1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Ve Hagi kaldı !

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Default Ve Hagi kaldı !

Galatasaray'da peşpeşe gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Gheorhe Hagi'nin görevine son verildi.

Lig TV'nin son dakika gelişmesi olarak verdiği habere göre sarı kırmızılı yönetim Rumen teknik direktör Hagi'yle yollarını ayırdı. Medical Park Antalyaspor maçında takımın başında sahaya Tugay Kerimoğlu çıkacak.

Böylece ikinci kez Galatasaray'ın başına geçen Hagi bu serüveni de kısa sürdü.

kaynak: http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=89489

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

resmi siteden bir açıklama yok daha.patlamayalım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    resmi siteden bir açıklama yok daha.patlamayalım
    daha konu açıldığın da demiştim.böyle bir şeyin sezon öncesi olması neredeyse imkansız inanmayalım bu haberlere
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

aman inşallah doğrudur.gitmesi gereken 3 lüden 1 i gidiyor sonunda
    darısı diğer 2sine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adama o kadar salladik git dedik, gitti sonunda. Galatasaray icin hayirli oldu ama bu adamin boyle gidisine cok uzuldum. Ne olursa olsun Hagi benim icin efsanedir. Teknik direktorluk yapamasan da daima I LOVE YOU HAGI !

Beklediğim bir gelişmeydi.Galatasaray için bugünden itibaren önümüzdeki sezonun planlaması yapılmalı.Tugay Kerimoğlu'na güvenilir,onun istediği kadro kurarsa Galatasaray'ın toparlanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eğer gerçekten gittiyse yönetimi tebrik ediyorum, bir efsaneyi daha taraftarın önüne atarak bitirdiler.. Şu dakikadan sonra bu yönetim gidene kadar Galatasaraylılığımı askıya alıyorum, sarı kırmızı sevdamı içime gömüyorum.. Bu adamların yarattığı gerçek Galatasaray'dan alabildiğine farklı olan bu takımı bu adamlar gidene kadar desteklemeyeceğim..

Elveda Hagi.. Gerçek Galatasaray taraftarları seni her zaman hakettiğin gibi, bir efsane olarak hatırlayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yanlız bilgiyi veren:Bahri Havadır

Bahri havadar'ın verdiği bilgiler fos çıkıyor benden söylemesi..yalanlama gelirse şaşırmayın..

Ntvsporda öyle birşey yok dediler..Helvacı ilede görüşmüşler..Başkanda zaten karar çıkmadı dedi..

Çoşmayın,Bekleyelim derim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lig TV çok ciddi yalnız. Fena bülten yarattılar. Sağlam bir bilgileri olmazsa bu kadar yaygara koparmazlar ki çok kesin konuşuyorlar.

Hadi bakalım yine giden bir teknik direktör...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Formica ve Bradley hakkinda da bu derece kesin konusmuslardi sonucunu gorduk.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Formica ve Bradley hakkinda da bu derece kesin konusmuslardi sonucunu gorduk.
    formica son dakikaya kadar bizi beklemişti zaten de bu formica blackburn de nası oynuyo acaba bilen biri varsa bilgilendirsin

Abdullah Avcı,Tolunay Kafkas ve Ertuğrul Sağlam isimlerinden biri düşünülüyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bence Abdullah Avcı Yakışır Bu Takıma

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

14. Default

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Bence Abdullah Avcı Yakışır Bu Takıma
    gaziantep'i durdurmak istemem ama tolunay kafkas galatasaray'a gelirse 2 3 yılda müsade edilirse aykut kocamanla kafa kafaya oynar,tayfur da kendini geliştirir beşiktaş'ta bak o zaman güzel bi 3 lü olur.şenol hoca zaten önde sağlam'da öyle türk hocaların kıymeti anlaşılır.nerelerdesin yılmaz vural

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tugay kalsın bence sezon sonuna kadar

Konuya futbol sohbet alaninda Gs bölümünden devam etmek daha yararli madem her haberde konu acilacak orasi kapansin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abdullah Avcı o kadar da başarılı biri değil bence. 3 yıldır STSL'de oynattığı kontra futbolundan başka bir numarasını göremedik yani. Ligi 12. 9. 6. bitirmiş. İstikrarlı bir yükseliş olduğunu inkar etmeyeceğim fakat yeterli mi ? Takımı 3 yıldır bu ligde ve "sürpriz" sonuçlar hariç imza attığı pek bir şey yok.

