Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Taraftar Rezaleti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Angry Taraftar Rezaleti

Dün gece maç kapatma cezası nedeniyle takıma destek vermeye gittim yanımda da kız arkadaşım ve bir arkdaşım daha vardı.

maçlar bitti artık evimize dönücez ama bütün yollar kapalı tabi taraftar bağdat caddesi yolunu kapattığı için eve dönüşün tek yolu tren kaldı. bizde haydarpaşa yolunu tuttuk tam oraya gelmek üzereyken haydarpaşa iskelesine vapur yanaştı ve içinden yaklaşık 200-300 kadar beşiktaşlı indi bizim üstümüzde fener formaları atkıları var tabi önce 3-5 tanesi bize doğru dönüp fenere küfür etti aldırmadan devam ettik. sonra arakadan gelen diğerleri direk bize küfür etti yine bir şey yapmadık daha sonra aradan biri taş attı benim ayağıma geldi yanımda kız arkadaşlım olmasına rağmen ana avrat küfür ettiler diğer arakadaşıma yumruk attılar ve ortalıkta bir tane bile polis yoktu yanımda bir bayan olmasına rağmen böyle insanlık dışı hareketlerde bulundular belki o yanımda olmasa denize falan atarlardı

ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle bir öfke, böyle aşağılık insanları bir arada hiç görmedim bu insanlar yüzünden artık beşiktaştan da nefret ediyorum onun seyircisinden de(bu forumdakiler için demiyorum)

şimdi ben daha önce sordum bir soruyu tekrar soruyorum bu beşiktaş taraftarının fenerbahçeye olan bitmez tükenmez öfkesi ne? bizle ne alıp veremedikleri var daha 3 gün önce bizi yenmiş olmalarına rağmen neden hala bizle uğraşıyorlar?

bu inanılmaz bir ayıp. İnsanın yanında bir bayan varken bu yapılır mı ayrıca hiç bir insana bu yapılır mı ayıptır günahtır. Terbiyesizlik bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaptıkları terbiyesizlik.Geçmiş olsun Tarık Abi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

En son Kadıköydeki maçta hatırlarsanız stada alınmadılar.
    İskeleye inemeden geri döndüler.
    Döndüler hemde ne dönüş
    Karaya çıktıkları gibi Polisle bildiğimiz Çatışma varya oından yaptılar.Hani TAşlı sopalı biber gazlı joplu.
    Yol üzerinde Yaşlı bir teyzeyide dövmüşler fenerbahçe atkısı var diye.karakola şikayet etmişti teyze ordan polisler açıkladı
    Dükkan denen bişey de bırakmadılar tabi o geçtikleri bölgede Dükkan bırakmayı bırak arabalara da zarar verdiler.
    İşte Bunlar BJK taraftarı değiller.Gerçek taraftar bu olamaz
    Bence Senle uğraşanlarda BJK taraftarı değil Zorba , it , kopuk diye nitelendiren bi kaç kişi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bunlar taraftarı geç insan bile değiller. bu gibiler yüzünden insan spordan soğuyo. ne diyelim yaptıkları yanına kalmasın artık cezaları verilsin.

sana da geçmiş olsun tarık abi işallah böle bişeyle bir daha karşılaşmazsın.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

terbiyesizlik böylelerini kınıyorum inşallah allahından bulurlar sanada geçmiş olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

En iyi taraftar Beşiktaş taraftarıdır.......

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bahsettiklerimize taraftar demenin doğru olduğunu sanmıyorum.hepsi holigan hepsi terbiyesiz.kötü olanı ise bu kadar zevkle izlediğimiz futbolun bu gibi insanların elinde lekelenmesi.olay sadece beşiktaş fenerbahçe olayı da değil olayları zaten takım-taraftar penceresinden izlediğimiz için çözüm de bulamıyoruz.aslında bu davranışları yapanlara hem takımlardan hem de futboldan ayrı olarak görüp üzerine gidilmeli aksi takdirde kısır döngü içinde bunlar devam edecek.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

geçmiş olsun dilekleriniz için Herkese teşekkür ederim

Quote Originally Posted by dinaMYt
    bahsettiklerimize taraftar demenin doğru olduğunu sanmıyorum.hepsi holigan hepsi terbiyesiz.kötü olanı ise bu kadar zevkle izlediğimiz futbolun bu gibi insanların elinde lekelenmesi.olay sadece beşiktaş fenerbahçe olayı da değil olayları zaten takım-taraftar penceresinden izlediğimiz için çözüm de bulamıyoruz.aslında bu davranışları yapanlara hem takımlardan hem de futboldan ayrı olarak görüp üzerine gidilmeli aksi takdirde kısır döngü içinde bunlar devam edecek.
    dediklerinin hepsine katılıyorum. artık cezaların değişmesi lazım bunun olmadığı sürece benim başıma gelenlerin çok daha fazlaları yaşanıcaktır

