PDA

View Full Version : Beşiktaş - Manisaspor [8. Hafta]

TR.CaPTaiN
13.Ekim.2010, 18:20
http://i52.tinypic.com/28kls94.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ekim.2010, 22:53
Çok eksik var fakat yine de kazanırız diye düşünüyorum...

footballer33
14.Ekim.2010, 01:26
Guti ve Q7'nin aynı maçta olmadığı ilk resmi mücadelemiz sanırım bu sezon. Zorlanırız, ama kazanacağımızı düşünüyorum Porto maçı öncesi.

Bordo61Mavi
14.Ekim.2010, 04:08
Maku kendini BJK ye gostercekmis :) Susta otur assa diyesim var, Bjk zorlanmadan alacak maci :)

GeNç KaRTaL
14.Ekim.2010, 21:54
Manisa hoca değişikliğiyle birlikte toparlandı biraz.Önemli yıldızlarımız eksik.Evimizde oynayacak olmamız avantajımız.Kazanırız diye düşünüyorum ama kolay olmayacaktır.Beraberlik olasılığı da düşük değil.

Fearless Coward
14.Ekim.2010, 21:58
Manisa lige kötü başlasa bile yeni hocasıyla toparlandı.Makukula ve Simpson kendilerini sahada kanıtlayabilirlerse arkadaşlarıyla beraber sahadan galip ayrılan taraf olurlar diye düşünüyorum.Skor tahminim ise 3-2 Manisa galibiyeti.

bjk4ever
15.Ekim.2010, 10:07
O kadar eksik varken bile kadroya bak:

Hakan/Cenk
Hilbert Toraman Ferrari/Zapo Ibo/Iso
Necip/Fink
Ernst Tabata
Holosko/Nihat Bobo Yusuf/Nobre

Harbiden iyi ve genis bir kadromuz var bu sene.

GeNç KaRTaL
15.Ekim.2010, 17:29
Hücum hattımızdaki alternatiflerin özellikle şu an ki form durumları itibariyle pek iyi olduklarını söylemek zor valla.

anil luque
16.Ekim.2010, 03:53
Bobo bizi sırtlar yine bence, zor da olsa 3 puanı alırız..

vego
16.Ekim.2010, 10:52
kanatlarda sıkıntımız var kadromuz bence şu şekilde olmalı

Kaleci kimse kim

Hilbert Toraman Zapo/ferrari Delinho

Necip Fink Ernst

Nihat Bobo Tabata

Tabata yerine holosko olur.

Bobo yerine Nobre Nihat yerine holosko olabilir ayrıca fatih tekke iyileştiyse bu maçta oynayabilir.

vego
16.Ekim.2010, 19:20
Schuster ile aynı tarz düşünüyoruz sanırım:D

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ

Hakan
Hilbert
İbrahim Toraman
Ferrari
İbrahim Üzülmez
Fink
Ernst
Necip
Tabata
Bobo
Nobre

MANİSASPOR

İlker
Ömer Aysan
Dixon
Kalabane
Eren
Mehmet Güven
Yiğit İncedemir
İsaac
Simpson
Murat Erdoğan
Makukula

Zekirdek
16.Ekim.2010, 19:52
Gol!.. Dakika 7 İsaac Promise.

A.FaruK
16.Ekim.2010, 19:52
Isaac atmış. 1-0

Zekirdek
16.Ekim.2010, 19:57
Gol!.. Dakika 14 Bobo.

ozaniel
16.Ekim.2010, 20:14
Ferrari sakatlandı, ayrıca Fink de ilk kez maça çıkıyor.

bjk4ever
16.Ekim.2010, 20:43
Hakan cok berbat coook....

BaFraLı
16.Ekim.2010, 20:58
Tabata atılmış. Dixon durumu 1-2 yapmış.

Night_Mare17
16.Ekim.2010, 21:13
1-3 oldu Yiğit Gökoğlan

vego
16.Ekim.2010, 21:32
3-2 ernst.

garydelgadov
16.Ekim.2010, 21:32
Sen daha ne yapabilirsin Fabian Ernst?

Zekirdek
16.Ekim.2010, 21:36
Bobo ofsayttan attı sayılmadı Holosko karşı karşıya kaçırdı.

sentugo
16.Ekim.2010, 21:40
bitti maç 2-3

Deus Dominus
16.Ekim.2010, 21:43
Çok güzel bir maç izletti iki takımda bizlere, gözümüzün pasını sildiler, tebrik etmek gerek mücadeleden dolayı. Manisa'ya ekstra tebrikler en zor deplasmanlardan birisinden 3 puan çıkardıkları için.

Fearless Coward
16.Ekim.2010, 21:55
Manisa lige kötü başlasa bile yeni hocasıyla toparlandı.Makukula ve Simpson kendilerini sahada kanıtlayabilirlerse arkadaşlarıyla beraber sahadan galip ayrılan taraf olurlar diye düşünüyorum.Skor tahminim ise 3-2 Manisa galibiyeti.

Kendimi övmek gibi olmasın ama boşuna demedik :D

Ahmet Göktaş
16.Ekim.2010, 22:15
Olur böyle şeyler takımın Süperstarları olmadan ve Ferrarinin şanssız sakatlıgına rağmen iyiydik. Son dakikalarda öne bile geçebilirdik ama şans yapacak birşey yok.

Belki bu maçı kaybettik ama bence artık Onur'u kazandık. Guti'den sonra o bölgeye Onur'u koyup büyük zevkle izleriz futbolseverler olarak.

bjk4ever
16.Ekim.2010, 22:17
Iyi falan degildik, 90 dakika uretken degildik, rakibe fazla pozisyon verdik. Acikcasi ben takimin bu kadar asiri ofansif oynamasina karsiyim, biraz savunma arkasina sarkabilen her takima 6-7 net pozisyon veriyoruz, buyuk takim, iyi takim bu kadar pozisyon vermez. M.Denizli kalsaydi takimin basinda belki bu kadar fantastik oynamazdik, ama eminim ki su an aldigimiz puanin ustunde olurduk. Bu lig eylulde biter diye cok guzel yazmissin, ama su an 7 puan gerideyiz, bir puan tablosuna bak istersen....

footballer33
16.Ekim.2010, 22:19
Fink, Ernst, Necip, Tabata 4'lüsü İnönü'de neyin nesidir, anlamıyorum. 4'ü de göbek adamı ve sağ-sol açık oynama özelliği olmayan isimler. Bu kadro Porto deplasmanında falan çıkar anca. Açıkçası kadroyu görünce bir şeyler olacağını anlamıştım, ama 3 tane de yenmez ki ya. Hakan ve Nobre artık mümkünse 11'de olmasın, Holosko da devre arası kontenjan sorunu da olduğu için göndersinler gitsin, sen kale ağzından da gol kaçıracaksan ne işin var abi bizde. R.Wien maçında da yapmıştı zaten bunu. Ayrıca, Q7 ve Guti aynı anda olmayınca olmuyormuş demek ki, en az 1'i mutlaka oynamalıymış, bunu da anlamış olduk.

deniz.91
16.Ekim.2010, 22:35
Beşiktaş defans yapmayı bilmiyor maç almak için hep yediğinden fazlasını atması gerek bu oyun yapısıyla oda her zaman kolay olmaz

Crocodile1963
16.Ekim.2010, 22:51
Milyon dolarlık transfer şampiyonu ve müthiş futbol oynayan Beşiktaş ile yerden yere vurulan top oynamayan "Sivas" olur mu denilen Bursaspor arasındaki puan farkı 7.

Manisa'yı tebrik etmek lazım. Trabzon'dan sonra Beşiktaş'a da deplasmanlarda 3 atmak kolay iş değil. Defans hattında biraz daha dikkatli olursa, kafaları karıştırılmazsa ligi iyi yerde bitirirler. .

bjk4ever
16.Ekim.2010, 23:36
Fink, Ernst, Necip, Tabata 4'lüsü İnönü'de neyin nesidir, anlamıyorum. 4'ü de göbek adamı ve sağ-sol açık oynama özelliği olmayan isimler. Bu kadro Porto deplasmanında falan çıkar anca. Açıkçası kadroyu görünce bir şeyler olacağını anlamıştım, ama 3 tane de yenmez ki ya. Hakan ve Nobre artık mümkünse 11'de olmasın, Holosko da devre arası kontenjan sorunu da olduğu için göndersinler gitsin, sen kale ağzından da gol kaçıracaksan ne işin var abi bizde. R.Wien maçında da yapmıştı zaten bunu. Ayrıca, Q7 ve Guti aynı anda olmayınca olmuyormuş demek ki, en az 1'i mutlaka oynamalıymış, bunu da anlamış olduk.

M.Denizli'yi yerden yere vuruyordu herkes. Acaba Denizli 3 'onlibero' ile cikarken korkak oluyorsa bugun aynisini yapan Schuster ne? Tello sag acik oynayinca tavsan, santrfor Nobre sag acik, forvet Holosko sol acik, sag acik Hilbert sag bek oynayinca tavsan degil mi? Formsuz/kotu bir oyuncu uzerinde bu kadar israr etse Denizli (H.Arikan) neler denirdi bazilari tarafindan? Gecen sene kendi sahamizda Manchester United'dan tek gol yemisken Manisa'dan 3 gol yememiz ve tonla pozisyon vermemiz iyi birsey mi? M.Denizli su an takimin basinda olursa bence Schuster'den daha fazla puan toplardi, belki bu kadar keyif veren fantastik futbol oynamazdik, ama bir gercek var ki su an 7 puan gerideyiz ve haftaya Kayseri deplasmani var, 10 puana cikarsa fark nasil kapanacak???

bjk4ever
16.Ekim.2010, 23:39
Milyon dolarlık transfer şampiyonu ve müthiş futbol oynayan Beşiktaş ile yerden yere vurulan top oynamayan "Sivas" olur mu denilen Bursaspor arasındaki puan farkı 7.

Manisa'yı tebrik etmek lazım. Trabzon'dan sonra Beşiktaş'a da deplasmanlarda 3 atmak kolay iş değil. Defans hattında biraz daha dikkatli olursa, kafaları karıştırılmazsa ligi iyi yerde bitirirler. .

Bursa'da 3-4 hafta 7-8 sakat olsun ben de gorurum onlari. Bunu da yanlis anlamayin, ama BJK Bursa kadar hakem destegi de almiyor ve sansi yaver gitmiyor. Sizde auta gidecek top 2 kez rakibe carpip gol oluyor, biz uzatmalarda 2-3 dakiakda 5 pozisyon yakaliyoruz diregi siyiriyor rakibe carpiyor girmiyor. BJK'nin oynadigi futbol Bursa'dan cok ustun, tartismaya gerek yok bence.

Fearless Coward
16.Ekim.2010, 23:52
bjk4ever arkadaşımız çok haklı konuşmuş.Ayrıca Crocodile1963 bu işlerin başı değil sonu önemli ;) Fenerbahçe geçen sene 8'de 8 yaptıda noldu şampiyon olamadı aynısı Bursa içinde geçerli.BJK'nin kaç puan fark yiyipte şampiyon olduğunu gördük biz daha neler göreceğiz bu ligde biz.Daha yeni başladı lig. :)

footballer33
17.Ekim.2010, 00:25
M.Denizli'yi yerden yere vuruyordu herkes. Acaba Denizli 3 'onlibero' ile cikarken korkak oluyorsa bugun aynisini yapan Schuster ne? Tello sag acik oynayinca tavsan, santrfor Nobre sag acik, forvet Holosko sol acik, sag acik Hilbert sag bek oynayinca tavsan degil mi? Formsuz/kotu bir oyuncu uzerinde bu kadar israr etse Denizli (H.Arikan) neler denirdi bazilari tarafindan? Gecen sene kendi sahamizda Manchester United'dan tek gol yemisken Manisa'dan 3 gol yememiz ve tonla pozisyon vermemiz iyi birsey mi? M.Denizli su an takimin basinda olursa bence Schuster'den daha fazla puan toplardi, belki bu kadar keyif veren fantastik futbol oynamazdik, ama bir gercek var ki su an 7 puan gerideyiz ve haftaya Kayseri deplasmani var, 10 puana cikarsa fark nasil kapanacak???

En büyük korkum o zaten, geçen sene de 12 puan geride başlamıştık lige ve farkı kapatana kadar atı alan Üsküdar'ı geçmişti. Tamam geçen yıla göre çok pozitif top oynuyoruz, hemen her maç hücumda çok etkiliyiz, ancak defansı da düşünmeliyiz. Bir de Kayseri'den önce Porto maçı var, o maçı da kaybedersek üst üste 3 yenilgi olacak, artı moralsiz bir şekilde gidilecek Kayseri deplasmanının da zorluğunu düşünürsek bir anda dibe vurabiliriz Allah muhafaza. Q7'nin olmadığı maçlarda soldan nerdeyse hiç gidemiyoruz duran toplar dışında o da dikkatimi çekti. Bir sol açık şart bize devre arası ya da Q7 yoksa İbo-İso önlü arkalı oynatılabilir.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2010, 01:45
Ben bu sene Beşiktaş yenilsede çok fazla üzülmüyorum. Çünkü takım keyif veriyor. Lig benim için bu sene önemli değil Avrupada birşeyler yapabilirsek çok daha iyi olacak.

Hücum hattımız çok iyi ancak savunmada Sivok'un sezon başından sakatlanması bence bunlara sebep.

Ayrıca o kadar iyi oynayarak başladığımız bir sezonda yıldızlarımızın arka arkaya sakatlanması sonucu hala güzel futbol oynuyoruz ama kazanamadık bu sefer. Sağlık olsun. Eksikler düzelince çok daha iyi yerlere geleceğimize eminim.

bjk4ever
17.Ekim.2010, 12:20
Ben bu sene Beşiktaş yenilsede çok fazla üzülmüyorum. Çünkü takım keyif veriyor. Lig benim için bu sene önemli değil Avrupada birşeyler yapabilirsek çok daha iyi olacak.

Hücum hattımız çok iyi ancak savunmada Sivok'un sezon başından sakatlanması bence bunlara sebep.

Ayrıca o kadar iyi oynayarak başladığımız bir sezonda yıldızlarımızın arka arkaya sakatlanması sonucu hala güzel futbol oynuyoruz ama kazanamadık bu sefer. Sağlık olsun. Eksikler düzelince çok daha iyi yerlere geleceğimize eminim.

Iyi oynamakla birsey olmuyor maalesef. Sizce iyi futbol ve iyi sonuc negatif bir korrelasyona mi sahip? Yani hem iyi futbol oynayip hem sonuc almak imkansiz mi? Besiktas su an iyi futbol falan oynamiyor, kamikaze futbolu oynuyor. Baskili futbol demek savunmayi orta alana kadar cikmak, topun oldugu bolgeye 5 adamla basip orta alani bosaltmak degil. Evet, simdi keyif alabilirsin, ama yarin oburgun kendi sahanda 5 gol yedigin zaman, devreyi 15 puan geride kapattigin zaman, Quaresma Guti Bobo gibi oyuncularla ligi 4. falan bitirdigin zaman o keyiften hicbirsey geride kalmaz, emin ol. Avrupa defterini zaten acmayalim, 3 onemli oyuncu sakat oldugu zaman Manisa'yi yenemiyorsan, Avrupa diyorsunuz. Avrupa dersin ama onumuzdeki turda CL'de 3. olmus Werder Bremen, Tottenham veya o tarz bir takim gelir, ceyrek finali gormeden bye bye dersin, ki bence iyi kura ceksek bile ceyrek final bizim icin maksimum, ama bu benim gorusum tabii.

GeNç KaRTaL
17.Ekim.2010, 12:28
Açıkcası bu mağlubiyet benim pek sürpriz olmadı.Önemli eksiklerimiz var ve alternatifleri ile aralarında dağlar kadar fark var.Bu mağlubiyet kötü oldu ama.Zirve yarışında geriye düştük iyice.Gerçi sezonun başındayız.Toparlanmamız için daha çok fırsatımız var ancak bir an önce de toparlanmamız lazım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ekim.2010, 13:56
Bu mağlubiyet oldukça kötü oldu zira Bursa ile aradaki puan farkı 7'ye çıktı. Ama ben hala takımıma güveniyorum,toparlanacağız.

besiktas1903
17.Ekim.2010, 19:16
Ayni hatalar devam ediyor. cok fazla pozisyon veriyoruz.

eXcitinG
18.Ekim.2010, 12:55
Artık İnönü stadında kaybeden bir Beşiktaş izLemek istemiyorum ben. Yeter artık yahu. İyi futboL oyanarız kazanamayız. Kötü oynarız kazanamayız. Ne zaman kazanacağız.

izmer96
18.Ekim.2010, 14:48
Ligin kalitesimi artti ? yoksa 3 buyuklerin kalitesimi anadolu takimlari seviyesine dustu ? ben cikamadim bu isin icinden ligin 8. haftasinda 12 puan kaybetmis GS , 10 puan kaybetmis BJK, bir mac eksigiyle 7 puan kaybetmis FB