View Full Version : Bursaspor - Galatasaray [19. Hafta]
TR.CaPTaiN
28.Ocak.2011, 03:04
http://www.yukleresim.com/images/60150849127913647348.jpg (http://www.yukleresim.com/)
izmer96
28.Ocak.2011, 10:55
Galatasaray'in kaybedicegi hic bir sey yok , maca cok daha rahat cikicaklar Bursaspor'a oranla , Galatasaray'in rahat kazanicagi bir mac olucagini dusunuyorum
Fearless Coward
28.Ocak.2011, 13:25
Bursaspor - Galatasaray maçları EPL maçı tadında geçiyor umarım bu maçta öyle olur.Kimin kazanacağını kestirmek çok zor Bursaspor son maçlarında hiç iyi değil bunu avantaj olarak kullanıp kazanabiliriz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ocak.2011, 13:53
Bursaspor'un kendi evinde olması nedeniyle daha avantajlı olduğunu düşünüyorum fakat umarım Beraberlikle sonuçlanır bu maç...
bursa_mc
28.Ocak.2011, 14:48
Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybetmemiz bu maçı daha çok önemli hale getirdi.Tribünde yeni yapılanma var.Galatasaray maçı özel olacak tribünler açısından.Taraftar desteğiyle Bursaspor 3 puanı alır.
LadroN
28.Ocak.2011, 15:24
Kazanırız diye düşünüyorum.Bu maçı kazanırsak Avrupa yolunda önemli bir adım atmış oluruz.En azından takımın güveni yerine gelir.
anil luque
28.Ocak.2011, 19:15
Galatasaray üzerinde baskı olmamasının getirisiyle galibiyete bence daha yakın olan taraf. Ama beraberlik tercihimdir. Umarım berabere biter.
Şuan ki tablo ile maçın mutlak favorisi Bursaspor'dur. Herşeyin bitmeyeceği ama çok şeyin kazanılacağı bir maç olarak görüyorum. Özellikle Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yeneceği düşünülürse maçın önemi bir o kadar artıyor.
Galatasaray'a bu maçta güveniyorum. 2-1 veya 3-1 maçın skoru olarak içimden geçiyor. Güzel futbol izleyeceğimiz bir maç olmasını diliyorum.
E.Cartman
29.Ocak.2011, 02:08
Galatasaray Bursa'da
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynayacağı Bursaspor maçı için bu akşam Bursa’ya gitti.
1481 Incentive Organization’ın düzenlediği özel bir deniz seferiyle Mudanya’ya ulaşan Galatasaray kafilesi, buradan karayoluyla kamp yapacağı otele geçti.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın 20 kişilik maç kadrosunda şu isimler bulunuyor:
KALE
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
Robinson Zapata Montano
DEFANS
Emiliano Adrian Insua Zapata
Hakan Kadir Balta
Fatih Serkan Kurtuluş
Ahmet Kesim
Semih Oğuz
Sabri Sarıoğlu
Servet Çetin
ORTA SAHA
Aydın Yılmaz
Barış Özbek
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Yekta Kurtuluş
Juan Emmanuel Culio
Emre Çolak
FORVET
Bogdan Sorin Stancu
Anıl Dilaver
Kazım Kazım
Zapata-Serkan-Servet-Hakan-Insua-Sabri-Ayhan-Culio-Yekta-Kazım-Stancu gibi bir 11'le çıkacak Hagi bence
Fearless Coward
29.Ocak.2011, 02:50
Yekta'nın orta alana,Kazım'ın sağ açığa geçmesi,Stancu'nun da forvette ilk 11'de başlaması şart.
uAburak89
29.Ocak.2011, 02:58
Hagi'nin çıkaracağı 11 ve maç içinde yapacağı tercihler bizim açımızdan çok önemli, ciddi eksiklerimiz var ancak ligin ilk yarısına göre daha alternatifli bir kadroya sahibiz. Hala kötü bir futbol oynuyoruz fakat oyuncuların kondüsyonu ve mücadeleci anlayışında gelişme söz konusu. Hagi çift idman yaptırmaya başladı bunun da etkisi var. Bursaspor da geçen seneki form durumundan uzak, bildiğim kadarıyla eksikleri bulunmuyor, mantığım beraberlik, gönlüm Galatasaray diyor, iyi olan kazansın...
Corpus
29.Ocak.2011, 03:15
DEFANS
Emiliano Adrian Insua Zapata
Defans 4 lüsü gibi duruyo:D
E.Cartman
29.Ocak.2011, 12:02
Defans 4 lüsü gibi duruyo:D
tek kişilik dev kadro :D
yunusgs
29.Ocak.2011, 14:13
Sabah gittim aldım biletimi,akşama bir aksilik olmazsa maçtayım.
Takımın iyi bir hava yakaladığını düşünüyorum.Belki her maçı kazanacak kadar bir hava yakalayamadık ama bir nebze de olsa ilk yarıdaki görüntüden uzaklaştık.
Berabere biteceğini düşünüyorum maçın.1-1 gibi bir skor bekliyorum.Umarım yanılırım ve güzel bir GS galibiyeti izleriz.
Revolution
29.Ocak.2011, 14:50
Bu maç için çok iyi bir his var içimde, kazanacağız gibi geliyor. Alnımızın teriyle mücadele edip bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
------------
Zapata
Sabri Servet Hakan Insua
Ayhan Barış
Kazım Yekta Culio
Stancu
şeklinde bir 11 olmalı bana kalırsa.
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 15:09
Galatasaray bu maça rahat çıkacak olan taraf. Bu rahatlık avantaja dönüşebilir. Bursaspor ise Fenerbahçe - Trabzonspor maçının olduğu haftada puan kaybetmek istemeyecek. Skor tahminim; 1-1
C h A o S
29.Ocak.2011, 19:03
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin , Hakan Balta, Insua, Barış Özbek, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Kazım Kazım
Yedekler
Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Ahmet Kesim, Stancu, Anıl Dilaver
Stancu oynamalıydı bence...
Fearless Coward
29.Ocak.2011, 19:06
Belli olmaz belki oynar son 5 dakikada bile değişebilir her şey.
Emurafu
29.Ocak.2011, 19:06
----------------Ufuk --------------
Sabri- Servet- Hakan - Insua
------Barış---Ayhan---Culio---
Yekta--- ----Kazım ----- Emre
Yedekler
Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Ahmet Kesim, Stancu, Anıl Dilaver
Ya Emre oynayacaktır Yada stancu emreden yana tercih kullanmış..Defans riskli olduğu için ortasahayı dirençli tutmuş,Çift önlibero çıkması iyi bu maç defans riskli öncellikle presle bursayı bozup oynatmamaya çalışacaktır..Ayağa iyi pas yaparsak istediğmiz pozisyonları buluruz.
Revolution
29.Ocak.2011, 19:07
Zapata ve Stancu hariç istediğim gibi kadro çıkmış. Hadi Ufuk'u anladım da Stancu neden oynamıyor ya.
RaSenGan
29.Ocak.2011, 19:15
Ne var bu Emre'de anlamadım gitti.
Emurafu
29.Ocak.2011, 19:17
Ertuğrul Sağlamın çıkartığı kadroda baya eleştirilir.
Galatasaray'ın sahadaki dizilişi bu değildir. Zaten son dönemde iki modamız var. Yanlış diziliş, mevkisinin dışında oyuncuları başka yerlere monte etmek...
Bu diziliş ile kanatta oynattığın adamların önce kanat özelliği sonra golcü özelliği en sonda savunmaya yardım edebilme özelliği olacak. Savunman önde oynayıp top yapabilecek ortasaha oyuncularınında teknik özelliği yüksek olacak. Bunların hiçbiri Galatasaray'lı oyuncularda mevcut değildir. Takım atağa kalkerken bir bakıyorsun. Emre Çolak kornerin orada. Ortasahaya, gol bölgesine bu kadar uzak kalınır mı?
Galatasaray bu dizilişle ancak berabere kalır. O da bir ihtimal. Forvet alınınca çift santrafora döneriz diye düşünüyordum.
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 19:21
BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Svensson, Bekir, Ozan, Batalla, Miller, Turgay
Kısır bir maç olacak gibi duruyor. 1-0 yada 2-0 alırız maçı. Millerdan gol bekliyorum.
http://www.footballuser.com/Formations/2011/01/60025_Bursaspor.jpg
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 19:25
Ertuğrul Sağlamın çıkartığı kadroda baya eleştirilir.
neden eleştirilir bence güzel bir kadro ?
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 20:13
Cok korkak bi kadroyla cikmisiz yine forvetsiz oynuyoruz.
Bu takimda Xavi Iniesta olsa bile bu mustafa sarp kadroda yer bulur.
Fearless Coward
29.Ocak.2011, 20:24
Yekta'nın pozisyonundan yararlanamadık son 5-10 dk dır çok iyi oynuyoruz.
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 20:36
Sis bombası yakıyor bu gs li taraftarlar yaw.
anil luque
29.Ocak.2011, 20:36
Miller yazdı.
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 20:37
Milllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Golll goll golll Keny Millerrrr açın bir Mİllerr :D
anil luque
29.Ocak.2011, 20:37
Çok tartışılacak bir gol yalnız.
ofsayt el ne ararsan var bu golde böyle hakemi bu maçlara koyan da suç
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 20:38
%100 ofsaytlik pozisyondan gol yedik Bursa lehine hatalar devam ediyor güzel.
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 20:42
Off Batalla nabıyon sen yav müthiş sıyrıldı Sabri ve Kazımdan.
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 20:45
Gole kadar her pozisyona itiraz eden adam gibi adam ertugrul saglamin mac sonunda ki aciklamalarini merak ediyorum
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 20:46
Gole kadar her pozisyona itiraz eden adam gibi adam ertugrul saglamin mac sonunda ki aciklamalarini merak ediyorum
Merak etme güzel açıklamalar yapar. ;)
sananes
29.Ocak.2011, 20:46
Net ofsayt,görülebilecek bir el var pozisyonda hakemler atlamış neyse olabilir böyle şeyler.
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 20:47
Ufuk müthissin adam orta sahadan gol yedi :D
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 20:47
Golllll Golll Golllllllllllllllllll ........ Wedersonnn 2-0
Corpus
29.Ocak.2011, 20:47
Zapata nerelerde ?
anil luque
29.Ocak.2011, 20:47
Ufuk yine yaptı yapacağını..
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 20:47
:n: Ufuk iyi güldürdün bizi yaw
Fearless Coward
29.Ocak.2011, 20:48
Zapata niye oynamıyor hey Allahım ya.Bi Sivas maçında iyi diye oynattılar yine al sana Ufuk...
C h A o S
29.Ocak.2011, 20:50
Suç Hagi'de.Madem eksik bölge olan kaleye ve forvete adam alıyorsun ama niye yedekte oturtuyorsun?
Ufuk'da çok güzel bir gol yedi.Bu golü yemek bir beceridir.İş var bu kalecide.
Night_Mare17
29.Ocak.2011, 20:51
İlk gol net ofsayt ,el , faul.
İkinci gol ise tiyatroda olur her halde Ufuk dönme sen İstanbul'a kal Bursa'da bu nedir ya böyle gol mü yenir geçen sene selçuk bu sene wederson ne istiyor bu kaleciler bizden.
Sirius Black
29.Ocak.2011, 20:51
Tabi canım, Ufuk'a zaman tanıyalım. :) Zamanla 'yetenek' bulur kendine. Bir de ikinci yarıyı bu adamla devam ettirecektik ? Orta sahadan yedi yahu.
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 20:52
Burak Elmas eski GS yöneticisi twitterdan
Kova teriminin karsiligi bu olsa gerek. Iki top iki gol
Adam hakli
RaSenGan
29.Ocak.2011, 20:53
Hücum anlamında sıfırız.Stancu kesinlikle girmeli oyuna devre arasında.Pek bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum 2-0'dan maçı bu kadro çeviremez.Ufuk kalecilik hayatının en büyük hatalarından birini yaptı.Bundan sonra Galatasaray kalesini koruması çok zor.Ufuk için ufukta kulübe gözüküyor.Bursaspor da bir şey oynamıyor.Ofsayttan atılan golle ve açıklaması olmayan o golle 2-0 öne geçtiler.İkinci yarı da kapanacaklardır.En fazla 1 gol atarız.Bu skorla veya 2-1 , 3-0 biter maç.
Sirius Black
29.Ocak.2011, 20:53
İlk topta açılıyor, topu havaya değil adama yumrukluyor.
İkinci topta istese yemeyeceği golü yiyor. Ivankov gol gol gol. (Penaltıdan değil.)
Helal olsun Ufuk.
titates1
29.Ocak.2011, 20:56
Bu maçı döndürebilecek kapasite olduğunu düşünmüyorum galatasarayda ,
ufuk ceylan'ın kariyeri artık bitmiş sayılır
ilk gol net ofsayt dedim sonra arkadaki adamın eliyle aynı hizada mı bir kararsız kaldım neyse verilmiş gol orta güzel o adamı orda tutamıyosan suç sendedir
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 20:59
Hagi simdi Kazim'i cikarir gol aticaz diye yirtiniriz aman ha ofansif bi kadroyla oynamayalim 1 puan iyidir
Night_Mare17
29.Ocak.2011, 20:59
Çıldıracağım ya Hagi sende beceremiyorsun Barış çıktıgında Yekta'yı ortaya alıp Stancu'yu koya mıyor muydun ?
sarianet
29.Ocak.2011, 21:03
ilk yarı istatistikleri koşma
http://img141.imageshack.us/img141/5575/yardmt.jpg
bjk4ever
29.Ocak.2011, 21:05
Iki takim birbirinden kotu, Bursa biraz daha derli toplu sadece. Hakemi tebrik etmek lazim, herseye duduk caldi ama hem ofsayt hem el olan pozisyonu goremedi, bu kadar beceriksiz olmak kolay degil. Hagi'yi de ayrica tebrik etmek lazim bu kadar duz ve keyifsiz bir takim yarattigi icin. E.Saglam mactan sonra hakemden bahsedecek mi acaba. Dur ben soyleyim, hic gundeme getirmez, sorulursa da: 'Ben zaten prensip olarak hakemleri konusmayi dogru bulmuyorum, daha once de hakemler hakkinda aciklama hic yapmadim zaten' der.
el.nino
29.Ocak.2011, 21:05
ilk yarı istatistikleri koşma
http://img141.imageshack.us/img141/5575/yardmt.jpg
koşmanın birşey ifade ettiğini sanmıyorum birazcık mantıklı düşünürsek topu koşturan takım daha az koşar karşıdaki takım daha çok çabalar.yanlış mıyım?
BaFraLı
29.Ocak.2011, 21:05
Gerçi Volkan Şen'de haklı yani. Koskoca Galatasaray nerelerde. Transfer yapıyo oynatmıyo. Gidiyo para saçıyo adam alıyo sakız çiğniyor diye yok şöyle yapıyor diye oynatmıyo. Gidiyo sağ kanatı koridor yapan adama iyi para verdiler diye satıyo. Ben Bursaspor taraftarı olsam bende öyle söylerdim şimdi yani durum böyle ciddende.
sananes
29.Ocak.2011, 21:07
Bu kadar çok defansif orta saha ile oyuna başlayıp bu kadar az koşması handikap galatasarayın sonuçta bu adamların yetenekleri kısıtlı bunun açığınıda koşarak kapatmaları gerekirdi.Kazımla yektanın ilk 5e girmesi listede,özellikle Kazım'ın ve bursasporluların daha çok koşmuş olması düşündürücü
sarianet
29.Ocak.2011, 21:07
ben yorum yapmadım zati kardeşim sadece istatistiği yayınladım :)
miller zırt pırt kendini yere atıyo ne hikmetse 1 sarı görmedi lincoln baros atmış olsaydı şimdiye kırmızıyı görmüşlerdi
sarianet
29.Ocak.2011, 21:12
şu ozan fenerde olsa ahh ne dia ne stocha ihtiyaç olmazdı
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 21:20
Volkan Şen giricek oyuna. Turgayı çıkarır inş. Ertuğrul Hoca.
Varonil
29.Ocak.2011, 21:20
Bursaspor rahat bir şekilde sonuca gitti.Eğer yarın Trabzon'u yenersek geçen haftaki Konya beraberliğine çok yanar Bursaspor :)
ayhan kırmızı helal hakemime
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 21:22
Doğru bir karar bence Tebrik ederim hakemi.
sarianet
29.Ocak.2011, 21:22
ayhan oyun dışı bakalım maç ne hale dönecek
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 21:23
Çok iyi bir değişiklik oldu Turgayı aldın oyundan hoca Volkan oyunda.
Corpus
29.Ocak.2011, 21:25
Ayhan umarım bu kart ile sezonu kapatır.Neyse en azından 2 hafta yok...:n:
sarianet
29.Ocak.2011, 21:27
al turgayı vur volkana
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 21:29
Ayhan umarım bu kart ile sezonu kapatır.Neyse en azından 2 hafta yok...:n:
Ne yazik ki cift saridan kirmizi gördü 1 hafta yok keske m. sarpi futboldan men etseler.
Fearless Coward
29.Ocak.2011, 21:30
Ayhan-sarp hala oynuyorsa bu takım yenilir tabii.Fazla söze gerek yok hakem kötü maç yönetse bile Bursasporun 2. golüne diyecek laf yok tebrik ederim Bursasporlu arkadaşları.Maçtan sonra hakemi tartışmaya hiç gerek yok ortada bir suç varsa Galatasaraylı oyuncularındır.Hakeme rağmen kazanmasını bilmelilerdi.
vay be ufuk topta kurtarıyomuş
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 21:35
Ufuğa bak hele
garydelgadov
29.Ocak.2011, 21:35
Offfff harika hücum etti Bursa ama Ufuk çıkardı.Ulen şu golü yesen kime bir şey demez gidip saçma sapan bir gol yiyorsun.:)FMde farklılık deniyor buna galiba.
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 21:37
Miller alkışlarla kenarda Sercan oyunda...
culio da özel yetenek 10 ama 20 ymiş gibi zorlamaya çalışıyo
Corpus
29.Ocak.2011, 21:39
culio da özel yetenek 10 ama 20 ymiş gibi zorlamaya çalışıyo
Benim yanımda Ayhan,Sarp,Barış oynasın ben 30 bile zannederim...
E.Cartman
29.Ocak.2011, 21:42
Zapata'yı oynatma konusunda Hagi'ye kimse laf etmesin(transfer konusunda serbest :D:D) adam antremansız geldi takıma kaç aydır antreman yapmıyormuş :D
Benim yanımda Ayhan,Sarp,Barış oynasın ben 30 bile zannederim...
:D:D
garydelgadov
29.Ocak.2011, 21:45
Culio o kadar istekli geçti ki frikiğin başına,dedim köşeye takacak.Hiç öyle olmadı.:D İlginç bir oyuncu ilk defa izliyorum da.
sarianet
29.Ocak.2011, 21:48
ufuk tam maça ısındı ki maç bitteyazdı:D
Sirius Black
29.Ocak.2011, 21:48
Bu kadar çok defansif orta saha ile oyuna başlayıp bu kadar az koşması handikap galatasarayın sonuçta bu adamların yetenekleri kısıtlı bunun açığınıda koşarak kapatmaları gerekirdi.Kazımla yektanın ilk 5e girmesi listede,özellikle Kazım'ın ve bursasporluların daha çok koşmuş olması düşündürücü
Galatasaray'da ilk yarıda 3 tane defansif orta saha oynadı. Bunların ikisi de birbirleriyle zorunlu değişiklik yaptı, onların olması beklenemez. Zaten diğeri olan Ayhan da listede var.
Lucas Neill
29.Ocak.2011, 21:51
Maci tek bi hücum pozisyonu üretemeden bitiriyoruz. Bu GS'nin su anki halini acikliyor sanirim bu kadroyla eksikliklerin yoklugunda hele ilk 7 ye girebilirsek iyidir.
Bugün yine anladik ki tek suclu Rijkaard'mis
Volkan Şen
29.Ocak.2011, 21:52
Tebrikler Bursasporuma gerçekten çok rahat bir galibiyet aldılar. Miller' da siftah yaptı Hayırlısı olsun.
Galasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Kırıcı ve üzücü birşey söylediysem affola.
garydelgadov
29.Ocak.2011, 21:57
Son anlarda Sercan kendine yakışmayacak kadar iyi bir vuruş yaptı ama Ufuk süper kurtardı.Erken ısınsan ne vardı be Ufuk : )
Bursasporu tebrik ediyorum.
Deus Dominus
29.Ocak.2011, 22:09
Hiç beklediğim gibi maç olmadı açıkçası, ben daha çetin, dişe diş bir mücadele bekliyordum. Galibiyette garip bir şekilde geldi. Zaten Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra bitti herşey. Tebrik ediyorum takımımı, 3 puan önemliydi bugün. Yarın oynanacak maçları elimde çekirdek, cips, patlamış mısır, kola vb. artık ne olursa rahatça keyifle izlicem :)
cimboom
29.Ocak.2011, 22:28
Yenilgiyi benden daha cok bekleyen yoktu sanirim. Adim gibi emindim yenilecegimizi. Baris insallah 2-3 ay yok olur sakatliktan dolayi. Bir carede Ayhan-Musti ikilisine bulmak lazim. Kiralik katil falan, bacaktan sakatlasa.
IcedEarth
29.Ocak.2011, 22:40
Çok güzel cümleler hazırladım bu maç için, ama söyleyemiyorum çünkü doğru örnek olmaya çalışıyorum..
Ama yine de bir cümlesini paylaşmak isterim:
"Bu takımı bu hale getirenler beter olsun."
