PDA

View Full Version : Ve Hagi kaldı !

Facx
22.Mart.2011, 20:53
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hs_Hagi_Tugay003.jpg

Galatasaray'da peşpeşe gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Gheorhe Hagi'nin görevine son verildi.

Lig TV'nin son dakika gelişmesi olarak verdiği habere göre sarı kırmızılı yönetim Rumen teknik direktör Hagi'yle yollarını ayırdı. Medical Park Antalyaspor maçında takımın başında sahaya Tugay Kerimoğlu çıkacak.

Böylece ikinci kez Galatasaray'ın başına geçen Hagi bu serüveni de kısa sürdü.

kaynak: http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=89489

Börk
22.Mart.2011, 20:56
resmi siteden bir açıklama yok daha.patlamayalım :)

mehmetd
22.Mart.2011, 21:00
aman inşallah doğrudur.gitmesi gereken 3 lüden 1 i gidiyor sonunda
darısı diğer 2sine.

Revolution
22.Mart.2011, 21:02
Adama o kadar salladik git dedik, gitti sonunda. Galatasaray icin hayirli oldu ama bu adamin boyle gidisine cok uzuldum. Ne olursa olsun Hagi benim icin efsanedir. Teknik direktorluk yapamasan da daima I LOVE YOU HAGI !

Varonil
22.Mart.2011, 21:16
Beklediğim bir gelişmeydi.Galatasaray için bugünden itibaren önümüzdeki sezonun planlaması yapılmalı.Tugay Kerimoğlu'na güvenilir,onun istediği kadro kurarsa Galatasaray'ın toparlanacağını düşünüyorum.

IcedEarth
22.Mart.2011, 21:18
Eğer gerçekten gittiyse yönetimi tebrik ediyorum, bir efsaneyi daha taraftarın önüne atarak bitirdiler.. Şu dakikadan sonra bu yönetim gidene kadar Galatasaraylılığımı askıya alıyorum, sarı kırmızı sevdamı içime gömüyorum.. Bu adamların yarattığı gerçek Galatasaray'dan alabildiğine farklı olan bu takımı bu adamlar gidene kadar desteklemeyeceğim..

Elveda Hagi.. Gerçek Galatasaray taraftarları seni her zaman hakettiğin gibi, bir efsane olarak hatırlayacak..

Emurafu
22.Mart.2011, 21:25
Yanlız bilgiyi veren:Bahri Havadır

Bahri havadar'ın verdiği bilgiler fos çıkıyor benden söylemesi..yalanlama gelirse şaşırmayın..

Ntvsporda öyle birşey yok dediler..Helvacı ilede görüşmüşler..Başkanda zaten karar çıkmadı dedi..

Çoşmayın:D,Bekleyelim derim;)

Sirius Black
22.Mart.2011, 21:27
Lig TV çok ciddi yalnız. Fena bülten yarattılar. Sağlam bir bilgileri olmazsa bu kadar yaygara koparmazlar ki çok kesin konuşuyorlar.

Hadi bakalım yine giden bir teknik direktör...

Revolution
22.Mart.2011, 21:29
Formica ve Bradley hakkinda da bu derece kesin konusmuslardi sonucunu gorduk.

Facx
22.Mart.2011, 21:32
Formica ve Bradley hakkinda da bu derece kesin konusmuslardi sonucunu gorduk.

formica son dakikaya kadar bizi beklemişti zaten de bu formica blackburn de nası oynuyo acaba :D bilen biri varsa bilgilendirsin :D

Varonil
22.Mart.2011, 21:32
Abdullah Avcı,Tolunay Kafkas ve Ertuğrul Sağlam isimlerinden biri düşünülüyormuş.

Kaka Leite
22.Mart.2011, 21:37
Bence Abdullah Avcı Yakışır Bu Takıma :director:

titates1
22.Mart.2011, 21:39
Tugay kalsın bence sezon sonuna kadar

Lucas Neill
22.Mart.2011, 21:39
Konuya futbol sohbet alaninda Gs bölümünden devam etmek daha yararli madem her haberde konu acilacak orasi kapansin.

Sirius Black
22.Mart.2011, 21:43
Abdullah Avcı o kadar da başarılı biri değil bence. 3 yıldır STSL'de oynattığı kontra futbolundan başka bir numarasını göremedik yani. Ligi 12. 9. 6. bitirmiş. İstikrarlı bir yükseliş olduğunu inkar etmeyeceğim fakat yeterli mi ? Takımı 3 yıldır bu ligde ve "sürpriz" sonuçlar hariç imza attığı pek bir şey yok.

Ertuğrul Sağlam'a gelirsek, ligde başarılı bir performans sergilese de Avrupa'da ne Beşiktaş ile ne de Bursa ile somut bir başarı elde edemedi. Hep yenildi. :)

Tolunay Kafkas ligin ilk devresinde ölüm derecesinde sıkıcı bir futbol oynatıyordu Antep'e. İkinci yarıyla beraber çıkışa geçtiler. Fakat 17 hafta sıkıcı futbola dayanabilir mi taraftarlarımız ? Hiç sanmıyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş olayı bu da.

Bilemiyorum kim var alternatif.

LaigLeNoiR
22.Mart.2011, 21:50
Vedat İnceefe ismi yok ortalikta hayret

Emurafu
22.Mart.2011, 21:54
Ioan Becali, cel care afirma ca "Regele" va ramane la Istanbul pana la finalul acestui sezon.

"Am vorbit cu Hagi acum doua ore, miercuri are antrenament, nu se pune problema sa fie dat afara. Nu exista nici o sansa ca el sa plece. Ieri am fost in Turcia si sunt convins ca el va continua pana la finalul sezonului", a dezvaluit Ioan Becali la GSpTV.

Direk olarak programdan alinma.

"Becali sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacagini soyledi.

2 saat once konustuk, Carsamba idmani var, gonderilmesi soz konusu degil. Dun Turkiye'deydim ve de sezon sonuna kadar gorevine devam edecek."

Eminoski
22.Mart.2011, 22:15
Bence Abdullah Avcı Yakışır Bu Takıma :director:

gaziantep'i durdurmak istemem ama tolunay kafkas galatasaray'a gelirse 2 3 yılda müsade edilirse aykut kocamanla kafa kafaya oynar,tayfur da kendini geliştirir beşiktaş'ta bak o zaman güzel bi 3 lü olur.şenol hoca zaten önde sağlam'da öyle :) türk hocaların kıymeti anlaşılır.nerelerdesin yılmaz vural :)

nannar
22.Mart.2011, 22:40
haber dogruysa herkes için hayırlı bir haberolur. herşeye ragmen hala We love you hagi....

Revolution
22.Mart.2011, 22:55
Galiba haber kaynağı LigTV yine paket oldu. NTVSpor'da Adnan Polat ve Mehmet Helvacı'nın ayrı ayrı Hagi yarın antrenmanda takımın başında olduğunu açıkladığı söylendi.

Nedvedmania
23.Mart.2011, 00:07
Galatasaray tarihinin en iyi dönemini de 10'la yaşadı , en kötü dönemini de 10'la yaşadı.

Herşeye rağmen seni seviyoruz Hagi !

Universal
23.Mart.2011, 00:58
Galatasaray'a beni getirin daha iyi yönetirim, bu kadar net söylüyorum. Beklenen oldu, bütün Türkiye'ye hayırlı olsun, Tugay Kerimoğlu ile büyük bir revizyon yapılmalı ve yeni bir Terim oluşturulmalıdır.

Aydin
23.Mart.2011, 01:02
Ne olursa olsun, kalbimizdeki yerini kaybetmez Hagi.

Nedvedmania
23.Mart.2011, 01:21
Galatasaray'a beni getirin daha iyi yönetirim, bu kadar net söylüyorum. Beklenen oldu, bütün Türkiye'ye hayırlı olsun, Tugay Kerimoğlu ile büyük bir revizyon yapılmalı ve yeni bir Terim oluşturulmalıdır.

Seni beni kimi getirirsen getir daha iyi yönetirdi. Hagi şüphesiz ki bizden daha iyi biliyor bu işi. Önceden de dediğim gibi aklı yerinde olan kimse Barış'ı Ayhan'ı Mustafay'ı oyuna almaz. Eğer Hagi gibi birisi bunları oyuna alıyorsa bunun arka planında başka birşey vardır. Belki yönetimle aralarında birşey olmuştur onlara inat takımı bu hale getirmiştir. He Hagi yönetime inat Galatasaray'ı bu hale getirir mi tabi ki de hayır ama bu sadece bir örnek. Benim Hagi'nin futbol bilgisine güvenim tam. Arkasında başka birşey var bence.

Sadixx
23.Mart.2011, 02:27
Adnan polatın can çekişmeleri devam ediyor.

Suicider
23.Mart.2011, 02:45
Futbolculuğunun tam tersi bir teknik direktörsün Hagi.Her zaman kalbimizde oyuncu olarak 1 numarasın.

kalemci
23.Mart.2011, 02:48
2-3 yıla bi 6 ay daha çalışıtırır georgeeee hagi :)

Emurafu
23.Mart.2011, 15:44
Konu başlığı değişirse iyi olur..Bahri havadırdan yine nağmeler deavm etti..

http://img809.imageshack.us/img809/7020/adszfr.jpg

Mali kongreden önce birşey yokmuş..Önce yönetimin önünü görmesi lazımmış..Ntvspor

TR.CaPTaiN
23.Mart.2011, 19:19
Galatasaray yönetimi 1 sezonda 3 teknik direktörle çalışan yönetim etiketi yememek için Hagi'ye sezon sonuna kadar sabreder diye düşünüyorum.

Börk
23.Mart.2011, 19:21
resmi siteden bir açıklama yok daha.patlamayalım :)

daha konu açıldığın da demiştim.böyle bir şeyin sezon öncesi olması neredeyse imkansız inanmayalım bu haberlere :)