View Full Version : K.Karabükspor - Galatasaray [7. Hafta]
TR.CaPTaiN
29.Eylül.2010, 17:20
http://i51.tinypic.com/28infxz.jpg
RaSenGan
29.Eylül.2010, 17:33
Kolay bir maç olmayacaktır ama pek de zorlanacağımızı da düşünmüyorum.Emenike'yi durdurursak farklı bir galibiyet alabiliriz ama yine de Emenike'den gol bekliyorum.
deniz.91
29.Eylül.2010, 17:35
Kolay maç olmayacak karabük çok zorlar gsyei süpriz puan çıkarabilir barosun yokluğunda
Zekirdek
29.Eylül.2010, 17:44
Güzel gollü bir maç izliyeceğimizi tahmin ediyorum. Galatasaray yenilmez diye düşünüyorum.
Varonil
29.Eylül.2010, 18:05
Baros'un olmaması Galatasaray'ın hücum gücünü etkileyecektir.Karabükspor'un bu maçtan puan veya puanlarla ayrılacağını düşünüyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2010, 18:55
Baros yokken Galatasaray'ın ne kadar zorlandığı aşikar. Karabükspor'unda lige iyi başladığını ve Emenike'nin formda olduğunu düşünürsek iddia deyimiyle 1-0 çifte şans diyorum.
Suicider
29.Eylül.2010, 19:53
Baroş olmadığında hücumda zorlanıyoruz yine kewell çıkacak forvet büyük ihtimal..Eğer iyi savunma yaparsak ve gol yemessek atacağımız uzaktan yada bir şans golüyle kazanacağımızı düşünüyorum..
yunusgs
29.Eylül.2010, 20:21
Baros yine yok.Yine Baros'suz bir maç.Ne desek boş bu durum hakkında.Kewell'ın elinden geleni yapması gerekiyor.Ben Kewell'a güveniyorum ama Baros'un yaptığı diğer görevleri yapamayacaktır.
Karabükspor'un gördüğüm kadarıyla savunma hattı,hücum hattına göre zayıf.Gol ya da goller bulacağımızı düşünüyorum.Emenike ve Cernat'ı kontrol edersek maçtan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum.Skor tahmini olarak,0-1 ya da 1-2 diyebilirim.
KaRaBükLü KraL
29.Eylül.2010, 20:23
Benim için çok zor maç:n:Kimi tutsam bilmiyorum ama bu maçtada sanırım gönlüm Karabükspor'dan yana olacak:)Karabük adına konuşayım.Süper lige yeni çıkan bi takıma göre hem iyi puan topladık hemde iyi futbol oynuyoruz.Kurduğumuz kadro ve oyuncuların üst düzey performansı gayet memnun edici.Galatasaray'da Baros'un olmayacak olmayışı hücum gücünü çok büyük oranda etkileyecek.Kewell Baros'un açığını bi yere kadar kapar.Zannetmemki Kewell Baros'un geçen maç oynadığı kadar oynasın.Emenike Cernat gibi oyuncularımız formda ve bu maç iyi oyunculardan biri gol bulacak eminim.Bol gollü bi maç bekliyorum ve Karabüksporumun bu maçta puan alacağını düşünüyorum.Biraz kısa oldu ama neyse:n::n:
RasAnt
29.Eylül.2010, 22:20
Baros yoksa bu maça tahminim 10 çifte şans
A.FaruK
29.Eylül.2010, 22:25
Cernat'tan gol veya goller bekliyorum :)
Suicider
30.Eylül.2010, 19:54
Servet Çetin kadroda yok!
Galatasaray'da Servet Çetin krizi yaşanıyor.
Servet Çetin kadroda yok! Galatasaray'ın deneyimli ismi Servet Çetin, teknik direktör Frank Rijkaard tarafından Karabükspor kadrosuna alınmadı. NTVSpor muhabiri Özgür Buzbaş'ın verdiği bilgiye göre, Servet Çetin'in dün akşam yapılan antrenmanda as takımda görev almayınca, Rijkaard ile tartıştığı ve bu nedenle kadroya alınmadığı iddia edildi.
Sporx.com
yunusgs
30.Eylül.2010, 20:06
Servet Çetin kadroda yok!
Galatasaray'da Servet Çetin krizi yaşanıyor.
Servet Çetin kadroda yok! Galatasaray'ın deneyimli ismi Servet Çetin, teknik direktör Frank Rijkaard tarafından Karabükspor kadrosuna alınmadı. NTVSpor muhabiri Özgür Buzbaş'ın verdiği bilgiye göre, Servet Çetin'in dün akşam yapılan antrenmanda as takımda görev almayınca, Rijkaard ile tartıştığı ve bu nedenle kadroya alınmadığı iddia edildi.
Sporx.com
Servet Rijkaard'ı,Rijkaard da Servet'i sevemedi bir türlü.Hiç değilse bu maçta Servet'e ihtiyacımız vardı.Şimdi Emenike gibi güçlü bir forveti Gökhan Zan mı tutacak?
Suicider
30.Eylül.2010, 20:07
Katılıyorum..Baros arda ve servet yok..Berabere biterse iyidir maç..
uAburak89
30.Eylül.2010, 20:09
Servet'in yaptığı da iş değil, sanki antremanda as takımda olmayınca maçta ilk 11 çıkmayacağının garantisi olmuş oluyor. Adam gibi antremanını yap görev verilirse oynarsın bu kadar basit. İyi yapmış Rijkaard.
C h A o S
30.Eylül.2010, 20:19
Bu Servet'te bu konularda çok sorunlu.11'e giremiyince sorun yapıyor.Kompleksli oyuncu.
yunusgs
30.Eylül.2010, 20:19
Yaptığımız büyük hataların başında geliyor Servet'i Avrupa'ya satmamak ya da satamamak.Bakınız;Topal mutsuzdu,formu düşüktü,satıldı.Keşke Servet de satılabilseydi bir şekilde.
Zekirdek
30.Eylül.2010, 20:29
Servet'e Avrupa'dan teklif geleceğini sanmam ama ilk teklifte satılması gereken bir futbolcu.
Homer J.S
30.Eylül.2010, 22:02
Büyükşehir Belediye maçında söylediğim gibi bir çoğunun aksine benim çok kolay kazanmamızı beklediğim bir karşılaşma. Hatta o kadar rahat olacağız ki bence ilk dakikalarda goller bularak maçı ilk yarıdan bitireceğiz.
Baros'un olmayışı bizim için bir dezavantaj olarak gözükse de bir toparlanma sürecindeyiz ve bu süreçte herkes verilen görevi en iyi biçimde yerine getirmek zorunda. Kewell -zamanında Galatasaray'da stoper oynamış adam- forvette de görevini en iyi şekilde yerine getirecektir.
Skor tahminime gelecek olursak: Karabükspor 0-4 Galatasaray
Alicanfmfan
01.Ekim.2010, 02:18
Buraya girdim ve Servet haberini görünce valla çok sevindim umarım , sıra Ayhan ve Sarp'a da gelecektir , Rijkaard güçlü ve yırtıcı forvetlere karşı , daha cevik ve hızlı stoperleri deniyor ve başarılıda oluyor , geçen sene Formda giden bir Makukula'yı Emre'yi oynatıp bitirdi , örnek verecek olursak , Bence defansta Zan bi adım önde ama Ali'yi de kullanabilir .
İnşAllah 3 puanı alarak serimizi 5'e çıkartırız...
Sirius Black
01.Ekim.2010, 16:56
1-0 olsun bizim olsun. :)
Bu arada darısı Sarp ve Barış'ın başına. :)
E.Cartman
01.Ekim.2010, 17:03
Emenike sorun yaratabilir, ama yine de kazanırız bu maçı
Gncl1905
01.Ekim.2010, 20:01
İLK 11
Ufuk Ceylan
Neill
Gökhan Zan
Serkan Kurtuluş
Insua
Barış Özbek
Ayhan Akman
Lorik Cana
Pino
Misimovic
Kewell
Yedekler
Aykut Erçetin
Serdar Özkan
Ali Turan
Aydın
Mustafa Sarp
Emre Çolak
Sabri Sarıoğlu
kadroyu görünce içim daha da karardı, umarım kazanırız ama zor gibi gözüküyor...
Night_Mare17
01.Ekim.2010, 20:02
Barış Özbek
Ayhan Akman
Lorik Cana
Misimovic
deli olacağım ya barış ı sağ kanatta kullanacak
KaRaBükLü KraL
01.Ekim.2010, 20:03
Büyükşehir Belediye maçında söylediğim gibi bir çoğunun aksine benim çok kolay kazanmamızı beklediğim bir karşılaşma. Hatta o kadar rahat olacağız ki bence ilk dakikalarda goller bularak maçı ilk yarıdan bitireceğiz.
Baros'un olmayışı bizim için bir dezavantaj olarak gözükse de bir toparlanma sürecindeyiz ve bu süreçte herkes verilen görevi en iyi biçimde yerine getirmek zorunda. Kewell -zamanında Galatasaray'da stoper oynamış adam- forvette de görevini en iyi şekilde yerine getirecektir.
Skor tahminime gelecek olursak: Karabükspor 0-4 Galatasaray
Valla kusura bakma Çağdaş ama bu maçta o kadar fark asla olmaz.Galatasaray'da o kadar eksik varken hayatta 4 gol olmaz.Ha Galatasaray yenermi tabi yenebilir ona bişey diyemem
Addolorato
01.Ekim.2010, 20:07
Rijkaard'ın babası vefat etmiş..
Bende yeni gördüm Herman Rjjkaard vefat etmiş.
uAburak89
01.Ekim.2010, 20:12
Gökhan Zan yerine Ali Turan'ı tercih ederdim.
bjk4ever
01.Ekim.2010, 20:16
G.Zan agir ve hantal, Emenike ve Cernat zorlayabilir. 2 takim da gol atar, cekismeli ve zevkli mac olur bence.
sentugo
01.Ekim.2010, 20:22
Gökhan Zan'ı da yabana atmayın.. Adam oynadımı tam oynuyor açıkçası.. Sadece çok fazla sakatlık problemi yaşadığı için uzun vadede sıkıntı yaratabilecek bir oyuncu yoksa oyununa bir şey diyemem..
Maç için olan yorumum ise, Gs bu maçı alır yani.. Rakibin puanları ne kadar fazla olursa olsun zayıf rakip. 10 sene sonra lige çıkıp iyi paunlar aldılar ama bu maç gs'nin rahat alacağını düşünüyorum.
Serkan da oynarsa tam olur :)
Not: İlk 11 leri buldum
KARABÜKSPOR: Tomic, Seric, Deumi, Muhammed, Kerim, Hakan Söyler, Tozo, Cernad, Hakan Özmert, Yasin, Emenike
GALATASARAY: Ufuk, Serkan, Neill, Gökhan Zan, Insua, Ayhan, Cana, Barış, Pino, Misimovic, Kewell
sananes
01.Ekim.2010, 20:43
penaltı oldu cernat attı.verilmeyebilirdi penaltı, ufukta az kalsın çıkarıyodu topu
C h A o S
01.Ekim.2010, 20:43
Ya böyle penaltımı olur.Yazık yaa.
uAburak89
01.Ekim.2010, 20:44
Boşversene Aytekin Durmaz, ayıptır böyle penaltı olmaz !
LadroN
01.Ekim.2010, 20:46
Nasıl oldu penaltı?
LadroN
01.Ekim.2010, 20:51
2 oldu:DYazık.
sananes
01.Ekim.2010, 20:52
cernat çok etkili bi serbest vuruş kullandı seken top karambol sayesinde sert bi şutla 2-0 oldu
uAburak89
01.Ekim.2010, 20:53
Bu maç burdan döner mi bilmiyorum ama dönse de dönmese de hakemin yatacak yeri yok. Futboldan soğutuyor bunlar adamı, yazık ya.
sananes
01.Ekim.2010, 20:56
ya tamam ilk penaltı,penaltı olmayabilirde 3 büyükler diye adlandırdıgımız takımların lehinede çok oldu bu hatalar ki maçın başında verilmiş bi hata yani mac berabere giderken son 10 dakikada penaltı verilmedi.ikinci golde hakemle alakalı hiç bişey yok zaten
Homer J.S
01.Ekim.2010, 20:58
Yazık, çok umutluydum.
O kadar dengeliyiz ki.. Maçlarımızı 15. dakika da bitiriyoruz.
Bkz. İBB ve Karabükspor maçları.
uAburak89
01.Ekim.2010, 20:59
Moral motivasyon diye bir şey var ama, iyi oynadığımızı iddia etmem zaten şu haliyle takım gol atacak gibi bile gözükmüyor. Ama hakemin verdiği karar kesinlikle hatalı, maça yenik başladık resmen onun yüzünden.
LadroN
01.Ekim.2010, 21:03
Bu maç bu dakikadan sonra çok önemli bir sınav buradan maçı döndürürsek çok iyi olur.
Night_Mare17
01.Ekim.2010, 21:04
Kewell(sakatlıktan sonra çok kötü ) , Ayhan , Barış Özbek , Gökhan Zan , Misimovic (şu anki oyunu ile ) , Cana bu isimlerin takımda yeri yoktur çok rezil futbol oynuyorlar
IcedEarth
01.Ekim.2010, 21:09
Kişisel inatlar uğruna Serveti harca, taktik yerleştiriyorum diye tam 15 aydır takımın içine et, birçok yıldızı harca ve küstür, sonra 2-0 olunca "Futbolcularım akıllı değil.".. Oldu
gerrrard
01.Ekim.2010, 21:22
Kişisel inatlar uğruna Serveti harca, taktik yerleştiriyorum diye tam 15 aydır takımın içine et, birçok yıldızı harca ve küstür, sonra 2-0 olunca "Futbolcularım akıllı değil.".. Oldu
90. dk da gol atıp maçı soğutmayıp 1 dk sonra gol yiyen bir takımın oyuncuları için çok zeki diyemezdi sanırım. :)
IcedEarth
01.Ekim.2010, 21:29
90. dk da gol atıp maçı soğutmayıp 1 dk sonra gol yiyen bir takımın oyuncuları için çok zeki diyemezdi sanırım. :)
Aynı takım oyuncuları o gelene kadar en azından birşeyler oynuyordu. Ben laf kalabalığı sevmiyorum ben futbol seviyorum.
Total futbol dedikleri sistem buysa ben bunu da istemiyorum, bana Gerets'in kaos futbolunu geri getirin...
Night_Mare17
01.Ekim.2010, 21:30
Kewell gerçekten yaşlanmış Ayhan Bank Asya topçusu Barış'ta öyle Gökhan Zan ' ın lisansı olmamalı bir takımda iyi bir kanatda olmalı
E.Cartman
01.Ekim.2010, 21:31
penaltıyı gördüm şok oldum bi daha kendime gelemem ben :D tamam iyi oynamıyoruz ama maçın başında şevkimizi kırdıLar yav
Sirius Black
01.Ekim.2010, 21:32
Yatacak yerin yok Aytekin Durmaz... :)
M.Scofield
01.Ekim.2010, 21:34
Yatacak yerin yok Aytekin Durmaz... :)
penaltıyı vermese ne olcak hiç birşey fark etmeyecek şu takım 3 tane pas yapamıyo defansdan bir tane olumlu top çıkmıyo tek şut yok sonra bahanemiz penaltı
Sirius Black
01.Ekim.2010, 21:37
40.saniyede üfürükten bir penaltı olup da golü yersen ne moral kalır ne bir şey. Arkadaşlar o sahadaki insanlar robot değil onların da duyguları var.
M.Scofield
01.Ekim.2010, 21:38
40.saniyede üfürükten bir penaltı olup da golü yersen ne moral kalır ne bir şey. Arkadaşlar o sahadaki insanlar robot değil onların da duyguları var.
bu ilk kez olan bişey değil aylardır şu takım futbol oynamıyor oynamayada niyetleri yok zaten
IcedEarth
01.Ekim.2010, 21:39
Eskiden olsa, mesela Gerets'in ilk senesi, arkadaş hakkımız yeniyor diye düşünür hırs yapıp o maçı alırlardı. Onlar da robot değildi, bunlar da robot değil.. Çok şey istemiyoruz, gözlerinde o hırsı görsek yeter. Ama o da yok ki...
büyük takımsan maça 1-0 başlasan bile çevirmesini bileceksin. ama sen de haklısın bizim artık adımız büyük, takımımız değil.
uAburak89
01.Ekim.2010, 21:48
Ben Rijkaard'ı suçlu bulmuyorum, bu seneki kadromuz bana göre yeterli değil. Keşke Keita takımda kalsaydı, Pino, Serdar ve Aydın'ın 3ünü topla 1 Keita etmez.
IcedEarth
01.Ekim.2010, 21:49
Neill çıkacak, Ali Turan girecek ve sonuca gideceksin öyle mi?
IcedEarth
01.Ekim.2010, 21:57
Ben Rijkaard'ı suçlu bulmuyorum, bu seneki kadromuz bana göre yeterli değil. Keşke Keita takımda kalsaydı, Pino, Serdar ve Aydın'ın 3ünü topla 1 Keita etmez.
E hadi öyle diyelim.. Şu takım UEFA'da elendiği Karpaty takımından kötü müydü, veya ne bileyim şu anda karşısında 3 pas yapamadığımız Karabük'ten yetersiz mi kadromuz.
Misimovic'ten, Elano'dan, Cana'dan, Pino'dan tam verim alındığına inanıyor muyuz? Hatta bunları geçtim Baros'tan, Kewell'dan, Neill'dan tam verim mi alıyoruz sanki? Bunları da geçtim Servet'ten, Barış'tan, Hakan Balta'dan faydalanabiliyor muyuz? E hadi bunları da geçtim Rijkaard gelene kadar tüm Türkiye'nin ayakta alkışladığı Arda'dan tam verim alabiliyor muyuz?
Kabul edelim, bu ülkede bu tip bir hocayla iş yapamayız. 1 yıldır ileri gideceğimize sürekli geri giden bir takım halindeyiz, taktik otursun dedik 1 yıldır laf etmedik, ama cidden iyiye giden herhangi birşey göremiyorum. Kaldı ki Gerets bu takımı rekor puanla şampiyon yaptığında bundan iyi bir kadro yoktu elinde..
aerysnmz
01.Ekim.2010, 22:02
Karabükspor oyunu istediği gibi yönlendiriyor...
Sporx'in 60. dk itibari ile maç yorumu
C h A o S
01.Ekim.2010, 22:04
Dakika 60 Misimovic ile ilk atağımızı yaptık.Takım dökülüyor.Baros olmayınca hücumda çok etkisiz kalıyoruz.
Misimovic ile ilgilide bir şey diyeceğim.Hayatımda bunun kadar hantal bir oyuncu görmedim.Adam topu alıp dönene kadar 2 tane adam önüne geçiyor.
Sirius Black
01.Ekim.2010, 22:08
Çıtkırıldım bir takım olduğumuz kabul fakat penaltının etkisi yadsınamaz. Baros ve Arda olmadan takım yarım.. Yarım bile değil çeyrek.
Misimovic çıktı Sabri girdi. Oha.
sananes
01.Ekim.2010, 22:13
maçı yöneten hakemin yetersizliği ile ilgili basit bi örnek vereceğim ceza sahası yayının üstünden frikik atıyo karabük tam karşıdan gören bi nokta.yani orası 18 metre,baraj penaltı noktasının bile önünde zaten penaltı noktasıda 11 metre yani bunu bile düşünemiyo en basiti.Daha önce bir fenerbahce macında da ceza sahası içinden kullanılan faulde hakem top ceza sahası dışına çıkmadı diye oyunu durdu gibi bi eleştiri yapmıştım.kale vuruşu kuralıdır cünkü bu normalde yoktur böyle bişey.Lafı uzattım ama söylemek istediğim hakemler hata yaparlar ama bu ülkenin çoğu hakemi aciz denilebilecek kadar bilgisiz
Sirius Black
01.Ekim.2010, 22:15
Barış attı 2-1.
Homer J.S
01.Ekim.2010, 22:19
Kaçırdık Pino'yla.
Zekirdek
01.Ekim.2010, 22:21
Bu arada FM 2006'nın delilerinden Ferdi oyuna girdi.
Az sıkın dişinizi.
Homer J.S
01.Ekim.2010, 22:23
Sabri'nin yaptığı ortaya bakın.
Gncl1905
01.Ekim.2010, 22:30
Kadromuz şampiyonluk için yeterli olmayabilir ama Karabüğü yenemeyecek kadarda kötü değil ki kaç aydır kötü oynuyoruz.Ortada ne sonuç ne de oyun var.Kadrodan da adam akıllı yararlanmıyoruz.Adam şaka gibi kadrolar çıkarıyor.Rijkaard'ın sırf ismine bu yılda dayanacağız heralde.Seneye inşallah iyi birilerini getirirler.
sananes
01.Ekim.2010, 22:32
sabri canlandırdı resmen gsyi ama yetmedi kazandı karabükspor tebrikler haddini bilen ve dengeli bi takım yapmışlar üst sıralarda bitirirler ligi
Homer J.S
01.Ekim.2010, 22:34
Vay be..
Şu son dakikalarda Kewell atsaydı çok farklı olacaktı.
Yaşandı ve bitti saygısızca ne diyelim.
garydelgadov
01.Ekim.2010, 22:34
Bitti hayırlı olsun.Karabük kötü takım değil,yendiğimiz maçta d asöylemiştim bunu.Bu galibiyet büyük hitimal bunu gölgeleyecektir ama daha çok can yakar bu takım..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ekim.2010, 22:36
Beklediğim gibi Karabük kazandı,Tebrikler...7 maçta 13 puan çok iyi, Bank Asya'dan çıkan bir takım için...
Sirius Black
01.Ekim.2010, 22:36
Ne yapalım, olmadı. Önce Karabük'ü sonra Sayın Durmaz'ı yenemedik.
KaRaBükLü KraL
01.Ekim.2010, 22:38
Çok mutluyum Karabüksporum adına.Süper bi galibiyet oldu ve iyi gidişatımızı sürdürdük eğer Konya maçını da almış olsaydık 4 maç üst üste kazanmış olacaktık cidden helal olsun takımıma.Galatasaray'a gelince bu kadar rezil top oynayıp böyle diri bi takıma karşı kazanması beklenemezdi.Böyle takıma yazıklar olsun.Geçen sene yuhladığımız Jo'yu ve diğer ruhsuz diye nitelendirilen tüm oyuncuları(Leo Franco hariç)arıyorum
Geçen sayfada Aydın abinin söylediği gibi takımımız değil,adımız büyük artık.
Büyük takım olsak doldur boşalt oynamazdık bugün,şişirdik tüm topları Deumi'de en kolay maçlarından birini oynamıştır Kewell'a karşı.Emenike son dakikalar da gördüm de Ali Turan'a karşı topu sadece ileri sürürek çalım atıyor,ya bu Emenike superstar biz göremiyoruz,ya da bu oyuncular Bank Asya oyuncuları.
Burada kimse bana Galatasaray hak etti,kaçırdık diyemez.Karabük alnının akıyla kazanmıştır bu maçı.Ferdi'nin bir pozisyonu var,Emenike'nin 2-3 tane.Demek ki her takıma kötü oynayarak kazanmak mümkün olmuyormuş.Tebrikler Kardemir Çelik Karabükspor.
nannar
01.Ekim.2010, 23:05
hakem felaket bir yönetim gösterdi fakat galatasaray kazanmak adına çok da birşey ortaya koymadı. eğer bu şekilde fizik gücünden uzak ve kazanma arzusu olmadan devam edersek sonumuz kötü.... :) tebrikler karabükspor.... hakem kötüydü ama rakibin de hakkını vermek lazım
King_91
01.Ekim.2010, 23:08
şahsi fikrim ilk 2 golde bariz hakem hatası olduğu yönünde ama o goller olmasa biz çok mu iyi oynayacaktık ? büyük ihtimalle hayır . maçı tamamen hakeme bağlamak istemiyorum çünkü çok çok kötü oynadık gole kadar . ama golden sonraki pozisyonları görünce insan acaba penaltı olmasaydı demeden edemiyor .
bu arada bu sahası böyle olanlara bi yaptırım falan uygulanmalı böyle rezalet olmaz . milyon dolarlık adamlar getiriyoruz oynattığımız sahalara bakın . digitürk bir dünya para ödüyor bi de kulüplere . sahayı düzeltmeyip avantaja çevirmeye çalışmak bildiğin hırsızlıktır gözümde .
serkan ve aydın'dan başka beğendiğim futbolcu yok malesef bugun takımımızda . ali turan stoperde de oynayamayarak beni yanıltmadı . bu adam Galatasaray futbolcusu falan değil hatta futbolcu bile olmayabilir .
Bu da penaltı pozisyonu :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs067.snc4/34711_445005754352_97075774352_5097642_8209700_n.j pg
bjk4ever
01.Ekim.2010, 23:09
Hakem bahane, daha birkac hafta evvel BJK yine ilk dakikalarda gol yedi ayni takimdan ayni sahada, mac 1-4 bitti. GS tonla pozisyon verdi, ilk pozisyonunu 60. dakika civari buldu, macin kontrolu tamamen Karabuk'te idi. Bu sartlarda hakemden bahsetmek sacma, ki GS hatalardir iyi oynamiyor zaten, tek fark maclarini kazanmasi idi, ama bu da uzun sure devam edemezdi elbette/
Universal
01.Ekim.2010, 23:39
Galatasaray'dan böyle bir yenilgi beklemiyordum, büyük süpriz oldu.
sananes
01.Ekim.2010, 23:42
Penaltı dışında hakemin karabükspor lehine hatası yok.tamam 11-0 geri düşürmüştür bu hata gs'yi ama 3 büyükler için o hakemlerin yaptıgı hatalar genelde hep olumlu sonuclar dogurur.Ve dakika daha 1-2 bişeydi yani 85te hatalı gol yeyip geriye düşmedi bu takım.Hakeme edilmeyen hakaret kalmadı bugün bu forumda sonra insanın biri hakem bahane yazınca olay oluyo sizlerin söylediklerinden çok daha masum bir sözdür hakem bahane.Bugün benim ligde desteklediğim 2. takım olan Karabük farka bile gidebilirdi biraz becerikli olsaydı hücumcuları maçın özeti budur
nannar
01.Ekim.2010, 23:44
Açıkcası benim için bu sezon hiçbir sonuç sürpriz olmaz. FB evinde lig sonuncusuna da yenilebilir, BJK gider deplasmanda fark yer, GS içerde yenilir... Yani sonuçta artık her takımın kasası dolduğu için iyi oyuncular alıyorlar. Anadolu ekipleri çok iyi çalışıp üst düzey fizik seviyesine geliyorlar. Üstüne bir de büyük takımlara karşı ekstra motivasyon eklenince her maç zor geçiyor... Yani artık hiçbir takım için hiçbir maç çantada keklik değil... Öyle 85-90 puanla şampiyonluk da göremeyiz artık :) Bence bu sezon ligde 75 puanı aşan ilk ikiyi garantiler...
KaRaBükLü KraL
01.Ekim.2010, 23:44
Bu maçın 2-1 bitmesi mağlubiyetin penaltıya bağlanmasına neden oldu ama Karabükspor'un iyi oyununuda gölgeliyo bu maça bakanlar az çok görmüşlerdir Karabüksporun kaçan gollerini oynadığı oyunu vs vs eğer Karabük bugün kaçırdığı 5-6 pozisyondan sadece 1'ini atsaydı ne hakem ne başka bişey konuşulurdu ama skorun böyle olması böyle tartışmaları beraberinde getiriyo
nannar
01.Ekim.2010, 23:46
Penaltı dışında hakemin karabükspor lehine hatası yoktamam 11-0 geri düşürmüştür bu hata gs'yi ama 3 büyükler için o hakemlerin yaptıgı hatalar genelde hep olumlu sonuclar dogurur.Ve dakika daha 1-2 bişeydi yani 85te hatalı gol yeyip geriye düşmedi bu takım.Hakeme edilmeyen hakaret kalmadı bugün bu forumda sonra insanın biri hakem bahane yazınca olay oluyo sizlerin söylediklerinden çok daha masum bir sözdür hakem bahane.Bugün benim ligde desteklediğim 2. takım olan Karabük farka bile gidebilirdi biraz becerikli olsaydı hücumcuları maçın özeti budur
kırmızıya aldığım bölüme katılmayan kişi zaten maçı izlememiştir ya da objektif değildir...
nannar
01.Ekim.2010, 23:50
yaww neyse, zaten bu aralar günde 30-40 dk ancak giriyorum nete. onda da foruma bakıp 2 selam edeyim diyorum. burda maç tartışmasına da girmeden edemedim yine. 100 yıldır aynı şeyleri konuşuyoruz. sezonda 1-2 maç dışında hiç kimsenin rakip takımın maçları hakkında çıkıp da " yahu arkadaş gerçekten de hakem bugün çok kötüydü ve bizim ezeli rakibin aleyhine düdükler çaldı" dediğini görmedim. o sebeple uzatmayı çok da lüzumlu bulmuyorum. herkese iyi geceler... artık süper lig öylesine kabak tadı verdi ki daha 6. haftadan sogudum maç izleme işinden...
King_91
01.Ekim.2010, 23:52
Bu maçın 2-1 bitmesi mağlubiyetin penaltıya bağlanmasına neden oldu ama Karabükspor'un iyi oyununuda gölgeliyo bu maça bakanlar az çok görmüşlerdir Karabüksporun kaçan gollerini oynadığı oyunu vs vs eğer Karabük bugün kaçırdığı 5-6 pozisyondan sadece 1'ini atsaydı ne hakem ne başka bişey konuşulurdu ama skorun böyle olması böyle tartışmaları beraberinde getiriyo
hata 1.dakikada olursa 10-0 da olmuş olsa hakem konuşulur . çünkü herkesin bir maç planı vs. var . hiç hesapta olmayan şeyler olabilir tabi ama maçın kaderini bu kadar değiştiren , galatasarayı mutlaka saldırmak zorunda bırakan moral olarak çökerten bi hata illa ki konuşulur . tabi ki bu hatanın arkasına sığınmak kesinlikle yanlış çok kötü oynadık gole kadar çünkü . ayrıca karabük'ün kazandığı pozisyonların birkaç tanesi de zincirleme reaksiyon olarak hakemin hatasına bağlı .
sananes
01.Ekim.2010, 23:53
kırmızıya aldığım bölüme katılmayan kişi zaten maçı izlememiştir ya da objektif değildir...
Maviye aldığıma katılanlar ise tamamen subjektif yani yanlı izlemişlerdir ve muhtemelen GS taraftarı olmayan kişilerdir... :)
net olarak söylüyorum ki ben futboluda çok iyi bilirim her zaman objektifte olurum uzun yıllardır forumdayım bilenler bilir.Gs hiç birşey yapmadı ki bu konuşulan mesele için yapılacak bi yorum değil kötü oynadıysa oynadı bu hakem kötü karar verdi karsısına cıkarılan bi cevap olamaz tabiki ama gs'yi hakem 75 dakika ezmiş sürekli ev sahibi takım lehine karar vermiş vs bunlar bahaneden de öte sözlerdir bence.hakem ilk yarı herkesten çok koşmuş mesela gördüğünü çalmaya çalışan bi hakemdi penaltıyı yanlış gördü ama gerisinde ben öyle vay arkadaş bu ne biçim karar gibi bi tepki veremedim izlerken tabi gs'li olarak izlemek ve gs'li olmayarak izlemek fark yaratır illaki herneyse güzel başladı hafta
deniz.91
01.Ekim.2010, 23:54
Galatasaray sezon başındna beri kötü oynuyordu ama son maçları birşekilde alıyodu bu maçta patlak verdi kötü oyunu dirençli karabük karşısında
King_91
01.Ekim.2010, 23:54
bu arada cana'nın 25.dakikada çıkması intihar oldu bizim için . Rijkaard'ın uzun zaman sonra ilk anlam veremediğim hamlesi oldu ..
bjk4ever
01.Ekim.2010, 23:57
hata 1.dakikada olursa 10-0 da olmuş olsa hakem konuşulur . çünkü herkesin bir maç planı vs. var . hiç hesapta olmayan şeyler olabilir tabi ama maçın kaderini bu kadar değiştiren , galatasarayı mutlaka saldırmak zorunda bırakan moral olarak çökerten bi hata illa ki konuşulur . tabi ki bu hatanın arkasına sığınmak kesinlikle yanlış çok kötü oynadık gole kadar çünkü . ayrıca karabük'ün kazandığı pozisyonların birkaç tanesi de zincirleme reaksiyon olarak hakemin hatasına bağlı .
Erken gol yemek cok mu olaganustu bir olay? Mac planinda erken gole karsi alinacak tedbirler ve degisiklikler olmaz mi mesela?
RaSenGan
01.Ekim.2010, 23:59
bu arada cana'nın 25.dakikada çıkması intihar oldu bizim için . Rijkaard'ın uzun zaman sonra ilk anlam veremediğim hamlesi oldu ..
Sekiyordu falan diyordu spiker o yüzden de olabilir belki.
King_91
02.Ekim.2010, 00:04
Erken gol yemek cok mu olaganustu bir olay? Mac planinda erken gole karsi alinacak tedbirler ve degisiklikler olmaz mi mesela?
bütün takımlar 1.dakikada haksız penaltıyla geriye düşme ihtimalini düşünerek sahaya çıkarlar tabiki .. hadi 1-0 geriye düştün 10dk'da falan üzerinden atacaksın diyelim . "bence" olmayan , yaratılan bir faul ve ona buna çarpıp giren ve 2-0 olan maç ..
futbol sadece kağıt üstünde alınan tedbirlerle oynanmıyor . bir sürü dinamik var bunu sen de biliyorsun . moral-motivasyon da bunlardan biri , karşı takımın dirençlenmesi 2.si . Galatasaray'a kötü oynadı diyoruz ama oynamaya fırsat bulamadan 2-0 oldu zaten . Ki bence 2si de hatalı karar gollerin .
King_91
02.Ekim.2010, 00:06
ayrıca öyle bi mesaj oldu ki sanki hakem hatasının arkasına sığınıyormuşum gibi oldu kesinlikle böyle bir şey yok eğer sen büyük takımsan yeri geldiğinde hakemi de yeneceksin . bugun bunu beceremedik maalesef . ama hakem hatasının etkisi de tartışılamaz tabi ki
bjk4ever
02.Ekim.2010, 00:08
Frikik hatali olabilir de orada top direkten donuyor, GS savunmasi topu karsilama, adam tutma firsati buluyor vs, hakem hatasini bu kadar on plana cikartmamak gerekir. Dinamikler elbette var, ama takimin mental olarak hazirlamak ve diri tutmak diye birsey de var, bu da demek ki mental olarak zayiflik var.
King_91
02.Ekim.2010, 00:11
Frikik hatali olabilir de orada top direkten donuyor, GS savunmasi topu karsilama, adam tutma firsati buluyor vs, hakem hatasini bu kadar on plana cikartmamak gerekir. Dinamikler elbette var, ama takimin mental olarak hazirlamak ve diri tutmak diye birsey de var, bu da demek ki mental olarak zayiflik var.
yok zaten bi mesaj daha attım arada . çok kötü oynadık bunun bahanesi olamaz , olmamalı . mental olarak da ne kadar zayıf durumda olduğumuz ortaya çıkmış oldu bu maçla zaten
bjk4ever
02.Ekim.2010, 00:13
Onu anladim zaten, ama zayif olan futboldan bahsetmeyen, hatta bu futbolun bahanesi olarak hakemi gosterenler var, onlara idi lafim, sana degil kesinlikle.
KaRaBükLü KraL
02.Ekim.2010, 00:35
Ya kardeşim iyi güzel diyosunda Galatasaray büyük takım mı evet(şu an için kabul etmesemde)hakem nedir ya hemde o hata 1.dakikada gelmiş.Önünde 93 dakika var o kadar kaliteli futbolcuları var karşısında Süper Lige yeni çıkmış bi takım var gol atmak için bu kadar aciz mi bu takım.Hakem kim.Beşiktaş'ta 2.dakikada gol yedi aynı deplasmanda onlar insan değil mi onların morali bozulmuyomuki 4-1 kazanabilsin.Hakem hatası skor böyle olduğu için tartışılıyo geçiniz bu işleri.Hakem hatasından bahsedilse bile bu kadar lafı edilmezdi eğer maç 2 farklı bitseydi.Ama şu an penaltı golü olmasa Galatasaray 1 puan alırdı muhabbeti var.O skor 3-1 4-1 olsaydı görürdük hakemi bu akşam
bjk4ever
02.Ekim.2010, 00:51
Aynen oyle, hakemden bahsetmek Karabuk'lu oyuncularin alin terine saygisizlik. Catir catir top oynadi Karabuk ve bileginin hakkiyla aldi, helal olsun. Emenike'nin buyuk takimlarda rahatlikla oynayabilecegini dusunuyorum, hatta su an forvet arayan GS icin bicilmsi kaftan.
BaGa TaRKaN
02.Ekim.2010, 00:59
Hayal Kırıklığına Uğrattı Beni Gs Yine Aynı Tas Aynı Hamam. 2 İleri 1 Geri Edasıyla Gidiyorlar Bakalım Nereye Kadar.
Crocodile1963
02.Ekim.2010, 01:00
Maçı takip edemedim ama formda bir Karabük'ün, bu kadar önemli eksikleri bulunan Galatasaray'ı yenmesi süpriz olmamalı. Maçtan önce fark olur, rahat kazanırız diyenler ya Galatasaray'ın ismine güveniyor ya da takımlarını takip etmiyorlar. Kutluyorum Karabük'ü galibiyetinden olayı.
Sabri'nin müthiş ortası konuşulmamış :D
E.Cartman
02.Ekim.2010, 01:37
Maçın istatistiklerine baktımda 8 korner var gol yok utandım yav. Geçen sezon iyi bir seri yakalamamızda bu duran toplarında payı vardı, hatırlarsanız fazlasıyla gol buluyorduk bi ara. Şimdi öyle olsa minimum 4-2 biterdi bu maç. 15 şutumuz var 2 tanesi kaleyi bulmuş resmen rezillik
King_91
02.Ekim.2010, 01:40
Ya kardeşim iyi güzel diyosunda Galatasaray büyük takım mı evet(şu an için kabul etmesemde)hakem nedir ya hemde o hata 1.dakikada gelmiş.Önünde 93 dakika var o kadar kaliteli futbolcuları var karşısında Süper Lige yeni çıkmış bi takım var gol atmak için bu kadar aciz mi bu takım.Hakem kim.Beşiktaş'ta 2.dakikada gol yedi aynı deplasmanda onlar insan değil mi onların morali bozulmuyomuki 4-1 kazanabilsin.Hakem hatası skor böyle olduğu için tartışılıyo geçiniz bu işleri.Hakem hatasından bahsedilse bile bu kadar lafı edilmezdi eğer maç 2 farklı bitseydi.Ama şu an penaltı golü olmasa Galatasaray 1 puan alırdı muhabbeti var.O skor 3-1 4-1 olsaydı görürdük hakemi bu akşam
yukarda kırk kere yazdım hakem bahane olmaz olmamalı diye zaten ..
Alicanfmfan
02.Ekim.2010, 02:41
Adnan Polat 'tan su acıklamayı bekliyorum ; ''Kaybettik , ama kalan macları kazanarak x de x yapacagız ve şampiyon olacagız...''
Her zaman kandırıldık , masalı anlatan Adnan Polat ve ekibi onun eşliginde ninni misali uyuyan satılmıs taraftar..
Suicider
02.Ekim.2010, 04:49
Reykarda ne olursa olsun babasının vefat ettiği gün takımı yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz...
Bordo61Mavi
02.Ekim.2010, 05:13
Bukadarini beklemiyordum :) Acilen toparlanmasi lazim Galatasarayin
Zekirdek
02.Ekim.2010, 08:29
Misimovic'ten toparlanma bekliyorum. Toparlanmassa Galatasaray'ın hali harap.
Varonil
02.Ekim.2010, 08:51
Maç başından sonuna kadar Karabükspor'un hakkıydı.Çok iyi oynadılar,Galatasaray'a karşı maç boyu oyundan düşmediler.Skor 2-1 ama yakaladıkları çok ciddi fırsatlar vardı,3-4'ü bulabilirlerdi maç içinde.
Misimiovic'i izlemeyi bekleyen Galatasaraylılar,onun yerine Cernat'ın şovunu izlediler dün akşam.Çok başarılıydı,gol yollarında oldukça teknik ve güçlü bir isim.Emenike ile de iyi anlaşıyorlar,Karabükspor'un bu yükselen formunun sürmesi üst sıralara tırmanmasını kolaylaştıracaktır.
Zekirdek
02.Ekim.2010, 10:30
Cernat kaç yıldır yedek kalmanın acısı Karabük'te çıkarıyor. Birkaç yıldır İbricic'in yedeği olan ve az forma şansı bulan 30 yaşındaki Cernat şimdi formayı bulunca çok güzel oluyor.
Hani derler ya başarıya ve formaya aç oyuncu. İşte o Cernat'tır.
SAİT71
02.Ekim.2010, 11:23
Karabük'ün bu kadar ileri gidipte ligde 3. sıralara kadar çıkacağına bir bahis açılsaydı ve bende oynasaydım. Çıkamaz seçeneğine bütün paramı yatırırdım sanırım. Bir çok kişide öyle. Fakat adamlar çok harika oynadılar ve Galatasaray'ıda yendiler. Bir hataya düşmediler çoğu yeni çıkan takım gibi. O kadar emek verip takımı Süper Lig'e çıkaran hocayı gönderip yerine Ziya Doğan, S.Aybaba, H.Karaman vs. gibi artık takımlara standart olarak sunulan hocalardan birisini getirmediler ve opsiyonel bir seçenekle kendi hocalarıyla devam ettiler. Bu adım bence başarının en büyük nedeni. Birde takım kimyasınıda bozmadılar. Kaliteli yabancılar almışlar. Cernad ve Emenike zaten ileride ikisi işi bitiriyor. Ayrıca Deumi harikaydı dün tüm topları aldı geride. Bu adamı transfer ederek yılın transferini yapmış Karabük. Emenike Makukula'dan felanda daha diri bir oyuncu. Diri olmasının yanında çok iyide tekniği var. Kesinlikle büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede. Bunun yanında Karabük'ün F.Bahçe haricindeki bundan sonraki maçlarında yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeleri lazım yoksa her zaman panik yaşarlar. Bu maçta olmazsada başka maçta maçı bile verebilirler. Galatasaray kötü olmasına rağmen Barış'ın golünden sonra beraberlik fırsatlarıda yakaladı. Buda atlanmamalı kesinlikle. Tebrik ederim Karabüğü...
A.FaruK
02.Ekim.2010, 13:23
Her hafta Cernat hakkındaki düşüncelerimde haklı çıkmak beni mutlu ediyor açıkcası.
BaGa TaRKaN
02.Ekim.2010, 14:09
Bizim Karabük Coştukça Ümitde Coşuyor Ümit Fazla Coşma Döverim Seni:zuhaha
Bu Arada Sanırım Biraz Ortam Gerginleşecek Sakin Olalım Puan Kayıpları Normaldir Olabilir Bunu Bu Kadar Dramatize Edip Felaket Senaryoları Üretmek Yanlış Olur.
KaRaBükLü KraL
02.Ekim.2010, 16:18
Bizim Karabük Coştukça Ümitde Coşuyor Ümit Fazla Coşma Döverim Seni:zuhaha
Bu Arada Sanırım Biraz Ortam Gerginleşecek Sakin Olalım Puan Kayıpları Normaldir Olabilir Bunu Bu Kadar Dramatize Edip Felaket Senaryoları Üretmek Yanlış Olur.
Bu maçta coşmazsam hiç bi maçta coşmam büyük takım yendik daha ne:D(GS'nin şu haliyle büyük takım olduğuna inanmasamda)
caglaruzun
02.Ekim.2010, 18:32
Ya arkadaş ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum Galatasaray ayağında top tutamıyor, adam gibi pası bırak pas yapamıyor yahu misimovic ki dzeko ve grafiteye güzelim ara pasları atan kısa pası bile atamıyor. Bu takıma ne oldu? Neden bu kadar isteksiz oynuyor. Lucas Neill geçen sene güzel oynuyordu bu sene berbat. Insua'yı begendim yalnız çok güzel oynuyor. Takım sadece Arda ve Baros'tan mı olusuyorda bu ikisi olmayınca kaybediyoruz veyahut bahanemiz bu oluyor? Adnan Polat ve ekibi Rijkaard üstünde baskı kurmuyor mu? Rijkaard takım üstünde baskı kurmuyor mu? Kuruyorsa takım mı iplemiyor? Pino'nun geçmişine bakıyorsun Keita'dan iyi adam. Galatasaraya geliyor bir cacık yok takıma alışacak diyoruz ne kadar sürüyor bu alışma allah aşkına. Yendiğimiz maçtan bile zevk alamadıktan sonra neyleyim ben böyle takımı :S
Night_Mare17
02.Ekim.2010, 18:38
Türkiye'ye çim kuralı getirilmeli bizim takım kötü çimde top oynamaz sahaya çıkmamalıyız
Sirius Black
02.Ekim.2010, 20:41
Neill'ın kötü olduğu fikrine katılmıyorum. :)
Nedvedmania
06.Ekim.2010, 13:08
Normalde sinir içinde izlemem gereken bir maçı gülme krizi içerisinde izledim. Kafede önce oturup sürekli ilginç küfür eden adamlar saolsun :D Hele sabrinin tek kişilik barajı tutturması ve sonrasında geri geri gelerek faul yapması koparttı beni :n:
Karabük spor taraftarını tebrik ediyorum. Büyük bir takımı yendiler ama dalga geçicek şekilde hiç bir tezahurat yapmadılar.