View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
bursa_mc
11.Mayıs.2006, 17:30
Galatasaray derbisinden sonra ipi çekilen Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba'nın yerine arayışlara giren Siyah-beyazlı ekip aradığı ismi sonunda buldu. İşte ayrıntılar...
Beşiktaş’ın, Belçikalı kaleci Vedran Runje ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
Belçika basınında çıkan haberlerde, birinci lig takımlarından Standaard Liege’in file bekçisi Runje ile görüşmelerde bulunan siyah-beyazlıların, bu futbolcuyla anlaşma sağlamak üzere oldukları, tarafların kısa bir süre sonra da masaya oturacakları ifade edildi.
F.Bahçeli savunma oyuncusu Önder Turacı’nın eski takımı olan Standaard Liege, Belçika Birinci Ligi’nde sürdürdüğü şampiyonluk mücadelesinde, geçtiğimiz hafta sonu AA Gent takımına 2-0 yenilerek sezonu ikinci olarak kapatmıştı.
Berkaiser
11.Mayıs.2006, 17:54
Beşiktaş için hayırlısı olsun.
bursa_mc
11.Mayıs.2006, 18:49
nu sene olmadı bi dahakı senede unutsun şampiyonluğu
Krusty
11.Mayıs.2006, 18:51
Bu yeni kaleciyi bilen var mı .. ?
perpetua
11.Mayıs.2006, 19:20
Beşiktaş ile ilgili transfer haberlerini bu başlık altında toplayınız.
OmuraK
11.Mayıs.2006, 19:52
ßence türk bir kaLeci aLsaLar Besiktas icin daha iyi oLur.Mesela:Malatyalı Bora
zargı
11.Mayıs.2006, 19:56
hayırlı olur inşallah
enesao
11.Mayıs.2006, 20:28
ßence türk bir kaLeci aLsaLar Besiktas icin daha iyi oLur.Mesela:
neden gecen sezon aldıkları Türk kalecileri oynatmıyolar... ramazan volkan ünlü murat şahin... bunlar alındıklarında herkes başarılı kalceiler geleceğin kalecileri deniliyordu..
mertcan1304
11.Mayıs.2006, 21:58
Bence daha kaliteli bir kaleci almaları lazım.
Krusty
11.Mayıs.2006, 22:01
Türk olunca ne oluyor arkadaşlar ..?
SeZeRinHo
11.Mayıs.2006, 23:08
hayırlı uğurlu olsun
dinaMYt
12.Mayıs.2006, 00:03
bence galatasaraydan mondragonu alsın beşiktaş.her iki taraf içinde hayırlı olur bu transfer.
Krusty
12.Mayıs.2006, 00:04
Yok Mondragon'u ne yapacağız :D
cureshot
12.Mayıs.2006, 00:06
mondiyi bjk alamaz alsa da mondi gelmez gelirse de o yönetim binasını basarız bu sefer özhanı kimse elimizden alamaz
Laz_Asker_61
12.Mayıs.2006, 13:28
cordobadan öncesini şöyle bir hatırladımda 1 sezonda 3 yabancı kaleci getirdiğimiz olmuştu myhre, asper, kjaer gibi
öncesinde yine yarım sene 1 sene oynayan istikrarsız kaleciler geldi
şu anda da korkum kalede yine sorun yaşamamız olabilir
alacağımız kalecinin en az cordoba kalitesinde olması gerekir yoksa yine başımız çok ağırır
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 13:30
bence elindeki kalecileri yetiştirmeli bjk ayrıcada kaliteli bir kaleci almalı sanalmanın dediği gibi cordoba kalitesinde hatta daha iyi olmalı
marakesh
12.Mayıs.2006, 15:22
lens in kalecisi alıncak diye duydum bende.adını hatırlamıyorum simdi ama.genc bi kaleciymiş.
BurakMania
12.Mayıs.2006, 16:44
bi zamanlar volkan ünlü için super yetenek gelecekte milli takım kalesini koruyacak diyorlardı volkan ne oldu bilen var mı ?
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 17:05
kadro dışı bıraktı tigana
bence bizde ki fevzi elması kiralasınlar 2 taraf için o zaman hayırlı olur veya aykutu ....
FeYYaz1989
12.Mayıs.2006, 19:10
bi zamanlar volkan ünlü için super yetenek gelecekte milli takım kalesini koruyacak diyorlardı volkan ne oldu bilen var mı ?
Volkan Ünlü kadro dışı kaldıktan sonra Almanya'ya kaçmış.Klüp arıoyrmuş kendisine...
M.Scofield
12.Mayıs.2006, 20:44
Beşiktaş ile gelecek sezon için anlaşan Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Baki Mercimek, tesislerde antrenmanlarını tek başına sürdürüyor.
Kırmızı-siyahlı ekipte kadro dışı bırakıldığını, ancak çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Baki, ''Gençlerbirliği'nde kadro dışı olmama rağmen tek başıma çalışmalarıma devam ediyorum. Şu anda Gençlerbirliği'nin futbolcusuyum. UEFA Kupasına katılma ümidimiz var. Her ne kadar da kadro dışı olsam da Gençlerbirliği'nin ligin son maçında Çaykur Rizespor'u yenerek, UEFA Kupası'na katılmasını tüm kalbimle istiyorum. Şayet bu yolda bana bir görev verilirse elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım'' diye konuştu.
Baki, Artık Beşiktaşlı
Baki, Beşiktaş ile görüşmelerinin sonuçlandığını bildirerek, şöyle konuştu: ''Geçen hafta İstanbul'a gittim ve Beşiktaş ile kesin anlaşmayı sağladık. Beşiktaş'a transfer olduğum için çok mutluyum. Ben kendime güvenen bir insanım. Beşiktaş'a da çok yararlı olacağımı düşünüyorum. İnşallah Beşiktaş ile başarılı sonuçlara imza atarız.'' Gençlerbirliği'nde 3. sezonunu yaşadığını vurgulayan Baki, bu süre zarfında birçok başarı elde ettiğini ve milli takıma kadar yükseldiğini söyledi.
Baki Mercimek konuşmasını şöyle tamamladı: ''Beşiktaş'ta da bunun devamını getirmeye çalışacağım. Beşiktaş'ın hedefleri ile benim hedeflerimi birleştirerek büyük başarılar elde edeceğiz. Beşiktaş'ın hedefi Türkiye'de şampiyonluk ve Avrupa kupalarında başarılı olmak. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu daha önce televizyondan izlemiştim. Bu güzel olayı bu sefer ben de yaşamak istiyorum. Tigana ile imzaya gittiğim zaman tanıştık ama bana bir
mgungor
14.Mayıs.2006, 03:06
Beşiktaş'ta yaşadığı sıkıntılı günlerden dolayı siyah - beyazlı takımdan ayrılan Cordoba'ya Kolombiya Federasyonu moral vermek amacıyla milli takım kadrosuna çağıracak.
http://www.superspor.com/images/1/29/2351_B_cordoba005.jpg
Kolombiya Milli Takım Teknik Direktörü Maturana, Oscar Cordoba'yı Beşiktaş'ta yaşadığı son olaylardan dolayı milli takım kampına çağırdı. Cordoba'nın bir yıl aradan sonra tekrar milli takıma çağırılmasının perde arkasında Mondragon'un olduğu iddia edildi. Kolombiya Universal Televizyonu yayınladığı haberde Mondragon'un Kolombiya Federasyonu'nu arayarak Cordoba'yı milli takım kadrosuna çağırılmasını istedi. Kolombiya Federasyonu Mondragon'un telefonu üzerine Cordoba'yı bir anlamda ödüllendirerek milli takıma çağırdığını belirtti. Kolombiya Federasyonu'nun Pazartesi günü hazırlık maçları için açıklayacağı kadroda Cordoba da yer alacak.
Krusty
14.Mayıs.2006, 03:26
Haber Fotomaçtan mı :D
Laz_Asker_61
14.Mayıs.2006, 12:08
sallamaya bak cordoba gitsin barthez gelsin kesin fotomaç haberidir
cureshot
14.Mayıs.2006, 12:37
hah tam bjk tarzı bi transfer tigananın bunu istediğini hiç zannetmiorum adam ucuz genç afrikalı filan topçuların peşinde barthezi istemiş olamaz.
Burak Duran
14.Mayıs.2006, 12:38
haber fotomaç!! :D
mgungor
22.Mayıs.2006, 18:47
Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Beşiktaş, Avrupa'yı büyük titizlikle tarıyor. Bir yandan yönetim, bir yanda da teknik ekip, Siyah-Beyazlı takımı zirveye taşıyacak isimlerle tek tek görüşüyor. Teknik Direktör Jean Tigana'nın transfer teklifinde bulunduğu isimlerden Rio Antonio Mavuba, olumlu cevap verdi. Tigana, Mavuba ile ilgili kapsamlı bir rapor hazırlayacak ve yönetimin transferi bir an önce bitirmesini isteyecek. Çünkü, İngiliz ekibi Arsenal da Angola asıllı Fransız futbolcuyu transfer edebilmek harekete geçti.
http://www.superspor.com/images/1/29/6278_B_Mavuba001.jpg
İstikrar abidesi
Mavuba tekniği, hızı ve yeteneğiyle Fransa'da Beşiktaş'ın hocası Tigana ile özdeşleştiriliyor. Genç oyuncusu, hem savunma hem hücumda orta sahayı zenginleştiren bir isim. Angola doğumlu 22 yaşındaki futbolcu, 3 kez Fransa Milli Takımı'nda oynadı. Bordeaux'da (A) takıma yükseldiği 2003'de 20, ardından 38 maçın tümünde görev yaptı. Geçen sezon 34 maçta oynayan genç oyuncunun 2009'a kadar sözleşmesi var. Yedi yaşından beri Bordeaux forması giyen Mavuba'nın bonservisi ise 6.5 milyon euro.
22.05.2006
Kaynak : Akşam
eGowiCh
22.Mayıs.2006, 18:50
http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/besiktas/nobre1905.jpg
Marcio Nobre, artık bonservisiyle birlikte Beşiktaş’ın yıldızı... Kara Kartallar bu transfer için kasasından 4.1 milyon dolar harcadı.
3 yıllık sözleşme
Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye asrın çalımı... Sarı-Lacivertli forma altında sergilediği performansla tribünlerin sevgilisi olan Marcio Nobre, artık resmen Kartal... Nisan ayından bu yana süren görüşmeler sonrasında Sambacı ile kesin anlaşma sağlandı. Daha önce Central Espanyol ile kiralamak üzere görüşmelerde bulunan Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları, son anda bonservisi de aldı. Bu transfer nedeniyle Brezilya Kulübü’ne tam 3 milyon dolarlık ödeme yapıldı. Nobre de pazarlıklar sonrasında üç yıllık sözleşmeye ‘evet’ dedi.
Kontrolden geçti
Daha önce yarısı peşin, kalanı ise maç başı olmak üzere 1.5 milyon dolar önerilen Brezilyalı golcü, üç yıllık yeni teklif sonrasında bu rakamların yeniden düzenlenmesini istedi. Karşılıklı pazarlıkların ardından, Nobre’nin yıllık net 1.1 milyon dolar alması kesinleşti. Maddi anlamda sağlanan uzlaşma sonrası, Sambacı golcü dün Acıbadem Hastanesi’ne giderek sağlık kontrollerinden geçirildi. Nobre bu kontrollerin ardından da Ümraniye’ye gitti. İlk röportajını kulübün internet sitesine veren Nobre şunları söyledi:
‘Şampiyonluk için’
“Büyük bir takıma, şampiyonluk yaşamak için geldim. Umarım oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi cevabı veririm. Türkiye’de bulunduğum süre içerisinde Beşiktaş’a karşı çok forma giydim ve her açıdan bu büyük kulübü çok iyi tanıyorum. Bu dakikadan sonra Kleberson ve Bobo ile birlikte Beşiktaş’ın başarısı için mücadele edeceğiz. Hedefim, Türk futbolseverlerinin bildiği Nobre’nin bugüne kadar gösterdiği performansının daha üzerine çıkmak ve Beşiktaş’a faydalı olmak...”
Daum ve Tuncay’a bombardıman!
Marcio Nobre’nin, 2.5 yıllık Fenerbahçe macerasında büyük sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı. Galatasaray’a kaptırılan şampiyonluk sonrasında yakın bir arkadaşıyla görüşen Sambacı’nın sözleri hayli çarpıcı... Sezon içinde belli aralıklarla yöneticilerle biraraya geldiğini söyleyen Brezilyalı golcü, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Yönetim, beni ve menacerimi bir kaç kez görüşmek için çağırdı. Beni takımda görmek istediklerini, Daum’un da aynı fikirde olduğunu söylediler. Ama iş, hiç bir zaman imza aşamasına gelmedi. Beni oyaladılar, çünkü başka bir alternatif bulsalar göndereceklerdi. Daum ile anlaşamadım. Kalması halinde kesinlikle ayrılacaktım ve bu kararı lig bitmeden almıştım. Tuncay yetenekli bir oyuncu, ama saha içinde anlaşılmaz bir şekilde şahsi oynar. Bu nedenle takımdaki bir çok kişi ona antipati duyar...”
Çifte açıklama
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB’ye gönderdiği yazıda, Marcio Ferreira Nobre ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. Fenerbahçe Kulübü ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu sayısı konusundaki ısrarlı tutumuyla ilgili olarak, Marcio Nobre ile yollarını ayırmış, 100. yılımızda çok daha başarılı bir kadro yaratmak için çalışmalarını sürdürmektedir.”
J.M SaLas
22.Mayıs.2006, 19:07
ßu adam futboLcu diil yaa!
enesao
22.Mayıs.2006, 19:14
ßu adam futboLcu diil yaa!
peki ne olabilir sence?
tombul taho
22.Mayıs.2006, 19:30
beşiktaş tükürdüğünü yaladı bence bu transferle.. bjk yönetimi ve taraftarı diilmiydi nobreyi yerden yere vuran.. nobreyi şikayet eden.. kendini atıyo diyip yönetimi suçlayan... ite o yüzden bence tükürdüğünü yaladı. ama umarım bjk takımına yararlı olur. hiç sanmıyorum ama...
bence bjk pekde karlı sayılmaz. Nobre bjk de yararlı olabilir mi? bence tartışılır....
enesao
22.Mayıs.2006, 20:34
neden olamasın bence olurr...
Jesus_FB
22.Mayıs.2006, 20:38
Temiz lig isteyen beşiktaş nobre transferini neden yaptı o zaman
Laz_Asker_61
22.Mayıs.2006, 20:44
bobo bundan 1000 kat daha iyiydi neden alındı anlam veremiyorum
enesao
22.Mayıs.2006, 20:45
Temiz lig isteyen beşiktaş nobre transferini neden yaptı o zaman
ezeli rakipten transfer yapınca lig pisleniyo mu?
Jesus_FB
22.Mayıs.2006, 20:50
ezeli rakipten transfer yapınca lig pisleniyo mu?
alakası yok nerden çıkardın bunu benim demek istediğimi daha önce Çağrı söylemiş bak
bjk yönetimi ve taraftarı diilmiydi nobreyi yerden yere vuran.. nobreyi şikayet eden.. kendini atıyo diyip yönetimi suçlayan
enesao
22.Mayıs.2006, 20:53
alakası yok nerden çıkardın bunu benim demek istediğimi daha önce Çağrı söylemiş bak
hmm özürdilerimm... belki şimdide bjk onun için alıyodur bu oyuncuyu :D
hezzo
22.Mayıs.2006, 21:36
hiç istemiyodum nobreyi bence pek yararlı olmaz..nobre alex de yolda gibi bişey söylemiş geçengün karakartal.com da okumuştum
Jesus_FB
22.Mayıs.2006, 21:47
hiç istemiyodum nobreyi bence pek yararlı olmaz..nobre alex de yolda gibi bişey söylemiş geçengün karakartal.com da okumuştum
seneye Alexin kontratı bitiyor belki beşiktaşa gider hiç belli olmaz bu brezilyalıların napcakları :)
crazzy
23.Mayıs.2006, 01:09
Besiktas Fenerbahcenin kapıya koyduğu oyuncuyu aldı ve bence büyük iş yapmadı. Bide nobre tekniği iyi bi oyuncu deil Fenercede hep alex sayesinde gol atıyodu bjk da bu olur mu tartışılır bence.Bjk da Alex gibi oyuncu yok bana tümer sergen demeyin yasları otuzu geçmiş ve bjk da durumları belirsiz.
koray_capello
23.Mayıs.2006, 01:38
Ben Nobre yi beğeniyordum inşallah faydalı olur
bence nobre çok faydalı olacak fb de anelka yüzünden gönderildi ...
ayrıca bobo varken nobre neden alındı diyosanız bobo nun bonservisi 3 milyon dolarmış nobre 1.250 milyon dolar
By_aBuNis
23.Mayıs.2006, 03:08
Türk olunca ne oluyor arkadaşlar ..?dostum bu b1z1m turkler boyle yabanc1 warsa turku oynatmazlar :(:(
By_aBuNis
23.Mayıs.2006, 03:11
seneye Alexin kontratı bitiyor belki beşiktaşa gider hiç belli olmaz bu brezilyalıların napcakları :)yok tar1k ab1 alex g1tmez fenerden :D:D tek umudumuz o ya oda g1derse ?
Beşiktaş'ın yeni kalecisi Runje dün İstanbul'a geldi. Hırvat kaleci, bugün Kartal'a resmi imzayı atacak.
İnönü'de büyülendim
Hırvat kaleci "Geçen yıl geldiğim Beşiktaş, hiç aklımdan çıkmadı. Burada tarih yazacağım" dedi.
Beşiktaş'ın yeni kalecisi Vedran Runje, dün eşi ile birlikte İstanbul'a geldi. Bu sabah sağlık kontrolünden geçecek, öğleden sonra da resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Hırvat file bekçisi, diğer tüm yıldızlar gibi konuşmak için sadece FOTOMAÇ'ı seçti. Cordoba'nın ayrılmasının ardından önümüzdeki yıllarda siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyacak olan Runje, Beşiktaş'ı seçme nedeni olarak geçen sezon İstanbul'a geldiğinde siyah-beyazlı taraftarlara hayran olmasını gösterdi. Hırvat kaleci şöyle devam etti:
MONACO'YU GERİ ÇEVİRDİM
"Geçensezon UEFA Kupası'nda Standard Liege ile İstanbul'a geldiğimde büyülenmiştim. İnönü Stadı'nda inanılmaz bir taraftar desteği vardı. http://www.fotomac.com.tr/2006/05/23/im/F5D16A538596B94D89F68E4Fb.jpgAyrıca şehre gerçekten hayran olmuştum. Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük üç kulübünden biri olduğunu biliyorum. Kariyerimde böyle bir değişime ihtiyacım vardı. Monaco da beni istiyordu ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim."
OLUMLU REFERANS
"F.Bahçeli eski futbolcusu Rapaiç benim dostumdur. Ondan, G.Saraylı Tomas'tan ve eski kaleci Mrmiç'ten hep olumlu referanslar aldım. Beşiktaş camiası her açıdan inanılmaz ve büyüleyici. Bu kulüp ve taraftarı, Avrupa kupalarında elde ettikleri derecelerden çok daha yüksek yerleri hak ediyor. Bu sezon tarih yazacağım. Daha önce Marsilya ve Standard Liege'de yazdığım gibi."
alıntıdır .... malesef fotomaçtan ...
TüMeR_yAğıZ
23.Mayıs.2006, 13:17
Runje bence takıma katkı sağlayabilecek bir kaleci.lider özellikleri olan bir oyuncu liege'deki başarılı oyununu umarım burada da sürdürür.
bjk şu kaleci sorununu bir türlü çözemedi sürekli sorun oldu umarım runje ile çözerler ....
aykutozman
23.Mayıs.2006, 15:05
Bence bu kaleci Cordoba'nın yarısı bile olamaz,tabi daha görmeden karar vermek uygun degil ama duruşu itibariyle Cordoba kadar güven vermiyor.İnşallah başarılı olur da kaleci yönünden başımız ağrımaz bu sene.
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:09
Runje'den Kartal'a 3 yıllık imza!
Beşiktaş, Hırvat kaleci Vedran Runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Hırvat kaleci, kendisini siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
http://www.superspor.com/images/1/29/8796_B_runje005.jpg
Kulübüne 1 milyon Euro, Runje'ye 800 bin
İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkan Murat Aksu, sezonun ilk yabancı transferini bir gerçekleştiren kulüp olduklarına dikkat çekerek, "Bu ilk transferimizi 1 numarayı forma giyecek kaleci Runje ile yaptık. Yaklaşık 5-6 aydır süren çalışmalar neticesinde mutlu sona ulaştık. Hocamızın Marsilya'dan yakından tanıdığı Runje ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi 10'un üzerinde Hırvat Milli Takımı'nda görev aldı. Hocamızın ısrarla alınmasını istediği Runje'nin Beşiktaş camiasına Türk futbol kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum. Runje ile 3 seneliğine anlaştık. Bonservis bedeliği olarak kulübüne 1 milyon Euro, kendisine yıllık 800 bin Euro vereceğiz. Belçika Ligi'nde 3 yıldır üst üste en iyi kaleci ünvanını kazanan Runje'nin Beşiktaş tribünlerine heyecan verecek bir oyuncu olduğuna inanıyorum" dedi.
Transfer çalışmalarının son sürat devam ettiğini bildiren Aksu, "Bu sene bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Hedefimiz, transferi 20 Haziran'a kadar bitirip, kampa yeni transferlerimizle birlikte gitmek istiyoruz. Bu, hedefimize ulaşmak için yönetim kurulu elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.
Runje: "Çok mutluyum"
Hırvat futbolcu Vedran Runje de Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah, Beşiktaş formasıyla kariyerimde üst seviyede bir dönem yaşarım" dedi. Konuşmaların ardından Runje, yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi.
Sağlık kontrolünden geçti
Beşiktaş'ın dün İstanbul'a getirdiği Hırvatistanlı kaleci Vederan Runje, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini siyah beyazlı takıma bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık taramasından geçirilen tecrübeli kaleci, daha sonra; incelemelerde bulunmak ve çalışacağı ortamı görmek için tesislere gitti.
23.05.2006
Kaynak : DHA
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:10
Kartal’dan Kily atağı
Yeni sezonda hayal kırıklığı yaşamaya tahammülü olmayan Beşiktaş, teknik direktör Tigana’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Fenerbahçe’den Marcio Nobre’yi renklerine bağladıktan sonra, 1 numara sorununu da Runje ile anında çözen Siyah-Beyazlılar, şimdi de Inter’in dünyaca ünlü yıldızı Kily Gonzalez’in peşine düştü.
http://www.superspor.com/images/1/29/8842_B_KilyGonzalez001.jpg
2008 yılına kadar sözleşmesi var
Arjantinli sol kanat oyuncusuyla görüşmelere başlayan yönetimin, bu transferde kısa sürede önemli mesafe kaydettiği ve müjdeli haberin çok yakında duyulabileceği öğrenildi. 2008 yılına kadar İtalyan ekibiyle sözleşmesi bulunan Kily’nin Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı bildirildi. Gelişmeleri Jean Tigana’nın da yakından izlediği vurgulandı.
Kily Gonzalez kimdir?
Ülkesi: Arjantin
Doğum yeri: Rosario
Doğum tarihi: 1974
Boyu: 1.75
Kilo: 71
Takımı: Inter
93-94 Rosario Central 21 2
94-95 Rosario Central 30 5
95-96 Boca Juniors 36 3
96-97 Boca Juniors 1 -
96-97 Real Zaragoza 30 3
97-98 Real Zaragoza 31 6
98-99 Real Zaragoza 29 6
99-00 Valencia 47 6
00-01 Valencia 35 5
01-02 Valencia 31 3
02-03 Valencia 19 1
03-04 Inter 28 -
04-05 Inter 16 -
05-06 Inter 18 -
23.05.2006
Kaynak : Fanatik
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:11
Beşiktaş'tan Adnan'a teklif
Süper Lig'e veda eden Samsunspor'da forma giyen Adnan, Beşiktaş'tan teklif geldiğini doğruladı.
http://www.superspor.com/images/1/29/4239_B_Adnan002.jpg
Kırmızı - beyazlı oyuncu, "Beşiktaş ile bire bir görüşmede bulunmadım. Menajerim aracılığı ile teklif geldi. Direkt görüşmem etik olmaz. Kulübümle bir sene daha sözleşmem var. Samsunspor küme düşmüş bir takım. Bu durumda gidip herhangi bir kulüple konuşmam etik açıdan doğru değil. Şu an kulübümüzde kongre ortamı var. Yeni yönetim geldikten sonra bonservisim ve geleceğim belli olacak" dedi.
23.05.2006
Kaynak : Milliyet
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:32
Carew: "Beni geri alın"
John Carew’den büyük sürpriz... Beşiktaş’ta bir sezon oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunun başında Fransa’nın Olympique Lyon takımına transfer olan Norveçli forvet oyuncusu, siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediğini bildirdi.
http://www.superspor.com/images/1/29/5249_B_Carew006.jpg
Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile telefon görüşmesi yapan Carew, Olympique Lyon’da aradığı ortamı bulamadığını söyledi. Fransa Birinci Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslemelerine rağmen Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olamadıklarını ifade eden Norveçli yıldız, şöyle konuştu:
"Beşiktaş’tan ayrılmamın en büyük nedeni Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynama tutkusuydu. Bu hayalimi gerçekleştirdim ama hedeflediğimiz başarıyı yakalayamadık. Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda ettik.
Lyon’dan soğudum
Geçtiğimiz günlerde kulübümüzün başkanı Jean-Michel Aulas ile görüştüm. Benim hakkımda olumlu düşünmediğini ve Chelsea’den Didier Drogba’yı almak istediğini öğrendim. Bu durum da beni çok üzdü ve açıkcası Lyon’dan soğuttu. Eğer kulübümle anlaşırsanız tekrar Beşiktaş’a gelmek istiyorum. Fransa’nın yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden biri olan Jean Tigana ile çalışmak bana büyük mutluluk verir."
Karar Demirören’in
Kıvanç Oktay ve Erdil Arpacı, Norveçli futbolcuya konuyu başkan Yıldırım Demirören’e ileteceklerini bildirerek, olumlu yanıt gelmesi halinde transfer için hemen harekete geçeceklerini söylediler. John Carew bu sezon Fransa Ligi’nde 26 maçta forma giydi, 8 gol attı. Carew, Şampiyonlar Ligi’nde ise 10 maçta forma giydi, 4 gol kaydetti.
23.05.2006
Kaynak : Hürriyet
BaTuHN
23.Mayıs.2006, 18:40
walla gelsin billa gelsin :D:D nobre yi de aldık ama olsun carew İnönü ye nobre kadıköy e!!!!
Laz_Asker_61
23.Mayıs.2006, 19:28
nobre carew 2 si birarada olmaz
FeYYaz1989
23.Mayıs.2006, 19:35
Nobre'den önce olsa,Carew olurdu.Yine olur ama Bobo'nun bonservisi alınmaz ama yinede birlikte olurmu bilemiyorum.Kily Gonzalez bizden uzak dursun.Adnan'da Jean Tigana isterse olsun istemezse olmasın.
nic-39
23.Mayıs.2006, 21:19
valla kaleci daha once 3 kez fransada 2 kez belçika da yılın kalecisi olmus..karıyerı ıyı umarım yararlı olur..ama oncelıkle defans ı saglama almalısınız
TüMeR_yAğıZ
23.Mayıs.2006, 22:07
Her duyulan da buraya yazılmış.Ben Killy Gonzales'i Beşiktaş'ın isteyeceğini sanmıyorum adam takımı gençleştirmeye çalışırken otuzunu aşmış birini niye almak istesin.adnanı ilk defa burada duydum carew'i gazetede okudum.tabiki carew gelsin isterim ama nobre alındı.bobonun durumu belirsiz bu saatten sonra ne olur bilemem.
koray_capello
23.Mayıs.2006, 23:22
Bu Runje'yede içim pek ısınmadı ama..
Geçen tv de Runjenin maç görüntülerini gösteriyordu.Bende haberi başından izleyemedim ortasında açtım görüntüleri izliyorum.Adam üstüste 3 tane gol yedi.1 tane penaltıdan 1 tane kaleciyle karşı karşıya üstünden aşırttılar 1 tane de ampül gibi astılar zaten.Bende görüntüleri izleyince dedim heralde yeni 1 golcü alıyoruz meğerse o golleri yiyen bizim Runjeymiş.Onun görüntüleriymiş.Yaw bu adamın başka görüntüsü yokmuydu adamın top tutuşunu göremedik daha..
bu hırvatistan danda çok kaleci çıkıyor ... bu dikkatimi çekti ....
besiktas1903
24.Mayıs.2006, 13:26
Fatih Tekke transferinde son durum
Beşiktaş, Fatih Tekke için Trabzon’a, Çağdaş’ın parasını almayalım, üstüne İbrahim Akın ve 2.5 milyon dolar verelim teklifini yaptı
24.05.2006
Demirören bizzat yürütüyor
Trabzon’un süper yıldızı Fatih Tekke, şu anda transfer gündeminin 1 numarasında. Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe tarafından ısrarla istenen golcü oyuncu için Siyah-Beyazlılar, Karadeniz ekibine, “Çağdaş’ın bonservis parasını almayalım. Üstüne de İbrahim Akın artı 2.5 milyon dolar verelim” teklifini yaptı. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüşmeleri bizzat yürüten Yıldırım Demirören’in teklifi daha da yukarılara çekebileceği kaydedildi.
‘Gidersem Beşiktaş’a giderim’
Fatih Tekke’nin de yakın çevresine, “Ali Sami Yen’de bana yapılanlar yüzünden Galatasaray’a sıcak bakmıyorum. Fenerbahçe zaten olmaz. Türkiye’de gidersem sadece Beşiktaş’a giderim” dediği öğrenildi. Fatih’in bu düşüncesi nedeniyle Beşiktaş’tan daha cazip bir teklif veren Fenerbahçe’nin bu transferde Kartal’dan çok geride olduğu bildirildi. Albayrak’ın ayrıca Demirören’e, “Fatih’i satmaya karar verirsek, öncelik sizin” dediği belirtildi.
FANATIK
bence besiktas icin iy olur saten ibrahim akin guzel oynamiyordu, fatih bence besiktasta yararli olur.
koray_capello
24.Mayıs.2006, 13:33
Evet çok iyi olur ama zannetmiyorum.Ayrıca artık forvet almayı bıraksınlarda başka mevkilere adam alsınlar.Zaten Gökhan,Nobre,Sinan K.,Burak,Bobo var.Daha ortasahanın sağında ve solunda oynayacak 1 adam yok.Oyun kurucu diyeceğimiz tarzda 1 adam yok.Defans desen orayada lazım yabancı ama olmuyor işte..
Evet çok iyi olur ama zannetmiyorum.Ayrıca artık forvet almayı bıraksınlarda başka mevkilere adam alsınlar.Zaten Gökhan,Nobre,Sinan K.,Burak,Bobo var.Daha ortasahanın sağında ve solunda oynayacak 1 adam yok.Oyun kurucu diyeceğimiz tarzda 1 adam yok.Defans desen orayada lazım yabancı ama olmuyor işte..
koray kardeş orda saydığın isimlerden burak antalyasporlu burak ise o orta saha oyuncusu hemde çok iyi bir oyuncu .... umarım faydalı olur ....
BurakMania
24.Mayıs.2006, 14:32
Ahh su nobreyi almasaydık ne olurdu piyasada forwet mi kalmadı ama tekke gelirse cok iyi işler yapar
sergenNn
24.Mayıs.2006, 14:49
tekke gelmesin bence beşiktaş'a
runje çok ii bi kaleci çok sevdim hele fenerlilere bi maçta yaptığı hareketten sora :)
nobre beşiktaş'a faydalı olucak o ayrı mesele ama ne yapsada taraftarın sevgisini kazanamaz
inşallah bobo'nun bonservisini alırlar
koray_capello
24.Mayıs.2006, 15:09
koray kardeş orda saydığın isimlerden burak antalyasporlu burak ise o orta saha oyuncusu hemde çok iyi bir oyuncu .... umarım faydalı olur ....
Evet ortasaha olduğunu biliyorum ama forvet de oynayabiliyor diye biliyorum
Evet ortasaha olduğunu biliyorum ama forvet de oynayabiliyor diye biliyorum
forvet oynadığını hiç görmedim ama bir orta sahaya göre çok gol atıyor ve ileriye çok çıkıyor belki ondan öyle demişsindir....
ayrıca frikik özelliğide var ... fiziği falan müthiş koray bu oyuncuya dikkat edin bak sizi bu adam taşır gibime geliyor ...
tek korkum formda olmaması ve çok duygusal hemen etkileniyor son antalya maçında adam bir kaç pas hatası yaptı diye tribünde kendini bilmez taraftarlar burak dışarı falan diye bağırdı o da hırslandı ve 2 dak. sonra gol attı ... daha önce sarı kartı vardı ve golden sonra formasını çıkarttı ve ağlayarak soyunma odasına gitti ... bence onun bir suçu yoktu suç tamamen o taraftarın ....
koray_capello
24.Mayıs.2006, 17:09
Fiziğinin filan süper olduğunu biliyorum gençler şampiyonasında izlemiştim.Ama Beşiktaş bu adamı kesin aldımı acaba onu tam bilemiyorum.Alsaydı eğer imza filan attırırlardı forma giyer resim çektirirdi.Heralde Antalyasporla tam anlaşılamadı.
enesao
24.Mayıs.2006, 17:09
bjk yine her sene olduğu kim tüm Türkiye yi topluyor toplamayada devam edeceğe benziyoor..
Fiziğinin filan süper olduğunu biliyorum gençler şampiyonasında izlemiştim.Ama Beşiktaş bu adamı kesin aldımı acaba onu tam bilemiyorum.Alsaydı eğer imza filan attırırlardı forma giyer resim çektirirdi.Heralde Antalyasporla tam anlaşılamadı.
ya ben burak ın kendisine sordum galatasarayda ilgileniyordu burakla seneye samiyendemisin inönüdemisin demiştim o da büyük ihtimalle inönü dedi ... antalyaspor da burak a karşılık para ve oyuncu istiyor ama büyük ihtimalle bjk de .....
hezzo
24.Mayıs.2006, 17:32
bu hırvatistan danda çok kaleci çıkıyor ... bu dikkatimi çekti ....
daha önce mrmic vardı bide başka bitane daha hırvat kalecimiz vardı
tr diğer büyük takımlardan oyuncu almasınlar bize beşiktaşlı adamlar gerek nobre seneye gider bence bi işe yaramaz bobo iyiydi
perpetua
24.Mayıs.2006, 19:35
Saniyorum ki Tigana her an oynayabilecek 3 tane forvet oyuncusu istiyor ki bu cok dogru bir dusunce. Sezon boyunca sakatlik var, ceza var formsuzluk var ve her ne kadar Nobre'nin ters hareketleri olsa da, mucadeleciligi ve vucut gucu mevcut forvetler Bobo ve Gokhan'da olmayan ozellikler ve yararli olur. Biraz daha genc ve yedek beklemeyi fazla tasa etmeyecek 4. bir forvet ile kadro yapisi (en azindan forvet mevkiinde) daha saglikli olacaktir. Ozellikle kadro genc forvetlerden kurulu olacagi ve genc oyuncularin form grafigi inisli cikisli olacagi icin bol forvet bulundurmak uzun donemde yararli olacaktir. (Tabii oyuncular yedek kalmayi dert etmezlerse)
Besiktas'ta bence esas sorun orta sahada. Kurulacak elmas duzenindeki orta sahanin iki kenara yakin oynayan oyuncularin hem defansif hem de ofansif ozelliklere sahip olmasi gerekli oldugu icin de doldurulmasi zor gibi gorunen bir mevkii. Fahri belki bu anlamda yararli olur ancak bu bolgede de dar bir kadro ile mucadele etmek Besiktas'i zorlar gibi geliyor bana.
hezzo
24.Mayıs.2006, 20:04
ya bence kadro iyi önemli olan oyuncuları takım haline getirebilmek buda tigananın işi. Bence Türkiyenin en yetenekli oyuncularını kadromuzda bulunduruyoruz ibrahim toraman, gokhan zan,gokhan şimdilik aklıma gelenler tabi bence de kanatlara takviye şart nitekim yapacaklardır da
mgungor
25.Mayıs.2006, 18:23
İşte Kartal'ın yeni transferleri
Ligin sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta imzalar peş peşe geldi. 2. Başkan Murat Aksu'nun başrol oynadığı transfer çalışmalarında Fahri Tatan, Baki Mercimek, Vedran Runje, Marcio Nobre ve Burak Yılmaz ile anlaşmaya varıldı. Başkan Yıldırım Demirören'in ilk yılında transfer çalışmalarını yürüten Kıvanç Oktay, bu sezon transferde etkin rol almadı.
http://www.superspor.com/images/1/29/5274_B_nobre001.jpg
Başkan Yıldırım Demirören'in kontrolünde gerçekleştirilen transferlerde, Aksu aktif rol oynayarak 20 Haziran tarihine kadar yeni kadroyu oluşturacaklarını söyledi. 2. Başkan, transferlerin devam edeceğini vurgulayarak "6-7 oyuncu daha alacağız. Amacımız sezon başlamadan takımı toparlayabilmek. Geçmiş senelerde kamp kadrosu hep eksikti. Biz bu handikabı gidermek için uğraşıyoruz." dedi. Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı yeni isimler ise şöyle:
Marcio Nobre: F.Bahçe'den transfer edilen Marcio Nobre, Brezilya'nın Cruzeiro takımından Türkiye'ye geldi. İki buçuk yıl Sarı-Lacivertli forma altında kiralık olarak oynayan golcü oyuncu, bir de şampiyonluk yaşadı. Gol vuruşlarındaki becerisiyle dikkat çeken, Nobre iki buçuk sezonda Sarı-Lacivertli forma altında 102 maç oynadı. Bunların 87'sinde ilk 11'de görev yapan Nobre, 57 gol kaydederek F.Bahçe'nin başarısında önemli rol oynadı. Beşiktaş'la üç yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı oyuncu, yıllık 1 milyon 100 bin dolar alacak. Bonservis bedeli olarak ise Cruzerio'ya 3 milyon dolar ödenecek. 1980 doğumlu olan golcü oyuncu, 1,83 boyunda ve 81 kilo.
Vedran Runje: Oscar Cordoba'nın ayrılması ile birlikte Beşiktaş aradığı kaleciyi Belçika'nın Standart Liege takımında buldu. 30 yaşında olan Hırvat kaleci futbola Hajduk Split takımında başladı. Daha sonra Belçika'nın Standart Liege takımına transfer olan Runje üç sezon oynadıktan sonra Fransa'nın Marsilya takımına geçti. Barthez'in transferiyle yedeğe düşen başarılı file bekçisi tekrar eski takımına döndü. Geçen sezon 36, bu sezon da 34 maçta forma giyen Hırvat kaleci Siyah-Beyazlı takımla üç yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Runje'ye yıllık 800 bin Euro, Standart Liege'e ise bonservis bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyecek. 1,84 boyunda olan Hırvat file bekçisi 80 kilo.
Fahri Tatan: Çaykur Rizespor'da yıldızı parlayan 23 yaşındaki Fahri Tatan, Fenerbahçe'nin altyapısında yetişti. Gösterdiği performansla A Milli Takım kadrosuna seçilen genç oyuncu, bu sezon 32 maçta forma giydi. 2712 dakika sahada kalan Tatan 3 gol attı, 8 sarı kart gördü. Son üç sezonda 73 maçta forma giydi. 1983 Rize doğumlu olan başarılı futbolcu, 1,77 boyunda 65 kilo. 14 yaşında 3. Lig'de 27 karşılaşmaya çıktı. 3 yıllık sözleşme imzaladı, yılık 150 bin YTL ve maç başına 23 bin 750 YTL alacak.
Baki Mercimek: Defansın sol kanadı için düşünülen Baki Mercimek, Gençlerbirliği'nden Beşiktaş'a geldi. Hollanda doğumlu olan Baki futbol altyapısını da burada aldı. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in düşündüğü genç isimlerden biri. 24 yaşında olan genç oyuncu, bu sezon 14 maçta forma giydi, iki gol attı. Oynadığı maçlarda toplam 18 top çalarken 11 defa da top kaptırdı. 1,84 boyunda 78 kilo. İki yıllık sözleşme imzaladı. Yıllık 200 bin Euro ve maç başına 6 bin 500 Euro alacak.
Burak Yılmaz: Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkmasına golleriyle önemli katkıda bulundu. 20 yaşındaki genç oyuncu, Teknik Direktör Tigana'nın ısrarlı isteği üzerine alındı. 24 maçta forma giyerken 9 da gol attı. Orta saha ağırlıklı oynamasına karşın gol yollarında oldukça etkili.
25.05.2006
Kaynak : Zaman
TüMeR_yAğıZ
25.Mayıs.2006, 21:20
Ben Burak'ın çok yararlı olacağını düşünüyorum çok yetenekli ve hırslı bir futbolcu.İstanbul onu bozmaz ise Milano'ya kadar yolu var.Umarım ibrahim akın 'da kendini toplar.Ayrıca Fahrininde oyun stili hoşuma gidiyor.Bu sene yönetim daha iyi bir politika izliyor.En azından gençlere yöneldi bu belki bir senemizi daha heba edebilir ama ısrarla üzerinde durulursa beş altı yıl beşiktaş zor tutulur.
BurakMania
26.Mayıs.2006, 00:19
Ben Burak'ın çok yararlı olacağını düşünüyorum çok yetenekli ve hırslı bir futbolcu.İstanbul onu bozmaz ise Milano'ya kadar yolu var.Umarım ibrahim akın 'da kendini toplar.Ayrıca Fahrininde oyun stili hoşuma gidiyor.Bu sene yönetim daha iyi bir politika izliyor.En azından gençlere yöneldi bu belki bir senemizi daha heba edebilir ama ısrarla üzerinde durulursa beş altı yıl beşiktaş zor tutulur.
Tamam yönetimin gençlere yönelmesi iyi güzelde önemli olan genç olması değil genç yetenek olması gerçi şimdiye kadar transfer edilen Burak ve Fahri için okudugum Besiktaslı yazarlar olumlu yonde gorus belirtmiş. Ne derece faydalı olacaklar bakacaz ve gorecez.
bence bjk nin transfer politikası iyi ... faydalı olacağına inanıyorum ...
mgungor
26.Mayıs.2006, 12:04
Beşiktaş Juve'nin düşmesini istiyor
Inter ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kily Gonzales, beklenen verimi gösteremediği için satış listesine konulmuştu. Arjantinli yıldız ile temasa geçen Beşiktaş, transferi ağırdan alıyor. Çünkü Kily’yi göndermesine kesin gözüyle bakılan İtalyan devi, alıcısı çıkmasa bile sol kanat oyuncusunu serbest bırakmayı düşünüyor. Gonzales’te sorun yaşanması ihtimalini gözönüne alarak alternatif arayışlarına yönelen Kara Kartallar; Juventus’ta büyük hayal kırıklığı yaşayan Olivier Kapo için de harekete geçmişti.
Juve ‘evet’ dedi
Geçtiğimiz sezon Monaco’ya kiralanan ancak Fransız ekibinde de çok az şans bulan Kapo konusunda, Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Fransız oyuncuyu Siyah-Beyazlı ekibe öneren menacerlerin, el altından Sarı-Kırmızılı yöneticilerle de temasa geçtiği öğrenildi. Olaydan haberdar olan Kara Kartallar, durumu hemen Adnan Polat’a iletti. Polat’ın garantisi üzerine rahatlayan Beşiktaş’ın gözü İtalya’da. Çünkü Kartal’a ‘evet’ diyen Juventus eğer küme düşürülürse, Kapo da bonservisini alarak serbest kalacak.
26.05.2006
FeYYaz1989
26.Mayıs.2006, 16:53
Olivier Kapo çok iyi olur ama bence Kily Gonzales'e gerek yok.
Meziyet
26.Mayıs.2006, 16:54
Kapo çok iyi adam..
enesao
26.Mayıs.2006, 17:56
bu kapo yu fm 2005 de man utd ye almistim cok basariliydi.. :D
sergenNn
26.Mayıs.2006, 18:07
Kapo gelirse çok iyi olur nedense o adamı çok seviyorum :D
Ayrıca Fahri Tatan çok ii bi futbolcu ama Burak için bişey söyleyemem
francesco10
27.Mayıs.2006, 01:38
juve ister düşsün ister düşmesn bu adamı elden çıkarmaya çalışacaktr kadrosunda oynatmayı planlamıosa, en kötü ihtimal bonservisini alabilme koşuluyla 1 yıl falan kiralanabilir
Selman Ozturk
27.Mayıs.2006, 02:20
Burak için bişey söyleyemem
Beşiktaş Burak'a imza atırırsa bu yılın transferi o olur. Çok kaliteli bir oyuncu çok...
mgungor
27.Mayıs.2006, 02:23
daha burak imza atmadımı ben transfer oldu diye biliyom
sergenNn
27.Mayıs.2006, 10:24
Burak imza attı..
Burak Duran
27.Mayıs.2006, 10:45
ben daha bitmedi diye biliyorum
mgungor
27.Mayıs.2006, 12:23
Kily'den Kartal'a yeşil ışık!
Arjantinli Kily, Beşiktaş adına transfer görüşmelerini yürüten menacer Kazım Avcı’ya, 'Mayıs ayı sonunda size kararımı ileteceğim' dedi.
Son olarak Fahri Tatan’ı Kartal’a kazandıran Avcı, İkinci Başkan Murat Aksu’nun, “Tigana çok istiyor. Ne yap ne et bu işi bitir” sözleri üzerine Kily ile masaya oturdu. Yaklaşık bir hafta önce gerçekleşen bu görüşmede İnterli yıldızın Kazım Avcı’ya, “Bana 10 gün süre verin. Mayıs ayı sonunda size kararımı ileteceğim” dediği bildirildi. Siyah-Beyazlı yönetimde şimdi bütün gözler Kily’den gelecek habere çevrildi.
27.05.2006
crazy_aslan
27.Mayıs.2006, 13:35
http://www.spor3.com/haberimaj/delgado2705.jpgYa Delgado ya Pascal
Delgado transfeinde Basel’le anlaşamayan Beşiktaş alternatif isimler üzerinde durmaya başladı
Mattias Delgado'nun Beşiktaş'a transferi tamam; ama kulübü Basel, 5 milyon Euro’da diretiyor. Marcelo Gallardo’nun maliyeti de el yakıyor!
Bu gelişmeler sonrası alternatifler üzerine yoğunlaşan Kara Kartal, yeniden tanıdık bir isme yöneldi: Pascal Feindouno
Baba, Basel’e çattı!
Transferin hızlı takımı Beşiktaş’ta hareketli günler sürüyor... Günlerdir Mattias Delgado için Basel ile kıran kırana pazarlıklar yapan Siyah-Beyazlılar, kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açan İsviçre Kulübü’ne sadece 1.5 milyon Euro’luk bir indirim yaptırabilmişti. Bu gelişme üzerine devreye giren Arjantinli yıldızın babası, dün İsviçre’ye giderek Basel Yönetimi ile masaya oturdu. Delgado’nun babası, oğlunun Basel’de kesinlikle kalmak istemediğini ifade ederek, bonservis bedelinde kolaylık sağlanmasını istedi.
Haber bekleniyor...
İsviçre’den gelecek iyi haberleri bekleyen Kara Kartallar, bir yandan da uzun süredir temaslarını sürdürdüğü Marcelo Gallardo için pazarlık halinde... Yıllardır Galatasaray’ın da listesinde yer alan Arjantinli futbolcu için kulübü River Plate, Beşiktaş’a son rakamını iletti: 4 milyon Dolar... Gallardo’nun talep edeceği rakam da eklendiğinde, bu oyuncunun maliyeti hayli yüksek. Bu durumu gözönüne alarak alternatif isimler üzerine yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, tanıdık bir yıldız için harekete geçti...
Aracılar devrede...
Rıza Çalımbay döneminde de Beşiktaş’ın transfer listesine giren Pascal Feindouno ile yeniden görüşmelere başlandı. Jean Tigana’nın, “Ya Fransa’da oynasın ya da Fransız olsun” görüşleri doğrultusunda Saint Etienne’in futbolcusu listeye eklendi. Feindouno hakkında Fransız teknik adamdan da ‘çok iyi olur’ raporunu alan Siyah-Beyazlılar, devreye sokulan aracılar vasıtasıyla, Saint Etienne Kulübü’nün isteyeceği bedel konusunda nabız yoklamaya başladı.
Fanatik
Burak imza attı..
burak henüz imza atmadı antalyaspor 2 milyon dolar ve bir futbolcu istiyorlar sadece prensipte anlaştılar .... ayrıca bjk şimdi volkan yaman ı da istiyormuş antalyaspordan .... herşey milli takım kampından sonra belli olacak ....
enesao
27.Mayıs.2006, 17:11
medyamiz yine gelenek ve göreneklerimizi devam ettiriyor ve herkesi Turkiye ye getiriyolar (sözum yabanci transferler ile ilgili...)
Meziyet
27.Mayıs.2006, 18:26
buRak bence o kadaR İyi biR futboLcu değiL ayRıca Bjk Bütün oyuncuLarı topLamaya devam ediyorLaR .. Hadi hayıRlısı..
mustangshelby
27.Mayıs.2006, 18:38
burak yapacağımız en iyi transfer olur bence...
mgungor
28.Mayıs.2006, 12:54
Delgado’nun fiyatı katlandı
Beşiktaş'ta transfer harekatı tüm hızıyla devam ederken bazı sorunlar da beraberinde seyrediyor. Mattias Delgado ile prensipte anlaşan Beşiktaş'ta Basel ile bonservis sorununun çözülmemesi sıkıntıya neden oldu.
http://www.superspor.com/images/1/29/1326_B_Delgado002.jpg
Uzun bir süredir Delgado ile görüşmelere devam eden Siyah-Beyazlılar, bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro isteyen Basel'in ancak 1 milyon Euro'luk indirim yapması karşısında sıkıntı yaşıyor.
Orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Delgado transferini mutlaka bitirmek isterken, çözüm için yeni formüller arıyor. Transfer sezonunun hareketli takımlarından Beşiktaş'ta bu gelişmeler yaşanırken, Delgado ve Roberts'ın transferine Başkan Yıldırım Demirören el koydu. Başkan Yıldırım Demirören'in önümüzdeki hafta Delgado, Wigan'lı Roberts ve Kluivert'ın transferinde son noktayı koymak için bizzat yurtdışına çıkacağı belirtildi.
28.05.2006
Kaynak : Zaman
çok fazla para istiyor basel...
cureshot
28.Mayıs.2006, 12:59
TRANSFERDE EN HIZLI TAKIM BEŞİKTAŞ!
http://www.turktransfer.com/besiktas/icons/bayrak_logo_1405.gifTRANSFERDE EN HIZLI TAKIM BEŞİKTAŞ! 5 TRANSFER YAPAN SİYAH-BEYAZLILAR 6 OYUNCUSUNU GÖNDERDİ...100. yıldaki şampiyonluğun ardından yaptığı çılgın transferlerle gündeme gelen Beşiktaş, bu yıl da geleneği bozmadı. Gençleştirme operasyonu kapsamında şimdiye kadar 5 futbolcuyu transfer eden siyah-beyazlılar, 6 futbolcusunu da gönderdi.
F.Bahçe’nin golcüsü Nobre, S.Liege’in kalecisi Runje, Rizeli Fahri, G.Birliği’nden Baki, Antalyalı Burak Beşiktaş’ın şu ana kadar renklerine kattığı isimler oldu. Kapı önüne konan Sergen, Okan Buruk, Ahmet Dursun ve Volkan Ünlü’nün yanı sıra Çağdaş Trabzon’a, A. Hassan da Anderlecht’e imza attı. Emektar Tayfur Havutçu futbolu bırakırken, Cordoba ülkesine döndü
Not: Alıntıdır
Meziyet
28.Mayıs.2006, 15:27
TRANSFERDE EN HIZLI TAKIM BEŞİKTAŞ!
http://www.turktransfer.com/besiktas/icons/bayrak_logo_1405.gifTRANSFERDE EN HIZLI TAKIM BEŞİKTAŞ! 5 TRANSFER YAPAN SİYAH-BEYAZLILAR 6 OYUNCUSUNU GÖNDERDİ...100. yıldaki şampiyonluğun ardından yaptığı çılgın transferlerle gündeme gelen Beşiktaş, bu yıl da geleneği bozmadı. Gençleştirme operasyonu kapsamında şimdiye kadar 5 futbolcuyu transfer eden siyah-beyazlılar, 6 futbolcusunu da gönderdi.
F.Bahçe’nin golcüsü Nobre, S.Liege’in kalecisi Runje, Rizeli Fahri, G.Birliği’nden Baki, Antalyalı Burak Beşiktaş’ın şu ana kadar renklerine kattığı isimler oldu. Kapı önüne konan Sergen, Okan Buruk, Ahmet Dursun ve Volkan Ünlü’nün yanı sıra Çağdaş Trabzon’a, A. Hassan da Anderlecht’e imza attı. Emektar Tayfur Havutçu futbolu bırakırken, Cordoba ülkesine döndü
Not: AlıntıdırBu 2 senediR böyLe zaten ama başaRı henüz yok :confused: :)
Laz_Asker_61
28.Mayıs.2006, 16:47
diğer senelere oranla biraz daha akıllıca transferler ama
enesao
28.Mayıs.2006, 19:22
diğer senelere oranla biraz daha akıllıca transferler ama
yooo bence gelenegi yine bozmadi bjk tum turkiye yi toplamaya devam ediyor..
BaTuHN
28.Mayıs.2006, 20:27
yooo bence gelenegi yine bozmadi bjk tum turkiye yi toplamaya devam ediyor..
bencede ama yine de geçen senelere göre daha akıllı transfer yapmayı düşünüolar ve bence delgado nun kesinlikle alınması lazım nobreye o kadar para verdiler delgado ya da versinlerr...
bjk geçen sene genelde galatasaray ve fb nin eski futbolcularını transfer etti bu sene genç ve iyi futbolculara yöneldiler umarım aşı tutar!!
mertcan1304
28.Mayıs.2006, 23:27
beşiktaş yine aynı kafayla devam ediyor.Aldığı oyuncularla ne türkiyede nede avrupada başarılı olamaz.
TüMeR_yAğıZ
28.Mayıs.2006, 23:46
beşiktaş yine aynı kafayla devam ediyor.Aldığı oyuncularla ne türkiyede nede avrupada başarılı olamaz.
aynı kafa değil bu.otuz yaş üstündeki sönmüş yıldızları değil,türkiye liglerinin yetenekli gençlerini topluyor elindeki yaşlıları gönderiyor ve bu şu anda süper lig takımları için yapılabilecek en iyi transfer politikası.
mertcan1304
28.Mayıs.2006, 23:52
aynı kafa değil bu.otuz yaş üstündeki sönmüş yıldızları değil,türkiye liglerinin yetenekli gençlerini topluyor elindeki yaşlıları gönderiyor ve bu şu anda süper lig takımları için yapılabilecek en iyi transfer politikası.
Bence yaptığı transferlerde bir iş yok genc türk oyuncular alıyor ama aldığı oyuncuların hiçbiri iyi oyuncu değil bence.
gorkemyilmazkarasu
28.Mayıs.2006, 23:56
KONYA - Halen Özden ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini anlatan Dağlı, “Özden için Beşiktaş ile karşılıklı bir rakam telaffuz ettik. Bu aşamadan sonra bir görüşme daha yapılması gerekiyor. Bu transferin futbolcu değişimi şeklinde yapılması da gündeme geldi. Beşiktaş’tan 2-3 genç oyuncu talep ettik. Bu oyuncuların üzerinde mutabakat olmadığı için, henüz isim vermek yanlış olur” dedi.
alıntıdır:ntvmsnbc.com
TüMeR_yAğıZ
28.Mayıs.2006, 23:57
İş olmazsa o oyuncular şu anda milli takımda ne arıyorlar?sezon başlasın yanıldığınıda anlarsın.nobrede runjede başarılı oyuncular.umarım eski takımlarındaki istikrarı beşiktaşta da yakalarlar.
Cengo
29.Mayıs.2006, 00:01
Runje 30 yaşında değil mi? Bence Cordoba daha iyi bir kaleciydi.
Baki M. ile Fahri T. Türkiye Ligi'ni kaldırabilecek oyuncular değiller.
Burak'ın da fazla şans bulması biraz zor, hele Bobo da kalırsa çok zor.Doğal olarak biraz gereksiz bir transfer gibi duruyor, ki zaten deneyimi de çok fazla değil..
Okan Buruk ve Sergen Yalçın da yaşlı olmalarına rağmen iyi oyuncular aslında (Sonuç itibari ile oyun içinde yararlı,oyun zekası yüksek, teknik oyuncular).Tümer de giderse, seneye zaten orta sahası oturmamış bu kurgu ile Beşiktaş daha kötü dakikalar geçirebilir bu transfer politikası yüzünden..
mertcan1304
29.Mayıs.2006, 00:04
Burak'ın da fazla şans bulması biraz zor, hele Bobo da kalırsa çok zor.Doğal olarak biraz gereksiz bir transfer gibi duruyor, ki zaten deneyimi de çok fazla değil..
Okan Buruk ve Sergen Yalçın da yaşlı olmalarına rağmen iyi oyuncular aslında (Sonuç itibari ile oyun içinde yararlı,oyun zekası yüksek, teknik oyuncular).Tümer de giderse, seneye zaten orta sahası oturmamış bu kurgu ile Beşiktaş daha kötü dakikalar geçirebilir bu transfer politikası yüzünden..
Dediklerin cok doğru abooo.Beşiktasın transfer politikası cok yanlış bence başta nobre transferi olmak üzere cok yanlış transferler yapıyolar.
TüMeR_yAğıZ
29.Mayıs.2006, 00:15
30 yaş üstü olarak kastettiklerim türk oyunculardı.şu an için alınanlardan bir tek runje otuz yaşında.Fahri Türkiye ligini kaldırabilecek bir oyuncu değilse milli takımda nasıl oynuyor-deneniyor?geçen yıl iyi bir sezon geçirdi.daha henüz 23 yaşında ve bana göre beşiktaşta başarılı olabilecek bir oyuncu.burak ise illa forvette oynayacak diye bir kural yok.bildiğim kadarı ile 18-20 yaş aralığında ve forvet arkasıda oynayabiliyor.nobre keşke olmasaydı diyorum başarılı bir oyuncu ama başkası alınsa daha iyi olurdu.fakat türkiye ligini tanıması avantaj olarak görüldüğü için alınmış.gidenler içinde giderse bir tek Tümer'e üzülürüm.diğerlerinin zamanı gelmişti.
Del Piero_10
29.Mayıs.2006, 00:55
beşiktaş yine hızlı girdi transfere ama yine ligi hızlı bitirebilir 10.haftada.
jerome_rothen
29.Mayıs.2006, 02:21
kimse üzülmesin adam standart liege de iki sene yılın kalecisi seçilmiş daha öncede marsilyada yılın kalecisi seçilmiş adam sağlam solkanadı çözmeleri lazım iboyla bu iş yürümez.delgado ve kapo gelse muhteşem olur ama
SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 14:58
arkadaşlaar beşiktaşın yeni kalecisi çok iyi. hem cordoba artık 37 yaşında refleks felan kalmadı onda en hayırlı transfer buydu beşiktaş açısından yedek kalecı muratta beşiktaşın yukunu kaldıramıyordu zaten.
TİGANA'NIN BURAK AŞKI - 10 MİLYON EURO EDER !..
Dünya futboluna Thierry Henry'i kazandıran Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın yeni gözdesi Antalyasporlu Burak YILMAZ. Bugün ulusal basındaki Sabah ve Fotomaç gazetelerinin manşetlerinde Burak haberleri yer aldı.
Haberlerde şu satırlara yer verildi:
Burak'ın özelliklerini sıralayan Tigananın, yöneticileri "Bu çocuğu şimdi alalım, 2 yıl sonra 10 milyon euro değerinde bir yıldıza sahip oluruz. Sözleşmem bittiğinde Beşiktaştan ayrılırsam gittiğim takıma onu da götürmek için çaba harcarım. Avrupada onun gibi oyuncu fazla yok" diye ikna ettiği öğrenildi.
Beşiktaş'ın Antalya'dan transferi Burak'a, Tigana'dan övgü yağıyor. Tigana, Burak için "Oynayacağı süper futbolla yakın bir zamanda değeri 10 milyon euro'ya çıkar" dedi. </SPAN>
FOTOMAÇ
10 Milyon Euro eder
Bir yıldız doğuyor
"İki yıl sonra 10 milyon euro eder. Gidersem onu da götürürüm. Böylesini hiç görmedim".
Beşiktaş'ın hocası Jean Tigana, Antalyaspor'dan alınan Burak Yılmaz'ı yere göğe sığdıramıyor. Tigana, "Mutlaka alın" dediği Burak için, "O iki yıl sonra 10 milyon euro eder. Beşiktaş'tan ayrılırsam onu da gittiğim takıma götürürüm. Böyle futbolcu Avrupa'da bile çok az. Kıymetini bilin" diye konuşuyor.
GÜÇLÜ, YIRTICI, GENÇ
Şu anda Milli Takım kampında bulunan Burak Yılmaz, Belçika maçındaki futboluyla alkışlanmıştı. Burak için otoriteler, "Vücudunu çok iyi kullanıyor, pres yapıyor. Güçlü, yırtıcı. Gelecekte çok büyük işlere imza atacak. Genç yaşı da avantaj" yorumunu yapıyorlar. </SPAN>
Burak Yılmaz
15 Temmuz 1985'te Antalya'da doğan Burak Yılmaz, Antalyaspor Altyapısı'nda yetişti ve kırmızı-beyazlı ekip dışında bir takımda oynamadı.
Forvet mevkiinde oynayan Burak geçen sezon 25 lig maçında yer aldı ve attığı 9 golle takımının Süper Lig'e çıkmasına büyük katkı sağladı.
Geçen sezon 2 kez kırmızı kart gördü. Fatih Terim onu A Milli
Takım'a da almaya başladı ve ilk kez Azerbaycan karşısında oynattı.
Burak, Belçika maçındaki oyunuyla da otoritelerden tam puan aldı. </SPAN></SPAN>
SABAH</SPAN>
Bu çocuk 10 milyon euro eder!
Tigana'nın Burak konusunda Beşiktaş yönetimini "Bu çocuğu şimdi alalım, iki yıl sonra 10 milyon euro değerinde yıldıza sahip oluruz" diye ikna ettiği ortaya çıktı. </SPAN>
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın son keşfi Burak Yılmaz. Geçen sezon ortasında pek çok kişinin tanımadığı Gökhan Güleç'i ısrarla isteyen ve transferi sonrası kısa sürede genç oyuncuyu takımın vazgeçilmezlerinden yapan Tigana, aynı şekilde Burak Yılmaz'dan da umutlu. Sezon içinde birçok defa izlediği Burak'ın futbol kumaşına hayran kalan Fransız çalıştırıcı, sezon sonu yönetime verdiği raporda genç oyuncunun kesinlikle alınmasını istedi.
YANINA ALACAK
Beşiktaş yönetiminin Antalyaspor'un aşırı talepleri sonrası transferde geri adım atması üzerine devreye giren Tigana'nın, verdiği garantiyle yöneticilerin kafasındaki soru işaretlerini giderdiği kaydedildi. Burak'ın özelliklerini sıralayanTigana'nın, yöneticileri "Bu çocuğu şimdi alalım, 2 yıl sonra 10 milyon euro değerinde bir yıldıza sahip oluruz. Sözleşmem bittiğinde Beşiktaş'tan ayrılırsam gittiğim takıma onu da götürmek için çaba harcarım. Avrupa'da onun gibi oyuncu fazla yok" diye ikna ettiği öğrenildi.
BABASININ EN BÜYÜK HAYALİYDİ
Tigana'nın kendisiyle ilgili düşüncelerinden dolayı etkilendiği söyleyen 21 yaşındaki Burak da hocasının yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışacağını söyledi. Genç yıldız, 1980-81'de Beşiktaş kadrosunda 3. kaleci olarak yer alan babası Fikret Yılmaz'ın giyemediği formayı kendisi giyeceği ayrıca gurur duyduğunu belirtti.
koray_capello
29.Mayıs.2006, 15:04
Valla geçen sene ilk geldiğinde 'bu Çağdaş ta bir cevher var bunu Fransanın Petite gibi bir futbolcu yaparım' diyerekten birkaç maç ortasaha oynatmış daha sonra ortaya çıkan neticeyi hep beraber izlemiştik.O yüzden artık fazla inanasım da gelmiyor..
walla ben bilmiyorum orasını koray kardeş ama umarım bjk için yararlı olur ... ki ben yararlı olacağına inanıyorum ...
e_mali
29.Mayıs.2006, 15:37
İnsallah dogru olur da dünya çapında bir santrofor bulmus oluruz Türk Milli takımına.
sergenNn
29.Mayıs.2006, 15:46
Fahri Tatan: Çok fazla başarılı olacağından eminim
(Gelirse)Burak: Tigana Henry'i Dünya futboluna kazandıran kişi bildiğiniz gibi ve gökhan güleç ve bobo'yu aldırmıştı devre arasında.neler yaptıklarını gördünüz.bu adam boşuna birisini bu kadar ısrarla istemez
Runje: Fransa'da 3 sene üst üste yılın kalecisi seçildi belçika'daki 2 senesinde de yılın kalecisi seçildi.Ne kadar başarılı olduğu burdan anlaşılır heralde..
Nobre: Beşiktaş'a faydalı olur.Ancak ben gelmesini istemezdim(Karakteri bakımından yoksa çok iyi bir futbolcu)
(Gelirse)Delgado: Genç bir futbolcu ve profili ortada.Çok yararlı olur
(Gelirse)Kapo: Birşey açıklamama gerek yok
Not: Tümer Beşiktaş'tan %90 gitmeyecek.Çünkü askerlik sorunu büyük bir ihtimalle ortadan kaldırıldı.
gorkemyilmazkarasu
29.Mayıs.2006, 18:51
Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'la görüşen Sergen, Bursaspor'la prensip anlaşmasına vardı.
Teknik direktör Jean Tigana tarafından yeni sezon kadrosunda düşünülmediği için serbest bırakılan Sergen'in Süper Lig'in yeni ekibi Bursasporla prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.
Süper Solağın, başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner nedeniyle Bursaspor'a sıcak baktığı, tatil dönüşü Yeşil-Beyazlılar'la sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
alıntıdır:spordabugun.com
sergenNn
29.Mayıs.2006, 22:00
Ya arkadaşlar ben Burak'ın imza attığını görmedim ama Sabah gazetesinde Tigana'nın kendisiyle ilgili düşüncelerinden dolayı etkilendiği söyleyen 21 yaşındaki Burak da hocasının yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışacağını söyledi. Genç yıldız, 1980-81'de Beşiktaş kadrosunda 3. kaleci olarak yer alan babası Fikret Yılmaz'ın giyemediği formayı kendisi giyeceği için de gurur duyduğunu belirtti. yazıomuş.Şimdi Beşiktaş Burak'ı aldımı almadımı ???
koray_capello
30.Mayıs.2006, 01:25
Aldı da sanırım milli takım kampından sonra imza atacak.
PhotoGrapher
30.Mayıs.2006, 10:09
Delgado an meselesi!
Arjantinli yıldızla el sıkışan Beşiktaş bonservisi için de Basel'le yaptığı pazarlıkta anlaşma noktasına geldi. Basel, 4 milyon euroya düşerken, Kartal 3.5 milyon euroya kadar çıktı.
Beşiktaş, Delgado'nun transferinde mutlu sona çok yaklaştı... Günlerdir süren pazarlıklar bitme aşamasına gelirken, Arjantinli futbolcu için Basel de sonunda geri adım attı. Daha önce yönetimin prensipte anlaştığı Delgado, siyah beyazlı formayı giymek için gün sayarken, Basel 5 milyon euro olarak belirlediği bonservis bedelinde 3 milyon euroya kadar indi. Kartal 2.5 milyon euroda diretirken tarafların ortak bir rakamda anlaşmasına ramak kaldı. 3-4 gün içinde Delgado'nun Beşiktaşlı olmasına kesin gözüyle bakılırken, Arjantinli orta saha oyuncusu Kartal ile daha önce ön sözleşme imzalamıştı.
BOBO PAZARLIĞI SÜRÜYOR
Bu arada siyah-beyazlılar, Bobo için de görüşmelerine devam ediyor. Bonservisi pahalı olduğu gerekçesiyle yine kiralanacak olan Brezilyalı futbolcu için kulübü Corinthians ile pazarlıklarını sürdürüyor. Wigan'da oynayan Roberts için de İngiliz kulübüyle yapılan pazarlıklar yine sonuç vermedi.
Alıntıdır
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 10:15
Fotospor Beşiktaş haberleri:
1) Killy ve Kezman bekleniyor
2) Başkan demiören delgadoya gidiyor
3) Tigana 'Kapo kolay siz bana Delgado, Gilberto Da Silva ve Mehmet topuzu alın
4) Serhat 3 milyon euroya fit.
5) Denilson an meselesi
6)Gol kralı Gökhan bakan talimatıyla transfer edilecek
Buyrun beyler :D
cureshot
30.Mayıs.2006, 13:17
yahu bu kilyyi kaç takım alıyor.
sergenNn
30.Mayıs.2006, 14:54
Delgado ile ön anlaşma yapılmış basel kulübüde köşeye sıkışmış y ani delgado geldi..
ayrıca juve'nin düşüp düşmeyeceği belli oldu mu??
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 16:12
İbrahim de Trabzonspor'da
Trabzonspor'un Beşiktaşlı İbrahim Akın'la prensipte anlaşma sağlandığı açıklandı. Bordo - mavili takımın basın sözcüsü Zeyyat Kafkas yapığı açıklamada "Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Akın'la her konuda prensipte anlaştık. Transferinin gerçekleşebilmesi için de siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Jean Tigana'dan cevap bekliyoruz" dedi.
Meziyet
30.Mayıs.2006, 16:13
İbrahim de Trabzonspor'da
Trabzonspor'un Beşiktaşlı İbrahim Akın'la prensipte anlaşma sağlandığı açıklandı. Bordo - mavili takımın basın sözcüsü Zeyyat Kafkas yapığı açıklamada "Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Akın'la her konuda prensipte anlaştık. Transferinin gerçekleşebilmesi için de siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Jean Tigana'dan cevap bekliyoruz" dedi.Okudum ben bunu da bıRakmıcakLar İbrahimi
BaTuHN
30.Mayıs.2006, 21:32
bence tigana ibrahim i bırakmaz ama belli de olmaz ortalık karıştı walla herkes gidio :D
sergenNn
30.Mayıs.2006, 21:56
Tigana bi şans daha verelim demişti... Yani gönderilcekti Tigana engellemişti
Bende İbrahim yollanmaz.
Laz_Asker_61
31.Mayıs.2006, 13:51
bence yollanmamalı ama kiralık olarak 1 sene gidebilir bir kulübe
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 15:04
ibrahim Akın hem genç hem yetenekli tigana Akıllı hoca ßırakmaz onu hele şu gençleştirme operasyonunda bulunması zor bir futbolcuyu bırakmazlar.
gorkemyilmazkarasu
31.Mayıs.2006, 16:29
ibrahim akın süper bi oyuncu bence tek eksiği fiziğinin zayıf olması biri omuzuyla hafif dayandımı ibrahim yıkılıyo hemen buda onun için önemli bi eksik bence....
RoCCo_42
31.Mayıs.2006, 17:32
BESİKTAS HERTHA'dan GİLBERTO'yu alırsa bence müthis bir iş başarmış olur.
FeYYaz1989
31.Mayıs.2006, 17:39
Beşiktaşlı arkadaşlar,aldığım son duyumlara göre milli takımda oynayan genç bir oyuncu ile anlaşmak üzereymişiz.Fenerbahçe'ninde uzun süredir ilgilendiği bir oyuncuymuş ama kesin kaynak veya bilgi veremiyorum.Sadece paylaşmak istedim...
Meziyet
31.Mayıs.2006, 17:57
İbrahim akın çok iyi adam da TİGANA iLe hep soRunLaR yaşadı süRtüşmeye devam edeRse Kendi zaRaRına oLuR..
http://www.superspor.com/images/1/29/6422_B_Logo001.jpg
Beşiktaş Burak ile sözleşme imzaladı
Beşiktaş, anlaşmaya vardığı Antalyaspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Milli takım kampında bulunan genç oyuncuyla faks yoluyla sözleşme imzalandığı, bu transfer karşılığında Antalyaspor kulübüne 1 trilyon 700 milyar ve genç oyuncu Serdar Özkan'ın verileceği bildirildi. 1 yıl sonunda siyah beyazlı kulüp istediği takdirde Serdar Özkan'ın geri alabilecek.
Beşiktaş, 2 yıllığına kadrosuna dahil ettiği Burak Yılmaz ise 300 milyarı peşin, 700 milyarı maç başı olak üzere 1 trilyon ödeyeceği bildirildi.
31.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 18:49
Beşiktaşlı arkadaşlar,aldığım son duyumlara göre milli takımda oynayan genç bir oyuncu ile anlaşmak üzereymişiz.Fenerbahçe'ninde uzun süredir ilgilendiği bir oyuncuymuş ama kesin kaynak veya bilgi veremiyorum.Sadece paylaşmak istedim...
ßurak olmasın ;) bjk ile anlaştı biliyorum ben
Meziyet
31.Mayıs.2006, 21:53
http://www.superspor.com/images/1/29/7998_B_JasonRoberts001.jpg
Beşiktaş'tan Roberts'a 2 milyon sterlin
Beşiktaş, İngiltere Premier Lig'de Wigan Athletic forması giyen golcü oyuncu Jason Roberts'ı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı. Skysport.com adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Erdil Arpacı, Jason Roberts'ı transfer etmek için yaklaşık 1 aydır çaba harcadıklarını doğrulayarak, futbolcuya 2 milyon sterlinlik yeni bir öneri yaptıklarını söyledi.
Arpacı açıklamasında, "Jason Roberts için sunduğumuz transfer ücretini 2 milyon sterline çıkardığımızı doğrulayabilirim. Roberts ile sözleşme imzalayacağımızı ümit ediyorum" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın Premier Lig'de Fulham'ı çalıştırdığı dönemde dikkatle izlediği isimlerden biri olan Jason Roberts'ın ısrarla transfer edilmesini istediği ifade edilirken, yeni bir golcü arayışında olan Wigan'ın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.
25 Haziran 1978 doğumlu olan Jason Robets, 13 Haziran 2004'te West Bromwich Albion'dan 2 milyon sterline transfer edilmişti. Jason Robets, Premier Lig'de bu sezon 34 maçta forma giyerken takımı adına 8 gole imza attı.
31.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : İHA
enesao
01.Haziran.2006, 14:15
yaw adamlar hala forvet aliyoo...
pessy
01.Haziran.2006, 18:15
nobre nin arkasına alex stilinde bir adam alınırsa gol şov yapar nobre
sergenNn
01.Haziran.2006, 19:06
Feyyaz1989 o bahsettiğin kişi Burak.
2 yıllık imza attı faks yoluyla.
Hala şu Roberts'in peşinden koşuyolar ya anlayamıyorum! Adam 32 maçta 8 gol atmış galiba.Gelmiş 28 yaşında.2 milyon sterlin verilirmi ya! Bobo'nun bonservisi çok pahalı derler 28 yaşındaki adama 2 milyon sterlin verirler.Anlayamıyorum ben bu yönetimi...
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 19:08
Feyyaz1989 o bahsettiğin kişi Burak.
2 yıllık imza attı faks yoluyla.
Hala şu Roberts'in peşinden koşuyolar ya anlayamıyorum! Adam 32 maçta 8 gol atmış galiba.Gelmiş 28 yaşında.2 milyon sterlin verilirmi ya! Bobo'nun bonservisi çok pahalı derler 28 yaşındaki adama 2 milyon sterlin verirler.Anlayamıyorum ben bu yönetimi...
28 gayet normal bir yaş. yaşlı denilemez bence ama alıcakları oyuncu nasıl biri hiç tanımıyorum bile
sergenNn
01.Haziran.2006, 19:13
Ya normal bir yaş ancak
*gençleştirme operasyonu yapılırken
*34 maçta 8 gol atmış birinden bahsederken
*Bobo gibi daha iyi ve genç bir futbolcu söz konusuyken
pek normal bir yaş değil
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 19:18
bak bunda haklısın özellikle forvet hattında bir sürü genç oyuncu varken onlara göre yaşlı kalabilir buna bende katılırım
nekop
01.Haziran.2006, 19:27
beyler robert harika golcü oyum problemi yasamazsa türkiyede 15 golün üstüne rahatlıkla cıkar unutulmamalıki adam premier ligde 8 gol atmıs türkiye ligine cevrilince bu 15-20 eder...:)
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 19:28
beyler robert harika golcü oyum problemi yasamazsa türkiyede 15 golün üstüne rahatlıkla cıkar unutulmamalıki adam premier ligde 8 gol atmıs türkiye ligine cevrilince bu 15-20 eder...:)
hangi kura göre çeviriyosun :D:D:D
kavara
01.Haziran.2006, 19:32
nobre nin arkasına alex stilinde bir adam alınırsa gol şov yapar nobre
fenerbahce de arkasında alex vardı gol sovmu yaptı nobre..
Bide anlayamıyorum nasıl bir mantıktır sizinkisi 28 yasındaki adama yaslı diyosunuz.
yıllar önce roberts i besiktas almak istedi ama alamadı bunu biliyorum simdi ise sanmıyorum gelecegine ingilterede cok rahat :}
FeYYaz1989
01.Haziran.2006, 20:14
Jason Roberts bence olabilir.Aslında forvette bir yığılma oldu gibi ama Jean Tigana istediyse bence takıma faydası dokunabilecek bir oyuncu.
Bu arada ''sergenNn'' benim dediğim transfer Burak olabilirde olmayabilirde...
Çünkü biz zaten Burak'la büyük ölçüde anlaşmıştık ben bunu duyduğumda ama dediğim gibi maalesef bir daha haber alamadım ve kesin bir şey yok.
koray_capello
01.Haziran.2006, 23:54
Beşiktaş,Bursasporlu Serdar Kurtuluşu almış.1 milyon $+Eser+Sinan Kaloğlu karşılığında ayrıca Serdar ileride satılırsa Bursaspor bir miktar para daha alacakmış.Hayırlısı olsun.Bide bu Serdarı tanıyan izleyen filan varmı?Nası bi futbolcu acaba?
kavara
02.Haziran.2006, 02:59
Beşiktaş,Bursasporlu Serdar Kurtuluşu almış.1 milyon $+Eser+Sinan Kaloğlu karşılığında ayrıca Serdar ileride satılırsa Bursaspor bir miktar para daha alacakmış.Hayırlısı olsun.Bide bu Serdarı tanıyan izleyen filan varmı?Nası bi futbolcu acaba?
serdarı ben kesfettim kimse atlamasın öncelikle fm de gittigim her takımaa alırdım.
defansın sagında ve orta sahanın sag ında oynayabilen bir futbolcu. hızı ve driblingleri cok basarılı hemde cok genc gelecekte türkiye nin sag kanadını alabilir :) hayırlı olsun ne diyelim.
Burak Duran
02.Haziran.2006, 11:40
Gelenler:
Baki Mercimek, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş Marcio Nobre, Vedran Runje, Burak Yılmaz
Gidenler:
Sergen, Tümer, Cordoba, Youla, Çağdaş, A. Hassan, A. Dursun, Volkan, Eser, Sinan Kaloğlu
Gündemdekiler:
Delgado, Jason Roberts, Kluivert, Kily Gonzalez, Olivier Kapo, Geremi, Krancjar, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Serdar Kurtuluş, Özden, Adnan Güngör
mgungor
02.Haziran.2006, 11:43
beşiktaş her sene bir sürü oyuncu transfer ediyoır ve her sene ondan da fazla oyuncu gönderiyor...
kavara
02.Haziran.2006, 20:13
ben olsan elindeki kadroyla idare et derim :D:D
nekop
02.Haziran.2006, 21:52
bence bu besiktas avrupada can yakar.
pessy
02.Haziran.2006, 21:57
fenerbahce de arkasında alex vardı gol sovmu yaptı nobre..
Bide anlayamıyorum nasıl bir mantıktır sizinkisi 28 yasındaki adama yaslı diyosunuz.
yıllar önce roberts i besiktas almak istedi ama alamadı bunu biliyorum simdi ise sanmıyorum gelecegine ingilterede cok rahat :}
adam 17 gol attı daha ne bekliyosunki?
gorkemyilmazkarasu
02.Haziran.2006, 22:05
bu takımda tecrübeli takıma abilik yapıcak kimse kalmadı umarım bunun acısını çekmezler...
pessy
02.Haziran.2006, 22:11
abi olarak cafu veya wiltord alınacaktı ama ses soluk yok..
FeYYaz1989
02.Haziran.2006, 22:24
Bence abi olacaksa Sergen dönsün takımda abi olsun,maç başına para alsın,adam gibi çalışsın...
Ama çok zor bu tabi.
Bence böyle olmayacaksa abiye falan gerek yok.Zaten Sinan Engin söylentisi var,yeter o adam.
Bir oyunkurucuya ihtiyaç var.O da M.Delgado ya da O.Kapo olabilir diye söylentiler dolaşıyor.Bence ikiside gayet iyi olur(Hangisi olursa artık).
pessy
02.Haziran.2006, 22:28
kapo olursa daha iyi olur appiah stilinde bir adam bence olacaksa kapo olsun
gorkemyilmazkarasu
02.Haziran.2006, 23:02
abi olarak cafu veya wiltord alınacaktı ama ses soluk yok..
ama benim kastetmek istediğim öyle bi oyuncu değil.bi kere takımı toparlayacak zor ve stresli günlerde ve maçlarda takımı rahatlatacak bir oyuncu olmalı ve bence türk olmalı.bu tanıma en uygunu sergen gibi geliyor bana ama o da ne kadar yararlı olur bu dakikadan sonra çünkü tigana için yaptığı açıklamalar var çok para alıyor falan diye...
ama yinede takıma tecrübeli bir türk şart...
sergenNn
03.Haziran.2006, 00:48
görkemyılmazkarasu'nun demek istediğine en iyi örnek Galatasaray'dan Hakan Şükür'dür.Bizde Sergen bence geri dönmez.Bizde abi yokta abi olmaya aday kişi var :). İbrahim Toraman.
Bu arada nekop ağzından bal damlıyor. :D :D :D
_bedo_
03.Haziran.2006, 09:48
Bekle beni beşiktaş!
Kartal'ın transfer etmeye çalıştığı Wigan'ın golcüsü Jason Roberts, "Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldım, değerlendiriyorum. Her an Wigan'dan ayrılıp, Beşiktaş'a gidebilirim" dedi.
Roberts bitti
28 yaşındaki Jason Roberts, "Wigan'dan teklif aldım ancak uygun değildi. En iyi şartları sunan Beşiktaş'ı düşünüyorum" dedi.
Etkileyici bir teklif getirdiler
Beşiktaş,aylardır peşinde olduğu santrfor Jason Roberts'ı ikna etmeyi başardı. İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta başında tecrübeli oyuncuyu Türkiye'ye getirerek imza attırmayı planlıyor. Kara Kartal'a iyi haber dün akşam saatlerinde http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)ulaştı. Jason Roberts, Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak Wigan'dan ayrılmak istediğini ifade etti. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. En etkileyici öneri Beşiktaş'tan geldi ve bu teklifle yakından ilgileniyorum" ifadesini kullandı.
Şansımı denemek istiyorum
Roberts,Wigan'ın kendisini göndermek istediğini öğrendiğinden bu yana gelen teklifleri değerlendirirken; Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın bulunmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurguladı. Bu etkenler nedeniyle siyah-beyazlı takıma sıcak baktığını ifade eden ingiliz golcü, "Her şeye rağmen Wigan'dan ayrılırken üzgün olacağım. Önemli olan sürekli forma giymek. Beşiktaş'ta bu şansı bulacağımdan eminim. En azından şansımı denemek istiyorum. Türkiye, farklı ve heyecan verici" yorumunu yaptı.
_bedo_
03.Haziran.2006, 09:50
http://www.fotomac.com.tr/i/header_besiktas.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/03/im/8E8B31348C98D6448EB3F46Eb.jpg
Bekle beni beşiktaş!
Kartal'ın transfer etmeye çalıştığı Wigan'ın golcüsü Jason Roberts, "Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldım, değerlendiriyorum. Her an Wigan'dan ayrılıp, Beşiktaş'a gidebilirim" dedi.
Roberts bitti
28 yaşındaki Jason Roberts, "Wigan'dan teklif aldım ancak uygun değildi. En iyi şartları sunan Beşiktaş'ı düşünüyorum" dedi.
Etkileyici bir teklif getirdiler
Beşiktaş,aylardır peşinde olduğu santrfor Jason Roberts'ı ikna etmeyi başardı. İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta başında tecrübeli oyuncuyu Türkiye'ye getirerek imza attırmayı planlıyor. Kara Kartal'a iyi haber dün akşam saatlerinde http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)ulaştı. Jason Roberts, Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak Wigan'dan ayrılmak istediğini ifade etti. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. En etkileyici öneri Beşiktaş'tan geldi ve bu teklifle yakından ilgileniyorum" ifadesini kullandı.
Şansımı denemek istiyorum
Roberts,Wigan'ın kendisini göndermek istediğini öğrendiğinden bu yana gelen teklifleri değerlendirirken; Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın bulunmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurguladı. Bu etkenler nedeniyle siyah-beyazlı takıma sıcak baktığını ifade eden ingiliz golcü, "Her şeye rağmen Wigan'dan ayrılırken üzgün olacağım. Önemli olan sürekli forma giymek. Beşiktaş'ta bu şansı bulacağımdan eminim. En azından şansımı denemek istiyorum. Türkiye, farklı ve heyecan verici" yorumunu yaptı.
pessy
03.Haziran.2006, 10:09
inşallah olur çokta yerinde bir transfer olur nobre ile iyi anlaşırlar
mgungor
03.Haziran.2006, 12:31
yabancılardan abi olmaz arkadaşlar hele bi de o popülerse hiç olmaz...
------------------------------------------------------------
"Sırada 2 süper yabancı var"
Beşiktaş transfere doymuyor... Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Antalyaspor’dan Burak Yılmaz, Ç.Rizespor’dan Fahri Tatan, G.Birliği’nden Baki Mercimek ve son olarak Bursaspor’dan Serdar Kurtuluş’u renklerine bağlayan siyah beyazlılar gözünü yurtdışına çevirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yerli oyuncu transferini bitirdiklerini belirtirken, "Sırada 2 süper yabancı var" diyerek siyah beyazlı taraftarlara müjdeyi verdi.
Bir hafta içinde biter
Maddi açıdan hiçbir sıkıntılarının olmadığını vurgulayan Demirören, "Teknik direktörümüz Jean Tigana’nın isteği doğrultusunda genç yetenekleri kadromuza kattık. Biz, günlük değil, geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bir hafta içerisinde iki süper yıldız daha getireceğiz. Şu anda Sportif Direktörümüz Erdil Arpacı, Delgado ve Pires’le temas halinde" dedi.
Şampiyon olacağız
Siyah beyazlı taraftarların bir hafta sabretmeleri gerektiğini söyleyen Yıldırım Demirören, şunları söyledi: "Yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro oluşturacağız. 100. yıl ruhunu yeniden canlandıracağız. Genç ve koşan bir kadronun oluşumunu hazırlıyoruz." Öte yandan Beşiktaş’ın teklif götürdüğü oyunculardan Jason Roberts, kulübü Wigan ile olan bağlarını kopardı. Golcü futbolcu, "Kulübümün bana önerdiği sözleşme ve şartlar kabul edilemez düzeyde. Wigan defterini kapattım. Beşiktaş’ın ciddi bir teklifi var ve bana çok cazip görünüyor" dedi.
03.06.2006
pessy
03.Haziran.2006, 12:39
roberts ingiltere liginde 8 gol attı bu iyi bir rakam olabilir çünkü ingiltere ligi dünyanın en zorlu ligi bu rakam türkiyede artar
Laz_Asker_61
03.Haziran.2006, 12:51
atar atmasına da forvete daha ne kadar transfer yapacaklar ki
pessy
03.Haziran.2006, 12:53
bobo ne oldu bilen varmı?
mgungor
03.Haziran.2006, 12:56
Bobo kalmak istiyor
Beşiktaş, Bursasporlu Serdar’ı renklerine kattıktan sonra gözünü yabancı transferine çevirdi. Yönetim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Türkiye’ye gelen Bobo’nun bir yıl daha kalması konusunda önemli adımlar attı. Genç yıldızın, kulübü Corinthians ile görüşüp, “İstanbul’da çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Bana anlayış gösterin” dediği öğrenildi.
03.06.2006
Burak Duran
03.Haziran.2006, 12:58
boboyu corinthians satmak istiyormuş onun için bjkye kiralanmıcak 5mn euro mu ne istiyolarmış tam emin değilim geçen posta da okudum
Laz_Asker_61
03.Haziran.2006, 13:49
yaw birde şu orta sahaya oyuncu almaya çalışsalar
bu ne ya takım forvet yurduna döndü
paceywitter
03.Haziran.2006, 14:34
roberts alındığına göre bobo yolcu yazık şu bobonun robertsten hiç bir eksiği yok o kadar para verilmesine deymez en azından bobo kiralik olduğu için daha hırslı ve istekle oynardı kendini göstermek için
mgungor
03.Haziran.2006, 15:16
Murat Aksu: "3 yabancı alacağız"
Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan ikinci başkan murat Aksu, transfer politikaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Basın mensupları ile yaptığı sohbette Yıldırıay ile kesinlikle ilgilenmediklerini söyleyen Aksu, "Zaten Yıldıray Türkiye'ye gelmez. Bunu daha önce defalarca söyledi" dedi.
İbrahim Akın konusunda ise sert açıklama yapan Aksu, bu oyuncunun kesinlikle takımda kalacağını ifade ederek "Takımda kalacak ve adam olacak. bunun garantisini veriyorum" diye konuştu.
Roberts olayına da değinen Aksu, "Tercih yapmak gerekirse Bobo'yu tercih ederiz. Çünkü 21 yaşında. Diğeri 29 yaşında. Fiyatı ucuz olsaydı Rosert'ı alabilirdik" açıklamasını yaptı.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, toplantıda mikrofonlara yaptığı konuşmada ise önce Tümer'in Fenerbahçe'ye transferine değinerek, şunları söyledi:
''Tümer ile hem başkan, hem de ben oturduk prensipte anlaştık. -Beşiktaş'tan başka takımda oynamam- dedi. 'Askerlik nedeniyle Avrupa'ya gidebilirim' dedi. 'Tamam' dedik ve prensipte anlaştık. 1 hafta 10 gün süre istedi. Sonra bize geleceği günün gecesinde duyum aldık ki Fenerbahçe ile görüşüyor. Ben yönetici arkadaşlarımla konuştum. Bunu ben içime sindiremediğimi söyledim. Benim 100 yıllık rakibimle görüşüyorsa, 'arayalım bu arkadaşla yollarımız ayıralım' dedim. Arkadaşlar ise son bir kez görüşülmesini istediler. Görüştük ve etik olarak yanlış yaptığını belirtip, 'Seninle görüşecek bir şeyimiz kalmadı' dedik ve gönderdik. Bunun dışında bir konuşmamız olmadı.''
Murat Aksu, bugüne kadar yaptıkları transferlerin kaleci hariç yaş ortalamalarının 22-23 olduğunu belirterek, ''Yıldız oyunculardan ziyade, genç ve yıldız adayı oyuncuları alalım dedik. Bu transferlerin temelini ocak ayında hoca ile birlikte attık. Genç, dinamik ve Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtabilecek bir takım kurmak için harekete geçtik'' dedi.
Standard Liege takımının kalecisi Runje'yi aldıklarını belirten Aksu, herkesin misilleme yapıldığını zannettiği Nobre ile şubat ayından beri konuştuklarını hatırlatarak, ''Türkiye'yi tanıyan iyi bir golcü. Sezon sonunda Nobre ile 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Hocamızın çok istediği Burak ile anlaştık. İnanılmaz derecede Beşiktaşlı. Zaten yöneticilerine 'Beni Beşiktaş'tan başka kulübe satmayın' demiş. Türkiye'nin en önemli yıldızlarından biri olacak. Çaykur Rizespor'dan 24 yaşındaki Fahri'yi aldık. Ayrıca Bursaspor'dan 19 yaşındaki Serdar'ı transfer ettik'' şeklinde konuştu.
Teknik direktör Jean Tigana'nın Mehmet Topuz'u çok istediğini dile getiren Aksu, ''Ben defalarca Kayserispor yönetimiyle görüştüm. Ertuğrul Sağlam'dan yardım istedim. Ama Kayserispor camiası Mehmet'in takımda kalmasını istiyor. Bana söz verdiler, eğer Mehmet Topuz'u satmaya karar verirlerse Beşiktaş'a verecekler'' dedi.
Aksu, 3 yabancı transferi yapacaklarını da belirterek, ''Orta saha, forvet ve sol kanada yabancı futbolcu alacağız. Gazetede Delgado gibi bazı isimler çıkıyor. Ama bunlar olacak diye bir şey yok. Henüz gazeteci arkadaşların bilmediği 3-4 yabancı isim daha var. Çalışmalarımız sürüyor'' diye konuştu.
Youla'yı 1 milyon 600 bin Avro'ya sattıklarını ifade eden Aksu, Çağdaş'ı da 675 bin dolara Trabzonspor'a verdiklerini, Ailton, Juanfran ve Pancu'nun başka takımlara transfer olması için de çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Aksu, transferi yeni sezon hazırlıklarının başlayacağı 20 Haziran'a kadar tamamlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
DİVAN TOPLANTISI
Öte yandan Ceylan İntercontinental Oteli'nde yapılan Divan Kurulu toplantısına Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, yöneticiler Kemal Gençer, Sinan Vardar, Süleyman Eren, Hüseyin Yücel ve İlhan Durusoy ile divan kuruluyönetimi ve üyeleri katıldı. Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul'da olmadığı için toplantıda yer almadı.
03.06.2006
_bedo_
03.Haziran.2006, 16:14
http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/besiktas/bobo_sevinc_2904.jpg Bobo kalıyor Roberts hazır http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Bobo, bonservisini elinde bulunduran Corinthians’a Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmak istemediğini bildirdi. Roberts ise BBC’ye konuştu: Beşiktaş’a giderim... http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif‘İstanbul’da mutluyum’
Beşiktaş, Bursasporlu Serdar’ı renklerine kattıktan sonra gözünü yabancı transferine çevirdi. Yönetim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Türkiye’ye gelen Bobo’nun bir yıl daha kalması konusunda önemli adımlar attı. Genç yıldızın, kulübü Corinthians ile görüşüp, “İstanbul’da çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Bana anlayış gösterin” dediği öğrenildi.
Roberts’tan mesaj var
Kartal’ın gündeminde yer alan Roberts dün İngiliz haber kanalı BBC’ye konuştu. Roberts, “Wigan komik bir teklif yaptı. Daha ciddi yaklaşan Beşiktaş’a gitmek istiyorum” dedi. Yönetimin, Roberts’ı Bobo’nun alternatifi olarak beklettiği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş ile Trabzon’un listesinde yer alan Samsunlu Adnan, ilk tercihinin Kartal olduğunu açıkladı.
Nedvedmania
03.Haziran.2006, 16:16
bu konu için beşiktaş transfer haberleri diye konu var
ibo
03.Haziran.2006, 16:29
kendisini izlemedim ama çok iyi bir oyuncu olduğu söyleniyor...
