1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Beko All-Star Kadroları Açıklandı!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Beko All-Star Kadroları Açıklandı!

Beko 2010 All Star maçının kadroları bugün düzenlenen basın toplantısının ardından belli oldu. Pazar günü Ankara’da düzenlenecek All Star’ı Show TV yayınlayacak. Atiye’nin konser vereceği organizasyonda Russian Bar Trio gösteri grubu sahne alacak ve CSKA Moskova kızları nefesleri kesecek.
    Türkler Karması’nda yer alan F.Bahçe Ülker’li Emir Preldzic’in sakatlığı nedeniyle mücadelede yer alamayabileceği belirtildi. Kadroya sakatlıklar damgasını vururken F.Bahçe Ülker’den Sarunas Jasikevicius ile Roko Ukic’in yer almaması dikkat çekti.

SPAHIJA: BENİM TAKIMIM KAZANACAK

Toplantı neşeli dakikalar yaşandı. F.Bahçe Ülker’in coachu Neven Spahija, “Tabii ki benim takımım kazanacak. F.Bahçe Ülker’den sadece Marko Tomas var, ama bu bile yeterli” dedi.
    Can Akın ise Spahija’nın sözlerine yanıt verirken, “Her ne kadar Spahija çok iddialı olsa da biz kazanacağız” ifadesini kullanırken araya giren Spahija, “Herkesin kazanma umudu olabilir, ama biz kazanırız” diye konuştu.
    Türk Karması’nda yer alan Muratcan Güler de iddiasını ortaya koyarken, “Yabancı karmasını bir kez daha yeneceğiz. Her ne kadar eğlence amaçlı olsa da sahada rekabet ortamı olacak” şeklinde konuştu.
    100 bin 904 oyun ardından kadrolar şu şekilde oluştu:

TÜRK KARMASI

Antrenör: Orhun Ene (Banvit)
    Oyuncular: Emir Preldzic (F.Bahçe Ülker), Can Akın (Olin Edirne), Haluk Yıldırım (G.Saray Cafe Crown), Sinan Güler (Efes Pilsen), Muratcan Güler (Antalya BŞB.), Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka), Barış Ermiş (Banvit), Nedim Yücel (Mersin BŞB.), Ümit Sonkol (Bornova), Birkan Batuk (P.Karşıyaka), Kerem Tunçeri (Efes Pilsen), Oğuz Savaş (F.Bahçe Ülker), Kerem Gönlüm (Efes Pilsen)

YABANCILAR KARMASI

Antrenör: Neven Spahija (F.Bahçe Ülker)
    Oyuncular: Jerome Randle (Türk Telekom), Mire Chatman (Beşiktaş Cola Turka), Predrag Samardjski (Olin Edirne), AJ. Ogilvy (Beşiktaş Cola Turka), Radoslav Rancik (G.Saray Cafe Crown), Bostjan Nachbar (Efes Pilsen), David Holston (P.Karşıyaka), Renaldas Seibutis (Olin Edirne), Igor Rakocevic (Efes Pilsen), T.Smith (Bornova), Marko Tomas (F.Bahçe Ülker), Nikola Vujcic (Efes Pilsen), Preston Shumpert (G.Saray Cafe Crown), L.Williams (Banvit)

ÜÇ SAYI YARIŞMASI: Ömer Onan (F.Bahçe Ülker), David Holston (P.Karşıyaka), A. Snow (M.P. Trabzonspor), Yunus Çankaya (Türk Telekom), Michal Ignerski (Beşiktaş Cola Turka), Rasim Başak (Türk Telekom)

SMAÇ YARIŞMASI: Vincent Grier (Mersin BŞB.), Lamar Barbour (Erdemir), İlkan Karaman (Tofaş), T.Smith (Bornova), L.Roberts (Efes Pilsen)

basketdergisi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Roko Leni Ukiç ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sarunas'ın olması da çok iyi olurdu. O Avrupanın Jason Kidd'i atacağı paslarla müthiş smaçlar müthiş sayılar olabilirdi. Gözümüzün pasını Silerdi Saras.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alen Iverson'ın,Ukiç'in olmaması üzücü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şov Organizasyonuna şov oyuncuları seçilmemiş.. Ancak İverson sakat değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet sakatmış. Kinsey de olsa güzel olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu All-Star için oy attım ancak oyuncuların oylara göre belirlendiğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aynı şekilde göze hitap eden bir oyun oynayan Tutku'nun yokluğu da bana kötü geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İtü'den takım arkadaşım İlkan Karaman smaç yarışmasın'da yarışacak.

Vay arkadaş ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

İlkan'ın kaç maçına gittim doğru düzgün bir smacını göremedim. Antrenamanda mı basıyor acaba napıyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kinsey , Ukic , Iverson ve Jasikevicius Olmaması Çok Üzücü . Umarım Genede Zevkli Bir Maç Olur ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    İlkan'ın kaç maçına gittim doğru düzgün bir smacını göremedim. Antrenamanda mı basıyor acaba napıyor
    Kendisi takım arkadaşımdı inanılmaz smaçlar vurabiliyordu (:

Tabi ondan sonra boyunda uzama oldu kilo aldı vs vs estetiği bozulmadıysa halen daha inanılmaz olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Roko Ukiç ve Sarunas Jasikevicius'suz bir All-Star... İzlemeye değer. Bravo...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maçta olacağım bir aksilik olmazsa. Saras'ı izlemek muhteşem olabilirdi. Kendisi istemediyse bilemem ama eğer organizasyona dahil edilmediyse düzenleme komitesi tarafından büyük bir yanlış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sarunas daha yeni geldi neredeyse diyebiliriz.Hemen çağırılmasını mı bekliyordunuz...Bende isterdim Sarunas'ın olmasını ancak hemen çağırılmamasını normal buluyorum...Ukiç konusunda ise size hak veriyorum.Tutku Açık niye yok anlamıyorum çok iyiydi zaten bizden 3 adam çağırılmış...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İki yıl önce sezon ortasında Kepez'e transfer olan Traylor ayağının tozu kurumadan çağrılmıştı.

Sonuçta amaç basketbolu sevdirmekse, bunu en iyi yapacak kişilerden biri Saras'tır. Neyse, zaten bu seçimleri neye göre yaptıklarını anlayamıyorum. Zaten izleyeceğimi de sanmıyorum. Aynı saatlerde Fenerbahçe Acıbaden-Galatasaray Medical Park arasında bayan voleybol maçı var. Saras olsaydı belki izlerdim. Çünkü tam all-star temposuna ayarlı bir oyuncu... Fast-break'leri müthiş yönetiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Fenerbahçe'de Ukic dahil olmak üzere biçok oyuncu affını istemiş çağrılmama durumu yok yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ukic'in seçilmediği bi All Star bana adil gelmedi. O nedenle izlemeyeceğim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ukic'in seçilmediği bi All Star bana adil gelmedi.
    Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Fenerbahçe'de Ukic dahil olmak üzere biçok oyuncu affını istemiş çağrılmama durumu yok yani.
    Adillikle alakası yok malesef.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

3 Sayı Şampiyonu Ömer Onan

Ankara Spor Salonu'nda yapılan All Star 2011 organizasyonunda 3 sayı yarışmasını Fenerbahçe Ülker'den Ömer Onan kazandı.

Yarışmaya, Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker), David Holston (Pınar Karşıyaka), Alvin Snow (Medical Park Trabzonspor), Yunus Çankaya (Türk Telekom), Michal Ignerski (Beşiktaş Cola Turka) ve Rasim Başak (Türk Telekom) katıldı.

İlk tur atışları sonunda Alvin Snow, Ömer Onan ve Rasim Başak, finale yükseldiler. Finalde ise 14 sayıatarak yarışmayı kazanan Ömer Onan'a ödülünü, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar verdi.

Turkbasket

Smaç Yarışması David Smith'in
    Ankara Spor Salonu'nda yapılan All Star 2011'de smaç yarışmasını Bornova Belediyesi'nden David Smith kazandı.

Yarışmaya Jamis Christopher (Antalya Büyükşehir Belediyesi), İlkan Karaman (TOFAŞ), Altan Erol (Erdemir) ve David Smith (Bornova Belediye) katıldı.

David Smith, finalde rakiplerini geride bırakarak bu sene smaç şampiyonu olmayı başardı. Smith'e 10 bin TL'lik ödülünü, Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Türk Yıldızlar kazandı All-Star maçını...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Asıl yıldız Türkler!

All Star 2011'de Türk Yıldızlar Karması, Yabancı Yıldızlar Karması'nı 128-127 yendi. MVP ise Karşıyakalı Birkan Batuk seçildi.

TÜRK YILDIZLAR KARMASI: 128 - YABANCI YILDIZLAR KARMASI: 127
    Salon
    : Ankara Spor Salonu
    Hakemler: Fatih Söylemezoğlu xxx, Altuğ Köselerli xxx, Uğur Özen xxx
    Türk Yıldızlar Karması: Haluk xx 5, Kerem Gönlüm xx 4, Kerem Tunçeri xx 3, Oğuz xxx 14, Ömer Onan xxx 14, Barış xx 4, Birkan xxxx 26, Cevher xx 7, Muratcan xxx 20, Nedim xx 5, Can xx 8, Ümit xxx 18
    Yabancı Yıldızlar Karması: Leonard xx 8, Rakocevic xxx 20, Williams xx 8, Tomas xx 11, Rancik xx 4, Chatman xx 5, Vujcic xx 4, Shumpert xxx 14, Nachbar xxx 19, Seibutis xx 10, Samardjiski xx 10, Ogilvy xxx 12, Randle xx, Smith xx 2
    1. periyot: 24-34
    Devre: 57-59
    3. periyot: 89-95
    All Star 2011 organizasyonu kapsamında yapılan maçta Türk Yıldızlar Karması, Yabancı Yıldızlar Karması'nı 128-127 yendi.
    Ankara Spor Salonu'nda yapılan maçta Türk Yıldızlar Karması'nın antrenörlüğünü Banvit'ten Orhun Ene yaparken, Yabancı Yıldızlar Karması'nın antrenörlüğünü ise Fenerbahçe Ülker'den Neven Spahija üstlendi.
    MVP BİRKAN BATUK OLDU
    Karşılaşmanın MVP'si ise (En Değerli Oyuncu) Pınar Karşıyakalı Birkan Batuk oldu.Batuk, 3 bin TL'lik ödülünü, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı'nın elinden aldı.
    HALUK YILDIRIM'A "YILDIZLARIN YILDIZI" ÖDÜLÜ
    Bu arada, Galatasaray Cafe Crown forması giyen Haluk Yıldırım'a, karşılaşma öncesinde "Yıldızların Yıldızı" ödülü verildi.
    10 kez All Star kadrosuna seçilme başarısı gösteren Haluk Yıldırım'a ödülünü, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ahmet Araşan verdi.
    ATİYE KONSERİ
    Oldukça keyifli anların yaşandığı maçın ilk yarısının ardından, devre arasında şarkıcı Atiye, mini bir konser verdi. Salonu dolduran taraftarların şarkılarına eşlik ettiği sanatçı, Ankaralı seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
    PRELDZİC VE SİNAN GÜLER FORMA GİYEMEDİ
    Türk Yıldızlar Karması'nda yer alan Fenerbahçe Ülkerli Emir Preldzic, ayağında oluşan ödem nedeniyle karşılaşmada forma giyemedi. Ayrıca Efes Pilsen oyuncusu Sinan Güler de sakatlığı nedeniyle karşılaşmada süre alamadı.
    HAKEM SÖYLEMEZOĞLU OYUNCULUĞA SOYUNDU
    Karşılaşmanın 3. periyodunda maçın başhakemi Fatih Söylemezoğlu, Türk Yıldızlar Karması'ndan aldığı pasta sayı atmayı başaramadı.Söylemezoğlu, Türk Karması'nın hücum ettiği sırada boş pozisyonda pota altında topu almasına ve taraftarların kendisi lehine yaptığı tezahürata rağmen, boş turnikeyi kaçırdı. Yine de bu hareket, taraftarlardan büyük bir alkış aldı.Söylemezoğlu, son periyotta da bir kez daha sayı atma girişiminde bulundu. Ancak başhakem Söylemezoğlu, ikinci denemesinde de sayı atamadı.3. denemesinde ise kötü bir pas alan Fatih Söylemezoğlu, topu elinden kaçırdı. Çaldığı düdükle oyunu durduran Söylemezoğlu, herkesin bakışları arasında pota altından sayı atmayı başardı. Attığı sayı sonrasında 3 sayılık atış işareti gösteren başhakem Söylemezoğlu, Türk Yıldızlar Karması'nın hanesine 3 sayı yazdırmayı başardı.

NtvSpor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mvp benim zamanında 2 sene üst üst'e rakibim olan Birkan Batuk herşey ne hızla gelişiyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakeme bak ne şike yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Mvp benim zamanında 2 sene üst üst'e rakibim olan Birkan Batuk herşey ne hızla gelişiyor
    Abi senin rakipler,takım arkadaşları gelişirken sen naptın

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi senin rakipler,takım arkadaşları gelişirken sen naptın
    Biz'i okul laneti ele aldı ailemiz tarafından

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fatih Söylemezoğlu'nun hakemlik yaptığı bir maçı tanımıyorum. Adamı gördüğüm an cin çarpmış gibi oluyorum zaten. Hayret, bu maçta nasıl tekniği çalmamış Ömer Onan'a?

İzlemedim maçı. Fenerbahçe-Galatasaray voleybol maçı vardı, onu izledim. Voleybol maçı bitiminde açtım, Fatih'i ağzında düdükle görünce hemen kapattım.

Mesaj Yetkileri