Emurafu
29.Ocak.2011, 22:43
Markus Merk: Bursaspor'un ilk golünde hem ofsayt var hem de Miller topu eliyle kontrol ediyor
titates1
29.Ocak.2011, 22:44
Miller : Nereye koşacağını bilen rakip yarısahada nerde olacağı belli olmayan ancak pozisyonlarda durması gerektiği yeri iyi seçen hızlı mücadeleci bir forvet görüntüsü çizdi , bu görüntüsünün üstüne koyacaktır eminim alıştıkça
Culio : Geçen maçlarda beğenmiştim ancak çok düşüyor demiştim , bu maçta hem beğenmedim hem çok düştü
Ayhanın kartı doğru zaten hakeme laf giydirip gittin mi kartlık ilk hareketinde çıkarsın bu böyledir
Aydın , Kazım , Stancu topla buluştular mı bilmiyorum bi kere aydın'ı indirdi ömer erdoğan onun dışında bomboş top oynadılar
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 22:57
İlk golde ofsayt neyse de el pozisyonunun kaçması hakemin çok büyük hatası. Topun hareketinden bile anlaması lazımdı.
RaSenGan
29.Ocak.2011, 22:58
Bu kadrodan bir cacık olmayacağı belliydi yine yanıltmadılar bizi.Ayhan'ı Allah bildiği gibi yapsın bi şey demiyorum ona.İkinci yarı Ayhan gidene kadar iyiydik sonra çöktük.İlk yarıda pek bir şey yaptığımız söylenemez..Miller Servet'e çarpıp kendini yere attığı pozisyonlar hariç iyiydi.Zorladı bizim savunmayı.Vederson'un golünde Ufak'a gülen Bursasporlu arkadaşlarımız Ivankov'un Avrupa'da yediği uzaktan golleri unutmuşlar sanki.Ufuk'un yediği gole gülmemek elde değildi fakat bazıları fazla abartmış görüyorum ki bu durumu.
Yorumcuların ortak görüşüne bende katılıyorum. İki takımında gol atamayacağı bir gidişatta Galatasaray Bursaspor'dan %10 daha fazla oyunu kontrol ediyordu. Bursaspor topu kendi sahasından çıkarmakta zorlanırken kritik bir ofsayt pozisyonu ve bariz bir elle kontrolle Bursaspor golü buldu. Bu hatalar gerçekleşene kadar hakem maçı zaten kötü yönetiyordu. Özellikle bir iki Galatasaray ve Bursaspor pozisyonunda olmayacak düdükleri çaldı. Tabi Miller topa doğru koşarken klasik Hakan Balta savunmasını görüyoruz. Bizi Uefa'dan eden bir savunma anlayışı bu. Sonrasını da herkes biliyor zaten. Kendisine güvenmeyip Galatasaray taraftarının güven duymasını bekleyen Ufuk sahneye çıktı. Aklı ilk golde öylesine kaldı ki bunu yemesi normaldi. Zaten gol yesin yemesin yüzünde hep bir tedirginlik hep bir olumsuz hava var.
Galatasaray durup dururken skoru hediye etti. Avantajı alan Bursaspor'da Galatasaray'ın 10 kişi kalmasıyla hem seyirci hem oyun olarak döktürdü.
Transferleri mi, onları oynatmayan veya oynattığını da kullanmasını bilmeyen Hagi'yi mi, yönetimi mi neyi eleştireceksin. Bu takım bu gidişatıyla asla biryere gelemez. Ne bu sene ne gelecek sene.
Clayman
29.Ocak.2011, 23:29
Bu hakemle bu kadar oluyor ne yazık ki. Stepanov'un çok net elle oynamasını devam ettirdi. Yine Stepanov'un Emre Çolak'a tekmesini es geçti, golde Kenny Miller hem ofsayt hem elle oynadı. Daha başka da söze gerek yok şu durumda.
Ufuk'u da allah nasıl bilirse öyle etsin.
sarianet
29.Ocak.2011, 23:38
hakem ne yaptı bilmiyorum ama maçı izledim galatasaray oyunu alacak futbol oynamadı
ofsayt mı sizin yorumlarınıza bırakıyorum bu arada
http://img14.imageshack.us/img14/4990/yardmg.jpg
yunusgs
29.Ocak.2011, 23:40
Yazıklar olsun sizin gibi takıma be.Bugün 10 saatimi harcadım Galatasaray için ama bunu düşünen kim?Benim gibi yüzlerce kişi belki 10 saatten daha fazla zamanını harcadı ama bizim beyfendiler pozisyona girme tenezzülünde bile bulunmadılar.
Hagi yanlış yapıyor.Kazım'ı bırakıyor rakip stoperlerin kucağına,Kazım orada yalnızları oynuyor.Orta sahayı yarıp geçecek,ileriye top taşıyacak bir adamımız yok.Yani bir Guti'miz yok.Kanatta fırtına gibi esecek,güçlü kuvvetli bir adamımız yok.Yani Quaresma'mız yok.
Umarım şu takımda Ufuk ve Aykut artık forma şansı bulamaz.Yeter kaybettirdiği puanlar.
Sıkıcı bir maç oldu genel olarak.Bursaspor bir şekilde kazanmasını bildi,tebrik ederim.
Clayman
29.Ocak.2011, 23:51
hakem ne yaptı bilmiyorum ama maçı izledim galatasaray oyunu alacak futbol oynamadı
ofsayt mı sizin yorumlarınıza bırakıyorum bu arada
http://img14.imageshack.us/img14/4990/yardmg.jpg
Önde olduğu açık bence. Ofsaytı görmedi diyelim, elle oynamayı nasıl görmez ? Tamamen art niyetle alakalı. Aynı şekilde Kazım'ın Culio'ya gidecek olan pası sonucu doğması çok muhtemel bir gol pozisyonu var ki o pas da Stepanov'un eliyle kesildi. Onu nasıl görmedi ? Oyunun kaderiyle oynamaktır bu. Kimse bilemez maç 0-0ken bizim seke çarpa bir gol bulacağımızı veya Stepanov atılmış olsa Bursa'nın taktiksel değişikliğe giderek çekilip çekilmeyeceğini. O yüzden Bülent Yıldırım bugün niyetini açıkça ortaya koymuştur ve maçın kaderiyle oynamıştır. Daha da tartışmam hakemi.
E.Cartman
29.Ocak.2011, 23:59
pozisyon net ofsayt ama kimse bu ofsaytı görmedi diye hakeme kızamaz bence çünkü saliselik olaylar bunlar haken böyle durdurup bakamıyor sonuçta ama o görül-e-meyen elle oynamalar için hakemlere saygılar...
Suicider
30.Ocak.2011, 00:07
Çarpmada olsa orda devam edilmez top önüne düşüyor çünkü kendisine avantaj sağlıyor.Maç bursa nın hakkıydı fakat hakemde elinden geleni yaptı sağolsun..
Clayman
30.Ocak.2011, 00:12
Bursasporumu tebrik ederim. Haklı bir galibiyet aldık. Miller açılışını yaptı. Pasor eksiliğini baya hissettik. Bunu bir şekilde halleder koşu yollarına iyi top atarsak miller affetmez bu ligte.
El pozisyonuna gelincede orada kasti bişey yaptıgını düşünmüyorum. Eline deyiyor ama koşarken dengeyi sağlamak için ellerini açıyor. Orada o pozisyona el çalınmaz. Adam dönen topa ne yapsın istiyorsunuz ellerini vücüdüna mı yapıştırsın. O el golun gelişini sağlıyor ama kasti bişey kesinlikle yok. Çarpıyor dönen top eline vuruyor ve düşen topa son vuruşu yapıyor.
Yahu kendinle çelişiyorsun ya. O el golün gelişini sağlıyorsa avantaj elde etmiş demektir. Hadi onu geçtim, Stepanov'un elle oynaması da istemsiz değil mi size göre ? Stepanov'un havada Emre Çolak'a topla hiç mi hiç ilgisi olmayan sert müdahalesi de faul değil değil mi size göre ?
RaSenGan
30.Ocak.2011, 00:22
El pozisyonuna gelincede orada kasti bişey yaptıgını düşünmüyorum. Eline deyiyor ama koşarken dengeyi sağlamak için ellerini açıyor. Orada o pozisyona el çalınmaz. Adam dönen topa ne yapsın istiyorsunuz ellerini vücüdüna mı yapıştırsın. O el golun gelişini sağlıyor ama kasti bişey kesinlikle yok. Çarpıyor dönen top eline vuruyor ve düşen topa son vuruşu yapıyor. Siz hareket halinde vucudunuzun nasıl bir şekil alacağını kestiremezsiniz. Hadi siz golu vermeyin. Her halukarda 1-0 alıyorduk :)
Yapma be abim.O golü siz değil de biz atmış olsak bas bas bağırıyordun şimdi burada :)
Suicider
30.Ocak.2011, 00:28
Öyle bir kural var mı? Eli deydiğinde, Top önüne düşmezse devam eder düşerse düdük çalar diye?
Avantajı sağlayan kendisi değil. Topun eline çarpıp önüne düşmesi, o topun eline çarpmasıda ufuktan dönen topta pozisyona gereği Millerin almış oldugu vücüt durumunun bir sonucu. İsteyerek öyle el hareketi yapılmaz..
Anlıyorum takımını savunmak istiyorsun ama biz size bişey demiyoruz fark ettiysen maç sizin hakkınızdı diyoruz zaten hakem yüzünden yenildik falanda demiyoruz yanlış anlama lütfen.Ama pozisyounda el olduğunu burda tartışıyor olmamız bile saçma yapmayalım lütfen :)
deniz.91
30.Ocak.2011, 00:37
hakem ne yaptı bilmiyorum ama maçı izledim galatasaray oyunu alacak futbol oynamadı
ofsayt mı sizin yorumlarınıza bırakıyorum bu arada
http://img14.imageshack.us/img14/4990/yardmg.jpg
kardeş bu pozisyon içinde hakeme pekte bişe diyemeyiz be koskoca galatasaray buna sığınmamalı
Zekirdek
30.Ocak.2011, 00:46
Gol konusunda el denilebilir fakat pozisyon ofsayt gibi durmuyor. Benim bildiğim ayaklara bakılır ofsaytta. Yanlışta biliyor olabilirim.
Clayman
30.Ocak.2011, 00:52
kardeş bu pozisyon içinde hakeme pekte bişe diyemeyiz be koskoca galatasaray buna sığınmamalı
Koskoca Galatasaray bunlara sığınmamalı diye maçımızı da hiçbir hakem katledemez. Ofsayt olmasın hadi, adam elle müdahale ediyor topa, Stepanov elle oynuyor, onları nasıl görmüyorsun derler adama...
izmer96
30.Ocak.2011, 00:55
Galatasaray'in kaybedicegi hic bir sey yok , maca cok daha rahat cikicaklar Bursaspor'a oranla , Galatasaray'in rahat kazanicagi bir mac olucagini dusunuyorum
ne kadar da iyi niyetliymisim :) , yalniz burda canli yayinladilar bu maci , burda maci anlatan iki yorumcunun yorumu soylemeden gecemiyorcem , ''Bu takimmi turkiye liginde 2. sirada ?''
deniz.91
30.Ocak.2011, 01:07
Koskoca Galatasaray bunlara sığınmamalı diye maçımızı da hiçbir hakem katledemez. Ofsayt olmasın hadi, adam elle müdahale ediyor topa, Stepanov elle oynuyor, onları nasıl görmüyorsun derler adama...
Ligde bunlardan şikayetçi olmayan takımmı var ki herkesin maçı katlediliyor kendilerine göre el pozisyonunu görmedm ama şu pozisyona bakıpta maçı katletti denemez ofsayt için konuşuyorum
Bursaspor takım savunmasını çok iyi yapan bir takım herkesin de söylediği gibi.Tartışmalı pozisyonlar var tabii.Hakem maçın ipini baştan elinden kaçırınca bir daha yakalayamadı işte.Önce sert oynayan Bursaspor'u durduramadı,sonra verilmeyen penaltılar,ofsaytlar.Onların olmasaydı yine Bursaspor kazanırdı bence.
Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi bizim yedek takımımıza bakalım " Stancu,Ahmet Kesim,Anıl Dilaver,Aydın Yılmaz,Mustafa Sarp,Serkan Kurtuluş"
Bursa'nın yedek takımına bakalım " Mustafa Keçeli,Hüseyin Çimşir,Sercan Yıldırım,Volkan Şen ve diğerleri " Bu yedek takımdaki oyuncular maça çıksa Bursa yine fark atardı.Nerede bu koskaca Galatasaray yönetimi...
Benim anlamadığım nokta şudur. Hakem hata yapar veya yapmaz ayrı konuda hakem salise içerisinde karar vereceğini bilmeyerek mi maça çıkıyor. Yani onu göremez cm oynuyor, bunu göremez önünde adam vardı. Görmeyecekse salisede kararı veremeyecekse herhangi birimiz çıkıp yönetelim. 17 kuralsa bende biliyorum. Neticede onlar seminerde öğreniyor ben okulda. Maksimal oksijen kapasitemde iyidir koşarım yani.
Ayrıca Miller'ın elle aldığı pozisyonda vücudu normal olmayan bir konumdadır. Kaleci topa çıkıyor ve sen kafanı sokmaya çalışırken sol elin o pozisyonunu açıklamak biraz zordur. Kimse öyle bir pozisyonda sol elini kaldırmaz. Zaten pozisyonu çok yavaş izleyince bilerek elle oynadığı görülüyor. Hakem bunu sezmemiş olabilir ama anormal bir şekilde elini kaldırarak avantaj sağladığınıda mı görmüyor.
Galatasaray'ın kaybetmesi bu pozisyona bağlı değildi. Zaten durum ortada ancak hakemin buna etki etmesi de gözardı edilmemelidir.
Clayman
30.Ocak.2011, 01:30
İşte anlatmaya çalıştığım şey tamamen bu. O golün %100000 verilmemesi gerekiyordu fakat verildi. Maç 0-0 olsa bizim hiçbir şekilde 1-0 öne geçemeyeceğimizi kimse söylemeyez çünkü bilemeyiz neler olacağını. Bu yüzden de bu tarz kritik maçlarda hakem oyunun gidişatını direk olarak bu tarz kararlarla etkilerse maçın bu şekilde olmasını da kimse kusura bakmasın ama hakeme bağlarım. 1 değil 2 değil...
eXcitinG
30.Ocak.2011, 01:42
GaLatasaray böyLe devam ederse sezon sonu daha geLmeden Adnan poLat ta, Hagi de gider. GaLatasaray ın çözmesi gereken çok sorunu var. Arda ve Baros ayLardır yok. Misimovic gibi Avrupa kLasında bir oyun kurucusu var adam sakız çiğnedi diye harcanıyor, nerede beLLi değiL. KaLiteLeri tartışaLacak oyuncuLarLa biryerLere gitmeye çaLışıyorLar ama amaçLarı ne o da beLLi değiL. ALLah GaLatasarayLı arkadaşLara gani gani sabır versin. Çok zor bir durum.
Lucas Neill
30.Ocak.2011, 01:42
Bu pozisyon saliseliktir tamam ama yardimci hakem neden orada o zaman. Bu o adamin isidir ve bunu iyi yapmalidir. Insanlarin emegiyle oynamamalidir. Ofsayti görmedi diyelim ordaki el cok barizdi.Ilk bursa macinda da hakem sagolsun Volkani atmamisti ya da atamamisti. Bu sezon aleyhimize yapilan kacinci hata artik pisirik yönetimimiz cikip bi kelime aciklama yapamiyorlar. m.sarp fetisizmi nedir bu adam hala neden kadrodadir oynadigi dk boyunca 1 olumlu hareketi olmayan adamin GS'de isi nedir. Zaten m.sarpin bu takimda oynamasi durumumuzu özetliyor. Takimin bir tane hücum organizasyonu yok, serbest atislar desek ayni sacma sapan kullaniliyor. Ama dogru tek suc Rijkaard'indi sistemindeydi.
Bir de su mantigi hic anlayamiyorum o golü vermese bile 1-0 yenmistik. Ben bu lafi söyleyen adamin futbol bilgisinden süphe ederim.
Lucas Neill
30.Ocak.2011, 01:44
GaLatasaray böyLe devam ederse sezon sonu daha geLmeden Adnan poLat ta, Hagi de gider. GaLatasaray ın çözmesi gereken çok sorunu var. Arda ve Baros ayLardır yok. Misimovic gibi Avrupa kLasında bir oyun kurucusu var adam sakız çiğnedi diye harcanıyor, nerede beLLi değiL. KaLiteLeri tartışaLacak oyuncuLarLa biryerLere gitmeye çaLışıyorLar ama amaçLarı ne o da beLLi değiL. ALLah GaLatasarayLı arkadaşLara gani gani sabır versin. Çok zor bir durum.
Misimovic olayi tam bir rezalet zaten bir kac Rus kulübü ilgileniyormus ama adnan sezgin haftaya haftaya diyerek adami oyaliyormus.
SAİT71
30.Ocak.2011, 04:33
Bursaspor oyun olarak üstün olsada G.Saray takımı aleyhine bariz hatalar yapıldı. İlk golde ofsaytı geçtim ele çarpıyor ve rakibe gol için bariz şekilde avantaj sağlıyor...
Oyun olarak ise Bursaspor iyiydi. Tabi Ayhan'ın kırmızı kart görmeside bunda önemli etken oynadı. Tebrik ediyorum Bursayı...
Bordo61Mavi
30.Ocak.2011, 07:20
Halen diyorum, Bursa liderligi alcak :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ocak.2011, 13:59
Tebrikler Bursaspor. Beklediğim gibi kazandılar. Fakat gerçekten ilk golde hakemin ofsaytı olmasa bile elle oynamayı görmemesi kötü...
"Şimdi rahatladın mı hocam?"
BURSASPOR’un ofsayt kokan ilk golü Galatasaraylı futbolcuları deyim yerindeyse çıldırttı. İlk yarının bitimine saniyeler kala Ufuk’un hatası ile farkın ikiye çıkması ise sarı kırmızılıların öfkesini ikiye katladı. İlk yarının bitiş düdüğüyle Ayhan Akman, soluğu hakem Bülent Yıldırım’ın yanında aldı. Bu andan itibaren ikili arasında ilginç diyaloglar geçti.
Ayhan, “Ne oldu, şimdi rahatladın mı hocam? Net ofsaytı vermediniz. Rahat mısın şimdi? Golü bir daha izle. Bizim de alınterimiz var. Ayıptır!” dedi.
Bu sözlerin ardından elini de hakem Bülent Yıldırım’ın omzuna atan tecrübeli futbolcu, bunun karşılığında soyunma odasına doğru yürürken sarı kartla cezalandırıldı. Bu sırada kenarda Hagi de hakemlere büyük tepki gösterirken, sarı kırmızılı futbolculardan Hakan Balta ise küfürlü itirazlarda bulundu.
Hagi göremedi
Saha içindeki hırslı yapısı ile tanınan sarı kırmızılı oyuncu, agresif hareketlerini ikinci yarıda da sürdü. Hemen her pozisyonda hakemle konuşan Ayhan’ı, kırmızı kartın geldiğini göre göre teknik direktör Hagi sahada tuttu. Ve dakikalar 63’ü gösterdiğinde Turgay’a sert bir harekette bulunan Ayhan, ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.
Hakem Bülent Yıldırım, ilk yarıyı bitirip soyunma odasına gitmeye hazırlanırken yanına gelen Ayhan, “Ofsayt golü verdiniz. Rahatladınız mı hocam şimdi?” dedi.
Bununla da kalmayan tecrübeli oyuncu eli ile hakem Bülent Yıldırım’a dokunarak itirazın şiddetini artırdı. Hakem de Ayhan’a tereddütsüz sarı kartını çıkardı.
RaSenGan
30.Ocak.2011, 16:01
Ayhan kaşınmıştı zaten uğraşıp duruyordu hakemle.Bir adam göz göre göre sarı kartı varken bi adama öyle bir faul yapıyorsa ya kasten yapıyordur bilerek kırmızı kart görüyordur ya da aklını mantığını kullanamıyordur.En azından bir tesellimiz var haftaya Ayhan yok.
uAburak89
30.Ocak.2011, 21:37
Maçı izleyemedim, iyi ki de izlememişim diyorum özete baktıktan sonra. Futbol adına hiç birşey yapmamışız, çıkan 11 saçma sapan, her anlamda kötüymüşüz. Hakem falan konuşulmuş da, o pozisyon da zor yahu, ben tekrarda farkettim el ile müdahale olduğunu mesela, hakem de kaçırabilir o da insan. Ufuk'a da yuh olsun, konsantrasyon sıfır.
Homer J.S
30.Ocak.2011, 22:51
Ufukta daha kötü günler var.
comandante
30.Ocak.2011, 23:46
ben bu kadar ışıksız görmemiştim galatasarayı hiç.bu kadar umutsuz oldugumu da hatırlamıyorum. her deplasman maçımızda ev sahibine handikaplı oynayabiliyorum o kadar feci durum.
bursa_mc
31.Ocak.2011, 14:15
Ayhan Akman nedense Bursa'da oynanan çoğu maçta çirkefleşiyor.Yada taraftarla uğraşıyor yada hakemle.
Fearless Coward
31.Ocak.2011, 14:32
Hagi çok sinirlenmiş oyuncuları 40 dakika boyunca otobüsten indirmemiş.Antep maçında da Zapata,Baros'u oynatacakmış.Kewell ve Neill'e de 1 hafta izin yokmuş.
Burak Duran
01.Şubat.2011, 16:30
maç onun hakkı bunun fikri bilmem ne karışamayız ama şurda bile hala pozisyonda birşey yok deniyorsa gülünüp geçilir... saygılar
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.