Zor bi deplasman bide üstüne gelen bu kötü gidişat,bence puan kaybederiz.
Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Son zamanlarda Fener'in durumu malum. 4-5 günde de düzeltilecek durumlar değil bence. Antalyaspor heyecan yapmaz , ilk yarıdaki maçın sonucunu hatırlayıp bunu hırs yapmak , acemice davranmak gibi durumlarla dezavantaja dönüştürmezse çok rahat puan alır..
Yeminle bir beklentim yok bu takımdan. Hatta Antalya ve Trabzon'u yensek bile gider ve 3. hafta puan kaybederiz. Maça gitmeyeceğim. Guiza'yı mı alkışlamaya gideyim? En azından sinirlerimi bozmaya, sesimi kısmaya değmez. Zaten mahvetti şu grip... Birde bunların oynadığı futbolun hasta etmesini istemiyorum.
Geçmiş olsun Hakan abi.
Aslında kendi yazımı yazarken de senin yazını okurken de Fenerbahçe'nin böyle en umutsuz anlarında şaha kalkmalarını hatırladım bir an ama bu sefer hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası..
Çok teşekkür ederim kardeşim.
Aslında umutsuzluğumun nedeni, oynanan futbol değil... Kabullenemediğim çok şeyler var. Oyuncunun birisi çıkıyor, hocasının ağzına yüzüne pisliyor, ara yerde başkanı pohpohluyor ve o pohpoh sayesinde ilk resmi maçta kadroya giriyor.
Bir diğeri kaçırdığı gollerle geçen yıl kaçan şampiyonluğun başrolünde... Orası bile mühim değil... Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı birde restleşmeye giriyor, oynamak istemiyorum, gideceğim diyor, gidemeyince sakatım diyor, sanki sömürge valisi gibi oynuyor bizimle, ülkesinde güya tedavi oluyor, hiçe sayıyor koskoca kulübü... Ama transfer kokusu alınca oynamaya koşuyor, hemen kapılar ardına kadar açılıyor, bonservisi biraz arttırabilir miyiz hesabı... Zaten başımıza ne geldiyse şu adam beleşe gitmesin inadından gelmemiş gibi... Taraftarın hisleri, tepkileri, yaşanan düşkırıklıkları kimsenin umrunda değil... Herkes tüccarlık peşinde...
Bunları ve daha nice şeyi midem kaldırmıyor. Bazı prensipler, tutarlı olmak, kararlı olmak gibi saha içi başarıdan daha mühim... Guiza bu saatten sonra yarım sezonda 20 gol atsa bile umrumda değil... Bu olanları, para uğruna bu kadar aşağılanmanın görmezden gelinişini benim midem kaldırmıyor. Dünyası resmi site ve Fenerbahçe tv (Alaattin Metin'i de unutmayalım) ile sınırlı olanlar ve belli yaşam prensiplerini oradan tanıyanlar böyle bir başarıyı sindirebilir ama benim midem çekmiyor. Hoş, başarı da yok ya... Aykut Kocaman nasıl bu çarkın bir parçası oldu, birden düzene kapılıverdi, onu da çözemedim.
Ben antalyayı desteklemeye gideceğimHep destek Tam destek bizim işimiz herşeye rağmen
maça gelirsek kazanacağız bundan eminim aksi bir sonuç çok daha kötü şeylere sebep olur
Ben de bu zamana kadar otoritesiyle tanıdığımız Aziz Yıldırım'ın bu kadar aciz durumlara düşmesine anlam veremiyorum açıkçası. Sözde otoriteymiş ve dişinin geçtiğineymiş demekki o otorite , akla başka şey gelmiyor. Başka açıklaması yok bence bunun. Türkiye'nin en zengin kulübüyüz açıklamasını her fırsatta dile getirebilen ama aynı zamanda senin de dediğin gibi geçen seneki şampiyonluğun baş kaçırıcılarından olan Güiza'yı sırf para için bu takımdan göndermeyen bir Aziz Yıldırım ne derece tutarlıdır? Bu tutarlılıkla bu saatten sonra Fenerbahçe'yi ne kadar ileri taşıyabilir? Bu zamana kadar hep 12. adam , en büyük taraftar diye nitelediği Fenerbahçe seyircisini niye bu kadar kulak ardı eder? 2006 yılında her ne kadar gündemi değiştirmek adına verilen bir istifa olsa da taraftarların 'Büyük başkan bizi bırakma' çağrılarıyla birlikte 'Sırf sizin için göreve devam ediyorum' diyerek geri alınmamış mıdır o istifa? Fenerbahçe taraftarı aynı taraftar peki Aziz Yıldırım'ı bu kadar değiştiren ne? Son 5 yılda alınan tek kupa mı? Dünyanın her yerinde ve şu sıralarda da burnumuzun dibinde Trabzonspor örneğinde olduğu gibi disiplinin başarıyı getirdiği bilinirken , zamanla başarısızlık Fenerbahçe'ye disiplinsizlik mi getirdi? Tüm bunları bir Beşiktaşlı olarak çok merak ediyorum doğrusu..
Maç konusunda yazılacak şeyler değildi belki biraz konu dışına çıkmış olabilirim ama maç için yazımı yazmıştım daha önce o açıdan..
Şampiyonluk gibi bir beklentim olmadığı için alınacak her sonuca alışık olacağım bir maç. Ama bu maçı kazanacağız gibi geliyor bana... Kazanırız heralde. Gurur haysiyet denen birşey varsa hocaları için oynarlar en azından...
Yani benimde çok bir beklentim yok ama izleyeceğim yine , ister istemez o heyecanla izleyeceğim yine.Umarım galip geliriz ve çıkışımızın başladığı maç olur.
Maçın favorisi sanki Antalya gibi ancak Antalya da kendini böyle görürse farklı biter bu maç. Sonuçta FB büyük bir camia ve klüp. Her an maçı değiştirebilecek oyuncular da var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bi süpriz yapsakda kazansak güzel futbolla.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Devre arası takıma kondüsyon ve dinlenme arası sağladı. Kötü oyunun da süreklilik içermesi pek mümkün değil, dengesiz bir takım olduk.
Kazanacağımızı düşünüyorum. Üzerindeki baskıyı aşırı motivasyonla patlama olarak atarlar, hırs maçı olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Dün akşam inadına yağmur başladı. Sabaha kadar yağdı. Şimdi şimdi hava açıyor ama hiç belli olmaz. Antalya'ya yağmur bir geldi mi öyle hemencik gitmez.
Fenerbahçe'li futbolcular hırslanmışsa, ne taktik ne teknik bu maçı çıkar ve kazanırlar. Eğer her şey eskisi gibi ise zaten bu takımdan hiçbirşey olmaz. Kazanırsak ve bu galibiyet deplasmanda alınırsa Trabzon maçı öncesi büyük moral olur. Bütün sezon şu maçta alınacak sonuca bağlı. Futbolcular ya tamam ya devam diyecekler.
Yıl 2002 Ocak ayı Antalya'dayım. Yağmur yüzünden uçağım 8 saat rötar yapmıştı. Bilirim o yağmurları...
bir beşiktaşlı olarak antalya ya başarılar diliyorum yeni sezonda çok hoşuma gidiyor bu takım![]()
Fenerbahçe kimse inanmasada şampiyon olacak.O yüzden puan kaybı beklemiyorum.İddaa oynayanlar için oran yüksek hatta handikap olur gibi geliyor bana.Fanatizm gözümü kör etmedi,cidden böyle düşünüyorum.Zaten ilk 4-5 hafta çok kritik mutlaka ilk 5 maçta trabzondan daha çok puan almamız gerek.Onların da maçları bugün kolay sayılmaz.Ankaragücü puan çıkarırsa ve akşamına biz kazanırsak çok hoş bi başlangıç olur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu maçı alacağız inşallah. Aykut hoca için bu yıl daha güzel olacak. Buna inanıyorum. Skor tahminim 3-1 yada 3-2...
Trabzon'un puan kaybından sonra kazanmak çok çok daha önemli hale geldi. Ruhsuz takımımız belki bi havaya girer. Hiç ümidim yok ama![]()
Takımımız bugün istekli oynayıp kazanırsa haftaya ligin yeniden başlama imkanı olacak. İnşallah kazanırız. Takımımıza pek güvenmesekte.
Bu iki haftada puan farkını dörde indirme fırsatı yakaladığımız bu haftada alacağımız 3 puan çok şey ifade edebilir zaten bu hafta kaybedipte gelecek hafta kazanmanın bi muhabbetide kalmıyacak. İnşAllah 3 puanı alıp güzel bir başlangıca imza atarız. Ben inanıyorum açıkcası. İnşAllah futbolcularda taraftarların yarısı kadarda olsa inanırda rahat bir maç izletirler bize.
Valla maçı izlemiyorum ama Gökhan Gönül çok güzel bir gol atmış anlatımda yazana göre
Neyin peşindesin GG..![]()
maradona mısın gökhan gönülkendi yarı sahasından aldı geldi ve rapaiçin attığına benzer bi aşırtma gol attı. gerçekten mükemmeldi.
Maça gelecek olursak Niang böyle oynayacaksa oynamasın daha iyi.Yeter haftalardır yaşadığı form düşüklüğü
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
gökhan gönül hızı ve hırsının yanında futbol zekasının da ne denli yüksek olduğunu gösterdi.
Niang'ın oynaması şu açıdan iyi oldu. Rakibin gol yollarında önlem almak zorunda kaldığı üç silahımız var sahada: Alex, Semih ve Niang... Sadece iki gol silahıyla çıktığımızda oyuncularımız rakip savunmacıların arasında boğuluyordu. İlerleyen bölümlerde Dia Semih'in yerine girer ve Niang santrfor bölgesine geçer sanırsam...
Dia Niang'ın yerine girdi.
Dün büyük menejer Aykut'un yaptığı basın toplantısında söyledikleri ne kadar doğruymuş. Malatya ve Samsun maçları kötü anılar bıraktı ancak çok olumlu bir kamp dönemi geçti dedi. Haklısın Aykut hocam çok olumlu kampmış. Ligin ilk yarısı 45 dakika iyi oynuyorduk artık onu da oynayamıyoruz bitirmişsin 10 günlük kampta mirası HELAL OLSUN!!!
Bir Dost
Hellbells
Maçın en iyisi : Gökhan Gönül
Maçın en kötüsü : Tolga Özkalfa
90 Dakikaya 2 forvetle başlayıp maçı forvetsiz bitiriyorsun helal olsun çok iyi oyun okuyorsun. Çıkar forvetleri ki rakip takım daha fazla oyuncuyla dolaşsın ceza sahasında.
Bir Dost
Hellbells