Lig TV'nin son dakika haberine göre derbiyi Nevruz'dan dolayı cuma gününe almış federasyon. TFF'nin sitesinde de maç programında gözüküyor.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageid=198&hafta=26#mac
Lig TV'nin son dakika haberine göre derbiyi Nevruz'dan dolayı cuma gününe almış federasyon. TFF'nin sitesinde de maç programında gözüküyor.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageid=198&hafta=26#mac
Güvenlik nedeniyle olduğu söyleniyor.
Nevruz'un maç ile alakası ney onu anlıyamadım?
Cuma günü derbi mi?Hiç sarmaz.Maç için illa koştura koştura eve gelicez yani.
Neden cuma ? Cumartesi olabilirdi veya Pazartesi.
Bizim açımızdan çok isabetli oldu. İyi ki varsın Nevruz.
Kara kara düşünüyorduk: O hafta sonu Burhan Felek'te final-four var. Taraftarın "sarı-melekler" olarak adlandırdığı Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı, geçen yıl finalde kaybettiği Avrupa şampiyonluğuna bu defa taraftarı önünde ulaşmak istiyor. Biletler bugün satışa çıktı.
Eğer o akşam biz Avrupa şampiyonu dahi olsak, bu başarı, Galatasaray-Fenerbahçe maçının gölgesinde kalacaktı. (Yoksa biletler kapış kapış gidiyor. Salon her şart altında tıklım tıklım olacak, bir tarihe tanıklık etmek isteyen binlerce kişi Burhan Felek'te olacak. Ama medya ilgisi derbide olacaktı.)
Bir de o hafta voleybolda Final Four var sanırsam.
Nevruz'la alakası ne ya : ) Aynı hafta Final Four var, Türkiye'de yapılacak finaller. O yüzden böyle bir karar alınmıştır. O etkinliğin önüne geçmesin derbi diye.
Ayrıca bu kararla birlikte gelecek hafta oynanacak olan Ankaragücü - Galatasaray maçıda Pazar'a alındı Pazartesi'den. Benim bütün planlarımı alt üst ettiler yine.
Kızma Yahu Belki Kararın Nedenlerinden %1 de Olsa Vardır İçinde, Haksızlık Etme bence![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nevruz= Adına bahar bayramı diyorlar, ne hikmetse ortalık savaş alanına dönüyor.
Fenerbahçe-Galatasaray= Adına spor bayramı diyorlar,ne hikmetse ortalık yine savaş alanına dönüyor.
İstanbul aynı gün iki bayramı gerçekten kaldırmazdı. Can mı dayanır böyle bayramlara?![]()
Başka Söze Ne Hacet![]()
Değilmi Ama Fazla Bayram Şişkinlik Yapıyor Bizim Millette![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
FB için farklı finaller olabilir. Bize hergün uyar, hiçbirşeyimiz yok nasıl olsa![]()
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İlk defa bir Cuma günü derbi oynanacak sanırım,ilginç.
Cuma günü olmasında nasıl bi problem var anlamadım?
Yahu yabancı liglerde çoğu derbiler hafta içi oluyor örneğinide vereyim Barça-Real derbisi Pazartesiydi.Bir sorun yok açıkcası...
Garip olacak ama olsun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mecbur kalınmadıkça Digitürk de bu işe müsade etmezdi. Demek ki Pazar günü oynanması gerçekten büyük sıkıntı yaratacakki Digitürk de mecburen razı oldu. Sonuçta derbi maç için binlerce kişi biletlere talip olacak. Gece 2'de oynansa dahi Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde stadın tamamı dolar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İşten çıkıp maça gidecek olanlara sıkıntı olur sadece yoksa Cuma'da Allah'ın bir günü değil mi?![]()
sanırım yavaş yavaş derbi hüvviyetini kaybediyo bu mücadele o yüzden alındı cumaya
neyse kızmasın kimse hayırlısı olsun![]()
Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının yerini hiçbir maç tutmaz. Onun verdiği heyecan ve keyfi hiçbir maç vermez.
Ben her zaman, her yerde Galatasaray'la yarışmak isterim. Yenilirsem de Galatasaray'a yenileyim. En azından "Galatasaray'a yenildim" derim. Fazla koymaz. Çünkü onlar benim 100 yıllık rakibim. Daha uzuuuun yıllar biz onları, onlar da (zaman zaman) bizi yenecek.
Rekabet bu rekabettir.
Maç akşam 9 da maça gidecekler için geç bi zaman olabilir Aslantepe zaten mağlum , bazı düzenlemeler hala yapılmamış zor olcak ama yapcak bişe yok