Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 [2] 3

EreN
29.Haziran.2006, 16:32
Artık Yönetimi Sevmeye Başlarlar :)

Cyzio
29.Haziran.2006, 16:57
hayırlısı olsun BJK için

hezzo
29.Haziran.2006, 16:58
bakalım ne çıkıcak iyi diyolar ama..

TüMeR_yAğıZ
29.Haziran.2006, 18:05
Bence Beşiktaş şu ana kadar ki transferleri içinde en mantıklısını Delgadoyu alarak yaptı.genç ve yetenekli bir oyuncu.geçen yıl baselin uefada çeyrek finale çıkmasındaki katkısı yadsınamaz göz var izan var.asist kralı olarak gelmiş bir oyuncunun antremana bile çıkmadan eleştirilmesi ise ülkemize özgü bir olay bence.bence tigana ile birlikte delgado iyi bir çıkış yapıp çok daha büyük bir takıma gidecektir.bu oyuncu tribünlerimizin aradığı kendine sevdirebilecek birine benziyor.tabiki bunun için önceliklle en iyi şekilde beşiktaş formasını terletmeli.

inşallah iyi çıkacak.tümerin yerini fazlası ile doldursun tek isteğim o

Selman Ozturk
29.Haziran.2006, 19:25
Matias Emilio Delgado bu sezonki transfer döneminin en büyük bombasıdır kanımca. Mükemmel sol ayağı ve üstün teknik zekasıyla Beşiktaş'ı sırtlayabileceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Vieri
29.Haziran.2006, 19:27
arjantinlilerin ülkemize gelmeye başlaması sevindirici.. osvaldo nartallodan sonra 2.arjantinli bjkde hayırlı olsun

turker_oz
30.Haziran.2006, 02:47
bence çok fazla para 10 trilyon aynı paraya daha ne adamlar alınabilirdi boşuna parayı sokağa atmamışlardır umarım bu devirde bu düşüncesizlik bence o kadar genç avrken 10 trilyonu tek adamda kullanmak yanlış bence!

mgungor
30.Haziran.2006, 13:40
6 ay içinde döner , Ailton gibi olur diye birisi söylemiş başkana ama BJK ısrarla aldı.Devamında da diyormuşki ; Delgado 18 gol attı ama 8 milyon Frang etmez zaten 4 milyon frnga geldi Basel'e.Attığı gollerde ya penaltı ya da ölü top demiş..

Ayrıntılı haber...

Altı ay sonra geri döner!

Beşiktaş'ın Cenevre'de yaşayan Beşiktaş Kongre Üyesi ve İkinci Lig'e çıkma hesapları yaptığı Chenois takımının başkanı Ali Akar, Delgado'nun transferinin yanlış olduğunu söyledi. Akar, "Delgado'nun yakınında olan menajer dostlarımız var. Delgado iki yıl önce 4.5 milyon franga Basel'e transfer oldu. Beşiktaş'a yaklaşık 9 milyon franga transfer oldu. Çok Pahalı bir transfer.. 18 gol attı ancak çoğu penaltılar ve ölü toplar. Bana göre Beşiktaş'ta yapamaz. 6 ay sonra gönderilir. Bu fikirlerimi sayın Divan Başkanımız Şeref Nasır ve yöneticilere de söyledim" dedi.

Sabah

mozar
30.Haziran.2006, 15:32
Dün Baselin geçen sezonki lig maçlarının tamamının özetlerini izledim, sadece 1 penaltısına rastladım, kalan bütün golleri frikikten ya da uzaktan şutlar veya normal ataklardan. Kornerleri etkili ve yaptığı asistlerin yanısıra golle sonuçlanan pozisyonların da çoğunun başlatıcısı. "6 ay sonra geri döner" diyen Ali Akar sanırım bu oyuncuyu kendi takımına istiyordu :)

NoFeaR_TR
30.Haziran.2006, 15:36
Delgado iyi bir oyuncu tam beşiktaşın aradığı tipte bir oyncu Nobreyi Beslicek Ve Bol bol gol atıcaz inş.

eraser212
30.Haziran.2006, 16:56
adam bırakın maça çıkmayı daha antrenmana çıkmadan eleştirilmeye başlandı. ne kıskanç adamlar var yaa. inşallah hayırlı olur beşiktaşa...

Maymuncuk
30.Haziran.2006, 17:42
Hayırlı olsun, baya yararlı olacağı görüşündeyim.

turker_oz
01.Temmuz.2006, 02:40
adam bırakın maça çıkmayı daha antrenmana çıkmadan eleştirilmeye başlandı. ne kıskanç adamlar var yaa. inşallah hayırlı olur beşiktaşa...
zaten her zaman böyle olur millet çekemez bende il başta çok şüpheyle baktım çünkü ünlü olmayan birine bu kadar para verilmez doğrusu ama millet yinede çekemiyor kısmet belkide öyle bi oynayacak ki herkesin ağzı açık kalıcak bence çok para verildi basel yediği kazığı bizden de aynı parayı alarak unutmaya çalıştı bence nice gençler nice oyuncular var alıcaksan bu kadar paraya adam gitde dünya starı al milli takımında şov yapan birini al ben bu yönetimden geçen seneden biri memnun değilim sadece %50 performans var en az %70 olması gerek bi kupayla olmaz bu işler türkiye kupasını aldık ama nere uefa nerde lig tarihinin en kötü sezonunu yaşadık umarım tigana başlattığı bu güzel hareketi tekrar yaşlılara dönerek bozma bi kolej havası yayar yoksa şampiyonluk için yine en büyük 2 aday belli kadrosu oturmuş iki takım fb ve gs bizden daha çok oturmuş iki takımlar ve avantajlılar biz ne kadar uğraşsakta 100. yıldaki gibi sağlam defans kale forvet orta saha olmazsa ne burda ne avrupada bişey olmaz zor!
o zamanlar nasıldı chelsea biz on kişi kalmasak belkide bizden fark yiyeceklerdi o takımla hemde düşünün yani!Burda dönen şeler sadece gündem olsun laf olsun öenmli olan icraat akıllı düşünüyorlar ama bi kere insanın kanı donunca yönetime bilmiyorum kombine alacağım ama belki son anda dönerim kararımdan

FeYYaz1989
01.Temmuz.2006, 22:18
Şunuda söyliyeyim bence kaliteli bir stopere ihtiyaç var.Ronaldo-Zago ikilisi çok iyiydi(M.Lucescu'ya burdan selam ederim).
Çok beğendiğimiz İbrahim Toraman ve Gökhan Zan ile bu iş maalesef olmaz.
Tecrübeli ve kaliteli bir stopere bence çok ihtiyaç var ama bırakın transferi,söylentisi bile çıkmadı.Yazık bu senede gerilerden nal toplayacağız.
Delgado hücumu,Kleberson defansı yüklense orta saha gayet iyi olur ama savunma yine eksik.Umarım M.Nobre beklentileri boşa çıkarmaz.

Laz_Asker_61
01.Temmuz.2006, 22:51
benimde düşündüğüm yer defans ve sol kanat

SaMaNYoLu
02.Temmuz.2006, 01:54
BJK yıne transferleri dizdirio. inş bu sezon aldıkları paranın haklarını verırler hocada topcularda.

vita es morte
02.Temmuz.2006, 20:26
Ailton'un son numarası

Beşiktaş'ın geçen sezon 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Brezilyalı Ailton başa bela oldu. Geçen sezonun ikinci yarısında Hamburg'ta kiralık oynayan 32 yaşındaki futbolcu menajeri aracılığıyla siyah-beyazlı kulübe, "Beni isteyen yok. Böyle giderse İstanbul'a dönüp idmanlara çıkacağım. İlle göndermek istiyorsanız bonservisimi ücretsiz verin" diye haber gönderdi. Sözleşmesi gereği oynamasa da yıllık 1.6 milyon euro alması gereken Ailton'un tavrı Beşiktaş yönetimini köşeye sıkıştırıyor. Ailton'un Werder Bremen ile görüştüğünü bilen yönetim, futbolcuyu ücretsiz bırakmaya ise yanaşmıyor. Beşiktaş geçen hafta 3.5 milyon euro'ya aldığı Juanfran'ı serbest bırakmıştı.
02.07.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Sabah

Laz_Asker_61
02.Temmuz.2006, 20:32
bunu da bırakacaklar bu gidişle

S-B-Z
03.Temmuz.2006, 03:13
transferdeki başarısızlıklardan birisi geçen yıl gerçekten kötü oldu bizim için :(

mgungor
03.Temmuz.2006, 14:57
Ve Robert Beşiktaş kampında

Yeni sezon hazırlıkları için dün Fransa'ya gelen Beşiktaş, kampın ikinci gününde çalışmalarını sürdürdü. Denenmek üzere kampa çağrılan Laurent Robert de çalışmalara başladı.

http://www.superspor.com/images/1/29/379_B_laurentrobert004.jpg

Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, yerel saatle 07.00'de basına kapalı olarak çalışmalara başlayan siyah beyazlılar, yaklaşık 1 saat boyunca kros yaptılar. Futbolcular, 2 saatlik dinlenmenin ardından, fitness salonunda ağırlık çalıştılar.

Bu arada denenmek üzere kampa çağrılan Benfica'nın sol kanat oyuncusu Laurent Robert'in de takımla birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmalara başladığı öğrenildi.

Siyah beyazlı takım, bu akşam yapacağı tek antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
03.07.2006

Kaynak : DHA

Laz_Asker_61
03.Temmuz.2006, 21:45
denesinler bakalım denemeden almamak lazım artık

mozar
04.Temmuz.2006, 00:18
Tigana bu arkadaşı disipline ederse Türkiye uzun zamandır görmediği kalitede bir sol açık görür.

mgungor
04.Temmuz.2006, 20:45
Beşiktaş Bobo'nun bonservisini aldı

Beşiktaş, geçen sezon kadrosunda kiralık olarak oynattığı Brezilyalı forvet Bobo'nun bonservisini aldı.

Beşiktaş, Bobo'nun transferi için Corinthias'a iki milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bobo'nun önümüzdeki günlerde Fransa'daki hazırlık kampına katılması bekleniyor.
21 yaşındaki Deivson Rogerio da Silva 'Bobo', geçtiğimiz sezon ortasında Beşiktaş'a katıldı ve 21 resmi maçta dokuz gol kaydetti.
Bu transferin gerçekleşmesinin ardından siyah beyazlı ekip, Hamburg'a kiralık verdiği Ailton'u en az zararla elden çıkartarak yabancı kontenjanında yer açmaya çalışacak.
Ailton konusunda kesin kararın sezon başlayana kadar netlik kazanmayacağı, çünkü Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş yöneticilerine bonservisini bedelsiz olarak alabilmek için devamlı sorun çıkarttığı ifade edildi.

Laz_Asker_61
04.Temmuz.2006, 23:29
işte sevindim bu habere
Runje,kleberson,delgado,nobre,bobo
1 tane daha kontenjan kaldı nereye alınması gerekir derseniz sol açık veya defansa isterim

turker_oz
05.Temmuz.2006, 01:56
işte sevindim bu habere
Runje,kleberson,delgado,nobre,bobo
1 tane daha kontenjan kaldı nereye alınması gerekir derseniz sol açık veya defansa isterim
meksikalı sol açık pinedayı isterim çok iyi adam

besiktas1903
05.Temmuz.2006, 03:06
nobre - bobo - gokhan gulec forvet
delgado burak koray kleberson fahri tatan orta saha
gokhan zan, baki mercimek, ibrahim toraman defans.
kanat yabanci sol acik, serdar kurtulus, ali gunes, ali tandogan.

bence besiktasin guzel kadrosu olur.

Maymuncuk
05.Temmuz.2006, 03:21
Bence;

-------------------------------Runje-------------------------------

Ali Tandoğan---İbrahim Toraman----/ (Koray)---/-

---------------Fahri Tatan----------Kleberson------------

/-------------------------Delgado--------------------/

--------------Nobre (Gökhan Güleç)-------Bobo-----------

"/ "= Transfer yapılması gerek yerler

Benim fikrim bu yönde ;)

eraser212
05.Temmuz.2006, 12:49
Sorin atağı

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Avukat Ali Rıza Dizdar devreye girdi, Fenerbahçe'nin istediği söylenen Arjantin Milli Takımı'nın kaptanının yetkilerini eline aldı. Dizdar, Tigana isterse oyuncuyu getirecek

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Arjantin Milli Takımı Kaptanı Sorin için devreye girdi. Avukat Dizdar, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü titiz çalışmalar sonunda Arjantinli ünlü oyuncunun Türkiye'deki tüm satış haklarının, müvekkili Cengiz İbret'te toplanmasını sağladı.
Son yıllarda yapılan kongrelerde divan başkanlığını da üstlenen Avukat Ali Rıza Dizdar, önümüzdeki günlerde Sorin'i Beşiktaş Yönetimi'ne önerecek.

Şartlar araştırılıyor
Villarreal ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun şartları ve bonservis bedeliyle ilgili çalışmalarda son noktaya gelen Dizdar, "Sorin Türkiye'ye gelmesi halinde her türlü yetki müvekkilim Cengiz İbret'te olacak. Bununla ilgili tüm belgeleri aldık. Arjantinli futbolcuyla ilgili detaylı bir raporu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağım. Eğer şartlar oluşursa ve yönetim ile Tigana da kabul ederse Sorin'i Beşiktaş'a getireceğiz" dedi.
Bu görüşmelerde Beşiktaş'ın menfaatlerinin ön planda olacağını ve kulübün zarara uğratmamak için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyleyen Avukat Ali Rıza Dizdar, "Riske girmeyeceğiz. Sorin Brezilyalı menajeriyle de dirsek teması içindeyiz. Bu nedenle Arjantinli futbolcunun Türkiye'deki satış hakları tamamen bizim yetkimizde. Bu konudaki tüm belgeleri de aldık. Yönetim de olaya sıcak bakar ve şartlara onay verirse, Sorin Beşiktaş formasını giyer" ifadelerini kullandı.

Milliyet

Burak Duran
05.Temmuz.2006, 12:51
sorin bence gelmez ama hiç belli olmaz tabi

gookhan
05.Temmuz.2006, 13:58
''sorin'' ucmayin bea...

Hustler
06.Temmuz.2006, 08:54
gelirse kral olur carew için vb. de uçmayın diolardı gerçi

mgungor
06.Temmuz.2006, 16:01
Beşiktaş, Arjantinli futbolcudan çok umutlu!.. İkinci başkan Murat Aksu, "Delgado, Ribery gibi Avrupa'nın gözde futbolcularından olacak... Umarım milli takımına seçilir... 5 milyon Euro'ya aldık 10-15'e satarız" dedi!..

Beşiktaş ikinci Başkanı Murat Aksu, büyük uğraşlar sonucu Basel'den transfer edilen Delgado'nun Frank Ribery gibi tavan yapacağını söyledi.

G.Saray'dan parasını alamadığı için sarı-kırmızılı kulüpten kaçan Ribery örneğini veren Aksu, "Fransız oyuncu G.Saray'da uzun süre tartışılmıştı. Fakat daha sonra Marsilya'ya giden Frank Ribery iyiden iyiye coşup Fransa Milli Takımı'na seçildi ve şu an gerçekten Avrupa'nın en gözde oyuncularından biri" diye konuştu.

Delgado'nun da müthiş bir yetenek olduğunu belirten Aksu konuşmasına şöyle devam etti:

'10-15 milyon Euro'ya gider'

"Aynı Ribery'de olduğu gibi Delgado'nun da zamanla değeri anlaşılacak. Türkiye'ye getirmekte büyük uğraş verdiğimiz Arjantinli oyuncuyu da tartışan insanlar var. Biz 5 milyon Euro'ya aldık, göreceksiniz en kötü ihtimalle 10 ya da 15 milyon Euro'ya satacağız. Yeter ki Delgado bir an önce Türkiye'ye ve Süper Lig'e uyum sağlayıp kendini göstersin. Tek temennimiz Delgado'nun Arjantin Milli Takımı'na seçilmesi. Yaşının genç oluşu bizim için çok büyük avantaj. Hocamız Tigana da onu zaten bu yüzden istedi. Delgado, önümüzdeki sezonlarda Avrupa Kupaları'nda kendini gösterirse hem takımına fayda sağlayacak hem de kendi piyasasını artıracak."

Vatan

Del Piero_10
06.Temmuz.2006, 16:17
bir ayrıntıyı atlamayın adamı ülker firması aldı.satıştanda en büyük payı o alacak.

Cyzio
08.Temmuz.2006, 15:17
Beşiktaş'ın, denemek üzere Fransa kampına çağırdığı Laurent Robert, bugün kamptan ayrıldı. Teknik direktör Jean Tigana'nın kamp boyunca izlemek istediği Fransız futbolcu Laurent Robert'in, teknik heyetin gözüne girememesi ve Ailton'un transferindeki belirsizlikten dolayı takımın 6 yabancı sınırında bulunması nedeniyle kamptan gönderildiği açıklandı.Yönetimin, sol kanat için yeni futbolcu arayışlarına başladığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

koray_capello
08.Temmuz.2006, 15:38
bu akşam hazırlık maçı vardı bari orada bir kere izleseydik adamı.

life law
08.Temmuz.2006, 15:46
benim duyduguma gore arkadaslar robers bu aksamki hazirlik macinda oynayacak ve tigana ona gore kalcak mi gitcek mi diye karar verecegini duydum

dentaconstantin
08.Temmuz.2006, 17:39
heralde oynatmayacaklar kesin yollandı diye biliyorum roberti

LegolaS_76
08.Temmuz.2006, 22:13
hayırlı olsun inşallah bu sene beşiktaşa çok faydalı olur...

S-B-Z
09.Temmuz.2006, 02:44
delgadoda o kadar hareketli değildi bugeceki maçta ama ben umutluyum bu adamdan.

TüMeR_yAğıZ
09.Temmuz.2006, 20:56
daha yeni geldi kondisyon eksiğini kapatıp takıma uyum sağlaması iki ayı bulur bana göre.

dentaconstantin
09.Temmuz.2006, 21:49
delgado beşiktaş için hayırlı olur inşallah ben de umutluyum delgado dan

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2006, 21:00
arkadaşlar robert levante ye transfer oldu

dentaconstantin
10.Temmuz.2006, 21:40
adam ben denenecek futbolcu değilim demiş adam sorunlu biriymiş zaten ben istemiyordum robert i açıkçası

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 11:51
Eindhoven Muhammet'in peşinde
Yeteneği ile Türkiye’yi kendine hayran bırakan, gelecekte Beşiktaş’ın yıldızı olacağına kesin gözüyle bakılan Muhammed Demirci’nin şöhreti sınırları aştı. Barcelona’dan sonra PSV Eindhoven’ın da 11 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Muhammed’i uzun zamandır takip eden Hollanda Kulübü’nün, önümüzdeki pazartesi günü temsilcilerini İstanbul’a göndererek Beşiktaş’a resmi teklifini ileteceği vurgulandı. Mami’nin Türkiye’de psikolojik olarak büyük baskı altında bulunduğunu iddia eden Eindhoven’lı yöneticilerin, transferin gerçekleşmesi halinde Muhammed’in ailesine de kulübün ana sponsoru olan Philips’te iş imkânı sunacağı açıklandı.

13.07.2006

Kaynak : Fanatik

nart_susruko
13.Temmuz.2006, 11:55
antremanlarda bobo ve delgado yapılan analizlere göre en düşük performansı sergilemiş, ilginç valla...

eraser212
13.Temmuz.2006, 14:42
BEŞİKTAŞ ÜLKER MODELİNİ SEVDİ!..

Kaynak peşindeler
Beşiktaş sol kanada alınacak oyuncu için temaslarını sürdürürken, yönetim kaynak peşinde. Matias Delgado'yu Ülker'in sponsorluğu ile kadrosuna katan ve kullanım hakkını elinde bulunduran siyah-beyazlıların, sol kanat için de aynı formül üzerinde çalıştığı öğrenildi. Ülker gibi bir sponsor bulunması halinde
listede yer alan Arjantinli Sorin'le yeniden temasa geçileceği bildirildi.

Yetki belgesi tamam
Divan kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar'ın Arjantinli kanat oyuncusu ile ilgili yetki belgesini yönetime gönderdiği ifade edildi. Dizdar'ın, "Kulübü bonservisine 6 milyon euro, menajerleri de Sorin'e 2.5 milyon euro istiyor. Bu şartlar pazarlığa açık. İstiyorsanız ilgilenin" dediği de öğrenildi. Kaynak bulunursa, maliyeti 17 trilyonu bulan Sorin için Villareal'le pazarlık masasına oturulacak.

Kariyeri müthiş
Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı olan Juan Pablo Sorin, 2004'ten bu yana Villareal forması giyiyor. 1976 doğumlu yıldız oyuncunun kulübü ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Profesyonel kariyerine Argentinos Juniors'ta başlayan Sorin; Juventus, River Plate, Cruzeiro, Lazio, Barcelona ve Paris Saint Germain'de oynadı. Tekniği ve sürati ile tanınıyor.

maraton

Universal
14.Temmuz.2006, 20:52
Beşiktaş'ta Ailton krizi sürüyor. Geçen sezonun başında 3 Milyon Euro'luk bonservis bedeli ile transfer edilen Brezilyalı golcü, siyah beyazlı takımından bedelsiz olarak ayrılmak için her yolu deniyor. Ailton'un menajeri aracalığı ile yaptığı açıklamada bugüne kadar herhangi bir takım ile anlaşamadığını ve önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalara başlayacağını söyledi.

Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Ailton, önümüzdeki sezona hazır bir şekilde girmek için antrenman yapmak istediğini ve Tigana'nın kendisini takıma almaması halinde tek başına çalışacağını dile getirdi.

Beşiktaşlı yöneticiler ise Ailton'un bu tavrına şaşırmadıklarını dile getirdiler. Brezilyalı golcünün ne zaman ne yapacağnın belli olmadığı söyleyen Genel Sekreter Kenan Öner, "Şu ana kadar Ailton'a gelmiş çok ciddi bir teklif yok. Biz de kendisine takım bulmasını bekliyoruz. Önümüzdeki haftaya kadar daha zaman var. İstanbul'a gelip gelmeyeceğini kesin bilmiyorum ama Ailton bu; ne yapacağı belli olmaz. Umarım çok kısa sürede kendine takım bulur ve transferi gerçekleşir. Biz elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Bonservis bedelini 1.5 Milyon Euro'ya kadar düşürdük. Ama bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına göz yumamayız" dedi.

nart_susruko
14.Temmuz.2006, 21:13
Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Ailton, önümüzdeki sezona hazır bir şekilde girmek için antrenman yapmak istediğini ve Tigana'nın kendisini takıma almaması halinde tek başına çalışacağını dile getirdi.
nası yani :confused:

kavara
14.Temmuz.2006, 22:19
acilen kurtulmaları lazım su adamdan vallahi kadroyu dagıtır..

dentaconstantin
16.Temmuz.2006, 00:45
bir ara beşiktaş juve den kapo ile ilgileniyordu ne oldu o iş sol kanat arıyorlar sorin in de adı geçti son durum nedir acaba bilgisi olan var mı???

sergenNn
16.Temmuz.2006, 11:38
En son kiralama yöntemini deneyeceklerdi ama Murat Aksu tatile çıktı 2-3 gün önce.5-6 gün sonra gelicek.Ondan pek birşey yok daha ama bence Juve'den bir oyuncu almaları lazım bence.

S-B-Z
16.Temmuz.2006, 13:55
bencede italyadan kalitelli bi isim çok süper olacak takım için.

eraser212
16.Temmuz.2006, 14:20
BEŞİKTAŞ'IN GOL MAKİNASI ADA YOLCUSU!..

Adı: Batuhan Karadeniz... Yaşı: 15... Beşiktaş Altyapısı’nda 4 sezonda 89 maçta 226 gol attı; Manchester City’nin transfer listesine girdi

Resmi davet yolladılar

Geçtiğimiz sezonu 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği, 1 Türkiye Üçüncülüğü ile kapatan Beşiktaş Altyapısı, bugünlerde bir büyük onuru daha yaşamak için gün sayıyor. 4 yıl önce, henüz 11. yaşına yeni girmişken Siyah-Beyazlı kadroya kazandırılan Batuhan Karadeniz, gösterdiği muhteşem performansla İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester City’nin dikkatini çekmeyi başardı. Geride kalan sezonda Türkiye İkinciliği’ne uzanan Beşiktaş Yıldız Takımı’na 24 maçta tam 84 gol kazandıran Batuhan için Ada Kulübü, resmi bir davet yolladı.

Önce Ada sonra Zürih
Manchester City adına Türkiye’deki gençleri mercek altına alan transfer sorumlusu Aytaç Erenler, “7 adayımız vardı. Sonunda Batuhan’da karar kıldık. Batuhan 22-28 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de idmanlara çıkartılacak. 2-7 Ağustos tarihleri arasında da Zürih’e götürülerek özel maçlarda oynatılacak. Bu denemelerde beklentilere karşılık verebilirse Manchester City, Beşiktaş’tan bonservisi alacak. Artık her şey onun elinde” diye konuştu. Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar ise, “Bizim için büyük bir gurur. Gerekirse eğitim payı bile almayız” dedi.

Geçen sezon 24 maçta 84 gol attı Batuhan Karadeniz de tıpkı Burak Yılmaz gibi doğuştan Beşiktaşlı... Çünkü onun babası da bir dönem Siyah-Beyazlı takımda kaleci olarak görev yaptı. 1991 doğumlu ve 84 kilo... 15. yaşına yeni girdi, buna karşın boyu 1 metre 92 santim. Ayakkabı numarası da 46.5... 2002 yılında İçerenköyspor’dan Beşiktaş’a transfer oldu. Halen Levent Lisesi’nde öğrenim hayatına devam ediyor. Ancak öğrendiğimiz kadarıyla yeşil sahalardaki başarısını okul sıralarına taşıyamıyor!

Fanatik

dentaconstantin
16.Temmuz.2006, 19:32
ben bu çocuğu hiç duymamıştım böyle çocuk hiçbir yere gitmemeli türkiyede en iyi oyuncu yetiştiren klüp beşiktaştır bence kalmalı geleceğin yıldızlarından birini daha yetiştiririz inşallah

Cyzio
16.Temmuz.2006, 19:49
bende hiç duymamıştım ama gerçekten gol makinasıymış maç başına 2.5 gol ortalaması süper gelecekte ii işler yapacak inşallah

Universal
16.Temmuz.2006, 20:02
Sonunda benim adımda bir futbolcu çıktı çok mutluyum. :D

S-B-Z
17.Temmuz.2006, 21:19
Sonunda benim adımda bir futbolcu çıktı çok mutluyum. :D
valla bende bugün gazetede okuyunca sen sandım :D
başka batuhan da varmış demekki :D

Burak Duran
18.Temmuz.2006, 12:47
Sol kanada kaliteli bir yabancı transfer etmek isteyen Beşiktaş, aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu. Küme düşen Fiorentina'nın yıldızı Jorgensen, birkaç gün içinde Beşiktaşlı olacak.

Sol kanatta hücuma yönelik oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın yeni gözdesi Fiorentina'nın Danimarkalı'sı Martin Jorgensen. Tigana'nın kasetlerini izlediği ve yönetime "Mutlaka alın" talimatı verdiği Jorgensen'in transferi, Fiorentina'nın küme düşürülmesinin ardından kolaylaştı. Beşiktaş yönetimi, şu an menajerlik dahil olmak üzere İtalya'da birçok iş yapan eski futbolcusu Zago'ya da danıştı. Zago'nun, "Çok iyi futbolcu. Beşiktaş'a müthiş yarar sağlar" şeklinde yaptığı yorum üzerine siyah-beyazlı kurmaylar
çalışmaları hızlandırdı.

KAMPA YETİŞEBİLİR
İngiltere takımlarının ilgilendiği ancak şu ana kadar tatmin edici bir teklif yapmadıkları Jorgensen'in de bu transfere sıcak baktığı ve yakın çevresine, "Fiorentina'nın durumu belli. Serie B'de oynamak istemiyorum. Gelen teklifleri değerlendireceğim. İlk hedefim İngiltere'ydi ama gelen teklifler maddi olarak beni tatmin etmedi. Türkiye Ligi'nde son yıllarda kaliteli futbolcular oynadı. Ben de anlaşma sağlanırsa Beşiktaş'a gidebilirim. Kariyerim açısından değişik bir tecrübe olur" dediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun da siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak bakması Beşiktaşlı yöneticileri umutlandırdı. Jorgensen transferinin 4- 5 gün içinde bitirilmesi ve Danimarkalı'nın Almanya kampına yetiştirilmesi bekleniyor.
FATİH DOĞAN

bana göre bjkye gitmez ama fiorentinadan ayrılmak istediği için bu transfer olabilir

FeYYaz1989
18.Temmuz.2006, 15:30
Gelirse süper olur.

life law
18.Temmuz.2006, 15:33
ailton besiktasta bosu bosuna duruyor.adami kimse istemiyor.nasil istir anlamadim.onun yerine 1 yabanci daha alinsa ne guzel olur

eraser212
18.Temmuz.2006, 15:38
ailtonu göndermeden o adamı alamayıs ki. kurtulsunlar şu adamdan yaw...

Adana_UA
18.Temmuz.2006, 15:49
BEŞİKTAŞ'IN GOL MAKİNASI ADA YOLCUSU!..

Adı: Batuhan Karadeniz... Yaşı: 15... Beşiktaş Altyapısı’nda 4 sezonda 89 maçta 226 gol attı; Manchester City’nin transfer listesine girdi

Resmi davet yolladılar

Geçtiğimiz sezonu 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği, 1 Türkiye Üçüncülüğü ile kapatan Beşiktaş Altyapısı, bugünlerde bir büyük onuru daha yaşamak için gün sayıyor. 4 yıl önce, henüz 11. yaşına yeni girmişken Siyah-Beyazlı kadroya kazandırılan Batuhan Karadeniz, gösterdiği muhteşem performansla İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester City’nin dikkatini çekmeyi başardı. Geride kalan sezonda Türkiye İkinciliği’ne uzanan Beşiktaş Yıldız Takımı’na 24 maçta tam 84 gol kazandıran Batuhan için Ada Kulübü, resmi bir davet yolladı.

Önce Ada sonra Zürih
Manchester City adına Türkiye’deki gençleri mercek altına alan transfer sorumlusu Aytaç Erenler, “7 adayımız vardı. Sonunda Batuhan’da karar kıldık. Batuhan 22-28 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de idmanlara çıkartılacak. 2-7 Ağustos tarihleri arasında da Zürih’e götürülerek özel maçlarda oynatılacak. Bu denemelerde beklentilere karşılık verebilirse Manchester City, Beşiktaş’tan bonservisi alacak. Artık her şey onun elinde” diye konuştu. Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar ise, “Bizim için büyük bir gurur. Gerekirse eğitim payı bile almayız” dedi.

Geçen sezon 24 maçta 84 gol attı Batuhan Karadeniz de tıpkı Burak Yılmaz gibi doğuştan Beşiktaşlı... Çünkü onun babası da bir dönem Siyah-Beyazlı takımda kaleci olarak görev yaptı. 1991 doğumlu ve 84 kilo... 15. yaşına yeni girdi, buna karşın boyu 1 metre 92 santim. Ayakkabı numarası da 46.5... 2002 yılında İçerenköyspor’dan Beşiktaş’a transfer oldu. Halen Levent Lisesi’nde öğrenim hayatına devam ediyor. Ancak öğrendiğimiz kadarıyla yeşil sahalardaki başarısını okul sıralarına taşıyamıyor!

Fanatik

inşallah ingiliz vatandaşı olupta onların milli takımında oynamaz...

dentaconstantin
18.Temmuz.2006, 18:52
ailton inşallah gider de bir transfer daha yaparız

SaMaNYoLu
20.Temmuz.2006, 00:19
beşiktaş alacaklarnı bitirdi kaldı yollayacakları... Ailton demır attı gıdecek gibi değil.

S-B-Z
21.Temmuz.2006, 01:05
bencede gitmez bu saatten sonra.gerçi gitse bile yerine başka bi transfer daha yapmazlar.yeterince yaptık zaten bu senede şampiyonuz transferde :D

dentaconstantin
21.Temmuz.2006, 02:33
bencede gitmez bu saatten sonra.gerçi gitse bile yerine başka bi transfer daha yapmazlar.yeterince yaptık zaten bu senede şampiyonuz transferde :D
her sene ki gibi:p

eraser212
21.Temmuz.2006, 17:46
nedense şampiyonluk sadece transferde kalıyo...

life law
21.Temmuz.2006, 17:47
ailton thun takimina gidiyomus die duydum insallah gider...

SaMaNYoLu
22.Temmuz.2006, 13:43
ailton thun takimina gidiyomus die duydum insallah gider...
inşalla gider...
Bu Akşam Oynanacak BJK - Nancy maçında Bjk ye başarılar diliyorum...

dip Not: Beşiktaşlı Arkadaşlar Bu Benım Turksportalda 1903 mesajım Beşiktaşa atmak istedim.. :)

FeYYaz1989
22.Temmuz.2006, 15:15
inşalla gider...
Bu Akşam Oynanacak BJK - Nancy maçında Bjk ye başarılar diliyorum...

dip Not: Beşiktaşlı Arkadaşlar Bu Benım Turksportalda 1903 mesajım Beşiktaşa atmak istedim.. :)
Güzel bir jest olmuş,sağol.

Jorgensen'de sona geliniyormuş diye duydum.Ailton'a da birkaç talip varmış ama en az zararlı kapatmaya çalışıyoruz.M.Jorgensen işi temyizden çıkan karara bağlı ama 25 temmuzda belli olur gibi.
Ben ısrarla stoperde açık var diyorum ama orayı hiç düşünmedik.İnşallah Gökhan Zan-İbrahim Toraman ve Koray Avcı bu sene performanslarını katlarlar.

Laz_Asker_61
22.Temmuz.2006, 22:29
valla ailton gider gitmez transfer bence gerçekleşecek jorgensen olmaz ise bir başkası mutlaka olacak

TüMeR_yAğıZ
23.Temmuz.2006, 00:35
jorgensen şu anda adı geçenler içinde en gerçekçi vbe takıma en çok yararı olabilecek oyuncu.kanatlardaki zaafımızı giderebilir diye düşünüyorum.

Universal
23.Temmuz.2006, 13:22
Beşiktaş, problem çocuğu Ailton’dan kurtulmak üzere. Ailton için İsviçre’nin Thun takımı yöneticileri İstanbul’a geldi. 2. Başkan Murat Aksu’yla yapılan görüşmelerin ardından pazarlık masasına oturmak üzere gelen İsviçreli yöneticiler, bu oyuncuyu almak için bonservis bedelinde indirim yapılmasını istedi. İndirimi göze alan yöneticiler bu defa da Ailton’un isteği karşısında şoke oldu. Alacağını isteyen Ailton, “Transfer taksitlerimi ödemezseniz Thun’a değil İsviçre’de ancak UEFA’ya giderim” diye diretti. Brezilyalı oyuncunun bu çıkışı karşısında görüşmelerin tıkandığı belirtildi. Ailton’un rıza göstermesi halinde transferin bugün gerçekleşeceği belirtildi. Siyah-beyazlıların, Thun’lu yöneticilerle 1 milyon euroya anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Beşiktaş, Ailton’un gitmesinin ardından Jorgensen’in transferini bitirmek için son görüşmeyi yapacak.

Laz_Asker_61
23.Temmuz.2006, 13:59
bu sefer gidecek herhalde

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 14:00
Bu seferde gitmez ise Fenerın ortegaya yaptıgını yapsınlar. Futbol hayatını bitirsinler nasıl bir dengesiz çıktı bu.

S-B-Z
23.Temmuz.2006, 14:24
bomba elimizde patladı :D

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 16:24
Elınızde kaldı adam atsan atılmıyor satsan satılmıyor :)

Burak270588
24.Temmuz.2006, 01:40
besiktas iki senedir turk kalecileri topluyo haladaha yabancı kaleci arıyo tursusunu mu kuracak

Koray Düşova
24.Temmuz.2006, 04:53
jorgensen şu anda adı geçenler içinde en gerçekçi vbe takıma en çok yararı olabilecek oyuncu.kanatlardaki zaafımızı giderebilir diye düşünüyorum.

Dış basında Jorgensen'in Nisan ayında Fiorentina'da çok mutlu olduğunu ,Floransa'da ki hayatından çok memnun olduğunu ve her hafta yeni birşeyler gördüğünü ayrıca futbolu Fio'da bırakmak istediğini okumuştum,bu kadar teklife ve Fio'nun düşmesine rağmen bakalım bu dediklerinde ne kadar doğruluk payı var ve ne karar verecek.

Laz_Asker_61
24.Temmuz.2006, 17:11
ama futbol bu bir anda kararlar değişebiliyor bence gelebilir

dnz498
25.Temmuz.2006, 20:08
Elınızde kaldı adam atsan atılmıyor satsan satılmıyor :)

bizdeki de hiç farklı değil (Heinz)

Cengo
26.Temmuz.2006, 00:15
Fiorentina temyiz ile Seri A'da kaldı..

Laz_Asker_61
26.Temmuz.2006, 13:26
üzücü bir haber ama daha üzücüsü ailton elde kaldı

SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 17:23
yollar pafa onlarla çalışsın bjk maddı kayıp oLur baska bısı olmaz...

GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2006, 13:05
yokya yönetim ne yapar ne eder onu elden çıkarırda tigana brezilya ve arjantin den oyuncularla görüşüyorum demiş

cArsı_nas
28.Temmuz.2006, 15:36
ze roberto ıle gorusluyormus

dnz498
28.Temmuz.2006, 18:34
KARTAL AILTON'DAN KURTULUYOR!..
28 Temmuz 2006 11:37

Ve Beşiktaş nihayet Ailton’dan kurtuluyor... Kulüp bulması istenen ve bu nedenle çalışmalarını da tek başına yürüten Brezilyalı golcü, kendisine talip olan Thun takımı ile görüşmek için hafta sonu İsviçre’ye gidecek. ‘850 bin Euro getir bonservisini al’ denilen Brezilyalı oyuncu, İsviçre kulübünü bu konuda ikna etmeye çalışacak. Ancak Beşiktaş’ın 6. yabancısından dolayı kontenjan sorunu yaşadığını bilen Ailton’un taliplileri, bu konuda acele etmezken, Kartal da liglerin yakında başlayacak olması nedeniyle bu sorundan bir an önce kurtulmak istiyor.

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2006, 07:50
kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş listesine yeni bir isim daha aldı.

Siyah beyazlı takım, Brezilya'nın Corintihans takımında oynayan Gustavo Nery ve külübü ile masaya oturdu. 2009 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi olan 29 yaşındaki futbolcunun transferiyle başkan Yıldırım Demirören ve Sportif Direktör Erdil Arpacı özel olarak ilgileniyor. Nery, 9 kez milli oldu ve geçen sezon 34 maçta 7 gol kaydetti. Beşiktaş sol kanat için daha Brezilyalı Ze Roberto'ya teklifte bulunmuş ve 3 milyon euroluk bir para önermişti. Fakat Türkiye'ye gelmek istemeyen yıldız futbolcu bu teklifi geri çevirmişti

Hububat_Fiyatları
30.Temmuz.2006, 08:17
kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş listesine yeni bir isim daha aldı.

Siyah beyazlı takım, Brezilya'nın Corintihans takımında oynayan Gustavo Nery ve külübü ile masaya oturdu. 2009 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi olan 29 yaşındaki futbolcunun transferiyle başkan Yıldırım Demirören ve Sportif Direktör Erdil Arpacı özel olarak ilgileniyor. Nery, 9 kez milli oldu ve geçen sezon 34 maçta 7 gol kaydetti. Beşiktaş sol kanat için daha Brezilyalı Ze Roberto'ya teklifte bulunmuş ve 3 milyon euroluk bir para önermişti. Fakat Türkiye'ye gelmek istemeyen yıldız futbolcu bu teklifi geri çevirmiştiyuh artık bu adam sol bek değil mi zaten 3 tane sol bek var

Burak Duran
31.Temmuz.2006, 01:14
Ze roberto bitmiştir. Beşiktaş ile anlaşmış ve geliyormuş. Hayırlı olsun

Koray Düşova
31.Temmuz.2006, 01:48
Prensip nedir?

prensip denilen ağızdan çıkan sözdür,imza değildir
ben futbolcu olarak prensipte klübe gelirim derim,sabah başka klüpe giderim.

Ben 2,5 milyon euro istiyorm derim ,veriyormusunuz derim,prensibim gereği fiyattan aşağı inmem,veriyoruz derseniz evet derim.Şu gün gelin derim görüşelim,yani imza yoktur.Ze Roberto prensip olarak şampiyonluğa oynayan ,avrupa da mücadele eden ve istediği parayı veren klüplerle görüşür,bu prensiplere cevap veren klüplerden biri de Beşiktaş'tır ancak bu Ze'nin Beşiktaş'a geleceği anlamına gelmez.

Ze Roberto şartları sunuyor,atıyorum işte; avurpada oynaycak olmalı, büyük kulüp olmalı,stadı 20 000 kişiye oynamalı,maddi sorun olmamalı,şehir güzel olmalı,istediğim parayı verebilmeli, prensiplerim bunlar der, Beşiktaş şartları kabul eder çünkü görüşmede şartlarını sorarlar futbolcuya,kabul ederse kulüp buna prensipte anlaşma denir,bu anlaşmalar menajeriyle yapılır genelde,şimdi diğer klüplerlele de görüşecek menajeri ve Ze roberto dicek ki ben şu klübe gidicem,gelsinler görüşelm ve büyük ihtimal anlaşacak,umarım BEŞİKTAŞ içinde böyle olmuştur,yoksa bu prensip olayını bende duymştum,bu önemli değil,önemli olan Ze Roberto'nun kimi sececeği...

Ze Roberto 1 ay önce aynen şöyle demişti,tv'den de izlemiştim hatta;

HELE BİR KUPA BİTSİN!
Galatasaray'ın geçtiğimiz yıldan bu yana kendisiyle ilgilendiğini kaydeden 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Türkiye'ye gitmem demiyorum. Galatasaray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri. HakanŞükür'ün büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Avrupa'nın değişik ülkelerinden ve Ortadoğu'dan da cazip teklifler var. Dünya Kupası'nın bitiminde kesin kararımı vereceğim" yorumunu yaptı.

Katar klüplerini ve Olympiakos'u kastediyor,araya As Roma ve Milan'da girebilir onu belirtiyim,Olympiakos çok ciddi çünkü,özellikle Rivaldo ve Giovanni devrede...

Legendeleven
31.Temmuz.2006, 17:27
Ze Roberto Beşiktaşa Gelmiş Diyolar Ama Resmi Sitede Bi ŞEy Yazmıo

Koray Düşova
31.Temmuz.2006, 18:12
Ze Roberto konusuna dönecek olursak;

Tıpkı bizim Yerli basın gibi Yunan basını da bugün ve dün Ze Roberto'nun Olympiakos'a geleceğini yazmış, taraftarlarıda şuan Ze Roberto gelecek diye seviniyor ve bekliyorlar,tıpkı BEŞİKTAŞ taraftarı gibi...

Rivaldo'nun bir açıklaması daha olmuş;

''Ze Roberto ile telefonda görüştüm,kendisi bana Olympiakos ve burası hakkında sorular sordu,eğer gelirse burda kendisine çok iyi davranılacağını söyledim''

3 yıllık anlaşma istiyor yıllık 2,5 istiyor ne yapar?

TOTAL=7,5 milyon euro

Bu parayı rahat bir şekilde Olympiakos verir gibi geliyor bana,daha önce Giovanni ve Rivaldo'ya verdiği gibi...

BEŞİKTAŞ sponsor desteğini gerçekten sağlarsa bu işi sonuna kadar götürür...

koray_capello
31.Temmuz.2006, 19:09
Beşiktaş'ın Ze Roberto'yu alması bence çok zor bir ihtimal hatta imkansız gibi birşey ama olurda bu transfer gerçekleşirse muhteşem olur özellikle dün süper kupa maçında Beşiktaşı izledikten sonra İbo'nun yerine Ze'yi düşüneniyorum bile.Ama dediğim gibi bence çok zor bir ihtimal Ze'nin bir sürü talibi vardır bu adam dünya kupasında Brezilya'nın en iyisiydi eğer Beşiktaş bu transferi gerçekleştirirse bu senenin transfer bombası olur.Kleberson da Delgado da oyun olarak daha da rahatlar inşallah bitiririz bu tansferi.

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 19:12
Beşiktaş'ın Ze Roberto'yu alması bence çok zor bir ihtimal hatta imkansız gibi birşey ama olurda bu transfer gerçekleşirse muhteşem olur özellikle dün süper kupa maçında Beşiktaşı izledikten sonra İbo'nun yerine Ze'yi düşüneniyorum bile.Ama dediğim gibi bence çok zor bir ihtimal Ze'nin bir sürü talibi vardır bu adam dünya kupasında Brezilya'nın en iyisiydi eğer Beşiktaş bu transferi gerçekleştirirse bu senenin transfer bombası olur.Kleberson da Delgado da oyun olarak daha da rahatlar inşallah bitiririz bu tansferi.
Ze Roberto bitti. 2 gun Icınde Adam istanbula geliyor Beşiktaş yerinde ve Süper Bir transfer yapmıştır hayırLı oLsun. Bu transferde Klebersonun emegı buyuk .

koray_capello
31.Temmuz.2006, 19:16
Ze Roberto bitti. 2 gun Icınde Adam istanbula geliyor Beşiktaş yerinde ve Süper Bir transfer yapmıştır hayırLı oLsun. Bu transferde Klebersonun emegı buyuk .

Valla inşallah dediklerin doğrudur ama Ze'yi bizden başka isteyenler de varmış Olympiakos filan FrancescoTotti yazdı ya orda da Rivaldo filan var onlar da aklını çelebilir ayrıca Milan da devreye girmiş galiba neyse ama eğer dediğin gerçekleşirse dile benden ne dilersen:rolleyes:

cArsı_nas
31.Temmuz.2006, 19:18
abı valla bu transfer gerceklesırse super olur yaw hele bı de dunku mactan sonra

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 19:18
Valla inşallah dediklerin doğrudur ama Ze'yi bizden başka isteyenler de varmış Olympiakos filan FrancescoTotti yazdı ya orda da Rivaldo filan var onlar da aklını çelebilir ayrıca Milan da devreye girmiş galiba neyse ama eğer dediğin gerçekleşirse dile benden ne dilersen:rolleyes:

Beşiktaş onlardan daha cazip teklıf Sunmus + Tigana Rivaldodan ağır basmış ;)

dileğime gelince " Canın Sağlığı " ;)

koray_capello
31.Temmuz.2006, 19:30
Eyvallah saolasın..

eraser212
31.Temmuz.2006, 20:12
bu adam 1.5 milyon dolardan daha fazla bi maaş alırsa takımdaki bütün dengeler bozulur.

Koray Düşova
31.Temmuz.2006, 20:20
Hayır bence bu transfer bitmedi,üsste söylediklerimi tekrar belirtiyorum,bunlar benm fikrim...

S-B-Z
31.Temmuz.2006, 20:27
inşallaha bitirirler şu işi.adam hakkaten faydalı bi transfer olur.

Koray Düşova
31.Temmuz.2006, 20:35
Ze Roberto'yu alabileceğine inansaydı yönetim Jorgensen'den önce Ze Roberto'ya teklif yapardı,bu transfer zor gözüküyor benim kanımca çünkü Bundesliga'nın en iyi orta sahasının peşindesiniz,birçok kulüp oyuncunun peşinde ve siz onun vatandaşı Ailton'la büyük sorunlar yaşıyorsunuz,hemde vatandaşını gönderip yerine onu almak istiyorsunuz,çok zor beyler...

>>Prensipte evet demiş olması basına geliyormuş gibi yansıdı,sanırım büyük hayalkırıklığı yaşayacak herkes...

koray_capello
31.Temmuz.2006, 20:39
>>Prensipte evet demiş olması basına geliyormuş gibi yansıdı,sanırım büyük hayalkırıklığı yaşayacak herkes...

bana da öyle geliyor ama umarım hayal kırıklığına uğramayız..

Koray Düşova
31.Temmuz.2006, 20:58
Müthiş bir oyuncu,solbek sol açık ön libero ,bu kadar değerli bir oyuncuyu BEŞİKTAŞ alırsa büyük ses çıkar.

Zico,Alex,Marcelinho,Ze Roberto,Song,Zenga,Kleberson,Hakan Şükür,Mondragon,Anelka,Appiah...

TR Süper Ligi Dünya futbolunun dikkatini üzerine çeker...

Laz_Asker_61
31.Temmuz.2006, 21:00
son 3 sezondur çok iyi oyuncular gelmeye başladı ülkemize ama futbol kalitesi hep aynı
ze roberto çok yerinde bir transfer olur inşallah alınır

cArsı_nas
31.Temmuz.2006, 21:14
bu arada aılton thuna gıttı zannedersem bu gece suprız gelısmeler olabılır

eGowiCh
31.Temmuz.2006, 23:50
Ze Roberto iyi transfer olur.

Hustler
01.Ağustos.2006, 11:10
Ze Roberto %90 İhtİmalle BeŞİktaŞta Hatta Geldİ 3 Yillik SÖzleŞme İmzalİcak ÇarŞamba Sanirim Atv Demİ Ne DemİŞlerdİ Yillik 2.2 Mİl Euro Dan

Hububat_Fiyatları
01.Ağustos.2006, 11:14
editörden oyuna büyün bi zevkle ekliycem

EreN
01.Ağustos.2006, 13:33
Dün Gece Kazım Kanat Açıkladı:
"İlk Olarak Düşünülen Ze Roberto'ydu ve Ülker Grubu Onu Hediye Edecekti Ama Tigana'nın Israrı Üzerine Delgado Alındı.Bu Gelişmeler Üzerine Syn Demirörenin Babası Ze Roberto'nun Tüm Masraflarını Karşıladı Ve 3 Yıllık Bjk'ye Bağladı."

SaMaNYoLu
01.Ağustos.2006, 21:07
dün dedım ze roberto bitti ınanmadılar:) Beşiktaşa hayırlı oLsun.

Laz_Asker_61
01.Ağustos.2006, 22:04
kesin değil

eraser212
01.Ağustos.2006, 23:16
ben resmi sitede yayınlanmadan inanmam

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 23:28
asıl kardeş ben onu coşkulu beşiktaş taraftarlarının arasında atatürk havalimanında görmezsem inanmam bu transfere şaka bir yana inş alırız bu adamı

S-B-Z
02.Ağustos.2006, 00:55
hala bir gelişme yok heralde bu konuda?

borakargici
02.Ağustos.2006, 02:16
bu arada aılton thuna gıttı zannedersem bu gece suprız gelısmeler olabılır
Evvet Çarşının sitesinde de yazıyodu oh kurtulduk rodeocudan:D

kaltuntas
02.Ağustos.2006, 10:06
editörden oyuna büyün bi zevkle ekliycem

(BJK li değilm ama) BENDE

sergenNn
02.Ağustos.2006, 11:48
Kesin değil ama ben bu transferin olmamasını neredyse imkansız olarak görüyorum.Beşiktaş bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmaz.. Alırsak çok iyi bir transfer olur.Galiba Ze Roberto 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya'da her maç oynamış.Bir diğer güzel yanı da yunanlı bi takımda Ze Roberto'yu istiyomuş ama büyük bir ihtimalle biz alacağız :D

sergenNn
02.Ağustos.2006, 11:49
Kesin değil ama ben bu transferin olmamasını neredyse imkansız olarak görüyorum.Beşiktaş bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmaz.. Alırsak çok iyi bir transfer olur.Galiba Ze Roberto 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya'da her maç oynamış.Bir diğer güzel yanı da yunanlı bi takımda Ze Roberto'yu istiyomuş ama büyük bir ihtimalle biz alacağız :D

Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 12:00
aiton gibi Türkiye'ye tatil yapmaya gelirse bjk yine zora girer.

cArsı_nas
02.Ağustos.2006, 13:45
bence bu adam artık bızde gıbı

pessy
02.Ağustos.2006, 14:02
ze roberto beşiktaş ta arkadaşlar ailton dan kurtulduk galiba bugü geliomuş vestel maçında oynayacakmış...helal olsun yönetime...

GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2006, 16:05
valla bu adam beşiktaşa gelirse beşiktaş süper bir takım olur bide bu sezon şampiyon olursak süper olur

cArsı_nas
02.Ağustos.2006, 18:35
Beşiktaş Almanya'dan eli boş döndü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve 2. başkan Murat Aksu, son 3 gündür Almanya'da sürdürülen temaslardan net bir sonuç alamadan İstanbul'a döndü.

Atatürk Havaalanı'nda moralleri bozuk görülen ve basın mensuplarına açıklama yapmadan geçen Siyah-Beyazlı yöneticilerin morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

Daha sonra telefonla ulaştığımız Murat Aksu "Şu anda bekleme pozisyonundayız. Transfer yattı veya oldu diye bir şey söyleyemem" dedi.

dha

dnz498
02.Ağustos.2006, 18:41
yazık olmuş ama alacak güç var beşiktaşta hadi hayırlısı

Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 18:44
evet transferiniz yattı gibi
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=29304

Koray Düşova
02.Ağustos.2006, 18:55
Söylediklerimde haklı çıktım

Ze Roberto'yu alabileceğine inansaydı yönetim Jorgensen'den önce Ze Roberto'ya teklif yapardı,bu transfer zor gözüküyor benim kanımca çünkü Bundesliga'nın en iyi orta sahasının peşindesiniz,birçok kulüp oyuncunun peşinde ve siz onun vatandaşı Ailton'la büyük sorunlar yaşıyorsunuz,hemde vatandaşını gönderip yerine onu almak istiyorsunuz,çok zor beyler...

S-B-Z
02.Ağustos.2006, 19:42
bencede bu adam geleceğe benzemiyor.ayrıca olmamış bi transfer bile medyayı ayağa kaldırmaya yetiyor.hayret yani:(

koray_capello
02.Ağustos.2006, 22:02
Yazık ya.Bu kadar yaklaştığımız bir transferi bitiremez isek çok yazık olur.Ze Roberto tam aradığımız adamdı ve nokta bir transfer olacaktı.Tabi neler olduğunu biz bilemeyiz ama 300-500 bin yatmışsa bu transfer yönetimin çok büyük yanlışı olur.O aradaki fark zaten formadan kombineden çıkardı.Ama kendisi gelmek istemiyorsa bilemem.Başkan b planımız hazır diyordu neymiş acaba b planı.Ze Roberto olmuyorsa ben Sorini bekliyorum o zaman başkan.O da değilse kim olduğu pek önemli değil.

mertcan1304
03.Ağustos.2006, 06:23
Ze Roberto şoku
Beşiktaş, transferini sürekli yokuşa süren ve ciddi bir operasyon geçirdiği öğrenilen Brezilyalı yıldız, Ze Roberto'dan vazgeçti
Bu gelişme üzerine İstanbul’a dönen Başkan Demirören, Jean Tigana ile görüşüp Gustavo Nery için düğmeye bastı

Kleberson çok dil döktü
Siyah-beyazlılar her türlü atağına karşılık bir türlü biteremediği Ze Roberto transferinden vazgeçti. Kara Kartal transferde sona çok yaklaşmıştı ve sambacıyı Vestel Manisa karşısında sahaya çıkarmayı planlıyordu. Ancak Ze Roberto’nun sürekli fiyat arttırması ve bitmek tükenmek bilmeyen kaprisleri bıktırdı. Beşiktaş, Zaragoza’nın 1.7 milyon Euro’luk önerisinin ardından teklifini yıllık net 2.2 milyon Euro’ya kadar yükseltti ve devreye Kleberson’u soktu. Kleberson, milli takımdan tanıdığı Ze Roberto’yu telefonla arayarak, İstanbul ve Beşiktaş konusunda övgü dolu sözler sarfetti.

Kaprisleri bıktırdı
Ancak bununla tatmin olmayan Ze Roberto, Ailton’a da danıştı. Kara Kartal ile sorunları bulunan ve gönderilmek istenen Ailton ise Kleberson’un aksine olumsuz referans verip, gitmemesi doğrultusunda görüş belirtti. Ze Roberto bundan sonra sürekli İspanya’ya gitmek istediğini vurgulayıp, işi yokuşa sürdü. Kaprislerden bıkan Beşiktaş yönetimi, ünlü yıldıza rest çekti. Ardından da Ze Roberto’nun Dünya Kupası sonrası kasığından ciddi bir operasyon geçirdiğini öğrenen Başkan Yıldırım Demirören, İkinci Başkan Murat Aksu ile birlikte İstanbul’a dönerek, bu defteri kapattı.

‘Nery’i mutlaka alın’
Hemen Tigana ile bir görüşme yapan Yıldırım Demirören, Fransız çalıştırıcıdan Corinthians’da forma giyen Gustavo Nery’nin ismini aldı. Brezilya ekibinden bu oyuncuyu 1 yıllık kiralık isteyen Beşiktaş’a ret cevabı geldi. Corinthians, “Oyuncumuz satılıktır, kiralık değil” diyerek, 5 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Tigana da bu gelişmelerin ardından “Çok iyi bir oyuncu. Benim listemde sol taraf için iki oyuncu vardı. Biri Gilberto’ydu olmadı. Diğeri ise Nery’di. Eğer elimizde böyle bir imkan varsa, bu futbolcuyu kesinlikle kadromda görmek isterim” dediği bildirildi.

Hububat_Fiyatları
03.Ağustos.2006, 08:43
tüh ya naptın ailton

Hustler
03.Ağustos.2006, 17:56
Allah Belani Versİn Aİlton

Koray Düşova
03.Ağustos.2006, 22:10
Ze Roberto'yu temsilen avukatı yarın İstanbul'a geliyor,bu şu demektir; Ze Roberto'nun gelmeye niyeti var, Beşiktaş'ın verdiği yüksek meblağın ciddiyetini öğrenmek istiyor...

Evet yıldız futbolcu almak kolay değil...

Avukatıyla yapılacak görüşmeden sonra Ze Roberto kararını verecektir,ya geliyorum ya gelmiyorum...

GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2006, 22:16
allahım nolur gelsin ze roberto o zaman çoşicez

borakargici
04.Ağustos.2006, 02:54
ailton bas git ülkene sana bi de küfürlü içerik yazmayayım

S-B-Z
04.Ağustos.2006, 21:21
ailton bas git ülkene sana bi de küfürlü içerik yazmayayım
küfürlü içerik hakkaten güzelmiş :D
illa adamın ağzını bozduracak bu ailton:n:

Hustler
05.Ağustos.2006, 02:50
adamı gördüm yerde saldırcam zaten :)

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 20:48
Ze Roberto'dan olumlu cevap alamayan Beşiktaş, B planını devreye soktu ve transfer bombasını patlattı.
Siyah - beyazlılar, teknik direktör Jean Tigana'nın ısrarla istediği Corinthians'ın 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Gustavo Nery ile kesin anlaşmaya vardı.

Brezilya'nın en önemli televizyonlarından TV Globe'ye özel röportaj veren tecrübeli oyuncu, Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldığını ve her konuda anlaştığını belirterek, Corinthians'tan ayrılmak istediğini açıkladı.

Siyah - beyazlı kulübün teklifinin kendisi için çok önemli olduğunu ve Bobo ile Kleberson'un da forma giydiği Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirten Gustavo Nery, Avrupa'da bulunan Corinthians'ın İranlı sahibi Kia Joorabchian'ın Brezilya'ya dönmesini beklediğini ve onun onayını aldıktan sonra transferin kesinleşeceğini söyledi.

Nery'nin menajeri Rubens Junior da, Beşiktaş'ın maddi açıdan tatmin edici bir öneride bulunduğunu belirterek, Joorabchian'ın bu teklifi geri çevirmeyeceğine inadığını belirtti.

2008 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi olan Gustavo Nery 9 kez milli oldu ve geçen sezon 34 maçta 7 gol kaydetti. Beşiktaş sol kanat için daha Brezilyalı Ze Roberto'ya teklifte bulunmuş ve 3 milyon euroluk bir para önermişti. Fakat Türkiye'ye gelmek istemeyen yıldız futbolcu bu teklifi geri çevirmişti

FeYYaz1989
05.Ağustos.2006, 21:00
Umarım bize faydalı olur Gustavo Nery.

S-B-Z
05.Ağustos.2006, 21:01
o gol atınca stadı adeta yıkıyolarmış:D
adam geldikten sonra İnönüyüde yıktırmasın :D

chorme86
08.Ağustos.2006, 12:28
Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaşlı dostları aracılığıyla siyah-beyazlı yönetimi Ze Roberto konusunda uyardı. Geçen cumartesi günü ünlü isimlerin uğrak yeri olan Papermoon Restoran'da kendisine yakın Beşiktaşlı isimlerle biraraya gelen Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın transferi için çabaladığı Brezilyalı yıldız konusunda ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile arası açık olan ve bir çok kez Demirören'in eleştiri bombardımanına aynı şekilde karşılık veren Yıldınm'ın, bu kez ezeli rakiplerini yanlış yapmamaları konusunda uyardığı ortaya çıktı. Etiler'deki mekanda lafı Brezilya'nın önemli isimlerinden Ze Roberto'ya getiren F.Bahçe Başkanı "Beşiktaş'tan önce biz de Ze Roberto ile ilgilendik. Hatta yıllık 4 milyon Euro verdik. Adam teklife hiçbir karşılık vermedi ve kabul etmedi" diye konuştu.

'Ruslar 14 milyon verdi'

Bu konuda Beşiktaşlılar'a uyanda bulunan Yıldırım şöyle devam etti: "Zenit Kulübü bu oyuncuya 3 yıl için 14 milyon Euro verdi. Onu bile kabul etmedi, düşünün artık, İspanya diye tutturmuş. Türkiye'ye gelme olasılığı sıfır. Açık konuşacağım, menajerler Beşiktaş'ı kandırıyor. Bunlara kanmasınlar. Türk futbolunun bir yerlere gelmesi için bazı şeylere dur demeli."

Umudu kestiler

Bu gelişmelerden sonra Ze Roberto'yu çok isteyen siyah-beyazlı yönetim de Brezilyalı oyuncudan umudu kesti. Öte yandan, Beşiktaş'ın Almanya'da görüştüğü menajerin de Ze Roberto'nun gerçek menajerinin olmadığı ve bu duruma başkan Demirören'in çok sinirlendiği ifade edildi.

fenerbahce_1907
09.Ağustos.2006, 04:06
Güney Amerika basınına göre Tevez Kartal oluyor
Corinthians, Nery'yi isteyen Beşiktaş'a satış listesine koyduğu Carlos Tevez'i de önerdi.

Tevez'i verelim

Corinthians, Nery'yi isteyen Beşiktaş'a ünlü golcüyü de önerdi Arjantin ve Brezilya basınına göre imzaların atılması an meselesi.

Beşiktaş sol kanada oyuncu ararken Corinthians Kulübü, Tevez ve Nery'yi satışa çıkardığını açıkladı. Ze Roberto'dan cevap bekleyen Kartal'a, Brezilya ekibinin, "Tevez ve Nery'yi verebiliriz" dediği iddia edildi. Lance ve Ole gazeteleri, "Nery Beşiktaş'ta diyebiliriz. Tevez'in durumu ise
çok yeni.

Görüşmelerin nereye varacağı bilinmiyor" diye yazdı. Corinthians Spor Direktörü Kia Joorabchian, "Tevez ve Nery kulüpte mutsuz olduklarını ve gitmek istediklerini açıkladı. İkisine de teklif geldi. Teklif veren takımlar arasında Beşiktaş da var" dedi.

eGowiCh
09.Ağustos.2006, 04:12
Ze'yi alamayan BJK, Tevez'i mi alacak?

FeYYaz1989
09.Ağustos.2006, 12:28
Neden olmasın?Yorumun çok aşağılıyıcı,uslubuna biraz dikkat et bence.

pessy
09.Ağustos.2006, 15:45
olamazmı belki ze gelmek istemio ama tevez istio herşey para deil..

shawnodese
09.Ağustos.2006, 20:42
Tevez i Türkiyeden hiç bir kulüp alamaz. O para henüz Türk kulüplerinde yok çünkü...

Laz_Asker_61
09.Ağustos.2006, 22:00
ne demek yani ze yi alamayan bjk adam kendi gelmedi biz mi alamadık yani
yazdıklarına dikkat et bence

life law
10.Ağustos.2006, 15:21
tevez klupunde satılık listesindeymis.hersey para degil arkadaslar.adamin kariteri onemli.tevez gelse daha iyi olur ama,nerry gelsin iyi olur.bjk tevezi alirsa asıl bomba o zaman patlar.

kaltuntas
11.Ağustos.2006, 10:31
Beşiktaş, Ricardinho ve kulübü Corinthians ile her konuda anlaştı. Ödeme takviminde pürüzlerin çözülürse, sambacı Denizli maçında sahada.

Ze Roberto defterini kapatan Siyah-Beyazlılar bir dünya yıldızının işini bitirdi... Kara Kartal, 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen 30 yaşındaki forvet Ricardinho ve kulübü Corinthians ile her konuda anlaşmaya vardı. Sambacı yıldıza yıllık 2.3 milyon dolar verilecek, Corinthians’a ise 2 milyon dolar ödenecek. İki kulüp arasında sadece ödeme takvimi konusunda çok ufak tefek pürüzler kaldı. Bunların da çözülmesi halinde Ricardinho’nun 3. haftadaki Denizli maçında sahaya çıkabileceği belirtildi.

Demirören ikna etti

Transferin gelişimi sırasında ısrarla sol kanada adam isteyen teknik direktör Tigana’nın Ricardinho ismine önce sıcak bakmadığı öğrenildi. Ancak Başkan Demirören’in, “Büyük hedeflerimiz var. Takım sadece Delgado’ya bağımlı halde kalmasın. Ricardinho büyük bir oyuncu, tek başına maç kazandırabilir. Sol kanada içeriden birini alırız” sözleri üzerine Fransız teknik adamın fikrini değiştirdiği ifade edildi. Bu transferle takımdaki Brezilyalı sayısı dörde çıkarken, Runje dışındaki 5 yabancı da Güney Amerika’dan gelmiş olacak.

Alex’in yerine...

2006 Dünya Kupası’nda mücadele eden Brezilya Milli Takımı’nın 23 kişilik kadrosunda yer alan Ricardinho toplam 28 dakika forma şansı buldu ve 1 asist yaptı. Teknik direktör Parreira, 30 yaşındaki sambacıyı, Fenerbahçe’li Alex’e tercih edip, Almanya’ya götürmüştü. Ofansif yönü çok kuvvetli olan Ricardinho özellikle solu olmak üzere her iki ayağını da çok iyi kullanıyor ve forvetin arkasında görev alıyor. Oyun sıkıştığı anlarda kişisel becerisiyle takımını rakip ceza alanına taşıyan Ricardinho attırdığı gollerle tanınıyor.

11.08.2006

Kaynak : Fanatik

besiktas1903
11.Ağustos.2006, 15:32
yararli olur ama sol kanata kimi koycaklar ozaman. deli iboynan olmaz. bobo ya nobre yi almayacaklardi.

eGowiCh
11.Ağustos.2006, 19:18
Tevez ve BJK, imkansız ve ötesi...

Ricardinho gelebilir. Gelirse de faydalı olur, ama aynı mevkide Delgado var. Gereksiz transfer olur.

kaltuntas
11.Ağustos.2006, 19:52
Gs macında delgado orta sahanın önünde oynuyordu ( alex tipinde) ricardinho da solda oynar bence yararlı olur. sonucta alex ve tümer içinde aynı şeyleri söylüyordu ama oynuyorlar.

S-B-Z
11.Ağustos.2006, 22:26
bencede yararlı bi transfer olur ricardinho.
tevez olursa daha enfes olur ama olacağını pek sanmıyorum.

EreN
11.Ağustos.2006, 22:52
evet demirören açıkladı az önce Ze robertodan daha kaliteli bir brezilyalı ile anlaştık. ? Valla arkadaşımın yalancısıyım :D

Eray Dengiz
11.Ağustos.2006, 23:30
Ricardinho solda Delgado Forvet'in arkasında. Forvette Bobo-Nobre-Gökhan değişmeli oynatılırsa bu sene Beşiktaş'tın maçlarıda zevkli geçecek..

eGowiCh
12.Ağustos.2006, 00:12
Ricardinho sol kanat değil, Alex ile aynı mevkide bir oyuncu.

baron
12.Ağustos.2006, 01:39
ricardinho mu
nery mi
ze roberto mu gelecek?????

koray_capello
12.Ağustos.2006, 01:41
evet demirören açıkladı az önce Ze robertodan daha kaliteli bir brezilyalı ile anlaştık. ? Valla arkadaşımın yalancısıyım :D

kimmiş?ze roberto dan daha kaliteli?acaba ronaldinho mu?

:D

fenerbahce_1907
12.Ağustos.2006, 01:42
ricardinho sol kanat deilki oyun kurucu delgado,alex gibi bir oyuncu

TüMeR_yAğıZ
12.Ağustos.2006, 03:18
Ricardinho oyun kurucu özelliklerine sahip bir oyuncu.fakat geçen yıl tümerin maçların büyük bölümünde sol kanatta oynadığı gibi oda oynayabilir.gereksiz bir transfer değil kesinlikle.ilerde delgado sakatlandığında onun eksikliğinide kapatabilecek oyunu kilitlendiği anlarda açabilecek bir oyuncu.bence yönetim iyi bir iş yapmış.fazla teknik oyuncudan zarar gelmez :)

koray_capello
12.Ağustos.2006, 03:28
ricardinho-delgado-kleberson-burak

baki-g.zan-koray-ibrahim toraman

bi defansa bak bide ortasahaya :D

TüMeR_yAğıZ
12.Ağustos.2006, 03:35
valla haklısın.bence tigana 3-5-2 denese defans bloğu daha etkili olabilir.baki üçlü defansta stoper olarak iş yapar.baki-gökhan-ibo defansta korayda ön libero olarak orta alanda yer alsa sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorum.serdar'da çok iyi bir oyuncu onunda sık sık takımda yer bulması lazım.bu şekil bir değişikliğin yapılmasından yanayım.ha olmuyorsa o zaman en azından bakide ısrar etmeyip yerine mehmet sedefi koysun.geçen yılda tecrübe kazandı.bakiden çok daha yararlı olacağına inanıyorum.

Signor Joga
12.Ağustos.2006, 19:11
Beşiktaş, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Ricardinho ile anlaştı.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Corinthians’ta forma giyen Ricardinho’yu renklerine bağlıyor. Brezilyalı futbolcunun Pazartesi günü İstanbul’a gelerek, resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Toplam 21 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen 30 yaşındaki futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda da 'sambacılar'ın kadrosunda yer aldı. Ricardinho, Dünya Kupası'nda 2 karşılaşmada toplam 28 dakika oynadı.

VARDAR: DERDİMİZE ÇARE BULDUK
Ricardinho transferiyle ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Brezilyalı futbolcunun isabetli bir transfer olduğunu söyledi.

Bu transferden dolayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu'ya teşekkür eden Vardar, ''Sayın Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum. Sadece gençlerle olmaz. Beşiktaş derdine çare bulmuştur. Altyapıdan gelen çok iyi futbolcularımız var. Beşiktaş önümüzdeki 5 seneyi kurtarmıştır'' dedi.

Ricardinho oyun kurucu özelliklerine sahip bir oyuncu.fakat geçen yıl tümerin maçların büyük bölümünde sol kanatta oynadığı gibi oda oynayabilir.gereksiz bir transfer değil kesinlikle.ilerde delgado sakatlandığında onun eksikliğinide kapatabilecek oyunu kilitlendiği anlarda açabilecek bir oyuncu.bence yönetim iyi bir iş yapmış.fazla teknik oyuncudan zarar gelmez :)

işte zamanında SERGEN-TÜMER ikilisi gibi oldu şimdi RICARDINHO-DELGAO ;;)

cengoo76
13.Ağustos.2006, 17:16
Beşiktaş'ın defansı zaten kötüydü şimdi koşmayan bi adam daha alındı daha beter oldu bide bu adam daha önce middlesbrough'a gidip 2 ayda bordoux'a gidip 1 ayda kovulan bi adam brazilya'da da geçen sezon 8 maç oynayıp en sevilmeyen oyuncu seçilmiş bilginize...

DeDe
13.Ağustos.2006, 17:43
Beşiktaş'ın defansı zaten kötüydü şimdi koşmayan bi adam daha alındı daha beter oldu bide bu adam daha önce middlesbrough'a gidip 2 ayda bordoux'a gidip 1 ayda kovulan bi adam brazilya'da da geçen sezon 8 maç oynayıp en sevilmeyen oyuncu seçilmiş bilginize...
bu beşiktaş'ta sevilmeyecek anlamına gelmez..hem unutmayalım türkiye'de çok başarılı dediğimiz alex'inde bir-iki avrupa macerası var başarısız..(parma yeterlidir, anımsatma açısından)
demekki bu yazdıkların başarısız olacağı anlamına gelmiyor..bence mükemmel transfer.Çokta faydalı olacağı görüşündeyim..Kara kartalıma hayırlı uğurlu olsun..

S-B-Z
13.Ağustos.2006, 18:20
izle ve gör politikası
izleyelim görelim :D

koray_capello
14.Ağustos.2006, 00:43
bu ricardinho transferi de inşallah ze roberto olayına benzemez:) hayırlısıyla gelip imza atarken görmeden hiç bi transfere inanmıyorum artuk

dnz498
14.Ağustos.2006, 13:15
bu ricardinho transferi de inşallah ze roberto olayına benzemez:) hayırlısıyla gelip imza atarken görmeden hiç bi transfere inanmıyorum artuk
Korkma benzemedi Yalnız beni düşündüren tek şey yabancı sayınız Ailton büyük olasılıkla serbest bırakılır bu transfer kesinleştiği anda

Ricardinho Borsa'ya bildirildi
14 Ağustos 2006 10:37

Beşiktaşlı taraftarlar Brezilyalı yıldız Ricardinho'yu sabırsızlıkla bekliyor. Beşiktaş, Brezilyalı Ricardinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı Ricardinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda, Brezilya milli takımının sol kanat (bu adam sol kanat değil bu yanlış biliniyor sadece sol ayaklı) oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

DeDe
14.Ağustos.2006, 13:44
transfer borsaya bildirildi ise bu iş bitmiştir..
hayırlı,uğurlu olsun tekrar tekra..uyum sorunu yaşamazsa BJK çok büyük işler yapar bu yıl..(aah ah birde okkalısından bi sol bekimiz olsa)

e_mali
14.Ağustos.2006, 13:54
Ricardinho cok iyi bir futbolcu olarak biliyorum ben. Daha once bu futbolcu ile ilgili duyduklarıma gore soyluyorum tabi. Cok izlemisligim yok. İnsallah BJK icin hayırlı olur. Artık Ailton gibi yurdum parasını yiyip hicbisey vermeyen adamlardan bıktık.
Ayrıca BJK nin dünya starı ayarında bir topçu alması çok sevindirici.

dnz498
14.Ağustos.2006, 13:58
yalnız bu oyuncu Brezilya'da çok sevilen bir oyuncu değil. Bununda nedeni biraz ispiyoncu yapısı olmasıymış ve takım içinde sorun yaratabiliyormuş

kaltuntas
14.Ağustos.2006, 16:39
arkadaşlar spor sitelerinde okudum ricardinho alex'ten kat kat iyi bilmem ne. birsürü demec okudum. Bence bu söyleninlere fazla inanmayın bi oyuncunu iyi oynaması o takıma en iyi şekilde adapte olmasına bağlıdır eğer alex fenerde mutlu olmasaydı ( ör:anelka) çok kötü oynardı.

Ricardinho da buna bağlı olarak bi performans gösterecektir ben kendisini izledim gerçekten söylenilenleri destekler bir oyuncu.inşallah iyi adapte olur ve besiktas'ın AVRUPA'da( ben bir fenerliym) başarılı olmasını sağlar.

pessy
14.Ağustos.2006, 17:21
beşiktaş brezilya milli takımında alex i yedek bırakan oyuncu ricardinho yu transferr etti ve bazı oyuncuların görüşleri aşağıda..

2002 ve 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Ricardinho'yu renklerine bağlayan Beşiktaş'ta taraftar mutluluktan uçuyor. Beklenen bomba transferin gerçekleşmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Siyah-Beyazlı taraftarlar BJK Store ürünlerine ve kombinelere hücum etti. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun forması henüz satışa çıkmamasına karşın Beşiktaşlı futbolseverler 20 numaralı Ricardinho formalarını satın almaya başladı. Formaların yanı sıra farklı ürünlere de talep büyük...

Yüzler gülüyor

Beşiktaşlı yetkililerin yüzünü güldüren bir başka hareketlilik de kombine bilet satışlarında yaşanıyor. Geçen sezon 10 bini aşmayan kombine bilet satışları Delgado, Nobre ve Burak gibi transferlerin ardından Ricardinho'nun da alınmasıyla birlikte 17 bini buldu. Yönetimin hedefleri arasında eylül ayına kadar 20 bin kombinenin üzerine çıkmak bulunuyor. Bu arada Ricardinho'nun yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul'da olacağı açıklandı. Sambacı ilk kez İzmir'de oynanacak Denizli maçında yeni takımının formasını giyecek.

Sambacılar yorumluyor

Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho'yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar'ın gözüyle yeni Kartal.

Bobo

Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson'dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var...

Nobre

Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen'e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir.

Kleberson

Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi.

Burak Duran
14.Ağustos.2006, 18:38
borsaya çalışmalar başladı diye bildirmiş
daha kesin sonuç yok

mozar
14.Ağustos.2006, 20:28
Bordeux dan kovulması sözkonusu değil, fakat çok yalnız kalmış, Beşiktaşta milli takımdan arkadaşı Kleberson başta olmak üzere bir çok Brezilyalı ve bir başka Güney amerikalı Delgado var. Ayrıca Fenerbahçenin Brezilyalıları ile de görüşebilir yalnız kalmaz.

Middlesborough macerasının kısa sürmesinin sebebi ise Middlesborough yönetiminin ismini federasyona bildirmemesinden doğan bir sorun, Lig maçlarında oynayamamın bu hata yüzündne ve geri gönderilmiş diye duydum.

En sevilmeyen oyuncu seçilmesinin sebebi ispiyonculuk diye geçmiş. İspiyonculuğu açalım biraz; Ricardinho basına konuşmayı seven bir oyuncu, bütün sorulara açıksmözlülükle cevap veriyormuş, yani gidip hocaya yönetime laf yetiştirme gibi birşey değil.

Son olarak Beşiktaşa mutlaka katkıda bulunacaktır, Burak, Serdar Özkan, Gökhan Güleç, Bobo, Delgado ve umarım İ. Akın gibi gençlere birşeyler öğretebilir. Ayrıca Nobre transferiyle şahlanan Klebersonun yanında Ricardinho gibi bir ustayla uçuşa geçeceğini umuyorum.

Not: Bu adam gelmeden basında bir kötüleme çabası var gibi geldi. Denildiği kadar ispiyoncu, uyumsuz, koşmayan, vs. vs. bir adamın Brezilya Milli Takımının dünya kupası kadrosunda ne aradığı ve Ronaldinho çıkınca oyuna giren ilk adam olduğunu sorsam açıklayamazlar herhalde. Ricardinhonun daha iyisi zaten Kaka/Ronaldinho gibi direk ilk 11 de oynayan adamlar. Demek ki gerçekten üst düzey bir transfer.

Kutsal_İTtifak
14.Ağustos.2006, 21:28
ricardinho kaka nın yedeğiymiş ya şimdi bjk vazgeçmiş.yeni hedef kaka...

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 03:50
Hedef Kuffour

Ricardinho'yu bitiren yönetim, savunmaya Roma'nın Ganalı oyuncusu Kuffour'u alıyor.

TİGANA İSTİYOR
Brezilyalı Ricardinho'nun işini bitiren Beşiktaş, şimdi de Roma'lı Kuffour'un peşine düştü. Tigana'nın, Koray ve Gökhan Zan'ın oynadığı bölgeye bir stoper alınmasının onayı vermesinin ardından yönetim, transfer harekâtına başladı. Bu bölge ilk adayın Roma'nın Ganalı yıldızı Kuffour olduğu
belirtildi.

NOBRE'YE DE BAĞLI
Başkan Demirören'in, "Ricardinho'yu aldık, defansa da bir yıldız alırsak şampiyon oluruz" kararından sonra harekete geçen siyah-beyazlılar, geçen sezon Roma'da forma giyen Kuffour ile temasa geçtiği öğrenildi. Kuffour'un gelişi, Nobre'nin Türk vatandaşlığına da bağlı...

Sekopej
15.Ağustos.2006, 03:54
Geçen sene yabancı sayısı artmasın diyenler bu sene Aurelio Türk oldu diye kadrolarındaki yabancıları Türk yapıp daha çok yabancı almak istiyorlar ilginç. Geçen sene FB derken destek verseydiniz belki şimdi bu işlerle uğraşılmayacaktı....

freyzs
15.Ağustos.2006, 10:20
iyide biz destek veriyoduk zaten anadolu kulepleri destek vermedi 4buyuklerin hepsi destek veriyordu...

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 18:37
Beşiktaş Boumsong'un peşinde
Beşiktaş, Ailton'un elden çıkartılması ve Nobre'nin Türk vatandaşlağına geçmesi halinde yabancı kontejanında ortaya çıkacak 2 oyuncu hakkını kullanmayı düşünüyor. Ailton'un yerine büyük oranda anlaşma sağlanan Brezilyalı Ricardinyo'yu transfer edecek olan siyah beyazlılar, Nobre'nin kontejanını ise Fransız defans oyuncusu Jean Alien Boumsong ile değerlendirmek için temaslara başladı. Newcastle United forması giyen 27 yaşındaki Boumsong, 2006 Dünya kupasında Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı. Ancak bu oyuncunun yüksek maliyeti siyah beyazlı yönetimi düşündürüyor. 2 yıl önce İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından 8 milyon Pound'a İngiltere'ye giden Jean Alien Boumsong'un şu anki bonservis ücreti ise 5 milyon Pound civarında olduğu öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin bu oyuncunun transferi için sponsor arayışlarına başlarken, transferle ilgili bir handikap da oyuncunun Türkiye hakkındaki düşünceleri oluduğu ifade edildi. Milli futbolcu, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'yı arayarak, Türkiye hakkındaki endişesini dile getirdi.

Boumsong'un, "Beşiktaş ile ilgili tek endişem, milli takımdan kesilmek. İngiltere çok göz önünde olan bir lig. Bu nedenle milli takıma çağrılıyorum. Eğer Türkiye liginde oynarsam, milli takım forması benim için hayal olabilir. Bu sebeple öncelikle milli takım teknik direktörü Raymond Domenech ile görüşeceğim" dediği öğrenildi. Fransız futbolcunun siyah beyazlı takıma gelebilmesi, Domenech'in son kararına bağlı olduğu belirtildi.

Ricardinho Türkiye'ye gitmeyecek"
Brezilya basını, Beşiktaş'ın talip olduğu Corinthianslı futbolcu Ricardinho'nun Türkiye'ye gitmeyeceğini iddia etti.

Brezilya'da yayınlanan Esportes gazetesi, "Ricardinho için İngiltere ve İtalya'dan teklifler var" başlığı ile verdiği haberinde, bu futbolcunun en iyi teklifi Beşiktaş'tan almasına rağmen bu takıma gelmesinin zor olacağını savundu. Gazete, Ricardinho'nun daha önce Middlesbourg forması ile Premier Lig'de forma giydiğine dikkat çekerek, İngiltere'de başarısız olan Ricardinho'nun tekrar bu lige dönerek, kendisini kanıtlamaya çalışacağını yazdı.

Bu arada Corinthians kulübünün web sitesi, Beşiktaş'ın Ricardinho için kendilerine resmi teklif yaptığını belirterek, ortada herhangi bir anlaşmanın olmadığını ve bu kulübe Ricardinho için teklif veren diğer kulüplerle aynı mesafede olduklarını duyurdu. Corinthians kulubü, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli futbolcu Alex'in menajeri Juan Figger aracılığı ile kendilerine teklif yapıldığını kaydederek, görüşmelerin devam ettiklerini belirtti.

Öte yandan, Corinthians ile antramanlara çıkmayı reddeden Ricardinho, Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini söyledi. Avrupa'da hangi takımda futbol oynamak istediğini söylemeyen Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı transfer teklifi hakkında konuşmak istemediğini ifade etti.

Koray Düşova
16.Ağustos.2006, 01:58
3 yıllık sözleşme imzalatmış BJk Ric.'e haftasonu istanbul'da büyük ihtimal...

fenerbahce_1907
16.Ağustos.2006, 02:53
Müthiş iddia

Kanarya'nın, Alex'in de menajeri olan Juan Figger aracılığı ile Ricardinho'ya yıllık 2 milyon 250 bin dolar teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da bu gelişme üzerine 1 milyon 250 bin dolara anlaşmak üzere olduğu Brezilyalı'ya, Fenerbahçe'nin önerdiği rakamı vererek, sambacıya imza attırdığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin, Ricardinho için devreye girmesi nedeniyle Kara Kartal'ın kasasından 1 milyon dolar fazla para çıktığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş da Fenerbahçe'nin yaklaşık 6 aydır transfer etmeye çalıştığı Real Madrid'in ünlü Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos için girişimde bulunmuştu

GÖZE GÖZ HESABI
Beşiktaş'ta Ricardinho
transferinin gecikme sebebinin perde arkasında F.Bahçe'nin olduğu iddia edildi... Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde Roberto Carlos için devreye girmesine bozulan F.Bahçe'nin, ezeli rakibine Ricardinho misillemesi ile karşılık verdiği öğrenildi. Kanarya'nın, menajer Juan Figger aracılığı ile Ricardinho'ya yıllık 2 milyon 250 bin dolar önerdiği belirtildi.

ZARAR 1 MİLYON $
Ricardinho ile daha önce 1 milyon 250 bin dolara el sıkışan Beşiktaş yönetiminin, Fenerbahçe'nin bu futbolcu için fiyat yükseltmesi nedeniyle Brezilyalı yıldıza vereceği parayı 2 milyon 250 bin dolara çekerek imzayı attırdığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin Ricardinho için devreye girmesi nedeniyle Beşiktaş'ın kasasından 1 milyon dolar fazla para çıktığı iddia edildi.

RiCARDiNHO haber bekliyor
Beşiktaş'la ön sözleşme imzalayan Ricardinho, başkan Yıldırım Demirören'den haber bekliyor. Beşiktaş'ın, Corinthians'la bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü ve arada çok küçük pürüzlerin kaldığı belirtildi. Ricardinho'nun en geç cumartesi gününe kadar Beşiktaş'a resmi imzayı atmak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

FeYYaz1989
16.Ağustos.2006, 13:20
bence özellikle dış transferde 4 büyüklerin birbirlerinin ilgilendiği futbolcularla ilgilenmese daha iyi olur,çünkü gereksiz yere fiyat artıyor ve kazanan tabiki futbolcunun takımı ve futbolcu oluyor.

Kralatti
17.Ağustos.2006, 19:57
Karakartalim(Daha dogrusu Yildirim Demiroren) herseyin transferle olucagini zannediyor. Eger Ibrahim Akin az bucuk sevkli istekli olsa. Ricardinhoyada gerek kalmicakti. Yok illa yonetim transfer istiyorsa. Sol kanat degilde' stopere bir adam alsa cok daha makbule gecer

S-B-Z
17.Ağustos.2006, 20:39
bence özellikle dış transferde 4 büyüklerin birbirlerinin ilgilendiği futbolcularla ilgilenmese daha iyi olur,çünkü gereksiz yere fiyat artıyor ve kazanan tabiki futbolcunun takımı ve futbolcu oluyor.
hani deriz ya hep Türkün türkten başka dostu yok diye.bazen kafama takılıyor böyle olaylardan sonra ve diyorumki Türkün türkten başka düşmanıda yok.

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 21:32
Son Dakika!
Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Ricardinho, kulübü Corinthians ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Beşiktaş ile her konuda anlaşan Ricardinho'nun hafta sonu Türkiye'ye gelmesi ve kendisi siyah beyazlı formaya bağlayacak olan imzayı atması bekleniyor.

Tüm Beşiktaşlılar'a duyurulur, hayırlı olsun.

Kaynak : Egemen Işık (eGowiCh) / İzmir

cArsı_nas
17.Ağustos.2006, 22:06
Besiktas yonetımı gercekten kutluyorum kleb rıco ve delgado lu bı ortasaha ıle gelecek basarıları dusunmek bıle benı heyacanlandırıyo bı de savunmaya gallas veya boumsong ıkılısınden bırını alırsak muthıs olur

koray_capello
17.Ağustos.2006, 22:10
ya şu savunma transferi için hiç gündemde bile değil ayrıca alabilir miyiz onu da bilmiyorum ama materazzi'yi çok isterdim.şu takıma materazzi yakışır bence.çok karaktersiz bir insan ama o davranışlarını bırakırsa bence çok iyi bir savunma.hakkatten beşiktaşta görmek isterdim:)

cArsı_nas
17.Ağustos.2006, 22:21
ya şu savunma transferi için hiç gündemde bile değil ayrıca alabilir miyiz onu da bilmiyorum ama materazzi'yi çok isterdim.şu takıma materazzi yakışır bence.çok karaktersiz bir insan ama o davranışlarını bırakırsa bence çok iyi bir savunma.hakkatten beşiktaşta görmek isterdim:)

yok artık abı yaw hepımız etoyuz hepımız zencıyız dıyen bı taraftar olarak kesınlıkle ıstemıyorum bu ırkcıyı

koray_capello
17.Ağustos.2006, 23:24
Ricardinho İmzaladı
17.08.2006 21:43

Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Cumartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

kaynak: bjk.com.tr(resmi site)

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 23:55
Son Dakika!
Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Ricardinho, kulübü Corinthians ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Beşiktaş ile her konuda anlaşan Ricardinho'nun hafta sonu Türkiye'ye gelmesi ve kendisi siyah beyazlı formaya bağlayacak olan imzayı atması bekleniyor.

Tüm Beşiktaşlılar'a duyurulur, hayırlı olsun.

Kaynak : Egemen Işık (eGowiCh) / İzmir

İşte habercilik örneği! eGowiCh bu transferin resmen bittiğini duyurmuştu :)

Çok iyi transfer, hayırlı olsun. Defansa iyi bir stoper lazım Beşiktaş'a. Koray ve İbrahim Toraman'da iş yok, Gökhan Zan çok iyi. Boumsong da iyi transfer olur o bölgeye.

----------------------Runje--------------------
S.Kurtuluş - Gökhan Zan - Boumsong - İ.Üzülmez
--------------Kleberson - Fahri-----------------
Burak----------------------------------Ricardinho
--------------------Delgado--------------------
---------------Bobo / Nobre / G.Güleç-----------

Bu kadro iş yapar.

Laz_Asker_61
17.Ağustos.2006, 23:57
şu defansa da bi adam alsalar tamam olacak ama

pessy
17.Ağustos.2006, 23:59
abi kurduğun kadro 13 kişi:D

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 00:01
13 kişi mi? Emin misin yanlış saymadığına? Ben 11 sayıyorum nedense.

Laz_Asker_61
18.Ağustos.2006, 00:01
bobo/nobre/g.güleç
3 ünden biri olarak kabul et

koray_capello
18.Ağustos.2006, 00:35
------------------runje------------------
-----------------------------------
-serdar---i.toraman--yabancı---ibo-
--------------------------------------
-----------------koray-----------------
------------------------------------
----burak---kleberson---ricardinho----
----------------------------------------
---------------delgado-----------------
----------------------------------------
-----------------nobre-------------------

bence böyle olursa en faydalısı olur.

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 00:54
Yok kardeş, çok kötü bence senin kadron. İbrahim Toraman berbat stoper, G.Zan ondan daha iyi. Koray o bölgede oynayamaz, Fahri ve Kleberson ön liberoda ikili oynarsa harikalar yaratır. Hücum oyuncusu yeterince var (Delgado, Ricardinho, Burak), Kleberson ve Fahri defansif oynamalı (DMC). Tek forvet Bobo veya G.Güleç olmalı bence. Duran topları da Ricardinho kullanır artık.

Ricardinho ile ilgili bir alıntı :

Ricardinho İnönü'ye heykelini diktirir

Adamın aldığı topları öne ve dikine doğru oynama yüzdesi 76 (Alex'in de % 75). Bu kadar riskli oynamasına rağmen maç başı top kaybı, aynı bölgede oynayanlara oranla 1/ 4 daha az. Santos'ta 2 sezonda tam 21 gol atmış, hem de bir orta saha adamı olarak. Araya pas uzmanı. Delgado ile beraber, aynen Fener'in Alex-Tümer ikilisi gibi, hücuma 2 ayrı bölgeden mitralyöz gibi pas gönderirler. 10 tane de gol atar ve BJK seyircisi Nouma'dan sonra "tapacak" bir adam daha bulur. Tigana'da "benim haberim yoktu '' falan gibi tavırları bırakıp, yararlanmaya kalkarsa BJK'nin tadına doyum olmaz. Bu arada BJK artık 2 santrforu beraber oynatmayı unutsun. 4'lü savunmanın önüne Fahri ve Kleberson'u onların önüne, sağa Burak, ortaya Delgado, sola da Ricardinho'yu koyup, 4-2-3-1 oynasın diye düşünüyorum naçizane.

koray_capello
18.Ağustos.2006, 01:06
evet ibrahim toraman çok iyi oynayamıyor ama bence yetenekli ve kendini geliştirebilirse türkiyenin en iyi stoperi olur.adam beşiktaşa geldiğinden beri yanında sağlam bir adam ile oynamak nasip olmadıki.hep korayla gökhan zanla yada geçen sene çağdaşla oynadı.eğer bizim zagolu ronaldolu döneme denk gelseydi sen o zaman görecektin toramanı.o yüzden yanına iyi bir yabancı stoper gelirse(inş gelir) diye toramanı yazdım.

ayrıca koray orada oynayamaz dediğin topçu gerçekte oranın topçusudur asıl savunmada oynayamaz.korayı ya savunmanın önünde oynatacaksın yada en geride oynatacaksın ama 4lü defans oynuyorsan ortadaki ikilide oynayamıyor.çünkü adamın en büyük özelliği kesiciliği ve sezgi olarak(yani anticipation :) )türkiyenin belkide en iyisi.bence o adamın yeri burası.

ayrıca son olarak kleberson konusuna gelecek olursak kleberson ön libero oynamamalı.ben o yüzden korayı oraya yazdım.kle zaten geldiğinden beri savunma ağırlıklı oynuyor diue hiç bir şey yapamıyor.kleberson olsa ne olur bana faydası olmadıktan sonra ama arkaya koray gelirse o da ileriye çıkarsa çok daha iyi olacağı inancındayım.

ileride forvet hattında tek olarak kimin olduğuda pek önemli değil aslında hepsi de birbirinin benzeri forvetler.hiç birinin dribblingi filan yok.ama bence nobre olmalı

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 03:01
Beşiktaş, Ricardinho ile imzaladı

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

http://www.ntvspor.net/Images/3409.jpg

Beşiktaş, ‘Ricardinho’ lakablı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues ile 1 yılı opsiyonlu toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun cumartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor'' denildi.

Faks yolu ile anlaşma sağlanan Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a, bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar verileceği, Ricandinho'nun ise siyah beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon 750 bin Euro alacağı açıklandı.

30 yaşındaki yıldız futbolcu, daha önce Parana (1995-97), Bordeaux (1997-98), Corinthians (1998-2002), Sao Paulo (2002-04), Middlesbrough (2004) ve Santos (2002-06) takımları giydi.

NTVSPOR

TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2006, 14:36
Ricardinho yu getirdiler ne diyelim helal olsun

e_mali
18.Ağustos.2006, 15:01
İşte bence bu yılın transfer bombası... Ricardinho çok iyi oldu BJK ye.
Hayırlı olsun.

Jesus_FB
18.Ağustos.2006, 16:10
büyük transfer tebrikler beşiktaş yönetimine artık beşiktaş maçlarını izlemek daha bir keyifli olucak

ForsakeN
18.Ağustos.2006, 16:17
Hayırlı olsun.Ricardinho çok güzel transfer.

nekop
18.Ağustos.2006, 16:24
abi bu beşiktaş bu sene cok can yakar...

barahir
18.Ağustos.2006, 16:26
çok klas bi futbolcu bence. ama kötü avrupa tecrübeleri war. inş onlardan birini yaşamaz.

Kralatti
18.Ağustos.2006, 16:44
Ben ne yalan soyluyum bir bjkli olarak sevinemedim transfere.Cunku gereksiz bir transfer gibi geliyor bana.Biz bu adami sol cizgide oynasin diye aldik ama oyle bir adam degil. Zaten bizim o bolgemizde delgado var. Ayrica birde yedekte bekleyen akini dusunursek bir stoper alsa yonetim bundan cok daha hayirli olurdu

Ilhan
18.Ağustos.2006, 17:00
delgado ve ricardinholu besiktasın bu sene ben uefada final oynayacagını dusunuyorum cunku kadrosu bunun için yeterli.

zaten takım olarak hedefimiz budur

FeYYaz1989
18.Ağustos.2006, 17:06
Umarım yine bir hayal kırıklığı yaşamayız,birde stoper alınırsa iyi bir takım olucak gibi.Bence öncelikli hedef UEFA kupası olmalı.

e_mali
18.Ağustos.2006, 17:09
BJK cok iyi iki transfer yaptı sadece Ricardinho ve Delgado. Ama hala eksik var bence. Kadro cok iyi degil, sadece iyi bir kadro var. Özellikle Burak'ı begeniyorum ben. BJK bu sene can yakacak ama super bir performans beklemesin bence kimse (Final gibi ;) )

ama bir ekeleme yapayım insallah final oynarlar.

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 18:48
BJK yönetimini tebrik etmek lazım ricardinho gibi bir yıldızı getirdikleri içn fakat bi soru işareti var ricardinho türkiyeye uyum sağlayabilecekmi çünkü gittiği klüplerde 1 yıl bile dayanamamıs bir oyuncu uyum sağlarsa cok büyük faydaları olur beşiktasa ama umarım sonu ortega gibi anelka gibi olmaz

Ilhan
18.Ağustos.2006, 18:56
zannetmem cünkü dk 2006'da seyrettim

SaMaNYoLu
18.Ağustos.2006, 21:59
Richardinho Transferi Beşiktaş Camıyasına hayırLı ugurLu oLsun... Sergen Tümer Gitti ama Delgadı. Richardınho geldi... özellıkle Richardinhoyu birgun Turkıyede görmek çok etkıledı Beni. şahsen galatasaraylıyım ama Rıchardınho ıcın ınönuye gıdıcem ;) yıLdızları Izlemek zevk verıcektır...

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 22:00
DK 2006'da ben de bir maçını seyrettim, sonradan girdi. Ortega gibi olup olmayacağını DK 2006'daki 20-25 dk'lık oyununa bakarak karar veremezsin. Ülkesinde en çok nefret edilen bir futbolcuymuş. Sorunlu. Çarşı ile arası iyi olmazsa Ortega gibi olur, ama Çarşı ile uyum sağlarsa Pascal Nouma gibi bir efsane olur.

DeDe
18.Ağustos.2006, 23:06
Demirören yönetmini ilk defa takdir ettim şahsen..Dünya starı Richardinho beşiktaşımda..brovo yönetime

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 23:28
BJK yönetimi iyi bir iş basardı ama uyum sağlayabilirmi brezilyada takım içinde olan herseyi medyaya tasıyomus eee bizim medyanın halide ortada en küçük bişeyi büyüterek anlatırlar

Laz_Asker_61
18.Ağustos.2006, 23:36
akıllanır merak etme

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 23:38
akıllanır merak etme
pek akıllanacağını sanmıyorum ben 30 yasına kadar akılanmamıs şimdide akılanmaz bence

Kralatti
19.Ağustos.2006, 00:13
herkes iyi hos diyoda 2 sene sonra bu kadar borcu nasil karsilayacaz cok merak ediyorum. Yonetimin su transfer isine artik birfrenlemesi lazim

koray_capello
19.Ağustos.2006, 00:34
herkes iyi hos diyoda 2 sene sonra bu kadar borcu nasil karsilayacaz cok merak ediyorum.

kombinelere ve daha da önemlisi lisanslı ürünlere hücum ederek:)

fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 03:31
Beşiktaş Edmilson'u kiralayacak

Ricardinho'ya imza attıran Kartal, bir büyük transferi daha gerçekleştirmek üzere. Beşiktaş, Brezilyalı Edmilson'u da renklerine katmak için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor.

Hedef Edmilson

Rijkaard'ın gözden çıkardığı sambacı için bastıran yönetim Zathia'yı ise yedekte tutuyor.

Ricardinho'ya imza attırdıktan sonra tüm dikkatini vatandaşı Edmilson'a çeviren yönetim, sürekli transfer isteyen Tigana'ya müthiş alternatifler sunuyor. Barcelona Teknik Direktörü Rijkaard'ın kadroda düşünmediği sambacı için tüm imkânlarını seferber eden yöneticilerin yedekte tuttuğu diğer isim de bir dünya
yıldızı; Zathia lakaplı Zat Knight...

SATIŞ OPSİYONLU
İniesta, Xavi ve Puyol gibi yıldızlara sahip Barça'nın Zambrotta'yı da alması üzerine forma şansı azalan Edmilson'un yıllık 2 milyon euro istediği ve Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi. Barça'nın kapısını satış opsiyonlu kiralık formülü ile çalmaya hazırlanan yönetim, pazartesi günü görüşmelere başlayacak

cArsı_nas
19.Ağustos.2006, 12:01
bu edmılsonu alsak cok ıyı bı ıs yaparız

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 12:29
edmildon gelse süper olur

life law
19.Ağustos.2006, 13:56
bu kadroyla zaten bu sene sampiyonuz ama bi de edmilson geldi mi bu uefa kupasi falan olur bence

Ilhan
19.Ağustos.2006, 14:04
DK 2006'da ben de bir maçını seyrettim, sonradan girdi. Ortega gibi olup olmayacağını DK 2006'daki 20-25 dk'lık oyununa bakarak karar veremezsin. Ülkesinde en çok nefret edilen bir futbolcuymuş. Sorunlu. Çarşı ile arası iyi olmazsa Ortega gibi olur, ama Çarşı ile uyum sağlarsa Pascal Nouma gibi bir efsane olur.

bence ricardinhonun alexten "su anda" daha ii oldugunu dk ispatladı. ortega hagi ve anelkadan sonra turkiyeye gelen en buyuk futbolcudur

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 16:54
Hemen başladınız Alex mi Ricardinho mu tartışmalarına! Marcelinho geldi, Alex'ten iyi... Carrusca geldi, Alex'ten iyi... Delgado geldi, Alex'ten iyi... Herkes Alex'ten iyi zaten!

fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 16:58
doğru diyosun valla kıyaslamaya basladılar hemen o zaman lugano geldi tomas'dan song'dan daha iyi oliveira gelcek türkiyedeki en iyi santrafor diyelim bizde

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 17:03
Rüştü en iyi kaleci, Lugano en iyi defans, Appiah ve Aurelio en iyi orta saha, Alex ve Tümer en iyi ofansif oyuncu, Oliveira da en iyi santrafor deriz kardeş :)

ozgrkc
19.Ağustos.2006, 17:15
Rüştü en iyi kaleci, Lugano en iyi defans, Appiah ve Aurelio en iyi orta saha, Alex ve Tümer en iyi ofansif oyuncu, Oliveira da en iyi santrafor deriz kardeş :)

de zaten bize göre öyle:D ya bide anlamadığım Alex le nasıl kıyaslıyolar? 60 a yakın milli olmuş 250 gol atıp Roanldo ..Pele... Romario klasıne gelmiş bi adamı daha hiç milli olamamış ismi iswiçre dışına çıkmamış Delgado yla... Avrupa da 1 sene bile kalamamış sadece brazilya liginden adam alalım diye milli takıma alınan Ricardinho yla... veya 22 yaşında genç diye geleceğin yıldızı sıfatı takılan daha ne olduğu görülmeyen bi Carrusca.... önce kanıtlasınlar kendilerini sonra Alex ten iidir deriz...

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 17:49
Harfiyen katılıyorum sana dostum. Çok doğru yazmışsın. BJK'nin beğenmediği, oynatmadığı, taraftarın küfrettiği Tümer, Alex ile yarışıyor. Ligde harikalar yaratıyor. Kendi ellerindeki yıldızı verdiler, yerini Delgado ve Ricardinho ile doldurmak istiyorlar.

DeDe
19.Ağustos.2006, 17:54
de zaten bize göre öyle:D ya bide anlamadığım Alex le nasıl kıyaslıyolar? 60 a yakın milli olmuş 250 gol atıp Roanldo ..Pele... Romario klasıne gelmiş bi adamı daha hiç milli olamamış ismi iswiçre dışına çıkmamış Delgado yla... Avrupa da 1 sene bile kalamamış sadece brazilya liginden adam alalım diye milli takıma alınan Ricardinho yla... veya 22 yaşında genç diye geleceğin yıldızı sıfatı takılan daha ne olduğu görülmeyen bi Carrusca.... önce kanıtlasınlar kendilerini sonra Alex ten iidir deriz...
Delgado neysede; Richardinho'yu tanımıyorsunuz galiba arkadaşlar..Adam Alex yerine milli takıma alnına oyuncu..Konuşurken bilerek konuşun.. !
Dipnot : Alex'te fenere gelmeden önce avrupa'da hiç oynamamış gittiği parmadan valizi toplanıp brezilya'ya maç oynamadan gönderilmişti..BİLMEDEN SALLAMAYIN..

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 18:07
genç semih :D diyen sizler bizim carruscaya laf etmeyin bence ve burada konu dışı şeyler tartışmayın

ozgrkc
19.Ağustos.2006, 18:45
Delgado neysede; Richardinho'yu tanımıyorsunuz galiba arkadaşlar..Adam Alex yerine milli takıma alnına oyuncu..Konuşurken bilerek konuşun.. !
Dipnot : Alex'te fenere gelmeden önce avrupa'da hiç oynamamış gittiği parmadan valizi toplanıp brezilya'ya maç oynamadan gönderilmişti..BİLMEDEN SALLAMAYIN..

parma dan gittini biliyorum merak etme... Alex in herşeyini harfiyen senden de iyi bilirim... o Ricardinho nun milli takımda oynaması sadece brazilya liginden adam oynatmak içindir... Alex neden Cruzeiro dayken milli takımdaydı? o kontenjan onaydı ... Avrupa dan Ronaldinho ları kesemediğinden gidemiyo.. Ricardinho yu da bu konuda zorlayan bir isim yok... Ve Alex İtalya dan sadece 1 kere kovulmuştur.... Ricardinho ise 2 kez ve 2 ay bile kalamamıştır takımında:... bence sen bazı şeyleri bil ondan sonra konuş...! en azından brazilya milli takımının oyuncu seçimleri hakkında...

diğer arkadaşın semih konusuna gelince o konuda katılıyorum ama bel bağladımız adamın yerine dünyaca ünlü biri gelecek (yani inş)

son olarak bence de konu sapmasın.

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 18:48
tartışmanın manası yok gelince göreceğiz kim daha iyi ama benim bildiğim kadarıyla ricardinho çok kaliteli bir oyuncu

DeDe
19.Ağustos.2006, 19:11
parma dan gittini biliyorum merak etme... Alex in herşeyini harfiyen senden de iyi bilirim... o Ricardinho nun milli takımda oynaması sadece brazilya liginden adam oynatmak içindir... Alex neden Cruzeiro dayken milli takımdaydı? o kontenjan onaydı ... Avrupa dan Ronaldinho ları kesemediğinden gidemiyo.. Ricardinho yu da bu konuda zorlayan bir isim yok... Ve Alex İtalya dan sadece 1 kere kovulmuştur.... Ricardinho ise 2 kez ve 2 ay bile kalamamıştır takımında:... bence sen bazı şeyleri bil ondan sonra konuş...! en azından brazilya milli takımının oyuncu seçimleri hakkında...

diğer arkadaşın semih konusuna gelince o konuda katılıyorum ama bel bağladımız adamın yerine dünyaca ünlü biri gelecek (yani inş)

son olarak bence de konu sapmasın.
Sen Richardinho gibi bir isme laf söylüyorsan zaten senle futbol tartışmam bu bir.Dünyada,Richardinho, Alex'ten tanınan bir oyuncudur bu iki.Kendi futbolcularınızla ilgili görüşleri buraya yazarsanız gerekli cevabı alırsınız bu üç
yazarken üsluba dikkat et bu da dört...
konuyu amacından saptıran bir mesaj daha görürsem hepsini sileceğim bu da beş(kendi mesajlarımda dahil)

Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 19:13
dede sayende saymayı öğreneceğiz yaw
bu arada rico ile alexi kıyaslamanın manası yok dk herşeyi açıkladı zaten

ozgrkc
19.Ağustos.2006, 19:17
Sen Richardinho gibi bir isme laf söylüyorsan zaten senle futbol tartışmam bu bir.Dünyada,Richardinho, Alex'ten tanınan bir oyuncudur bu iki.Kendi futbolcularınızla ilgili görüşleri buraya yazarsanız gerekli cevabı alırsınız bu üç
yazarken üsluba dikkat et bu da dört...
konuyu amacından saptıran bir mesaj daha görürsem hepsini sileceğim bu da beş

konuyu amacından saptırmak lafı banaysa konu Fenerbahçe lere en iyi lere gelmiş ve ben konuyu Ricardinho ya çevirdim... diğer maddelerine bişi diyemicem dediğimi dedim... konuşma üslubuna dikkat edilmesine geleceksen hiç kimseye burda knşmamda saygısızca bişi demedim dediğimde de özrümü diledim... ben sana 250 gollük bi tarihten bahsediyorum... Pele, Ronaldo, Romario diyorum sen bana Ricardinho daha tanınmış diyosun...peki bunu diyosan zaten benle tartışma futbol yine de saygı duyuyorum eğer ki saygısızca bi dawranış yada bi laf demişsem de özrümü dilerim diliyorumda...

DeDe
19.Ağustos.2006, 19:22
konu fenerli alex Rico'dan iyi midir değilmidir konusu değil..bununla ilgili tek mesaj daha görürsem silerim..( bu arada cevap vermiyorum çünki konuyu saptırmak istemiyorum :) )

ozgrkc
19.Ağustos.2006, 19:25
konu fenerli alex Rico'dan iyi midir değilmidir konusu değil..bununla ilgili tek mesaj daha görürsem silerim..( bu arada cevap vermiyorum çünki konuyu saptırmak istemiyorum :) )

yok konunun o olmadını bende biliyorum da konuyu birileri oraya saptırdı ben bu kadar çewirebildim ama brz yanlış anlaşıldım sanırım... yine bi saygısızca bişi dediysem kusuruma bakma...

koray_capello
19.Ağustos.2006, 19:30
beşiktaş transfer haberlerinin içinde pele, ronaldo,romario filan geçiyor ya anlayamadım.romario mu geliyormuş:)

bu arada ricardinho önce bir gelsin imza atsın sonra topunu oynasın ondan sonra kıyaslamak daha doğru olacaktır.

(bu alex-rico kıyası değildir gerçeklerdir o yüzden silme DeDe :) )

ozgrkc
19.Ağustos.2006, 19:33
beşiktaş transfer haberlerinin içinde pele, ronaldo,romario filan geçiyor ya anlayamadım.romario mu geliyormuş:)

bu arada ricardinho önce bir gelsin imza atsın sonra topunu oynasın ondan sonra kıyaslamak daha doğru olacaktır.

(bu alex-rico kıyası değildir gerçeklerdir o yüzden silme DeDe :) )

ALLAH razı olsun bende bunu söylemeye çalışıyorum... Bi 10 hafta geçsin bütün futbolcular dökülsün kim iyi ortaya çıkar zaten :)

DeDe
19.Ağustos.2006, 19:43
Hadi hayırlısı bakalım..Richardinho'nun adı bile herkesi heyecanlandırdı.Tüm dünya Türk futbolundan bahsediyor şimdilerde..Bu arada imza atıldı koray'cım..Rico P.tesi burda :)

Ricardinho İmzaladı
17.08.2006 21:43

Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaynak : BJK resmi internet sitesi

arkadaşlar yeniliyorum konu ric'in beşiktaşa transferidir alex ile kıyası değildir..bununla ilgili yollanan herşey silinecektir..

Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 20:21
rico futbolu ile en iyi cevabı verir

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 20:21
Ricardinho ve Alex'i kıyaslayabileceğimiz bir başlık açabilir miyiz sayın moderatörler, madem burası yeri değil de, yeri neresi o zaman?!

DeDe
19.Ağustos.2006, 20:23
ilerleyen haftalarda açlılır gerekli görüldüğü takdirde..burası beşiktaş transferlerinin ele alındığı bölümdür..Fenerli alex'i kıyaslama bölümü değil..

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 20:27
Fransız hoca ile yönetim arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Her maçın ardından takıma takviye isteyen Tigana için, Beşiktaş yönetiminin süre verdiği ortaya çıktı...

Tigana ile Beşiktaş Yönetimi arasındaki kriz sürerken taraflar sessizliğini koruyor...

Her maçın ardından takıma takviye isteyen Fransız hocanın durumu ocak ayındaki seçime kadar belli olacak

İpler geriliyor...
Fransız hoca ile Siyah-Beyazlı yönetim arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Her maçın ardından takıma takviye isteyen Tigana için, yönetim tüm imkanları seferber ediyor. Takıma yapılacak son transfer için bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ederken, Fransız teknik adamın ısrarla Newcastle United’da oynayan eski oyuncusu Boumsong’u istemesi büyük tepkilere neden oldu. Özellikle İkinci Başkan Murat Aksu ve Genel Sekreter Kenan Öner’in Tigana’ya bu tavrı nedeniyle oldukça öfkeli oldukları ifade edildi.

