View Full Version : Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]
TR.CaPTaiN
06.Şubat.2011, 13:50
http://i51.tinypic.com/2u4kizm.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 14:05
Klasik bir hazırlık maçı havasında geçer bana göre. Buna paralel olarak berabere biteceğini düşünüyorum maçın...
C h A o S
09.Şubat.2011, 20:46
İŞTE İLK 11'İMİZ...
Volkan Demirel
Servet Çetin
Serdar Kesimal
İsmail Köybaşı
Sabri Sarıoğlu
Serkan Balcı
Emre Belözoğlu
Hamit Altıntop
Selçuk İnan
Mehmet Ekici
Umut Bulut
GÜNEY KORE
Jun Sung - Ryong
Hwang Jae Won
Hong Jeong Ho
Lee Yong Rae
Ji Dong Won
Park Chu Young
Hong Chul
Koo Ja Cheol
Lee Jung Soo
Ki Sung Yueng
Nam Tae Hee
Addolorato
09.Şubat.2011, 20:55
Kore'de Ji Dong Won ilk 11'de. Çok dikkat etmemiz lazım o adama.
C h A o S
09.Şubat.2011, 20:57
Bu kadroda Hamit'mi solda oynayacak anlamadım.Serkan ya da Sabri'den biri fazlalık...
Fearless Coward
09.Şubat.2011, 21:09
Umut'la önemli bir pozisyondan yararlanamadık.
yaman76hakanFB
09.Şubat.2011, 21:17
Bu kadroda Hamit'mi solda oynuyacak anlamadım.Serkan ya da Sabri'den biri fazlalık...
Sadece birisi mi? :)
Emurafu
09.Şubat.2011, 21:17
Korku filmi izleyenler var sanirim stadda ciglik sesleri geliyor pozisyon oldukca,keşke deplasmanda zorlu bir rakip ile maç yapsaydık daha çok zevk verirdi..Maç çok sakin geçiyor,Taraftarda biraz gaz versede maç sarsa;)
RaSenGan
09.Şubat.2011, 21:23
İki tane tezahürat var söyleyip duruyorlar.Pınarbaşı'na da başlarlar yakında.Adam akıllı bir tezahüratımız yok.
Fearless Coward
09.Şubat.2011, 21:26
Sabri çoştu çalım şhow yapıyor :D
Night_Mare17
09.Şubat.2011, 21:28
Sabri orta sahada kendini buldu.
eXcitinG
09.Şubat.2011, 21:29
Ben anLamıyorum arkadaş. Rakip savunma yapıyor biz adamLarı zorLamıyoruz biLe. Demek ki Azerbaycan gibi takımLarLa bundan sonra oynarken adamLar kapanacak biz hep sağa soLa yan pas, arada iki bindirme yaparak goL arayacağız. İLginç yahu. Tamam hazırLık maçı oLabiLir ama azıcık saLdır yahu, dene, birşey yap. GoL ara. Ne iğrenç bir maç ya.
BaGa TaRKaN
09.Şubat.2011, 21:29
Sabriii Reyiss Şov Time Başlamıştır, Koltuklarınıza Kurulup Bu Büyük Heyecanı Yaşayın:n:
eXcitinG
09.Şubat.2011, 21:31
En çok sabri nin konuşuLduğu MiLLi takımdan ne bekLersin ki zaten. :)
TR.CaPTaiN
09.Şubat.2011, 21:32
Bir hazırlık maçına bu kadar defansif bir kadroyla çıkmanın hiç mantığı yok.
BaFraLı
09.Şubat.2011, 21:32
Başka kimi konuşacaz ki zaten şuan :D. İş yapan biri mi var.
ForsakeN
09.Şubat.2011, 21:38
Takımda 6 tane göbek oyuncusu var şuan. İlginç.
Sabri Sarıoğlu
Serkan Balcı
Emre Belözoğlu
Hamit Altıntop
Selçuk İnan
Mehmet Ekici
Serkan ve Sabri şuanda takımlarında sağbek oynasalarda , mc çıkışlı oyuncular :)
yaman76hakanFB
09.Şubat.2011, 21:52
Sabriii Reyiss Şov Time Başlamıştır, Koltuklarınıza Kurulup Bu Büyük Heyecanı Yaşayın:n:
Gelmeyin şu çocuğun üstüne bu kadar kardeşim. Yazıktır, günahtır. :)
ForsakeN
09.Şubat.2011, 22:18
Emre bari bu maçta sakin ol :/
Acil psikolojik yardım lazım bu adama
yaman76hakanFB
09.Şubat.2011, 22:22
Emre bari bu maçta sakin ol :/
Acil psikolojik yardım lazım bu adama
İmkanı yok, iflah olmaz.
Lucas Neill
09.Şubat.2011, 22:22
Maci izlemiyorum anlatir misiniz nasil kirmizi yemeyi basardi Emre.
Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:25
Bir dakika önce sarı kart gören kaptan Emre, az önce tartıştığı rakibine bilerek sert girerek ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımımızı 10 kişi bıraktı. (Sporx)
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 22:27
Maci izlemiyorum anlatir misiniz nasil kirmizi yemeyi basardi Emre.
Emre yaparsa başarır Hey Allah'ım..
Önce bir faul pozisyonu oldu sarı kart yediler karşılıklı rakibiyle o sırada sözlü diyalog oldu rakip oyuncuyla Emre haklıydı faul pozisyonunda.Sonra hakem iki taraftada sarı kart verdi.
Sonraki pozisyondada bilerek rakibe faul yaptı ve atıldı.
Bu arada 61'de Trabzon diye bağırıyorsun ne şov meraklısı bir memleketsin Türkiye Trabzon değil bunun farkın varın artık yazık valla yazık.
anil luque
09.Şubat.2011, 22:28
Bu adam mantıken insan değil.. Akıl dirayeti kendi elinde değil kontrol altında tutamıyor kendini.. Basit bir hazırlık maçında bile 'kaptan' olduğu halde takımını zor durumda bırakabiliyor.
Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:31
Bu arada 61'de Trabzon diye bağırıyorsun ne şov meraklısı bir memleketsin Türkiye Trabzon değil bunun farkın varın artık yazık valla yazık.
Ya bırak adamlar eğlensin ne olacak :) Altı üstü hazırlık maçı. Tartışacak şey arıyorsunuz sizde :)
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 22:32
Ya bırak adamlar eğlensin ne olacak :) Altı üstü hazırlık maçı. Tartışacak şey arıyorsunuz sizde :)
Eğlenmesin , Milli takım maçıysa eğlenmesin.Emre Kırmızı kart görüyor diye eleştiriliyorsa hazırlık maçında , Şu niye alınmadı diyorsa hazırlık maçında onlarda eğlenmesin (::)
Tezat işler yapmayın.
Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:34
Eğlenmesin , Milli takım maçıysa eğlenmesin.Emre Kırmızı kart görüyor diye eleştiriliyorsa hazırlık maçında , Şu niye alınmadı diyorsa hazırlık maçında onlarda eğlenmesin (::)
Tezat işler yapmayın.
İyide biri 1 dk lık iş. Ne takıma zararı var ne bize. Diğeri hazırlık maçıda olsa bütün maçı etkiliyor. Takımın adını lekeliyor. Ayrıca bunu yapan kişi takımın kaptanı. Heralde eleştrilecek.
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 22:36
İyide biri 1 dk lık iş. Ne takıma zararı var ne bize. Diğeri hazırlık maçıda olsa bütün maçı etkiliyor. Takımın adını lekeliyor. Ayrıca bunu yapan kişi takımın kaptanı. Heralde eleştrilecek.
Sen nasıl olaya Emre Fenerbahçeli diye bakıyorsan ve gözüne batıyorsa , Bende olaya Samsunsporlu olarak bakıyorum onların yaptığ benim gözüme batıyor.
Olay bundan ibaret o yüzden boşa ne sen bana birşeyleri anlatmaya uğraş nede ben sana.
ForsakeN
09.Şubat.2011, 22:37
Topu kapmışız, karşı atak yapıyoruz,sağdan soldan bekler bindiriyor. Top Sabri'de . 40 metreden şut çekti :D
Revolution
09.Şubat.2011, 22:38
Yiğit İncedemir, Sabri yerine oyunda.
Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:41
Sen nasıl olaya Emre Fenerbahçeli diye bakıyorsan ve gözüne batıyorsa , Bende olaya Samsunsporlu olarak bakıyorum onların yaptığ benim gözüme batıyor.
Olay bundan ibaret o yüzden boşa ne sen bana birşeyleri anlatmaya uğraş nede ben sana.
İyide farkettiysen ben emreye hiçbirşey demedim bu konuda. Aksine Fenerbahçeli arkadaşlar eleştriyor.
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 22:43
İyide farkettiysen ben emreye hiçbirşey demedim bu konuda. Aksine Fenerbahçeli arkadaşlar eleştriyor.
Tamam Cihan Tamam.Sen haklısın.Girme benle bu konuda tartışmaya.Buluşmada o kadar bahsettim arkadaş olaylardan hiç mi anlamıyorsun beni ? İnce noktayı biliyorum koparmak istiyorum diyorsan buyur dilediğini de.Uzatmassan şu muhabbeti sevinirim.
Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:45
Tamam Cihan Tamam.Sen haklısın.Girme benle bu konuda tartışmaya.Buluşmada o kadar bahsettim arkadaş olaylardan hiç mi anlamıyorsun beni ? İnce noktayı biliyorum koparmak istiyorum diyorsan buyur dilediğini de.Uzatmassan şu muhabbeti sevinirim.
İyi tamam nasıl istersen. Sen sakin ol yeter :)
Belgorth
09.Şubat.2011, 22:50
Bir kişiyi olduğundan fazla şişirir, yaptığı her hatayı görmezden gelir el üstünde tutarsan ortaya çıkan Emre Belözoğlu oluyor. Bu adam daha 2 sene önce rakibine baş parmağıyla boğazını çizerek, protokol tribününde oturanlara ve basın mensuplarına küfür anlamında hareket çekebilen bir kişi. Ve halen daha milli takımda yer bulabiliyor. Ben bunu anlayamıyorum açıkcası, bu adamın külliyen zarar olduğunu görmüyor mu hiç kimse...
Nedvedmania
09.Şubat.2011, 22:58
Maç bitti 0-0.
deniz.91
09.Şubat.2011, 22:59
Maç hakkında söylencek birşey yok bu kadar coşkusuz bir milli takım olamaz.Emre Belözuğşuna gelince bu adamdan kaptanlığı alsınlar artık tamam iyi oyuncu ama kaptanlık cidden yakışmıyor
Night_Mare17
09.Şubat.2011, 23:08
Aslında o kaptanlık Volkan'a yakışır ama neyse.
Revolution
09.Şubat.2011, 23:09
Eğer kaptanlık başkasına verilecekse tecrübe ve yaş olarak Hamit hepsinden daha uygundur.
titates1
09.Şubat.2011, 23:15
Bir kişiyi olduğundan fazla şişirir, yaptığı her hatayı görmezden gelir el üstünde tutarsan ortaya çıkan Emre Belözoğlu oluyor. Bu adam daha 2 sene önce rakibine baş parmağıyla boğazını çizerek, protokol tribününde oturanlara ve basın mensuplarına küfür anlamında hareket çekebilen bir kişi. Ve halen daha milli takımda yer bulabiliyor. Ben bunu anlayamıyorum açıkcası, bu adamın külliyen zarar olduğunu görmüyor mu hiç kimse...
En tecrübeli ve en iyi Türk orta saha oyuncusu olduğu için Milli takımda , takımı canını dişine takarak mücadele ettiği için bu takımda
TR.CaPTaiN
09.Şubat.2011, 23:16
Emre'yi kimsenin olduğundan fazla şişirdiği falan yok. Aldığı övgüler oynadığı oyunun, emeğinin karşılığıdır ve sonuna kadar hakediyor. İkinci sarıyı görmemesi gerekiyordu, hata yaptı.
Hiddink geldiğinde milli takım için tekrar umutlanmıştık ama şimdiye kadarki görüntü pek parlak değil. Basit bir hazırlık maçında bile 0-0'ın üzerine yatmak ister gibi bir havadayız. Yine de zamanla düzeleceğimize inanıyorum. Hiddink'e de sabır göstermeyeceksek kime gösterebiliriz ki ?
Milli maçlarda kulüp tezahüratlarından nefret ettiğimi daha önce de belirtmiştim. Bizde iş milli takıma gelince tribünler üzerine düşeni yapmıyor, yapamıyor. Bugün Trabzon yarın İstanbul sonraki sefer İzmir; farketmiyor yani hiçbir il, stat yapamıyor.
Spiker İlkay'ın milli takımımızı seçeceğini söyledi. Bu güzel haber.
titates1
09.Şubat.2011, 23:16
Colin Kazım bizdeyken Milli takıma seçilince neler deniyordu şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor=)
yaman76hakanFB
09.Şubat.2011, 23:18
İyi de Emre bugün böyle olmadı ki... Yahut Fenerbahçe'ye geldikten sonra... Onun bacak kadar çocuk olduğu yılları da biliyoruz. Türk futbolunun Küçük Emre'si olduğu ve el üstünde tutulduğu yılları... Emre aynı Emre'ydi.
yaman76hakanFB
09.Şubat.2011, 23:23
Bir de bugün iyice farkettim. Galiba ben çok eski kafalı ve bağnazım. Yok, laf olsun diye söylemiyorum valla. Futbolun küresel yönünü hiç kabullenemedim. Fenerbahçeli Emre lafı bana dokunuyor, zoruma gidiyor. Fenerbahçeli Tümer lafını duyunca ifrit olduğum gibi... Yok abi, bu işler bana göre değil.
EndoplazmiK RetikuluM
09.Şubat.2011, 23:33
Hayatımda bu kadar ruhsuz milli takım görmedim.
IcedEarth
09.Şubat.2011, 23:38
Bravo Belözoğlu, bir dostluk maçında, üstelik yıllar önce sırt sırta savaştığımız bir ülkeyle yaptığımız dostluk maçında rakibe sakatlamak için girip atılıyorsun..
Maçta gol beklemiyordum, olmadı da zaten.. En azından bizim atamayacağımız kesin gibi birşeydi.. Hakan Şükür'den sonra maalesef forvet sıkıntısı yaşıyoruz.. EURO 2008'de Semih'ten maksimum verim sağladığımız dönem dışında gol yollarında büyük sıkıntımız var.. Acilen iyi bir forvet yetiştirmemiz gerek..
Revolution
09.Şubat.2011, 23:38
Colin Kazım bizdeyken Milli takıma seçilince neler deniyordu şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor=)
Gerçekten kimseyi tahrik etmeyen ve tam zamanında atılmış bir post. Yıllardır bu forumdasınız, bu forumdayız, kimin hangi postu ne için attığını anlayabiliyoruz artık. Emre Belözoğlu'na 2 laf edildi diye şimdi Kazım mevzusunu çıkarıyorsunuz. Tebrik ediyorum sizi, helal olsun valla ne kadar basitçe tahrik etmeye çalışıyorsunuz insanları =)
NOT: sonuna " =) " koyunca da çok şirin oldu he.
ozaniel
09.Şubat.2011, 23:43
Milli takım ciddi bir oyun kurucu eksiği çekti, atakların hepsi kanattan geldi, doğru dürüst bir organizasyon yoktu, oyun kurucu mevkisinde Sabri vardı.
Emre'nin artık kaptan olacağını sanmıyorum, Semih veya Hamit'e bir ihtimal de Servet'e gider kaptanlık.
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 23:44
Bravo Belözoğlu, bir dostluk maçında, üstelik yıllar önce sırt sırta savaştığımız bir ülkeyle yaptığımız dostluk maçında rakibe sakatlamak için girip atılıyorsun..
Hazırlık maçını nereye getirdin ya :)
Yıllar önce sır sırta savaştığımız Ülke dedin ..
O zaman sana şöyle sorarım hani bazen Maçlarda Fenerbahçe - Beşiktaş - Bursa - Ankaragücü taraftarına sövüyorsun ya veya atlatıyorsunda küfür ediyorsun ya rakip takım taraftarını senin ailende hiç mi bu takım taraftarı yok ?
Ne yapıyorsun sen öyle hemde senin ailenden bir insan sır sırta savaşdan bile öte .. Vah vah..
Revolution
09.Şubat.2011, 23:45
Milli takım ciddi bir oyun kurucu eksiği çekti, atakların hepsi kanattan geldi, doğru dürüst bir organizasyon yoktu, oyun kurucu mevkisinde Sabri vardı.
Emre'nin artık kaptan olacağını sanmıyorum, Semih veya Hamit'e bir ihtimal de Servet'e gider kaptanlık.
Aynen katılıyorum. Nuri'nin bu maçta olması önemliydi, şanssızlık oldu ama bu olaydan sonra kaptanın değişeceğini de sanmıyorum. Bugünkü maça da çok garip bir dizilişle çıktık zaten. Klasik 4-4-2 gibiydi ama kanatlardakilerin mevkiileri kanat değildi. Şaşırdım açıkçası :)
Revolution
09.Şubat.2011, 23:48
Yalnız sırt sırta savaştığımız ülkenin futbolcusuna bu yapılır mı diyoruz da bence Emre Belözoğlu haklıydı bunu yapmasında. İnsanlar zaten bir kaptana bunlar yakışmıyor diye kızıyor ona haksız olduğu için değil. Koreli futbolcular ilk dakikadan beri patır kütür tekme attılar bizimkilere. Zamanında bu kartlar verilseydi olay oralara kadar gitmezdi. Biz tam hazırlık maçı havasındaydık da onlar pek değildi gibi. Agresiflerdi baya.
titates1
09.Şubat.2011, 23:51
Gerçekten kimseyi tahrik etmeyen ve tam zamanında atılmış bir post. Yıllardır bu forumdasınız, bu forumdayız, kimin hangi postu ne için attığını anlayabiliyoruz artık. Emre Belözoğlu'na 2 laf edildi diye şimdi Kazım mevzusunu çıkarıyorsunuz. Tebrik ediyorum sizi, helal olsun valla ne kadar basitçe tahrik etmeye çalışıyorsunuz insanları =)
NOT: sonuna " =) " koyunca da çok şirin oldu he.
Öncelikle o postu girmek için girmiştim konuya baktım inceledim o arada Emreyle ilgili yazılanları gördüm ve Emreyle ilgili yazdım , sonra ne için girdiğim aklıma geldi ve bunu yazdım.Ben kimseyi tahrik etmeye falan çalışmıyorum aklıma geleni tartıp öyle yazıyorum o an.
Kazım bizim takımımızda oynarken ruhsuz yok sakız çiğniyo yok dayanamıyorum falan denildiğin de kalkıp kimseye bişey demedik ama kendi takımlarına gelince sesi çıkmayan birçok adam var.
Ayrıca şirin olma çabam falan yok , arkadaşın falan değilim istersen seninle o şekil konuşulmadan insanlarla o şekil konuşmaman gerektiğinin farkına vardığın zaman konuşalım.
ozaniel
09.Şubat.2011, 23:51
Rakibin yaptıkları Emre'ye mazeret olmamalı, hem kavga çıkartacak bir sertlik de değildi bence, kasti oyuncuya müdahale yoktu.
IcedEarth
09.Şubat.2011, 23:53
Hazırlık maçını nereye getirdin ya :)
Yıllar önce sır sırta savaştığımız Ülke dedin ..
O zaman sana şöyle sorarım hani bazen Maçlarda Fenerbahçe - Beşiktaş - Bursa - Ankaragücü taraftarına sövüyorsun ya veya atlatıyorsunda küfür ediyorsun ya rakip takım taraftarını senin ailende hiç mi bu takım taraftarı yok ?
Ne yapıyorsun sen öyle hemde senin ailenden bir insan sır sırta savaşdan bile öte .. Vah vah..
Bu bir dostluk maçı değil mi? Bu yapılan hareketin bu maçta işi var mı? Hadi bu maçın dostluk maçı olmasını da geçtim, bu hareketin norma bir futbol maçında anlamı var mı? Aynı hareketi bizim Ayhan'ımız bizim Barış'ımız yaptığında nasıl eleştiriyorsak Emre B. yaptığında da eleştireceğiz.. Üstelik bu adam orada bir takımı değil, bütün bir ülkeyi temsil ediyorken.. Hem de kaptanlık vasfıyla..
Diğer kısıma yorum bile yapmayacağım, çünkü hayatımda gördüğüm en alakasız karşılaştırma olmuş..
kalemci
09.Şubat.2011, 23:56
klüb tezahüratlarına bende karşıyım milli maçlarda olmamış hiç o. emreyide şuan Türkiyedeki en iyi Türk futbolcu olarak görüyorum bi Beşiktaşlı olarak gerçekten hırsıyla mücadelesiyle yeteneğiyle milli takımda kaptanlığı hakediyor ama cidden hoş olmayacak şeyler yapıyor yani basit bi hazırlık maçı sen niye hakeme itiraz edersin ki haklı ol veya haksız ol yani faul kullan kullanma ne farkeder ve ligimizde nasıl hakemlere baskı kurduğunu da görüyoruz.
Revolution
09.Şubat.2011, 23:57
Öncelikle o postu girmek için girmiştim konuya baktım inceledim o arada Emreyle ilgili yazılanları gördüm ve Emreyle ilgili yazdım , sonra ne için girdiğim aklıma geldi ve bunu yazdım.Ben kimseyi tahrik etmeye falan çalışmıyorum aklıma geleni tartıp öyle yazıyorum o an.
Kazım bizim takımımızda oynarken ruhsuz yok sakız çiğniyo yok dayanamıyorum falan denildiğin de kalkıp kimseye bişey demedik ama kendi takımlarına gelince sesi çıkmayan birçok adam var.
Ayrıca şirin olma çabam falan yok , arkadaşın falan değilim istersen seninle o şekil konuşulmadan insanlarla o şekil konuşmaman gerektiğinin farkına vardığın zaman konuşalım.
Sen birilerini tahrik edecek şekilde post atarsan benim de sana o şekilde cevap atma hakkım doğar. Konuyu fazla uzatmayacağım sadece yaptığınız doğru birşey değildi. Ne sizin yanlışlarınızı düzeltmek benim haddime ne de yönetici gibi uyarmak, sadece yaptığınız hoş değildi bunu söylemek istedim.
Revolution
09.Şubat.2011, 23:59
klüb tezahüratlarına bende karşıyım milli maçlarda olmamış hiç o.
Aynen ya. Çoğu milli maçta kulüp tezahüratı yapılıyor bazı dakikalarda. ASY'de "heyya heyya ultraslan" sesleri, Şükrü Saraçoğlu'nda Fenerbahçe tezahüratı, İnönü'de Beşiktaş tezahüratları adamın sinirini bozuyor. Bugünkü 61. dakika olayı da saçmaydı. Yakışmıyor.
Aydin
09.Şubat.2011, 23:59
Emre en iyi Türk ortasaha oyuncusu olabilir ama karakterleri yüzünden Sabri ile birlikte bence bu takımda olmamalılar. Kendilerini kontrol edemeyişleri, hırçınlıkları takıma zararlı bence.
Hazırlık maçı yaptığımız takım Güney Kore. Bu yukarıda saydığım adamlardan biri maçın 20. dakikasında mı ne, sırf kendisine faul yapıldığı için rakibine tekme ve yumruk sallıyor. Diğeri ise yine kendisine faul yapan adamdan intikam için taban, tekme, Allah ne verdiyse rakibine dalıyor ve kırmızı kart görüyor. Ve bu adam kaptan.
Rakip İngiltere olur, Yunanistan olur anlarım. Gerçi hazırlık maçında bile bu takımlara karşı bu kadar hırslanmak yanlış bana göre ama geçmişimiz olduğundan dolayı motivasyonun had safhaya çıkıp bu saçmalıkları yapmasını anlarım. Ama bu bile zararlı. Hiddink bakalım şimdi ne yapacak? Emre'nin kaptanlığının mutlaka alınması lazım.
Ayrıca diğer bir saçmalık da şu Kazım'dan başka forvet yok mu koca ülkede? Milli takımda oynamasına karşı olduğum Nobre'yi bile koy ama Kazım'ı forvetin ucuna koyma. Ben inanmıyorum hâlâ, seçimleri Hiddink'in yaptığına. Zaten Tr'ye az uğruyormuş. Oğuz'un milli takımla ilişkisi kesilmeden bu takımdan bir cacık olacağını sanmıyorum.
Homer J.S
10.Şubat.2011, 00:00
Burada yazılanların hepsini tam okumadım ama Emre'nin kartıyla ilgili çok tartışılacak bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Emre her zamanki Emre çünkü. O böyle geldi, böyle bırakacak futbolu. Yapısında yok. Böyle yapınca zaten hali hazırda kendisine kızgın olan Galatasaray taraftarının daha çok antipatisini topluyor ama bununla birlikte öteki takımların hatta kendi taraftarının bile antipatisini topluyor.
Söylenecek bi şey yok, dostluk maçı falan tartışmam. Maçsa maçtır, yardım için falan da yapılmıyorsa görülen kart normaldir. Neticede oyuncunun yapısı.
Not: Söylemeyi unuttum, yaptığı tabi ki yanlış.
CeNTeR_TR
10.Şubat.2011, 00:01
Bu bir dostluk maçı değil mi? Bu yapılan hareketin bu maçta işi var mı? Hadi bu maçın dostluk maçı olmasını da geçtim, bu hareketin norma bir futbol maçında anlamı var mı? Aynı hareketi bizim Ayhan'ımız bizim Barış'ımız yaptığında nasıl eleştiriyorsak Emre B. yaptığında da eleştireceğiz.. Üstelik bu adam orada bir takımı değil, bütün bir ülkeyi temsil ediyorken.. Hem de kaptanlık vasfıyla..
Diğer kısıma yorum bile yapmayacağım, çünkü hayatımda gördüğüm en alakasız karşılaştırma olmuş..
Neden alakasız geldi ki ? Öyle bir dedin ki sırt sırta savaştığın ülke'nin adamına vuruyorsun .. Tribündeki insanlar farkında olmadan ailesindeki insanlara sövüyor bunun neresi alakasız onu anlayamadım ama şimdi daha açık olmuştur diye düşünüyorum.
Evet Evet Kader Keita Galatasaray'da oynarken bir melek'di (:
Emre karar almış bundan sonra maçlara ağzında koli bantı , ellerinde kelepçe , gözlerinde davids gözlüğü takacakmış.
titates1
10.Şubat.2011, 00:03
Sen birilerini tahrik edecek şekilde post atarsan benim de sana o şekilde cevap atma hakkım doğar. Konuyu fazla uzatmayacağım sadece yaptığınız doğru birşey değildi. Ne sizin yanlışlarınızı düzeltmek benim haddime ne de yönetici gibi uyarmak, sadece yaptığınız hoş değildi bunu söylemek istedim.
Dostum bak ben diyorum ki tahrik etme amacım yoktu ve sen hala öyle diyosun ? şimdi ben yalan mı söylüyorum onu mu demek istiyosun anlamadım ?
Ayrıca eğer tahrik olan varsa benim söylediğim şeyden gerçekten kendisi de yaptığı hatanın farkındadır(objektif olamamak vb.) onun için tahrik oluyordur
ForsakeN
10.Şubat.2011, 00:05
Emre kariyerinin ilk günlerinden beri sinirlerine hakim olamayışının cezalarını çekiyor.Daha sakin bir oyuncu olsaydı şuan hala yurt dışında oynuyor olurdu. O artık kendini düzeltemiyorsa bizim onu savunmamızın veya yerden yere vurmamızın gereği yok. Alırsın kaptanlığı elinden olur biter. Şimdiye kadar yapılmayışı hataydı zaten.Bu olay ön ayak olmuştur diye düşünüyorum( Milli takım için bu söylediklerim)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Şubat.2011, 00:10
Beklediğiminde çok altında bir maç oldu. Hiç ama hiç tat alamadım...
C h A o S
10.Şubat.2011, 00:12
Nedense milli takımımızda ileriye dönük hiç bir ışık göremiyorum.Almanyalardan,bilmem nerelerden gençleri milli takıma kazandıracağız diye kökten kimyayı bozdular.İnşallah sonu güzel olur.Takımda gol atacak,yada pozisyon hazırlayacak ileri uç elemanı yok.Kanatlarda Arda'nın yokluğu çok hissediliyor.Birde Mevlüt,,Semih,Tuncay gibi hücum oyuncuları banko kadroda olmalı...
IcedEarth
10.Şubat.2011, 00:15
Ayrıca diğer bir saçmalık da şu Kazım'dan başka forvet yok mu koca ülkede? Milli takımda oynamasına karşı olduğum Nobre'yi bile koy ama Kazım'ı forvetin ucuna koyma. Ben inanmıyorum hâlâ, seçimleri Hiddink'in yaptığına. Zaten Tr'ye az uğruyormuş. Oğuz'un milli takımla ilişkisi kesilmeden bu takımdan bir cacık olacağını sanmıyorum.
Benim de düşündüğüm nokta bu, Nobre kısmı hariç.. Fatih Terim zamanında seçilenlerle şimdi seçilenler arasında pek fark yok.. Futbol olarak bana göre daha bile geriye gittik.. En ufak bir fark yaratamayacaksa neden biz Hiddink ile anlaştık ki? Yaklaşık 1 sene önce anlaştığımız açıklandı Hiddink'le.. İyiye giden bir nokta ben göremiyorum.. Hiddink'in de işleri daha iyi yapmak için bir çaba sarfettiğine de inanmıyorum..
İnşallah bu lafları yedirir bize Hiddink, biz de yıllar sonra Milli Takımı hakettiği yerlerde görürüz..
kalemci
10.Şubat.2011, 00:16
Nedense milli takımımızda ileriye dönük hiç bir ışık göremiyorum.Almanyalardan,bilmem nerelerden gençleri milli takıma kazandıracağız diye kökten kimyayı bozdular.İnşallah sonu güzel olur.Takımda gol atacak,yada pozisyon hazırlayacak ileri uç elemanı yok.Kanatlarda Arda'nın yokluğu çok hissediliyor.Birde Mevlüt,,Semih,Tuncay gibi hücum oyuncuları banko kadroda olmalı...
kesinlikle olmalı onlarsız olmaz ben kazımın futbolunu çok sever beğenirim ama işte bazı şeyler tek başına yeterli olmuyor biraz adam olsa gücünü hızını yeteneğini düzgün kullansa çok güzel yerlere gelirde iş işten geçmiş olabilir artık
IcedEarth
10.Şubat.2011, 00:21
Neden alakasız geldi ki ? Öyle bir dedin ki sırt sırta savaştığın ülke'nin adamına vuruyorsun .. Tribündeki insanlar farkında olmadan ailesindeki insanlara sövüyor bunun neresi alakasız onu anlayamadım ama şimdi daha açık olmuştur diye düşünüyorum.
Evet Evet Kader Keita Galatasaray'da oynarken bir melek'di (:
Emre karar almış bundan sonra maçlara ağzında koli bantı , ellerinde kelepçe , gözlerinde davids gözlüğü takacakmış.
Keita için hiçbir zaman melek demedim.. Ayrıca farkındaysan Keita bu nedenlerden ötürü elden çıkarıldı :)
Neyse bundan sonra yazılacak herşeyin konunun dışına çıkacağı bu son 2 mesajımızla belli oldu.. Umarım herşey Milli Takımımız için en iyi şekilde gerçekleşir diyerek kendi adıma konuyu kapatıyorum..
CeNTeR_TR
10.Şubat.2011, 00:25
Umarım herşey Milli Takımımız için en iyi şekilde gerçekleşir diyerek kendi adıma konuyu kapatıyorum..
İnşAllah İnşAllah..Tek Temennimiz bu yönde zaten..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Şubat.2011, 00:34
Heyecan yok, dostluk var!
2002 Dünya Kupası'nda büyük dostluk örneği sergilediğimiz, Hiddink'in eski takımı Güney Kore ile hazırlık maçında yine dostça bir ortamda, Trabzon'da karşı karşıya geldik. 0-0 biten maçın adrenali en yüksek olayı ise Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı karttı.
A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında Trabzon'da Güney Kore ile karşılaştı. Teknik direktörümüz Guus Hiddink'i eski takımı Güney Kore önünde parlak bir futbol sergilemeyen ve genelde gençlerden oluşan milli takımımız sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Çok fazla pozisyon izleyemediğimiz maçta adrenali en yüksek an Emre Belözoğlu'nun ardarda gördüğü kartlarla oyundan atılmasıydı. Son 30 dakikayı 10 kişiyle oynayan milli takımımız bu görüntüsüyle gelecek maçlar için umut vermedi.
Trabzonlu futbolseverler, uzun süre sonra bir milli maç Trabzon'da oynanmasına karşın maça çok fazla ilgi göstermediler. Yaklaşık 24 bin kapasitesi olan Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken 12 bin civarında taraftar karşılaşmayı izledi. Hamburg'da oynayan golcü futbolcu Tunay Torun, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Fehmi Mert Günok ve Gökhan Süzen ilk kez milli takımda maç kadrosunda yer aldılar.
FIFA tarafından 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Kazakistan'a attığı gol ile yılın en iyi golü ödülene layık görülen Hamit Altıntop'a Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener tarafından ödül verildi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan milli takım, ilk yarı daha fazla etkili olduğu rakibi karşısında aradığı golü bulamadı. Konuk Güney Kore ise daha çok ani ataklarıyla gol bulmaya çalıştıysa da etkili pozisyonlar geliştirmekte zorlandı.
İkinci yarıda ise 60. dakikada kaptan Emre Belözoğlu çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. İki pozisyonda da Emre'nin sert faulleri dikkatleri çekti. İkinci yarıda gelişen cılız ataklar da fayda etmedi ve maç dostça 0-0 sona erdi.
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Sergii Boiko, Oleg Pluzhnyk, Sergii Bekker (Ukrayna)
Türkiye: Volkan, Servet, Serdar Kesimal, İsmail Köybaşı,
Sabri (Dk. 78 Yiğit), Serkan (Dk. 45 Gökhan Gönül), Emre, Hamit (Dk. 59 Burak), Selçuk, Mehmet Ekici (Dk. 59 Tunay), Umut (Dk. 45 Kazım)
Güney Kore: Jun Sung Ryong, Hwang Jae Won, Hong Jeong Ho, Lee Yong Rae (Dk. 87 Choi Hyo Jin ?), Ji Dong Won (Dk. 83 Kim Shin Wook), Park Chu Young, Hong Chul, Koo Ja Cheol (Dk. 83 Yoon Bitgaram ?), Lee Jung Soo, Ki Sung Yueng, Nam Tae Hee (Dk. 69 Choi Sung Kuk)
Sarı kartlar: Dk. 59 Emre, Dk. 71 Burak (Türkiye) Dk. 31 Hong Jeong Ho, Dk. 59 Koo Ja Cheol (Güney Kore)
Kırmızı kart: Dk. 60 Emre (Türkiye)
İLK YARIDAN DAKİKALAR
6. dakikada Hamit'in sağdan ortasında, savunmanın arkasındaki Umut'un kafa vuruşunda, kaleci Jun Sung Ryong, iki hamlede topu kontrol etti.
11. dakikada Hamit'in ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Jun Sung Ryong'un kontrol edemediği top direğin dibinden kornere çıktı.
13. dakikada Mehmet'in ceza alanı içinde yerden şutunda, top direğin dibinden auta çıktı.
27. dakikada Nam Tae Hee'nin ceza alanı dışından vuruşunda, kaleci Volkan sol köşesine doğru gelen topu kornere çeldi.
32. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı serbest vuruşta, Umut'un hamle yapıp dokunamadığı top kaleci Jun Sung Ryong'da kaldı.
42. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı serbest atışta, altı pas içindeki Le Jung Soo'nun ters vuruşunda, top az farkla direğin üzerinden kornere gitti.
45. dakikada rakibinden kaptığı top ile sağ çaprazdan ceza alanına giren Hamit'in yerden şutunda savunmada Lee Jung Soo'ya çarpıp kaleye doğru giden topu kaleci Jun Sung Ryong, ayaklarıyla çelmeyi başardı.
60. dakikada Emre, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bir dakika önce Koo Ja Cheol ile tartışan Emre, rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartının ardından kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
64. dakikada Ji Dong Won'un ceza alanı dışından şutunda, kaleci Volkan soluna doğru giden topu kontrol etmeyi başardı.
68. dakikada Burak ile yaptığı verkaç ile ceza alanına sokulan Gökhan Gönül, topu son anda araya giren Hwang Jae Won'dan kurtarıp uygun durumdaki Kazım'a aktaramayınca önemli bir gol fırsatından yararlanılamadı.
75. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı korner atışında, top yakın mesafedeki Servet'in önünde kaldı. Araya giren savunmanın uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak bu kez ceza alanı dışındaki Serdar'ın önüne düştü. Bu oyuncunun şutunda, kaleci Jun Sung Ryong, topu kontrol etti.
80. dakikada sağdan Gökhan Gönül'ün ortasında, yakın mesafedeki Kazım'ın sert kafa vuruşunda, kaleci Jun Sung Ryong, sağına doğru gelen topu uzanarak
çeldi. Daha sonra topu kontrol eden İsmail Köybaşı'nın pasında, ceza alanı içindeki Burak'ın dönerek vuruşunda, top birkez daha Jun Sung Ryong'da kaldı.
87. dakikada Hong Chul'un ceza alanı dışı sol çaprazından sert şutunda, kaleci Volkan iki hamlede topu kontrol etmeyi başardı.
90 2. dakikada Kim Shin Wook'un kafa pasıyla ceza alanında topla buluşan Choi Sung Kuk'un şutunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
NtvSpor
Sirius Black
10.Şubat.2011, 00:47
Dostum bak ben diyorum ki tahrik etme amacım yoktu ve sen hala öyle diyosun ? şimdi ben yalan mı söylüyorum onu mu demek istiyosun anlamadım ?
Ayrıca eğer tahrik olan varsa benim söylediğim şeyden gerçekten kendisi de yaptığı hatanın farkındadır(objektif olamamak vb.) onun için tahrik oluyordur
Belki de "siz" objektif değilsinizdir. Ters açıdan da bakmak lazım.
titates1
10.Şubat.2011, 00:54
Belki de "siz" objektif değilsinizdir. Ters açıdan da bakmak lazım.
Ne alaka ? Ben Kazımla alakalı birşey mi söylemişim , Milli takıma girip girmemesiyle ilgili olumlu bir yorum mu yapmışım bizde veya sizdeyken ?
SAİT71
10.Şubat.2011, 01:11
Saçma sapan bir maçtı işte. Gelecek adına ışık görmüyorum...
yaman76hakanFB
10.Şubat.2011, 01:28
Bizim Milli Takım en son golünü attığında sene kaçtı?
anil luque
10.Şubat.2011, 01:34
İstanbul Osmanlı torpağıydı galiba abi...
yaman76hakanFB
10.Şubat.2011, 01:40
O kadar oldu mu? Neyse, ya kavimler göçü zamanında atmış olsaydı? Buna şükür.
anil luque
10.Şubat.2011, 01:49
Evet halimize şükretmek lazım.. Valla Kavimler mi göçüyor yoksa göçen futbolumuz mu bilemiyorum...
Aşk-ı Şehir
10.Şubat.2011, 01:53
Valla ne derseniz deyin, ister holiganlık yapıyosun deyin, ister objektifliğime güvenin, isterseniz objektif değilsin deyin. Ama bu takımın forveti Batuhan olmalı. Umut Bulut'a verilen şans Batuhan'a verilmeli. Umut'a saygım sonsuz. Ancak A Milli Takım'da yapamıyo Umut...
titates1
10.Şubat.2011, 01:57
Valla ne derseniz deyin, ister holiganlık yapıyosun deyin, ister objektifliğime güvenin, isterseniz objektif değilsin deyin. Ama bu takımın forveti Batuhan olmalı. Umut Bulut'a verilen şans Batuhan'a verilmeli. Umut'a saygım sonsuz. Ancak A Milli Takım'da yapamıyo Umut...
Mevlüt , Semih gibi adamlar varken Batuhan mı ? ciddimisin ?
anil luque
10.Şubat.2011, 02:03
Umut Bulut'a verilen şans Batuhan'a verilmeli diyor arkadaş , banko ilk 11 Batuhan olmalı demiyor..
titates1
10.Şubat.2011, 02:12
Ama bu takımın forveti Batuhan olmalı.
Bence öyle dememiş
anil luque
10.Şubat.2011, 02:21
Ondan bir sonraki cümleye de bakmayı dene kardeşim
ozaniel
10.Şubat.2011, 02:22
Batuhan bir sporcu değil ki, rakibe saygı duymayan, kasten giren, Raul'le el sıkıştıktan sonra elini şortuna silen(kendince komik), kendini bir şey sanan birisi, sporcu ahlakı hiç yok. Batuhan milli takıma girerse Emre yanında melek gibi kalır. Nigel de Jong bile milli takımı için önemli bir oyuncu olmasına rağmen Ben Arfa'nın ayağını kırdıktan sonra milli takıma alınmadı.
Aşk-ı Şehir
10.Şubat.2011, 02:31
Batuhan bir sporcu değil ki, rakibe saygı duymayan, kasten giren, Raul'le el sıkıştıktan sonra elini şortuna silen(kendince komik), kendini bir şey sanan birisi, sporcu ahlakı hiç yok. Batuhan milli takıma girerse Emre yanında melek gibi kalır. Nigel de Jong bile milli takımı için önemli bir oyuncu olmasına rağmen Ben Arfa'nın ayağını kırdıktan sonra milli takıma alınmadı.
De Jong milli takıma sadece 1 maçlık çağırılmadı gösterme bir cezaydı o ve artık çağırılıyor. Batuhan'a böyle davranılmamalı. Tamam yaptığı şeyleri savunmuyorum yanlış şeyler. Ama bu mantalitede en az Batuhan'ın yaptıkları kadar yanlış. Bilmiyorum biliyormusunuz LİGTV Atakan Kurt adlı muhabirini sırf Batuhan'ı izlemekle görevlendiriyo mesela...
ForCimbom
10.Şubat.2011, 02:38
hayatımda batuhan kadar futbolu ti ye alan adam görmedim. batuhan milli takımda oynayacaksa aydın ı da çağıralım ufuk u da çağıralım serdar özkan ı da çağıralım. var mı öyle bişey ya? napmış batuhan futbol hayatında futbol adına? 110 kilo falan var herhalde bu aralar bi de...
ForCimbom
10.Şubat.2011, 02:39
http://www.dailymotion.com/video/x5gefw_penalty-rate-euro-17-ans-2008_sport
bu adamı milli takıma çağıracak zihniyetin ahlak anlayışını bile sorgularım ben....
Aşk-ı Şehir
10.Şubat.2011, 02:42
http://www.dailymotion.com/video/x5gefw_penalty-rate-euro-17-ans-2008_sport
bu adamı milli takıma çağıracak zihniyetin ahlak anlayışını bile sorgularım ben....
Lucas Neill Mamadou Niang'ın kaburgasını kırarken alkış, avatarlara konur. O zaman ahlak, etik, metik hiç konuşulmaz. :) Aynen devam edin aynen.
Lafa bak ahlakımı sorgulayacakmış. Sor söyleyeyim neyi merak ediyosun?
ForCimbom
10.Şubat.2011, 02:49
Lucas Neill Mamadou Niang'ın kaburgasını kırarken alkış, avatarlara konur. O zaman ahlak, etik, metik hiç konuşulmaz. :) Aynen devam edin aynen.
Lafa bak ahlakımı sorgulayacakmış. Sor söyleyeyim neyi merak ediyosun?
ya senin burada amacın bu mesajında ima etmeye çalıştığından çok farklıymış gibi laf ebeliği yapıyorsun, üste çıkmaya çalışıyorsun.
milli takıma sen mi çağırıyorsun futbolcuları? sana mı dedim ahlak anlayışını sorgularım diye? bahsettiğim çok açık, milli takımda kendi takımının penaltısında yaptığı abukluk serserilik şaklabanlıktan sonra iş ahlakı olan bir hoca onu milli takıma almaz onu söylüyorum.
neill niang ın kaburgasını kırmışmış. hadi öyle diyelim, benim alkışladığımı avatarıma koyduğumu nereden uyduruyorsun? o zaman ben de pascal nouma rakibine yumruk atarken veya taffarel in kaburgasını kırarken senin de onu alkışladığını söyleyebilirim di mi?
tövbe estağfirullah...
titates1
10.Şubat.2011, 02:54
Ondan bir sonraki cümleye de bakmayı dene kardeşim
Ona da baktım ama ilk dediği de onu gösteriyor , sonuçta arkadaş burda açıklamayı yapabilir neyse ...sonuç olarak konu o değil , ben batuhana gelene kadar birçok adam olduğunu söylüyorum ve kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum
Aşk-ı Şehir
10.Şubat.2011, 02:57
ya senin burada amacın bu mesajında ima etmeye çalıştığından çok farklıymış gibi laf ebeliği yapıyorsun, üste çıkmaya çalışıyorsun.
milli takıma sen mi çağırıyorsun futbolcuları? sana mı dedim ahlak anlayışını sorgularım diye? bahsettiğim çok açık, milli takımda kendi takımının penaltısında yaptığı abukluk serserilik şaklabanlıktan sonra iş ahlakı olan bir hoca onu milli takıma almaz onu söylüyorum.
neill niang ın kaburgasını kırmışmış. hadi öyle diyelim, benim alkışladığımı avatarıma koyduğumu nereden uyduruyorsun? o zaman ben de pascal nouma rakibine yumruk atarken veya taffarel in kaburgasını kırarken senin de onu alkışladığını söyleyebilirim di mi?
tövbe estağfirullah...
Pascal Nouma ile ne alakam var benim? Nerden çıkardın çok merak ettim doğrusu..
u17 milli takımında yaptığı bir hareket o. Yani 17 yaşından küçük bir ÇOCUK. Senin o videon Batuhan'ın milli takıma çağırılmamasına bir sebep olarak gösterilemez. Batuhan o hareketi her penaltı atarken yapsa tamam eyvallah haklısın. Ancak dersini almıştır Batuhan o konuda.
Benim amacımın ne olduğunu düşünüyorsun? Söyle ona göre kendimi savunabileyim. Ne dedim ki ben? Umut'a verilen şans Batuhan'a verilemli dedim. Sen çıktın ahlak malhak sorgularım demeye başladın. Ha çıkıp dersin ki Batuhan seçilmemeli. Bu sisteme uymaz, bu takımda oynayamaz ona eyvallah. bkz; titates1'in yorumları...
ForCimbom
10.Şubat.2011, 03:10
Pascal Nouma ile ne alakam var benim? Nerden çıkardın çok merak ettim doğrusu..
u17 milli takımında yaptığı bir hareket o. Yani 17 yaşından küçük bir ÇOCUK. Senin o videon Batuhan'ın milli takıma çağırılmamasına bir sebep olarak gösterilemez. Batuhan o hareketi her penaltı atarken yapsa tamam eyvallah haklısın. Ancak dersini almıştır Batuhan o konuda.
Benim amacımın ne olduğunu düşünüyorsun? Söyle ona göre kendimi savunabileyim. Ne dedim ki ben? Umut'a verilen şans Batuhan'a verilemli dedim. Sen çıktın ahlak malhak sorgularım demeye başladın. Ha çıkıp dersin ki Batuhan seçilmemeli. Bu sisteme uymaz, bu takımda oynayamaz ona eyvallah. bkz; titates1'in yorumları...
batuhan bence iş ahlahı sıfır futbolu bi taraflarında bile olmayan bi adam.
ya sen kimsin, raul'e o hareketi yapabiliyorsun, çapın nedir? hayatın ne kadar raul'un yanında?
çocuk hala çocuk. bu adam bana kalırsa futbol oynamayı bile haketmiyor, ama bunun tartışmasına girmiyorum tabi, yetenekten kurtarıyor.
neill mevzusu nasıl geldiyse benim önüme aynı şekilde ve aynı tarzla nouma yı getirdim/getiririm, ikisi de çok alakasız çünkü.
Aşk-ı Şehir
10.Şubat.2011, 03:19
batuhan bence iş ahlahı sıfır futbolu bi taraflarında bile olmayan bi adam.
ya sen kimsin, raul'e o hareketi yapabiliyorsun, çapın nedir? hayatın ne kadar raul'un yanında?
çocuk hala çocuk. bu adam bana kalırsa futbol oynamayı bile haketmiyor, ama bunun tartışmasına girmiyorum tabi, yetenekten kurtarıyor.
neill mevzusu nasıl geldiyse benim önüme aynı şekilde ve aynı tarzla nouma yı getirdim/getiririm, ikisi de çok alakasız çünkü.
Ben Neill'in de yanlış yaptığı şeyler olduğu halde, aslan Neill, büyüksün Neill denmesine itafen öyle birşey dedim sen beni yanlış anladın. Emre'yi, İbrahim Toroman'ı, veya başka bir oyuncuyuda örnek verebilirdim avatarında onu gördüğüm için söyledim...
ForCimbom
10.Şubat.2011, 03:23
neyse önemli değil boşverelim bence.
mehmet ekici tunay torun gibi altyapı eğitimini avrupa'da almış adamlar bizim amaçladığımız oyun sistemini, yani ben öyle sanıyorum en azından; pas futbolunu uygulama konusunda bize çok büyük yardımları dokunacaktır. keza serdar kesimal da bu tarz bir adam, bi de üstüne nuri , ilkay gibi adamlar eklenirse bence milli takım bu yoldaki vizyonunu ve doğrultusunu oturtmuş olacaktır diye düşünüyorum.
SAİT71
10.Şubat.2011, 03:26
Zaten o Alman eğitimli oyuncular olmasa milli takımımız kesin 3. sınıf bir ülke takımı olmuştu :)
BaFraLı
10.Şubat.2011, 10:36
Normal bir hazırlık maçından hiç bir farkı yoktu dün akşamki maçın. Ne doğru dürüst bir pozisyon oldu ne başka birşey. Tribünlerde çok hareketsizdi. Damgayı gene Emre vurdu. Hem kaptan hem bir hazırlık maçında yaptığı hareket hiç hoş değil. Spiker Ertem Şener bile Emre o misafir diyor o derece farkında spiker bile ama Emre sahada adamın hayatına yönelik hareketle girdi resmen. Şimdi çirkef diyecem FB'li arkadaşlar hemen yazacak ama öyle yani yapacak bişey yok. Ligte herkesle kavga eder, hazırlık maçında böyle yapar. Ondan sonra niye Emre'nin üzerine gidiliyor. İstediği kadar iyi top oynasın istediği kadar yarar sağlasın oynadığı takıma yada milli takıma böyle yaptıktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor malesef. Birde faul pozisyonunda çok sert Emre'yi sakatlayacak kadar sertlikte bir müdahale yoktu. İki oyuncuda birbirine bir reaksiyon gösterdi. Ceza sahası içinde Servet'lede omuz omuza birbirine vuruyordu Kore'li futbolcu, aynı öyle bişiler oldu. Emre açıklama yapmıştı sanki mili takımı bırakıcam diye ama hayırlısı.
Mehmet Ekici'yi çok beğendim ben. Baya iyi top oynuyor. İleride çok yararlı olacaktır bence Milli takımımıza.
Belgorth
10.Şubat.2011, 11:09
En tecrübeli ve en iyi Türk orta saha oyuncusu olduğu için Milli takımda , takımı canını dişine takarak mücadele ettiği için bu takımda
Emre'yi kimsenin olduğundan fazla şişirdiği falan yok. Aldığı övgüler oynadığı oyunun, emeğinin karşılığıdır ve sonuna kadar hakediyor. İkinci sarıyı görmemesi gerekiyordu, hata yaptı.
Arkadaşlar, siz gerçekten Emre'nin hak ettiğine inanıyor musunuz? Canını dişine takarak oynuyor vs. bunları geçelim, bu adam tehlikeli, psikolojik olarak bir sıkıntısı var. El bombası gibi. Hazırlık maçında böyle yapan adam daha ciddi maçlarda çok daha fenasını yapabilir. Farkındasınız değil mi? Peki söyler misiniz bana bu şekilde takımını her an eksik ve dezavantajlı bırakmaya müsait bir oyuncu nasıl hak ediyor Milli Takımda olmayı? Taraftar gözlüğünüzü çıkartın, o şekilde cevap verin bana. Emre yerinde oynayacak bir sürü oyuncu bulunabilir, belki Emre kadar yetenekli ya da hırslı olmazlar ama bu kadar zarar vermeye de meyilli olmazlar. Açıkcası bu içinde bulunduğu psikoloji ve davranışlarla Emre Milli Takımda olmayı hak etmiyor bana kalırsa...
titates1
10.Şubat.2011, 12:47
Arkadaşlar, siz gerçekten Emre'nin hak ettiğine inanıyor musunuz? Canını dişine takarak oynuyor vs. bunları geçelim, bu adam tehlikeli, psikolojik olarak bir sıkıntısı var. El bombası gibi. Hazırlık maçında böyle yapan adam daha ciddi maçlarda çok daha fenasını yapabilir. Farkındasınız değil mi? Peki söyler misiniz bana bu şekilde takımını her an eksik ve dezavantajlı bırakmaya müsait bir oyuncu nasıl hak ediyor Milli Takımda olmayı? Taraftar gözlüğünüzü çıkartın, o şekilde cevap verin bana. Emre yerinde oynayacak bir sürü oyuncu bulunabilir, belki Emre kadar yetenekli ya da hırslı olmazlar ama bu kadar zarar vermeye de meyilli olmazlar. Açıkcası bu içinde bulunduğu psikoloji ve davranışlarla Emre Milli Takımda olmayı hak etmiyor bana kalırsa...
Evet Emrenin gsye dönmesi gibi haberler çıkıyordu fanatik bir arkadaşımla beraber sürekli konuşurduk bu konuyu milli takımda izliyoduk zira o sıra bende hak veriyordum kendi takımımda olsun benim takımım için canını dişine taksın böyle adamları seviyorum ben futbolda , ayrıca yine aşırı fanatik beşiiktaşlı bir arkadaşım var o da aynısını kabul ediyor emre veya lugano senin takımında olmayınca sevmeyeceğin ama şu iki adamda bizim takımda olsa tapardı taraftar diyor ... bilmem anlatabildim mi ? Ayrıca Emre bütün futbolculara yardım eden , dertlerine koşturan falan bir adam onun için çoğu insan saygı duyar ona yani sandığın gibi bir psikolojik sorunu vb. abarttığın birşey yok adam hırslı aşırı derecede hırslı ve ileri uçta salına salına gezip 10 kişi oynatan adamları göreceğime Emreyi görürüm takımda o sonradan hırsıyla 10 kişi bıraksın daha iyi
ForsakeN
10.Şubat.2011, 13:05
Kadroya Umut,Burak gibi adamlar sokulmaya başlanacaksa ben eski Milli takıma razıyım açıkçası. Kazım'ı , Sabri'yi çıkarsalar yeterliydi..
CeNTeR_TR
10.Şubat.2011, 13:08
Demekki Türkiye'nin yabancılarda dahil kendi mevkisinde en iyi olması ve bu oyuncunun diğer takım formaları yerine Sarı - Lacivert forma giymesi herkesi baya baya rahatsız ediyor.
Kralsın Kral kalacaksın Emre #5
Lucas Neill
10.Şubat.2011, 13:22
Emre zaten aciklama yapmamismiydi milli takimi birakicam diye yol yakinken biraksin ugrastirmasin milleti böyle tartismalarla.
Bu arada emre ligde görmedigi kartlari nedense hep avrupada görüyor.
Sirius Black
10.Şubat.2011, 14:17
Ne alaka ? Ben Kazımla alakalı birşey mi söylemişim , Milli takıma girip girmemesiyle ilgili olumlu bir yorum mu yapmışım bizde veya sizdeyken ?
Hayır, hazırlık maçındayız. Kazım meselesini atıyorsunuz ortaya ve milleti tahrik ediyorsunuz o kadar. "şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor" ne demek bu ? Hadi neredesiniz ? Niye konuşmuyorsunuz, biraz saldırın da ceza yersiniz bir güzel demektir bu. Şimdi ben şunu demek istedim diye başlayan cümleler görmek istemiyorum ben. Anlattığınız karşıdakinizin anladığı kadardır.
ozaniel
10.Şubat.2011, 14:26
Emre'nin lig maçlarında kart görmemesinin nedeni ligde genel olarak sert oyuna izin verilmesidir. Ligde rahatça sert oynayan oyuncular Avrupa'da veya Milli takımda sıkıntı yaşıyor.
Lucas Neill
10.Şubat.2011, 14:37
Emre'nin lig maçlarında kart görmemesinin nedeni ligde genel olarak sert oyuna izin verilmesidir. Ligde rahatça sert oynayan oyuncular Avrupa'da veya Milli takımda sıkıntı yaşıyor.
Senin mantiginla Italya milli maclarini 4-5 kisiyle falan tamamlar.
Bu arada anlatilanlara göre futbolumuz cok kötüymüs umarim bu futbol böyle devam etmez Hiddink basarili olur.
titates1
10.Şubat.2011, 14:42
Hayır, hazırlık maçındayız. Kazım meselesini atıyorsunuz ortaya ve milleti tahrik ediyorsunuz o kadar. "şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor" ne demek bu ? Hadi neredesiniz ? Niye konuşmuyorsunuz, biraz saldırın da ceza yersiniz bir güzel demektir bu. Şimdi ben şunu demek istedim diye başlayan cümleler görmek istemiyorum ben. Anlattığınız karşıdakinizin anladığı kadardır.
Kazım meselesini veya istediğim meseleyi atabilirim ortaya sonuçta orda da söyledim kimseyi tahrik etmeye çalışmıyorum diye kaç kere belirttim mesaj yazan arkadaşlara da cevap vermeye çalıştım sana da cevap yazdım karşılığında tekrar birşey yazmadın onun için ben birşey atıp çekilmiyorum , konuşuyorum , tartışıyorum bazen farklı bir şekilde yazıyorum çünkü karşımdaki insan bana üstü kapalı yalancı takımıma üstü kapalı şikeci diyor ... Son söylediğiniz cümle de bence biraz komik olmuş benim demek istediğimi anlamıyosanız evet gerçekten de karşımdakinin anladığı kadarmış
TR.CaPTaiN
10.Şubat.2011, 14:49
İkisi farklı şeyler. Yani cevap verdiğimiz ilk mesajla bu mesaj Emre'nin farklı yönlerinden bahsediyor. İlk mesajınızda Emre olduğundan fazla şişiriliyor diyorsunuz. Bu mesajda ise Emre'nin agresifliğinden bahsediyorsunuz. Ben de diyorum ki Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi, Emre'nin geldiğinden beri üstüne koyarak ilerlediğini, özellikle 2. sezonundan itibaren tekrar zirveye tırmandığını görür. Yani Emre'nin oyun olarak şişirildiği yok, aksine hakettiği övgüleri taraftar verse de medyanın görmezden geldiğini düşünüyorum.
TFF'nin sitesine girip Emre milli maçlarda kaç kırmızı görmüş diye bir bakayım dedim. 8-9 yılda sadece dünkü G.Kore maçında kırmızı kart yemiş. Hadi gözümden bir kartı da kaçmış olsun. Evet dünkü ikinci sarıyı görmemesi gerekiyordu. Ama bu kartı kullanarak fırsatı bulmuşken Emre'ye çakayım mantığına gerek yok. Açıkçası bana da pek samimi gelmiyor. Gerçi son dönemlerde milli takım mevzusunda da halk olarak kimse samimi değil, orası da ayrı. 1 kırmızı kartla oyuncu asmaya kalkarsak milli takımda iyi oyuncuyu geçtim, oynayacak adam bulamayız. En çok merak ettiğim husus dünkü kartı Emre değil de herhangi başka bir oyuncu görseydi yorumlar nasıl olacaktı, bunu hakkaten merak ediyorum.
Gelelim niye Avrupa'da görüyor ligde görmüyor meselesine. Avrupa maçlarında hakemler ligimizdeki hakemler kadar sertliğe ve itiraza müsade etmiyor. Keşke ligimizin hakemleri de öyle olsa, sertliğe müsade etmeseler. Ancak ligimizin kimliği artık sertlik olduğundan Emre'ye niye ligde verilmiyor denilen kartlar verilse maçları 11 kişiyle tamamlayacak takım sayısı 2'yi geçmez.
Belgorth
10.Şubat.2011, 16:37
İkisi farklı şeyler. Yani cevap verdiğimiz ilk mesajla bu mesaj Emre'nin farklı yönlerinden bahsediyor. İlk mesajınızda Emre olduğundan fazla şişiriliyor diyorsunuz. Bu mesajda ise Emre'nin agresifliğinden bahsediyorsunuz. Ben de diyorum ki Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi, Emre'nin geldiğinden beri üstüne koyarak ilerlediğini, özellikle 2. sezonundan itibaren tekrar zirveye tırmandığını görür. Yani Emre'nin oyun olarak şişirildiği yok, aksine hakettiği övgüleri taraftar verse de medyanın görmezden geldiğini düşünüyorum.
TFF'nin sitesine girip Emre milli maçlarda kaç kırmızı görmüş diye bir bakayım dedim. 8-9 yılda sadece dünkü G.Kore maçında kırmızı kart yemiş. Hadi gözümden bir kartı da kaçmış olsun. Evet dünkü ikinci sarıyı görmemesi gerekiyordu. Ama bu kartı kullanarak fırsatı bulmuşken Emre'ye çakayım mantığına gerek yok. Açıkçası bana da pek samimi gelmiyor. Gerçi son dönemlerde milli takım mevzusunda da halk olarak kimse samimi değil, orası da ayrı. 1 kırmızı kartla oyuncu asmaya kalkarsak milli takımda iyi oyuncuyu geçtim, oynayacak adam bulamayız. En çok merak ettiğim husus dünkü kartı Emre değil de herhangi başka bir oyuncu görseydi yorumlar nasıl olacaktı, bunu hakkaten merak ediyorum.
Gelelim niye Avrupa'da görüyor ligde görmüyor meselesine. Avrupa maçlarında hakemler ligimizdeki hakemler kadar sertliğe ve itiraza müsade etmiyor. Keşke ligimizin hakemleri de öyle olsa, sertliğe müsade etmeseler. Ancak ligimizin kimliği artık sertlik olduğundan Emre'ye niye ligde verilmiyor denilen kartlar verilse maçları 11 kişiyle tamamlayacak takım sayısı 2'yi geçmez.
Oyun olarak mı olduğundan fazla mı demişim bir tekrar okur musunuz? Ben kötü oyuncu dedim mi? Hayır demedim, ama olduğundan fazla şişiriliyor, kimse bana bu konuda tersini ispat edemez. Paşam ligde dokunulmaz, saha içinde istediği haltı yer, istediğine hareket çeker istediğine kabadayılık yapar en ufak bir ceza almaz, bırak kırmızı kartı lütfen sarı kart görür. Bütün bunlar sonucu da şişer ama kazın ayağı öyle değildir, onu tanımayacak, sallamayacak birisi çıkar karşısına hakem olarak, dünkü gibi, aklını alır, 2 dakikada 2 sarı kartla kırmızıyı gösterir yollar soyunma odasına. Ayrıca Emre'nin ligde buna benzer çok pozisyonlarda kart bile görmediğini hepimiz biliyoruz, daha sonrasında kameralarla tespit edildiğinde bile ceza almıyor, doğal olarak da kendisini olduğundan çok daha fazla bir şey olarak görüyor. Yazdığım bir cümleyi bu kadar açıklamak zorunda kalmam da olaya taraftar psikolojisinden ayrılarak yorum yapılamadığını da gösteriyor ya neyse.
STSL çok sert olabilir ama birkaç oyuncu hariç (Yalçın Ayhan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu ve eskilerden İsmail Güldüren bunlara örnek gösterilebilir) psikolojik olarak sorunlu statüsüne konulamaz. Birkaç maç sarıları, kırmızıları gösterirsin akıllanır yapmamaya başlarlar ama bu saydığım örneklerdeki gibi adamlar akıllanmazlar, hep böyledirler.
Son olarak şöyle bitireyim, Emre B.'yi ta 1996'dan beri bilirim, lise takımlarında karşılıklı oynamışlığımız da vardır, Galatasaray'dayken de aynı şeyi söylerdim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Bu kadar kendini olduğundan fazla görmeye başlaması Zeytinburnuspor'dan Galatasaray'a o zamanda 500 bin $'a transfer olmasıyla başlar. Bu psikolojiyi atmadıkça da üzerinden, oynadığı takım için bir el bombasıdır. Bunu Galatasaray'da oynarken UEFA kupasını aldığımız sene gördüğü kartlarla ve takımı yalnız bırakmasıyla da gösterdi, dün de gösterdi. Şu ana kadar Fenerbahçe'de böyle bir şey olmamasının nedeni de -ne hikmetse- ligdeki dokunulmazlığı ve Emre geldiğinden beri Fenerbahçe'nin Avrupa'da ileri turlara gidememesidir. Ve bana göre Emre Milli Takım formasını bu nedenlerle hak etmemektedir. Ayrıca aynı şeyi Ayhan için de düşünürüm bu gibi hareketleri yapacak başka futbolcular için de...
SAİT71
10.Şubat.2011, 16:42
Millet Emre'ye olan kinini kusuyor resmen başlıkta. Bizim mesajlarımız silinirken bu mesajara gözyumuluyor... Burada milli maç harici şeyler konuşulacaksa bizimde mesajlarımızın durması lazım. Silinecekse de herkesinkinin silinmesi gerekir..
Belgorth
10.Şubat.2011, 16:44
Millet Emre'ye olan kinini kusuyor resmen başlıkta. Bizim mesajlarımız silinirken bu mesajara gözyumuluyor...
Kin filan kustuğum yok, ilk olarak anlatmak istediğimi açıklamak zorunda bırakılmam sonucunda yazdığım bir mesajdır yukarıdaki. Lütfen taraftar psikolojisinden çıkıp bir sakin kafayla okur musunuz yazdıklarımı? Halen daha öyle düşünüyorsanız ben kendim sileceğim o mesajları...
SAİT71
10.Şubat.2011, 16:48
Sadece sizin için yazmadım bunu genel anlamda Emre kırmızı kart gördü diye herkes içindekini Emre'ye sallamış.
TR.CaPTaiN
10.Şubat.2011, 16:52
Oyun olarak mı olduğundan fazla mı demişim bir tekrar okur musunuz? Ben kötü oyuncu dedim mi? Hayır demedim, ama olduğundan fazla şişiriliyor, kimse bana bu konuda tersini ispat edemez. Paşam ligde dokunulmaz, saha içinde istediği haltı yer, istediğine hareket çeker istediğine kabadayılık yapar en ufak bir ceza almaz, bırak kırmızı kartı lütfen sarı kart görür. Bütün bunlar sonucu da şişer ama kazın ayağı öyle değildir, onu tanımayacak, sallamayacak birisi çıkar karşısına hakem olarak, dünkü gibi, aklını alır, 2 dakikada 2 sarı kartla kırmızıyı gösterir yollar soyunma odasına. Ayrıca Emre'nin ligde buna benzer çok pozisyonlarda kart bile görmediğini hepimiz biliyoruz, daha sonrasında kameralarla tespit edildiğinde bile ceza almıyor, doğal olarak da kendisini olduğundan çok daha fazla bir şey olarak görüyor. Yazdığım bir cümleyi bu kadar açıklamak zorunda kalmam da olaya taraftar psikolojisinden ayrılarak yorum yapılamadığını da gösteriyor ya neyse.
STSL çok sert olabilir ama birkaç oyuncu hariç (Yalçın Ayhan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu ve eskilerden İsmail Güldüren bunlara örnek gösterilebilir) psikolojik olarak sorunlu statüsüne konulamaz. Birkaç maç sarıları, kırmızıları gösterirsin akıllanır yapmamaya başlarlar ama bu saydığım örneklerdeki gibi adamlar akıllanmazlar, hep böyledirler.
Son olarak şöyle bitireyim, Emre B.'yi ta 1996'dan beri bilirim, lise takımlarında karşılıklı oynamışlığımız da vardır, Galatasaray'dayken de aynı şeyi söylerdim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Bu kadar kendini olduğundan fazla görmeye başlaması Zeytinburnuspor'dan Galatasaray'a o zamanda 500 bin $'a transfer olmasıyla başlar. Bu psikolojiyi atmadıkça da üzerinden, oynadığı takım için bir el bombasıdır. Bunu Galatasaray'da oynarken UEFA kupasını aldığımız sene gördüğü kartlarla ve takımı yalnız bırakmasıyla da gösterdi, dün de gösterdi. Şu ana kadar Fenerbahçe'de böyle bir şey olmamasının nedeni de -ne hikmetse- ligdeki dokunulmazlığı ve Emre geldiğinden beri Fenerbahçe'nin Avrupa'da ileri turlara gidememesidir. Ve bana göre Emre Milli Takım formasını bu nedenlerle hak etmemektedir. Ayrıca aynı şeyi Ayhan için de düşünürüm bu gibi hareketleri yapacak başka futbolcular için de...
Şöyle bir cümleyi hangi açıdan algılamamız gerek ? Emre'yi hangi konuda olduğundan fazla şişirebiliriz. Bahsettiğimiz bir oyuncuysa, şişiriliyor denildiğinde akla futbolu gelir. Taraftar psikolojisinden ayrılıp yorumlar atılmıyor diyorsunuz ama milli formayla yaklaşık 10 yılda sadece 1 kırmızı kart görmüş oyuncu için saatli bomba diyebiliyorsunuz. Bu ülkede kameralarla tespitten ceza alma rekoru kırmış (3 maç) bir oyuncu için kameralarla tespit edilmiş görüntülerden sonra bile ceza almıyor diyorsunuz.
Ligimizde her takımda diğer oyunculardan daha agresif oyuncular var. Kadroları açın illa ki her takımdan birer oyuncu çıkacaktır. Hakemlere yüzüne karşı her maç istisnasız küfür eden oyuncular var. Kameralar yakalıyor, Türkçe edenleri de görüyoruz İngilizce malum küfürü edenleri de görüyoruz.
Emre gerek Fenerbahçe'de gerekse milli takımda katkısı belli, yetenekleri belli oyuncudur. Hazırlık maçındaki karttan dolayı ceza verilecekse Hiddink veya federasyon keser cezasını.
Belgorth
10.Şubat.2011, 17:06
"Bir kişiyi" demişim, "Bir oyuncuyu" değil. Kişi, yani kişilik olarak şişirilmiş. Ama doğrudur, bu benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bir hatadır, daha anlaşılır bir cümle kurmalıydım. Sonuç olarak anlatmak istediğimi anlatabildiğime inanıyorum.
Fenerbahçe kısmı beni ilgilendirmez açıkcası, orası Fenerbahçe'lilerin bileceği iş. Ben burada Milli Takım olarak bakıyorum ve (psikoloji demeyeyim saldırganlık diyeyim hadi) saldırgan yapısı nedeniyle yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum. Aynı şeyi Ayhan için de düşünüyorum dediğim gibi. Üzerine düşünsem Milli Takımda oynamış başka oyuncular da bulurum ama gerek yok. Saldırgan yapı kontrol edilemezse ki saydığım iki kişide edemiyorlar, faydadan çok zarar getirir. Ve futbol oynanması amacıyla aşırı sertliğe müsade edilmeyen maçlarda, dünkü gibi, %90 kırmızı kart görür bu oyuncular. STSL'de maçlar böyle yönetilse bu iki oyuncu da hiçbir maçı 90 dakika oynayamazlar. Ki bana kalırsa seyir zevki açısından daha da iyi olur :)
TR.CaPTaiN
10.Şubat.2011, 17:15
Emre bu ülkede en fazla eleştirilen oyunculardan bir tanesi. İyi oyununa rağmen, işte bu tip hareketleri en fazla göze batan oyuncu. Olabilir, normaldir; çünkü Avrupa'da top koşturmuş olması, küçük yaştan itibaren popüler bir insan olması ve kendinin de bazı hataları nedeniyle Emre'nin bazı kusurları daha önplana çıkıyor, daha doğrusu çıkarılıyor. Ama insan olarak da şişirildiğine katılmıyorum.
Geçmişten örnekler vererek kart sayısından bahsettik. Yani aşırı sertliğe müdahale edilmeyen milli maçlarda da rakamlar sorun yok diyor. Yaklaşık 10 yılda 1 kırmızı anormal değil.
BleedingMoon
10.Şubat.2011, 17:38
o kadar antifenerbahçeli kişi emre'yi hazmedemediğine göre demek ki gerçekten iyi oyuncu. umarım iyi oyununa devam eder. gereğinden fazla şişirilmişmiş... emre eğer yeteneklerinin farkında olsaydı yanında gerrard'ın, lampard'ın esamesi okunmazdı. neyse, bir takımın 11 tane böyle agresif oyuncusu olsun, o takımın sırtı yere gelmez.
emre sırf agresif olduğu için takımına zarar veriyorsa aynı düz mantıkla hagi'nin ya da bülent kormaz'ın çok çok daha fazla zarar vermesi lazımdı. öte yandan hagi'nin romanya'yı, bülent'in türkiye'yi haketmiyor olması lazımdı. benzer şekilde lugano'nun uruguay'ı... geçiniz.
dünkü maçta emre'ye küfrettim çünkü kartı kişisel sebeple ve bilerek gördü. hiddink'e de saygısızlık etmiş oldu. ama bir oyuncuyu yargılamak için hazırlık maçını baz almak sağlıklı değil. ancak hazırlık maçında bu davranışları sergilediyse diğer maçlarda bunun daha fazlasını yapacağı sadece düz mantıktır. bordo kart görsün o zaman?
yok emre ligde korunuyormuş... geçiniz bunları. kendi takımınızdaki atılmayan, atılamayan futbolculara bakın. bu tür polemiklerden nefret ediyorum ama emre'ye karşı gerçekten bir kin beslenmesi durumu söz konusu.
diğer yandan, fenerbahçe'nin neredeyse yarısı emre'dir. emre'siz fenerbahçe çekilmiyor gerçekten.
daha önce belirttiğim gibi milli takımı emre'nin hak etmediği söyleniyor ve emre'nin yerine nuri oynasın deniyor. nuri büyük bir yetenek ama kabul etseniz de etmeseniz de emre futbol olarak şimdiki nuri'den özellikle mücadele yönünden ve defansif anlamda daha iyi. kimse kusura bakmasın.
SAİT71
10.Şubat.2011, 17:42
Yahu bu adam değil mi Norveç maçında golü atan? Katkısı yok demek ihanettir...
Emre hazırlık maçında gördü kartı.Ama yorumlara falan bakarsak sanki eleme maçlarında da oynadığı her maçta görüyor kartı.Milli takıma zarar veriyormuş...Bundan başka örnek göstersin biri lütfen...
Belgorth
10.Şubat.2011, 17:59
Tamam arkadaşlar ben Emre'ye karşı kin besliyorum, bu nedenle yazdım tüm yazdıklarımı. Mutlu oldu mu herkes?
Söylemek istediklerimi anlamaya çalışmayın, bakın görün birkaç maç sonra sizde aynı şeyleri yazacaksınız çünkü Emre illaki sizi de yakacak bir maçta. Benim Emre özelinde söylediğim tek şey gereğinden fazla şişirilmiş olması, bunun dışında söylediğim şeylerin tamamı Ayhan'ı da kapsar, ben tavırdan bahsediyorum çünkü, kişilikten. Ama sanırım anlaşılamayacağım...
DisCo
10.Şubat.2011, 18:06
Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.
Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.
Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.
Volkan Şen
10.Şubat.2011, 18:08
Emre hazırlık maçında gördü kartı.Ama yorumlara falan bakarsak sanki eleme maçlarında da oynadığı her maçta görüyor kartı.Milli takıma zarar veriyormuş...Bundan başka örnek göstersin biri lütfen...
DisCo örnek göstermiş. O yazıyı okuyabilirsin.
Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.
Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.
Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.
Avrupa'da oynuyordu da bu performansı mı vardı ? Ben de demiş olabilirim o zaman ama sırf performans için diyorduk,Norveç maçında da bizi yanılttı zaten.Şimdi Emre neredeyse her maç oynuyor,üst düzey performans sergiliyor.Ortada bir iki yüzlülük varmış gibi yazman çok saçma.
DisCo örnek göstermiş. O yazıyı okuyabilirsin.
Ben göremedim.Yanlış anladın sanırım ben Emre'nin başka verdiği zarar örnek istemiştim.
DisCo
10.Şubat.2011, 18:31
Kendi üstüne alman beni şaşırttı. Herkes fikirlerini belirtmiş bende kendi fikrimi yazdım. Belki senin mesajından sonra denk gelmesi veya arkadaşımızın benim mesajımı örnek olarak göstermesi seni böyle düşündürmüş olabilir. Ben örnek istedin diye örnekleme yapma veya sana cevap olması anlamında yazmadım.
Dediğim gibi ben kendi fikrimi yazdım. Yine bence haklılık payım %100. Bugün Beşiktaş'a geçsin, Beşiktaş taraftarı Emre'yi savunmaya başlayacaktır. Buda taraftarlığın getirdiği birşeydir. Senin takımın en büyüktür, senin takımın hep doğru işleri yapar, senin formanı giyen her oyuncuyu savunman gerekir gibi.
Şuan Emre'nin yaptığı en ufak hatanın destanlaşması veya en büyük hatalarının bile savunulması gayet normaldir. Savunanlar Fenerbahçe'liler, en ufak hatayı bulanlar diğer takımlılardır. Bende olaya böyle bakmamak lazım diyorum.
Zekirdek
10.Şubat.2011, 18:31
Serdar Kesimal'ı çok beğendim. 3 büyüklerden biri transfer etmeli. Sezon başından bu yana sağlam görüntüsünü devam ettirtiyor.
Bundan sonra İddaa'da Türkiye maçlarına 0&rakip takım oynayıp 100 misli basmak gerek. Gol atamıyoruz ki maçı kazanamıyoruz.
Lucas Neill
10.Şubat.2011, 18:32
Avrupa'da oynuyordu da bu performansı mı vardı ? Ben de demiş olabilirim o zaman ama sırf performans için diyorduk,Norveç maçında da bizi yanılttı zaten.Şimdi Emre neredeyse her maç oynuyor,üst düzey performans sergiliyor.Ortada bir iki yüzlülük varmış gibi yazman çok saçma.
Ben göremedim.Yanlış anladın sanırım ben Emre'nin başka verdiği zarar örnek istemiştim.
Isvicre'yle Istanbul'daki macta tekme falan savurmustu rakip oyunculara mac sonunda
ForCimbom
10.Şubat.2011, 18:33
emrenin eski sıfatlarını ne çabuk unuttunuz ? (katil, p..) ?
(şimdi kaza kurşununa kurban gitmemek için açıklama yapayım, zira anlamak için sorgulamak sormak için kimse zahmet etmiyor bu forumda; o yazdığım sıfatları ben demiyorum, emre gs çıkışlı bir lejyonerken söyleniyordu bunlar ekseri karşı yaka taraftarı tarafından. )
Kendi üstüne alman beni şaşırttı. Herkes fikirlerini belirtmiş bende kendi fikrimi yazdım. Belki senin mesajından sonra denk gelmesi veya arkadaşımızın benim mesajımı örnek olarak göstermesi seni böyle düşündürmüş olabilir.
Dediğim gibi ben kendi fikrimi yazdım. Yine bence haklılık payım %100. Bugün Beşiktaş'a geçsin, Beşiktaş taraftarı Emre'yi savunmaya başlayacaktır. Buda taraftarlığın getirdiği birşeydir. Senin takımın en büyüktür, senin takımın hep doğru işleri yapar, senin formanı giyen her oyuncuyu savunman gerekir gibi.
İyi de ben birşeyi üstüme almadım ki tartışıyorum,ben de fikirlerimi belirtiyorum.Ortada büyük bir yanlış anlaşılma var bence :)
@LucasNeill
O maç bambaşka bir olaydı zaten elenmiştik.Orda da Emre yanlış yaptı da burda yakınılan Emre milli takımı yaktı durumu yok benceç
titates1
10.Şubat.2011, 19:36
Aynen katılıyorum hatta bir kaç mesaj öncesinde aynı şeyi söylemeye çalışmıştım kendi arkadaşlarımdan Emre bizde değilken yapılan yorumları ve aynı şekilde beşiktaşlı bir arkadaşımın yaptığı yorumu da buna örnek göstermiştim.Bu işler böyle benim bu konuda takıldığımda zaten formaları çıkartmadan yorum yapılması.
Sirius Black
10.Şubat.2011, 19:53
Kazım meselesini veya istediğim meseleyi atabilirim ortaya sonuçta orda da söyledim kimseyi tahrik etmeye çalışmıyorum diye kaç kere belirttim mesaj yazan arkadaşlara da cevap vermeye çalıştım sana da cevap yazdım karşılığında tekrar birşey yazmadın onun için ben birşey atıp çekilmiyorum , konuşuyorum , tartışıyorum bazen farklı bir şekilde yazıyorum çünkü karşımdaki insan bana üstü kapalı yalancı takımıma üstü kapalı şikeci diyor ... Son söylediğiniz cümle de bence biraz komik olmuş benim demek istediğimi anlamıyosanız evet gerçekten de karşımdakinin anladığı kadarmış
Asıl biz size anlatamıyoruz. Sizin tahrik edip etmek istememeniz önemli değil, karşıdakinin tahrik olup olmaması önemli. Bu da karşıdakinin suçu olmuyor malesef ! Söyleyenin oluyor. Rastgele attığınız kurşun birisini vurduğunda suçsuz mu oluyorsunuz ? Özür dilerim yanlışlıkla attım, beni serbest bırakın mı diyorsunuz ? O da böyle bir şey.
Revolution ya da benim Kazım'ın milli takıma alınmasıyla ilgili bir sözü mü daha önceden ? Lakayıt mı demişiz ? Genel konuştum filan diyebilirsin ama, bir şeyin varlığını kanıtlamak için tüm ihtimallerin doğru olması, bir şeyin yanlışlığını kanıtlamak içinse bir tanenin yanlış olması yeterlidir. Bu da bilimsel ispat konusu. :)
titates1
10.Şubat.2011, 19:58
Asıl biz size anlatamıyoruz. Sizin tahrik edip etmek istememeniz önemli değil, karşıdakinin tahrik olup olmaması önemli. Bu da karşıdakinin suçu olmuyor malesef ! Söyleyenin oluyor. Rastgele attığınız kurşun birisini vurduğunda suçsuz mu oluyorsunuz ? Özür dilerim yanlışlıkla attım, beni serbest bırakın mı diyorsunuz ? O da böyle bir şey.
Revolution ya da benim Kazım'ın milli takıma alınmasıyla ilgili bir sözü mü daha önceden ? Lakayıt mı demişiz ? Genel konuştum filan diyebilirsin ama, bir şeyin varlığını kanıtlamak için tüm ihtimallerin doğru olması, bir şeyin yanlışlığını kanıtlamak içinse bir tanenin yanlış olması yeterlidir. Bu da bilimsel ispat konusu. :)
Tamam o zaman bu bilimsel ispat konusuysa başvur yöneticilere bundan sonra genel konuşmak tahrik unsuru sayılsın ve herkes birbirinin eski mesajlarını karıştırıp tek tek buraya kanıt olarak sunmadan kendi fikirlerini söyleyemesin sen de rahat et ben de ...
Bak söylüyorum : genel konuştum !
yaman76hakanFB
10.Şubat.2011, 20:21
Değerli arkadaşım. Çok doğru söylüyorsun. O zamanlar bu forumu bilmiyordum ama o kişilerden birisi de benim. Halen aynı şeyleri düşünmeye devam ediyorum. Kaya Peker için ne düşünüyorsam aynısı... Gelmesini istemezdim ama geldikten sonra hislerimizi içimize gömüp, katkı vermesini bekliyoruz. "Madem geldi, aldığı paranın hakkını versin" hesabı... Allah'ı var, Emre elinden geleni yapıyor. Takımın en kilit oyuncusu. Mücadelesini ettiği müddetçe sorun yok. O en çok mücadele eden birkaç isimden birisi. Emre takır takır parasını alıyor ve aldığı paranın hakkını son kuruşuna kadar helal ettiriyor. Bu sebeple Emre'yi bitim kadar sevmediğim halde ve Fenerbahçe'ye karşı zamanında ayyuka çıkan terbiyesizliklerini asla unutmadığım ve asla unutmayacağım halde "kan kusup, kızılcık şerbeti içtik" hesabı katlanıyorum, sineye çekiyorum. Önemli bir oyuncu, malesef elimiz mahkum. Aldığı paranın hakkını versin yeter; formanın demiyorum, paranın... Çünkü Emre asla ve asla o formanın adamı değil. Kabullenemiyorum, bazen kendime kızıyorum; "Emre'yi bile kabullendin ya, başarı beklentisi uğruna değer miydi" diye...
Malesef artık giydiği formaya ruhunu katacak ve her daim içinde bir amatörlük, "taraftarlık" saklayacak efsane sporcular günümüzün yağmacı kapitalist dünyasında ütopyadan ibaret. Bugün Emre'yi kovsan, dün Tümer vardı, yarın belki -Allah korusun- aynı durumda bir başkası gelecek. Bu yüzdendir ki, Metin Oktay'ların, Baba Hakkı'ların, Lefter'lerin, Dobi Hasan'ların adı her anıldığında ayağa kalkıp ceketimi iliklemek ve o güzel insanların ellerinden öpmek istiyorum. Vefat edenleri rahmetle anıyorum. O güzel insanlar için, o her daim içinde "taraftar" bir çocuk taşıyan gerçek efsaneler için Attila İlhan'dan ödünç almak istiyorum aşağıdaki dizeleri:
Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı
Hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı
Gittiler akşam olmadan ortalık karardı
O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız
Sheriff
10.Şubat.2011, 20:54
Arkadaşlar birebir tartışmalara girmeyelim, konunun dışına çıkmayalım.
Hiddink'ten Emre'ye af yok
Maçtan sonra kendisinden özür dileyen Emre'yi affetmeyen Hiddink, milli takımda kimsenin vazgeçilmez olmadığını vurguladı.
http://www.goal.com/tr/news/237/milli-tak%C4%B1m/2011/02/11/2347435/hiddinkten-emreye-af-yok
maNga 33
11.Şubat.2011, 20:43
Milli Takım Teknik Direktörü, "Maçtan önce uyarmama rağmen beni dinlemedin. Bir kaptan bu kadar kolay kart görmemeli. Takımımda böyle oyuncular istemem" dedi.
http://img5.mynet.com/spr4/hiddink-emre-32204_501.jpg
A Milli Futbol Takımımız, önceki gün Trabzon'da karşılaştığı Güney Kore ile 0-0 berabere kalırken, maça damgasını vuran olay Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesiydi. 59. dakikada kendisine sert giren Koo Ja Cheol ile tartışınca sarı kart gören Emre, sinirlerine hakim olamayıp 1 dakika sonra aynı futbolcuya tekme atınca ikinci sarıdan kırmızı kartı görüp oyundan atıldı.
2002 Dünya Kupası'ndaki üçüncülük karşılaşması sonrası el ele verdikleri pozlarla tüm dünyanın alkışını alan iki takım arasındaki dostluğa yakışmayan bu hareketi nedeniyle eleştiri alan Emre Belözoğlu, asıl büyük tepkiyi ay yıldızlı ekibimizin teknik patronu Guus Hiddink'ten gördü.
Sert mesajlar
Hollandalı çalıştırıcı, önce basın toplantısında milli takım kaptanına sert mesajlar gönderdi. "Bu olayı hiç doğru bulmadım. Hoşnut değilim. İtirazlar yapılabilir ama bunu kontrollü yapmamız gerekir. Emre Belözoğlu'nun olayından çok büyük ders aldık" diyen Hiddink, daha sonra yöneltilen, "Ceza verecek misiniz?" sorusuna, "Milli takım bir kişiye bağlı kalmamalı" diyerek, bu oyuncuyu milli takımdan çıkarabileceğinin sinyalini verdi.
Beni dinlemedin
Guus Hiddink'in tepkisi bununla da bitmedi. Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrası soyunma odasında, yaptığı hareket nedeniyle özür diledi. Ancak çok sinirli olan Hollandalı teknik adamın, "Sabah sizi kontrollü olmanız gerektiği konusunda uyarmama rağmen gereksiz yere kırmızı kart gördün. Sözümün dinlenmemesini affedemem. Bir milli takım kaptanı bu kadar kolay kart görmemeli. Özrünü kabul etmiyorum. Ben çalıştırdığım takımlarda böyle kolay kart gören oyuncular görmek istemiyorum" diyerek, tecrübeli futbolcuyu terslediği öğrenildi.
mynet
Trabzonspor
11.Şubat.2011, 20:46
Ya tamam iyi bi orta saha oyuncusu ama gerçekten artık yeter yani bu kadar olmaz.Bende olsam bende takımdan keserdim bu ne ya her seferde böyle olmaz.
sananes
11.Şubat.2011, 20:48
Bakalım Hiddink beyefendiyi kim affedecek bi süre sonra.Ha bu tavrı doğrudur o ayrı.
ForsakeN
11.Şubat.2011, 20:54
Emre her halükarda oynar bu takımda.
Yalnız Mehmet Topal'ı grup maçlarında da kadroya almazsa ben de Hiddink'i affetmem.
Volkan Şen
11.Şubat.2011, 20:56
İyi olmuş. Emre gibi bir futbolcu Milli takıma yakışmıyor.
Addolorato
11.Şubat.2011, 21:04
İyi olmuş. Emre gibi bir futbolcu Milli takıma yakışmıyor.
Bizim ortasahamızda Fabregas falanmı varda benimmi haberim yok. Emre en kaliteli türk ortasaha oyuncusu şu anki şartlarda. Affetmemek falan çok saçma bence kart görmüş olabilir fakat Avusturya maçının kadrosuna Emre'yi çağırmazsa ayıp eder. Zaten şu an bir geçiş dönemi içerisindeyiz ve Nuri Şahin - Emre Belozoğlu ortasahasıyla ancak başarıya ulaşabiliriz bence.
LadroN
11.Şubat.2011, 21:07
Bazı değerler başarının üstündedir.Emre en kaliteli Türk orta saha oyuncusudur.Ama Hiddink'in tavrı sonuna kadar doğrudur.Emre giderse yerine mutlaka Mehmet Topal monte edilmelidir.Gerçi Oğuz Çetin olduğu sürece ne Emre gider ne Toapl gelir.
