View Full Version : Taraftar Rezaleti
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 19:20
Dün gece maç kapatma cezası nedeniyle takıma destek vermeye gittim yanımda da kız arkadaşım ve bir arkdaşım daha vardı.
maçlar bitti artık evimize dönücez ama bütün yollar kapalı tabi taraftar bağdat caddesi yolunu kapattığı için eve dönüşün tek yolu tren kaldı. bizde haydarpaşa yolunu tuttuk tam oraya gelmek üzereyken haydarpaşa iskelesine vapur yanaştı ve içinden yaklaşık 200-300 kadar beşiktaşlı indi bizim üstümüzde fener formaları atkıları var tabi önce 3-5 tanesi bize doğru dönüp fenere küfür etti aldırmadan devam ettik. sonra arakadan gelen diğerleri direk bize küfür etti yine bir şey yapmadık daha sonra aradan biri taş attı benim ayağıma geldi yanımda kız arkadaşlım olmasına rağmen ana avrat küfür ettiler diğer arakadaşıma yumruk attılar ve ortalıkta bir tane bile polis yoktu yanımda bir bayan olmasına rağmen böyle insanlık dışı hareketlerde bulundular belki o yanımda olmasa denize falan atarlardı :)
ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle bir öfke, böyle aşağılık insanları bir arada hiç görmedim bu insanlar yüzünden artık beşiktaştan da nefret ediyorum onun seyircisinden de(bu forumdakiler için demiyorum)
şimdi ben daha önce sordum bir soruyu tekrar soruyorum bu beşiktaş taraftarının fenerbahçeye olan bitmez tükenmez öfkesi ne? bizle ne alıp veremedikleri var daha 3 gün önce bizi yenmiş olmalarına rağmen neden hala bizle uğraşıyorlar?
Burak Duran
08.Mayıs.2006, 19:27
bu inanılmaz bir ayıp. İnsanın yanında bir bayan varken bu yapılır mı ayrıca hiç bir insana bu yapılır mı ayıptır günahtır. Terbiyesizlik bu
Berkaiser
08.Mayıs.2006, 19:29
Yaptıkları terbiyesizlik.Geçmiş olsun Tarık Abi.:(
En son Kadıköydeki maçta hatırlarsanız stada alınmadılar.
İskeleye inemeden geri döndüler.
Döndüler hemde ne dönüş :D
Karaya çıktıkları gibi Polisle bildiğimiz Çatışma varya oından yaptılar.Hani TAşlı sopalı biber gazlı joplu.
Yol üzerinde Yaşlı bir teyzeyide dövmüşler fenerbahçe atkısı var diye.karakola şikayet etmişti teyze ordan polisler açıkladı :)
Dükkan denen bişey de bırakmadılar tabi o geçtikleri bölgede Dükkan bırakmayı bırak arabalara da zarar verdiler. :)
İşte Bunlar BJK taraftarı değiller.Gerçek taraftar bu olamaz
Bence Senle uğraşanlarda BJK taraftarı değil Zorba , it , kopuk diye nitelendiren bi kaç kişi.
Sekopej
08.Mayıs.2006, 19:38
bunlar taraftarı geç insan bile değiller. bu gibiler yüzünden insan spordan soğuyo. ne diyelim yaptıkları yanına kalmasın artık cezaları verilsin.
sana da geçmiş olsun tarık abi işallah böle bişeyle bir daha karşılaşmazsın.....
Universal
08.Mayıs.2006, 19:44
terbiyesizlik böylelerini kınıyorum inşallah allahından bulurlar sanada geçmiş olsun
senderson
08.Mayıs.2006, 19:48
En iyi taraftar Beşiktaş taraftarıdır.......:D
dinaMYt
08.Mayıs.2006, 19:54
bahsettiklerimize taraftar demenin doğru olduğunu sanmıyorum.hepsi holigan hepsi terbiyesiz.kötü olanı ise bu kadar zevkle izlediğimiz futbolun bu gibi insanların elinde lekelenmesi.olay sadece beşiktaş fenerbahçe olayı da değil olayları zaten takım-taraftar penceresinden izlediğimiz için çözüm de bulamıyoruz.aslında bu davranışları yapanlara hem takımlardan hem de futboldan ayrı olarak görüp üzerine gidilmeli aksi takdirde kısır döngü içinde bunlar devam edecek.
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 19:57
geçmiş olsun dilekleriniz için Herkese teşekkür ederim:)
bahsettiklerimize taraftar demenin doğru olduğunu sanmıyorum.hepsi holigan hepsi terbiyesiz.kötü olanı ise bu kadar zevkle izlediğimiz futbolun bu gibi insanların elinde lekelenmesi.olay sadece beşiktaş fenerbahçe olayı da değil olayları zaten takım-taraftar penceresinden izlediğimiz için çözüm de bulamıyoruz.aslında bu davranışları yapanlara hem takımlardan hem de futboldan ayrı olarak görüp üzerine gidilmeli aksi takdirde kısır döngü içinde bunlar devam edecek.
dediklerinin hepsine katılıyorum. artık cezaların değişmesi lazım bunun olmadığı sürece benim başıma gelenlerin çok daha fazlaları yaşanıcaktır
zargı
08.Mayıs.2006, 20:03
gecmiş olsun kardes böle taraftarlar olmaz olsun yaa insan deiller bunlar
FeYYaz1989
08.Mayıs.2006, 20:16
aha bu da kralcarsi.com'dan alıntıdır.
dun yani pazar aksamı maca gelememıstım goztepede ızledım macı ewe gıdecm bakırkoye..neyse kadıkoyden bınıp gıdecem kadıkoye indimm tamda gefebe oradaymıs bnm uzerımde carsi polari wardı gorduler bana orada karambol yaptılar 150 kısı rahat wardı sonunda yere dusurduler tekmeler falan benı kotu tartakladılarr sonunda uzerımdeki poları yıttılar aradan 4-5 kısı sonunda benı aradan cıkardıı uzerımdekı poları uzerımden cıkarıp onlara werdıler bu aradada arkadan rahat 150 kısı daha gelıyorduu...ve bn hıc bırsey yapamadım cunku tektımm....
eee buna ne yapacağız?
''ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle bir öfke, böyle aşağılık insanları bir arada hiç görmedim bu insanlar yüzünden artık beşiktaştan da nefret ediyorum onun seyircisinden de(bu forumdakiler için demiyorum)''
Ama ben Fenerbahçe'den nefret etmiyorum.Bu olayı yaşatanlardan,1 e 150 kişi dalmayı delikanlılık sayanlardan nefret ediyorum.
Yapılan terbiyesizlikler için ise özür dilerim.
Ama bunu engelllemek gerçekten çok zor.Düşünün 200 kişi Beşiktaşlı-Fenerbahçeli artık her neyse bir arada geliyor ve karşıda 2 tane rakip takım taraftarı var,ister istemez aradan illa ki 3-5 tane it kopuk çıkar ve genelde diğerleride ona uyar.
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 20:20
ya zaten o beşiktaşlılar kadıköy meydana doğru ilerliyordu ve meydanda bir çok fenerli vardı benim gibi zor durumda kalan çok var demekki
comandante
08.Mayıs.2006, 20:23
beşiktaş taraftarını daha doğrusu çarşıyı çok severdim.bu olay ilk değil.benim arkadaşımnda başından böyle birşey geçmiş.artık sadece çarşının yaratıcılığını seviyorum...
bu arada geçmiş olsun tarık.
FeYYaz1989
08.Mayıs.2006, 20:32
Ya benim mesajımı dikkatli okumadınız galiba.GençFenerbahçeliler adama dalmış 150 kişi.Bir güzelde yerlere yatırıp dövmüşler.Onlarınki normalmi yani?
Bu arada ÇARŞI araya nerden girdi comandante?Tarık abi isim vermemiş sadece Beşiktaş taraftarı demiş.
Sekopej
08.Mayıs.2006, 20:38
Ya benim mesajımı dikkatli okumadınız galiba.GençFenerbahçeliler adama dalmış 150 kişi.Bir güzelde yerlere yatırıp dövmüşler.Onlarınki normalmi yani?
Bu arada ÇARŞI araya nerden girdi comandante?Tarık abi isim vermemiş sadece Beşiktaş taraftarı demiş.
arkadaşım biz bunu yapan fenerlilere de taraftar demiyoruz. bunu yapan her takımdan olabilir ve oluyo da.bunu polis bence önleyebilir ama onlar da karışmıyo.
geçen hafta burdaki derbi maçta polis heryerdeydi ve böle bi şeye kimse yeltenemedi ve böle bir şey olmadı. yani isteyince oluyo......
Universal
08.Mayıs.2006, 20:40
şunu yazmayı unuttum bende geçen sene bjk maçında(3-4) lük olan çarşıdan dayak yememek için üsütmdeki formayı çıkarıp rıhtımdan stada kadar arkadaşla yarı çıplak gittik
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 20:51
ben valla çarşı grubu falan bilmiyorum dikkat etmedim suratlarına bakmamaya özen gösterdim o yüzden çarşı mı pazar mı bilmiyorum
merak ettiğim diğer bir konu da o kadar beşiktaşlı ne için geliyor, kadıköyde zaten binlerce fenerli vardı dün bunu onlarda gayet iyi biliyor gelseler bile neden küfür ede ede millete sataşarak geliyor ve neden hala Fenerbahçeye küfür ediyorlar ne istiyorlar?
FeYYaz1989
08.Mayıs.2006, 20:58
ben valla çarşı grubu falan bilmiyorum dikkat etmedim suratlarına bakmamaya özen gösterdim o yüzden çarşı mı pazar mı bilmiyorum
merak ettiğim diğer bir konu da o kadar beşiktaşlı ne için geliyor, kadıköyde zaten binlerce fenerli vardı dün bunu onlarda gayet iyi biliyor gelseler bile neden küfür ede ede millete sataşarak geliyor ve neden hala Fenerbahçeye küfür ediyorlar ne istiyorlar?
Kimse kusura bakmasın bu mesajla birlikte bu konunun ısrarla tek tarafı suçlamaya yönelik olduğunu fark ettim...
Zaten bu son yıllarda genel kanı,Beşiktaş taraftarı çapulcudur,Beşiktaş taraftarı küfürcüdür,Beşiktaş taraftarı kavgacıdır,Beşiktaş taraftarı öyledir,böyledir.
GençFenerbahçeliler arkadaşı bir güzel dövmüş ama Beşiktaş taraftarına terbiyesiz,bilmem ne diyenler hiç ortada yok.Bu kafa değişmedikçe bu olaylar daha çok yaşanır...
koray_capello
08.Mayıs.2006, 21:11
Geçmiş olsun tarık..
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 21:18
Kimse kusura bakmasın bu mesajla birlikte bu konunun ısrarla tek tarafı suçlamaya yönelik olduğunu fark ettim...
Zaten bu son yıllarda genel kanı,Beşiktaş taraftarı çapulcudur,Beşiktaş taraftarı küfürcüdür,Beşiktaş taraftarı kavgacıdır,Beşiktaş taraftarı öyledir,böyledir.
GençFenerbahçeliler arkadaşı bir güzel dövmüş ama Beşiktaş taraftarına terbiyesiz,bilmem ne diyenler hiç ortada yok.Bu kafa değişmedikçe bu olaylar daha çok yaşanır...
benim canım yandı kendi başıma gelmiiş bir olayı anlatıyorum tabiki de suçlucam ne yapıcam başka? hem burda kimse beşiktaş taraftarının hepsi böyle yapıyor diye bir şey demedi yapanlar içide taraftar bile denilmedi
Frank_Castle
08.Mayıs.2006, 21:29
Öncelikle geçmiş olsn, umarım ciddi birşeyin yoktur.
bana da kadıköyde fenerbahçeliler saldırdı, arkadaşın otobüs firması ofisinde otururken rambo denen manyak döner bıçağıyla saldırdı, hatta son maçta arkadaşı linçten polis kurtardı.. lakin 7 sene beşiktaşta okudum, üzerimde özellikle kışın galatasaraylı olacağımı belli eden aksesuar oldu, 1 kere de saldırmadılar ..şimdi ne olacak ?
