PDA

View Full Version : STSL Sohbet Alanı

Pages : 1 [2] 3 4

darkkobal123
07.Ekim.2012, 22:59
Hani dünya çapında, ses getirecek birini getirecekti bunlar ? Yöneticilik tecrübesizliği demektir bu.

uAburak89
08.Ekim.2012, 01:30
Şota'nın sözleşmesi 4.5 yıllıkmış.

Bakalım sezon sonunu görecek mi..

davidvilla
08.Ekim.2012, 12:23
Şota neye istinaden geldi onu açıklasalar ya. Şunu şunu yaptı desinler. Çimleri suluyor falan desinler bişey desinler yani.

uAburak89
08.Ekim.2012, 20:04
Bülent Uygun - Elazığ ilişkisi sona ermiş, şaşıran ?

Facx
08.Ekim.2012, 20:07
bi bülent uygun klasiği takım batırmakta üstüne yok

uAburak89
08.Ekim.2012, 20:08
Bülent Uygun başka bir takımla anlaşmış deniyor, işte buna şaşırdım. :D

Bülent Uygun Kayseri'ye, Metin Diyadin Elazığ'a gidermiş..

darkkobal123
08.Ekim.2012, 20:12
O kadar oyuncu aldı, sonuç ortada. Bekliyordum, hiç şaşırmadım.

uAburak89
08.Ekim.2012, 20:26
Bülent Uygun Mersin ile anlaşmış, Türk futbolu gerçekten komedi.

darkkobal123
08.Ekim.2012, 20:40
Bülent Uygun Mersin ile anlaşmış, Türk futbolu gerçekten komedi.
Güler misin ağlar mısın ...

Suicider
08.Ekim.2012, 20:49
Kasımpaşa önce Metin hocayı kovar.Yaptıkları affedilir gibi değil ama dedik herhalde dünyaca ünlü hoca gelecek gidip Şotayı aldılar.Şimdi de Bülent uygun meselesi.Ya biz hiç bir şey bilmiyoruz ya da bu yöneticiler hakikaten anlamıyolar bu işten.

erdem344
08.Ekim.2012, 21:02
bülent uygun kayseriye gidebilir

Mamadou
08.Ekim.2012, 21:30
İlk yarı bitimine kadar gönderilen hoca sayısı 6,7 bulur. Başarılı giden bir hocayı kovup, takımında kötü bir başlangıç yapan hocayla anlaştılar. Bülent Uygun her zamanki gibi kendi adamlarını takıma aldırarak komisyonu götürdü, şampiyon kadroyu dağıttı ve üstüne bir o kadar borç taktı. Şimdi de Mersin İdman Yurdu ile adı geçiyor. Yönetimlere ve genel olarak taraftarlara göre birinci suçlu her zaman teknik direktörler ya peki oyuncuların formsuzluğu ne olacak.

Bülent Uygun'u diğer isimlerden ayrı tutuyorum.

sarianet
10.Ekim.2012, 11:29
Elazığspor yılmaz vuralla anlaşmış

Ptt de başarılar elazığ

darkkobal123
10.Ekim.2012, 14:44
Yılmaz hoca çok renkli bir kişilik. Çok sevindim onu yine seyredeceğimiz için. Bakalım Elazığspor'u düşme potasından kurtarabilecek mi.

Ralph
11.Ekim.2012, 15:03
TFF Başkanı Yıldırım Demirören NTV Spor'a konuştu. Demirören, büyük transfer ve yabancı oyuncularla futbolun geleceğinin olmadığını altını çizdi ve altyapının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

http://img694.imageshack.us/img694/51/ekranalntsxm.png (http://img694.imageshack.us/i/ekranalntsxm.png/)

Milli takımların tüm kamp programlarını gerçekleştireceği, futbolun paydaşlarına her türlü eğitimin verileceği Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşası için bir adım bugün atıldı.

"Altyapı bizim için çok önemli"

NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Demirören, "Türk futbolu için çok önemli adımlarından biri" diyerek başladığı sözlerini, "Geçmiş yönetimlerin yapmış olduğu projelerin üzerinden giderek, bugün yıkımına başlıyoruz. Ocak'ta temelini attıktan sonra hedefimiz 2014 Nisan'da bitirerek, milli takımı buradan Brezilya'ya uğurlamak istiyoruz" diyerek devam ettirdi.

"Bizim federasyon olarak tesislenmeye ayırdığımız bir bütçe var" diyen federasyon başkanı, "Gerçekçi ve güzel kulüp projelerine federasyon olarak destek oluyoruz. Spor bakanlığı ile gençlik genel müdürlüğümüz de bu projelere destek oluyor. Tesis ve altyapıya önem vermediğiniz zaman, büyük transfer ve yabancı oyuncularla futbolun bir yere geleceği yok. O yüzden altyapı bizim için çok önemli. Burası sadece milli takımlar için değil, seminerler, yabancı ve Anadolu'dan gelecek takımlar için kullanıma açılacak" dedi.

A Milli Takım'ın iki kritik maçının olduğunu söyleyen ve hedeflerinin 6 puan olduğunu vurgulan Demirören, "Hedefimiz 6 puan, en kötüsü iki maçtan 4 puanla da çıkarsak yolumuza devam ederiz. Hocamıza ve mevcut kadroya güveniyorum. İyi bir kadromuz var ve bunu başarabilecek güçteler" dedi.

Son olarak taraftarlara seslenen başkan, "90 dakika desteklemelerini istiyoruz. Milli takım taraftar profili oluşturmamız gerekiyor. Artık biletleri federasyondan satıyoruz. Takımı destekleyen bir taraftarımız var, tek dileğimiz kırmızı-beyaz giyinip gelmeleri" diye konuştu.

Video: http://www.ntvspor.net/video-galeri/altyapi-bizim-icin-cok-onemli

footballer33
13.Ekim.2012, 00:28
Kayserispor'da, Biseswar kadro dışı bırakılmış. Nedenini bilen var mı?

Q7, Alex, Ozan İpek ve Biseswar... Hepsi de takımları için önemli isimler ve bu 4'lüyü tek forvet arkasına, hücuma koysan çok iyi işler yapabilir bence. Enteresan gerçekten!

darkkobal123
13.Ekim.2012, 00:39
Moda oldu bu kadro dışı bırakmakta.

pele96
13.Ekim.2012, 01:38
Kadro Disi birakmayani dovuyorlar :D

nekop
21.Ekim.2012, 18:55
Süper Lig'de bir haftada en çok gol ne zaman atılmış bilen var mı? Bu hafta rekor kırılabilir maçlar böyle devam ederse.

uAburak89
21.Ekim.2012, 19:00
Lig tarihinde en çok gol atılan hafta: 1995-96 sezonunda 8. hafta ve 1997-98 sezonunda 30. haftalar (43 Gol).

Şu ana kadar 27 gol var, zor rekorun kırılması.

petrol_fb12
21.Ekim.2012, 19:01
Bence bu maçlar iddaa kokuyor..Bütün maçlar üst bitiyor...Ve sadece 2 tane galip cıktı bu hafta şaşırtcı..biraz.

Yavuz12
26.Ekim.2012, 21:46
Kasımpaşa'da oynayan Djalma'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum biraz takip etmenizi öneririm. 3 büyüklerde rahat rahat oynar bu adam.

darkkobal123
02.Kasım.2012, 22:05
Spor Toto Süper Lig maçlarının radyo yayın haklarını TRT aldı. Yani maçları TRT Radyo'dan dinleyebileceğiz.

davidvilla
03.Kasım.2012, 10:40
Kasımpaşa'da oynayan Djalma'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum biraz takip etmenizi öneririm. 3 büyüklerde rahat rahat oynar bu adam.

Porto'nun oyuncusu zaten o.

pele96
04.Kasım.2012, 01:26
Ibrahim Akina noldu ? Son durumu nedir bayagidir takip etmedimde.En son Lisans verilmemisti.Gazianteplede sozlesme imzalamisti diye hatirliyorum fakat Lisans cikmayinca oynayamamisti.FM13te Serbest olarak basladi.

Facx
04.Kasım.2012, 01:54
Ibrahim Akina noldu ? Son durumu nedir bayagidir takip etmedimde.En son Lisans verilmemisti.Gazianteplede sozlesme imzalamisti diye hatirliyorum fakat Lisans cikmayinca oynayamamisti.FM13te Serbest olarak basladi.

gazianteple sözleşme imzaladıktan sonra lisans alamadı işte 2 yıl mıydı tam tarih hatırlamıyorum men cezası almıştı o tarih boyunca lisans çıkartamıcak keza iskender alın da

di canio
04.Kasım.2012, 22:17
gazianteple sözleşme imzaladıktan sonra lisans alamadı işte 2 yıl mıydı tam tarih hatırlamıyorum men cezası almıştı o tarih boyunca lisans çıkartamıcak keza iskender alın da

İskender Alın'ın böyle bir durumu yok. Şu an Boluspor'da ve resmi maçlarda oynayabiliyor.

Facx
04.Kasım.2012, 22:44
İskender Alın'ın böyle bir durumu yok. Şu an Boluspor'da ve resmi maçlarda oynayabiliyor.

hmm sağol hocam ben öyle biliyodum peki boluda neden oynuyo bana göre ibb nin en iyi oyuncularından biriydi şike olayları yaşanmadan önce (geçen sene hiç oynamadığı içinde gitmiş olabilir boluya)

di canio
04.Kasım.2012, 22:46
Sözkonusu olaylar yaşandığında İbrahim Akın'la birlikte sözleşmesi feshedilmişti İBB tarafından yanlış hatırlamıyorsam. Nedenini bilmiyorum, o da yeni takım olarak Boluspor'u seçmiş.

uAburak89
04.Kasım.2012, 23:47
Skibbe ile yollar ayrılmış galiba.

pele96
05.Kasım.2012, 00:21
Tesekkurler bu sezon oynabilecegi halde takim bulamamasi sasirtici.

uAburak89
05.Kasım.2012, 00:28
Skibbe ile yollar ayrılmış galiba.

Yerine Metin Diyadin gelmiş.

petrol_fb12
05.Kasım.2012, 00:30
Yerine Metin Diyadin gelmiş.

İşte doğru hamle diye buna derim ..

darkkobal123
05.Kasım.2012, 16:09
En büyük hatayı Bülent Korkmaz'ı bırakarak yaptılar. Akılsız başın cezası işte. Metin Diyadin doğru tercih olur.

uAburak89
06.Kasım.2012, 01:55
"Karabükspor Mesut Bakkal ile anlaştı." diye bir şey gördüm.

KaRaBükLü KraL
06.Kasım.2012, 02:12
Mesut Bakkal geldi deniyor ancak gönlüm Diyadin'in gelmesinden yana ah Bülent hoca gitmeyecekti şimdi

footballer33
12.Kasım.2012, 15:20
İBB Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

attirson
12.Kasım.2012, 15:55
Gec bile kaldı.Herkesin korktugu çok tehlikeli bir takım olan İBB'yi kümeye oynayan bir takım haline getirdi.

uAburak89
12.Kasım.2012, 16:30
Bülent Korkmaz gelirse İBB'nin başına, şaşırmam.

darkkobal123
12.Kasım.2012, 22:45
İyi bir insan ama iyi bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'de de bir türlü dikiş tutturamadı. Ne diyelim yolu açık olsun.

uAburak89
13.Kasım.2012, 14:49

Resmiyete dökülmüş, başarılar Büyük Kaptan.

OrcunFB
13.Kasım.2012, 14:51
An itibariyle İBB'nin yeni teknik direktörünün Bülent Korkmaz olduğunu söylüyor son dakikada Ntv Spor. :)

davidvilla
13.Kasım.2012, 18:49
Yeni bir erciyes fırtınası yaratabilecek mi bakalım

attirson
13.Kasım.2012, 19:20
Karabük'te oldugu gibi yine devre arası transferde yardırıcak mı bakalım.. :D

Mamadou
13.Kasım.2012, 20:30
Etti mi acaba ettirildi mi :)

Carvalhal'ın uzun süreli kalmayacağı belli bir şeydi. Her ne kadar kişilik olarak 10 numara bir insan ise hocalığı da bir o kadar zayıf maalesef.

Bülent Korkmaz tercihi doğru tercih. Yalnız bazı yerli hocalar var onlar hep sırasını bekliyor nedense. Bülent Korkmaz , Mesut Bakkal gibi.

darkkobal123
13.Kasım.2012, 23:46
İBB'de iş yapar, disiplinli bir hoca. Hayırlı uğurlu olsun, başarılar.

uAburak89
18.Kasım.2012, 23:04
Bu sezon 60 puanı bulan şampiyon olacak herhalde.

davidvilla
23.Kasım.2012, 15:11
İlhan cavcav fırat aydınus ile ilgili acıklamalar yapmış
da sana ne oluyor şimdi diyesim geldi. Boşuna yangına körükle gidiyor yine.

Mamadou
23.Kasım.2012, 17:15
İlhan Cavcav hiç bir olana kayıtsız kalmadı ki zaten buna kalsın. He yeri geldiğinde haklılık payı olmadı mı oldu.

uAburak89
23.Kasım.2012, 21:11
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam'ın 1 maçlık cezasını 1 yıl süreyle erteledi.
TFF'den yapılan açıklamada, Tahkim Kurulu'nun bugün yaptığı olağanüstü toplantıda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Nurullah Sağlam'a verdiği 1 maç men ve 10 bin lira para cezasına yapılan itirazın görüşüldüğü belirtildi.
Kurulun, PFDK tarafından Nurullah Sağlam'a, Bursaspor maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10 bin lira para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik görmediği, cezanın kaldırılması yönündeki itirazın reddedilerek, cezanın onanmasına oy birliğiyle karar verdiği vurgulandı.
Açıklamada, şöyle denildi:
"Buna karşılık, UEFA ve FIFA talimatlarındaki ilgili hükümler ve FDT'nin 103. maddesi dikkate alınarak, Mersin İdmanyurdu antrenörü Nurullah Sağlam'ın, cezanın (yaptırımın) ertelenmesi yönündeki talebinin; özellikle müsabaka hakeminin raporu ve kurulumuzun yerleşik içtihatları dikkate alınarak kabulü ile PFDK'ca teknik sorumlu Nurullah Sağlam'a müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10.000 TL para cezasının 1 yıl süreyle ertelenmesine oy birliğiyle karar verilmiştir."

Sporx

Walter Sakana
27.Kasım.2012, 00:21
Gaziantep'te isyan var!

Gaziantepspor'da uzun süredir alacakların ödenmemesi yabancı futbolcuları isyan ettirdi. Galatasaray maçı öncesi bu oyuncuların maça çıkmama kararı aldığı öğrenildi.

Süper Lig'de 13. haftayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle kapatan Gaziantepspor'da şok gelişme... Kırmızı-Siyahlılar'da futbolcuların uzun süredir alacaklarının ödenmemesi isyan çıkardı. Özellikle yabancı futbolcuların bu duruma büyük tepki gösterdiği ve 14. haftada oynanacak Galatasaray karşılaşmasına çıkmama kararı aldığı öğrenildi.

Güneydoğu ekibinde bugüne kadar teknik direktör Hikmet Karaman'ın çabasıyla bu haftaya kadar sorunları dışarı yansımazken, yabancı futbolcuların artık tepkisini dile getirdiği belirtildi.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=39521

Suicider
27.Kasım.2012, 15:19
Bugün antremana çıkmadı antepli oyuncular.8 aydır paraları ödenmiyormuş.Sorun devam ederse hafta sonuna kadar antremana çıkmayacaklarmış.

Walter Sakana
27.Kasım.2012, 15:37
Bugün antremana çıkmadı antepli oyuncular.8 aydır paraları ödenmiyormuş.Sorun devam ederse hafta sonuna kadar antremana çıkmayacaklarmış.

Evet, isyan eden sadece yabancılar değilmiş sanırım:

8 aydır kendilerine hiçbir ödeme yapılmadığını açıklayan Gaziantepsporlu futbolcular, Galatasaray maçı öncesinde boykot kararı aldı.

8 aydır tek kuruş ödeme yapılmadığını dile getiren Serdar Kurtuluş, futbolcular adına yaptığı açıklamada "8 aydır tek kuruş dahi ödenmiyor. Bugüne kadar takımın menfaati için sustuk ama artık idare edemeyeceğiz" dedi.

Teknik Direktörleri Hikmet Karaman ile de görüştüklerini ve destek aldıklarını dile getiren Kurtuluş, "Kararımıza saygılı olduğunu söyledi. Paramız ödenmezse Galatasaray maçına kadar antrenmana çıkmayacağız. Gerekirse Galatasaray maçında da gereken boykotu yapacağız" diye konuştu.

davidvilla
27.Kasım.2012, 17:21
Adam gibi sendika lazım. Yalnız Turkiye'deki sendikalar gibi değil İspanyadaki İtalyadaki sendikalar gibi sendika lazım. Her iş kolu için lazım hem de...

Bordo61Mavi
27.Kasım.2012, 18:43
Ismail ve Tabata'nin paralar nerelere harcandi, yoksa birileri birseylermi karistirdi. YD'nin icinde bulundugu bir isten her sey cikar

Mamadou
27.Kasım.2012, 19:00
Tabata ve İsmail'in paraları hadi neyse onca transfer yapıldı ve aradan tam 3 yıl geçti. Hoş o transferlerde de bir işler mutlaka dönmüştür. O oyunculara verilen paraların yanında birde Serdar Kurtuluş'u Antep'e vererek resmen kazık yemiştik. Hadi bunu geçtik ya sponsor gelirleri , iddaa ile federasyondan gelen paralar ve son olarak Dany'nin satışından gelen para acaba kimlerin cebine giriyor. Taraftara yazık.

Rsa
30.Kasım.2012, 01:32
Rusya devlet başkanı Putin onay verirse dünyanın en çok doğalgaz çıkartan şirketi Gazprom, Antalyaspor'a sponsor olacak.

Night_Mare17
30.Kasım.2012, 01:46
Rusya devlet başkanı Putin onay verirse dünyanın en çok doğalgaz çıkartan şirketi Gazprom, Antalyaspor'a sponsor olacak.

İnşallah olur Türk Futbolu için böyle sponsorlara ihtiyaç var.

KaRaBükLü KraL
30.Kasım.2012, 02:00

Antalyaspor çağ atlar o derece faydası dokunacak sponsor

Corpus
30.Kasım.2012, 02:07
http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/001/908/979/hi-res-152341566_crop_exact.jpg?w=650&h=440&q=75

sağlayacağı faydanın daha iyi anlaşılması için şöyle bir örnek verebiliriz :)

davidvilla
30.Kasım.2012, 10:40
Bence fazla bir fark olmaz. Antalyaspor'un değeri neyse o rakamı verir. Reklamını da anlaşmaya göre koyar artık forma mı olur stad mı olur bilmiyorum. Pek fazla bir şey değişmez.

Facx
30.Kasım.2012, 14:57
Bence fazla bir fark olmaz. Antalyaspor'un değeri neyse o rakamı verir. Reklamını da anlaşmaya göre koyar artık forma mı olur stad mı olur bilmiyorum. Pek fazla bir şey değişmez.

aynen en nihayetinde ortaklık yapmıyolar tutupta atıyorum turkcell yıllık 1 m € veriyoken gazprom 10 m € mu vericek ?

davidvilla
30.Kasım.2012, 15:48
aynen en nihayetinde ortaklık yapmıyolar tutupta atıyorum turkcell yıllık 1 m € veriyoken gazprom 10 m € mu vericek ?

Aynen öyle fazla "gaz"a gelmeye gerek yok :)

europeanconquer
30.Kasım.2012, 22:32
Maç konuları neden açılmadı yahu ?

attirson
03.Aralık.2012, 01:30
Yarın ki Putin-Erdogan görüsmesinde Putin tamam derse Gazprom Antalyaspor'un sponsoru olmus oluyor.Tarihte bir Anadolu takımının bu kadar ünlü bir sponsoru olmamıstır heralde.Sadece forma sponsoru mu olacak onu merak ediyorum eger öyleyse pek abartılacak bir finansal katkıları olmaz ama reklam panolarına filan yansıyacak bir sponsorluksa gercekten iyi iş.

darkkobal123
05.Aralık.2012, 17:14
Antalya işi büyütüyor, hayırlı olsun.

Rsa
06.Aralık.2012, 21:32
Antalyaspor-Gazprom anlaşması 10 milyon euro'dan fazla bir bedel olacakmış. Çok çok iyi para Antalya için. Ayrıca 33 bin kişilik stad için ihale yapıldı. Bir aksilik çıkmazsa 45 gün içinde temel atılacak.

kalemci
08.Aralık.2012, 11:13
http://s7.directupload.net/images/121207/vvu4wbwy.swf

davidvilla
08.Aralık.2012, 11:45
http://s7.directupload.net/images/121207/vvu4wbwy.swf

Dun gördüm bunu özetlerde valla çok güldüm harikasın Yılmaz Vural :D

Walter Sakana
15.Aralık.2012, 22:40
Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam'ın görevine karşılıklı anlaşılarak son verilmiş. Bari yenildiği maçtan sonra yollasalardı, bugün 2-1 kazanmadı mı Mersin?

Corpus
15.Aralık.2012, 22:46
Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam'ın görevine karşılıklı anlaşılarak son verilmiş. Bari yenildiği maçtan sonra yollasalardı, bugün 2-1 kazanmadı mı Mersin?

Geçene hafta da 2.lig takımlarından Balıkesirspor' un teknik direktörü maçı kazandı, liderliğe yerleşti. Ancak teknik adam görevinden ayrıldı. Burası Türkiye demekten kendimi alamıyorum.

Walter Sakana
15.Aralık.2012, 22:50
Nurullah Sağlam'ın maç sonu açıklamaları maçtan önce böyle bir konunun gündemde olmadığını gösteriyor (geleceğe yönelik konuştuğu için). Son paragrafta söyledikleri ise bu ayrılıkta taraftar tepkisinin de etkili olduğu yönünde bir izlenim yaratıyor:

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-1 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Nurullah Sağlam, alt sıralardan kurtulduklarında daha öz güvenli oynayan bir takım olacaklarını söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir müsabaka olacağının daha önceden belli olduğunu belirtti. Daha tecrübeli bir takım olmalarına rağmen zor bir atmosferde oynanan maçta zaman zaman panik yaşandığını ifade eden Sağlam, ''Alt sıralardan kurtulduğumuzda daha öz güvenli oynayan bir takım olacağız. Tabii ki bu galibiyetin getirdiği ve kazandırdığı özgüven de işin farklı bir boyutu'' dedi.

Sağlam, oluşturmak istediği oyun tarzını taraftarların anlamadığını, özellikle maçta arkasında bulunan tribünden gelen protestoların oyuncularının performansını etkilediğini dile getirerek, ''Bu da işimizin zorlaşmasına neden oldu. Bu konuda geldiğim günden beri, Mersin taraftarının hakkını kimse inkar edemez. Ne ben, ne de oyuncularım en ufak bir eleştiriyle karşılaştık ama benim arkamdaki kapalı tribünde olanlar, bu işe biraz daha kafa yormalı. Oyuncularımın oyun anlayışını ve oyun karakterini çok kolay protesto etmemeli. Maç sonrası söylenecek veya yapılacak bir şey varsa, şahsım adına hepsini göğüslemeye hazırım ama oyun içerisinde başta oyuncularım olmak üzere, bize biraz müsaade etsinler'' şeklinde konuştu.

Bu da kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın ayrılık kararı sonrası açıklaması:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Akhisar Belediyespor maçının ardından Sağlam ile bir araya geldiklerini ve takımın geleceğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Görüşme sırasında, ''görülen lüzum'' üzerine karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldıklarını ifade eden Kahramanlı, ''Sağlam'ın takıma önemli katkılar sağladığını hiçbir zaman inkar edemeyiz. Toplantıdan böyle bir karar çıktı. Tarafların birbirine kırgınlıkları yok. Ama böyle olması gerekiyordu'' diye konuştu.

darkkobal123
16.Aralık.2012, 03:21
Takımının galip geldiği haftada ayrılmış olması biraz düşündürücü.

Lucas Neill
21.Aralık.2012, 00:54
Karabükspor'da Fenerbahçe maçı öncesi 5 futbolcu ile yollar ayrıldı. Cernat, Jahic, Mehmet Yıldız, Muhammet Özdin ve Bilal Kısa.

Hayat tuhaf

mwaru
21.Aralık.2012, 04:37
Karabükspor'da Fenerbahçe maçı öncesi 5 futbolcu ile yollar ayrıldı. Cernat, Jahic, Mehmet Yıldız, Muhammet Özdin ve Bilal Kısa.

Hayat tuhaf

Niye ayrılmışlar?

Bordo61Mavi
21.Aralık.2012, 05:08
Yani en iyi adamlarini yollamislar :) Turk futbolu enteresan yeminle

Giray Bulaki getirmis Mersin, N.Saglamdan daha iyi diye bugun super baslangic yapti 5-0. Ya Giray Bulagin ne basarisi varmis, neymis oyun felsefesi ne oynatirmis nasil calistirirmis bilen varmi aramizda ? Giray Bulak gittigi takima anca sivama islemi icin gider.

darkkobal123
21.Aralık.2012, 14:42
Florin Cernat mı ? Bu çok saçma geldi bana, sonuçta ligin en iyi 10 numaralarından biri kendisi. Ayrıca bu hafta FB ile maçları var ben bu işe anlam veremedim.

europeanconquer
24.Ocak.2013, 20:55
Pazar günü yapılacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi Brezilya kanalı Espn+'da yayınlanacak.

https://twitter.com/ArnaldoESPN/status/294444264476250114

http://espn.estadao.com.br/programacao?date=27+%2F+01+%2F+2013&hour=&idTag=

Espn'in sitesinde saat 15.00'e bakın.

zeck17
29.Ocak.2013, 15:17
beşiktaş'ın 6 maçı,
karabük
elazığ(deplasman)
g.antep
sivas(deplasman)
fenerbahçe
trabzon (deplasman)

fenerbahçe'nin 6 maçı,
sivas
mersin(deplasman)
trabzon(deplasman)
kasımpaşa
beşiktaş(deplasman)
bursa

galatasarayın 6 maçı
bursa(deplasman)
antalya
akhisar(deplasman)
ordu
eskişehir(deplasman)
gençler

uAburak89
29.Ocak.2013, 15:22
Beşiktaş 8-10 puan, Fenerbahçe 10-12 puan, Galatasaray 11-13 puan diyorum. Kendine güvenen varsa tahminleri alalım ? :D

Night_Mare17
29.Ocak.2013, 17:09
Galatasaray 14

Fenerbahçe 11

Beşiktaş 13 puan alır diyorum :D

sui generis
29.Ocak.2013, 17:28
Beşiktaş 9
Galatasaray 10
Fenerbahçe 14 puan :)

himone
29.Ocak.2013, 17:43
Beşiktaş 10
Fenerbahçe 12
Galatasaray 14

Facx
29.Ocak.2013, 18:13
Beşiktaş 8-9 puan
Fenerbahçe 8-11 puan
Galatasaray 15-16 puan

petrol_fb12
29.Ocak.2013, 22:17
beşiktaş 10
Galatasaray 11
Fenerbahce 8

byariff
30.Ocak.2013, 01:20
burasi uygun gibi.

Firat Gunayer trt bjk muhabiri

1) Futbolcu maaş giderleri en fazla artan kulüp %67 ile Fenerbahçe.. 2'inci sırada ise Gs var %48 ile... (Bu transfer dönemi öncesi)

2)Ligin ilk 6 ayında borcu en fazla artan takım 46,11% ile Fenerbahçe ,2'inci %16 ile Bjk , TS'nin borcu %4 artarken, GS'nin %6 azaldı. (KAP)

LaigLeNoiR
30.Ocak.2013, 01:23
Galatasaray 11

Fenerbahçe 8

Beşiktaş 16 puan alır diyorum :D

zeck17
30.Ocak.2013, 02:35
Galatasaray 16
Fenerbahçe 10
Beşiktaş 7-10 ve şampiyon Galatasaray olur derim :D

byariff
07.Şubat.2013, 20:56
iste turk futbolunu yonetenlerden yine utanç verici hareketler lua lua 2 maç aliyor ve durmadan kufur eden adama ceza vermiyorlar.

Mamadou
08.Şubat.2013, 00:00
Adam kafa attı tokalaşmadı. Ama yinede verilen cezaya şaşırdım doğrusu beklemiyordum.

davidvilla
08.Şubat.2013, 10:36
iste turk futbolunu yonetenlerden yine utanç verici hareketler lua lua 2 maç aliyor ve durmadan kufur eden adama ceza vermiyorlar.

Her yerde çifte standard ya bu federasyon gerçekten olağanüstü berbat.

byariff
08.Şubat.2013, 14:45
Bulent uygun gaziantepde hayirli olsun

Mamadou
09.Şubat.2013, 00:00
Lua Lua'nın cezası 1 yıl ertelenmiş. Verilen cezaya şaşırmıştım ama bu karara şaşırmadım. Mevcut federasyon zıvanadan çıktı artık. Verilen ceza nasıl bir yıl ertelenebilir yahu. Birde açıklaması var ki 10 sayfa oku oku bitmez :) Kafa karışıklığı için uzatabildikleri kadar uzatmışlar.

darkkobal123
09.Şubat.2013, 01:42
Kafa atmak 2 maç mı artık ? Bilelim de .. Ertelenme olayına girmiyorum bile, komedi.

davidvilla
09.Şubat.2013, 10:29
Ne yapacaklarını şaşırdılar artık komedi üstüne komedi, bir hatayı bin hatayla ört bas etmeye çalışıyorlar, bu kadar skandal karara üst üste hiç tanık olmamıştım.

europeanconquer
15.Şubat.2013, 13:15
Maç konuları açılmayacak mı ?

europeanconquer
28.Şubat.2013, 00:43
Orduspor yönetimi küme düşmeme yolunda dolu tribünlere oynamak için biletleri 1 liraya indirmiş.Sadece Fenerbahçe maçında geçerli olmayacakmış.

http://amkspor.com/2013/02/27/orduda-biletler-1-lira.html

byariff
28.Şubat.2013, 20:44
24.02.2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Kasımpaşa A.Ş. müsabakasının 74. dakikasında Fenerbahçe A.Ş. futbolcusu Emre Belözoğlu Kasımpaşa A.Ş. yedek kulübesine dönerek kulübede bulunan temsilcilerimizi hedef alacak şekilde ağır derecede ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

Emre Belözoğlu’nun bu saldırısı resmi yayıncı kuruluş olan Lig Tv’den temin ettiğimiz maç görüntüsünde de açıkça ortaya çıkmaktadır. Söz konusu görüntüler ışığında ilgili oyuncunun Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi hususunda Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

http://www.kasimpasaspor.org.tr/haberler/haber/1008660-kamuoyuna-duyuru

uAburak89
04.Mart.2013, 18:55
Nihat Özdemir önce Elazığspor'a bağış yapmış, şimdi de başkanı olduğu UEDAŞ Bursaspor'a sponsor olmuş. Ligin ortasında, hayırdır inşallah..

himone
04.Mart.2013, 19:56
Nihat Özdemir önce Elazığspor'a bağış yapmış, şimdi de başkanı olduğu UEDAŞ Bursaspor'a sponsor olmuş. Ligin ortasında, hayırdır inşallah..

Nihat Özdemir bir işadamıdır ve şu an Elazığ'da yüzmilyonlarca liralık yatırımı mevcut. Bu bölgedeki insanlarla iyi geçinmeye çalışması gayet normal. UEDAŞ Bursaspor da dediğin gibi başkanı olduğu kulüp sence de normal değil mi?

davidvilla
04.Mart.2013, 19:58
Nihat Özdemir bir işadamıdır ve şu an Elazığ'da yüzmilyonlarca liralık yatırımı mevcut. Bu bölgedeki insanlarla iyi geçinmeye çalışması gayet normal. UEDAŞ Bursaspor da dediğin gibi başkanı olduğu kulüp sence de normal değil mi?

Valla futbolun bu kadar içindeki adamlar bu tip yatırımlara böyle zamanlarda girerse altında bir şey aranması gayet normal.

himone
04.Mart.2013, 21:05
Valla futbolun bu kadar içindeki adamlar bu tip yatırımlara böyle zamanlarda girerse altında bir şey aranması gayet normal.

Bu adamlar futboldan önce işadamıydılar, bu adamların sahip olduğu şirketler Türkiye'nin en büyük şirketleri. Ve bu şirketleri öyle haybeye kurmadılar, bu tarz bağışlarla! kurdular. Zaten FB'nin Elazığ ile maçı yok ve iki maçta da berabere kalmış. Şimdi GS maçında iyi oynasınlar diye vermiş diyebilirsiniz de şike davasından sonra takımdan uzaklaşmış birisinin bunu yapacak kadar salak olması mümkün müdür.

Ve Elazığ'ın GS maçında iyi futbol oynaması için teşviğe ihtiyacı var mı? adamlar zaten düşme tehlikesi yaşıyor her maça asılmak zorundalar. Bence gereksiz bir tartışma ve FB ligde GS ile kafa kafaya olsa tamam da zaten neredeyse şansı kalmamış takım için mantıklı geliyor mu?

ShevAnil
18.Mart.2013, 03:23
Bu hafta oynanan 9 karşılaşmada toplam 37 gol atıldı, maç başına 4 gol ortalaması yakalandı ve iddaa tabiriyle bütün maçlar üst oldu. :)

europeanconquer
18.Mart.2013, 17:47
Bence Akhisar ligde kalabilir ancak fikstürleri de berbat durumda.Maalesef düşecekler.İnşallah beni yanıltırlar ve özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında galip gelirler :D

http://i.imgur.com/xBrf7mo.png

footballer33
18.Mart.2013, 19:50
Mersin İ.Y. ve Akhisar Bld. takımlarının ligde kalması mucizelere bağlı. Düşecek son takımın Ordu, G.Antep, İBB arasından bir takım olacağını düşünüyorum. Elazığspor ve Karabükspor, ligde kalacaktır bana göre. İBB'yi de, fikstürü kötü olduğu için düşme adayı olan takımlara ekledim.

Mamadou
18.Mart.2013, 20:00
Kalan maçlardan max. 10 puan çıkartabilirler ki bu ligde kalmaları için yeterli olmayacak.

darkkobal123
18.Mart.2013, 20:48
Akhisar iyi direniyor ancak kalan maçlar çok zor. Büyük ihtimalle düşecekler.

byariff
19.Mart.2013, 16:13
Ladin’i vuran bulundu küfür eden bulunmadı

FENER maçından sonra yaptığım açıklamalarda hatalıysa özür dileyebileceğini belirten Şota Arveladze, “Küfür eden Emre’ydi. Bin Ladin vurulduğunda odaya giren ilk kişi bulundu. 55 kameranın olduğu yerde küfür eden bulunamıyor. Yine de kendimi yenip susmalıydım. Biz sadece futbol oynuyoruz. Kötü futbol oynadık diye küfür mü yiyeceğiz? Benim isyanım bunaydı” şeklinde konuştu.

stargazete

http://www.sporkalemi.com/haber/spor-toto-super-lig/ladini-vuranlar-bile-bulundu/668.html

davidvilla
01.Nisan.2013, 12:37
Ordu'da Cuper gitti yerine Unal Karaman geldi.
Ligimize efsane hocalardan biri de az geldi :)

Kaynak (http://live.sporx.com/futbol/superlig/orduspor/cuper-gitti-karaman-geldiSXHBQ321712SXQ)

Fearless Coward
13.Nisan.2013, 23:31
Orduspor Cevat Güler ile anlaşmış.Cevat hoca her şeyi yapabilir valla Ordu'dan umudum yoktu ama Cevat hoca ile belki ligde kalabilirler.

Corpus
13.Nisan.2013, 23:57
DAYANIŞMA ÖNEMLİ !

Ligimizdeki takımlar arasında böyle dayanışmaların olması futbolumuzun gelişmesi açısından önemli.

http://www.elazigspor.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=304:blgn-ve-oezdemre-teekkuerler-&catid=45:oeneml-haberler

Mamadou
14.Nisan.2013, 00:00
Cuper gibi defansif hocanın sezon başı yaptırdığı transferler en büyük hata oldu. Çok hucum oyuncusu aldırıp geriyi unuttu. Özellikle orta saha bölgesinde oynayacak bir tane elle tutulur oyuncu yok. Şamil ve Ali Çamdalı bu lig için yetersiz oyuncular. Geçen sezon Gosso, Culio gibi orta saha oyuncuları vardı. Bu oyuncuların yerlerini dolduramadılar. Umbides dışında zaten alınan yabancı oyuncuların hiç biri istenileni veremedi. Monje iyi başlamıştı oda sonradan bozdu.

attirson
14.Nisan.2013, 18:45
Sezon basından beri en sıkıcı hafta buydu heralde.

europeanconquer
14.Nisan.2013, 18:50
Bence Akhisar ligde kalabilir ancak fikstürleri de berbat durumda.Maalesef düşecekler.İnşallah beni yanıltırlar ve özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında galip gelirler :D

http://i.imgur.com/xBrf7mo.png

Adamlar fena geliyor yalnız :D Ben Beşiktaş ve Bursa maçlarını da kazanacaklarını düşünüyorum.Zaten o maçları kazanırlarsa ligde kalsınlar bir zahmet.

Mamadou
14.Nisan.2013, 19:00
Bu hafta oynanan son dört karşılaşma 0-1 bitti :)

E.Cartman
14.Nisan.2013, 19:07
Gekas'la Bobo durdurulamıyor maşallah. Kayseri'de Antep'i yendi 1-0. Maçın sonuna doğru takımların pas sayısını gösterdi LigTV Antep 227, Kayseri 440 küsürdü, ciddi bir fark bu.

Mamadou
14.Nisan.2013, 22:00
Bu hafta 1-0 sonuçlanan maç sayısı 7 oldu :n: Çok ilginç bir hafta skorlar hep 1-0 :)

Deus Dominus
14.Nisan.2013, 22:32
Geçen hafta hepsi üst olmuştu, bu hafta hepsi alt :) Tek istisna yarın oynanacak maç olacak bence.

darkkobal123
14.Nisan.2013, 23:15
2 gol atanı dövüyorlar. :D

Facx
14.Nisan.2013, 23:21
2 gol atanı dövüyorlar. :D

:D 1 maç harici hep 1.5 gol altı bitti onlara 1.5 gol altı oynayanı düşünüyorum da :D

ShevAnil
14.Nisan.2013, 23:41
Cuma günü hangi sonuç çıkarsa, diğer sonuçlarda ona uyuyor. Yarın ki maçta da atan kazanır :)

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2013, 10:57
Mersin düştü gibi bir şey artık.Buradan döndürmeleri çok zor.Ordu'da hoca değişikliği ivme kazandırmazsa onlar da gidici.Umarım üçüncü takım Elazığ ve Akhisar değil de İBB olur.

Kryptonite
15.Nisan.2013, 12:14
Mersin düştü gibi bir şey artık.Buradan döndürmeleri çok zor.Ordu'da hoca değişikliği ivme kazandırmazsa onlar da gidici.Umarım üçüncü takım Elazığ ve Akhisar değil de İBB olur.

Bence de Elazığ ve Akhisar ligde kalmayı hak ediyor.Son takım Antep veya İBB olur bana göre.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2013, 12:49
Bence de Elazığ ve Akhisar ligde kalmayı hak ediyor.Son takım Antep veya İBB olur bana göre.

Mümkünse İBB olsun.:icon_biggrin:

europeanconquer
15.Nisan.2013, 14:49
Nedir bu İBB nefreti ben çözemedim,herkes İBB düşsün istiyor :D

Namzet
15.Nisan.2013, 16:56

taraftarı yok bana kalsa komple kapatırım :D

himone
15.Nisan.2013, 17:07

Taraftarı olmadığı daha iyi, hiç olmazsa olay çıkartmıyorlar. Diğer takımların taraftarı var da ne oluyor. Sanki FB, GS ve küme düşmeme maçları dışında stada gidiyorlar. FB, GS maçlarında gidenlerin de yarısından fazlası zaten rakip takım taraftarı.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2013, 17:16

Ben bizim takımın İBB'ye karşı şansının bir türlü tutmamasından dolayı düşmesini istiyorum.:icon_biggrin:

himone
15.Nisan.2013, 17:18
Ben bizim takımın İBB'ye karşı şansının bir türlü tutmamasından dolayı düşmesini istiyorum.:icon_biggrin:

O olay hala devam ediyor mu ya? Ben İbrahim Akın'dan sonra artık öyle şeyler olmaz diyordum :).

Deus Dominus
15.Nisan.2013, 18:09

Az ama öz taraftarı var, ben seviyorum İ.B.B.'yi ve onun taraftar grubunu. Ama Abdullah Avcı bu takım için her şey imiş, o belli oldu. Akhisar ve Elazığ ligde kalmak için maksimumunu sahaya yansıtıyor, bu dişi rakipler karşısında Ordu, İ.B.B.'nin pek şansı olmaz gibi geliyor bana.

footballer33
15.Nisan.2013, 18:55
İBB düşsün, seneye Beşiktaş'a +6 puan ekleyin. O derece yani. :icon_biggrin:

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2013, 19:30
O olay hala devam ediyor mu ya? Ben İbrahim Akın'dan sonra artık öyle şeyler olmaz diyordum :).

Bu sezon iki maçta da yenemedik.:)

darkkobal123
15.Nisan.2013, 19:49
:D 1 maç harici hep 1.5 gol altı bitti onlara 1.5 gol altı oynayanı düşünüyorum da :D
Çiftçi oynamıştır belki. :D

İBB düşsünde kurtulalım şunlardan artık. :D

Facx
15.Nisan.2013, 20:04
holmen visca doka gibi adamları olan ibb düşmemeli bence umarım düşmez hepimiz baykuşuz :icon_cool:

Kryptonite
15.Nisan.2013, 20:40
holmen visca doka gibi adamları olan ibb düşmemeli bence umarım düşmez hepimiz baykuşuz :icon_cool:

Adamlara bakacak olursak Barral,Stancu,Hasan Kabze gibi oyuncuları olan Ordu düşebilir :D

himone
15.Nisan.2013, 20:50
Adamlara bakacak olursak Barral,Stancu,Hasan Kabze gibi oyuncuları olan Ordu düşebilir :D

Hepsinden öte hocaları da koskoca Hector Cuperdi.

davidvilla
16.Nisan.2013, 10:01
Bilica Sedat Orhan ak gibi oyuncuları olan Elazıg düşsün :D

Bir de Mustafa Sarp var, kesin düşsün :)

zeck17
21.Nisan.2013, 00:47
Mersin kesin olarak düştü

Mustafa Sarp'ı alan takımlar küme düşüyor samsun mersin ve kayserierciyes spor..

byariff
21.Nisan.2013, 02:14
akhisar kesinlikle ligde kalmayi hak ediyor eldeki kadroyu hamza hoca cok iyi kullaniyor kadrolari resmen bank asya kadrosu 35"lik sertanlarla emrahlarla vs vs ler ile cokda iyi oynuyorlar goze hos geliyor futbollari.

footballer33
21.Nisan.2013, 02:40
Umarım, Elazığ ve Akhisar gibi takımlar ligde kalır da; İBB, G.Antep ve Ordu takımlarından 2'si düşer Mersinle birlikte. Elazığ ve Akhisar, bulundukları konumu kesinlikle hak etmiyorlar.

europeanconquer
21.Nisan.2013, 09:13
Bugün İBB-Antep maçını kim kaybederse ligden düşer.Elazığ ve Akhisar'a ihtimal vermiyorum.

uAburak89
21.Nisan.2013, 23:23
31. haftanın programı açıklandı.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/super-ligde-31-hafta-programi-belli-oldu.html

europeanconquer
21.Nisan.2013, 23:29
2006/2007'den sonra ilk kez muhtemelen şampiyonluk son haftaya sarkmayacak.

E.Cartman
22.Nisan.2013, 00:53
Mersin düştü, Ordu'da düştü gibi. Düşecek son takımın Elazığ ya da Akhisar olmasını istemiyorum ben, çalışarak, azmederek bir şeyler yapmaya çalışan, futbol oynamaya çalışan mütevazi takımlar, kalsınlar STSL'de, hakediyorlar.

ShevAnil
22.Nisan.2013, 00:57
Haftaya Elazığ - Karabük maçı var, kaybeden büyük yara alabilir. İBB'den hala umudum var.

Fearless Coward
22.Nisan.2013, 01:15
İBB inşAllah kalır ligde.Taraftarları gayette var ayrıca lige renk katıyorlar en sevdiğim ekiplerden birisi.Webo gitmeseydi şu an çok farlı yerde olurlardı aranan forveti bulamadılar.Bence İBB kurtulacaktır buradan ama kim düşer onu kestiremiyorum.

di canio
22.Nisan.2013, 01:22
Belediyelerin sporun içinde profesyonel olarak yer almalarına karşı olduğum için belediye takımlarına karşıyım. Hatta futbolda amatör-profesyonel tüm belediye futbol takımlarına antipatim var. Her ne kadar çok sevsem de kendi ilçe takımımız da dahil.

Belediyeler sporun içinde yer alacaksa getirisi nedeniyle rağbet görmeyen spor dallarında gençlere hizmet versinler. Ülkede fazlasıyla futbol takımı var. Futbol oynamak isteyenler rahatlıkla oynayabilecek takım bulur kendine.

petrol_fb12
22.Nisan.2013, 01:45
Ben şu Muhabbeti anlamıyorum.Yok taraftarı yokmuş yok şusu yokmuş busu yokmuş ?

EE nerde taraftarı olan iyi olan takımlar ? Şehir takımları ? Belediye takımları lige geliyor diye isyan ediyorsunuz.Demmeki adamlar daha iyi işler yapmış ki burdalar.Futbol taraftarla oynanmıyor Futbolcuyla oynanıyor.Diğer taraftarı olan takımlar adam gibi topcular alsınlar Süper Lige cıksınlar.

Corpus
22.Nisan.2013, 01:47
Ben şu Muhabbeti anlamıyorum.Yok taraftarı yokmuş yok şusu yokmuş busu yokmuş ?

EE nerde taraftarı olan iyi olan takımlar ? Şehir takımları ? Belediye takımları lige geliyor diye isyan ediyorsunuz.Demmeki adamlar daha iyi işler yapmış ki burdalar.Futbol taraftarla oynanmıyor Futbolcuyla oynanıyor.Diğer taraftarı olan takımlar adam gibi topcular alsınlar Süper Lige cıksınlar.

Futbol ne taraftarla oynanıyor ne futbolcuyla oynanıyor. Futbol PARA ile oynanıyor. İstediğin kadar iyi taraftar desteğin olsun. Mali olarak destekçin yoksa herşey boş.

petrol_fb12
29.Nisan.2013, 02:10
32.Hafta Programı

3 Mayıs Cuma
20.00: Gençlerbirliği - Kasımpaşa

4 Mayıs Cumartesi
20.00: Orduspor - Bursaspor
20.00: Kayserispor - Trabzonspor

5 Mayıs Pazar
16.00: Eskişehirspor - Beşiktaş

20.00: Karabükspor - Gaziantepspor

20.00: Mersin İY - SB Elazığspor

20.00: MP Antalyaspor - Akhisar

20.00: Galatasaray - Sivasspor

20.00: İstanbul BŞB - Fenerbahçe

Deus Dominus
29.Nisan.2013, 04:47
Düşme hattındaki takımların maçları aynı saate konmuş iyi-güzel de Orduspor-Bursaspor maçı niye cumartesi saat 20.00'de anlamadım. Ondan daha da ilerisi niye aynı saatte Kayserispor-Trabzonspor maçı var? Madem son haftalarda önemsiyorlar puan durumuna göre rakip olan takımların maçlarını, Eskişehirspor-Beşiktaş maçı olmalıydı o maç.

Fearless Coward
29.Nisan.2013, 15:49
Katılıyorum ne hikmetse Eskişehir'in maçları 2 haftadır Pazar 16:00'da.Bursaspor ile Beşiktaş 3.'lük mücadelesi veriyorlar maçların saatleri aynı olmalıydı.

uAburak89
02.Mayıs.2013, 00:23
Spor bakanı Suat Kılıç, gelecek sezon deplasman yasağı uygulamasının olmayacağını açıkladı.

europeanconquer
02.Mayıs.2013, 00:27
Beni pek alakadar etmese de İstanbul'da ki taraftarlar için sevindim,güzel haber.

Mamadou
02.Mayıs.2013, 01:00
BJK - Bursa maçlarında nasıl olacak göreceğiz.

di canio
02.Mayıs.2013, 01:20
Herşeyin kolayına kaçıp, yasaklıyoruz. Yasaklamakbu nefretin, şiddetin artmasına neden olur. İnsanları bir araya getirmek lazım. Olaysız, kavgasız, gürültüsüz ortamlar yaratana kadar zorlanmalı bir arada olmaları. Polis, idarenin hoşuna gitmeyenlere şiddet uygulamak yerine, şiddete meyillilerin şiddet ortamını yaratmasına engel olmalı.

darkkobal123
02.Mayıs.2013, 15:03
Bursa - BJK ya da BJK- Bursa maçından sonra vazgeçerler bu kararlarından.

davidvilla
02.Mayıs.2013, 15:07
Karsıyaka süper lige cıkarsa da bozulur bu iş :)
Bknz: KSK-GS taraftarları

himone
02.Mayıs.2013, 15:19
Karsıyaka süper lige cıkarsa da bozulur bu iş :)
Bknz: KSK-GS taraftarları

Adamlar boğa gibi renklere karşı bir zaaf var :).

davidvilla
02.Mayıs.2013, 15:27
Adamlar boğa gibi renklere karşı bir zaaf var :).

Hangimizin yok ki :)

Deus Dominus
02.Mayıs.2013, 15:57
BİM yakında gaz maskesi satmaya başlar.

attirson
02.Mayıs.2013, 17:21
Çok sevindim karara deplasman taraftarı olmayınca derbilerin tadı olmuyor.

europeanconquer
05.Mayıs.2013, 14:20
Antalya napmış öyle.

http://i.imgur.com/QJIG5Rl.png

2.likten 10.luğa....

Fearless Coward
05.Mayıs.2013, 14:37
Çoğu takım böyle oldu 2. devrede.En kötüleri ise şüphesiz Antalyaspor ve Orduspor oldular.Antalya ilk devrede o kadar puan toplamasaydı Ordu gibi olabilirdi şanslılar.

Rsa
05.Mayıs.2013, 14:48
Zirveye oynamaya korkan yönetim ve Mehmet Özdilek sağolsun bu duruma geldiler.

Corpus
06.Mayıs.2013, 14:19
Mesut Bakkal takımı bırakıp kaçmış

kumbara
06.Mayıs.2013, 14:42
Spor bakanı Suat Kılıç, gelecek sezon deplasman yasağı uygulamasının olmayacağını açıkladı.

Çok iyi çok iyi sevindim bu duruma.

zeck17
07.Mayıs.2013, 20:45
3. dünya ülkelerinde örneklerine rastlanan çağ dışı kural..

avrupa liglerindeki yabancı oyuncu kurallarına dikkat edilirse, -genellikle- lig kalitesi düştükçe, daha katı sınırlamalarla karşılaşılmaktadır..

- avusturya: kadroda ab dışı en fazla 7 adet yabancı bulundurulabilir.

- belarus: maç kadrosunda en fazla 5 yabancı bulundurulabilir ilk 11’de en fazla 4 yabancı bulundurulabilir.

- hırvatistan: ilk 11’de en fazla 6 yabancı bulundurulabilir.

- çek cumhuriyeti: ilk 11’de ab dışı en fazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- danimarka: maç kadrosunda ab dışı 18 yaş altı yabancı bulundurulamaz.

- ingiltere: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmuyor. (kalite adına milli olma şartı var)

- finlandiya: maç kadrosunda ab dışı enfazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- fransa: kadroda ab dışı en fazla 4 yabancı bulundurulabilir.

- almanya: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- yunanistan: kadroda ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- macaristan: maç kadrosunda ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- izlanda: maç kadrosunda ab dışı en fazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- irlanda: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- israil: kadroda en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- italya: her sene yurt dışından en fazla 2 yabancı transfer edilebilir.

- hollanda: maç kadrosunda 18 yaş altı ab dışı yabancı oyuncu bulundurulamaz.

- norveç: kadroda kulüpte yetişmemiş en fazla 11 oyuncu bulundurulabilir.

- polonya: kadroda en fazla 17 yabancı oyuncu bulundurulabilir.

- portekiz: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- romanya: ilk 11'de ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- rusya: ilk 11'de en fazla 6 yabancı bulundurulabilir.

- iskoçya: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- sırbistan: maç kadrosunda 20 yaş üstü en fazla 5 yabancı bulundurulabilir. ilk 11'de en fazla 20 yaş üstü 4
yabancı bulundurulabilir.

- slovakya: maç kadrosunda ab dışı en fazla 5 yabancı bulundurulabilir.

- ispanya: kadroda ab dışı en fazla 3 yabancı bulundurulabilir.

- isveç: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

- isviçre: kadroda ab dışı en fazla 10 yabancı bulundurulabilir. ilk 11'de ab dışı en fazla 5 yabancı
bulundurulabilir.

- türkiye: maç kadrosunda en fazla 8 yabancı bulundurulabilir. ilk 11'de en fazla 6 yabancı bulundurulabilir.

- ukrayna: ilk 11'de en fazla 7 yabancı bulundurulabilir.

- galler: herhangi bir yabancı sınırlandırması bulunmamaktadır.

----alıntıdır----

olması gerekenler için bir yorum:
öncelikle yabancı sayısı serbest..

sorun: ülkeye kalitesiz yabancı ithalatı

çözüm: ingiltere’de ki gibi transferde milli olma şartı.. son 2 yılda milli takımında maçların %70’inde oynama şartı konabilir.. (milli takımlar sıralamasındaki ilk 8-10 ülke hariç, yoksa kimse brezilya'dan, arjantin'den oyuncu getiremez)

ek: ingiltere’den farklı opsiyon olarak ayrıca en az 40 kez milli olmuş oyuncular da kabul görebilir.. böylece ingiltere için olmasa da türkiye’de hala iş yapabilecek kariyerli ve tecrübeli yabancıların önü kesilmemiş olur.. anadolu takımlarının kolay kolay milli takımlarında düzenli oynayan oyuncuları alamayacağını unutmamak lazım..

sorun: altyapıdan oyuncu çıkaramamak

çözüm: 18 kişilik maç kadrosunda en az 4 tane kulübün alt yapısından yetişmiş oyuncu bulundurma şartı..

kulüplere esneklik, genç oyunculara daha fazla şans tanınması adına maç kadroları sayısı 20’ye, bulundurulması gereken altyapıdan yetişmiş oyuncu sayısı 5’e çıkarılabilir.

altyapının şartı: türk oyuncular için 17, yabancı oyuncular için 18 yaşından önce kulübe imza atmış olmak.

(kurala uyulmaması halinde ağır yaptırım şart. mesela ilk ihlalde oyuncu başına ağır para cezası, 2nci ihlalde oyuncu başına puan silme cezası gibi..)

böylece yabancı sınırlaması var diye, almanya’dan , hollanda’dan yapılan türk oyuncu ithalatının bir önemi kalmayacak ve bu oyuncular genç oyuncuların önünü kesemeyeceklerdir. zaten kendi kulüplerinde şans bulan oyuncular gerekirse o ülkelerden de milli takıma seçilebilirler..

yine bu kural ülkede fiyatları aşırı şişmiş türk oyuncuların piyasasını da normal seviyelere çekecek ve takımları daha çok oyuncu yetiştirmeye teşvik edecektir.

sorun: ülke dışına oyuncu ihraç edememek

çözüm: 23 yaş altı yabancı oyuncu transferinin kriter olmaksızın serbest bırakılması.
bir önceki kural bu sorunu kısmen çözecektir. yine de büyük takımlar kadar kaliteli yabancı almakta zorlanacak anadolu kulüpleri için oyuncu yetiştirip ihraç etmeleri için bir fırsattır bu kural. 2. ligde benzer bir kural uygulanmış ve emenike gibi bir oyuncu bu sayede 2.lige gelmişti unutmamak lazım. demek ki isteyince oluyor. bırakalım yaşı müsait olduğu sürece istedikleri kadar adam alsınlar..

Deus Dominus
07.Mayıs.2013, 22:47
Kulüpler Birliği istemiyor bu yabancı sınırının kalkmasını. Bu sefer ellerindeki az sayıda kaliteli ya da potansiyelli oyuncuyu uçuk fiyatlara pazarlayamayacaklar İstanbul'a. Birilerinin öncülük etmesi şart, sanıyorum yakın zamanda Ünal Aysal'ın bu konu hakkında TFF ile görüşmeleri olacak ama pek bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Bir-iki kişinin çabasıyla ya da sadece taraftarların, futbolseverlerin istemesiyle yürümüyor Türkiye'de işler.

erdem344
09.Mayıs.2013, 20:42
Fuat Çapa : En iyi yerli teknik adam Aykut Kocaman

himone
09.Mayıs.2013, 20:58
Yanlız o açıklamada teknik bir yorum yok, kulübün kötü dönemlerinde aldığı kararlar ve dik duruşundan bahsediyor. Ben taktik olarak Fatih Terim'den daha iiyidir lafına denk gelmedim.

petrol_fb12
09.Mayıs.2013, 21:15
Fuat Çapa Türkiye'de sistem işleten 2 teknik direktör'den biridir.Diğeri Ertuğrul Sağlam.

http://www.skorer.tv/video-izle/Capa-gidiyor--Uygun-geliyor-bCdDqm6j74wT.html

di canio
09.Mayıs.2013, 21:16
Ben de söylediklerini Hamza Hamzaoğlu'nu da eklediği için genel değil, sezonluk bir değerlendirme olarak algıladım.

Nocna Mora
09.Mayıs.2013, 23:49
Fuat Çapa'nın ayrılmasına üzüldüm bence farklı bir hava yaratmıştı Gençler'de bu sezon.. Bakalım yeni durağı neresi olacak.

Walter Sakana
10.Mayıs.2013, 16:12
Eskişehirspor'un golcüsü Necati Ateş, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tecrübeli futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe maçında kaçırdığı penaltı, Alper Potuk'un transferi ve Pazar günü oynanacak derbi hakkında samimi açıklamalar yaptı.

PENALTIYI KAÇIRACAĞIMI HİSSETTİM

Penaltıyı kaçıracağımı hissettim ama bunlar gerekçe değil. 120. dakikanın sonunda yorgun düştüm ama penaltıyı kaçırmama neden ya da mazeret değil. Dünya Kupası finalinde de penaltı kaçıyor. Finali hak etmiştik. Ofsayt nedeniyle sayılmayan golüm verilseydi Fenerbahçe'nin kalan dakikalarda 2 gol atması mümkün değildi.

HATALAR HEP FENERBAHÇE LEHİNE

Golümün ofsayt nedeniyle golün verilmemesi ilginç, ilk maçta Fenerbahçeli oyuncunun topu koluyla kontrol edip, gol yapması üzücü, lig maçında Alper'in koluyla topu kontrol ettiği gerekçesiyle golünün verilmemesi bir başka ilginç taraf. Tüm bu hataların Fenerbahçe maçına denk gelmesiyse hakikaten garip. Umarım bu hatalar bir daha yapılmaz.

ALPER G.SARAY'A GİTSİN

Alper iyi bir futbolcu. Daha da iyi olacak. Alper'i alacak takım kazanır. Alper ayrılırken Eskişehirspor en iyi parayı verene satacaktır. Alper'in Galatasaray'da oynamasını istiyorum. Gönlümden geçen bu.

HER YERDE KÜFÜR YEDİM

Fenerbahçe stadında edilen küfürler Alper'in moralini çok bozdu. Buna da alışacak. Örneğin oynadığım her stadyumda küfür yedim. Futbolda insan zamanla bunlara alışıyor. Alper de alışacak.

KADIKÖY'DE GALATASARAY KAZANIR

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı derbilerde üstünlüğü kalmadı. Hatta oyun olarak Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı son yıllarda üstünlüğü var. Rahat olan, moralli olan Galatasaray. Ve Galatasaray'ın bu kez Kadıköy'de kazanacak.

Radyospor

http://spor.gazetevatan.com/necatiden-olay-sozler/537009/5/Spor

Önder HOCA
11.Mayıs.2013, 11:16
inşallah şu yabancı sınırını filan kaldırmazlar 5 6 sene önce kalkmaması için elinden geleni yapanlar şimdi kaldırmaya çalışıyorlar

davidvilla
11.Mayıs.2013, 11:25
Fuat Çapa : En iyi yerli teknik adam Aykut Kocaman

Klasik Türk medyası hareketiyle aradan çekip çıkarmışsın.
Konu hakkındaki adamın düşüncesi tam olarak şöyle ;

Çapa, Spor Toto Süper Lig'de en çok beğendiği üç yerli teknik direktörü sıraladı. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi yarı finale taşıyan Kocaman'ı beğendiğini ifade eden Çapa, "En iyi yerli teknik adamları sıralayacak olursak, Aykut Kocaman zirvede yer alır" dedi.

Çapa, Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başında almış olduğu sonuçların yanı sıra duruş olarak da gayet başarılı bulduğunu belirterek, 48 yaşındaki teknik adamın kriz döneminde önemli kararlar aldığını ifade etti. "Hiçbir zaman doğru bildiğinden şaşmadı" diyen Çapa, Kocaman'ın sarı-lacivertli camiada kendisine direnlere karşı her zaman dik durduğunu vurguladı.
"Fatih hoca da gözardı edilemez"
Çapa, Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'in de bu sezon elde ettiği başarıların görmezlikten gelinemeyeceğini dile getirdi. "Fatih hocanın yaptıkları da gözardı edilemez" diyen Çapa, "İmparator" lakaplı teknik direktörün Galatasaray'ı şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale taşımasına dikkati çekti.

Kocaman'dan sonra Terim'i beğeniyor
Terim'in devre arasında sarı-kırmızılılara katılan Drogba ve Sneijder'i takıma iyi monte ettiğinine değinen Çapa, 59 yaşındaki deneyimli teknik adamın en beğendiği ikinci isim olduğunu söyledi. Çapa, Kocaman ve Terim'in ardından Akhisar Belediyespor'un başında son haftalar da başarılı sonuçlar alan Hamza Hamzaoğlu'nu bulunduğunu kaydetti.

Adam haklı ayrıca. Aykut Kocaman'ın camiasındaki durumu ve yaşadıklarıyla , tüm taraftarları arkasına alan Fatih Terim'in durumu ve yaşadıkları bir değil. Sonuç olarak da ikisi de başarılı bir sezon geçirdiler. Bence Kocaman zoru başardı, Terim ise olması gerekeni yaptı.

davidvilla
11.Mayıs.2013, 12:46
@himone

Tamam işte ben de hangi açıklamalardan bahsediyorsun sorusuna detaylı olarak cevap verilsin istedim. Aradan çekip çıkarıp "FB en büyük takım ve herşeyin en iyisine sahip" reklamı yapılmasından rahatsız oluyorum. Bu kadar basit.

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 00:16
Beyler gelecek hafta 9 maçta aynı saat ve günde başlayacak değil mi ?

footballer33
12.Mayıs.2013, 00:35
Beyler gelecek hafta 9 maçta aynı saat ve günde başlayacak değil mi ?
Zannetmiyorum. İddiasız çok maç var. Gelecek haftanın maçları şunlar:

Galatasaray - Trabzonspor
Gençlerbirliği - Bursaspor
Sanica Boru Elazığ - Sivasspor
Kayserispor - Beşiktaş
İstanbul BŞB - Kasımpaşa
Mersin İ.Y. - Gaziantepspor
Karabükspor - Fenerbahçe
Orduspor - Akhisar Bld.
Eskişehirspor - MP Antalyaspor

Sadece, kırmızı ile işaretlediklerimin aynı saatte başlayacağını düşünüyorum.

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 08:18
Ligin havası kalmadı eskiden aynı saatte olurdu bütün karşılaşmalar.

Gençlerbirliği maçı umarım pazar günü olur da izlemeye gidebilirim.

petrol_fb12
13.Mayıs.2013, 01:37
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gençlerbirliği ile Diyadin arasında yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığı, sözleşmenin ayrıntılarının ise önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Hayırlı Olsun..Kaliteli bir hocadır.

darkkobal123
13.Mayıs.2013, 15:18
Yuvaya dönmüş demek, başarılı olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun.

petrol_fb12
14.Mayıs.2013, 15:34
17 MAYIS CUMA

20:00 Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor

18 MAYIS CUMARTESİ

19:00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa
19:00 Orduspor - Akhisar Belediyespor
19:00 Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe
19:05 Galatasaray - Trabzonspor

19 MAYIS PAZAR

16:00 Sanica Boru Elazığspor - Sivasspor
16:00 Gençlerbirliği - Bursaspor
19:00 Eskişehirspor - Medical Park Antalyaspor
19:00 Kayserispor - Beşiktaş

C h A o S
15.Mayıs.2013, 18:50
Fenerbahçe,Karabük'ü yenerse,İBB'de,Kasımpaşa maçında berabere kalırsa 37 oluyorlar.İkili averaj kimde bilen var mı?

darkkobal123
15.Mayıs.2013, 18:54
Fenerbahçe,Karabük'ü yenere,İBB'de,Kasımpaşa maçında berabere kalırsa 37 oluyorlar.İkili averaj kimde bilen var mı?
Karabük ikili averajda üstün diye biliyorum ben.

europeanconquer
15.Mayıs.2013, 18:54
Karabük'de avaraj şansı.

Bu arada Gençler maçına gideceğim,hayatımda ilk kez canlı olarak bir maç izleyeceğim,sabırsızlanıyorum :n:

C h A o S
15.Mayıs.2013, 19:00
O zaman ligde Karabük kalır bence.İBB'nin,Kasımpaşa'yı yeniceğini sanmıyorum.Umarımda İBB düşer.Çok İstanbul takımı var zaten İBB fazlalık.Kalsın ne güzel lige renk katan Karabük gibi takımlar.

Namzet
15.Mayıs.2013, 19:07
Karabük'de avaraj şansı.

Bu arada Gençler maçına gideceğim,hayatımda ilk kez canlı olarak bir maç izleyeceğim,sabırsızlanıyorum :n:

Biletler ne kadarmış ?

europeanconquer
15.Mayıs.2013, 19:09
Biletler ne kadarmış ?

Kapalı-20
Maraton-15
Kale Arkası-10
Misafir Takım-10

http://www.biletix.com/etkinlik/PFG09/TURKIYE/tr

Nocna Mora
15.Mayıs.2013, 21:56
ne zeus ne perseus asıl tanrı bu deyyus.. ne sow ne burak yılmaz.. theofanis gekas!.. :n:

http://www.youtube.com/watch?v=Vng-bd3DtA4&feature=share

Kaka Leite
15.Mayıs.2013, 22:06
Şükürler olsun cumartesi günü maçımızın olduğunu gördüm ya başka ne isterim.

Pazar günü maçımızın olmasından nefret ediyorum, bu sezonda her maçı Pazar oynadık neredeyse :)

Cumartesi olsun mis gibi oynayalım işte :icon_smile:

davidvilla
17.Mayıs.2013, 17:07
ne zeus ne perseus asıl tanrı bu deyyus.. ne sow ne burak yılmaz.. theofanis gekas!.. :n:

http://www.youtube.com/watch?v=Vng-bd3DtA4&feature=share

Müthiş yaa :D

Rsa
19.Mayıs.2013, 04:41
Hürriyet'in haberine göre Roberto Carlos, Sivasspor'un teknik direktörü oluyormuş.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23318783.asp

Kaan Souza
19.Mayıs.2013, 04:53
TRTSpor'da son dakika diye geçmişti doğru herhalde ..

Kaka Leite
19.Mayıs.2013, 13:31
Carlos çok sevdiğim bir oyuncu bizde oynamış olması da sempatimi arttırıyor zaten.

Bence birşeyler yapabilir.

Namzet
19.Mayıs.2013, 17:31
Yılmaz Vural görevi bıraktı

SB Elazığspor ile başarılı bir 2. yarı geçiren Yılmaz Vural görevi bıraktı. Vural, basın toplantısında "Benim için Elazığ defteri, onur ve şerefle kapanmıştır" dedi.

Fearless Coward
19.Mayıs.2013, 17:37
Acaba daha iyi bir takımla mı anlaştı ? Bana Erciyes ve ya Beşiktaş'a gidebilir gibi geliyor.Hayırlısı. :D

Nocna Mora
19.Mayıs.2013, 17:52
Beşiktaş'a gelir umarım. Büyük işler yapabileceğine inanıyorum Yılmaz Vural'ın.

darkkobal123
19.Mayıs.2013, 20:10
Başka bir teklif almıştır herhalde, yoksa neden bıraksın ki ? Elazığspor'u dipten aldı ligi en iyi yerde bitirmesini sağladı. Beşiktaş falan demeyin cidden komik oluyorsunuz.

Fearless Coward
19.Mayıs.2013, 20:14
Niye komik olalım ? Samet Aybaba riskini aldılarsa Yılmaz Vural riskini de alırlar.Yılmaz hoca Samet Aybaba'ya benzemez ayrıca bu adam Samet Aybaba'dan daha çok hakediyor büyük takım çalıştırmayı.BJK olsun FB olsun GS olsun farketmez.

darkkobal123
19.Mayıs.2013, 20:19
Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine henüz çıkamadı. Denemek için de alamayız artık. 1 senemiz zaten bu sene boşa gitti bir daha mı gitsin ? Bu kulüp deneme tahtası değil, bu risk hayatta alınmaz.

Fearless Coward
19.Mayıs.2013, 20:25
Valla ben bir tahmin yaptım neden bırakmış olabilir diye ya Avrupa'dan ya da Beşiktaş,Erciyes ve ya başka bir Anadolu takımından teklif almıştır diye düşünüyorum bakalım hakkında hayırlısı.

darkkobal123
19.Mayıs.2013, 20:28
Erciyes Fuat Çapa ile anlaştı. Anadolu'dan başka bir teklif almıştır muhtemelen.

Namzet
19.Mayıs.2013, 20:39
Samet Aybaba Bjk'yı yönetiyorsa Yılmaz Vural gözü kapalı yönetir,bir takıma gideceğini zannetmiyorum bu arada Yılmaz hocanın

byariff
19.Mayıs.2013, 21:33
arkadaslar yilmaz hoca yaz kamplarini sevmiyor o yuzden birakti simdi hoca antalyanin alanyanin marmarisin hayalini kuruyordur tavlalar kizlar ohh mis :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mayıs.2013, 22:15
fenerbahce ilk yaridaki kaotik havanin etkisiyle bu sezonu cope atmis oldu. daha iyi bir baslangic yapilsaydi rahat ipi goguslerdik. ilk yaridaki deplasman maglubiyetleri sezonun ozeti oldu. son donemecteki maglubiyetleri onemsemiyorum, zaten sampiyon belliydi. galatasaray da son duzlukte hic sans vermedi rakiplerine. boyle bir performans beklemiyordum acikcasi. avrupa seruveni cimboma fazla geldi, elenmeleri onlar icin sampiyonluk yarisinda daha hayirli olmus. gecen seneki performansin altinda kalmalarina ragmen net bir sampiyonluk kazandilar.

Mamadou
20.Mayıs.2013, 02:00
Şaşırmayın arkadaşlar Beşiktaş'ın Yılmaz Vural ile ne işi olur yahu. Şu an yerli isimler arasında Beşiktaş'a uyabilecek tek Şifo'yu görüyorum. İmkanlar böyle olmasaydı Samet Aybaba Beşiktaş'ın başına geçebilir miydi sanıyorsunuz. Bu sezon öyle veya böyle çok bilmiş taraftara rağmen yönetim sezon sonuna kadar dayanıp doğrusunu yaptı. Büyük ihtimal yarın bir gün yollar ayrılacak. Samet Aybaba'nın bir sezon daha takımın başında kalması felaket olur zaten. Kaşarlaşmış isimlere Beşiktaş'ta yer yok olmamalı.

Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine henüz çıkamadı. Denemek için de alamayız artık. 1 senemiz zaten bu sene boşa gitti bir daha mı gitsin ? Bu kulüp deneme tahtası değil, bu risk hayatta alınmaz.

Her sezon şampiyon oluyoruz ya sezon boşa gitti haklısın. Eğer Bursa ve Paşa'nın ardında bitirseydik ligi dediğine katılırdım. Ama üçüncülük ortalama bir başarıdır. Sonuçta Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandın. Şampiyon ve ikinciden sonra en çok geliri senin takımın elde etti.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 02:09
Her sezon şampiyon oluyoruz ya sezon boşa gitti haklısın. Eğer Bursa ve Paşa'nın ardında bitirseydik ligi dediğini anlardım. Ama üçüncülük ortalama bir başarıdır. Sonuçta Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandın. Şampiyon ve ikinciden sonra en çok geliri senin takımın elde etti.
O sezonlar hiç değilse Avrupa'da bir yerlere geliyorduk, teselli olarak Türkiye Kupasını alıyorduk. Sen başarılı sayabilirsin, çünkü öyle bir iflas senaryoları çizdiler ki Beşiktaş bitti sandık. Ama herkes bizim Beşiktaş olduğumuzu unuttu. 3. sırayı başarı sayanlar vizyonsuzdur. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur gerisi boş.

Nocna Mora
20.Mayıs.2013, 02:10

Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine çıkamadı mı hahahaha :n::n: Adam gittiği her klüpte şiir gibi top oynatıyor. Ama hiç bir zaman şans vermediler adama, hep önünü kestiler. Artık hakettiğini almasının vakti geldi. Büyük klüp ya da milli takım..

byariff
20.Mayıs.2013, 02:17
kasimpasa maçlari 80 dakika olsaydi su an yilmaz vural kasimpasa ile uefa yada sampiyonlar liginde oynuyorlardi.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 02:18
Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine çıkamadı mı hahahaha :n::n: Adam gittiği her klüpte şiir gibi top oynatıyor. Ama hiç bir zaman şans vermediler adama, hep önünü kestiler. Artık hakettiğini almasının vakti geldi. Büyük klüp ya da milli takım..
Beşiktaş'ı kaldıracağını zannetmiyorum ben. Ayrıca bu adam büyük takımlara gelemediyse bunun sebebi kendisinin maçlar oynanırken saha kenarında yaptığı garip, acayip hareketlerdir.

Mamadou
20.Mayıs.2013, 02:30
O sezonlar hiç değilse Avrupa'da bir yerlere geliyorduk, teselli olarak Türkiye Kupasını alıyorduk. Sen başarılı sayabilirsin, çünkü öyle bir iflas senaryoları çizdiler ki Beşiktaş bitti sandık. Ama herkes bizim Beşiktaş olduğumuzu unuttu. 3. sırayı başarı sayanlar vizyonsuzdur. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur gerisi boş.

Yahu iyide bu sezon Avrupa'da mücadele etmedik. Türkiye kupasını kazandığımız sezonlarda zaten iyiydik. Denizli döneminde ligde şampiyon olmuştuk, Tigana döneminde ligde şampiyonluğu son iki hafta kala vermiştik. Ha Türkiye kupasını daha ciddiye almalıydık katılıyorum. Ayrıca ben üçüncülüğü öyle müthiş bir başarı olarak falan görmüyorum. Şu yazdığın mesajla iflas senaryosunu çizen asıl sensin. Ben Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandık onu yazıyorum. Yani öyle yazdığın gibi sıfır kazanç gibi bir durum yok. Ha bide herkesin ağzında bir vizyon lafı her mesajınızda araya sıkıştırmayın şunu ya. Anlamını bilip bilmeden her mesajda,yorumda kelime oyunları moda oldu. Son yazdığım geneli kapsıyor.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 02:41
Yahu iyide bu sezon Avrupa'da mücadele etmedik. Türkiye kupasını kazandığımız sezonlarda zaten iyiydik. Denizli döneminde ligde şampiyon olmuştuk, Tigana döneminde ligde şampiyonluğu son iki hafta kala vermiştik. Ha Türkiye kupasını daha ciddiye almalıydık katılıyorum. Ayrıca ben üçüncülüğü öyle müthiş bir başarı olarak falan görmüyorum. Şu yazdığın mesajla iflas senaryosunu çizen asıl sensin. Ben Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandık onu yazıyorum. Yani öyle yazdığın gibi sıfır kazanç gibi bir durum yok. Ha bide herkesin ağzında bir vizyon lafı her mesajınızda araya sıkıştırmayın şunu ya. Anlamını bilip bilmeden her mesajda,yorumda kelime oyunları moda oldu. Son yazdığım geneli kapsıyor.
İşte Avrupa'da mücadele etmedik, Türkiye Kupasında yokuz, tek kulvardayız ve 3. oluyoruz. 3. olmak demek ezeli rakiplerinin arkasından sonuncu olmak demektir. Bu da Beşiktaş için asla başarı olamaz. Avrupa Kupalarına her sene gidiyorduk, gitmemiz lazım zaten. Bu kadro Avrupa Kupalarına çok rahat katılırdı, ki katıldı da. Bu başarı falan değil yani. Vizyon geleceğe yönelik planlamalar, geleceğe yönelik hedef belirlemek demek diye biliyorum ben. Yönetim sezon başında vizyonunu küçülttüğü için 3. sıra sana başarılı gözüküyor bence abi.

Mamadou
20.Mayıs.2013, 03:00
Ben zaten başarılıyız demiyorum. Sen bardağın hep boş tarafından bakıyorsun. Neyse boş verelim. Ayrıca Yılmaz Vural'ı Beşiktaş'a yazan rakip takım taraftarları acaba kendi takımlarına ister mi merak ettim.

Deus Dominus
20.Mayıs.2013, 03:03
3. sırayı başarısız saymak 'vizyonsuzluktur'. Beşiktaş'ın hedefi şampiyon olmak kadar ülkesini avrupa kupalarında temsil etmek olmalıdır. Bunun da yolu ligde ilk 4 sıra içinde olmak ya da Türkiye Kupası'nı kazanmak/final oynamak'tan geçer. Beşiktaş 3. oldu, başarılı oldu.

Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 03:05
Ben şahsen Yılmaz hocayı isterdim takımıma bu şansı fazlasıyla hakediyor zaten kendisi demişti ben Milli takım teklifini reddettim ardından Fatih hocaya teklif ettiler diye kabul etse belki şuan o bizde olabilirdi kim bilebilir ki ? Zamanında bir sürü hoca getirttik o gelse belki başarılı olabilirdi.Ben isterim ama Fatih hoca ile hemen hemen her konuda hemfikir hocalar o yüzden bir şey farketmezdi bizim için.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 03:08
Ben zaten başarılıyız demiyorum. Sen bardağın hep boş tarafından bakıyorsun. Neyse boş verelim. Ayrıca Yılmaz Vural'ı Beşiktaş'a yazan rakip takım taraftarları acaba kendi takımlarına ister mi merak ettim.
O taraftan haklısın, ne demek istediğini anladım. UEFA'ya gitmek önemlidir ; hem maddi hem de prestij açısından. Ama asla başarı değildir. Ayrıca son yazdığına da harfi harfine katılıyorum.

Nocna Mora
20.Mayıs.2013, 12:17
Beşiktaş'ı kaldıracağını zannetmiyorum ben. Ayrıca bu adam büyük takımlara gelemediyse bunun sebebi kendisinin maçlar oynanırken saha kenarında yaptığı garip, acayip hareketlerdir.

Mourinho'da kötü hoca zaten.

Önder HOCA
20.Mayıs.2013, 14:50

gayette hemen gelsin seneye şampiyon oluruz açık ve net en azından takımı disipline eder cristianın ayağına bakmaktan kurtuluruz birde cristianı tokatladımı tadından yenmez

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 14:59
Hep küçük bütçelerle mütevazý kadrolar kurdu yýlmaz vural. Fenerbahçe deki imkanlarla nasýl bir takým oluþtururdu, merak etmiyor deðilim. :) formasyonu 442, o belli zaten.

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 15:02
Fatih Terim varken istemem ancak Fatih Terim'i bir yana koyarsak neden olmasın ? Yılmaz Vural oynattığı atak futbolu ile dikkat çeken bir teknik adam,bu atak futbolunu oynatabilecek kaliteli topçlulara sahip olursa başarılı olabilir.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 16:44
Mourinho'da kötü hoca zaten.
Mouriho'da kenardan oyuncularına " koşsana ulan koş ! " diye bağırıyor zaten.

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2013, 17:48
3. sırayı başarısız saymak 'vizyonsuzluktur'. Beşiktaş'ın hedefi şampiyon olmak kadar ülkesini avrupa kupalarında temsil etmek olmalıdır. Bunun da yolu ligde ilk 4 sıra içinde olmak ya da Türkiye Kupası'nı kazanmak/final oynamak'tan geçer. Beşiktaş 3. oldu, başarılı oldu.

Bana göre bu sezonki 3.lük bizim için başarısız bir sonuçtur.Adam gibi bir hocamız olsaydı,en azından son haftaya kadar şampiyonluğu kovalardık.

footballer33
20.Mayıs.2013, 23:18
Asıl vizyonsuzluk, Beşiktaş'a 3.lüğü yakıştırıp bunu başarı olarak kabul etmektir bana göre.

G.Saray'ın Avrupa'da, F.Bahçe'nin hem Avrupa'da hem de Türkiye Kupası'nda ilerlediği bir sezonda, tek hedefi lig olan bir takım, iyi bir hoca ile şampiyonluğu kaptırmazdı.

Mamadou
21.Mayıs.2013, 00:30
Asıl vizyonsuzluk, Beşiktaş'a 3.lüğü yakıştırıp bunu başarı olarak kabul etmektir bana göre.

G.Saray'ın Avrupa'da, F.Bahçe'nin hem Avrupa'da hem de Türkiye Kupası'nda ilerlediği bir sezonda, tek hedefi lig olan bir takım, iyi bir hoca ile şampiyonluğu kaptırmazdı.

Haftada çift maç yapan takımı tek maç yapan takımdan daha önde görürüm. Tek kulvarda oynayan takımın avantajından çok dezavantajı var bence. Rakibin haftada iki maç oynarken daha diri kalıyor, senin takımın haftada tek maç ile yetiniyor. Tek maç üzerinden oyuncu performanslarını değerlendirip, eksikleri görebiliyorsun. Yani önünde tek seçenek var. Transferde etkisini yazmıyorum bile. Farklı kulvarlarda oynayan takımlar kadroda rotasyona giderek her bir oyuncusunu hazır tutabiliyor. Maç ile antrenman havası farklıdır sonuçta. Hem bu kadar sık sakatlığın olduğu bir sezonda hala tek hedef diyorsunuz Avrupa'da oynasaydık oluşacak görüntü hiçte iyi olmazdı. He bir kulvar daha fazla oynasaydık belki bu kadar sık sakatlık olmazdı diyeceğim ama kadroda elle tutulur 13 oyuncu ile nereye kadar dayanabilirdik acaba.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2013, 00:37
gecen sezon cimbom tek kulvarda gitti, gayet de basariliydi. o konuda pek hemfikir degiliz abdullah. mac trafigi, fenerbahcede oldugu gibi son duzlukte problem yaratir. ilk maglubiyette yorgunlugu hissedicegimiz asikardi. dusus de basladi o anda zaten bizim icin. cimbom icin de kirilma anlari oldu ama cevirmeyi basardilar. ordu ve mersin maclari. o gun daha kaliteli ekiplerle oynamis olsalardi onlar da kirilmayi yasarlardi. bana gore de bjk sezonbasi yaptigi harcamaya gore gayet basariliydi. konulan hedef ilk 3 degil miydi zaten. devre arasindaki sampiyonluk umuduna kadar kim bahsediyordu ki sampiyonluktan. klubu borc batagina surukleyen ve bu hale sokanlardan hesap sormak yerine mevcut takimi elestirmek haksizlik olur. zaten besiktas taraftari bunun farkindadir.

Mamadou
21.Mayıs.2013, 00:55
gecen sezon cimbom tek kulvarda gitti, gayet de basariliydi. o konuda pek hemfikir degiliz abdullah. mac trafigi, fenerbahcede oldugu gibi son duzlukte problem yaratir. ilk maglubiyette yorgunlugu hissedicegimiz asikardi. dusus de basladi o anda zaten bizim icin. cimbom icin de kirilma anlari oldu ama cevirmeyi basardilar. ordu ve mersin maclari. o gun daha kaliteli ekiplerle oynamis olsalardi onlar da kirilmayi yasarlardi. bana gore de bjk sezonbasi yaptigi harcamaya gore gayet basariliydi. konulan hedef ilk 3 degil miydi zaten. devre arasindaki sampiyonluk umuduna kadar kim bahsediyordu ki sampiyonluktan. klubu borc batagina surukleyen ve bu hale sokanlardan hesap sormak yerine mevcut takimi elestirmek haksizlik olur. zaten besiktas taraftari bunun farkindadir.

Abi ama geçen sezon Play-Off sisteminden dolayı ligde hafta içi maçları oluyordu. Galatasaray'ın haftada iki maç oynadığı zamanlar oldu. Hafta içi lig maçı olmadığı zamanlar Türkiye kupası maçları oluyordu. Geçen sezon Galatasaray ligde 40 + kupada yanılmıyorsam 7 maç oynadı. Normalde 34 haftalık lig sisteminde 47 maç hiçte az değil. Biz ise bu sezon 41 resmi maça çıktık ama Türkiye kupasında zayıf rakiplere karşı oynadığın maçları çıkart daha az bu sayı. Galatasaray sezon başında daha ciddi rakiplerle hazırlık maçları oynamıştı. Biz ise nerede amatör takım var onla maç yaptık. Bu bakımdan planlama kötüydü. Tam SA işi oldu. Bundan ayrı yorumuna katılıyorum.

Deus Dominus
21.Mayıs.2013, 01:54

Arkadaşım bu ligde sadece Beşiktaş mücadele etmiyor, 17 takım daha var. Herkesin kendine göre hedefi var, mühim olan yarış bittiğinde bu hedefe ulaşıp ulaşamadığın. Değerlendirme şeklimiz, bakış açımız farklı. Ligi 3. bitirmek başarısızlık değildir. Ama şu da var; 18 takımlı, 34 hafta süren bir mücadelede 58 puan toplamak da başarı sayılamaz (maç başına 2'nin üzerinde puan ortalaması tutturmak gerek, puan barajı ne kadar düşük olursa olsun, eğer hedef şampiyonluksa). Hele 49 gol yemek hiç sayılamaz (küme düşen İBB 50, Orduspor 51 gol görmüş kalesinde).

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2013, 02:16
Arkadaşım bu ligde sadece Beşiktaş mücadele etmiyor, 17 takım daha var. Herkesin kendine göre hedefi var, mühim olan yarış bittiğinde bu hedefe ulaşıp ulaşamadığın. Değerlendirme şeklimiz, bakış açımız farklı. Ligi 3. bitirmek başarısızlık değildir. Ama şu da var; 18 takımlı, 34 hafta süren bir mücadelede 58 puan toplamak da başarı sayılamaz (maç başına 2'nin üzerinde puan ortalaması tutturmak gerek, puan barajı ne kadar düşük olursa olsun, eğer hedef şampiyonluksa). Hele 49 gol yemek hiç sayılamaz (küme düşen İBB 50, Orduspor 51 gol görmüş kalesinde).

49 gol yiyip de 3.olmak da ayri bir basari yalniz (: ilk yarida da durum farkli degildi bu acidan ama yediginden fazlasini atiyordu, sorun olmuyordu. 2.yari bu degisti.

petrol_fb12
21.Mayıs.2013, 03:19
Samet Aybaba'nın Kendi Takıntıları..

-YERLİ KONDİSYONER ISRARI "ALMEDİA,İSMAİL KÖYBAŞI,UĞUR BORAL,DENTİNHO,FERNANDES" Sakatlıkları

-Q7 takıntısı..

-Sol bek takıntısı "İZLEMEDİĞİM OYUNCUYU ALMAM"..(ALİ ECE DEMİŞTİ BEŞİKTAŞ SCOUTLARI COK SOL BEK GETİRDİ HOCA ALMAK İSTEMEDİ DİYE)

-Yaptığı anlamsız oyuncu değişiklikleri.

-Devre Arası transferlerin fiyasko olması.özellikle GÖKHAN SÜZEN..

-Yaptığı acıklamalar..

"ŞAMPİYON TEKNİK DİREKTÖR UNVANI KAZANICAKSIN KENDİ KAPRİSLERİ YÜZÜNDEN SEZON SONU GÖNDERİLDİ"

-Bir dahada böyle bir kadro bulamaz.

footballer33
21.Mayıs.2013, 09:56
Elbette her takımın kendine göre hedefi var; fakat Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin hedefi her sezon aynıdır: ŞAMPİYONLUK. Bu 3 takım arasında 3. olursan, sonuncu olmuş sayarım ben o takımı. Düşüncelerimiz bu noktada uyuşmuyor sizinle o yüzden. Ayrıca kendiniz de söylemişsiniz. Bir büyük takım 49 gol yiyor ve olumsuz anlamda rekor kırıyorsa ve bununla birlikte, lig bitiminde 60 puana bile ulaşamıyorsa, bu takımı başarılı saymam ben.

uAburak89
21.Mayıs.2013, 15:40
Son 5 yılın transfer kar/zarar durumu. En çok zarar eden takım Fenerbahçe, ciddi olarak kar yapan takım Kayserispor.

http://www.transfermarkt.com/en/sueper-lig/transferentwicklung/wettbewerb_TR1.html

Deus Dominus
21.Mayıs.2013, 17:47
"Biz kazanacağız"

Türkiye'nin önde gelen gazetecileri, sporda şiddete ve tribün terörüne karşı bir yazı kaleme aldı: Biz kazanacağız!

"Futbol eşittir şiddet ve o da eşittir holiganizm denklemine;

Bu denklemin olağan kabul edilmesine;

Çocukların, kadınların, yaşlıların, didişmek için değil, keyif için gelenlerin futboldan

uzaklaşmaya başlamasına;

Sadece kendilerinin haklı olduğunu düşünenlere, empati yoksunlarına;

Gördüğüm doğruları söylerken bile bir tarafın düşmanı ilan edilmeye;

Her söylenen söze, her eleştiriye geçmişten bir karşılık bulunmasına, her şeyin bir

‘hesaptan düşme’ gibi gösterilmesine;

Yasalara aykırı eylemleri kendi kulübü yapınca susanlara, hatta destek verenlere;

Önceliği gazetecilik mesleği değil tuttuğu takım olan meslektaşlarıma;

'Bunu neden şu zaman yapmadınız da şimdi yapıyorsunuz' diye satır aralarında art

niyet arayanlara, satır aralarına art niyet saklayanlara;

Sahaya yabancı madde atanların değil buna hedef olanların tahrikinden

bahsedilmesine;

Aleyhlerine yapıldığını düşündükleri her hakem hatasını görünmez düşmanlara

bağlayanlara,

Bir aile ortamından uzak, herkesin birbirini arkadan hançerlemeye çalıştığı

halihazırdaki durumda hâlâ bir ‘futbol ailesinden’ bahsedenlere;

Aynı gemide olduğumuzu iddia ederek yaptıklarına bizi de ortak etmeye çalışanlara;

Birbirlerinin adını bile anamaz hale gelmiş yöneticilere;

Futbolu bahane ederek kurulan ve hiçbir zaman içeriğini bilemeyeceğimiz ve bilmek

de istemediğimiz karanlık ilişkilere;

Türkiye’de verilen her cezaya deklarasyonla yanıt verip yurt dışından benzer

yaptırımlar geldiğinde kuzu kuzu kabullenenlere;

Uluslararası alanda yapılan rezilliklere karşı duranları vatan haini ilan edenlere;

Hakemlere, gözlemcilere saldırmayı, küfür etmeyi demokratik hak sayanlara;

Türk futbolunun olumlu ve olumsuz ön yargıların cenneti olmasına;

Kendi kulüplerine ceza verilmesini hep yanlı tutum olarak görenlere;Hukukun değil renklerin ağır basmasına;

Maç devam ederken kural değiştirilmesine;

Masa başında maç bağlamaya çalışanlara;

Sadece kendi emeğine saygı gösterilmesini isteyenlere;

Başkasına sıkılan biber gazını haklı kendisine sıkılanları haksız görenlere;

Her bahaneyle herkese biber gazı sıkanlara;

Irkçılığı, ayrımcılığı, nefret suçlarını futbol sahalarına sokanlara, onu mazur

gösterenlere;

Düzelsin diye yasa çıkarıp onu uygulamayana, uyguladığında da keyfine ve kendi

siyasetine göre uygulayana;

Futbolun bir hukuksuzluk cenneti olmasına ve giderek mutsuzluk yaratan bir oyun

haline gelmesine;

Yeter diyorum!

Siz söylemeden ben söyleyeyim:

Bu taraflı bir yazıdır!

Ben utanma duygusunun, medeniyetin, adaletin, vicdanın tarafında olduğumu

buradan haykırıyorum...

Benimle aynı tarafta olanları ayağa kalkmaya ve haykırmaya davet ediyorum.

Benimle aynı tarafta olanlarla birlikte eyleme geçiyoruz. Bu şiddet bitene kadar

eylemlerimiz artarak devam edecektir.

Futbol yeniden hayatımızdaki bir keyif olana kadar, durmadan, susmadan, sert

adımlarla yürüyeceğiz.

Siz de tarafınızı seçin.

Medeniyetin, adaletin ve vicdanın tarafında olun.

Biz daha kalabalığız.

Ve bu tek ihtimalli bir maç.

Hiç kuşkunuz olmasın...

Biz kazanacağız!"

kaynak :Eurosport (http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-biz-kazanacagiz_sto3765636/story.shtml)

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 15:34
Bu seneki Yayın Havuzundan gelen para acıklandı mı ?

petrol_fb12
23.Mayıs.2013, 13:20
Takımlar Toplam Prim
Galatasaray 22 milyon 500 bin
Fenerbahçe 19 milyon 350 bin
Beşiktaş 18 milyon 900 bin
Bursaspor 18 milyon 450 bin
Kayserispor 16 milyon 650 bin
Kasımpaşa 16 milyon 200 bin
Antalyaspor 14 milyon 850 bin
Eskişehirspor 15 milyon 750 bin
Trabzonspor 14 milyon 850 bin
Gaziantepspor 15 milyon 300 bin
Gençlerbirliği 15 milyon 750 bin
Sivasspor 14 milyon 400 bin
Elazığspor 14 milyon 850 bin
Akhisar Bld. 13 milyon 950 bin
Karabükspor 13 milyon 50 bin
Büyükşehir 12 milyon 150 bin
Orduspor 10 milyon 350 bin
Mersin İ.Y. 8 milyon 100 bin

Daha naklen yayın gelirleri acıklanmadı.Bu sadece TFF'nin kuluplere ödediği para 275.400.000 Milyon TL.

europeanconquer
24.Mayıs.2013, 19:53
TMSF,Digitürk'e el koymuş diyorlar.

erdem344
24.Mayıs.2013, 19:56
Hayırlı işler . Umarım ihale düşmez

europeanconquer
24.Mayıs.2013, 19:58
Ne olur ne biter bilmiyorum ancak ne olursa olsun o maçları TRT'den şifresiz yayınlamazlar.Türk milletine normal fiyatlarda maç izlemek haram,yasak,günah.59 liradan aşağı para verenleri dövüyorlar,yayınlarını kesiyorlar,uydularının önüne kuş koyuyorlar falan.

Umut ediyorum ancak bu devirde kim bedavaya lig maçı izlemişte biz izleyebileceğiz.

Facx
24.Mayıs.2013, 20:02
Ne olur ne biter bilmiyorum ancak ne olursa olsun o maçları TRT'den şifresiz yayınlamazlar.Türk milletine normal fiyatlarda maç izlemek haram,yasak,günah.59 liradan aşağı para verenleri dövüyorlar,yayınlarını kesiyorlar,uydularının önüne kuş koyuyorlar falan.

Umut ediyorum ancak bu devirde kim bedavaya lig maçı izlemişte biz izleyebileceğiz.

O kadar para veriyosun bide üstüne onların reklamlarını laubali spikerlerini çekiyosun bi maç yayını devam ederken ekran küçülüpte yanlardan reklam çıkar mı ya

europeanconquer
24.Mayıs.2013, 20:07
Düşüncelerimizin bir önemi yok zaten bizim,''me''leyen koyundan farkımız yok.

sananes
24.Mayıs.2013, 20:44
Umarım lig tv ihalesi düşer yani evimdeki digiturk'ü bedel ödemeden iptal etmemi sağlayacak bir şey olur

europeanconquer
24.Mayıs.2013, 20:48
Bir şey soracağım şimdi iptal edildi diyelim ihale ve yeni ihale yapılacak;

Önce ki ihalede 400m euroya aldı dersek Digitürk ve 60 lira gibi bir ücret koyduysa üyelik için,

Bu ihalede 200m euroya aldı diyelim herhangi bir yayıncı kuruluş,üyelik ücreti 60 liradan düşük olur değil mi ?

Mamadou
24.Mayıs.2013, 23:55
Mustafa Denizli Rize'den istifa etmiş diyorlar. TD forumunda Rize'li taraftarların yorumlarına bakılırsa 100 Milyon Dolar bütçe istemiş.

darkkobal123
25.Mayıs.2013, 00:14
Kulübü iflas ettirecek herhalde. 100 Milyon Dolar bütçe aşırı abartı olurdu zaten.

footballer33
25.Mayıs.2013, 00:22
Mustafa Denizli Rize'den istifa etmiş diyorlar. TD forumunda Rize'li taraftarların yorumlarına bakılırsa 100 Milyon Dolar bütçe istemiş.
Biz bile o miktara stadı yaptıktan sonra ulaşabileceğiz ki, bu da en az 2 sene demek. Ya birileri iyi dalga geçmiş milletle ya da Mustafa Denizli çok içmiş, o rakamı telaffuz ederken. :icon_biggrin:

Mamadou
25.Mayıs.2013, 00:30
Ayrılmak için yüksek bütçe talep etmiştir. Hoş gerçi Süper lige çıkardı ama takıma öyle ahım şahım bir futbol oynatmadı. Maçları hep ikinci yarı transfer edilen oyuncular sayesinde kazandılar. Tamamen bireysel performansa dayalı takım oyunu vardı.

Kaka Leite
25.Mayıs.2013, 18:24
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/481509_604409286243930_943886968_n.jpg

Kusursuz futbolcu

Fearless Coward
27.Mayıs.2013, 14:38
Rizespor,Rıza Çalımbay ile görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından Rize'ye çağırmışlar Rıza Çalımbay'ı.Büyük ihtimalle anlaşırlar daha önce de çalışmıştı zaten.

petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 16:41
35 İSTEDİ 15 MİLYON EURO VERİLDİ
Süper Lig'de ilk 4 ve Avrupa kupalarını hedefleyen bir takım kurmak için yönetimden 35 milyon euro transfer bütçesi istediğini açıklayan Mustafa Denizli, karşılığında 15 milyon euro önerisi getirilince hedeflediği takımı kuramayacağı için karşılıklı anlaşarak ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

"İKİNCİ HEDEF İYİ TAKIM KURMAKTI"
Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'da ilk hedef olan Süper Lig'e yükseldiklerini, ikinci hedeflerinin Süper Lig'de ciddi işler yapabilecek bir takım kurmak olduğunu kaydetti. Bu amaçla yönetimle bir araya geldiklerini ifade eden Mustafa Denizli, şöyle konuştu:

"KARŞILIKLI DEĞERLENDİRMELERİMİZ OLDU"
"Bu düşündüğümüz hedefleri ortaya çıkaracak planlama ve bütçe nasıl temin edilir, hangi şartlarda bu düşündüğümüz takım yaratılabilir bunlar üzerinde çalıştık. Koşullarını düşündüğümüz takımı oluşturmak için nasıl bir bütçe ortaya çıkarmamız gerekir diye karşılıklı değerlendirmelerimiz oldu. Maalesef bugünkü şartlarda böyle bir takımı yaratmak için benim düşündüğüm koşullar kulübümüz için pek mümkün gözükmedi. Bu çok doğaldır. Burada yönetimin veya benim bu hedeflerden şaşma gibi bir niyetimiz yok."

"BAŞINDA BULUNDUĞUM TAKIMLA YUKARIYI ZORLAMALIYIM"
Hayatında 1.5 yılla en uzun kontratı Çaykur Rizesspor'la yaptığını hatırlatan Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benim bütün hayatım hep başa oynayan ekiplerle yarışmakla, bulunduğum şehire ve kulübe bu tür heyecanları yaşatabilme düşüncesi ile geçmiştir. Çaykur Rizespor mali açıdan buna çok imkan tanıyacak bir konuma sahip değil. Bugünden itibaren Çaykur Rizespor'un kontratsız bir çalıştırıcısıyım. Bunca yıllık tecrübeme dayanarak ortaya çıkardığım bir tablo vardı. Bu tablo, bugün için kulübümüz tarafından karşılanması çok zor olan koşulları olarak değerlendirildi. (Niye benim koşullarımı hayata geçirmiyorsunuz) demek durumunda değilim. Kulübümüz benim önerimle kendi bütçesini aşacaktı. Bu konuda yönetime haksızlık etmek istemem. Ama ben bir yarışma ve iddia insanıyım. Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de 6'ıncı, 10'uncu ya da 12'inci olması açıkçası benim tatmin edecek çalışmalar değil. Ben başında bulunduğum takımla yukarıyı, Avrupa kapılarını zorlamalıyım. Şehrin hak ettiği bu duyguları yaşatma ortamını sağlamalıyım. Yönetimde benim gibi düşünüyor ancak bir yerde koşullar sizi kısıtlayabiliyor. Bu konuda yönetimle bizim aramızda bir görüş ayrılığı yok."

"YÖNETİM 15 MİLYON ÖNERDİ"
Yönetimin kendisinin çıkardığı tabloyu kabul etmesi halinde gelecek yılda görevde olma düşüncesi içerisinde olduğunu, ancak bunun sağlanamadığını ifade eden Mustafa Denizli, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Benim çıkardığım tablo ulaşılmaz bir tablo değildi. Bizim düşündüğümüz bütçeyi aşardı ama olağanüstü farklılık yoktu. 30-35 milyon evroya ilk 4 ve Avrupa kapılarını zorlayacak bir ekip oluşturabiliriz, dedik. Yönetimimiz bunun 15 milyon euro olabileceğini belirtti. Samimi olarak ifade edeyim 15 milyon euro ile bu hedefimizi yakalamak zor. 15 milyon euro ile hedef, sadece ligde kalmak olurdu. Koşullar bizim önümüzdeki yıl birlikte yürümemizi sağlayamadı. Bundan dolayı yönetim, Rizeliler ve ben de üzüldüm."

BAŞKAN KALKAVAN: "FENERBAHÇE VE GALATASARAY DEĞİLİZ"
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ise birinci önceliklerinin mali disiplin olduğunu belirterek Mustafa Denizli'nin ayrılması ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Hocamızın hedeflediği yarışmacı takımı kurabilmek için önerdiği bütçeyi bizim sağlamamız şu anda söz konusu değil. Bizim düşündüğümüz bütçenin 2-3 katı bütçe istedi. Onu da yapma şansımız yoktu. Böyle olduğu için anlaşarak gayet makul bir şekilde yollarımızı ayırdık. Hiç ödün vermediğimiz mali disiplinden dolayı aldığımız bu kararı taraftarlarımızın anlayışla karşılayacağını umut ediyoruz. Mustafa Denizli ile çalışmak çok iyi. Ama kendisinin hedeflediği iş çok farklıydı. Onun istediği bütçeyi sağlamak şu anda söz konusu değil. Çaykur Rizespor ayarındaki bir kulüpte o beklentileri karşılamak söz konusu olamaz. Bu nedenle kendisine başarılar diledik. 115 milyon TL çok büyük bir rakam. Bizim Süper Lig'de 35 milyon gelirimiz olacak. Aradaki farkı kaldıramazdık. Rizespor bir Fenerbahçe, Galatasaray değil. Hesap çok açık. Biz hedefsiz değiliz. Şampiyonluğa oynayacak bir ekipte kuracak değiliz. Birinci hedef mali kriterleri sağlamaktır."

KaRaBükLü KraL
28.Mayıs.2013, 18:15
Mehmet Özdilek istifa etmiş.

petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 18:40
Mehmet Özdilek istifa etmiş.

Antalyaspor başkanı görevi bırakıcağını acıklamıştı.

O yüzden olabilir.

Nocna Mora
28.Mayıs.2013, 20:26

O yüzden olabilir.

O nedenleymiş. Bakalım yeni sezonda kim kimi çalıştıracak.

europeanconquer
02.Haziran.2013, 17:55
Daha genel burası olur;

Malum konu hakkında yerli oyuncuların tepkisi bize asıl yüzlerini gösterdi.Hiç birine saygım yok artık,uğrunda sabahlara kadar tartıştığımız kişiler,sus pus oldular.Hepsine yazıklar olsun.Tabi azınlıklar da var tepki veren,onlardan da Allah razı olsun.

Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 01:47
Kulupler birliginin yabanci kontenjani onerisi muhtesem YD'den veto yemis :)

davidvilla
06.Haziran.2013, 10:29

O yüzden olabilir.

Ben buralarda bir yerlerde demiştim Antalyaspor iyi giderken, sezon sonu Özdilek gönderilir diye.
Sonra yemediğim tepki kalmamıştı, mesajı bulamıyorum bir bulsam koyacam önünüze de.
TR'de işler böyledir. Kümeden kurtarırsın ama fazla yukarılara cıkarsan seni aşağı çekerler. Yukarı çıktın mı orada kalman lazım kalamadın mı üst üste maç kaybettin mi kendini kapının dışında buluverirsin. Sizden oo helal olsun adam bilmiş falan demenizi istediğim için söylemiyorum bunları, genel görüşün aksine bir yorum yaptığımız zaman adamı dogduguna pişman etmeyin yeter.

europeanconquer
06.Haziran.2013, 14:47
Beyler şu gündüz maçları olayı nedir,ayrıntılı bir bilgisi olan birisi var mı ?

ReaList
06.Haziran.2013, 14:51
Beyler şu gündüz maçları olayı nedir,ayrıntılı bir bilgisi olan birisi var mı ?
Bakanın talebi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın statlardaki şiddet olaylarının önüne geçmek için Süper Lig karşılaşmalarının gündüz oynanması fikri. Şuan Kulüpler Birliğinde konuşuluyor ancak Türkiye'deki iklim şartları gerçekten bunun için elverişli değil. Yani bizden Kuzeyde olan ülkeleri örnek alıp bunu yapmak İklime aykırı (: Adamlarda yeri geliyor bahar ayında öğle vaktinde sıcaklık 20 dereceyi bulmuyor, Sende ise hissedilen sıcaklıklar 35-40 arası : )

europeanconquer
06.Haziran.2013, 14:57
Aslında gündüz maçları uygun olabilir.Havalar sıcak olduğu zaman 11:00'de oynanır maçlar.Havalar soğuk olduğu zaman 14:00'te oynanır.Saat pek önemli değil bence abartmadan havanın durumunu göze alarak böyle bir uygulama yapılabilir.

ReaList
11.Haziran.2013, 14:50
UEFA, Türkiye futbol sezonunu değerlendirdi
UEFA'nın internet sitesinde, 2012-2013 sezonuna ilişkin analiz haber yer aldı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırdığı 2012-2013 Türkiye futbol sezonunu değerlendirdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan analiz haberde, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile arasındaki Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yarışını kazanıp kulüp tarihinin 19'uncu lig şampiyonluğuna ulaştığı hatırlatıldı.

Sezon ortasında yaptığı Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleriyle gündeme gelen Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finale çıktığı anımsatılan haberde, Avrupa'nın kulüp bazındaki ikinci büyük kupası UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez yarı finale yükselen Fenerbahçe'nin de finalde Trabzonspor'u 1-0 yenip, geçen yılın ardından bu yıl da Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı belirtildi.

Haberde, ligi ilk sırada bitiren Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan; ikinci olan Fenerbahçe'nin ise üçüncü eleme turundan katılacağı kaydedilen haberde, Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek takımlardan lig üçüncüsü Beşiktaş'ın ise kupa serüvenine play-off turundan başlayacağı kaydedildi. Ligin dördüncüsü Bursaspor'un üçüncü eleme turu, beşinci Trabzonspor'un da ikinci eleme turunda yarışacağı haberde yer aldı.

Yılın futbolcusu: Burak Yılmaz

Değerlendirmede, Galatasaray'ın forveti Burak Yılmaz'a da yer verildi. 2011-2012 sezonunda Trabzonspor formasıyla 33 gol atarak, ligin gol kralı olan Yılmaz'ın, bu yıl da kaydettiği 24 golle unvanını koruduğu hatırlatıldı. Yılmaz'ın sahadaki hareketliliği, bitiriciliği ve hücumdaki partneri Drogba ile uyumuna değinilerek, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 9 maçta 8 kez ağları sarstığı vurgulandı.

Fenerbahçe'nin, PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor'dan transfer ettiği Salih Uçan için ise "izlenmesi gereken oyuncu" ifadesi kullanıldı. Orduspor maçında attığı 2 gol, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ve Viktoria Plzen'e karşı oynadığı futbolla dikkati çeken 19 yaşındaki Uçan'ın, saha görüşü ve pasörlük yetenekleri sayesinde, gelecek 10 yıl içinde dünyada ses getirebileceği değerlendirmesi yapıldı.

Yılın lafı Samet Aybaba'dan

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba'nın, orta sahada görev yapan öğrencisi Olcay Şahan'ı övmek için sarf ettiği, "Messi şu anda Beşiktaş'ta oynasaydı, Olcay'la çekişirdi. Kimin formayı kapacağını hep beraber görürdük" sözü ise yılın lafı seçildi.

Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Akhisar Belediyespor da es geçilmedi. Sezonun büyük kısmını düşme hattında geçiren Akhisar Belediyespor'un, 15 maçta 12 kez fileleri havalandıran Yunan santrafor Fanis Gekas'ın da etkisiyle ligde kalmayı başarması için "yılın sürprizi" değerlendirmesi yapıldı.

Haberde analizde ayrıca "33" sayısına vurgu yapıldı. Lig boyunca kaydedilen 33 golün, 89. dakikada geldiği kaydedildi.

darkkobal123
11.Haziran.2013, 14:58
33 golün rahat 10 tanesini biz yemişizdir. :D Aybaba'nın söylediği laf saçma sapan birşey, içinde Messi geçiyor diye seçmişlerdir. :n:

europeanconquer
11.Haziran.2013, 15:00
Samet Aybaba kendini UEFA'ya da rezil etmiş.

Rsa
14.Haziran.2013, 23:15
Medical Park Antalyaspor Olağan Genel Kurulu'nda, Antalyaspor Spor Faaliyetleri A.Ş. hissedarlarının yüzde 80'i oranında oy alan Gültekin Gencer, kulübün yeni başkanı oldu.
http://ad-emea.doubleclick.net/ad/N6631.161373.LIGTV.COM.TR/B7677470;sz=1x1;ord=[678569]?

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan genel kurulda 3 aday başkanlık için yarıştı. Gültekin Gencer, 582 bin 860 hissenin kabul edildiği oylamada, 578 bin 206 hisse oy olarak başkanlığa getirildi.

Adaylardan Necati Yılmaz 1652, Can Atlı ise 232 hisse oyda kaldı. Ayrıca 2 bin 770 hisse boş çıktı.

Anonim şirketi olduğu için genel kurulu hissedarların katılımıyla yapılan Antalyaspor'da, geçen yıl göreve getirilen Hasan Akıncıoğlu, 2 yıl daha görev süresi bulunmasına rağmen aday olmayacağını açıklamıştı.

http://www.ligtv.com.tr/haber/antalyasporda-gencer-donemi

byariff
17.Haziran.2013, 15:32
seçimli genel kurul kararı alınırsa haluk ulusoy yeniden baskan olcakmis insallah adayligini koyar koyarsada kazanir bence turk futbolunu tekrar batakliktan cikarticak tek kisi...

mustinho03
17.Haziran.2013, 17:35
Demirören denen sahsin kolay kolay bu görevi birakacagiji sanmiyor adam nereye elini ararsa sülük gibi yapisiyor ve de elini attigi yeri kurutuyor bu sahsi nasil tff basina getirdiler anlam veremiyorum bir kerede olumlu is yapsa ama nerde

Rsa
18.Haziran.2013, 23:16
Güzel insan Fabian Ernst futbolu bırakmış.

Mamadou
22.Haziran.2013, 19:15
ESES'de yeni başkan Mesut Hoscan olmuş diye yazıyorlar. Halil Ünal'dan kurtuldular.

zeck17
22.Haziran.2013, 19:22
Sonunda futbolumuzun bu tarz kişilerden kurtuluyor olması güzel bu arada teknik direktör ertuğrul sağlam olacakmış herhalde

europeanconquer
22.Haziran.2013, 19:26
En son kazığını bize attı ve gitti :n: İyi oldu hem Eskişehir hem de Türk Futbolu için,inşallah gelen gideni aratmaz,hayırlı olsun Eskişehir için.

Bordo61Mavi
22.Haziran.2013, 19:27
Kulupler birligi baskanligida dusmus oldu :)

Cok sukur futbolumuz Halil Unal'dan kurtuldu darisi digerlerinin basina

Mamadou
22.Haziran.2013, 19:30
Yeni hoca Ertuğrul Sağlam olacak diyorlar.

europeanconquer
22.Haziran.2013, 19:33
Ersun Yanal kesin Fenerbahçe'de o zaman ? Çünkü Ertuğrul Sağlam'ın Ersun Yanal'ın yerine getirilmesinin tek açıklaması bu olur.

uAburak89
22.Haziran.2013, 22:37
Eskişehirspor'un Bienvenu'ye ihtiyacımız vardı diyen bir başkandan kurtulması kendileri adına çok hayırlı olmuş.

europeanconquer
23.Haziran.2013, 00:08
Bu arada isterseniz taraflı falan deyin önemi yok,Kulüpler Birliği başkanlığına en uygun isim Ünal Aysal'dır,inşallah o olur.

E.Cartman
23.Haziran.2013, 00:52
Bu arada isterseniz taraflı falan deyin önemi yok,Kulüpler Birliği başkanlığına en uygun isim Ünal Aysal'dır,inşallah o olur.

Benim direk devlet başkanlığına adayımdır Ünal Aysal. Eğer olurda başbakan falan olursa Musul ve Kerkük konusunda müspet bir ivme kazanılır, 2-3 senelik dilim içinde borçlar yarı yarıya azaltılır ardından Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıklarına yıldız transferler yapılır. Yani diyeceğim odur ki haklısın Oğuz :n::n:

europeanconquer
23.Haziran.2013, 00:57
Benim direk devlet başkanlığına adayımdır Ünal Aysal. Eğer olurda başbakan falan olursa Musul ve Kerkük konusunda müspet bir ivme kazanılır, 2-3 senelik dilim içinde borçlar yarı yarıya azaltılır ardından Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıklarına yıldız transferler yapılır. Yani diyeceğim odur ki haklısın Oğuz :n::n:

Adamın yaşı geliyor,o kadar dediğin şeye yetmez zamanı :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Haziran.2013, 18:38
bugunku futbol aktuelde[ntvspor] yabanci siniri hakkinda konusuldu, serbest birakilmasi hususunda. bana cok mantikli geldi. kafamdaki butun soru isaretlerini kaldiran ikna edici bir tartismaydi. kaldirilmasi konusundaki ufak da olan tereddutlerimin tamami silindi. yurt disindaki rekabete ortak olabilmenin ve yerli futbolcularin ucretlerindeki asiri sisligi onleyebilmenin tek yolu kaldirlimasi gibi gozukuyor. kucuk bir azinlik disinda soylenen rakamlari alabilen yerli futbolcu da yok, cogu klup mahkemelik. bu da isin ayri bir boyutu (:

mustinho03
23.Haziran.2013, 20:18
Yabanci siniri kalksin bak sen bizim yerli oyunculara nasil pacalari tutusacak ve daha fazla kendilerini gelistirmek isteyecekler kendilerini kadroya girebilmek icin.ama insallah bu sacma sapan kurali kaldirirlar cünkü bu kural en cok anadolu kulublerinin isine geliyor sinir kalksa 1 m eden adami büyük kulublere 5-7 kakalayamacaklar

uAburak89
05.Temmuz.2013, 11:26
Fenerbahçe ve bazı takımlar Haluk Ulusoy TFF başkan adayı olursa karşısına Celal Doğan'ı çıkarmayı düşünüyormuş. Obradovic'in imza töreninde bile bulunan bir isim Celal Doğan, diğer tarafta da Galatasaray'lı, Galatasaray'ı kayıran ve kollayan imajı olan Haluk Ulusoy var. Kim seçilirse seçilsin kaos ortamı devam eder, Hasan Doğan'dan sonra tarafsız olduğuna inanılacak kimse gelmedi, gelecek gibi de değil..

manager725
05.Temmuz.2013, 13:20
İşte Süper Lig'deki ekiplerin şampiyonlukları için verilen oranlar:

Galatasaray 1.90
Fenerbahçe 2.60
Beşiktaş 10.00
Trabzonspor 20.00
Bursaspor 40.00
Eskişehirspor 70.00
Kayserispor 75.00
Kasımpaşa 95.00
Gençlerbirliği 125.00
Sivasspor 125.00
Antalyaspor 125.00
Gaziantepspor 200.00
Çaykur Rizespor 200.00
Erciyesspor 250.00
Kardemir Karabükspor 250.00
Torku Konyaspor 250.00
Elazığspor 750.00
Akhisar Belediyespor 750.00

Galatasaray'ı favori görmüşler ama çok kazandırmıyor. Fenerbahçe'de aynı şekilde. Risk budur diyorsanız Beşiktaş'a oynayın.:icon_lol:

uAburak89
05.Temmuz.2013, 20:47
Transfermarkt futbolcuların piyasa değerlerini güncellemiş. İlk üçü Galatasaray'lı oyuncular kapmış.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sueper-lig/marktwerte/wettbewerb_TR1.html

Takım değerlerinde Galatasaray 149, Fenerbahçe 146 milyon euro olarak gözüküyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sueper-lig/marktwert-vereine/wettbewerb_TR1.html

europeanconquer
05.Temmuz.2013, 20:50
İlk 4 diyelim ona Fernandes ve Selçuk aynı fiyat,Fernandes alfabetik sıradan önde gözüküyor.

footballer33
05.Temmuz.2013, 23:12
Hugo Almeida 7 milyon euro mu? :icon_smile: Şimdi satmak istesek, 5 milyondan fazla veren çıkmaz. Bizimkiler de o paraya göbek atarak satar.

europeanconquer
06.Temmuz.2013, 01:30
Cidden silinmesin mesaj,bu kadar içinde biriktiyse kalsın yani,büyük ihitimal Fernandes'i kötülediğimi düşündü herhalde,öyle bir düşüncem yoktu.Sadece Fernandes ve Selçuk'un 4. olduğunu belirtmek istedim,düzeltme yaptım,rakamların bir önemi yok benim açımdan isterse değerleri 1 euro olsun.

Gece gece şaştım kaldım yahu.

europeanconquer
12.Temmuz.2013, 13:03
http://amkspor.com/2013/07/12/tff-paralara-el-koydu.html

Küfür ettim say.

Corpus
12.Temmuz.2013, 20:26
Süper Kupa finali Kayseri'de oynanacakmış.

Noldu taraftardan mı korktunuz ?

anil luque
14.Temmuz.2013, 14:31
Orham Şam kadro dışı bırakılmış. Enteresan bir karar.

footballer33
17.Temmuz.2013, 15:18
1. Hafta:

Konya-F.Bahçe
BJK-Trabzon
G.Saray-G.Antep
Eskişehir-Bursa
Kayseri-Sivas
Akhisar-Elazığ
Ç.Rize-G.Birliği
Antalya-K.Erciyes
Karabük-Kasımpaşa

İlk derbi, 5. hafta BJK-GS...

Fearless Coward
17.Temmuz.2013, 15:24
1. Hafta : BJK - TS , 5. Hafta : BJK - GS , 7. Hafta : FB - TS , 11. Hafta : FB - GS , 13. Hafta : BJK - FB , 16. Hafta : GS - TS

ShevAnil
17.Temmuz.2013, 18:20
Fikstürlerin kurayla oluştuğuna inanmak çok zor, Beşiktaş ile 4-5-6. haftalar dışında maç yaptığımız bir sezon hatırlıyor musunuz?

Nedvedmania
17.Temmuz.2013, 21:29
Fikstürlerin kurayla oluştuğuna inanmak çok zor, Beşiktaş ile 4-5-6. haftalar dışında maç yaptığımız bir sezon hatırlıyor musunuz?

Derbiler özel olarak 5-6-7. haftalara konuluyor zaten. Resmi birşey sanırım bu.

Bordo61Mavi
17.Temmuz.2013, 21:33
Bu aralar Galatasarayi hep sonlara atiyoruz fiksturde

Ve galiba butun ilk yari derbilerimiz disarda

Cengo
17.Temmuz.2013, 22:04
Fikstür önceden renkler ile belirleniyor. Bazı ihtimaller önceden engelleniyor. Sonra bayrak çekiliyor. Kime hangi renk gelmişse o şekilde fikstür oluşuyor. Eskiden beri böyleydi. Tamamen rassal değil yani fikstür çekimi. Çok detaylı bilmiyorum ya da belki değişmiştir. TFF'ye sorulması lazım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Temmuz.2013, 20:16
http://img5.imageshack.us/img5/3195/8w6u.jpg

gs nin kadrosu epey sismis, en pahali kadro acik ara. ilk10da da 6 oyuncusu var.
en genc kadro kayseride 23,6 / en yasli kadro ise galatasarayda 28,2 ...

byariff
23.Temmuz.2013, 20:31
bizim yas ortalamamiz baya yukselmis yalniz

byariff
30.Temmuz.2013, 14:03
Gaziantepin yeni sezon formalari

http://i.imgur.com/vCupx8l.jpg

ReaList
30.Temmuz.2013, 14:51
Forma kalıpları güzel ancak üzerine bir reklam donatma mekanizmamız var ki formaların anasını ağlatıyoruz, Yazı ve Numara fontlarına değinmiyorum bile.

E.Cartman
30.Temmuz.2013, 16:22
Antep'in formaları sırayla Celtic, Galatasaray, Man.Utd olmuş kalıp açısından :D 3. forma muhtemelen çok güzel olacaktır ancak forma numaralarında kullanılacak arial fontu tabii ki içine edecektir formanın.

darkkobal123
30.Temmuz.2013, 21:14
Amblem yok + Flamengo terk olmuş. :D

SAİT71
30.Temmuz.2013, 21:25
Bence çok güzel olmuş. Ancak kalıbın yanında kullanılacak olan forma reklamları ve zorunlu Arial yazı ve sayı fontu formanın çekiciliğinin gitmesine sebep olacak. Çağ dışı bir karar Arial fontu. Sanki resmi yazışma yapıyorsun. Premier Lig'de önceden vardı her takımın kullanması zorunlu fontlar. Sanırsam özel bir tasarımdı. Onun gibi birşey tasarlatıp zorunlu yapsan gam yemeyeceğimde, oldukça düz bir yazı tipi olan Arial kullanılacak dersen ne kadar geri kafalı olduğun ortaya çıkar. Yarın öbür günde çıkar birisi Comic Sans MS kullanılacak der :)

http://www.100percentauthentic.com/pics/60065_01_lg.jpg