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

gecmiş olsun kardes böle taraftarlar olmaz olsun yaa insan deiller bunlar

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

aha bu da kralcarsi.com'dan alıntıdır.

dun yani pazar aksamı maca gelememıstım goztepede ızledım macı ewe gıdecm bakırkoye..neyse kadıkoyden bınıp gıdecem kadıkoye indimm tamda gefebe oradaymıs bnm uzerımde carsi polari wardı gorduler bana orada karambol yaptılar 150 kısı rahat wardı sonunda yere dusurduler tekmeler falan benı kotu tartakladılarr sonunda uzerımdeki poları yıttılar aradan 4-5 kısı sonunda benı aradan cıkardıı uzerımdekı poları uzerımden cıkarıp onlara werdıler bu aradada arkadan rahat 150 kısı daha gelıyorduu...ve bn hıc bırsey yapamadım cunku tektımm....

eee buna ne yapacağız?

''ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle bir öfke, böyle aşağılık insanları bir arada hiç görmedim bu insanlar yüzünden artık beşiktaştan da nefret ediyorum onun seyircisinden de(bu forumdakiler için demiyorum)''
    Ama ben Fenerbahçe'den nefret etmiyorum.Bu olayı yaşatanlardan,1 e 150 kişi dalmayı delikanlılık sayanlardan nefret ediyorum.
    Yapılan terbiyesizlikler için ise özür dilerim.
    Ama bunu engelllemek gerçekten çok zor.Düşünün 200 kişi Beşiktaşlı-Fenerbahçeli artık her neyse bir arada geliyor ve karşıda 2 tane rakip takım taraftarı var,ister istemez aradan illa ki 3-5 tane it kopuk çıkar ve genelde diğerleride ona uyar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

beşiktaş taraftarını daha doğrusu çarşıyı çok severdim.bu olay ilk değil.benim arkadaşımnda başından böyle birşey geçmiş.artık sadece çarşının yaratıcılığını seviyorum...

bu arada geçmiş olsun tarık.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya benim mesajımı dikkatli okumadınız galiba.GençFenerbahçeliler adama dalmış 150 kişi.Bir güzelde yerlere yatırıp dövmüşler.Onlarınki normalmi yani?
    Bu arada ÇARŞI araya nerden girdi comandante?Tarık abi isim vermemiş sadece Beşiktaş taraftarı demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ya benim mesajımı dikkatli okumadınız galiba.GençFenerbahçeliler adama dalmış 150 kişi.Bir güzelde yerlere yatırıp dövmüşler.Onlarınki normalmi yani?
    Bu arada ÇARŞI araya nerden girdi comandante?Tarık abi isim vermemiş sadece Beşiktaş taraftarı demiş.
    arkadaşım biz bunu yapan fenerlilere de taraftar demiyoruz. bunu yapan her takımdan olabilir ve oluyo da.bunu polis bence önleyebilir ama onlar da karışmıyo.

geçen hafta burdaki derbi maçta polis heryerdeydi ve böle bi şeye kimse yeltenemedi ve böle bir şey olmadı. yani isteyince oluyo......
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

şunu yazmayı unuttum bende geçen sene bjk maçında(3-4) lük olan çarşıdan dayak yememek için üsütmdeki formayı çıkarıp rıhtımdan stada kadar arkadaşla yarı çıplak gittik

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben valla çarşı grubu falan bilmiyorum dikkat etmedim suratlarına bakmamaya özen gösterdim o yüzden çarşı mı pazar mı bilmiyorum
    merak ettiğim diğer bir konu da o kadar beşiktaşlı ne için geliyor, kadıköyde zaten binlerce fenerli vardı dün bunu onlarda gayet iyi biliyor gelseler bile neden küfür ede ede millete sataşarak geliyor ve neden hala Fenerbahçeye küfür ediyorlar ne istiyorlar?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ben valla çarşı grubu falan bilmiyorum dikkat etmedim suratlarına bakmamaya özen gösterdim o yüzden çarşı mı pazar mı bilmiyorum
    merak ettiğim diğer bir konu da o kadar beşiktaşlı ne için geliyor, kadıköyde zaten binlerce fenerli vardı dün bunu onlarda gayet iyi biliyor gelseler bile neden küfür ede ede millete sataşarak geliyor ve neden hala Fenerbahçeye küfür ediyorlar ne istiyorlar?
    Kimse kusura bakmasın bu mesajla birlikte bu konunun ısrarla tek tarafı suçlamaya yönelik olduğunu fark ettim...
    Zaten bu son yıllarda genel kanı,Beşiktaş taraftarı çapulcudur,Beşiktaş taraftarı küfürcüdür,Beşiktaş taraftarı kavgacıdır,Beşiktaş taraftarı öyledir,böyledir.
    GençFenerbahçeliler arkadaşı bir güzel dövmüş ama Beşiktaş taraftarına terbiyesiz,bilmem ne diyenler hiç ortada yok.Bu kafa değişmedikçe bu olaylar daha çok yaşanır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun tarık..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Kimse kusura bakmasın bu mesajla birlikte bu konunun ısrarla tek tarafı suçlamaya yönelik olduğunu fark ettim...
    Zaten bu son yıllarda genel kanı,Beşiktaş taraftarı çapulcudur,Beşiktaş taraftarı küfürcüdür,Beşiktaş taraftarı kavgacıdır,Beşiktaş taraftarı öyledir,böyledir.
    GençFenerbahçeliler arkadaşı bir güzel dövmüş ama Beşiktaş taraftarına terbiyesiz,bilmem ne diyenler hiç ortada yok.Bu kafa değişmedikçe bu olaylar daha çok yaşanır...
    benim canım yandı kendi başıma gelmiiş bir olayı anlatıyorum tabiki de suçlucam ne yapıcam başka? hem burda kimse beşiktaş taraftarının hepsi böyle yapıyor diye bir şey demedi yapanlar içide taraftar bile denilmedi

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Öncelikle geçmiş olsn, umarım ciddi birşeyin yoktur.

bana da kadıköyde fenerbahçeliler saldırdı, arkadaşın otobüs firması ofisinde otururken rambo denen manyak döner bıçağıyla saldırdı, hatta son maçta arkadaşı linçten polis kurtardı.. lakin 7 sene beşiktaşta okudum, üzerimde özellikle kışın galatasaraylı olacağımı belli eden aksesuar oldu, 1 kere de saldırmadılar ..şimdi ne olacak ?

sadece geçmiş olsun diyebildim, daha evvel saldırıya uğradığımdan dolayı ama sadece 1 takımın taraftarı tu kaka demeyiniz, galatasaray taraftarıda yapıyor bunu mesela.. bu çapulcuları ya hep beraber temizlicez, ya da onlar her beraber bizi temizlicek.. tekrar geçmiş olsun ..

Neyse arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun böyl taraftar da olmaz olsun tekrar tekrar geçmiş olsun

Nesil
    2005
    Yer
    34

e bana da aynısını fenerliler yapmıstı..bu butun taraftarlarda var maalesef
    bişeyin yoktur işallah

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

aynı şeyleri fenerliler hep yapıyor(bize)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Galatasaraylısı olsun, Fenerbahçelisi olsun, Beşiktaşlısı olsun, Trabzonlusu olsun her kim olursa olsun bu tür olayları yaratanlar ve bu tür olaylara karışanlar üstüne basa basa söylüyorum FUTBOL TERÖRİSTLERİDİR. Ahmaktırlar çünkü hiçbirşeyin farkında değildirler...Şizofrendirler çünkü her şeyi kendilerine yapılmış bir şey olarak görürler...Zihniyetsizdirler çünkü yaptıklarının sonucunu düşünemezler...Karaktersizdirler çünkü tıpkı bir sokak köpeğinin yaptığı gibi anlamsızca etrafa saldırırlar...

Yukarıda saydıklarıma ek olarak onlarca madde daha sayabilirim ancak konumum itibarıyle kendime ve sinirlerime hakim olmak zorundayım.

Bu ne idüğü belirsiz şahsiyetler varolduğu sürece ne futbolumuz ne de ülkemiz bir adım ileri gidebilir. Dilerseniz bunu çok çarpıcı bir örnekle aktarayım size:

Geçtiğimiz günlerde bir mail aldım.Yaptığım bir çalışma için (Water Skin 2006) tebrik amaçlı bir maildi bu. Mailin sahibi Portekiz'de Fm'nin resmi sitesinde görev yapan aynı zamanda da Sporting Lisbon'da görevli olan Pedro Fernandes isimli bir arkadaştı.Maili okudum ve beni mutlu ettiğini belirterek cevap yazdım kendisine. Ertesi gün Msn adresimi listesine eklemiş.Msn'i açtığımda benimle tanışmak ve sohbet etmek istediğini belirtti.

Kendimi tanıttıktan sonra sohbet etmeye başladık. Ana konu FM olduğu için söz dönüp dolaşıp futbol konusuna geldi. Önce o tuttuğu ve görev yaptığı takım olan Sporting Lisbon'dan bahsetti. Çeşitli bilgiler aktardı bana Lisbon ve Portekiz futboluyla ilgili. Ardından söz sırası bana geldi ben de önce Galatasaray'ı anlattım. Oyunculardan bahsettim. Şampiyonluk yarışını anlattım. Sonra genel olarak Türk futbolundan bahsetmeye başladım. Tam bu sırada Pedro araya girdi ve "Siz holiganlık yapmaktan maçları izlemeye fırsat bulabiliyor musunuz" dedi. Hemen savunmaya geçtim haliyle...Bunu yapanların bir provokatör olduğunu asla ve asla taraftar olmadığını anlattım. Bu adi insanların yaptığını tüm Türk insanına ve Türk futbolseverine mâl etmesinin çok yanlış olduğundan bahsettim. Hemen cevap verdi "Portekiz spor kanallarında her hafta düzenli olarak Avrupa'da yapılan maçlardan özetler sunulur. Bu önemli maçlar arasında sizin derbi olarak nitelendirdiğiniz maçlarınız da yayınlanır. Ve ben bu maçları her izlediğimde kavga,şiddet öfke görüyorum. Sen her ne kadar bunların sizlerden olmadığını söylesen de bu bizlere bu şekilde yansıyor ve biz sizi bu şekilde tanıyoruz.Belki bizim ülkemizde de belli oranda şiddet var ama bunu her geçen gün kendi içimizde öldürüyoruz.Şiddete sebep verenleri toplumdan soyutluyoruz.Böylece hiçbir şekilde kavgalarımızla gündeme gelmiyoruz" dedi...

Bu sözlerinin üzerine birşey diyemedim ve Hoşçakal diyerek kapattım.Çünkü haklıydı.

Yukarıdaki sadece bir örnek. Bunun gibi onlarca daha örnek verebilirim size. Bu haysiyetsiz insanlar yüzünden bizler gibi sadece futbola gönül vermiş insanlar da karalanıyor. Böyle karaktersiz insanlar yüzünden bizim adımız lekeleniyor. Bu insanlara destek vermeye devam ettikçe, onları dışlamadıkça lekelenmeye de devam edecek...Yazıklar olsun!

demirhan çok ama çok doğru söylemişsin valla üzüldüm iyice

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

feyyaz1989 burada konuşulan formanın renkleri değil insanılğa yapılmış saygısızlık burada beşiktaşı falan savunmanın alemi yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by ewrim_FB
    feyyaz1989 burada konuşulan formanın renkleri değil insanılğa yapılmış saygısızlık burada beşiktaşı falan savunmanın alemi yok.
    Kimseyi savunduğum yok.Bütün takım taraftarları aynı şeyi yapıyor.Neden ısrarla Beşiktaş'a patlıyor ben onu merak ettim.Çünkü belli bir müddet sonra yine dönüp Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe'den ne istediğine dönüyordu mevzu.İnsanlığa yapılmış saygısızlık yokmu dedim ben?iyi bak istersen mesajlara.

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Kimseyi savunduğum yok.Bütün takım taraftarları aynı şeyi yapıyor.Neden ısrarla Beşiktaş'a patlıyor ben onu merak ettim.Çünkü belli bir müddet sonra yine dönüp Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe'den ne istediğine dönüyordu mevzu.İnsanlığa yapılmış saygısızlık yokmu dedim ben?iyi bak istersen mesajlara.

yapılan şey ayıp ama bunu bi tek Beşiktaş taraftarı yapmıyooo

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri