View Full Version : Ömer Onan:Gerekirse Futbol oynarım
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/omer_onan3489386.jpg
Fenerbahçe Ülker forması giyen milli basketbolcu Ömer Onan'dan ilginç istek...
Fenerbahçeli basketbolcu Ömer Onan, ihtiyaç duyulması halinde futbol takımında da forma giyebileceğini söyledi. FB TV'ye konuşan Ömer, daha önce basketbol ve futbol takımlarında oynamış olan Can Bartu örneğini vererek "Fenerbahçe için her yerde oynarım. İhtiyaç duyulması halinde Emre'nin yanında bir kaç maç forma giyebilirim" diye konuştu.
sporx.com
Night_Mare17
17.Eylül.2010, 16:00
Uçmuş diyebilirim.
GodfatheR
17.Eylül.2010, 16:01
Oyuncularımız Fransa maçında topa o kadar ayakla müdahale ettiler ki bi ara Hiddink not alıyordu. Yetenekli olduklarını gösterdiler , olabilir aslında :p
O da baroniden bıkmış :n:
Sekopej
17.Eylül.2010, 16:06
FB TV'de röportajın tamamını izledim, bu konuşma geçerken Ömer'in 32 dişini sayabilirdiniz.:n: Burada sanki ciddi ciddi söylemiş gibi duruyor.
Ömer Onan zaten esprili bir kişilik, Fenerbahçe'den en sevdiğim oyuncuların başında gelir. Mücadeleci, hırslı yapısından bahsediliyordu, takımı için terinin son damlasına kadar savaşan, orada futbol takımından söz açıldı, bu yaştan sonra teknik falan olmaz bende, ancak geride oynarım, fizikliyim kuvvetliyim, Emre'nin yanında falan hocanın ihtiyacı varsa bir kaç maç oynayabilirim dedi, Can Bartu 2 takımda da oynamış falan diyerek devam ettiler gülerek.:D
Basket sahasında diğerlerinin yanında kısa görünüyor ama 1.94 boy var adamda:n:
Sekopej
17.Eylül.2010, 16:08
O da baroniden bıkmış :n:
Ben aslında o gülüşmelerle konuşma ilerlerken, aha dedim şimdi şey diyecek, "Ben bile Baroni'den daha iyi oynarım." ama kanalın FB TV olduğu ve Ömer'in de Fenerbahçe'de oynadığını göz önüne alırsak, saniyenin binde biri kadarlık sürede aklımdan geçirdiğime sadece kendim güldüm.:D
GodfatheR
17.Eylül.2010, 16:20
Baroni'nin yerine gözüm kapalı koyarım Ömer'i :n:
Ömer ciddi değildi onu söylerken zaten :D
Ama Ömer hakikaten hayran olunacak adam kişiliğiyle FB TV deki röportajına denk gelen izlesin adama sevgim 2 kat arttı :D
GodfatheR
17.Eylül.2010, 16:30
Daha Ülker'le sponsorluk anlaşması yapılmamış takım orta sıralarda gidip geliyor. Ömer Onan Efes'in teklifi elinin tersiyle itmiş Fenerbahçe SK'ne imza atmışdı. Bu adam sevilmez mi ? Seviyoruz seni Ömer Onan =)
garydelgadov
17.Eylül.2010, 16:31
Oynar yahu Ömer bu Guti'yi marke görevi verebilirsiniz mesela.:D
Arada Ülkerspor'a da gitmişti ama affettik artık :D
Corpus
17.Eylül.2010, 16:33
Uçmuş diyebilirim.
Türkler uçuyor...:zuhaha
EndoplazmiK RetikuluM
17.Eylül.2010, 16:38
Hemen gelsin. Hemide Türk. O fizikle gözüm kapalı oynatırdım. Baroni'den daha yararlı olur.
GodfatheR
17.Eylül.2010, 16:47
Arada Ülkerspor'a da gitmişti ama affettik artık :D
Çaktırma :p
Uleb Cup'ta final-four yaptığımız sene takımın en önemli parçalarından biriydi. Mrsiç-Ömer-Salyers-Rasim-Kambala takımı taşıyorlardı. Ama takımın en büyük yıldızı şüphesiz ZEKİ GÜLAY'dı :n:
Sekopej
17.Eylül.2010, 17:14
Aydın Örs'ün bu takımın temellerini atmaya başladığı dönem, Zeki Gülay, unutulmaz kaptan.:D Seviyordum ben bu adamı ya cidden, varlığı yetiyordu.:)
GodfatheR
17.Eylül.2010, 17:24
Bende ya , çok severdim Zeki Gülay'ı. :D Adam oynamayacağından o kadar emindi ki kadroda yer aldığı maçlara bile kot pantolon ile gelip benchte öyle oturuyordu :n:
Sekopej
17.Eylül.2010, 17:35
Ben onu takımın menajeri falan sanmıştım bir ara, kadroda ama kot pantolonla oturuyordu dediğin gibi.:D Onun gençliğini göremedik tabi, bize son dönemleri denk geldi ama tüm basketbol yaşamı boyunca aynı performansı sürdürdüğü söyleniyor.:D
Aslında öyle de iyi biri ki, bu yazılanları okusa kendisi en çok gülenlerden olurdu, kendisiyle çok barışık.:) Nerden nereye geldik yahu.:D
EndoplazmiK RetikuluM
17.Eylül.2010, 17:43
O kiloyla emin olur tabii oynamayacapına :p
M.O.S.H
17.Eylül.2010, 19:53
zeki gülayın tek vasfı takımdaki abilik rolüydü yoksa sokaktaki herhangibir adamdan farkı yoktu basketbol konusunda :D birde zaza enden vardı bi zamanlar sadece derbilerde ve özellikle karşıyaka deplasmanlarında coşan koca adam :n:
Universal
17.Eylül.2010, 20:52
Selçuk ve Baroni'den daha iyi bir oyuncu olacağı kesindir. Hiç olmazsa hırslı, kesinlikle katkısı olur. Takımı ateşler. Denemek de fayda var, Can Bartu misali. :)
Zeki abi, benim akrabamdır. Çok severim ve sayarım. Çok efendi bir insandır. Böyle kişilere her zaman kadrolarda yer vermek lazım.
ForsakeN
21.Eylül.2010, 14:12
Hep düşünmüştüm bunu zaten. Ömer bu boyuna rağmen gayet süratli bir oyuncu. Antremanlara çıkarmakta fayda var xD
A.FaruK
21.Eylül.2010, 14:14
Bence baroninin yerine hiç sırıtmaz :)
GodfatheR
21.Eylül.2010, 14:16
Beşiktaş maçında Emre sakatlandıktan sonra yerine Ömer Onan girseydi eminim puan vermezdik !
Flawless Victory
21.Eylül.2010, 14:58
Emre'nin yanında bilmem de Emre'nin yerinde rahat oynar. :D
SAİT71
21.Eylül.2010, 15:41
En azından Baroni gibi rakibe güzel güzel bakabilir. Oynamasında bir sakınca yok. Ama basketçi olduğu için savunma yapmayı bilmeside Baroniden bir adım daha önde olmasını sağlıyor :D