PDA

View Full Version : Carlos Rusya'ya gidiyor

TR.CaPTaiN
12.Şubat.2011, 21:02
37'lik Roberto Carlos'tan bir transfer daha. Corinthians ile sözleşmesini fesheden Carlos bavullarını topladı ve rotası Rusya...

FLAŞ! Futbol dünyasının Brezilyalı önemli oyuncularından Roberto Carlos kulüp değiştiriyor. karşılıklı anlaşma ile sözleşmesini fesheden eski Fenerbahçeli oyuncu Rus ekiplerinden Anzhi Makhachkala'ya transfer oluyor.

Carlos'un Anzhi Makhachkala'dan yıllık 5 milyon avrodan bir senelik anlaşma yaptığı iddia ediliyor. Brezilya medyasında Corinthians başkanı Andres Sanches'in sözlerine dayandırılarak verilen habere göre Carlos Rus ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

ABD MLS devlerinden Los Angeles Galaxy'in de Carlos'a teklif götürdüğü ifade edilirken, 2010 yılı başında Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshederek ülkesine geri dönen Brezilyalıyı Corinthians taraftarlarının protesto ettiği belirtiliyor.

Corinthians'ın Copa Libertadores'ten erken elenmesi üzerine Brezilyalı taraftarlar bir süre önce Roberto Carlos'un da içinde bulunduğu bir takım oyuncuları tehdit etmiş bu durum Carlos'un kariyeri için yeni bir karar almasında da etkili olmuştu.

DAĞISTAN

1991 yapımı Anzhi Makhachkala maçlarını 20 bin kişilik Dinamo Stadyumu'nda oynuyor ve 2010 yılında Rusya Premier Ligi'ni 10.sırada tamamlamıştı. Dağıstan Rusya Federasyonu'na bağlı özerk bir Türki cumhuriyet ve Anzhi Makhachkala bu şehrin bir takımı.

Büyük Kafkas Dağları'nın kuzey yamacında yer alan Dağıstan Sovyetler Birliği'nin dağılmasından sonra, Rusya Federasyonu içinde Dağıstan Cumhuriyeti adını almıştı.

Sporx

A.FaruK
12.Şubat.2011, 21:27
Fazla saçmalamanın alemi yok işte efendi gibi bırak Brezilyada futbolu. Çok zor olmamalı Song gibi davranmak.

titates1
12.Şubat.2011, 21:34
Brezilyada tehdit mi ne alıyomuş ondandır bu karar

Eminoski
12.Şubat.2011, 22:03
çapkınlık yapmaya gidiyodur :) zengin ve yaşlı carlos

ozaniel
12.Şubat.2011, 22:16
Ne güzel adam 37 yaşında bile olsa macera yaşıyor.:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2011, 00:04
Yıllık 5 MN € sağlam para ama... :)

ForsakeN
13.Şubat.2011, 00:10
Bu teklife kim hayır der yav. para , Rusya , şöhret

bu adam Brezilyalı bir de :D

Zekirdek
13.Şubat.2011, 00:19
Rusya'da ben cep harçlığı karşılığında oynarım.

ForCimbom
13.Şubat.2011, 00:26
carlos suyunu çıkarmamalı bence.

zirvede bırakmak en kralı. zirve olmasa bile bari cıvıklaştırmadan bitireydi.

Rusya'da ben cep harçlığı karşılığında oynarım.

sadece cep harçlığı da yetmez ama hedeflediğin işlere :D

Zekirdek
13.Şubat.2011, 00:29
carlos suyunu çıkarmamalı bence.

zirvede bırakmak en kralı. zirve olmasa bile bari cıvıklaştırmadan bitireydi.

sadece cep harçlığı da yetmez ama hedeflediğin işlere :D

Klüp başkanına bakar o işler. Her 2 gole 1 tane.

BleedingMoon
13.Şubat.2011, 00:29
yalnız dağıstan hakkında bildiğiniz rusya gibi düşünmeyin arkadaşlar. ha, deplasmanlarda falan bilemem tabi.

rainmakerr
13.Şubat.2011, 00:35
parayı hacettepe verse orada oynayacak demekki.

RaSenGan
13.Şubat.2011, 01:01
Orda da 5 çocuk yapar döner :D Artık onların isimleri nereye yazdırır bilmiyorum :D Kolları dolu adamın :D

Revolution
13.Şubat.2011, 02:53
Orda da 5 çocuk yapar döner :D Artık onların isimleri nereye yazdırır bilmiyorum :D Kolları dolu adamın :D

Dediğin de laf Aygün ya adam baldırlarından çocuğunun adını bırak 3 cilt ansiklopedi çıkartır :D

jesmatador
13.Şubat.2011, 09:45
Adam bi ara fenerde bırakıcaktı ama :D

Addolorato
13.Şubat.2011, 09:56
Google'a Dagestan yazıp ararsanız Carlos'un para için nereye gittiğini daha iyi anlarsınız. Bir kere Brezilya'dan daha tehlikeli Dağıstan. Yılda 5 M € versen bana gitmeyebilirim yani.

ForsakeN
13.Şubat.2011, 12:30
Yılda 5 M € versen bana gitmeyebilirim yani.

Emin misin? :D