PDA

View Full Version : Federasyon'dan Şaşırtan Fikstür..



anil luque
08.Şubat.2011, 01:00
2 Şubat Çarşamba günü Türkiye Kupasında G.Antep B.Ş.B. ile karşılaşan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor ile Cumartesi günü karşı karşıya geldi. Buraya kadar belki herşey normal karşılanabilir.

Ancak, Türkiye'yi Avrupa Kupalarında tek başına temsil eden Beşiktaş, 17 Şubat 2011 tarihinde Fi Yapı İnönü Stadyumunda kritik bir randevuya çıkacakken, 21. Hafta müsabakasını sanki Beşiktaş'ın hafta arası karşılaşması yokmuş gibi Pazar günü oynayacak olması bardağı taşıran son damla oldu.

13 Şubat günü Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, 4 gün sonra yani 17 Şubat Perşembe günü Dinamo Kiev ile karşılaşacak ve ardından 20 Şubat Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Şimdi burada yetkilelere sormak istediğimiz şu, Beşiktaş bu hafta arası maç yapmadan geçiyor. Perşembe günü maçı olan bir takıma hangi akılla Pazar günü maç veriliyor. Cumartesi günü oynaması gereken Beşiktaş'ın bir gün fazla dinlenmiş olması sadece Beşiktaş'a değil ülke futboluna katkı sağlayacaktır. Her fırsatta ortaya attığınız ülke futboluna verdiğiniz değer nerede?

Anlaşılan artık konu Beşiktaş olunca onunda bir değeri kalmıyor. Çarşamba günü Türkiye Kupası oynayan Beşiktaş'a Cumartesi günü maç oynatan bu zihniyetin amacı, sadece Beşiktaş düşmanlığı. Aksi olsaydı Perşembe günü oynanacak kritik maç öncesi Beşiktaş'ı Pazar günü oynatmak yerine Cumartesi günü oynatırdı.


- HABER1903 -

Not: Başlığı kendim yazdım , sitedekiyle aynı değildir.

anil luque
08.Şubat.2011, 01:02
Görüşlerinizi merak ettim arkadaşlar. Niye böyle bir olay bu ?

vego
08.Şubat.2011, 01:06
Digitürk istediği için.Başka türlü yayın programı alt üst olur.Digitürk 400 milyon dolar verdide,artık ne derse yaptırıyor.Sponsorlar böyledir.LJ23 kariyerinin başından beri sponsorları yüzünden smaç yarışmasına katılamıyor.

anil luque
08.Şubat.2011, 01:12
Galatasaray cumartesi saat 19.00 da oynuyor. O saatte biz olsak pazar günü de Galatasaray olsa değişen ne olacak sözde yayın akıışında??

vego
08.Şubat.2011, 01:15
Beşiktaş Gs'den bu yıl için daha çok reyting çekiyor abi.Yıllardır gelen bir sistem var Pazar akşamına ellerindeki en iyi maçı bırakırlar.Türk futboluymuş oymuş buymuş pek önemli değil.Kabul etmezsen Fifa kuralını gösterirler.2 maç arası 48 saat var derler.

Öteki türlü düşünmek istemiyorum.İşi basit bir para kazanma çabası olarak düşünmek istiyorum.

anil luque
08.Şubat.2011, 01:25
Enteresanmış gerçekten.. Sağol bilgi verdiğin için kardeşim.

SAİT71
08.Şubat.2011, 01:26
Herşeyin altın da bir kasıt aranırsa mutlaka birşey bulunur. O nedenle bencede Sadece para kazanma amaçlı olduğunu düşünmek en iyisi olur.

anil luque
08.Şubat.2011, 01:30
Kesinlikle öyle. Ben olayın maddi boyutundan habersiz olduğum için mantıksız bulmuştum ilk başta o kadar. Ben de istemem başka türlü şeyler olsun.

TR.CaPTaiN
08.Şubat.2011, 01:43
Ben de Ligtv'nin kendi dengeleriyle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Geçen sene Fenerbahçe'ye de aynısı olmuştu.

22.02.2010 - Fenerbahçe - Bursaspor
25.02.2010 - Fenerbahçe - Lille
28.02.2010 - İBB - Fenerbahçe

Önemli Avrupa liglerinde takım sayısı da fazla olduğundan haftaiçi, haftasonu sürekli maç yapıyorlar. Hatta araya kupa organizasyonları da giriyor, seyircileri tamamen futbola doyuruyorlar. Türk kulüpleri ve oyuncuları da bu çok maç işine alışmalı. Hatta bizde de takım sayısı arttırılsa daha fazla maç izlesek, fena olmaz.

Universal
08.Şubat.2011, 10:35
Pazartesi günü Trabzonspor maçı Perşembe günü PAOK maçı oynamıştık bu yıl sanırsam...

Digitürk istedi diye kısaca...

Cumartesi günkü seyirci stadyumdan izler, pazar günkü TV'den. Daha fazla seyirci istiyorlar reyting meselesi. Beşiktaş maçları iyi reklam alıyor demek ki...

RaSenGan
08.Şubat.2011, 15:06
Beşiktaş Gs'den bu yıl için daha çok reyting çekiyor abi.Yıllardır gelen bir sistem var Pazar akşamına ellerindeki en iyi maçı bırakırlar.Türk futboluymuş oymuş buymuş pek önemli değil.Kabul etmezsen Fifa kuralını gösterirler.2 maç arası 48 saat var derler.

Öteki türlü düşünmek istemiyorum.İşi basit bir para kazanma çabası olarak düşünmek istiyorum.

Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.İki haftadır Galatasaray pazar akşamları oynuyor maçını (:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Şubat.2011, 15:10
Bana göre de tamamen para kazanma amaçlı yapılan birşey...

Varonil
08.Şubat.2011, 21:57
22.02.2010 - Fenerbahçe - Bursaspor
25.02.2010 - Fenerbahçe - Lille
28.02.2010 - İBB - Fenerbahçe


Evet bunu hatırlamak lazım.

Bence geçen sene bize yapılan bu sene Beşiktaş'a yapılmamalıydı,yani en azından federasyon anlayış göstermeliydi.