Seçime kadar süre!
Öte yandan Ocak 2007’de yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a güçlü girmek isteyen yönetim bu nedenle düğmeye bastı. İdareciler, seçim döneminde takımın zirvede olması için seferber. 10 haftalık dönemde takımın hedeften sapması durumunda ise Fransız hoca ile masaya oturulacağı ve teknik adamdan rapor isteneceği iddia edildi.

Siyah-Beyazlı yönetimin kendi aralarında aldıkları gizli bir kararla, bu süre zarfında takımın başarısız olması durumunda Tigana ile yolları ayırmayı planladığı da ileri sürüldü.

Fulham örneği
Beşiktaş’tan yılda 2 milyon 800 bin Euro alarak Türkiye’nin en çok kazanan teknik direktörü unvanını elinde bulunduran Fransız hoca, ülkesinin basınında da gündeme geldi.

Fransız gazeteciler, Tigana’nın daha önce görev yaptığı Fulham’da da buna benzer bir durum yaşadığına dikkat çekti. İngiliz Kulübü’ne büyük paralar harcatarak transfer yaptıran deneyimli çalıştırıcı, bunların çoğunu da kendi ortak olduğu şirket üstünden yapmıştı. Ülke basını, Tigana ile Beşiktaş’ın yollarının 6-7 hafta içinde ayrılacağını da iddia etti.

Kaynak: Fanatik

koray_capello
19.Ağustos.2006, 20:34
basının beşiktaşı karıştırma adına sıktığı haberlerden bir başkası.

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 20:41
http://img217.imageshack.us/img217/171/ricbjkdb2.jpg

Ricardinho, Pazartesi günü İstanbul'a geliyor. Sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Brezilyalı yıldız, kendisini siyah beyazlı formaya bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

barahir
19.Ağustos.2006, 20:43
walla ricardinhonun tek kötü yanı 2 defa avrupaya gelip; başarılı olamayıp gönderildiğidir bence.

DeDe
19.Ağustos.2006, 20:53
bir çok futbolcu başarısız avrupa macerasını türkiyemizde tatlıya bağlamıştır..Uyum sorunu her futbolcu için geçerlidir.Bu Rico içinde geçerli..
Bu arada Tiganaın üstünde gezen risk tüm teknik direkörler için geçerlidir..
hele 10 hafta sonnda Fener yada Galatasaray yarıştan kopsunda bakalım hangisinin teknik direktörü sağ kalıyor..Fanatik işte..aklınca haber yapmış..

barahir
19.Ağustos.2006, 20:54
ben fanatiği gazete die okuyanların aklından şüphe ederim.

S-B-Z
19.Ağustos.2006, 21:06
ben fanatiği gazete die okuyanların aklından şüphe ederim.
aynen katılıyorum,bütün spor gazeteleri yalan makinası gibi maşallah :n:

koray_capello
21.Ağustos.2006, 13:51
Ricardinho Geliyor
21.08.2006 10:23

Futbol Takımımız'ın yeni transferi, Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardinho bugün İstanbul'a geliyor. Heyecanla beklenen oyuncumuz saat 16.50'de Atatürk Havalimanı'nda olacak.

bjk.com.tr

Ilhan
21.Ağustos.2006, 14:06
Ricardinho Geliyor
21.08.2006 10:23

Futbol Takımımız'ın yeni transferi, Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardinho bugün İstanbul'a geliyor. Heyecanla beklenen oyuncumuz saat 16.50'de Atatürk Havalimanı'nda olacak.

bjk.com.tr

şimdi gör sen bizim taraftarların yapacağı karşılamayı

DeDe
21.Ağustos.2006, 14:14
inşallah verilen parınında yapılan karşılamnında karişılığını verecektir..
Rico gibi oynasın yeter..
hadi hayırlısı

Krusty
21.Ağustos.2006, 14:23
Ricardinho 'nun gelmesi çok ama çok iyi oldu BJK için.. Merak ettiğimiz performansını; ilerleyen zamanlarda göreceğiz. İnşallah tatmin oluruz.. ;)

EreN
21.Ağustos.2006, 16:44
Bugün BJK TV Sunucusu Ricardinho için Alexle kıyaslamak pek doğru olmaz ama sanırım alex ondan biraz daha iyi dedi

Ilhan
21.Ağustos.2006, 18:04
yanlıs demiş o

fenerbahce_1907
21.Ağustos.2006, 18:44
doğru demiş doğru

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 20:24
Hahaha :D BJK TV sunucusu Fenerli mi, Beşiktaşlı mı? :) Gülmekten öldüm valla, dost acı söyler, helal olsun BJK TV sunucusuna, objektif olduğu için ;;)

Ricardinho İstanbul’da

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9916&tipi=K

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9917&tipi=K

Forma yakışmış Ricardinho'ya :D Yarın 16.00'da imza töreni varmış.

Cengo
22.Ağustos.2006, 03:39
Ricardinho geldi, ilk olarak Alex'i,Luciano'yu,Lugano'yu,Kleberson'u tanıyorum zaten dedi :)

scolari12111
22.Ağustos.2006, 04:44
sunucuya iş bulsak bari aç kalmasa:DDDDD

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 04:44
Evet, ilginç :D Galatasaray'dan hiç tanıdığı yok, çünkü GS'de Brezilyalı yok :) Fenerbahçe'ye gelse hiç uyum sorunu çekmezdi, bu bir kesin.

Ilhan
22.Ağustos.2006, 09:15
ama almadılar cunku zaten alexle tumer yetiyor fenere

Laz_Asker_61
22.Ağustos.2006, 22:29
Evet, ilginç :D Galatasaray'dan hiç tanıdığı yok, çünkü GS'de Brezilyalı yok :) Fenerbahçe'ye gelse hiç uyum sorunu çekmezdi, bu bir kesin.
ne alaka fb de olan brezilyalı kadar da beşiktaşta var buradada uyum sorunu olmaz bence

pessy
23.Ağustos.2006, 00:25
beşiktaş ta daha fazla brezilyalı 4 tane edmilson gelince 5 olcak..

koray_capello
23.Ağustos.2006, 00:44
valla edmilsonun geleceğini sanmıyorum. murat aksu bugün rico nun imza töreninde her an süprizlere hazır olun dedi ama derken kendisi bile inanmıyordu :) büyük ihtimalle son yabancı bonservisi ucuz bir oyuncu hatta hiç duyulmamış bir oyuncu bile olabilir. çünkü bu sene çok para harcadılar.

pessy
23.Ağustos.2006, 01:47
bence alır başkan ama tigana boumsong u istiyo hadi bakalım hayırlısı..

Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 13:15
bence alır başkan ama tigana boumsong u istiyo hadi bakalım hayırlısı..

Boumsong 4.8 milyona Juventus'a transfer olmuş dururmda

pessy
23.Ağustos.2006, 13:20
Boumsong 4.8 milyona Juventus'a transfer olmuş dururmda
kafan iyimi arkadaşım:D:D

fenerbahce_1907
23.Ağustos.2006, 13:23
boumsong juveye gitti arkadas doru sölüyo
http://www.juventus.com/it/news/detail.aspx?lml_language_id=0&trs_id=1203000&ID=8476

Ilhan
23.Ağustos.2006, 13:28
4.8 milyon veremezdi beşiktaşım zaten. daha ekonomik adamlar lazım bize

Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 13:35
kafan iyimi arkadaşım:D:D

bu haberde komik olan ne anlayamadım?

burada yazdım

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18735

pessy
24.Ağustos.2006, 13:08
beşiktaş ikinci başkanı murat aksu gelecek yıl için nuri şahin le anlaştıklarını açıkladı Almanya'da mutsuz olan nuri'nin ailesiyle görüştüklerini ve okey aldıklarını açıklayan aksu dortmund la görüşmeye başlanıcağını açıkladı..

Aksu kesinlikle önümüzdeki yıl nuri beşiktaş forması giyecek dedi...(dd)

fenerbahce_1907
24.Ağustos.2006, 16:32
beşiktaş ikinci başkanı murat aksu gelecek yıl için nuri şahin le anlaştıklarını açıkladı Almanya'da mutsuz olan nuri'nin ailesiyle görüştüklerini ve okey aldıklarını açıklayan aksu dortmund la görüşmeye başlanıcağını açıkladı..

Aksu kesinlikle önümüzdeki yıl nuri beşiktaş forması giyecek dedi...(dd)
kay6nak ne kardes hiçbiryerde göremedim ben

besiktas1903
24.Ağustos.2006, 16:40
bence yalan haber

DeDe
24.Ağustos.2006, 19:28
kaynak vermeden haber yazmayalım..
asparagas haberlere gerek yok..Beşiktaşın da asaparagas'a ihtiyacıda yok

pessy
24.Ağustos.2006, 22:23
kaynak fotospor arkadaşlar...

SYLaR
25.Ağustos.2006, 07:19
zaten fotospora bakarsan tüm dünya yıldızları bu sene Türkiyede top koşturacak:D

francesco10
25.Ağustos.2006, 08:52
valla edmilsonun geleceğini sanmıyorum. murat aksu bugün rico nun imza töreninde her an süprizlere hazır olun dedi ama derken kendisi bile inanmıyordu :) büyük ihtimalle son yabancı bonservisi ucuz bir oyuncu hatta hiç duyulmamış bir oyuncu bile olabilir. çünkü bu sene çok para harcadılar.

ortalikta bi mavuba ismi dolasio, o adami alsalar herkes yerinde oynamaya baslicak kleb onlibero da can cekismekten kurtulcak

ama dedign gibi cok para harcandi bu sene %5 lik bi hisse satisi yaptilar rico nun transferinden sonra , bide mavuba almaya kalkarlarsa klubun varliklarindan satmaya falan kalkarlar

ayrica yonetmde caktrmadan para bulmak icin gelecekteki gelirlerimiz temliklio, yine yayin hakkini falan satcaklarsa hic almasinlar , italya yada ispanyadan tecrubeli bi adam getrsinler yeter :)

Murderer26
26.Ağustos.2006, 21:51
besiktas zet knight i adlı oyuncuyla anlaşmak istiyor kiralık olarak

Emurafu
27.Ağustos.2006, 02:30
beyler size birsey mi diyimi bence bu besikas luciano alcak fenerbahceden ayrılınca demedi demeyin

Koray Düşova
27.Ağustos.2006, 13:48
Mavuba'yı Bordeaux bu sezon bırakmaz,maliyeti de bir hayli yüksek çıkacaktır,bununla beraber bence Murat Aksu şanzelize'de 2 tur atıp alışveriş yapıp geri döner,Beşiktaş'ın şuan transfere ihtiyacı yok,şu geldi bu gelecek söylentileri yüzünden takım bir türlü oturmuyor,Tigana farkında mıdır bilmem...

barahir
27.Ağustos.2006, 14:15
beyler size birsey mi diyimi bence bu besikas luciano alcak fenerbahceden ayrılınca demedi demeyin
yok artık sakat adamı napacaklar ki?

Del Piero_10
27.Ağustos.2006, 14:20

orası kesin

eraser212
28.Ağustos.2006, 16:28
niye sakat adam alalım ki. hem defans aramıyoruz biz orta saha arıyoruz. ayrıca alacak olsak lucianodan daha iyisini alırız.

bortecine
28.Ağustos.2006, 16:36
Öyle haberler var ama neden yabancı kontenjanını Luiano gibi biriyle doldursun ki ??? O takımda sırıtır ...

Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 00:04
luciano 3 ay sakat yahu sakat adam transfer edilirmi

rhan_17
29.Ağustos.2006, 00:19
şaka bir tarafa bence alırlarsa iyi bir iş yapmış olurlar...gerçekten şaka yapmıyorum fenerbahçe nin göndermesinede bir anlam veremedim zaten sırf transfer olsun diye edu drecena yı alıyorlar bence...

Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 00:22
şaka bir tarafa bence alırlarsa iyi bir iş yapmış olurlar...gerçekten şaka yapmıyorum fenerbahçe nin göndermesinede bir anlam veremedim zaten sırf transfer olsun diye edu drecena yı alıyorlar bence...

sırf transfer olsun diye luciano yollanıp edu alınır mı sence bu mantıklı bir şey mi luci sakat ve yaşlı olduğu için gönderildi edu'da onun yerini aldı sadece trabsfer yapmak için transfer değil yani ;;)

Emurafu
29.Ağustos.2006, 00:24
niye sakat adam alalım ki. hem defans aramıyoruz biz orta saha arıyoruz. ayrıca alacak olsak lucianodan daha iyisini alırız.
kardes ortasaha aldınız daha ne ortasahası bu oyuncuların hangisi oynucak tekara söylüyorum fenerbahce luciano kontratı fes ediyormus bunu kesin besiktas alcak cok büyük iddaa ediyorummm

Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 00:26
kardes ortasaha aldınız daha ne ortasahası bu oyuncuların hangisi oynucak tekara söylüyorum fenerbahce luciano kontratı fes ediyormus bunu kesin besiktas alcak cok büyük iddaa ediyorummm

yahu iyi hoş diyorsunda adam sakat 3 ay oynamıcak ameliyat olma durumu bile var sakat adam transfer edilirmi?

Emurafu
29.Ağustos.2006, 00:36
tamam haklısın tarık abi hiç belli olmazzzz adam bulamyınca mecbur alcaklar sonra diyecekler ki türkiyeyi bilen ve tanıyan birini tercih ettik hiç belli olmaz

S-B-Z
29.Ağustos.2006, 01:38
BJK yönetimi aptal değil (en azından o kadarda aptal değil diyelim :D)
sakat oyuncu alacak kadar...

Kralatti
29.Ağustos.2006, 16:46
Abartmasak. Ben daha nobre transferini ghazmetmemisim.Birde uzerine Luciona. Bunu Bizim yonetim bile yapmaz

Murderer26
29.Ağustos.2006, 16:55
En iyi transferleri bjk yaptı bu sene ricardinho delgado burak nobre bobo baki

Zet Knight da gelsin

besiktas1903
30.Ağustos.2006, 00:05
2 gun kaldi kimi alacaklarsa alsinlar. buyuk bir yildiz zaten beklemiyorum besiktasin saten cok parasi kalmadi. ama belki genc birisini alirlar yoksa yasli ucuz birisini alirlar.

rhan_17
30.Ağustos.2006, 00:55
luciano villarreal le görüşüyor imiş...

eGowiCh
30.Ağustos.2006, 04:14
Son sambacı

Öncelik Pascal'da
Beşiktaş'ın transfer harekâtı her geçen gün rota değiştiriyor. Edmilson ve Boumsong'u alamayan siyah-beyazlılar, bir yandan Pascal Cygan'la ilgilenirken, öte yandan F.Bahçe'den ayrılacak olan Luciano'yu da transfer listesine dahil etti. Tigana'nın önce vatandaşı Pascal'ı istediği, olmaması durumunda ise rotanın diğer alternatiflere çevrileceği belirtildi.

Sıcak yaklaşıyor
İkinci başkan Murat Aksu'nun "Pascal Cygan'la prensipte anlaştık. Ancak kulübüyle henüz anlaşma sağlamış değiliz" açıklamasının, Luciano'ya da Beşiktaş kapısının açık olduğu anlamına geldiği ifade edildi. İspanyol ekibi Villarreal ile görüşen ancak sakatlığı nedeniyle anlaşamayan Luciano'nun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

rhan_17
30.Ağustos.2006, 10:32
Son sambacı

Öncelik Pascal'da
Beşiktaş'ın transfer harekâtı her geçen gün rota değiştiriyor. Edmilson ve Boumsong'u alamayan siyah-beyazlılar, bir yandan Pascal Cygan'la ilgilenirken, öte yandan F.Bahçe'den ayrılacak olan Luciano'yu da transfer listesine dahil etti. Tigana'nın önce vatandaşı Pascal'ı istediği, olmaması durumunda ise rotanın diğer alternatiflere çevrileceği belirtildi.

Sıcak yaklaşıyor
İkinci başkan Murat Aksu'nun "Pascal Cygan'la prensipte anlaştık. Ancak kulübüyle henüz anlaşma sağlamış değiliz" açıklamasının, Luciano'ya da Beşiktaş kapısının açık olduğu anlamına geldiği ifade edildi. İspanyol ekibi Villarreal ile görüşen ancak sakatlığı nedeniyle anlaşamayan Luciano'nun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

luciano türkiye yi ve turkcell süper ligi çok iyi tanıyor hem uyum sorunuda yaşamaz...bence beşiktaş transfer etsin...