PDA

View Full Version : Antalyaspor - Fenerbahçe [18. Hafta]

TR.CaPTaiN
17.Ocak.2011, 18:52
http://www.yukleresim.com/images/08640766603970832749.jpg (http://www.yukleresim.com/)

last breath
17.Ocak.2011, 18:54
Zor bi deplasman bide üstüne gelen bu kötü gidişat,bence puan kaybederiz.

anil luque
17.Ocak.2011, 19:36
Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Son zamanlarda Fener'in durumu malum. 4-5 günde de düzeltilecek durumlar değil bence. Antalyaspor heyecan yapmaz , ilk yarıdaki maçın sonucunu hatırlayıp bunu hırs yapmak , acemice davranmak gibi durumlarla dezavantaja dönüştürmezse çok rahat puan alır..

yaman76hakanFB
17.Ocak.2011, 22:26
Yeminle bir beklentim yok bu takımdan. Hatta Antalya ve Trabzon'u yensek bile gider ve 3. hafta puan kaybederiz. Maça gitmeyeceğim. Guiza'yı mı alkışlamaya gideyim? En azından sinirlerimi bozmaya, sesimi kısmaya değmez. Zaten mahvetti şu grip... Birde bunların oynadığı futbolun hasta etmesini istemiyorum.

anil luque
17.Ocak.2011, 22:56
Geçmiş olsun Hakan abi.
Aslında kendi yazımı yazarken de senin yazını okurken de Fenerbahçe'nin böyle en umutsuz anlarında şaha kalkmalarını hatırladım bir an ama bu sefer hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası..

yaman76hakanFB
18.Ocak.2011, 00:01
Geçmiş olsun Hakan abi.

Çok teşekkür ederim kardeşim. :)

Aslında umutsuzluğumun nedeni, oynanan futbol değil... Kabullenemediğim çok şeyler var. Oyuncunun birisi çıkıyor, hocasının ağzına yüzüne pisliyor, ara yerde başkanı pohpohluyor ve o pohpoh sayesinde ilk resmi maçta kadroya giriyor.

Bir diğeri kaçırdığı gollerle geçen yıl kaçan şampiyonluğun başrolünde... Orası bile mühim değil... Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı birde restleşmeye giriyor, oynamak istemiyorum, gideceğim diyor, gidemeyince sakatım diyor, sanki sömürge valisi gibi oynuyor bizimle, ülkesinde güya tedavi oluyor, hiçe sayıyor koskoca kulübü... Ama transfer kokusu alınca oynamaya koşuyor, hemen kapılar ardına kadar açılıyor, bonservisi biraz arttırabilir miyiz hesabı... Zaten başımıza ne geldiyse şu adam beleşe gitmesin inadından gelmemiş gibi... Taraftarın hisleri, tepkileri, yaşanan düşkırıklıkları kimsenin umrunda değil... Herkes tüccarlık peşinde...

Bunları ve daha nice şeyi midem kaldırmıyor. Bazı prensipler, tutarlı olmak, kararlı olmak gibi saha içi başarıdan daha mühim... Guiza bu saatten sonra yarım sezonda 20 gol atsa bile umrumda değil... Bu olanları, para uğruna bu kadar aşağılanmanın görmezden gelinişini benim midem kaldırmıyor. Dünyası resmi site ve Fenerbahçe tv (Alaattin Metin'i de unutmayalım) ile sınırlı olanlar ve belli yaşam prensiplerini oradan tanıyanlar böyle bir başarıyı sindirebilir ama benim midem çekmiyor. Hoş, başarı da yok ya... Aykut Kocaman nasıl bu çarkın bir parçası oldu, birden düzene kapılıverdi, onu da çözemedim.

RasAnt
18.Ocak.2011, 00:30
Ben antalyayı desteklemeye gideceğim :p Hep destek Tam destek bizim işimiz herşeye rağmen :) maça gelirsek kazanacağız bundan eminim aksi bir sonuç çok daha kötü şeylere sebep olur

anil luque
18.Ocak.2011, 00:44
Çok teşekkür ederim kardeşim. :)

Aslında umutsuzluğumun nedeni, oynanan futbol değil... Kabullenemediğim çok şeyler var. Oyuncunun birisi çıkıyor, hocasının ağzına yüzüne pisliyor, ara yerde başkanı pohpohluyor ve o pohpoh sayesinde ilk resmi maçta kadroya giriyor.

Bir diğeri kaçırdığı gollerle geçen yıl kaçan şampiyonluğun başrolünde... Orası bile mühim değil... Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı birde restleşmeye giriyor, oynamak istemiyorum, gideceğim diyor, gidemeyince sakatım diyor, sanki sömürge valisi gibi oynuyor bizimle, ülkesinde güya tedavi oluyor, hiçe sayıyor koskoca kulübü... Ama transfer kokusu alınca oynamaya koşuyor, hemen kapılar ardına kadar açılıyor, bonservisi biraz arttırabilir miyiz hesabı... Zaten başımıza ne geldiyse şu adam beleşe gitmesin inadından gelmemiş gibi... Taraftarın hisleri, tepkileri, yaşanan düşkırıklıkları kimsenin umrunda değil... Herkes tüccarlık peşinde...

Bunları ve daha nice şeyi midem kaldırmıyor. Bazı prensipler, tutarlı olmak, kararlı olmak gibi saha içi başarıdan daha mühim... Guiza bu saatten sonra yarım sezonda 20 gol atsa bile umrumda değil... Bu olanları, para uğruna bu kadar aşağılanmanın görmezden gelinişini benim midem kaldırmıyor. Dünyası resmi site ve Fenerbahçe tv (Alaattin Metin'i de unutmayalım) ile sınırlı olanlar ve belli yaşam prensiplerini oradan tanıyanlar böyle bir başarıyı sindirebilir ama benim midem çekmiyor. Hoş, başarı da yok ya... Aykut Kocaman nasıl bu çarkın bir parçası oldu, birden düzene kapılıverdi, onu da çözemedim.

Ben de bu zamana kadar otoritesiyle tanıdığımız Aziz Yıldırım'ın bu kadar aciz durumlara düşmesine anlam veremiyorum açıkçası. Sözde otoriteymiş ve dişinin geçtiğineymiş demekki o otorite , akla başka şey gelmiyor. Başka açıklaması yok bence bunun. Türkiye'nin en zengin kulübüyüz açıklamasını her fırsatta dile getirebilen ama aynı zamanda senin de dediğin gibi geçen seneki şampiyonluğun baş kaçırıcılarından olan Güiza'yı sırf para için bu takımdan göndermeyen bir Aziz Yıldırım ne derece tutarlıdır? Bu tutarlılıkla bu saatten sonra Fenerbahçe'yi ne kadar ileri taşıyabilir? Bu zamana kadar hep 12. adam , en büyük taraftar diye nitelediği Fenerbahçe seyircisini niye bu kadar kulak ardı eder? 2006 yılında her ne kadar gündemi değiştirmek adına verilen bir istifa olsa da taraftarların 'Büyük başkan bizi bırakma' çağrılarıyla birlikte 'Sırf sizin için göreve devam ediyorum' diyerek geri alınmamış mıdır o istifa? Fenerbahçe taraftarı aynı taraftar peki Aziz Yıldırım'ı bu kadar değiştiren ne? Son 5 yılda alınan tek kupa mı? Dünyanın her yerinde ve şu sıralarda da burnumuzun dibinde Trabzonspor örneğinde olduğu gibi disiplinin başarıyı getirdiği bilinirken , zamanla başarısızlık Fenerbahçe'ye disiplinsizlik mi getirdi? Tüm bunları bir Beşiktaşlı olarak çok merak ediyorum doğrusu..

Maç konusunda yazılacak şeyler değildi belki biraz konu dışına çıkmış olabilirim ama maç için yazımı yazmıştım daha önce o açıdan..

SAİT71
18.Ocak.2011, 00:46
Şampiyonluk gibi bir beklentim olmadığı için alınacak her sonuca alışık olacağım bir maç. Ama bu maçı kazanacağız gibi geliyor bana... Kazanırız heralde. Gurur haysiyet denen birşey varsa hocaları için oynarlar en azından...

Since-1907
18.Ocak.2011, 02:39
Yani benimde çok bir beklentim yok ama izleyeceğim yine , ister istemez o heyecanla izleyeceğim yine.Umarım galip geliriz ve çıkışımızın başladığı maç olur.

LaigLeNoiR
18.Ocak.2011, 02:55
Maçın favorisi sanki Antalya gibi ancak Antalya da kendini böyle görürse farklı biter bu maç. Sonuçta FB büyük bir camia ve klüp. Her an maçı değiştirebilecek oyuncular da var.

CeNTeR_TR
20.Ocak.2011, 22:23
Bi süpriz yapsakda kazansak güzel futbolla.

Cengo
22.Ocak.2011, 04:45
Devre arası takıma kondüsyon ve dinlenme arası sağladı. Kötü oyunun da süreklilik içermesi pek mümkün değil, dengesiz bir takım olduk.

Kazanacağımızı düşünüyorum. Üzerindeki baskıyı aşırı motivasyonla patlama olarak atarlar, hırs maçı olur.

yaman76hakanFB
22.Ocak.2011, 10:00
Dün akşam inadına yağmur başladı. Sabaha kadar yağdı. Şimdi şimdi hava açıyor ama hiç belli olmaz. Antalya'ya yağmur bir geldi mi öyle hemencik gitmez.

Universal
22.Ocak.2011, 10:56
Fenerbahçe'li futbolcular hırslanmışsa, ne taktik ne teknik bu maçı çıkar ve kazanırlar. Eğer her şey eskisi gibi ise zaten bu takımdan hiçbirşey olmaz. Kazanırsak ve bu galibiyet deplasmanda alınırsa Trabzon maçı öncesi büyük moral olur. Bütün sezon şu maçta alınacak sonuca bağlı. Futbolcular ya tamam ya devam diyecekler.

Dün akşam inadına yağmur başladı. Sabaha kadar yağdı. Şimdi şimdi hava açıyor ama hiç belli olmaz. Antalya'ya yağmur bir geldi mi öyle hemencik gitmez.

Yıl 2002 Ocak ayı Antalya'dayım. Yağmur yüzünden uçağım 8 saat rötar yapmıştı. Bilirim o yağmurları...

okartal
22.Ocak.2011, 11:06
bir beşiktaşlı olarak antalya ya başarılar diliyorum yeni sezonda çok hoşuma gidiyor bu takım :D

sananes
22.Ocak.2011, 15:16
Fenerbahçe kimse inanmasada şampiyon olacak.O yüzden puan kaybı beklemiyorum.İddaa oynayanlar için oran yüksek hatta handikap olur gibi geliyor bana.Fanatizm gözümü kör etmedi,cidden böyle düşünüyorum.Zaten ilk 4-5 hafta çok kritik mutlaka ilk 5 maçta trabzondan daha çok puan almamız gerek.Onların da maçları bugün kolay sayılmaz.Ankaragücü puan çıkarırsa ve akşamına biz kazanırsak çok hoş bi başlangıç olur.

SAİT71
22.Ocak.2011, 17:05
Bu maçı alacağız inşallah. Aykut hoca için bu yıl daha güzel olacak. Buna inanıyorum. Skor tahminim 3-1 yada 3-2...

GodfatheR
22.Ocak.2011, 19:08
Trabzon'un puan kaybından sonra kazanmak çok çok daha önemli hale geldi. Ruhsuz takımımız belki bi havaya girer. Hiç ümidim yok ama :D

Zekirdek
22.Ocak.2011, 19:22
Takımımız bugün istekli oynayıp kazanırsa haftaya ligin yeniden başlama imkanı olacak. İnşallah kazanırız. Takımımıza pek güvenmesekte.

A.FaruK
22.Ocak.2011, 19:27
Bu iki haftada puan farkını dörde indirme fırsatı yakaladığımız bu haftada alacağımız 3 puan çok şey ifade edebilir zaten bu hafta kaybedipte gelecek hafta kazanmanın bi muhabbetide kalmıyacak. İnşAllah 3 puanı alıp güzel bir başlangıca imza atarız. Ben inanıyorum açıkcası. İnşAllah futbolcularda taraftarların yarısı kadarda olsa inanırda rahat bir maç izletirler bize.

eng1n
22.Ocak.2011, 20:45
Valla maçı izlemiyorum ama Gökhan Gönül çok güzel bir gol atmış anlatımda yazana göre

World Hollow o1
22.Ocak.2011, 20:52
Neyin peşindesin GG.. :)

sananes
22.Ocak.2011, 20:53
maradona mısın gökhan gönül:) kendi yarı sahasından aldı geldi ve rapaiçin attığına benzer bi aşırtma gol attı. gerçekten mükemmeldi.
Maça gelecek olursak Niang böyle oynayacaksa oynamasın daha iyi.Yeter haftalardır yaşadığı form düşüklüğü

BleedingMoon
22.Ocak.2011, 20:58
gökhan gönül hızı ve hırsının yanında futbol zekasının da ne denli yüksek olduğunu gösterdi.

yaman76hakanFB
22.Ocak.2011, 21:00
Niang'ın oynaması şu açıdan iyi oldu. Rakibin gol yollarında önlem almak zorunda kaldığı üç silahımız var sahada: Alex, Semih ve Niang... Sadece iki gol silahıyla çıktığımızda oyuncularımız rakip savunmacıların arasında boğuluyordu. İlerleyen bölümlerde Dia Semih'in yerine girer ve Niang santrfor bölgesine geçer sanırsam...

ozaniel
22.Ocak.2011, 21:37
Dia Niang'ın yerine girdi.

The.Crow
22.Ocak.2011, 21:49
Dün büyük menejer Aykut'un yaptığı basın toplantısında söyledikleri ne kadar doğruymuş. Malatya ve Samsun maçları kötü anılar bıraktı ancak çok olumlu bir kamp dönemi geçti dedi. Haklısın Aykut hocam çok olumlu kampmış. Ligin ilk yarısı 45 dakika iyi oynuyorduk artık onu da oynayamıyoruz bitirmişsin 10 günlük kampta mirası HELAL OLSUN!!!

Deus Dominus
22.Ocak.2011, 21:55
Maçın en iyisi : Gökhan Gönül
Maçın en kötüsü : Tolga Özkalfa

The.Crow
22.Ocak.2011, 21:56
90 Dakikaya 2 forvetle başlayıp maçı forvetsiz bitiriyorsun helal olsun çok iyi oyun okuyorsun. Çıkar forvetleri ki rakip takım daha fazla oyuncuyla dolaşsın ceza sahasında.

sarianet
22.Ocak.2011, 21:56
alex o son dakikadaki pozisyonu nasıl kaçırır ?

The.Crow
22.Ocak.2011, 21:57
alex o son dakikadaki pozisyonu nasıl kaçırır ?

Kaçırır çünkü kampta oyunculara aşırı derecede fazla kondüsyon yüklenmiş yorgundur.

sananes
22.Ocak.2011, 22:21
Gerçekten herkes çok biliyor yahu.Alex'i çıkarıp Özer'i alsa ki eminim yapmak istediği bu ama yapamıyo sayenizde eleştiriyosunuz.Alex'i maç sonuna kadar oyunda tutsa eleştiriyosunuz.Ne yapsın stoper falan mı değiştirsin son 15-20 dakikada hoca.

Kondisyon eleştirisine gelince Gökhan Emre Mehmet özellikle çok diri göründüler.Yarıda güzel kondisyon yüklenmiş evet.Alex ciddiyetsiz davrandığı için atamadı orada,kondisyonla alakası yok.

sarianet
22.Ocak.2011, 22:43
ciddiyetsizliğini kastetmiştim bende umarım ayağı sürçmüştür :)

ozaniel
22.Ocak.2011, 23:06
Alex bence yaşı nedeniyle 90 dakikayı zor kaldırıyor. Zaten hiç bir zaman kondisyonu yüksek bir oyuncu değildi. Ama son dakika bile olsa tehlike yaratabilen birisi, çıkarsan dert çıkarmasan ayrı dert.:)

CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 23:06
İdmandayım golü göremedim varsa biri koyabilirmi linki buraya :=)

KaPaLı
22.Ocak.2011, 23:07
Gökhan'ın golunu 10-15 defa izledim abartısız. Atmış adam.

İdmandayım golü göremedim varsa biri koyabilirmi linki buraya :=)

Profile gel Turgut profile gel :p

facebook.com/armamortale.

TR.CaPTaiN
22.Ocak.2011, 23:33
Kötü maçtı. Doğru düzgün organize atak yok, pozisyon yok, ikili mücadelelerde saçma sapan kararlar veren hakem var vs.

Gökhan'ın golü muhteşemdi. Trabzon maçından önce herhangi bir kayıp zaten kötü olan moralleri iyice bozacaktı. 3 puan güzel oldu ama ilerisi için takımın ışık verdiğini söylemek zor.

Takımımıza tebrikler.

MeMo
22.Ocak.2011, 23:34
3 puan almak güzel.

KaPaLı
22.Ocak.2011, 23:38
maç 0-0 odaya giriyorum başkan bana feneri kötülüyor.evlat atar diyorum 30 sn sonra evlat aşırtıyor.başkan şokta. evlat'ı almak için çevirdiğim filmler geldi aklıma.süper senaryo,süper oyunculuk.süper casting ve figürasyon.tam oscarlık.bravo bize. via@ Zafer Önder Özen..

sarianet
23.Ocak.2011, 00:05
http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/Default.aspx?lgn=1

üye olarak golleri izleyebilirsiniz :)

barahir
23.Ocak.2011, 00:25
Bu tür maçları kötü oynayarak kazanmak da güzel..

The.Crow
23.Ocak.2011, 00:52
Ben Alex'i eleştrimedim. Alex bildiğimiz Alex ancak Brezilya sol beki sezonun geneline bakınca dökülüyorsa CSKA'da iyi oynayan Caner GS2de döküldükten sonra bizde de ayakta duramıyorsa hocanın suçudur bu kadar basit.

Ayrıca maç başladı baktım daha ilk 5 dakika bitti. Takımda hırs denen bi şey yok bana göre.Koşmaya hevesleri yok sanki.

Bir de Alex tabii ki çıkarılmaz benim eleştirim 2 forvetin 2 si de oyundan mı alınır hiç mi futbol bilmiyorsun . Alex'e ver iki kişi gerisi ileri çıksın son 5 dakika Fener baskı yesin yer tabi Forvet yok ileride .. Niang çıkmamalıydı. Golü korumak demek forvetsiz oynamak demek değildir aksine forvet yoksa gol yeme ihtimalin artar.

barahir
23.Ocak.2011, 00:54
Yalnız bugün beğenilmeyen Santos maçın en iyilerindendi..

Since-1907
23.Ocak.2011, 01:07
Yalnız bugün beğenilmeyen Santos maçın en iyilerindendi..

Bende buna katılıyorum Niang'ın hemen hemen 0 yardımına rağmen solda bazı pozisyonları kesebildi.Özer girdikten sonra zaten oradan tehlikeli pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum.

sananes
23.Ocak.2011, 01:20
Ben Alex'i eleştrimedim. Alex bildiğimiz Alex ancak Brezilya sol beki sezonun geneline bakınca dökülüyorsa CSKA'da iyi oynayan Caner GS2de döküldükten sonra bizde de ayakta duramıyorsa hocanın suçudur bu kadar basit.

Ayrıca maç başladı baktım daha ilk 5 dakika bitti. Takımda hırs denen bi şey yok bana göre.Koşmaya hevesleri yok sanki.

Bir de Alex tabii ki çıkarılmaz benim eleştirim 2 forvetin 2 si de oyundan mı alınır hiç mi futbol bilmiyorsun . Alex'e ver iki kişi gerisi ileri çıksın son 5 dakika Fener baskı yesin yer tabi Forvet yok ileride .. Niang çıkmamalıydı. Golü korumak demek forvetsiz oynamak demek değildir aksine forvet yoksa gol yeme ihtimalin artar.

farklı bir maç izlemedik aslında ama Niang'ı sahada tutmak 10 kişi oynamaktan farksızdı bana kalırsa.Dia'yı da forvet olarak aldı aykut kocaman oyuna.Ayrıca son 5 dakika pozisyon yemedikki biz özer ve dia girmeden önce yedik.Son anlarda da ufak bi baskı kurdular.Yoksa asıl baskı ikinci yarının ilk 20-25 dakikasındaydı.Çünkü koşmayan 3 adam vardı sahada.Ben kenarda olsam dia'yı daha erken ve kanat oynaması için alırdım ama aykut kocaman bunu yapmadı diye sen futbolu bilmiyorsun diye eleştirilemez.

Rehavi
23.Ocak.2011, 01:42
Öyle ya da böyle, galip geldiniz, fark 7 ye indi, haftaya Trabzon maçı var... O maçta kazanılırsa 4 e iner... Tabi ne Trabzon u izledim ne Fenerbahçe yi, o yüzden birşey diyemiyorum ama hafta içi biz Trabzon u yenersek geriside gelir gibime geliyor :)

SAİT71
23.Ocak.2011, 02:18
Şu durumda güzel oyunu düşünecek değilim. Antalya takımı güzel oynadı mı, hayır. Beni ilgilendiren kısım 3 puanı almamızdı. Böyle zor bir durumda 3 puan çıkarmak kolay değil. Zaten Tolga Özkalfanın kararlarını gördük. Aleyhte lehte bir çok yanlış karar verdi. Apaçık faulleri çalmadı. Emreye yapılan faulde kart vermesi gerekirken vermedi Emre'nin itirazı sonucu kart çıkardı. Hem kendisini hemde F.Bahçe kulübünü zor durumda bıraktı böyle yaparak. O kartı çıkaracaksan oyuncu itiraz etmeden ver yok çıkarmayacaksan da oyuncu itiraz etsede verme...

Özer girdikten sonra ikinci yarıdaki Antalya baskısı kesildi. Niang bitik bir haldeydi. Bir pozisyon dışında ceza alanı içinde etkili olduğunu hatırlamıyorum. Forvetlerin şuanki durumu itibari ile (Niang formsuz- Semih formsuz - Güiza sakat) F.Bahçe'ye bir forvet alınsa bile yeridir. Takımın abartısız en mücadeleci ismi G.G.'dü... Attığı gol enfesti. 2 Antalyalı oyuncunun anlaşmazlığını o anda çok iyi değerlendirdi ve aşırttı. Aykut Kocaman'ı eleştireceğim tek nokta böylesine açık oynayan Antalya karşısında Dia gibi etkili kontracı bir oyuncuyu daha erken almaması olabilir onun dışında taktik kısmı kendi bileceği iş. Mağlup olduğunda eleştiriliyorsa galip geldiğinde alkışlanacak...

Unutulmamalı ki bu takım hala geçen sezonun tramvasını unutmaya çalışıyor. Kolay değil tek golle şampiyonluğu kaçırmak.

Ve de gördük ki takımımız daha iyi mücadele ediyor. Toparlanma sürecine girmiş. Bunu inkar etmek yanlış olacaktır...

goosfraba
23.Ocak.2011, 04:10
ne güzel bir tablo.

http://i54.tinypic.com/jszt7a.jpg

Cengo
23.Ocak.2011, 04:38
Maçın en iyisi : Gökhan Gönül
Maçın en kötüsü : Tolga Özkalfa

Hakemin oyuna hiçbir etkisi yoktu, gayet iyi yönetti.

Cengo
23.Ocak.2011, 04:42
90 Dakikaya 2 forvetle başlayıp maçı forvetsiz bitiriyorsun helal olsun çok iyi oyun okuyorsun. Çıkar forvetleri ki rakip takım daha fazla oyuncuyla dolaşsın ceza sahasında.

Doğru olanı yaptı, ortada kalanların hepsi çalışkan oyuncular. Kanatlarda Dia ve Özer iyi pas yapan oyuncular. Hepsi sakin kalıp seri bol pas yaptılar ve oyunu yavaşlattılar.

Top Antalya'ya geçince de topun arkasında tamamı mücadele edip alan daraltan 9 oyuncu + kaleci kaldı. Emre-Topuz-Selçuk'un göbekteki ekstra defansif çabası Alex'i forvete itince toplu ve topsuz orta sahayı kalabalıklaştırdı ve rakibe oyun izni hiç vermedi.

Bunun için eleştirmek anlamsızdır, ben de olsam aynısını düşünürdüm sanırım.

Deus Dominus
23.Ocak.2011, 11:18
Hakemin oyuna hiçbir etkisi yoktu, gayet iyi yönetti.

Ben gördüğümü yazdım. Maçın kontrolü elinde değildi, oyuncuların, taraftarın etkisinde kaldığı zamanlar oldu. Beni rahatsız etti yönetim şekli.

A.FaruK
23.Ocak.2011, 11:38
Ben gördüğümü yazdım. Maçın kontrolü elinde değildi, oyuncuların, taraftarın etkisinde kaldığı zamanlar oldu. Beni rahatsız etti yönetim şekli.

Aynı şekilde bende rahatsız oldum yönetiminden. Emreyi yine her maç olduğu gibi biçmeye başaladılar. Ancak sadece iki pozisyonunda sarı kart gösterdi hakem.

Maça gelecek olursak hiç tat vermedi maç. Bi ara topla oynama yüzdesi %38 e %62 Antalyaspor lehineydi yanlış görmediysem. Bu takımın futbol anlayışı daha fazla topa sahip olup hızlı pas yapmak olduğunu sezon başından bu yana söyluyor Aykut hoca ama yine bu maçtada bunu gösteremediler.
Oyuncu değişikliklerine hiç bir anlam veremedim. Son 20 dakika forvet olmadan mücadele ettik. Ama olsun yinede iyi köyü 3 puanla evimize döndük. Bu hafta bi şans yüzümüze gülsede Trabzon maçından 3 puanla ayrılıp farkı 4'e indirsek . Tek güvencem sahadaki Emre, GG ve 12. adam .

Since-1907
23.Ocak.2011, 12:08
Kötü oynadık , gelecek için ışık vermedi futbol ama bugün çok iyi oynayıp kaybetseydik hiçbir anlamı olmayacaktı.Bu maçı geçen seneki 9 maçlık seri yaptığımız maçlara benzettim.Tabir-i caizse skora yatıp maçı 1-0 da olsa almaya çalışan futbol.Beni her ne kadar memnun etmediyse de kazanmamız güzel oldu.

Pozisyon üretmekte sıkıntılıydık fakat ben defansif anlamda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.Bu maçın anlam kazanması için Trabzonspor maçını mutlaka kazanmalıyız.Tebrikler Fenerbahçem.

RasAnt
23.Ocak.2011, 18:24
Bence takım iyi kapandı maç başından sonuna kadar pozisyon vermedi Antalya okadar topla oynadı ama sadece oynadı kalemize gelemediler,ilk dönemdeki gibi bol pozisyon vermiyoruz hatta hiç vermedik Mehmet Yıldız,Tita,Necati 3 forvete karşı pozisyon vermemek savaşmak başarılı bir durumdu.

Pozisyon zenginliğimiz yoktu,Gökhan'ın üstün çabası ve harika golü sayesinde 3 puan aldığımız için ben memnunum.

Bol pozisyon ve ayağımızda Antalya'ya nispeden top tutamamız eksiğimiz ancak pozisyon vermememiz takım halinde mücadelemiz (savunma anlamında) gayet başarılıydı.

Artı 1 nokta daha var takım acayip stres olmuş durumda,Alexin 90 da kaçırdığı pozisyon bunun en büyük örneği yorgunlukla falan alakası yok,bir örnekte maç sonunda sevinmeleri,rahatlamaları.

Takım stres attı Trabzon maçında seyirci desteğiyle 3 puanı alıp şampiyonluk iddaamızı sürdüreceğiz.

Fernando Gago
23.Ocak.2011, 18:33
Deplasmandaki bütün maçlar hemen hemen bunun gibi olacaktır. Zevksiz oyun kötü futbol kazanabilirsek böyle süpriz goller. Gelecek vaat etmiyor maalesef takım.

Varonil
23.Ocak.2011, 19:10
Trabzon'un ve Bursa'nın puan kaybetmesiyle bu galibiyetimiz daha da anlamlı oldu.

Golden sonra bütün takımın Aykut Hoca'ya koşmasında çok içlendiğimi söylemeliyim,takımda bir kenetlenme görmek beni çok mutlu etti.

Oynanan futbolun çok iyi olmadığı aşikar,yalnız unutulmamalı ki Antalyaspor gibi cesur ve pozitif bir futbol oynayan bir takıma karşı takdir edilebilecek bir mücadele gösterdik.

Uçurumun kenarındayız.Beşiktaş maçına kadar puan kaybına tahammül yok.Trabzon,Manisa,Kayseri ve Beşiktaş olmak üzere çok zor 4 maç oynayacağız.