2 Şubat Çarşamba günü Türkiye Kupasında G.Antep B.Ş.B. ile karşılaşan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor ile Cumartesi günü karşı karşıya geldi. Buraya kadar belki herşey normal karşılanabilir.
Ancak, Türkiye'yi Avrupa Kupalarında tek başına temsil eden Beşiktaş, 17 Şubat 2011 tarihinde Fi Yapı İnönü Stadyumunda kritik bir randevuya çıkacakken, 21. Hafta müsabakasını sanki Beşiktaş'ın hafta arası karşılaşması yokmuş gibi Pazar günü oynayacak olması bardağı taşıran son damla oldu.
13 Şubat günü Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, 4 gün sonra yani 17 Şubat Perşembe günü Dinamo Kiev ile karşılaşacak ve ardından 20 Şubat Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.
Şimdi burada yetkilelere sormak istediğimiz şu, Beşiktaş bu hafta arası maç yapmadan geçiyor. Perşembe günü maçı olan bir takıma hangi akılla Pazar günü maç veriliyor. Cumartesi günü oynaması gereken Beşiktaş'ın bir gün fazla dinlenmiş olması sadece Beşiktaş'a değil ülke futboluna katkı sağlayacaktır. Her fırsatta ortaya attığınız ülke futboluna verdiğiniz değer nerede?
Anlaşılan artık konu Beşiktaş olunca onunda bir değeri kalmıyor. Çarşamba günü Türkiye Kupası oynayan Beşiktaş'a Cumartesi günü maç oynatan bu zihniyetin amacı, sadece Beşiktaş düşmanlığı. Aksi olsaydı Perşembe günü oynanacak kritik maç öncesi Beşiktaş'ı Pazar günü oynatmak yerine Cumartesi günü oynatırdı.
- HABER1903 -
Not: Başlığı kendim yazdım , sitedekiyle aynı değildir.