Burak Duran
03.Haziran.2006, 16:32
ya arkadaşlar ltf bu konyu kullanın transferler için
mgungor
03.Haziran.2006, 18:37
İşte Jason Roberts gerçeği
Beşiktaş Teknik direktörü Jean Tigana'nın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Granada'lı Jason Roberts'ın 6 yıl önce Beşiktaş'a teklif edildiği ortaya çıktı.
http://www.superspor.com/images/1/29/5981_B_JasonRoberts002.jpg
Şu anki fiyatı 2 milyon pound olan Jason Roberts, İngiltere 2.liginde Bristol Rovers takımında forma giyerken 200.000 pound karşılığında siyah-beyazlı formayı giyecekti. Dönemin antrenörlerinden Cezmi Turan'ın kendi kişisel gayretleriyle izlediği Roberts'a dönemin teknik direktörü Briegel engel koydu.
Şu anda A milli takımda görevli olan Cezmi Turan "6 yıl önce Beşiktaş'a antrenörü iken kendi gözlerimle 4 kez izlediğim ve çok beğendiğim Roberts'ı o zamanki teknik direktörümüz Briegel'e teklif ettim. Birlikte izlemeye gittiğimiz Roberts'ı beğenmediğini söyledi. Bu açıklamasınını üzerine Roberts'ın transferinden vazgeçtik" dedi.
İngiltere 2.liginde gösterdiği başarılı performansının ardından 4-4-2 dergisine kapak olan Roberts'ın önü açılmıştı. 2.ligden premier lige çıkan golcü oyuncu o dönemde Manchester United'ın forvetlerine rakip olarak gösteriliyor ve gelecek vaadeden genç futbolcu olaral lanse ediliyordu. O dönemdeki 200 bin poundluk Roberts, şimdiki fiyatıyla 2.000.000 poundluk fiyatıyla tekrar Beşiktaş'ın gündeminde.
03.06.2006
nekop
03.Haziran.2006, 23:06
türk futbolunun herzamanki hali
gookhan
04.Haziran.2006, 12:35
sadece roberts deil ki
Laz_Asker_61
04.Haziran.2006, 12:55
eğer robert gelirse bobo gidecek buna gönlüm hiç razı değil
mgungor
04.Haziran.2006, 13:00
Kartal'dan Gilberto çıkarması
Nobre, Vedran Runje, Burak Yılmaz, Serdar Kurtuluş, Fahri Tatan ve Baki Mercimek’i kadrosuna katan Beşiktaş’ta şimdi de rota Gilberto da Silva Melo’ya çevrildi.
Siyah-Beyazlılar, mali açıdan hayli zor günler geçiren Hertha Berlin’den gelen davet üzerine girişimlerine hız verdi. İkinci Başkan Murat Aksu, Sportif Direktör Erdil Arpacı ve menacer Ceylan Çalışkan’ın yarın ya da en geç salı günü Almanya’ya giderek Gilberto konusunda Hertha Menaceri Uli Hoeness ile masaya oturacakları öğrenildi.
Kleberson bitirdi!
Daha önce de temas kurulan Hoeness’in, Gilberto’nun satılmasına sıcak baktığı, ancak gerekli maddi şartların sağlanmasını talep ettiği bildirildi. Halen Brezilya Milli Takımı’nın İsviçre kampında yer alan Gilberto’nun da yakın arkadaşı Kleberson’dan İstanbul ve Beşiktaş hakkında bilgi aldığı, Kleberson’un gelmesi konusunda Gilberto’yu ikna ettiği kaydedildi. ‘Bitti’ gözüyle bakılan bu transferde bir ‘son dakika krizi’ çıkarsa, ibre yeniden Olivier Kopa ile Kily Gonzales’e dönecek.
04.06.2006
nekop
04.Haziran.2006, 14:32
gilberto harika oyuncu bjk onu alırsa yılın transferini yapmıs olur...
enesao
04.Haziran.2006, 16:49
hadi hayirlisi bakalim bjk gelecek sezon neler yapacak...
mgungor
04.Haziran.2006, 19:38
Beşiktaş'ta Campora listede
Transferin hızlı takımı Beşiktaş, henüz kulübüyle anlaşma sağlayamadığı Brezilyalı Bobo'ya Arjantin'den alternatif buldu.
Teknik direktör Jean Tigana, Arjantin Milli Takımı'nın hocası Jose Pekerman'ın tavsiye ettiği golcü oyuncu Javier Campora'yı transfer listesine dahil ederek yönetime sundu.
Başkan Yıldırım Demirören'in Tigana ile görüşmesinde "Elimizde alternatifler var. Öncelikle İngiltere, Fransa ve İspanya liginde oynayan golcüleri takip ediyoruz. Bu oyuncuyla ilgili olarak da gerekli çalışmayı yapacağız" diye konuştuğu öğrenildi.
Arjantin Ligi'nde Tiro Federal forması giyen 26 yaşındaki Campora, 1.81 boyunda ve santrfor oynuyor. Geçen sezon 34 maç ilk 11'de yer alan ve sezonu 18 golle kapatan Campora'nın top tekniğinin de yüksek olduğu ifade ediliyor.
Futbolcunun Türkiye'deki menajeri Ahmet Özkaya, maliyeti çok fazla olmayan Campora'nın tribünleri ayağa kaldıracağını iddia ederek "Campora Türkiye şartlarında üst düzey bir golcü. Avrupa Kupaları'nda önemli işler yapar. Ariel Ortega'dan daha yetenekli. Ayrıca maliyeti çok fazla değil" ifadesini kullandı.
04.06.2006
Kaynak : Sabah
gookhan
04.Haziran.2006, 22:14
bence delgadoyu alsinlar
aslan_yürek
05.Haziran.2006, 16:51
Bobo 1 yıl daha Beşiktaş'ta!
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo'nun menajeri Mehmet Uludağ, Brezilyalı golcünün bir yıl daha kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Bobo'nun Beşiktaş'ta ve Türkiye'de kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Uludağ, "Kulubü ile yapılan görüşmeler sonunda geçen sezonki şartlarda anlaşma sağlandı. İş, sadece iki kulüp arasında imza aşamasında. Faks yolu ile yapılacak imzadan sonra, Bobo Türkiye'ye gelecek ve kaldığı yerden gollerine devam edecek" diye konuştu.
ROBERTS'IN TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Bobo'nun kalması sebebiyle Wigan'da forma giyen Granadalı Roberts'ın tranferinden vazgeçti. Maliyetinin yüksek olması sebebiyle Tigana'nın ikinci plana attığı Roberts için ayrılan bütçe, böylelikle diğer transferlerde kullanılacak. Özellikle Basel'de forma giyen Arjantinli Delgado için kesenin ağzını açacak olan yönetim, bir iki gün içinde bu oyuncunun transferini de bitirmeye karar verdi.
05.06.2006
Jesus_FB
05.Haziran.2006, 17:38
isabet olmuş
semih5
05.Haziran.2006, 18:32
bobo kaldiysa guzel ya
uyurtsever
05.Haziran.2006, 19:49
Beşiktaş'ın dertleri!
Beşiktaş, bir yandan teknik direktör Tigana'nın 20 Haziran'da, "Tüm transferler bitmeli. Bu yüzden sezon başı hazırlığını tam kadro ile yapmak istiyorum" talimatı ile yola çıkarken, bir yandan da şişkin kadro ve netleşmeyen yabancı kontenjanı yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor.
Ajax'ta kiralık oynayan Juan Fran, Hamburg'da aynı statüde bulunan Ailton ve Romanya Birinci Ligi'nde top koşturan Pancu'nun çözülemeyen transfer sorunları, Tigana ile birlikte yönetimin en büyük derdi haline geldi.
Üç futbolcuya da talip çıkmaması, Fransız teknik adamın, "Alınacak yabancıları da kaçıracağız" paniğine neden oluyor.
05.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
anarchist
05.Haziran.2006, 20:29
bjk nin işi zor walla ben cm oynarken bile o kdr adamı 1senede elimden cıkaramıom:)
gookhan
05.Haziran.2006, 20:43
ailton u hsv alır bence
juanfran a gelince o da celta ya gitsin
meddah
05.Haziran.2006, 20:55
"Beşiktaş Transfer Haberleri"
uyurtsever
05.Haziran.2006, 22:15
Zaragoza, Juan Fran'a talip
Bşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Juan Fran'a İspanyol kulübü Real Zaragoza talip oldu
Beşiktaş'ın teknik direktör Vicente Del Bosque döneminde renklerini bağladığı İspanyol oyuncu Juan Fran, Del Bosque'nin gidişinin ardından teknik direktör değişiklikleri nedeniyle kadroda yer bulamamış ve Ajax'a kiralanmıştı. Sezon bitimi ile yabancı transferinde kiralıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş'a, İspanya'dan sevindirici haber geldi. Ajax ile sözleşmesi biten Fran'a İspanya'nın Rael Zaragoza takımı talip oldu.
Siyah beyazlı kulübün kar amacı gütmeden elden çıkartmayı düşündüğü Juan Fran'ın, Zaragoza olmasa bile bedelsiz olarak İspanya'da kendisine kulüp bulacağına kesin gözüyle bakılıyor.
05.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Laz_Asker_61
05.Haziran.2006, 22:18
inşallah gider ya şunlar
TüMeR_yAğıZ
05.Haziran.2006, 22:43
alırken bir dünya para saçtık,şimdi ise bedavaya vermek için göbeğimiz çatlıyor.tebrikler sayın başkan.
Laz_Asker_61
05.Haziran.2006, 22:46
doğru transferler yapsaydı biraz şimdi böyle uğraşmazdık
Anthemion23
05.Haziran.2006, 22:56
Bu beşiktaş çok hızlı başlıyo sonra fıs diye sönüyor oldukça kalitesiz bi kaleci oldugunu düşünüyorum sezon yarısında yollarlar....
mgungor
05.Haziran.2006, 22:58
Bobo 1 yıl daha Beşiktaş'ta!
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo'nun menajeri Mehmet Uludağ, Brezilyalı golcünün bir yıl daha kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Bobo'nun Beşiktaş'ta ve Türkiye'de kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Uludağ, "Kulubü ile yapılan görüşmeler sonunda geçen sezonki şartlarda anlaşma sağlandı. İş, sadece iki kulüp arasında imza aşamasında. Faks yolu ile yapılacak imzadan sonra, Bobo Türkiye'ye gelecek ve kaldığı yerden gollerine devam edecek" diye konuştu.
http://www.superspor.com/images/1/29/6031_B_bobo005.jpg
ROBERTS'IN TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Bobo'nun kalması sebebiyle Wigan'da forma giyen Granadalı Roberts'ın tranferinden vazgeçti. Maliyetinin yüksek olması sebebiyle Tigana'nın ikinci plana attığı Roberts için ayrılan bütçe, böylelikle diğer transferlerde kullanılacak. Özellikle Basel'de forma giyen Arjantinli Delgado için kesenin ağzını açacak olan yönetim, bir iki gün içinde bu oyuncunun transferini de bitirmeye karar verdi.
05.06.2006
uyurtsever
05.Haziran.2006, 23:02
Kalması Beşiktaş adına çok iyi oldu geçen sezonun bir kaç isabetli transferinden biri,bonservisini alsalarmış daha iyi olurmuş...Bobo yu çok beğeniyorum,Keşke bizim takımda olsaydı ahh ahhh bizde şöyle bir genç alsak...
Laz_Asker_61
05.Haziran.2006, 23:07
en iyisini yapmışlar gelecek var bu bobo'da
enesao
05.Haziran.2006, 23:38
bencede en iyisini yapmisla gelecek var bu cocukta...
sergenNn
06.Haziran.2006, 10:57
Bu beşiktaş çok hızlı başlıyo sonra fıs diye sönüyor oldukça kalitesiz bi kaleci oldugunu düşünüyorum sezon yarısında yollarlar....
Acaba bir kaleci Fransa'da 3,Belçika'da 2 sene Yılın Kalecisi seçilince kalitesiz mi oluyor? :confused:
Diğer transferlere gelirsek Bobo'nun kalması gerçekten çok iyi oldu.Diğer forvet için verilcek parayı Delgado'ya falan kullansınlar.Beşiktaş yine hızlı girdi ama bence bu sene yaptıkları transferler çok doğru.
Juanfran'a gelince o adamı ağzıma almak bile istemiyorum :) Gitti dünya kadar para...
SefaReis66
06.Haziran.2006, 17:38
Yeni Kartallar! http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifDelgado transferi çıkmaza girdi. Rotayı Gallardo’ya çeviren Beşiktaş’a 3 yıldız önerildi: Geremi, İnsua, Okocha. Asıl bomba: Yıldıray 06.06.2006Tigana ne derse o!
Nobre, Vedran Runje, Burak Yılmaz, Serdar Kurtuluş, Baki Mercimek ve Fahri Tatan... Jean Tigana’nın listesinde yer alan isimleri bir bir kadroya katan Beşiktaş Yönetimi, transfer atağında hız kesmiyor. Sergen Yalçın ve Tümer Metin ile yollar ayrıldıktan sonra önceliği ‘10 numara’ya veren Siyah-Beyazlılar, Mattias Delgado’yu rafa kaldırıp rotayı Marcelo Gallardo’ya çevirdi. Basel’in 5 milyon Euro’dan aşağıya inmemesi nedeniyle bir diğer Arjantinli’yi gündeme alan Kartallar’a sürpriz isimler de teklif edildi.
Gilberto’dan sonra
Beşiktaş’ın gündemine giren yeni isimler; Chelsea’den Nijitap Geremi, Boca Juniors’dan Federico İnsua ve Bolton’dan Jay Jay Okocha... Bir yandan River Plate ile Gallardo pazarlıklarına girişen yönetim, diğer taraftan bu üç yıldızla da temaslara başladı. Taraftarları daha çok heyecanlandıracak gelişme ise Almanya’da yaşandı. Gilberto transferi için uzun süredir görüşmelerin sürdüğü Hertha Berlin’e dün yeni bir teklif götürüldü. Kartal, Gilberto’nun yanı sıra Yıldıray Baştürk’ü de Bundesliga ekibinden resmen istedi.
Altıntop’tan ret
Hertha Berlin Genel Menaceri Uli Hoeness, konuyu başkan ve teknik heyete aktaracağını, daha sonra Beşiktaş’a yanıt vereceğini bildirdi. Maddi açıdan hayli sıkıntılı günler geçiren Alman Kulübü’nün, iyi bir teklif karşısında olumlu yanıt vereceği belirtildi. Ancak futbol hayatına Almanya’da devam etmeyi düşünen Yıldıray’ın da ikna edilmesi gerekiyor. Bu arada Hamit Altıntop’a da teklif götürüldüğü, ancak milli oyuncunun nazik bir dille ‘ret’ yanıtı verdiği öğrenildi.
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/besiktas/yildiray0409.jpg
gorkemyilmazkarasu
06.Haziran.2006, 23:35
http://img272.imageshack.us/img272/544/sinan2vl.jpg (http://imageshack.us)
Bursaspor'un, Serdar Kurtuluş'a karşılık Beşiktaş'tan takas yoluyla almak istediği Sinan Kaloğlu'nun, yeşil-beyazlı kulüple her konuda anlaştığı bildirildi.
Sinan Kaloğlu'nun menajeri Tamer Özçam, yaptığı açıklamada, bazı gazete ve televizyonlarda Sinan Kaloğlu'nun başka kulüplerle tranfser görüşmesi yaptığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi.
Levent Kızıl'ın, Bursaspor'un yarın yapılacak kongresinde yeniden başkan seçilmesi durumunda Sinan Kaloğlu'nun yeşil-beyazlı formayı giyeceğini ifade eden Özçam, şunları kaydetti:
''Sinan, Bursaspor Kulübü ile her konuda anlaşmış olup Levent Kızıl ve yönetiminin seçimi kazanmasını beklemektedir. Sinan'ı diğer kulüplerin istediği doğrudur, ancak ben ve futbolcum Levent Kızıl ile her konuda görüşüp anlaştık ve kendisine söz verdik. Bu sözümüzden kesinlikle dönmeyeceğiz. Levent Kızıl'a verdiğimiz sözü ezip geçmemiz mümkün değil.''
alıntıdır:mackolik.com
nekop
06.Haziran.2006, 23:42
sinan iyi bi forvet bjk elinde tutsaydı boboya falan gerek kalmazdı.
mgungor
07.Haziran.2006, 11:37
Beşiktaş'ın hedefi Schalkeli Mesut
Beşiktaş, Schalke 04’ün alt yapısından kadrosuna kattığı 17 yaşındaki Türk futbolcu Mesut Özil’e transfer teklifinde bulundu.
Kulübün menajerleri aracılığıyla kendilerine ulaştığını belirten genç yıldız, teklif karşısında çok mutlu olduğunu söyledi. Gelen transfer tekliflerinden onur duyduğunu, ancak kendisini Schalke’de ispat etmek istediğini ifade eden yetenekli futbolcu, "Benim kulübümden kulübümün de benden beklentileri çok fazla. Schalke’de rüştümü ispatlamak istiyorum" diye konuştu.
Schalke 04 ile profesyonel sözleşme imzalamadan önce Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ve Wolfsburg’dan da Mesut’a transfer teklifleri geldiğini söyleyen baba Mustafa Özil ise şunları söyledi: "Schalke Kulübü Mesut’un ayrılmasını istemiyor. Schalke 04 olarak Mesut’tan beklentileri çok büyük. Beşiktaş gibi büyük bir camiadan oğluma transfer teklifi gelmesi bizler için ayrı bir onur. Her futbolcu Beşiktaş gibi bir camiada forma giymek ister. Ama bizler Mesut’un şu anda Schalke 04’de ayrılmasını istemiyoruz."
07.06.2006
hezzo
07.Haziran.2006, 23:50
İnsua'ya Kartal pençesi!
Delgado'da yüksek bonservis engeline takılan Kartal, rotayı 26 yaşındaki İnsua'ya çevirdi
Transfer çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Beşiktaş’ta gündeme yeni bir yıldız geldi. Uzun süredir Basel’in yıldızı Delgado ile ilgilenen, ancak İsviçre Kulübü’nün 6.5 milyon Euro’luk bonservis engeline takılan Yönetim, rotayı yeni bir Arjantinli’ye çevirdi. Boco Juniors’ta forma giyen İnsua’yı liste başı yapan Kara Kartal’ın resmi teklifini de ilettiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu için kesenin ağzını açan Beşiktaş’ın kurmaylarının, 3.5 milyon Euro’luk bir öneri sunduğu ortaya çıktı.
Tigana da okey verdi
Teknik direktör Jean Tigana’nın da bu futbolcunun alınması yönünde olumlu rapor vermesi yönetimin ısrarını daha da kuvvetlendiriyor. Arjantin Kulübü’nden gelecek yanıt merakla beklenirken, İnsua için fiyatın daha da yukarılara çekilip, 4.5 milyon Euro’ya kadar ulaşabileceği kaydedildi. Başarılı futbolcunun Türkiye fikrine sıcak baktığı ve hem Beşiktaş hem de Türk futbolu hakkında detaylı bilgiler toplamaya başladığı öğrenildi. Transferin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.
Jesus_FB
07.Haziran.2006, 23:55
yinemi insua:eek: :mad:
pessy
07.Haziran.2006, 23:56
kaliteli bir adam insua
koray_capello
08.Haziran.2006, 00:29
a.dursun da sergenin yanına sekerspora gidiyormuş sanırım
pessy
08.Haziran.2006, 00:29
:D:D bay bay
nekop
08.Haziran.2006, 01:24
a.dursun da sergenin yanına sekerspora gidiyormuş sanırım
zaten besiktasa geri dönmesi hataydı umarım sergenle birlikte sekersporda basarılı olurlar.
paco
08.Haziran.2006, 01:41
zaten besiktasa geri dönmesi hataydı umarım sergenle birlikte sekersporda basarılı olurlar.
galatasarayda da bu böyle geri dönen oyuncular neden bir önceki formunu yakalıyamıyor anlamış değilim hep daha kötüye gidiyor ...
beşiktask
08.Haziran.2006, 19:09
BEŞİKTAŞ bu kaleciyi aldığına göre bir bildiği vardır
gookhan
11.Haziran.2006, 00:44
BEŞİKTAŞ bu kaleciyi aldığına göre bir bildiği vardırendisen olmasin tigana yaptigi doru transferlerle adini duyurmustur
SaMaNYoLu
11.Haziran.2006, 14:24
tigana iyi transferler yapıyor. Bu Sene galatasaraydan sonra favori beşiktaş
paco
12.Haziran.2006, 12:43
Burak Beşiktaş'a imzayı atmadı !..
Kartal'da Burak Yılmaz'ın transferi bir türlü gerçekleşemedi. Antalyaspor ve futbolcuyla anlaşan, ancak takasta kullanılacak Serdar Özkan'ı bir türlü ikna edemeyen Beşiktaş, bu nedenle Burak'ın bonservisini alamadı.
Siyah - beyazlılar, Antalyaspor Yönetimi ile yapılan protokol gereği, Serdar'ı göndermeyi başaramazsa para ödemek zorunda kalacak. Bu ödemeyi de gerçekleştiremeyen Beşiktaş, bundan dolayı Burak'a bir türlü basının önünde imza attıramadı.
Beşiktaş'ın buna rağmen para ödememek için, geçen sezon Akçaabat Sebat'ta kiralık oynayan Serdar'ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.....
ALINTI::::
gookhan
12.Haziran.2006, 17:12
ikna ederler herhalde etmeseler bile serdarin karsiliginda fazla para istemezler herhalde
pessy
12.Haziran.2006, 17:20
ya bu serdar neden havalara giriyo anlamadım beşiktaş ta oynayamayacağını biliyo antalya da banko oynayacağını biliyo hala gitmiyo..
Laz_Asker_61
12.Haziran.2006, 17:23
nedeni BEŞİKTAŞK'ı olabilir
SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 17:30
Nedeni beşiktaş olabilirimi kaldı.
Jesus_FB
12.Haziran.2006, 19:29
bir istanbulda yaşamak var birde antalyada ve tabiki beşiktaş formasını giymek istiyor gayet doğal gitmek istememesi
Laz_Asker_61
12.Haziran.2006, 20:06
Beşiktaş Değil zaten Beşiktaş Aşkı
mgungor
12.Haziran.2006, 20:35
Sinan BJK ile bağlarını kopardı!
Beşiktaş'ın, Bursaspor'dan Serdar ile takas ettiği Sinan Kaloğlu, siyah beyazlı kulüple tüm bağlarını kopardı. Siyah beyazlı kulübün, 2005-2006 sezonu başında Vestel Manisaspor'a kiralık verdiği Sinan Kaloğlu, takımda gösterdiği performansla Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın isteği üzerine tekrar takıma çağrılmıştı. Ancak siyah beyazlı kulübün Sinan Kaloğlu'nu Bursaspor'dan Serdar ile takas etmesi üzerine, tecrübeli futbolcu kulüp binasına gelerek, Beşiktaş ile olan tüm bağlarını kopardı.
http://www.superspor.com/images/1/29/8894_B_Sinan001.jpg
Kulüp binasından çıkarken, basın mensuplarına açıklama yapan Kaloğlu, "Artık Beşiktaş ile hiçbir ilgim kalmadı. Bundan sonra elimden gelen herşeyi Bursaspor için yapacağım. Siyah beyazlı takımda istenilen patlamayı gerçekleştiremedim. Sonuç olarak artık Bursaspor'un oyuncusuyum. Yarışta kötüler her zaman çelme takar, ama iyiler her zaman kazanır" dedi.
12.06.2006
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Transferler kampa yetişecek!"
Beşiktaş Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda transfer edilecek futbolcuları kampa yetiştirme kararı aldılar. Akaretler'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı, yaklaşık 2 saat sürerken, kulüpten ayrılan ilk isim olan başkan Yıldırım Demirören herhangi bir açıklama yapmadı.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Ercan, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, birkaç yabancı futbolcuyla temasta olduklarını ifade ederek şunları söyledi: ''Transferde ilgilendiğimiz futbolcuları borsaya bildirmek zorundayız. Olunca zaten hemen açıklıyoruz. Temasta olduğumuz birkaç yabancı futbolcu var. Bunların durumu da henüz netleşmedi. Pazarlık meselesi bunlar, ince pazarlıklar yapılıyor. Ayrıca görüşülen futbolcuların alternatifleri de var. Devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde netleşecek inşallah. Çok fazla uzamayacak. Zannediyorum ki, yeni transfer edilecek yabancı oyuncular kamp öncesine yetişecek.''
Ercan, yüksek bonservis bedelleriyle alınan bu oyuncuların ne şekilde gönderileceğiyle ilgili olarak, ''Göndermekte zorlanıyoruz diye bir şey yok. Onlara da dışardan teklifler var ve bizim şartlarımız var. Pazarlıklar sürüyor. Strateji meselesi. Kulübün geniş menfaatleri söz konusu. Gerektiği zaman bedelsiz serbest de bırakılabilirler. Tabii ki bedelsiz olması iyi bir şey değil. Alırken bedelini nasıl ödüyorsak, satarken de almak zorundayız. Burada Beşiktaş'ın menfaatleri ne gerektirirse o yapılır'' diye konuştu.
Fikret Ercan, kiralık olarak gönderilmeleri nedeniyle takımda yabancı kontenjanını işgal eden Pancu, Ailton ve Juan Fran'ın durumlarının sorulması üzerine, ''Bu oyuncular herhangi bir şekilde gidecek'' dedi.
Ali Gültiken idari menajer oldu!
Futbol Takımında idari menajerlik görevine siyah-beyazlı takımın eski futbolcusu Ali Gültiken getirildi.
Akaretler'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarının karşısına Ali Gültiken ile birlikte çıkan yönetim kurulu üyesi Fikret Ercan, "Eski futbolcumuz Ali Gültiken'i yönetim kurulu olarak idari menajerlik görevine getirdik" dedi.
Gültiken'e yeni görevinde başarılar dileyen Ercan, "İnşallah Beşiktaş Futbol Takımında gösterdiği başarıyı burada da gösterecek, bundan eminiz. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Onun başarısı, hepimizin başarısı olacak" diye konuştu.
Ali Gültiken ise açıklamasında, "Hayırlısı olsun. Görevi bana verenlere, başta başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette Beşiktaş'ta alınan her görevin sorumluluğu çok büyük. Bunun bilincindeyim. Bugünden itibaren çalışmalara da başlıyorum. Artık gecemiz ve gündüzümüz Beşiktaş için" şeklinde konuştu.
Teknik direktör Jean Tigana'nın bu görevlendirmeden haberi olup olmadığının sorulması üzerine ise Ali Gültiken, "Aksi bir durum olabilir mi" ifadesini kullandı.
12.06.2006
paco
13.Haziran.2006, 01:59
bence bjk bu aldığı genç oyunculardan kar edemezse zarar ederse finans açısından çöküşe geçerler çünkü aldığı oyunculara çok para verdi .... bu oyuncuları değerlendirmesi lazım ....
Aslan41
13.Haziran.2006, 02:12
ben geçen seneki transferler bjk nın açık ara lig şampiyonu olacağını bekliyordum....
ancak olmadı....
bu sene alınanlara ve adı geçennlerre bakıyorum eğer geçen seneki transferlerle bu iş olmuyorsa bu seneki transferler ve kadroyla ne olur bilemem????
paco
13.Haziran.2006, 04:20
Leko Kartal'a
Hırvat star, 'Beşiktaş'a gelirim' dedi. Beşiktaş'ın sol kanat için düşündüğü isimlerin başında gelen Leko, yılllık 550 bin dolara geleceğini söyledi.
Gözler Leko'da
Kartal'ın listesindeki Leko'nun sambacılara karşı göstereceği performas transferine netlik kazandıracak.
Beşiktaş'ın transfer listesindeki İvan Leko bugün Dünya Kupası'nda sahneye çıkıyor. Sergen ve Tümer'in ayrılmasının ardından solak bir yıldız arayışına giren siyah-beyazlılar, Kily Gonzalez'in yüksek bonservis bedeli nedeniyle rotasını Leko'ya çevirmişti. 28 yaşındaki Hırvat futbolcudan prensipte okey yanıtını alan Beşiktaş yönetimi, şimdi Leko'nun http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)kupada göstereceği performansı bekliyor. 2008'e kadar Brugge ekibiyle sözleşmesi olan Leko için son kararı, teknik direktör Jean Tigana kupa maçlarından sonra verecek.
PAZARLIK KUPA BİTİMİNDE
Hajduk Split'te yıldızı parlayan ve Malaga'ya transfer olan Leko, İspanya'da başarılı olamadı. 12 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giyen tecrübeli oyuncu için kulübü Brugge kiralamaya da sıcak bakıyor. Leko'nun menajerinin siyah-beyazlı yetkililerle yaptığı görüşmede, "Şartlarınız bizim için uygun. Dünya Kupası bitsin, ardından masaya otururuz" dediği ifade edildi.
gookhan
13.Haziran.2006, 15:04
valla bence bjk ıcın iii bi transfer olur
Aslan41
13.Haziran.2006, 15:37
leko bjk ya yaramaz...
pessy
13.Haziran.2006, 15:42
bence iş yapar..
gookhan
13.Haziran.2006, 15:55
leko bjk ya yaramaz...niye bi acıklama yapar mısın?
paco
13.Haziran.2006, 18:59
BURAK YARIN İMZALIYOR
Beşiktaş'a transfer olan Burak yarın saat 13:00'de resmi sözleşmeye imza atacak. Beşiktaş kulübü Antalyaspor arasında bonservisinde yaşanan sorun nedeniyle imza atılamamıştı. Takas olmayı kabul etmeyen Serdar Özkan'ın yerine Beşiktaş'ın Antalyaspor'a para vereceği kaydedildi.
mgungor
13.Haziran.2006, 19:29
Robert Beşiktaş'a geliyor!
Beşiktaş yabancı transferinde Hırvat kaleci Vedran Runje'nin ardından ikinci transferini de gerçekleştirmek üzere.
2005 - 2006 sezonunu Benfica'da tamamlayan Fransız Loren Robert ile her konuda anlaşmaya varan siyah beyazlı ekip bonservisi konusunda yaşanan pürüzleri gidermeye çalışıyor. Fransız futbolcunun teknik direktör Jean Tigana ile de görüştüğü ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylediği öğrenildi. 31 yaşında olan Laurent Robert orta sahanın solunda görev yapıyor. Geçen sezon formasını giydiği Benfica'da 2 gol atan Robert, özellikle serbest vuruştan attığı gollerle tanınıyor.
Öte yandan Beşiktaş'ın Antalyaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz, yarın saat 13.00'de Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah beyazlı renklere bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza atacak. Bursaspor'dan transfer edilen Serdar Kurtuluş ise 15 Haziran Perşembe günü yapılacak olan imza töreni ile resmen siyah beyazlı külubün futbolcusu olacak.
13.06.2006
enesao
13.Haziran.2006, 21:11
buu ne yaa adamlar hep bizim alacamiz oyunculari aliyoolar..
FeYYaz1989
13.Haziran.2006, 21:14
buu ne yaa adamlar hep bizim alacamiz oyunculari aliyoolar..
Alsaydın arkadaşım o zaman.
gookhan
13.Haziran.2006, 21:30
bence robert haberi PALAVRA
Laz_Asker_61
13.Haziran.2006, 21:57
bencede PALAVRA
nekop
13.Haziran.2006, 22:38
ahhh besiktas tam düzeldi artık dogru ransferler yapıyor diyecekken robert cıktı yine bu adam hicbir halta yaramaz bence ve sezon artasında geri gider...
TüMeR_yAğıZ
13.Haziran.2006, 23:01
bende pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum genç oyunculara yatırım yaparken öyle bir adam alınması biraz garibime gitti ama belki araya bir tecrübeli yabancı sıkıştırmak isteği olabilir.
gookhan
15.Haziran.2006, 17:17
delgado ile hersekilde annasilmis
klup de ikna edilmis diodu FANATİK
Laz_Asker_61
15.Haziran.2006, 18:04
aynısını fotomaçta diyor ama bakalım hayırlısı bu gazetelere pek güvenilmez ama
crazy_aslan
15.Haziran.2006, 19:04
http://www.superspor.com/images/1/29/3671_B_Delgado002.jpg
Delgado tamam
Siyah-Beyazlılar’a müjdeli haber... Mattias Delgado için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açarak 5 milyon Euro’da kapatan Basel iyiden iyiye köşeye sıkıştı. Tatil yaptığı memleketi Arjantin’den dün İsviçre’ye dönen yıldız futbolcunun, bugün Basel Yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi. Bu konuda konuşan Delgado’nun menaceri Ceylan Çalışkan, “Bugün (dün) İsviçre’ye geldi. Yarın (bugün) ise Beşiktaş ile her konuda anlaştığını yöneticilere söyleyecek” dedi.
Baba bitirememişti!
Daha önce de babası aracılığıyla Basel Yönetimi’nden kolaylık gösterilmesini isteyip olumsuz yanıt alan Delgado’nun artık tüm işlemleri kendisinin yapacağını belirten Çalışkan, “Futbol hayatına kesinlikle İstanbul’da devam etmek istediğini söyleyecek ve bonservisinde indirim talep edecek” diye konuştu. Bu gelişme üzerine Kartal’da gözler İsviçre’ye çevrildi. Beşiktaş Yönetimi, her konuda anlaştığı Delgado’nun işine artık ‘bitti’ gözüyle bakıyor.
15.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
nekop
15.Haziran.2006, 20:18
gelirse bjkye faydalı olur...
gookhan
15.Haziran.2006, 20:50
benim bildiim kadariyla kleberson ile ayni ozelliklere sahip...
hezzo
16.Haziran.2006, 01:35
Delgado Beşiktaş'ta...
Başkan Demirören, "Matias Delgado'yu da aldık" diyerek Beşiktaş camiasına müjdeyi verdi
Transferin en hızlı takımı Beşiktaş, bir büyük bomba daha patlattı. Yönetim, İsviçre'nin Basel kulübü ile Delgado için haftalardır sürdürdükleri transfer görüşmelerinde nihayet mutlu sona ulaştılar. Beşiktaş, Arjantinli yıldız için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Basel'i 3 milyon 750 bin euro'ya ikna etmeyi başardı. Böylece Delgado ile daha önce prensip anlaşmasına varan Kartal, bu transferi de bitirmiş oldu.
Hafta sonu geliyor
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de dün yaptığı açıklamada "Delgado'yu aldık. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Pazarlıklarımız sonuç verdi ve kulübü ile anlaşma sağladık. Transferlerimiz sürecek" diyerek camiaya büyük müjdeyi vermiş oldu. Arjantinli Delgado'nun birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Arjantinli yıldız konusunda da istediğini alan transferin hareketli takımı Beşiktaş, gücüne güç kattı.
Kaynak: Fotomaç
fotomaçta da aynısı yazıyo yalandır:D
eraser212
16.Haziran.2006, 19:43
benim birçok kez fotomaç okuyup umutlandığım oldu ama sonunda bi halt çıkmadı inşallah bu sefer doğrudur...
bluepaw
20.Haziran.2006, 16:59
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Okan Buruk, siyah-beyazlı kulüple anlaşmadığını açıkladı. Okan, menajeri Ahmet Bulut vasıtasıyla yaptığı yazılı açıklamada, ''Yaptığım görüşmeler sonucunda Beşiktaş Kulübü ile anlaşmadım. Bundan sonra Beşiktaş'a başarılar diliyorum'' dedi.
http://www.superspor.com/images/1/29/2885_B_OkanBuruk002.jpg
Jesus_FB
20.Haziran.2006, 17:48
okan hani abilik yapıcaktı takımda
Hustler
23.Haziran.2006, 12:08
delgado çok iyi adam fm dede iyi aldıysak hayırlı olsun
gookhan
23.Haziran.2006, 12:47
insallah alirsiniz...
Hustler
23.Haziran.2006, 12:49
inşallah bakalım nolcak
vita es morte
25.Haziran.2006, 19:39
Pancu Bursaspor'da
Bursaspor, iç transferde Cornel Danut Frasineanu ile 1 yıllık, Beşiktaş'ın Romen yıldızı Daniel Pancu'yla da 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Bursaspor, prensipte anlaştığı Pancu ve Frasineanu için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde imza töreni düzenledi.
3 yıllık sözleşmeye imza atan Pancu, "Yeşil-beyazlı takımı tercih etmemdeki en önemli sebep başkan Levent Kızıl’ın Bükreş’e gelerek benimle görüşmesi ve Bursaspor’un gelecek yıllardaki hedeflerini ve planlarını anlatarak beni ikna etmesi. Bursaspor seyircisinin de büyüklüğünü çok iyi biliyorum. Beşiktaş’ta oynadığım süre içinde de çok güzel günler geçirdim. Burada da aynı güzel günleri yaşayacağıma inanıyorum." dedi.
Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:23
Kartal'dan Ze Roberto atağı
Beşiktaş, Brezilya milli takımında oynayan ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Ze Roberto için gizli bir operasyon yürütüyor
Roberto sürprizi
Brezilya Milli Takımı'nda oynayan ve G.Saray'ın da uzun süredir gündeminde olan Ze Roberto'nun isminin Beşiktaş'ta da gündeme geldiği öğrenildi. Her fırsatta "Temmuz ayında Dünya Kupası'ndan büyük bir yıldız getireceğiz" açıklaması yapan siyah-beyazlı yönetimin, Brezilyalı futbolcu için gizli görüşmeler yürüttükleri ve olumsuz bir yanıt almadıkları http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)öğrenildi.
B.Münih'te sorunlu
31 yaşında olan ve sol açıkta görev yapan Ze Roberto, kariyerinde oynadığı 273 maçta 22 gol kaydetti. 1998'de R.Madrid'te forma giyen Ze Roberto, 1998-2000 arası B.Leverkusen'de görev yaptı. Ardından B.Münih'e transfer olan Brezilyalı futbolcu, kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmak istiyor.
Kaynak: Pasfotomaç
Universal
25.Haziran.2006, 20:31
bu duruma hiç şaşırmadım
Laz_Asker_61
25.Haziran.2006, 20:41
sıra diğer yabancılarda onları da bir göndersek takımdan
Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:42
ewet yaa o adamın beşinde dolaşan biziz yanı benim fanatil olduğum takım galatasaray çekilin ya önümüzdende yıllar sonra alalılm su adamı
Laz_Asker_61
25.Haziran.2006, 20:44
sallama haber balon
Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:46
sallama haberse bile ben gaztenin yalancısıım
Universal
25.Haziran.2006, 20:50
Türk medyasının söylediği haberlerin %85 yalan(bu oranı kafamadan uydurdum :D)
Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:55
tamamda fenerden nobreyi kaçıran bunuda yapar
Cyzio
25.Haziran.2006, 20:59
oda doğru:)
Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 21:05
eee bu nei gösterir bu haberin belki doru olacağını yalanmı öle deilmi
SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 22:15
Okan Gs ile anlaşmak ıstıyor ama yönetım 2ye bölunmus durumda ınsallah gelmez.
Cyzio
25.Haziran.2006, 22:16
ben Okan ın GS de takıma yarar sağlayacağından pek umutlu değilim
SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 22:20
zaten turklerın ustune yok fiyat artırmada.
mgungor
25.Haziran.2006, 22:26
Beşiktaş Transfer Haberleri diye bir yer ver bu tarz haberler için...
Selman Ozturk
25.Haziran.2006, 22:40
Kartal'dan Ze Roberto atağı
Beşiktaş, Brezilya milli takımında oynayan ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Ze Roberto için gizli bir operasyon yürütüyor
Roberto sürprizi
Brezilya Milli Takımı'nda oynayan ve G.Saray'ın da uzun süredir gündeminde olan Ze Roberto'nun isminin Beşiktaş'ta da gündeme geldiği öğrenildi. Her fırsatta "Temmuz ayında Dünya Kupası'ndan büyük bir yıldız getireceğiz" açıklaması yapan siyah-beyazlı yönetimin, Brezilyalı futbolcu için gizli görüşmeler yürüttükleri ve olumsuz bir yanıt almadıkları http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)öğrenildi.
B.Münih'te sorunlu
31 yaşında olan ve sol açıkta görev yapan Ze Roberto, kariyerinde oynadığı 273 maçta 22 gol kaydetti. 1998'de R.Madrid'te forma giyen Ze Roberto, 1998-2000 arası B.Leverkusen'de görev yaptı. Ardından B.Münih'e transfer olan Brezilyalı futbolcu, kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmak istiyor.
Kaynak: Pasfotomaç
Konu "Beşiktaş Transfer Haberleri" adlı sabit konu altına taşınmıştır.
gookhan
25.Haziran.2006, 23:13
bence de balon haber...
Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 11:10
Sırada Lopez var
Baselli Delgado ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Uruguay Milli Takımı’nın genç oyuncusu Walter Lopez’e yöneldi.
River Plate’te oynayan 21 yaşındaki futbolcu için Tigana’dan da onay alındı
Tunus maçında beğendiler
Alman Borissia Dortmund’un da peşinde olduğu Baselli Delgado ile 1.5 milyon euroya anlaşan Beşiktaş, rotayı Uruguay Milli Takımı’nın genç yıldızı Walter Lopez’e çevirdi. Tunus ile Urugay Milli Takımı’nın oynadığı hazırlık maçında izlenen genç yıldız için teknik direktör Jean Tigana’dan da onay alındığı öğrenildi. Sol kanatta yaşanan sıkıntıyı Lopez’in transferiyle çözmeyi planlayan yönetimin Urugay’ın River Plate takımıyla temasa geçtiği bildirildi. Transfer komitesinin, Delgado transferinin resmiyet kazanmasının ardından Fransız teknik adamın orta saha için önerdiği diğer isimleri masaya yatıracağı kaydedildi.
Ülker’den para geliyor
Diğer yandan Basel’in Delgado için istediği bonservis bedeli olan 5 milyon euroluk ücret için, sponsor Ülker’in söz verdiği parayı bugün kulübe ödeyeceği öğrenildi. Yönetim, şirketten gelecek parayı direkt olarak İsviçre kulübünün hesabına geçmeyi kararlaştırdı. Delgado ile ilgili bir açıklama yapan Tigana, “Pazar günü başlayacak kadar kampa kadar bu işin bitirilmesini istiyorum. Tüm sistemi ve oyun planını bu oyuncunun üstüne kurdum. Aslında Tümer’le birlikte oynatmayı düşünüyordum. Ama Tümer bizi kandırıp gitti. Delgado’dan sonra joker özellikli genç bir oyuncu daha takviye edeceğiz” ifadesini kullandı.
Kaynak:Fanatik
gookhan
26.Haziran.2006, 14:27
su basel de cıvıttı ama..bi wercez diolar bi wermicez diolar..
Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 14:35
bak lopez daha gencmiş hemde iimiş riverden kimlerin çıtığın unutma
eraser212
26.Haziran.2006, 17:52
DELGADO İMZALIYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarla istediği Basel takımının oyun kurucusu Delgado ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetiminin aradaki pürüzleri ortadan kaldırdığı ve bu oyuncuyla yarın sözleşme imzalayacağı öğrenildi..
Delgado ile görüşmelerini sürdüren yönetimin oyuncuyla anlaştıktan sonra, bonservis konusunda oyuncunun kulübü Basel ile de her konuda anlaştı..
Yapılan görüşmelerin ardından yarın sabah saatlerinde Asbaşkan Murat Aksu, Dış İlişkiler sorumlusu Erdil Arpacı ve Menajer Ceylan Çalışkan İsviçre'ye geçerek, önce Basel kulübüne taahhüt edilen 5 Milyon Euro'luk bonservis bedelini yatıracak, ardından da Delgado'ya 3 yıllığına Siyah Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalattıracak..
MARATON.COM.TR
mgungor
26.Haziran.2006, 18:05
hayılı olsun bjk ya
Laz_Asker_61
26.Haziran.2006, 19:30
1 aydır imzalıyor ne bitmez imzaymış bu ya
bluepaw
26.Haziran.2006, 22:21
Beşiktaş yılan hikayesine dönen Arjantinli Matias Delgado'nun transferini nihayet bitirdi.
İki gün önce yönetici Süleyman Eren'in çocuklarının sünnet düğününde yurt dışından dönen Başkan Yıldırım Demirören'e konu ile ilgili olarak bilgi veren Asbaşkan Murat Aksu ile Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı bugün İsviçre'ye giderek, Arjantinli futbolcunun bonservisini alacak. Uzun süredir bonservis ücreti konusunda anlaşmazlığa düşen Beşiktaş'a yine destek Cola-Turka ve Ülkerspor'dan geldi. Basel kulübüne parayı söz konusu gıda şirketi çıkartacak. Futbolcu daha sonra satılırsa Beşiktaş satış üzerinden pay alacak. Aksu ve Arpacı yarın Basel kulubünde tüm imzaları attıktan sonra en geç iki gün içinde Delgado ile birlikte İstanbul'da olacak.
http://www.superspor.com/images/1/29/9959_B_Delgado002.jpg
mgungor
27.Haziran.2006, 13:33
Kartal Delgado için İsviçre'de!
Beşiktaş 2. Başkanı Murat Aksu ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdil Arpacı, Arjantinli Delgado'nun transferi için İsviçre'ye gitti. Uzun süredir devam eden transfer görüşmeleri sonucunda hem Delgado hem de kulübü Basel'le anlaşmaya varan siyah beyazlı kulüpte, Murat Aksu ve Erdil Arpacı yıldız oyuncunun bonservisini almak için İsviçre'ye gitti.
Arjantinli oyuncunun da bir kaç gün içinde İstanbul'a gelerek kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Borsaya bildirildi
Beşiktaş'ta Arjantinli futbolcu Delgado'nun transferi resmiyet kazanıyor. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda "Şirketimiz, İsviçre futbol takımlarından FC Basel'in futbolcusu Matias Emilio Delgado'nun transferi ile ilgili olarak kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlamıştır" denildi.
27.06.2006
Kaynak : DHA ve AA
bluepaw
27.Haziran.2006, 14:28
Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı İsviçre'de Basel kulübü yetkilileri ile bi raraya geldiler. Basel'de gerçekleşen görüşmede aradaki tüm pürüzler giderildiği ve Delgado'nun son dakikada çok büyük bir sorun çıkmazsa önümüzdeki yıl siyah beyazlı formayı giyeceği netlik kazandı.
Ülker firmasının parasal sorunların çözmesiyle Beşiktaş'a kazandırılan Arjantinli futbolcunun yarın veya Perşembe günü Türkiye'ye gelerek kedisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Öte yandan Beşiktaş kulüp doktorlarında Yalçın Yavuzer'in dün İsviçre'ye gittiği ve Delgado'yu bir dizi teste tabi tuttuğu öğrenildi. Testler sonucu herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması siyah beyazlı yöneticileri mutlu etti.
http://www.superspor.com/images/1/29/623_B_Delgado001.jpg
SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 13:28
delgadoyu aldı artık. hayırlı olur inşalla
ogngr
28.Haziran.2006, 16:23
Beşiktaş Asbaşkanı ve Sportif Direktör Erdil Arpacı'nın dün İsviçre'de imza attırdığı ve Siyah Beyazlı renklere bağladığı Arjantinli Yıldız Delgado'nun bugün akşak saatlerinde İstanbul'a geleceği açıklandı..
Delgado ile birlikte İstanbul'a gelecek olan Murat Aksu ve Erdil Arpacı'yı taşıyan uçak, akşam saat 20:30'da Atatürk Havalimanına iniş yapacak..
MARATON.COM.TR
bence harika bi transfer bu adam Türkiyeyi sallar(dd)
paco
28.Haziran.2006, 16:49
walla hayırlı olsun şu ana kadar yapılan en iyi transfer hem genç hemye yetenekli ... tribüne seyirci çekicek cinsten ....
BJK-Beşiktaş, İsviçre`nin Basel takımında oynayan Arjantinli futbolcu Matias Delgado ile sözsleşme imzaladı.
fanatik son dakika haberi ....
delgado hakkında... haberlerde dinlediklerimi aktarmak istedim ...
arjentindekilerin yorumu hiç ummadığınız yerden çıkar ve ölümcül paslar verir...
normalde 10 numaralar koşmaz ama o top yokken bile koşar ... mükemmel bir sol ayağa sahip ... isviçre de yılın oyuncusu seçilmiş ve en çok asist yapan oyuncuymuş ... gol atmaktan çok attırmayı severmiş ve en önemli özelliği ise frikikleri ve yaşı (24) ...
t.v de spor haberlerinde duyduklarım bunlar ... eğer bu anlatılanlar gibi bir oyuncuysa bjk süper bir transfer yapmış ve hayırlı olsun... darısı başımıza dicem ama :(
SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 19:10
3 yıllık imzayı attı delgado.
ogngr
28.Haziran.2006, 20:17
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, yeni transfer Delgado çapında bir yıldıza Beşiktaş forması giydirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sportif direktör Erdil Arpacı ve Arjantinli oyuncu Delgado ile birlikte bu akşam İstanbul'a gelecek Aksu, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, beklenen büyük transferi gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Taraftarların merakla beklediği büyük transferi gerçekleştirdiklerini belirten Aksu, ''Bu transferle takımımızın orta alanında önemli bir açığı kapattık. Delgado çapında bir yıldıza Beşiktaş forması giydirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.
DELGADO: ''BEŞİKTAŞ BENİ HEYECANLANDIRIYOR''
Siyah-beyazlı takımın uzun uğraşlar sonrası renklerine kattığı Matias Emilio Delgado ise sportif direktör Erdil Arpacı'ya yaptığı açıklamada, Türkiye'den aldığı ilk haberler doğrultusunda şimdiden heyecanlanmaya başladığını ifade etti. Beşiktaş ile büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Delgado, Türkiye'nin de ülkesi Arjantin gibi bir futbol ülkesi olduğunu bildiğini belirterek, ''Futbolu çok seven Türkiye'nin en büyük takımında forma giyecek olmak beni çok mutlu ediyor. Ateşli bir taraftar kitlesi olan Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
DELGADO'NUN KARİYERİ
Beşiktaş'ın yeni transferi 24 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Arjantinli Delgado, orta sahada görev yapıyor. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen yeni transfer, özellikle frikikten attığı goller ve asist özelliği ile tanınıyor. Son 3 yıldır İsviçre'nin FC Basel takımında oynayan Arjantinli futbolcu, geçen sezon İsviçre Ligi'nin en çok gol pası veren futbolcusu olurken, forma giydiği 32 karşılaşmada 19 gol attı.
Delgado, daha önce Chacarita Juniors, Argentino Juniors ve River Plate takımlarında oynadı.
bu adam türkiyeyi kasıp kavurur lakabını ben buldum bile "Katrina Delgado":D :D
Laz_Asker_61
28.Haziran.2006, 21:57
oh be amma bitmez transfermiş ama sonunda bitti inşallah yararlı iyi bir performans yakalar
SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 22:07
bizde hele ses soluk yok:)
Koray Düşova
28.Haziran.2006, 22:29
http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/haber/matiasdelgado_maksu_havalimani.jpg
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/10494/matias-delgado-istanbulda.htm
bluepaw
29.Haziran.2006, 00:16
Başka bir kaynaktan: Bu arada hayırlı olsun.
Beşiktaş'ın, İsviçre'nin Basel takımından uzun uğraşlar sonucunda 5 milyon euroya transfer ettiği Arjantinli Matias Emilio Delgado İstanbul'a geldi. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Delgado, İstanbul'a ilk defa geldiğini ve Beşiktaş hakkında hekesten çok iyi şeyler duyduğunu söyledi.
Delgado, Tigana ile ilgili bir soruya ise; "Tigana'nın beni istemesi benim için grur verici bir olay." şeklinde cevap verdi.
Öte yandan Delgado, Beşiktaşlı taraftarların havaalanında kendisini karşılamasından son derece memnun olduğunu da belirterek, "Taraftarların böyle bir karşılama yapmaları beni çok mutlu ediyor." diye konuştu.
Delgado, yarın saat 13.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törenle, medya önünde sözleşme imzalayacak.
http://www.superspor.com/images/1/29/9016_B_Delgado001.jpg
FeYYaz1989
29.Haziran.2006, 00:21
Çok para verdik(Ülker verdi) ama sattığımızda gelirin büyük kısmını yine ''ÜLKER'' alacak.Ben bu adamdan ileride kar edemeyeceksem yıllık maaşınıda ülker versin(umarım veriyordur).
Birde umarım o kadar paraya değer.Çünkü ciddi bir transfer ücretiyle aldık.
mgungor
29.Haziran.2006, 00:42
6 ay içinde döner , Ailton gibi olur diye birisi söylemiş başkana ama BJK ısrarla aldı.Devamında da diyormuşki ; Delgado 18 gol attı ama 8 milyon Frang etmez zaten 4 milyon frnga geldi Basel'e.Attığı gollerde ya penaltı ya da ölü top demiş..
FeYYaz1989
29.Haziran.2006, 00:45
6 ay içinde döner , Ailton gibi olur diye birisi söylemiş başkana ama BJK ısrarla aldı.Devamında da diyormuşki ; Delgado 18 gol attı ama 8 milyon Frang etmez zaten 4 milyon frnga geldi Basel'e.Attığı gollerde ya penaltı ya da ölü top demiş..
Bunları kim demiş ya?İlk dakikadan adam kötülenmeye başlandı bile,bu durumda zaten başarılı olamaz.
Bence orta sahada eksiğimiz vardı illa ki faydalı olacaktır ama çok fazla para verdik gibi.
besiktas1903
29.Haziran.2006, 02:53
sonunda geldi ya. bence bu adam besiktasa faydali olur. bu sezon besiktas is yapar. bir sol kanat alsak is biter.
paco
29.Haziran.2006, 03:19
beyler bence biraz vicdanlı olalım adam bırakın maça daha topla antremana çıkmadı ... eleştirmek için çok erken .. hiç olmazsa adam genç ve çok iyi bir sol ayağı var ... duran toplarda çok etkiliymiş... isviçrede yılın futbolcusu seçilmiş ve asist kralı olmuş bence bunlar hiç olmazsa şimdilik eleştirileri önlemek için yeterli veriler ....
Krusty
29.Haziran.2006, 04:15
Bencede adam yeni geldi ve Ailton gibi olur,Basel'de iken ölü toplarda yada penaltılarda gol buldu sözleri izlendikten sonra kullanılırsa daha iyi olur..Belki bunları dedirttirmeyecek.
Hustler
29.Haziran.2006, 04:55
hayırlı olsun beyler inşallah iyi iş çıkarcak beşiktaşımızda
paco
29.Haziran.2006, 05:25
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/29/im/4BA879D53DFB2446AB400B2Fb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifSol şeride Pineda
Beşiktaş yönetimi, 24 yaşındaki Gonzalo Pineda Reyes'in peşine düştü. 1.77 boyundaki sol kanat oyuncusu, Meksika Milli Takımı formasıyla 34 gol attı.
Sola üniversiteli
Delgado'nun işini bitiren Beşiktaş, sol kanat arayışlarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlıların son gözdesinin Dünya Kupası'nda Meksika formasını giyen Gonzalo Pineda Reyes olduğu öğrenildi. 1982 doğumlu oyuncu futbola üniversitede başladı.
Araştırma sürüyor
Pineda, 2004 http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Olimpiyatları'nda Meksika Milli Takımı'na çağırılmadan önce hiç 1. Lig maçında oynamadı. Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Chivas Rayadas Guadalajara'da 12 golü bulunan Pineda için siyah-beyazlı yönetim fiyat araştırmasını sürdürüyor.
Vahap HACIOĞLU
Cyzio
29.Haziran.2006, 09:01
hayırlı olsun
eraser212
29.Haziran.2006, 14:02
Delgado Antrenmanda!
Beşiktaş'ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı.
Arjantinli futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesislerindeki sabah idmanında teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla bir araya gelirken, sıcakkanlılığı ile dikkati çekti.
Dün akşam İstanbul'a gelen Delgado, sabahki kondisyon idmanında takımdaki yerini alarak, teknik direktör Jean Tigana, teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarıyla tanıştı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda yıldız futbolcunun sempatik ve sıcakkanlı kişiliğiyle kısa sürede takımla kaynaşmasının dikkati çektiği bildirildi.
Beşiktaşlı futbolcular sabah idmanında koşunun ardından salonda ağırlık çalışması yaparken, Delgado'nun sahada tek başına antrenmana devam ettiği bildirildi.
DELGADO, BEŞİKTAŞ'TAKİ İKİNCİ ARJANTİNLİ
Beşiktaş'ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı kulübün tarihindeki ikinci Arjantinli futbolcu olacak.
1993-94 sezonunda forma giyen Osvaldo Nartallo'nun ardından, siyah-beyazlı kulübün 103 yıllık geçmişinde takımda yer alan ikinci Arjantinli futbolcu Delgado olacak.
Beşiktaş'ta bugüne kadar 28 ülkeden toplam 68 yabancı futbolcu forma giydi.
MARATON
Universal
29.Haziran.2006, 14:04
sonunda delgado'yu aldılar hayırlı uğurlu olsun
sorsecret
29.Haziran.2006, 14:06
beşiktaş camiasına hayırlı olsun
:::
SaMaNYoLu
29.Haziran.2006, 14:16
Çok para verdik(Ülker verdi) ama sattığımızda gelirin büyük kısmını yine ''ÜLKER'' alacak.Ben bu adamdan ileride kar edemeyeceksem yıllık maaşınıda ülker versin(umarım veriyordur).
Birde umarım o kadar paraya değer.Çünkü ciddi bir transfer ücretiyle aldık.
ya atacağı goller? BU bir kar değilmi
CeNTeR_TR
29.Haziran.2006, 15:59
besıktasa hayırlı olsun