağır basıyor) ama bu adamlara güvenirsen seni yarı yolda bırakabilirler. Forvete en uygun adam bence Halil olur, Sercan daha çok kontraataklarda etkili olan bir adam, Tuncay ve Nihat ise 2. forvet olarak etkili.

--------------Onur------------
GG---Ömer--Servet--İsmail
Hamit----Nuri---Emre---Arda
----------Halil----Tuncay--------

şeklinde bir kadro bana göre en ideal kadro olur.

di canio
07.Eylül.2010, 01:54
Kazım ile Batuhan arasında çok fark yok. İkisi de fizik ve teknik yönden çok iyi( Kazım'ın tekniği, Batuhan'ın fiziği ağır basıyor) ama bu adamlara güvenirsen seni yarı yolda bırakabilirler. Forvete en uygun adam bence Halil olur, Sercan daha çok kontraataklarda etkili olan bir adam, Tuncay ve Nihat ise 2. forvet olarak etkili.

--------------Onur------------
GG---Ömer--Servet--İsmail
Hamit----Nuri---Emre---Arda
----------Halil----Tuncay--------

şeklinde bir kadro bana göre en ideal kadro olur.

Aslında Turgay Bahadır o bölge için daha iyi bir seçim olur. Sakatlığını atlatırsa bir an önce çağrılacaktır tekrar Milli Takım'a.

RaSenGan
07.Eylül.2010, 02:03
Oldukça çekişmeli bir maç olacaktır.Tahminim 2-1 galip ayrılırız.Umarım 3 puan alırız gerçekten en zor maçlardan biri olacak.

Since-1907
07.Eylül.2010, 02:44
Gruptaki en kritik maçlardan bir tanesi.Ne olursa olsun 3 puan almamız gereken maç , umarım kazanırız.

vego
07.Eylül.2010, 02:58
Pek umutlu değilim ne yalan söyleyeyim beraberlik kötü sonuç değil.

DenizlispoR
07.Eylül.2010, 03:23
Pek umutlu değilim ne yalan söyleyeyim beraberlik kötü sonuç değil.
Aynen yenilebileceğimizi düşünüyorum .

vego
07.Eylül.2010, 03:25
Kompany ve Hazard şüpheli!

Belçika Teknik Direktörü Georges Leekens, A Milli Futbol Takımımız ile yapacakları karşılaşma öncesinde galip gelmek istediklerini söylerken; sakat futbolcuları hakkında bilgi verdi.

0

0

06 Eylül 2010 Pazartesi - 21:02
AA

http://www.sporx.com/img/3/2010-2/georgesleekens-belcika9.jpg 2012 Avrupa Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Şampiyonası eleme grubunda yarın Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/) ile karşılaşacak Belçika (http://www.sporx.com/belcika/) Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/)ı'nın teknik direktörü Georges Leekens (http://www.sporx.com/georges-leekens/), eleme grubundaki ilk maçlarda Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/)'nin Kazakistan (http://www.sporx.com/kazakistan/) karşısında önemli bir galibiyet aldığını ifade ederek, ''Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/) güçlü bir takım. Tabii ki biz de galibiyet almak istiyoruz'' dedi.

Bu akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Belçika (http://www.sporx.com/belcika/) Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/)ı, buradan Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Şükrü Saracoğlu Stadı (http://www.sporx.com/sukru-saracoglu-stadi/)'na geçti.

Basın toplantı odasında maçla ilgili Türk gazetecilere kısa bir değerlendirme yapan Leekens, sözlerine Türkçe olarak ''İyi akşamlar arkadaşlar'' diyerek başlayıp, ''Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/) benim için yeni bir yer değil. Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'da görev yaptığım zaman bu stada gelmiştim'' diye konuştu.

Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/)'nin eleme grubunda deplasmanda Kazakistan (http://www.sporx.com/kazakistan/) karşısında büyük bir galibiyet alarak, elemelere iyi bir başlangıç yaptığı belirten Leekens, ''6 puan yapmak istiyorlar. Başlarında Hiddink (http://www.sporx.com/hiddink/) gibi mükemmel bir teknik adam var. Yarın ikimiz de takımlarımızı başarıya kavuşturmak için çalışacağız. Almanya (http://www.sporx.com/futbol/avrupa/almanya/)'ya karşı gayet iyi bir maç oynayarak, iyi bir performans sergiledik'' şeklinde konuştu.

Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/)'nin nasıl bir futbol (http://www.sporx.com/futbol/) oynadığını bild (http://www.sporx.com/bild/)iklerini kaydeden Leekens, ''Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/) güçlü bir takım. Biz de tabii ki galibiyet almak istiyoruz. Amacımız bu şekilde'' dedi.

Sakatlıklarla ilgili bilgi veren Leekens, Vincent Kompany (http://www.sporx.com/vincent-kompany/)'nın sakatlığı bulunduğunu ve durumunun henüz belli olmadığını ifade ederek, ''Gillet'in oynama ihtimali var. Hazard'ın durumu da şüpheli oynamayabilir'' dedi.

Leekens, İstanbul'da neden antrenman yapmadıkları sorusuna verdiği yanıtta, ''Çalışmalarımızı Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'da sürdürdük. Stadyumu biliyoruz. Geç gelmeyi kendimiz planladık. Maça kadar kalan sürede sakatlıkları olan futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cuların tedavileri sürecek ve maça hazır hale geleceğiz'' diye konuştu.

Basın toplantısı (http://www.sporx.com/basin-toplantisi/)na katılan futbol (http://www.sporx.com/futbol/)culardan Vincent Kompany (http://www.sporx.com/vincent-kompany/), Türkiye (http://www.sporx.com/turkiye/)'nin iyi bir takım olduğunu ifade ederek, ''Buradan puan yada puanlar almak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama biz de galibiyet için oynayacağız'' değerlendirmesini yaptı.

Guillaume Gillet (http://www.sporx.com/guillaume-gillet/) ise her hangi bir değerlendirme yapmazken, toplantının diğer bölümünde Belçika (http://www.sporx.com/belcika/) basınına yapılan açıklamalar tercüme edilmedi.

-BELÇİKA ANTRENMAN YAPMADI-

Salı günkü maç için İstanbul'a bu akşam saatlerinde gelen Belçika (http://www.sporx.com/belcika/) Milli Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Takımı antrenman yapmadı.

Stada planlanan 18.30 saatinden yaklaşık 40 dakika daha geç gelen Belçika (http://www.sporx.com/belcika/) Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/)ı, sahaya çıkıp stadı gözlemledikten sonra teknik direktör Leekens ve iki futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cu basın toplantısı (http://www.sporx.com/basin-toplantisi/)na geçti, ardından da takım stattan ayrıldı.

Bu arada, Belçika (http://www.sporx.com/belcika/) kafilesindeki basın mensuplarının kameralarından 3'ü istenilen belgeler nedeniyle gümrükte takılınca, gazeteciler stada geç geldi. Teknik direktör Leekens'in basın toplantısı (http://www.sporx.com/basin-toplantisi/) da bu nedenle geç başladı.

BaGa TaRKaN
07.Eylül.2010, 03:34
Kadroları Karşılaştırdımda Tarihinin En İyi Jenerasyonunu Yakaladı Belçika. Bu Kadro Tamamen Bir Kulüp Takımı Olsa Direk Şampiyonlar Ligini Alır.

Ortasahaları İnsan Olmayan 3 Yaratık Var. Forvette Lukaku Durdurulur. Ama Mirallas ve Hazard Gibi Hızlı ve Teknik Oyuncular Bize Çok Büyük Bela Açabilir.

http://www.yukleresim.com/images/52249135779209522431.jpg (http://www.yukleresim.com/)

DenizlispoR
07.Eylül.2010, 03:37
Kadroları Karşılaştırdımda Tarihinin En İyi Jenerasyonunu Yakaladı Belçika. Bu Kadro Tamamen Bir Kulüp Takımı Olsa Direk Şampiyonlar Ligini Alır.

Ortasahaları İnsan Olmayan 3 Yaratık Var. Forvette Lukaku Durdurulur. Ama Mirallas ve Hazard Gibi Hızlı ve Teknik Oyuncular Bize Çok Büyük Bela Açabilir.

http://www.yukleresim.com/images/52249135779209522431.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Lukaku'yu durdurmak değil Mirallas ve Hazard gibi topsuz alanda hızlanabilen oyuncularını durdurmamız gerekiyor Belçika'nın ve bunu başaracağımızı düşünmüyorum açıkcası .

BaGa TaRKaN
07.Eylül.2010, 03:41
Ama Çok Deli Adamları Var Vallaha Kadroyu Görünce Korktum:D

İşimiz Hiç Kolay Değil Ama Bakalım Belki Yeneriz:zuhaha

Bu Arada Semih Formsuz Falan Ama Bu Maçta Mutlaka Olması Gerek Başka Alternatif Yok. İleride Tek Top Tutacak Adam Bu Kadroda Sadece Semih Var.

Night_Mare17
07.Eylül.2010, 03:42
Hazard sağ acık oynamaz

DenizlispoR
07.Eylül.2010, 03:43
Ama Çok Deli Adamları Var Vallaha Kadroyu Görünce Korktum:D

İşimiz Hiç Kolay Değil Ama Bakalım Belki Yeneriz:zuhaha
Benim umudum yok abi :D.

BaGa TaRKaN
07.Eylül.2010, 03:44
Hazard ile Mirallasın Yerini Ters Yazmışım Ama Belçikada Sakat Falan Yoksa Bu Kadroyla Çıkar Büyük İhtimal

KaRaBükLü KraL
07.Eylül.2010, 03:49
Ben beklenenin aksine aşırı zorlanacağımızı düşünmüyorum.Belçika iyiyse bizde iyiyiz.Ayrıca aynı jenerasyonu gördük.Dünya Kupasına bile gidemeyen jenerasyon bana göre en iyi jenerasyon asla olamaz

DenizlispoR
07.Eylül.2010, 04:06
Bizim Belçika kadar iyi olduğumuzu düşünmüyorum ben .

KaRaBükLü KraL
07.Eylül.2010, 05:12
Bizim Belçika kadar iyi olduğumuzu düşünmüyorum ben .
Bunun için bana bi sebep gösterir misin.Yani Belçika'yı bu kadar gözümüzde büyütmeyelim FM'de iyi takım ama gerçekte hepsi mükemmel oyuncular değiller.Ya iyi olsalar bile bizim milli takımımız Mozambik milli takımı falan değil.Yorumları Belçika'nın şişirme oyuncularına bakarak değilde birazda bizim milli takımımıza bakarak yorumlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum ben

KaRaBükLü KraL
07.Eylül.2010, 05:26
Bu arada yorumlara saygısızlık ettiğim çıkmasın sadece yazılanlarla aynı görüşte değilim o kadar:)

izmer96
07.Eylül.2010, 08:33
Belcika'dan daha tecrubeli bir takimiz ama kadrolari tek tek karsilastirdigimiz zaman rakibin en az bizim kadar iyi oyunculari oldugunu goruyoruz , daha gencler ve aclar , bize buyuk sorunlar cikartabilirler bu aksam ama bizim tecrubemizle bu macdan 3 puanla cikmamiz lazim

Varonil
07.Eylül.2010, 08:39
Eğer maça tam anlamıyla odaklanamassak,o zaman Belçika'nın bize sorun çıkartacağını söyleyebiliriz.İyi bir günümüzde olursak bizi yenebilecek bir takım değil Belçika ;)

goosfraba
07.Eylül.2010, 09:00
belçika bizden daha yetenekli. ama biz de onlardan daha tecrübeliyiz. ilginç bir maç olacak.

Flawless Victory
07.Eylül.2010, 11:50
TRT'de Ömer Üründül, NTV Spor'da Mehmet Demirkol'un yorumlarına katılıyorum. Bu maçtan alınabilecek 1 puan başarıdır. Tabiki Türkiye iyi oynadığında her takımı yenebilecek güçtedir ama akıl var mantık var, bu Belçika takımı çok güçlü vve bizim savunmanın halini görünce 1 puan çok büyük başarıdır diyorum. Buradaki anket sonucunu da anlamak zor.

DenizlispoR
07.Eylül.2010, 12:50
Bunun için bana bi sebep gösterir misin.Yani Belçika'yı bu kadar gözümüzde büyütmeyelim FM'de iyi takım ama gerçekte hepsi mükemmel oyuncular değiller.Ya iyi olsalar bile bizim milli takımımız Mozambik milli takımı falan değil.Yorumları Belçika'nın şişirme oyuncularına bakarak değilde birazda bizim milli takımımıza bakarak yorumlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum ben
Belçika'nın 2 stoperi Man City ve Bayern Münich'te oynarken bizim 2 stoperimiz Galatasaray ve Bursaspor'da oynuyor .Belçika'nın sol beki Arsenal'de oynarken bizde Galatasaray'ın tartışılan sol beki oynuyor , ortasaha konusuna hiç girmiyorum .Ofanstaki oyuncular'ın Lukaku dışında kalitesi tartışılmaz .

drsagbirakmayan
07.Eylül.2010, 12:57
belçika bireysel açıdan baktığımız zaman bizden daha kaliteli bir takım olabilir. ama bizim daha oturmuş ya da -nasıl söylesem- daha tecrübeli bir kadromuz var. milli takımımızı küçümsemek yersiz. guus hiddink rakibin hücumda hızlı ve teknik oyuncularıyla gerçekleştirebileceği tehlikeleri durdurmanın yolunu mutlaka biliyordur, güvenelim.

maçı almamız şart diyorum ben, yoksa yine çok zorlanırız ilerleyen maçlarda.

Sirius Black
07.Eylül.2010, 13:00
Arda, Tuncay, Nihat, Hamit, Emre orta sahasının Belçika'nın über orta sahasından aşağı olduğunu düşünmüyorum.

LadroN
07.Eylül.2010, 14:26
Kompany oynamıyormuş.Eden Hazard belki oynayabilirmiş

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2010, 16:13
Kompany oynamıyormuş.Eden Hazard belki oynayabilirmiş

Ikisi de oynar, hic merak etme sen.
Ucuz taktikler bunlar, hic geregi yok.

Hugo
07.Eylül.2010, 16:24
Klopp: "Nuri nasıl oynamaz?"
Borussia Dortmund'un teknik direktörü, Hiddink'in Nuri Şahin'i gereksiz yere kadroya çağırdığını savundu.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin'in milli takım sorunsalına teknik direktörü Jürgen Klopp da tepki gösterdi.

Euro 2012 elemelerinde Türkiye'nin Belçika ile oynayacağı maç öncesinde Bild gazetesine açıklamalarda bulunan Klopp, "Eğer Nuri gibi bir oyuncuyu yedekte oturtabiliyorlarsa Türkiye'nin kadrosunda harika oyuncular yer alıyor olmalı. Bu olay sadece beni şaşırtmıyor. Nuri'nin Stuttgart maçında gösterdiği performansı hepimiz gördük. Mevcut formuyla milli takımda oynamayı hak ediyor. Kendisini kanıtlaması için daha ne yapması gerekiyor anlamıyorum. Bu olay beni ve Nuri'yi hayal kırıklığına uğratıyor. Sonuçta kararları Hiddink veriyor. Ama oynamayacaksa milli takıma gitmesi için herhangi bir neden yok" ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin'in Fatih Terim döneminde milli takımda yer bulamaması eleştiriliyor, bu durumun yeni teknik direktörle değişmesi bekleniyordu.

2005 yılından bu yana profesyonel futbol oynayan 22 yaşındaki Nuri Şahin, uzun uğraşlar sonucunda Almanya'nın yerine Türkiye'yi seçmişti.

Ağzına sağlık Jürgen Klopp.

FreeStyLR
07.Eylül.2010, 16:28
Eminimki Nuri Mesut'uda gördükten sonra neden Almanyayı seçmedim diyodur..

Addolorato
07.Eylül.2010, 16:36
Bir maçta oynamadı diye yaygara çıkarmaya gerek yok. Elemeler çok uzun bir maraton eminim oda şans bulacaktır.

di canio
07.Eylül.2010, 16:41
Eminimki Nuri Mesut'uda gördükten sonra neden Almanyayı seçmedim diyodur..

Başka bir platformda yapmıştım buna benzer bir yorum. Nuri Şahin genç takımlardayken Mesut Özil'den daha potansiyelli, daha yetenekliydi bence. Birçok kişi Mesut'u vatan hainliğiyle suçluyor. 2005 yılında Abdullah Avcı yönetiminde Dünya dödüncüsü olan 17 Yaş Altı Milli Takımımızın kadrosunu hatırlayın. Yaşları 22-23 oldu şimdi. En yeteneklileri Nuri Şahin'di. Hala Milli Takıma monte edemedik Nuri'yi. Belki şu an aklıma gelmiyor ama Nuri Şahin ve Caner Erkin dışında milli formayı giyen de olmadı. Birkaç kez Aydın Yılmaz, şimdi de Volkan Demirel'in ardından Onur Kıvrak biraz. Mesut bizim Milli Takımımızı seçse, Almanya'nın ona verdiği şansı biz verecekmiydik Mesut'a? Onu da Nuri gibi yedek oturtacaktık. Milli takımlar futbolcunun kariyerini cilalama yeridir bir bakıma. Kulüp takımlarında oynadıklarının üstüne milli takımı da koyarsa o oyuncu statü değiştirir. Mesut Alman Milli takımında yedek bekleseydi Real'e transfer yapabilir miydi? Çok zor. Nuri de birçok büyük takımın takibindeydi. Milli takımda düzenli oynasaydı, bizim de dünya çapında bir oyuncumuz olabilirdi. Yazık ettik Nuri'ye. Mesut kurtardı kendisini bizim futbolumuzdan. Kimsenin ona çemkirmeye de hakkı yoktur bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2010, 16:45
Spekulatif bir haber.
Klopp kendi isine baksin bence.
Ayni grupta oldugumuz ulkenin vatandasi bir menajerinden yakisiksiz bir yorum.
Maksadini asmis, bu yorumun takimin huzurunu bozmaktan baska bir amaci olamaz.

TR.CaPTaiN
07.Eylül.2010, 16:51
Nuri'nin şanssızlığı mevkisinde Emre ve Hamit gibi isimlerin olması. 4-3-3 oynayıp göbeği Aurelio-Emre-Nuri üçlüsünden kurabiliriz fakat Hamit'i fm diliyle AMR şeklinde kullanmamız gerekecek; bana göre bu mevki Hamit'in etkisini azaltır. Sonuçta bu mevki forvet özelliği de gerektiyor. Oysa ki Hamit sağ bek, orta saha ve fm diliyle MR mevkilerinde gördüğümüz bir oyuncu. Defansif anlamda takım sağlam olur ancak ofansif anlamda sıkıntı yaşayabiliriz. 4-3-3 oynadığımızda göbek Aurelio-Emre-Hamit olur. Uzun lafın kısası 4-3-3 oynarsak şu şartlarda ben Nuri'ye yer bulamıyorum.

4-2-3-1 sistemine baktığımızda göbekteki ikiliden bir tanesinin defansif özelliklerinin yüksek olması lazım. Emre-Nuri ikilisi defansif anlamda yetersiz kalır. Nuri-Aurelio ikilisi yapıldığında da Emre dışarda kalıyor; Emre gibi önemli ve formda bir oyuncuyu da şuan kesemez Nuri.

Nuri gibi kaliteli bir oyuncuyu teknik ekibin sileceğini zannetmiyorum. İlerde Hamit formsuz olabilir, Emre formsuz olabilir; bu oyuncuların yerine değerlendirilebilir. Veya oyuna sonradan girebilir. Öyle ya da böyle Nuri bu takımın bir parçası olacaktır.

Edit: Sakat olan Hakan Balta kadrodan çıkarıldı, İsmail Köybaşı ilk 11'de görev yapacak. Ntvspor

fbdevil190737
07.Eylül.2010, 17:50
Hakan Balta Şoku!

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda Belçika ile bu akşam karşılaşacak Ay yıldızlılarımızda Hakan Balta şoku yaşanıyor!

Belçika maçı hazırlıklarını tam kadro sürdüren A Millilere nazar değdi !.. Bu sabah yapılan maç öncesi son çalışmada defans oyuncusu Hakan Balta sakatlandı! Milli oyuncumuzun yapılan kontrollerde Belçika maçında forma giymeyeceği belirtildi. Galatasaraylı oyuncu kadrodan çıkarılırken, Guus Hiddink'in defansın solunda İsmail Köybaşı'na şans vermesi bekleniyor!

Konuyla ilgili olarak TFF'den yapılan açıklama şöyle: "Belçika ile bu akşam saat 21.00’de oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımızın dün akşam yapılan son antrenmanında sakatlanan Hakan Balta kadrodan çıkarıldı. Çalışmanın bitiminde sağ dizinde ağrı hisseden Hakan Kadir Balta’nın, gece yapılan muayene ve ileri tetkikleri neticesinde, sağ diz dış arka bölgesinde, kas-tendon bileşkesinde küçük bir yırtık ve ödem tespit edildi. Belçika karşısında forma giyemeyeceği öngörülen Hakan, sağlık heyetinin önerisi ve teknik heyetin kararıyla maç kadrosundan çıkarıldı."

LigTV

-----------------------

Bana göre İsmail'in şans alacak olması daha iyi , Hakan olduğunda sol kanattan pek atağımız olmuyordu ancak İsmail hücuımcu bir bek olması ile orda etkili olabilir .

TR.CaPTaiN
07.Eylül.2010, 17:57
http://www.footballuser.com/Formations/2010/09/18044_Turkey.jpg (http://www.footballuser.com/18044/Turkey)

Ntvspor'un verdiği son kadro bu.

nerazzuri
07.Eylül.2010, 18:00
İsmail'in oynayacak olması kötü. Hazard'a gün doğdu.

Walter Sakana
07.Eylül.2010, 18:20
Belçikalı oyuncuların FM'deki profillerinin etkisinde kalmışız galiba :)

Memedov
07.Eylül.2010, 18:41
OyuncuLarı birbirLeriyle karşılaştırmak yersiz. Bugün takım oyununu en iyi sahaya yansıtan takım maçı kazanır. Umarım bunu da en iyi yapan biz oluruz.

Aşk-ı Şehir
07.Eylül.2010, 18:49
Servet Lukaku efsanesini Saraçoğlu'nun çimlerine gömer. :D

LeqenDary
07.Eylül.2010, 19:06
Hamit'in kanat olduğunu düşünmüyorum onu ortaya çekip Emre - Hamit - Aurelio ortasahası daha güzel olur .Solda Arda sağda Tuncay forvettede Halil yada Nihat güzel olabilir .

zemlinskis
07.Eylül.2010, 21:02
Bu maç Kazım'ın maçı o oynamadan kazanamayız...

vego
07.Eylül.2010, 21:08
İsmail'in oynayacak olması kötü. Hazard'a gün doğdu.
Hazard yok:)

vego
07.Eylül.2010, 21:10
TÜRKİYE

Onur Kıvrak
Servet Çetin
İsmail Köybaşı
Emre Belözoğlu
Hamit Altıntop
Tuncay Şanlı
Arda Turan
Mehmet Aurélio
Ömer Erdoğan
Selçuk İnan
Sabri Sarıoğlu

YEDEKLER

Sinan Bolat
Gökhan Gönül
Nihat Kahveci
Semih Şentürk
Özer Hurmacı
Selçuk Şahin
İbrahim Toraman

BELÇİKA

Logan Bailly
Toby Alderweireld
Daniel Van Buyten
Vincent Kompany
Thomas Vermaelen
Timmy Simons
Guillaume Gillet
Jan Vertonghen
Romelu Lukaku
Marouane Fellaini
Moussa Dembélé

IcedEarth
07.Eylül.2010, 21:17
TÜRKİYE

Onur Kıvrak
Servet Çetin
İsmail Köybaşı
Emre Belözoğlu
Hamit Altıntop
Tuncay Şanlı
Arda Turan
Mehmet Aurélio
Ömer Erdoğan
Selçuk İnan
Sabri Sarıoğlu

YEDEKLER

Sinan Bolat
Gökhan GönülNihat Kahveci
Semih Şentürk
Özer Hurmacı
Selçuk Şahin
İbrahim Toraman

BELÇİKA

Logan Bailly
Toby Alderweireld
Daniel Van Buyten
Vincent Kompany
Thomas Vermaelen
Timmy Simons
Guillaume Gillet
Jan Vertonghen
Romelu Lukaku
Marouane Fellaini
Moussa Dembélé

İlk bakışta Sabriyi forvet sanıp şok oldum :zuhaha

vego
07.Eylül.2010, 21:25
İlk bakışta Sabriyi forvet sanıp şok oldum :zuhaha
Milleti kalpten götürmemek için:zuhaha

İlk 11'miz

http://www.footballuser.com/Formations/2010/09/18140_Turkey.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.footballuser.c om%2F18140%2FTurkey)

Lim10
07.Eylül.2010, 21:39
İnşallah maçın sonunda gülen taraf biz oluruz.Hadi Bismillah.

Revolution
07.Eylül.2010, 21:44
Kalkıp Belçika'nın milli marşını ıslıklıyorlar, ayıp yahu .

RaSenGan
07.Eylül.2010, 21:59
İçime doğdu Sabri gol atacak :D

LeqenDary
07.Eylül.2010, 22:01
Ayağa kalkmayan Cimbom'lu olsun .İşte bu yüzden Kadıköy'ün yarısından çoğu boş .Bu ne biçim bir anlayıştır ?

Nedvedmania
07.Eylül.2010, 22:08
Milli maçta "Ayağa kalkmayan Cimbomlu olsun" demenin mantığı nedir ? Maçta olsam bağırmazdım bende.

Revolution
07.Eylül.2010, 22:08
Ayağa kalkmayan Cimbom'lu olsun .İşte bu yüzden Kadıköy'ün yarısından çoğu boş .Bu ne biçim bir anlayıştır ?

Bu her yerde oluyor. Sami Yen'deki maçın birinde son anlarda Fenerbahçe'ye küfür ediliyordu. İnönü'deki bir maçta Beşiktaş tezahüratları vardı. Saraçoğlu'nda da Genç Fenerbahçeliler diye tempo tutuyordu GFB. Maalesef ülkemizde milli takım taraftarlığı kültürü çok zayıf. Grupların eline kalmış iş. İçler acısı bir durum baktığınızda..

sananes
07.Eylül.2010, 22:11
eh 10 senede 1 kez kadıköyde maç yaptırırsa FatiH Terim efendi en önemli maçları bile 50bin kişi yerine Ali Sami Yende oynatırsa Fatih Terim efendi böyle bilinçsiz taraftarlar olur kadıköydede,milli takım taraftarlığını beceremeyen insanlar olur.Normal bunlar bu sahada maç yapmamak için herşeyi yaptı önümüzdeki yıllarda milli takımın hocası.Neyse maça gelince Hamit kanat oyuncusu değil onu göbeğe çekip çizgiye birini almalıyız,yada Tuncayı çizgiye çekip bi forvet alınabilir.Arda çok istekli ve iyi oynuyor şu ana kadar Servette iyi gözüküyo

RaSenGan
07.Eylül.2010, 22:12
Arda çok iyi ama sağ kanat hiç işlemiyor nerdeyse.

Nedvedmania
07.Eylül.2010, 22:13
Keşke bir milli maçta tüm tribün liderleri kolkola destek verse. Ne guzel bir tablo olur.

Revolution
07.Eylül.2010, 22:14
Arda çok iyi oynuyor ama diğer hepsi onu izliyor.

sananes
07.Eylül.2010, 22:15
Arda çok iyi ama sağ kanat hiç işlemiyor nerdeyse.

Ya abi zaten beğenilmesede Kazım bu yüzden oynamalı yada Tuncay sağda denenmeli Bayernde göbek oynuyor Hamit bizde kanat ısrarını anlamıyorum yani bi sağ açık değişikliğine gidilmeli ama Hamitte sahada tutularak

Revolution
07.Eylül.2010, 22:16
Al işte başladık yine 0-1.

RaSenGan
Kornerden yedik golü :(

Night_Mare17
İsmail'e top atmaktan biraz çekiniyoruz , Emre ve Arda müthiş oynuyor Servet 'te cok iyi karsılıyor Tuncay'ın da hakkını vermek lazım :)

IcedEarth
Tam Arda Belçika sağ kanadını felç etti diyecekken yine bir kornerden yedik..

Revolution
Ah Servet ah .

sananes
07.Eylül.2010, 22:17
Yapma Servet daha sağlam dur şu adamın yanında ya.Daha çok var moral bozmazsak çevirebiliriz

Night_Mare17
Bunu yazarken gol oldu pff

RaSenGan
Maç başında Rıdvan Dilmen demişti Onur'un kendine öz güveni çok yüksek her topa çıkıyor diye.Buna da çıktı yedik golü.Kalede kalsa yemeyebilirdik golü tam üstüne geliyordu çünkü.

IcedEarth
07.Eylül.2010, 22:20
Ardayı biçti Fellaini, kartı Emre gördü..

Revolution
07.Eylül.2010, 22:21
Şu golde Onur kalesinden çıkmasa o top yine goldü içeri alırdı o topu. Golde Onur'un zerre hatası yok.

nerazzuri
Kazım oynamalı, Nuri oynamalı derken boşuna söylemiyoruz. Selçuk muş, Aurelio imiş bunlarla maç kazanılmaz.

Night_Mare17
Fellaini adlı şahsı hiç sevmiyorum bana çok havalı bir tip geliyor şimdide adamı korkutmak için arkadan daldı

Zekirdek
07.Eylül.2010, 22:24
Keşke bir milli maçta tüm tribün liderleri kolkola destek verse. Ne guzel bir tablo olur.

En son İsviçre maçında görmüştük sanırım 2006 Dünya Kupasına kalmak için eleme oynadığımız zaman.

BaGa TaRKaN
07.Eylül.2010, 22:27
Fellaini adlı şahsı hiç sevmiyorum bana çok havalı bir tip geliyor şimdide adamı korkutmak için arkadan daldı

Ben Neden Sevmiyorum Sanıyorsun. Bu Adama Gıcık ve Uyuz Olduğum Başka Kimse Yok. Artist ve Züppe Bir Kişilik...

IcedEarth
07.Eylül.2010, 22:30
Semih oyuna alınıp Tuncay sağa çekilmeli, Emre kırmızı kart tehlikesinden dolayı oyundan alınmalı, Hamit orta sahaya çekilmeli. Şu anki sistemde Hamit ve Tuncay ölü gözüküyor.

nekop
07.Eylül.2010, 22:31
Kazım oynamalı, Nuri oynamalı derken boşuna söylemiyoruz. Selçuk muş, Aurelio imiş bunlarla maç kazanılmaz.

Volkan Şen yazsan anlarım ama bu Kazım aşkını çözemiyorum ben. Adam yıllardır 3 senedir Fenerbahçe'de kaç maç kazandırdı size? Zaten maçı kazanmamız için Kazım'a falan degil öncelikle bir forvete ihtiyacımız var. Semih girmeli oyuna..

eXcitinG
Kötü oynamıyoruz, berbat oynuyoruz yahu. Sanki grupta 10 gaLibiyet eLde etmiş takım gibi başLarsan maça adamLarda böyLe geLdiğini atıverir.

Döneceğini sanmıyorum bu maçın buradan.

Night_Mare17
Şanlı Beşiktaşım oley sesleri

Revolution
07.Eylül.2010, 22:34
Volkan Şen yazsan anlarım ama bu Kazım aşkını çözemiyorum ben. Adam yıllardır 3 senedir Fenerbahçe'de kaç maç kazandırdı size? Zaten maçı kazanmamız için Kazım'a falan degil öncelikle bir forvete ihtiyacımız var. Semih girmeli oyuna..

Volkan Şen kadroda değil ki, Volkan Şen oynasın dese ne olacak...

sananes
Kaleci nerde görüyosun 1-0 öndeler şu an. Bunu söyleyen Rıdvan Dilmen yani cidden Ömer Üründülleşiyo artık.Amatör olarak futbol oynayanlar bile bilir takım korner atarken kaleciler genelde ceza sahası dışına cıkarlar bunda abatılcak bişey yok. kötü oynuyo takım demenin farklı yollarını aramalı Rıdvan hoca

IcedEarth
Emre Van Buyten'e iyi sövdü :zuhaha

goosfraba
07.Eylül.2010, 22:37
ismail'in yerine ibrahim üzülmez, tuncay'ın yerine de herhangi bir forvetimiz olsa daha iyi olurdu.

Crocodile1963
Duran top harici zor gol atarız. . .

izmer96
turk takimlarinin kronik rahatsizligi yan toplar yine sahnede !

Revolution
07.Eylül.2010, 22:38
Kaleci nerde görüyosun 1-0 öndeler şu an. Bunu söyleyen Rıdvan Dilmen yani cidden Ömer Üründülleşiyo artık.Amatör olarak futbol oynayanlar bile bilir takım korner atarken kaleciler genelde ceza sahası dışına cıkarlar bunda abatılcak bişey yok. kötü oynuyo takım demenin farklı yollarını aramalı Rıdvan hoca

Rıdvan Dilmen'le Ömer Üründül'ü aynı kefeye koymak bence yanlış :) Ama bütün spiker ve yorumcuların gereksiz konuşmaları olur, fazla kafaya takmamak gerek...

Börk

1-0 yeniğiz ve ileride adamımız olmadığı için söyledi onu.1-0 yenik olmamıza lazım orada topu saklayabilecek birini bulundurup kontra atağa çıkabiliriz.

Berbat oynuyoruz evet.Emre ve Arda'nın yaratıcılığına bakar bu iş.Hiddink müdahalelerini çok merak ediyorum.

LeqenDary
İsmail Aurelio Tuncay şuanda bu takımın 18'ine girmemesi lazım .

İbrahim Üzülmez bıraktı mı Milli Takımı ? Şu formuyla bu adam çağırılmıyorsa ayıp .

nerazzuri
07.Eylül.2010, 22:39
Orası ap ayrı bir konu Serhat. Volkan Şen kadroda olsa elbette Volkan oynasın derim, şu an elde Kazım var ve kesinlikle Kazım ile başlamamız lazımdı.

Semih ya da Halil girmeli, Kazım girmeli, Nuri girmeli.

goosfraba
07.Eylül.2010, 22:40
fatih terim yönetiminde de böyle bir futbol izliyorduk. hiddink gelince zannettik ki bol organizasyonlu ataklar izleyeceğiz. hiddink şu ana kadar bende hayalkırıklığı yarattı. tabi elindeki oyuncularla da alakası var.

sananes
07.Eylül.2010, 22:41
Rıdvan Dilmen'le Ömer Üründül'ü aynı kefeye koymak bence yanlış :) Ama bütün spiker ve yorumcuların gereksiz konuşmaları olur, fazla kafaya takmamak gerek...

genel olarak Rıdvan Dilmenin son zamanlarda geriye gittigini ve tutarsızlaştıgını düşünüyorum.Mehmet Demirkol'dan gerisi yalan :D

vego
07.Eylül.2010, 22:41
Halil Kazım Nuri tribünde oturuyor.

Üzülmez milli takımı bırakmış 2008'de sanırım.

Yedekler

Sinan Bolat
Gökhan Gönül
Nihat Kahveci
Semih Şentürk
Özer Hurmacı
Selçuk Şahin
İbrahim Toraman

goosfraba
07.Eylül.2010, 22:42
ayrıca gördüğüm kadarı ile 433 oynuyoruz. 433 oynarken AML, AMR, ST oyuncularınız çok iyi olmalı. arda hariç, hamit'in yeri yanlış, tuncay'ın da acayip formsuzluğu söz konusu. yanlış oyuncu seçimleri var.

zemlinskis
07.Eylül.2010, 22:43
İkinci yarıda Tuncay ve Aurelio nun yerine Semih ve Nuri değişikliklerini bekliyorum....Tuncay gibilerinin bu takımda yeri yok...

sananes
07.Eylül.2010, 22:44
O zaman eldekilerden Gökhan kesin girmeli oynayabilcek durumdaysa,Nihat Semih Özer üçlüsündende 2si alınmalı hemde acilen

Night_Mare17
07.Eylül.2010, 22:44
Gökhan gönül ü artık hamit yerine koysak daha cok iş yapar sabri ile yer değişir bari hucuma cıkarız daha iyi calım atarlar vallaha

vego
07.Eylül.2010, 22:45
İkinci yarıda Tuncay ve Aurelio nun yerine Semih ve Nuri değişikliklerini bekliyorum....Tuncay gibilerinin bu takımda yeri yok...

