1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Maaş Bütçesini Artırınca Oyuncu Daha Fazla Para İstedi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Maaş Bütçesini Artırınca Oyuncu Daha Fazla Para İstedi

Fellaini'ye teklif yaptım ve klübüyle anlaştım, oyuncu ise yıllık 5.5 milyon TL istedi, fakat bu kadar para veremediğim için ben de transfer bütçesinin bir kısmını maaş bütçesine aktarayım dedim ve yaptım. Sonra tekrar oyuncuya sözleşmek için girdiğimde bir baktım ki Fellaini yıllık 8.5 milyon TL istiyor. Böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Fellaini'ye teklif yaptım ve klübüyle anlaştım, oyuncu ise yıllık 5.5 milyon TL istedi, fakat bu kadar para veremediğim için ben de transfer bütçesinin bir kısmını maaş bütçesine aktarayım dedim ve yaptım. Sonra tekrar oyuncuya sözleşmek için girdiğimde bir baktım ki Fellaini yıllık 8.5 milyon TL istiyor. Böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
    Bir kaç kez karşılaştım.Oyuncunun karakterine bağlı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

5 milyon TL ver.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet oyuncunun niyeti pek olmayınca maaş bütçesi arttıkça onun istediği parada artar. Sen yinede belli yüksek bir ücret ver. Ama aşırı yüksek verme. Eğer gelmeye niyeti varsa pazarlık yapar artırman için yada eğer verdiğin parayı beğenirse direk gelir. Sen biraz yüksek ücret ver dene abi...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

O adam öyle istiyorsa ileriki sezonlarda elinden beleşe uçar gider başkasına yönel bence

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence gerçekçilik dışı bir şey bu. Bir oyuncu belli bir miktarda para ister. Siz maaş bütçenize eklersiniz ve bu parayı verirsiniz oyuncu da gelir. Bütçenize eklediğinizi nerden öğrenir, hangi yönetim biz arttırdık, daha para istersen verelim der, ve adam istediği parayı alırken ne sebeple birden bire daha fazla paraya talip olur. Yoksa gelmemek için bütçenin fazlasını mı ister hep. Ama ilk iki sorunun cevapsız kalmaması lazımdı.

Öhöm her neyse

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    olabiliyor böyle bişey normaldir.zira fm bu.dooki haklı nereden bilir arttığını konusunda.

Mesaj Yetkileri