View Full Version : CSKA Sofya - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. Maç]
TR.CaPTaiN
29.Kasım.2010, 16:19
http://i51.tinypic.com/30hmo3a.jpg
BaGa TaRKaN
29.Kasım.2010, 16:24
Sofyada İşler Karışık Bu Sezon Sürekli Hoca Değiştirmişler, En Son Avusturyada Oıynadığı Maçta Yeni Hocasıyla İyi Bir Başlangıç Yapmıştı. Bulgar Takımları Deplasmanda Bize Ters Gelir Genelde Hem Milli Takım Olsun Hemde Levski, Dinamo Maçları Eskilerde Çok Zorlamıştı. Bu Maç Alt Biter Büyük İhtimal Ama Kazanacağız ve Son Maça Güle Oynaya Tasasız Çıkıp 2.Tura Kalmanın Tadını Çıkaracağız.
footballer33
29.Kasım.2010, 16:28
Beraberliğin bize yetebileceğini düşünüyorum. Rapid Wien, Porto'yu yenemez ve biz de alacağımız 1 puan ile gruptan çıkmayı garantileriz. Ancak grup liderliği şansımız sürüyor. Bu açıdan da kazanmamızı istiyorum. Kısaca, deplasmanda oynadığımızı ve bir dolu eksiğimiz olduğunu da düşünürsek yenilmeyelim yeter. :)
Revolution
29.Kasım.2010, 17:00
Beraberlik veya Besiktas galibiyeti bekliyorum bu mactan..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Kasım.2010, 19:53
Bulgaristan deplasmanı herzaman zor olsa da ben kazanıp,rahatlayacağımızı düşünüyorum.
LaigLeNoiR
01.Aralık.2010, 14:03
Bu maçı yenilsek bile heralde son maçta evimizde Wien'i yeneriz.
Ama ben bu maçı da kaybedeceğimizi sanmıyorum. %50 kazanırız, %25 beraberlik, %25'de Sofya'ya şans tanıyorum.
anilton
01.Aralık.2010, 14:51
CSKA Sofya Kadrosu
01.12.2010 13:30
CSKA Sofya kafilesinde yer alacak 19 futbolcumuzun isimleri belli oldu.
Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, CSKA Sofya maçı için Sofya'ya gidecek oyuncularımızın isimlerini belirledi. Sakatlığı bulunan Quaresma ve cezalı İbrahim Toraman motivasyon için kafilede yer alacak. Kafilede şu oyuncularımız bulunuyor:
"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Hilbert, Nobre, Tabata, İbrahim Üzülmez, Umut Kaya, Ersan Gülüm, Holosko, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, İsmail Köybaşı, Ali Kuçik, Necip Uysal, Tomas Zapotocny, Erhan Güven, Guti, Quaresma, İbrahim Toraman."
Quaresma ve Toraman oynamayacaklar.Umut ile beraber 3 kaleci oluyor.Yani 17 kişilik kadro gidiyor.Üçüncü kalecide alınıyor ama Fatih Tekke alınmıyor.Buda Fatih Tekke'nin bir daha forma şansı bulamayacağının kanıtı oluyor.
eXcitinG
01.Aralık.2010, 14:54
GaLatasaray maçında ki kadro çıkacak sanırım sahaya. Bir tek AureLio yerine Necip oynar diye düşünüyorum. Tabata ve HoLosko içinde son şansLar. İkisininde etkiLi oLmasını bekLiyorum. MağLum devre arasında ikisinden birisi gidicek. Ama bu sezon ki performansLara göre bu isim Tabata oLacak gibi.
Yeneriz.
vego
01.Aralık.2010, 17:18
BEŞİKTAŞ SOFYA'YA GİDEMEDİ!
01.Aralık.2010 16:25:0
Bern Schuster'in pasaportunu unutması sebebiyle Beşiktaş Sofya'ya gidemedi.
CSKA Sofia maçı için Bulgaristan'a yolculuk edecek olan Beşiktaş'ta ilginç bir gelişme yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü Schuster pasaportunu tesislerde unuttuğu için siyah-beyazlıların 16.00'da kalkması gereken uçağı hareket edemedi. Alman teknik adam uçağa alndı ancak pasaport gelene kadar uçağın kalkmasına izin verilmedi.
- LİG TV -
vego
01.Aralık.2010, 18:35
HELE ŞÜKÜR!
Beşiktaş'ın çilesi bitiyor!
Schuster'in pasaportunu unutması ve daha kötüsü nerede olduğunu bilmemesi yüzünden Sofya'ya gideceği uçağın içinde mahsur kalan Beşiktaş kafilesi şu dakikalarda rahat bir nefes aldı!
Schuster'in pasaportu evinde bulundu ve Beşiktaş kulübü yetkilisi Tuncay Yanık tarafından apar topar Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirildi.
Beşiktaş'ı taşıyan uçak kısa süre içinde Sofya'ya hareket edecek.
- LİG TV -
vego
01.Aralık.2010, 19:42
ANA SAYFA (http://www.haber1903.com/MainPage)
>
Futbol
VE UÇAK KALKT
I
Beşiktaş'ın çilesi bitti
http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/634268257230891480.jpg&W=200&H=141
CSKA Sofia maçı için Bulgaristan'a yolculuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster pasaportunu unuttuğu için kafile 3 saat alanda bekledi.
Bulgaristan'a saat 16.00'da hareket etmek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Beşiktaş kafilesinde teknik direktör Schuster'in pasaportunu tesislerde unuttuğu anlaşılınca, Beşiktaş Kulübü'nden bir görevli, Bernd Schuster'in pasaportunu almak için Ümraniye Tesisleri'ne gitti. Ancak pasaport burada da bulunamadı. Bunun üzerine Alman konsolosluğu arandı ve Schuster için geçici bir belge verilmesi istendi. Alman Alman Konsolosluğu'ndan verilen belge Sabiha Gökçen Havaalanı'na götürülünce, bu sayede Beşiktaş kafilesi Sofya'ya hareket edebildi.
DHA
Redrum
02.Aralık.2010, 20:30
Maç nerede veriliyor?
Night_Mare17
02.Aralık.2010, 20:32
Star Tv diye biliyorum.
nerazzuri
02.Aralık.2010, 20:32
Maç nerede veriliyor?
star tv...
Deus Dominus
02.Aralık.2010, 21:26
Cenk'e nazar değmesin maşallah mükemmel refleksleri var. Soyunma odasına 1-0 mağlup da girebilirdi Beşiktaş, resmen havada yönünü değiştirdi çıkardı topu :)
ozaniel
02.Aralık.2010, 21:40
Hücumda etkin değiliz ama bunun nedeni forvet hattımızdan kaynaklanıyor, onun dışında iyi oynuyoruz, savunma hattı da önde kurulmuş.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Aralık.2010, 22:04
Şuan 2-0 öndeyiz ve umarım böyle biter :p (İddia'da alt oynamıştım maça)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Aralık.2010, 22:15
Hakan ne yapıyor yaa yine saçma sapan bi gol yedi,benim kuponda gitti bu vesileyle... :/
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Aralık.2010, 22:33
Maçı 2-1 kazanıp gruptan çıkmayı resmen garantiledik. Tebrikler Beşiktaş'ım...:)
*Bu arada yine rahat duramayan ve saçma-sapan bi gol yiyen Hakan'a selamlarımı gönderiyorum,Güzelim kuponu yatırıp beni 37 Lira'dan ettiği için...
Bordo61Mavi
02.Aralık.2010, 22:34
Helal BJK'ye
GeNç KaRTaL
02.Aralık.2010, 22:38
Holoşko anca boş kaleye at zaten.Hakan da iyi alıştı her maçta bir duran top organizasyonunda gol yemeye.Neyseki şansımızın da yardımıyla maçı alıp gruptan çıkmayı garantiledik.Devre arası kadroyu güçlendirebilirsek bir iki tur daha geçebiliriz.
Ayrıca umarım Cenk'in önemli bir şeyi yoktur.Diğer sakatlar olmasa da olur.Sahada varlıklarıyla yoklukları arasında pek bir fark olmuyor zaten.
sakary Ali
02.Aralık.2010, 22:41
Bence orada Hakan hata yapmadı.Adam zaten bomboş kafa topuna yükseliyordu kalede dursa yine gol olurdu çıkıp en azından rakibi bozmaya denedi ama beceremedi..
GeNç KaRTaL
02.Aralık.2010, 22:42
Bence orada Hakan hata yapmadı.Adam zaten bomboş kafa topuna yükseliyordu kalede dursa yine gol olurdu çıkıp en azından rakibi bozmaya denedi ama beceremedi..
Hangi maçta becerebiliyor ki zaten Ali? :icon_biggrin: Ama haklısın savunmanın hatası daha büyük.Orada o eleman o kadar boş bırakılmamalıydı.
ozaniel
02.Aralık.2010, 22:50
Ali Kuçik 2. golde çok güzel bir pres yaptı. Bunun dışında Zapo rakip kontra-atağa çıkarken dengesini kaybetti ve tehlike yaşadık. Hakan pek hata yapmadı, golde yapacak bir şeyi yoktu bence.
GeNç KaRTaL
02.Aralık.2010, 23:29
Ali Kuçik 2. golde çok güzel bir pres yaptı. Bunun dışında Zapo rakip kontra-atağa çıkarken dengesini kaybetti ve tehlike yaşadık. Hakan pek hata yapmadı, golde yapacak bir şeyi yoktu bence.
Bir çok topu sektirdi.Bunların tehlikeli anlarda olmaması bizim için avantajdı.
footballer33
03.Aralık.2010, 00:07
Maçı izleyemedim, ama güzel bir galibiyet olmuş deplasmanda. Böylece gruptan çıkmayı garantiledik, ancal sakatlıklar kaldığı yerden devam ediyor. Can sıkıcı olmaya başladı, hatta başlamadı iyice canımızı sıkıyor bu haberler. Takımda sağlam adam kalmadı bee. :(
LaigLeNoiR
03.Aralık.2010, 00:30
Ali Kuçik var :)
burak95
03.Aralık.2010, 00:57
aga takımdaki çoğu futbolcu en küçük birşeyde sakatlanıyor.fitness hocasında mı sorun var ne var bu takımda bilemiyorum diğer takımlarda böyle değil..sakatlardan ideal 11 oluşturamıyorlar.
eXcitinG
03.Aralık.2010, 09:15
CSKA yı yürüyerek yendik.
anil luque
03.Aralık.2010, 10:02
Öyle maçlar oluyor ki takım ter idmanındaymışçasına oynayarak kazanabiliyor. Öyle maçlar oluyor ki ne yaparsak yapalım futbolun tüm gereklerini sahaya yansıtsak da kazanamıyoruz. Futbolun cilvesi bu olsa gerek. Dün de bu idmanvari maçlardan biriydi ve kazanmasını bildik üst tura adımızı yazdırdık. Türkiyemizi avrupada temsil edecek tek takım kaldı , Beşiktaşım. Tebrikler sana. Darısı ilerki turlarda oynayacagımız maclara..