View Full Version : Trabzonspor - Antalyaspor [20. Hafta]
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2011, 14:08
http://www.yukleresim.com/images/51840861389547766180.jpg (http://www.yukleresim.com/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Şubat.2011, 15:16
Trabzonspor 2.yarıya iyi başlayamadı ve 5 puan kaybetti. 2.yarıdaki ilk galibiyetini kendi evinde Antalyaspor karşısında alacaklarını düşünüyorum.
Chinatown
03.Şubat.2011, 00:51
hucüm zenginliği ne kadar iyi olursa olsun bizim puan kaybetmemiz için asıl olan rakibin defansı. antalyasporun defansif anlayışını iyi bulmuyorum, eksikleri var. kazanabileceğimizi düşünüyorum ki, önemli bir taraftar desteğine ihtiyacımız var.
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 12:40
Antalya'nın olası 1 puanı bile ortalığı birbirine katar iyice.Seyirci baskısı Trabzonlu topçuları afallatmazsa iyi bir galibiyet alabilir Trabzonspor.
anil luque
05.Şubat.2011, 12:43
Trabzonspor'un en büyük dezavantajı zaten taraftarın sağduyudan biraz uzak olması. Şayet ilk yarıda Trabzon geriye düşerse maçı çevirebileceği varsa bile taraftar baskısından dolayı çeviremez.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 13:04
Benim memleketim Antalya... Yarın 16:00 ile 18:00 arası iki saatliğine Antalyaspor'lu olsam, bir mahsuru olmaz herhalde. :)
Chinatown
05.Şubat.2011, 13:13
bursa, fener, bjk TAMAMEN taraftarının gazı ile kaznıyorlar, bize de yıllardır deplasman fatihi diyorlar, çünkü evimizde 3-0 olana kadar desteklemeyen bir taraftarımız var malesef. gıdım gıdım kazanılan maçlarda yoklar. ama şampiyonlur öyle 10 puan farkla kazanılamaz. gıdım gıdım 2-3 puanla kazanırsın. Biz taraftar olarak bu bilinçsizliği yaşadığımız için şampiyon olamıyoruz.
bu bir taraf..
yalnız unutulmaması gereken bir nokta daha var.
biz ilk yarıda bir ara bursanın 8 puan gerisindeydik, lider olmamız tee 11-12. haftalarda oldu. Bu bizim zor rakiplerimizin kolay fikstüründen kaynaklı. Şenol hoca güzel söyledi. Biz ilk yarı ilk 6 maçta 11 puan aldık. Şimdi 12 puan alma şansımız var dedi. Ben de katılıyorum buna. Biz bir puan kaybedince Bursa ve Fener sanki her maçını kazanacakmış gibi duruyor, oysa onların hali de ortada.
Sonuç olarak bence bu maçı kazanacağız. Antalyanın defanı iyi değil çok fazla. bu da avantajımız olur.
TR.CaPTaiN
05.Şubat.2011, 13:30
Trabzonspor geçen hafta 2 stoperini kaybetti. Egemen sakat, Glowacki cezalı. Ben Giray'ın iyi bir defans olduğunu düşünmüyorum ama Egemen'le yakaladıkları uyum sayesinde sırıtmıyordu. Bu maçta Trabzonspor'un defansta sıkıntı yaşamasını bekliyorum ancak yediğinden fazlasını atıp kazanır gibi duruyor. Trabzonspor için en büyük tehlike, maçın uzun bir süre berabere devam etmesi veya Antalya'nın öne geçmesi. Trabzonspor taraftarının gerilmesi sahada oyuncuları olumsuz etkileyip oyuna bağlanmalarını engelleyebilir.
Skor tahminim; Trabzon 3 - 2 Antalya
Fearless Coward
05.Şubat.2011, 14:06
Trabzonspor zorlansa da yenecektir diye düşünüyorum.Kaptan'ın dediği gibi 3-2 2-1 gibi skorlar ortaya çıkar.
Bordo61Mavi
06.Şubat.2011, 05:34
Bu macta icim rahat nedense. Rakipte Necati ve Ugur Inceman yok heralde. Rahat bi galibiyet istiyorum ve oylede bekliyorum
Bu macta icim rahat nedense. Rakipte Necati ve Ugur Inceman yok heralde. Rahat bi galibiyet istiyorum ve oylede bekliyorum
Deniz Barış'ta olmayacak.Antalyaspor'da dikkat edilmesi gereken tek oyuncu Tita.Trabzon, Tita'yı durdursa rahat kazanır.
Revolution
06.Şubat.2011, 12:57
Trabzonspor maçı kazanacaktır.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 13:14
Deniz Barış'ın olmaması Trabzon için bir dezavantaj...
Antalyaspor'da nasıl oynadığını bilmiyorum ama Fenerbahçe'de 7 sezon izlediğim Deniz'se, Antalyaspor hiç üzülmesin. :)
DenizlispoR
06.Şubat.2011, 14:19
Benim memleketim Antalya... Yarın 16:00 ile 18:00 arası iki saatliğine Antalyaspor'lu olsam, bir mahsuru olmaz herhalde. :)
Benim için olur abi :p.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 14:33
Oğuzcan! Denizlispor'a inat Antalya! Biliyorsun, çok severim Denizlispor'u. :p
Bordo61Mavi
06.Şubat.2011, 17:28
Iyi basladik, hakemin bi tane tartisilir karari var. Burakin penalti pozisyonu
GodfatheR
06.Şubat.2011, 17:34
Iyi basladik, hakemin bi tane tartisilir karari var. Burakin penalti pozisyonu
Evet Burak kendini çok güzel bıraktı. Kart görebilirdi bile. Ancak orayı tartışırım zaten.
Addolorato
06.Şubat.2011, 17:41
Mustafa Yumlu'nun eliyle vurduğu top gol olsa acaba kendisi rahat edermiydi merak ediyorum. Çünkü eğer gol olsaydı hakem sayacaktı çünkü eli görmemişti.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 17:52
İlk yarı 0-0 bitmiş. İzliyeyim bari diyeceğim de, ben ne zaman böyle bir maç izlemeye başlasam, yenilmesini istediğim takım hemen gol atıyor ve Lig Tv'yi açtığıma açacağıma pişman oluyorum.
Antalya ışık veriyor mu? Puan çıkaracak mecali var mı? Boş yere heveslenip heba etmiyeyim 45 dakikamı.
Addolorato
06.Şubat.2011, 17:58
İlk yarı 0-0 bitmiş. İzliyeyim bari diyeceğim de, ben ne zaman böyle bir maç izlemeye başlasam, yenilmesini istediğim takım hemen gol atıyor ve Lig Tv'yi açtığıma açacağıma pişman oluyorum.
Antalya ışık veriyor mu? Puan çıkaracak mecali var mı? Boş yere heveslenip heba etmiyeyim 45 dakikamı.
Antalya çok kötü oynamıyor açıkcası. Bir tanede net pozisyonları var Onur'un çıkardığı. Çokta sert geçiyor maç ikinci yarı ne olur bilmiyorum Antalyaspor puan alabilir açıkcası umut var.
nannar
06.Şubat.2011, 18:06
Trabzon kazanır inşallah... Morallenmelerini istiyorum ben artık. Çünkü yıllar sonra ilk kez şampiyonluk için umutluyken birdenbire moralleri yerlere inmesin... Bu sene şampiyın Trabzon olsun da 2. kim olursa olsun :)
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 18:39
10 Dakika daha dayan Antalya :)
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 18:43
10 Dakika daha dayan Antalya :)
Duydun mu Oğuzcan! Antalya dayanıyor. Antalya'nın adını duydun mu destur çek.
Zekirdek
06.Şubat.2011, 18:43
Haydi A0ntalya 5 dakika daha dayanda şu puan farkı 2'ye insin. Haydi Antalyaspor.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 18:46
İner fark. Bu kadar acele etmeyelim arkadaşlar. Daha 3. hafta... Takmayın bu kadar. Rahat olun. Manisa'yı geçtik, bu hafta fark ikiye inmese de olur.
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 18:48
İner fark. Bu kadar acele etmeyelim arkadaşlar. Daha 3. hafta... Takmayın bu kadar. Rahat olun. Manisa'yı geçtik, bu hafta fark ikiye inmese de olur.
Abi insin insin ne kadar erken liderliği ele geçirirsek veya puan farkını indirirsek o kadar iyi.
BaGa TaRKaN
06.Şubat.2011, 18:49
Abi insin insin ne kadar erken liderliği ele geçirirsek veya puan farkını indirirsek o kadar iyi.
Trabzon Karadenizdir, Karadenizin Sesidir:)
Bastır Trabzon:D
Zekirdek
06.Şubat.2011, 18:49
Farkın inmesini şundan istiyorum. Bizim takım hiç belli olmuyor. Haftaya Kayseri'yi yeneriz demek zor. Bali bu hafta insin haftaya dengelensin diyorum. Bizimkinler hiç belli olmuyor.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 18:51
Farkın inmesini şundan istiyorum. Bizim takım hiç belli olmuyor. Haftaya Kayseri'yi yeneriz demek zor. Bali bu hafta insin haftaya dengelensin diyorum. Bizimkinler hiç belli olmuyor.
Kayseri'de bir problem olmaz. (İnşAllah.)
Zekirdek
06.Şubat.2011, 18:54
Bitti be bitti helal olsun Antalyaspor'lulara. Ali Reyiz defansı iyi toparlamış olmalı. :)
Night_Mare17
06.Şubat.2011, 18:54
0-0 bitti maç.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 18:56
Şaka maka indi valla.
BaGa TaRKaN
06.Şubat.2011, 19:00
Maça Gelirsek Şenol Hoca Napıp Edip Artık Takımın Kulağından Çekmeli, Derleyip Toplamalı Tepe Taklak Olmaya Doğru Gidiyor Sonu Hayre Alamet Değil:uzgun:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 19:04
Trabzonspor 'Park'etti!
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda oynadığı 2 maçta da galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor'u da taraftarının önünde mağlup edemedi. Bu sonuçla Trabzonspor liderliğini sürdürürken rakipleriyle puan farkı kapanmış oldu.
Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.
Ev sahibi Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Tayfun Cora ve Glowacki'nin cezalı, Egemen Korkmaz'ın da sakatlığı nedeniyle savunmada sıkıntılar yaşıyordu. Güneş, defansın göbeğini Mustafa Yumlu ve Remzi Giray Kaçar'a emanet etti.
Medical Park Antalyaspor'da ise teknik direktör Mehmet Özdilek, hastalığı bulunan Deniz Barış, Necati Ateş ve cezalı Uğur İnceman'ın yokluğunda Kerem Şeras, Ali Zitouni ve Radeljic'e formayı teslim etti.
Ev sahibi Trabzonspor, ligin ikinci yarısında oynadığı 2 maçta da galibiyetle tanışamamış ve rakipleri Bursaspor ile Fenerbahçe puan farkını iyice azaltmıştı. Hatta Bursaspor Cuma günü Sivasspor'u 2-1 mağlup edip maç fazlasıyla liderlik koltuğunu almıştı bile...
Her iki takımın da çok önemli oyuncuları sahada yer almıyordu belki ama iki takım da çok istekli ve arzulu başladı maça.
Trabzonspor, Umut Bulut, Jaja, Burak Yılmaz ve Engin Baytar ile gol pozisyonları üretmeye çalışırken, konuk Medical Park Antalyaspor ise tek forvet olarak Mehmet Yılmaz'ı önde bırakıp, sürpriz golcüler Tita ve Ali Zitouni ile kanatlardan bindirmeler yapıyordu.
Maçın başlarında konuk ekip zaman zaman etkili pozisyonlar üretmesine rağmen, Trabzonspor daha sonra oyunda dengeyi kurdu ve Burak Yılmaz ve Umut Bulut ile çok önemli pozisyonlardan faydalanamadı ve devre golsüz sona erdi.
İki takım da ikinci yarıya aynı onbirlerle başladı ve teknik adamlar hamlelerini daha sonra yapmaya hazırlanıyordu.
İlk hamleyi 65. dakikada Mehmet Özdilek yaptı ve Kerem Şeras'ın yerine hızlı kanat oyuncusu Kenan Özer'i sahaya sürdü.
Şenol Güneş bu değişikliğe 72. dakikada o ana kadar etkisiz olan Engin Baytar'ın yerine Alanzinho'yu alarak yaptı.
Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşu Jaja kullandı ve müthiş vuruşu kaleci Ömer Çatkıç müthiş bir hamle ile son anda kornere uzaklaştırdı.
Alanzinho'nun etkisi belli oluyordu ve ev sahibi takım daha da hareketlenmişti.
Şenol Güneş, günün etkisiz bir başka ismi Burak Yılmaz'ı 80'de kenara alıp, Yattara'yı oyuna aldı.
Ancak Medical Park Antalyaspor da kontraatak futboluna tamamen dönmüştü. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde Kenan Özer'in ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşu kaleci Onur son anda kurtarmayı başardı.
84. dakikada Jaja çalımlarla ceza sahasına girdi, rakip savunma oyuncuları tarafından yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi.
Şenol Güneş, son hamlesini 87. dakikada Colman'ı çıkartıp Pawel Brozek ile yaptı.
Mehmet Özdilek de 88. dakikada Mehmet Yılmaz'ın yerine Serge Djiheou ve 89. dakikada da Tita'nın yerine Veysel Cihan'ı alarak yaptı.
Yardımcı hakem 4 dakika uzatmayı işaret etmişti ve sonradan oyuna dahil olan Kenan Özer, 90+4'te ikinci sarı kartı görüp takımını 10 kişi bıraktı.
Maçın son anlarında iki takımın da çabası sonuç vermedi ve maç başladığı gibi golsüz sona ermiş oldu.
Bu sonuçla Trabzonspor puanını 44'e yükseltip, maç fazlasıyla lider olan Bursaspor'dan koltuğu geri alırken, son 3 maçta 7 puan kaybetmiş oldu.
Medical Park Antalyaspor ise bu beraberlikle puanını 25'e çıkartmış oldu.
TRABZONSPOR: 0 - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 0
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Serkan Balcı, Remzi Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Cale, Selçuk İnan, Colman (Dk. 87 Pawel Brozek), Engin Baytar, Burak Yılmaz (Dk. 80 Yattara), Jaja, Umut Bulut
Medical Park Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Erkan Sekman, Ali Turan, Ivan Radeljic, Yenal Tuncer, İbrahim Dağaşan, Sedat Ağçay, Ali Zitouni, Kerem Şeras (Dk. 65 Kenan Özer), Tita (Dk. 89 Veysel Cihan), Mehmet Yılmaz (Dk. 88 Serge Djiheoua)
Sarı kartlar: Dk. 34 Cale, Dk. 38 Serkan Balcı, Dk. 70 Mustafa Yumlu ve Dk. 90 Remzi Giray Kaçar (Trabzonspor), Dk. 35 Yenal Tuncer, Dk. 72 Sedat Ağçay ve Dk. 73 Kenan Özer (Medical Park Antalyaspor)
Kırmızı kart: Dk. 90+4 Kenan Özer (Medical Park Antalyaspor)
NtvSpor
Deus Dominus
06.Şubat.2011, 19:04
Hakikaten garip bir hal aldı yine lig. 2. ile 5, 3. ile 9 pun fark vardı ilk yarı sonunda, 3 haftada birisine yakalandı, biriyle 2 puan fark kaldı. Trabzonspor için işler pek yolunda gitmiyor. Bursa'm adına seviniyorum tabiiki :) Fenerbahçeli arkadaşlar zaten dört köşe :D
DenizlispoR
06.Şubat.2011, 19:08
Duydun mu Oğuzcan! Antalya dayanıyor. Antalya'nın adını duydun mu destur çek.
Lütfen gaza gelmeyelim abi :p.Destur çekecek olan Antalyalılar oldu zaten (:.Fanatiklik damarıma basıyosun abi :n:.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 19:23
Hakikaten garip bir hal aldı yine lig. 2. ile 5, 3. ile 9 pun fark vardı ilk yarı sonunda, 3 haftada birisine yakalandı, biriyle 2 puan fark kaldı. Trabzonspor için işler pek yolunda gitmiyor. Bursa'm adına seviniyorum tabiiki :) Fenerbahçeli arkadaşlar zaten dört köşe :D
Değil, değil... Bu sene yarıştan erken koptuk diye seviniyordum. Bir anda yeniden potanın içine girdik. Yine gelsin Prozac'lar, gitsin Lustral'lar. Başlasın sinir harbi... Dört köşe olanlar tıbbi ilaç sanayii... :)
Varonil
06.Şubat.2011, 20:12
Tam da beklediğim gibi bir maç oldu.Bursa'nın kazanıp maç fazlasıyla lider olması ve dün de bizim Manisa'da aldığımız galibiyet ile Trabzon için mutlak kazanılması gereken bir maç haline geldi bu maç.Haliyle gol gelmeyen her dakika tribünler gerildi,tribünlerin gerilmesi takıma da baskı yaptı.Ee Antalya da biraz akıllı oynayınca aldı 1 puanı.Tebrikler Antalyaspor.
Nasıl kapanır? denilen 9 puanlık fark 3 haftada 2 puana indi.Mustafa Denizli'nin de dediği gibi "İşler Fenerbahçe'nin lehine gelişiyor"
KaPaLı
06.Şubat.2011, 23:59
Maça gelirsek ben Antalya'nın fark yiyeceğini düşünüyodum ama iyi direnmişler. Trabzon'da düşüş devam ediyo. Şenol Güneş'in birşeyler yapması lazım. Birde açıklaması çok gereksiz olmuş Şenol Hoca'nın..
Güneş, şampiyonluk yarışı ile ilgili ise şunları söyledi: "Lider hala biziz, bunu da herkes söylemeli. Futbol oynayarak bugünlere geldik, hiç bir hilemiz hurdamız yok. Sıralama olarak kendimize bir yer tayin etmiyoruz. Şampiyon olursak seviniriz, Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. İlk yarıda aldığımız sonuçlar bize rakip oldu. Bu stresi aşmak zorundayız, sahaya çıkarken hakemi ya da rakibi etkilemeye çalışmıyoruz. Futbol oynamak için sahada bulunuyoruz, yapılan hataları hoş görüyoruz. Kimseden kredi almadık, bu nedenle kredimiz kalmadı diye bir söz olamaz."
Bordo61Mavi
07.Şubat.2011, 04:28
Evet Burak kendini çok güzel bıraktı. Kart görebilirdi bile. Ancak orayı tartışırım zaten.
O pozisyonda topa mudaheleyi kim yapiyor ? Sadece bunu cevapla. Sonrada git Semihin penalti pozisyonunu izle sonra gel anlat bana 2 pozisyonuda :)
Haftalar once dedigim gib Bursa liderligi alacak. Trabzonun ustunden sonra stres kalkacak. Fenerbahce yine boyle devam
Fener - Bursa
Trabzon - Bursa maclari cok onemli :)