Ertuğrul Sağlam'a gelirsek, ligde başarılı bir performans sergilese de Avrupa'da ne Beşiktaş ile ne de Bursa ile somut bir başarı elde edemedi. Hep yenildi.

Tolunay Kafkas ligin ilk devresinde ölüm derecesinde sıkıcı bir futbol oynatıyordu Antep'e. İkinci yarıyla beraber çıkışa geçtiler. Fakat 17 hafta sıkıcı futbola dayanabilir mi taraftarlarımız ? Hiç sanmıyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş olayı bu da.

Bilemiyorum kim var alternatif.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vedat İnceefe ismi yok ortalikta hayret

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ioan Becali, cel care afirma ca "Regele" va ramane la Istanbul pana la finalul acestui sezon.

"Am vorbit cu Hagi acum doua ore, miercuri are antrenament, nu se pune problema sa fie dat afara. Nu exista nici o sansa ca el sa plece. Ieri am fost in Turcia si sunt convins ca el va continua pana la finalul sezonului", a dezvaluit Ioan Becali la GSpTV.

Direk olarak programdan alinma.

"Becali sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacagini soyledi.

2 saat once konustuk, Carsamba idmani var, gonderilmesi soz konusu degil. Dun Turkiye'deydim ve de sezon sonuna kadar gorevine devam edecek."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

haber dogruysa herkes için hayırlı bir haberolur. herşeye ragmen hala We love you hagi....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba haber kaynağı LigTV yine paket oldu. NTVSpor'da Adnan Polat ve Mehmet Helvacı'nın ayrı ayrı Hagi yarın antrenmanda takımın başında olduğunu açıkladığı söylendi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasaray tarihinin en iyi dönemini de 10'la yaşadı , en kötü dönemini de 10'la yaşadı.

Herşeye rağmen seni seviyoruz Hagi !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Galatasaray'a beni getirin daha iyi yönetirim, bu kadar net söylüyorum. Beklenen oldu, bütün Türkiye'ye hayırlı olsun, Tugay Kerimoğlu ile büyük bir revizyon yapılmalı ve yeni bir Terim oluşturulmalıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Galatasaray'a beni getirin daha iyi yönetirim, bu kadar net söylüyorum. Beklenen oldu, bütün Türkiye'ye hayırlı olsun, Tugay Kerimoğlu ile büyük bir revizyon yapılmalı ve yeni bir Terim oluşturulmalıdır.
    Seni beni kimi getirirsen getir daha iyi yönetirdi. Hagi şüphesiz ki bizden daha iyi biliyor bu işi. Önceden de dediğim gibi aklı yerinde olan kimse Barış'ı Ayhan'ı Mustafay'ı oyuna almaz. Eğer Hagi gibi birisi bunları oyuna alıyorsa bunun arka planında başka birşey vardır. Belki yönetimle aralarında birşey olmuştur onlara inat takımı bu hale getirmiştir. He Hagi yönetime inat Galatasaray'ı bu hale getirir mi tabi ki de hayır ama bu sadece bir örnek. Benim Hagi'nin futbol bilgisine güvenim tam. Arkasında başka birşey var bence.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ne olursa olsun, kalbimizdeki yerini kaybetmez Hagi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Adnan polatın can çekişmeleri devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Futbolculuğunun tam tersi bir teknik direktörsün Hagi.Her zaman kalbimizde oyuncu olarak 1 numarasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2-3 yıla bi 6 ay daha çalışıtırır georgeeee hagi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Konu başlığı değişirse iyi olur..Bahri havadırdan yine nağmeler deavm etti..

Mali kongreden önce birşey yokmuş..Önce yönetimin önünü görmesi lazımmış..Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray yönetimi 1 sezonda 3 teknik direktörle çalışan yönetim etiketi yememek için Hagi'ye sezon sonuna kadar sabreder diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri