Galatasaray yeni stadında oynayacağı ilk lig maçında görkemli bir galibiyet alacaktır.
Stad boş bırakılmış Tff sitesinde de öyle henüz bir anlasma yok
Maç saatinde Ali Sami Yen'in önünde toplanılacakmış.FB ve BJKlilerin de katılacağı söyleniyor.
Resmi olarak stad Gsarayın üzerine geçmedi henüz o yüzden boş bırakılmıştır. Ancak bu kadar tantana dan sonra da TT Arena'da oynanmazsa bu maç olaylar daha da büyüyecektir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke Ali Sami Yen'de oynansa, kaybetmeye razıyız.
TT Arena'da 2 farklı galibiyet alırız diyorum.
Bilet fiyatları belli olmuş.
http://www.galatasaray.org/futbol/su...haber/9080.php
Yeni mabedimizde rahar alırız diye düşünüyorum.Bakalım ne kadar dolacak stad.
Bilet fiyatlarıda makul olmuş.Sami Yen'de bile 35 tl ye izliyorduk.
Batı tribününden 60TL'lik biletlerden alırım herhalde. Ama detaylı oturma planı nerede var bilmiyorum.
Bakalım protesto olacakmı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Büyük ihtimalle olur bence.
Biletler tükenmek üzereymiş.İnşallah 50 bin kişi A.Polat'ı istifaya davet eder.
Yarın maçtayım, bakalım neler olacak.
Pino ve Baros yok yine.Çağlar,Gökhan Zan zaten alışılagelmiş sakatlar.Şu takımı tam kadro görmek nasip olmayacak herhalde artık.
Maça gelirsek;bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.Tek farklı bir galibiyet bekliyorum ve Culio da gol atacakmış gibi bir his var içimde.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Son maçın aynısı 11 çıkabilir sahaya. Belki Stancu oynar.
Kazım'dan gol bekliyorum ben.Yeni stadımızdaki ilk resmi maçı da kazanalım bir zahmet.
İlk golü biz atalım da şu statta![]()
http://twitpic.com/3sc1fq
Söyle bi foto buldum gercekten taraftarlarin birarada olmasi güzel
Hürriyet de yayinlamis birkac foto
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/ga...id=43765&rid=2
stancu mutlaka oynayacaktır.
kombinelerle birlikte 40 binin üzerinde satış varmış, ne kadar doğruysa tabi(resmi site verileri), ikinci yarıyı güzel açacağımızı düşünüyorum, güzel bi galibiyet hepimiz için iyi olacaktır.
Tam maça gidiyoruz havanın haline bak
GS İlk 11: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lorik Cana, Hakan Balta, Ayhan Akman, Barış, Culio, Emre Çolak, Arda Turan, Kazım
GS Yedekler: Aykut Erçetin, Insua, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Ahmet Kesim, Bogdan Stancu, Anıl Dilaver
Haydaa Yekta kadroda yok sakat mi?
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lorik Cana, Hakan Balta, Ayhan Akman, Barış Özbek, Emmanuel Culio, Emre Çolak, Arda Turan, Kazım
Yedekler
Aykut Erçetin, Insua, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Ahmet Kesim, Bogdan Stancu, Anıl Dilaver
Resmi Site;(
Barış neden onbirde??,Yekta neden kadroda yok..Son antremanada katıldı..Zapata fizik olarak hazır değil..Emre Çolak'a güveniyorum bence zaman zaman sans verilmeli..Balta'dan bir türlü vazgeçmiyor..Yine sıkıcı bir maç bizi bekliyor gibi..Barış yerine Yekta çokmu zor..Gol atarsak Sarpı sokar üstüne yatar.