View Full Version : Trabzonspor Sohbet Alanı
jevox06
03.Ekim.2014, 16:03
6 ay yokmuş Onur. Çok üzüldüm. Çok değerli bir kaleciydi kendisi. Karakter olarakta çok iyi bir insandı. Umarım eski haline dönebilir. Geçmiş olsun.
Bordo61Mavi
03.Ekim.2014, 16:13
Tekrar ayni sakatlik.
Fatih Ozturk iyi bir performans gosterecektir diye dusunuyorum.
Büyük geçmiş olsun Onur'a. Üzüldüm gerçekten.
BMAais28
03.Ekim.2014, 16:42
Onur 6 Ay yok ne olacak şimdi :D
footballer33
03.Ekim.2014, 16:50
Onur Kıvrak'a çok geçmiş olsun, acil şifalar. Talihsiz bir sakatlık. Trabzon'a devre arasında bir kaleci transferi şart bence.
Onur'a geçmiş olsun, eski haline döner inşallah.
balot50
03.Ekim.2014, 17:15
Onura büyük geçmiş olsun,
Sezona dair umutları çöpe atın.
Seçkinn
03.Ekim.2014, 19:32
Müdahale olmadan gelen sakatlıkların sonu hep böle oluyor. TS için büyük kayıp. Milli takım içinde. Umarım ameliyat sorunsuz ve iyileşme süreci kısa olur.
di canio
27.Ekim.2014, 14:53
Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu süresiz kadro dışı bırakılmış.
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=16567#Icerik
BaGa TaRKaN
27.Ekim.2014, 14:59
Zeki Yavru Neyse de Zaten Trabzon'da Oynayacak Kapasitesi Yoktu Ama Mustafa Yumlu Nasıl Kadro Dışı Olmuş İlginç. Umarım Cezayirli Stoperler Bir An Önce Mustafa'yı Aratır da Pişman Olur Hoca.
Hazır Kadro Dışı Kalmışken Beşiktaş Mustafa'yı Almak İçin Bir Girişim Yapsa Keşke Hayır Demem Buna.
footballer33
27.Ekim.2014, 15:25
Zeki Yavru Neyse de Zaten Trabzon'da Oynayacak Kapasitesi Yoktu Ama Mustafa Yumlu Nasıl Kadro Dışı Olmuş İlginç. Umarım Cezayirli Stoperler Bir An Önce Mustafa'yı Aratır da Pişman Olur Hoca.
Hazır Kadro Dışı Kalmışken Beşiktaş Mustafa'yı Almak İçin Bir Girişim Yapsa Keşke Hayır Demem Buna.
Aman hocam, dur şimdi! Yine Oğuzhan+Pektemek+1-2 milyon euro=Mustafa Yumlu falan derler. Boşver, kalsın. :icon_biggrin:
BaGa TaRKaN
27.Ekim.2014, 17:38
Demezler Heralde Kadro Dışı Kaldığına Göre Adamlar Kararlıysa Elden Çıkarmak İçin 2-3 M€'ya Alabiliriz :icon_biggrin:
himone
27.Ekim.2014, 19:15
Maçta Belkalem daha kötüydü ama Türk olduğu için kabak Mustafa'nın başına patladı. Ayrıca İshak Doğan transfer edilmişken gidip Zeki Yavru'yu oynatan hoca kadro dışı kalmalı. Bakalım yönetim sorunun hocadan kaynaklandığını ne zaman anlayacak. Basın toplantılarında teklif mesajlarını gösteren, olmazsa çeker giderim diyen bir hocaya hangi oyuncu güvenip top oynayacak. Şimdiden 3. kadro dışı oldu(bildiğim kadarıyla), acaba kaç tane daha gerekli.
Nocna Mora
27.Ekim.2014, 19:26
İshak sakattı.
himone
27.Ekim.2014, 20:41
İshak sakattı.
:)............
Bordo61Mavi
28.Ekim.2014, 05:38
Hocayi anlamak mumkun degil.
Sezon basi kamp oncesi bu 2 ismi istememis ama yonetimden aldigi cevapla haydi kadroda tutariz ozaman demis.
Zekinin kapasitesi belli, mademde oyununu sende begenmiyorsun ne diye joker yaptin adami her yerde oynatiyorsun ?
Mustafa'nin olayi tamamen baska, olayin ic yuzunu bir aydinlatsalar daha saglikli yorum yapilir ama yinede 2 cift laf etmek lazim. Adam 4 haftalik bir sakatlik surecinden donuyor ve aninda hoca kendisini ilk 11'de sahaya suruyor. Sorunu bence tek Mustafa'da aramamak lazim ?
Soner'i gondermek istiyor herkesten cok orta sahada Soner oynuyor.
Serdari begenmeyip Sefa'yi aldiriyor, ki verdigimiz para Trabzonspor sartlarina gore muthis bir paradir yine oynatmiyor.
Her basin toplantisindada yok sundan teklif aldim bundan teklif aldim demeside artik canimizi sikmaya basladi. Sen suan bulundugun yere sahip cikacaksin ilk once.
Basin mensuplarinin eline malzeme vermiyeceksin, telefonundaki mesajlari felan gosteriyor. Utanmassa su saate onlune oldular, Whatsappten yazdilar tangodan goruntulu gorustuk vs . . . . .
davidvilla
28.Ekim.2014, 09:44
en azından radikal bir adam. otoriter bir adam. net bir adam.
bizimki gibi çıt kırıldım değil, noel baba gibi değil.
değerini bilin. kendisinden önce de zaten aman aman top oynamıyordu futbol takımı.
sadece 1 senede bu adam sizi farklı bir klüp yapar.
he bu arada cezayirli stoperler mustafa kadar sert ve güçlü değil fakat top teknikleri iyi. vahid o yüzden seviyor bu tarz adamları ve mustafa gibi adamları sevmiyor.
şu da bizim extensor'un bu haftaki yazısından bir alıntı. olayın sonu sizin vahid'e baglanıyor ve haklı da ;
Neyse Kalli Nonda’yı aldı. Mehmet Topal’ı çıkardı. Almanya’dan Barış’ı, Serkan’ı falan getirdi Servet’i, Hakan Balta’yı aldı, Uğur Uçar’ı çıkardı taş gibi bir kadro kurdu. İlk haftalar da takım galip geldi… Sonra 6. hafta Hakan Şükür kampa kızını getirdiği, Lincoln de yeğenlerini getirdiği için Beşiktaş maçı öncesi bu iki oyuncuyu kadro dışı bıraktı. “Siz sözde bu takımın yıldızısınız bu gençlere örnek olacaksınız ama benim emirlerimi. Derbi öncesi kampa kimse getirilmeyecek emrini siz deliyorsunuz” dedi. Bu iki oyuncuyu kadro dışı bırakmasına rağmen Beşiktaş’ı da 2-1 yendi.
Bakın basiretli bir yönetim olsaydı Adnan Polat yönetimi o Kalli’ye arka çıkardı. Hakan Şükür önderliğinde oyuncular kazan kaldırdı ve ligin son 6-7 haftasında Kalli’yi istemediler ve takımı şampiyon yaptılar. Fakat sonraki sene bunun olumsuz etkileyeceği barizdi. Günü kurtarmak için Kalli’yi gönderenler geleceği ateşe atmıştı. Skibbe’ler, Rijkaard’lar bu mantalite yüzünden başarısız olmak zorundaydı. Zira oyuncular hoca gönderebiliyorlardı.
Bugün Kalli’nin yaptıklarının aynısını Vahid Halilodzic yapıyor. Eğer onu da oyuncular gönderebilirse Trabzonspor’un da geleceği çok karanlık fakat başarısızlığa rağmen Vahid hocanın mantalitesi kabul edilirse gelecekte göreceğiz Trabzonspor’u.
Bordo61Mavi
28.Ekim.2014, 15:53
Mustafa'yi affedeceklerdir, umarim fazla surmez. Ve tabi bu surecte Mustafa'da demec vermez herhangi bir yere.
Bordo61Mavi
28.Ekim.2014, 19:41
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/28/87f819042ab780f201ec594c3fca6d25.jpg
Kimi sevdiysem gitti :)
Laz61g
28.Ekim.2014, 22:02
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/28/87f819042ab780f201ec594c3fca6d25.jpg
Kimi sevdiysem gitti :)
En kısa zamanda bir Mejdani forması bekliyorum senden :)
Bordo61Mavi
28.Ekim.2014, 23:08
Istek uzere adam yolliyabilirim :D
Nocna Mora
29.Ekim.2014, 00:39
"TS'luların çoğu farkında değil Vahid hoca gibi çok büyük bir şansları var. En fazla bir sene daha başarılı olamazlar sonra hep yarıştalar." demişler çokta dogru demisler. Bu adam takımın başında 3 yıl, 4 yıl kalsa görürsün işte o zaman disiplinli çatır çatır oynayan takımı. Ki takım komple değişti anlık başarı beklemek hayal olur ki ben cok seviyorum böyle disiplinli hocaları. Koşmayanı kadro dışı bırakıyor, isteksiz olana forma yok.
RodRiGOtELLo14
29.Ekim.2014, 11:04
Bence de Vahid hocaya zaman vermeliler ve arkasında olmalılar. Bana göre de sabır gösterirlerse çok farklı Trabzon izliyor olacağız.
Laz61g
29.Ekim.2014, 18:44
Istek uzere adam yolliyabilirim :D
Sezon ortasına doğru listeyi yolluyorum o zaman :D
Seçkinn
29.Ekim.2014, 23:44
Bizim ülkede sabır zor iş. Hoca iyi bir hoca, eğer zaman tanınır bu sezondan beklenti yüksek tutulmazsa seneye çok iyi işler çıkarabilir bu takım bir kaç takviyeyle. Ancak şu an adam sürekli bunaltılıyor tavırlarından anladığım kadarıyla. Böyle baskı kurulursa duracağını sanmıyorum.
Bordo61Mavi
06.Kasım.2014, 03:54
Ersun Yanal ile gorusulmus iddialari var
Tek kelime ile mukkemel olur, tepki verenler olur ama 5 mac sonra sus pus olurlar.
Bordo61Mavi
06.Kasım.2014, 04:18
"Cardozo ve Constant geldikleri takımlarda yedeklerdi"
Bu cumleyi sarfediyor adam basin toplantisinda mactan bir gun once :)
Bordo61Mavi
06.Kasım.2014, 06:42
Vahid Halilhodzic: "Akhisar maçından sonra fazla bir moral bozukluğu olmadı. Ligin üçüncü takımına karşı oynadık."
Su lafi MRA soylesse cok bilmis Ts taraftari neler neler derdi. Ne yazikki yabanci olunca "adam bise biliyor " deyip gecistiriyorlar
davidvilla
06.Kasım.2014, 09:35
Vahid Halilhodzic: "Akhisar maçından sonra fazla bir moral bozukluğu olmadı. Ligin üçüncü takımına karşı oynadık."
Su lafi MRA soylesse cok bilmis Ts taraftari neler neler derdi. Ne yazikki yabanci olunca "adam bise biliyor " deyip gecistiriyorlar
Roberto Mancini detected !
byariff
06.Kasım.2014, 14:38
saka gibi trabzon vahid hocayi yollayip ersun yanali getiriyormus ciddi ciddi...
vahid hoca cok gercekci birisi realist konusuyor ki hocaligida cok iyi keske galatasaraya gelse derim trabzon yonetimi ve taraftari sabretmiyor bu adama sabredilmeli + yeni kadro hemen basari beklemek abes kacar 1 yil sabredilmeli..
Bordo61Mavi
06.Kasım.2014, 17:02
Vahide sabretmek degil katlanmak gerek.
Gercekcilik prim yapiyorsa primin en buyugunu ben yaparim :) futbol felan oynatmiyor adam, hep rakibe gore oynamaya calisiyoruz. Medjani'nin oyunu yonlendirmesini istiyor adam. Bukadar mac oynanmasina ragmende halen bir ideal 11 yok.
Nocna Mora
06.Kasım.2014, 17:55
Vahide sabretmek degil katlanmak gerek.
Gercekcilik prim yapiyorsa primin en buyugunu ben yaparim :) futbol felan oynatmiyor adam, hep rakibe gore oynamaya calisiyoruz. Medjani'nin oyunu yonlendirmesini istiyor adam. Bukadar mac oynanmasina ragmende halen bir ideal 11 yok.
İdeal 11 var. Yabancı sınırına takılıyor ama. Türk oyuncular da tembel ve savaşmıyorlar. Bak sayayım sana.
Onur
Bosingwa Belkalem Papa Musa
Medjani
Yatabare Mehmet Constant Waris
Cardozo
Bu akşam da buna yakın bir kadro çıkacaktır. Lige uyan sistemi de bulacaktır illa ki.
nerazzuri
06.Kasım.2014, 20:22
Cardozo çok yalnız kalıyor ilerde. Çift forveti bi' denemeli diye düşünüyorum. En azından verim almak istiyorsa Cardozo'dan.
eng1n
06.Kasım.2014, 22:47
Ersun Yanal Trabzon ile anlaşmış 1.5 yıl için 3 M€ alacakmış. İnşallah bu yaşanılanlar Game of Thrones sezonu gibi önceden planlanmıştır, sezon finalinde Trabzon'un küme düşmesiyle sonuçlansa bari. Şaka bir yana Trabzonda yerli kalitesi biraz düşük ama 5 yabancının üçünü Waris-Cardozo-Yatabare şeklinde kullanacağını düşünüyorum Ersun Yanal'ın, bu sistem ligde fazlasıyla başarılı olur.
Nocna Mora
06.Kasım.2014, 22:57
Ersun Yanal iyi bir hoca fakat disiplin problemi yaşayacaktır takım Halilhodzic giderse. Çünkü yan gelip yatanların istedigi olmus olacak.
Trabzonspor
07.Kasım.2014, 00:05
Halilodzic'in seçimleri benimde pek hoşuma gitmiyor ama şuanda hoca değişikliği akıl mantık işi değil.
attirson
07.Kasım.2014, 01:10
SON DAKİKA - Trabzonspor teknik direktörlük konusunda Ersun Yanal ile her konuda anlaşmaya vardı. (Lig TV)
Bakalım Ts taraftarı nasıl karsılayacak.
SAİT71
07.Kasım.2014, 01:16
Halilodzic geldiği günden bu yana sanki kendisini kovdurmaya çalışıyor gibiydi zaten. Ersun Hoca tercihi ilginç ama yararlı olacaktır.
RodRiGOtELLo14
07.Kasım.2014, 01:21
Ben aslında Vahid hocanın kalmasını istiyordum ve sezonu merakla bekliyordum. Ama yaptığı açıklamalar, çıkışlar zaten Trabzon'a göre değildi. Gerçi medyaya bakarsak tüm ülkeye göre değildi.
Sonuç olarak yorumum oyuncular gene takım kaderi oynuyor gibi geldi. Bizim ülkede hep böyle oluyor :) O tarz bir duyum vs yok ama bana böyle geliyor.
byariff
07.Kasım.2014, 02:10
kendisini kovdurmak istiyen adam bence tribune yollanmaz... vahid hoca cok buyuk hocadir keske bize gelse isterim yani birde trabzonlular nasil kaldircak bakalim ersun yanali....
Corpus
07.Kasım.2014, 02:44
Halilodzic GS' ye gelsin de şu Selçuk Burak şamar oğlanına dönsünler. Trabzon'da yazık ettiler adama
footballer33
07.Kasım.2014, 02:50
Trabzonspor, yine büyük yanlışların içine giriyor. Halilhodzic'e 1-2 sene sabretmeleri gerekiyordu bence.
playeray
07.Kasım.2014, 03:08
Daha kesin değil
Ersun Yanal açıklamasında şu ifadeleri kullandı. "İnternet medyasında Trabzonspor ile anlaştığım yönünde haberlerle ilgili spor kamuoyunun sağlıklı bilgilenmesi açısından açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Trabzonspor'un sayın yöneticileri tarafından tarafıma bir teklif yapıldığı doğrudur. Kendilerine verdigim cevap olarak, "takımın başında bir teknik direktor varken böyle bir görüşme yapmayı ilkesel ve etik olarak doğru bulmadığımı ve teknik direktörleriyle ilgili karardan sonra teklifi değerlendirebileceğimi" ilettim. Spor kamuoyuna saygiyla sunarım."
NTV Spor
Bordo61Mavi
07.Kasım.2014, 04:13
Halilhodzic olmus tribun lideri daha fazla rezillige gerek yok, madem Monaco felan istiyor istifa etsin orda tribune ciksin.
davidvilla
07.Kasım.2014, 10:11
Aynen bize gelsin bir de o savummada topuguyla top cikaran adam vardi ki sezpnun hareketi bence :) o cocugu da alsin gelsin :)
Bu post ironi icerir. Ben hocamizi seviyorum :)
Bordo61Mavi
07.Kasım.2014, 14:03
pasoligden reklam teklifi alir bence oraya gecis yapar, tribunde en cok o yer aldi bu sene
Bordo61Mavi
08.Kasım.2014, 13:22
Buyuk ihtimal bugun amigo Vahid gidiyormus.
davidvilla
08.Kasım.2014, 16:55
Buyuk ihtimal bugun amigo Vahid gidiyormus.
Su an gitti.
Bordo61Mavi
08.Kasım.2014, 17:39
Cok sukur :)
Gitmeseydi alacaktim bir tane Vahid formasiki yollim onu
europeanconquer
08.Kasım.2014, 17:41
Bu Halilhodzic garip bir adam,gitmesi iyi oldu Trabzon için.
Bordo61Mavi
08.Kasım.2014, 17:45
Ersun Yanal gelecek buyuk ihtimal.
Zamaninda Sadri Sener firsat kollayip yollamisti onu, Senol Gunes bosta oldugu icin. Ve yanlis orda baslamisti.
Bizi sampiyon yapamadi felan dendide, 10-11 sezonu oncesi Yusufu Besiktasa kaptirmasaydik belki yine biz sampiyon olacaktik. Ama bizimkiler 3-5 daha fazla vermeyip gidip Alanzinho kazigini getirmistiler.
Su hamleyi Galatasaray yapmadigina cok pisman olacak diye dusunuyorum.
BaFraLı
08.Kasım.2014, 21:15
Ersun Yanal getirilmiş Trabzonspor'un başına.
Seçkinn
08.Kasım.2014, 23:51
Zor adam, olmadı sağlık olsun. Ersun hoca gelecek deniyor, hayırlı olsun.
CocukMenajer
09.Kasım.2014, 00:06
Bordo-mavili kulüp de ayrılığı, resmi sitesinden ve borsaya yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Boşnak teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 650 bin euro ödeneceği öğrenildi.
himone
09.Kasım.2014, 00:15
Kimse kusura bakmasın ama Vahid Halilodzic kadar karaktersiz bir adam görmedim ben. Taktik teknik herşey bir yana ama sene başından beri kovulmak için elinden geleni yaptı. Keşke diğer takımlardan gelen tekliflerden birini kabul etseydi. Sürekli yönetimi tehdit etmesi, maçlarda tribüne gönderilmesi, şu olmazsa giderim bu olmazsa giderim şeklinde söylemler ve üstüne basın toplantısında telefonuna gelen teklif mesajlarını göstermesi. Zaten verilen tazminat ta nasıl bir adam olduğunu gösteriyor, kulübün 5 milyon TL'si daha uçtu. Bu paraların hesabını kim verecek acaba.
Sekopej
09.Kasım.2014, 13:48
Kovulmak için elinden geleni yaptı ve tazminatını da aldı gidiyor, gerçekten enteresan bu kadar şikayet ettiği ortamdan bir de para alarak ayrılıyor, ülkemize has olaylar.
Ersun Yanal çok iyi olacaktır, kadro da güzel, Halilodzic'ten çok çok başarılı olacaktır. İsmail Kartal'ın Trabzon ve Konya maçlarını merakla bekleyeceğim. =)
europeanconquer
09.Kasım.2014, 13:54
Kim gelirse gelsin,elinde çok yeni ve yoğurulmaya hazır bir hamur var.Ne olursa olsun olumlu bir etkisi olacaktır yeni gelecek teknik direktörün.
Gelecek olan teknik direktör yapılan gereksiz kadro dışı kararlarını geri çekmeli.Ondan sonra devre arasında takımda ki gereksiz oyuncular yollanmalı.Onun dışında yapılacak çokta bir şey yok,kadro genç ve tecrübeli oyuncularla iyi harmanlanmış.İkinci yarı Trabzonspor için çok daha iyi geçecektir ama bir kaleciye kesinlikle ihtiyaçları var.Erciyes'ten Gökhan'ı alabilirler.
Seçkinn
09.Kasım.2014, 13:59
Kaleciyi çok umursayacağını sanmıyorum ama forvet ister Ersun hoca :) daha çok olsun der mutlaka..
İşin şakası bir yana transfer olmaz artık sanıyorum. Kiralık filan belki.
europeanconquer
09.Kasım.2014, 14:05
Eee Onur yok,Fatih'te maşallah geleni gideni yiyor.Bence mutlaka Gökhan'ı almalı Trabzon,Erciyes ile takas mevzusuna girebilirler belki kadro dışı oyuncuları affetmezlerse ellerinde takas için kullanacak iyi oyuncular var.
DenizlispoR
09.Kasım.2014, 14:13
Ersun Yanal gelirse MRA'dan sonra Trabzon'a yeniden sempati duymaya başlarım açıkcası.
HeracLes
09.Kasım.2014, 15:22
Ersun Yanal iyi güzel Vahid'den sonra derin bir nefes çektirecektir Trabzonlulara ancak kısa vadede çok şey beklemesinler. Her camiada olduğu gibi Trabzon da sabırsızlığıyla ün salmış bir camia. İlginç bir şekilde gelen-giden isimler hep aynı oluyor. Halilhodzic, Ziya Doğan, Ersun Yanal, Şenol Güneş.. Dönüp dolaşıp aynı isimlere yöneliyorlar. Aslında ben Trabzon'u yönetsem Şenol Güneş ile ömür boyu sözleşme imzalarım ama adamın değerini bilemediler.
Nocna Mora
09.Kasım.2014, 19:25
Ligin henüz 4'te 1'i oynandı TS'un sadece bir mağlubiyeti var. Avrupa liginde ise gruptan çıkmak için ciddi avantaj sahibiler. Üstelik Cezayir efsanesini yaratan kurt hoca takimdaslik ruhunu da asilamis.Bu halde hoca göndermeye tam bir aptallik veya TS yönetimi denir.
Direk alıntılıyorum extensor'dan bunu. Ben de aynı fikirdeyim. Hayatımda gördügüm en sacma kararlardan biri Halilhodzic'in gönderilmesi. Takım ışık vermese diyecektim tamam hadi eyv. da gayet oynuyordu takım. Ama yook sanki bu takım 3 yıldır beraber oynuyor da ondan oynamıyorlar. Ne sabırsız adamlarsınız. Kolay sanıyor herkes sıfırdan takım yaratmayı. Size Bosingwa mı kaptan olacak ben mi diyen Mustafa Yumlu'lar hak zaten.
europeanconquer
09.Kasım.2014, 19:30
Sıkıntı Hailihodzic'in zaten bu takımda olmak istememesiydi.Dünya Kupası'ndan önce anlaştığı için demek ki bir çok iyi teklif geldi onları reddetmek zorunda kaldı.Sonuç olarak olmak istemediği bir yerde başarılı olması mümkün değildi.Önce 5445646 transfer yapılmazsa bırakırım dedi,baktı transferler yapıldı bırakamadı,şimdi de disiplinsiz davranışlar mantıksız kadro dışılar,enteresan rotasyonlarla sonunu getirdi bile bile.
byariff
09.Kasım.2014, 19:56
trabzon cok buyuk hata yapti vahid hocayi yollayarak... nese vahid hoca monacoya hayirli olsun
Nocna Mora
10.Kasım.2014, 05:20
Sıkıntı Hailihodzic'in zaten bu takımda olmak istememesiydi.Dünya Kupası'ndan önce anlaştığı için demek ki bir çok iyi teklif geldi onları reddetmek zorunda kaldı.Sonuç olarak olmak istemediği bir yerde başarılı olması mümkün değildi.Önce 5445646 transfer yapılmazsa bırakırım dedi,baktı transferler yapıldı bırakamadı,şimdi de disiplinsiz davranışlar mantıksız kadro dışılar,enteresan rotasyonlarla sonunu getirdi bile bile.
Yahu burada olmak istemedigini nereden cıkarıyorsun ki ? Enteresan rotasyonlar ? Yabancı sınırından dogru dürüst kadro yapamıyor ve 3 günde bir maca cıkıyor. Takımda da 4-5 sakat var. Bu mu sacmasapan rotasyon dedigin. 11-12 sezonunda Fatih Terim ideal kadroyu 13. haftada bulmustu. O haftaya kadar Riera sol açık, Kazım sağ açık, Eboue göbek falan oynuyordu. Daha Trabzon'un maglubiyeti yok, disiplin hat safhada, takır takır top oynayacaklar belli yani ama hop hemen yolla hocayı, niye bizim laz usakları anında basarı istiyor, cok tez canlılar. Var mı böyle bir dünya ? Komik sadece.
Bordo61Mavi
10.Kasım.2014, 08:31
Bence yanlisiniz var.
Hoca disiplini elinden kacirmis.
Uzun zamandir kulup takimi calistirmadigi icinde bazi seylerde cok tutarsiz.
Tez canliyiz kabul ama hocanin yaptiklarida bu sureci hizlandirdi.
- Constant ve Cardozo geldikleri takimda yedekti ( Milan veya Benfica ilk 11'de oynayan adamin Turkiyede isi ne ?)
- her basin toplantisinda x takim beni istedi, y takim cagiriyor. Al bak buda yolladiklari mesaj
Monaco veya Rus milli takimi ile anlasmis diyorlar, bence yaptigi haraketlerde bu takimlara daha hizli yol alabilmek icindi.
Nocna Mora
10.Kasım.2014, 19:25
Çevirilerde çoğu zaman hata yapıyor, yumusatıyordu tercüman. Fransızca bildigim icin söyleyebiliyorum bunu. Geldikleri takımda yedekti bu oyuncular evet yanlış mı ? Constant cok mu etkili oynuyor orta saha da ? Bence hayır. Sol bek oynamalı bence. Orası ayrı konu. Teknik direktörlerin her söylemine takılmamak lazım boyle, cünkü FM'deki gibi düşün akıl oyunları bunlar hep. Mancini de cok yapardı. Kazanacagımızı düsünmüyorum, rakip bizden cok daha kuvvetli diyip rakibi havaya sokup cıkıp catır catır oynamak gibi. Halilhodzic'de bunu yapıyordu sık sık. Her basın toplantısında değil o dedigin olayı da bir kere yaptı ki yerel medyanın sacmasapan elestirilerinden ben bile sıkılmıstım artık. Her neyse umarım Ersun Yanal aynı disiplinde sürdürebilir.
Bordo61Mavi
10.Kasım.2014, 20:26
Sol beke Ishak ve Musa alindi o israrla sezon basinda gondermek istedigi Zekiyi oynatti. 4 gol yiyince Mustafa ve Zekiyi hain ilan etti.
Kendiside bugun aciklama yapmis Trabzona gelmem hataydi, istedigim oyuncular alinmadi.
Anlamiyorumki Trabzonsporun sartlari bundan daha iyi kimi getirebilirdi.
Nocna Mora
11.Kasım.2014, 03:57
İshak yıldız triplerinde olan bir oyuncu. Aynı Olcan gibi. Moda girdiler ikisi de. Milli takımdı, transferdi derken. Musa'yı da sık sık oynattı zaten. Mustafa'nın kadro dışı bırakılma nedeni 'Ben varken Bosingwa mı kaptan olacak' demesi. Daha iyi arastırmıs olmanı umardım. Zeki'yi de kadroya almamaya başladı aynı Galatasaray'da Veysel'e olduğu gibi. Olur öyle. Aynısı Necip'e de yapılıyor Beşiktaş'ta.
Yaptığı acıklamada da kırgınlık var istedigim oyuncular alınmadı diye bir söylem yok. Başkan vizyon değiştirdi dedi yani kısaca. E bu adam simdi boyle bakınca hata gibi görünmez mi. Yeni bir ülkeye gelmissin, yerlesmissin, saatlerini, günlerini harcamıssın takımı adam etmek icin, idmanlar vs. baska takımları reddetmissin, Cezayir'i bile bırakmıssın. Ee Trabzon ne yapıyor hemen sırt ceviriyor sana. Bu mu yani doğru olan ? Adam da işsiz kaldı ve gitmek zorunda bırakıldı gördügün gibi. Yapılan ayıptır. Adamın acıklamalarını da evirip cevirip yazmak daha da büyük ayıptır. Karalama kampanyalarına kanmamanızı temenni ediyorum. Fransızca bildigim icin izledim yaptıgı röpörtajı da Türk basınına yansıdıgı gibi degil.
RodRiGOtELLo14
11.Kasım.2014, 05:14
Başkan, Vahid hoca ancak benle beraber gider demişti. Vahid hocanın gittikten sonraki açıklamalarına bakarsak Başkan farklı düşünmeye başlamış. Kırgınlık var gibi belli.
Bu arada Yusuf Erdoğan bir açıklama yapmış. Hayatımda hiç görmediğim, yapmadığım idmanlar yaptık. Hocaya yeni alışmaya başlamıştık diyor.
Ben halen biraz daha sabır gerekiyordu diye düşünüyordum bakalım bundan sonra ne olacak..
Bordo61Mavi
17.Kasım.2014, 07:20
Bugun antreman resimlerini gezinirken bir cok oyuncuyu taniyamadim.
Ersun hoca genc takimida antremana almis.
Allah yolunu acik etsin bence cok dogru bir tercih yaptik.
Sadri Sener doneminde ayagini kaydirmistilar hocanin, Senol Gunesi getirmek icin. Umarim bu sefer degerini bilirler.
Bordo61Mavi
18.Kasım.2014, 05:30
http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/16656-4B5I0M7U.jpg
futbolcularin biraz yuzu guldu
himone
18.Kasım.2014, 19:04
Ersun Hoca bizde de gençleri antrenmana alıyordu ama hiç oynatmadı. Maalesef büyük takıma gelince en çok güvendiğimiz hocalar bile gençlere sırtını dönüyor. Zaten Trabzon'un as kadrosu da genç oyuncu dolu, ben şans vereceğine inanmıyorum altyapıdan gelenlere.
Bordo61Mavi
18.Kasım.2014, 19:40
tribundergi: Ersun Yanal: "Trabzonspor'a geldiğimde gördüğüm idman raporlarına inanamadım. İdman teknikleri 10 yıl öncenin teknikleri."
Seçkinn
18.Kasım.2014, 20:18
tribundergi: Ersun Yanal: "Trabzonspor'a geldiğimde gördüğüm idman raporlarına inanamadım. İdman teknikleri 10 yıl öncenin teknikleri."
Biraz sabırla takımı iyi bir noktaya getirir mutlaka. Sevin sevmeyin fark etmez ama bu adamın bir tane çok iyi özelliği var. Oda çok iyi antrenman sistemleriyle takımları-oyuncuları çok üst noktaya çıkarması. Teknoloji destekli, çağdaş antrenman yöntemlerini en iyi kullanan yerli teknik adam olduğu çok açık. Böyle bilimsel çalışmaları yapan kişilerin başarılı olması çok hoşuma gidiyor. Bu sezon zor ama dilerim seneye TS'a beklenen şampiyonluğu getirir.
Yazmayayım diyordum ama dayanamadım, kıskandım açıkçası. Ersun Hoca'yı çok sevmiştim, gönderilmesine de karşıydım ancak elden bir şey gelmiyor. Umarım başarılı olur Trabzon'da.
Seçkinn
27.Kasım.2014, 22:45
Konuşmak için erken gibi gelebilir ama anlaşılan TS'da yeni hocaya uyum süreci çok hızlı ilerliyor. Ligin ikinci yarısında bu takım çok farklı bir noktada olacaktır. Devre arasında Yanal'ın isteyeceği bir kaç takviye yapılırsa ligde neler olur neler :)
Nocna Mora
29.Aralık.2014, 23:34
Ersun yanal oturan kadroyu bozdu resmen saçmasapan oyuncuları oynatıyor. daha çok puan kaybeder Trabzon.
Namzet
04.Şubat.2015, 23:18
İHO,Fenerbahçe maçında "haksızlığa uğrarlarsa" takımı sahadan çekecekmiş
deMarcos
05.Şubat.2015, 00:07
İHO,Fenerbahçe maçında "haksızlığa uğrarlarsa" takımı sahadan çekecekmiş
Yapar mı yapar valla. Ama biraz bahane gibi geldi bana.
Namzet
05.Şubat.2015, 00:25
Yapar mı yapar valla. Ama biraz bahane gibi geldi bana.
Banada öyle geldi her haksızlığa uğrayan takım sahayı terk etse 1 tane maç bitmez bu ülkede,aynı şekilde lehine bir karar çıkınca veya maçı kazanınca ne yapacaksın?
Namzet
10.Şubat.2015, 19:07
TFF,İHO'ya 180 gün hak mahrumiyeti ve 210.000 TL para cezası verdi
footballer33
11.Şubat.2015, 00:40
90-120 gün arası verileceği yazılıyordu birkaç sitede, 180 gün çok fazla geldi bana o yüzden. Caydırıcı olacaksa memnun oldum ama bu karara. ;) Mikrofonu gören herkesin çıkıp ağzına geleni söylemesi, harbiden bıktırdı çünkü beni.
Nocna Mora
19.Şubat.2015, 21:10
Ersun Yanal takımı mahvetti ya. Komedi filmi gibi :D
Namzet
01.Temmuz.2015, 23:19
Ersun Yanal istifa etti yerine Şota Arveladze geliyormuş LİG TV'nin haberine göre..
İHO yönetimi bana göre Trabzonspor'a zarardan başka hiçbir şey vermiyor,istikrar desen yok planlama desen yok yok da yok bir tane elle tutulur bir yanı olmayan başarısız kendisini sadece 3 temmuz'a adamış bir yönetimden Trabzonspor'a fayda gelmez..
Ayrıca Şota da en fazla 1 sezon görür -tamamlayabilirse benim için sürpriz olur- kendisinin Teknik Direktörlüğünü beğenmesem de çok neşeli bir adamdır kendisi
Hayırlısı olsun.
BaGa TaRKaN
02.Temmuz.2015, 01:00
Trabzonun Evladı Şota'ya Bence Çok Yazık Olur Güzelim Adamı Harcayacaklar :uzgun:
rexpo1994
17.Eylül.2015, 13:22
https://www.youtube.com/watch?v=_8Ya8_JXgE4
- Kız demiş ki hadi aşkım gidelim çocuk demiş sen git ben sana yetişirim. Kız da demiş ki ne kadar Cavanda bir erkek -
- Sebastian Vettel'e Ferrari'den teklif geldiğinde ilk sorusu araç kaç Cavanda gücünde olmuş
'Ferrari mi daha hızlı yoksa Porsche mi' diye sorulduğunda 'Cavanda' deyip konuyu kapatıyorum. Boş yere tartışmaya gerek yok
- Yetişkin bir Cavanda (http://www.fotomac.com.tr/index/cavanda?id=112f3066-b4e2-425b-ba62-d80ca1d48e00) 12 saat depar atabilir, Cavanda diye yazılır Usain Bolt diye okunur
- Son dakika: Cavanda radara girdi. Polisler Cavanda'yı kovalıyor ama Cavanda gözden kayboldu.
Cavanda ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar:D