sadece geçmiş olsun diyebildim, daha evvel saldırıya uğradığımdan dolayı ama sadece 1 takımın taraftarı tu kaka demeyiniz, galatasaray taraftarıda yapıyor bunu mesela.. bu çapulcuları ya hep beraber temizlicez, ya da onlar her beraber bizi temizlicek.. tekrar geçmiş olsun ..
ronaldinho34
08.Mayıs.2006, 21:36
Neyse arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun böyl taraftar da olmaz olsun tekrar tekrar geçmiş olsun:(
hezzo
08.Mayıs.2006, 21:39
e bana da aynısını fenerliler yapmıstı..bu butun taraftarlarda var maalesef
bişeyin yoktur işallah:)
Nedvedmania
08.Mayıs.2006, 21:46
aynı şeyleri fenerliler hep yapıyor(bize)
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 21:50
arkadaşlar yanlış anlaşıldı heralde ben bu başlığı taraftar kavgası çıkarmak için koymadım senin taraftarın böyle benim taraftarım böyle demesin kimse.
Bunu yapan fb'lide var gs'lide ts'lide o yüzden tartışma çıkmasın rica ediyorum
Selman Ozturk
08.Mayıs.2006, 21:53
Galatasaraylısı olsun, Fenerbahçelisi olsun, Beşiktaşlısı olsun, Trabzonlusu olsun her kim olursa olsun bu tür olayları yaratanlar ve bu tür olaylara karışanlar üstüne basa basa söylüyorum FUTBOL TERÖRİSTLERİDİR. Ahmaktırlar çünkü hiçbirşeyin farkında değildirler...Şizofrendirler çünkü her şeyi kendilerine yapılmış bir şey olarak görürler...Zihniyetsizdirler çünkü yaptıklarının sonucunu düşünemezler...Karaktersizdirler çünkü tıpkı bir sokak köpeğinin yaptığı gibi anlamsızca etrafa saldırırlar...
Yukarıda saydıklarıma ek olarak onlarca madde daha sayabilirim ancak konumum itibarıyle kendime ve sinirlerime hakim olmak zorundayım.
Bu ne idüğü belirsiz şahsiyetler varolduğu sürece ne futbolumuz ne de ülkemiz bir adım ileri gidebilir. Dilerseniz bunu çok çarpıcı bir örnekle aktarayım size:
Geçtiğimiz günlerde bir mail aldım.Yaptığım bir çalışma için (Water Skin 2006) tebrik amaçlı bir maildi bu. Mailin sahibi Portekiz'de Fm'nin resmi sitesinde görev yapan aynı zamanda da Sporting Lisbon'da görevli olan Pedro Fernandes isimli bir arkadaştı.Maili okudum ve beni mutlu ettiğini belirterek cevap yazdım kendisine. Ertesi gün Msn adresimi listesine eklemiş.Msn'i açtığımda benimle tanışmak ve sohbet etmek istediğini belirtti.
Kendimi tanıttıktan sonra sohbet etmeye başladık. Ana konu FM olduğu için söz dönüp dolaşıp futbol konusuna geldi. Önce o tuttuğu ve görev yaptığı takım olan Sporting Lisbon'dan bahsetti. Çeşitli bilgiler aktardı bana Lisbon ve Portekiz futboluyla ilgili. Ardından söz sırası bana geldi ben de önce Galatasaray'ı anlattım. Oyunculardan bahsettim. Şampiyonluk yarışını anlattım. Sonra genel olarak Türk futbolundan bahsetmeye başladım. Tam bu sırada Pedro araya girdi ve "Siz holiganlık yapmaktan maçları izlemeye fırsat bulabiliyor musunuz" dedi. Hemen savunmaya geçtim haliyle...Bunu yapanların bir provokatör olduğunu asla ve asla taraftar olmadığını anlattım. Bu adi insanların yaptığını tüm Türk insanına ve Türk futbolseverine mâl etmesinin çok yanlış olduğundan bahsettim. Hemen cevap verdi "Portekiz spor kanallarında her hafta düzenli olarak Avrupa'da yapılan maçlardan özetler sunulur. Bu önemli maçlar arasında sizin derbi olarak nitelendirdiğiniz maçlarınız da yayınlanır. Ve ben bu maçları her izlediğimde kavga,şiddet öfke görüyorum. Sen her ne kadar bunların sizlerden olmadığını söylesen de bu bizlere bu şekilde yansıyor ve biz sizi bu şekilde tanıyoruz.Belki bizim ülkemizde de belli oranda şiddet var ama bunu her geçen gün kendi içimizde öldürüyoruz.Şiddete sebep verenleri toplumdan soyutluyoruz.Böylece hiçbir şekilde kavgalarımızla gündeme gelmiyoruz" dedi...
Bu sözlerinin üzerine birşey diyemedim ve Hoşçakal diyerek kapattım.Çünkü haklıydı.
Yukarıdaki sadece bir örnek. Bunun gibi onlarca daha örnek verebilirim size. Bu haysiyetsiz insanlar yüzünden bizler gibi sadece futbola gönül vermiş insanlar da karalanıyor. Böyle karaktersiz insanlar yüzünden bizim adımız lekeleniyor. Bu insanlara destek vermeye devam ettikçe, onları dışlamadıkça lekelenmeye de devam edecek...Yazıklar olsun!
Burak Duran
08.Mayıs.2006, 22:34
demirhan çok ama çok doğru söylemişsin valla üzüldüm iyice
ewrim_FB
08.Mayıs.2006, 23:12
feyyaz1989 burada konuşulan formanın renkleri değil insanılğa yapılmış saygısızlık burada beşiktaşı falan savunmanın alemi yok.
FeYYaz1989
08.Mayıs.2006, 23:27
feyyaz1989 burada konuşulan formanın renkleri değil insanılğa yapılmış saygısızlık burada beşiktaşı falan savunmanın alemi yok.
Kimseyi savunduğum yok.Bütün takım taraftarları aynı şeyi yapıyor.Neden ısrarla Beşiktaş'a patlıyor ben onu merak ettim.Çünkü belli bir müddet sonra yine dönüp Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe'den ne istediğine dönüyordu mevzu.İnsanlığa yapılmış saygısızlık yokmu dedim ben?iyi bak istersen mesajlara.
BaTuHN
08.Mayıs.2006, 23:47
Kimseyi savunduğum yok.Bütün takım taraftarları aynı şeyi yapıyor.Neden ısrarla Beşiktaş'a patlıyor ben onu merak ettim.Çünkü belli bir müddet sonra yine dönüp Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe'den ne istediğine dönüyordu mevzu.İnsanlığa yapılmış saygısızlık yokmu dedim ben?iyi bak istersen mesajlara.
yapılan şey ayıp ama bunu bi tek Beşiktaş taraftarı yapmıyooo
lazyboy7
08.Mayıs.2006, 23:52
''futbol şiddettir,futbol holıganlıktır,futbol adam bıcaklamaktır'' mantalıtesıyle hareket etmeye dewam eden bırkac capulcu herzamn oldugu gıbı yıne yaptı yapacagını sana gecmış olsun...malesef bu uA gfb carsi 07 gecekondu texas tatanga vsvs.hepsınde olan seyler we yapanlarda bellı aslında bu yapanlar yuzunden takımların we taraftarın adı lekelenıo maleseff...
geçmiş olsun arkadaşım.bunları yapanları hangi takım taraftarı olursa olsun KINIYORUM!!
VoLkaN BaROs
09.Mayıs.2006, 02:12
Öncelikle feyyaz ve tarık geçmiş olsun diyorum sizlere...
Bunu tek bir takım taraftarına mal edemeyiz şüphesiz. Maalesef bu tür olaylar son yıllarda çokca yaşanmaya başladı. Ne kadar üzücü birşey kız arkadaşın yanında ve onlarca taraftar -sözüm meclisten dışarı- "Hayvan gibi" üzerinize saldırıyor, küfür ediyor yada tartaklıyor. Düşünün o bayanın orada neler yaşadığını ne kadar korktuğunu....
Buna benzer olaylar hep yaşanıyor, Fenerbahçe Galatasaray maç günü bağdat caddesinden geçen bir Galatasaraylı taraftarın arabasına zarar veriliyor, başka bir yerde toplu yürüyen taraftarlar sayıca az gördükleri yada yalnız yürüyen diğer takım taraftarlarına saldırıyorlar. Maç bitiyor taraftarlar sokaklara dökülüyor, ağızlarını atkılarla kapatarak ellerine geçirdikleri herşeyi çevreye atmaya, çevreye, oradan geçen insanlara ve güvenlik kuvvetlerine zarar veriyorlar.
Bu mu taraftarlık? Bunun adı taraftarlık değil, bunların hırstan gözü dönmüş... Bunları maalesef ki tarafatarı olduğumuz kulüpler yarattı ve hala da beslemeye devam ediyorlar. (ya hepsinin menfaati var bu gruplardan, yada birşeylerden korkuyorlar)
Bu işe birilerinin dur demesi lazım ama nedense hep güvenlik zirvesi yapılıyor ve hiçbirşey değişmiyor. Yapılacak en güzel şey amigoluk müessesesini! kaldırmak. Gruplara destek veren kulüplere ağır para cezaları vermek vs..
Bunun adı futbol terörü değil, basbaya terördür ve yasalarda terörle mücadele kapsamında ele alınmalıdır... (ki sanıyorum yeni terörle mücadele yasasının kapsamı bu yönde de genişletildi, ama önemli olan nasıl uygulanacağı)
paceywitter
09.Mayıs.2006, 05:35
Tarık kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun tabi yanında kız arkadaşının olması durumu daha da vahim kılıyor.
Yapılanlar çok çirkin insanlık dışı hareketler tekrar tekrar geçmiş olsun...
Bunun adı futbol terörü değil, basbaya terördür ve yasalarda terörle mücadele kapsamında ele alınmalıdır... (ki sanıyorum yeni terörle mücadele yasasının kapsamı bu yönde de genişletildi, ama önemli olan nasıl uygulanacağı)
Bence federasyonun verdiği maç kapama yada para cezalarının hiç bir caydırıcılığı yok bunların değişmemesi durumunda aynı şeyler yaşanmaya devam edilcek
dediğinize katılıyorum bu yasanın nasıl uygulanacağı yönünde çok ayrıntılı çalışılmalı amigo denilen insanların yarattığı gruplar yada buna benzer futbolu sadece oyun olarak görmeyen insanlar çok iyi ayırt edilmeli ve sert cezalar gelmeli aksi halde değişen hiç bir şey olamayacak
şimdi ben bu olayları duyduktan sonra kardeşimle yada bir kız arkadaşımla nasıl maça gitmeye cesaret edebilirim...
jacke
09.Mayıs.2006, 10:15
ya öle veya böle türkiyede bu manzaralar hep oluo..fenerliside,cimbomlusuda,bjkliside,trabzonlu suda hep bunu yapio...Burda en önemli nokta Kadiköy meydanında böle bi olay oluyor ve ortalıkta Polis YOK..!
Siz anlattınız bende anlatayım.Kadiköy iskele meydanında tam o parkın orda beşiktaş-kabataş iskelesinin yanında büfe var tam orda kundura sandığıyla bi cocuk geldi yanıma.kardeş paran varmı dedi bende yok dedim.sora sen anlamadın lan galiba biz bali çekicez para lazım dedi.tedirgin oldum sora bıçak çekti saplıyack diye çok korktum etrafta herkes görüo ama kimse yardım etmio.en önemlisi polis yok..sora neyse koşa koşa kaçtım etraftan ilk işim 155 polis imdatı aradım.Ama cvp çok ilginçti.."Ya ver 1 milyon para gitsin takma kafana..(tinerciler için sölediği laf polis amirinin)" sanırım Türkiyenin durumunu bu söz açıkça dile getirior.Bizde böle polis varken böle kuıralsız yaşam sürülürken daha çok iç savaş çıkar.Yazık çok yazık...
Laz_Asker_61
09.Mayıs.2006, 12:05
öncelikle geçmiş olsun
başlık bir kere çok yanlış
oraya birkaç beşiktaşlı yazılsa daha mantıklı olabilirdi böyle olunca tüm taraftara yönelik olmuş oluyor
bunu yapanlara zaten taraftar demiyoruz ama sadece bjk için geçerli olan birşey değil gs fb ve diğer taraftarlarında da olan birşey bu ama direkt BJK taraftarına yönelik yaptığın bu suçlamayı kınıyorum
TüMeR_yAğıZ
09.Mayıs.2006, 13:56
Tarık geçmiş olsun kardeş.Doğru bir konuya yanlış bir başlıkla değinmişsin keşke beşiktaş yerin taraftarlık deseydin.Maalesef senin başına gelen olayları yapanlar bırak taraftarlığı insan değil.kulüpler tarafından beslenen asalaktır onlar.ellerinde salladıkları bayrakların kaşkollarıın renginin onlar için önemi yoktur.Önemli olan bedava bilet,yemek ve yolculuktur.Tabi nakit çalışanlarda var aralarında.Hangi takımı destekliyor oldukları mühim değildir.onlar için önemli olan kavga gürültüdür.tek kişiye 100-150 kişi laf atmak helede yanında kız arkadaşı varken insanlık değildir,delikanlılık hiç değildir.üzme tatlı canını zaman içinde inşallah onları asimile edeceğiz.renge bakmadan bunları ayıklamamız lazım.izmirde ne güzel maç seyredildi.aynı kafede iki takımın taraftarı oturdu beraber maça gittiler.yavaş yavaş bu günlere geleceğiz inşallah.tekrar geçmiş olsun.
Del Piero_10
09.Mayıs.2006, 14:24
sadece bjk taraftarı suçlu değil.gs maçının olduğu gün bazı fenerliler kadıköy de üstünde fener forması olmayanları linç ediyorlardı .adamlar polis arabasına binip kaçtılar.
sorsecret
09.Mayıs.2006, 14:28
geçmiş olsun arkadaşım çok büyük bi terbiyesizlik yapmışlar.
gorkemyilmazkarasu
09.Mayıs.2006, 17:15
geçmiş olsun tarık çok üzüldüm insanı futboldan soğutuyo bu adamlar :(
aşırı fanatizmden yanayım ama bu tip ezikliklere de karşıyım.kavga küfür olabilir olacak ta (zaten engellenmesi mümkün değil) ama yanında bir kız varken ya da tek başına iken birisine saldırmak, hakaret etmek değil taraftarlık insanlık ve !!!erkeklikle!!! tezattır.
çok büyük geçmiş olsun :( çok büyük bir ayıp yapılmış size. gerçekten yazık bu aşırı fanatizmin aldığı hal.
geçmiş olsun kardeş. Ama bu konuda bile FB taraftarı yapmıyo mu sanki? sizin taraftarınız yapmıyor mu? gibi şeyler yazılmış. bu mantık değişmedikçe böyle şeyleri çok görücez daha. Sonuçta hangi takım taraftarı yaparsa yapsın YANLIŞ bir hareket...
comandante
10.Mayıs.2006, 22:38
aşırı fanatizmden yanayım ama bu tip ezikliklere de karşıyım.kavga küfür olabilir olacak ta (zaten engellenmesi mümkün değil) ama yanında bir kız varken ya da tek başına iken birisine saldırmak, hakaret etmek değil taraftarlık insanlık ve !!!erkeklikle!!! tezattır.
fanatizmin azı aşırısı mı olur ki?ayrıca nasıl yani küfür olur?bu nasıl bir düşüncedir anlamadım şimdi ya.
Jesus_FB
11.Mayıs.2006, 02:22
Aşırı Fanatizm insanlıkmıdır peki?
paceywitter
11.Mayıs.2006, 04:05
Yani Tarık'ın yanında kız olmasaydı sen bu yapılanların karşısında olmayacaktın bu dediklerinden çıkardığım anlam bu:mad: