View Full Version : Maaş Bütçesini Artırınca Oyuncu Daha Fazla Para İstedi
Flawless Victory
12.Eylül.2010, 16:49
Fellaini'ye teklif yaptım ve klübüyle anlaştım, oyuncu ise yıllık 5.5 milyon TL istedi, fakat bu kadar para veremediğim için ben de transfer bütçesinin bir kısmını maaş bütçesine aktarayım dedim ve yaptım. Sonra tekrar oyuncuya sözleşmek için girdiğimde bir baktım ki Fellaini yıllık 8.5 milyon TL istiyor. Böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
Fellaini'ye teklif yaptım ve klübüyle anlaştım, oyuncu ise yıllık 5.5 milyon TL istedi, fakat bu kadar para veremediğim için ben de transfer bütçesinin bir kısmını maaş bütçesine aktarayım dedim ve yaptım. Sonra tekrar oyuncuya sözleşmek için girdiğimde bir baktım ki Fellaini yıllık 8.5 milyon TL istiyor. Böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
Bir kaç kez karşılaştım.Oyuncunun karakterine bağlı.
nouma16
13.Eylül.2010, 14:32
5 milyon TL ver.
SAİT71
13.Eylül.2010, 15:46
Evet oyuncunun niyeti pek olmayınca maaş bütçesi arttıkça onun istediği parada artar. Sen yinede belli yüksek bir ücret ver. Ama aşırı yüksek verme. Eğer gelmeye niyeti varsa pazarlık yapar artırman için yada eğer verdiğin parayı beğenirse direk gelir. Sen biraz yüksek ücret ver dene abi...
playeray
13.Eylül.2010, 16:19
O adam öyle istiyorsa ileriki sezonlarda elinden beleşe uçar gider başkasına yönel bence :n:
Dooki
13.Eylül.2010, 20:11
Bence gerçekçilik dışı bir şey bu. Bir oyuncu belli bir miktarda para ister. Siz maaş bütçenize eklersiniz ve bu parayı verirsiniz oyuncu da gelir. Bütçenize eklediğinizi nerden öğrenir, hangi yönetim biz arttırdık, daha para istersen verelim der, ve adam istediği parayı alırken ne sebeple birden bire daha fazla paraya talip olur. Yoksa gelmemek için bütçenin fazlasını mı ister hep. Ama ilk iki sorunun cevapsız kalmaması lazımdı.
Öhöm her neyse :D
mehmetd
14.Eylül.2010, 16:17
olabiliyor böyle bişey normaldir.zira fm bu.dooki haklı nereden bilir arttığını konusunda.