Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • K.Karabükspor kazanır

9 45.00%
  • Galatasaray kazanır

9 45.00%
  • Berabere biter

2 10.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: K.Karabükspor - Galatasaray [7. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default K.Karabükspor - Galatasaray [7. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kolay bir maç olmayacaktır ama pek de zorlanacağımızı da düşünmüyorum.Emenike'yi durdurursak farklı bir galibiyet alabiliriz ama yine de Emenike'den gol bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kolay maç olmayacak karabük çok zorlar gsyei süpriz puan çıkarabilir barosun yokluğunda

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Güzel gollü bir maç izliyeceğimizi tahmin ediyorum. Galatasaray yenilmez diye düşünüyorum.

Baros'un olmaması Galatasaray'ın hücum gücünü etkileyecektir.Karabükspor'un bu maçtan puan veya puanlarla ayrılacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Baros yokken Galatasaray'ın ne kadar zorlandığı aşikar. Karabükspor'unda lige iyi başladığını ve Emenike'nin formda olduğunu düşünürsek iddia deyimiyle 1-0 çifte şans diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Baroş olmadığında hücumda zorlanıyoruz yine kewell çıkacak forvet büyük ihtimal..Eğer iyi savunma yaparsak ve gol yemessek atacağımız uzaktan yada bir şans golüyle kazanacağımızı düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baros yine yok.Yine Baros'suz bir maç.Ne desek boş bu durum hakkında.Kewell'ın elinden geleni yapması gerekiyor.Ben Kewell'a güveniyorum ama Baros'un yaptığı diğer görevleri yapamayacaktır.

Karabükspor'un gördüğüm kadarıyla savunma hattı,hücum hattına göre zayıf.Gol ya da goller bulacağımızı düşünüyorum.Emenike ve Cernat'ı kontrol edersek maçtan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum.Skor tahmini olarak,0-1 ya da 1-2 diyebilirim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Benim için çok zor maçKimi tutsam bilmiyorum ama bu maçtada sanırım gönlüm Karabükspor'dan yana olacakKarabük adına konuşayım.Süper lige yeni çıkan bi takıma göre hem iyi puan topladık hemde iyi futbol oynuyoruz.Kurduğumuz kadro ve oyuncuların üst düzey performansı gayet memnun edici.Galatasaray'da Baros'un olmayacak olmayışı hücum gücünü çok büyük oranda etkileyecek.Kewell Baros'un açığını bi yere kadar kapar.Zannetmemki Kewell Baros'un geçen maç oynadığı kadar oynasın.Emenike Cernat gibi oyuncularımız formda ve bu maç iyi oyunculardan biri gol bulacak eminim.Bol gollü bi maç bekliyorum ve Karabüksporumun bu maçta puan alacağını düşünüyorum.Biraz kısa oldu ama neyse

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Baros yoksa bu maça tahminim 10 çifte şans

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Cernat'tan gol veya goller bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Servet Çetin kadroda yok!

Galatasaray'da Servet Çetin krizi yaşanıyor.

Servet Çetin kadroda yok! Galatasaray'ın deneyimli ismi Servet Çetin, teknik direktör Frank Rijkaard tarafından Karabükspor kadrosuna alınmadı. NTVSpor muhabiri Özgür Buzbaş'ın verdiği bilgiye göre, Servet Çetin'in dün akşam yapılan antrenmanda as takımda görev almayınca, Rijkaard ile tartıştığı ve bu nedenle kadroya alınmadığı iddia edildi.

Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Servet Çetin kadroda yok!

Galatasaray'da Servet Çetin krizi yaşanıyor.

Servet Çetin kadroda yok! Galatasaray'ın deneyimli ismi Servet Çetin, teknik direktör Frank Rijkaard tarafından Karabükspor kadrosuna alınmadı. NTVSpor muhabiri Özgür Buzbaş'ın verdiği bilgiye göre, Servet Çetin'in dün akşam yapılan antrenmanda as takımda görev almayınca, Rijkaard ile tartıştığı ve bu nedenle kadroya alınmadığı iddia edildi.

Sporx.com
    Servet Rijkaard'ı,Rijkaard da Servet'i sevemedi bir türlü.Hiç değilse bu maçta Servet'e ihtiyacımız vardı.Şimdi Emenike gibi güçlü bir forveti Gökhan Zan mı tutacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Katılıyorum..Baros arda ve servet yok..Berabere biterse iyidir maç..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet'in yaptığı da iş değil, sanki antremanda as takımda olmayınca maçta ilk 11 çıkmayacağının garantisi olmuş oluyor. Adam gibi antremanını yap görev verilirse oynarsın bu kadar basit. İyi yapmış Rijkaard.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Servet'te bu konularda çok sorunlu.11'e giremiyince sorun yapıyor.Kompleksli oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yaptığımız büyük hataların başında geliyor Servet'i Avrupa'ya satmamak ya da satamamak.Bakınız;Topal mutsuzdu,formu düşüktü,satıldı.Keşke Servet de satılabilseydi bir şekilde.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Servet'e Avrupa'dan teklif geleceğini sanmam ama ilk teklifte satılması gereken bir futbolcu.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Büyükşehir Belediye maçında söylediğim gibi bir çoğunun aksine benim çok kolay kazanmamızı beklediğim bir karşılaşma. Hatta o kadar rahat olacağız ki bence ilk dakikalarda goller bularak maçı ilk yarıdan bitireceğiz.