Yedekler

Sinan Bolat
Gökhan Gönül
Nihat Kahveci
Semih Şentürk
Özer Hurmacı
Selçuk Şahin
İbrahim Toraman

Nuri kadroda yok anlatamıyormuyum!

sananes
07.Eylül.2010, 22:45
Ayrıca Nuri varken nasıl Selçuk kulübede oturur ayıp yahu gerçekten

nerazzuri
07.Eylül.2010, 22:46

Yedekler

Sinan Bolat
Gökhan Gönül
Nihat Kahveci
Semih Şentürk
Özer Hurmacı
Selçuk Şahin
İbrahim Toraman

Şaka gibi lazım olan adamlar ya yedekte ya kadroda yok.

nerazzuri
07.Eylül.2010, 22:46
Şaka gibi lazım olan adamlar ya yedekte ya kadroda yok.
ya tribünde olacaktı orası.

TR.CaPTaiN
07.Eylül.2010, 22:48
Gereğinden fazla defansif kadroyla sahadayız. Tuncay hedef adam olarak Kazakistan'a karşı bile etkili olamamışken Belçika maçına da aynı şekilde çıkmak bana göre hata. Orta üçlümüz hücuma yeteri kadar destek vermiyor. Aurelio, Emre ve Selçuk üçlüsünden en az 1 tanesinin biraz daha öne çıkması lazım. Yapısı itibariyle Emre buna daha uygun, ancak ilk yarı itibariyle fazla çıkmadı. Sonuçta arkada 2 tane garanti adam bekliyor, çıkması lazım.

Tribünlerden gelen tezahüratı ben ayağı kalkmayan Yunanlı olsun diye duydum ama eğer öyle değil de Cimbomlu olsun şeklindeyse ayıp edilmiş. Statlarda çok sık rastladığımız bir durum ve nefret ediyorum bu yaklaşımdan. Umuyorum ben doğru şekilde duymuşumdur.

İkinci yarıda Selçuk yerine bir forvet almalıyız oyuna.

izmer96
aurelio nun yerine semih , tuncayin yerinede nihat girmesi lazim , hamitde orta sahaya emrenin yanina kaydirilmali , en mantiklisi bu gibi gozukuyor su anda

LeqenDary
Mevlüt niye çağırılmadı, sakat mıydı ? Adam Ligue 1 de gol krallığına oynuyor her sezon .

nerazzuri
07.Eylül.2010, 22:51
Mevlüt niye çağırılmadı, sakat mıydı ? Adam Ligue 1 de gol krallığına oynuyor her sezon .
Mevlüt sanırım sakat.

Aurelio'nun çıkıp, Özer'in.
Selçuk'un çıkıp, Semih'in girmesi lazım.

RaSenGan
07.Eylül.2010, 22:53
Gooooooool Hamit Gooooooooool

Revolution
Allahım sana bin şükür oh be ! 1-1

Crocodile1963
Hamitt . . .

sananes
işte bu be harikasın ismail arkadan gelip o topu çaldığın için

sananes
07.Eylül.2010, 22:56
Ardanın içe dalışlarında arada pasıda denemesi lazım çok güzel geliyo ama şutları etkisiz bugün

EndoplazmiK RetikuluM
07.Eylül.2010, 22:57
Sabri sabri sabri . . . :p

vego
07.Eylül.2010, 22:58
Selçuk çıkıp Semih girdi bunlar oldu:) Hamit ortaya Tuncay sağa geçti.

Zekirdek
07.Eylül.2010, 22:59
Sabri çok macera arıyorsun ya. Attığımız golde biraz şans golü.

RaSenGan
07.Eylül.2010, 23:01
Sabri amacın nedir yapma şu müthiş hareketini.

vego
07.Eylül.2010, 23:02
Hamit kompany'i şutla yere yığdı:zuhaha

Lehimize 1 düdük çıksın arkadaş çok mu şey istiyorum.

EndoplazmiK RetikuluM
07.Eylül.2010, 23:05
Sabri Show :p

Uzun şutu kaçtı Sarbi'nin ?

Corpus
07.Eylül.2010, 23:07
Sabri Show :p

Uzun şutu kaçtı Sarbi'nin ?

Analizi tamamlanıp bir değer biçilemedi Sabri'nin bu özelliğine....:icon_eek:

RaSenGan
07.Eylül.2010, 23:09
Belçika 10 kişi Kompany güle güle.

EndoplazmiK RetikuluM
Kompany = Kırmızı

Çok sert müdehale

Börk
Rıdvan Dilmen " Güle güle.."

Lucas Neill
atti atti güle güle :D

vego
Güle güle Kompany.2. sarıdan.

sananes
07.Eylül.2010, 23:10
Tamam şimdi hiç düşünmeden Nihat yada Özer girmeli Aurelio'nun yerine ofansif silahlarımızı arttırmalıyız.Tercihim Özer'in girmesi ama alırsa Nihat'ı alacaktır uluslararası başarıları olan bi oyuncu olduğu için Nihat daha çok tanıyodur Hiddink

RaSenGan
07.Eylül.2010, 23:11
Semiihhh 2-1 oldu

EndoplazmiK RetikuluM
Ve öndeyiz .

Semih.

Revolution
Semiiiiiihhhhhhh !!!!!! 2-1

izmer96
goooooooooooooooooooooooooooooooool

Börk
Budur ya budur.Semih milli takım oyuncusu.

vego
07.Eylül.2010, 23:12
Semih 2-1 bu adama üzlüyorum artık gene yedekti:D

sananes
Bu adam kulübede olduğunda önce maçı zora sok sonra al oyuna kesin atıyo.Ekstra mı motive oluyo uğur mudur nedir:) Helal Semih

Lucas Neill
Süper yedek Semihhh 2-1 :D

EndoplazmiK RetikuluM
07.Eylül.2010, 23:13
Belçika sol kanadından Hamit ortaladı. Defansta 2 kişiyi geçen top Semih'in önünde kaldı. Semih döndü vurdu gol oldu.

Bu tür kanat kombinasyonlarını tdaha sık yapmamız gerekiyor :p

Crocodile1963
Yok abi bizim Türk oyuncularımız 4-2-3-1 miş, 4-3-3 müş falan anlamıyor, koy 4-4-2 yi çıksın oynasın. . .

EndoplazmiK RetikuluM
2-2 oldu. Van buyten.

Revolution
E yok artık.

RaSenGan
Ya onur yeter çıkma her şeye yeter dur kalende dur.

izmer96
komediyiz yaa 2-2

vego
07.Eylül.2010, 23:14
Onur hatalı tarşılacak gibi değil.2-2

EndoplazmiK RetikuluM
07.Eylül.2010, 23:15
Yine bir duran top. O kadar adam varken Onur çıkıyor adamı tutuyor. Kale boş. Van Buyten kendisinin ve Belçika'nın 2. golünü attı. Aynı stoperden 2. golü yiyiyoruz. Bu kadar sıradışı bir kaleci görmedim.

Lucas Neill
Gereksiz yere cikti ya topa olsun moral bozmadan devam etmek lazim

sananes
Aman yurt dışında oynayan adamları oynatmayın aman ya.aman Sinan Bolat çürüsün bu takımda sonra vay efendim Türkiye'yi seçmiyorlar! ben olsam bende seçmem olaya bak ya senelerdir düzenli bir şekilde çıkışını gerçekleştiren Sinan yerine daha bir kaç aydır tanınan genç bi kaleciyi tercih ederseniz böyle olur.

nekop
07.Eylül.2010, 23:16
Ah Onur ah ne gerek var orada çıkmana..

DenizlispoR
07.Eylül.2010, 23:17
Onur'un üstüne yıkılmaz umarım her şey daha önünde seneler var ve büyük hatalar yaparak büyük kaleci olunur . Volkan'ın Schalke maçında ayağının altından kaçırdığı pozisyon gibi olmasını umuyorum , bir daha böyle bir hata yapmayacaktır .

RaSenGan
GG giriyor Sabri çıkıyor..

EndoplazmiK RetikuluM
Oh be. Sabri>Gökhan.

vego
GG girdi Sabri çıktı.

sananes
07.Eylül.2010, 23:18
73 oldu hadi al Özer'i yada Nihat'ı artık 10 kişi rakip hadi hoca

Lucas Neill
07.Eylül.2010, 23:18
Aman yurt dışında oynayan adamları oynatmayın aman ya.aman Sinan Bolat çürüsün bu takımda sonra vay efendim Türkiye'yi seçmiyorlar! ben olsam bende seçmem olaya bak ya senelerdir düzenli bir şekilde çıkışını gerçekleştiren Sinan yerine daha bir kaç aydır tanınan genç bi kaleciyi tercih ederseniz böyle olur.

Sinan'i her mac izledin sanki 2 gol yedi de diye Onur kötü kaleci mi olcak 35 yasina gelince mi oynatcaz Onur'u.

vego
07.Eylül.2010, 23:20
lukaku çıktı Witsel girdi.

Daha öncede Dembele çıktı Mirallas girdi.

Varonil
07.Eylül.2010, 23:21
Oldukça iyi bir maç çıkarıyoruz.Fakat yediğimiz 2 golde de Onur'un hatası var.Umarım Hiddink bu maçtan sonra Volkan'ın yokluğunda uluslararası maç tecrübesi çok daha fazla olan Sinan Bolat'a şans verir..

EndoplazmiK RetikuluM
Onur kısa bir parlama geçirdi. Sinan her zaman formda. Yıllardır sıkı çalışıyor. Belçika'yı seçseydi sorardık neden diye.

sananes
Sinan'i her mac izledin sanki 2 gol yedi de diye Onur kötü kaleci mi olcak 35 yasina gelince mi oynatcaz Onur'u.

böyle oynarsa 35te de oynatmayız açıkcası:) Hem iyi yada kötü kaleci demedim daha erken ondan iyileri var hatta Onur'da tam bi Recep Biler havası var 2 maçla göklere çıkarıldı sonu onun gibi olmaz umarım

Bordo61Mavi
07.Eylül.2010, 23:22
Yapma be Onurum

EndoplazmiK RetikuluM
07.Eylül.2010, 23:22
Ve Arda !!! 3-2 !!!

RaSenGan
07.Eylül.2010, 23:23
Gooooooooool Arda Arda Arda.

nekop
Arda 3-2... Onur çizgide dur allah aşkına.. :D

vego
Arda 3-2 biraz balık bir gol:zuhaha

Börk
Helal olsun Gökhan.Helal olsun Arda.

sananes
Gökhan çok çok üstün Sabriden verdiği gol pasından belli bu bravo Arda mükemmel oynuyor gerçekten

Revolution
07.Eylül.2010, 23:24
Kanser olduk burada artık rahat bir maç izleyelim geri kalan zamanda..

EndoplazmiK RetikuluM
07.Eylül.2010, 23:24
Sabri'yi 3 yıllığına göndersek mi Belçika'ya :p

RaSenGan
07.Eylül.2010, 23:26
Selçuk giriyor Tuncay çıkıyor.

vego
07.Eylül.2010, 23:27
Selçuk Ş. girdi Tuncay çıktı.

Varonil
07.Eylül.2010, 23:27
Arda bugün harika bir futbol oynadı,attığı gol de bunu süsledi.Maçın yıldızı Arda'dır bugün bana göre..

vego
07.Eylül.2010, 23:32
82 de hazard girmiş gillet çıkmış.

vego
07.Eylül.2010, 23:32
Arda bugün harika bir futbol oynadı,attığı gol de bunu süsledi.Maçın yıldızı Arda'dır bugün bana göre..
Hamit de 1 gol 1 asist.

RaSenGan
07.Eylül.2010, 23:34
Hamit de 1 gol 1 asist.

Sırf Arda'nın ilk yarıdaki çabası onu maçın yıldızı yapmaya yeter :)

Revolution
07.Eylül.2010, 23:37
Milli takım taraftarlığını öğrenmesi lazım bazı insanların..

RaSenGan
07.Eylül.2010, 23:39
Maç bitti. Biter ayak Hazard dizdi yalnız.

sananes
Milli takım taraftarlığını öğrenmesi lazım bazı insanların..

bi sonraki iç saha maçına turksportal ekibi olarak toplanıp gidelim o zaman herkes tuttugu takımın formasını giyip gelsin mesela.İstanbul'da oturanlar ve çevre şehirlerden gelebilecek arkadaşlarla

vego
Çok şükür bitti 3-2

Börk
Hazard naptı öyle son dakika.Tebrikler Türkiye.

Zekirdek
07.Eylül.2010, 23:40
Kazandık sonunda. O 90+2'de ardı ardına yaptığımız iki üçgen çok güzeldi. Bu arada son dakikada Hazard fena geldi.

izmer96
07.Eylül.2010, 23:40
Arkadas nedir bu bizim takimlarimizin avrupa bize cektirdikleri ya , adamlar 10 kisi burda istim ustunde mac izliyoruz , bugunku macin yildizi Emre'dir mukemmel otesi bir oyun oynadi

ForCimbom
07.Eylül.2010, 23:41
oh... son saniyelerde hazard yardırmış geliyordu valla 3-4 kişiyi solladı ben dedim aha yedik ama çok şükür aldık 3 puanı...

ama ben gelecek için hiç de olumlu düşünceler çıkartamıyorum bu maçtan, zira karambol pozisyonlar olmasaydı bu maçı çok zor alırdık, yani hücum çeşitliliğimiz çok zayıf ve hiddink bu konuda bize ne kattı/katacak hiç kestiremiyorum...

LeqenDary
07.Eylül.2010, 23:41
Tebrikler Türkiye .2.yarı gerçek Türkiye gibi atak oynayarak sonuca gittik .Emre, Arda, Hamit takımın en iyileriydi .Çok iyi oldu bu 2'de 2 ve daha çok kötü onyadığımız maçlarda kazanmamız sevindiriyor insanı .

FreeStyLR
07.Eylül.2010, 23:42
Emre Arda ve Hamit'in güzel oyunuyla kazandık sonunda..

Börk
07.Eylül.2010, 23:43
Gerçekten Emre her takıma lazım bir oyuncu.Remzi abiye de katılıyorum maçın yıldızıdır kendileri.

ForCimbom
07.Eylül.2010, 23:44
valla ben mi yanlış izledim acaba emre çok fazla tercih hatası yaptı hücumda pas kullanırken. bence emre fenerbahçe'de oynadığının çok altındaydı bugün hücum açısından...

Börk
07.Eylül.2010, 23:45
valla ben mi yanlış izledim acaba emre çok fazla tercih hatası yaptı hücumda pas kullanırken. bence emre fenerbahçe'de oynadığının çok altındaydı bugün hücum açısından...

3-4 kere yaptı onu tüm maç boyunca.Ben çok beğendim Emre'yi şahsen.

sananes
07.Eylül.2010, 23:45

Maçın son zamanlarında yaptı özellikle bu hataları yorgunlukla alakalı son değişiklikte emre çıkmalıydı yürüyüşünden belliydi çok yorulduğu

GebzeLi1907
07.Eylül.2010, 23:46
onur un balonu söndü bence bu maç
ismail emre hamit arda yı cok begendim
aurelio da iyiydi ikinci yarı baya
galibiyet beklemiyordum ya beraberlik ya da mağlubiyet diyodum maçtan önce
hazard tüm maç oynayabilecek durumda olsa tek oyuncuya ne kadar bağlı olmasada yenemezdik bence yine..
şu takıma ceyhun egemen volkan şen mevlüt lazım ne olursa olsun ilk yarıdaki 11 e hepsi banko girer, çokta iyi oynarlar..

Sirius Black
07.Eylül.2010, 23:47
Evet, yine kendi takımımzdan olmayanları harcıyoruz sanırım. Özellikle kuyruk acısı çok iyi ortaya çıkıyor.

Onur daha 22 yaşında, böyle hatalar olacaktır lütfen anlayışlı olalım, herkes hata yapa yapa yapmamayı öğrenir.

Zekirdek
Volkan'ın eksikliği fazlası ile hissedildi.

E.Cartman
Emre değilde o yeteneklerde bi adam lazım her takıma :D boş yere kart gördü yine :D

2 de 2 çok iyi oldu Almanya'ya da 2 maçta da kaybetmezsek liderlik şansımız yüksek olur ama bizim sorunumuz küçük takımlarla

Revolution
07.Eylül.2010, 23:48
Arda, Onur'u kurtardı resmen. Az kalsın harcanıyordu...

FreeStyLR
07.Eylül.2010, 23:50
Evet, yine kendi takımımzdan olmayanları harcıyoruz sanırım. Özellikle kuyruk acısı çok iyi ortaya çıkıyor.

Onur daha 22 yaşında, böyle hatalar olacaktır lütfen anlayışlı olalım, herkes hata yapa yapa yapmamayı öğrenir.

Kaldıki Volkan'ın bu yaşlarda schalke maçında yediği golü hatırlıyoruz...Onur çok yetenekli bir kaleci ama eksikleri var tabi bir maçta bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum

ForCimbom
07.Eylül.2010, 23:51
onur un balonu söndü bence bu maç
ismail emre hamit arda yı cok begendim
aurelio da iyiydi ikinci yarı baya
galibiyet beklemiyordum ya beraberlik ya da mağlubiyet diyodum maçtan önce
hazard tüm maç oynayabilecek durumda olsa tek oyuncuya ne kadar bağlı olmasada yenemezdik bence yine..
şu takıma ceyhun egemen volkan şen mevlüt lazım ne olursa olsun ilk yarıdaki 11 e hepsi banko girer, çokta iyi oynarlar..

kime göre neye göre söndü ?

ben hala onur'un çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum ? yan top sorunu çekmesi çok doğal sonuçta 22 yaşında daha . ve şuan 1 numaralı kalecimizin o yaşlarda nasıl hatalar yaptığını çok iyi biliyoruz değil mi?

nedir bu fanatiklik anlamıyorum ya... balonu sönmüşmüş... sanki düşmandan bahsediliyor...

fbdevil190737
Zor da olsa galip gelmeyi bildik , umarım bu özgüven ile ilerleyen maçları da kazanmayı biliriz . Özellikle Arda , Semih ve Emre bugün galibiyetin mimarları oldular . Bu arada Hazard baştan oynasaymış çok sıkıntı yaşayacakmışız o son dakikalarda yaptığı neydi öyle adam fırtına gibi dizdi bizim savunma yönlü oyuncuları .

vego
Şenol hoca harcatmaz onu...

