Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

6 50.00%
  • Antalyaspor kazanır

2 16.67%
  • Berabere biter

4 33.33%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Trabzonspor - Antalyaspor [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Trabzonspor - Antalyaspor [20. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Trabzonspor 2.yarıya iyi başlayamadı ve 5 puan kaybetti. 2.yarıdaki ilk galibiyetini kendi evinde Antalyaspor karşısında alacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hucüm zenginliği ne kadar iyi olursa olsun bizim puan kaybetmemiz için asıl olan rakibin defansı. antalyasporun defansif anlayışını iyi bulmuyorum, eksikleri var. kazanabileceğimizi düşünüyorum ki, önemli bir taraftar desteğine ihtiyacımız var.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Antalya'nın olası 1 puanı bile ortalığı birbirine katar iyice.Seyirci baskısı Trabzonlu topçuları afallatmazsa iyi bir galibiyet alabilir Trabzonspor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'un en büyük dezavantajı zaten taraftarın sağduyudan biraz uzak olması. Şayet ilk yarıda Trabzon geriye düşerse maçı çevirebileceği varsa bile taraftar baskısından dolayı çeviremez.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Benim memleketim Antalya... Yarın 16:00 ile 18:00 arası iki saatliğine Antalyaspor'lu olsam, bir mahsuru olmaz herhalde.
    Last edited by yaman76hakanFB : 06.Şubat.2011 at 11:37

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Benim memleketim Antalya... Yarın 16:00 ile 18:00 arası iki saatliğine Antalyaspor'lu olsam, bir mahsuru olmaz herhalde.
    Benim için olur abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bursa, fener, bjk TAMAMEN taraftarının gazı ile kaznıyorlar, bize de yıllardır deplasman fatihi diyorlar, çünkü evimizde 3-0 olana kadar desteklemeyen bir taraftarımız var malesef. gıdım gıdım kazanılan maçlarda yoklar. ama şampiyonlur öyle 10 puan farkla kazanılamaz. gıdım gıdım 2-3 puanla kazanırsın. Biz taraftar olarak bu bilinçsizliği yaşadığımız için şampiyon olamıyoruz.

bu bir taraf..

yalnız unutulmaması gereken bir nokta daha var.

biz ilk yarıda bir ara bursanın 8 puan gerisindeydik, lider olmamız tee 11-12. haftalarda oldu. Bu bizim zor rakiplerimizin kolay fikstüründen kaynaklı. Şenol hoca güzel söyledi. Biz ilk yarı ilk 6 maçta 11 puan aldık. Şimdi 12 puan alma şansımız var dedi. Ben de katılıyorum buna. Biz bir puan kaybedince Bursa ve Fener sanki her maçını kazanacakmış gibi duruyor, oysa onların hali de ortada.

Sonuç olarak bence bu maçı kazanacağız. Antalyanın defanı iyi değil çok fazla. bu da avantajımız olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trabzonspor geçen hafta 2 stoperini kaybetti. Egemen sakat, Glowacki cezalı. Ben Giray'ın iyi bir defans olduğunu düşünmüyorum ama Egemen'le yakaladıkları uyum sayesinde sırıtmıyordu. Bu maçta Trabzonspor'un defansta sıkıntı yaşamasını bekliyorum ancak yediğinden fazlasını atıp kazanır gibi duruyor. Trabzonspor için en büyük tehlike, maçın uzun bir süre berabere devam etmesi veya Antalya'nın öne geçmesi. Trabzonspor taraftarının gerilmesi sahada oyuncuları olumsuz etkileyip oyuna bağlanmalarını engelleyebilir.

Skor tahminim; Trabzon 3 - 2 Antalya
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor zorlansa da yenecektir diye düşünüyorum.Kaptan'ın dediği gibi 3-2 2-1 gibi skorlar ortaya çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu macta icim rahat nedense. Rakipte Necati ve Ugur Inceman yok heralde. Rahat bi galibiyet istiyorum ve oylede bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu macta icim rahat nedense. Rakipte Necati ve Ugur Inceman yok heralde. Rahat bi galibiyet istiyorum ve oylede bekliyorum
    Deniz Barış'ta olmayacak.Antalyaspor'da dikkat edilmesi gereken tek oyuncu Tita.Trabzon, Tita'yı durdursa rahat kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor maçı kazanacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Deniz Barış'ın olmaması Trabzon için bir dezavantaj...

Antalyaspor'da nasıl oynadığını bilmiyorum ama Fenerbahçe'de 7 sezon izlediğim Deniz'se, Antalyaspor hiç üzülmesin.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Oğuzcan! Denizlispor'a inat Antalya! Biliyorsun, çok severim Denizlispor'u.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyi basladik, hakemin bi tane tartisilir karari var. Burakin penalti pozisyonu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Iyi basladik, hakemin bi tane tartisilir karari var. Burakin penalti pozisyonu
    Evet Burak kendini çok güzel bıraktı. Kart görebilirdi bile. Ancak orayı tartışırım zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Evet Burak kendini çok güzel bıraktı. Kart görebilirdi bile. Ancak orayı tartışırım zaten.

O pozisyonda topa mudaheleyi kim yapiyor ? Sadece bunu cevapla. Sonrada git Semihin penalti pozisyonunu izle sonra gel anlat bana 2 pozisyonuda

Haftalar once dedigim gib Bursa liderligi alacak. Trabzonun ustunden sonra stres kalkacak. Fenerbahce yine boyle devam

Fener - Bursa
    Trabzon - Bursa maclari cok onemli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mustafa Yumlu'nun eliyle vurduğu top gol olsa acaba kendisi rahat edermiydi merak ediyorum. Çünkü eğer gol olsaydı hakem sayacaktı çünkü eli görmemişti.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İlk yarı 0-0 bitmiş. İzliyeyim bari diyeceğim de, ben ne zaman böyle bir maç izlemeye başlasam, yenilmesini istediğim takım hemen gol atıyor ve Lig Tv'yi açtığıma açacağıma pişman oluyorum.

Antalya ışık veriyor mu? Puan çıkaracak mecali var mı? Boş yere heveslenip heba etmiyeyim 45 dakikamı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk yarı 0-0 bitmiş. İzliyeyim bari diyeceğim de, ben ne zaman böyle bir maç izlemeye başlasam, yenilmesini istediğim takım hemen gol atıyor ve Lig Tv'yi açtığıma açacağıma pişman oluyorum.

Antalya ışık veriyor mu? Puan çıkaracak mecali var mı? Boş yere heveslenip heba etmiyeyim 45 dakikamı.
    Antalya çok kötü oynamıyor açıkcası. Bir tanede net pozisyonları var Onur'un çıkardığı. Çokta sert geçiyor maç ikinci yarı ne olur bilmiyorum Antalyaspor puan alabilir açıkcası umut var.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Trabzon kazanır inşallah... Morallenmelerini istiyorum ben artık. Çünkü yıllar sonra ilk kez şampiyonluk için umutluyken birdenbire moralleri yerlere inmesin... Bu sene şampiyın Trabzon olsun da 2. kim olursa olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

10 Dakika daha dayan Antalya

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    10 Dakika daha dayan Antalya

Duydun mu Oğuzcan! Antalya dayanıyor. Antalya'nın adını duydun mu destur çek.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Duydun mu Oğuzcan! Antalya dayanıyor. Antalya'nın adını duydun mu destur çek.
    Lütfen gaza gelmeyelim abi .Destur çekecek olan Antalyalılar oldu zaten (:.Fanatiklik damarıma basıyosun abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Haydi A0ntalya 5 dakika daha dayanda şu puan farkı 2'ye insin. Haydi Antalyaspor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İner fark. Bu kadar acele etmeyelim arkadaşlar. Daha 3. hafta... Takmayın bu kadar. Rahat olun. Manisa'yı geçtik, bu hafta fark ikiye inmese de olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İner fark. Bu kadar acele etmeyelim arkadaşlar. Daha 3. hafta... Takmayın bu kadar. Rahat olun. Manisa'yı geçtik, bu hafta fark ikiye inmese de olur.
    Abi insin insin ne kadar erken liderliği ele geçirirsek veya puan farkını indirirsek o kadar iyi.

Abi insin insin ne kadar erken liderliği ele geçirirsek veya puan farkını indirirsek o kadar iyi.

Trabzon Karadenizdir, Karadenizin Sesidir

Bastır Trabzon

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şaka maka indi valla.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri