PDA

View Full Version : Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Cuma Gününe Alındı

Clayman
07.Mart.2011, 19:26
Lig TV'nin son dakika haberine göre derbiyi Nevruz'dan dolayı cuma gününe almış federasyon. TFF'nin sitesinde de maç programında gözüküyor.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageid=198&hafta=26#mac

GodfatheR
07.Mart.2011, 19:29
Güvenlik nedeniyle olduğu söyleniyor.

C h A o S
07.Mart.2011, 19:29
Nevruz'un maç ile alakası ney onu anlıyamadım?
Cuma günü derbi mi?Hiç sarmaz.Maç için illa koştura koştura eve gelicez yani.

Clayman
07.Mart.2011, 19:31
Nevruz'un maç ile alakası ney onu anlıyamadım?
Cuma günü derbi mi?Hiç sarmaz.Maç için illa koştura koştura eve gelicez yani.

Bir üstündeki mesajda arkadaşın söylediği gibi, güvenlik sebebiyle. Bence doğru karar çünkü İstanbul aynı gün 2 önemli ve gergin geçmesi muhtemel olayı kaldıramaz :)

Addolorato
07.Mart.2011, 19:32
Neden cuma ? Cumartesi olabilirdi veya Pazartesi.

yaman76hakanFB
07.Mart.2011, 19:35
Bizim açımızdan çok isabetli oldu. İyi ki varsın Nevruz. :)

Kara kara düşünüyorduk: O hafta sonu Burhan Felek'te final-four var. Taraftarın "sarı-melekler" olarak adlandırdığı Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı, geçen yıl finalde kaybettiği Avrupa şampiyonluğuna bu defa taraftarı önünde ulaşmak istiyor. Biletler bugün satışa çıktı.

Eğer o akşam biz Avrupa şampiyonu dahi olsak, bu başarı, Galatasaray-Fenerbahçe maçının gölgesinde kalacaktı. (Yoksa biletler kapış kapış gidiyor. Salon her şart altında tıklım tıklım olacak, bir tarihe tanıklık etmek isteyen binlerce kişi Burhan Felek'te olacak. Ama medya ilgisi derbide olacaktı.)

Clayman
07.Mart.2011, 19:36
Neden cuma ? Cumartesi olabilirdi veya Pazartesi.

Cumartesi Beşiktaş'ın maçı var İnönü'de. Pazartesi de Bursaspor'un maçı var. Ayrıca pazartesi veya cumartesi olsaydı senin yine "Neden cumartesi/pazartesi ? Cuma olabilirdi veya pazartesi/cumartesi." şeklinde yorum yapacağına eminim.

C h A o S
07.Mart.2011, 19:38
Bir üstündeki mesajda arkadaşın söylediği gibi, güvenlik sebebiyle. Bence doğru karar çünkü İstanbul aynı gün 2 önemli ve gergin geçmesi muhtemel olayı kaldıramaz :)

Kötü oldu Nevruz ve derbinin çakışması.Pazar akşamı derbi izlemenin tadı bir başkadır.Ama vardır bir bildikleri.Yapacak bir şey yok.

MeMo
07.Mart.2011, 19:39
Bir de o hafta voleybolda Final Four var sanırsam.

Clayman
07.Mart.2011, 19:43
Kötü oldu Nevruz ve derbinin çakışması.Pazar akşamı derbi izlemenin tadı bir başkadır.Ama vardır bir bildikleri.Yapacak bir şey yok.

Cuma günü oynanarak bir ilk olacak herhalde bu maç. Ayrıca allahtan okulum stada çok yakın, ulaşımda zorluk çekmeyeceğim :)

KaPaLı
07.Mart.2011, 19:51
Nevruz'la alakası ne ya : ) Aynı hafta Final Four var, Türkiye'de yapılacak finaller. O yüzden böyle bir karar alınmıştır. O etkinliğin önüne geçmesin derbi diye.

Ayrıca bu kararla birlikte gelecek hafta oynanacak olan Ankaragücü - Galatasaray maçıda Pazar'a alındı Pazartesi'den. Benim bütün planlarımı alt üst ettiler yine.

Clayman
07.Mart.2011, 19:56
Nevruz'la alakası ne ya : ) Aynı hafta Final Four var, Türkiye'de yapılacak finaller. O yüzden böyle bir karar alınmıştır. O etkinliğin önüne geçmesin derbi diye.

Ayrıca bu kararla birlikte gelecek hafta oynanacak olan Ankaragücü - Galatasaray maçıda Pazar'a alındı Pazartesi'den. Benim bütün planlarımı alt üst ettiler yine.

Yok İsmail abi, güvenlik sebebiyle diyor bütün kaynaklar. Pazar günü Nevruz için muhakkak kutlama falan yapılır İstanbul'da e bir de üstüne derbi için sokaklarda dolaşanlar olunca ikisine birden güvenlik önlemi almak zor olabilir, o yüzden.

BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 20:01
Yok İsmail abi, güvenlik sebebiyle diyor bütün kaynaklar. Pazar günü Nevruz için muhakkak kutlama falan yapılır İstanbul'da e bir de üstüne derbi için sokaklarda dolaşanlar olunca ikisine birden güvenlik önlemi almak zor olabilir, o yüzden.

Gayet Mantıklıdır.:)

Madem Avrupaya Uymaya Çalışıyor Ülke Bir Derbi de Pekala Cuma Olabilir, Çok Maç Var Avrupada Cuma Derbileri. Garip Gelmesin Kimseye:)

yaman76hakanFB
07.Mart.2011, 20:06

İsmail. Allah'ını seversen, öyle kafası çalışan, iş yapacak aklı başında bir yönetici göster; ciğerimi ye! Bizim yönetim mi yaptıracak onu Allah aşkına? Bunları bilmiyor gibi konuşuyorsun?

BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 20:08
Kızma Yahu Belki Kararın Nedenlerinden %1 de Olsa Vardır İçinde, Haksızlık Etme bence:D

yaman76hakanFB
07.Mart.2011, 20:26
Nevruz= Adına bahar bayramı diyorlar, ne hikmetse ortalık savaş alanına dönüyor.

Fenerbahçe-Galatasaray= Adına spor bayramı diyorlar,ne hikmetse ortalık yine savaş alanına dönüyor.

İstanbul aynı gün iki bayramı gerçekten kaldırmazdı. Can mı dayanır böyle bayramlara? :D

BaGa TaRKaN
07.Mart.2011, 20:41
Başka Söze Ne Hacet:D

Değilmi Ama Fazla Bayram Şişkinlik Yapıyor Bizim Millette:zuhaha

nannar
07.Mart.2011, 21:36
FB için farklı finaller olabilir. Bize hergün uyar, hiçbirşeyimiz yok nasıl olsa :p :n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2011, 22:37
İlk defa bir Cuma günü derbi oynanacak sanırım,ilginç.

barahir
07.Mart.2011, 23:37
Cuma günü olmasında nasıl bi problem var anlamadım?

Fearless Coward
07.Mart.2011, 23:45
Yahu yabancı liglerde çoğu derbiler hafta içi oluyor örneğinide vereyim Barça-Real derbisi Pazartesiydi.Bir sorun yok açıkcası...

Nedvedmania
08.Mart.2011, 01:41
Garip olacak ama olsun :)

TR.CaPTaiN
08.Mart.2011, 01:43
Mecbur kalınmadıkça Digitürk de bu işe müsade etmezdi. Demek ki Pazar günü oynanması gerçekten büyük sıkıntı yaratacakki Digitürk de mecburen razı oldu. Sonuçta derbi maç için binlerce kişi biletlere talip olacak. Gece 2'de oynansa dahi Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde stadın tamamı dolar.

Zekirdek
08.Mart.2011, 09:31
Yahu yabancı liglerde çoğu derbiler hafta içi oluyor örneğinide vereyim Barça-Real derbisi Pazartesiydi.Bir sorun yok açıkcası...

Barça - Real maçı Katalunya'daki seçimler Pazar günü olduğu için Pazartesi gününe alınmıştı.

Universal
08.Mart.2011, 12:09
İlk defa bir Cuma günü derbi oynanacak sanırım,ilginç.

Daha önce Beşiktaş - Galatasaray maçı oynanmıştı.

El Barto
08.Mart.2011, 12:13
İşten çıkıp maça gidecek olanlara sıkıntı olur sadece yoksa Cuma'da Allah'ın bir günü değil mi? :)

yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 12:16
İşten çıkıp maça gidecek olanlara sıkıntı olur sadece yoksa Cuma'da Allah'ın bir günü değil mi? :)

Hemde ağır mübarek gün...:)

sarianet
08.Mart.2011, 18:47
sanırım yavaş yavaş derbi hüvviyetini kaybediyo bu mücadele o yüzden alındı cumaya :D
neyse kızmasın kimse hayırlısı olsun :)

yaman76hakanFB
08.Mart.2011, 18:54
sanırım yavaş yavaş derbi hüvviyetini kaybediyo bu mücadele o yüzden alındı cumaya :D
neyse kızmasın kimse hayırlısı olsun :)

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının yerini hiçbir maç tutmaz. Onun verdiği heyecan ve keyfi hiçbir maç vermez.

Ben her zaman, her yerde Galatasaray'la yarışmak isterim. Yenilirsem de Galatasaray'a yenileyim. En azından "Galatasaray'a yenildim" derim. Fazla koymaz. Çünkü onlar benim 100 yıllık rakibim. Daha uzuuuun yıllar biz onları, onlar da (zaman zaman) bizi yenecek.

Rekabet bu rekabettir.

Sharlockholmes
08.Mart.2011, 18:55
Maç akşam 9 da maça gidecekler için geç bi zaman olabilir Aslantepe zaten mağlum , bazı düzenlemeler hala yapılmamış zor olcak ama yapcak bişe yok

SAİT71
09.Mart.2011, 02:13
G.Saray 18. de olsa bu maçın önemi azalmaz. Aynı şekilde biz kötü olduğumuz zamanlar da da bu maçın önemi yitirilmez... G.Saray olmazsa bizde olmayız... Bu kulüpler birbirini ayakta tutuyorlar...

Ayrıca bu maçta ilk kez 3D teknolojisi uygulanacak... Maçı yabancı bir ekip 40 kamera ve 100 kişilik bir kadroyla çekecekmiş... Teknolojik olarak Premier Lig'de 3D paketleri satılmaya başlanmış. Bir kaç ülke de de sinema dan canlı olarak verildiğini biliyorum futbol maçlarının... Sanırım Wimbledon Tenis turnuvasıda bu yıl 3D yapılacak... Ülke futbolu açısından iyi bir gelişme... Ama maçın Cuma günü olması Lig Tv'yi binlerce yada milyonlarca euro zarar uğratacakmış Şansal B. Dedi :)

RaSenGan
09.Mart.2011, 02:23
G.Saray 18. de olsa bu maçın önemi azalmaz. Aynı şekilde biz kötü olduğumuz zamanlar da da bu maçın önemi yitirilmez... G.Saray olmazsa bizde olmayız... Bu kulüpler birbirini ayakta tutuyorlar...

Ayrıca bu maçta ilk kez 3D teknolojisi uygulanacak... Maçı yabancı bir ekip 40 kamera ve 100 kişilik bir kadroyla çekecekmiş... Teknolojik olarak Premier Lig'de 3D paketleri satılmaya başlanmış. Bir kaç ülke de de sinema dan canlı olarak verildiğini biliyorum futbol maçlarının... Sanırım Wimbledon Tenis turnuvasıda bu yıl 3D yapılacak... Ülke futbolu açısından iyi bir gelişme... Ama maçın Cuma günü olması Lig Tv'yi binlerce yada milyonlarca euro zarar uğratacakmış Şansal B. Dedi :)

3D teknolojisi nasıl kullanılacak acaba :) Sabri'nin şutları üstümüze üstümüze gelmez inşallah korku filmine dönmesin maç :icon_biggrin:

SAİT71
09.Mart.2011, 02:44
Valla Şansal Büyükanın anlattığı kadarıyla top sanki üzerine geliyormuş gibi oluyor yüzünü kapatıyorsun diyor... Umarım bu dediği şey maçta çok yaşanmaz... Dediğin gibi Sabri, Güiza felan baya tehlikeli olabilir :D