Baros'un olmayışı bizim için bir dezavantaj olarak gözükse de bir toparlanma sürecindeyiz ve bu süreçte herkes verilen görevi en iyi biçimde yerine getirmek zorunda. Kewell -zamanında Galatasaray'da stoper oynamış adam- forvette de görevini en iyi şekilde yerine getirecektir.

Skor tahminime gelecek olursak: Karabükspor 0-4 Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Buraya girdim ve Servet haberini görünce valla çok sevindim umarım , sıra Ayhan ve Sarp'a da gelecektir , Rijkaard güçlü ve yırtıcı forvetlere karşı , daha cevik ve hızlı stoperleri deniyor ve başarılıda oluyor , geçen sene Formda giden bir Makukula'yı Emre'yi oynatıp bitirdi , örnek verecek olursak , Bence defansta Zan bi adım önde ama Ali'yi de kullanabilir .

İnşAllah 3 puanı alarak serimizi 5'e çıkartırız...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

1-0 olsun bizim olsun.

Bu arada darısı Sarp ve Barış'ın başına.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emenike sorun yaratabilir, ama yine de kazanırız bu maçı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007

İLK 11
    Ufuk Ceylan
    Neill
    Gökhan Zan
    Serkan Kurtuluş
    Insua
    Barış Özbek
    Ayhan Akman
    Lorik Cana
    Pino
    Misimovic
    Kewell

Yedekler
    Aykut Erçetin
    Serdar Özkan
    Ali Turan
    Aydın
    Mustafa Sarp
    Emre Çolak
    Sabri Sarıoğlu

kadroyu görünce içim daha da karardı, umarım kazanırız ama zor gibi gözüküyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barış Özbek
    Ayhan Akman
    Lorik Cana
    Misimovic

deli olacağım ya barış ı sağ kanatta kullanacak

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Büyükşehir Belediye maçında söylediğim gibi bir çoğunun aksine benim çok kolay kazanmamızı beklediğim bir karşılaşma. Hatta o kadar rahat olacağız ki bence ilk dakikalarda goller bularak maçı ilk yarıdan bitireceğiz.

Baros'un olmayışı bizim için bir dezavantaj olarak gözükse de bir toparlanma sürecindeyiz ve bu süreçte herkes verilen görevi en iyi biçimde yerine getirmek zorunda. Kewell -zamanında Galatasaray'da stoper oynamış adam- forvette de görevini en iyi şekilde yerine getirecektir.

Skor tahminime gelecek olursak: Karabükspor 0-4 Galatasaray
    Valla kusura bakma Çağdaş ama bu maçta o kadar fark asla olmaz.Galatasaray'da o kadar eksik varken hayatta 4 gol olmaz.Ha Galatasaray yenermi tabi yenebilir ona bişey diyemem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'ın babası vefat etmiş..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende yeni gördüm Herman Rjjkaard vefat etmiş.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan Zan yerine Ali Turan'ı tercih ederdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

G.Zan agir ve hantal, Emenike ve Cernat zorlayabilir. 2 takim da gol atar, cekismeli ve zevkli mac olur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan'ı da yabana atmayın.. Adam oynadımı tam oynuyor açıkçası.. Sadece çok fazla sakatlık problemi yaşadığı için uzun vadede sıkıntı yaratabilecek bir oyuncu yoksa oyununa bir şey diyemem..

Maç için olan yorumum ise, Gs bu maçı alır yani.. Rakibin puanları ne kadar fazla olursa olsun zayıf rakip. 10 sene sonra lige çıkıp iyi paunlar aldılar ama bu maç gs'nin rahat alacağını düşünüyorum.

Serkan da oynarsa tam olur

Not: İlk 11 leri buldum

KARABÜKSPOR: Tomic, Seric, Deumi, Muhammed, Kerim, Hakan Söyler, Tozo, Cernad, Hakan Özmert, Yasin, Emenike
    GALATASARAY: Ufuk, Serkan, Neill, Gökhan Zan, Insua, Ayhan, Cana, Barış, Pino, Misimovic, Kewell
    Sentugo.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri