View Full Version : Galatasaray - Sivasspor [18. Hafta]
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2011, 18:55
http://www.yukleresim.com/images/36983594728230973779.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Varonil
17.Ocak.2011, 21:25
Galatasaray yeni stadında oynayacağı ilk lig maçında görkemli bir galibiyet alacaktır.
Night_Mare17
17.Ocak.2011, 21:55
Stad boş bırakılmış Tff sitesinde de öyle henüz bir anlasma yok
Little General
18.Ocak.2011, 01:59
Maç saatinde Ali Sami Yen'in önünde toplanılacakmış.FB ve BJKlilerin de katılacağı söyleniyor.
LaigLeNoiR
18.Ocak.2011, 02:58
Resmi olarak stad Gsarayın üzerine geçmedi henüz o yüzden boş bırakılmıştır. Ancak bu kadar tantana dan sonra da TT Arena'da oynanmazsa bu maç olaylar daha da büyüyecektir.
Homer J.S
18.Ocak.2011, 19:11
Keşke Ali Sami Yen'de oynansa, kaybetmeye razıyız.
TT Arena'da 2 farklı galibiyet alırız diyorum.
Revolution
20.Ocak.2011, 16:16
Bilet fiyatları belli olmuş.
http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/9080.php
C h A o S
20.Ocak.2011, 16:20
Yeni mabedimizde rahar alırız diye düşünüyorum.Bakalım ne kadar dolacak stad.
Bilet fiyatlarıda makul olmuş.Sami Yen'de bile 35 tl ye izliyorduk.
Revolution
20.Ocak.2011, 16:25
Batı tribününden 60TL'lik biletlerden alırım herhalde. Ama detaylı oturma planı nerede var bilmiyorum.
Nedvedmania
20.Ocak.2011, 20:28
Bakalım protesto olacakmı.
Revolution
20.Ocak.2011, 20:34
Büyük ihtimalle olur bence.
CeNTeR_TR
20.Ocak.2011, 22:25
Maç saatinde Ali Sami Yen'in önünde toplanılacakmış.FB ve BJKlilerin de katılacağı söyleniyor.
Böyle birşey olmasının imkanı yok gibi.En azından Fb-Bjk taraftarı gitmez gidemez olay çıkar.
Maça gelecek olursak ise Galatasaray ilk resmi maçda kaybetmez kendi sahasında.
C h A o S
22.Ocak.2011, 12:37
Biletler tükenmek üzereymiş.İnşallah 50 bin kişi A.Polat'ı istifaya davet eder.
Revolution
22.Ocak.2011, 12:38
Yarın maçtayım, bakalım neler olacak.
yunusgs
22.Ocak.2011, 13:11
Pino ve Baros yok yine.Çağlar,Gökhan Zan zaten alışılagelmiş sakatlar.Şu takımı tam kadro görmek nasip olmayacak herhalde artık.
Maça gelirsek;bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.Tek farklı bir galibiyet bekliyorum ve Culio da gol atacakmış gibi bir his var içimde.
Revolution
22.Ocak.2011, 13:13
Son maçın aynısı 11 çıkabilir sahaya. Belki Stancu oynar.
Fearless Coward
22.Ocak.2011, 13:15
Kazım'dan gol bekliyorum ben.Yeni stadımızdaki ilk resmi maçı da kazanalım bir zahmet.
Revolution
22.Ocak.2011, 13:18
İlk golü biz atalım da şu statta :)
Lucas Neill
22.Ocak.2011, 15:46
Böyle birşey olmasının imkanı yok gibi.En azından Fb-Bjk taraftarı gitmez gidemez olay çıkar.
Maça gelecek olursak ise Galatasaray ilk resmi maçda kaybetmez kendi sahasında.
Fenerbahce ve Galatasaraylilar suan Taksim meydaninda kolkola protesto yürüyüsündeler...
sananes
22.Ocak.2011, 16:49
Fenerbahce ve Galatasaraylilar suan Taksim meydaninda kolkola protesto yürüyüsündeler...
mesajını okuduğumdan beri haber sitelerine bakıyorum haberini görmek için ama yok! aferin sana tarafsız hür medya.
Lucas Neill
22.Ocak.2011, 17:02
mesajını okuduğumdan beri haber sitelerine bakıyorum haberini görmek için ama yok! aferin sana tarafsız hür medya.
http://twitpic.com/3sc1fq
Söyle bi foto buldum gercekten taraftarlarin birarada olmasi güzel
Hürriyet de yayinlamis birkac foto
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=43765&rid=2
http://fanatik.ekolay.net/Taksimde-Islik-yuruyusu_3_Detail_88_209895.htm
http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?atype=GaleriDetay&ArticleID=209896&KategoriID=88
Little General
22.Ocak.2011, 18:49
stancu mutlaka oynayacaktır.
CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 23:50
Ben protesto amacını farklı bir olay zannediyordum şimdi resimlere bakınca protestoyu anladım.
Konu malum konu olunca tüm renklerin birlikte protesto etmesi gayet doğal .)
ForCimbom
23.Ocak.2011, 00:26
kombinelerle birlikte 40 binin üzerinde satış varmış, ne kadar doğruysa tabi(resmi site verileri), ikinci yarıyı güzel açacağımızı düşünüyorum, güzel bi galibiyet hepimiz için iyi olacaktır.
Night_Mare17
23.Ocak.2011, 13:31
Tam maça gidiyoruz havanın haline bak
Lucas Neill
23.Ocak.2011, 18:45
GS İlk 11: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lorik Cana, Hakan Balta, Ayhan Akman, Barış, Culio, Emre Çolak, Arda Turan, Kazım
Little General
23.Ocak.2011, 18:47
GS İlk 11: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lorik Cana, Hakan Balta, Ayhan Akman, Barış, Culio, Emre Çolak, Arda Turan, Kazım
Barış-Emre Çolak ?????????
Lucas Neill
23.Ocak.2011, 18:49
GS Yedekler: Aykut Erçetin, Insua, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Ahmet Kesim, Bogdan Stancu, Anıl Dilaver
Haydaa Yekta kadroda yok sakat mi?
Emurafu
23.Ocak.2011, 18:49
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lorik Cana, Hakan Balta, Ayhan Akman, Barış Özbek, Emmanuel Culio, Emre Çolak, Arda Turan, Kazım
Yedekler
Aykut Erçetin, Insua, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Ahmet Kesim, Bogdan Stancu, Anıl Dilaver
Resmi Site;(
Barış neden onbirde??,Yekta neden kadroda yok..Son antremanada katıldı..Zapata fizik olarak hazır değil..Emre Çolak'a güveniyorum bence zaman zaman sans verilmeli..Balta'dan bir türlü vazgeçmiyor..Yine sıkıcı bir maç bizi bekliyor gibi..Barış yerine Yekta çokmu zor..Gol atarsak Sarpı sokar üstüne yatar.
C h A o S
23.Ocak.2011, 18:50
Barış-Emre Çolak ?????????
Kim varki zaten kimi koymadı?
İnsua oynasa keşke Balta'nın yerine...
Little General
23.Ocak.2011, 18:52
Kim varki zaten kimi koymadı?
İnsua oynasa keşke Balta'nın yerine...
Son malarda hiç iyi oynamadılar.
C h A o S
23.Ocak.2011, 18:54
Orası öyle vasat oyuncular ancak kadroda belli.Mecbur oynatacak.
Hala adam gibi orta saha transfer etmediler.Ayhan,Barış,Sarp'la bu iş yürümez.Cana'da stoperde zaten...
Emurafu
23.Ocak.2011, 18:59
Musa Çağıran şuanda çok iyi oynuyor..Seney barışı falan bir zahmet gönderelim..Zaten sözleşmesi bitiyor..
nannar
23.Ocak.2011, 19:11
Savunmanın ortasında Servet-Cana ikilisi oynayacak.Balta solda olunca ortasahada oynamasından iyidir. İnsua solda hücuma katkı anlamında iyi ama çok açık veriyor savunmada. ön liberoda ayhan, ortada barış-culio olacak sanırım. Barış tam bir felaket :D Emre,Arda ve Kazım sürekli yer değiştirir dururlar. Stancu hazırsa ikinci devre falan girse de santrafor izlesek :n:
Lucas Neill
23.Ocak.2011, 19:12
Basina verilen kadrolarda Yekta ilk 11 deymis. son dk arda kadrodan cikarilmis.
GS kadar son yillarda her yönüyle enteresan yönetilen bi kulüp yok.18 de olmayan adam bi anda ilk 11 madem ilk 11 seviyesinde niye yedekde bari olmuyor.
Sirius Black
23.Ocak.2011, 19:18
Kadroya yorum yok. Zapata'yı anladık da, diğerlerini Florya'yı gezdirmeye mi aldık.
Ayrıca nedir bu Ayhan, Hakan Balta, Barış, Mustafa fetişizmi yahu ? Yeter artık, yeter !
nannar
23.Ocak.2011, 19:20
Arda mı çıkarılmış? :D :n: şaka gibi...
Sirius Black
23.Ocak.2011, 19:21
Yok arkadaş dakikalarda demek istemiş sanırım. :D
Emurafu
23.Ocak.2011, 19:21
Son Dakika : Arda kadrodan çıkarıldı; Yekta 11’de başlıyor mücadeleye
Bune çelişki Arda sakatlanmasa Yekta kadroda yoktu..Hey Allahım ya..İyide Arda olsa yektayı neden kadroya almıyorsun diye sormazlarmı??
Arda'nın ağrıları varmış son ana kadar beklemişler..Hagiyi desteliyecem diyorum ama oda kaşınıyor..Kadroda olmayan adam birden onbire.Yok yok kesin sarp ve barışın dokunulmazlığı var..Onlara kıymamak için yektayı alamamış.Bu arada 42.500 bilet satılmış.
http://img218.imageshack.us/img218/4145/88785600.jpg
Sivasın kalecisi korcan pimi çekilmiş bomba gibidir;)
anil luque
23.Ocak.2011, 19:54
42.500 kişi hoparlörlerle birlikte 105 desibele çıkabilmiş demekki =P
Stancu tamamen hazır gelmişken neden yedek anlayamadım..
anil luque
23.Ocak.2011, 20:04
Sivas daha etkili başlayan taraf biraz dha..
Lucas Neill
23.Ocak.2011, 20:48
ilk 15 dkdan sonra baskili olan pozisyon bulan tarafdik ama gol gelmedi. Yekta heyecanini üstünden atinca iyi oynamaya basladi.
Burak Duran
23.Ocak.2011, 21:06
stad uğursuz geldi gibi top kaleye girmiyor... stancu-emre değişikliği şart gibi
KaPaLı
23.Ocak.2011, 21:13
http://7daypic.com/node/210
IcedEarth
23.Ocak.2011, 21:37
42.500 kişi hoparlörlerle birlikte 105 desibele çıkabilmiş demekki =P
Bunu demek için nasıl bir psikolojiye sahip olman gerektiğini merak ettim bak..
Fearless Coward
23.Ocak.2011, 21:42
Servet'in golüyle 1-0 yeniyoruz son 6 dakika kaldı bitime...
KaPaLı
23.Ocak.2011, 21:46
Ali Samiyen'i kapatan Servet Türk Telekom Arena'yı açtı (:
Fearless Coward
23.Ocak.2011, 21:48
İşin ilginci golü Barış-Ayhan-Servet getirdi :D :D
yunusgs
23.Ocak.2011, 22:07
Pino ve Baros yok yine.Çağlar,Gökhan Zan zaten alışılagelmiş sakatlar.Şu takımı tam kadro görmek nasip olmayacak herhalde artık.
Maça gelirsek;bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.Tek farklı bir galibiyet bekliyorum ve Culio da gol atacakmış gibi bir his var içimde.
Öncelikle ilk kısma değinmek istiyorum;sakatlara bir de Arda eklendi.Ne güzel.
Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu ve takım durumu idare etti.Belki istek var,savunmada hatalar aza indirgenmiş durumda fakat gol noktalarında sıkıntı var.
Yekta'yı çok beğendim bugün.Sanki 40 yıllık GS'li gibi oynadı.Onu bu kadar çok takımımda görmek istemem boşuna değilmiş demekki dedim kendi kendime.Stancu da faydalı olabileceği izlenimini verdi.
Kazım'ı kanatta kullanmak gerek.Sol bekin de mutlaka İnsua olması gerekiyor.Hiç değilse hücuma katkı veriyor,Balta gibi değil.Önünde de Culio olmalı.Güzel bir kadro oluştu.Alternatifler de var fakat sakatların iyileşmesi lazım.
Haftaya Bursa deplasmanı var ve maça gideceğim büyük ihtimal.Umarım haftaya bol gollü ve seyir zevki yüksek bir maç izleriz.
anil luque
23.Ocak.2011, 22:09
Bunu demek için nasıl bir psikolojiye sahip olman gerektiğini merak ettim bak..
Sen bu yazının sonundaki =P ifadesini görmeyip veya görmezden gelip bunun sadece basit bir şaka olduğunu anlayamamak adına nasıl bir psikolojiye sahipsen bu da aynen öyle bir psikoloji ;) her neyse..
Maça gelecek olursak , Sivasspor gole kadar çok iyi bir direnç gösterdi. Futbolcular eminim birbirlerinin kemik seslerini duymuşlardır. Kıran kırana bir maç oldu her ne kadar pozisyon açısından çok kısır bir mücadele olsa da. Galatasaray gerek oyun anlamında gerekse manevi anlamda çok çok ihtiyacı olan bir galibiyeti zor da olsa elde etti.
Bu arada Stancu'yu şahsen beğendim oynadığı kısıtlı sürede. Bileklerine hakim bir oyuncu , çok da hareketli. Kedi lakabını hakettiği belli bu kadar hareketli oluşundan :)
Yekta da bence çok iyi oynadı. Hiç yabancılık çekmedi , sırıtmadı. Çok faydalı olacak bence.
Böylesine zor bir ortamdan 3 puanı çıkarttığı için tebrik etmek lazım Galatasaray'ı ..
Rehavi
23.Ocak.2011, 22:20
Rıdvan Dilmen Galatasaray ı değerlendiriyor, kendince bir kadro çıkardı, ''İleride Baros-Stancu oynar gerçi Baros un hep hayalini kuruyoruz'' :D
Şu son Uefa çeyrek finalinin olduğu seneden beri Kewell sürekli sakat, Baros sürekli sakat, bir ara Linderoth vardı o da sakat... Hala etkilerini görüyoruz, o zamandan beri şu sakatlık konusu bir çözülmedi...
Fearless Coward
23.Ocak.2011, 22:25
Bu Linderoth sakatlık büyüsü getirdi Galatasaray'a :D geçmez bu büyü.
LadroN
23.Ocak.2011, 22:30
Yekta iyiydi.İkinci yarı yoruldu ama.Stancu uçuyodu ya:D.Çok hızlı.Kazım'ın rüzgarı gitmiş kötüydü bugün.Barış ile Ayhan bildiğimiz gibi:n:.Eğer bu takım eksikliklerini tamamlar seneyede topu oyunca sokabilecek en azından defans ile orta saha arasındaki pas bağlantılarını sağlayabilecek bir oyuncu bulursak çok iyi olur.Bugün çok eksikliğini hissettik öyle bir oyuncunun.Taraftar çok iyiydi bu arada.
IcedEarth
23.Ocak.2011, 22:31
Melih Şendil : Şu an İstanbul'un depreme en dayanıklı yerinde oturuyoruz belki ama oturduğumuz yer sallanıyor.
RaSenGan
23.Ocak.2011, 22:36
Güzel bir maçtı.Cana'nın Bursa deplasmanında cezalı duruma düşmesi kötü oldu.O adama sinek kaydı yakışmıyor kirli sakal bıraksın hep :D Yeni transferleri beğendim.Sakat oyuncularımız da düzeldiğinde çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum.
C h A o S
23.Ocak.2011, 22:48
Tribünler muhteşemdi.Oyun olarak sene başından beri olmayan mücadelemizi ve hırsımızı beğendim.Tek eksik her zamanki gibi orta sahamız.
Ayrıca Yekta bugün iyi oynadı.Sırıtmadı takımda.Daha iyi olur inşallah.Stancu'da kalitesini belli ediyor.Bire biri var adamın.Culio tutuktu bugün.
Lucas Neill
23.Ocak.2011, 22:52
7.yiz bu arada :D
yunusgs
23.Ocak.2011, 22:58
7.yiz bu arada :D
Uzun bir aradan sonra.9.luğa demir atmıştık :D
ThersoN
23.Ocak.2011, 22:59
iyi niyetli oyuncular aldı yönetim yani en azından bu maç ve antalya maçına baktıgımızda öyle.. özellikle yekta eğer olumsuz anlamda hava değişimine uğramazsa tam bize lazım bir adam, ayrıca culio,stancu ve kazım iyi niyetli bişiyler yapmaya çalışıyorlar, özellikle stancu takıma iyi uyum sağlayabilirse baros'u aratmayabilir.
zapata da iyi çıkarsa, en azından türkiye kupası için umutlanabilirim biraz.
-----------------zapata--------------
sabri --- neill --- servet --- insua
-------------cana ----- culio ------------
----kazım ----- yekta ----- arda
-------------------stancu------------------
ideal 11im
RaSenGan
23.Ocak.2011, 23:09
Ben bu Culio nerede oynuyor çözemedim :) Ön libero değil kanat değil forvet arkası değil göbekte mi nerde bu adam (:
C h A o S
23.Ocak.2011, 23:12
Culio bugün ilk yarı kanatta oynadı ancak ikinci yarı serbest gibiydi.Geldiğinden beri öyle oynatıyor Hagi.Mücadelesiyle her yerde iş yapıyor...
@ThersoN
O kadroda İnsua'nın yerine Balta yada Çağlar oynar.Pino gelincede Kazım yedeği çekilir.Bencede mantıklısı bu.
Fearless Coward
23.Ocak.2011, 23:15
İnsua'nın bonservisi alınmasın Çağlar oynar orada Hakan'da yedek olur.Çağlar hücuma yardıma da gider.Kazım yedeğe çekilsin 90 dakika fazla iş yapamaz 45 dakikalık oyuncu olarak oynarsa daha iyi olur.Şu ana kadar yeni transferler çok iyi gidiyor Zapata'yı da bir izlemek lazım.Umarım oynar haftaya.
deniz.91
23.Ocak.2011, 23:18
Culio ve Stancu iyi gibiler en azından elanodan falan çok daha faydalı görünüyor.Yektayıda çok beğendim gsnin orta sahay ilaç olur sarp ayhan barıştan sonra.Sivasta kadrosunu baya güçlendirmiş özellikle grosicki ve eneramo çok iyi transfer rahat bir ikinci yarı geçirir fakat diğer iki yabancı vasat.Bu arada tt arena çok güzel görünüyor tvden tekrar hayırlı olsun
Lucas Neill
23.Ocak.2011, 23:23
Caglar müzmin sakat düzelmez bundan sonra Denizlispor'da da sakatlaniyordu.
Revolution
23.Ocak.2011, 23:40
İlk yari degil de ikinci yari iyi oynadik. Stadin akustigi inanilmaz 10 kisi islikliyor 100 kisi islikliyormuscasina cikiyor ses. Golden sonra zaten tribunler titriyordu, stada diyecek tek kelime yok, muazzam. Takim da iyi yolda sakatlarin takima donmesiyle iyi isler yapariz. Hakan Balta futbolu birakmali bu arada.
SAİT71
24.Ocak.2011, 01:20
Özellikle ikinci yarısı çok eğlenceli geçti bizim açımızdan... Sivas'ın Grosicki isimli adamını çok beğendim. M.Yıldıza çıkardığı pas gerçekten inanılmazdı. Birde ilk yarıda kendi sürükledi sağ kanattan. İlerde çok can yakabilir...
IcedEarth
24.Ocak.2011, 01:21
Sen bu yazının sonundaki =P ifadesini görmeyip veya görmezden gelip bunun sadece basit bir şaka olduğunu anlayamamak adına nasıl bir psikolojiye sahipsen bu da aynen öyle bir psikoloji ;) her neyse..
Sonuna gülücük filan koyarak sempatik veya şakacı olarak görülmüyorsunuz..
Maça dönersek, Yekta ve Stancu için önemli bir maçtı. İlk izlenimler iyi gibi..
uAburak89
24.Ocak.2011, 01:32
Ufak da olsa takım hakkında olumlu hislerim oluşmaya başladı, özellikle ikinci yarıdaki futbol iyiydi. İdeal takım bu olmayacağı için bir süre daha beklemek gerek, eksiklerimiz önemli çünkü, Neill, Kewell, Baros, Arda dörtlüsü takımdaki en değerli oyuncular bana göre.
Yeni transferlerden Kazım'a hala ısınamadım, onu Galatasaray forması ile görmekten mutlu değilim olacağımı da sanmıyorum, umarım ideal 11'in oyuncusu olmaz, onu ne kadar az görsem o kadar iyi olacak. O yüzden değerlendirmek de istemiyorum, objektif olamıyorum çünkü.
Culio çok çok iyi bir transfer oldu, her açıdan çok başarılı bir hamle, farkını belli ediyor, takım içinde zamanla kilit isimlerden biri haline gelecektir buna eminim.
Yekta başlarda çok bocaladı, sonradan alıştı rahatladı ve uyumlu gözüktü takımla, farklı bir oyuncu daha önceden pek izlemişliğim yok ama bugün gözlemlediğim kadarıyla teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu ve takım oyununa yatkın. Şut çekebileceği pozisyonlarda bile pas verme eğiliminde bu bir artı benim gözümde. Ve anladığım kadarıyla kendisi iyi bir Galatasaraylı, maçtan sonra twitter üzerinden attığı mesaj işin özeti; tt arenada ALİ SAMİ YEN in büyüsü vardı bügün. Teşekkürler BÜYÜK GALATASARAY taraftarı...
Stancu çok olumlu bir izlenim bıraktı bende, hızlı, çalışkan, farklı bir oyuncu takımdaki diğer oyunculara göre. Uzun vadede katkı sağlayacak gibi gözüküyor.
Hali hazırdaki oyuncularımızdan Ufuk üç maçtır iyi gidiyor, Cana vasattı bugün, herkes eleştiriyor ama bence Hakan Balta iyi maç çıkardı, Sabri de aynı şekilde. Barış ve Ayhan için söze gerek yok, her daim vasatın altında oynuyorlar. Emre Çolak 2. Aydın Yılmaz oldu, olacak az kaldı...
Son olarak, Stad muhteşem gözüküyor, orada olmak istiyorum en kısa zamanda ama ulaşım korkutuyor bir süre daha bekleyeceğim bakalım.
Küçük Orhan olarak tanıdığımız Orhan Kaynak'ın stadla ilgili açıklaması güzeldi.
Hayatımda gördüğün en iyi 2. stad dedi. İlki hangisi diye Pınar Argun sorunca da daha görmedim dedi.
izmer96
24.Ocak.2011, 10:48
su andaki durumumuzda bile stadin %80 dolmasi guzel , Yekta'yi ilk yarida begendim , ikinci yari kayboldu , Stancu'da 25 dakka oynamasina ragmen kaliteli oldugunu 1-2 pozisyonda belli etti bu cocugu kesinlikle forvet arkasinda 2. forvet olarak oynatmak lazim , Arda ile birlikte iyi isler cikaricaklardir
el.nino
24.Ocak.2011, 11:56
kesinlikle stancu ya söylediğim sözü geri alıyorum yeknik kapasitesi yüksek bir oyuncu.rahat çalım atabilen bir futbolcu ileride daha çok fayda sağlar umarım.
anil luque
24.Ocak.2011, 12:40
Sonuna gülücük filan koyarak sempatik veya şakacı olarak görülmüyorsunuz..
Maça dönersek, Yekta ve Stancu için önemli bir maçtı. İlk izlenimler iyi gibi..
Öyle görünmek gibi bir niyetim yok meraklanma kendimce bir şaka yaptım. Bu kadar basit bir şeyi niye böylesine büyüttün onu da anlamış değilim.
Bu arada Arda Turan'ın dün oynamama sebebi yine kasık bölgesindeki ağrılarmış.
Sirius Black
24.Ocak.2011, 16:57
İlk yarı biraz sıkıcı olsa da ikinci yarı iyiydik. Geleceğe dair umut kırıntıları bıraktı bende. Eğer önümüzdeki hafta olan Bursa maçından da böyle bir skorla çıkarsak, o zaman olumlu şeyler konuşabiliriz. Transferler için demek istediğim tek şey var, yönetim uzun süre sonra nokta transfer yapmayı öğrenmiş.
Bir şey de eklemek istiyorum. Hani Şahan Gökbakar'ın bir skeci vardı, bir maçta bilmem kaç gol yiyen takımın teknik direktörü diye. Orada takımın bi dinamosu vardı. Fink. Herkes ona atıyordu topu. Bugün de aynısı oldu, Ayhan at Culio'ya, Barış at Culio'ya, Cana at Culio'ya, Servet at Culio'ya. Hep Culio'ya oyun kurdurtmaya çalıştık. Tek alternatif az.
Flawless Victory
24.Ocak.2011, 18:18
Stancu çok iyi bir ikinci forvet. Bilek hareketleri çok çevik. Ancak bize 1. forvet lazımdı. Tek başına bu yükü kaldırabilir mi zaman gösterecek. Çok kolay çalım atıyor, bizim eksikliğini duyduğumuz bir şeydi bu, bir forvette. Fizik olarak biraz daha güçlü olsaydı onu almak çok zor olurdu.
Yekta, teknik bir oyuncu, şutları fena değil. Ancak kondisyon olarak hazır değil gibi.
Oyun olarak iyi değildik ama özellikle Emre ile umut ışığı verdik. Emre eğer böyle devam ederse yıldız adayıdır.
Sabri çok çalışıyor ama bazen öyle hatalar yapıyor ki gole davetiye çıkarıyor.
Hakan Balta'yı çok kötü buldum.
Servet iyiydi.
Culio çok faydalı olacak bir oyuncu.
Barış'ı beğendim.
Ufuk idare eder.
Ayhan berbat.
Mustafa mümkünse oyuna girmesin.
Cana harika, kesinlikle elde tutulması gereken bir oyuncu. Canavar gibi maşallah.
Revolution
24.Ocak.2011, 18:22
Stancu çok iyi bir ikinci forvet. Bilek hareketleri çok çevik. Ancak bize 1. forvet lazımdı. Tek başına bu yükü kaldırabilir mi zaman gösterecek. Çok kolay çalım atıyor, bizim eksikliğini duyduğumuz bir şeydi bu, bir forvette. Fizik olarak biraz daha güçlü olsaydı onu almak çok zor olurdu.
Yekta, teknik bir oyuncu, şutları fena değil. Ancak kondisyon olarak hazır değil gibi.
Oyun olarak iyi değildik ama özellikle Emre ile umut ışığı verdik. Emre eğer böyle devam ederse yıldız adayıdır.
Sabri çok çalışıyor ama bazen öyle hatalar yapıyor ki gole davetiye çıkarıyor.
Hakan Balta'yı çok kötü buldum.
Servet iyiydi.
Culio çok faydalı olacak bir oyuncu.
Barış'ı beğendim.
Ufuk idare eder.
Ayhan berbat.
Mustafa mümkünse oyuna girmesin.
Cana harika, kesinlikle elde tutulması gereken bir oyuncu. Canavar gibi maşallah.
Aynen abi katılıyorum ama Kazım da çok arzulu şu son zamanlar, sağ açıkta göremedik bir türlü onu. Cana bazı pasları hariç muhteşem bir oyun koydu ortaya cidden.
edit: Barış da kötüydü bana kalırsa.
LadroN
24.Ocak.2011, 18:56
Takımın TT Arena'daki coşkusunun deplasman maçlarına yansımamasından korkuyorum.Bu arada Galatasaray futbol takımı ne zaman Barış ve Ayhan'dan kurtulur bu takım o zaman iyi yola girmeye başlar.Ayhan'ın bir olumlu hareketi yoktu maçta.Ne geriden oyun kurdu ne top çıkardı hiçbirşey.
C h A o S
24.Ocak.2011, 18:59
Barış'ı beğendim.
Barış'ın nesini beğendin yahu.:)Çok pas hatası yaptı.Tek olumlu yaptığı bir tane tehlikeli şut çekti oydu.Gerisi kötüydü.
yunusgs
24.Ocak.2011, 20:35
Barış'ın nesini beğendin yahu.:)Çok pas hatası yaptı.Tek olumlu yaptığı bir tane tehlikeli şut çekti oydu.Gerisi kötüydü.
Asisti yapan da Barış'tı golde.
C h A o S
24.Ocak.2011, 22:22
Asisti yapan da Barış'tı golde.
Olsun yine kötüydü:)Bir ara ıslıklandı zaten.
Night_Mare17
24.Ocak.2011, 22:29
Olsun yine kötüydü:)Bir ara ıslıklandı zaten.
Yok abi ben maçtaydım tahmin etmiştim Tv başından o ıslıklamanın Barış'a gideceğini fakat o Sivasspor seyircisinin tezhaurata başlamasını engellemek amacıyla yapıldı.