View Full Version : Beko All-Star Kadroları Açıklandı!
Beko 2010 All Star maçının kadroları bugün düzenlenen basın toplantısının ardından belli oldu. Pazar günü Ankara’da düzenlenecek All Star’ı Show TV yayınlayacak. Atiye’nin konser vereceği organizasyonda Russian Bar Trio gösteri grubu sahne alacak ve CSKA Moskova kızları nefesleri kesecek.
Türkler Karması’nda yer alan F.Bahçe Ülker’li Emir Preldzic’in sakatlığı nedeniyle mücadelede yer alamayabileceği belirtildi. Kadroya sakatlıklar damgasını vururken F.Bahçe Ülker’den Sarunas Jasikevicius ile Roko Ukic’in yer almaması dikkat çekti.
SPAHIJA: BENİM TAKIMIM KAZANACAK
Toplantı neşeli dakikalar yaşandı. F.Bahçe Ülker’in coachu Neven Spahija, “Tabii ki benim takımım kazanacak. F.Bahçe Ülker’den sadece Marko Tomas var, ama bu bile yeterli” dedi.
Can Akın ise Spahija’nın sözlerine yanıt verirken, “Her ne kadar Spahija çok iddialı olsa da biz kazanacağız” ifadesini kullanırken araya giren Spahija, “Herkesin kazanma umudu olabilir, ama biz kazanırız” diye konuştu.
Türk Karması’nda yer alan Muratcan Güler de iddiasını ortaya koyarken, “Yabancı karmasını bir kez daha yeneceğiz. Her ne kadar eğlence amaçlı olsa da sahada rekabet ortamı olacak” şeklinde konuştu.
100 bin 904 oyun ardından kadrolar şu şekilde oluştu:
TÜRK KARMASI
Antrenör: Orhun Ene (Banvit)
Oyuncular: Emir Preldzic (F.Bahçe Ülker), Can Akın (Olin Edirne), Haluk Yıldırım (G.Saray Cafe Crown), Sinan Güler (Efes Pilsen), Muratcan Güler (Antalya BŞB.), Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka), Barış Ermiş (Banvit), Nedim Yücel (Mersin BŞB.), Ümit Sonkol (Bornova), Birkan Batuk (P.Karşıyaka), Kerem Tunçeri (Efes Pilsen), Oğuz Savaş (F.Bahçe Ülker), Kerem Gönlüm (Efes Pilsen)
YABANCILAR KARMASI
Antrenör: Neven Spahija (F.Bahçe Ülker)
Oyuncular: Jerome Randle (Türk Telekom), Mire Chatman (Beşiktaş Cola Turka), Predrag Samardjski (Olin Edirne), AJ. Ogilvy (Beşiktaş Cola Turka), Radoslav Rancik (G.Saray Cafe Crown), Bostjan Nachbar (Efes Pilsen), David Holston (P.Karşıyaka), Renaldas Seibutis (Olin Edirne), Igor Rakocevic (Efes Pilsen), T.Smith (Bornova), Marko Tomas (F.Bahçe Ülker), Nikola Vujcic (Efes Pilsen), Preston Shumpert (G.Saray Cafe Crown), L.Williams (Banvit)
ÜÇ SAYI YARIŞMASI: Ömer Onan (F.Bahçe Ülker), David Holston (P.Karşıyaka), A. Snow (M.P. Trabzonspor), Yunus Çankaya (Türk Telekom), Michal Ignerski (Beşiktaş Cola Turka), Rasim Başak (Türk Telekom)
SMAÇ YARIŞMASI: Vincent Grier (Mersin BŞB.), Lamar Barbour (Erdemir), İlkan Karaman (Tofaş), T.Smith (Bornova), L.Roberts (Efes Pilsen)
basketdergisi
Eminoski
03.Şubat.2011, 15:19
http://i53.tinypic.com/s0wlg9.jpg
http://i52.tinypic.com/244waix.jpg
http://i54.tinypic.com/5vrwgn.jpg
http://i55.tinypic.com/4ue0rk.jpg
http://i52.tinypic.com/21drfkk.jpg
http://i54.tinypic.com/vx22c8.jpg
GodfatheR
03.Şubat.2011, 15:25
Roko Leni Ukiç ?
GodfatheR
03.Şubat.2011, 15:26
Sarunas'ın olması da çok iyi olurdu. O Avrupanın Jason Kidd'i atacağı paslarla müthiş smaçlar müthiş sayılar olabilirdi. Gözümüzün pasını Silerdi Saras.
ForsakeN
03.Şubat.2011, 15:43
Alen Iverson'ın,Ukiç'in olmaması üzücü.
barahir
03.Şubat.2011, 15:53
Şov Organizasyonuna şov oyuncuları seçilmemiş.. Ancak İverson sakat değil mi?
ForsakeN
03.Şubat.2011, 15:57
Evet sakatmış. Kinsey de olsa güzel olurdu
C h A o S
03.Şubat.2011, 15:59
Bu All-Star için oy attım ancak oyuncuların oylara göre belirlendiğini sanmıyorum.
