1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Ömer Onan:Gerekirse Futbol oynarım

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Ömer Onan:Gerekirse Futbol oynarım

Fenerbahçe Ülker forması giyen milli basketbolcu Ömer Onan'dan ilginç istek...

Fenerbahçeli basketbolcu Ömer Onan, ihtiyaç duyulması halinde futbol takımında da forma giyebileceğini söyledi. FB TV'ye konuşan Ömer, daha önce basketbol ve futbol takımlarında oynamış olan Can Bartu örneğini vererek "Fenerbahçe için her yerde oynarım. İhtiyaç duyulması halinde Emre'nin yanında bir kaç maç forma giyebilirim" diye konuştu.

sporx.com

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uçmuş diyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Oyuncularımız Fransa maçında topa o kadar ayakla müdahale ettiler ki bi ara Hiddink not alıyordu. Yetenekli olduklarını gösterdiler , olabilir aslında

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

O da baroniden bıkmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

FB TV'de röportajın tamamını izledim, bu konuşma geçerken Ömer'in 32 dişini sayabilirdiniz. Burada sanki ciddi ciddi söylemiş gibi duruyor.

Ömer Onan zaten esprili bir kişilik, Fenerbahçe'den en sevdiğim oyuncuların başında gelir. Mücadeleci, hırslı yapısından bahsediliyordu, takımı için terinin son damlasına kadar savaşan, orada futbol takımından söz açıldı, bu yaştan sonra teknik falan olmaz bende, ancak geride oynarım, fizikliyim kuvvetliyim, Emre'nin yanında falan hocanın ihtiyacı varsa bir kaç maç oynayabilirim dedi, Can Bartu 2 takımda da oynamış falan diyerek devam ettiler gülerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Basket sahasında diğerlerinin yanında kısa görünüyor ama 1.94 boy var adamda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by vego View Post
    O da baroniden bıkmış
    Ben aslında o gülüşmelerle konuşma ilerlerken, aha dedim şimdi şey diyecek, "Ben bile Baroni'den daha iyi oynarım." ama kanalın FB TV olduğu ve Ömer'in de Fenerbahçe'de oynadığını göz önüne alırsak, saniyenin binde biri kadarlık sürede aklımdan geçirdiğime sadece kendim güldüm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Baroni'nin yerine gözüm kapalı koyarım Ömer'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer ciddi değildi onu söylerken zaten

Ama Ömer hakikaten hayran olunacak adam kişiliğiyle FB TV deki röportajına denk gelen izlesin adama sevgim 2 kat arttı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Daha Ülker'le sponsorluk anlaşması yapılmamış takım orta sıralarda gidip geliyor. Ömer Onan Efes'in teklifi elinin tersiyle itmiş Fenerbahçe SK'ne imza atmışdı. Bu adam sevilmez mi ? Seviyoruz seni Ömer Onan =)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Oynar yahu Ömer bu Guti'yi marke görevi verebilirsiniz mesela.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arada Ülkerspor'a da gitmişti ama affettik artık

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Uçmuş diyebilirim.

Türkler uçuyor...
    Football is simple,but Football Manager is not

Hemen gelsin. Hemide Türk. O fizikle gözüm kapalı oynatırdım. Baroni'den daha yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Arada Ülkerspor'a da gitmişti ama affettik artık
    Çaktırma

Uleb Cup'ta final-four yaptığımız sene takımın en önemli parçalarından biriydi. Mrsiç-Ömer-Salyers-Rasim-Kambala takımı taşıyorlardı. Ama takımın en büyük yıldızı şüphesiz ZEKİ GÜLAY'dı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aydın Örs'ün bu takımın temellerini atmaya başladığı dönem, Zeki Gülay, unutulmaz kaptan. Seviyordum ben bu adamı ya cidden, varlığı yetiyordu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bende ya , çok severdim Zeki Gülay'ı. Adam oynamayacağından o kadar emindi ki kadroda yer aldığı maçlara bile kot pantolon ile gelip benchte öyle oturuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben onu takımın menajeri falan sanmıştım bir ara, kadroda ama kot pantolonla oturuyordu dediğin gibi. Onun gençliğini göremedik tabi, bize son dönemleri denk geldi ama tüm basketbol yaşamı boyunca aynı performansı sürdürdüğü söyleniyor.

Aslında öyle de iyi biri ki, bu yazılanları okusa kendisi en çok gülenlerden olurdu, kendisiyle çok barışık. Nerden nereye geldik yahu.
    "YÜCE ATATÜRK"

O kiloyla emin olur tabii oynamayacapına

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

zeki gülayın tek vasfı takımdaki abilik rolüydü yoksa sokaktaki herhangibir adamdan farkı yoktu basketbol konusunda birde zaza enden vardı bi zamanlar sadece derbilerde ve özellikle karşıyaka deplasmanlarında coşan koca adam

Nesil
    2006

Selçuk ve Baroni'den daha iyi bir oyuncu olacağı kesindir. Hiç olmazsa hırslı, kesinlikle katkısı olur. Takımı ateşler. Denemek de fayda var, Can Bartu misali.

Zeki abi, benim akrabamdır. Çok severim ve sayarım. Çok efendi bir insandır. Böyle kişilere her zaman kadrolarda yer vermek lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hep düşünmüştüm bunu zaten. Ömer bu boyuna rağmen gayet süratli bir oyuncu. Antremanlara çıkarmakta fayda var xD

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bence baroninin yerine hiç sırıtmaz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beşiktaş maçında Emre sakatlandıktan sonra yerine Ömer Onan girseydi eminim puan vermezdik !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emre'nin yanında bilmem de Emre'nin yerinde rahat oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

En azından Baroni gibi rakibe güzel güzel bakabilir. Oynamasında bir sakınca yok. Ama basketçi olduğu için savunma yapmayı bilmeside Baroniden bir adım daha önde olmasını sağlıyor

Mesaj Yetkileri