Dün gece maç kapatma cezası nedeniyle takıma destek vermeye gittim yanımda da kız arkadaşım ve bir arkdaşım daha vardı.
maçlar bitti artık evimize dönücez ama bütün yollar kapalı tabi taraftar bağdat caddesi yolunu kapattığı için eve dönüşün tek yolu tren kaldı. bizde haydarpaşa yolunu tuttuk tam oraya gelmek üzereyken haydarpaşa iskelesine vapur yanaştı ve içinden yaklaşık 200-300 kadar beşiktaşlı indi bizim üstümüzde fener formaları atkıları var tabi önce 3-5 tanesi bize doğru dönüp fenere küfür etti aldırmadan devam ettik. sonra arakadan gelen diğerleri direk bize küfür etti yine bir şey yapmadık daha sonra aradan biri taş attı benim ayağıma geldi yanımda kız arkadaşlım olmasına rağmen ana avrat küfür ettiler diğer arakadaşıma yumruk attılar ve ortalıkta bir tane bile polis yoktu yanımda bir bayan olmasına rağmen böyle insanlık dışı hareketlerde bulundular belki o yanımda olmasa denize falan atarlardı
ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle bir öfke, böyle aşağılık insanları bir arada hiç görmedim bu insanlar yüzünden artık beşiktaştan da nefret ediyorum onun seyircisinden de(bu forumdakiler için demiyorum)
şimdi ben daha önce sordum bir soruyu tekrar soruyorum bu beşiktaş taraftarının fenerbahçeye olan bitmez tükenmez öfkesi ne? bizle ne alıp veremedikleri var daha 3 gün önce bizi yenmiş olmalarına rağmen neden hala bizle uğraşıyorlar?