View Full Version : Trabzonspor Sohbet Alanı
Suicider
16.Mart.2013, 03:03
Her inişin bir çıkışı olduğu gibi,her çıkışın da bir inişi var.Şu anda Trabzonspor neredeyse dibe vuracak durumda.Bizim 8. olduğumuz yıl gibi bu sene olabildiğince alt taraflardan uzak kalarak ligi bitirmeliler.Ondan sonra ise takıma sağlam bir revizyon şart.Colman,Alanzinho,henrique,sapara falan hepsi yollanmalı.Ama yine gidip Polonya dan falan adam almakla olmaz bu.Bilindik Türk oyuncularının arasına ya kaliteli yada kumaşı sağlam genç yabancı oyuncular alınmalı.Tolunay Kafkas milli takımlarda çalıştığı süre boyunca belki genç yabancı oyunculardan gözüne kestirmiştir.Ve son olarakta kesinlikle artık Sadri Şener başkanlığı bırakmalıdır.
Nocna Mora
16.Mart.2013, 04:33
Her inişin bir çıkışı olduğu gibi,her çıkışın da bir inişi var.Şu anda Trabzonspor neredeyse dibe vuracak durumda.Bizim 8. olduğumuz yıl gibi bu sene olabildiğince alt taraflardan uzak kalarak ligi bitirmeliler.Ondan sonra ise takıma sağlam bir revizyon şart.Colman,Alanzinho,henrique,sapara falan hepsi yollanmalı.Ama yine gidip Polonya dan falan adam almakla olmaz bu.Bilindik Türk oyuncularının arasına ya kaliteli yada kumaşı sağlam genç yabancı oyuncular alınmalı.Tolunay Kafkas milli takımlarda çalıştığı süre boyunca belki genç yabancı oyunculardan gözüne kestirmiştir.Ve son olarakta kesinlikle artık Sadri Şener başkanlığı bırakmalıdır.
Maçları izlemediğin o kadar belli ki ? Henrique niye yollansın. Adam aslanlar gibi oynuyor topunu.
Suicider
16.Mart.2013, 04:36
Bence sen izlemiyorsun maçları.Henrique Trabzon'nun forveti değil.Trabzona Burak tarzı yırtıcı hızlı bir forvet lazım.Senin şu aslan kaç gol atmış söyle bir bana bakıyım?
byariff
16.Mart.2013, 04:56
henrique sag kanatta oynuyabilir aslinda solda olcan ortada adrian arkalarinda soner-zokora tek forvet olarakda emre gural yada janko tekrar kullanilabilir. trabzonun ideal kadrosu iyi ama bir yerde SIKINTI var oyuncular ozguvenlerini kaybetmisler defans cok kirilgan.
William Rookwood
16.Mart.2013, 05:19
Trabzonspor'un bu hale düşmesine üzülüyorum. Takım olmaktan öte dostluk yok. Bamba kendi kalesine gol atınca Onur elini sıkmadı. Şimdide Colman kendi takım arkadaşını tokatlıyor. Geniş bir revizyon lazım takıma.
Alicanfmfan
16.Mart.2013, 05:31
Bende Henrique konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Yani bir oyuncu özellikle forvet oyuncun mevkisinde oynayamıyorsa kanat olarak nasıl oynasın hemde o fizikle o hızla. Yıllarca forvette yapamıyorsa ver kanada mantığını uyguladık.
Nocna Mora
16.Mart.2013, 13:54
Bence sen izlemiyorsun maçları.Henrique Trabzon'nun forveti değil.Trabzona Burak tarzı yırtıcı hızlı bir forvet lazım.Senin şu aslan kaç gol atmış söyle bir bana bakıyım?
Burak ? Yırtıcı forvet ? Haha. Hücumlarda yaptığı çapraz koşular, verkaçlar, ayağında top tutabilmesi ve teknik olması çok özel bir oyuncu yapıyor Henrique'yi. Onu kullanamayan Trabzon şu an. Nasıl janko'yu kullanamıyorlarsa onu da kullanamıyorlar tam olarak. Seneye herşey daha iyi olacaktır.
Suicider
16.Mart.2013, 17:48
Burak ? Yırtıcı forvet ? Haha. Hücumlarda yaptığı çapraz koşular, verkaçlar, ayağında top tutabilmesi ve teknik olması çok özel bir oyuncu yapıyor Henrique'yi. Onu kullanamayan Trabzon şu an. Nasıl janko'yu kullanamıyorlarsa onu da kullanamıyorlar tam olarak. Seneye herşey daha iyi olacaktır.
Tamam dostum haklısın.Her zaman ilk 3 hedefi olan bir takımın forvetine Henrique'yi yakıştırıyosan daha fazla tartışmanın alemi yok.Orta sıralara oynayacaksa oynayabilir.
Hemen gömmeyin adamı. :) http://s7.directupload.net/images/120502/9wicods6.swf
Ben kendisinden hala umutluyum açıkcası. Transfer olduğu dönemden beri düzenli olarak oynadığı bir dönem olmadı. Son 4-5 maçta ilk 11 çıkmaya başladı ve 2 gol attı. Bu seneki rakamlarımızı göz önünde tutarsak müthiş bir istatistik. :D
Suicider
18.Mart.2013, 00:37
Valla ben Trabzon'un iyiliği için böyle düşünüyorum.Benim için kalıp oynaması daha iyi umarım gönderilmez :)
davidvilla
18.Mart.2013, 11:43
Henrique, daha tolunay geldiğinde Porto'dan gelen teklife verilmeliydi. Tolunay ama önceki klüplerdeki halini de biliyoruz. Yanlış adam geldi e haliyle Trabzon da yanlış yolda devam ediyor.
Mamadou
18.Mart.2013, 18:00
Nasıl biz gelecek sezon SA ile devam etmemeliyiz Trabzonspor'da aynen Tolunay Kafkas ile devam etmemeli. Hoş gerçi ilk önce Sadri ve yönetiminin gitmesi gerekiyor. Trabzonspor gelecek sezon Tolunay Kafkas ile devam ederse olacakları az çok tahmin edebiliyordur millet. Elde zaten 40 kişilik kadro var neredeyse birde kendi istediği oyuncuları aldırırsa Trabzonspor tümden bataklığa savrulur. Sonra o oyuncuları gönder gönderebilirsen. Sonuçta Trabzonspor GS,FB,Beşiktaş'tan geliri az olan bir takım.
Sezonun geri kalanında Tolunay Kafkas genç oyunculara yönelebilir. En başta Soner Aydoğdu olmak üzere Zeki , Emre Güral gibi genç oyunculara şans vererek onları hazırlayabilir. En iyisi dediğimiz Colman , Zokora gibi yabancı oyuncular bile takımı kafada bitirmiş. Yabancı oyunculardan hayır yok.
Bordo61Mavi
19.Mart.2013, 05:11
Persembe gunu Drogheda United ile dostuluk macimiz var, pasaportum suanda Ingilizlerin elinde oldugu icin ben gidemiyecegim ama yaptigim pankartlar orda olacak.
Trabzonspor
19.Mart.2013, 17:44
Nasıl biz gelecek sezon SA ile devam etmemeliyiz Trabzonspor'da aynen Tolunay Kafkas ile devam etmemeli. Hoş gerçi ilk önce Sadri ve yönetiminin gitmesi gerekiyor. Trabzonspor gelecek sezon Tolunay Kafkas ile devam ederse olacakları az çok tahmin edebiliyordur millet. Elde zaten 40 kişilik kadro var neredeyse birde kendi istediği oyuncuları aldırırsa Trabzonspor tümden bataklığa savrulur. Sonra o oyuncuları gönder gönderebilirsen. Sonuçta Trabzonspor GS,FB,Beşiktaş'tan geliri az olan bir takım.
Sezonun geri kalanında Tolunay Kafkas genç oyunculara yönelebilir. En başta Soner Aydoğdu olmak üzere Zeki , Emre Güral gibi genç oyunculara şans vererek onları hazırlayabilir. En iyisi dediğimiz Colman , Zokora gibi yabancı oyuncular bile takımı kafada bitirmiş. Yabancı oyunculardan hayır yok.
Zeki sakatlanmadan önce oynuyordu şimdi ne halde bilmiyorum.Emre'yi de yollayacaklar herhalde oynatmıyor 18'e bile alınmıyor zaten.
Bordo61Mavi
19.Mart.2013, 19:26
Emre'yi kadroda dusunuyormus ama su surecte daha tecrubeli isimlerle oynamayi tercih etmem lazim demisti Tolunay hoca.
Mamadou
20.Mart.2013, 03:00
Bir kaç oyuncu hariç tecrübeli oyuncuların takıma katkısı nedir ki zaten geçelim. Amaç belli günü kurtarmak. Bu yüzden TK ile olmaz bence.
Bordo61Mavi
02.Nisan.2013, 18:19
Bizim stad isi yine durdu :D proje cikisi 2006, dolgusu bitebildi stadin.
Bordo61Mavi
08.Nisan.2013, 00:19
Kongre karari alindi Mayis icin
Mamadou
08.Nisan.2013, 02:30
Galatasaray'a 2000 yılında UEFA ve Süper kupayı kazandıran jenerasyondan sonra en iyi jenerasyon iki yıl önce Trabzonspor'daydı. O kadro korunsa ve üstüne eklemeler yapılsaydı Trabzonspor uzun yıllar ligde kafaya oynardı. En büyük talihsizlik o kadroyu koruyamaması oldu yönetimin. En acısı Şenol Güneş'in emekleri boşa gitti. Oyuncu sözleşmelerinde yapılan amatörlükler her şeyi berbat etti. Mağdur veya değil şike olayları da Trabzonspor'u epey yıprattı. Şike olaylarından önce Sadri Şener ve yönetimi gayet planlı bir şekilde yoluna devam ediyordu. Ama şike olaylarından sonra yönetim hep günü kurtarmaya yönelik hamleler yaptı. Yapılan transferler ortada bir yığın işe yaramayan yabancı oyuncu var.
Deus Dominus
08.Nisan.2013, 02:52
Günü de değil geçmişi kurtarma peşine düştüler, hak-hukuk peşinde koşarken bugünü unuttular, takımı unuttular. "3 Temmuz'la başlayan süreç" en çok Trabzonspor'u etkiledi...
darkkobal123
08.Nisan.2013, 14:52
Sen Selçukları, Burakları, Enginleri, Umutları, Ceyhunları, Egemenleri satarsan bu hale düşersin tabii.
Deus Dominus
08.Nisan.2013, 18:10
Egemen, Ceyhun, Selçuk sözleşmesi bittiği için ayrıldı. Engin'e çok sabrettiler, baktılar akıllanmayacak kadro dışı bıraktılar. Umut Avrupa'ya gitmek istediği için, Burak da sözleşmesindeki madde sebebiyle elden gitti. Oyuncuları sattılar diyemeyiz bu durumda, tutamadılar diyebiliriz.
darkkobal123
08.Nisan.2013, 18:20
Egemen, Ceyhun, Selçuk sözleşmesi bittiği için ayrıldı. Engin'e çok sabrettiler, baktılar akıllanmayacak kadro dışı bıraktılar. Umut Avrupa'ya gitmek istediği için, Burak da sözleşmesindeki madde sebebiyle elden gitti. Oyuncuları sattılar diyemeyiz bu durumda, tutamadılar diyebiliriz.
Doğru, dediğin gibi tutamadılar. Ama aynı kapıya çıkıyor sonuç olarak. Her türlü yönetim hatası yani.
Deus Dominus
08.Nisan.2013, 18:35
Zor usta, o çıkış yaptıkları dönemde şampiyonluk yaşayabilseydiler -iki kez direkten döndüler- ben eminim en az yarısı takımda kalırdı. Ama oyuncularda başarıya aç, hedefleri büyük. O hedeflerine ulaşabilecekleri kulüplere (Egemen hariç hepsi Galatasaray'a :D) yöneldiler. Bu açıdan kulübe kızmak da zor, oyunculara kızmak da. Kulübü ancak şu konuda eleştirebiliriz, B planları yokmuş, yerlerini dolduramadılar, özellikle Burak ve Selçuk'un.
darkkobal123
08.Nisan.2013, 18:55
Adam gibi sözleşme teklif etselerdi de oyuncularda kabul etseydi demezler mi adama yani. :D Bir kulübün başkanı bu kadar oyuncusunu bu şekilde elinden kaçırıyorsa orada bir sorun var demektir. Oyuncuyla alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Kaldı ki o sezon TS Şampiyonlar Liginde oynadı. Selçuk kalabilirdi takımda o sezon. Kısacası, takımın iskeletini bozarsan olacağı budur işte. Elinden kaçırmayacaktın o oyuncuları Sadri Başkan. :)
Namzet
09.Nisan.2013, 01:35
Beste
Taraftarın yönetime bestesi,çok hoşuma gitti benim:)
nekop
09.Nisan.2013, 05:53
Sadri Şener açıklamalarıyla bana çok güzel bir doğum günü hediyesi vermiş oldu, sağolsun. :)
Bordo61Mavi
09.Nisan.2013, 18:45
Egemen Korkmaz
Aradaki kucuk miktarlar yuzunden "cok sevdigi" (kendi agzindan) Trabzondan ayrilmak zorunda kaldi, 1 sene Besiktasta oynayip yine $ yuzunden ayrildi. Egemenin en az yonetim kadar hatasi vardi
Engin Baytar
Senol Gunes'in bittigi andi onu affetigi an. Sorunlu oyuncuydu gitmesi gerekirdi gitti. Yonetim dogru olani yapti
Selcuk Inan
Sadri Sener burdayda bende burdayim dedi , sezon sonu geldi sozlesmeye yanasmadi. Istanbulu secmesi yenge meselesi yuzunden. Kendisinde suc bulmuyorum ama o ilk basta ettigi lafi etmiyecekti. Yonetimin hatasi yine yok, Galatasarayin verdigi paranin yarisini zor veririz.
Burak Yilmaz
Sezon sonu geldiginde gitmeyi kafasina koymus bir isimdi. Avrupada nakit para veren olmadi oda sicak bakmadi oraya cunki hayallerini kurdugu ekipler yoktu talipler arasinda. Son sezonunda $2,400,000+primler cebe atti Trabzonda. Bir daha okadar para cebe atan olurmu Trabzonda ? Sanmam. (Hak etti okadar parayi orasi ayri mesele tabi) Yonetimin hatasi ilk basta 5 milyon maddesi koydurmakti, onlari tek kurtaracak sey Burakin bir sonraki satisindan gelecek 25%
Ceyhun
Tek hatamiz onun yerine Baris Ozbek gibi bir adam almamizdi, ikiside birbirinden duz adamdi.
Umut Bulut
Avrupa istedi gitti, mutsuzum dedi geri istedik Turkiye istemiyorum dedi Galatasaraya geldi. Onada kizmiyorum, SL'de oynamak istedi.
JaJa
Alkol sorunu varmista, antremana cikarken kafa 1 milyon oluyormus. Adamin ickiliyken oynadigi futbolu bugun 5 milyon verdigimiz adam ayik kafayla oyniyamiyor. Yonetimin en buyuk hatasidir.
Tabi bunlar haric bide 3 Temmuzla basliyan surec var
-82 puanla , bana gore sampiyon bitirdigimiz bir lig
-2-3 gun kala Sampiyonlar ligine alinmamiz
-bilmem kac mac sikeyle basliyan dosyanin yari yariya bir mac sayisina inmesi
- TFF DEGISIKLIGI
- Y.D'nin Sadri Seneri kandirmasi, veya Sadri Senerin buna mecbur edilmesi !?
-MEDYANIN HER FIRSATTA ADI GECEN TAKIMLARA vurmasi
En karli cikmamiz gerektigi yerde en zararli biz ciktik :)
Sonra surec daha epey zaman alacak dedik kafayi lige verelim dedik ondada Senol Gunese takildik. Muthis bir hoca olabilir ama kendi kurdugu takimlarla basarili olamiyor
Ve yapilan yanlistada agzini acmiyor takima zarar vermesin diye, eee hocam istifa ettikten sonra konustun bugune ne faydasi oldu ???
Gel gelelim bugune. Gunu kurtarmasi icin genc bir Tolunay getir, enkazi ondan toplamasini bekle ve onada yazik et.
Sezon sonuna kadar takimi vefa gostermedigin Unal Karamana teslim edecektin ve o Elazig macindan sonra kongre kararini ligin son macindan sonraya alacaktin.
Cok hata yapildi cok, hepsinin sebebi yonetim olmasada tek gidebilecekler onlar. Tolunay hocada demis Sadri Sener giderse bende gider. Bi zahmet sende gitte kendine yazik etme.
Simdi kongre karari cikti, kim olacak baskan? Adayligini koyabilecek butun adaylar su gunlerde Faruk Ozak'la gorusuyor, niye neden ? Cunki yine karari derin(dinazorlar) Trabzon verecek, onlarin sectigi adam baskan olacak
Ahmet Agaoglu
Ibrahim Haciosmanoglu
Hangisi Faruk bey ile anlasirsa
Bordo61Mavi
09.Nisan.2013, 19:32
Agaoglu aday olmiyacagini soylemis :) lafa gelince Trabzonsporluyum , gerek oldugunda herzaman varligimizi belli ederiz diyordu :) bir kez daha bu haraketini yapti, ve birkez daha Trabzon taraftarlari yaptigi aciklamalara kanacaktir
Bordo61Mavi
09.Nisan.2013, 21:12
+
Zamaninda 3.5 milyon verilip alinmayan Alper Potuk
Aradaki 100-200bin nedeniyle alinmayan Salih Ucan
Daha neler neler var :)
darkkobal123
09.Nisan.2013, 21:26
Yönetiminde hatası varmış demek ki abi. :)
Bordo61Mavi
09.Nisan.2013, 23:26
Yaptigi transferlerde tabiki var ama disari gidenlerde fazla goremiyorum.
Yaptigi transferlede ortak suclu Senol Gunes'tir bana gore.
2010-2011 yil kadrosunun temelini Ersun Yanal atti. Senol Gunes'in hic bir zaman transferde bir listesi felan olmadi.
Bu kadro 30+ adam oldu sene basinda insan bi kac kisi gozden cikartir, onlar gidip uzerine ekleme yapti.
Taraftar bedava Fatih Tekke isterken Sadri Sener kisisel hesaplari yuzunden almadi ve bir Janko transferine imza atti.
"Bu takimi bilgisayara koy sampiyon olur" bu lafi dedi Sadri Sener, bilgisayarmi oynuyoruz diye sormadi kimse :)
nekop
10.Nisan.2013, 16:37
Egemen Korkmaz
Aradaki kucuk miktarlar yuzunden "cok sevdigi" (kendi agzindan) Trabzondan ayrilmak zorunda kaldi, 1 sene Besiktasta oynayip yine $ yuzunden ayrildi. Egemenin en az yonetim kadar hatasi vardi
Engin Baytar
Senol Gunes'in bittigi andi onu affetigi an. Sorunlu oyuncuydu gitmesi gerekirdi gitti. Yonetim dogru olani yapti
Selcuk Inan
Sadri Sener burdayda bende burdayim dedi , sezon sonu geldi sozlesmeye yanasmadi. Istanbulu secmesi yenge meselesi yuzunden. Kendisinde suc bulmuyorum ama o ilk basta ettigi lafi etmiyecekti. Yonetimin hatasi yine yok, Galatasarayin verdigi paranin yarisini zor veririz.
Burak Yilmaz
Sezon sonu geldiginde gitmeyi kafasina koymus bir isimdi. Avrupada nakit para veren olmadi oda sicak bakmadi oraya cunki hayallerini kurdugu ekipler yoktu talipler arasinda. Son sezonunda $2,400,000+primler cebe atti Trabzonda. Bir daha okadar para cebe atan olurmu Trabzonda ? Sanmam. (Hak etti okadar parayi orasi ayri mesele tabi) Yonetimin hatasi ilk basta 5 milyon maddesi koydurmakti, onlari tek kurtaracak sey Burakin bir sonraki satisindan gelecek 25%
Ceyhun
Tek hatamiz onun yerine Baris Ozbek gibi bir adam almamizdi, ikiside birbirinden duz adamdi.
Umut Bulut
Avrupa istedi gitti, mutsuzum dedi geri istedik Turkiye istemiyorum dedi Galatasaraya geldi. Onada kizmiyorum, SL'de oynamak istedi.
JaJa
Alkol sorunu varmista, antremana cikarken kafa 1 milyon oluyormus. Adamin ickiliyken oynadigi futbolu bugun 5 milyon verdigimiz adam ayik kafayla oyniyamiyor. Yonetimin en buyuk hatasidir.
Tabi bunlar haric bide 3 Temmuzla basliyan surec var
-82 puanla , bana gore sampiyon bitirdigimiz bir lig
-2-3 gun kala Sampiyonlar ligine alinmamiz
-bilmem kac mac sikeyle basliyan dosyanin yari yariya bir mac sayisina inmesi
- TFF DEGISIKLIGI
- Y.D'nin Sadri Seneri kandirmasi, veya Sadri Senerin buna mecbur edilmesi !?
-MEDYANIN HER FIRSATTA ADI GECEN TAKIMLARA vurmasi
En karli cikmamiz gerektigi yerde en zararli biz ciktik :)
Sonra surec daha epey zaman alacak dedik kafayi lige verelim dedik ondada Senol Gunese takildik. Muthis bir hoca olabilir ama kendi kurdugu takimlarla basarili olamiyor
Ve yapilan yanlistada agzini acmiyor takima zarar vermesin diye, eee hocam istifa ettikten sonra konustun bugune ne faydasi oldu ???
Gel gelelim bugune. Gunu kurtarmasi icin genc bir Tolunay getir, enkazi ondan toplamasini bekle ve onada yazik et.
Sezon sonuna kadar takimi vefa gostermedigin Unal Karamana teslim edecektin ve o Elazig macindan sonra kongre kararini ligin son macindan sonraya alacaktin.
Cok hata yapildi cok, hepsinin sebebi yonetim olmasada tek gidebilecekler onlar. Tolunay hocada demis Sadri Sener giderse bende gider. Bi zahmet sende gitte kendine yazik etme.
Simdi kongre karari cikti, kim olacak baskan? Adayligini koyabilecek butun adaylar su gunlerde Faruk Ozak'la gorusuyor, niye neden ? Cunki yine karari derin(dinazorlar) Trabzon verecek, onlarin sectigi adam baskan olacak
Ahmet Agaoglu
Ibrahim Haciosmanoglu
Hangisi Faruk bey ile anlasirsa
Sadri Şener Selçuk'a Galatasaray'ın vereceği parayı önerdiğini açıklamıştı, eşi-sevgilisi vs. İstanbul'da yaşamak istediği için ayrıldı. Yönetimin yaptığı hata bu oyuncularla 2010 yılının mayıs, haziran aylarında anlaşmamış olmasıdır. O dönemdeki performansları sırasında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüplerle adı bile çıkmamıştı bu oyuncuların. O dönem tüm kozlar bizden yanayken çok rahat anlaşabilirdik ama yapmadık, sadece günü düşünen yönetimin bu hatası çok pahalıya mal oldu.
Bordo61Mavi
11.Nisan.2013, 17:30
O kafada bir bizimkilerde degil tum Turkiyedeki yoneticilerin kafasi. Hep gunu kurtarmak.
Selcuk gitti diye gunu kurtaralim dediler gittiler Zokora aldilar. 4-5m bonservis bedeli + 1m menajer ucreti :)
Polonyanin transfer rekoruni biz kirdik, millet Lewandowskileri 4m odeyip alirken, 5.5m Adriana verdik. Senol Gunes'in o sezonu yonetime tek verdigi isim buymus.
Gelelim bugune, yonetim her hafta hisse satiyor kisa donemdeki borclari kapamak icin. Seneye pek bir haraket beklemiyorum, suanki ekonomik durumdan kurtulmamiz 3-4 sezon alacaktir.
Eldeki yabancilarin talip bulundugu anda elden cikarilacagi soyleniyor, insAllah diyorum sadece.
25m gibi bir rakam elde edilebilir bunlardan + senelik maastanda kurtulmus olursun.
Elde edilen parayi yerli oyuncuya yatirmak lazim, gelecek yabancilari bedava veya kiraliktanda aliriz. Zaten en fazla 2 sezon dayaniyorlar Trabzonda :)
1461 bizim icin en buyuk sans
Yusuf
Gokhan
Abdulkadir
Jebrin
Fatih (Tolga/Onur giderse bizdeki yerini kesin alir)
Goksu
Bu isimlerin en az dordunu kadromuzda gorecegimizi dusunuyorum.
Bordo61Mavi
11.Nisan.2013, 23:43
Eyüp Aşık " Gerekirse, kurumsal olarak Trabzonspor başka bir takımla bütünleştirilmeli yeniden yapılandırılmalıdır. Bunu da camia düşünmeli”
Yagmurdan kacarken doluya tutulacaz :) Eyup bey baskan adayi olacakmis
nekop
12.Nisan.2013, 00:08
Eyüp Aşık " Gerekirse, kurumsal olarak Trabzonspor başka bir takımla bütünleştirilmeli yeniden yapılandırılmalıdır. Bunu da camia düşünmeli”
Yagmurdan kacarken doluya tutulacaz :) Eyup bey baskan adayi olacakmis
Başkan adaylarını tanımıyorum, sadece Hacıosmanoğlu'nu(soyadı buydu sanırım) sık sık yaptığı açıklamalardan az çok biliyorum. Bilen eden renkdaşlarım görüşlerini bildirirse bu konuda sevinirim.
Bordo61Mavi
13.Nisan.2013, 06:39
Ibrahim Haciosmanoglu
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/31-01-ibrahim-hac%C4%B1osmano%C4%9Flu.jpg
Pek ciddi bir aday bulmuyorum kendisini ama Faruk beyin destegini alirsa neden olmasin. Ikidir baskanlik secimlerinde adayligini koyuyor, bundan oncede TFF icin adaylik koymustu.
Konusuyor bol bol ama sportif basari getirecek vizyon varmi orasi supheli ?
Tekrardan Sadri Sener'in aday olacagini dusunuyorum, ikna edilecektir. Ve suanki adaylar icerisinde ona rakip cikmiyor benim gozumde. Degismis bir kadroyla Sadri Sener kolaylikla tekrar baskan olur.
Bordo61Mavi
18.Nisan.2013, 01:56
Bi arkadas face'te paylasmista :)
Bende paylasayim dedim.
Adamin alkolu halle oynadigi futbolu simdikiler ayik kafayla oyniyamiyor. Senol Gunesin bize yaptigi en buyuk yanlistir, o isteseydi bu adam duracakti.
JaJa
KanaKe
18.Nisan.2013, 15:36
trabzonun bu zamana kadar yaptigi en büyük transfer hatasi jaja nin yollanmasi.. cidden ben bile sasirmistim trabzona geldiginde.. cok kaliteli topcu avrupada rahat oynardi ozamanlar.. besiktasa metalist formasiyla attigi gol hala aklimda
Fearless Coward
18.Nisan.2013, 16:16
Jaja'yı Trabzon'da izlemesi büyük keyifti bence fazla abartıyorlar bu tarz durumları aynı şeyleri başka bi ülkede yapsa para cezası falan verirlerdi kulüpten yollanmazdı diye düşünüyorum böyle bi yeteneği hemen silmek ayıp olur.
himone
18.Nisan.2013, 16:34
GS bütün Trabzonluları topladı biz de Jaja'yı alsaydık keşke. Ayyaş hali bizim Cristian'ı 10 kere cebinden çıkarır.
Bordo61Mavi
23.Nisan.2013, 15:24
TS başkan adayına saldırı
Son dakika!
Kısa adı TSGİAD olan Trabzon Sanayici Genç İşadamları Derneği Başkanı ve Trabzonspor başkan adayı mütehahhit Emre Aksoy'un evinin önündeki arabası kurşunlandı.
Haber61.net istihbarat servisine ulaşan bilgiye göre Aksoy'un aracına 2 kurşun isabet etti.
Detaylar gelecek..
http://www.haber61.net/ts-baskan-ada...ri-144806h.htm
TRABZON ENTERASAN BI YER :)
Kryptonite
23.Nisan.2013, 16:37
Orası Trabzon yaparlar hiç şaşırmadım :)
Bordo61Mavi
02.Mayıs.2013, 14:29
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2013/05/02/632x314/75705909620.jpg
Daha kulube yeni uye olmus, oy hakki dahi bulunmiyan adam Trabzonspor baskanligi icin adaylik koyuyor.
1/2 yil oncede Trabzonspor basketboldan sponsor destegini cekip Galatasarayla 25-30 milyonluk bir anlasma yapmisti.
Medical Park senin olsun, bir zahmet defol Usta :)
davidvilla
02.Mayıs.2013, 14:32
Abi sizin durum iyice kötüye gidiyor kızma ama PTT 1.lig yolları bir kaç sene içinde gözüküyor gibi.
Adayları gördükçe ben bile kahroluyorum. Çünkü ne olursa olsun Trabzon'u insanının duruşunu taraftarını severim.
Bordo61Mavi
02.Mayıs.2013, 14:49
PTT felan uzakta galiba bizede bir "FEDA" lazim olacak
Boyle olacagini hissetmistim, gelen gideni aratirya. Sadri Sener kalsin diyorum simdide, Tolunay hoca Ersun Yanalin ilk sezonda yaptigi gibi bir planlama yapsin bir transfer listesi yapsin ve bir sampiyonluk kadrosu daha kuralim.
Usta'nin kimin adayi oldugu belli
Ibrahim Haciosmanoglu hasta Trabzonsporlu ama onunda projeleri yetersiz duruyor
Emre Aksoy araci kursunlandi, tabi kendisi yaptirmadiysa biraz daha on plana cikmak icin Trabzonda durumu zor rahat vermezler
Hakan Kulacoglu Projeleri guzel, konusmalarda guzel ama yedirmezler :) bizi ikna etti ama o 70+ yasindaki derin Trabzonsporu kim ikna edecek
Bordo61Mavi
02.Mayıs.2013, 15:09
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/13463-5D9M8T6T.jpg
Bide sene sezon sonu su goruntu bozulacak, bozulmasida gerekiyor ikisinide yazik oluyor yoksa.
Nocna Mora
06.Mayıs.2013, 22:46
İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkan adaylığını açıkladı. 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını almanın yöntemini bildiklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Emek hırsızlarını bertaraf etmenin yöntemini de biliyoruz. Bu kupayı İstanbul’da alacağız, oradan da üstü açık otobüsle kemençe horon ekibiyle boğaz köprüsünü istila edeceğiz” dedi.
Zorlu Grand Otel’de basın mensuplarının karşısına çıkan Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor başkanlık adaylığı sürecinde yeniden yapılanma, ardından da temiz Türk futbolu adına başlama vuruşunu yapıyoruz. 1967 yılında kurulan Trabzonspor 70′li yıllardan sonra başkaldırının öncüsü olmuş, 10 yıl gibi kısa süreye 6 şampiyonluk sığdırmış, bu başkaldırıyla Anadolu’nun bağrından çıkarak, Anadolu beyi unvanını almıştır. Ne yazık ki o başkaldırıyı devam ettiremeyip adaletsiz gücün yanında görünür gibi durumlar sergileyerek, elimizden 4 şampiyonluğun çalınmasına meydan vermişizdir. Özümüze dönersek Trabzonspor gücün karşısında durdukça istediğini almıştır” diyerek konuşmasına başlayan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un köklü değişime ve kurumsallaşmaya ihtiyacı olduğuna işaret ederek şunları söyledi:
“67′inci kongremizi yapıyoruz. Aynı ruhu canlandırabiliriz, aynı efsaneyi tekrar ayağa kaldırabiliriz. Yıllardan beri Trabzonspor’un köklü bir değişime ihtiyacı olduğunu, bu değişim gerçekleştirdikten sonra kalıcı başarılar sağlayabileceğimizi söyleyip duruyoruz. Ama göreve gelen yeni yönetimler bunu değil, ‘Günü nasıl kurtarırız?’ hesabıyla meşgul olmuşlardır. Trabzonspor’un eski günlerine dönebilmesi için kendi içindeki yapılanmayı tamamlaması lazım. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünya kulüplerinin nasıl yönetildiği ortadadır. Trabzonspor’un kurumsallaşması gerekiyor diyoruz ama amatörce yönetiliyoruz. Nasip olur da başkan olursak bu konuda çalışmalarımız var.”
TRANSFER POLİTİKASI KULÜBÜN POLİTİKASI OLACAK
Sportif direktör sistemi getireceklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, “Transferlerin başkan tarafından yapılması toplumda yanlış algılamaya sebebiyet veriyor, sahada mücadele edecek kadro kurulamıyor. Aslında bu profesyonellerin işi. Bizim de bir sportif direktörümüz olacak. Kulübün politikası olacak. İşten anlayanlar bu işi yapacak. Transfer politikası kulübün politikası olacak. Arkadaşlar hem yurt içinde hem yurt dışında çalışıyor. Trabzonspor bünyesine uygun olacak yetenekleri araştırıyor” dedi.
EMEK HIRSIZLARI RADAR SİSTEMİNE TAKILDI
Türk futbolunun temizliğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, “Bunun öncüsü Trabzonspor olur. Türkiye’de emeklerin çalındığı bir sistem var, emek hırsızları var. Emek hırsızları radar sistemine takıldı. Allah başkan olmayı nasip ederse emek hırsızlığı ile mücadele edeceğiz. Bunar sanıldığı kadar büyük insanlar değil. Sadece güzide kulüpleri kullanan insanlardır” diye konuştu.
KUPANIN ALINMA YÖNTEMİNİ DE BİLİYORUZ
Kupayı İstanbul’dan alarak üstü açık otobüsle Trabzonspor müzesine getireceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Trabzonspor’un başkanı her kim olursa olsun, hiçbir güce boyun eğmeden, alın teri olan şampiyonluk kupasını Trabzonspor’un müzesine koymak zorundadır. Allah bize nasip ederse kupa gelecek, adalet yerini bulacak. Kupanın alınma yöntemini de, emek hırsızlarını bertaraf etmenin yöntemini de biliyoruz. Bu kupayı İstanbul’da alacağız, oradan da üstü açık otobüsle kemençe horon ekibiyle boğaz köprüsünü istila edeceğiz. Horon eşliğinde otobüsle tüm Karadeniz şehirlerini dolaşa dolaşa o kupa Trabzonspor müzesine gelecek.”
TEKKE DE GERİ DÖNECEK
Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan olması halinde Sportif Direktörlüğe Trabzonspor’un eski futbolcusu Fatih Tekke’yi getireceğini de sözlerine ekledi.
Fatih Tekke'den sportif direktör yaratmak nedir anlayamıyorum. İşi bilenler yapacak diyor alakasız bir adam söylüyor. İlginç..
darkkobal123
06.Mayıs.2013, 22:59
Çok iddialı konuşmuş.
nekop
12.Mayıs.2013, 21:56
Bamba kadro dışı bırakılmış.
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2013, 22:22
Trabzonspor başkan adaylarımızdan Sayın Muharrem Usta'nın listesinde dev bir isim daha, Turkmall Holding yk başkanı ve Türkiye'deki bütün Forum Avm'lerin Sahibi Levent Eyüpoğlu.!
Usta isi saglama almis bu vakitten sonra tebrik etmek lazim. Sadri Sener'de onu destekliyecek galiba.
Nocna Mora
14.Mayıs.2013, 23:11
Bamba kadro dışı bırakılmış.
Neden ki ?
darkkobal123
14.Mayıs.2013, 23:21
Fenerbahçe maçında yaşadığı şanssızlıklardan sonra bir türlü toparlayamadı kendini. Ailesiyle ilgili problemleride varmış galiba.
nekop
14.Mayıs.2013, 23:47
Neden ki ?
Menejerini Trabzon'a çağırıp yönetimden transfer döneminde ayrılmak için izin istemiş. Tolunay Kaskas'ta kafasına gitmeyi koyduğu için son 2 hafta kendisinden fayda alınamayacağını düşünerek takımdan ayrı çalışmasını istemiş.
Nocna Mora
15.Mayıs.2013, 00:12
Gitmesini istemesine şaşırdım sene başında iyiydi oysa.
Bordo61Mavi
15.Mayıs.2013, 00:45
Fransa ve Ingiltereden talipleri varmis.
Buyuk revizyon olacak belli oldu simdiden.
byariff
15.Mayıs.2013, 02:02
bamba bence iyiydi 1 maça gore yanlis degerlendirme yapmis tolunay hoca..
bence gidicekler belli , alanzinho,bamba,emerson,janko,henrique,sapara,celu tska,colman. cech ve adrian kalacak bence.
Alicanfmfan
15.Mayıs.2013, 02:06
Kimse yanlış anlamasın. Ancak birşey soracağım. Sizce Trabzonsporlu arkadaşlar, bu hafta sonundaki maçta Trabzon, Galatasaray'ı alkışlar mı ? Amacım polemik yaratmak değil, yani alkıslamak zorunda değiller. ancak yaşanan son olaylardan sonra böyle bir olaya ihtimal veriyorum ben.
byariff
15.Mayıs.2013, 02:08
tolunay hoca açiklama yapti alkislamicagiz diye simdi boyle seyler daha erken dedi ulkemiz daha hazir vs degil tarzinda bi aciklamasi vardi
Alicanfmfan
15.Mayıs.2013, 02:10
Hani ne bileyim ortamı yumusatmak acısında da olsa bi nebze diye düşünmüştüm. Hoş kesinlikle zorunda değiller.
Bordo61Mavi
15.Mayıs.2013, 02:21
Bu sene rakip olamadikki Galatasaraya niye alkislamak bize kalsin :) Tolunay hocanin oyle bir aciklamasini gormedim hani varsada gazeteci niye oyle bir soru bize soruyorki ?
Bordo61Mavi
15.Mayıs.2013, 02:31
Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray yarın Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-Lacivertlilerin stada şampiyon olarak adım atacak olan ezeli rakiplerini alkışlayıp alkışlamayacakları son günlerde gündeme oturmuştu. Alkışlama polemiğine Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da katıldı. Tecrübeli çalıştırıcı yakın çevresine bu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bilindiği gibi Galatasaray şampiyonluk kupasını son hafta Türk Telekom Arena'da Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig'in kapanış karşılaşmasının ardından alacak.
"Önce kültür oluşmalı"
Bitiş sürecinde teknik direktör Tolunay Kafkas'a yakın çevresince sorulan soruların başında "Takımınız şampiyon Galatasaray'ı alkışlayacak mı" geliyor. Tolunay Kafkas bu sorulara "Rakipleri alkışlamak için ortam çok uygun değil. Şu an Türk futbolu öyle bir aşamaya gelmedi. O aşamaya gelince tabii ki seve seve alkışlarız. Bundan da çok mutlu oluruz. İlk önce yöneticilerde böyle bir kültürün oluşması lazım. Daha taraftara geçmeli. Bu olay çözümlenirse otomatikman olay çözülür" diye cevap verdi.
Yakin cevresine anlatmis, yakin cevreside gazeteyemi yetistirmis.
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 15:44
Bence ne olursa olsun şampiyon alkışlanmalı.
Bordo61Mavi
15.Mayıs.2013, 19:10
http://www.fbtvonline.com/
u15 finali Fenerbahceye karsi
Bordo61Mavi
15.Mayıs.2013, 22:19
Trabzonspordan Furkan Odemis
ve
Fenerbahceden Kadir
Furkan'in ucuncu goldeki bitiriciligini muthisti, cok pozisyonada girdi.
Kadir ise muthis bir sol ayaga sahip, yasi genc olmasina ragmen olgun bir futbolcu gibi haraketler yapti sahada. Attigi gol ise Sergen Yalcin golu.
Bakalim 5 sene sonra bu cocuklar ne olacak ve bu konudaki bu sayfayi kim tekrar hortlatacak :)
footballer33
19.Mayıs.2013, 02:16
SPORX.COM @sporx 22 sn
Sadri Şener: "Fenerbahçe ile düşmanlığımız inşallah ilelebet sürecek. Öyle olmalı."
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzonspordan-g-saraya-sert-cevapSXHBQ328617SXQ
darkkobal123
19.Mayıs.2013, 02:28
Burak Yıldırım'ın öldürülme nedenlerinden birinin ne olduğunu gösteriyor bu açıklaması ile.
SAİT71
19.Mayıs.2013, 02:30
Ne desek boş. Bir yönetici bu tür açıklama yapıyorsa taraftarlara diyecek söz kalmamış demektir.
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 08:19
Başkanlığı bırakması isabet olmuş,tamam eleştirirsin de bu neyin kafasıdır ? Yazık yemin ediyorum adam kupayla kafayı bozdu,olan buydu.
Galatasaray ile Trabzonspor'un arası düzelmemeli de demiş üstüne maçtan önce ve maçta ki dostluk gösterilerine statta olsaydım izin vermezdim diyor.Nasıl bir adam bu ben eleştirmekten bıktım 2 yıldır.
Namzet
19.Mayıs.2013, 08:59
Nasıl bir insan bu Sadri Şener? Verdiği mesajlara bak
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2013, 16:34
1-2 kadeh icmistir baskan :) sesten belli
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2013, 15:06
M.Usta
I.Haciosmanoglu
E.Aksoy
M.Atasoy
H.Kulacoglu
Ve simdide Necati Ozgenc, googleda baktigimiz zaman tek gordugumuz kendisinin muhtar olmasi :)
Serdar Bali'de baskanlik adayligini acikliyacagini soylemisti, kupayi alirsak bence Sadri Senerde acikliyacak.
8 adayli baskanlik secimi bizi bekliyor olabilir :D
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2013, 19:22
http://www.61saat.com/images/haberler/altintop_havalimanini_karistirdi_h49753.jpg
Süper Toto Süper Lig geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın şampiyonluğu tamamlandı. Galatasaray'ın oyuncusu ve Halil Altıntop'un ikiz kardeşi Hamit Altıntop soluğu Trabzon'da aldı. Hamit Altıntop, dün Trabzon'a gelerek ikiz kardeşi Halil Altıntop'u ziyaret etti. Altıntop kardeşler Trabzon'da özlemlerini giderdikten sonra bugün öğleden sonra Hamit Altıntop, Halil'in erkek çocuğunu alarak İstanbul'a geldi. Ancak Trabzon Havalimanı'nda ve uçakta Hamit'i gören Trabzonsporlular şaşkına döndü. Taraftarlar Çarşamba günü Fenerbahçe ile Zıraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'un hücum oyuncusu Halil'i ikiz kardeşi ile karıştırınca olanlar oldu. Kendi aralarında Hamit Altıntop'a bakarak konuşan Trabzonsporlu yolcular, 'Bu Halil neden burada niye İstanbul'a gidiyor?Bu hafta maç yok mu?' sözleri üzerine Hamit yolculara dönerek 'Ben Halil değil ikiz kardeşi Hamit'im' demesi kısa süreli gülüşmelere neden oldu.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 19:29
Ahahahaha :n:
http://www.61saat.com/images/haberler/altintop_havalimanini_karistirdi_h49753.jpg
Süper Toto Süper Lig geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın şampiyonluğu tamamlandı. Galatasaray'ın oyuncusu ve Halil Altıntop'un ikiz kardeşi Hamit Altıntop soluğu Trabzon'da aldı. Hamit Altıntop, dün Trabzon'a gelerek ikiz kardeşi Halil Altıntop'u ziyaret etti. Altıntop kardeşler Trabzon'da özlemlerini giderdikten sonra bugün öğleden sonra Hamit Altıntop, Halil'in erkek çocuğunu alarak İstanbul'a geldi. Ancak Trabzon Havalimanı'nda ve uçakta Hamit'i gören Trabzonsporlular şaşkına döndü. Taraftarlar Çarşamba günü Fenerbahçe ile Zıraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'un hücum oyuncusu Halil'i ikiz kardeşi ile karıştırınca olanlar oldu. Kendi aralarında Hamit Altıntop'a bakarak konuşan Trabzonsporlu yolcular, 'Bu Halil neden burada niye İstanbul'a gidiyor?Bu hafta maç yok mu?' sözleri üzerine Hamit yolculara dönerek 'Ben Halil değil ikiz kardeşi Hamit'im' demesi kısa süreli gülüşmelere neden oldu.
ya o Halil'se kupa maçında Halil yerine Hamit oynarsa :D direklere dikkat edelim anca öyle anlarız :D
OrcunFB
20.Mayıs.2013, 19:36
Fıkra gibi olay. :n:
Bordo61Mavi
21.Mayıs.2013, 04:52
Aslinda ayni takimda oynasalar birinci yari biri ikinci yari digeri oynardi.
Arcil - Sota oyle yapiyormus, Sota'nin biraz dinlenmesi icin :D
uAburak89
23.Mayıs.2013, 23:17
Sadri Şener'in başına taş falan mı düşmüş ?
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/trabzonspordan-g-saray-icin-tffye-itiraz.html
Namzet
24.Mayıs.2013, 00:30
Yorumsuz :) S.Ş'nin ayrılması Trabzonspor için milat olur
Bordo61Mavi
24.Mayıs.2013, 14:49
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/261630_626885777339312_892569904_n.jpg
bugun cenaze toreninden
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 09:56
Bugun buyuk gun.
Yeni baskan secilecek
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 20:10
Resmi olmayan sonuçlara göre şu an 3 sandıktan yaklaşık sonuçlar;
1) M. Usta - 350
2) M. Atasoy - 280
3) İ. Hacıosmanoğlu - 250
byariff
26.Mayıs.2013, 20:15
Muharrem usta goturdu gibi.
petrol_fb12
26.Mayıs.2013, 20:16
Muharrem Usta nedense en baştan beri alır diye düşünüyordum daha sayılıcak 3620 Oy var..
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 20:18
Henuz daha erken, 14 sandik var toplamda.
Ilk sandiklar en eski uyelere ait. Yapilan anketlerde hic oy alamiyordu Atasoy ama eski uyelerin cogu solcu oldugu icin ona birseyler cikti. Oy orani dusecektir onun ilerki sandiklara gecildiginde.
Usta'nin eski uyelerden oy almasi baya iyi oldu kendisi icin, cunki 5-6'ci sandiktan sonra yarista Ibrahim Haciosmanoglu ile beraber yarisacaktir.
(solcu felan dedik ama gercekler bu bir sakincasi varsa editleyin bir zahmet)
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 20:19
Hacıosmanoğlu alır diye düşünüyordum ben,bakalım ne olacak.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 20:48
Dördüncü sandık açıldı. Toplamda Muharrem Usta 472, İbrahim Hacıosmanoğlu 348 Metin Atasoy 342,
tabi uzaktan sayiyorlar gazeteciler ama Usta'nin onde oldugu belli.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 20:54
Usta 10 uzeri yabanci oyuncum olacagina 4 tane direkt 11'de oynayacak yabancim olsun demisti ve kaliteli isimlerden bahsediliyor medyada.
Kim olursa olsun hayirlisi olsun, Atasoy haric :)
footballer33
26.Mayıs.2013, 21:04
Dördüncü sandık açıldı. Toplamda Muharrem Usta 472, İbrahim Hacıosmanoğlu 348 Metin Atasoy 342,
tabi uzaktan sayiyorlar gazeteciler ama Usta'nin onde oldugu belli.
Toplamda kaç sandık var?
Muharrem Usta, başkan seçilecek gibi görünüyor.
nekop
26.Mayıs.2013, 21:23
Toplamda kaç sandık var?
Muharrem Usta, başkan seçilecek gibi görünüyor.
14 sandık olması lazım.
Edit: 5. sandık açıldı. Muharrem Usta: 607, İbrahim Hacıosmanoğlu: 451, Metin Atasoy: 384
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 21:40
aksama kadar baskan secilirse iyi olur, oylari sayan 4 adamda hayattan bezmis
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 21:42
Metin Atasoy 101
Muharrem Usta 96
Hacı 76
son acilan sandik
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 21:43
Resmi olmayan sonuçlara göre şu an 6 sandıktan yaklaşık sonuçlar;
1) M. Usta - 703
2) İ. Hacıosmanoğlu - 530
3) M. Atasoy - 485
suanki durum
Sheriff
26.Mayıs.2013, 21:47
Umarım aklı başında biri gelirde, kulübü toparlamak yerine başka işlerle uğraşmaz.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 21:50
O akli basindakilerden herkese lazim :)
Usta olursa en azindan saglik ekibimiz iyi olur :D
Talip Dogan Karlibelde hortladi , o bile yorum yapma geregi duymus.
nekop
26.Mayıs.2013, 21:54
Umarım aklı başında biri gelirde, kulübü toparlamak yerine başka işlerle uğraşmaz.
Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu karışımı bir aday lazımdı bize. Şimdi hangisi seçilirse seçilsin, bir yönden eksikleri olacak. Muharrem Usta'nın Trabzonsporluluğu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun projeleri yetersiz.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 22:04
Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu karışımı bir aday lazımdı bize. Şimdi hangisi seçilirse seçilsin, bir yönden eksikleri olacak. Muharrem Usta'nın Trabzonsporluluğu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun projeleri yetersiz.
Kongrede Haci Ustayi burdan vurmaya calisti. Iste maclarda felan goremiyoruz diye ama Usta iyi kontra yapti
Ben Barcelona,Lyon,Aston villa dayken siz nerdeydiniz ?
-Muharrem Usta
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 22:06
İbrahim Hacıosmanoğlu: "İlk 7 sandıkta kendime bu kadar oy beklemiyordum. 8, 9 ve 10. sandıkları bekliyorum. Sonucu göreceksiniz..."
byariff
26.Mayıs.2013, 22:10
Trabzonspor Başkanlık Seçimi 7.sandık sonunda kesin olmayan oy dağılımı: Muharrem Usta: 791, İbrahim Hacıosmanoğlu: 634,Metin Atasoy: 538
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 22:18
Bu sandikta Haci birseyler bekliyordu ama zarflarin cogu mavi yani USTA
himone
26.Mayıs.2013, 22:22
Yeni başkan hayırlı olsun, umarım doğru işler yapan birisi olur.
Sheriff
26.Mayıs.2013, 22:23
O akli basindakilerden herkese lazim :)
Usta olursa en azindan saglik ekibimiz iyi olur :D
Talip Dogan Karlibelde hortladi , o bile yorum yapma geregi duymus.
Kesinlikle, özelliklede bize..
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 22:26
Kesinlikle, özelliklede bize..
Sizden once olmasi gerekenlerde var, en tepedekiler ama burasi Turkiye isler hep tersten duzelmeye baslar.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 22:33
1- Muharrem USTA (910 oy)
2- İbrahim HACIOSMANOĞLU (780 oy)
3- Metin Atasoy (575 oy)
AÇILAN SANDIK (8/14)
fark 130'a indi
nekop
26.Mayıs.2013, 22:56
Tahmin ettiğin gibi Metin Atasoy'un oyları düştü. İlk sandıklardan çıkan oylar beni oldukça şaşırtmıştı.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 23:07
Aynen ama sonradan dedilerki en eski uyelerin sandiklari ondan sonra durum anlasildi.
Trabzonun kuruculari ilk yonetimler kendi adamlarina sahip cikti, kendi adamlari derken siyasi goruslerinin ayni oldugu adam Atasoy. Yoksa Jaja'yi alacagimdan baska bir numarasi yoktu.
Hacinin en guvendigi sandiklarda istedigini alamadi, Usta aldi secimi diyebiliriz.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 23:10
1- Muharrem USTA (1019 oy)
2- İbrahim HACIOSMANOĞLU (943 oy)
AÇILAN SANDIK (9/14)
bu son sandikta almis biseyler Haci, az once Usta aldi gibi dedik ama :)
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 23:18
Yanliz hakketen amator yonetiliyoruz arkadas.
4 tane adam sayiyor oylari sabahtan beri isim var gucum var onlari yapamadim. Reklam alsaydi su kadirga tv yemin billah bugun ulusal kannalardan fazla reklam geliri olurdu.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 23:57
MUHARREM USTA 1123 İBRAHİM HACIOSMANOĞLU 1032
4 sandik kaldi
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 23:59
bide oy farki az olsa varya yandik o oylar tekrar sayilirmi :D
footballer33
27.Mayıs.2013, 00:07
Muharrem Usta'nın başkanlığı, Trabzonspor camiasına hayırlı olsun (İ.Hacıosmanoğlu, son anda atağa geçmezse).
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 00:09
M.Usta 1222
I.Haciosmanoglu 1156
3 sandik kaldi :)
Sheriff
27.Mayıs.2013, 00:12
Hacı fena geliyor :D
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 00:12
10-15 oy farklı kazanır kazanan.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 00:13
http://cmslearning1.files.wordpress.com/2012/04/finish-strong.jpg
Boyle biter
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 00:22
Genel secim olsa simdiye basbakan cikmisti ama gel gorki Trabzonspor 11 saat oldu halen baskan cikartamadi :D
Fearless Coward
27.Mayıs.2013, 00:34
Vay anasını hala devam ediyor mu yahu :D 1'de falan anca açıklanır o zaman. :D Bence Hacı kazanacak iyi de toparladı.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 00:51
Aradaki fark cok az olacak orasi kesin. Itiraz ederler kesin
zeck17
27.Mayıs.2013, 01:29
İbrahim Hacıosmanoğlu 1567 oyla başkan seçilmiş
footballer33
27.Mayıs.2013, 01:33
Muharrem Usta'nın başkanlığı, Trabzonspor camiasına hayırlı olsun (İ.Hacıosmanoğlu, son anda atağa geçmezse).
O atağa geçti Hacıosmanoğlu. :smismileyiw2:
Düzelteyim; İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığı, Trabzonspor camiasına hayırlı olsun.
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 01:34
Tebrikler İbrahim Hacıosmaoğlu'na,bakalım neler yapacak kendisi.
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 01:41
"Trabzonspor, 1967'de kuruldu ama bizim özümüzde asırlardır haksızlığa karşı mücadele etmek vardır. Sadece 2010/11 değil; 1995/96, 2003/04, 2004/05 sezonlarında da şampiyonluklarımız çalındı. Şampiyonluk çalan hırsızlar, sonuncusunda radara yakalandı. Fenerbahçe'nin başkanı emek hırsızıdır. Başkanlık bana nasip olursa bu zavallıları dışarı iteceğim. O kupayı nasıl alacağımızı biliyoruz... O kupa kirlenmiştir. Sahilde bir anıt yapıp orada sergileyeceğiz. Emek hırsızları ve sermaye patronlarıyla savaşmaya başkan olduğumda da devam edeceğim."
Devam Devam..
Sadri Şener'in bıraktığı yerden devam..
zeck17
27.Mayıs.2013, 01:43
Bu arada google da araştırdım da yeni başkanın açık bir şekilde Aziz Yıldırım'a karşı bir nefreti varmış
Baya da ciddi açıklamalarda bulunmuş
Nocna Mora
27.Mayıs.2013, 01:55
Ne vaatleri var kendisinin bilenler söyleyebilir mi
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 01:59
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Fatih Tekke sportif direktör olacak"
"Bu süredeki duruşumuzdan dolayı Trabzonspor sevdalılarının gönlünde bir yerimiz var. Trabzonspor başkanlık koltuğu her aklına gelenin 'ben aday oluyorum' diyeceği kadar basit bir koltuk değil. Duruşumuzda hiçbir değişiklik olmadan, başını eğmeyen, Trabzonspor'unda başını eğdirmeyen bir anlayışta kulübümüze hizmet vereceğiz. Trabzonspor'un sevdalısı olarak son nefesimize kadar yaşayacağız. Bunda sonra bir daha Trabzonspor başkanlığına aday olma haddini kendimde görmüyorum ve aday olacak insanlarında bu kriterde hareket etmelerini diliyorum. Teveccüh sandığa yansırsa bu güne kadar ki söylemlerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. Ben hep şunu söylüyorum. Eğer söylemlerimizi gerçeğe çeviremezsek Allah o başkanlık koltuğunu nasip etmesin"
"Trabzonspor'un kurumsallaşması adına büyük hamleler atmasına ihtiyacımız var. Önce sportif yapıdan başlayarak idari yapıyı profesyonellerin yönetmesi lazım. O yüzden bizde sportif direktör olarak kendisine inandığımız, Trabzonspor'un haklarını koruyacak, fonların satılıp çarçur edilmesine müsaade etmeyecek Fatih Tekke'yi sportif direktör olarak seçilirsek göreve başlayacağını söyledik. İdari yapının başına da ismini açıklamadan sürpriz olsun diye bu zamanlarda Türkiye'de yerlerde olan çok önemli bir kurumumuzu dünya starları arasına sokan çok değerli bir büyüğümüzdür. İdari yapıyı da onu başına getireceğiz. Türkiye'de futbolu ego manyası altına alan çıkar şebekelerinin, emek hırsızlarının Türk futbolunun dışına atılmasını sağlamak zorundadır ve bunun önderliğini Trabzonspor yapmak zorundadır."
Bulduğum her ropartaj ortak göze batan en büyük özelliği "EMEK HIRSIZLARI" sözü...
mwaru
27.Mayıs.2013, 01:59
Ne vaatleri var kendisinin bilenler söyleyebilir mi
Birincisi Aziz Yıldırım'ı bitirmek.
Mamadou
27.Mayıs.2013, 02:00
Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin.
byariff
27.Mayıs.2013, 02:14
Trabzonspor'dan bir süreliğine oyuncu transfer işlemlerine askıya almış bulunuyorum. Yeni başkanları her an topuğa sıkacak gibi. :(
Unal basgan :D
bu arada
Fatih Tekke Trabzonspor'un Sportif Direktoru oldu diyorlar ve yeni baskanin teknik direktor adayi senol gunes diyorlar son olarakda fatih tekke engin baytari trabzona geri getirmek istiyormus.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 04:29
Aziz Yildirimin 'R'leri soyleye bilen halidir haci.
Ne diyelim hayirli olur umarim.
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 04:36
Aziz Yildirimin 'R'leri soyleye bilen halidir haci.
Ne diyelim hayirli olur umarim.
İnsanların kusurlarıyla vurulmaz..Aziz Yıldırım kafası olan bir isim deseydin daha iyi olurdu.
Allah öyle yaratmış..Sanki adamın elinde olan bir şey...
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 04:44
İnsanların kusurlarıyla vurulmaz..Aziz Yıldırım kafası olan bir isim deseydin daha iyi olurdu.
Allah öyle yaratmış..Sanki adamın elinde olan bir şey...
Kufur etmedikya :D
bukadar alingan olmayin. Zaten kusur sayilmaz tanidigim bi cok insan soyliyemiyor. Kusurdan bahsetmek istesek Aziz Yildirim hakkinda cok daha fazlasini soliyebilirim.
davidvilla
27.Mayıs.2013, 09:32
ST: Aziz Yıldırım kayıtlara düşen bir konuşmasında sizi paket ettireceğini söylüyor. Heyecanlandınız mı bunu duyunca?
İH: Önce bir yanlış anlamayı düzelteyim. Bu konuyu ilk duyduğumda bu ifadeyi Sinan Engin’in kullandığını düşünerek Engin hakkında ağır ifadeler kullanmıştım. Sonra öğrendim ki bu ifade AY’ninmiş; aracılığınızla ifade ediyorum. Değil İbrahim Hacıosmanoğlu’nu, yakın zamanda sünnet olacak olan küçük oğlumun pipisinden çıkan parçayı paket ettirmeye AY’nin yedi sülalesi biraraya gelse güçleri yetmez. Şimdi kendisi düşmüş durumda olduğu için gereğini yapmıyorum, ama cezaevinden çıktıktan sonra bu paket konusunu da açıklığa kavuşturacağız.
Zamanında böyle bir demeci olmuş arkadaş.
Kaynak (http://www.taraf.com.tr/haber/federasyon-korkak-davrandi.htm)
Şu da şimdiden efsane olma yolunda temelleri atmış parodi twitter profili;
https://twitter.com/oflibasgan
Namzet
27.Mayıs.2013, 10:05
Yaptığı açıklamarlarla Sadri Şenerden bir farkı olmadığı açıkça görülüyor,Sadri'nin bıraktığı yerden devam geçmiş olsun trabzonlu arkadaşlar:)
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 10:37
Mahkemeler lehimizde oldugu surece mucadele etmemiz gayet normal degilmi ?
Sizin boyle bir durumunuz olsa, mahkeme sizin hakkinizin yendigini soylesse susup otururmuydunuz ?
Yargitay karari bozsun , hepimiz pasa pasa otururuz ama nedense oda epey uzatti isi
simdi bide biri gelip elbet yazacaktir, o surec komploydu yok uydurulmaydi suydu buydu, hic kendinizi yormayin :)
davidvilla
27.Mayıs.2013, 10:43
Mahkemeler lehimizde oldugu surece mucadele etmemiz gayet normal degilmi ?
Sizin boyle bir durumunuz olsa, mahkeme sizin hakkinizin yendigini soylesse susup otururmuydunuz ?
Yargitay karari bozsun , hepimiz pasa pasa otururuz ama nedense oda epey uzatti isi
simdi bide biri gelip elbet yazacaktir, o surec komploydu yok uydurulmaydi suydu buydu, hic kendinizi yormayin :)
Tabi ki hakkını arayacaksın. Ama sürekli kamuoyuna gergin açıklamalar yaptıgın zaman bu futbol takımını yoruyor. Fazla açıklamaya gerek yok ki avukatlarını devreye sokarsın sureci takip edersin. Biraz takımın üzerindeki baskıyı hafifletmeye ihtiyacı var Trabzon'un daha da gerginliğe değil. Başkanlık öncesi demeçleri çok da önemli değil ama bundan sonra artık işin rengi değişiyor. Klüp yönetmek öyle çıkıp sağa sola sallamak değil. Klübündeki çalışanların psikolojik durumlarını da göz önünde bulundurman ona göre hareket etmen gerekir. Bakalım hep beraber izleyip göreceğiz. Umarım Trabzon futbol dışı konuları atlatır ve o "şaibeli" sezondaki futboluna kaldıgı yerden devam eder.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 10:48
Tabi ki hakkını arayacaksın. Ama sürekli kamuoyuna gergin açıklamalar yaptıgın zaman bu futbol takımını yoruyor. Fazla açıklamaya gerek yok ki avukatlarını devreye sokarsın sureci takip edersin. Biraz takımın üzerindeki baskıyı hafifletmeye ihtiyacı var Trabzon'un daha da gerginliğe değil. Başkanlık öncesi demeçleri çok da önemli değil ama bundan sonra artık işin rengi değişiyor. Klüp yönetmek öyle çıkıp sağa sola sallamak değil. Klübündeki çalışanların psikolojik durumlarını da göz önünde bulundurman ona göre hareket etmen gerekir. Bakalım hep beraber izleyip göreceğiz. Umarım Trabzon futbol dışı konuları atlatır ve o "şaibeli" sezondaki futboluna kaldıgı yerden devam eder.
Iste bu yuzdende Sadri Sener gitti.
Azcik 2 kadeh cektimi hemen baglaniyordu Serhata, ondan sonra ceza sudur budur.
2010-2011 sezonuyla ugrasirken sonraki sezonlari sportif basariyi unuttuk. Niye cunki hep o sezonun golgesi uzerimizde kaldi.
Haciosmanoglu'nun agzinin ayari yoktur ama akli basinda adamdir. 2 kadeh ictimi yeni birseylerle cikmaz, zaten iceceginede pek sanmiyorum. (iktidar partisine pek yakin bir isim :) )
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 10:49
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/179728_607553089265628_358733475_n.png
Sunada ayrica cok guldum :D
davidvilla
27.Mayıs.2013, 10:54
Güzelmiş ben de gördüm bunu:)
Ama bu olay çok abartıldı. Sadri Şener'in elinde olan bir şey değil ki bu.
Gs'da aman aman çok büyük bir şey yapmadı.
Sözleşmesi biten ve klübüyle sözleşme yapmak istemeyen bir oyuncuya sözleşme yaptı ve aldı.
Kontratında fesih bedeli olan bir oyuncunun bu bedelini yatırdı ve aldı.
Yani bugun Onur'un da kontratında böyle bir açık varsa ve çocuk gitmek istediği için kontratında düzenleme yapmaya yanaşmazsa Gs onu da alır. Herkes alır.
Burada önemli olan bu çocukların Trabzon'dan gitmek istememelerini sağlamak. Bu da biraz vizyon ile başarı ile gerçek olabilir. Orta vadede yakalanabilir.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 10:58
Ben Galatasarayin Onuru alacagini dusunmuyorum. Israrla yaziliyor ciziliyor ama israrla soylenen baska birseyde var. " Muslerayi satmiyacagiz " veya "Muslera takimda kalacak"
Ilerki sezonlari bilemem ama bu sezon boyle bir transfer beklemiyorum.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 11:02
http://www.haberts.com/images/upload/serkan_20130526130730.jpg
Bizim Serkanda acaip bi adam. O ayakabilar nedir oyle
ForsakeN
27.Mayıs.2013, 12:08
Sadri Sener neden istifa etti bu durumda hic anlamadim. Vizyonu onun birebir kopyasi biri gelmis. Enazndan Sadri Sener bazi seyleri gulerek anlatmaya calisiyordu. Gergin ortami tirmandirmak Trabzona su ana kadar hic fayda saglamadi
Deus Dominus
27.Mayıs.2013, 13:47
Sünnet çocuğu gibi çıkmış fotoğrafta :n:
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 13:56
Serkan ayakkabılarını karısından ödünç almış :n:
darkkobal123
27.Mayıs.2013, 15:13
Hayırlı olsun. Artık Trabzonspor'un mermiden hızlı koşan futbolcular transfer edeceği kesinleşti böylelikle. :D Bakalım seçim vaadi olan kupayı alabilecek mi.
footballer33
27.Mayıs.2013, 16:28
İbrahm Haciosmanoğlu @ibrahimhaciosmn 52 sn
Eğirdir Dağ ve Komando Okulunda kamp yapacağız.
İbrahimHacıosmanoğlu @haciosmanbaskan 9 sa
@Konami PES2014'e bizi ekliyorsunuz. ne siz beni yorun, ne ben sizi üzeyim.
Bunlar nedir ya? :D Daha atarlı, müstehcen twitler de vardı da, buraya koymak olmaz şimdi. :icon_biggrin:
davidvilla
27.Mayıs.2013, 17:04
İbrahim Haciosmnoğlu @ibrahimhaciosmn 14h
Şampiyonluk yakın şarjörleri takin.
Buna koptum
goosfraba
27.Mayıs.2013, 17:15
mafyavari hareketlerle kulüp yönetebileceğini sanıyorsa yanılıyor. höt deyince kupa vermiyorlar.
davidvilla
27.Mayıs.2013, 17:34
mafyavari hareketlerle kulüp yönetebileceğini sanıyorsa yanılıyor. höt deyince kupa vermiyorlar.
Yıllardır bazıları, dediğiniz gibi yönetiyor bu klüpleri kimsenin de sesi çıkmıyor.
goosfraba
27.Mayıs.2013, 17:38
Yıllardır bazıları, dediğiniz gibi yönetiyor bu klüpleri kimsenin de sesi çıkmıyor.
aziz yıldırım'ı kastediyorsan, evet ben de bazı yaptıklarını yadırgayıp, tasvip etmiyorum. ama dediğim tanımlamaya uymuyor malesef... üzgünüm.
manager725
27.Mayıs.2013, 17:54
Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine Mustafa Reşit Akçay getirildi
davidvilla
27.Mayıs.2013, 17:58
aziz yıldırım'ı kastediyorsan, evet ben de bazı yaptıklarını yadırgayıp, tasvip etmiyorum. ama dediğim tanımlamaya uymuyor malesef... üzgünüm.
"Elin gözündeki çöpü görür, kendi gözündeki merteği görmez."
Atasözü
goosfraba
27.Mayıs.2013, 18:00
"Elin gözündeki çöpü görür, kendi gözündeki merteği görmez."
Atasözü
sen de haklısın deyip geçiyorum...
uAburak89
27.Mayıs.2013, 18:43
Hacıosmanoğlu'nun başkanlığından sonra Trabzonspor'da çok şey değişecek gibi, özellikle ilk kulüpler birliği toplantısını çok merak ediyorum.
Nocna Mora
27.Mayıs.2013, 18:59
Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, "Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız" diye konuştu.
Tolunay Kafkas'a yapılan büyük bir ayıp bence. Ayrıca böyle bir demeç vermekte nedir. Ne zannediyor bu adam kendini ? Fatih Tekke'den sportif direktör yaratacaklar ya bi de ona çok gülüyorum. Bu tarz vizyonsuz, geri kafalı adamlar futbolumuzu geri götürür, ileri değil.
Mustafa Reşit Akçay'ı hoca olarak beğenirim. Elinde iyi bir kadro var artık bakalım neler yapacak.
footballer33
27.Mayıs.2013, 19:11
Tolunay Kafkas'a yapılan büyük bir ayıp bence. Ayrıca böyle bir demeç vermekte nedir. Ne zannediyor bu adam kendini ? Fatih Tekke'den sportif direktör yaratacaklar ya bi de ona çok gülüyorum. Bu tarz vizyonsuz, geri kafalı adamlar futbolumuzu geri götürür, ileri değil.
Mustafa Reşit Akçay'ı hoca olarak beğenirim. Elinde iyi bir kadro var artık bakalım neler yapacak.
Bu adamın yanında ''Siz, Tanrı Parçacığı mısınız?'' diye sorduklarını düşünsene! Vurur yeminle. :icon_biggrin:
Mamadou
27.Mayıs.2013, 19:30
Beşiktaş'ın Samet Aybaba ile yolları ayırması ne kadar doğruysa Trabzonspor'un Tolunay Kafkas ile yolları ayırması o kadar doğru bir karar. Sıra Bursaspor'a geldi onlarda Hikmet Karaman ile yolları ayırmalı diye düşünüyorum. Bu tarz hocalarla yeni sezon planlamasını yapmayacaksın. Saydığım takımlar hoca değişikliğine gitmeseydi gelecek sezon hayal kırıklığı olurdu. Sıra Bursaspor'da onlarda değiştirmeli hocayı.
Trabzonspor hoca tercihini iyi kullandı. Mustafa Reşit Akçay'ın önemli işlere imza atacağını düşünüyorum ama tabi ona sunulan imkanlar nasıl olacak bakalım. Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlüğe getirilmesi kadar Fatih Tekke'nin sportif direktör olarak çalışacak olması bence olumlu bir gelişme. Transferlere karışmadıkça Fatih Tekke'nin takıma olumlu bir katkısı olacaktır. En azından Mustafa Reşit Akçay ile uyumlu bir şekilde götürebilirler bu işi. Sanırım Fatih Tekke'yi Trabzonspor'a kazandıran isimde Mustafa Reşit Akçay. 1461'den kaleci Fatih,Kamil ve Yusuf direk A takıma yükselirler artık.
Dün yazdığım mesajda Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin demiştim ama fazla ön yargılı davranmışım. İlk günden yönetim iyi başladı. Hocadan yana doğru isimde karar kıldılar. Artık iyi bir kadro kurup geçen sezonun izlerini silmeliler. Mümkünse şu şike olaylarından ötürü takımın hakkını başkan,yönetici değil kulübün hukukçuları aramalı. Aksi halde zararı Trabzonspor'a oluyor. Şike olaylarına takılıp kalınmamalı.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 20:01
Tolunay ilk geldiginde hic mutlu olmamistik ama zamanla alistik. Bu sekilde harcanmasi hic guzel olmadi, bence birseyler katabilirdi takima.
Trabzonspora gelen harcanmayi goze alacak arkadas.
Gokdeniz yildiz degil, Yattara yildiz dendi. Sozlesmesi bitti geri gelmedi adam (belki bu yonetimle gelir)
Fatih'i bilerek transfer etmediler yerine aldiklari adamlar hep fos cikti
Unal Karaman sayisiz kere geldi hic dusunmeden kac kere yollandi
ve daha niceleri.
MRA sevdigim bir hoca umarim o bizi ileri goturur.
Trabzonspor
27.Mayıs.2013, 20:03
Şenol hoca ile yollar ayrıldığında Mustafa Akçay gelir diye bekliyordum ama olmamıştı. Şimdi sezon tam bittğinde bu değişikliğin yapılması zamanlama bakımından iyi ama Tolunay'ı da böyle saçma sapan şekilde görevden almak hoş olmaz.
Fatihin Sprotif drektör olmasına bende anlam veremiyorum. Şu işlere illa eski futbolculardan birisini getirmek ozrunda değiliz artık şu işleri işinde profsyonel olanlara versekte rahat etsek olmaz mı ya? Eminim Fatih daha ne yapacağını bile bilmiyordur.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 20:04
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/420170_630104447018356_410094327_n.jpg
Iktidarla arasi iyi oldugunu soylemistim dimi
Ralph
27.Mayıs.2013, 20:04
Tolunay Kafkas'ın gönderilişi çok saçma oldu. Ayıp gerçekten.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 20:28
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/574661_10151618864604621_446926330_n.jpg
Yeni yonetimden Yasar Ascioglu Trabzona gelmis. Bugun yapilmasi gereken odemeler icin bankaya 20,000,000 tl koymus.
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 21:04
20,000,000 MİLYON TÜRK LİRASI..
Şahıs borcu olarak kulupün borc defterine yazılıcak mı ?
Yoksa bağıştamı bulundu ?
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2013, 21:22
Kimse babasinin hayrina vermez, tabiki borctur. Ama kulubun boyle borc verenlere cok ihtyaci varki su 4 ay icinde 70,000,000 odeme yapilmasi lazim.
MoisHaLe
27.Mayıs.2013, 23:18
Tolunay Kafkas açıklama yapmış bir bilgim yok Trabzon'a geldiğimde değerlendiririm diye. Tolunay hocanın görevine son verilmeden böyle bir şeyin yapılmasını büyük saygısızlık. Ayrıca yeni başkanı dinledim az önce 1461 hocasının geldiğini söylerken gereksiz bir kasıntılık var bence basın mensuplarına bi ayar verme edasında falan. Umarım hayırlı olur diyeceğim de ilk izlenimlerin bu başkanın Sadri Şener'den bir farkının olmadığı ve ortamı daha da gereceği doğrultusunda zamanla göreceğiz umarım Trabzon hakettiği şekilde yönetilir artık. Ama Tolunay Kafkas'a yapılan çok büyük bir ayıptır.
uAburak89
28.Mayıs.2013, 01:38
Hacıosmanoğlu Telegol'de yardırmaya devam ediyor, tarz olarak Sadri Şener'in tam tersi, ne dediği belli net konuşuyor.
byariff
28.Mayıs.2013, 01:41
aynen çok net konusuyor laflarini esirgemiyor direk neyse onu soluyor adam.
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 16:28
http://skorer.milliyet.com.tr/ilk-bomba-gekas-/-/detay/1715240/default.htm
Gekas diyorlar.İnşalalh 5 Milyon Euro verirler Akhisar'ın kasasına para girer :)
Haberin detaylarını okuyunca..
Ege temsilcisiyle sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Yunan golcünün, Trabzon’un yeni başkanına seçim öncesinde söz verdiği ve bu sebeple gelen birçok teklifi geri çevirdiği ifade edildi.
Gekas'ın sözleşmesi 2014 sonuna kadar.
GebzeLi1907
28.Mayıs.2013, 16:35
http://skorer.milliyet.com.tr/ilk-bomba-gekas-/-/detay/1715240/default.htm
Gekas diyorlar.İnşalalh 5 Milyon Euro verirler Akhisar'ın kasasına para girer :)
Haberin detaylarını okuyunca..
Ege temsilcisiyle sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Yunan golcünün, Trabzon’un yeni başkanına seçim öncesinde söz verdiği ve bu sebeple gelen birçok teklifi geri çevirdiği ifade edildi.
Gekas'ın sözleşmesi 2014 sonuna kadar.
muhabire sallayacaktım haberi bir okuyim dedim iyiki de okumuşum senin ilavenmiş. 5 milyon euro nerden çıktı :)
euro kaç para haberin yok herhalde :)
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 16:37
muhabire sallayacaktım haberi bir okuyim dedim iyiki de okumuşum senin ilavenmiş. 5 milyon euro nerden çıktı :)
euro kaç para haberin yok herhalde :)
Amrabat 8 Milyon Euro ettiği yerde 15 Maçta 12 Gol atana 5 Milyon Euro İstemek çok olmaz :D
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 16:43
Amrabat 8 Milyon Euro ettiği yerde 15 Maçta 12 Gol atana 5 Milyon Euro İstemek çok olmaz :D
Şu yönden bakalım; Sneijder'in 7,5 m euro ettiği yerde Gekas'mı 5m euro edecek ?
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 16:45
Şu yönden bakalım; Sneijder'in 7,5 m euro ettiği yerde Gekas'mı 5m euro edecek ?
Ben Türkiye "HUDUTLARI" içinde bahsetmiştim.
sananes
28.Mayıs.2013, 17:02
Ben Türkiye "HUDUTLARI" içinde bahsetmiştim.
Gekas en fazla 1 milyon euro eder. Kaç yaşında gelmiş adam.
Trabzonspor
28.Mayıs.2013, 17:31
Sokaga atacak parasi yom artik bu takimin.
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2013, 17:40
Zaten Hamza Hamzaoglu yalanladi rahat olalim :)
Muhabir: - Başkanım bir fotoğrafınızı çekebilir miyim?
Hacıosmanoğlu: - Ben nereye bakarsam orada ol.
Deli ibo yine atarini yapmis sabah sabah :D
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2013, 17:40
Haciosmanoglu antremanda :D
http://s1.directupload.net/images/130527/p32ah36q.swf
footballer33
28.Mayıs.2013, 17:52
Bize de iyi eğlence çıktı. :icon_smile: Tarzı şimdilik komik geliyor olabilir; ama bir yerden sonra kabak tadı verir. Karşısındaki de insan, biraz üslubuna dikkat etse iyi eder. Yoksa kavgalı olmadığı adam kalmayacak futbol piyasasında.
Namzet
28.Mayıs.2013, 17:59
Sadri'yi mumla aratacak:D
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2013, 18:02
Fenerbahceli arkadaslar
" Sadri geri gelsin" kampanyasi baslatirlar yakinda :D
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 18:38
Bu adam ağlamaz ağlatır yalnız ben çok korkuyorum şahsen,artık Trabzonspor kötü oynadı demek bir yana Trabzonspor maçlarına yorum dahi yapmaya sakınırım :n:
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2013, 21:38
Cok sukur agladigimiz olmadi kupa diye :D Sadri Sener'in isteme sekli yanlisti, medyada dolasacagina, telegole baglanacagina kulubun avukatini dogru secmesi laZimdi.
Levent Bicakcimi bizim hakkimizi savunacak, onun donemide belli TFF'nin basindayken.
sui generis
28.Mayıs.2013, 21:59
Ben Trabzonspor'un hakkını aramasını çok doğru buluyorum. Kendinizi onların yerine koyun , sizin takımınızın lehine böyle bir mahkeme kararı olsaydı ne yapardınız ? Hak aramaları oldukça doğru ama arama tarzları da bir o kadar yanlış. Neyse , bakalım bu başkanları hakkını nasıl arayacak.
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2013, 22:02
Dedigine gore Trabzon baskani konusmaz, icraat yapar diyor. Hatta Sadri Senerede tas atip durdu son konusmasinda. " kupami verin " diyip dolasmiyacagiz kanallarda. Olayi magazinsel yerlerden uzak tutacakmis.
C h A o S
28.Mayıs.2013, 22:13
Yeni başkanın karanlık bir yüzümü var?Yani mafya mı kendisi? Merak ettim sadece açıklamalarından dolayımı bu kadar çok "ağır abi" havası oluşturuluyor.
Açıklamalarını dinlemedim ama genel olarak yorumları görünce o hava oluştuğu için gerçekten merak ettim.
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2013, 00:16
Sebahattin Cakiroglu(baskan yardimcisi) yazdim google'a bu soruyu cevapladi
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2013, 00:39
1980'li yıllarda Trabzon İdmangücü'nde antrenörlük yapan Akçay'a 1992 yılında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener alt yapıyı toparlaması için görev verdi ve bu 'anarşist' hoca, sokakları arşınlayarak, okulları ziyaret ederek futbolcu aradı. 1994 yılına gelindiğinde ise Akçay, Ajax'a gidip Van Gaal yanında çalışarak o dönemin en büyük futbol alt yapısına sahip olan Ajax'ı incelemek isteyince Özkan Sümer engeliyle karşılaştı.
ARABASINI SATTI HOLLANDA'YA GİTTİ
Mustafa Hoca bir tür deliydi aslında. Ve istifasını basıp, arabasını satarak dediğini yaptı, Hollanda yolunu tuttu. Kısır tartışmaların döndüğü ortamlarda boş işlerle uğraşmak hiçbir zaman ona göre olmadı. Ajax efsanesini görüp Türkiye'ye taşımak isteyen de oydu. Futbol üzerine yazdığı kitap da o dönemin birikimiyle kaleme alınmıştı. Trabzon'a geri döndü ve Başkan Faruk Özak'ın isteğiyle Trabzonspor'da göreve tekrar başladı. Yine Özkan Sümer'le anlaşamadı ve kulüpten ayrıldı. Tek bir kelimeyle anlatmak gerekirse 'İdealist' olarak tanımlayabileceğimiz Mustafa Hoca, Tavşanlı Linyitspor'u TFF 2. lig 1. Grup’tan alıp şimdinin PTT 1. Ligi'ne taşıdı. Sonrasında gittiği 1461 Trabzon'da bu zamana kadar akıl dolu taktikleriyle, stiliyle ve öğrencileriyle yaptığı felsefe sohbetleriyle bambaşka bir profil çizdi. Geçmişte bıraktığı sakallarını 'Türkiye'de dış görünüşe fazla önem veriliyor, ben de buna tepki olarak anarşist bir görüntüye sahibim' sözleriyle açıklayan Akçay'ın lige ve lige kazandıracağı gençlere çok katkısı olacağı şüphesiz. Sonuçta kaç teknik direktör yıldızlardan söz etmeden şunları söyleyebilir ki: 'Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor.'
Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 01:07
Sebahattin Cakiroglu(baskan yardimcisi) yazdim google'a bu soruyu cevapladi
http://www.uludagsozluk.com/e/19843752/ bak bu iyiymiş :n:
petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 01:11
Van Gaal yanında çalışıtığını ilk kez duyuyorum.
Gerçekten Trabzonspor tarihinin en önemli hamlelerinden biri oldu.
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2013, 19:38
Yardimci antrenor olarak Hami getirildi deniyor.
Guzel hamleler geliyor.
Bordo61Mavi
30.Mayıs.2013, 18:34
Levent Bicakcinin kuluple iliskisi kesilmis, bir baska guzel haber.
eng1n
30.Mayıs.2013, 19:37
https://twitter.com/Ahmt_61/status/339850250443436033
şu çok iyi yalnız
Mamadou
31.Mayıs.2013, 00:55
Şahsen benim Beşiktaş'ın kalesinde ısrarla görmek istediğim isim Tolga. Sebebi yukarıdaki mesajda saklı.
Bordo61Mavi
03.Haziran.2013, 22:07
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/922711_536231206413202_833657785_n.jpg
http://www.sporxtv.com/flv/2012/12/11/1752644f007cbae92a77f9d1898ba748_1.jpg
http://www.eneger.com/wp-content/uploads/2013/05/Mustafa-Re%C5%9Fit-Ak%C3%A7ay.jpg
Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 20:39
http://www.achtzehn99.de/assets/portraits/2012/YannickObenauerPweb.JPG
Yannick Obenauer
Yeni kondisyoner transferimiz :) Alamanyadan, Hoffenheimda gorev yapmis daha onceden.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/13737-6O0X9E9O.jpg
Teknik heyette sozlesme imzaladi. Artik bi start verilir su transfer olayina.
Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 21:20
Yannick Obenauer’in kariyeri
Kondisyonerimiz Yannick Obenauer 08.01.1971 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Köln Spor Akademisi mezunu olan Obenauer, 1996-1998 yılları arasında Amerika’da Kondisyoner Eğitmeni Mark Verstegen’in yanında stajını yaptı. Obenauer daha sonra 1999-2002 yılları arasında Almanya Futbol Federasyonu, Mainz 05 ve BorussiaDortmund takımlarında kondisyonerlik yaptı. Obenauer, 2002-2005 yılları arasında Hoffenheim takımının tüm alt yapı gruplarında 2006-2013 yılları arasında da A Takım’da kondisyoner olarak çalıştı.
Bizimkiler normalde boyle islerle ugrasmazdi ne olduda kondisyoner buldular.
Suicider
16.Haziran.2013, 19:54
İbrahim Hacıosmanoğlu Akparti Kazlıçeşme mitinginde şuan.Siyaset futboldan elini çeksin demiyor muydu bu adam?
byariff
16.Haziran.2013, 21:33
haci baskan ilk kendi ayagina SIKTI bu yaptigi ile...
Bordo61Mavi
18.Haziran.2013, 13:38
Haci genel kurulda tokat manyagi yapti herkesi, Ibrahimler delidir ama bu cok deli :D
Trabzonspor
18.Haziran.2013, 15:41
http://www.youtube.com/watch?v=NoF5fKE1_n8&list=HL1371554430&feature=mh_lolz
Bordo61Mavi
21.Haziran.2013, 19:43
Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor için örnek bir davranışta bulundu..
Trabzonspor’da takım kaptanı ve futbolcu olarak uzun dönem başarıyla emek veren Gökdeniz Karadeniz, örnek bir tavır sergiledi.
Trabzonspor’un eski takım kaptanlarından olan Rubin Kazanlı Gökdeniz Karadeniz, bordo mavili kulubü 500 bin dolar maddi katkı yaptı.
Trabzonspor’un internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
“Kulübümüze takım kaptanı ve futbolcu olarak uzun dönem başarıyla emek veren oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz, örnek bir tavır sergiledi. Buna göre Karadeniz, kulübümüze 500 bin dolarlık ekonomik katkıda bulundu. Trabzonspor’un kendisine kattığı değerlerin parayla ölçülemeyeceğini ifade ederek böylesi örnek bir tavır sergileyen oyuncumuzu benzersiz davranışı nedeniyle kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz.”
mustinho03
21.Haziran.2013, 20:14
Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor için örnek bir davranışta bulundu..
Trabzonspor’da takım kaptanı ve futbolcu olarak uzun dönem başarıyla emek veren Gökdeniz Karadeniz, örnek bir tavır sergiledi.
Trabzonspor’un eski takım kaptanlarından olan Rubin Kazanlı Gökdeniz Karadeniz, bordo mavili kulubü 500 bin dolar maddi katkı yaptı.
Trabzonspor’un internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
“Kulübümüze takım kaptanı ve futbolcu olarak uzun dönem başarıyla emek veren oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz, örnek bir tavır sergiledi. Buna göre Karadeniz, kulübümüze 500 bin dolarlık ekonomik katkıda bulundu. Trabzonspor’un kendisine kattığı değerlerin parayla ölçülemeyeceğini ifade ederek böylesi örnek bir tavır sergileyen oyuncumuzu benzersiz davranışı nedeniyle kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz.”
Örnek bir davranis
Bordo61Mavi
29.Haziran.2013, 16:37
Mustafa Akçay Antrenmanda Çıldırdı
Mustafa Reşit Akçay, sabah antrenmanında adeta çıldırdı.
29 Haziran 2013 Cumartesi 14:35
Mustafa Reşit Akçay, antrenmanda oyuncuların isteksiz görüntüsü üzerine adeta çıldırdı.
Mustafa Reşit Akçay bu sabah antrenmanında futbolcuların isteksiz tavrı karşısında adeta kendinden geçti. "Bize ihanet etmeyin" diyerek bağıran Akçay, "Çalışmada ciddi ve samimi olun dağılmayın" dedi.
Volkan Şen'in yere düşmesiyle yine kendinden geçen hoca Volkan Şen'e sert çıkıştı:
"Ameleler inşaatta bu sıcağın altında çalışıyorlar. Onlardan da şanslısınız."
Daha sonra nasihatlerine devam eden Akçay futbolcularla şöyle konuştu:
"Messi bizden daha iyi olabilir. Allah ona bizden daha fazla yetenek vermiş olabilir. Zeka olarak bizden kesinlikle üstün değil."
Bu konuşmaların ardından Volkan ve Caner antrenmandan ayrıldılar.
hoca hisirlarini cikardacak adamlarin belli :D
Bordo61Mavi
29.Haziran.2013, 20:59
http://www.ligtv.com.tr/haber/akcaydan-oyunculara-gozdagi
Biraz fazla sert bir yaklasim degilmi ?
00.30da basliyor konusmasi
Nocna Mora
30.Haziran.2013, 15:45
Bence oldukca iyi. Olması gerekende bu. Cok iyi bir hoca Mustafa Reşit Akçay.
uAburak89
01.Temmuz.2013, 16:29
Sapara sakatlanmış, 6 ay yokmuş.
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2013, 16:36
Ukrayna takimi hazirlik maci oldugunu unutmus galiba. Cok sert oynamislar, ve her duduk sonrasi hakeme yuklenmisler.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2013, 19:44
Batuhan 6 gunde 4 kilo vermis, ha gayret Batuhan
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2013, 05:53
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/13908-9Y6C9D5T.jpg
Selcuk'un bizde en son sezonda yaptigi cikisi bu cocuk bu sezon yapacak. Bak saclarida uzatmaya baslamis/
Trabzonspor
04.Temmuz.2013, 14:45
Hoca umarim Emre'yede sans verir ben guveniyorum bu cocuga
nekop
04.Temmuz.2013, 14:53
Hoca umarim Emre'yede sans verir ben guveniyorum bu cocuga
Gündemde forvet transferi olarak sadece Eneramo'nun adı geçiyor. Onun içinse kontenjan sorununun halledilmesi lazım. Mevcut rakiplerinden Janko sakat, Batuhan hazır değil, Henrique daha kampa yeni katıldı. Derry maçlarında eline fırsat geçecektir bence, bunu değerlendirebilir umarım.
Bordo61Mavi
05.Temmuz.2013, 21:05
Ayni Ukrayna takimi ile tekrar mac yapiyoruz ve yine sakatlaniyor bizimkiler
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2013, 18:49
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/13949-2Q8C1M1O.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/13949-0R1X7B4J.jpg
"Hızlı, bölgeler arasında diyaloğu kuran taktiksel bir yapı üzerinde çalışıyoruz. 4-1-4-1 veya 4-2-3-1 taktikleri üzerinde çalışıyoruz."
''Batuhan takımdaki en güçlü oyunculardan Birisi. genç yaşta bazı hatalar yaptı. hepimiz yapabiliriz. dolasıyla Batuhan gibi özellikleri olan birine bu şansı tanımak gerektiğini düşünüyorum . bize uygun bir kafa yapısıyla gelirse ülkemize ve bize çok değerli bir santrafor katacağımıza inanıyorum. umarım onu tekrar hayata katabiliriz''
Enaroma'yla ilgilendik, eski yönetimde ilgilenmiş. Trabzonspor'un sözü söz dür dedik eski yönetimin verdiği parayı verdik. Biz bu rakama Trabzonspor'a gelmek istemiyoruz dediler.
Mustafa Resit Akcay
Trabzonspor
08.Temmuz.2013, 22:13
Batuhan hakkında hep olumlu şeyler söyelniyor. Bi patlama yaparsa çok iyi olur yaşıda fazla yok.
byariff
08.Temmuz.2013, 22:30
sonra biz aliriz :D
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2013, 01:50
BATUHAN KARADENİZ- Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam döneminde, Fener derbisinde bomboş durumdaki Higuain’e pas vermedi, nedenini ise “Kral yapmayacaksın, kral olacaksın” şeklinde açıkladı.
Eskişehir’e kiralık gönderildiğinde “Görüşürüz” diyen Mustafa Denizli’ye “Döndüğümde sen burada olacak mısın ki” yanıtını verdi.
Eskişehir forması giyerken, Fenerbahçe maçı öncesinde kamptan kaçtı ve bir gece kulübünde boy gösterdi.
Kırmızı ışıklarda durmayı sevmediğini söyledi “Cezası neyse öderim” dedi.
Eskişehir forması giyerken Beşiktaşlı ünlü futbolcu Guti’ye maç öncesinde “Naber lan Guti” diyerek seslendi.
"Samet Aybaba beni istese tutardı, benim inisiyatifim olsa belki onu takımda tutmazdım” dedi.
Abdullah Avcı tarafından milli takım kapına davet edilen Batuhan, “Hocam kusura bakmayın. Ben planımı yaptım, tatile gideceğim” diye cevap verir.
Bir dostluk maçında, Raul Gonzeles'le el sıkıştıktan sonra formasıyla elini temizledi.
Batuhan bu :) simdi iyi olsada ilerisi zor
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2013, 01:51
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/13938-4D4J0N7V.jpg
4 adam almis kollarinin altina :D
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2013, 19:05
-http://www.dailymotion.com/video/x11paie_korku_sport?start=86#.UdwmIfk3spc
Soneri korkutmuslar :D
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2013, 21:24
Colmanin cocuklarinin okuma sorununu baskan cozmus :D
Colman ile aramızda hiç bir sorun kalmadı. Çocuğu okumayacak Trabzon'da sanayiye vereceğiz meslek ve racon öğrenecek.
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2013, 21:37
http://i39.tinypic.com/2poyvxu.jpg
Bunuda twitterdan paylasmislar, shopmu degilmi ?
Trabzonspor
09.Temmuz.2013, 22:20
O değil Musampaya 1.25 milyon € ödücekmişiz davayı kaybedince. Zamanında 200 bin ödense şimdi bu dar zamanda bu sıkıntıda yaşanmazdı. Adamın sahada hayrını görmedik bide dünya zarara soktu. Böyle nice paralar gitti.
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2013, 01:15
Ilk degil sonda olmayacak Musti.
Bugunlerde Zokora ile yollar ayrilmaya calisilyor umarim onlada sikinti olmaz yoksa yeni bir dava daha goruruz.
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2013, 18:48
UEFA'ya gönderilen listede Bamba, Emerson, Cech, Zokora ve Janko yer almadı.
OW YEEEE :D
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/13873-7K7Q3U0C.jpg
Birak futbol heyecani, yasama hevesleri kalmamis bu ikilinin. Gitmelerine sevinecegim
Bordo61Mavi
16.Temmuz.2013, 17:54
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/14006-1G2N8R5Z.jpg
Yeni formalar bugun tanitildi
Cubuklu , Inter cubuklusu olsaydi daha guzel olurdu. Yillardir ayni kalan beyaz bu sefer mavininde eklenmesiyle guzel olmus.
Turk Telekom yazisi herzamanki gibi cok basit
ShevAnil
16.Temmuz.2013, 18:18
Adrian'ın üzerindeki forma şahane.
Kaka Leite
16.Temmuz.2013, 18:36
Alanzinho'nun duruşuna bittim yahu :n:
Ellere bak ellere :icon_smile:
Bordo61Mavi
16.Temmuz.2013, 18:46
http://p.twimg.com/A23aYFGCQAENUt-.jpg:large
Cubuklu cok eski formayi animsatiyor
Bordo61Mavi
16.Temmuz.2013, 18:52
http://img825.imageshack.us/img825/2134/o266.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/9994/0e27.jpg
http://img560.imageshack.us/img560/9425/x1o1.jpg
Amblem dikisli olmus yillardan beri bunu istemistik :) Fontlarda guzel olursa en az 2'sini almak sart oldu.
IcedEarth
16.Temmuz.2013, 21:22
Son forma şahane olmuş. Trabzonsporlu olsam kesin alırdım.
footballer33
17.Temmuz.2013, 00:04
Tolga da forma tanıtımına katılmış ve neşeli görünüyor.
Namzet
17.Temmuz.2013, 01:31
Beyaz forma dışında pek beğenmedim
Bordo61Mavi
20.Temmuz.2013, 23:32
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/14051-4G8P7W5W.jpg
footballer33
21.Temmuz.2013, 01:41
Adamdaki ağız değil, fıskiye mübarek.
nekop
24.Temmuz.2013, 23:18
Şoktayım, bizim başkanda gülebiliyormuş.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/14064-9J6N9O5E.jpg
SAİT71
25.Temmuz.2013, 00:18
Noktalı parçalı olan forma çok güzel olmuş... Valla bizim takım aynısını yapsa kaçırmaz alırdım...
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2013, 06:01
Muharrem Usta'dan haric 3 is adami daha destek veriyormus Trabzonspora. Paralarin geldigi yer belli oldu :)
KaRaBükLü KraL
25.Temmuz.2013, 06:10
Şoktayım, bizim başkanda gülebiliyormuş.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/14064-9J6N9O5E.jpg
Bu resmi çeken arkadaş yılın fotoğrafı ödülünü kapar be çoooook nadir görülebilecek bir anı yakalamış :zuhaha
Bulstrap87
25.Temmuz.2013, 10:32
son forma gercekten cok güzel olmus noktalı parcalı.
trabzon zokora yı neden göndermek istiyor bence gayet basarılı bir oyuncu..
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2013, 16:50
Tolga düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'a uzun zamandır hizmet ettiğini belirterek ''1996 yılından buyana çeşitli kategorilerde bu şanlı formaya hizmet ettim. Türk futbolunda Tolga Zengin olarak biryere geldiysem bunu önce Allaha sonra Trabzonspor’a borçluyum. Trabzonspor’un bana kattığı değerler parayla pulla ölçülecek değerler değildir'' dedi.
ANNEM AMELİYATTA İKEN MAÇA ÇIKTIM
Başarılı file bekçisi en çok sipeküle edilen konu annesinin sağlık sorunları ve tedavi süreci olduğunu ifade ederek ''ben annemin hastalığını ilk öğrendiğimin ertesi günü Bursaspor maçına, Ameliyat mamasındayken de Antalyaspor maçına çıkmış birisiyim. Annemin sağlığı benim için her şeyden önemlidir fakat Trabzonspor’dan ayrılmama sebep gösterilemez. Kaldı ki tedavi süreci devam etmektedir, şükürler olsun ki sağlığı ve sıhhati gayet yerindedir. Artık bu konuda konuşulmasını da çok doğru bulmuyorum'' dedi.
TRABZONSPOR’DAN AYRILMA TALEBİM OLMADI
Tolga Zengin ''Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir talebinin hiçbir zaman olmadığını sözlerine ekleyerek ''bu transfer tamamen Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda gerçekleşmiştir. Şahsımın Trabzonspor yönetiminden tek talebi Trabzonspor’dan ayrılmam söz konusu olacaksa annemin yanında olmak için tercihimi yurtdışı değil yurtiçinden yana kullanmaktı. Yurtiçindeki tek tercihimde Beşiktaş’tı. Yurtiçinden gelen diğer tekliflere de menejerim vasıtası ile aynı cevabı verdim. Ayrıca transfer sürecinde Trabzonspor kaptanına yakışır şekilde konuya müdahil olmadan ve hiçbir açıklama yapmadan doğru bir duruş sergilediğimi düşünüyorum. Bu süreç beni çok yordu. Bu benim ilk transferim inşallah da son transferim olacak'' ifadelerini kullandı.
BU ŞANLI FORMAYLA ŞAMPİYONLUK YAŞADIM
Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşadığını belirten Tolga, ''Trabzon’un bir evladı olarak bu ayrılık benim için hiç kolay değil fakat insan böyle şeyler yaşayabiliyor. Acısıyla tatlısıyla bu kulüpte çok güzel günler geçirdim. Bu şanlı formayla Allah bana birde şampiyonluk yaşamayı nasip etti. Trabzon’u Trabzonspor’u ve Trabzonspor taraftarını asla unutmayacağım ve onlar benim için hep özel kalacaktır'' dedi.
BU CAMİADAN SON İSTEĞİM
Tolga Trabzonspor kaptanı olarak camiadan son isteğini ise şöyle ifade etti; ''Bu takıma bu oyunculara ve özellikle Mustafa Hoca’ya ve en önemlisi de bu külübe sahip çıkmalarıdır. Bu Kulübün gerçek sahibi taraftarlardır. Her zaman dediğim gibi şahıslar geçicidir, baki kalacak olan kulüptür. Allah Trabzonspor’a zeval vermesin. Bu transferin hem Trabzonspor’a hem Beşiktaş’a hem de şahsıma hayırlı olmasını diliyorum. Hakkım yoktur ama varsa da herkese helal olsun. Sizde hakkınızı helal edin.''
KUPA BİR TENEKE PARÇASIDIR
Bir gazetecinin Beşiktaş ile sözleşmende "2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verilmesi halinde, kutlamalara katılabileceğiniz yönünde bir madde var mı" şeklindeki sorusu üzerine ise Tolga, "Hayır, ben Beşiktaş ile olan sözleşmemi daha iki gün önce konuştum. Ben böyle bir madde koydurtmadım. Ben zaten şampiyon olan bir takımın futbolcusuyum. Her zaman söyledim, kupasında değilim. Kupa dediğim gibi teneke parçası. Ben zaten şampiyon olmuşum. Burada olsaydım da kutlamayacağımı söylemiştim. Ben bunu kutlamam. Geç gelen adelet benim için adalet değildir" yanıtını verdi.
MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK
Tolga, "2010-2011 sezonu son maçı sonrasında sadece Fenerbahçeli futbolcuları kutladığını bunun dışında kimseyi kutlamayacağını söyledin. Futbolcu olarak bir şeyleri biliyor muydunuz" şeklindeki bir başka soru üzerine, "Bir şeyleri bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Çıktığı zamanda bir şeyler olmuyor, ortaya çıksa da memleket değişmiyor. Benim söylediğim göz var, nizam var. Ben her zaman şunu söyledim. Kimsenin emeğini göz ardı etmedim. Ondan dolayı oyuncuları kutladık. Şahıs olarak ta kimseyi kutlamadım. Bir şeyleri bildiğimizden değil ama müneccim olmaya de gerek yok" ifadelerini kullandı.
BEŞİKTAŞ'TA HANGİ NUMARAYI GİYECEK?
Tolga, hangi numarayı gideyeceğine ilişkin henüz bir karar vermediğini belirterek, "Aslen Gümüşhaneliyim ama Trabzonluyum. Bugüne kadar 29 numaralı formayla buraya geldim. Formamı yarıda bırakmak istemem. 61 numarayı da hayatımın her yerinde gururla taşıyorum, taşımak isterim" diye konuştu.
Trabzonspor'un İrlanda yolculuğu öncesinde takımla bir araya geldiğini söyleyen Tolga, "Ayrılıklar zordur. Hepsi benim kardeşim. Güzel günlerimiz geçti. Yani zor oldu ayrılmak. Ben onların yine ağabeyi, kaptanıyım, bir telefon kadar yakınız. Her zaman onların yanındayım. Trabzonspor'u da onlara emanet ettim. Çiçek yaptırdılar takım olarak. Bir tane kart verdiler. Kartı saklayacağım" dedi.
BENİMSEDİĞİM BİR CAMİAYA GİDİYORUM
Trabzonspor'a nasıl hizmet ettiyse Beşiktaş camiasına da öyle hizmet edeceğini söyleyen Tolga, "Beni gerçekten isteyen bir yere gidiyorum. Hem beni benimseyen hem de benim bemimsediğim bir camiaya gidiyorum. Duruşu olan bir camiaya gidiyorum. Benim gibi haksızlığa karşı dik duran bir camiaya gidiyorum. Ondan dolayı mutluyum. Buradan ayrılacaksam tek tercihimin Beşiktaş olacağını söylemiştim" diye konuştu.
Tolga, "Senin için veliahtım diyen Rüştü'nün eski takımına gidiyorsun. Bu seni ürkütüyor mu" şeklindeki bir soru üzerine, "Beni ürküten şey yok. Futbol İstanbul'da da Trabzon'da da aynı, her şey aynı. Ondan dolayı korkulacak bir şey yok. Gideceğiz güzel çalışacağız ve işimizi yapacağız. Güzel başarılar elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.
"Beşiktaş ile şike süreciyle alakalı nasıl Beşiktaş'a transfer oldu şeklinde bazı şeyler yazılıyor" diyen Tolga, sözlerini şöyle tamamladı:
"Şunu ayırt etmek lazım. Bir tarafta ben her zaman şunu söyledim. Yapılan şeyleri camiaya hiçbir zaman mal etmedim ama camia bunu sahiplenirse kendilerine mal etmiş oluyorlar. Onları ayırmak lazım. Bizim tavrımız bu işi yapanlara, onlara sahip çıkanlaraydı. Benim gittiğim camia Allah'a şükür buna karşı duruşunu sergiledi. 'Aklanın gelin' demiştir, kupasını iade etmiştir. Bizim şampiyonluğumuzu ilk kutlayan, bizim değerlerimize sahip çıkan camiadır. Bugüne kadar ne yaptıysam doğrulukla, vicdanımla yaptım. Bu iki şeyi ayırt etmek lazım. Her zaman ne söylediysem onun arkasındayım. Bu işi para ön planda yapmadım. Hiç bir zaman kimsenin kalbini kırmayacağım dedim. Allaha şükür hep öyle devam edeceğim."
Toplantının ardından basın mensupları Tolga Zengin'e Gümüş işlemeli kutu içerisinde Kur'an-ı Kerim hediye etti.
Tolga, bugün Trabzon'dan ayrılarak İstanbul'a gidecek.
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2013, 17:42
17 yıl kulübümüze hizmet etmiş, formamızı tüm yaş gruplarında şerefiyle taşımış, evladımız, kardeşimiz Tolga’ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Tolga’nın istediği tüm başarılara ulaşmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Yolun açık olsun kaptan.
Trabzonspor Yönetim Kurulu ve Futbol A Takımı
grkm33
25.Temmuz.2013, 18:30
Nike forma yapmayı biliyor :)
https://twitter.com/realflorentm/status/359688413546418176/photo/1
Malouda 'dan Trabzona jest :)
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2013, 21:30
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16558_634377499916520_416640633_n.jpg
Gule Gule kaptan
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2013, 21:32
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014015_634375906583346_1262950519_n.jpg
Nocna Mora
25.Temmuz.2013, 23:05
Zeki dökülüyor resmen maçta. Çok ama cok yetersiz.. Ayrıca Mustafa Yumlu'da fazlasıyla sırıtıyor savunmada. Ne yapacagını bilemiyor bazen falan. Aykut'ta sap gibi duruyor orta sahada takım hücuma cıkarken. Bu 3 oyuncunun yerine daha iyi oyuncular oynamalı.
byariff
26.Temmuz.2013, 01:21
onur
bosingwa - bamba - aykut - olcan
Volkan - Zokora - soner-Adrian - malouda
henrique
her turlu is yapar ama hoca zokora ve bambayi dusunmuyor galiba trabzonun ortasahasi cok kirilgan sert bir adam sart + bamba bence kaliteli stoper niye sildiler anlamiyorum fener macinda kendi kalesine gol atti diyemi ?
Bordo61Mavi
26.Temmuz.2013, 01:48
Bamba gecen sene gitmek istedi, 4 ay kulup aradi geri geldi idmana katildi. 2 gun idman yapti bi daha izin istedi.
Zokora'da milli takima gitti tatil benim daha cok hakkim dedi herkesten 10 gun sonra geldi.
Janko bi gitti tatilde sakatlandi, geri geldi Trabzona hoca sana sans veririm dedi. O Trabzona gelmem basta hata idi dedi.
Bosingwa ve Barrios var gundemde, Barriosun durumu Drogba gibiymis. Trabzonsporun avukatlari ilerde sorun cikmamasi icin sozlesmesini bastan asagi inceliyormus haberleri var
Onur
Bosingwa - Aykut - ???(Musti/Giray) - ???
Colman - Abdulkadir
Olcan - Adrian - Malouda
Barrios
Gelecek transferler, veya olabilecek transferlerle olusacak kadro bu olur. Sol bek veya stoper Turk olmali. Banada geliyorki bu tercihi Sol bekten yana kullanacagiz.
darkkobal123
26.Temmuz.2013, 02:13
Sol bek olarak Kadir Keleş var, gerekirse Celutska'da orada oynayabiliyor diye biliyorum. Ama Kadir'e ne kadar güvenilir orası tartışılır.
Bordo61Mavi
26.Temmuz.2013, 02:49
Celutska 2 mactir sanki izdirap cekiyor o bolgede. Hadi 3-5 mac icin yama yaparsin oraya ama devamli bir sol bek lazim
Emerson ve Cechde gonderiliyorsa oraya kesin biri gelecektir. Kadirde ancak yedek olur Zeki gibi.
petrol_fb12
26.Temmuz.2013, 04:01
Trabzonspor'un Lokomotiva Zagreb karşında zorlanan Dinamo Minsk çok rahat bir şekilde 2 maçtada yeneceğine inanıyorum.
Nocna Mora
26.Temmuz.2013, 06:49
Henrique çok kaliteli topçu. Adamı yerden yere vuranlara anlam veremiyorum. Arkası dönük oynayabiliyor, acık alanda oynayabiliyor, ayakları yere saglam basıyor, teknigi bir forvete göre oldukca yüksek, oyun zekası yüksek.. Cok saglam topcu. Kuması cok kaliteli. Onu yedek bırakmak sacmalık olacaktır bana kalırsa. Forvet transferi yapılacagını zannetmiyorum.
darkkobal123
03.Ağustos.2013, 03:44
46. yılınız kutlu olsun.
Bordo61Mavi
03.Ağustos.2013, 06:08
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/14130-9E3N2U2E.jpg
Baskandan mesale show :D
Corpus
03.Ağustos.2013, 06:18
Ben, başkan kutlamayı havaya sıkarak yapar diye bekliyordum ama meşaleyle geçiştirmiş sanırım :D
footballer33
03.Ağustos.2013, 22:31
Ben de, fotoyu görünce havaya sıkıyor sandım. Meşaleyi öyle bir tutmuş ki... :icon_biggrin:
darkkobal123
03.Ağustos.2013, 22:52
Ben de, fotoyu görünce havaya sıkıyor sandım. Meşaleyi öyle bir tutmuş ki... :icon_biggrin:
Aynen abi, bir an bende öyle sandım. :D
Crazycat
06.Ağustos.2013, 02:47
Sadri Şener açıklamalarda bulunmuş. (http://www2.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/sener-basbakan-germe-dediSXHBQ339245SXQ)
Trabzonspor
06.Ağustos.2013, 03:04
Baya bi uzun açıklama olmuş.
nekop
06.Ağustos.2013, 14:53
Hacıosmanoğlu'nun iktidar yalakalığı yaptığı açıklamalardan sonra Şener'in saçma açıklamalarını bile özlediğimi farkettim.
Bordo61Mavi
10.Ağustos.2013, 18:10
@tribundergi: Trabzonspor Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, Besiktas macinda tribunde Carsi grubu ile birlikte maci izleyecegini acikladi.
Dun videosunuda izlemistim.
Istanbulda yapilan guvenlik toplantisindan sonra deplasman yasagi kalkmamisti ama Haci abi Besiktas yoneticileri ile gorusmus. Deplasmanda ne kadar kontenjan acarsalar Trabzondaki mactada ayni oranda Besiktaslilara bilet verilecekmis.
Bordo61Mavi
12.Ağustos.2013, 19:15
http://www.hurriyet.com.tr/_np/4179/21084179.jpg
Bordo61Mavi
13.Ağustos.2013, 13:53
Trabzonspor Yönetimi, golcü transferi için çabalayıp dururken, Teknik Direktör Mustafa Akçay, uzun zamandır yapmak istediği bir şeyi yaptı. Tüm futbolcuları ile yakından ilgilenen ve onlara nasihatler veren patron Akçay golcü Batuhan’a söyledikleri ise adeta bir ders niteliğindeydi
Tesislerde bir ara dinlenirken gördüğü genç yıldız Batuhan Karadeniz’i yanına çağıran Akçay “Sen nasıl bir adamsın?” deyiverdi.
Mustafa Akçay, uzun zamandır forma girmesini beklediği Batuhan’daki istediği gelişmeyi göremeyince içinde tuttuklarını Batuhan'ın yüzüne bir solukta sayıverdi: “ Bak Batuhan genç ve yeteneklisin. Türkiye’de senin fiziğinde de forvet yok. Bu güne kadar ülkenin en iyi teknik adamlarıyla çalışmışsın. Takım arkadaşların forma peşinde her mevki için kıyamet kopuyor. Senin mevkinde forma boş, ama sen şöyle bir hırslanmıyorsun...
Biz de bu yabancı forvet peşinde koşuyoruz... Bu anlattıklarımı bir düşün oğlum...
http://www.haber61.net/d/news/85145.jpg
resimde habere uygun
Bordo61Mavi
14.Ağustos.2013, 16:16
Akyazı projesinin Müteahhit firması ''10 gün önce çalışmalara başladık ve proje 700 günde tamamlanacak'' dedi. Kaldı 690 gün.
(Kaynak:Haber61)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1150411_621287601235426_512738010_n.jpg
Bordo61Mavi
14.Ağustos.2013, 16:22
Bizim stadin gecmisi neredeyse 10 sene :) anca baslanabildi, bizden sonra stad meselelerini cikanlar stadlarini eskitti bile
Bordo61Mavi
15.Ağustos.2013, 16:44
http://www.emlakinsaat.com.tr/index.php?page=video&id=1
Bitermi bu stad
byariff
19.Ağustos.2013, 23:53
:D :D trabzon arar bence celutskayi..
http://i.imgur.com/7Oo8lzP.jpg
Trabzonspor
20.Ağustos.2013, 00:29
Arayacağımız belliydi zaten. Adam takımın en iyi yabancısıyken onu yolladık.
eng1n
03.Eylül.2013, 22:42
Hacıosmanoğlu seçilmeden önce "Trabzonspor'u siyasetin kucağından kurtaracağız" diye açıklama yapmış ama bakıyorum AKP mitinglerinden ayrılmıyor bugün de Beyaz TV de ki Başbakanın programında seyirciler arasındaydı.
ForsakeN
03.Eylül.2013, 23:43
Hacıosmanoğlu seçilmeden önce "Trabzonspor'u siyasetin kucağından kurtaracağız" diye açıklama yapmış ama bakıyorum AKP mitinglerinden ayrılmıyor bugün de Beyaz TV de ki Başbakanın programında seyirciler arasındaydı.
İşin kolayı varken niye uğraşsın ki
Trabzonspor
03.Eylül.2013, 23:56
Traftar biraz akıllıysa seçimden sonra o koltukta olmaz bu adam. Hatta ben direk istifa etsin istiyorum ama etmez.
Bulstrap87
05.Eylül.2013, 10:10
ibrahim beyin trabzonun başkanı nasıl oldugu bu akp mitinglerinden sonra belli oldu..
Nocna Mora
09.Eylül.2013, 15:07
Trabzonspor'dan gitti Premier Lig'de parladı!
Trabzonspor’da beklediği forma şanslarını bulamayan Celustka, Sunderland’de banko ilk 11 oyuncusu oldu. Hocası Di Canio, “Bu yazki en iyi transferimiz. Büyük bir yetenek, her geçen gün kendini geliştiriyor” dedi.
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/09/09/trabzonspor-dan-gitti-premier-lig-de-parladi--3591231.Jpeg
Trabzonspor’un 2011’de Slavia Prag takımından transfer ettiği ancak beklediğini alamayıp, bu sezon başında Sunderland’e kiralık olarak gönderdiği Ondrej Celustka Ada’da parladı. Bordo mavililerin tecrübe kazanması için gönderdiği oyuncu, yeni takımında direkt ilk 11 oyuncusu oldu.
Çek futbolcu ile ilgili Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulunan Sunderland Teknik Direktörü Paolo Di Canio oyuncusunu öve öve bitiremedi. 24 yaşındaki Celustka’ya şu ana kadar oynanan tüm lig maçlarında görev veren İtalyan çalıştırıcı, “Bu sezon yaptığımız transferlerin çoğundan memnunum. Özellikle bir tanesi var ki ona ayrı bir parantez açmalıyım. İngiltere’ye gelip de bu ligde hemen oynamaya başlamak hiç de kolay bir iş değildir. Celustka sezonun yalnızca 4 gün öncesinde bizimle idmanlara başladı. Çok zeki ve yetenekli bir oyuncu. Hem defasif hem de ofansif yönü iyi. İdmanlarda sürekli sorular soruyor ve hep yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Her geçen gün de kendini geliştiriyor” dedi.
Sezonun ilk maçında Fulham’a karşı 85 dakika oyunda kalan bordo mavili oyuncu, Southampton ve Crystal Palace maçlarında ise 90’ar dakika görev alırken, ilk hafta sergilediği futbolla, Premier Lig’de haftanın takımına bile seçilmişti.
nekop
09.Eylül.2013, 22:50
Bizimkiler Celustka'ya madde koymuştur kesin. 2 Milyon Euro'ya falan satılır.
Trabzonspor
09.Eylül.2013, 23:40
Zeki gibi bir bek varken Celustka'nın yollanması normal. Bizim kulüpteki politika hep tersine işlediği için yadırgamıyoruz.
Ralph
20.Eylül.2013, 19:14
SON DAKİKA: UEFA Finansal Kontrol Kurumu Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu altı kulübün Avrupa gelirlerine geçiçi olarak el koydu..
Bu adam bu Trabzon'u batırır
http://img96.imageshack.us/img96/1940/wv3n.jpg (http://img96.imageshack.us/i/wv3n.jpg/)
Bordo61Mavi
20.Eylül.2013, 20:00
Bu adamla ne alakasi var ?
Sadri Sener is hayatinda nasil iflas ettirdiyse kendini simdide kulubu buralara surukledi.
Bilmem hangi sezona kadar gelirlerimize el konuldu onun yaptigi borclar yuzunden.
Bu kararin sebebi Musampa davasi, oda davalarimizdan sadece 1 tanesi.
Haciosmanoglu geldiginden beri 20 milyon TL'ye yakin borc odemesi yapildi.
Bordo61Mavi
20.Eylül.2013, 20:02
Trabzonspor yönetimi, hissedarlara dağıtılacak kar payı (temettü) ödemeleri ve borçları eritmek için hisse satışına karar verdi. 1 Şubat’ta 700 bin hisse satan bordo – mavililer, 25 Şubat’ta 8.24 – 8.68 TL fiyat aralığından 220 bin 20, 26 Şubat’ta da 1 milyon 58 bin 76 lot hisse satışı gerçekleştirdi. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ’de kulübün hisse oranı yüzde 64,12'ye kadar geriledi.
Yönetimin hisse satışı yoluyla temettü ödemesi yoluna gitmesi ve kulübün hisse oranının yüzde 64.12'ye gerilemesi camiadan sert eleştiriler aldı. Yerel basın, “Sat yönet ile bu iş yürümez, taraftar sizi asla affetmez”, “Şener yönetimi çareyi hisse satmakta buldu. Daha ne kadar satacaksın?” başlıklarıyla Başkan Sadri Şener’i eleştiri yağmuruna tuttu. Üyeler ise, “Ekonomik krizden hisse satarak mı çıkacağız? Yönetim kaynak yaratmak varken hazırdan yiyor” ifadeleriyle yönetimi eleştirdi.
BAŞKAN ŞENER: HİSSELER SÜS DİYE DURMAZ
Escochae
20.Eylül.2013, 20:29
Kimsenin ahı kimsede kalmazmış .. Üzülmüyorum o yüzden.
Ralph
20.Eylül.2013, 20:36
Bu adamla ne alakasi var ?
Sadri Sener is hayatinda nasil iflas ettirdiyse kendini simdide kulubu buralara surukledi.
Bilmem hangi sezona kadar gelirlerimize el konuldu onun yaptigi borclar yuzunden.
Bu kararin sebebi Musampa davasi, oda davalarimizdan sadece 1 tanesi.
Haciosmanoglu geldiginden beri 20 milyon TL'ye yakin borc odemesi yapildi.
Yanlış anlaşıldım sanırım, ben tavırlarına bakarak söyledim. Şu resime bir bakar mısınız? Spor kulübü yöneten bir başkana hiç benzemiyor bence. Yer altı dünyasının liderine benziyor en fazla... Yakıştırmıyorum ben Trabzonspor'a böyle bir başkanı.
Addolorato
20.Eylül.2013, 20:44
Yanlış anlaşıldım sanırım, ben tavırlarına bakarak söyledim. Şu resime bir bakar mısınız? Spor kulübü yöneten bir başkana hiç benzemiyor bence. Yer altı dünyasının liderine benziyor en fazla... Yakıştırmıyorum ben Trabzonspor'a böyle bir başkanı.
Photoshop'u nasıl farketmedin yahu. Bir kere adamın önünde viski var. Adam tesislerde komple alkolü yasaklattı.
eng1n
20.Eylül.2013, 20:48
Scarface'i de mi izlemedin :D
zaten türkiye de ki gelirleri de temlik altındaydı galiba ekime kadar ödenmesi gereken çok ciddi borçlar varmış o yüzden diye bir haber okumuştum 1 hafta önce.
Ralph
20.Eylül.2013, 20:49
Photoshop'u nasıl farketmedin yahu. Bir kere adamın önünde viski var. Adam tesislerde komple alkolü yasaklattı.
Doğru, biraz baktım PS varmış. Ama yine de (içki hariç) bundan farklı bir adam olmadığını düşünüyorum.
Scarface den fotoymuş :D
Bordo61Mavi
20.Eylül.2013, 20:50
Kimsenin ahı kimsede kalmazmış .. Üzülmüyorum o yüzden.
kalmaz kalmaz :D
Bordo61Mavi
20.Eylül.2013, 20:54
Bizde isterdik Muharrem Usta olsun, daha cok vizyon sahibi
ama
Ibrahim Haciosmanoglu gibi biri lazimmis su surecte, biraz kemeleri sikmak lazim. Sadri Sener kendi seyahat masraflarini bile kulube yazdirmis, THY'a bi ton borc cikti yoneticilerin kendi gezmeleri yuzunden. Haci baskanin en azindan kulupten bu sekilde para koparmiyacagini biliyoruz
+
bizim baskan dogru insanlari ornek almasi lazim, Fikret Orman gecen sene FEDA dedi bu sene Besiktasi sampiyonlugun adaylarindan biri yapti. Hepsi dogru planlamanin sonucu
playeray
20.Eylül.2013, 21:18
Doğru, biraz baktım PS varmış. Ama yine de (içki hariç) bundan farklı bir adam olmadığını düşünüyorum.
Scarface den fotoymuş :D
Hocam koskoca Al Pacino en ünlü fotolarından biri, iyi güldüm :n:
Ralph
20.Eylül.2013, 21:19
Hocam koskoca Al Pacino en ünlü fotolarından biri, iyi güldüm :n:
sorma iyi keklendik :D
Bordo61Mavi
25.Eylül.2013, 18:18
Musampa'nin butun alacaklari odenmis
Bordo61Mavi
27.Eylül.2013, 15:53
Volkan ve Batuhan kadro disi birakilmis
Batuhan icin umitliydim ne yalan soylim, Trabzondada duzelmediyse hayatina PTT'de devam eder ondan sonra amatore.
Volkan kararina cok sevindim, hoca oynatmak istemis o sakatim demis. Okadar berbat oyununa ragmen hoca oynatmak istiyor o burun kiviriyor :) onunda taliplisi cok olmaz
Burak Akmanoğlu
27.Eylül.2013, 17:40
Alın size enstantane,Oğuzhan al tam senlik. :D
davidvilla
27.Eylül.2013, 19:02
ya akşam akşam ne güldüm arkadaş :D
Ama yani işin garip kısmı gerçekten böyle bir fotosu olsa kimse şaşırmazdı. Öyle bir tat bırakıyor adam.
Bordo61Mavi
29.Eylül.2013, 11:44
Volkan Şen, Malouda'nın kendisine verdiği nasihatlere "dün geldin bugün akıl veriyorsun" şeklinde karşılık vermiş... Kadro dışı kalma harekatı, bu ateşlenmeyle başlamış...
Boyle bir iddia var :D Volkandan beklerim o herseyin en iyisini biliyorya
davidvilla
30.Eylül.2013, 14:30
Volkan Şen, Malouda'nın kendisine verdiği nasihatlere "dün geldin bugün akıl veriyorsun" şeklinde karşılık vermiş... Kadro dışı kalma harekatı, bu ateşlenmeyle başlamış...
Boyle bir iddia var :D Volkandan beklerim o herseyin en iyisini biliyorya
Yalnız Malouda'nın verdiği cevap kadro dışı kalmaktan beter.
Adımı google a yaz kim oldugumu gorursun.
Ben yazdım. :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Florent_Malouda#Kariyer_istatistikleri
davidvilla
01.Ekim.2013, 10:34
Güzelmiş. Turkiye'de bu çocugu stoper olarak begenen bir tek ben varım sanırım.
Oysa stoper dediğin bunun gibi sert hırslı ve guclu olmalı. Teknik eksiklikler bence cok onemli değil orada. Pozisyon alma becerisini geliştirebilseydi ki bu TR'de çok zor, üst düzey bir stoper olmaması için bir sebep yoktu. Akçay onun için büyük bir şans. O da deyim yerindeyse çok "underrated" ama 10 numara bir teknik direktör tam Avrupa kafası var.
Cengo
04.Kasım.2013, 15:23
Mustafa Reşit Akçay: "Kalan 7 haftada 22-25 arası puan istiyoruz, planlarımız bu yönde."
europeanconquer
04.Kasım.2013, 18:17
Ahahahaha :n:
OrcunFB
04.Kasım.2013, 23:18
Fıkralık olay olmuş. :n:
SAİT71
05.Kasım.2013, 00:32
Enfes bir plan :n:
zeck17
05.Kasım.2013, 00:43
Oluyor böyle şeyler ya dalgınlıktır rıdvan da 9 da 9 yapsalar 29 puanla başlarlar demişti
nekop
05.Kasım.2013, 04:16
Mustafa Reşit Akçay: "Kalan 7 haftada 22-25 arası puan istiyoruz, planlarımız bu yönde."
Avrupa'da oynayacağımız maçları da içine katarak söylemek istemiş sanırım. :)
Bordo61Mavi
05.Kasım.2013, 17:18
Uğur Uzunali @_mtrx 1 sa
Hakan Calhanoglu ile TS'nin mahkemesi TS'nin lehine devam etmekte.Oyuncunun futbol hayati TS'ye bagli olabilir.İsguzar Babasina soyleyin.
Bordo61Mavi
25.Kasım.2013, 04:53
http://stadimiz.com/wp-content/uploads/2013/06/trabzon_akyazi_yeni_trabzonspor_arena_stadyum_proj esi_resim_fotograf_foto_0.jpg
Stadimizin temeli bugun atildi. Hayirlisi diyelim, 2006-2007 gibi afisler asilmisti ozamandan beri bekliyorduk bugune nasipmis stadin temelinin atilmasi. Dahada uzamaz bu fikra umarim
Bordo61Mavi
25.Kasım.2013, 04:55
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1441215_10153496246520117_469466137_n.jpg
http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/14837-5U3X5Z2O.jpg
http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/14840-1F5N4U5F.jpg
Bizim haci bu aralar Ali Agaoglu ve Reza(Ebru Gundesin esi, azeri is adami) ile cok takiliyor, ufaktan bi sponsor olsalarda su kadroya 2 iyi yabanci katsakya :)
mpaker66
25.Kasım.2013, 05:08
Stad hayırlı olsun. Tamamlandığını görmek nasip olur inş.