PDA

View Full Version : Bursaspor - Fenerbahçe [10. Hafta]

TR.CaPTaiN
27.Ekim.2010, 11:14
http://i56.tinypic.com/4rev5e.jpg

Since-1907
27.Ekim.2010, 11:38
Normal şartlarda zor geçecek maçken Niang,Dia,Lugano'nun yoklukları da eklenince maçın zorluğu 2 kat arttı diyebilirim.Kazanırsak farkı 3'e indirmiş olacaz , bu açıdan çok kritik bir maç olarak görüyorum.Umarım eksikler sıkıntı yaratmaz , bu zorlu deplasmandan 3 puan ile döneriz.

GodfatheR
27.Ekim.2010, 11:55
3 ihtimalli bir maç ama en düşük ihtimal galibiyetimiz. Allah yardımcımız olsun.

izmer96
27.Ekim.2010, 12:13
Niang , Lugano , Emre , Gokhan Gonul Fenerbahcenin en onemli oyunculari bana gore ve bunlardan 2 si oyniyamiycak bu zorlu deplasmanda , BursaSpor'da sadece 2 beraberlikle gecen senenin pekde surpriz olmadigini gosterdi , zor mac Bursaspor galip gelemezse berabere biter , Fenerbahce'nin galibiyet sansi oldugunu sanmiyorum

Sekopej
27.Ekim.2010, 12:30
Niang önemli eksiklik, Lugano yerine Bilica oynayabilir ama Bekir'e şans vermesini istiyorum hocanın. Savunmanın lideri senelerdir hep Lugano oluyordu ve savunmayı sağlama alan oydu, bu sezon artık Yobo var, Lugano'dan daha iyi durumda. Geçtiğimiz senelerde yaşanan Lugano yokluğunda defansın o hali bu maçta Yobo sayesinde nispeten yaşanmayacaktır.

Kazım ve Semih tercihleri olabilir Niang ve Dia yerine. Semih'in takıma vereceği hücumun nasıl olacağını direk etkiler, bu konuda endişeliyim. Derbide oynanan oyundan memnun olmadığını belirtmişti Aykut Kocaman, bu maçın da kaybedilmesi halinde fark 9 olacak ve zirveden çok uzaklaşacağız, kritik bir maç, kaybedilirse şampiyonluk şansı çok düşer, beraberlik halinde pek değişen bir durum olmaz, galibiyet gelirse de derbinin olumsuz havası dağılır. 3 ihtimalli bir maç.

Volkan Şen
27.Ekim.2010, 13:20
Bursasporun alacağını düşünüyorum. Fenerbahçede eksikler çok ve derbideki sonuçtan dolayı takımdada olumsuz bir hava oluştu. Bursaspor zorlansa bile 1-0 yada 2-1 lik skorlarla alıcaktır maçı.

C h A o S
27.Ekim.2010, 14:11
Eksik Fenerbahçe karşısında Bursa'nın rahat bir galibiyet alıcağını düşünüyorum.Lugano,Niang ve Dia yeri doldurulamayacak 3 oyuncu.

King_91
27.Ekim.2010, 14:38
Bu maçı Fenerbahçe alır diyorum ben . Fenerbahçe eksik kadroyla daha motive olacaktır diye düşünüyorum . Hem aradaki puan farkının daha da açılmamasını sağlamak zorundalar . Her ne kadar son hafta 5-1 yenmiş olsa da bursa son zamanlarda geçen seneki gibi oynamıyordu . ama ne olursa olsun ligin en formda takımı oldukları kesin . kısır bi maç bekliyorum . ama 2-1 de olabilir . tahminim tek farklı fenerbahçe galibiyeti ..

Universal
27.Ekim.2010, 15:50
Bursa önünde hızlı, sert bir savunma ve hücum bölgesinde seri paslaşırsak Bursa'yı çok rahat geçeriz. Tabii bunları yapacak iki ismimiz Niang ve Dia yok. Dia yerine Kazım Niang yerine Semih oynaması gerekiyor.

A.FaruK
27.Ekim.2010, 16:00
Her ne kadar eksik oyuncularımız olsada iyi motive olmuş biri Fenerbahçenin bu maçtan puan veya puanlar çıkaracağı inancındayım. Niang ve Dia hucum gücümüzü nispeten düşürmüş olsada onların yerinde muhtemelen oynayacak olan Kazım ve Semih'e de inancım tam. Zirve hattından kopmamamız açısından önemli bir maç. Tek endişelendiğim taraf Luganonun olmayaşı. Yerinde oynacak Bilica,İlhan veya Bekir'in ekstra bir performans göstermesi gerekiyor. Yobodan yana endişem yok ama Luganonun yerinde oynacak olan futbolcular gerçekten soru işareti. Ne kadar eksiğimiz olsada bizim Fenerbahçe olmamız o formanın bile tek başına galibiyet alabilecek güçte olduğu gerçeğini değiştirmez. İnşallah iyi sonuçla ordan döneriz.

Fearless Coward
27.Ekim.2010, 16:22
Bursa'nın seyirci avantajı var.Rahat olmasa bile kazanacaklardır.FB'de eksik çok ama Bursaspor karşısında 3 puan için oynayacaklar.2-1 1-0 gibi bir skorla kazanır Bursa.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ekim.2010, 16:25
Iki takim da temkinli oynayacaktir. Bursa liderligi Fener de takibini koruyabilmek icin yenilmek istemeyecektir. Tipik bir beraberlik maci bana kalirsa.

Crocodile1963
27.Ekim.2010, 16:58
Bursaspor - Fenerbahçe / Fenerbahçe - Bursaspor maçları genellikle deplasman takımlarının galibiyetleri ile sonuçlanıyor son yıllarda. 3 ihtimalli bir maç. Kazanırsak daha sezon başından büük avantaj yakalarız. Fener, Gs maçından sonra bizim maçta da puan kaybederse muhalefetten sesler yükselecektir. ManU maçı öncesi sakatlık olmadan atlatırsak iyi olucak.

Stadyumdaki atmosfer hiç olmadığı kadar güzel olacak. 2-2, timsah yürüyüşü şuan aklıma gelmeyen birçok etkinlik tribünlerden yansıyacaktır.

29 Ekim'de "Cumhuriyet Bayramı'nı" kutlamak üzere. . .

Sirius Black
27.Ekim.2010, 17:10
Fenerbahçe'nin moral bozukluğu ve eksikliklerle en fazla beraberlikle döneceğini düşünüyorum. Fakat şu ana kadar ya çok iyiler ya da çok kötü. Fenerbahçe'ye karşı yine de temkinli olunmalı ve bir Fenerbahçe galibiyeti de beni şaşırtmaz.

World Hollow o1
27.Ekim.2010, 17:27
Biletimi aldım, nasipse izlicem maçı umarım bir galibiyet alırız..
Oyuncuların sakatlıkları pek bi etki etmemesi gerekiyor boşuna Türkiye'nin büyüğü değiliz, diğer oyuncularda oynarak aynı görevi yerine getirebilirler..

Gökhan Gönül ;
Okan Alkan.. :)

Zekirdek
27.Ekim.2010, 17:57
Okan tek Manisaspor maçında şans buldu fakat o zaman Manisa'nın başında Hakan Kutlu vardı. O maçı kaale almak pek yaramaz. Kazım ve Semih şans bulmalıdır bana göre.

Cengo
27.Ekim.2010, 18:00
Dia'yı bilmiyoum ama Niang'ın oynama ihtimali var.

MeMo
27.Ekim.2010, 18:27
Bu tip zor maçları kazanırız.Bursa özellikle bize büyüklüğümüzü hatırlatırsa.

barahir
27.Ekim.2010, 19:09
Eksikleri çok fazla hissedeceğimizi sanmıyorum geniş bi kadromuz var, ancak yine de onlarsız oynamak bi handikaptır her zaman.. Ben 2 ihtimalli bi maç bekliyorum.. En kötü beraberlik...

RasAnt
27.Ekim.2010, 21:32
Kaptan sahada olsun yeter o bursayı çok sever :) zor bir mücadeler herşey olabilir umarım kazanırız

RaSenGan
27.Ekim.2010, 22:19
Ankette Bursa'ya oy verdim ama berabere biteceğini düşünüyorum.İki takım da zorlanacaktır.0-0 veya 2-2 biter maç.

deniz.91
27.Ekim.2010, 23:11
Bizim açımızdan en iyi sonuç beraberlik olur ama bursayı bir adım önde görüyorum fenerde niang falan yok heralde

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ekim.2010, 23:33
''3 ihtimalli maç'' tanımına en çok uyan maçtır,bu hafta Bursa-Fenerbahçe maçı.

nannar
27.Ekim.2010, 23:55
Bursaspor'un Ankaragücü karşısında aldığı 5-1'lik galibiyet kimseyi yanıltmasın. Geçen yılki kadar rahat gol bulamıyorlar. Fenerbahçe'nin ise sistemi çok düz ve çözen takım puanı kapar.Savunmada Lugano eksiği çok hissedilecektir. Eğer Niang oynarsa Fenerbahçe maça ortak olabilir ama oynamazsa maçı Bursaspor zor da olsa kazanır... Oyumu Bursa'ya verdim ama inşallah berabere biter :D

M.O.S.H
28.Ekim.2010, 03:47
Önemli sayabileceğimiz eksiklerimiz var Dia ve Niang tam kontra atak oyuncuları onlara yatkın bi maç gibi görünüyordu olmayışları etkileyebilir ama bence Lugano'nun olmayışı daha büyük bi sorun gibi duruyor savunmada uyumsuzluklar olabilir . Ben Bursa'yı daha şanslı görüyorum ama yenersekte tabiki çok normal bi sonuç olur.

bjk4ever
28.Ekim.2010, 12:13
Bursa gercekten buyuk mu degil mi bence onu tam anlamiyla gosterebilecek bir mac. Baskiyi kaldirabilecekler mi cok merak ediyorum, kazanirlarsa lig cok karisacak....

jarosik_61
28.Ekim.2010, 13:17
bu maçı bursa alır kesinlilke..banko 1 yani..

Suicider
28.Ekim.2010, 15:37
Niang ve dia kesin olarak yok kadroda

Sekopej
28.Ekim.2010, 15:41
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Gökay İravul, Okan Alkan, Kazım Kazım, Semih Şentürk, Alex de Souza ve Gökhan Ünal.

Bursa'ya giden kadro böyle, ilk 11 de koyulaştırdığım gibi olabilir ama sürpriz de görebiliriz, Alex yerine Kazım Semih forveti, sağ kanatta Okan gibi. Sürpriz olmazsa kadro belli.

RaSenGan
28.Ekim.2010, 15:52
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Gökay İravul, Okan Alkan, Kazım Kazım, Semih Şentürk, Alex de Souza ve Gökhan Ünal.

Bursa'ya giden kadro böyle, ilk 11 de koyulaştırdığım gibi olabilir ama sürpriz de görebiliriz, Alex yerine Kazım Semih forveti, sağ kanatta Okan gibi. Sürpriz olmazsa kadro belli.

Santos sol bek olabilir abi :)

sananes
28.Ekim.2010, 15:59
çok alternatifsiz bir kadro ile gidebildik maalesef ama ben her halükarda kazanacağımızı düşünüyorum.Kazım'ın maçı olabilir bu maç wederson'a üstünlük kuracaktır kazım

Cengo
29.Ekim.2010, 00:17
Bursaspor'un Ankaragücü karşısında aldığı 5-1'lik galibiyet kimseyi yanıltmasın. Geçen yılki kadar rahat gol bulamıyorlar. Fenerbahçe'nin ise sistemi çok düz ve çözen takım puanı kapar.Savunmada Lugano eksiği çok hissedilecektir. Eğer Niang oynarsa Fenerbahçe maça ortak olabilir ama oynamazsa maçı Bursaspor zor da olsa kazanır... Oyumu Bursa'ya verdim ama inşallah berabere biter :D

Nasıl düz?
Çok yüzelsel yorum olmuş, Dia ve Stoch hızlı bindirmeler yapan, Emre ve Topuz'un çift yönlü çalıştığı sistem nasıl düz olabilir? Düz sistem nasıl 24 gol atabilir 9 haftada?

Fenerbahçe'nin Bursaspor'un savunma ağırlıklı kontratak futbolu benimseyeceği bir maçta zor da olsa 1 golle kazanacağını düşünüyorum.

Volkan Şen ve Ali Tandoğan da Bursaspor için ciddi eksiklikler.

Crocodile1963
29.Ekim.2010, 01:46
Volkan yoksa Ozan var, Ozan yoksa Sercan var, Sercan yoksa Batalla var, Batalla yoksa Ömer var, hiç olmadı Ivankov çıkıp penaltıdan atar :)

Taraftarların yarattığı yeni beste çok güzel olmuş. Yarın tribünlerde söylemek çok keyifli ve güzel olucak.

Niang, Dia, Lugano, Özer ve Selçuk maçta oynamayacakmış dediler ne kadar doğrudur bilemiyeceğim. Açıkçası en büyük eksiklik olarak Güiza'yı görüyordum. Adam kimseye atamasa bizim maçta çıkıp atıyordu bir tane :)

World Hollow o1
29.Ekim.2010, 11:10
Okan tek Manisaspor maçında şans buldu fakat o zaman Manisa'nın başında Hakan Kutlu vardı. O maçı kaale almak pek yaramaz. Kazım ve Semih şans bulmalıdır bana göre.
Sonuçta A takım düzeyinde oynadı ve hiçde sırıtmadı...
Zaten böyle oyunculara bu tip maçlarda güvenerek oynatılmaz pek ama ben örnek olarak söyledim..

yaman76hakanFB
29.Ekim.2010, 17:54
Önceki yılların tam tersi bir tabloyla karşı karşıyayız. Derbileri kazanır, ligin flash ekiplerinin havasını söndürür ama hiç umulmadık takımlara maç kaybeder, Hacettepe gibi ekiplere mağlup olurduk. Bir ara çok iyi hatırlıyorum; ligin ilk beşinde yer alan bütün takımları yenmiş, düşme potasındaki bütün takımlara puan kaybetmiştik. Son birkaç yıl içinde böyle enteresan durumlar oldu.

Bu sene farklı... Ligin iddialı ekipleriyle oynadığımız hiçbir maçı kazanamadık. Kayseri ve Trabzon deplasmanında kaybettik, Beşiktaş ve Galatasaray'ı iç sahada yenemedik. Kazanmamız gerekenleri kazanıyor, ama zor maçlarda son sözü söyleyemiyoruz. Bursa maçı bu açıdan da çok mühim... Zirve yarışındaki ekipleri de yenebileceğimizi göstermeliyiz.

Mağlubiyet bütün iyimser havayı dağıtır. Beraberliğe kötü sonuç diyemem ama kazanmak her açıdan şart... Bir kere de güçlü kabul edilen takımları yenelim artık. Onlara puan kaybetmek alışkanlık olmasın. Tamam, zayıf ekiplere puan kaybetme alışkanlığından adım adım kurtuluyoruz ama tam tersi bir alışkanlıkta hiç hoş olmaz.

Geçen yıllarda yönetim "ama derbileri kazanıyoruz" diye refleks gösteriyordu; bu sene "derbileri kazanıyordukta n'oluyordu" demeye başladılar. Ne kulübüz ama?.. Her derde derman cevapları var. Yönetimdekiler kafayı bu kadar işletmek için nasıl bir ilaç alıyorlar, çözemedim.

İyi düşünelim, iyi olsun. Kazanacağız.

nekop
29.Ekim.2010, 18:34
Bursaspor'un 2-1 kazanacağına dair bir his var içimde. Umarım maç böyle biter ve zirve yarışı anadolu takımları arasında devam eder.

attirson
29.Ekim.2010, 18:38
2-1 Fenerbahçe alır bence semihten kesin gol bekliyorum 1inide stoch atar .

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 18:46
http://www.capsver.com/image/24899

Bu pankarti kaldirtirlar mi sizce?

Zekirdek
29.Ekim.2010, 18:47
http://www.capsver.com/image/24899

Bu pankarti kaldirtirlar mi sizce?

Kaldırılacaklar kaldırıldı. Kaldırılacak olsa bunuda kaldırırlardı. Bir tane kareografi engellenmiş.

Neron_FB
29.Ekim.2010, 19:53
ilk 11ler

BURSASPOR

Ivankov
Ali Tandoğan
Ömer
İbrahim
Vederson
Hüseyin Cimşir
Turgay
Volkan Şen
Batalla
Ergic
Sercan

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Yobo
Caner
Cristian
Mehmet Topuz
Emre
Stoch
Alex
Semih

Volkan Şen
29.Ekim.2010, 20:01
BURSASPOR

http://www.footballuser.com/Formations/2010/10/30812_Bursaspor.jpg (http://www.footballuser.com/30812/Bursaspor)

FENERBAHÇE

http://www.footballuser.com/Formations/2010/10/30813_Fenerbahce_SK.jpg (http://www.footballuser.com/30813/Fenerbahce_SK)

sentugo
29.Ekim.2010, 20:01
Fenerbahçe dün yayınlanan programda Sergen'in dediği 11 le çıktı :D Valla adam bilica dedi, topuz'u sağ çekip baroni ile oynardım ben olsam dedi, forvete de Semih'i koyardım dedi..

Bizim kadro ise iyi. Ama benim sıkıntım Volkan Şen yoksa, Steinerd diye adam aldık, İsmail Odabaşı var, onlar denenez miydi? Belki deneyimsizlik yüzünden ama bu durumda Turgay'la Sercan sürekli yer değiştirecekler.. Ergic ve Ali'in olması çok iyi oldu açıkçası bizim açımızdan.. Ben Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.

Not: Volkan Şen sağ kanatta yoksa demek istedim...

sakary Ali
29.Ekim.2010, 20:07
Fenerbahçe dün yayınlanan programda Sergen'in dediği 11 le çıktı :D Valla adam bilica dedi, topuz'u sağ çekip baroni ile oynardım ben olsam dedi, forvete de Semih'i koyardım dedi..

Bizim kadro ise iyi. Ama benim sıkıntım Volkan Şen yoksa, Steinerd diye adam aldık, İsmail Odabaşı var, onlar denenez miydi? Belki deneyimsizlik yüzünden ama bu durumda Turgay'la Sercan sürekli yer değiştirecekler.. Ergic ve Ali'in olması çok iyi oldu açıkçası bizim açımızdan.. Ben Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam aynı programda Ali Tandoğan sakat oynamayacak dediler Sergen'e sordular Bursaspor'un eksiklerini nasıl etkiler diye..Ali Tandoğan bence oynar demişti :D

sentugo
29.Ekim.2010, 20:09
Sergen'e bundan sonra daha fazla dikkat etmek lazım :D

Varonil
29.Ekim.2010, 20:22
Kontenjan hakkı olmasına rağmen Andre Santos yedek.Cristian ilk 11'de.Zor maç olacak fakat kazanacağımızı ve Bursa'nın rahat kazanacağını düşünenlerin Fenerbahçe'nin kim olduğunu hatırlayacağı bir maç olacağını düşünüyorum.

Rsa
29.Ekim.2010, 20:57
Semih'in golüyle 1-0 öndeyiz.

barahir
29.Ekim.2010, 21:22
Maç düşündüğüm gibi geçiyor aynen..

enesx86
29.Ekim.2010, 21:23
ilk golü atan kazanır

BleedingMoon
29.Ekim.2010, 21:28
emre... büyük futbolcu.

stoch... onun da kalbi büyük.

barahir
29.Ekim.2010, 21:50
Yine duran top, bursa yine gol attı:( 1-1

sentugo
29.Ekim.2010, 21:50
Yine kornerden gol attık. Ergic...

Clayman
29.Ekim.2010, 21:55
Bursa kazanır umarım. Maçı takip etmiyorum ama Rıdvan Dilmen'in söylediğine göre ilk 30 dakika Fenerbahçe, 15 dakika da Bursa çok üstün oynamış. Bakalım 1-1den sonra maçın gidişatı nasıl olacak, merakla bekliyorum.

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 21:57
Ikinci yarida su dkya kadar Bursa daha etkili dk 58

barahir
29.Ekim.2010, 21:57
Şu bilicadan vallahi billahi adam olmaz..

Fearless Coward
29.Ekim.2010, 21:58
Bilica şhowuna devam ediyor :D

sananes
29.Ekim.2010, 22:00
Bilica şhowuna devam ediyor :D

öncesinde sercan'ın salladıgı tekmeyi gördünüz sanırım.tekrarlarda gösterdi daha sonra.

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 22:00
Stoch cogu pozisyonda kendini yere atiyor.

Volkan Sen'i nasil buldunuz ben pek etkili göremedim gecen maclara oranla, fazla top kaybi yapti.

BaFraLı
29.Ekim.2010, 22:04
Maçın alt bitme ihtimali nedir :D. Tek maça kaldık alt oynadık ama üst olacak gibi.

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 22:05
% 100 lük bi gol kacti Semih kacirdi

sentugo
29.Ekim.2010, 22:21
yapma sercan ya

sentugo
29.Ekim.2010, 22:29
yapma sercan ya 2

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 22:30
Sercan hangisini aticak artik birazdan Fbden gol bekliyorum atamayana atarlar olcak gibi

BaFraLı
29.Ekim.2010, 22:32
Şurda alacağımız 5 lira ya :D

http://www.yukleresim.com/images/32567397869860905210.jpg

Clayman
29.Ekim.2010, 22:32
Sercanın kaçırdığı golleri çok merak ediyorum.

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 22:34
Sercanın kaçırdığı golleri çok merak ediyorum.

Cok güzel arapaslariyla bulustu kaleciyle karsi karsiya iki pozisyon..

Universal
Bu sezonun izlediğim en zevkli maçtı. İki takımada çok teşekkürler. Futbol işte bu sadece kazanmak isteyen iki takım ve birde VOLKAN DEMİREL!

Universal
Ek olarak Sercan golcü bir oyuncu değil pozisyona girebilen oyuncu. Birde atabilse dünyanın en iyi golcülerinden olur.

anil luque
29.Ekim.2010, 22:36
Sercan kaçırmaya doymayınca tam da istediğimiz sonuç çıktı maçtan , iyi oldu.

Varonil
29.Ekim.2010, 22:38
Güzel ve zevkli bir maç oldu.İyi mücadele ettik,kazanabileceğimiz bir maçtı.2.yarının sonlarına doğru çok fırsat yakaladık fakat basit pas hatalarıyla hepsini harcadık.

Bu skor Trabzon ve Kayseri'ye yaradı.İlk yarıdaki puan kaybı kredimizi bitirdik.Şampiyonluk yarışından kopmamak için devre sonuna kadar bütün maçları kazanmamız gerekiyor.

Aydin
29.Ekim.2010, 22:39
İlk pozisyonu bence Sercan kaçırdı. İkinci pozisyonu da Volkan kurtardı.

ilkinde kaleciyi geçmeyi denemek aklına gelmedi. ikincisinde deneseydi skoru değiştirebilirdi.

Volkan'ın sayesinde fenerbahçe 1 puanla dönüyor.

izmer96
Sercan eger girdigi 3 pozisyondan 1 ini atabiliyor olsa su anda Manchester yada Arsenal'de olurdu , bu kadar son vurusu sifir bir forvet daha gormedim , vuramiyorsun bari kaleciyi gecmeye calis , guzel mac oldu ben bile heyecanlandim son 10 dakka

enesx86
Yerli Güiza Sercan. bi maçta gol kaçırma rekoru kırdı resmen :)

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 22:46
Sercan antrenmanlarda hic mi gol vurusu calismasi yapmiyor acaba her macini izlemiyorum ama özetlerde vs bazi maclarda izledigim kadariyla cok gol kaciriyor.

MeMo
29.Ekim.2010, 22:47
Güzel maçtı iyi oynadık bence ama her zaman ki gibi basit hatalarla sonuca gidemedik.

TR.CaPTaiN
29.Ekim.2010, 22:51
Son haftaların en güzel maçlarından oldu. Fenerbahçe ortasahada oyuna ağırlığını koyup, iyi pas yaparak maça ağırlığını koymak istedi. İlk yarının büyük bölümünde de gerçekleştirdi. Semih'in attığı golde Bilica'nın çok güzel topuk pası, Emre'nin muhteşem çalımı futbol adına güzeldi. Sahaya iyi yayılan Fenerbahçe'nin tek olumsuz yanı Bursaspor'a çok fazla duran top şansı vermesiydi. Gereksiz çok fazla faul yaptık. Nitekim golü de duran toptan yedik. Volkan'ın golde büyük hatası vardı, üstüne gelen topu çıkaracaksın. İkinci yarıda belli bir süre Bursaspor ağırlığını koysa da Fenerbahçe daha sonra oyuna tekrar ortak oldu ve bazı bölümlerde yine üstünlüğü ele geçirdi. Son 5-10 dakikada ise maç iki tarafa da gidebilirdi. Volkan Sercan'ın 2 tane pozisyonunu kurtararak goldeki hatasını telafi etti.

Maçın adamı bana göre tartışmasız Emre Belözoğlu'dur. Gerek defansta gerekse ofansta müthiş işler yaptı, spiker de bir ara Emre Emre her yerde Emre diye bağırdı. :} Emre Fenerbahçe için çok büyük bir şans, Newcastle'a gittiği dönemde gelmesini çok istemiştim ancak kısmet değilmiş, gelmemişti; keşke daha erken gelseydin be Emre.

Alex'i de bugün çok beğendim. Hücumda üzerine düşeni yaptı, arkadaşlarını iyi pozisyonlara soktu ancak maalesef pasları iyi değerlendirilemedi. Bunun haricinde Alex geriye de fazla destek verdi.

Caner de beğendiğim oyunculardandı. Çok fazla top kesti, çok mücadele ediyor ama bazı eksikler var. Örneğin kafasına çarpan bir top var ki çıkışı çok yanlış. Top biraz daha aşağıdan gelse penaltı yapıyordu. Defansif eksikleri olmasına rağmen Caner Fenerbahçe formasını hakeden bir oyuncu.

Mehmet Topuz ortasahanın dinamik olmasında önemli bir etken, Gökhan'la uyumu da iyi. Sadece biraz şansa ihtiyacı var. Yobo yine çok iyidi. Bilica yerini kaybettiği birkaç pozisyon dışında iyidi.

Kazanamadığımız için üzgünüm ancak takımın ortaya koyduğu mücadele ve futbol üzüntümü azaltıyor.

İki takıma da tebrikler.

KanaKe
29.Ekim.2010, 22:56
Alex bu takimi kafasinda resmen bitirmis 2. yari dogru dürüst pas attigi yok takimdaki tek görevi pas atmak onuda yapmadi sahada bos bos gezen Alex hem kendine hemde takima zarar devre arasi gider umarim.

barahir
29.Ekim.2010, 22:58
Alex bu takimi kafasinda resmen bitirmis 2. yari dogru dürüst pas attigi yok takimdaki tek görevi pas atmak onuda yapmadi sahada bos bos gezen Alex hem kendine hemde takima zarar devre arasi gider umarim.

biz farklı maçı izledik o zaman

KanaKe
29.Ekim.2010, 23:00
Ikinci yarida pek fazla göremedim ben kendisini

izmer96
29.Ekim.2010, 23:01
Bence Emre'den sonra takimin en iyisiydi Alex , 2-3 tane mukemmel ara pasi atti yine

Sheriff
29.Ekim.2010, 23:01
Sercan'ın kaçırdığı pozisyonlarda aslında Volkanı'da tebrik etmek lazım, gol atabilmesi için kaleciyi geçmesi lazımdı, ilk pozisyonda üstünden atmayı denedi Volkan eli havaya kaldırdı kurtardı, ikinci pozisyonda yine Volkan çok iyi bir şekilde açıyı hemen kapattı.

Bunun dışında 86. dk da oyuna müdahale eden Aykut Kocaman zihniyetini anlamıyorum. Maç zaten 1-1 olmuş 60-70 arası müdahale etse, forvete Semih'i çıkarıp Kazım'ı koysa pozisyon zenginliği daha çok olurdu, topla birlikte hareket edebilen bir adam gerekliydi bu maçta ve Semih bunu yapabilen bir oyuncu değil.

Emre yine mükemmeldi, ileri top çıkardı, geride top kaptı, pozisyonların çoğunda vardı. Bence maçın en iyisi yine Emreydi. Niang'ın yokluğunu fazlasıyla hissettik bu maçta, umarım bir an önce geri döner..

di canio
29.Ekim.2010, 23:07
Alex yıllardır yapmıyor diye eleştirildiği şeyleri bu maçta bu yaşında yaptı. Bence çok iyi oynadı. Emre Belözoğlu'nu hırsını bahane gösterip milli takımda istemeyenler de ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu görmüşlerdir umarım. Emre Belözoğlu Hamit Altıntop ile beraber Türkiye'nin uluslararası seviyedeki 2 oyuncusundan birisidir. Arda Turan ve Volkan Demirel de onların ardından gelir. Sayıları bu kadar azken kaliteli yerli oyuncularımızın değerleri bilinmeli. Ottan b.ktan sebeblerle yerin dibine sokulmamalı.

barahir
29.Ekim.2010, 23:08
Emre olmazsa bizim sistemimiz çöker.. Bunu bugün de gördük..

Neron_FB
29.Ekim.2010, 23:08
Bence Emre'den sonra takimin en iyisiydi Alex , 2-3 tane mukemmel ara pasi atti yine
Ama işte rakibin futbolcuları deli gibi koşarken 2-3 arapası ile olmuyor ki :icon_neutral:

Güzel maç oynadı iki takım da. fener kazansa bursaya bursa kazansa fenere yazık olurdu. Allahtan maç 2-2 bitmedi yoksa fenerlilere yazık olurdu :D

Şaka bi yana bu maça GS maçındaki kadro ile çıkmamız lazımdı, gs maçında da ne kadar sevmesem de bi cristian olsaydı 1 puandan fazlasını alabilirdik. Kısmet değilmiş..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ekim.2010, 00:13
Her iki takımı da tebrik ediyorum bize harika bir maç izlettirdikleri için... :) Ayrıca tamda istediğim sonuç çıktı bizim açımızdan (beraberlik) :)
*Sercan'da bitiricilik olduğu sürece hayali olan ManU,Real ayarında takımlarda oynayamaz...

jarosik_61
30.Ekim.2010, 00:13
bu maçtada görüldüki hala amatorce hatalar yapıyo iddalı takımlarımız...
kornerlerde 2 direğede adam konmazmı ya...fenerin yediği golde direğin yanında adam yok...
fenerin kaçırdığı korner de bursanın direğinde adam yok...
bu amatörlükten nezaman kurtulacağız...
son olarak bursa başkanı ntvsporda bu maç derbi maçıdır dedi..gülüyorum:D
1 şampiyonluk kazanmakla büyük olunmaz ibrahim yazıcı...
bu sene şampiyon olamadığın zaman ondan sonraki senelerde iddalı olabilecekmisin merak ediyorum....
biraz aynaya bakın...

Sekopej
30.Ekim.2010, 00:31
Geçen hafta oynanan maçtan sonra çok keyif aldığım bir maç oldu, 2 tarafın da kazanmaya yönelik çabası maçın sonunu da çok heyecanlı kıldı.

Emre diyorum sadece, yine mükemmel oynadı, maçın başındaki o isteği takıma da etki etti, defansın önünden top aldı, yeri geldi rakibin ayağından top çaldı, driplinglerle defalarca rakiplerini eksiltip topu ileri sürdü, zaman zaman sol kanada inip orta kesti, ilk golün oluşmasında da en büyük paya sahip olan oyuncuydu. Nazar değmesin çok iyi oynuyor.

Mücadele etmezsen seni de oynatmam sözü Alex'i de etklemiş gibi, bu sezon Alex'i faul yaparken görmüştük, bu maçta daha da ileri gitti, rakipten top çaldığı pozisyonlar vardı, kaptırılan topta geriye koştu, yeri geldi sert oynadı, ikili mücadelelerden savunma anlamında kaçmadığı bir maçtı, ofansif olarak da yapması gerekenleri yaptı ama değerlendirilemedi.

Niang'ın yokluğu en önemli eksiklik olacaktı ki öyle de oldu, Semih gol atmasına rağmen etkisizdi. Takımın bu istek ve arzusu, organizasyonu ve çabasına sevinmeme rağmen liderle fark kapanmadığı için pek mutlu değilim. Trabzon, Kayseri, Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Antalyaspor maçlarını gerde bıraktık artık kalan 7 maçta kayıp yaşamamak gerekiyor.

2 tarafı da oyunu çirkinleştirmeyen, kazanmaya yönelik çabalarından dolayı tebrik ederim, bize zevkli maç izlettikleri için de teşekkür ederim.

yaman76hakanFB
30.Ekim.2010, 05:21
Son yıllarda izlediğim en iyi Alex'ti. Şöyle ki, en parlak rakamlara ulaştığı, en iyi maçlarında bile oyunun belli bölümünde kaybolur, sahada uyur gezer dolaştığı en az 30 dakikalık bir bölüm olurdu. Hiç bu kadar maçın içinde bir Alex görmemiştim; uzun süredir.

Niang ne şanssız? Böyle bir Alex'le oynamak onun hakkıydı. Her topu, ama aldığı her topu olumlu kullandı. Her hücumda ama her hücumda "olumlu anlamda" fazlasıyla agresifti.

SAİT71
30.Ekim.2010, 10:06
Yok böyle bir maç ya. Son dakikalar neydi öyle. Kral takımları izlesen ancak bu kadar olurdu zevk alabileceğin bir maç. Semih gerçekten kendini bırakmış gibi. Çok güçsüzleşmiş top kontrolü felan yok. Birşeyler olmuş adama. Kalecinin dibinden o gol kaçar mıydı? Niang olsa farketmez heryeriyle atardı o golü. Sadece Niang olsa bu maçtan 3 puanla ayrılrdık. Son vuruşlar berbat takımın. Sercan ın kaçırdıkları goller akılalmazdı. Hemde 1 kerede değil. Volkan iyi kapattı hemen Allah'tan. Ama bence en iyi volkan değil Emreydi ve Alexide bunun yanın koyabiliriz. en iyi üçlü Volkanla birlikte bunlardı ama en iyisi kesinlikle Emreydi bizim adımıza. Bursa deplasmanın dan 1 puan kötü değil. Daha ligin ilk yarısı ve deplasmanda çalınan bir puan. Artık eski lig yok. Anadolunun şampiyonundan da 1 puan aldık diye üzülecek halimiz yok. Bu savunma hataları varken biz daha çok 3 puanlar kaçırırız.

Since-1907
30.Ekim.2010, 10:24
Seyir zevki açısından güzel maç oldu fakat kazanamadığımız için üzgünüm.Maçı her 2 takımda kazanabilirdi fakat maçın genelini alırsak bence 3 puanı kaçıran taraf biz olduk.

Emre için ne yazsak anlamsız olur müthiş oynadı.Oyunun hem defansif hem ofansif yönünü muhteşem oynadı.Oyunu müthiş yönlendirdi.Golden önce anlık karar vererek attığı çalım nefisti.Arka direkte Alex'i çok iyi gördü.Maçın tartışılmaz en iyisiydi.

Alex'i son yıllarda ilk kez bu kadar koşarken gördük.Çok iyi oynadı bence.Emre'den sonra en iyilerden biriydi , diyebilirim.

Mehmet Topuz iyi oynuyor fakat şanssızlık var bu adamda.Bir türlü girmiyor topu kaleye.O da çok koştu , olumlu işler yaptı orta sahada.Orta sahada üstünlük kurmamızda yardımcı olan oyunculardan biriydi.

Çok tempolu , güzel bir maç oldu.Kazansaydık daha güzel olacaktı.Her ne kadar kaçan 2 puana üzülsemde.Bu istek , bu arzu ve güzel futbol devam ederse güzel günler göreceğimizi düşünüyorum.Her iki takımada tebrikler

World Hollow o1
30.Ekim.2010, 11:22
Alex Emre Mehmet Gökan G. Semih..

Çok iyi yıldızlar..

Yakından daha bir zevkli izleniyor, top bir o kalede bir bu kalede misali..
İlk defa Fenerbahçe'yi hızlı ataklarla ve çok kişiyle pozisyona çıkarken izledim herşey daha güzel olacak..

Bursaspor tribünü olarak çok etkiliydik, bağırırken kendimden geçtim her ne kadar küfürleri kendi üzerime almamak için gayret etsemde aralarında olunca banada geldi küfürler.. :)

Dev Pankart çok ama çok fazlasıyla skandal, en öndeki timsah yürüyüşünü yaptıran çocuğun yerinde olmak istemezdim, heralde 1 2 ay kendime gelemezdim.. :n:

Herşeyiyle çok güzel bir maçtı ; Teşekkürler Şampiyon ve Fenerbahçe'mmm..

deniz.91
30.Ekim.2010, 11:27
Ligde bu sene izlediğim en iyi maçlardan birisiydi.İki takımada tebrikler.Emrenin karakterini hiç beğenmesemde gerçekten müthiş bir oyuncu bir kez daha kalitesini gösterdi

DisCo
30.Ekim.2010, 11:33
Maç seyir açısından zevk verdi. Buna kimsenin itirazı olamaz.

Ancak iki takımda savunmadan, ortasahadan vazgeçip hücum yaptığı için haliyle olması gereken oldu ve top bir o kalede bir bu kaledeydi. İki takımda futbolun iki yönünü oynayarak zevk vermedi. Herhangi bir takımın bu anlayışı güderek Avrupa'da maç oynadığını düşündüğümde oluşacak skoru tahmin edemiyorum. O yüzden kimse aman ne şahane top oynadık demesin. Önünü boş bırakırlarsa 50 metre top sürer, ara pası atarsın. Sercan gibi oyuncun varsa atamaz ayrı konu.

Gelecekteki hedeflerimden birisi futbol okulu açmaktır. Sadece kaleci ile karşı karşıya kalındığında aşırtma vuruşu öğretecek bir okul olacaktır. Türk futbolunun en büyük eksiği buradadır.

urwrdskkn
30.Ekim.2010, 11:37
bu maçın GALATASARAY ve BEŞİKTAŞ açısından iyi olucağı aklımın ucundan geçmezdi beraberlik her 2 takım içinde süper oldu en azından 2 puan liderle arayı kapatacaklar

ForsakeN
30.Ekim.2010, 15:01
Fenerbaçe'de Emre,Caner,Yobo ve alex'in futbollarını beğendim. Cristian her zamanki gibi 30m2 içinde oynadı. Emre onun boşluklarını da doldurmaya çabaladı.

Bursa'dan Ömer gayet başarılıydı.Her kafa topuna müdahale etti,çok önemli hamlelerde bulundu.

Sercan kanatta kullanılmalı diye düşünüyorum artık.Mümkünse kaleden uzak dursun bi süre. En azından topa vurmayı öğrenene kadar. Bu kadar mı etkisiz vurulur toplara

di canio
30.Ekim.2010, 21:41
Bence Sercan 4 büyük ligden, asansör takım olma ihtimali olmayan herhangi bir takıma gitmeli acilen. Büyük-küçük ayırt etmeden. Nihat'ı Toshack Sociedad'a götürmeseydi, o da Sabri gibi sağ bek oynardı muhtemelen. Ya ülkemizde cevherleri göremiyoruz ya da görsek bile işleyemiyoruz. Forvet oynasın Sercan ama yurtdışına gitsin. Eminim kendisini çok geliştirecektir Nihat gibi. Tabi umarım bu söylediklerim gerçekleşirse sonu Nihat gibi olmaz.

vego
30.Ekim.2010, 21:50
Allah kimseye Nihat'ın kaderini vermesin.Bir insan 2 bacağındaki hemen hemen bütün bağları nasıl kopartır ve hala futbol oynar?

Bu maçın nedense içimden berabere biteceğini histetmiştim.Haklı çıkmak güzel:D:D