Raheem Lawal.
11.Şubat.2011, 21:09
Çok süper bir karar Mehmet Topal doldurabilir emrenin yerini
Volkan Şen
11.Şubat.2011, 21:10
Bizim ortasahamızda Fabregas falanmı varda benimmi haberim yok. Emre en kaliteli türk ortasaha oyuncusu şu anki şartlarda. Affetmemek falan çok saçma bence kart görmüş olabilir fakat Avusturya maçının kadrosuna Emre'yi çağırmazsa ayıp eder. Zaten şu an bir geçiş dönemi içerisindeyiz ve Nuri Şahin - Emre Belozoğlu ortasahasıyla ancak başarıya ulaşabiliriz bence.
ne dersen de arkadaşım emre belözoğlu o tavırlarıyla yakışmıyor milli takıma biran önce ilişkisi kesilmesi lazım Hiddinkin arkasındayım. Mehmet Topal gelir. Mehmet ekici var nuri şahin var.
BaGa TaRKaN
11.Şubat.2011, 21:21
Sahada Agresif Olmak Her Zaman İyidir, Agresif Oynayan İnsan Ruhsuz Oynamaz Takımda. Aksine Emre Gibi Futbolculara İhtiyacımız Var. Ama Emre Bundan Bihaber, Futboldaki Agresifliğine Eyvallah Ama Kişilik Olarak Agresifliğine Kimse Katlanmaz, Katlanamaz:)
C h A o S
11.Şubat.2011, 21:25
Her şey yetenek,başarı ve iyi oyun değildir.Kaldı ki Emre'de milli takımımız için vazgeçilmez bir oyuncu değildir.Atamızında dediği gibi;
“Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"
Volkan Şen
11.Şubat.2011, 21:30
Her şey yetenek,başarı ve iyi oyun değildir.Kaldı ki Emre'de milli takımımız için vazgeçilmez bir oyuncu değildir.Atamızında dediği gibi;
“Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"
Bravo çok güzel yazmışsın gerçekten. Emreyi milli takımda gördükçe üzülüyorum.
titates1
11.Şubat.2011, 21:31
Uzun uzun yazmak isterdim ben de ama ekşi sözlükten alıntı yapacağım , Ayrıca bu hazırlık maçlarında emreyle beraber 5 oyuncunun da kırmızı kart gördüğünü hatırlatmak isterim
hazırlık maçında çift sarı kart görerek oyun dışı kalmış oyuncu.
şimdi gördüğü kartları biraz önce izledim. artık insaf diyorum, insanda peygamber sabrı olsa ortadan çatlar. abicim, bu nasıl faullerdir böyle ya? özel maçta da kırmızı kart görülür mü denmiş. yavrucum özel maçta rakibe de böyle tekme tokat girilir mi?
maçın görüntülerini izliyoruz,
emre'ye arkadan faul
emre'ye yandan faul
emre'ye önden faul
emre'ye tepeden faul
1 değil 2 değil 3 değil. adam habire yere indiriliyor. sabır, sabır, sabır. en son pozisyonlardan birinde artık sinirden gülerek arkadan kendine çift dalmış koreliyi saçından okşayıp yerden kaldırıyor. yüzünden belli, bir daha olursa patlayacak emre.
ve ardından gelen ilk sarı karta sebep olan pozisyon. yine bir koreli arkadan çift dalmış. direk sakatlamaya yönelik hareket. bir de ayağıyla ittiriyor emre'yi, cesedini itekler gibi. hakemin derhal koşup iki oyuncuyu ayırması ve koreli'ye sarı kartı (kırmızı da pekala olabilir) vermesi gerekiyor. ama ne yapıyor, hakem etrafta dolanıyor, kart çıkarmamak için binbir dereden su getiriyor. koreli de özür dileme bir yana pişkin pişkin sırıtıyor. hakem de sırıtıyor ya, ben asıl ona takıldım. nasıl bir hakemsin ki bir oyuncunun futbol hayatını bitirecek derecede ciddi bir faul yapılmış, faulü yapan sırıtıyor marifet etmiş gibi, sen de onla beraber sırıtıyorsun. orada artık değil emre, dalai lama olsa sigortası atmaz mı? ondan sonra cezayı kesmek için emre'nin yaptığı hareket tabi ki ikinci sarı kartı ve kırmızıyı gerektirir, de o oyuncuyu gazozuna oynanan özel bir maçta bu hale getirenlerin hiç mi suçu yok?
(so far so good so what, 11.02.2011 11:34 ~ 11:45)
ben bu adamı sevmiyorum, en başta gelen sebebi de galatasaraylı olmam ve malum galatasaray-fener mevzusu falan. açıklamama gerek yok heralde aşağı yukarı bütün galatasaraylılar görüşümü paylaşıyordur bu konuda.
maç içinde yaptığı hareketleri onaylamamamdan tutun da kolundaki kaptanlık bandında kadar bi milyon tane eleştiri yazabilirim buraya. ama bunların hepsi zaten çoktan yazılmış son bi kaç yılda.
benim değinmek istediğim nokta, ben bu adamı televizyondan izlerken kendimden bişeyler buluyorum onda, yaptığı hareketi halı saha maçında olsam ben de yaparım; ki ben de saha dışında efendiyimdir. tamam profesyonel bi futbolcu bunları yapmaması lazım falan filan ama adam doğal. diyor ki ben bu hareketlerimden besleniyorum, tam bir türk insanı. dediğim gibi onu burda eleştiren insanlar olarak biz de orda olsak belki aynı şeyi yaparız.
(karsten, 11.02.2011 11:37)
En kaliteli Türk ortasaha oyuncusu Nuri Şahin'dir. Onu bir ayıralım.
Sheriff
11.Şubat.2011, 21:59
Milli takıma katkı açısından düşünürsek, Nuri şu ana kadar milli takıma katkı yapmadı. Bu nedenle Emre milli takımımızın bence halen en iyi oyuncusudur. Ekşi sözlükte yorum yapan arkadaşa kısım kısım katılsamda Emre'nin ne olursa olsun daha sakin davranması gerekirdi. Tekrar milli takıma çağrılcağını düşünüyorum, kırmızı kart gördü diye alınmaması skandal olur.
Milli takıma katkı açısından düşünürsek, Nuri şu ana kadar milli takıma katkı yapmadı. Bu nedenle Emre milli takımımızın bence halen en iyi oyuncusudur. Ekşi sözlükte yorum yapan arkadaşa kısım kısım katılsamda Emre'nin ne olursa olsun daha sakin davranması gerekirdi.
Oynatılmadı ki. En iyi oynadığı zamanlarda bile oynatılmadı. Emre en kötü dönemlerinde bile bu "en iyi oyuncu" kontenjanından hep ilk 11deydi. Katkı verdiği maçlar da çok oldu ama kendini dizginlemesi lazım dediğiniz gibi. Onu da öyle kabul edelim tarzındaki yaklaşımlar çok saçma geliyor.
Sheriff
11.Şubat.2011, 22:06
Oynatılmadı ki. En iyi oynadığı zamanlarda bile oynatılmadı. Emre en kötü dönemlerinde bile bu "en iyi oyuncu" kontenjanından hep ilk 11deydi. Katkı verdiği maçlar da çok oldu ama kendini dizginlemesi lazım dediğiniz gibi. Onu da öyle kabul edelim tarzındaki yaklaşımlar çok saçma geliyor.
Nuri'nin en iyi oynadığı bir tek bu sezonu biliyorum ben, bu sezon dışında milli takımı geçtim kendi takımında da devamlı oynatılmadı, birde geçen sezon oynadı biraz işte ama takımına gözle görülür katkı yaptığını geçen sezon için yine söyleyemeyiz ve milli takımda oynadığı hiçbir maçta da gözle görülür bir katkı yapmadı. Oyunculuğunu, tekniğini, kalitesini vs. vs. tartışmam Nuri'nin, ama bu sezona kadar milli takımda devamlı oynayacak bir oyun ortaya koyamamıştı..
ancar
11.Şubat.2011, 22:23
Emre'nin yeri ayrıdır. Ha ben Fenerliyim mesela bizde yaptığı sertlikleri yada gördüğü kartlarıda eleştiririm ama şu anda Milli takımda onun yerinde oynıyacak tam potansiyelli birisi yok. Ha oynar ama kaldıramaz o yükü şu anda en iyisi bu. Ne demişler "daha iyisi gelene kadar en iyisi bu" ben bu şekilde bakıyorum olaya...
sananes
11.Şubat.2011, 22:28
Maçta Emre olayından bir kaç dakika sonra servet ile koreli oyuncu itişti,atıştı vs.Spiker dediki dostluk tamam da bu nasıl dostluk.Emre'nin pozisyonlarında ise "tamam emre,ne gerek var emre,dostumuz,misafirimiz onlar bizim emre".Kısacası çok büyük bir çifte standart var konu emre olduğunda,yerel medyada bile.Türkiye'deki insanların büyük bir kısmı fenerbahçeli değil ise nefret ediyorlar neredeyse emreden.Hatta ben emre'ye bişey olsa sakatlık vs. sevineceklerini de düşünüyorum.Bu yüzdendirki bu olayda da hiddink'i desteklerler.Hiddink milli takımın içine ediyo kaba tabirle.Bi de emreyi almasın bakalım.Mevlüt'ü de almasın.Toraman'ı,mehmet topal'ıda.Alınmayan oyuncular çağırılanlardan daha iyi yahu.
Ayrıca milli takımın 2 tane kilit oyuncu vardır.Arda ve Emre.O yüzden Hiddink vs. kim olursa olsun bu kadar formda bir emre'yi kadrodan uzaklaştıramaz.
goosfraba
11.Şubat.2011, 22:29
ya madem emre alınmasın diyorsunuz, emre'siz bir ortasaha yapın koyun. bir bakalım nasıl olacak milli takımın ortasahası :)
garydelgadov
11.Şubat.2011, 23:08
Emre en iyi Türk ortasaha oyuncusuysa yabancı kontenjanı serbest bırakılsın çünkü Türk futbolunun bir geleceği yok demektir,şimdisi de.
LadroN
11.Şubat.2011, 23:09
Mehmet Topal, Nuri , Selçuk orta sahasının iş yapabileceğini düşünüyorum.
Sheriff
11.Şubat.2011, 23:16
Mehmet Topal, Nuri , Selçuk orta sahasının iş yapabileceğini düşünüyorum.
Kore maçında Selçuğu beğenmedim, son derece yetersiz. Mehmet Topal'da Valencia'da formasını kaptırdı, geri alır ve oynamaya devam ederse olabilir ama bize daha çift yönlü bir oyuncu lazım. Emre'nin yerini doldurabilecek bir oyuncu göremiyorum halen. Ama herkesin görüşüne saygı duymak lazım tabi.
GodfatheR
11.Şubat.2011, 23:25
Umarım bi daha çağırılmaz. Milli takımdan ne köy olur ne kasaba boşuna Emre'yi yıpratmasınlar. Emre'ye başka konulardan kini olup hatasını arayanlar buldu işte. Umarım bi açıklama yapar da bırakır milli takımı.
ForsakeN
11.Şubat.2011, 23:27
Yiğidi öldür hakkını yeme. Şuan için Emre en iyi Türk ortasahadır. Bunu kabullenmek lazım öncelikle. Fakat sinirli tavırlarıyla hem kendine hem de takımına çok zarar veriyor. Bir İspanya olmadığımız için ondan faydalanmayı kesmememiz lazım. Çünkü kalitesi üst düzey.
Emre'nin ortasahada oynamasını istemeyen arkadaşlar yerine alternatif belirtirlerse iyi olur. Nuri Şahin demeyin oynadığında gördük ki pek faydalı olamıyor. Dortmund'daki oyununu sahaya yansıtamıyor.
GodfatheR
11.Şubat.2011, 23:33
Emre'ye alternatif olarak 3 metre ilerisindeki adama pası zor atan Mehmet Topal'ı gösteriyorlar ya ona çok gülüyorum :n:
Adamı küfür kıyamet sattınız. Adama kazmamı denmedi odun mu denmedi kalas mı denmedi daha neler neler. Şimdi görüyorum ki Emre'nin yerine geçmeli diyorlar.Hani atalarımızın bi sözü vardır bende çok severim hani ;
Kör öldü badem gözlü oldu.
Yiğidi öldür hakkını yeme. Şuan için Emre en iyi Türk ortasahadır. Bunu kabullenmek lazım öncelikle. Fakat sinirli tavırlarıyla hem kendine hem de takımına çok zarar veriyor. Bir İspanya olmadığımız için ondan faydalanmayı kesmememiz lazım. Çünkü kalitesi üst düzey.
Emre'nin ortasahada oynamasını istemeyen arkadaşlar yerine alternatif belirtirlerse iyi olur. Nuri Şahin demeyin oynadığında gördük ki pek faydalı olamıyor. Dortmund'daki oyununu sahaya yansıtamıyor.
Olayı Emre-Nuri karşılaştırmasına getirmek istemiyorum ama Emre'nin yaşına gelene kadar Nuri'ye de ona verilen kadar şans verilecekse bi 5-6 yıl sonra bu dediklerinizi düşünmenizi beklerim.
LadroN
11.Şubat.2011, 23:38
Açıkçası bu tartışmada daha fazla bulunmak istemiyorum ama Mehmet Topal'a kazma dediğimi hatırlamıyorum ben.Son zamanlarda form düşüklüğü oldu fakat kazma odun kalas denilebilecek bir oyuncu değil Topal.Everton,Valencia boş adam istemezler herhalde.Ayrıca en azından benim yazdığım orta sahada Emre'ye alternatif Topal değil ki Topal'ı defansif olarak yazdım.
Şu an bu duruma uyan çok güzel bir söz var da yazmaya gerek yok.
Herşeyi anlarım da Emre'nin futbolunu beğenmeyip M.Topal gelsin falan diyen var.Bu arada bu Emre'nin 10.milli takım kırmızı kartı galiba.
RaSenGan
11.Şubat.2011, 23:47
Emre'ye alternatif olarak 3 metre ilerisindeki adama pası zor atan Mehmet Topal'ı gösteriyorlar ya ona çok gülüyorum :n:
Adamı küfür kıyamet sattınız. Adama kazmamı denmedi odun mu denmedi kalas mı denmedi daha neler neler. Şimdi görüyorum ki Emre'nin yerine geçmeli diyorlar.Hani atalarımızın bi sözü vardır bende çok severim hani ;
3 metre ötesindeki adama pas atamayan dediğin adam Valencia'da oynuyor.Gülünecek olan bir şey varsa o da senin söylediğin :)
IcedEarth
11.Şubat.2011, 23:50
-------------Mehmet Topal-------------
-----Hamit----------------Nuri-----------
Buyrun orta sahanın en hası..
ForsakeN
11.Şubat.2011, 23:53
-------------Mehmet Topal-------------
-----Hamit----------------Nuri-----------
Buyrun orta sahanın en hası..
Nuri yerine Emre'yi koyarım ben her halukarda. 2-3 sene sonra Nuri olabilir.
Hamit-Emre-Topal 3'lüsü cidden harika olur ama
Revolution
11.Şubat.2011, 23:54
Mehmet Topal'la Emre'nin yerleri apayrı. Mehmet Topal top kesen, topu oyuna ilk sokan isim ön libero. Emre Belözoğlu oyunu iki yönlü oynayan bu konuda da Türkiye'deki en iyi ortasaha. Kaynak da mynet zaten bu yüzden Emre'nin bir daha milli takıma alınmayacağını hiç düşünmüyorum. Emre'ye ihtiyacımız da var zaten.
Ayrıca Emre'ye gelene kadar çok kişi var milli takımdan uzaklaştırılması gereken.
Revolution
11.Şubat.2011, 23:54
Ayrıca Emre'ye gelene kadar çok kişi var milli takımdan uzaklaştırılması gereken.
Aynen katılıyorum.
BaGa TaRKaN
12.Şubat.2011, 00:18
Mehmet Topal Galatasaray'da Oynarken Taraftarlar Tarafından Çok Eleştirildi Yerlere Vuruldu, Sonra Gidince Kıymete Bindi. Af Buyur Ama Gerçekten Ortada Bir Çelişki Var Tükürdüğünü Yalamak Bu Olsa Gerek:)
Revolution
12.Şubat.2011, 00:20
Mehmet Topal Galatasaray'da Oynarken Taraftarlar Tarafından Çok Eleştirildi Yerlere Vuruldu, Sonra Gidince Kıymete Bindi. Af Buyur Ama Gerçekten Ortada Bir Çelişki Var Tükürdüğünü Yalamak Bu Olsa Gerek:)
Mehmet Topal sadece son senesinde eleştirildi ama asla yerden yere vurulmadı abi yanlışın var. Bana göre de 1 numaralı ön liberodur Türkiye'de.
O oyuncuların çoğu alınmadı zaten son kadroya. Birkaç değişiklikle daha iyi bir milli kadro oluşturabiliriz.
raymonda54
12.Şubat.2011, 00:28
milli takımda hep nuri şahinin oynamasını istiyodum emre yüzünden oynayamıyodu sonunda emrenin koltuğuna oturucak galiba..
BaGa TaRKaN
12.Şubat.2011, 00:30
Nuri Oynar Zaten, Ama Nuri'nin Savunması Sos Veriyor Nuri'ye Savunma Görevi Vermemek Lazım
GodfatheR
12.Şubat.2011, 00:35
Bende bunu söylemeye çalışıyorum abi.
Sheriff
12.Şubat.2011, 00:36
Nuri'ye sadece biraz öz güven aşılamak gerek diye düşünüyorum..
E.Cartman
12.Şubat.2011, 00:47
o 3 metre önüne top atamayan Mustafa Sarp isimleri karıştırmayalım lütfen :D Mehmet gayet güzel paslar atıyodu valla hatta Rijkaard Neill gelene kadar stoper oynattı geriden oyun kursun diye :) Yani iyi pas atamasada Galatasaray'lılar olarak BAM'ı gördüğümüz için Mehmet bize süper geliyorda olabilir :D:D
Ayrıca Emre'yi çıkarın milli takımdan bakalım n'olcak 70 Milyon kişi içinden bi Mehmet Aurelio çıkaramayan(!) ülkemizin Milli takımından Emre kalitesinde bi adamı kolaysa çıkarın hadi :D Hiddink'in yaptığı, yapacağı doğru olabilir ama o riske hiç kimse giremez. Ama derler ki biz Emre'yi gözden çıkarttık, yerine şunu monte edicez 90 dakika topa dokunamasa bile sahada kalacak, ısrar edilecek o zaman hazırlık maçlarında deneyin buyrun.
Volkan Şen
12.Şubat.2011, 00:50
ya yapma allah aşkına mehmet topalada kazma dedin ya futboldan anlamıyorsun galiba. hiç maçlarını izlemedinmi madem kazma bu mehmet topal ispanyaya neden gitti o zmn valencia neden aldı bu adamı en çok pas yapılan teknik bir lig ispanya mehmet topalıda ona göre almıştır valencia. Mehmet topal ı Hüseyin Cimşir ile karıştırdın galiba .
Aydin
12.Şubat.2011, 00:58
Emre'nin milli takıma Sabri ile birlikte yakışmadığını düşünüyorum ama ona ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. Cezalandırmak gerekiyorsa verilecek en güzel ceza ona zaten yakışmayan kaptanlığın alınmasıdır bence.
DenizlispoR
12.Şubat.2011, 01:06
ya yapma allah aşkına mehmet topalada kazma dedin ya futboldan anlamıyorsun galiba. hiç maçlarını izlemedinmi madem kazma bu mehmet topal ispanyaya neden gitti o zmn valencia neden aldı bu adamı en çok pas yapılan teknik bir lig ispanya mehmet topalıda ona göre almıştır valencia. Mehmet topal ı Hüseyin Cimşir ile karıştırdın galiba .
Osman'ın futbol anladığı nettir.Son senesinde GS taraftarlarının eleştirdiği bir oyuncu bu.Valencia konusuna girersek daha kalitesiz ve ucuz bir dm istediler , Valencia'nın mali krizini bilmeyen yok hehalde.Mali krizde olmasalar Mehmet Topal'ı alacağına inanan var mı ?
kalemci
12.Şubat.2011, 01:10
Emre'nin milli takıma Sabri ile birlikte yakışmadığını düşünüyorum ama ona ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. Cezalandırmak gerekiyorsa verilecek en güzel ceza ona zaten yakışmayan kaptanlığın alınmasıdır bence.
kesinlikle katılıyorum emreye ihtiyacımız var bence emredende kesinlikle nefret etmeme rağmen avrupadaki bir çok takımın emre gibi oyunculara ihtiyacı var ama kaptanlığını alırsın en büyük cezayı vermis olursun.
Volkan Şen
12.Şubat.2011, 01:11
Osman'ın futbol anladığı nettir.Son senesinde GS taraftarlarının eleştirdiği bir oyuncu bu.Valencia konusuna girersek daha kalitesiz ve ucuz bir dm istediler , Valencia'nın mali krizini bilmeyen yok hehalde.Mali krizde olmasalar Mehmet Topal'ı alacağına inanan var mı ?
Peki Evertondamı Mali krizdeydi onlarda çok istediler Mehmet Topalı o olmayınca gittiler. Fellainiyi aldılar. Gerçekten bazı şeyleri ya ben anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz. Bravo...
C h A o S
12.Şubat.2011, 01:14
Everton felanda istiyordu bu adamı unutmayalım.Mali krizle ne alakası var transferin anlamadım.Adamların ihtiyacı vardı aldı.Kaldıki verilen parada az buz değil.Adam elinde sonunda avrupaya atcaktı kendini.Bu da Valencia oldu.Topal'ı da ikinci sınıf oyuncu konumunda gibi konuşuyoruzya ne diyim...
Volkan Şen
12.Şubat.2011, 01:16
Everton felanda istiyordu bu adamı unutmayalım.Mali krizle ne alakası var transferin anlamadım.Adamların ihtiyacı vardı aldı.Kaldıki verilen parada az buz değil.Adam elinde sonunda avrupaya atcaktı kendini.Bu da Valencia oldu.
İşte arkadaş çok yanlış bir bilgi sundu bizlere.
Peki Evertondamı Mali krizdeydi onlarda çok istediler Mehmet Topalı o olmayınca gittiler. Fellainiyi aldılar. Gerçekten bazı şeyleri ya ben anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz. Bravo...
Haklısın suç Fenerli arkadaşlarda.Halbuki sen ne kadar iyi niyetli ve sadece tartışmak istiyorsun avatarından da anlaşılacağı üzere.
Volkan Şen
12.Şubat.2011, 01:21
Haklısın suç Fenerli arkadaşlarda.Halbuki sen ne kadar iyi niyetli ve sadece tartışmak istiyorsun avatarından da anlaşılacağı üzere.
ben tartışmak filan istemiyorum. Avatar içinde gerekli kişilere sordum herhangi bir sakıncası yok dediler.:icon_wink:
ben tartışmak filan istemiyorum. Avatar içinde gerekli kişilere sordum herhangi bir sakıncası yok dediler.:icon_wink:
İyi etmişsin sormakla yoksa amacının tahrik olduğunu düşünürdüm.Hatta Emre sana naptı ki falan diye sorardım.
Sheriff
12.Şubat.2011, 01:28
Birebir tartışmalara girmeyelim arkadaşlar. En azından abartmayalım.
Aydin
12.Şubat.2011, 01:31
Uzun uzun yazmak isterdim ben de ama ekşi sözlükten alıntı yapacağım , Ayrıca bu hazırlık maçlarında emreyle beraber 5 oyuncunun da kırmızı kart gördüğünü hatırlatmak isterim
Emre'nin burada nesini savunuyorsun açıkçası anlamıyorum. Evet, tekme yemesi vs. normal. İnsandır, sinirlenebilir. Sarı kart görürsün, rakibine sen de sert oynarsın, ona da eyvallah. Ama daha bir hazırlık maçında sen -bahsettiğimiz kişi takımın kaptanı- rakibine kin güdüp, bir sonraki pozisyonda ona dalıp kırmızı kart görüyorsan, bırakın kaptanlığı, sen o formayı da haketmiyorsundur.
Dediğim gibi anlayabiliyorum sürekli tekme yediğinden dolayı sinire kesmesini ama Zidane'da Materazzi'den küfür yedi. Kafayı koydu. Noldu? İtalya dünya şampiyonu oldu. Hazırlık maçı diye olayı küçümsemeyelim. Kalkıp çok önemli bir maçımızda da bu kadar takımda olmazsa olmaz olarak gördüğünüz Emre, bu hareketi yaparsa n'olacak? Fransızlar geniş adamlardı. Zidane'ı halk kahramanı bile yaptılar kafa attığı için. Ama Türkiye'de yerin dibine sokarlar.
Emre'nin yaptığı hareketlerin açıklamasını yapmak, onu savunmaya çalışmak bence çok saçma. Savunduğunuz kişi takımın kaptanı. Bir kavga çıktığında hakemle veya karşı takımın oyuncularıyla diyaloğa girmesi gereken ilk oyuncu. Sinirlerine hakim olmak zorunda olan bir oyuncu. Ama suç onda değil. Liderli vasfı bulunmadan sırf bilmem kaç sene bu takımda oynadı diye Sabrileri, Emreleri kaptan yapan zihniyette.
Kaldı ki Emre 11 sene önce Uefa finalinde -bence haksız da olsa- kırmızı kart görerek bizi finalde yalnız bırakmıştı. O kadar yurtdışında da oynadı. Milim ilerleme kaydetmez mi bir insan soğukkanlı olabilme konusunda?
eXcitinG
12.Şubat.2011, 01:38
Emre nin Fenerbahçe ye geLdikten sonra oynadığı miLLi maç ve Fenerbahçe kariyerinin goL,asist ve yaptığı fauL istatistikLerini buLun, ne derece önemLi ondan sonra karar verin. Emre sahada sağa soLa koşmaktan başka birşey yapmıyor maaLesef. Emre bencede en kaLiteLi orta saha oyuncumuz ama son iki yıLdır bu meziyetLerini sergiLediği bir miLLi maç ya da Fenerbahçe maçı gösterin bana. Şu an ki durumunda onun yaptığı işi Yiğit İncedemir de yapıyor. O da koşmaktan başka birşey yapmıyor Manisa da meseLa. Koşmak iLe sert oLmak iLe iş bitmiyor futboLda. İcraat Lazım. Maç kazandırıcak, takımı taşıyacak. O zaman yıLdız oLursun.
Volkan Şen
12.Şubat.2011, 01:43
Emre'nin burada nesini savunuyorsun açıkçası anlamıyorum. Evet, tekme yemesi vs. normal. İnsandır, sinirlenebilir. Sarı kart görürsün, rakibine sen de sert oynarsın, ona da eyvallah. Ama daha bir hazırlık maçında sen -bahsettiğimiz kişi takımın kaptanı- rakibine kin güdüp, bir sonraki pozisyonda ona dalıp kırmızı kart görüyorsan, bırakın kaptanlığı, sen o formayı da haketmiyorsundur.
Dediğim gibi anlayabiliyorum sürekli tekme yediğinden dolayı sinire kesmesini ama Zidane'da Materazzi'den küfür yedi. Kafayı koydu. Noldu? İtalya dünya şampiyonu oldu. Hazırlık maçı diye olayı küçümsemeyelim. Kalkıp çok önemli bir maçımızda da bu kadar takımda olmazsa olmaz olarak gördüğünüz Emre, bu hareketi yaparsa n'olacak? Fransızlar geniş adamlardı. Zidane'ı halk kahramanı bile yaptılar kafa attığı için. Ama Türkiye'de yerin dibine sokarlar.
Emre'nin yaptığı hareketlerin açıklamasını yapmak, onu savunmaya çalışmak bence çok saçma. Savunduğunuz kişi takımın kaptanı. Bir kavga çıktığında hakemle veya karşı takımın oyuncularıyla diyaloğa girmesi gereken ilk oyuncu. Sinirlerine hakim olmak zorunda olan bir oyuncu. Ama suç onda değil. Liderli vasfı bulunmadan sırf bilmem kaç sene bu takımda oynadı diye Sabrileri, Emreleri kaptan yapan zihniyette.
Kaldı ki Emre 11 sene önce Uefa finalinde -bence haksız da olsa- kırmızı kart görerek bizi finalde yalnız bırakmıştı. O kadar yurtdışında da oynadı. Milim ilerleme kaydetmez mi bir insan soğukkanlı olabilme konusunda?
Emre nin Fenerbahçe ye geLdikten sonra oynadığı miLLi maç ve Fenerbahçe kariyerinin goL,asist ve yaptığı fauL istatistikLerini buLun, ne derece önemLi ondan sonra karar verin. Emre sahada sağa soLa koşmaktan başka birşey yapmıyor maaLesef. Emre bencede en kaLiteLi orta saha oyuncumuz ama son iki yıLdır bu meziyetLerini sergiLediği bir miLLi maç ya da Fenerbahçe maçı gösterin bana. Şu an ki durumunda onun yaptığı işi Yiğit İncedemir de yapıyor. O da koşmaktan başka birşey yapmıyor Manisa da meseLa. Koşmak iLe sert oLmak iLe iş bitmiyor futboLda. İcraat Lazım. Maç kazandırıcak, takımı taşıyacak. O zaman yıLdız oLursun.
Saygıdeğer abilerim gerçekten benim bazı arkadaşlara anlatamadığım şeyleri yazmışsınız. noktası virgülü her şeyine katılıyorum yazdıklarınızın.
KaPaLı
12.Şubat.2011, 01:46
Emre sinirlidir, Emre sert oynar, Emre sinirlerine hakim olamaz ama Emre'yi bu duruma getirenlerin hiçmi suçu yok. Her maç defalarca tekme atıyolar. Israrla durmaya çalışsada, biryerden sonra olmuyo. Kore maçında yere düştükten sonra Kore'li oyuncunun tekme atması işi çığrından çıkardı. O dakikaya kadar dayanmasına şükretmek lazım. Kaç defa düştü Emre maçta ? Her oyun kurmaya çalıştığında Emre'ye tekme atıyolar. Guti'ye tekme atılınca Guti hazretleri itiraz edince Guti'ye tekme atmayın ama aynı tepki Emre'den geldimi vayy ahlaksız.
Mehmet Topal - Emre kıyasına girmek saçmalığına girmem burda. Çünkü Mehmet oyunun defans yönünü iyi yapabilen birisi ama Emre oyunun 2 yönünüde çok iyi oynayabilen ve Türk futbolunun bu yönüyle tek oyuncusu. Bırakın adam oynasın oyununu. Nefretinizi başka yerden çıkarın.
eXcitinG
12.Şubat.2011, 01:48
Zidane ın son maçıydı. Eğer o hareketi 28 yaşLarında ki bir Zidane yapmış oLsaydı FransızLarda o hareketin hesabını ondan sorarLardı eminim. :)
C h A o S
12.Şubat.2011, 01:48
Ben birde şunu merak ediyorum.Emre'nin sırtında Galatasaray forması olsa Fenerbahçe'li arkadaşlar böyle savuncaklar mıydı? : (
Ben bir Galatasaray'lı olarak daha deli eleştirirdim o durumda...
Volkan Şen
12.Şubat.2011, 01:49
Ben birde şunu merak ediyorum.Emre'nin sırtında Galatasaray forması olsa Fenerbahçe'li arkadaşlar böyle savuncaklar mıydı? : ( Ben bir Galatasaray'lı olarak daha deli eleştirirdim o durumda...
eh bende bun Fenerbahçeli arkadaşlara sormak istiyorum buradan ne cevap vericekler acaba ? :)
Revolution
12.Şubat.2011, 01:51
Emre'nin sırtında Galatasaray forması olmasına gerek yok ki. Emre o meşhur kol hareketini yaptığında İngiltere'deydi. Burada Emre'ye neler deniyordu.
eXcitinG
12.Şubat.2011, 01:52
Emre ye kadar MiLLi takımın haLLetmesi gereken çok sorun var. Hiddink efendi ve sevgiLi süper biLgiLi yardımcısı Oğuz bey Emre sayesinde şu anda epey rahat.
DisCo
12.Şubat.2011, 01:52
Emre özür dilemişse şayet kraldan fazla kralcı olup savunmamak lazım.
Aydin
12.Şubat.2011, 01:58
Olayı "gsliler emreyi eleştiriyor, fbliler savunuyor" gibilerinden bir tartışmaya dönüştürmeyelim. Herkesin kendi düşüncesi vardır. Emre'yi şu durumda savunmak bana saçma gelebilir. Ama başka arkadaşlar için haklı gerekçeleri olabilir.
Saygı çerçevesinde tartışalım. Biz burda tartışırken milyonlar alıp keyfine bakan oyuncular için birbirimizi kırmanın alemi yok .)
TR.CaPTaiN
12.Şubat.2011, 01:58
Ortasaha oyuncularını sadece gol, asist üzerine değerlendirirsek yanılırız. Evet Emre hücum yetenekleri de olan bir oyuncu ancak ortasahanın genel yapısı da oyuncuyu etkiliyor. Ben Emre olsam yanımda Cristian'a güvenip ileri çıkmam. Ki o da öyle yapıyor zaten. Türkiye'de istatistik konusunda verilere kolay ulaşılmıyor. Maalesef federasyon bile bunun takibini yapmıyor, en azından sitesinde yayınlamıyor. Neyse, bahsettiğim meseleyi somutlaştırmak gerekirse Emre ile Ernst'in şu yaklaşık 3 yıllık dönemde gol sayıları hemen hemen aynı. Ernst Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok kilit oyunculardan bir tanesiydi. Dolayısıyla ortasaha oyuncularını rakamlarla eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama ben de Emre'nin yanında daha etkili bir defansif ortasahayla hücumda daha iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum. Özellikle son 2 sezondur Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi Emre'nin ne derece kilit rolde olduğunu ve sağladığı büyük katkıyı görür.
Edit: Örneğim Ernst'le kısıtlı kalmasın, Xavi'nin 30 maçta 3 golü var.
eXcitinG
12.Şubat.2011, 02:03
Ortasaha oyuncularını sadece gol, asist üzerine değerlendirirsek yanılırız. Evet Emre hücum yetenekleri de olan bir oyuncu ancak ortasahanın genel yapısı da oyuncuyu etkiliyor. Ben Emre olsam yanımda Cristian'a güvenip ileri çıkmam. Ki o da öyle yapıyor zaten. Türkiye'de istatistik konusunda verilere kolay ulaşılmıyor. Maalesef federasyon bile bunun takibini yapmıyor, en azından sitesinde yayınlamıyor. Neyse, bahsettiğim meseleyi somutlaştırmak gerekirse Emre ile Ernst'in şu yaklaşık 3 yıllık dönemde gol sayıları hemen hemen aynı. Ernst Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok kilit oyunculardan bir tanesiydi. Dolayısıyla ortasaha oyuncularını rakamlarla eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama ben de Emre'nin yanında daha etkili bir defansif ortasahayla hücumda daha iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum. Özellikle son 2 sezondur Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi Emre'nin ne derece kilit rolde olduğunu ve sağladığı büyük katkıyı görür.
GoL atmayabiLirsin, asist te yapmayabiLirsin, ama başka şekiLde takıma katkı sağLarsın. Emre sadece koşuyor. Ne kadar top kapıyor ortaLama her maç merak ediyorum. İzLediğim bütün maçLarda çaLdığı top sayısı 1-2 tane kadardır. Zaten çoğundan fazLasıda fauL oLuyor zaten.Ne kadar kritik pas atıyor. Attığı pasLarın ne kadarı takımı atağa kaLdırıyor veya takımı pozisyona sokuyor. Emre biLdiğin aL geride, ver sağa, tekrar aL, ver ALex e oynuyor. ALex eLeştiriLirken hep söyLüyordum ALex Emre bu şekiLde oynadığı için verimsiz kaLıyordu. Sonra baktı o da Emre den hayır yok aLdı sazı eLine. Geçen sezon Ernst iLe Emre aynı goLü atmıştır ama çok eminim ki Ernst Emre den daha fazLa top kazanmış, daha fazLa asist yapmış, daha çok koşmuştur. Bu katkıdır.
Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa..
TR.CaPTaiN
12.Şubat.2011, 02:10
GoL atmayabiLirsin, asist te yapmayabiLirsin, ama başka şekiLde takıma katkı sağLarsın. Emre sadece koşuyor. Ne kadar top kapıyor ortaLama her maç merak ediyorum. İzLediğim bütün maçLarda çaLdığı top sayısı 1-2 tane kadardır. Zaten çoğundan fazLasıda fauL oLuyor zaten.Ne kadar kritik pas atıyor. Attığı pasLarın ne kadarı takımı atağa kaLdırıyor veya takımı pozisyona sokuyor. Emre biLdiğin aL geride, ver sağa, tekrar aL, ver ALex e oynuyor. ALex eLeştiriLirken hep söyLüyordum ALex Emre bu şekiLde oynadığı için verimsiz kaLıyordu. Sonra baktı o da Emre den hayır yok aLdı sazı eLine. Geçen sezon Ernst iLe Emre aynı goLü atmıştır ama çok eminim ki Ernst Emre den daha fazLa top kazanmış, daha fazLa asist yapmış, daha çok koşmuştur. Bu katkıdır.
Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa..
Emre Fenerbahçe'de muhtemelen yanındaki daha defansif oyuncudan bile daha fazla top kazanıyor. Sadece koşan Emre Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezonun ilk devresindeydi. Sonrasında Emre tekrar yükselişe geçti. Fenerbahçe'de şuan yokluğu en çok hissedilecek oyuncu bana göre Emre'dir. Ligtv her maç sonrası yayınladığı istatistikleri sitesine koysaydı daha net konuşma şansımız olurdu ama şimdi söylediklerimiz havada kalır. Emre Fenerbahçe'de öyle sadece koşan bir oyuncu konumunda değil.
Xavi 30 maçta 3 goL atmış. Kaç asist yapmış peki baktın mı ? kaç top kazanmış ya da ne kadar pas yüzdesi iLe oynuyor ve verdiği pasLarın ne kadarı dikine ya da sağa soLa.
Varsa öyle bir site yararlanmak isteriz tabi ki. Arada bizim oyunculara da bakmış oluruz rakamsal olarak.
eXcitinG
12.Şubat.2011, 02:19
Ömer abi de öyLe bir site vardı. Ona sormak gerek. HatırLamıyorum şimdi ama önceden kuLLanıyordum.
A.FaruK
12.Şubat.2011, 02:36
Şimdi şöyle bi durum var. Tabiki Emrenin maçta yaptığı hareket doğru değildi onu savunan yok burda zaten . Burda anlatılmak istenen ona karşı yapılan bazı gereksiz sallamalar. Tamam Emre agresif hatta çok agresif ama ona yapılanlar çok göz ardı ediliyor. Herkes elini vicdanına koysun azıcık herkes haklıda bir Emre haksız. Sebebsiz yere bağırıyor çağırıyor hakaretler savuruyor.
Emrenin yaptıklarına terbiyesizlik diyenler hiç mi hayran olduğunuz bir futbolcu böyle aşırı hareketler yapmadı. Bi Nouma Beşiktaşlı taraftarlar için idoldür bir kahramandır ama bu zamanında yaptığı terbiyesizliklerin üstüne örter dimi. Tamam onu geçtim koskosca Rijkaard'ın Völler di yanılmıyosam ona tükürmesi yada Cantona'nın taraftara tekmesi falanda filan bir sürü örnek verilebilir. Yanlış anlaşılmasın bunlar futbolun içinde olan şeylerse bende bi kaç örnek verdik sadece. Bunların bir çoğunu biliyordunuz zaten ben tekrar dile getirdim. Şimdi soruyorum hangisi gözünüzde değerini yitirdi ? Hiç biri değil mi ? O yüzden Emreyi öyle kolay değil silip atmamız.
Orda saydığım isimlerle bi alıp veremediğim yok sadece bu duruma birer örnek olsun diye söyledim amacım gönderme yapmak değil.Benim bu anlattıklarımda yanlış anlaşılmasın. Ama en azından yanlış anlaşılmadan korkuyorum o yüzden o cümleyi kurdum. Öyle sırf taraftarlık olsun diye değil burda yazdıklarım. Bir Bursasporlu kolay çizer üstünü belki ama bizim için öyle değil. Bursalı Secanlar, Volkanlar sütten çıkmış ak kaşıktır onlar olsaydı acaba böyle bir çırpıda çizilirmiydi isimleri bilemiyorum...
Belgorth
12.Şubat.2011, 03:06
Anlaşılmamaya çalışılan nokta burada şu, bu Emre'nin ilk vukuatı değil. Kulüp takımlarında yaparsın hadi, oynadığın formayı taraftar olarak da tutuyorsundur, yapılan bir şey oyuncu olarak değil de taraftar olarak ağırına gitmiştir, kendini kontrol edemez tepki gösterirsin, profesyonel bir oyuncu bunu yapmamalıdır gerçi ama, yine bir dereceye kadar anlarım.
UEFA Kupası yarı finalinde gördüğü kırmızı kart, İsviçre maçı ardından yapılanlardaki katkısı, ardından Macaristan maçında basın tribününe kol hareketi, Kayserispor maçında yaptığı boğaz kesme hareketi vs. şeklinde sayabileceğimiz bir çok vukuatı zaten var. Bir değil iki değil, bu kadar agresiflik de normal değil. Orası savaş meydanı değil ki, spor meydanı. Neden Metin Oktay, Lefter Küçükantonyadis, Hakkı Yeten büyük futbolcular? Çünkü her ne kadar içlerinde bir taraftarlık olsa da bunun spor olduğunun farkındaydılar. Ve bu nedenle hepsi halen daha saygıyla anılıyor. Emre yaptığının spor olduğunun farkında değil, savaş olarak görüyor ve karşısındakini yaralayacak hareketlerde bulunabiliyor çok rahatlıkla. En bariz örnek, kontrollü ya da kontrolsüz tartışmasına girmeden, Baros'un ayağını kırmasıdır mesela. Orada topa müdahale etme gayesinde olabilir ancak karşısındaki bir insan ve aynı meslekten ekmek yiyorlar? Yarın öbür gün kalkıp bir futbolcu kontrolsüz bir hareketle Emre'ye girse ve ayağını kırsa nasıl olur acaba hiç düşünmüyor. Oysa ki yıllarca yan yana oynadığı bir abisi var bunu sorabileceği, Okan Buruk. Ama Emre bunu aklına bile getirmiyor ki, ne yaparsa ona dokunulmayacağını, kendisine bir zarar gelmeyeceğini düşünüyor. Ve bu yetkinlikte olmayan bir adamın bırak Milli Takım kaptanlığını formasını bile haketmediğine inanıyorum ben. Takıma yararını vs. tartışırız, sabaha kadar da tartışırız bunu, ben o noktada değilim zaten ben mental açıdan yeterlilik noktasındayım ve Emre yeterli değil.
Bu maçta bu hareketi yapan Emre diye üzerinden yazıyorum ama benim anlatmak istediğim Emre değil, genel olarak bu yeterlilikte olmayan tüm oyuncular.
M.O.S.H
12.Şubat.2011, 03:20
Emre'nin sahada zaman zaman yaptığı gereksiz agresifliğin savunulacak yanı yok ama dünyada hiç mi böyle oyuncu yok , sırf bi adam böyle diye vazgeçilirmi ondan tam verim almak varken , siz kabul edin veya etmeyin Emre Türkiye'de mevkisinin en iyi oyuncusu Fenerbahçe'nin o olmadığı zaman nasıl afalladığını biliyoruz aynı şekilde Milli Takımdada yerinin doldurulacağını düşünmüyorum.
KaRaBükLü KraL
12.Şubat.2011, 03:34
Bu nasıl bi mantıktır yahu.Seninde avatarda Emre var onu ne yapacağız:)
ozaniel
12.Şubat.2011, 04:25
Emre'nin vazgeçilemez bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, 4-3-3 oynadığımızı varsayarsak Mehmet Topal-Nuri-Hamit ortasahası oluşturulabilir ki bence Nuri ve Hamit Emre'den daha faydalı oyunculardır, Nuri'nin banko oynadığı takım Bundesliga'da şampiyonluğa oynuyor, bu sezon sadece Almanya maçında oynadığı için milli takımdaki oyunu hakkında bir fikir edinemedik, onda da Aurelio sakatlandığı için geride kaldı. Hamit de asıl mevkisine döner.
Emre'nin yaptığına bir yaptırım uygulanmazsa yarın Volkan rakibin forvetini yıkıp kırmızı yer, İbrahim Toraman, Sabri biriyle kavga eder, yine kaybeden biz oluruz. Sırf disiplin için bile bu karar doğrudur bence.
El Barto
12.Şubat.2011, 10:20
http://www.youtube.com/watch?v=iydseXcH5SM&feature=related
Bu halleri daha iyiymiş. :)
DenizlispoR
12.Şubat.2011, 10:50
Bu nasıl bi mantıktır yahu.Seninde avatarda Emre var onu ne yapacağız:)
Ümit saçmalamışşsın :D.2 avatarı karşılaştır istersen :n:.
maNga 33
12.Şubat.2011, 13:01
SPOR YORUMCULARININ EMRE HAKKINDA SÖZLERİ....
EMRE'DEN VAZGEÇİLMEZ !
Erman Toroğlu'nun, "Artık milli takımda görmek istemiyorum" dediği tecrübeli futbolcuya, diğer futbol otoriteleri sahip çıktı.
http://img5.mynet.com/spr4/emre-milli-32241_501.jpg
Maçlarda zaman zaman yaptığı agresif hareketleriyle gündeme gelen Emre Belözoğlu'nun, son olarak Güney Kore ile oynanan hazırlık karşılaşmasında rakibi Koo Ja Cheol'a tekme atarak ikinci sarı karttan kırmızı kartı görmesi, "Emre milli takımda oynamalı mı, oynamamalı mı" tartışmasını gündeme getirdi.
Yazarımız Erman Toroğlu, dünkü gazetemizde yer alan yazısında, "Emre'yi milli takımda görmek istemiyorum" ifadesini kullanırken, görüşlerine başvurduğumuz diğer otoriteler, "Agresif hareketleriyle zaman zaman takımına zarar verse de Emre'den vazgeçilmez" dediler.
Sinan ENGİN: İhtiyacımız var
Emre'nin biraz agresif hareketleri var. Ama bunlar tamamıyla kazanmak' adına yapılan hareketler. Takımının daha iyi durumda olması için yapıyor. Milli Takımımızın şu an Emre'ye ihtiyacı var.
İLKER YASİN: Evet ve hayır
Emre saha içerisinde kendini kontrol etmekte zorlanan bir oyuncu. Emre'yi bir futbolcu olarak milli takımda tabii ki isterim, ama böyle agresif ve takımına zarar veren bir Emre'yi istemem.
Hakan ÜNSAL: Emre gibisi yok ki
Elimizde Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu varsa, gönderelim hemen... Mehmet Aurelio milli takımda oynarken, Mehmet Topal kadroya alınmıyorken, Emre'nin gönderilmesi acımasızlık ve hata olur.
Altan TANRIKULU: Hain ilan etmeyin
Bütün dünyada Emre tipinde agresif oyuncular var. Tabii ki Emre daha sakin olmalı. Ama iki sarı karttan atıldı diye, vatan haini' ilan edenlerin, "Ben bu ülke için ne yaptım" diye düşünmesi lazım.
Ercan SAATÇİ: Milli formayı giymeli
Emre kesinlikle milli formayı giymeye devam etmeli. Milli takım bir değişim süreci yaşarken, hem faydalanma hem de takımın ağabeyliği görevini yapma adına en önemli kişi Emre'dir.
Kanat ATKAYA: Acımasız olmayın
İnsanlar üzerine kararların bu tür olaylarla verilmesini acımasız buluyorum. Emre'nin yaptığını onaylamıyorum. Ama sırf buradan hareket ederek, "milli takımı bıraksın" demek bana uygun gelmiyor.
Ercan GÜVEN: Tadına doyulmaz
Emre oynasın mı sorusuna bir yorumcu elbet "evet" demek zorunda. Birincisi Emre aklını başına toplasın diye, ikincisi Emre'yi örnek alacaklara örnek olsun diye. Ammaaa...Oynarsa da... Tadına doyum olmaz hani.
Güvenç KURTAR: Hatasını tekrarlamaz
Emre gibi değerler kolay yetişmiyor. Önemli olan hatasından ders alıp bir daha yapmaması. Bence Emre gereken dersi aldı. Bu nedenle de milli takımda oynamaya devam etmeli.
Mynet
SAİT71
12.Şubat.2011, 13:02
Önceki sayfalarda Aydın abinin dediği gibi ona verilecek en güzel ceza kaptanlığı elinden almak olacak. Sinirlerini tutamayıpta atılan bir adam kaptan olmasın zaten. Ama Emre'ye ihtiyaç varken kırmızı kart gördü diye milli takıma almamak resmen intihar olur. Her oyuncu kart yer, disiplinsiz davranır... Emreyi milli takımdan kesip yerine Nuri'yi dahi koysanız onun kadar etkili bir adam olamaz çünkü Nuri'yi hiç bir zaman milli takım için düşünmedi hiç bir hoca. En azından zaman zaman Emre'yi kesip Nuri'yi baş adam yapmadılar. Böyle bir sorumluluğu bir anda yüklersen kaldıramaz.
Ben olsam Emre'nin yerinde bırakırdım milli takımı... Yıpranmaması F.Bahçe için daha sağlıklık olacak... Hemde çıkarılmalı diyenlerin de ne derece haklı olduklarını görürdük... Birde olayın şu yönü var Emre kaç gol attı ne kadar krtik paslar yapıyor gibi sorular oluyor. Eğer daha iyi bir oyuncumuz varsa bunların hepsini bir anda yapabilen onu oynatalım. Milli takımdaki oyuncu kalitesi çok kötü bence. Bu haliyle iyi oyuncularıda etkiliyor.
Zekirdek
12.Şubat.2011, 13:10
Emre üzerine ligimizde de çok oynuyorlar. Adamın üzerinde baskı, sinir herbirşey var. En basitinden Manisa maçının sonunda koridorda olanlara bakın. O ve benzeri olayların birikmesiyle oluyor bunlar. Koreli oyuncunun yaptığı hareket sadece fitili ateşledi. Koreli suçlu değil ama Emre olayında da tek suçlu Emre değil.
KaRaBükLü KraL
12.Şubat.2011, 14:29
Ümit saçmalamışşsın :D.2 avatarı karşılaştır istersen :n:.
Ne var Oğuzcum bana Emre'nin avatarı yaptığı kavgaları,agresif hareketlerini çağrıştırıyo.Ne farkı var.Adamın ettiği laf düzgün mü.Avatarda kavga varmış adamda kavgacı olacakmış.Ne saçma mantıktır yahu.
ozaniel
12.Şubat.2011, 15:40
Bu kadar baskı altında veya tekme yiyen bir tek futbolcu Emre değil ki , bir sporcu böyle durumlarda kendini kontrol etmeli. Kontrol edemiyorsa milli takımdan affını istemeli, Euro 2008'de Volkan'ın sinirini kontrol edememesi gruptan çıkamamamıza mal oluyordu, bir daha böyle bir durum yaşamayalım.
DisCo
12.Şubat.2011, 15:45
Emre'nin Ntvspor'da programını izlemiştim. Futbolcu vücudunu tanımalı profesyonellikte budur diyordu.
Profesyonellik kendini kontrol etmektende geçer. Bu oyuncunun futbol kişiliği yanlıştır ancak Emre'de budur. Kabul eden alır takımında oynatır, kabul eden milli takıma seçer. Etmeyende seçmez.
Medya da yakaladı tabi. Daha uzattıkça uzatıyor.
titates1
12.Şubat.2011, 16:57
Emre'nin savunduğum yönü orda alıntı yaptığım yönü bir galatasarylını nefret etmesine rağmen söylediği şey , adam bizden , adam sen ve ben , herkes işine gelince ruh olacak abi sahada profesyonellik falan anlamam ben der sonra gelir eleştirir ben böyleyim ben milyonlar da kazansam bu kadar hırslı olucam emre de böyle emre de bizden biri işte , sen de ben de aynı hareketi yapardık kimse birbrini kandırmasın.
Daha önce de söylediğim gibi Emre , Lugano , Bülent Korkmaz , Hagi , Arda , Nouma vb. gibi adamlar kendi takımında olsa tapacağın ama başka takımda oldu mu nefret edeceğin insanlar.Ben işin diğer yanıyla düşünebiliyorum gerçeği kabulleniyorum bu adam bizde olsa aynı hareketleri yapsa ben bu adamı çok sevicektim.
titates1
12.Şubat.2011, 17:00
Yiğit İncedemirle karşılaştırabilecek kadar nefret ediyorsan bu adamdan zaten tartışmaya girmeye bile gerek yok şok oldum cidden 28 yaşında bir futbol takipçisinin bunları yazmasına
uAburak89
12.Şubat.2011, 18:39
Emre'nin bir daha milli takıma alınmaması saçma olur, mevkisinde önemli bir isim. Milli takım çok saçma bir şekilde kuruluyor, örneğin Kazım niye seçiliyor yıllardır anlam veremiyorum. Forma dağıtımı konusunda bir adalet olmalı, daha sonra da kaptanlık seçimlerine dikkat edilmeli. Bence kaptan olacak kişilerin, otokontrolünü iyi sağlaması gerekli. Arda, Emre, Sabri gibi oyuncular bunu başaramıyor, yerine göre hareket edemiyor. Milli takımın kaptanlığı için Hamit doğru bir isim olabilir.
Emre'nin bir daha milli takıma alınmaması saçma olur, mevkisinde önemli bir isim. Milli takım çok saçma bir şekilde kuruluyor, örneğin Kazım niye seçiliyor yıllardır anlam veremiyorum. Forma dağıtımı konusunda bir adalet olmalı, daha sonra da kaptanlık seçimlerine dikkat edilmeli. Bence kaptan olacak kişilerin, otokontrolünü iyi sağlaması gerekli. Arda, Emre, Sabri gibi oyuncular bunu başaramıyor, yerine göre hareket edemiyor. Milli takımın kaptanlığı için Hamit doğru bir isim olabilir.
Aynen katılıyorum.Millet aksini nasılsa kanıtlanamaz diye saçma sapan argümanlarla tartışmaya çalışıyor.