DenizlispoR
Daha öncede dediğim gibi büyük hatalar yapılarak büyük kaleci olunur.2 hatada oyuncuların balonu sönüyorsa Türkiye'de futbol oynanmıyor demektir .

goosfraba
07.Eylül.2010, 23:53
-------aurelio

---hamit--emre

v.şen--------arda

-------semih

volkan şen'in bir sakatlığı var mıydı bilmiyorum ama böyle bir kadro ile çıksaydık maç 3-2 bitmezdi bence.

zemlinskis
07.Eylül.2010, 23:53
Öncelikle 2 de 2 yaptığımız için takımımızı ve Hiddink i can-ı gönülden kutluyorum....Maça gerçekten çok kötü başladık.Özellikle Tuncay çok kötüydü.Belçika yine bir duran top organizasyonunda golü buldu.Semih gibi bir oyuncunun alınması gerekiyordu ve onun girişiyle takım canlandı.Önce Hamit ardından Semih hepimizi sevince boğdu.Fakat Onur Kıvrak çok gereksiz bir çıkışla takımı yaktı.Volkan Demirel'in eksikliğini çok hissettik bu pozisyonda..Neyseki Arda biraz da şansının yardımıyla takımı öne geçirdi ve şimdiden Belçika'yla 6 puan fark yapmış olduk.Ayrıca Kazım Halil ve Nuri gibi adamlar dururken Selçuk Şahin ve Tuncay gibi adamların kadroda yer alması çok can sıkıcı....

BaGa TaRKaN
07.Eylül.2010, 23:54
Süper Sonuç Oldu Gerçekten Arda Gerçekten Müthiş Oynamış Özetlere Baktımda. Güzel Oldu Güzel. Böyle Avusturya,Belçika Gibi Ekiplere Kaybetmememiz Lazım. Biz Zaten Büyük Maçlarda Çok İyi Oynuyoruz. Ek Olaraktan Bugün Oyuncularımızın Maç Kondisyonunun Hazır Olmamasına Rağmen Kazanmakta Gerçekten Güzel Daha Biz Hazır Olduğumuzda Sonuçlar Çok Daha İyi Olacaktır.

GebzeLi1907

ben hala onur'un çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum ? yan top sorunu çekmesi çok doğal sonuçta 22 yaşında daha . ve şuan 1 numaralı kalecimizin o yaşlarda nasıl hatalar yaptığını çok iyi biliyoruz değil mi?

nedir bu fanatiklik anlamıyorum ya... balonu sönmüşmüş... sanki düşmandan bahsediliyor...

onur çok şişirildi bi anda türkiye nin en iyisi ilan edildi
iyi kaleci gelecek de vaadediyor da, kalecilik özellikle cok tecrübe isteyen bi mevki
cok pişmesi lazım bu tarz hatalarla daha iyi seviyelere gelecek eğer mantalitesi kişiliği sağlamsa bu tarz hatalar geliştirir olgunlaştırır kimisinide yok eder tabi kişilikle alakalı büyük oranda..
daha cok yolu olduğunu bilsin yeterki..

FreeStyLR

Gerçekten çok yerinde bir cevap...Onur kendi takımında değil ya karalamaya devam..

LeqenDary
Yenmişiz kutlayacağımıza hala Onur'dan falan bahsediyoruz .Onur'un yan toplarda eksiği var sadece o da zamanla tecrübeyle olur .Takım fanatizimliğine gerek yok bu konu için çok alakasız .Adı üstünde Milli Takım yahu bu .

izmer96
bu arada bir parantez de Ismail'e acmak gerek , cok iyi oynadi bugun , kendine guveni henuz yok , oturdugu zaman cok iyi oyuncu olucakdir , bu arada Gokhan Gonul'de girer girmez Sabrinin 60 dakka boyunca yapamadigini ilk pozisyonda yaparak golu attirdi 2. yaridaki 4-2-3-1 sistemi ile oynarsak Almanya'ya 2 macdada kok soktururuz , bu arada Onur icin konusmak icin cok erken cok iyi bir kaleci olmak icin gereken tum ozellikler var onda ama bizim ulkemizde her macda Buffon gibi oynamazsan boyle adami daha 1 macda harcarlar balonu sondu diyip !

GodfatheR
07.Eylül.2010, 23:55
Emre kusursuz oynadı bugün, hayran kaldım izlerken. Hamit ve Arda'da çok iyilerdi. Tuncay'da ki düşüş ise içler acısı. Uzun zamandır 2 maç 6 puan yapamıyorduk bu talihsizliği kırmamız adına harika bir zafer. Gruptaki en önemli rakiplerimizden birine 2 maçta 6 puan fark attık o ayrı bi güzel :)

Crocodile1963
-------aurelio

---hamit--emre

v.şen--------arda

-------semih

volkan şen'in bir sakatlığı var mıydı bilmiyorum ama böyle bir kadro ile çıksaydık maç 3-2 bitmezdi bence.

Yok bir şeyi, senden benden sağlam :icon_razz:

TR.CaPTaiN
Ekran başında biz de baya yorulduk ama nihayetinde 3 puan güzel. Almanya'ya 3 puan hediye eden Van Buyten nerdeyse bugün bizden puan çalıyordu. Yan toplardan Türk taraftar olarak o kadar çektik ki ortasahadan serbest vuruşta Ercan Taner çok tehlikeli yerden frikik diyor.

Hamit'i kanat oynatmak yerine göbekte oynattığımızda daha yararlı olduğu tekrar ortaya çıktı. Tuncay da hedef adam olduğunda sağa sola koşmaktan başka hiçbir şey yapamayacağını gösterdi. Oyuna Semih girdiğinde Tuncay'ın da gerilerde o serbest koşularını gördük, ilk yarıda ilerde tek Tuncay'ı görünce ruhum daralıyordu. Göbekteki üçlü hücuma yeteri kadar destek vermiyordu, Hamit sağdan gidemiyordu, Tuncay tek başına ilerde birşey yapamıyordu, Arda solda birşeyler yapmaya çalışıyordu ama nereye kadar yapabilirdi ? İkinci yarı oyuna forvet girince tüm oyuncular yükü paylaştı ve galibiyet geldi.

Bana göre Onur iki golde de hatalı ama 2. goldeki hata çok daha büyük. Yani bir kaleci eğer kaleyi boşaltıyorsa o topa kesinlikle dokunmalı. Hele ki rakibin kulelerden oluşuyorsa kesinlikle dokunmalı. Top uzağa da gidiyordu, gereksiz yere çıktı o topa. Ama bunlar hep tecrübe olacaktır, geliştirecektir eksik yönlerini.

Hazard son dakikada bizi korku tüneline soktu ama çok şükür o pozisyonu da atlattık.

Böylece Belçika'ya 6 puan fark atmış olduk. Tebrikler milli takım.

goosfraba
07.Eylül.2010, 23:56
bu arada bir parantez de Ismail'e acmak gerek , cok iyi oynadi bugun , kendine guveni henuz yok , oturdugu zaman cok iyi oyuncu olucakdir , bu arada Gokhan Gonul'de girer girmez Sabrinin 60 dakka boyunca yapamadigini ilk pozisyonda yaparak golu attirdi 2. yaridaki 4-2-3-1 sistemi ile oynarsak Almanya'ya 2 macdada kok soktururuz , bu arada Onur icin konusmak icin cok erken cok iyi bir kaleci olmak icin gereken tum ozellikler var onda ama bizim ulkemizde her macda Buffon gibi oynamazsan boyle adami daha 1 macda harcarlar balonu sondu diyip !

şahsen ilk yarıdaki performansı ile ibrahim üzülmez'i aramıştım. ama oturunca çok iyi olacak ismail. tecrübelenmesi lazım gençlerin.

GebzeLi1907
Gerçekten çok yerinde bir cevap...Onur kendi takımında değil ya karalamaya devam..

kendi takımımla ne alakası varya
ben hamiti arda yı ismail i aurelio yu begendim dedim iyi dedim
onur u da begenmiyo değilim ancak daha cok erken zamanda göklere cıkarıldı
abartıldığı derecede şuan olmadığını söyledim..

izmer96
Omer'ide unutmusum bu arada , yillarin Milli takim oyuncusu gibi cok guven veriyor geride umarim kesilmez ilk 11 den bu performansi ile devam eder

BaGa TaRKaN
07.Eylül.2010, 23:59
Bu Arada Bence Kalede Sinan Oynamalıydı Hadi Adam Volkan İyi Yedek Bekliyordu. Şimdi Ortaya Birden Onur Çıktı Sinan İyice Gözden Düştü. Sinan Geçen Seneki Performansı Müthiş Ötesiydi Sinan'a Çok Ama Çok Haksızlık Yapılıyor. Daha Yeni Doğmuş Çocuğu Birden Göklere Çıkarmak da Çok Yanlış. Bizim Ülkenin Bu Tutumunu Hiç Sevmiyorum Birden Gazlarsınız Oyuncuyu Pohpohlarsınız Birden de Yerin Dibine Sokarsınız Böyle Anlayış Olurmu.

BaFraLı
08.Eylül.2010, 00:01
E formda kendine güvenen, geleceği olan da iyi bir kaleciyide böyle kesmek anlamsız olur bana göre. Sinan kaç kere Milli takımda ciddi maçlara çıktı ki :). Bence Onur hata yaparak öğrenecek bazı şeyleri. Maçı izlemedim ama.

BaGa TaRKaN
08.Eylül.2010, 00:03
Sinan'ın Tecrübesi Daha Fazla Adam Şampiyonlar Liginde Olsun Ligde Olsun Her Maç Üzerine Kat Ederek Oynadı. Onur Şenol Güneş Gelmeden Önce Hiç Oynamadı Ya Tolga Oynadı Yada Tony Oynadı Ama Şenol Hoca Geldinde Forma Buldu. Hadi Anlarım Çok Oynamışsındır Çok Formdasın Ama Bikaç Maçtanda Hemen Forma Girmez İnsan Sonuçta Motor Değil.

di canio
08.Eylül.2010, 00:04
Maçın büyük bölümünü izleyemedim. İzlemeye başladığımda Kompany kırmızı kart görüyordu. İzlediğim bölümde gördüğüm kadarıyla şu mesaj (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1834896&postcount=14)da yazdığım gibi Onur her ne kadar iyi bir çıkış yapsa da beni endişelendiriyor. Önem derecesi yüksek maçlarda sıkıntı yarattı. Bu maçta da yediğimi ikinci golde hatası büyüktü. Neyse ki kazandık. Yoksa medyada idam sehpaları hazırlanırdı Onur için. Tuncay'ın Stoke City'deki durumu onu çok kötü etkiliyor. 4 ay sonrası için şimdiden planlarını yapmalı. Yoksa hem Tuncay hem Milli Takımımız bir 6 ay daha kaybedecek. Sağ bekte çok büyük sorun yok ama savunma konusuna birçözüm bulunmalı. Savunmacılarımız asli görevlerini bilmiyorlar bile. Federasyon yabancı savunmacıları yasaklar mı napar bilmem ama acilen bir çözüm bulunmalı. Sol bekimiz yok maalesef. İsmail de olacaksa olsun artık. Sürekli kredi tüketiyor. Aurelio oynadıkca kendini bulacak, belli etti bu maçta. Selçuk Şahin bu maçı da es geçmedi, oynadı. Daha da uzatmayayım. Kaybetsek büyük sıkıntı olacaktı daha Hiddink'in başlangıcında. Zor da olsa kazandık ve bu kritik dönemde bir şekilde atlattık bu maçı.

C h A o S
08.Eylül.2010, 00:04
Rıdvan bu maçta kendinden illallah dedirtti resmen.Kendine hakim olması lazım.Kahvehanede maç izler gibi yorumlar yaptı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Eylül.2010, 00:05
Tebrikler Milli Takım. :) Özellikle 2.yarıda Semih'in girmesiyle Hamit MC'ye,Tuncay AMR'ye geçti ve bu değişiklik maçın kaderini değiştirdi bence.

GebzeLi1907
08.Eylül.2010, 00:06
Rıdvan bu maçta kendinden illallah dedirtti resmen.Kendine hakim olması lazım.Kahvehanede maç izler gibi yorumlar yaptı.

Rıdvan'ı Rıdvan yapan samimiyeti zaten..

Gncl1905
08.Eylül.2010, 00:06
Onur hatalar yaptı ama bence bu yaşta yapılabilecek hatalar bunlar, milli takım Onur'la devam edebilir yetenekli biri, birkaç hata yapmasıyla onu silmemeliyiz. Sabri dışında defans iyiydi. Aurelio yerine daha formda oyuncularımız var, onlar oynayabilir. Eğer 4-3-3 oynayacaksak mutlaka sağaçık ve forvete daha iyi adamlar bulmalıyız, Tuncay ile olmayacak bu iş.

tarikko
08.Eylül.2010, 00:07
Gercekten cok zorlu bir mac sonunda kazandik.Belcika'ya 6 puan fark atmamiz cok iyi oldu.Macin genelinde ustun olan taraftik ama ilk yaridaki kadro secimi yanlisti Hiddink'in.Ikinci yari hatasini anlayip Semih ile basladi ve golleride bulduk.Maca Semih ile baslasaydik cok daha iyi olurdu.Ayrica Onur'u da bir macta harcamamak lazim.Kotu oynayabilir ama gelecegi cok parlak destek olmak lazim.

Macta begendigim isimler: Omer,Emre,Arda,Hamit ve sonradan oyuna giren Gokhan'di.Semih'te etkili oldu girdikten sonra.

Bu arada artik Nuri'nin de milli takimda oynamasi gerekiyor ama ilk 18'de bile yok bu nasil is anlamadim ben.Kazim'da oyle en azindan yedekte durmasi gerekiyor ama yok o da.Umarim Hiddink bu mactan dersler almistir..

Tebrikler milli takimimiza..

Addolorato
08.Eylül.2010, 00:08

Ömer Üründül'ü tercih ederim valla. Kendini çok kaptırıyor maça. Sabri sağa at , İsmail ileri çık , Sabri geri gel , Dön Emre'ye , Çık ordan Aurelio..

vego
08.Eylül.2010, 00:12
Rıdvan'ı Rıdvan yapan samimiyeti zaten..
Katılıyorum benim hoşuma gidiyor açıkcası:)

MeMo
08.Eylül.2010, 00:12
Klasik duran toptan gol yeme hastalığımız devam ediyor,Onur'un da hatası eklenince gene rahat bir maç izleyemedik.Genel olarak beğendim takımı Emre,Hamit,Arda iyilerdi defansımız da iyiydi.Bu arada bu takımın 1.kalecisi Volkan şimdilik kim ne derse desin.

Rıdvan Dilmen de keşke her maçı yorumlasa...

KaRaBükLü KraL
08.Eylül.2010, 00:16
Demiştim Belçika'yı bu kadar büyütmeye gerek yok diye.O süper denilen Kompany takımı yakan isimdir bence.Belçika oynamadan puan alacaktı iyikide alamadılar.Sürekli kafa topları ile gelen bi takım atakları yok doğru dürüst.2-2 bitecekti ALLAH'tan böyle bişey olmadı kazandık.2.yarıda çok çok iyiydik hakkımızla kazandık

C h A o S
08.Eylül.2010, 00:17
Ömer Üründül'ü tercih ederim valla. Kendini çok kaptırıyor maça. Sabri sağa at , İsmail ileri çık , Sabri geri gel , Dön Emre'ye , Çık ordan Aurelio..

Aynen katılıyorum.İyi yorumcu tamam ama fazlası bayıyor.

Varonil
08.Eylül.2010, 00:17
2 maç 6 puan ilerleyen maçlarda grup birinciliği için Almanya ile çekişmemizde büyük avantaj olacaktır.

Onur çok yetenekli bir kaleci,nerden baksanız daha 10-15 yıl Milli Takımın kalesini koruyabilir,yalnız şu anda uluslarası maç tecrübesi yok.Bugünkü yetenekleri ile Avrupa'nın en iyi liglerinde çok rahatlıkla forma giyebilir.Trabzonspor'da daha 1.5 senedir resmi maçlara çıkan bu kalecimizin biraz daha tecrübelenmesi gerekiyor.Volkan'ın yokluğunda Sinan Bolat'ın forma giymesi gerektiğini düşünüyorum.

Arda,Emre ve Hamit bugün galibiyetin baş mimarlarıydı.Ayrıca Mehmet Aurelio ve İsmail Köybaşı'nı çok beğendim.Gökhan Gönül de oyuna girdikten sonra her zamanki gibi kalitesini konuşturdu.

Ben Volkan Şen'in yavaş yavaş milli takıma adapte olması gerektiğini düşünüyorum.Hamit'ten sağ açıkta tam anlamıyla faydalanmıyoruz.

Tuncay'daki form düşüklüğüne de çok üzülüyorum.Ocakta daha sık forma giyeceği bir takıma transfer olmalı.

Ayrıca bu bir milli maç,yorumcularımızın samimiyeti çok normal.Keşke her maçı Rıdvan Dilmen yorumlasa .

goosfraba
08.Eylül.2010, 00:24
tribünler fenerbahçe diye bağırdı.

milli maçlarda tribünlerin kulüplere tezahürat yapmasını doğru bulmuyorum şahsen.

olmamalıydı bu.

MeMo
08.Eylül.2010, 00:25
tribünler fenerbahçe diye bağırdı.

milli maçlarda tribünlerin kulüplere tezahürat yapmasını doğru bulmuyorum şahsen.

olmamalıydı bu.

Katılıyorum.Zaten bugün tribün de iyiydi yakışmadı...