Sirius Black
03.Şubat.2011, 18:17
Aynı şekilde göze hitap eden bir oyun oynayan Tutku'nun yokluğu da bana kötü geldi.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 14:17
İtü'den takım arkadaşım İlkan Karaman smaç yarışmasın'da yarışacak.
Vay arkadaş ..
İlkan'ın kaç maçına gittim doğru düzgün bir smacını göremedim. Antrenamanda mı basıyor acaba napıyor :D
furkan58
04.Şubat.2011, 15:12
Kinsey , Ukic , Iverson ve Jasikevicius Olmaması Çok Üzücü . Umarım Genede Zevkli Bir Maç Olur ..
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 18:29
İlkan'ın kaç maçına gittim doğru düzgün bir smacını göremedim. Antrenamanda mı basıyor acaba napıyor :D
Kendisi takım arkadaşımdı inanılmaz smaçlar vurabiliyordu (:
Tabi ondan sonra boyunda uzama oldu kilo aldı vs vs estetiği bozulmadıysa halen daha inanılmaz olabilir :)
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 21:24
Roko Ukiç ve Sarunas Jasikevicius'suz bir All-Star... İzlemeye değer. Bravo...
di canio
04.Şubat.2011, 22:35
Maçta olacağım bir aksilik olmazsa. Saras'ı izlemek muhteşem olabilirdi. Kendisi istemediyse bilemem ama eğer organizasyona dahil edilmediyse düzenleme komitesi tarafından büyük bir yanlış.
Fearless Coward
04.Şubat.2011, 23:02
Sarunas daha yeni geldi neredeyse diyebiliriz.Hemen çağırılmasını mı bekliyordunuz...Bende isterdim Sarunas'ın olmasını ancak hemen çağırılmamasını normal buluyorum...Ukiç konusunda ise size hak veriyorum.Tutku Açık niye yok anlamıyorum çok iyiydi zaten bizden 3 adam çağırılmış...
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 23:24
İki yıl önce sezon ortasında Kepez'e transfer olan Traylor ayağının tozu kurumadan çağrılmıştı.
Sonuçta amaç basketbolu sevdirmekse, bunu en iyi yapacak kişilerden biri Saras'tır. Neyse, zaten bu seçimleri neye göre yaptıklarını anlayamıyorum. Zaten izleyeceğimi de sanmıyorum. Aynı saatlerde Fenerbahçe Acıbaden-Galatasaray Medical Park arasında bayan voleybol maçı var. Saras olsaydı belki izlerdim. Çünkü tam all-star temposuna ayarlı bir oyuncu... Fast-break'leri müthiş yönetiyor.
M.O.S.H
05.Şubat.2011, 03:56
Fenerbahçe'de Ukic dahil olmak üzere biçok oyuncu affını istemiş çağrılmama durumu yok yani.
SAİT71
05.Şubat.2011, 13:01
Ukic'in seçilmediği bi All Star bana adil gelmedi. O nedenle izlemeyeceğim...
Sirius Black
05.Şubat.2011, 16:56
Ukic'in seçilmediği bi All Star bana adil gelmedi.
Fenerbahçe'de Ukic dahil olmak üzere biçok oyuncu affını istemiş çağrılmama durumu yok yani.
Adillikle alakası yok malesef.
3 Sayı Şampiyonu Ömer Onan
Ankara Spor Salonu'nda yapılan All Star 2011 organizasyonunda 3 sayı yarışmasını Fenerbahçe Ülker'den Ömer Onan kazandı.
Yarışmaya, Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker), David Holston (Pınar Karşıyaka), Alvin Snow (Medical Park Trabzonspor), Yunus Çankaya (Türk Telekom), Michal Ignerski (Beşiktaş Cola Turka) ve Rasim Başak (Türk Telekom) katıldı.
İlk tur atışları sonunda Alvin Snow, Ömer Onan ve Rasim Başak, finale yükseldiler. Finalde ise 14 sayıatarak yarışmayı kazanan Ömer Onan'a ödülünü, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar verdi.
Turkbasket
Smaç Yarışması David Smith'in
Ankara Spor Salonu'nda yapılan All Star 2011'de smaç yarışmasını Bornova Belediyesi'nden David Smith kazandı.
Yarışmaya Jamis Christopher (Antalya Büyükşehir Belediyesi), İlkan Karaman (TOFAŞ), Altan Erol (Erdemir) ve David Smith (Bornova Belediye) katıldı.
David Smith, finalde rakiplerini geride bırakarak bu sene smaç şampiyonu olmayı başardı. Smith'e 10 bin TL'lik ödülünü, Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar verdi
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 18:48
Türk Yıldızlar kazandı All-Star maçını...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 19:05
Asıl yıldız Türkler!
All Star 2011'de Türk Yıldızlar Karması, Yabancı Yıldızlar Karması'nı 128-127 yendi. MVP ise Karşıyakalı Birkan Batuk seçildi.
TÜRK YILDIZLAR KARMASI: 128 - YABANCI YILDIZLAR KARMASI: 127
Salon: Ankara Spor Salonu
Hakemler: Fatih Söylemezoğlu xxx, Altuğ Köselerli xxx, Uğur Özen xxx
Türk Yıldızlar Karması: Haluk xx 5, Kerem Gönlüm xx 4, Kerem Tunçeri xx 3, Oğuz xxx 14, Ömer Onan xxx 14, Barış xx 4, Birkan xxxx 26, Cevher xx 7, Muratcan xxx 20, Nedim xx 5, Can xx 8, Ümit xxx 18
Yabancı Yıldızlar Karması: Leonard xx 8, Rakocevic xxx 20, Williams xx 8, Tomas xx 11, Rancik xx 4, Chatman xx 5, Vujcic xx 4, Shumpert xxx 14, Nachbar xxx 19, Seibutis xx 10, Samardjiski xx 10, Ogilvy xxx 12, Randle xx, Smith xx 2
1. periyot: 24-34
Devre: 57-59
3. periyot: 89-95
All Star 2011 organizasyonu kapsamında yapılan maçta Türk Yıldızlar Karması, Yabancı Yıldızlar Karması'nı 128-127 yendi.
Ankara Spor Salonu'nda yapılan maçta Türk Yıldızlar Karması'nın antrenörlüğünü Banvit'ten Orhun Ene yaparken, Yabancı Yıldızlar Karması'nın antrenörlüğünü ise Fenerbahçe Ülker'den Neven Spahija üstlendi.
MVP BİRKAN BATUK OLDU
Karşılaşmanın MVP'si ise (En Değerli Oyuncu) Pınar Karşıyakalı Birkan Batuk oldu.Batuk, 3 bin TL'lik ödülünü, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı'nın elinden aldı.
HALUK YILDIRIM'A "YILDIZLARIN YILDIZI" ÖDÜLÜ
Bu arada, Galatasaray Cafe Crown forması giyen Haluk Yıldırım'a, karşılaşma öncesinde "Yıldızların Yıldızı" ödülü verildi.
10 kez All Star kadrosuna seçilme başarısı gösteren Haluk Yıldırım'a ödülünü, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ahmet Araşan verdi.
ATİYE KONSERİ
Oldukça keyifli anların yaşandığı maçın ilk yarısının ardından, devre arasında şarkıcı Atiye, mini bir konser verdi. Salonu dolduran taraftarların şarkılarına eşlik ettiği sanatçı, Ankaralı seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
PRELDZİC VE SİNAN GÜLER FORMA GİYEMEDİ
Türk Yıldızlar Karması'nda yer alan Fenerbahçe Ülkerli Emir Preldzic, ayağında oluşan ödem nedeniyle karşılaşmada forma giyemedi. Ayrıca Efes Pilsen oyuncusu Sinan Güler de sakatlığı nedeniyle karşılaşmada süre alamadı.
HAKEM SÖYLEMEZOĞLU OYUNCULUĞA SOYUNDU
Karşılaşmanın 3. periyodunda maçın başhakemi Fatih Söylemezoğlu, Türk Yıldızlar Karması'ndan aldığı pasta sayı atmayı başaramadı.Söylemezoğlu, Türk Karması'nın hücum ettiği sırada boş pozisyonda pota altında topu almasına ve taraftarların kendisi lehine yaptığı tezahürata rağmen, boş turnikeyi kaçırdı. Yine de bu hareket, taraftarlardan büyük bir alkış aldı.Söylemezoğlu, son periyotta da bir kez daha sayı atma girişiminde bulundu. Ancak başhakem Söylemezoğlu, ikinci denemesinde de sayı atamadı.3. denemesinde ise kötü bir pas alan Fatih Söylemezoğlu, topu elinden kaçırdı. Çaldığı düdükle oyunu durduran Söylemezoğlu, herkesin bakışları arasında pota altından sayı atmayı başardı. Attığı sayı sonrasında 3 sayılık atış işareti gösteren başhakem Söylemezoğlu, Türk Yıldızlar Karması'nın hanesine 3 sayı yazdırmayı başardı.
NtvSpor
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 19:10
Mvp benim zamanında 2 sene üst üst'e rakibim olan Birkan Batuk herşey ne hızla gelişiyor :0:
RaSenGan
06.Şubat.2011, 19:12
Hakeme bak ne şike yapmış :n:
RaSenGan
06.Şubat.2011, 19:12
Mvp benim zamanında 2 sene üst üst'e rakibim olan Birkan Batuk herşey ne hızla gelişiyor :0:
Abi senin rakipler,takım arkadaşları gelişirken sen naptın :D
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 19:15
Abi senin rakipler,takım arkadaşları gelişirken sen naptın :D
Biz'i okul laneti ele aldı ailemiz tarafından :uzgun:
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 19:32
Fatih Söylemezoğlu'nun hakemlik yaptığı bir maçı tanımıyorum. Adamı gördüğüm an cin çarpmış gibi oluyorum zaten. Hayret, bu maçta nasıl tekniği çalmamış Ömer Onan'a?
İzlemedim maçı. Fenerbahçe-Galatasaray voleybol maçı vardı, onu izledim. Voleybol maçı bitiminde açtım, Fatih'i ağzında düdükle görünce hemen kapattım.